#kulitgebu

Instagram photos and videos

#kulitkusam#kulitgebu#jerawathilang#Temyracledetoxmask#kulitputih#kulitcerah#kulitglowing#kulitmulus#flawless#jomcantik#cantik#kulitsihat#Temyraclepeachmask#bebasblackhead#bebaswhitehead#Temyraclebodycare#bebasjerawat#TemyracleLipsscrub#detoxmask#Temyraclericesoap#organikproduk#sabunberaswajah#pemutih

Hashtags #kulitgebu for Instagram

JERAWAT BATU? JERAWAT PASIR? KECUT SELEPAS 1 BOX ! ๐Ÿ˜ฑ
.
Happynya.. bukan sahaja mencerahkan kulit tetapi jerawat yg sibuk menempek kat muka skrg dah kecut u all ! Kesan pulak seawal 1 box je dah kecut!
Mmg luar biasa UFORA Collagen. Banyak manfaat dalam 1box UFORA ๐Ÿ˜˜ U all tak cuba memang taktahu. Dah cuba konfem repeat order ๐Ÿ˜‹
.
Boleh DM atau klik link di bawah utk order ๐Ÿ˜Š .
#ufora#uforabeauty#uforacollagen#testimoniufora#testimoniuforacollagen#testimoniuforabeauty
#uforamelaka#uforamuar#collagenterbaik#jerawathilang#collagenserbuk#putih#flawless#jeragat#raya2018#nakcantik#kulitgebu


0

PEREMPUAN MANA YANG TAK NAK FLAWLESS??
.
semua wanita nak kulit cantik putih gebu.ke ada yang nak kulit hitam dan berjerawat??๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Meh sini try UFORA COLLAGEN ni..mmg manjadi. kesan seawal 14 hari sahaja.Ada yang tak sampai 6 hari dah nampak.
.
So jangan tunggu lama2 nanti orang lain yang cantik dulu.๐Ÿ˜…
.
Dm atau whatsapp terus link di bio untuk dapatkan harga promosi.
.
#ufora#uforabeauty#uforacollagen#testimoniufora#testimoniuforacollagen#testimoniuforabeauty#uforamelaka#uforamuar#collagenterbaik#jerawathilang#collagenserbuk#putih#flawless#jeragat#raya2018#nakcantik#kulitgebu#cantikgebugebas#vitaminc#vitaminkulit#ubatjerawat#kulitputih#uforaoriginal#collagenuforaoriginal#agensahufora


0

Morning diaries!! nak cantik gebu gebas raya nanti kena mula consume UFORA collagen dari sekarang tau. .
Ufora collagen bukan sahaja mencerahkan kulit tapi juga merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,kulit kusam,sunburn dan sebagainya.
.
DM atau click je link di bio utk dapatkan harga promosi ufora.
.
#ufora#uforabeauty#uforacollagen#testimoniufora#testimoniuforacollagen#testimoniuforabeauty
#uforamelaka#uforamuar#collagenterbaik#jerawathilang#collagenserbuk#putih#flawless#jeragat#raya2018#nakcantik#kulitgebu


0

Peach Face Scrub Temyracle

Peach Face Scrub Temyracle mempunyai tekstur yang sangat halus, larut di wajah dan sangat sesuai untuk kulit muka sensitif dengan skrub. ๐Ÿ‘

Berat : 55gram
Bahan-bahan utama : Aloe Vera, French Pink Clay, Grapeseed Oil, Organic Fine Sugar โค๏ธ

Manfaat:๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
1) Menanggalkan sel kulit mati di wajah
2) Membantu memudarkan parut
3) Menjadikan kulit pinkish
4) Mengurangan jeragat dan garis halus
5) Membersihkan pori
6) Mengecilkan pori
7) Menghaluskan kulit
8) Anti-gaging
.
Harga Promosi : RM37
Harga Normal : RM42
.
Whatsapp Kak Ain 019-3370079 @ klik link di bio
.
#temyracle #facescrubtemyracle #peachfacescrub #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitputih #kulithalus #kulitgebu #antiaging #mengecilkanpori #luluskkm #agentsahtemyracle #halal #organik #semulajadi #selamat #ibumengandung #kulitsensitif #temyraclerayamegasale2018


0

Hai #AirizLover sayangggg โค๏ธ
.
Sebelum kuar rumah nanti jangan lupaa nanti jangan lupaa pakai set lengkap Airiz Skinz ni tauu ๐Ÿ˜
.
โœ”๏ธ Airiz Moisturiser And Primer โœ”๏ธ Airiz Serum Foundation โœ”๏ธ Airiz Translucent Powder โœ”๏ธ Airiz Serum Lipsmatte
.
Confirmmmm syantikkkk bangettt ๐Ÿ˜˜
.
.
#AirizSkinz #AirizSerumFoundation #AirizMoisturizerAndPrimer #AirizSerumLipmatte #AirizClearCleanser3in1 #AirizTranslucentPowderย  #BukanSekadarKosmetik #AirizSkinzย  #mekapviral #mekappantas #kosmetikraya #pecantikwanita #pecantikwajah #wajahgebu #glowing #kulitgebu #KosmetikMerawat #mekapmerawat #luluskkm #kosmetikhalal #parabenfree #AirizLover


