#kl

Instagram photos and videos

#kl#malaysia#kualalumpur#fashion#hot#2018#ukm#raya2018#bajumelayu#jubahrepublik#johor#bellaammara#viral#bajumelayukids#bajukurung#sukankomanwel2018#kurtacrown#pahang#butangkerisbajumelayu#feedbackelrahexclusivetiramira#world#jubah#instagram#wassap0164915802#elrahexclusivetiramira#gymmalaysia#kurta#elrahexclusive

Hashtags #kl for Instagram

cepattt grabbb lmbattt hbisss tauuu

wahhh TERBAIKKKK laaa!!! raya paling #hot tahun ni seriusss nk beli pm je jgn malu2 ok hihi kalau malu tutup mata ye hahah๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆpasti awak palingg ohsemmm la #raya2018 ni hehhe xpercaya??? beli 1 dulu baru tahuu!! material memang superbbbb bebbb!!!SAPE CEPAT DIA DAPATTT OK JANGAN LUPA FOLLOW #instagram @elrah.exclusive.tiramira ok TURN ON MY NOTIFICATION tq TO BUY JUST #wassap0164915802
POST ALL OVER MALAYSIA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#elrahexclusivetiramira
#2018
#elrahexclusive
#kurta
#jubah
#malaysia
#kl
#vsco
#vscomalaysia
#fashion2018
#kurungsareedoll
#sampin
#girl
#fashion
#gymmalaysia
#world
#jubahrepublik
#butangkerisbajumelayu
#kurtacrown
#sukankomanwel2018
#bajukurung
#bajumelayukids
#feedbackelrahexclusivetiramira
#viral
#bellaammara
#bajumelayu

CEPAT GRAB SEBELUM HABISSSS!!!GRAB FIRSTT BEFORE SOLD OUT OK!!! KALI INI LAA RAYA 2018!!! beli awal2 senang nanti puasa nanti xpayah dah pikir baju raya kannnn seriuss takkan menyesal beli awal... lagi berbaloii ada laa hehe Lambat2 habislaaa melepasss laaa sebab kain memang selesa boleh pakai selagi muatt tauu!! pandai jaga nampak baru jeee gituuu! mana tahu tahun ni last awak raya single kan3??? raya kali ini laaaa nak melarammm hehehe NAK DETAILS DM OR WASSAPPP TERUSS OKK LAGI SONANGGG HEHEHE


0

Berminat boleh whatsapp sis yee ๐Ÿ’‹
-
SECRET DOMAS FOUNDATION Rm40
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp โžก๏ธ 0139494172
Whatsapp โžก๏ธ 0139494172
Whatsapp โžก๏ธ 0139494172
==========================
.
.
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal๐Ÿ˜Š
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #ukm #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm


0

22 April 2018
PKNS Bangi
============
.
rasanya ni gambar yg abam up x nampak langsung kepala abam crew!! ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜….
.
Kene serbu kata abam crew kalini.huhuhuhh.
Hebat2. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž.
.
Jom lock date Mei ni!!!! Cargas.
๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ
.
Abam
www.wasap.my/60193198677
. #malayevent
#kahwin
#event
#pesonapengantin
#pengantin
#mentormilenia
#aiskrim
#putrajaya
#bangi
#nilai
#kajang
#serdang
#KL
#Lembahklang
#klang
#kapar
#openhouse
#familyday
#rumahterbuka
#syukur
#kualaselangor
#homemade
#tanjungkarang
#sejukbeku
#paknil
#bazaarpaknilofficial
#PaknilReviewPercuma
#bangkitbersama


0

Berminat boleh whatsapp sis yee ๐Ÿ’‹ Loose item
-
Sunscreen rm25 -
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp โžก๏ธ 0139494172
Whatsapp โžก๏ธ 0139494172
Whatsapp โžก๏ธ 0139494172
==========================
.
.
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal๐Ÿ˜Š
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #ukm #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm


0

Berminat boleh whatsapp sis yee ๐Ÿ’‹ Loose item
-
sunscreen Rm25
Beauty Moist rm25
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp โžก๏ธ 0139494172
Whatsapp โžก๏ธ 0139494172
Whatsapp โžก๏ธ 0139494172
==========================
.
.
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal๐Ÿ˜Š
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #ukm #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm


0

Contrary to popular belief, this is not a 'yay! Look how enjoyable being in a dangling glass box, 300m up in the air is' face... this is an 'OMFG please put down the camera and get here and help me out now WITHOUT laughing at me because I just became temporarily paralyzed' face (complete with panicked flail). Yeah, I am totally cool with heights. I'm BFFs with heights. We go way back ๐Ÿ˜ซ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#wiw #fbloggers #malaysia #ootd #malaysiatrulyasia #menara #girlsborntotravel #kltower #kualalumpur #kl #skydeck #bloggerstyle #views #ilovetravel #upinthesky #fashionbloggers #travel #wanderlust #inthesky #travelgram #starttheadventure #passionpassport #DameTraveler #fun #wearetravelgirls #funlover #livelaughlove #seetheworld


0

King Loui bei e hรคtz fรถr Kalk ๐Ÿ’› -Warum.๐Ÿ’› endlich wรผrde es wieder gespielt ๐Ÿ˜ warum ist so ein tolles lied๐Ÿ˜ hab es in der Session so vermisst genau wie dausend mol
Warum kann man ruhig wieder รถfters spielen ๐Ÿ’›๐Ÿ‘‘ #Kinglouimusik #KL #Fanclub #Warum


0

5 beradik ni kini dikeluarkan dalam mini botol #10ml .
.
.

Best sangat sebab kecik. Jadi mudah untuk dibawa pergi kemana sahaja bersama kita.
.
.

Harga ? Sudah tentu murah . RM25 saja okay ! ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
.

Giler murah beb! .
.

#KasturiEmas
#ParfumNaturels
#BukanSekadarWangian
.
. โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
๐Ÿ“žCall/WhatsApp :
. ๐Ÿ‘‰017- 584 2893๐Ÿ‘ˆ .
.
.
.

#sayajual #perfume #minyakwangi #perfumeori #perfumemalaysia #blackoutjustica #instashop #malaysiaonlineshop #malaysianig #instaperfume #branded #perfumeoriginal #perlis #kedah #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #kl #melaka #n9 #johor #sabah #sarawak #malaysia


0

~ ๐Ÿ‘ Trust and keep !!
.
.
#fieldhockey#kl#central#2k16#self#believe#22


0

Hanya menggunakan FEMININE WASH JSD !!! Picit sikit ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Rasa SELESA
Picit sikit ๐Ÿ‘‰๐Ÿป SEJUK & DINGIN
Picit sikit ๐Ÿ‘‰๐Ÿป KEPUTIHAN BAIK
Picit sikit ๐Ÿ‘‰๐Ÿป KEGATALAN HILANG
Picit sikit ๐Ÿ‘‰๐Ÿป BAU KOHONG HILANG

Selain itu !!! Miss v anda ๐Ÿ‘‰๐Ÿป BERSIH
Miss v anda ๐Ÿ‘‰๐Ÿป SIHAT
Miss v anda ๐Ÿ‘‰๐Ÿป WANGI

Ingat !!!! Jangan biarkan diri anda di hantui dengan masalah keputihan, kegatalan dan bau kohong ...
Malu dik Kalau pergi shopping orang keliling tengok kita asyik tergaru2 di miss v sebab terlalu gatal ... Dapatkan segera !!! #EmpireGreenRich #stokisjsd #ampang #kl #semenyih #femininewash #femininewashjsd #jsd


0

Nak kuih kapit yang berperisa?
.
Nantikan produk terbaru dari Crunchypit
.
Terdapat pelbagai perisa seperti
.
Coklat, peanut dan juga strawberry
.
#crunch #crunchy #crunchypit #kuih #kapit #kuihkapit #2018 #kl #ampang #cheras #tasty #delicious #menyelerakan #the #best #hastag #halal #snack #no #one #1#kuptmkl #lokalah #malaysia #malaysiaboleh #anak #tempatan #localfest #murah #last


0

.
====================================
Hay.. KL Aku Rindu!!
====================================
#kl #twintowers #malaysia #visitmalaysia2017


0

ใƒžใƒฌใƒผใ‚ทใ‚ข๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พใซ่ฆชๅ‹ใŒ้Šใณใซๆฅใฆใใ‚Œใพใ—ใŸโ˜บ๏ธ๏ธŽโ™ก ๅ‡บไผšใฃใฆใ‹ใ‚‰12ๅนดโœจ

