#kedah

Instagram photos and videos

#kedah#kelantan#melaka#terengganu#sarawak#perak#johor#kualalumpur#sabah#perlis#selangor#malaysia#penang#negerisembilan#pahang#pulaupinang#alorsetar#igshopmalaysia#sayajualmurah#ipoh#shahalam#bazaronline#bazarpaknil#kajang#sayajual#bajuraya2018#awangwatchstore#bisnes#bazarmalaysia#sayapakaisayajual#malaysian

Hashtags #kedah for Instagram

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni .
๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-5151 8535

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah


0

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni .
๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-5151 8535

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah


0

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni .
๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-5151 8535

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah


0

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni .
๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-5151 8535

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah


0

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni .
๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-5151 8535

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah


0

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni .
๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-5151 8535

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah


0

.
Mcmne ajs boleh hilangkan jeragat di muka??
.
Caranya:
.
Gunakan aj whitening cleanser sebagai pencuci muka ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Yang membezakan cleanser ajs dengan cleanser yang lain adalah aj cleanser ini boleh mencuci hingga ke dalam liang pori kita dan membuang kotoran yang melekat pd kulit wajah dan leher terutama, slps seharian kita di luar rumah.
Selepas cuci muka terasa lebih bersih, tak berminyak, lebih tegang
Kandungan apple & alov vera membantu untuk mencerahkan dan mengimbangi pigmen
.
Aj softener (toner)
Bagi anda biasa pakai toner sebelum ini, mesti akan terasa kulit panas dan kering kan. Itu sebabnyer kandungan alkohol yg tinggi ada dlm toner....kdg kulit akan rasa x selesa dan pedih lama2 boleh meghakis dan menipiskan kulit,
BerBEZA dgn AJ SOFTENER Yg sangat lembut pada kulit dlm masa yg sama kulit lebih bersih dan glowing
SeLepas cuci muka, liang pori muka akan terbuka. Jadi untuk tutup liang pori muka adalah dengan toner yang tiada alkohol (aj softener)
.
AJ day cream ( PENTING)
Utk harian kena pakai aj day cream tak boleh skip yerr... ini yg plg ptg utk HILANGKAN JERAGAT ! Aj day cream melindungi kulit dr sinaran uv wlpn kita berada dlm rumah... kena pakai utk lebih cepat kesannya... yg bestnyeee muka lebih cerah, jeragat akan hilang, dan kulit npk lebih sekata mcm dah pakai foundation.. bezanya tak bercapuk & npk natural beauty giteww ๐Ÿ˜™
.
Aj night cream (PENTING)
night cream sama penting dgn day cream ( day + night cream) kena pakai 2 ni utk kesan lebih cepat insyaallah jeragat akan berkurangan... Aj night cream merawat kulit pada waktu malam, Akan memperbaiki kesan โ€“ kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat...
.
.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
P/ S Tiada kesan kulit mengelupas ataupun kulit jadi kemerahan selepas menggunakan set ajs. Proses yang berlaku adalah natural... #kenacuba #ajskinsolution
.
.
Whatsapp +0195677796 #sungaipetani #kedah #alorstar #kl #penang #melaka #sabah #sarawak #terengganu #perlis #perak #johor #brunei #pahang #kelantan


0

Hungry for a good deal?
Satisfy your cravings with BiteRider.my, 1600++ menus been listed for you to choose from!

Order now at: http://www.biterider.my
#doorstep #food #delivery #first #in #sungaipetani #kedah #malaysia #alorsrtar #comingsoon #lazy #hungry #satisfy #fooddelivery #orderonline #ordernow #onyourside


1

Kolaborasi #kolejkomunititemerloh dari Program Fesyen & Pakaian bersama TV3 bagi program Qari Jr ๐Ÿ˜‰ Uniform tersebut telah selamat digayakan oleh para qari cilik tersebut. Tahniah kami ucapkan untuk pensyarah & para pelajar dari Program Fesyen & Pakaian, anda memang awesome!
.
Kami belajar bukan hanya di kelas tau! Jom jadi sebahagian dari keluarga besar kami di Kolej Komuniti Temerloh Pahang ini. Jangan lupa juga Hari Pendaftaran Pelajar Baharu pada 26 JUN 2018 (Selasa) - SAVE THE DATE!
.
#jommasukkolejkomunititemerloh
#kktemerloh
#kktemerlohbukanbiasabiasa
#kktemerlohhebat
#kktemerlohmelahirkanjuara
#kamikktm
#kolejkomunititemerloh
#kolaborasi
#industri
#tv3
#sijilpenyelenggaraanbangunan
#sijilteknologimaklumat
#sijilfurnituredesign
#sijilfesyendanpakaian
#jadilahjuarabersamakami
#pahang
#kelantan
#terengganu
#perak
#selangor
#kedah
#perlis
#johor
#negerisembilan
#melaka
#wilayahpersekutuan
#sabah
#sarawak
#malaysia
#kamianakmalaysia


