#kualakubu

Instagram photos and videos

#selangor#kualakubu#pelaminmurah#rawang#catering#tgmalim#tanjungmalim#kl#perak#cyberjaya#weddingdecoration#mua#hulubernam#pelaminrumah#pelamindewan#eventplanner#fullpakej#wilayahpersekutuankualalumpur#weddingplanner#pelamindewanmurah#wedding#halal#sayajual#weddingPlanner#sitc#upsi#ulubernam#saujanaRawang

Hashtags #kualakubu for Instagram

#qreazantbooksforrent #sewabuku

Anda berminat nak membaca tapi tak ada masa nak ke kedai buku?

Dah sampai ke kedai buku tapi tak ada parking?

No worries, QReazant kan ada. Kami bolen hantar sewakan buku kami secara online. ;) Sewa buku secara online? Macam mana tu? πŸ€”

#QReazantOnlineBookRental hantar buku ke rumah guna #PosLaju ? Lepas tu macam mana nak pulangkan balik? πŸ€”

Tak perlu bayar postage? πŸ€”

#QReazantOnlineBookRental boleh hantar ke seluruh #Malaysia ? Pulau-pulau pun? Ceruk kampung pun? Iya ke? πŸ€”

Betul ke ni? Macam mana? πŸ€”

Mudah je.
Macam ni ;) Ataupun search je #QReazant di Youtube :)
Youtube link: www.youtube.com/watch?v=ySPcqRxwSyU

Ataupun layari website kami di qreazant.com

P/s: yang berdekatan #BandarBaruBangi juga boleh gunakan cara ini jika tak mahu mencari parking di seksyen 9 πŸ˜‚. Almaklumla πŸš—πŸš•πŸš›πŸš“ #jombacabuku

#BandarBaruBangi #Gombak #HuluLangat #HuluSelangor #Klang #KualaLangat #PetalingJaya #Sepang #Serdang #SungaiBuloh #Selayang #Ampang #TanjungKarang #KualaKubu #ShahAlam #SubangJaya #BandarTunHusseinonn


1

Milky way #kualakubu #nikond300


0

Focus on the positives,
Soon the negatives will disappear!

Telekung Aranda

Taffy Purple

From RM60 -RM75

0134422117

#sejadahkids
#sejadahbudak #klate #kotabharu #kelantan
#raya2018 #kl #kualalumpur #kuantan #kluang #kedah #kajang #kulai #kempas #kualakubu #selangor #sepang #paka #dungun #sabah #brunei #singapore #larkin #skudai #pasirgudang #masai


3

Focus on the positives,
Soon the negatives will disappear!

Kids prayer mat code G09 Rainbow still available🍭

RM60pc

0134422117

#sejadahkids
#sejadahbudak #klate #kotabharu #kelantan
#raya2018 #kl #kualalumpur #kuantan #kluang #kedah #kajang #kulai #kempas #ipoh #tampoi #senai #terapiinstagram #kualakubu #selangor #sepang


0

APA SPECIALNYA FACE MIST NI?
.
Pernah dengar tak letak ice kat muka supaya pores mengecut? Haaa.. teori yg sama digunakan dalam LUXURY FACE MIST dengan adanya peppermint extract utk cooling effect! Selain itu, ia juga diperkaya dengan VITAMIN C dan Honey Bee Venom untuk kulit yang lebih sihat dan cantik! ❀️❀️❀️ Bukan itu sahaja, ia juga diperkaya dengan extract PITERA untuk skin yg lebih gebu gebas! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
CAMNER NAK GUNA?
.
Spray pada muka sebelum moisturiser & makeup, ketika makeup selepas set dengan powder, dan setelah selesai makeup untuk set the makeup and extra hydration! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Hasilnya makeup yang tahan lama dan lebih halus sebab face mist ini membantu blend kan lagi makeup kita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Hanya RM69 sahaja!
.
#nrc #nrcosmetics #agennrc #nrfoundation #nrcosmeticsbatupahat #nrcosmeticsjohor #nrcosmeticsselangor #nrcosmeticshuluselangor #batangkali #rawang #selayang #bukitberuntung #kualakubu #serendah #bandaruniversitipagoh #paritraja #paritsulong #ayeritam #uthm #muamalaysia #muaselangor #muajohor #muabatupahat #muakluang #muagombak #muarawang #muabatangkali #elxaherbeauties


0

Perfection Treatment Foundation NR Cosmetics
.
Korang pakai code apa. Ada 6 code colour untuk pilih ikut warna kulit korang. So jangan risau makeup kelabu dah naaa. Pilih je code yang sesuai dengan korang.
.
NR Foundation RM89
.