่ฆ‹ใŸ็›ฎใฏใ“ใ‚“ใชใซๅฏๆ„›ใ„ใฎใซไธญ่บซใŒใŠใฃใ•ใ‚“ใฃใฆใจใ“ใ‚‚ๆฐ—ใซๅ…ฅใฃใฆใพใ™๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ็งใ‚‚ๅฝผใ‚‚ใ™ใฃใ‹ใ‚Šใ“ใฎๅญใซๅ…ƒๆฐ—ใ‚’ใ‚‚ใ‚‰ใ„ใพใ—ใŸ๐Ÿคฉโญ๏ธ๏ธŽ ไปŠๅ›žใฏThe่ฆณๅ…‰ใงใ‚‚ใ‚ใ‚‹ใ‘ใฉๅ‰ฒใจๅœจไฝใ—ใฆใ„ใ‚‹ไบบใ—ใ‹่กŒใ‹ใชใ„spotใฐใ‹ใ‚Š่กŒใใพใ—ใŸ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๅฝผใ‚„ไผš็คพใฎๅ‹ไบบใจใ‚‚้ฆดๆŸ“ใ‚“ใงใใ‚Œใฆใ‚ˆใ‹ใฃใŸใƒผ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ‘ ใพใŸๆฅใฆใญ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ’•๐Ÿ’• #malaysia#ใ‚ใ™ใจใ‚‚ใ‚ฌใ‚คใƒ‰#ใƒžใƒฌใƒผใ‚ทใ‚ข่ฆณๅ…‰#pinkmosque#๐Ÿ•Œ#melaka#salud#spaindinner#jonkarstreet#wallart#kualaselangor#firebird#kl#twintower#basilpasta#italiandinner#mybestfriend#thankyoucoming


0

This year I have tried famous ่‚‰้ชจ่Œถ in Malaysia a lot and I think this is over rated ๐Ÿ˜ and pretty expensive as this is one of the tourist places to go! ๐Ÿ˜ง
.
ใ‚ฏใ‚ขใƒฉใƒซใƒณใƒ—ใƒผใƒซใฎๆœ‰ๅใƒ‘ใ‚ฏใƒ†ใฎใŠๅบ—ใ€‚่ฆณๅ…‰ๅฎขใ—ใ‹ใ„ใชใ‹ใฃใŸใ€‚็ฌ‘
.
#grandpa_kl #grandpa_asia #grandpa_malaysia #grandpa_meat


1

*OPEN FOR BOOKING*๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ *RAYA MACAM ARTIS @AEON BANDARAYA MELAKA* *DATE* : 21 May-17 Jun 2018 *SIZE* : 8' x 10'

Setiap Vendor Wajib ada :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป *ssm (3copy)*
๐Ÿ‘‰๐Ÿป *produk artis ( setiap vendor perlu ada 1 product artis / duta artis )*
๐Ÿ‘‰๐Ÿป *gambar produk ( gbr product vendor yang terkini)* *sila emailkan ke [email protected] gmail.com* ๐Ÿ’ต *VENDOR YG TERPILIH PERLU MEMBUAT 70% DEPOSIT UNTUK TEMPAHAN TAPAK* ---------------------------------- ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽค *PERSEMBAHAN PENTAS*๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽค
๐Ÿ‘‰๐Ÿปpersembahan HAEL HUSAINI
๐Ÿ‘‰๐Ÿป persembahan ghasidah
๐Ÿ‘‰๐Ÿป pertandingan nasyid ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmakan bersama anak yatim
๐Ÿ‘‰๐Ÿป persembahan kaligrafi ๐Ÿ“ฝ๏ธ *PENGIKLANAN* ๐Ÿ’ฝ ๐Ÿ“FB ads 100k viewers
๐Ÿ“flyers 80,000 copies
๐Ÿ“Bunting 300pcs ๐Ÿ”Š *MEDIA SOSIAL* ๐Ÿ”Š

# dont mess with melaka
# dod event
# demi melaka
# deklarasi rakyat
# wartawan jalanan
# rani kulup southern fans ๐Ÿ•ต๐Ÿผโ€โ™€ *BOOKING PANTAS* : EKYN 0173626809.๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #melaka #seremban #kotabharu #p.pinang #kl #selangor #johor #fashion #raya


1

๐Ÿ“Kenyir Lake Houseboat ๐Ÿƒ


8

Bye jumpa lagi .. #jumpa #ootd #sungeiwang #kl #me


0

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA..
โžก๏ธItem: Kangol Polo Shirt
โžก๏ธCondition: 9/10 ( Good Condition )
โžก๏ธMade in NOT STATED
โžก๏ธPit-20.2" Labuh-26"( inch )
โžก๏ธPrice: RM30.00
โžก๏ธPostage: Free postage
Berminat? Tekan link di bwah๐Ÿค—
www.wasap.my/601140684541
Follow facebook : Do Re Mi_Bundle
Follow instagram : Do Re Mi_Bundle
Follow carousell : Do Re Mi_Bundle
Klik #DoReMi_Bundle untuk lihat item yang masih available