0

Yang mempunyai pengalaman bekerja di butik di alu-alu kan..
Yang tak takut semua jenis Hantu,
Yang boleh duduk dgn Singa,
Yang nak kerja bukan yg nak dikejar... Boleh contact no 019 4414144
.
.
#NAELOFARHIJABSUNGAIPETANI #NAELOFARHIJAB
#KEDAH #BUTIKNAELOFAR #NAELOFAR #BUTIKNAELOFARHIJABSUNGAIPETANI #SUNGAIPETANI #TESCOSUNGAIPETANISELATAN #CENTRALSQUARE


0

Yang mempunyai pengalaman bekerja di butik di alu-alu kan..
Yang tak takut semua jenis Hantu,
Yang boleh duduk dgn Singa,
Yang nak kerja bukan yg nak dikejar... Boleh contact no 019 4414144
.
.
#NAELOFARHIJABSUNGAIPETANI #NAELOFARHIJAB
#KEDAH #BUTIKNAELOFAR #NAELOFAR #BUTIKNAELOFARHIJABSUNGAIPETANI #SUNGAIPETANI #TESCOSUNGAIPETANISELATAN #CENTRALSQUARE


0

Inai Lukis Special Bride โ€ผ๏ธ
.
RM 10 excl postage
RM 8 sm / RM 12 ss
.
COD : Kangar, Arau, Jejawi & kawasan berdekatan (PERLIS)
Cas penghantaran : Ikut Tempat
.
Alor Setar : Ahad Sahaja !
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP โ€ผ๏ธ
+60 19 393 5637
.
#inai #inaimurah #inaimalaysia #inaiperlis #inaiperlismurah #inailukis #inailukismurah #inailukisperlis #inailukismalaysia #inaicelup #inaicelupmurah #inaicelupmalaysia #inaicelupperlis #inaicelupkedah #inaikuku #inaikukumurah #inaikukumalaysia #inaikukuperlis #henna #hennamurah #hennaperlis #henaputihperlis #ptss #unimap #polimas #uum #perlis #kedah #inaiserbuk #inaiserbukperlis


0

Lagi TB Syawal ke 5.. Dpt juga bergambar dgn my lovely Wife @hanimhashim75 di Guaq.. #5syawal1439h #guarchempedak #kedah #berdua #pengantinlama #bersemuttak? ๐Ÿ˜ #kekeke


0

Yang mempunyai pengalaman bekerja di butik di alu-alu kan..
Yang tak takut semua jenis Hantu,
Yang boleh duduk dgn Singa,
Yang nak kerja bukan yg nak dikejar... Boleh contact no 019 4414144
.
.
#NAELOFARHIJABSUNGAIPETANI #NAELOFARHIJAB
#KEDAH #BUTIKNAELOFAR #NAELOFAR #BUTIKNAELOFARHIJABSUNGAIPETANI #SUNGAIPETANI #TESCOSUNGAIPETANISELATAN #CENTRALSQUARE


0

โ€ขHello salam jumaat semua! Alhamdulillah stocks clear SEMUA time bulan puasa haritu so sekarang admin reveal pricelist baru ya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜
โ€ข
โ€ขTak perlu risau stocks habis sebab KAMI BARU RESTOCK ๐Ÿ’ฏ
โ€ข
โ€ขโ€ผ๏ธKepada sesiapa yang tak tahu apa itu โ€œfactory unlocked/no turbo simโ€, ini bermaksud iPhone tersebut tidak perlu menggunakan turbo sim ๐Ÿ˜Š (open sim macam guna MY set)โ€ผ๏ธ
โ€ข
โ€ข#cheapiphonekl #iphone8murahmalaysia #iphone8plusmurah #iphonexmurahmalaysia #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #raya2018


0

Assalamualaikum & Salam Aidilfitri

TEMPAHAN UNTUK RUMAH TERBUKA DAN JAMUAN HARI RAYA KINI DIBUKA.

MINIMUM ORDER 5 PERSONAL BOX (RM7/BOX). MINI SET DAN FAMILY SET TIADA MINIMUM ORDER.
SET SAMBAL DAGING HITAM

@PEMBELIAN ALA CARTE(BELIAN KILO)

DELIVERY CHARGE : RM5-10 (ikut kawasan)
@SELF PICKUP DI PERMATANG PAUH.

