#kasutfutsal

Instagram photos and videos

#kasutfutsal#kasutbola#kasutmurah#kasutjogging#sneakers#jdt#kasutbundle#sayajual#vscocam#kasutperempuan#sneakersmalaysia#kilangbateri#ootd#preloved#uitmsegamat#segamat#bundlemalaysia#bazarkaratjb#wakdoyok#bundlekasut#joho#bundlejohor#bundlemalaya#joggingshoes#awang_bundle_4#bundlemurah#kipidap#giveaway

Hashtags #kasutfutsal for Instagram

Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC.
3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm.
3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm.
Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. .
Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM .

Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? .
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : supplementhalal
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +601151534703
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#terbaik #kasutsukan #murah #berkualiti #tawaranhebat #kasutfutsal #kasutnike #kasutnikemurah #kasutnikemalaysia #kasutnikemurahmalaysia #adidas #adidasmalaysia #kasutadidas #kasutadidasmurah #kasutadidasmurahmalaysia #kamijualonline #futsalmalaysia #lifestyleblogger #beautyblogger #beautyproduct #dexandra #dexandraperfume #dexandrainspiredperfume #bloggermalaysia #phonegraphy
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah.


0

Offer Minggu Ini
.
.
UNISPORT Futsal shoe
#kasutfutsal .
.
Harga RM90.00
Free Postage
.
.
WhatsApp 0123478992 jika berminat
.
.
#futsallab #futsal #futsalmalaysia #futsallers #kakifutsal #fun #picoftheday #arenafutsalmalaysia #kasutfutsal #bolafutsal #onlinebusiness #onlineshops #betulkeni #takkelentong


0

[STOCK BARU MASUK GAISS !!]
.
[JOM BELI SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOCK].
.
.
๐Ÿ”ฅ OPEN ORDER NOWS ๐Ÿ”ฅ.
.
JENTERA BARU, BARU LANDING.
.
Pan Force II 1.8.
.
SIZE :
39 Euro (5uk).
40 Euro (5.5uk).
41 Euro (6.5uk).
42 Euro (7.5uk).
43 Euro (8.5uk).
44Euro (9uk).
.
.
Harga : RM100 Sahaja Free Postage Semenanjung / Sabah Sarawak +RM10.
.
Kualiti : 100 % Original Thailand.
.
#FreePostage & #FreeGift
.
Untuk Sebarang Pertanyaan @ Order , Boleh Whatsapp +017-7065015 Atau tekan link di bio kami.
.
.
.
#kasutmurah#kasutmalaysia#kasutleo#kasutfutsal#kasutborong#kasutlelaki#macho#sayajualkasut#kasutmalaya#borong#barangmurah#murah#agi#idup#agi#gelabah#kedah#kakibola#bolasepak#futsal#online#kakifutsal#bolasepak#bolasepakmalaysia #harisukannegara #sukanmalaysia #malaysia #kasutborong #kasutsukan #kasutbola


0

Pak Yam, ko dah kenape yam? Stress ke tengok anak bini kena sembelih? Sabar ye pak yam.

untuk cari TSHIRT STREETWEAR paling hipster follow @blacklilac.apparel . Harga semua kasih sayang โš ๏ธ #kasut #kasutmurah #bootsmalaysia #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakerheads #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutjalan #kasutsukan #kasutfutsal #kasutcantik #kasutonline #kasutbundle #kasutraya #sapotlokal #bajuraya


0

Buat kaki futsal & juga pengumpul kasut kasut futsal yang berkualiti dan 'rare' @figossportswear telah menampilkan koleksi baru FISU Futsal buat anda Dengan 4 teknologi terkini untuk keselesaan anda 1) Fibre Heel Protection
z) Anti-Slip Grip
3) Hexa Foam Insole
4) Flexible Support System
Pastinya anda akan 'perform' dengan lebih baik ketika beriadah dengan rakan-rakan anda! Maklumat lanjut, layari laman media sosial Figos Sportswear.
#Figos #Figossportwear #kasutFutsal #FutsaL #figossampaipencen #selangorsampaimati