#instashopmalaysia #bazaarpaknil
#prelovedmalaysia #preloved #bundle
#kakibundle#bundlemalaysia #bundleonline #streetwear #kl
#kualalumpur #malaysia #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm
#unimap #uthm #poloshirtmurah #kanglo
#bundlemalaya #duniabundlemalaya #uptuyou


1

Truly honoured to pitch about @pasartap to fellow co-founders, and to the panel of VCs & Alibaba top management as well as UNCTAD.
There were many similarities between what we have set out to achieve and what Alibaba is doing. Bridging the gap between the rural and urban.
As we push the 'New Retail' and the 'New Economy' agenda in our own market. Omni-presence. Blurring the lines between offline and online as the consumption habits change.
#ecommerce #supplychain #newretail #farm2fork #kl #malaysia #asean #UNCTAD


0

3 item yang wajib ada di bilik air Kak Far...
#femininewashjsd
#anggunpesonasoapjsd #sinussoapjsd
Korang pulak?
Ha stok dah habis???
Meh roger Kak Far http://KakFarAmpangKL.wasap.my
#ampang #kl #semenyih #stokisjsd


0

Sometimes we should stop worrying about making a living and start working towards making a life.... #malaysia #travel #kulalumpur #asia #explore #travel #traveldiaries #travellog #destination #travelblog #museum #exploreasia #malaysiatrulyasia #followforfollow #fashion #likesforlikes #india #chennai #kl


0

Lega..settle delivery kt #kl..smpi umh pun dekat mgrb + ujan..malas dah nk singgah makan jdny terus balik.. kurang 15minit settle siap masak dinner demgan #sambalmaksu dr @kedai_maksu ..harga mampu pilik rm5 je..kalau p kedai sure rm20-+ skali bayaq..#sambaltelur.. recomended sgt.. jom borong buat stok bulan puasa.. sesapa nk kirim blh roger @jujus_kitchen jgk.. @kedai_maksu pun ada sambal hijau.. masuk kuali trs jd masak lomak cili api.
.
eh dah makan tu jgn lupa #semperitsusu buat pemanis sbb sambal tu power #hotnspicy๐Ÿ‘๐Ÿป


0

Closing time. โฑ๏ธ
.
A new routine. Managing with new delivery timing. Getting use to a new home for Bakes by NY. Albeit all the hiccups, we pulled through the first week, alhamdulilah. Thank you all who came for your support!
.
We open again next tuesday! See ya! ๐Ÿ˜„โค๏ธ๐Ÿ’ฅ


1

Auntie taking selfie at arcade
Shameless! LOL


3

ๆฏไธชๆˆ้•ฟ็š„่ทฏไธŠ้ƒฝๆœ‰ไฝ ๅ’Œๆˆ‘๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
๐Ÿ’™
#bff #peiyibirthday #kl


0

cepattt grabbb lmbattt hbisss tauuu

wahhh TERBAIKKKK laaa!!! raya paling #hot tahun ni seriusss nk beli pm je jgn malu2 ok hihi kalau malu tutup mata ye hahah๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆpasti awak palingg ohsemmm la #raya2018 ni hehhe xpercaya??? beli 1 dulu baru tahuu!! material memang superbbbb bebbb!!!SAPE CEPAT DIA DAPATTT OK JANGAN LUPA FOLLOW #instagram @elrah.exclusive.tiramira ok TURN ON MY NOTIFICATION tq TO BUY JUST #wassap0164915802
POST ALL OVER MALAYSIA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#elrahexclusivetiramira
#2018
#elrahexclusive
#kurta
#jubah
#malaysia
#kl
#vsco
#vscomalaysia
#fashion2018
#kurungsareedoll
#sampin
#girl
#fashion
#gymmalaysia
#world
#jubahrepublik
#butangkerisbajumelayu
#kurtacrown
#sukankomanwel2018
#bajukurung
#bajumelayukids
#feedbackelrahexclusivetiramira
#viral
#bellaammara
#bajumelayu

CEPAT GRAB SEBELUM HABISSSS!!!GRAB FIRSTT BEFORE SOLD OUT OK!!! KALI INI LAA RAYA 2018!!! beli awal2 senang nanti puasa nanti xpayah dah pikir baju raya kannnn seriuss takkan menyesal beli awal... lagi berbaloii ada laa hehe Lambat2 habislaaa melepasss laaa sebab kain memang selesa boleh pakai selagi muatt tauu!! pandai jaga nampak baru jeee gituuu! mana tahu tahun ni last awak raya single kan3??? raya kali ini laaaa nak melarammm hehehe NAK DETAILS DM OR WASSAPPP TERUSS OKK LAGI SONANGGG HEHEHE


