#kasutwanitamalaysia

Instagram photos and videos

#kasutwanitamalaysia#kasutmurah#kasutraya#kasutmurahmalaysia#kasutmalaysia#kasutwanita#kasutwanitamurah#kasutviral#kasutjalan#shoes#kasutkorea#kasutcantik#MISRAIZAHEELS#kasutonlinemalaysia#kasutlelakimalaysia#sneakers#kasut#nzstyle_#kedaikasutmalaysia#sneakersmurah#kasutcantikmalaysia#kasutlawa#kl#pasirmas

Hashtags #kasutwanitamalaysia for Instagram

Auchh😍😍. Dia punya cantik code VW8 ni menusuk jiwaa betull😭. Siapa suka wedgess ni tekan ❀️❀️❀️ banyak banyak tauu
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


1

😎BERGAYA BERSAMA KASUT BERJENAMA DARI KAMI😎
βœ”οΈ MAMPU MILIK
βœ”οΈ BERKUALITI
βœ”οΈ BERGAYA

TIMBERLAND HIGHCUT CONWAY BLACK

READY STOCK | STOCK TERHAD | INCLUDE POSTAGE
RM 90 SEMENANJUNG
RM 95 SABAH SARAWAK
SIZE 40-44 SAHAJA

Berminat? WhatsApp:
www.wasap.my/601151842844 atau Klik link di Bio

#nzstyle_
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #kasutmalaysia #shoesaddict #kasutjalan #kasutcantikmalaysia #kasutlawa #kasutonlinemalaysia #kasutwanitamalaysia #kasutraya #kasutlelakimalaysia #kl #kasutjalan #kelantanonlineshop #shoes #kasutviral #kasutraya #terangganuonlineshop #sneakersmurah #sneakers #kedaikasutmalaysia #adidasmalaysia #malaysia #kasutviral #timberlandmurah #kasuttimberland #kasuttimberlandmalaysia #timberlandmalaysia


0

😎BERGAYA BERSAMA KASUT BERJENAMA DARI KAMI😎
βœ”οΈ MAMPU MILIK
βœ”οΈ BERKUALITI
βœ”οΈ BERGAYA

TIMBERLAND HIGHCUT CONWAY YELLOW
READY STOCK | STOCK TERHAD | INCLUDE POSTAGE
RM 90 SEMENANJUNG
RM 95 SABAH SARAWAK
SIZE 40-44 SAHAJA

Berminat? WhatsApp:
www.wasap.my/601151842844 atau Klik link di Bio

#nzstyle_
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #kasutmalaysia #shoesaddict #kasutjalan #kasutcantikmalaysia #kasutlawa #kasutonlinemalaysia #kasutwanitamalaysia #kasutraya #kasutlelakimalaysia #kl #kasutjalan #kelantanonlineshop #shoes #kasutviral #kasutraya #terangganuonlineshop #sneakersmurah #sneakers #kedaikasutmalaysia #adidasmalaysia #malaysia #kasutviral #timberlandmurah #kasuttimberland #kasuttimberlandmalaysia #timberlandmalaysia


0

πŸ’3pasang RM100 sahaja!!πŸ’ .
Kenduri kawen berduyun πŸ‘€ sure kesayangan kak baey ni nak nampak GOJES kann😍😍. Jom grab code 198 ni sekarang meh. MURAH-MURAH. lawa-lawa. Boleh MIX PATTERN & SIZE tauuβ°πŸ‘πŸ”₯
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


1

OPEN HOUSE BERDERET?? KASUT 1 JER FEELING TAK CUKUP??πŸ™†
.

Sementara kak baey ONZ MUR MUR ni😻😻😻. 3PSG RM100 FREE POS SEM!!! LEKAIHHHH tambah koleksi kasut πŸ‘
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio yeπŸ’ƒπŸ˜˜


3

Tarte heel (2 way straps)
.
πŸ‘‰πŸ»RM40(inc.postage)πŸ”₯
πŸ‘‰πŸ»ready stock
πŸ‘‰πŸ»black, pink, brown
πŸ‘‰πŸ»heel height : 6cm/2.3inch
.
berminat? pm atau ws 0105709126 segera πŸ’“
.
#kasutonline #onlineseller #shoes #heel #tarteheel #kasutmurah #kasutwanitamalaysia #ootd #sales #