0

Like & Comment gambar ni untuk menang Giveaway, kitorg akn bagi hadiah kpda korang yg active&kreatif brsma kami๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
เน NIKE MERCURIAL.
เน Quality COPYORI .
เน All size available (LIMITED).
เน READY STOCK NOW!!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
เน Harga DOUBLE-PROMO utk 10 ORANG yg TERAWAL & selepas ni harga akan kembali kpda asal
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
เน Click link Whatsapp di Bio ๐Ÿ‘†๐Ÿผ utk pembelian
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#StartNewWithUs


13

Dari open house terus singgah ke kedai. Thanks bro beli dari kami๐Ÿ˜€

Subito 4.0

Camel : UK7, 8 & 8.5
Black : UK 10
Burgundy : UK7
Harga RM199 sahaja guys! Untuk info semua. Subito 4.0 adalah upgrade model daripada Subito 3.0.

Stok sangat limited, size besar pon masih ada lagi tu. Tak banyak dah, so siapa cepat dia dapat ok.๐Ÿ˜Ž Available at Futsalworks in Damansara Perdana and on our website: www.futsalworks.com.my

For more info, please contact us at 1 300 888 131 /+603.7731.5431
#futsalworks #futsalmalaysia #malaysiafutsal #lfk2018 #futsalworld #kasutfutsal #futsalkasut #damansaraperdana #petalingjaya #gilafutsal #kakifutsal #ligaharam #futsallovers #futsaladdict #kedaisukan #kedaikasutonline #size #saiz #new #arrivals #baru


3

Assalamualaikum guysโšฝ๏ธ
READY STOCKโ—๏ธ
DAPATKAN SEKARANG๐Ÿ”ฅ
โœ…Sesuai untuk Futsal
โœ…Untuk lelaki dan Perempuan
๐Ÿ’ฐHargaRM 130 SAHAJA๐Ÿ”ฅ
โœ…Pos ke SEMENANJUNG PERCUMA๐Ÿ”ฅ
โœ…Nama-Futsal Nike Magista Finale Street๐Ÿ”ฅ
โœ…Size yang ada-39โž–45
โœ…Ade Freegift bro๐Ÿ”ฅ
โœ…Banyak lagi yang ready stock dan design lawa-lawa
โœ…Boleh Usha Usha Yeeee๐Ÿ˜œ
โœ…Follow ig @KasutFutsalAnda
๐Ÿ“ฑBoleh dm or Whatsapp 0148068536(Din/Jent)

Hubungi Sekarang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
#Uitm#UitmJengka#UitmShahAlam
#KasutFutsal#KakiFutsal#FutsalforAll#KakiBola#Nike#Adidas#Asics#Joma#Kelme#Pans#Utem#Upsi#Um#Uum#FAM#russia2018 #kakifutsalmurah #kakifutsal #worldcup #lagisyantikdance #kasutbolamurah


0

Giler World Cup!

Giliran @harrykane pulak MenGiler menjadi Player Kedua meledak Hattrick semalam dan seterusnya Menjadi Top Goal Scorer setakat ini di WC2018.

Nak tahu ape Giler Rahsia beliau...Da tentulah dengan Kasut Bola โ€œHypervenom Phantomโ€ yang Cukup Giler ini...dan korang bole Dapatkan Kasut Bola nie di IG kami @giler_bola ini.

Dan di GilerFutsal korang jugak bole Dapatkan Kasut Futsal Nike HypervenomX Phantom โ€œWorld Cup Editionโ€ ini dengan 2Model iaitu ;

HypervenomX Phantom Academy
Dengan Harga Rm3++ Sahaja.

Dan

Hypervenomx Phantom Club Harga HANYA Rm2++ SAHAJA!

100% Giler Original!

Cepat2 WhatsApp ke 01123746963 untuk sebarang Pertayaan dan Pembelian Online sekarang sementara Stock Masih Giler Ade!

