#khawlatunic

Instagram photos and videos

#raudalongtop#sofeatunic#khawlatunic#ajimaura#tuniqqeen#tuniclabuhmurah#terapiinstagram#tunicmuslimah#tuniclabuh#wiendablouse#hyoona#marshablouse#casandralongtop#syazablouse#cassandrablouse#ateliablouse#jubahqaysara#azaleyablouse#dianatunic#syazatunic#alessandrablouse#fattzura#cameliablouse#elvynadress

Hashtags #khawlatunic for Instagram

Jom pilih saiz leklok😁
.
Wasap 0129525145 to reserve
.
Postage starts 25 April


1

ELYANA BLOUSE .
(+) REKAAN PALING TRENDING GABUNGAN CASUAL & EKSKLUSIF
Perasan tak rekaan Elyana Blouse ni? Kami gabungkan ciri2 casual dan eksklusif ke dlm satu Blouse tau.Jadi uolls senang la nak pakai ke mana2 saja samada ke ofis ke, kelas ke, kenduri kawen, atau jalan2, nak bersokan pun boleh je. .
.
Harga RM79😍
COMBO 3 FOR RM225
Free pos SM
.
Postage starts 25 April


1

DETAILS ELYANA BLOUSE .
(+) REKAAN PALING TRENDING GABUNGAN CASUAL & EKSKLUSIF
Perasan tak rekaan Elyana Blouse ni? Kami gabungkan ciri2 casual dan eksklusif ke dlm satu Blouse tau.Jadi uolls senang la nak pakai ke mana2 saja samada ke ofis ke, kelas ke, kenduri kawen, atau jalan2, nak bersokan pun boleh je. .
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE

Elyana Blouse menggunakan material "LUXURY COMO CREPE" tau yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni. .
(+) SPECIAL CUTTING

Rekaan Elyana Blouse ini jugak direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting bawah nya yg KEMBANG dan FLOWY bukan setakat mampu buat uols acah2 PRINCESS jer bila angin tiup, tapi SPECIAL CUTTING ni mampu jugak kekalkan effect "SLIM" tau. Suka tak? Suka tak? .
(+) MESRA WUDHU DAN BF
Tunic Kak Qeen semuanya ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu. .
(+) PILIHAN WARNA TERBAIK

Ada 7 variasi warna pilihan yg SPECIAL SELECTED. Blouse ni menampilkan dua layer dengan ciri-ciri warna yang cukup memikat dan menyerlahkan keayuan UOLS. Gabungan 2 colors yang Extrem Cantik pasti bertambah cantik korang pakai. .
(+) MAGIC POCKET DIBAHAGIAN KIRI

Feveret kami keluarkan bju yg ada pocket ni. Bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit. Tak ada purses pun tak ada hal la kalau bergaya dengan Elyana Blouse ni! .
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN ELYANA BLOUSE

Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design Elyana Blouse yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Elyana Blouse ni"
.
Harga RM79😍
COMBO 3 FOR RM225
Free pos SM
.
Postage starts 25 April


1

ELYANA BLOUSE .
(+) REKAAN PALING TRENDING GABUNGAN CASUAL & EKSKLUSIF
Perasan tak rekaan Elyana Blouse ni? Kami gabungkan ciri2 casual dan eksklusif ke dlm satu Blouse tau.Jadi uolls senang la nak pakai ke mana2 saja samada ke ofis ke, kelas ke, kenduri kawen, atau jalan2, nak bersokan pun boleh je. .
.
Harga RM79😍
COMBO 3 FOR RM225
Free pos SM
.
Postage starts 25 April


1

Calling for plussizes!! Tyara design available hingga 5XL size😍
.
Jom grab reramaiπŸ‘πŸ‘
.
Cantik cantik semuanya😍😍
.
.
HARGA PROMOSI SEHINGGA 11 APRIL
βœ… SEHELAI RM75
βœ… HARGA FREE POSTAGE SMπŸ‘πŸ‘
.
Harga combo 3 pcs pun ada
3 pcs @ RM210
.
Postage bermula 16 April
.
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse


1

Selamat petang..blouse Alana waiting for you😍😍
.
Rugi tak grab😘
.

