#jusgoyangrapatbyrcwsg

Instagram photos and videos

#jusgoyangrapatbyrcwsg#jusgoyangrapatbyrcw#raqinahauni#byrcw#rozitachewan#jusgoyangrapat#jusgoyangrapatpromo#pencucigoyangsegarbyrcw#jusgoyangrapatsingapore#jusgoyangrapatsg#gorgeousbyrcwsingapore#preciousbyrcw#byrcwsingapore#jusgoyang#gorgeousbyrcw#Repost#jusgoyangrapatbyrcwsingapore#lotionputihajaibbyrcw

Hashtags #jusgoyangrapatbyrcwsg for Instagram

Perfume yang sangat Exclusive. . .

Tak perlu spend duet beratus2 $$$$ untuk dapat kan perfume yang mahal. Dengan #preciousluxebyrcw ni je da boleh buat uolls berjimat dengan bau setaraf antarabangsa . . .

Tak percaya? Semua tertanya macam mana bau precious luxe ni.. inspirasi precious luxe by rcw ni setanding bau Chanel 5. So uolls rase wangi ke tidak??? Senyum2 la sendiri..hehe . . .

Nak order? Jangan malu2 pm #siscute. 👸 .

#precious #preciousluxebyrcw #preciousluxesg #siscute #siscutesg #siscuteshop #productbyrcwsg #jusquruschetasg #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapatspore


2

Regrann from @byrcw - Selamat pagi, dah sarapan ke belum?
.
Jangan lupa 2 scop Jus Goyang Rapat sebelum breakfast naa. Pasti badan rasa segar, sakit -sakit badan dah takde lagi. 😘
.
.
pagi Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
✔️ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcwsg #rozitachewan #gorgeousbyrcwsg #preciousbyrcwsg #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #jusgoyangrapatsg #stokistbyrcwsg #jusquruschetasg #stokistjusqurussg #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion - #regrann


5

Selamat pagi. Jangan lupa tau sarapan 2 sudu Jus Goyang Rapat. Meh saya share khasiat jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
.
.
Khasiatnya:
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
✔️ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #lotionputihajaibbyrcw #lotion #raqinahauni #jusgoyangrapatsg #jusgoyangrapatbyrcwsg


0

Hai darling3 Semua!!!!! Hari i nk Ajak uolls semua berGoyang.... oppps! Hahah.... Jus GOYANG RAPAT by RCW

khasiat:
✔️menstabilkan hormon
✔️memberi tenaga dalaman mnguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
✔️mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️mengecutkan peranakan
✔️vagina lebih grib dan tidak kering
✔️menegangkan payudara
✔️awek muda
✔️mengurangkan sakit sengugut(yg belum kahwin dan sudah kahwin)
✔️merawat keputihan
✔️menghilangkan masa lesu dan sakit badan

Pengambilan:
👉2sudu pagi dan malam
👉minum bnyk air suam/panas
👉ibu mengandung tidak digalakan
👉simpan dlm leti sejuk selepas dibuka

#jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapatsg #jusgoyangrapatspore #siscute


0

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat .
.

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #raqinahauni #sayajualsg #onlineshoppingsg #twilight18 #jusgoyangrapatsg #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapatsingapore


4

PROMOSI PENGHABISAN STOK RM5.00 SAHAJA!!😱😱
Nak ikut petua tradisi keluarga Che Ta kenelah ikut amalan yang telah beliau kongsikan ni k. -Bangun pagi..
-Minum 2 gelas air masak..
-Lepas tu minum 2 sudu atau 1 cup yg telah dibekalkan bersama dengan #jusgoyangrapatbyrcw ni sebelum sarapan.
-Simpan didalam peti sejuk setelah dibuka.
-Lebihkan minum air masak sepanjang hari.
-Minum lagi 2 sudu sebelum masuk tidur.

Rasanya sunggguuuhhhh enak berperisa laici.