0

๐Ÿ˜ฑ BOOBS GETTING BIGGER๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ฑ PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ฑ .
Anda mempunyai masalah berat berlebihan? ๐Ÿ˜ฑ Masalah keputihan?
๐Ÿ˜ฑ Masalah rambut yg semakin menipis? ๐Ÿ˜ฑ Period tak teratur?
๐Ÿ˜ฑ Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? ๐Ÿ˜ฑ Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
๐Ÿ˜ฑ Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ’• PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! ๐Ÿ’• ๐ŸŒธMANFAAT PINK LADY ๐ŸŒธ
๐Ÿ‘๐Ÿป Fountain makanan tambahan belia.
๐Ÿ‘๐Ÿป Peningkatan Payudara dan ketegasan.
๐Ÿ‘๐Ÿป Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan faraj dan peremajaan.
๐Ÿ‘๐Ÿป Kesihatan faraj dan libido.
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
๐Ÿ‘๐Ÿป Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
๐Ÿ‘๐Ÿป Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
๐Ÿ‘๐Ÿป Berkesan untuk penurunan berat badan.
๐Ÿ‘๐Ÿป High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan aliran darah.
๐Ÿ‘๐Ÿป Mencegah risiko osteoporosis.
๐Ÿ‘๐Ÿป Menentang gejala menopause. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Dengan harga RM280, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฅ 0146602504 / klik link wtsap dkt bio sis

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2018 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi


0

- [URAT SEMAKIN MENYELAH]
.
Kalau urat dah mula terang , itu tanda kulit semakin cerahkan?
Haa kenapa secret jelly ni boleh membuat kulit lebih cerah dan bertenaga? Jom kita baca kebaikan madu pada kulit.
.
1. Segarkan Tubuh & Wajah
Pengambilan madu secara konsisten akan membantu memberi tenaga kepada tubuh sekali gus menaikkan seri wajah.
.
2. Lindungi & Lembapkan Kulit
Kandungan antioksidan dalam madu dapat melindungi kulit daripada jangkitan, ia juga membantu memulihkan luka dan mengatasi pelbagai masalah seperti bintik-bintik hitam serta jerawat
.
3. Awet Muda
Khasiat yang terkandung di dalam madu dikatakan dapat menentang radikal bebas. Ia bersifat antipenuaan.
.
4. Atasi Jerawat & Parut
Madu sangat mujarab untuk mengecutkan dan menghilangkan jerawat tanpa meninggalkan parut. Madu merawat kulit dari dalam seterusnya menjadikan kulit lebih sihat dan licin.
.
5. Cerahkan Kulit
Amalkan permakanan madu secara konsisten dapat membuat tubuh yang halus dan cerah.
.
6. Atasi Bibir Hitam
Bagi anda yang mengalami masalah bibir gelap atau hitam madu mampu membuatkan bibir anda lebih pinkis dan lembab.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

- [ BERAT BADAN SEIMBANG ]
.
Ramai takut ambil supplement kecantik atas sebab tkt berat badan naik mendadak.
.
Jangan risau Secret jelly tidak akan membuat uols terlalu kurus atau gemok.
.
Dalam secret jelly tidak ada bahan2 yang boleh mengemukan badan uols. Jadi jgn lula grabbb
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

- Jangan pelik kalau tandas jadi kawan baik. Itu bermakna toksin2 anda telah di singkirkan.
.
Haa penah korang rasa give up dengan masalah kulit yang tak penah2 stop mengangu kehidupan korang?
.
Nak kata tak jaga kulit berpuluh puluh produk dah beli , tp tak menjadi.
.
Haaa itu pertanda tubuh badan anda terkumpulnya toksin yang menghalang penyerapan nutrisi dari produk yang anda guna selama ini.
.
Jadi cara penyelesaian yang terbaik adalah DETOX tubuh badan anda supaya kulit anda dapat menyerap nutrisi dari produk2 yang bakal anda guna nanti.
.
Contoh uols tgk testimony customer kami, lepas pembuangan lawas kulit jadi lebih glowing kulit berminyak hilang dan masalah kulit sunburn dapat dirawat akhirnya kulit dia semakin cerah. Itu pertanda tubuh badan dia mendapat menyerap segala nutrisi dengan sebaik mungkin.
.
Uolsss ? Bila lagi nak detox ?
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005-
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

- Jerawat susah sgt nak kecut, " Errr geram ! " hamekk malam sapu si air mata darah ni, pagi jerawat kecut. Mampus itu jerawat ๐Ÿ˜.
.
Siapa yang pusing2 kepala jerawat lambat sgt nk kecut sapu je serum air mata darah yang tgh meletop sekarang ni. Mana2 mesti akan amalkan Herraz Glow Serum untuk ubat jerawat & pigmentation.
.
Jadi siapa yang belum cubaaaa cepat ye cuba, pasti teruja.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005โ€ฌ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

- [ NAK KULIT GLOWING FLAWLESS )

Cleanser Cream dan Glow Serum Herraz set skincare mampu membuat impian anda tercapai.

Merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, Whitehead, blackhead , sunburn, dan kekusaman di wajah.

Memberi kulit anda lebih smooth fresh flawless dan glowing sepanjang hari.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005

DROPSHIP & AGENTdiperlukan

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

- Salam sis. Sy nk bg feedback selepas guna Set Herraz Skincare. Dulu kulit muka agak berjerawat tp lps guna cleanser cream dan serum herraz jerawat kecut jarang dah naik kat muka, makin lembut,lembab,halus dan makin sihat. Nampak wajah tu berseri. Suka sangat.

Serum yang berasas air yang melindungi kulit dari kerosakan radikal bebas. Sambil naikkan seri wajah dan melembabkan kulit wajah.