0

Korang suka pattern ni tak ke suka sangat?😍
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


2

SKU: R1104Y
PRICE: RM 45.00
Postage: Rm7 sm / Rm11 ss

Standard Size

Size: 35/36/37/38/39
Colour: Black/Silver

Platform height: 7.30 cm

To order:
Whatsapp : 010-3753896 @ klik link di bawah untuk direct to whatsapp
http://www.wasap.my/60103753896

#heelmalaysia #highheel #heelmurah #kasutwanita #kasuttinggi #kasutmurah #kasutcantikmurah #kasutwedges #kasutwedgesmurah #kasutperempuan #heelslovers #kasutheelsmurah #kasuttinggimurah #kasutwanitamalaysia #kasutwanitamalaysiamurah #kasut #kasutsarung #kasutsarungmurah #kasutsarungtinggi #heelslovers #heelsaddict #sayajualkasutonline #sayajualkasut #birthdaygift #anniversarygift #sandalheels #kasutonline #kasutraya #kasutraya2018


1

SKU: R1104Y
PRICE: RM 45.00
Postage: Rm7 sm / Rm11 ss

Standard Size

Size: 35/36/37/38/39
Colour: Black/Silver

Platform height: 7.30 cm

To order:
Whatsapp : 010-3753896 @ klik link di bawah untuk direct to whatsapp
http://www.wasap.my/60103753896

#heelmalaysia #highheel #heelmurah #kasutwanita #kasuttinggi #kasutmurah #kasutcantikmurah #kasutwedges #kasutwedgesmurah #kasutperempuan #heelslovers #kasutheelsmurah #kasuttinggimurah #kasutwanitamalaysia #kasutwanitamalaysiamurah #kasut #kasutsarung #kasutsarungmurah #kasutsarungtinggi #heelslovers #heelsaddict #sayajualkasutonline #sayajualkasut #birthdaygift #anniversarygift #sandalheels #kasutonline #kasutraya #kasutraya2018


0

SKU: R1104Y
PRICE: RM 45.00
Postage: Rm7 sm / Rm11 ss

Standard Size

Size: 35/36/37/38/39
Colour: Black/Silver

Platform height: 7.30 cm

To order:
Whatsapp : 010-3753896 @ klik link di bawah untuk direct to whatsapp
http://www.wasap.my/60103753896

#heelmalaysia #highheel #heelmurah #kasutwanita #kasuttinggi #kasutmurah #kasutcantikmurah #kasutwedges #kasutwedgesmurah #kasutperempuan #heelslovers #kasutheelsmurah #kasuttinggimurah #kasutwanitamalaysia #kasutwanitamalaysiamurah #kasut #kasutsarung #kasutsarungmurah #kasutsarungtinggi #heelslovers #heelsaddict #sayajualkasutonline #sayajualkasut #birthdaygift #anniversarygift #sandalheels #kasutonline #kasutraya #kasutraya2018


0

Seriusly since pakai mesti rasa best je walaupun kasut dia tinggi. Lembut je rasa tapak tuuu. Kalau pakai lama pun kak baey still okay tauu. Pernah hari tu last minit teman gegadis pergi 4 shopping mall semata nak cari baju raya. Lepas tu ulang alik balik dari mall 1-4 balik sebab tak puas hatiπŸ˜‚. Kau rasaa?πŸ˜† I'm okay je tauu with kasut ni😘
.

Psst yang order untuk join postage next week boleh tekan link di bio tauu😊


2

Hishh gerammnyaaa. Bila tengok dari dekat pun dah boleh tahuu dah lembutnya code 199 ni mesti gedebus gedebas punyaaπŸ˜«πŸ˜‡. Hishh penasaran ni
.