Tengok tu...sekali teguk je hihi.. Ayuh dapatkan segera..!!! Info lebih lanjut boleh wasap 📲 0199898567

#jusgoyangrapatbyrcw
#putihajaibbyrcw
#preciousbyrcw
#gorgeousbyrcw
#jusgoyangrapatsg #jusgoyangrapatspore #jusgoyangrapatbyrcwspore #jusgoyangrapatbyrcwsg


0

TESTIMONI JUS GOYANG RAPAT
Membantu menghilangkan rasa sengugut dan kurangkan keputihan
#raqinahauni #sengugut #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcw #onestopshoprozitachewansg


0

@Regranned from @byrcw - Penjagaan wanita adalah utama bagi yang mementingkan kecantikan dan kesihatan, Set yang sesuai untuk permulaan wanita untuk menyerlahkan diri dengan keyakinan dan mempesonakan terutama kepada suami dan kerjaya. ❤️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #rozitachewan #gorgeousbyrcwsingapore #preciousbyrcwsingapore #byrcw #lotionputihajaibbyrcw #raqinahauni #sgonlineshop #sgonlineshopping #sghijab #modestsg #twilight17 #twilight18


0

@Regranned from @raqinahauni - .
🌸New Year, New Vibrant You🌸 .
.
Sharing with you the GOODNESS of byRCW (Rozita Che Wan)
.
.
ADVANTAGES of JUS GOYANG RAPAT: ✔️ Stabilize hormone
✔️ Accelerate the process of fertilization (for those who want to be pregnant) ✔️ Accelerate maternity wounds and surgical wounds ✔️ Contracting the womb
✔️ The vagina is more grip and does not dry ✔️ Uplifts and tense sagging breasts ✔️ Busty young ✔️ Reduce menstrual pain (for the unmarried and married ladies) ✔️ Treats vaginal discharge ✔️ Eliminating the fatigue and body aches ✔️ Helps to lose weight well
.
.
ADVANTAGES of PENCUCI GOYANG RAPAT: ✔️Treating vaginal discharge and vaginal discharge ✔️Launch menstrual trips and reduce dysmenorrhea ✔️Extra collagen that is able to brighten and tighten the woman's vagina ✔️Refresh the miss V throughout the day. .
.
.
The USES of MAGICAL WHITE LOTION for White, Soft, Fluffy and Fragrant Skin are: ✔️White and skin thumps ✔️Stretch Marks ✔️Black armpit ✔️Black thigh slit ✔️Cracked heels ✔️Black Knee elbow and ankle ✔️Removes scarring in the body .
.
.
GORGEOUS byRCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses. The perfume combines three notes:
Top notes:
Blackcurrant
Center notes:
Floral (jasmine & may rose)
Base notes:
Vanilla & patchouli .
.
.
The PRECIOUS byRCW smells so fresh and stays all day long and is good for daytime or a night out. The scent is packed with hints of natural vanilla, musk and rose. The woodsy fragrance can last the whole day. .
.
Get yours byRCW today 😍😍😍 watsapp 86007848
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #rozitachewan #gorgeousbyrcwsingapore #preciousbyrcwsingapore #byrcw #lotionputihajaibbyrcw #raqinahauni #sgonlineshop #sgonlineshopping #sghijab #modestsg #twilight17 #t