0

cepattt grabbb lmbattt hbisss tauuu

wahhh TERBAIKKKK laaa!!! raya paling #hot tahun ni seriusss nk beli pm je jgn malu2 ok hihi kalau malu tutup mata ye hahah๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆpasti awak palingg ohsemmm la #raya2018 ni hehhe xpercaya??? beli 1 dulu baru tahuu!! material memang superbbbb bebbb!!!SAPE CEPAT DIA DAPATTT OK JANGAN LUPA FOLLOW #instagram @elrah.exclusive.tiramira ok TURN ON MY NOTIFICATION tq TO BUY JUST #wassap0164915802
POST ALL OVER MALAYSIA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#elrahexclusivetiramira
#2018
#elrahexclusive
#kurta
#jubah
#malaysia
#kl
#vsco
#vscomalaysia
#fashion2018
#kurungsareedoll
#sampin
#girl
#fashion
#gymmalaysia
#world
#jubahrepublik
#butangkerisbajumelayu
#kurtacrown
#sukankomanwel2018
#bajukurung
#bajumelayukids
#feedbackelrahexclusivetiramira
#viral
#bellaammara
#bajumelayu

CEPAT GRAB SEBELUM HABISSSS!!!GRAB FIRSTT BEFORE SOLD OUT OK!!! KALI INI LAA RAYA 2018!!! beli awal2 senang nanti puasa nanti xpayah dah pikir baju raya kannnn seriuss takkan menyesal beli awal... lagi berbaloii ada laa hehe Lambat2 habislaaa melepasss laaa sebab kain memang selesa boleh pakai selagi muatt tauu!! pandai jaga nampak baru jeee gituuu! mana tahu tahun ni last awak raya single kan3??? raya kali ini laaaa nak melarammm hehehe NAK DETAILS DM OR WASSAPPP TERUSS OKK LAGI SONANGGG HEHEHE


0

cepattt grabbb lmbattt hbisss tauuu

wahhh TERBAIKKKK laaa!!! raya paling #hot tahun ni seriusss nk beli pm je jgn malu2 ok hihi kalau malu tutup mata ye hahah๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆpasti awak palingg ohsemmm la #raya2018 ni hehhe xpercaya??? beli 1 dulu baru tahuu!! material memang superbbbb bebbb!!!SAPE CEPAT DIA DAPATTT OK JANGAN LUPA FOLLOW #instagram @elrah.exclusive.tiramira ok TURN ON MY NOTIFICATION tq TO BUY JUST #wassap0164915802
POST ALL OVER MALAYSIA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#elrahexclusivetiramira
#2018
#elrahexclusive
#kurta
#jubah
#malaysia
#kl
#vsco
#vscomalaysia
#fashion2018
#kurungsareedoll
#sampin
#girl
#fashion
#gymmalaysia
#world
#jubahrepublik
#butangkerisbajumelayu
#kurtacrown
#sukankomanwel2018
#bajukurung
#bajumelayukids
#feedbackelrahexclusivetiramira
#viral
#bellaammara
#bajumelayu

CEPAT GRAB SEBELUM HABISSSS!!!GRAB FIRSTT BEFORE SOLD OUT OK!!! KALI INI LAA RAYA 2018!!! beli awal2 senang nanti puasa nanti xpayah dah pikir baju raya kannnn seriuss takkan menyesal beli awal... lagi berbaloii ada laa hehe Lambat2 habislaaa melepasss laaa sebab kain memang selesa boleh pakai selagi muatt tauu!! pandai jaga nampak baru jeee gituuu! mana tahu tahun ni last awak raya single kan3??? raya kali ini laaaa nak melarammm hehehe NAK DETAILS DM OR WASSAPPP TERUSS OKK LAGI SONANGGG HEHEHE


0

cepattt grabbb lmbattt hbisss tauuu

wahhh TERBAIKKKK laaa!!! raya paling #hot tahun ni seriusss nk beli pm je jgn malu2 ok hihi kalau malu tutup mata ye hahah๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆpasti awak palingg ohsemmm la #raya2018 ni hehhe xpercaya??? beli 1 dulu baru tahuu!! material memang superbbbb bebbb!!!SAPE CEPAT DIA DAPATTT OK JANGAN LUPA FOLLOW #instagram @elrah.exclusive.tiramira ok TURN ON MY NOTIFICATION tq TO BUY JUST #wassap0164915802
POST ALL OVER MALAYSIA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#elrahexclusivetiramira
#2018
#elrahexclusive
#kurta
#jubah
#malaysia
#kl
#vsco
#vscomalaysia
#fashion2018
#kurungsareedoll
#sampin
#girl
#fashion
#gymmalaysia
#world
#jubahrepublik
#butangkerisbajumelayu
#kurtacrown
#sukankomanwel2018
#bajukurung
#bajumelayukids
#feedbackelrahexclusivetiramira
#viral
#bellaammara
#bajumelayu