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN WHATSAPP 0122540152-GEE

#lemangperiukkeradelivery
#lemangperiukkera #warisanperiukkera #makananwarisan #menurare #excoticfood #foodporn #foodviral #wanitahariini #whi #makansedap #jalanjalancarimakan #jjcmtv3 #vitdaily #assalamualaikum #alhijrah #makan2 #penang #kedah #teamrayapenang #teamrayakedah


2

ROCKABILLY GIANT 200G .
๐Ÿ’‹ FREE COMB.
๐Ÿ’‹ FREE STICKER.
๐Ÿ’‹ FREE LANYARD.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
NEW SCENT: MIX FRUIT .
By Rockabilly. RM45.00 Only .
STRONG HOLD .
HIGH SHINE .
Suitable for All Hair (include Curly) .
Try it, You will love it ๐Ÿ’‹ .
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €BERMINAT ?
๐Ÿ”ฅCLICK ๐Ÿ“Œ LINK DEKAT BIO
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €atau
๐ŸŽ‡ Screenshot gambar produk .
โ˜Ž๏ธ Whatapps kami (admin) 019-9698192 .
๐ŸŽŸ๏ธ Detail Bank akan diberikan .
๐Ÿš€ Penghantaran ke Alamat anda .
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
COD - Sekitar KLIA, Sepang, Banting, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Nilai, Seri Kembangan.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
เนˆMUDAH NYAAAA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Dah tu? Apa tunggu lagi ! Whatapps kami sekarang !
019-9698192 ๐Ÿ™‚ ATAU ๐Ÿ”ฅCLICK LINK DEKAT BIO.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#pomade #bazarpaknil
#lelaki #bazaronline #sayajualmurah
#gentleman #wakdoyok
#hipster #swag #style #hair
#hairstyle #malaya #palam
#sayajual #murah #pomademurah
#uitm #kelantan #unimep
#johor #melaka #kedah #vespa #pasar #barber


0

~Open for Pre-order~
โค๏ธ BLUE LABEL CRESTBRIDGE โค๏ธ For orders & inquiries:
DM/WhatsApp 012-3924463
Email: iwantbags.orders@gmail.com
Boutique: F29, 1st Flr Centrepoint BU
www.iwantbags.net
www.iwantbags.blogspot.com
www.iwantvintage.blogspot.com

#burberrybluelabel #bluelabelcrestbridge #preorder #authentic #outlet #brandnew #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #selangor #kualalumpur #terengganu #kedah #kelantan #personalshopper #iwantbags


0

~Open for Pre-order~
โค๏ธBLUE LABEL CRESTBRIDGEโค๏ธ For orders & inquiries:
DM/WhatsApp 012-3924463
Email: iwantbags.orders@gmail.com
Boutique: F29, 1st Flr Centrepoint BU
www.iwantbags.net
www.iwantbags.blogspot.com
www.iwantvintage.blogspot.com

#burberrybluelabel #bluelabelcrestbridge #preorder #authentic #outlet #brandnew #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #selangor #kualalumpur #terengganu #kedah #kelantan #personalshopper #iwantbags


0

Kawin itu indah.. Sampai kentut Sy pun @ismiemahadzir Kate wangi... Hahahahaha
#ismieaidil #Penang #kulim #kedah


3

๐Ÿ’‹NEW ARRIVAL & ORDER BY PS ๐Ÿ’‹

Darleen exclusive ๐Ÿ’Price :rm155free postage sem /add rm7 for ss ๐Ÿ’If buy 2pcs rm300 free postage sem /add rm14 for ss

Material : lace with organza cotton strechable
Ukuran : S /M /XL

Size S ๐Ÿ’
Bahu :14.5
Dada :34
Armhole :17
Top waist :28
Top lenght :27
Hip :36
Skirt length : 40 inc (pingang getah )

Size M ๐Ÿ’
Shoulder :15
Dada :36
Armhole :18
Top waist :30
Top length :28
Hip :38
Skirt length 41 (pingang getah )

Size L /XL๐Ÿ’
Shoulder :16
Bust :40
Armhole :20
Top waist :37
Top length :28.5
Hip :41
Skirt length :41 inc (pingang getah ) ๐Ÿ’hidden zip belakang baju
๐Ÿ’hidden zip tgn (mesra wudhu)
๐Ÿ’free ribbon
๐Ÿ’ribbon xmau pakai pown xpe

How to order? Whatsapp 0195903579
.
.
.
.
.
#bajukurungreadymade #bajumuslimah #bajukurungrare #kurungterkini #kurungterbaru #bajupengantin #bajukenduri #bajupengapit #bajutunang #bajubertandang #bajuakadnikah #bajudinnermalaysia #penang #sarawak #sabah #kedah #sellerbajukurung #kurungootd #kurungonline #bajukurungmoden #minikurunglace #minikurungterkini #bajuraya2018 #bajuraya #peplumlace #kebayapelplum #kurungxxl #kurunglace #bajukebaya #bajuopenhouse


1

jare2 timbul ado getoh kat belakan ni deadstok pulok tu...hahaha

kuala nerang pasar pagi dekat dataran
power juga ya.. #ALHAMDULILLAH
#bundlesamah
#skodar
#kedah
#kuala nerang #pasir putih