0

.
🌸New Year, New Vibrant You🌸 .
.
Sharing with you the GOODNESS of byRCW (Rozita Che Wan)
.
.
ADVANTAGES of JUS GOYANG RAPAT: ✔️ Stabilize hormone
✔️ Accelerate the process of fertilization (for those who want to be pregnant) ✔️ Accelerate maternity wounds and surgical wounds ✔️ Contracting the womb
✔️ The vagina is more grip and does not dry ✔️ Uplifts and tense sagging breasts ✔️ Busty young ✔️ Reduce menstrual pain (for the unmarried and married ladies) ✔️ Treats vaginal discharge ✔️ Eliminating the fatigue and body aches ✔️ Helps to lose weight well
.
.
ADVANTAGES of PENCUCI GOYANG RAPAT: ✔️Treating vaginal discharge and vaginal discharge ✔️Launch menstrual trips and reduce dysmenorrhea ✔️Extra collagen that is able to brighten and tighten the woman's vagina ✔️Refresh the miss V throughout the day. .
.
.
The USES of MAGICAL WHITE LOTION for White, Soft, Fluffy and Fragrant Skin are: ✔️White and skin thumps ✔️Stretch Marks ✔️Black armpit ✔️Black thigh slit ✔️Cracked heels ✔️Black Knee elbow and ankle ✔️Removes scarring in the body .
.
.
GORGEOUS byRCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses. The perfume combines three notes:
Top notes:
Blackcurrant
Center notes:
Floral (jasmine & may rose)
Base notes:
Vanilla & patchouli .
.
.
The PRECIOUS byRCW smells so fresh and stays all day long and is good for daytime or a night out. The scent is packed with hints of natural vanilla, musk and rose. The woodsy fragrance can last the whole day. .
.
Get yours byRCW today 😍😍😍 watsapp 86007848 (S'pore Agent byRCW) .
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #rozitachewan #gorgeousbyrcwsingapore #preciousbyrcwsingapore #byrcw #lotionputihajaibbyrcw #raqinahauni #sgonlineshop #sgonlineshopping #sghijab #modestsg #twilight17 #twilight18


2

Alhamdulillah ... Jus Goyang Rapat byrcw membantu memberi tenaga kepada Ms.Hana yg rasa letih lesu bila bangun pagi .... baru minum 1 hari je dah rasa bertenaga...bangun pagi pon tak macam kena paksa ... kakak kakak yang lain mcm mana pulak 🤔?
.
.
.
#raqinahauni #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcwsingapore #byrcwtestimoni #testimonibyrcw #onestopshoprozitachewansg


0

Kejelitaan seseorang diukur melalui rupa. Kesihatan seseorang itu tiada siapa dapat mengukur melainkan tuan badan sendiri. Untuk menjadi yakin dan sentiasa bertenaga Jus Goyang Rapat jawapan nya. Pencuci Goyang Segar sebagai pengukur kesegaran wanita ❤️~~byrcw
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #raqinahauni #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #twilight18 #celebfest


0

Repost from @rozitachewan1 - SEGAR SEPANJANG HARI TANPA BATASAN DENGAN PENCUCI GOYANG SEGAR
Tahu tak kaum wanita bagaimana hendak memastikan kesegaran yang berpanjangan untuk Miss V uols semua terutama sekali yang aktif dalam kehidupan seharian.
Tips mudah Che Ta nak share kat korang sebab Che Ta sendiripun sangat aktif dan jadual padat sepanjang minggu.
Setiap pagi hanya perlu menggunakan Pencuci Goyang Segar sewaktu anda mandi Che Ta jamin uols semua akan berasa segar sepanjang hari dan bebas untuk melakukan apa saja aktiviti uols tanpa batasan.
Nak segar sepanjang hari whatsapp 90081266
.
@byrcw @byrcwtestimoni
#raqinahauni #onestopshoprozitachewansg #byrcwsg #byrcwsingapore #sgoffer #sgibu #sgsales #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcw #pencuciwanita #pencucigoyangsegarbyrcw #malaybridalsg #malaysgwedding #celebfest #fashionvaletsg #twilight17


2

Hi, Jus Goyang Rapat ni elok untuk wanita yang kerja kuat tau, sebab Jus ni memberikan tenaga secara berpanjangan, badan rasa segar, takde lagi rasa lesu. Siapa yang dah pernah cuba mesti tahu perubahan mcm mana. 💕
.
.
.
🌸🌸🌸
#raqinahauni #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #byrcw #byrcwsingapore #byrcwsg #jusgoyangrapatbyrcwsg


0

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Che Ta nak share tips😘 .
#jusgoyangrapat #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat . .

#jusgoyangrapatpromo #JusGoyangRapatByRcw #jusgoyangrapatsingapore #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarspore #pencucigoyangsegarbyrcwsg #Jgr


2

#Repost @byrcw (@get_repost)
・・・
Perfume-perfume by RCW adalah wangian yang sangat hebat, memikat lagi mengoda ,haruman mewah yang tahan lama sepanjang hari membangkitkan keyakinan diri si pemakai, halal diyakini ,haruman yang sukar dilupakan dan terciptanya suatu kenangan kerana ia adalah #PreciousbyRCW & #GorgeousbyRCW
Wangian yang sangat-sangat sesuai digunakan hari-hari dengan keadaan cuaca panas sekarang ini untuk kekal wangi sepanjang hari dan berbau harum wangi seperti bintang di hari raya ini sambil bersalam-salaman dengan tersayang 😘😘😘 dan pastinya anda terasa sangat yakin dengan diri anda😍😍😍
.
"SMELL LIKE A STAR"
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #pencucigoyangsegarspore #jusgoyangrapatbyrcwsg #jgr #agentrcwsg #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity


0

. .
Salam Siang...
.
Ahhh ... dah dengarkan kebaikan Jus Goyang Rapat,
Jom cepat order kalau hampa rasa nak ingin WOW....jangan terlepas peluang. 🌸🌸PROMO HUJUNG TAHUN 🌸🌸
Anda JIMAT 20% DISCOUNT & POSTAGE PERCUMA apabila anda membeli MINIMUM 2 BOTOL JUS GOYANG RAPAT.....ahhh .... ajak lah kawan-kawan beli sama-sama. Sharing is caring.
Boleh menikmati khasiat Jus Goyang Rapat bersama-sama... 😊😊😊
.
Beli 2 botol S$40
Beli 3 botol S$60
Beli 4 botol S$8
.
Harga asal sebotol S$25
.
.
Khasiat Jua Goyang Rapat ✔️Menstabilkan hormon wanita ✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan proses pensenyawaan (Bagi yang ingin pregnant) ✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin)
✔️Merawat keputihan
✔️mengurangkan rasa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkant berat badan dengan sihat
.

@raqinahauni #raqinahauni #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #byrcw #byrcwsingapore #malaybridal #malaysgwedding #ibusg #jusgoyangrapatpromo #salesg


0

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Selamat malam sayang😘💋 .
JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
JUS GOYANG RAPAT BY RCW 🌹🌹🌹🌹 👉🏻250ml
👉🏻2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan
👉🏻minum banyak air suam/panas
👉🏻ibu mengandung tidak di galakkan mengambil jus goyang rapat.
👉🏻simpan dalam peti sejuk atau suhu bilik selepas di buka

Khasiat :
👉🏻 menstabilkan hormon
👉🏻 memberi tenaga dalaman
👉🏻 Menguatkan rahim (kepada yg selalu keguguran dan rahim jatuh)
👉🏻mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan sembuh
👉🏻 mengecutkan peranakan
👉🏻 meningkatkan rasa ghairah kepada isteri
👉🏻 virgina lebih grip dan tidak kering
👉🏻 menegangkan payudara
👉🏻 awet muda
👉🏻 mengurangkan sakit senggugut ( yg belum berkahwin dan yg sudah berkahwin)
👉🏻 mengurangkan keputihan
👉🏻 menghilangkan rasa lesu dan sakit badan

dah baca kan kebaikan JUS GOYANG RAPAT kami, jom cepat order kalau hampa rasa nak letupp & WOW dimata suami!!!!!! .

#jusgoyangrapatbyrcwsingapore #jusgoyangspore #jusgoyangrapatbyrcwsg


0

Gorgeous by RCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses.
.
The perfume combines three notes:

Top notes:
Blackcurrant
.
Center notes:
Floral (jasmine & may rose) .
Base notes:
Vanilla & patchouli
.
S$25/per botol
.
.

