#kurus

Instagram photos and videos

#kurus#Demica#jomkurus#nakkurus#nakkuruscepat#produkkurus#tipskurus#kurussihat#sayanakkurus#nakkuruskanbadan#kuruscepat#ubatkurus#demica#kurusdalam2minggu#kurusdenganselamat#demicantik#IngatKurusIngatDemica#optrimax#supplementkurus#ubatkurusmurah#produkkurusmurah#langsing#buahplum#sayajual#plum#sehat

Hashtags #kurus for Instagram

Beauty spell jamu modern,Hot seller di Hq๐Ÿ”ฅ
Sentiasa mendapat permintaan tinggi di hq,hampir 10,000 production setiap bulan๐Ÿ‘๐Ÿป โœ… Customer sentiasa repeat oder
โœ…Product berkesan
โœ… ๐Ÿ’ฏ selamat digunakan
โœ… ingredients Lengkap dalam satu product โœ…Kurus.ketat.putih.sihat

Bagi yang nak kurus lebih cepat digalakan combine degan beautyspellCorset untuk kesan maximum ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘—BEAUTYSPELL ๐Ÿ‘—

21 kandungan bahan aktif khas untuk dalaman wanita dan merangsang hormon wanita.. โœจMeransang nafsu sexsual
โœจketat,sedat,mampat dan mencengkam otot faraj
โœจMembesar dan menegangkan payudara
โœจMenurunkan berat badan
โœจDetox โœจMencerahkan kulit
โœจMencantikkan kulit bermasalah
โœจMelancarkan kitaran haid,mengatasi masalah senggugut
โœจMengatasi masalah keputihan dan berbau..
โœจMemperbanyakkan susu badan
Melancarkan peredaran Darah
โœจMembuang Angin dalam badan
โœจMembantu membuang lemak dan kotoran dalam badan melalui pembuangan air besar
โœจMengekalkan tenaga dan memberi kecegasan pada badan
โœจMempercepatkan luka dan megecutkan rahim bagi yang baru bersalin
โœจMenaikkan seri wajah
โœจMelambatkan proses penuaan
โœจMenghilangkan bau badan
โœจMenguatkan Rahim,memudahkan mendapat zuriat
โœจMengatasi 1001 masalah dalaman wanita

#beautyspell #jamumoden #jamukurus #jamuketat #nakmengandung #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #kuranglapar #cepatkenyang #codjb #johorbahru #nakkuruscepat #ramping #perutramping #langsing #kulitputih #putihgebu #sengguguthilang #hormonteratur #hormonestrogen #hormonwanita #bazarpaknilmurah #beratbadanideal #cantikluardalam #cantikkurusketatsihat #ketatdara #missvlonggar #missvwangi #igshopmalaysia


0

Beauty spell jamu modern,Hot seller di Hq๐Ÿ”ฅ
Sentiasa mendapat permintaan tinggi di hq,hampir 10,000 production setiap bulan๐Ÿ‘๐Ÿป โœ… Customer sentiasa repeat oder
โœ…Product berkesan
โœ… ๐Ÿ’ฏ selamat digunakan
โœ… ingredients Lengkap dalam satu product โœ…Kurus.ketat.putih.sihat

Bagi yang nak kurus lebih cepat digalakan combine degan beautyspellCorset untuk kesan maximum ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘—BEAUTYSPELL ๐Ÿ‘—

21 kandungan bahan aktif khas untuk dalaman wanita dan merangsang hormon wanita.. โœจMeransang nafsu sexsual
โœจketat,sedat,mampat dan mencengkam otot faraj
โœจMembesar dan menegangkan payudara
โœจMenurunkan berat badan
โœจDetox โœจMencerahkan kulit
โœจMencantikkan kulit bermasalah
โœจMelancarkan kitaran haid,mengatasi masalah senggugut
โœจMengatasi masalah keputihan dan berbau..
โœจMemperbanyakkan susu badan
Melancarkan peredaran Darah
โœจMembuang Angin dalam badan
โœจMembantu membuang lemak dan kotoran dalam badan melalui pembuangan air besar
โœจMengekalkan tenaga dan memberi kecegasan pada badan
โœจMempercepatkan luka dan megecutkan rahim bagi yang baru bersalin
โœจMenaikkan seri wajah
โœจMelambatkan proses penuaan
โœจMenghilangkan bau badan
โœจMenguatkan Rahim,memudahkan mendapat zuriat
โœจMengatasi 1001 masalah dalaman wanita