Haa kalau nak tahu code 199 ni baru je sampai tau. Antara kasut terbaru SBE. Okayy untuk korang yang dapatkan boleh tekan link di bio😊


2

LUXURY BANQUET HEELS

RM70 SM / RM76 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
GOLD, BLACK, SILVER

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC
TAPAK: RUBBER

TINGGI TUMIT: 6.5CM

SAIZ: 35, 36, 37, 38, 39, 40

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


1

PRINCESS STILETTO HEELS

RM66 SM / RM72 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
SILVER, BLACK, PINK

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC

TINGGI TUMIT: 12CM

SAIZ: 34, 35, 36, 37, 38, 39

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


1

VELVET PEEP-TOES HEELS

RM54 SM / RM60 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
PINK, LIGHT TAN, BLACK, GRAY

MATERIAL
ATAS: VELVET
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC

TINGGI TUMIT: 5.5CM

SAIZ: 35, 36, 37, 38, 39

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


1

Okay korang sempena kita nak start post kasut korang selasa ni. Nahh untuk korang😘😘. Sandal baru in the houseee😍. Wahhhh simple but pretty gituuh. Haa korang jangan lupa grab sementara stock dan size fresh fresh niπŸ˜‰
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


1

Sandal warna pilihan mana hati? Jom grab cepat sebelum code kesayangan korang ni habisπŸ˜‰
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


1

Code 5hu
Sandals women (pre order 14-20 days)
Rm62 inc pos
www.watsap.my/601131625883/cfskasut

Size 35-40
Material pu

#kasut #kasutwanitamalaysia #murahlagi #fashionterkini #wanitahariini


0

Bila keluar tu rasa nak pakai kasut lain dari yang lain sikit bolehlahh pakai kasut ni. Confirm cantik dan rare habissπŸ˜‰πŸ˜
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


3

Masih sempat je korang nak beraya dengan kasut SBE ni. Haa tambah tambah tengah promo sale 3 pasang RM100 ni. Bukan tu jeee, kak baey siap kasi korang pilih pattern apa yang korang suka selagi stok masih ada tauu😘
.

Pstt borong 6 pasang sekaligus pun boleh tau. Ayuhh ajak lah sanak saudara teman taulan beli sekali. Confirm jimat habiss😘😘
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio


4

Korang suka yang mana? Cepat cepat book tauu sebelum semua size sold outtπŸ˜‰. Last booking 25hb tauu. Lepas tu 26 hb kak baey terus post ke rumah korang. OkayπŸ˜‰πŸ˜˜
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


4

😎BERGAYA BERSAMA KASUT BERJENAMA DARI KAMI😎
βœ”οΈ MAMPU MILIK
βœ”οΈ BERKUALITI
βœ”οΈ BERGAYA

FiLA HERITAGE
READY STOCK | STOCK TERHAD | INCLUDE POSTAGE
RM 90 SEMENANJUNG
RM 95 SABAH SARAWAK
SIZE 36-40 SAHAJA

Berminat? WhatsApp:
www.wasap.my/601151842844 atau Klik link di Bio

#nzstyle_
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #kasutmalaysia #shoesaddict #kasutjalan #kasutcantikmalaysia #kasutlawa #kasutonlinemalaysia #kasutwanitamalaysia #kasutraya #kasutlelakimalaysia #kl #kasutjalan #pasirmas #shoes #kasutviral #kasutraya #terangganuonlineshop #sneakersmurah #sneakers #kedaikasutmalaysia #adidasmalaysia #malaysia #kasutviral #filamurah #kasutfila #kasutfilamalaysia #filamalaysia


0

😎BERGAYA BERSAMA KASUT BERJENAMA DARI KAMI😎
βœ”οΈ MAMPU MILIK
βœ”οΈ BERKUALITI
βœ”οΈ BERGAYA

FiLA HERITAGE
READY STOCK | STOCK TERHAD | INCLUDE POSTAGE
RM 90 SEMENANJUNG
RM 95 SABAH SARAWAK
SIZE 36-40 SAHAJA

Berminat? WhatsApp:
www.wasap.my/601151842844 atau Klik link di Bio

#nzstyle_
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #kasutmalaysia #shoesaddict #kasutjalan #kasutcantikmalaysia #kasutlawa #kasutonlinemalaysia #kasutwanitamalaysia #kasutraya #kasutlelakimalaysia #kl #kasutjalan #pasirmas #shoes #kasutviral #kasutraya #terangganuonlineshop #sneakersmurah #sneakers #kedaikasutmalaysia #adidasmalaysia #malaysia #kasutviral #filamurah #kasutfila #kasutfilamalaysia #filamalaysia