CEPAT GRAB SEBELUM HABISSSS!!!GRAB FIRSTT BEFORE SOLD OUT OK!!! KALI INI LAA RAYA 2018!!! beli awal2 senang nanti puasa nanti xpayah dah pikir baju raya kannnn seriuss takkan menyesal beli awal... lagi berbaloii ada laa hehe Lambat2 habislaaa melepasss laaa sebab kain memang selesa boleh pakai selagi muatt tauu!! pandai jaga nampak baru jeee gituuu! mana tahu tahun ni last awak raya single kan3??? raya kali ini laaaa nak melarammm hehehe NAK DETAILS DM OR WASSAPPP TERUSS OKK LAGI SONANGGG HEHEHE


0

Left the bags and went for shopping ; what else do you do in KL ?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#KL #petronas #petronastowers #malaysia #asia #mall #ofcourseshopping #shopping


0

cepattt grabbb lmbattt hbisss tauuu

wahhh TERBAIKKKK laaa!!! raya paling #hot tahun ni seriusss nk beli pm je jgn malu2 ok hihi kalau malu tutup mata ye hahah๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆpasti awak palingg ohsemmm la #raya2018 ni hehhe xpercaya??? beli 1 dulu baru tahuu!! material memang superbbbb bebbb!!!SAPE CEPAT DIA DAPATTT OK JANGAN LUPA FOLLOW #instagram @elrah.exclusive.tiramira ok TURN ON MY NOTIFICATION tq TO BUY JUST #wassap0164915802
POST ALL OVER MALAYSIA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#elrahexclusivetiramira
#2018
#elrahexclusive
#kurta
#jubah
#malaysia
#kl
#vsco
#vscomalaysia
#fashion2018
#kurungsareedoll
#sampin
#girl
#fashion
#gymmalaysia
#world
#jubahrepublik
#butangkerisbajumelayu
#kurtacrown
#sukankomanwel2018
#bajukurung
#bajumelayukids
#feedbackelrahexclusivetiramira
#viral
#bellaammara
#bajumelayu

CEPAT GRAB SEBELUM HABISSSS!!!GRAB FIRSTT BEFORE SOLD OUT OK!!! KALI INI LAA RAYA 2018!!! beli awal2 senang nanti puasa nanti xpayah dah pikir baju raya kannnn seriuss takkan menyesal beli awal... lagi berbaloii ada laa hehe Lambat2 habislaaa melepasss laaa sebab kain memang selesa boleh pakai selagi muatt tauu!! pandai jaga nampak baru jeee gituuu! mana tahu tahun ni last awak raya single kan3??? raya kali ini laaaa nak melarammm hehehe NAK DETAILS DM OR WASSAPPP TERUSS OKK LAGI SONANGGG HEHEHE


0

Jangan salfok tolong :') #KL #GirlsDay_DanceCover #As #Yura #FemalePresident #Expectation #Latepost

Thanks to @melapriandini love banget senjata makeupnya ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—


0

I know a girl who is strong and beautiful but not more than her eyes,
flying like a free bird but not higher than her dreams,
an amazing dancer but a better writer,
with great healing powers but with better business ideas,
she is wonderful and what not.
She is Michaela & Iโ€™m glad I know her.
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ
#fun #friends #kualalumpur #malaysia #trulyasia #blessed #friendship #goals #allrounder #kl #holiday #trip #instagood #travelphotography #photooftheday #travelgram #instatravel #instapic #igdaily #instadaily


0

cepattt grabbb lmbattt hbisss tauuu

wahhh TERBAIKKKK laaa!!! raya paling #hot tahun ni seriusss nk beli pm je jgn malu2 ok hihi kalau malu tutup mata ye hahah๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆpasti awak palingg ohsemmm la #raya2018 ni hehhe xpercaya??? beli 1 dulu baru tahuu!! material memang superbbbb bebbb!!!SAPE CEPAT DIA DAPATTT OK JANGAN LUPA FOLLOW #instagram @elrah.exclusive.tiramira ok TURN ON MY NOTIFICATION tq TO BUY JUST #wassap0164915802
POST ALL OVER MALAYSIA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#elrahexclusivetiramira
#2018
#elrahexclusive
#kurta
#jubah
#malaysia
#kl
#vsco
#vscomalaysia
#fashion2018
#kurungsareedoll
#sampin
#girl
#fashion
#gymmalaysia
#world
#jubahrepublik
#butangkerisbajumelayu
#kurtacrown
#sukankomanwel2018
#bajukurung
#bajumelayukids
#feedbackelrahexclusivetiramira
#viral
#bellaammara
#bajumelayu