#gilerfutsal #yourfutsalconceptstore #antonsports #kamiadekedai #kamijualonline #trustedshop #trustedseller #kasutfutsal #nike #hypervenom #phantom #justdoit #worldcup2018 #futsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #kakifutsal #buatjanganikut #sapelambatdierslow


0

Nike Magista Onda ic ๐ŸŒŸ
7uk, 7.5uk & 8uk ๐Ÿ’ฆ
BNIB ๐Ÿ“ฆ
RM 240 ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Apa-apa boleh DM @ klik link di bio ๐Ÿ“ฒโœŒ๐Ÿฝ#nikeMY #magistaonda #futsalmalaysia #kasutfutsal #amglobal


1

NIKE MAGISTA X FINALE STREET FUTSAL
.
๐Ÿ”ฅHOT SELLING๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ”ฅLATEST EDITION๐Ÿ”ฅ
.
โžก๏ธORANGE COLOURS AVAILABLE
.
๐Ÿ‘๐ŸปCOPY ORI 1:1 HIGHEST GRADE
.
โžก๏ธSIZE : UK6-10
.
โžก๏ธALL READYSTOCK
.
โžก๏ธRM150 include postage
.
โžก๏ธCALL/MESSAGE/WHATSAPP 0175395203
.
โœ…TRUSTED SELLER
.
VISIT MY IG : sports_sneakersempire2
.
#sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualkasutfutsal #sayajualkasutfutsalmurah #sayajualkasutcantik #kasutfutsalmurah #kasutfutsal #kasutfutsalmalaysia #kasutfutsalnike #kasutfutsalnikemurah #kasutfutsalmagista #berminatbolehpm #bolehpmtepi #vscocam #vscogram #vscofilter #instagay #instalike #instagood #kualitibagus #kualititiptop #trustedseller #trustedshop #sayajualandabeli #sayajualandapuashati


1

โ€œDragon Ball Z x Air Vapormax Flynitโ€
-
RM 300 (UA grade)
(preorder 7-10 hari)โ€ผ๏ธ
-
free pos Semenanjung
Sabah/Sarawak RM 20
-
First Come First Serve !
For more details dan cara order ๐Ÿ‘‡
1๏ธโƒฃ screen shot gambar kasut
2๏ธโƒฃ whatsapp 013-576 8024 ๐Ÿ“ฒ
3๏ธโƒฃ cara pembayaran akan dimaklumkan seterusnya
-
โ€œrefund akan dilakukan sekiranya tak dapat dalam masa sebulanโ€
-
#kasutbolamalaysia #kasutbola #kasutfutsal #adidas #nike #puma #kedaikasutonline #kedaisukan #kedaikasut #igshop #trustedseller #kakibola #kakisneakers #kedaisukanmurah #kedaisneakermurah #bazaarpaknil #hijaukuning #malaysia #kakibola10 #kakisneakers10 #readystock #preorder #kedah


0

. Teknologi TERBARU MAGNET & TOURMALINE beri rasa HANGAT pada lutut & membantu PEMULIHAN
.
TAK PERLU GUNA MINYAK PANAS LAGI !
.
WhatsApp kod "PADU" ke +6013-476 3836
.
KELEBIHAN MAGNET & TOURMALINE :
- Membantu lutut anda kembali aktif & kuat
- Melancarkan peredaran darah
- TOURMALINE & MAGNET bantu beri kehangatan semulajadi pada lutut
- Tourmaline mempunyai Ion Negatif yg aktif
- Pelekat Velcro boleh laras ikut kesesuaian saiz
- Material yang elastik dan selesa
- Sangat mudah & selamat digunakan (Hanya Pasang & Pelekat)
- minimum pemakaian adalah 20 minit untuk rasa perubahan
.
Diperbuat daripada KAIN BERKUALITI, POLYSTER, NYLON dan COTTON
.
ATAU
WhatsApp kod "PADU" ke +6013-476 3836 .
.