2

๐Ÿ’‹NEW ARRIVAL & ORDER BY PS ๐Ÿ’‹

Darleen exclusive ๐Ÿ’Price :rm155free postage sem /add rm7 for ss ๐Ÿ’If buy 2pcs rm300 free postage sem /add rm14 for ss

Material : lace with organza cotton strechable
Ukuran : S /M /XL

Size S ๐Ÿ’
Bahu :14.5
Dada :34
Armhole :17
Top waist :28
Top lenght :27
Hip :36
Skirt length : 40 inc (pingang getah )

Size M ๐Ÿ’
Shoulder :15
Dada :36
Armhole :18
Top waist :30
Top length :28
Hip :38
Skirt length 41 (pingang getah )

Size L /XL๐Ÿ’
Shoulder :16
Bust :40
Armhole :20
Top waist :37
Top length :28.5
Hip :41
Skirt length :41 inc (pingang getah ) ๐Ÿ’hidden zip belakang baju
๐Ÿ’hidden zip tgn (mesra wudhu)
๐Ÿ’free ribbon
๐Ÿ’ribbon xmau pakai pown xpe

How to order? Whatsapp 0195903579
.
.
.
.
.
#bajukurungreadymade #bajumuslimah #bajukurungrare #kurungterkini #kurungterbaru #bajupengantin #bajukenduri #bajupengapit #bajutunang #bajubertandang #bajuakadnikah #bajudinnermalaysia #penang #sarawak #sabah #kedah #sellerbajukurung #kurungootd #kurungonline #bajukurungmoden #minikurunglace #minikurungterkini #bajuraya2018 #bajuraya #peplumlace #kebayapelplum #kurungxxl #kurunglace #bajukebaya #bajuopenhouse


0

Rado copy 1:1.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ FREE POSTAGE
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ JUAL DENGAN HARGA RM200
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Half sapphire
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Nak box khas add Rm50 ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 100% mcm ori ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Auto all functions
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 3 month warranty.
.
( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah )

Cara Sudmit Order:
SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere..
โ˜Ž๏ธ
019-2042127
๐Ÿ“ž
01115287554
๐Ÿ™‹โ€โ™‚
MOHD MUHAIZAM

#awangwatchstore #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang


0

Sampai kampung dah oiii

Sambung raya lagi nie.raya kan sebulan

SHRMZDB

#hotwheels
#hotwheelscollectors
#hotwheelsmalaysia
#instaplace
#vw
#sinarkongsi
#merbok
#kedah
#akuminatkombi


0

NAK KE PERHENTIAN KECIL ? INI 7 TIPS YANG PERLU ANDA TAHU ๐Ÿ˜Š
.
NAK BUAT TRIP : -
๐Ÿ”— FAMILY HOLIDAY ?
๐Ÿ”— BFF HOLIDAY ?
๐Ÿ”— HONEYMOON PACKAGES ?
๐Ÿ”— BACKPACKERS ?
๐Ÿ”— GROUP HOLIDAY ?
.
๐ŸšซMALDIVES dan BORACAY ISLAND terlalu MAHAL?
.
.
PERHENTIAN ISLAND KAN ADA UOLLS ! ! !
.
.
๐Ÿ’ขPAKEJ PULAU PERHENTIAN KECIL 3H2M MURAH & BAJET๐Ÿ’ข
.
๐Ÿ”ฅOPPA DANI REST HOUSE* , *KAMPUNG NELAYAN๐Ÿ”ฅ
.
โœ”๏ธโœ”๏ธ BILIK TWIN/TRIPLE STANDARD ACOND 1 BLIK 2/3 ORANG : RM320/PERSON
*tambahan single tilam akan diberikan jika duduk berdua*
.
โœ”๏ธโœ”๏ธ 0-4 free,
โœ”๏ธโœ”๏ธ 5-11 *tolak RM50 daripada harga dewasa*
โœ”๏ธโœ”๏ธ 12 tahun keatas adalah dewasa
.
โœ”๏ธโœ”๏ธ *Booking Deposit RM100/person*
.
*Pakej termasuk :*
โœ”๏ธ Snorkeling Trip @Perhentian Besar >> blue lagoon..shark point..turtle ..air berani dan fish point with Equipment
โœ”๏ธ Makan pagi 2 x, makan tenghari 2 x, makan malam 1.
โœ”๏ธ Penginapan bermalam Chalet 3h2m
โœ”๏ธ Boat Transfer Pergi Balik Dari Kuala Besut- Chalet-Snokerling-Kuala Besut
โœ”๏ธ BBQ dinner last night(sudah disediakan, makan terus)
โœ”๏ธ Aktiviti Bebas(kincir angin, pegi longbeach * lain - berbayar)
โœ”๏ธ Mandi pantai
.
*Pakej TIDAK termasuk :*
โœ˜ CUKAI MARIN RM5 SEORANG bayar sendiri nnt kat kaunter Jabatan Laut
โœ˜ parking kereta berbayar biasanya Rm10/shari - bayar sndri di jeti, nak cari parking sendiri pun boleh, biasanya ada motor suruh park mana2 folow dia..hehe
โœ˜ Insuran -self purchase
.
.
NOTA : Jadual perjalanan boleh berubah mengikut keadaan semasa dan pihak kami berhak menukar dan menyusun atur semula jadual perjalanan.
.
๐ŸŒŽ INFO PAKEJTRAVELBYSOAR๐ŸŒŽ ๐Ÿ”ฅ PRIVATE TRIP ๐Ÿ˜ ๐Ÿ”ฅ TRAVEL LIKE A BOSS ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ”ฅ DEPOSIT MINIMUM ๐Ÿ”ฅ BOLEH BAYAR ANSURAN
.
Sebarang pertanyaan atau penempahan boleh:
Ws Soar - 01121102207
Ws Soar - 01121102207
Ws Soar - 01121102207
.
#kedah #pakejtravelbysoar #pulaulangkawi #travellangkawi #pakejmurahlangkawi #jalanjalanlangkawi #travelmurah #pakejlangkawi #pakejlangkawimurah #pakejbajet #pakejstudent #pakejpercutianperhentian #pakejperhentianbesar #pakejpercutianmurah #pakejstudentlangkawi #pakejtioman #pakejmurahtioman #pakejperhentiankecil2018 #pakejperhentianmurah #pulauperhentian #pakejbajetperhentian #terengganu