CEPAT GRAB SEBELUM HABISSSS!!!GRAB FIRSTT BEFORE SOLD OUT OK!!! KALI INI LAA RAYA 2018!!! beli awal2 senang nanti puasa nanti xpayah dah pikir baju raya kannnn seriuss takkan menyesal beli awal... lagi berbaloii ada laa hehe Lambat2 habislaaa melepasss laaa sebab kain memang selesa boleh pakai selagi muatt tauu!! pandai jaga nampak baru jeee gituuu! mana tahu tahun ni last awak raya single kan3??? raya kali ini laaaa nak melarammm hehehe NAK DETAILS DM OR WASSAPPP TERUSS OKK LAGI SONANGGG HEHEHE


0

cepattt grabbb lmbattt hbisss tauuu

wahhh TERBAIKKKK laaa!!! raya paling #hot tahun ni seriusss nk beli pm je jgn malu2 ok hihi kalau malu tutup mata ye hahah๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆpasti awak palingg ohsemmm la #raya2018 ni hehhe xpercaya??? beli 1 dulu baru tahuu!! material memang superbbbb bebbb!!!SAPE CEPAT DIA DAPATTT OK JANGAN LUPA FOLLOW #instagram @elrah.exclusive.tiramira ok TURN ON MY NOTIFICATION tq TO BUY JUST #wassap0164915802
POST ALL OVER MALAYSIA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#elrahexclusivetiramira
#2018
#elrahexclusive
#kurta
#jubah
#malaysia
#kl
#vsco
#vscomalaysia
#fashion2018
#kurungsareedoll
#sampin
#girl
#fashion
#gymmalaysia
#world
#jubahrepublik
#butangkerisbajumelayu
#kurtacrown
#sukankomanwel2018
#bajukurung
#bajumelayukids
#feedbackelrahexclusivetiramira
#viral
#bellaammara
#bajumelayu

CEPAT GRAB SEBELUM HABISSSS!!!GRAB FIRSTT BEFORE SOLD OUT OK!!! KALI INI LAA RAYA 2018!!! beli awal2 senang nanti puasa nanti xpayah dah pikir baju raya kannnn seriuss takkan menyesal beli awal... lagi berbaloii ada laa hehe Lambat2 habislaaa melepasss laaa sebab kain memang selesa boleh pakai selagi muatt tauu!! pandai jaga nampak baru jeee gituuu! mana tahu tahun ni last awak raya single kan3??? raya kali ini laaaa nak melarammm hehehe NAK DETAILS DM OR WASSAPPP TERUSS OKK LAGI SONANGGG HEHEHE


0

huhu senang nak cuci saja ๐Ÿ’ต ๐Ÿ’ต ๐Ÿ’ต
.
WC: Asiabetclub
WA: 018 2221290
.
๐ŸŽ€mega888 ๐ŸŽ€jb777 ๐ŸŽ€rollex ๐ŸŽ€joker123 ๐ŸŽ€live22 ๐ŸŽ€lpe88 ๐ŸŽ€gw99 ๐ŸŽ€918kiss ๐ŸŽ€scr888 ๐ŸŽ€3win8 ๐ŸŽ€sky777 ๐ŸŽ€lpe88 ๐ŸŽ€ace333 ๐ŸŽ€play8oy ๐ŸŽ€slotciti ๐ŸŽ€vplay99
.
.
.
โš ๏ธ HARI HARI JACKPOT ONG ONG ๐ŸŽ€๐ŸŽ€
โš ๏ธ WELCOME BONUS 30%
โš ๏ธ DAILY BONUS 10%
โš ๏ธ 24Jam Customer Service
โš ๏ธ 100% TRUSTED.


1

Ini bukan chipsmore, ini bukan famous amos tau. Nampak gaya n rupe je macam sm. Tapi yang pasti ini product taste goood...๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘ Hanya bahan2 terpilih yang @putehcookies gunakan seperti pure anchor butter, imported hazelnut and cocoa powder. Dan paling penting in shaa Allah bersih dan bhn2 yg halal.
Korang memang kene cube confirm akan repeat order lagi macam regular customer kami semua.
#hazelnutchocolate #buttercookies #homemadecookies #putehcookies #kuihraya #biskutraya #openorder #cod #postage #kajang #putrajaya #bangi #shahalam #selangor #kl #johor #murah #sedap #akusuka #kuatmakan #foodporn #chocolate #peminatchocolate


0

Chanel handbag
๐ŸPremium 1:1,high quality premium
๐Ÿ’ฐRM230.00
๐ŸŒน26cm x20cm x10cm
๐ŸŽ—๏ธImported enamel metal buckles with great texture and great versatility, just as good as a counter with a good quality
๐Ÿ˜Free shipping SM add RM10 SS
๐ŸŒผ Very high Quality Material
โœˆ๏ธ Pre Order 2-3weeks working days
๐ŸŒบcomes with invoice,dust bag and paper bag
๐ŸŽ–๏ธQUALITY IS OUR PRIORITY
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60166054114 . .
.
.