PROMO hingga 10 AprilπŸ‘πŸ‘
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


8

Dah menanti dengan sabar..! πŸ˜„
Dah start! πŸ‘πŸ‘
Delisha blouse ada promo 6-8 April! πŸ’“πŸ’“
.
.
Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postageπŸ‘

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165πŸ‘πŸ‘
Jimat rm60!! Free postage lagiiπŸ‘πŸ‘
.

Ada free gift jgk tau..so cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


0

Dah menanti dengan sabar..! πŸ˜„
Dah start! πŸ‘πŸ‘
Delisha blouse ada promo 6-8 April! πŸ’“πŸ’“
.
.
Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postageπŸ‘

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165πŸ‘πŸ‘
Jimat rm60!! Free postage lagiiπŸ‘πŸ‘
.

Ada free gift jgk tau..so cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


0

Dah menanti dengan sabar..! πŸ˜„
Dah start! πŸ‘πŸ‘
Delisha blouse ada promo 6-8 April! πŸ’“πŸ’“
.
.
Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postageπŸ‘

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165πŸ‘πŸ‘
Jimat rm60!! Free postage lagiiπŸ‘πŸ‘
.

Ada free gift jgk tau..so cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


0

Sukanye dia bergaya dengan Tyara blouse😁
.
Ada harga promo..jangan lepaskan peluang!
.
Orang kata peluang datang hanya sekali😘
.
HARGA PROMOSI SEHINGGA 11 APRIL
βœ… SEHELAI RM75
βœ… HARGA FREE POSTAGE SMπŸ‘πŸ‘
.
Harga combo 3 pcs pun ada
3 pcs @ RM210
.
Postage bermula 16 April
.
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangblouse #tyarablouse


2

Welcome TYARAπŸ‘πŸ‘
.
V-SHAPE DI BAHAGIAN TANGAN
.
Rekaan ni mempunyai β€œv-shape style” dibahagian tangan yg lebih eksklusif, lebih rare & lebih konfiden. Rasa mcm pakai handsock pun ada uols. Boleh cover β€œkekurangan” dibahagian tangan dengan Tyara Pesona Blouse!

REKAAN BERKONSEPKAN TURKEY
.
Yeah! Konsep rekaan ni diinsipirasikan daripada TURKEY. Sebab tu, ada lapisan 2 layer di bahagian depan baju. Kalau uols selak kan sikit di bahagian dalam, ada sikit belahan utk memudahkan pergerakan tau. Tp jgn risau, belahan tu dah tertutup utk buatkan uols rasa lebih selesa dan lebih yakin berfesyen gaya muslimah! Memang rare kan design ni?

POCKET KIRI DAN KANAN
.
Pocket serbaguna kiri dan kanan pun ada! Complete utk uols yg sukakan blouse yg selesa dan multi-purposed ni.
LABEL TAG EKSKLUSIF DIBAHAGIAN TANGAN
.
Suka lah tu! Blouse edisi limited edition ni siap dengan label tag eksklusif dibahagian tangan sebelah kanan.
6 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
.
Tyara Pesona blouse ada 6 pilihan warna yang mampu memberikan aura professional, santai dan jugak elegant. Bukan takat tu ajer, warna2 kali ni mampu bg effect β€˜slim” tau uols.

PILIHAN SAIZ S TO 5XL
.
8 pilihan saiz. Daripada sekecik cili padi sehingga lah ke 5XL. Boleh ajak 1 family bergaya dengan Pesona Tyara. Jgn lupa hadiahkan 1 jugak utk emak. Hihi.. BF & WUDHU FRIENDLY
.
Zip didada & ditangan itu wajib. Senang uols nak berwudhu. Utk mommies, uols pn sng nk susu kan baby walaupun cantek giler bergaya dgn Tyara Pesona.

MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA
.
Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan β€œiron minima”.