Ia juga mengekalkan solekkan lebih lama dan berpanjangan.

Memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit , supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering.

Selain memberi vitamin C pada kulit ia juga menyokong kulit kekal sihat. Mengatasi bintik-bintik gelap, mengecilkan pori , Dan menjaga keremajaan kulit.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0185734005

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Pink lady mempunyai pelbagai manfaat :
.
โœ”๏ธBody yg mantap, seksi
โœ”๏ธBreast yg montok
โœ”๏ธPungung yg gebu
โœ”๏ธMiss V yg ketat
โœ”๏ธRambut yg semakin lebat
โœ”๏ธKulit yg cantik,putih
โœ”๏ธRawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat ๐Ÿ’ช
.
Semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah

Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
.
๐Ÿ“ฅ 019 9002291
๐Ÿ“ฅ 019 9002291
๐Ÿ“ฅ 019 9002291


1

Pencuci Muka Viral Korea ๐Ÿ˜ฑ .
/
Cleansing Foam .
/
Brand : THE SEAM .
/
RM 33 exclude postage .
/
The blue one which is Tea Tree for sensitive skin , while the green one which is Green tea for normal skin . .
/
Tidak mengeringkan kulit ๐Ÿ‘๐Ÿป . /
Sgt2 sesuai utk mereka yg ingtkan kulit flawless seperti artis korea . Kulit gelass gituwww . Limited stock . First come first serve โœจโœจ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
To order :
Whatsapp : 019-3683001
Whatsapp : 019-3683001
.
#pencucimukaorganik #pencucimukaterbaik #cleansermuka #makeuporiginalmurah #makeuporiginalkorea #originalkoreancosmetic #kulitbersih #kulitgebu #koreanoriginal #pencucimuka #pencucimukaorganik #koreancosmetics #misshamurahmalaysia #misshamurahoriginal #originalkoreancosmetic #mukaputihbersih #kulitflawlessgebu #kesanseawal3hari #kulitbersih #trustedsellermalaysia #makeuporiginalmurah #bibirkering #bibircantik #bibirlembab #jerawathilangcepat #clarksmurahmalaysia #thesaemmurah


0

PINK LADY๐Ÿ’“๐Ÿ’“ Fuhh Berpinar Mata Cik Abg
Perhhh Ketap bibir Tahan Suara
Belum kemut Dah terkulat

Sehari 2 biji
Seketat Dara sepanjang masa

Yang longgar kembali ketat & Rapat
Yang luas kembali sempit
Yang leper & kendur jadi montok
Yang sekadar melepas niat
Jadi hari-hari Berhajat
Senang kata yang loose kembali mampat
โ˜†Nak suami MENGERANG bahagia
โ˜†Nak suami rasa anda kembali Dara

Jangan ragu-ragu
Jangan tunggu-tunggu

wassap 019 9002291 sekarang


2

Tak perlu labur duit yg byk utk beli lebih dari 1 produk. Tp dgn hanya 1 botol Pink Lady je dah lengkap utk luaran & dalaman uols..!! KEBAIKKAN PINK LADY SETANDING DGN HARGA, MEMANG BERBALOI2..!!
PINK LADY DPT MENYEIMBANGKAN HORMON SERTA BERAT BADAN.. YG BERISI BOLEH SLIM.. MENCANTIKKAN LEKUK2 TUBUH BADAN..
YG KURUS JUGA SESUAI AMALKAN.. MEMONTOKKAN PAYUDARA, MENGETATKAN MISS V & BYK LG! ๐ŸŒธKELEBIHAN PINKLADY๐ŸŒธ ๐ŸŒธSUPPLIMENT UTK WANITA JD LEBIH CANTIK & MELENTIK
๐ŸŒธPAYUDARA TEGANG MEMBESAR, PUNGGUNG LEBIH MEMBULAT & MANTAP
๐ŸŒธKEMBALI DARA SECARA SEMULAJADI
๐ŸŒธDALAMAN TIP TOP KETAT PERSIS ANAK DARA
๐ŸŒธBENTUK BADAN LEBIH MENARIK
๐ŸŒธMENGURANGKAN BERAT BADAN ๐ŸŒธMENDAPATKAN BERAT BADAN YG LEBIH IDEAL
๐ŸŒธMENGHILANGKAN KEPUTIHAN & SENGUGUT
๐ŸŒธTIADA LG MASALAH HAID YG TIDAK TERATUR
๐ŸŒธKULIT PUTIH CERAH TANPA JERAWAT & JERAGAT
๐ŸŒธKULIT BERTAMBAH GLOWING, GEBU GEBASS
๐ŸŒธRAMBUT LEBAT BERKILAT & SIHAT
๐ŸŒธMENYUBURKAN & MUDAH HAMIL
๐ŸŒธTIDAK MUDAH MARAH & MENGURANGKAN STRESS
๐ŸŒธMEMBERI TENAGA
๐ŸŒธKUKU SIHAT BERKILAT
๐ŸŒธMILKBOOSTER (BG BF MOM)

PINK LADY juga merupakan supplement diperbuat dari 100% bahan organik terpilih (herba).. Jd ianya selamat digunakan.. ๐Ÿ‘ โค๏ธ60 BIJI per bottle..
.
.
Whatsapp 012-7845192
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #sayajualpinklady #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #pinkladyori #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah#merdekasales
#pinkladyperfection #remyempire


0

Assalammualaikum n slamat pagi semua.