0

RAYA SALE RAYA SALE๐ŸŽ†.DAPATKAN SLING BAG LV SBLM STOK SOLD OUT GAIS!STOK SNGAT2 TERHAD!HARGA KAMI BAGI MUR2 JE! TAK DPAT KT IGSHOP LAIN๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ“3 Compartment
๐Ÿ“Kain dlm Suede
๐Ÿ“2 color Black/Brown
๐Ÿ“PREMIUM QUALITY
.
Harga Promo: RM140
FREE POSTAGE SM/ ADD RM10 SS
.
๐Ÿ”ฅLIMITED STOCK๐Ÿ”ฅ

Berminat? Klik link whatsapp di bio โœŒ๏ธ


1

Gshock couple.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ FREE POSTAGE
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ JUAL DENGAN HARGA RM130
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Basic function
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 MONTH WARRANTY.
.
( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah )

Cara Sudmit Order:
SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere..
โ˜Ž๏ธ
019-2042127
๐Ÿ“ž
01115287554
๐Ÿ™‹โ€โ™‚
MOHD MUHAIZAM

#awangwatchstore #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang


0

Baby g premium.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free postage
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Jual Dengan Harga Rm160
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ All functions
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Complete set
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 3 month warranty.
.
( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah )

Cara Sudmit Order:
SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere..
โ˜Ž๏ธ
019-2042127
๐Ÿ“ž
01115287554
๐Ÿ™‹โ€โ™‚
MOHD MUHAIZAM

#awangwatchstore #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang


0

Baby g premium.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free postage
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Jual Dengan Harga Rm160
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ All functions
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Complete set
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 3 month warranty.
.
( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah )

Cara Sudmit Order:
SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere..
โ˜Ž๏ธ
019-2042127
๐Ÿ“ž
01115287554
๐Ÿ™‹โ€โ™‚
MOHD MUHAIZAM

#awangwatchstore #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang


1

๐Ÿ’‹NEW ARRIVAL & ORDER BY PS ๐Ÿ’‹

Darleen exclusive ๐Ÿ’Price :rm155free postage sem /add rm7 for ss ๐Ÿ’If buy 2pcs rm300 free postage sem /add rm14 for ss

Material : lace with organza cotton strechable
Ukuran : S /M /XL

Size S ๐Ÿ’
Bahu :14.5
Dada :34
Armhole :17
Top waist :28
Top lenght :27
Hip :36
Skirt length : 40 inc (pingang getah )

Size M ๐Ÿ’
Shoulder :15
Dada :36
Armhole :18
Top waist :30
Top length :28
Hip :38
Skirt length 41 (pingang getah )

Size L /XL๐Ÿ’
Shoulder :16
Bust :40
Armhole :20
Top waist :37
Top length :28.5
Hip :41
Skirt length :41 inc (pingang getah ) ๐Ÿ’hidden zip belakang baju
๐Ÿ’hidden zip tgn (mesra wudhu)
๐Ÿ’free ribbon
๐Ÿ’ribbon xmau pakai pown xpe

How to order? Whatsapp 0195903579
.
.
.
.
.
#bajukurungreadymade #bajumuslimah #bajukurungrare #kurungterkini #kurungterbaru #bajupengantin #bajukenduri #bajupengapit #bajutunang #bajubertandang #bajuakadnikah #bajudinnermalaysia #penang #sarawak #sabah #kedah #sellerbajukurung #kurungootd #kurungonline #bajukurungmoden #minikurunglace #minikurungterkini #bajuraya2018 #bajuraya #peplumlace #kebayapelplum #kurungxxl #kurunglace #bajukebaya #bajuopenhouse