0

😎BERGAYA BERSAMA KASUT BERJENAMA DARI KAMI😎
βœ”οΈ MAMPU MILIK
βœ”οΈ BERKUALITI
βœ”οΈ BERGAYA

FiLA HERITAGE
READY STOCK | STOCK TERHAD | INCLUDE POSTAGE
RM 90 SEMENANJUNG
RM 95 SABAH SARAWAK
SIZE 36-40 SAHAJA

Berminat? WhatsApp:
www.wasap.my/601151842844 atau Klik link di Bio

#nzstyle_
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #kasutmalaysia #shoesaddict #kasutjalan #kasutcantikmalaysia #kasutlawa #kasutonlinemalaysia #kasutwanitamalaysia #kasutraya #kasutlelakimalaysia #kl #kasutjalan #pasirmas #shoes #kasutviral #kasutraya #terangganuonlineshop #sneakersmurah #sneakers #kedaikasutmalaysia #adidasmalaysia #malaysia #kasutviral #filamurah #kasutfila #kasutfilamalaysia #filamalaysia


0

Selamat pagi semuaaaa. Korang dah breakfast ke belum tu? Haaa breakfast tauu jangan tak breakfast. Nahh kak baey belanja sikit kasut yang tengah sale niiπŸ˜‰
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


3

Nak tanyaaa korang suka yang mana? Kalau korang suka cepat cepat dapatkan tauuu
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link si bio😊


3

SHALLOW MOUTH CAT HEELS

RM68 SM / RM74 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
LIGHT GRAY, BLACK

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC

TINGGI TUMIT: 7CM

SAIZ: 35, 36, 37, 38, 39, 40

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


0

BOW FLIP HEELS

RM50 SM / RM56 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
BLACK, WHITE

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC

TINGGI TUMIT: 8.5CM

SAIZ: 34, 35, 36, 37, 38, 39

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


1

BLING BLING STILETTO HEELS

RM62 SM / RM68 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
PURPLE, SILVER, GOLD, BLACK

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC

TINGGI TUMIT: 8.5CM

SAIZ: 34, 35, 36, 37, 38, 39

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


1

SUEDE STILETTO HEELS

RM54 SM / RM60 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
BLUE, RED, BLACK, ROSE, PINK

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC SUEDE
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC

TINGGI TUMIT: 9CM

SAIZ: 35, 36, 37, 38, 39

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


0

CLASSY HIGH HEELS

RM56 SM / RM62 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
YAM PURPLE, GRAY, WHITE, RED, BLACK

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC

TINGGI TUMIT: 8CM

SAIZ: 34, 35, 36, 37, 38, 39

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


0

CASUAL POINTED HEAD HEELS

RM62 SM / RM68 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
GRAY, BLACK

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC

TINGGI TUMIT: 7CM

SAIZ: 34, 35, 36, 37, 38, 39

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


0

SALE SALE SALE
.

Okay masa sale nilah nak buat collectionnn betul takkπŸ˜‰. Haaa bagi yang belum order untuk postage 26 hb ni, korang boleh order sekarang tauuu. Booking siap siap sebelum size dan warna kasut favourite korang habis licinπŸ˜‚
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


3

VELVET OPEN TOES HEELS

RM62 SM / RM68 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
APRICOT, BLACK

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC VELVET

TINGGI TUMIT: 5.5CM

SAIZ: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


0

WILD SIMPLE HEELS

RM56 SM / RM62 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: BLACK SAHAJA

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC

TINGGI TUMIT: 7CM

SAIZ: 35, 36, 37, 38, 39

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


0

HOLLOW CRISS CUT STRAP HEELS

RM74 SM / RM80 SS

HARGA TERMASUK POS

READY STOCK

WARNA: Ikut aturan gambar
PINK, CREAM

MATERIAL
ATAS: SYNTHETIC
TAPAK: RUBBER
LINING: SYNTHETIC

TINGGI TUMIT: 6.5CM

SAIZ: 35, 36, 37, 38, 39

UKURAN SAIZ: RUJUK HIGHLIGHT DI BIO

PENGHANTARAN POSLAJU SAHAJA

ORDER & PERTANYAAN:
Whatsapp 0177725001 / tekan link di bio

KOLEKSI πŸ‘‰ #MISRAIZAHEELS

_____
#kasutmurah #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutmurahmalaysia #kasutwanitamalaysia


0

Morningggg, korang buat apa je tuuu. Jangan lupa tauuu dapatkan sale rayaaa niiiiiπŸ˜‰πŸ˜‰. Jom booking awal awal sebelum semua saiz sold outt
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


3

Hmmm nak tanyaaa mana satu pilihan hatiii? Tak tahuuu nak pilih mana keee😍😍😍. Kak baey nak bagi tahuuuu sale 3 pasang RM100 still onzz tauuu. Jomm cop cepat cepat sebelum sold outtπŸ˜‰πŸ˜‰
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


6

πŸ”₯PROMOSI LEBARAN STILL ONZπŸ”₯
.