#beautyspell #jamumoden #jamukurus #jamuketat #nakmengandung #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #kuranglapar #cepatkenyang #codjb #johorbahru #nakkuruscepat #ramping #perutramping #langsing #kulitputih #putihgebu #sengguguthilang #hormonteratur #hormonestrogen #hormonwanita #bazarpaknilmurah #beratbadanideal #cantikluardalam #cantikkurusketatsihat #ketatdara #missvlonggar #missvwangi #igshopmalaysia


0

Yg bosen gendut?
Yg mau makan enak tapi lemak gak mengganggu?
Mau yg bisa menguatkan sistem metabolisme tubuh?
Pengontrol nafsu makan?
Anti oksidan?
.
Semuanya ada di 1 produk lho๐Ÿ˜
.
Kurus gak harus capek dan gak harus mahal โค๏ธ

Info produk dan bisnis ๐ŸŒŸSofalinaNodra๐ŸŒŸ
๐Ÿ“ฒWa : 081274927139
๐Ÿ“ฑline : sofaaln12
๐Ÿ“ฒFast respon๐Ÿ‘‡
https://line.me//ti/p/%40ogo9301o
#kulinertangerang #kulineryogya #kulinermalam #kulinerlampung #kulinerenak #kulinerbalikpapan #kulinerbekasi #workout #slimaker #jajanan #kulinersurabaya #kuliner #makanan #makanan #makanankorea #kulinerjakarta #kulinertangerang #kulinermedan #kulinerbali #kulinersolo #resep #makanansehat #olahraga #kurus #pelangsing #herbaldiet #sarapan #kulinerpekanbaru #camilan #kulinerpurwokerto

follow @slimakerisnow.shop


0

๐Ÿ”ฅ2 MINGGU LOSE 5KG๐Ÿ”ฅ
.
UKUR LILIT PINGGUL DARI 49INCHโžก๏ธ44INCH
.
Wow baru je consume 2minggu dah hilang 5KG uolss. Kan sis cakap kalau ikut semua tips, senaman n apa yg sis ajar ni lah hasilnya. Terbaik kan. Kalau tak menjadi tak kan la adik ni nak repeat order kan?
.
For more details, kindly whatsapp sis 013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

#DEMICA sesuai untuk orang yang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ’™ Dah cuba pelbagai produk kuruskan badan tapi berat tetap tak turun ๐Ÿ˜ญ
๐Ÿ’™ Perut asyik lapar je, bila makan tak ingat dunia ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€
๐Ÿ’™ Lemak bermaharajalela di perut, peha, pinggul..
๐Ÿ’™ BMI dah masuk kategori OBESITI ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜–
๐Ÿ’™ DIET 24/7 tapi tak kurus kurus ๐Ÿ˜ซ
.
Nak cuba #Demica & nak dapatkan FREE COACHING dari #TeamDemica ??
.
Whatsapp terus ke ๐Ÿ“ฒ 013-9068007.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

RIMAS DENGAN JERAWAT TAK HILANG2? DAH GUNA MCM2 CARA TAPI TIADA KESAN, MALAH JERAWAT MAKIN MENJADI.?
.
nak tunggu sampai bila? Tunggu muka berkawah dulu baru nak cari produk.?
.
Saya cari 50 orang yang serius nak hilangkan jerawat dan nak kulit licin flawless tanpa guna sebarang make up lagi.
.
JAMINAN.! wang dikembalikan jika tidak berkesan dalam tempoh 30 hari.
.
--> Hadiah percuma
--> Free pos
--> Diskaun
--> Khidmat nasihat percuma
.
Serius nak kulit licin tanpa jerawat boleh tinggalkan no tel puan atau whatsapp kami
.
www.wasap.my/60139846100.magicalserum
www.wasap.my/60139846100.magicalserum
www.wasap.my/60139846100.magicalserum
.
#jerawat #kurus #collagen #jualpelangsingherbal #jualwmp #frutablend #maca #sitinurhaliza #dietherbal #sayajual #jeragat #wmpmurah #pelangsing #jualfrutablend #beauty #leveineofficialmask #dtozym #jualnesv #skincare #obatjerawatherbal #babygirl #yesshaklee #diet #mmigers #vitamin #obatjerawatampuh #dietsehat #pengedarshakleemeru #parlakingmurah #perlashine