@raqinahauni #raqinahauni #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #byrcw #byrcwsingapore #malaybridal #malaysgwedding #ibusg #jusgoyangrapatpromo #salesg


0

=================================
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN
=================================
.
✔️ Menstabilkan hormon
✔️ Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
✔️ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️ Mengecutkan peranakan
✔️ Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️ Menegangkan payudara
✔️ Awek muda
✔️ Mengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin)
✔️ Merawat keputihan
✔️ Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
.
BAHAN HEBAT JUS GOYANG RAPAT BY RCW:
Ginseng
Kacip Fatimah
Pueraria Mirifica
Kurma
Buah Roselle
Kunyit
Daun Pegaga
Buah Manjakani
.
CARA PENGAMBILAN JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN
✔️ Jus berperisa Laici
✔️ 2 sudu pagi & 2 Sudu malam
✔️ Pastikan anda banyak minum air suam/air masak
✔️ Ibu Menyusu boleh mengamalkan Jus Goyang
✔️ Ibu Mengandung TIDAK DIGALAKKAN untuk mengamalkan Jus Goyang
✔️ Simpan dalam Peti Sejuk selepas dibuka
.
.
#raqinahauni #jusgoyangrapatsg #jusgoyangrapat #jusgoyangrapatpromo #jusgoyangrapatsingapore #muslimahsg #sgonline #sgmuslimah #sgbeauty #jusgoyangrapatbyrcwsg #sgonlineshop #mumsg #mummysg #sgwedding #sgmalaywedding #celebfestyes2017 #celebfest #sg


0

@Regranned from @rozitachewan1 - Alhamdulillah baby JUS GOYANG RAPAT!
.
Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support ♥️
.
.
. 📲Kindly whatsapp +6590081266 to order tq ♥️
.
#jusgoyangrapatsg #jusgoyangrapatsingapore #byrcwsingapore #raqinahauni #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapatpromo


0

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat .
.
.
Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support ♥️
.
.
. 📲Kindly whtsap for Order + 65 81264987 ♥️
.
.
.
#juscherahayuraudhah #jusgoyangrapatpromo #jusgoyangrapatsingapore #jusgoyangrapatbyrcwsg


9

# # JUS GOYANG RAPAT BY RCW
・・・
Hot !!! Hot!!! Hot!!!
Promo pecah kepala is BACK!!!! :

Sempena bulan ramadhan ini
#gorgeousbynmq_singapore buat PROMOSI PECAH KEPALE!!! Yang memang hot sangat2 ni.. :

Siapa2 yang belum ada stok #jusgoyangrapatbyrcw kat rumah. Sekarang la masenyer untuk uolls simpan stok banyak2. Bulan ramadhan ni bukan je tenaga berkurang. Badan pon sentiase lemah. So jangan jadikan itu semua sebagai alasan utk tak puasa. :

Suka tak? Suka tak? Bukan senang tau nak dapat promo yg giler2 murah.
JOM ORDER SEKARANG!!!
PROMO bermula 29may - 21June 2017 Sahaja.
Cepat - cepat sebelum promo habis... 😍😍😍 #jusgoyangrapatpromo #jusgoyangrapatsingapore #jusgoyang #jusgoyangrapatbyrcwsg#jusgoyangrapatbyrcwsingapore #promoramadhan


1

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Jemput souq semua...
Dan jangan tinggai JUS GOYANG RAPAT kalau nak nak TENAGA YANG LUAR BIASA DAN BERPANJANGAN !!!
.
Yang sudah amalkan sahaja yang tahu keberkesanan #jusgoyangrapat. Kalo tak ada tenaga mcm mana nk shopping raya kan??? 😂😂😂 . ☎️ 81264987
☎️ 81264987
☎️ 81264987

#jusgoyangrapatsingapore #jusgoyangrapatpromo #jgr #jus #perapat #jusgoyang #jusgoyangrapatbyrcwsg


0

Hot !!! Hot!!! Hot!!!
Promo pecah kepala is BACK!!!! :

Sempena bulan ramadhan ini
#gorgeousbynmq_singapore buat PROMOSI PECAH KEPALE!!! Yang memang hot sangat2 ni.. :

Siapa2 yang belum ada stok #jusgoyangrapatbyrcw kat rumah. Sekarang la masenyer untuk uolls simpan stok banyak2. Bulan ramadhan ni bukan je tenaga berkurang. Badan pon sentiase lemah. So jangan jadikan itu semua sebagai alasan utk tak puasa. :