Yeayyyyyy bestnyaaa sale onzz lagiiiiπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜. Paling best boleh mix pattern dengan hanya 3 pasang RM100 jeeeeπŸ”₯😍
.

Masa berjalan. Stok pun menyusut.⏳ Jom tekan link di bio untuk orderr sekarang πŸ‘πŸŽ‰


4

Pssttt untuk korang yang belum dapatkan code H7 ni boleh dapatkan sekarang tauuu. Booking order siap siap dulu. Nanti 26 HB kak baey terus suruh abam posmen post sampai depan rumah korang😘
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


3

πŸ”₯JEANIE SHOEπŸ”₯
____________________________________________ ▢️Size: Standard size (35-40)
▢️Colour :Light Blue, Dark Blue & Black
▢️Price:RM30.
_________________________________________
Postage Fee 🚚 : RM5(SM) RM8(SS)
_________________________________________
Mari-mari beli sementara stok masih adaπŸ“£πŸ“£πŸ“£. ⭐️Jika nak lihat koleksi kasut *wiira.co* yang lain, tekan #wiirashoe
_________________________________________
PMπŸ“± saya untuk sebarang pertanyaan.


5

Okay raya ni dah puasss berkasut tumit tinggi, lepas ni kak baey nak manja manja kan kaki dengan sandallll je. Nak tanyaaa okay tak sandal ni. Paling penting selesa okayyπŸ˜‡πŸ˜‡
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


3

Pssttt memandangkan musim raya ni, kak baey nak bagi tahuuu jom kumpulkan koleksi kasut SBE ni. Confirm bila pakai rasa diva betullll😍😍
.

Untuk yang terawal kak baey nak bagi 3 pasang RM100 jeπŸ˜‰
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


5

😎BERGAYA BERSAMA KASUT BERJENAMA DARI KAMI😎
βœ”οΈ MAMPU MILIK
βœ”οΈ BERKUALITI
βœ”οΈ BERGAYA

ADIDAS VRACE

READY STOCK | STOCK TERHAD | INCLUDE POSTAGE
RM 90 SEMENANJUNG
RM 95 SABAH SARAWAK
SIZE 36-40 SAHAJA

Berminat? WhatsApp:
www.wasap.my/601151842844 atau Klik link di Bio

#nzstyle_
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #kasutmalaysia #kasut #kasutjalan #kasutcantikmalaysia #kasutlawa #kasutonlinemalaysia #kasutwanitamalaysia #kasutraya #kasutlelakimalaysia #kl #kasutjalan #pasirmas #shoes #kasutviral #kasutraya #sarawakonlineshop #sneakersmurah #sneakers #kedaikasutmalaysia #adidasmalaysia #malaysia #kasutviral #adidasvracemurah #kasutadidas #kasutadidasmalaysia #adidasvracemalaysia


1

😎BERGAYA BERSAMA KASUT BERJENAMA DARI KAMI😎
βœ”οΈ MAMPU MILIK
βœ”οΈ BERKUALITI
βœ”οΈ BERGAYA

ADIDAS VRACE

READY STOCK | STOCK TERHAD | INCLUDE POSTAGE
RM 90 SEMENANJUNG
RM 95 SABAH SARAWAK
SIZE 36-40 SAHAJA

Berminat? WhatsApp:
www.wasap.my/601151842844 atau Klik link di Bio

#nzstyle_
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #kasutmalaysia #kasut #kasutjalan #kasutcantikmalaysia #kasutlawa #kasutonlinemalaysia #kasutwanitamalaysia #kasutraya #kasutlelakimalaysia #kl #kasutjalan #pasirmas #shoes #kasutviral #kasutraya #sarawakonlineshop #sneakersmurah #sneakers #kedaikasutmalaysia #adidasmalaysia #malaysia #kasutviral #adidasvracemurah #kasutadidas #kasutadidasmalaysia #adidasvracemalaysia