0

Hi love loveโค๏ธ
โ€ข
Allahu... cantik nya top agent MIMPIMIKA... dah la cantik , baik laa tuu tau..memang calon menantu Mak awak la๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
โ€ข
Haaa rahsia dia adalahhh....GLOW SKIN COLLEGEN laaa... makan makan dah cantik ๐Ÿ˜˜ ahhhh korang tak nak ke macam ni ? Mesti la nak kan ? Dahh la murah bakkk hang ! โ€ข
RM 40 SAHAJA TAUโค๏ธ
โ€ข
Meyh JOMM whatsApp kita 017 365 4517
โ€ข
#feedbackmimpimika
BELI 2 ITEM GET ONE FREE GIFT AND FREE DELIVERY TOOโœจ
โ€ข
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimikalah #gengsilau #gengsilaumimpimika


0


1

๐Ÿ”ฅ2 BULAN TURUN 14KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 75.5KG โžก๏ธ 61.5KG
.
Fuhhh power betul adik ni berjaya hilangkan 14KG selepas konsisten consume #Demica selama 2 bulan berturut-turut ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿป. Tq so much percayakan #Demica & tahniah utk dear sebab usaha sungguh-sungguh utk kurus.
.
Sape nak cuba #Demica? Sekarang ada promosi tau..rugi tak grab!
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-9068007 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #Demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

DETOX RAYA EDITION - PROGRAM KURUS 30 HARI
================================ Dah makan Raya macam2. Dah eloklah kita MULA BUAT SESUATU. READY UNTUK DETOX DAN KURUS SELEPAS RAYA? join us now. Im Ready to Help you. ================================ PROGRAM KURUS 30 HARI
.
.
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| .
.
โœ”๏ธ Turun Berat 3-7kg
โœ”๏ธ Mealplan mudah untuk kurus
โœ”๏ธ Coaching Group yang Awesome ๐ŸŒŸ
โœ”๏ธ Daily Meal Check
โœ”๏ธ All Online โ€ผ๏ธDAFTAR SEKARANG .
.
.
๐ŸŒธ Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
.
.
Coach Nana Raihana
019 258 3916
.
.
#TeamSuriKurus #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #coachkurusonline #coachkurus #herbalife #kurus #personalcoachkurus #tipskurus #produkHerbalife #langsing #iamherbalife #idoHerbalife #HerbalifeMom #MomOfTwo #coachWanita #CoachPeribadi #herbalife #kurus #personalcoachkurus #tipskurus #produkHerbalife #langsing #JomKurus #NakKurus #HerbalifeMurah #PakejHerbalife #iamherbalife #idoHerbalife #HerbalifeMom #MomOfTwo #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajual #igers #igshopmalaysia


0

Mengenang masa muda kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚
Jd kangen body jaman dulu ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜… #bodygoals #kurus #diet #dietstartstomorrow #memories #myfamily #lovelyfamily #lovely #lovelyhusband


0

- Apa tu Slimyou Dytox tea? ๐ŸŒนSDT kuruskan whole body
๐ŸŒนSDT untuk turunkan berat badan
๐ŸŒนSDT juga akan buang toksik dlm badan
๐ŸŒนSDT akan cuci usus kita (melawaskan buang air) ๐ŸƒKHASIAT DAN FUNGSI SDT โœ”๏ธMELANGSINGKAN BADAN
โœ”๏ธMENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI
โœ”๏ธMENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
โœ”๏ธKENCING MANIS
โœ”๏ธDARAH TINGGI
โœ”๏ธGOUT/URIC ASID TINGGI
โœ”๏ธKOLESTROL TINGGI
โœ”๏ธOBESITI
โœ”๏ธANGIN DALAM BADAN
โœ”๏ธMEMBUANG LEMAK YANG DEGIL
.
.
Means awak yg ada masalah perut buncit, masalah tak lawas bila membuang disarankan consume sdt ni ya
.
Harga rm15.. Murah kan๐Ÿ˜€
Tp kalau nak kesan meletop ambil set combo rm 40 shj free post
.
.
#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#dropshipwanted#kurussebelumraya#teamilafazila#cikguceo