1

Ada sesiapa nak kenal Tyara..?😍😍
.
TYARA PESONA
Gaya mempesona
Gaya trendy
Gaya stylish

HARGA PROMOSI SEHINGGA 11 APRIL
βœ… SEHELAI RM75
βœ… HARGA FREE POSTAGE SMπŸ‘πŸ‘
Price after promotion RM79❎❎
.
Harga combo 3 pcs pun ada
3 pcs @ RM210
.
Postage bermula 16 April
.
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangblouse #tyarablouse


0

[LIMITED EDITION] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan β€œEuropean” kini dilancarkan dengan Promo #MampuMilik! .
Yeee design Alana ni berkonsep β€œEuropean super mewah dengan gaya 2in1 cardingan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🀩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
============================
6# SEBAB UOLLS PATUT GRAB ALANA
============================
.
.
🌹🌹LIMITED EDITION
Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! Grab Now Or Never jerr! .
🌹🌹SIDE POCKET’
Uolls selak je cardigan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. Boleh handphone simpan dalam pocket je Uolls. .
🌹🌹BF & WHUDUK FRIENDLY
Sememangnya kamj wajibkan Bf n Wuduk friendly. Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. Sesuai dengan konsep β€œ IBU SOLEHAH CANTIK BERGAYA gitu’ .
🌹🌹5 PILIHAN WARNA 2018
5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. Warna2 ni memang sesuai uoolss nak pakai ke mana2 saja. .
🌹🌹SAIZ S - XXXL
Haa… special lagi Alana Blouse ni kami datangkan khas saiz S sampai XXXL tau. Kami nak semua muslimah boleh bergaya dengan Alana ni, no alasan takdak saiz dah ye. Uols boleh ajak 1 family bergaya dengan Alana Blouse ni. .
🌹🌹 MATERIAL SUPER SELESA
Bukan design jee Premium Material pun Premium. Kami mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls.


1

Welcome Alana in BoysenberryπŸ’•
.
[LIMITED EDITION] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan β€œEuropean” kini dilancarkan dengan Promo #MampuMilik! .
Yeee design Alana ni berkonsep β€œEuropean super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🀩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 AprilπŸ‘πŸ‘
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


3

ALANA STYLISH DESIGN
.
.
============================
6# SEBAB UOLLS PATUT GRAB ALANA
============================
.
.
1# LIMITED EDITION
Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! Grab Now Or Never jerr!
2# SIDE POCKET’
Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. Boleh handphone simpan dalam pocket je Uolls.
3# BF & WHUDUK FRIENDLY
Sememangnya semua Koleksi kami wajibkan Bf n Wuduk friendly. Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. Sesuai dengan konsep β€œ IBU SOLEHAH CANTIK BERGAYA gitu’
4# 5 PILIHAN WARNA 2018
5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. Warna2 ni memang sesuai uoolss nak pakai ke mana2 saja.
5# SAIZ S - XXXL
Haa… special lagi Alana Blouse ni didatangkan khas saiz S sampai XXXL tau. Semoga semua muslimah boleh bergaya dengan Alana ni, no alasan takdak saiz dah ye. Uols boleh ajak 1 family bergaya dengan Alana Blouse ni.
6# MATERIAL SUPER SELESA
Bukan design jee Premium Material pun Premium. Koleksi MS mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls.


3

Welcome Alana in Midnight blueπŸ’•
.
[LIMITED EDITION] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan β€œEuropean” kini dilancarkan dengan Promo #MampuMilik! .
Yeee design Alana ni berkonsep β€œEuropean super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🀩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 AprilπŸ‘πŸ‘
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


1

Welcome Alana in Echo PeachπŸ’•
.
Yeee design Alana ni berkonsep β€œEuropean super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🀩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 AprilπŸ‘πŸ‘
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


2

Welcome Alana in whiteπŸ’•
.
Yeee design Alana ni berkonsep β€œEuropean super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🀩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 AprilπŸ‘πŸ‘
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


2

Sabar itu indah! πŸ˜„
Delisha blouse ada promo 6-8 April! Sabar..sabarπŸ’“πŸ’“ Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postageπŸ‘

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165πŸ‘πŸ‘
Jimat rm60!! Free postage lagiiπŸ‘πŸ‘
.

Sabar ye sayang2..tapi kalau dah tak sabar sangat, cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


2

Jom shopping baju raya sayangggπŸ˜„πŸ˜„
.
Blouse Alessandra pun trendy sangat kalau pakai dengan skirt raya, betul tak?πŸ’ž
.
.
Promo RM75 NOWWW!!
Free postageπŸ’•
Promo ends 1 April...LAST DAY TODAY!!
.
Sizes available S hingga 3XL sekarangπŸ‘πŸ‘
.
Normal price RM79❎❎
.