1

DULU KUSAM, JERAWAT!๏ฟฝsekarang sempurna bagai bidadari. โ€œ korang mesti tertanya tanya rahsia dia kan โ€œ.๏ฟฝ.๏ฟฝTak perlu di sorokkan lagi ini memang dah terbukti berkesan โ€œ Hanya Amalkn Herraz Glow Serum kulit fresh, lembab dan hilang masalah jerawat.๏ฟฝ.๏ฟฝRaya tak lama lagi menjelang korang tak mau ke? Cantik bagai bidadari? Kalau biarkan kulit rosak takut jadi bahan membawang oleh orang2.๏ฟฝ.๏ฟฝJadi korang kena rawat dari sekarang tau. Alaaaa murah je baru rm39 je. Jangan kedekut dengan kulit wajah sendiri!๏ฟฝ.๏ฟฝDapatkan produk ini untuk capai impian anda โ€œ Flawless , Glowing Dan Mulus
.
.
AGEN DIPERLUKAN
.
๐Ÿ’ฐHerraz Skincare : RM79 SM & SS
(Cleanser + Herraz Serum)
.
๐Ÿ’ฐHerraz Serum : RM39 SM & SS
.
๐Ÿ’ฐSecret Jelly : RM89 SM & SS
.
๐Ÿ“ฎPostage : RM 8 SM | RM 12 SS (Postage setiap hari)
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( Click Link di bio )
#FeeltaHerrazSkincare
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah


1

JANGAN ZOOM !๏ฟฝPasti korang akan jeles bila tengok kulit dia yang sekarang lebih licin flawless dan glowing.๏ฟฝ.๏ฟฝSebenarnya tak perlu apply itu ini untuk dapatkan skin yang cantik cukup hanya rajin mencuci wajah & amalkan Herraz Glow Serum๏ฟฝ.๏ฟฝIni bukan cakap kosong tapi dah terbukti dengan testimoni yang kami hidangkan untuk santapan korang sebagai bukti. Korang boleh lihat sendiri sebelum & selepas penggunaan.๏ฟฝ.๏ฟฝSekarang pilihan terletak pada tangan korang sama ada hulungkan tangan untuk kami bantu merawat masalah kulit atau biarkan kulit korang semakin rosak.๏ฟฝ.๏ฟฝDapatkan produk ini untuk capai impian anda โ€œ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps๏ฟฝ+6โ€ญ0167169495๏ฟฝAGENT& STOKIS diperlukan๏ฟฝ.๏ฟฝ#Feeltasecretjelly #feeltabeauty๏ฟฝ#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Jerawat, parut & sunburn kurang selepas seminggu je ๐Ÿ˜ฑ.๏ฟฝ.๏ฟฝBiar betul ni, yes! betul korang, sis ni ambil set HERRAZ GLOW SERUM + SECRET JELLY biasa customer yang ambil set ni pasti akan dapat kesan yang lebih pantas.๏ฟฝ.๏ฟฝSebab apa ia lebih pantas? Haa sebab Kita merawat kulit kita dari luaran dan juga dalam.๏ฟฝ.๏ฟฝBila dalaman sihat luar akan mencerminkan kesihatan kulit yang sihat. Jangan asyik tonyoh luaran sampai lupa untuk jaga kesihatan dalaman.๏ฟฝ.๏ฟฝPenjagaan luar dalam hari seimbang tau. Jadi siapa yang nak cantik sihat luar dalam sebelum raya cepat ia grabbb.
.
.
AGENT& STOKIS diperlukan
.
.
๐Ÿ’ฐHerraz Skincare : RM79 SM & SS
(Cleanser + Herraz Serum)
.
๐Ÿ’ฐHerraz Serum : RM39 SM & SS
.
๐Ÿ’ฐSecret Jelly : RM89 SM & SS
.
๐Ÿ“ฎPostage : RM 8 SM | RM 12 SS (Postage setiap hari)
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( Click Link )
#FeeltaHerrazSkincare
#FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat
#putih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah


1

Why pinklady ni sesuai utk semua wanita?
1 - Selamat, 100% herba - Pinklady dirumus dengan adunan herba 100% - Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINK LADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.

2 - Repair n Fix - Pinklady ni boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yg akan tentukan bentuk badan, character, mood n banyak lagi. Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So pinklady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
3 - Berkesan - beza penerimaan utk setiap org lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dgn consume pinklady, bergantung cepat mana badan absorb herba pinklady, kesan tetap akan ada. Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low, and byk kena boost. ๐ŸŒธโค๏ธ Whatsapp
Www.wasap.my/60134360724

#pinkladybodyperfection #pinkladydietarysupplement #pinkladyHQ #pinkladyconsultant #pinkladyoriginal #payudaramenawan #punggunglentik #bodymontok #missvketat #ubatkembalidara #kulitcerah #kulitgebu #merawatkeputihan #awetmuda #mengurangkankedutan #ubatstabilkanhormon #productbreast #trustedsellermalaysia


0

" Mar Nak cakap ni siapa tak grab pakej syawal memang rugi tau" .
Nampak tak bibir sab tu? Pink pink cantik macam Angelina Jolie je. Haaaa sebab feelta bagi free je liptint yang berharga RM29.
.
TAK CUKUP DENGAN Tu name uols akan tersenarai dalam REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500.
.
tak habis lagi ada lagi Feelta nak bagi secara PERCUMA. Dan korang akan dapat sampul raya untuk setiap pembelian pakej.
.
Jangan lupa REBUT DUIT RAYA! dengan join promo raya bersama feelta beauty perbagai extra gifts yang bakal anda dapat.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ01113226618 -
DS AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Salam sis. Sy nk bg feedback selepas guna Set Herraz Skincare. Dulu kulit muka agak berjerawat tp lps guna cleanser cream dan serum herraz jerawat kecut jarang dah naik kat muka, makin lembut,lembab,halus dan makin sihat. Nampak wajah tu berseri. Suka sangat.