#ProKas #paduknee #padukneesupport #guardlutut #sakitlutut #sayajual #prokasmalaysia #sakitsendi #sakitotot #kasutfutsal #prokashq #paduwin #fitness #agenprokas #muscle #futsal #harimaumalaya #gym #prokasmurah #futsalmalaysia #ligamalaysia #prokaspaduknee #ligapremier #kakifutsal #ligasuper #pialamalaysia #kneeguard #shahalam #tourmaline #prokasgold


0

FUH SYAFIQ AHMAD PUN DAH PAKAI PADU KNEE. .
.

Teknologi TERBARU MAGNET & TOURMALINE beri rasa HANGAT pada lutut & membantu PEMULIHAN
.
TAK PERLU GUNA MINYAK PANAS LAGI !
.
WhatsApp kod "PADU" ke +6013-476 3836
.
KELEBIHAN MAGNET & TOURMALINE :
- Membantu lutut anda kembali aktif & kuat
- Melancarkan peredaran darah
- TOURMALINE & MAGNET bantu beri kehangatan semulajadi pada lutut
- Tourmaline mempunyai Ion Negatif yg aktif
- Pelekat Velcro boleh laras ikut kesesuaian saiz
- Material yang elastik dan selesa
- Sangat mudah & selamat digunakan (Hanya Pasang & Pelekat)
- minimum pemakaian adalah 20 minit untuk rasa perubahan
.
Diperbuat daripada KAIN BERKUALITI, POLYSTER, NYLON dan COTTON
.
ATAU
WhatsApp kod "PADU" ke +6013-476 3836 .
.

#ProKas #paduknee #padukneesupport #guardlutut #sakitlutut #sayajual #prokasmalaysia #sakitsendi #sakitotot #kasutfutsal #prokashq #paduwin #fitness #agenprokas #muscle #futsal #harimaumalaya #gym #prokasmurah #futsalmalaysia #ligamalaysia #prokaspaduknee #ligapremier #kakifutsal #ligasuper #pialamalaysia #kneeguard #shahalam #tourmaline #prokasgold


1

๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘†๐Ÿป ALPHABOUNCE KNIT M Black
.
๐Ÿณ SIZE: 40-44 euro
.
๐Ÿ˜Ž PREMIUM COPY 1:1
.
๐Ÿ’ธ HARGA:
๐ŸŒŽ SEMENANJUNG = RM175
๐ŸŒ SABAH/SARAWAK = RM180
๐Ÿ“ฎ TERMASUK POSTAGE
.
๐Ÿ“ž Whatsapp 0127424320
.
Mencari burung di petang hari,
Terjumpa pula burung merpati;
Jikalau sneakers yang tuan cari,
@kasut_viral pilihan di hati.
.
#kasutviral #kasut #kasutmurah #kasutraya #kasutmurahmalaysia #sayajualkasut #kasutmalaysia #kasutcantik #kasutsukan #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutonline #kasutreadystock #kasutonlinemurah #kasutmurahonline #kasutwanita #kasutnike #kasutadidas #kasutfutsal #kasutadidasmurah #kasutnikemurah #kasutvans #kasutmalaysiamurah #kasutsukanmurah #kasutjalan #kasutstyle #sneakers #sneakersmurah #sneakersmalaysia #sneakersmurahmalaysia


1

BERGAYA KASUT BARU BILA PERGI OPEN HOUSE!!! !
ADIDAS NMD GUCCI BEE BLACK โญ•๏ธ

GRED : AAA โญ•๏ธ

Size 41 - 45 euro โญ•๏ธ

POSTAGE PERCUMA ke seluruh malaysia ๐Ÿšš

Kualiti dijamin terbaik !! โญ•๏ธ

Untuk order screenshot dan tekan link whatsapp di bio atau whatsapp no di bawah ๐Ÿ’ข