0

Pancut awal lagi,jangan macam tu bang,bagi lah isteri klimaks puas berkali-kali..aauuummm
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
KAMAMAX SENTIASA DISISI.
.
DM FOR THE BEST PRICE (DISKAUN RM50.00)
.
๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE (MALAYSIA)
.
READY STOCK .. BOOK NOW!!! Respon pantas boleh contacts no dibawahโฌ‡๏ธ
WhatsApp: +60182763532
WhatsApp: +60182763532
WhatsApp: +60182763532
#lelakihebat #malamjumaat #kisahrumahtangga #tahanlama #sayangistri #sayangisteri #awekmelayu #gadismelayu #hebatdiranjang #kedah #selangor #melaka #perak #johor #kualalumpur #pulaupinang #sarawak #sabah #bisnesonline #kamamax #kamamaxhq #kamamaxoriginal #kamamaxmalaysia #kamamaxofficial


1

๐ŸŒท
.
.
.
#simplyskin#aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyouskin #loveskin #lovebeauty #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #glowing #facialtreatment #takkenakmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #bazarpaknail #recommendforskin
.
.
.
==========================
PM inbox FB page / DM Ig SIMPLYSKIN AOR
โž‹ Fast respond --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090
==========================Lokasi kami:
==========================
SIMPLYSKIN AOR
18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(Berhampiran Dr Nazelia Clinic, berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze: Simplyskin Alor Setar
==========================


0

AHMAD EDITKAN SAMPAI SIAPโ—๏ธ
.
.
Bagi anda yang TIDAK berapa mahir menggunakan komputer, kini TIDAK mempunyai komputer, atau ada kesukaran bagi MENGEDIT Resume, JANGAN RISAU
.
.
Hanya send maklumat di emel Ahmad atau sekiranya anda ada resume lama, send ke ahmad, then ahmad akan tolong taipkan sampai siap, tinggal PRINT je ๐Ÿ˜‰
.
.
โฉ Berminatโ“DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
๐ŸŒ• PAKEJ RM15 TERMASUK ๐ŸŒ•
.
โœ”๏ธ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
โœ”๏ธ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
โœ”๏ธ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
โœ”๏ธ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
โœ”๏ธ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
โœ”๏ธ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
โœ”๏ธ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
โœ”๏ธ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Resumemurah #Kerjakosong #Jawatankosong #Jjcm #Konvokesyen #Tempatanfest #Sapotlokal #Kptm #Uia #Um #Ukm #Unisel #Uum #Unikl #Upm #Utm #sl1m #Putrajaya #Johor #Kedah #Penang #Melaka #Selangor #Terengganu #Pahang #Kelantan #Perlis #Sabah #Ahmad_Resume


0

RESUMEโ“ Ingat AHMAD_RESUME
.
.
FRESH GRADUATEโ“ INTERNSHIPโ“Tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan pekerjaanโ“ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK BEGITU MAHIRโ“
.
.
Kini hanya tinggal masukkan info anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKANโ“
.
.
โฉ Berminatโ“DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
๐ŸŒ• PAKEJ RM15 TERMASUK ๐ŸŒ•
.
โœ”๏ธ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
โœ”๏ธ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
โœ”๏ธ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
โœ”๏ธ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
โœ”๏ธ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
โœ”๏ธ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
โœ”๏ธ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
โœ”๏ธ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Resumemurah #Kerjakosong #Jawatankosong #Jjcm #Konvokesyen #Tempatanfest #Sapotlokal #Kptm #Uia #Um #Ukm #Unisel #Uum #Unikl #Upm #Utm #Cyberjaya #Putrajaya #Johor #Kedah #Penang #Melaka #Selangor #Terengganu #sl1m #Kelantan #Perlis #Sabah #Ahmad_Resume


1

Ladies watch.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free postage
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Jual Dengab Harga Rm80
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Limited stock cpt pomot pada kawan2
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 month warranty.
.
( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah )

Cara Sudmit Order:
SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere..
โ˜Ž๏ธ
019-2042127
๐Ÿ“ž
01115287554
๐Ÿ™‹โ€โ™‚
MOHD MUHAIZAM

#awangwatchstore #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang


1

Peluang Yang Besar Akan Datang Pada bile2 Masa
Pm now for details
Sampai jadi
Lambat tinggal