Suka tak? Suka tak? Bukan senang tau nak dapat promo yg giler2 murah.
JOM ORDER SEKARANG!!!
PROMO bermula 29may - 21June 2017 Sahaja.
#jusgoyangrapatpromo #jusgoyangrapatsingapore #jusgoyang #jusgoyangrapatbyrcwsg#jusgoyangrapatbyrcwsingapore #promoramadhan


0

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
PENCUCI GOYANG SEGAR byRCW !
PENCUCI NO 1 UNTUK BAKAL- BAKAL PENGANTIN !!
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan..
.
@byrcw @byrcwtestimoni

#jusgoyangrapatbyrcw #kembalidara #jusgoyangrapatbyrcwsg #perapat #gorgeousbyrcwsingapore #jusgoyangrapatbyrcwspore #jusgoyangrapatbyrcwsingapore #jusperapat #mantap #pencucigoyangsegarspore #pencucimisv #ketat


0

JOm sihat Luaran & Sihat Dalaman..
Sayangi la diri Anda.. :
Kita hidup bukan untuk sehari dua atau setahun dua.. tp hidup selagi Ajal belum menjemput. Jangan la badan ni digunakan tp tak dijage..badan nk pakai lame oiii... sape tak sayang..
:
Bertindak Sekarang sebelum terlambat.. 💪💪💪 ☎️ +65 81264987

#gorgeousbyrcwsingapore #jusgoyangrapatbyrcw #awetmuda #jamu #jusgoyangrapatbyrcwspore #jussedap #jusgoyangrapatbyrcwsg #rapat #goyangdhuma #agentcheta


2

Alhamdulillah....
Jangan bilang akak tak payong.. 😂
:
Jus GOYANG RAPAT by RCW Perisa Laici

khasiat:
✔️menstabilkan hormon
✔️memberi tenaga dalaman mnguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
✔️mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️mengecutkan peranakan
✔️vagina lebih grib dan tidak kering
✔️menegangkan payudara
✔️awek muda
✔️mengurangkan sakit sengugut(yg belum kahwin dan sudah kahwin)
✔️merawat keputihan
✔️menghilangkan masa lesu dan sakit badan

Pengambilan:
👉2sudu pagi dan malam
👉minum bnyk air suam/panas
👉ibu mengandung tidak digalakan
👉simpan dlm leti sejuk selepas (250ml)...😍😘😍 #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyang #rapat #merapatkan #misv #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcwsingapore #jusgoyangcheta #langsing #justenaga #energy #jusgoyang #agentcheta #agentspore #juspower


1

@Regrann from @rozitachewan1 -
・・・
Alhamdulillah....
Jangan bilang akak tak payong.. 😂
:
Jus GOYANG RAPAT by RCW Perisa Laici

khasiat:
✔️menstabilkan hormon
✔️memberi tenaga dalaman mnguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
✔️mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️mengecutkan peranakan
✔️vagina lebih grib dan tidak kering
✔️menegangkan payudara
✔️awek muda
✔️mengurangkan sakit sengugut(yg belum kahwin dan sudah kahwin)
✔️merawat keputihan
✔️menghilangkan masa lesu dan sakit badan

Pengambilan:
👉2sudu pagi dan malam
👉minum bnyk air suam/panas
👉ibu mengandung tidak digalakan
👉simpan dlm leti sejuk selepas (250ml)...😍😘😍 WA 0179047201 #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyang #rapat #merapatkan #misv #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcwsingapore #jusgoyangcheta #langsing #justenaga #energy #jusgoyang #agentcheta #agentspore #juspower


0

Alhamdulillah....
Jangan bilang akak tak payong.. 😂
:
Jus GOYANG RAPAT by RCW Perisa Laici

khasiat:
✔️menstabilkan hormon
✔️memberi tenaga dalaman mnguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
✔️mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️mengecutkan peranakan
✔️vagina lebih grib dan tidak kering
✔️menegangkan payudara
✔️awek muda
✔️mengurangkan sakit sengugut(yg belum kahwin dan sudah kahwin)
✔️merawat keputihan
✔️menghilangkan masa lesu dan sakit badan