0

Hari raya yang mulia ini banyak makanan yang sedap-sedap seperti lemang dan ketupat. Lemak-lemak yang terkumpul boleh menjadikan perut korang buncit & menggeleber ๐Ÿ˜ฑ.
.
Alamakkk macam mana nak selesaikan masalah perut buncit & menggeleber korang? #DemicaBengkung kan ada ..๐Ÿค—๐Ÿ˜‰
.
Alang-alang tengah PROMOSI AIDILFITRI sekarang jom lah selit order sekali. Boleh pakai masa pergi open house tau. Hehe ๐Ÿ˜˜
.
Jom Whatsapp 013-5353129 utk info lanjut.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

Mau Punya Badan Langsing?

Khasiat dan Manfaat :
- menurunkan berat badan
- mengecilkan perut buncit - mengurangi lemak di bagian tubuh seperti paha, pinggul dll
- mengatasi kegemukan pasca melahirkan
- aman untuk ibu menyusui yang ingin langsing .
.
.
Pemesanan via
WA 089650269382
BBM D9D214F1.
.
.
.
#madulangsing #kurus #obatkurus #obatkurusmurah #obatkurusaman #obatkurusampuh #obatkurusalami #herbalkurus #herbaldiet #herballangsing #kuruscantik #kurussehat #pelangsingherbal


0

.
.
.
Tag teman kamu yang susah banget gemuknya ๐Ÿ˜

RAHASIA MENGGEMUKKAN BADAN YANG PERLU ANDA KETAHUI .
.
Mau Menggemukkan Badan secara Cepat, Sehat dan Alami hanya dalam Hitungan Minggu ? .
.
Sudah capek konsumsi Susu, Obat-obatan, Olahraga bahkan ikut Program Penggemukkan Badan hasilnya NIHIL ?
.
.
.
Setelah mengkonsumsi Paket Penggemuk Badan Smart Weight dapatkan Tubuh yg lebih Berisi dan Ideal dari sekarang! :) FREE Konsultasi
WA : 085883686180
[email protected] :smartweight

Konsultasikan sekarang yuk! :)
#penggemukbadan #nandaarsyinta #penggemuk #badansehat #sehat #gemuk #nafsumakan #vitamin #suplement #kurus #badanideal #lucintaluna #kerempeng #dagelan #indovidgram #jualpenggemuk #penggemukbadan #kurusmanakeren #lambeturah #lambenyinyir


0

Apa yang dilalui tak semuanya mampu untuk diluahkan ๐Ÿ˜ข
.
Hanya individu sendiri yang melalui sesuatu keadaan lebih memahami
.
Usah terkesan dengan penilaian sekeliling
.
Mana yang baik jadikan ikhtibar ๐Ÿ˜Š
.
Mana sebaliknya jadikan sempadan
.
Doanya diberikan kekuatan dalam menempuhi segala ranjau kehidupan
.
In Shaa Allah โค๏ธ
.
Nyte2
.
Assalammualaikum ๐Ÿ˜Š
.

#shaklee
#supplements
#detox
#kurus
#cantik
#ideal
#sihat
#sayamakansayajual
#sharingiscaring
#healthy
#lifestyle
#motivation
#selfreminder
#positivequote
#night
#family
#friends
#raya
#ramadhan
#preparation
#collagen
#youth
#skincare
#organic
#beyondorganic
#cinch
#protein
#chocolate
#latte
#promojune


0

๐Ÿ”ฅ1 KOTAK TURUN 7KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 70KG โžก๏ธ 63KG
.
Wahhh sape cakap laki takleh kurus?? Haaa ni bukti adik ni berjaya kurus dengan #Demica . Baru je consume 1 kotak lebih, Alhamdulillah berjaya turunkan 7KGโค๏ธ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Tahniah dik! Dah la makin handsome. Nanti repeat order lagi tau..make sure konsisten sampai berjaya capai target ๐ŸŽฏ.
.
Sape lagi nak #Demica& dapatkan harga promosi??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0132125969 ๐Ÿ”ฅ now .
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