01112364217
01112364217
01112364217

untuk cari TSHIRT STREETWEAR paling hipster follow @blacklilac.apparel . Harga semua kasih sayang โš ๏ธ #kasut #kasutmurah #bootsmalaysia #kasutmurahmalaysia #sneakers #sneakerheads #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutjalan #kasutsukan #kasutfutsal #kasutcantik #kasutonline #kasutbundle #kasutraya #sapotlokal #bajuraya


0

GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰. Ig @kasutbola.kasutfutsal ni tengah buat giveaway . Selalunya jumpa kasut yang design macam ni kat kedai mesti harga 1++ . Ya Allah kerasnya harganya๐Ÿ˜ฃ . Tapi bila jumpa ig @kasutbola.kasutfutsal ni check punya check kasut semua harga yang murah๐Ÿ˜ . Haish rambang la mata tengok kasut yang diorang jual ni . Bukan tu sahaja , kalau beli dengan diorang ni dapat gift sekali tau ๐Ÿ˜ƒ, wuish memang berbaloi๐Ÿ˜Š , dahlah harga murah dapat gift pulak tu.Walaupun diorang ni jual kasut yang copy ori , tapi bukan biasa ii tau๐Ÿ” . Lagipun bukan kasut ni je yang diorang jual , banyak lagi kasut yang diorang jual , lawa lawa pulak tu . Yang penting ig @kasutbola.kasutfutsal ni trusted weh . Kalau tak percaya lagi pergilah tengok feedback customer yang diorg post tu . Tunggu apalagi takkan taknak pakai kasut baru bila ada game nanti๐Ÿคจ . So followlah igshop @kasutbola.kasutfutsal ni

#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰. Ig @kasutbola.kasutfutsal ni tengah buat giveaway . Selalunya jumpa kasut yang design macam ni kat kedai mesti harga 1++ . Ya Allah kerasnya harganya๐Ÿ˜ฃ . Tapi bila jumpa ig @kasutbola.kasutfutsal ni check punya check kasut semua harga yang murah๐Ÿ˜ . Haish rambang la mata tengok kasut yang diorang jual ni . Bukan tu sahaja , kalau beli dengan diorang ni dapat gift sekali tau ๐Ÿ˜ƒ, wuish memang berbaloi๐Ÿ˜Š , dahlah harga murah dapat gift pulak tu.Walaupun diorang ni jual kasut yang copy ori , tapi bukan biasa ii tau๐Ÿ” . Lagipun bukan kasut ni je yang diorang jual , banyak lagi kasut yang diorang jual , lawa lawa pulak tu . Yang penting ig @kasutbola.kasutfutsal ni trusted weh . Kalau tak percaya lagi pergilah tengok feedback customer yang diorg post tu . Tunggu apalagi takkan taknak pakai kasut baru bila ada game nanti๐Ÿคจ . So followlah igshop @kasutbola.kasutfutsal ni

#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰. Ig @kasutbola.kasutfutsal ni tengah buat giveaway . Selalunya jumpa kasut yang design macam ni kat kedai mesti harga 1++ . Ya Allah kerasnya harganya๐Ÿ˜ฃ . Tapi bila jumpa ig @kasutbola.kasutfutsal ni check punya check kasut semua harga yang murah๐Ÿ˜ . Haish rambang la mata tengok kasut yang diorang jual ni . Bukan tu sahaja , kalau beli dengan diorang ni dapat gift sekali tau ๐Ÿ˜ƒ, wuish memang berbaloi๐Ÿ˜Š , dahlah harga murah dapat gift pulak tu.Walaupun diorang ni jual kasut yang copy ori , tapi bukan biasa ii tau๐Ÿ” . Lagipun bukan kasut ni je yang diorang jual , banyak lagi kasut yang diorang jual , lawa lawa pulak tu . Yang penting ig @kasutbola.kasutfutsal ni trusted weh . Kalau tak percaya lagi pergilah tengok feedback customer yang diorg post tu . Tunggu apalagi takkan taknak pakai kasut baru bila ada game nanti๐Ÿคจ . So followlah igshop @kasutbola.kasutfutsal ni

