#kehadiranPenuh

Instagram photos and videos

#kehadiranpenuh#pengawassekolah#unitbimbingandankaunseling#jamuanakhirtahun#jamuanperpisahan#pengawaspusatsumber#pembimbingrakansebaya#kemmotivasi#sayajualfridgemagnet#amalangurupenyayang#sayajualkeychain#helmiteguhenterprise#kualakedah#alorsetar#seringgit#seringgitsatu#sekolahpenyayang#buttonbadgebudget

Hashtags #kehadiranPenuh for Instagram

😍😍kehadiran penuh ke skolh...
.
.
.
#kehadiranpenuh .
.
.
#masihbudaksekolah


4

Alhamdulillah...thanks Cikgu Ayu PRA SU3 bagi semangat pada anak2
#iffat
#kehadiranpenuh
#janfebmac
#sukasangat


0

Tahniah anak2 & guru 4 Mawar. Dah..jgn ponteng2 lagi, inilah hasilnya.
@houzairis

#Teamwork #KehadiranPenuh #cbn2


1

TB .. anugerah kecemerlangan .. sk seri geliga ..😊 .. #anugerahkecemerlangan
#dewaniltizam
#skserigeliga
#kehadiranpenuh
#21/11/17
#selasa
#dina?
#sksg


5

Berpeloh nak masukkan BASIKAL besar dalam kereta Axia ni.. 🚲
Dibantu oleh seorang Pengawal Keselamatan dan 2 orang bapa yg sedang menunggu anak di depan sekolah..
Mujur ada toolbox dalam bonet kereta; boleh buka terus tayar depan.. 😅😅 Tuan punya basikal tak ada, dia balik pukul 1 tengahari.. 🕐

#KehadiranPenuh
#HariKanakKanak
#CabutanBertuah
#LuckyDraw


0

Buka wasap pagi ni 👆👆 #Alhamdulillah.. tahun kedua KEHADIRAN PENUH bagi Aiman, Darjah 4.. 👏👏
Dapat Cabutan Bertuah berupa BASIKAL sempena Sambutan Hari Kanak-kanak di sekolah hari ni..
Anjuran bersama MARRYBROWN.. 😍😍 Haa.. hari ni pergi sekolah ke tak ⁉️
Rugi tau kalau saja-saja ponteng; tak nak ke sekolah dengan alasan dah tak belajar sebab dah habis exam..
Kalau yg terpaksa ponteng sekolah sebab MC..
Meh bisik-bisik dengan Mama Aiman; macam mana Mama ikhtiar untuk kesihatan anak-anak.. 😘
Alhamdulillah.. anak-anak jarang jatuh sakit atau ke klinik.. Hmm.. Papa tanya, macam mana nak bawa balik BASIKAL Aiman dengan Axia nanti ⁉️
Mama jawab: kalau tak muat, Aiman kena kayuh la sendiri..
Jarak sekolah-rumah tak sampai 1 km pun.. 😎

Dah ada basikal baru ni, boleh masuk FUN Cycling plak lepas ni.. 😝😝
Sebab Aiman kata, penat la berjalan/berlari untuk Fun RUN.. 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ #KehadiranPenuh
#HariKanakKanak
#CabutanBertuah
#LuckyDraw


0

KENANGAN......😘😘😘
.
Graduasi 2017
Semoga cemerlang dunia akhirat.
Panjang lagi perjalanan😏....semoga jadi generasi berakhlak.

P/s; Maaf lah anak yea,umi tak pergi hantar abah jelah.😂
Jangan simpan dalam hati hokey.umi sayang semua anak2 umi.💘
.
.
Banyak dapat hadiah boleh bagi adik siket 😝😝😜 >>>Ready untuk result UPSR pulak
#AnugerahPemimpinSekolahPengawasSekolah
#TerbaikSAHSIAH
#AnugerahTerbaikMataPelajaranUtamaBahasaINGGERISpenulisan
#AnugerahTerbaikMataPelajaranUtamaBahasaINGGERISpemahaman
#AKADEMIKTERBAIK
#KehadiranPenuh
#TerbaikAGAMAislam
#pencapaian6A#pencapaianTAHUN6
#TerbaikBahasaMELAYU
#CEMERLANGakademik
#tokohNILAMbahasaInggeris

#halatujubudakGENIUSdalamnegara???
#sumbanganMasaDepanNegara???
.
.


3

Alhamdullilah semoga jadi anak yg solehah dunia n akhirat. Mama doakan Putri akan terus cemerlang selamanya. #jaiyidjiddan #terbaiktilawahhafazan #terbaikjawi #kehadiranpenuh


2

Konvo pasti nur ahmadiah gemas
Tahniah muhammad harraz aqif😚
#tokohpelajar
#no1
#kehadiranpenuh


0

Akhirnya dapat gak award aku..
#kehadiranpenuh


2

Tq for the gift ...
#kehadiranpenuh


1

Alhamdullillah...syukur 3 anugerah dapat tahun nie😊 #bukurekodmengajar terbaik sesi pagi #kehadiranpenuh sepanjang tahun 2017 #tidakpernah memohon cuti rehat khas #bersama pengetua dan pen.kanan


9

Yang ni jaa manpu.....
#kehadiranpenuh


1

Malaysia takde luck malam tadi, we will comeback stronger 💪 #kehadiranpenuh #nisemuasalahulattiket #noultrasnoparty #malamygsunyidistadium


3

5 winning streak, unbeatable, #1gametogo.#mtid #kehadiranpenuh #bukitjalil #seagames2017 #final #um07


1

The semifinal is around the corner, jumpa esok comrad 🐯 #hatihatigaruda #kehadiranpenuh


4

Selamat hari jadi cikgu @saa_niesaa .kitaorg harap cikgu happy hari ni kitaorang rasa puas hati dapat buat birthday party untuk cikgu. Kitaorg harap cikgu sihat selalu dan dimurahkan rezeki. Besar kemungkinan besok takde nak kamas kelas nii
😂😂
Harapan antara kitaorg ni adalah
#kehadiranpenuh
#kelasterbersih
#dapatmengeratkanhubungansilaturahim
#lagibanyakni


2

Alhamdulillah..arini ank2 dpt ini di sekolah😍😉
#kehadiranpenuh


2

Alhamdullilah... selesai slot pertama untuk hari ini. Kita sambung berbengkel plak malam nanti ye anak2 didik tersayang 😘👌#01082017 #seminarekonomiasas #alhamdullilah #kehadiranpenuh #lastbatchea2017 #5amanah2017 #5bijaksana2017 #smkppptr #isayangkamumuah #teacheraeyn


0

Ketua Pengawas Dedikasi yang Penuh Kehadirannya dapat anugerah Tokoh Pelajar Unggul 😋 #pengawasdedikasi #kehadiranpenuh #tokohpelajarunggul #harianugerahsaas


27

The end of the page