Up
Contact us
https://t.me/SSIsevenstarinvestment

https://t.me/SSIsevenstarinvestment

https://t.me/SSIsevenstarinvestment

https://t.me/SSIsevenstarinvestment

#beach #newcar #keretamurah #rumahmewah #ssi #sec #empiredigitallifestyle #lifestyle #membersonly #kualalumpur #selangor #johor #melaka #pahang #seremban #kedah #kelantan #sarawak #sabah #bruniedarussalam #pulaupinang #kedah #terengganu #perak #indonesia #hongkong #thailand #singapore #asian #malaysia #7star
www.ssiuniversal.com
www.sevenstar.global
Make sure to like / comment / tag / follow
@ssiuniversalpowerteam


0

Holla pencinta fresh care๐Ÿ˜
Untuk order fresh care, sila klik link wasap d atas๐Ÿ˜„
Details ada d bio ๐Ÿ˜€ daaa๐Ÿ‘‹ see u yeah syg2๐Ÿ˜š
Dgn 10 aroma yg meyegarkan, hangatnya pasti bikin fresh๐Ÿ˜„
#minyakangin #minyakanginaromatherapy #minyak #aromatherapy #wangi #minyakanginwangi #aromatherapy #bauan #minyak #angin #aromatherapy #kedah #aromatherapywangi #perak #n9 #selangor #pahang #kualalumpur #kelantan #terengganu #minyakanginfreshcare #freshcare #minyakanginaromatherapyfreshcare


2

#Repost @youngbuskersaor with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
KAMI KEMBALI SETELAH SEMINGGU BERAYA BERSAMA KELUARGA TERCINTA!! JOM KITA BERAYA BERSAMA SAMA PULA SAMBIL LEPAK,SAMBIL DENGARKAN LAGU2 RAYA!! RAYAKAN SEBULANNNN ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญ @hotelserimalaysiaalorsetar #stadiumdarulaman #alorsetar #kedah #rayaketujuh #buskersutara #2018 ................................................ KEPADA ANDA YANG INGIN MENJEMPUT KAMI UNTUK MEMERIAHKAN RUMAH TERBUKA HARI RAYA AIDILFITRI DENGAN HARGA YANG BERBALOI,BOLEH TERUS HUBUNGI KAMI DI NO YANG TERTERA DI BAWAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 012-5303058 CIK NYNA
017-5501345 EN ANAS
019-4466093 PN MAZNAH


0

โ€œCinta yang sejati dimulai setelah pernikahanโ€

Akad nikah : @kuhelmy & Mona
Thanks for choosing us

#weddingdress #weddingphotography #utara #selatan #photographerutara #perlis #kedah #perak #penang


1

[RESTOCK!] Inilah Dior 0220S Warna Brown Gradient 2 Tones, yg menampilkan Lens Petak. Sesuai bg korang yg berwajah lebar/bulat
.
Mmg sambutan yg SUPER GILER, kami habis stok almost 1 month untuk warna ni. Yg nk order kne cepat tau
.
HARGA : RM 250
โŒWASSUP 013 9700450โŒ
.
Warna 2 Tones, nampak mata sikit2 manja, mmg seksi dan mengoda pasangan korang. Goda bf/suami sebelum wanita lain yg goda
.
Selesa giler pkai spec ni. Dia Tak berat jadi pkai tudung x pening kepala
.
Lens Petak ni mmg ramai org suka sebab buatkan wajah yg bulat nampak runcing
.
Lagi satu dia boleh tutup pipi pau korang. Sesuai untuk yg berwajah lebar dan bulat
.
Ada UV400 bantu masalah silau. Bingkai halus pkai tudung pun tak kembang
.
Memang Stylo dan Bergaya! Nampak HIGH TASTE GILER!
.
Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk masalah silau
.
Memang Stylo giler pkai pergi Holiday ni. Siapa2 yg muka lebar tu mmg ngam sangat pkai design ni. Muka kecil tp minat lens besar pun sesuai
.
.
Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg
.
.
.#bangi#malaysia #kelantan #sabah #sarawak #kedah#terengganu #perak #kualalumpur #kuantan #johor #negerisembilan #pulaupinang #selangor #Melaka #perlis#tv3malaysia#bazarpaknil#bajuraya2018#emas916#pesonapengantin#shaklee#sayajual#kasutmurah#bajumurah#bagmurah#tudungbawal#zizanrazak #neelofa#noradanish


0

โ€œCinta yang sejati dimulai setelah pernikahanโ€

Akad nikah : @kuhelmy & Mona
Thanks for choosing us

#weddingdress #weddingphotography #utara #selatan #photographerutara #perlis #kedah #perak #penang