#chanelbag #chanelhandbag #chanel2018 #chanellatest #chanelnew #chanelhotdesign
#Gojees #Gojeesbag .#Ramadhan2018 #upnm #kl


0

The Velvet Lady in the Mosque

#eatlovepray #mosque #malaysia #kualalumpur #kl


0

โ€ข
Vintage Mickey Mouse Sweatshirt by Russell
::::::::::::::::
โ€ขSize XL
โ€ขPit 25.5 Labuh 28
โ€ขCondition 9/10
โ€ขMissing tag
::::::::::::::::
RM40 including poslaju
Whatsapp
011-17923201
#outdoorjacket #thenorthface #tnf #preloved #bundle #kakibundlr #bundlemalaysia #bundleonline #kl #kualalumpur #pahang #malaysia #streetwearb#uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #ukm #agnesb


0

้€ฑๆœซใฏใ‚ฐใƒฉใƒ–ใง
ใพใŸใพใŸKLใธ๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ
550ๅบ—่ˆ—ใ‚‚ใ‚ใ‚‹ใ‚ทใƒงใƒƒใƒ”ใƒณใ‚ฐใƒขใƒผใƒซ่กŒใฃใฆใ„ใ‚ใ„ใ‚่ฒทใฃใฆใƒ„ใ‚คใƒณใ‚ฟใƒฏใƒผ่ฆ‹ใฆใใŸ๏ผใƒ„ใ‚คใƒณใ‚ฟใƒฏใƒผใฎๆ˜Žใ‚‹ใ„ใจใใฏใกใ‚‡ใฃใจใŒใฃใ‹ใ‚Š๐Ÿ˜žๅคœๆ™ฏ่ฆ‹ใŸใ‹ใฃใŸใชใ‚“ใ€ใ€ใ€3้€ฑ้–“็›ฎใซใ—ใฆใ‚„ใฃใจๆ—ฅๆœฌไบบ่ฆณๅ…‰ๅฎขใซ้ญ้‡ใ—ใŸใ‘ใฉๆ—ฅๆœฌไบบใฃใฆใใ‚“ใชใซใ„ใชใ„ใฎ๏ผŸ๏ผŸ๏ผˆ็ฌ‘๏ผ‰
#malaysia#๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #kualalumpur #kl#petronastwintower #twintowers #grab#shopping #japanese #enjoyed#good
#instagood #instadaily


0

โ€ข
Vtg Elle Sweatshirt
::::::::::::::::
โ€ขSize L
โ€ขPit 21 Labuh 27.5
โ€ขCondition 8.5/10
::::::::::::::::
RM20 including poslaju
Whatsapp
011-17923201
#outdoorjacket #thenorthface #tnf #preloved #bundle #kakibundlr #bundlemalaysia #bundleonline #kl #kualalumpur #pahang #malaysia #streetwearb#uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #ukm #agnesb


0

byk slot game senang yg cuci๐Ÿ’ต ๐Ÿ’ต ๐Ÿ’ต
.
.
WA: 018 2221290
WC: Asiabetclub
.
.
๐ŸŽ€918kiss ๐ŸŽ€scr888 ๐ŸŽ€3win8 ๐ŸŽ€sky777 ๐ŸŽ€lpe88 ๐ŸŽ€ace333 ๐ŸŽ€play8oy ๐ŸŽ€slotciti ๐ŸŽ€vplay99 ๐ŸŽ€jb777 ๐ŸŽ€rollex ๐ŸŽ€joker123 ๐ŸŽ€live22 ๐ŸŽ€lpe88 ๐ŸŽ€gw99 ๐ŸŽ€mega888
.
.
.
.
โš ๏ธ WELCOME BONUS 30%
โš ๏ธ DAILY BONUS 10%
โš ๏ธ 24Jam Customer Service
โš ๏ธ 100% TRUSTED.
โš ๏ธ HARI HARI JACKPOT.๏ปฟ ๐ŸŽ€๐ŸŽ€


1

The end of the page