0

.
Bestnya dapat sandal yang selesa dan simple macam ni. Walaupun simple, tapi still nampak sweet dan comel. Harga cuma RM39.00 je tak termasuk cajDropship Kasut:
.
RM39.00
πŸš› Postage
+ Rm9 sm
+ Rm16 ss
.
βŒ›οΈ PRE ORDER
Delivery 6 to 11 days working hours
.
Size : 35 - 41
▫️Upper Material: Synthetic
▫️Sole Material: Rubber
▫️Lining Material: Synthetic
▫️Heel Height: 3 CM
Code : 1899901
.
πŸ“² Press link at bio for order @ Wechat : NFCK93
.
#sandalshoes #womensandalshoes #malaysiasandalshoes #sayajual #sayajualmurah #jualanmurah #sndalwanita #sandalwanitamalaysia #sandalwanitamurah #sandalwanitamurahmalaysia #womebsandal #18999001 #malaysiawomensandal #womensandalmalaysia #womenflatshoes #malaysiawomenshoes #kasutwanita #kasutwanitamalaysia #kasutwanitamurah #kasutwanitamurahmalaysia #seliparraya #seliparrayamalaysia #raya2018 #raya2018malaysia


3

.
Jom dapatkan Rebate RM5 dengan setiap pembelian anda.
.
1. Syarat melayakkan anda mendapat Rebate RM5 :
β˜‘οΈ Hantar gambar pembelian
❌ Gambar parcel tidak diterima
.
2. Rebate sah dua bulan untuk satu kali penggunaan.
.
3. Boleh tebus Rebate RM5 di mana-mana Instashop berkenaan:
πŸ‘‰ @urbanloook
πŸ‘‰ @galleriabag
πŸ‘‰ @os.mall
πŸ‘‰ @muslimahattire.my
πŸ‘‰ @latest.watch
πŸ‘‰ @arena.gadgetpro
.
Bestkan? Boleh tebus Rebate dengan pelbagai pembelian.
.
#rebate
#rebatemalaysia #promosi #promosimalaysia #kupon #rebates #jualanmurah #jualanmurahmalaysia #hargaruntuh #hargaruntuhmalaysia #hargaruntuhgilakatsini #barangmurah #barangmurahmalaysia #borong #borongmurah #borongmurahmalaysia #kasut #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutlelaki #kasutlelakimalaysia #kasutlelakimurah #kasutlelakimurahmalaysia #kasutwanita #kasutwanitamalaysia #kasutwanitamurah #kasutwanitamurahmalaysia #buyonefreeone #buyonefreeonepromotion #buyonefreeonemalaysia


3

Adakah ini dinamakan cintaaa?😁Pagi semuaaa.Buat apa tuu. Korang dah cuti kee. Haaa kak baey nak bagi tahuu kepada korang yang dok terbayang bayang code 89 ni boleh dapatkan sekarang tauu. Boleh siap siap booking with payment, nanti 26 Hb kita posπŸ˜‰
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


6

Kasut kak baey pun baru sampai tengah hari tadi, laaa ni keluar teruihh pakai tak tahan nak tunggu rayaπŸ˜‚. Fuhhh tinggi dia rasa kita gojeess sangatttπŸ˜†. Laaa ni pakai hari hari lah
.

P/s: Kak baey is wearing code 163
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


4

READY STOCK .
.
Glitter Love Slip On Flats
SKU: S1095
Standard size

Colour: Black/Silver

Platform Height: 1.5cm
WEIGHT 0.60 kg
Shoe Size:36,37,38,39,40
.
.
PRICE:RM63.00
POSTAGE:RM7SM/RM12SS .
.
#flatsbywm
.
.
How To Order πŸ“· Screenshot Pictures πŸ“² Send To 017-6013769
.
.
#flatshoes #flatshoesmurah #flatshoe #flatshoesmalaysia #flatshoesmurahmalaysia #kasutflat #kasutflatmurah #flatshoesonline #kasutflatmalaysia #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutwanitamalaysia #kasutonline #kasutonlinemurah #kasutonlinemalaysia #kedaikasut #kedaikasutonline #kedaikasutmurah