Serum yang berasas air yang melindungi kulit dari kerosakan radikal bebas. Sambil naikkan seri wajah dan melembabkan kulit wajah.

Ia juga mengekalkan solekkan lebih lama dan berpanjangan.

Memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit , supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering.

Selain memberi vitamin C pada kulit ia juga menyokong kulit kekal sihat. Mengatasi bintik-bintik gelap, mengecilkan pori , Dan menjaga keremajaan kulit.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0138800776

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 +++ PERCUMA LIPSTINT BERNILAI RM29.
.
Seronokkan kalau beli barang dapat perbagai macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya"
.
Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA"
yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah.
.
syokkk ke syokk?
.
mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie ๐Ÿ˜‚.
.
Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0189827209
DS AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


1

[ NAK KULIT GLOWING FLAWLESS )

Cleanser Cream dan Glow Serum Herraz set skincare mampu membuat impian anda tercapai.

Merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, Whitehead, blackhead , sunburn, dan kekusaman di wajah.

Memberi kulit anda lebih smooth fresh flawless dan glowing sepanjang hari.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0138800776

DROPSHIP & AGENTdiperlukan

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 UNTUK 5 ORANG BERTUAH
.
Seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya"
.
Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA"
yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah.
.
syokkk ke syokk?
.
mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie ๐Ÿ˜‚.
.
Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0189827209
DS AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

-
Kehamilan tentu saja datang dengan suka dan duka. Tetapi mari kita fokus pada kebahagiaannya saja. Berbahagialah bunda.!๐Ÿšผ
-
Karena hubungan Anda dengan suami tak pernah sedekat ini sebelumnya. Kini Anda berdua bisa bebas berbagi perasaan, kecemasan atau ketakutan dalam rangka menjadi orangtua baru. Anda bahagia karena bisa memsupport suami untuk menjadi ayah siaga dan bahagia.๐Ÿ‘ช
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat selalu ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu.๐Ÿšผ
_________________________________

Follow:
@griya.terapi.promil2
@griya.terapi.promil2
@griya.terapi.promil2
@griya.terapi.promil2
@griya.terapi.promil2 ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
๏ธโœ”๏ธ contact person ๐Ÿ“ฑBBM: DC1BAB22
๐Ÿ“ฑWA: 085649548677


1

JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 UNTUK 5 ORANG BERTUAH

Seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya"

Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA"
yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah.

syokkk ke syokk?

mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie ๐Ÿ˜‚. Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0138800776

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Regrann from @mass_ayu_feeltabeauty - Promotion " REBUT DUIT RAYA "
Start promo 23 MAY sehingg 15 Jun ๐ŸŒบPAKEJ " RAMADHAN " RM128
โœ”๏ธ Herraz Glow Serum
โœ”๏ธ Secret jelly
โœ”๏ธ Lipstint ( Percuma 1 warna)
โœ”๏ธ Sampul Raya
โœ”๏ธ Undian Duit Raya ( *Belum termasuk postage* ) ๐ŸŒธPAKEJ " SYAWAL " RM178
โœ”๏ธ Secret jelly 2 Boxes โœ”๏ธ Lipstint ( Percuma 1 Warna) โœ”๏ธ Sampul Raya 2 SET
โœ”๏ธ Undian Duit Raya
( *Belum termasuk postage* ) ๐ŸŒธ PAKEJ " SAABAN " RM250
โœ”๏ธ Herraz Glow Serum 2 Boxes โœ”๏ธ Secret jelly 2 Boxes โœ”๏ธ Lipstint ( Percuma) 2 Warna
โœ”๏ธ Sampul Raya 2 Set
โœ”๏ธ Undian Duit Raya 2 Nama
โœ”๏ธ Diskaun RM6
( *Belum termasuk postage* )

Dapatkan produk feelta untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0177595194

DROPSHIP & AGENT diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Regrann from @mass_ayu_feeltabeauty - JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 +++ PERCUMA LIPSTINT BERNILAI RM29.
.
Seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya"
.
Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA"
yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah.
.
syokkk ke syokk?
.
mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie ๐Ÿ˜‚.
.
Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0177595194
DS AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Regrann from @mass_ayu_feeltabeauty - JOM REBUT DUIT RAYA BERNILAI RM500 UNTUK 5 ORANG BERTUAH
.
Seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "Ehh gift bukan murah tau Bernilai RM29 , Tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej combo raya"
.
Tak cukup dengan tu lagi nama uols akan tersenarai dalam undian "REBUT DUIT RAYA"
yang bernilai RM500 ringgit untuk 5orang bertuah.
.
syokkk ke syokk?
.
mestilah syokk bukan kulit je cantik bibir automatic cantik bak Angeline Jolie ๐Ÿ˜‚.
.
Jimat tak payah beli lipstik, liptint lebih tahan lama tak perlu tacap 10kali lepas makan.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ0177595194
DS AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0