#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura


1

.
SAYANG, SAYANG, SAYANG🎢🎼🎼
. .Warna dari kiri..
🌷babyblue, .
🌷seaweed
.
🌷mint
.
🌷salmon, .
🌷teal .
🌷red hot chili pepper
.

SAYANG blouse ada weekend special offer
HARGA RM59
HARGA RM59
HARGA RM59
.
.

31 Mac - 1 April
Free pos SM
.
Harga asal RM69❎❎ .
.

#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangblouse #takadacintasepertimu


1

[ ISTIMEWA UNTUK SAYANG SAYANG SEMUA]

Alhamdullilah blouse labuh yang selesa dan semestinya sesuai untuk Sayang Sayang semua. Pakai dengan seluar untuk casual look. Sarung skirt atau kain boleh dah gi kenduri ni.
Baju apa ni yang bila bila boleh guna? Sayang Long Top by BusanaSignature. Awesome tau long top ni. .
.
.
===================================
3 ISTIMEWA SAYANG LONG TOP
================================== .
(+) BAJU 3 ALAM.
Amboi, baju 3 alam pula. 3 alam camana tu? Design Sayang ni sekali tengok macam kebaya loose, dua kali tengok ala-ala cardigan ada, 3 kali tengok dah macam Long Top Timur tengah. .
.
(+) MATERIAL COMO CREPE
Como crepe yang soft dan sesuai dengan cuaca malaysia ni. Minimal iron. alhamdullilah ramai berpuas hati dgn material di gunakan ni. .
.
(+) MESRA BF DAN WHUDU
Long Top ni ni mesra bf dan whudu, bebas berfashion up-to date, menunaikan Solat dan berwhuduk dimana shj.. .
.
Sehelai RM 69❎❎
Free postage sm
.
SAYANG, SAYANG, SAYANG🎢🎼🎼
.
SAYANG blouse ada weekend special offer
Harga RM59
31 Mac - 1 April
Free pos SM


1

Alessandra is back!! .
Jangan lepaskan peluang kali ini sebab belum tentu ada restock lagi lepas niπŸ˜„
.
Promo RM75 NOWWW!!
Free postageπŸ’•
Promo ends 1 April
.
Sizes available S hingga 3XL sekarangπŸ‘πŸ‘
.
Normal price RM79❎❎
. .
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura


1

Rozerra masih menyengat😘😘
Stok masih ada lagi..rezeki siapa agaknyeπŸ˜€πŸ˜€
.
Slide left untuk lihat testimoni..cantik sangat sis kita share picπŸ‘πŸ‘
. .MUDAH DIJAGA
.
Rekaan yg tak menggunakan byk aksesori, tp β€œwooow” ni, mmg mudah dijaga uols. Nak basuh campak masuk jer ke mesin. Nak bersiap pn cepat jer!
.
.
Harga RM69
FREE POS
.
.
.
.
#takadacintasepertimu #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #halalkanhatiyangkucuri #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #saletunic #vyorenneblouse #fattzura


0

Dark blue sesuai dipakai untk aktiviti lasak..kalau kotor, memang tak nampak kann😁😁
.
.
πŸ’•πŸ’•RAUDA LONG TOPπŸ’•πŸ’• .
PROMOSI hingga 29 Mac

Size S - XL : RM 65
Size 2XL - 5XL : RM 70 .
βœ… FREE POS SM
Jangka pos 2 April

Harga biasa RM69/74
.
#blouselabuh #blouseprincess #blouse #blousemuslimah #tunicmosscrepe #tuniclabuh #tunicmuslimah #tunicblouse #sofeatunic #blouselabuhmalaysia #jubahsouq #blousemuslimahmalaysia #tuniclabuhmurah #tunicmesrawudhu #terapiinstagram #ajimaura #tshirtmuslimah #khawlatunic #zahrasuit #produkmuslimah #wiendablouse #calianablouse #tuniqqeen #saletunic #hyoonatunic #calistaabaya #cintatunic #raudalongtop


1

The end of the page