5

Yeayyyy kasut dah sampai. Siapa lagi dahhhπŸ˜‰. Haaa beraya ni sakan lahh kan. Pada yang tak sempat order untuk dapat sebelum raya hari tu jangan risau tauu. Korang boleh dapat dan book sekarang, nanti lepas raya 26 hb kita posπŸ˜‰. Boleh lah pakai nanti😊
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


3

Kasut raya dah siap siap dah untuk rayaa. Paling cun melecun bila pakai high heels😍. Tapi nak tanyaa sandal lepas raya dah ada belum? Yelahhh nanti mesti dah berjalan pakai pakai flatshoes jugakkanπŸ˜‰
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


7

Haaa kalau nak cantik gojes time majlis kenduri ke open house ke after raya ni bolehlah order sekarang. Dan kita terus start post 26HB nii 😍😍😍
.

Siapa nak pakai kasut koleksi #shoozbyediza ?
.
ONNZZZ... SALE OF THE YEARS ‼️
.
βœ“HANYA YANG MURAH DI SINI😱😱😱
πŸ‘ RM100 πŸ‘ RM100
πŸ‘ RM100
3-PASANG BOLEH CAMPURΒ² PATTERN
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


4

πŸŽ‰ CHANEL ESPADRILLES FLATS
.
Design ini sesuai untuk dipadankan dengan casual outfit atau formal outfit. Sangat versatile & bergaya 😍
.
▫️ Gred 3A
▫️ Including Chanel logo shoe box
▫️ shoes with inner logo
▫️ 3 colors
▫️ KOD : #SK3594
.
βž–HARGA:
RM65.00 SM
RM70.00 SS
πŸš› FREE POSTAGE
.
πŸ“² Order requires, tekan link whatsapp di profile instagram.
.
#kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutwanitamalaysia #kasutwanitamalaysiamurah #kasutwanitamurahmalaysia #kasutwanitaterkini #kasutwanitaberjenama #flatshoes #flatshoesmurah #flatshoesmurmer #flatshoescantik #womenshoes #womenshoestreatment #flatshoesmalaysia #flatshoesmalaysiamurah #kasutmalaysiamurahmurah #shoes #shoesforsale #brandedshoes #brandedshoesmurah #brandedshoeslover #brandedshoesmalaysia #shoes #kasutwanitamurah #shoessale #kasutraya #kasutrayamurah #kasutrayamurah #kasutmurahmurah #kasutmalaysiaselesa


1

πŸŽ‰ CHANEL ESPADRILLES FLATS
.
Design ini sesuai untuk dipadankan dengan casual outfit atau formal outfit. Sangat versatile & bergaya 😍
.
▫️ Gred 3A
▫️ Including Chanel logo shoe box
▫️ shoes with inner logo
▫️ 3 colors
▫️ KOD : #SK3594
.
βž–HARGA:
RM65.00 SM
RM70.00 SS
πŸš› FREE POSTAGE
.
πŸ“² Order requires, tekan link whatsapp di profile instagram.
.
#kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutwanitamalaysia #kasutwanitamalaysiamurah #kasutwanitamurahmalaysia #kasutwanitaterkini #kasutwanitaberjenama #flatshoes #flatshoesmurah #flatshoesmurmer #flatshoescantik #womenshoes #womenshoestreatment #flatshoesmalaysia #flatshoesmalaysiamurah #kasutmalaysiamurahmurah #shoes #shoesforsale #brandedshoes #brandedshoesmurah #brandedshoeslover #brandedshoesmalaysia #shoes #kasutwanitamurah #shoessale #kasutraya #kasutrayamurah #kasutrayamurah #kasutmurahmurah #kasutmalaysiaselesa


0

πŸŽ‰ CHANEL ESPADRILLES FLATS
.
Design ini sesuai untuk dipadankan dengan casual outfit atau formal outfit. Sangat versatile & bergaya 😍
.
▫️ Gred 3A
▫️ Including Chanel logo shoe box
▫️ shoes with inner logo
▫️ 3 colors
▫️ KOD : #SK3594
.
βž–HARGA:
RM65.00 SM
RM70.00 SS
πŸš› FREE POSTAGE
.
πŸ“² Order requires, tekan link whatsapp di profile instagram.
.
#kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutwanitamalaysia #kasutwanitamalaysiamurah #kasutwanitamurahmalaysia #kasutwanitaterkini #kasutwanitaberjenama #flatshoes #flatshoesmurah #flatshoesmurmer #flatshoescantik #womenshoes #womenshoestreatment #flatshoesmalaysia #flatshoesmalaysiamurah #kasutmalaysiamurahmurah #shoes #shoesforsale #brandedshoes #brandedshoesmurah #brandedshoeslover #brandedshoesmalaysia #shoes #kasutwanitamurah #shoessale #kasutraya #kasutrayamurah #kasutrayamurah #kasutmurahmurah #kasutmalaysiaselesa