#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰. Ig @kasutbola.kasutfutsal ni tengah buat giveaway . Selalunya jumpa kasut yang design macam ni kat kedai mesti harga 1++ . Ya Allah kerasnya harganya๐Ÿ˜ฃ . Tapi bila jumpa ig @kasutbola.kasutfutsal ni check punya check kasut semua harga yang murah๐Ÿ˜ . Haish rambang la mata tengok kasut yang diorang jual ni . Bukan tu sahaja , kalau beli dengan diorang ni dapat gift sekali tau ๐Ÿ˜ƒ, wuish memang berbaloi๐Ÿ˜Š , dahlah harga murah dapat gift pulak tu.Walaupun diorang ni jual kasut yang copy ori , tapi bukan biasa ii tau๐Ÿ” . Lagipun bukan kasut ni je yang diorang jual , banyak lagi kasut yang diorang jual , lawa lawa pulak tu . Yang penting ig @kasutbola.kasutfutsal ni trusted weh . Kalau tak percaya lagi pergilah tengok feedback customer yang diorg post tu . Tunggu apalagi takkan taknak pakai kasut baru bila ada game nanti๐Ÿคจ . So followlah igshop @kasutbola.kasutfutsal ni

#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰. Ig @kasutbola.kasutfutsal ni tengah buat giveaway . Selalunya jumpa kasut yang design macam ni kat kedai mesti harga 1++ . Ya Allah kerasnya harganya๐Ÿ˜ฃ . Tapi bila jumpa ig @kasutbola.kasutfutsal ni check punya check kasut semua harga yang murah๐Ÿ˜ . Haish rambang la mata tengok kasut yang diorang jual ni . Bukan tu sahaja , kalau beli dengan diorang ni dapat gift sekali tau ๐Ÿ˜ƒ, wuish memang berbaloi๐Ÿ˜Š , dahlah harga murah dapat gift pulak tu.Walaupun diorang ni jual kasut yang copy ori , tapi bukan biasa ii tau๐Ÿ” . Lagipun bukan kasut ni je yang diorang jual , banyak lagi kasut yang diorang jual , lawa lawa pulak tu . Yang penting ig @kasutbola.kasutfutsal ni trusted weh . Kalau tak percaya lagi pergilah tengok feedback customer yang diorg post tu . Tunggu apalagi takkan taknak pakai kasut baru bila ada game nanti๐Ÿคจ . So followlah igshop @kasutbola.kasutfutsal ni

#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰. Ig @kasutbola.kasutfutsal ni tengah buat giveaway . Selalunya jumpa kasut yang design macam ni kat kedai mesti harga 1++ . Ya Allah kerasnya harganya๐Ÿ˜ฃ . Tapi bila jumpa ig @kasutbola.kasutfutsal ni check punya check kasut semua harga yang murah๐Ÿ˜ . Haish rambang la mata tengok kasut yang diorang jual ni . Bukan tu sahaja , kalau beli dengan diorang ni dapat gift sekali tau ๐Ÿ˜ƒ, wuish memang berbaloi๐Ÿ˜Š , dahlah harga murah dapat gift pulak tu.Walaupun diorang ni jual kasut yang copy ori , tapi bukan biasa ii tau๐Ÿ” . Lagipun bukan kasut ni je yang diorang jual , banyak lagi kasut yang diorang jual , lawa lawa pulak tu . Yang penting ig @kasutbola.kasutfutsal ni trusted weh . Kalau tak percaya lagi pergilah tengok feedback customer yang diorg post tu . Tunggu apalagi takkan taknak pakai kasut baru bila ada game nanti๐Ÿคจ . So followlah igshop @kasutbola.kasutfutsal ni