1

[RESTOCK!] Inilah Dior 0220S Warna Brown Gradient 2 Tones, yg menampilkan Lens Petak. Sesuai bg korang yg berwajah lebar/bulat
.
Mmg sambutan yg SUPER GILER, kami habis stok almost 1 month untuk warna ni. Yg nk order kne cepat tau
.
HARGA : RM 250
โŒWASSUP 013 9700450โŒ
.
Warna 2 Tones, nampak mata sikit2 manja, mmg seksi dan mengoda pasangan korang. Goda bf/suami sebelum wanita lain yg goda
.
Selesa giler pkai spec ni. Dia Tak berat jadi pkai tudung x pening kepala
.
Lens Petak ni mmg ramai org suka sebab buatkan wajah yg bulat nampak runcing
.
Lagi satu dia boleh tutup pipi pau korang. Sesuai untuk yg berwajah lebar dan bulat
.
Ada UV400 bantu masalah silau. Bingkai halus pkai tudung pun tak kembang
.
Memang Stylo dan Bergaya! Nampak HIGH TASTE GILER!
.
Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk masalah silau
.
Memang Stylo giler pkai pergi Holiday ni. Siapa2 yg muka lebar tu mmg ngam sangat pkai design ni. Muka kecil tp minat lens besar pun sesuai
.
.
Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg
.
.
.#bangi#malaysia #kelantan #sabah #sarawak #kedah#terengganu #perak #kualalumpur #kuantan #johor #negerisembilan #pulaupinang #selangor #Melaka #perlis#tv3malaysia#bazarpaknil#bajuraya2018#emas916#pesonapengantin#shaklee#sayajual#kasutmurah#bajumurah#bagmurah#tudungbawal#zizanrazak #neelofa#noradanish


1

โ€œCinta yang sejati dimulai setelah pernikahanโ€

Akad nikah : @kuhelmy & Mona
Thanks for choosing us

#weddingdress #weddingphotography #utara #selatan #photographerutara #perlis #kedah #perak #penang


0

[RESTOCK!] Inilah Dior 0220S Warna Brown Gradient 2 Tones, yg menampilkan Lens Petak. Sesuai bg korang yg berwajah lebar/bulat
.
Mmg sambutan yg SUPER GILER, kami habis stok almost 1 month untuk warna ni. Yg nk order kne cepat tau
.
HARGA : RM 250
โŒWASSUP 013 9700450โŒ
.
Warna 2 Tones, nampak mata sikit2 manja, mmg seksi dan mengoda pasangan korang. Goda bf/suami sebelum wanita lain yg goda
.
Selesa giler pkai spec ni. Dia Tak berat jadi pkai tudung x pening kepala
.
Lens Petak ni mmg ramai org suka sebab buatkan wajah yg bulat nampak runcing
.
Lagi satu dia boleh tutup pipi pau korang. Sesuai untuk yg berwajah lebar dan bulat
.
Ada UV400 bantu masalah silau. Bingkai halus pkai tudung pun tak kembang
.
Memang Stylo dan Bergaya! Nampak HIGH TASTE GILER!
.
Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk masalah silau
.
Memang Stylo giler pkai pergi Holiday ni. Siapa2 yg muka lebar tu mmg ngam sangat pkai design ni. Muka kecil tp minat lens besar pun sesuai
.
.
Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg
.
.
.#bangi#malaysia #kelantan #sabah #sarawak #kedah#terengganu #perak #kualalumpur #kuantan #johor #negerisembilan #pulaupinang #selangor #Melaka #perlis#tv3malaysia#bazarpaknil#bajuraya2018#emas916#pesonapengantin#shaklee#sayajual#kasutmurah#bajumurah#bagmurah#tudungbawal#zizanrazak #neelofa#noradanish


0

BENEFITS OF EVOE VIT-C SERUM
โ€ขActivate healthy skin โ€ขFirm up skin
โ€ขBrighten skin
โ€ขPrevent uneven skin tone
โ€ขLighten wrinkles & pigmentation
โ€ขEnhance collagen & elastin production
โ€ขPrevent photo-aging, skin toughness & inflammation
#dermaroller_jbviral #dermarollermalaysia #dermarollermurah #dermarollertreatment #nakcantik #parutjerawat #jerawathilang #kedah #johorbahru #malaysia


0

*Restock* : Tissot men size.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free postage
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Jual Dengan Harga Rm100
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ All functions ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 month warranty.
.
( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah )

Cara Sudmit Order:
SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere..
โ˜Ž๏ธ
019-2042127
๐Ÿ“ž
01115287554
๐Ÿ™‹โ€โ™‚
MOHD MUHAIZAM

#awangwatchstore #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang


0

Meh join sale hari raya
.
Casio rosegold , black , gold & blackgold
Rm60 exc postage
.
Postage add
Rm7 sm
Rm 11 ss
.
Gred 3AAA
Warranty 6 bulan
Free postage 2 item
Free box casio
Free gift
.
#kedaiburuk #casiomurah #jamcasio #casioviral #jamviral #casiomalaysia #jamtanganmurah #jamcasiopink #bazarpaknil #sayajual #sayabeli #igshopmalaysia #kedaionline #malaysiaonlineshop #sabah #perak #pahang #johor #kelantan #terengganu #kedah #selangor #negerisembilan #melaka #pulaupinang #perlis #kualalumpur #sarawak


1