Pengambilan:
👉2sudu pagi dan malam
👉minum bnyk air suam/panas
👉ibu mengandung tidak digalakan
👉simpan dlm leti sejuk selepas (250ml)...😍😘😍 #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyang #rapat #merapatkan #misv #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcwsingapore #jusgoyangcheta #langsing #justenaga #energy #jusgoyang #agentcheta #agentspore #juspower


5

JOm sihat Luaran & Sihat Dalaman..
Sayangi la diri Anda.. :
Kita hidup bukan untuk sehari dua atau setahun dua.. tp hidup selagi Ajal belum menjemput. Jangan la badan ni digunakan tp tak dijage..badan nk pakai lame oiii... sape tak sayang..
:
Bertindak Sekarang sebelum terlambat.. 💪💪💪 ☎️ +65 81264987

#gorgeousbyrcwsingapore #jusgoyangrapatbyrcw #awetmuda #jamu #jusgoyangrapatbyrcwspore #jussedap #jusgoyangrapatbyrcwsg #rapat #goyangdhuma #agentcheta


4

ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT PAGI
・・・ Hidup penuh indah bila kita tahu menghargai nikmatnya ❤️
.
.
. 🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcwsg #rozitachewan #losyenputihajaibbyrcwsg #gorgeousbyrcwsg #preciousbyrcwsg


0

#Repost @byrcw with @repostapp
・・・
Selamat pagi! Breakfast apa hari ni? 😋 jangan lupa Jus Goyang Rapat! Ia memberikan tenaga harian kepada wanita. 😍❤️❤️.
.
.
.
🌸🌸🌹🌹🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcwsg #rozitachewan #losyenputihajaibbyrcwsg #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw


2

Misi 2017
:
Permulaan yang baik, tp mcm nk bwk azam2 tahun lepas yang tak kesampaian. Kalo nk listkan mau panjang lebar kena amek mood dlu nk listkan azam 2017 ni.. sebelum list panjang lebar terhasil ade bende yg lebih penting lagi, nk siapkan order awak2 semua yang baik hati ni. Jom wangi2 pagi nie baru mood BAIK tu datang.
#kakmon
#dexandrasg

For more details:

Whatsapp Only: +60177513895
Call or Sms Only: +65 81264987

#putihajaibrcw #putihajaibbyrcw #rozitachewan #whitening #magiclotion #singaporeagent #onlineshopping #putih #gebu #flawless #beauty #beautiful #love #putihajaibbyrcwsingapore #putihajaibsingapore #ayuraudhah #juscherahayu #juscherah #ayu #popular #hot #juscherahayyu #hotselling #jusgoyangrapatsingapore #gorgeousbyrcwsingapore
#jusgoyangrapatbyrcwsg


3

・・・
Kenapa JUS GOYANG RAPAT sangat bagus untuk dalaman wanita??
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: ✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara ✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan

Pengambilan:
👉🏼 2 sudu pagi dan malam
👉🏼 Minum banyak air suam/panas 👉🏼 Ibu mengandung tidak digalakkan
👉🏼 Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka 🌸🌸🌸 Go visit our website:
www.byrcw.my

#pencucigoyangsegarbyRCW & #JusGoyangRapatbyRCWsg #preciousbyrcw #byrcw #gorgeousbyrcw #rozitachewan #produkcheta


2

#Repost @byrcw with @repostapp
・・・
Kenapa JUS GOYANG RAPAT sangat bagus untuk dalaman wanita??
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: ✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara ✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan

Pengambilan:
👉🏼 2 sudu pagi dan malam
👉🏼 Minum banyak air suam/panas 👉🏼 Ibu mengandung tidak digalakkan
👉🏼 Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka 🌸🌸🌸 Go visit our website:
www.byrcw.my

#pencucigoyangsegarbyRCW & #JusGoyangRapatbyRCWsg #preciousbyrcw #byrcw #gorgeousbyrcw #rozitachewan #produkcheta


0

The end of the page