1

πŸ‘  HEELS πŸ‘ 

CODE : TRS1105
COLOUR : BLACK
SIZE : 35 β€’ 36 β€’ 37 β€’ 38 β€’ 39 (SLIDE πŸ‘‰ FOR MEASUREMENT CHART)
STATUS : READY STOCK
--------------------------------
✏️DETAILING

HEEL HEIGHT : 7cm
--------------------------------
πŸ“ŒACTUAL COLOUR MAY SLIGHTLY DIFFER DUE TO LIGHTING AND SCREEN RESOLUTION
|
πŸ“ŒSLIDE πŸ‘‰ FOR MORE DETAIL PICTURE
--------------------------------
PRICE INC POSTAGE
πŸ’°--- RM55 SM
πŸ’°--- RM60 SS
--------------------------------
HOW TO ORDER ?

WHATSAPP / TELEGRAM / SMS
.
☎️012 - 4796629
☎️012 - 4796629
☎️012 - 4796629
--------------------------------
#sayajual #sayajualkasut #sayajual2018 #kasutonlinemurah #kasutmurah #kasutcantik #kasutwanitamalaysia #kasutperempuanmurahmalaysia #kasutperempuanmalaysia #kasutmurahonline #trustedseller #womenfashion #kasutperempuanmurah #kasutmurahmalaysia #instashopmalaysia #readystockmalaysia #heelsmurah #wedgesmurah #sandalmurah #flatshoesmurah #bazaarpaknil #kasutraya2018 #kasutraya #10062018


2

πŸ‘  HEELS πŸ‘ 

CODE : TRS1105
COLOUR : BEIGE
SIZE : 35 β€’ 36 β€’ 37 β€’ 38 β€’ 39 (SLIDE πŸ‘‰ FOR MEASUREMENT CHART)
STATUS : READY STOCK
--------------------------------
✏️DETAILING

HEEL HEIGHT : 7cm
--------------------------------
πŸ“ŒACTUAL COLOUR MAY SLIGHTLY DIFFER DUE TO LIGHTING AND SCREEN RESOLUTION
|
πŸ“ŒSLIDE πŸ‘‰ FOR MORE DETAIL PICTURE
--------------------------------
PRICE INC POSTAGE
πŸ’°--- RM55 SM
πŸ’°--- RM60 SS
--------------------------------
HOW TO ORDER ?

WHATSAPP / TELEGRAM / SMS
.
☎️012 - 4796629
☎️012 - 4796629
☎️012 - 4796629
--------------------------------
#sayajual #sayajualkasut #sayajual2018 #kasutonlinemurah #kasutmurah #kasutcantik #kasutwanitamalaysia #kasutperempuanmurahmalaysia #kasutperempuanmalaysia #kasutmurahonline #trustedseller #womenfashion #kasutperempuanmurah #kasutmurahmalaysia #instashopmalaysia #readystockmalaysia #heelsmurah #wedgesmurah #sandalmurah #flatshoesmurah #bazaarpaknil #kasutraya2018 #kasutraya #10062018


2

Okey semalam close order dah tau untuk order rayaa tapi hari ni kak baey dah open order semula,tapi ni yang akan post after raya lah yeπŸ˜‰. Yang nak pakai raya kak baey tak galakkan order sebab kite dah close order semalam.So today yang order mana-mana yang nak pakai after raya jer nak pakai kenduri/kendara kahwin ke open house ker boleh order sekarang,kite akan start post out 26/06/2k18 OkeyπŸ˜‰πŸ™‚
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊


3

PROMOSI 3 PASANG RM100!!!!
.

Jom dapatkan sandal viral ni!! Stock semakin surut tauuu. Siapa yang belum dapatkan lagi? First serve , First paymentπŸ˜‰
.

untuk maklumat lanjut sila tekan link di bioπŸ˜„


1