#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰. Ig @kasutbola.kasutfutsal ni tengah buat giveaway . Selalunya jumpa kasut yang design macam ni kat kedai mesti harga 1++ . Ya Allah kerasnya harganya๐Ÿ˜ฃ . Tapi bila jumpa ig @kasutbola.kasutfutsal ni check punya check kasut semua harga yang murah๐Ÿ˜ . Haish rambang la mata tengok kasut yang diorang jual ni . Bukan tu sahaja , kalau beli dengan diorang ni dapat gift sekali tau ๐Ÿ˜ƒ, wuish memang berbaloi๐Ÿ˜Š , dahlah harga murah dapat gift pulak tu.Walaupun diorang ni jual kasut yang copy ori , tapi bukan biasa ii tau๐Ÿ” . Lagipun bukan kasut ni je yang diorang jual , banyak lagi kasut yang diorang jual , lawa lawa pulak tu . Yang penting ig @kasutbola.kasutfutsal ni trusted weh . Kalau tak percaya lagi pergilah tengok feedback customer yang diorg post tu . Tunggu apalagi takkan taknak pakai kasut baru bila ada game nanti๐Ÿคจ . So followlah igshop @kasutbola.kasutfutsal ni

#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰ , GIVEAWAY๐ŸŽ‰. Ig @kasutbola.kasutfutsal ni tengah buat giveaway . Selalunya jumpa kasut yang design macam ni kat kedai mesti harga 1++ . Ya Allah kerasnya harganya๐Ÿ˜ฃ . Tapi bila jumpa ig @kasutbola.kasutfutsal ni check punya check kasut semua harga yang murah๐Ÿ˜ . Haish rambang la mata tengok kasut yang diorang jual ni . Bukan tu sahaja , kalau beli dengan diorang ni dapat gift sekali tau ๐Ÿ˜ƒ, wuish memang berbaloi๐Ÿ˜Š , dahlah harga murah dapat gift pulak tu.Walaupun diorang ni jual kasut yang copy ori , tapi bukan biasa ii tau๐Ÿ” . Lagipun bukan kasut ni je yang diorang jual , banyak lagi kasut yang diorang jual , lawa lawa pulak tu . Yang penting ig @kasutbola.kasutfutsal ni trusted weh . Kalau tak percaya lagi pergilah tengok feedback customer yang diorg post tu . Tunggu apalagi takkan taknak pakai kasut baru bila ada game nanti๐Ÿคจ . So followlah igshop @kasutbola.kasutfutsal ni