3

Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
โœ”๏ธBody yg mantap, seksi
โœ”๏ธBreast yg montok
โœ”๏ธPungung yg gebu
โœ”๏ธMiss V yg ketat
โœ”๏ธRambut yg semakin lebat
โœ”๏ธKulit yg cantik,putih
โœ”๏ธRawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat ๐Ÿ’ช
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ .
๐Ÿ“ฅ 0139313299
๐Ÿ“ฅ 0139313299
๐Ÿ“ฅ 0139313299

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2018 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi


1

"PINKLADY ni mahal la.. produk lain lg murah.."
๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’ Dear, cuba awak bayangkan kalau awk ambik 1 produk utk muka licin, 1 produk utk boost cupsize, 1 produk utk kurangkn rambut gugur, 1 produk utk stabilkan hormon..dan bermacam2 lg produk.. PINKLADY ALL-IN-ONE. Mahal ke dear? SANGAT! Hasil dalam 2 minggu! Kau hado?!
๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Fungsi PinkLady :
.
โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan.
โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen.
โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit.
โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'.
โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi.

WA ๐Ÿ“ฒ 0182539577 atau tekan saja link dibio di atas


10

Sebelum jejaka kacak digoda orang lain atau bosan dengan gegadis, baik gegadis pasang badan dan tambah ilmu jerat jejaka kacak.
_

Memang betul, menjadi perempuan ni, agak banyak perkara yg perlu di titik beratkan._
_
_
๐Ÿ‘—Badan gemuk
๐Ÿ‘—Perut buncit dan menggeleber
๐Ÿ‘—Muka berjerawat
๐Ÿ‘—Peha besar
๐Ÿ‘—Lengan besar
๐Ÿ‘—Badan berbau
๐Ÿ‘—Muka putih flawless, gigi pulak kekuningan
๐Ÿ‘—Mulut berbau ๐Ÿ‘—Kaki berparut
๐Ÿ‘—Breast kecil/ lembik/kendur
๐Ÿ‘—Punggung tipis
๐Ÿ‘— MissV berbau
_

Aarghhhh...stressnya. Sabar sayang, tenangg. Sis ada cara untuk bantu rawat dan pulihkan semua masalah itu.
_
Dengan formulasi dari alam semulajadi, #PINKLADY ORIGINAL ia dapat membantu gegadis mencairkan hati pasangan masing-masing.
_ โžก๏ธFULL PACKAGE DENGAN PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL.
_
_

Berminat WA ๐Ÿ“ฒ 0182539577x atau tekan saja link dibio di atas.


1

๐Ÿ˜ฑ BOOBS GETTING BIGGER๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ฑ PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ฑ .
Anda mempunyai masalah berat berlebihan? ๐Ÿ˜ฑ Masalah keputihan?
๐Ÿ˜ฑ Masalah rambut yg semakin menipis? ๐Ÿ˜ฑ Period tak teratur?
๐Ÿ˜ฑ Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? ๐Ÿ˜ฑ Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
๐Ÿ˜ฑ Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ’• PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! ๐Ÿ’• ๐ŸŒธMANFAAT PINK LADY ๐ŸŒธ
๐Ÿ‘๐Ÿป Fountain makanan tambahan belia.
๐Ÿ‘๐Ÿป Peningkatan Payudara dan ketegasan.
๐Ÿ‘๐Ÿป Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan faraj dan peremajaan.
๐Ÿ‘๐Ÿป Kesihatan faraj dan libido.
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
๐Ÿ‘๐Ÿป Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
๐Ÿ‘๐Ÿป Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
๐Ÿ‘๐Ÿป Berkesan untuk penurunan berat badan.
๐Ÿ‘๐Ÿป High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan aliran darah.
๐Ÿ‘๐Ÿป Mencegah risiko osteoporosis.
๐Ÿ‘๐Ÿป Menentang gejala menopause. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Dengan harga RM280, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ .
.
Pm/whatsapp kakyat SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฅ 0139313299
๐Ÿ“ฅ 0139313299
๐Ÿ“ฅ 0139313299

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi


1

Feedback cstme :)
.
Alhamdulilah lepas guna coffee scrub muka dah xkering dah. .selalu ny scrub2 lain lepas scrub terus kering muka. .tp coffee scrub tak kering. .lembab lagi laaa. .fololesss !!
.
Coffee scrub ni memang sesuai sangat utk muka jenis yg kering. .berminyak pun boleh jugak..utk yg sensitif xdigalakkan sebab texture dia sangat kasa uolls ;)
.
Sensitive skin guna peach scrub oky.
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

Feedback cstme ;)
.
Alhamdulilah cik abam pun sangat suka dengan coffee scrub & detox mask . .kata nya berubah serta merta . .wife pun terkejut muka nampak seri nya :).
.
Apa tunggu lagi. Sekarang kan
PROMOSI STILL BERJALAN TAU UOLLS. !!.
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

PEACH FACE SCRUB ๐Ÿ˜ ๐ŸŒนTekstur yang sangat halus & lembut yang penting ๐Ÿ™… menyakitkan kulit wajah awakk ๐ŸŒนSesuai untuk skin yang Sensitif & Jeragat jugakk yer ๐ŸŒนBau wangian aroma peach taw ๐ŸŒนKalau yang first time nak try produk temyracle especially scrub wajah haa digalakkan grab peach scrub ni sbb sesuai yakmatt utk semua jnis skin๐ŸŒท
.
.
Kandungan Bahan :

Organic sugar
French pink clay
Aloe vera
Peach extract
Grapeseed oil
.
Berat : 55G