#nrc #nrcosmetics #agennrc #nrfoundation #nrcosmeticsbatupahat #nrcosmeticsjohor #nrcosmeticsselangor #nrcosmeticshuluselangor #batangkali #rawang #selayang #bukitberuntung #kualakubu #serendah #bandaruniversitipagoh #paritraja #paritsulong #ayeritam #uthm #muamalaysia #muaselangor #muajohor #muabatupahat #muakluang #muagombak #muarawang #muabatangkali #elxaherbeauties


0

πŸ”ŽDiscover πŸ‡²πŸ‡Ύ with Indiway:

Did you know that you can experience water rafting in Malaysia?🌊 And it's just an hour away from the hustle and bustle city of Kuala Lumpur. Fun outdoor activities🚣 like these with beautiful nature🌴 on your surroundings🏞️️ can be experienced at Kuala Kubu BharuΒ πŸ‘

Sam'sπŸ’‘Tip: Wear long sleeves rashguards, leggings/long pants, and Crocs for protection on bruises and scratches specially if you're a beginner
#indiwaytravel #malaysia #kualalumpur #wheninmalaysia #wheninkl #travelasia #malaysiatrulyasia #tourismmalaysia #skyline #KualaKubuBharu #KualaKubu #rafting #extremeactivities #extremesports #waterrafting #μΏ μ•ŒλΌλ£Έν‘Έλ₯΄ #λ§λ ˆμ΄μ‹œμ•„ #μΏ μ•ŒλΌλ£Έν‘Έλ₯΄μ—¬ν–‰ #λ§λ ˆμ΄μ‹œμ•„μ—¬ν–‰ #λž˜ν”„νŒ…


0

Assalammualaikum dan Selamat Pagi... dapatkan #mackinz di butik vendor dan cafe #mekdolita ...
1️⃣Beauty Soap -RM32
2️⃣Serum-RM45
3️⃣Baby pearl spray-RM32

Ia boleh merawat kulit dan mencantikkan lagi struktur kulit tu bagi lebih anjal dan gebu..so jangan lupa grab nanti tau..#mekdolitamenu #mekdolitacustomer #mekdolitaboutiquecafe #vendorwanted #vendorneeded #vendorbatangkali #batangkali #kualakubu #kualakububharu #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #mackinz #mackinzproduct #mackinzserum #mackinzoriginal #mackinzbeautysoap #huluyambharu #huluselangor #vendorboutique #vendorwantedmalaysia #vendorneededmalaysia #ramenmurah #malaysia #beautyspray #beautyspraymurah #babypearlspray


2

Random shot at Dam Kuala Kubu and Highest Bridge at Rawang Bypass Highway.

Slide for more pictures.


10

Alhamdulillah πŸ’—
#bukitkutu #kualakubu #selangor


0

Bukit kutu, kuala kubu.
4jam naik. 2 jam setengah turun.
Alhamdulillah.
#bukitkutu #kualakubu #selangor #alhamdulillah


4

Binaan kami di Tanah Perkuburan Kuala Kubu Baru.

Pusara Tile 3 tingkat + Nisan Granite Hijau

#pusaraonline #pusaraislam #nisan #nisanonline #kuburislam #kubur #tempahanpusara #kualakubu #kualakububharu #kualakububaru #selangor


1

Pakai glove bagai atas sebab nak jaga kebersihan tu sudah semestinya...Dalam masa yg sama, Konon nak jaga henna yg kakak pakai time kenduri last week.... Kononnya la... Sekali,......buka2 je glove tu, semua tertanggal πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚maka berhuhu la... Ceit! 😁

RUBIX TART NANAS

RM40 / 50pcs

Postage RM12SM/RM15SS

Delivery by Karhoo / Selfpickup

DM to order or whatsapp 0169908930

#sayajual #sayajualcookies #sayajualhomebakedcookies #homebakedcookies #cookieshalal #halalcookies #halal #biskutsedap #goodies #doorgift #doorgiftmurah #halal #homebaked #tgmalim #tanjungmalim #kualakububharu #kualakubu #selangor #bazaarpaknil #onlineshop #onlinekitchen #onlinecookies #akikah #aqiqah #cukurjambul #giftmurah #babyshower #hadiahhariguru #tartviral #tartcube


3

Cucuku di sarang hillπŸ’πŸ’–πŸ’ @ayyyyrs
#kualakubu


0

Terima kasih diucapkan kepada pelanggan kami yang berurusan dengan perniagaan kami. Kami turut berasa gembira atas positive feedback yang diberikan.

Kepada anda yang ingin membina pusara untuk keluarga mahupun sahabat handai di sekitar Kuala Kubu Baru atau kawasan sekitar Selangor, sila hubungi kami di talian 014 3034487.

Maklumat binaan di atas :

Jenis pusara: Pusara Tile Hijau Gelap 3 tingkat Sendeng

Jenis Nisan : Nisan Granite Hijau

Lokasi : Tanah perkuburan Kuala Kubu Bharu

TEMPAHLAH SEGERA.
JANGAN SAMPAI HILANG TANDA.

#pusaraonline #pusaraislam #pusara #kuburislam #kubur #kuburonline #tempahanpusara #tempahkubur #selangor #kualakububharu #kualakubu #nisanonline #nisan #tempahannisan #n9 #perak #melaka #pahang #johor


0

Focus on the positives

Soon the negatives will disappear!

Telekung Aranda kids available in variety sizes and colors🍭

From RM60

0134422117

#sejadahkids
#sejadahbudak #klate #kotabharu #kelantan
#raya2018 #kl #kualalumpur #kuantan #kluang #kedah #kajang #kulai #kempas #ipoh
#perak #serdang #uitmshahalam #puncakalam #kedah #sgpetani #kualakubu #selangor #sepang


0

The end of the page