#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!!,
Ig @kasutbola.kasutfutsal sedang mengadakan giveaway boot mercurial superfly 360..first nak cakap ig @kasutbola.kasutfutsal ni memang bagus๐Ÿ‘๐Ÿ‘..layanannya juga baik..yang mana nak cari kasut bola tu bolelah pergi follow ig @kasutbola.kasutfutsal ni..dengan harga yg murah korang semua mampu beli..bukan itu sahaja..kalau beli dpt percuma beg skali tau..ha jangn main ii..mmng bagus ig ni..ha lagi satu mana nk cari kasut futsal pon ada kat sini.. banyak kasut futsal yang lawa-lawa๐Ÿ˜..Nanti ada game takkan taknak pakai kasut baru kan.So apalagi pergilah follow ig @kasutbola.kasutfutsal
#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!!,
Ig @kasutbola.kasutfutsal sedang mengadakan giveaway boot mercurial superfly 360..first nak cakap ig @kasutbola.kasutfutsal ni memang bagus๐Ÿ‘๐Ÿ‘..layanannya juga baik..yang mana nak cari kasut bola tu bolelah pergi follow ig @kasutbola.kasutfutsal ni..dengan harga yg murah korang semua mampu beli..bukan itu sahaja..kalau beli dpt percuma beg skali tau..ha jangn main ii..mmng bagus ig ni..ha lagi satu mana nk cari kasut futsal pon ada kat sini.. banyak kasut futsal yang lawa-lawa๐Ÿ˜..Nanti ada game takkan taknak pakai kasut baru kan.So apalagi pergilah follow ig @kasutbola.kasutfutsal
#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!!,
Ig @kasutbola.kasutfutsal sedang mengadakan giveaway boot mercurial superfly 360..first nak cakap ig @kasutbola.kasutfutsal ni memang bagus๐Ÿ‘๐Ÿ‘..layanannya juga baik..yang mana nak cari kasut bola tu bolelah pergi follow ig @kasutbola.kasutfutsal ni..dengan harga yg murah korang semua mampu beli..bukan itu sahaja..kalau beli dpt percuma beg skali tau..ha jangn main ii..mmng bagus ig ni..ha lagi satu mana nk cari kasut futsal pon ada kat sini.. banyak kasut futsal yang lawa-lawa๐Ÿ˜..Nanti ada game takkan taknak pakai kasut baru kan.So apalagi pergilah follow ig @kasutbola.kasutfutsal
#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!!,
Ig @kasutbola.kasutfutsal sedang mengadakan giveaway boot mercurial superfly 360..first nak cakap ig @kasutbola.kasutfutsal ni memang bagus๐Ÿ‘๐Ÿ‘..layanannya juga baik..yang mana nak cari kasut bola tu bolelah pergi follow ig @kasutbola.kasutfutsal ni..dengan harga yg murah korang semua mampu beli..bukan itu sahaja..kalau beli dpt percuma beg skali tau..ha jangn main ii..mmng bagus ig ni..ha lagi satu mana nk cari kasut futsal pon ada kat sini.. banyak kasut futsal yang lawa-lawa๐Ÿ˜..Nanti ada game takkan taknak pakai kasut baru kan.So apalagi pergilah follow ig @kasutbola.kasutfutsal
#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!!,
Ig @kasutbola.kasutfutsal sedang mengadakan giveaway boot mercurial superfly 360..first nak cakap ig @kasutbola.kasutfutsal ni memang bagus๐Ÿ‘๐Ÿ‘..layanannya juga baik..yang mana nak cari kasut bola tu bolelah pergi follow ig @kasutbola.kasutfutsal ni..dengan harga yg murah korang semua mampu beli..bukan itu sahaja..kalau beli dpt percuma beg skali tau..ha jangn main ii..mmng bagus ig ni..ha lagi satu mana nk cari kasut futsal pon ada kat sini.. banyak kasut futsal yang lawa-lawa๐Ÿ˜..Nanti ada game takkan taknak pakai kasut baru kan.So apalagi pergilah follow ig @kasutbola.kasutfutsal
#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!!,
Ig @kasutbola.kasutfutsal sedang mengadakan giveaway boot mercurial superfly 360..first nak cakap ig @kasutbola.kasutfutsal ni memang bagus๐Ÿ‘๐Ÿ‘..layanannya juga baik..yang mana nak cari kasut bola tu bolelah pergi follow ig @kasutbola.kasutfutsal ni..dengan harga yg murah korang semua mampu beli..bukan itu sahaja..kalau beli dpt percuma beg skali tau..ha jangn main ii..mmng bagus ig ni..ha lagi satu mana nk cari kasut futsal pon ada kat sini.. banyak kasut futsal yang lawa-lawa๐Ÿ˜..Nanti ada game takkan taknak pakai kasut baru kan.So apalagi pergilah follow ig @kasutbola.kasutfutsal
#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0

GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!! , GIVEAWAY!!!,
Ig @kasutbola.kasutfutsal sedang mengadakan giveaway boot mercurial superfly 360..first nak cakap ig @kasutbola.kasutfutsal ni memang bagus๐Ÿ‘๐Ÿ‘..layanannya juga baik..yang mana nak cari kasut bola tu bolelah pergi follow ig @kasutbola.kasutfutsal ni..dengan harga yg murah korang semua mampu beli..bukan itu sahaja..kalau beli dpt percuma beg skali tau..ha jangn main ii..mmng bagus ig ni..ha lagi satu mana nk cari kasut futsal pon ada kat sini.. banyak kasut futsal yang lawa-lawa๐Ÿ˜..Nanti ada game takkan taknak pakai kasut baru kan.So apalagi pergilah follow ig @kasutbola.kasutfutsal
#giveaway
#kbkf
#giveawaykbkf
#kasutbola
#kasutfutsal


0