Cara guna :
Scrub muka 3x seminggu shj
Masker- boleh diguna setiap hari. Biarkan sehingga 20-30 minit kemudian bilas dengan air bersih
Nak order ๐Ÿ™‹
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


1

Alhamdullillah. Jerawat semakin pulih, kulit kusam tiada lagi! Sis tok pake set tok 3x seminggu ๐Ÿ˜€
.
Antara #feedbacktemyracle Detox Skin Set which is Coffee Scrub + Detox Mask ๐Ÿ˜ Hanya RM 71 Sahaja!
.
โœ… DETOX MASK - Bertindak jauh ke dalam pori utk mencuci &membunuh kuman jerawat! ๐Ÿ˜ฒ
โœ… COFFEE SCRUB - Bertindak utk buang kotoran drpd permukaan kulit & make sure parut cepat hilang!!! ๐Ÿ˜ฒ
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

KULIT HALUS DAN LEMBUT JE๐Ÿ˜
.

Hai uolss. Jangan lupa sales masih lagi berlangsung seperti biasa. Jangan lupa untuk dapatkan barangan Temyracle sementara sale masih lagi berjalan seperti biasa tau. The best part is, THIS IS ONE OF THE BEST SELLER PRODUCT FOR THIS YEAR! siapa dah cuba? Jom try๐ŸŒธ๐Ÿ’• .
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

Feedback cstme :)
.
Alhamdulilah bila uolls konsisten ari2 guna ke ikut keadaan kulit la.
.
9 ari suatu yg singkat la mcm esya ckp mesti konsisten. .apa produk pun mesti konsisten lagi bagus la. .
.
Parut suma akan hilang sikit2. .
.
Nak parut hilang kene grab coffee scrub ok rm27 only harga asal rm29 jimat rm2 sahaja uolls. .
.
TEMYRACLE RAYA MEGA SALES 2018 ON!!!
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

Feedback cstme ;)
.
Alhamdulilah. !! Bila muka kita dah scrub buang kulit mati. .muka kita automatik laa cerah bseri lembut jer. .
Suami akak pun perasan kan kalau dah puji selembut sutera. .dah tak mengigau la mlm ni kan. .
.
SEKARANG TEMYRACLE RAYA MEGA SALES 2018 ON!!!
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

Feedback cstme :)
.
Alhamdulilah Rice Milk Soap ni pun selalu dpt tempat dhati pengguna homemade :)
.
Best sangat :)
.
Sesuai utk kulit berminyak yer korang. .kalau kulit kering tak berapa sesuai sangat.. takut jadi kering kang kulit. .tp kulit berminyak xde masalah
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

TEMYRACLE RAYA MEGA SALES 2018.
.
BADAN KERING KUSAM KASA BERDAKI TU WAJIB CUBA BODY WHITENING SCRUB. .SAMBIL CANTIK SAMBIL MERAWAT SKIN. !!
.
Body Whitening Scrub

Bahan utama garam organik yg mempunyai banyak khasiat utk kesihatan kulit badan kita. Ada 3 jenis bau yg boleh awak pilih tau. Kalau nk beli 3 sekali pun boleh..okey juga.. :D

Fungsi body scrub ni :) โ€ข Mencerahkan & memutihkan kulit badan
โ€ข Melembut & menghaluskan kulit badan
โ€ข Merawat sunburn
โ€ข Membuang segala sel2 kulit mati
โ€ข Membuang daki
Perisa yg ada :) โ€ข Mixed fruits - Manis & Fruity macam bau vs lovespell
โ€ข Tomato - Bau macam shampoo , tak bau tomato sangat pun.
โ€ข Milk & Yogurt - Bau macam mild vanilla
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


1

Detox mask oh detox mask. Nak tahu kenapa ramai yg repeat order detox mask? .

Ada yg tanya esya apa bezanya detox mask ni dengan mask kunyit yg lain? Yes, detox mask memang diperbuat dari kunyit.. TAPIIIIII..... selain kunyit, ada bahan lain jugak tau! Manuka honey & geranium oil yg sangat membantu buat kulit jd sihat. .

Cuba uols Google harga manuka honey & geranium oil. Tengok harga dia berapa Mencecah ratusan ringgit tau! Ini disebabkan madu manuka dari New Zealand/Australia sahaja. Soo.. Uols takyah nak susahkan diri nak beli asing2, uols grab je Detox Mask RM42 ni then tempek di muka dengan aman sambil tersenyum. Tiga kandungan terbaik dalam satu bekas. Siapa taknak kan? ๐Ÿ˜Œ .

Sebab tu detox mask ni laku keras. Wajib repeat order sebab kalau tak pakai sehari mmg menggelupur! ๐Ÿ˜› .
SEKARANG ADA HARGA PROMOSI TEMYRACLE RAYA MEGA SALES
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

TEMYRACLE RAYA MEGA SALES 2018.
.
ALHAMDULILAH SAMBUTAN YG MENGALAKAN .SET DETOX MASK & PEACH SCRUB SANGAT BEST UOLLS. !!
.
RUGI TAK GRAB JIMAT RM10 TAU. !
.
Temyracle Detox Mask (gabungan bahan kunyit + madu manuka + geranium essensial oil) ๐Ÿ’— mengecutkan jerawat tanpa rasa pedih
๐Ÿ’— mengecutkan jerawat tanpa parut ๐Ÿ’— membersihkan liang pori ๐Ÿ’— anti-septik semula jadi
๐Ÿ’— anti-inflammation
๐Ÿ’— menjadikan kulit lebih glowing
๐Ÿ’— merawat kulit kusam dan mengurangkan dark circle
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

TEMYRACLE RAYA MEGA SALES .
PEACH FACE SCRUB RM42 AFTER PROMO RM37 ONLY !!!!!!!
.
โœ… Tekstur scrubnya lebih halus
โœ… Meresap ke dalam kulit โœ… Pakai terus cair pada kulit
โœ… Lepas scrub tak payah cuci muka ngan sabun dah
โœ… Bau peach dan selamat kalau anda tertelan kerana bahan2 dalam peach scrub organik dan homemade sahaja โœ… Tak pedih bila scrub

Apa kelebihan Peach Face Scrub ni ? ๐Ÿ‘ Muka terus glowing
๐Ÿ‘ Kulit selembut bayi
๐Ÿ‘ Sesuai untuk kulit sensitif
๐Ÿ‘ Jeragat tiada lagi ๐Ÿ‘ Anti aging
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

TEMYRACLE RAYA MEGA SALES 2018. .
.
hye uolls masih tercari2 sabun yg boleh mengurangkan bintik2 hitam. .jerawat dan muka yg berminyak?? .
.
Ni haa sabun beras ni mampu merawat masalah uolls okay ;)
.
KELEBIHAN SABUN BERAS "TEMYRACLE" ๐ŸŒนMengecutkan jerawat ๐ŸŒนMengurangkan jeragat ๐ŸŒนMengurangkan minyak ๐ŸŒนTidak digalakan sesiapa yg mempunyai kulit kering ๐ŸŒนBoleh dipakai pada muka & badan untuk mengantikan pencuci muka & sabun badan . ๐ŸŒนMencerahkan kulit ๐ŸŒนMengurangkan bau badan ๐ŸŒนMengecilkan pori ๐ŸŒนmenegangkan kulit
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

TEMYRACLE RAYA MEGA SALES 2018.
.
Haa !! Sesiapa aritu cakap yg dia nak cuba lipscrub ni tapi mahal boleh la grab cepat. .Sekarang promo rm21 uolls. .
.
kebaikan lip scrub "TEMYRACLE" ๐Ÿ’‹ Menanggalkan kulit kering di bibir dengan selamat.
๐Ÿ’‹ Merawat bibir yang pecah dan menggelupas.
๐Ÿ’‹ Mencerahkan bibir yang gelap dan kusam/ kesan merokok.
๐Ÿ’‹ Melicinkan permukaan bibir yang kasar.
๐Ÿ’‹ Memungilkan dan menganjalkan bibir.
๐Ÿ’‹ Memelihara bibir dari mudah berkuping dan berkerak.
๐Ÿ’‹ Menanggalkan sisa lipstik.
๐Ÿ’‹ Menjadikan pemakaian lipstik lebih kemas dan sempurna.

Menyelerakan betul lip skrub ni, rase nak makan je!. .
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

TEMYRACLE RAYA MEGA SALES 2018.
.
Haiii !! Ni bukan sebarang coffee tau..coffee yg ni berkhasiat sangat. .mampu mengurangkan parut baru dan lama..asal awak konsisten jerr k uolls. .
.
KELEBIHAN COFFEE SCRUB "TEMYRACLE" ๐ŸŒนMencerahkan kulit ๐ŸŒนMelembabkan kulit ๐ŸŒนMengurangkan selulit ๐ŸŒนBertindak sebagai anti stress ๐ŸŒนDigunakan untuk 2-3 kali seminggu sahaja ๐ŸŒนMenghilangkan parut baru dan lama ๐ŸŒนMenjadikan kulit lembut dan glowing ๐ŸŒนterdapat dalam satu flavour / bau sahaja
CARA PAKAI :SEBAGAI SCRUB ๐Ÿ’ฆBasahkan muka / badan
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€Gosokkan coffee scrub dengan gerakan membulat
๐ŸšฟBilas air dengan bersih
๐Ÿ’งboleh cuci muka sekali lagi menggunakan pencuci muka / sabun

CARA PAKAI : SEBAGAI MASK ๐Ÿ’ฆbasahkan muka / badan
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€tempek coffee scrub dengan rata
๐Ÿšฟbilas apabila kering
๐Ÿ’ฆboleh cuci sekali lagi menggunakan pencuci muka / sabun
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


0

Temyracle Detox Mask (gabungan bahan kunyit + madu manuka + geranium essensial oil) ๐Ÿ’— mengecutkan jerawat tanpa rasa pedih
๐Ÿ’— mengecutkan jerawat tanpa parut ๐Ÿ’— membersihkan liang pori ๐Ÿ’— anti-septik semula jadi
๐Ÿ’— anti-inflammation
๐Ÿ’— menjadikan kulit lebih glowing
๐Ÿ’— merawat kulit kusam dan mengurangkan dark circle
.
Wassap esya
.
๐Ÿ“ฒ 0178067750
๐Ÿ“ฒ 0178060452
.
#temyracleEllsa #Temyracledetoxmask #Temyraclecoffeescrub #temyracleMiriSarawak #kulitputih #produkhomemade #scrubmuka #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #organikproduk #TemyracleLipsscrub #Temyracledetoxmask #bebasjerawat #pemutih #jerawathilang #sabunberaswajah #Temyraclepeachmask #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #bebasblackhead #bebaswhitehead
#Temyraclericesoap #Temyraclebodycare #detoxmask


1

The end of the page