RIMAS DENGAN JERAWAT TAK HILANG2? DAH GUNA MCM2 CARA TAPI TIADA KESAN, MALAH JERAWAT MAKIN MENJADI.?
.
nak tunggu sampai bila? Tunggu muka berkawah dulu baru nak cari produk.?
.
Saya cari 50 orang yang serius nak hilangkan jerawat dan nak kulit licin flawless tanpa guna sebarang make up lagi.
.
JAMINAN.! wang dikembalikan jika tidak berkesan dalam tempoh 30 hari.
.
--> Hadiah percuma
--> Free pos
--> Diskaun
--> Khidmat nasihat percuma
.
Serius nak kulit licin tanpa jerawat boleh tinggalkan no tel puan atau whatsapp kami
.
www.wasap.my/60139846100.magicalserum
www.wasap.my/60139846100.magicalserum
www.wasap.my/60139846100.magicalserum
.
#setkurusshaklee #magicalserum #sayajualmurah #jerawatbatu #vivixmurah #cantik #ubatjeragat #ubatparut #vitamincshakleemurah #vitaminemurah #shakleehargastudent #vitamincmurah #supplemet #ubatjerawat #setkecantikan #hijabista #susumaaez #freepostage #kulitcerah #stailista #produkkecantikkan #jomcantik #marykaymalaysia #kuruscepat #kurus #pengedarshakleeperda #tatiskincare #marykayshahalam #kulitcantik #jerawat


0

Lepas raya ni takde mood sebab perut maju ke depan? Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis ๐Ÿ˜ญ
.
.
Malu kan kan? Untuk selesaikan segala masalah lemak lemak yang bermaharajalela dekat perut uolls, boleh dapatkan #DemicaBengkung now!! Baru la perut kempisss macam anak dara ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
.
Body like kerengga diet uolls. Apa yang best bengkung ni ada 16tulang so bila pakai body mantop macam anak dara umur 16tahun ๐Ÿ˜
.
.
Lagiiiii best bila pakai #DemicaBengkung ni tak rasa apa, sangat selesa so boleh buat tidur malam ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Nak HARGA PROMOSI? Ke nak HARGA COMBO? Ke nak FREE? ๐Ÿค”
Now ada PROMOSI dan ada HARGA COMBO โค๏ธ
.
Cepat Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0132125969 ๐Ÿ”ฅ now .
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus


1

Testimoni terhebat semestinya dari WOW SLIM

#wowslim10days
#kurussakan
#kurus10hari
#kurus
#kurusdengancepat
#2k18


0

"PAKAI JE PANTIES NI X NAMPAK TERUS LEMAK2 KELILING PINGGANG"
๐Ÿ”ฅTERKINI SOLID MASA RAYA๐Ÿ”ฅ
PINGGANG RAMPING PERUT RATA !!
.
๐Ÿ”ฅ HILANGKAN L3MAK SEKELIP MATA ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ˜˜JOM SELESAIKN PERUT BUNCIT DGN SLIMZY PANTIES
KEMPIS AJAIB ! โžก๏ธMemantapkan pinggul
โžก๏ธMerampingkan pinggang
โžก๏ธMengempiskan perut
โžก๏ธKain yg berkualiti
โžก๏ธSgt selesa pakai
โžก๏ธTubuh kekal langsing ๐ŸŽ‰RM 50 ๐ŸŽ‰
Ok nk order ? Join order
๐Ÿ‘‡ order
www.wasap.my/60145461564/saya+nak+order+slimzypanties+bebeauty
RM 50 ONLYโค๏ธโค๏ธโค๏ธ . .
#kurus #perutbuncit
#corset #girdle #slimming#shaping #waisttrainer #hightwaistslimmingpants #corsetmurah #pinggangramping #slimming #seluarkurus #pehakecik #dramamonalisa #plussizefashionmalaysia #plussizemalaysia #seluarkurusbebeauty #slimzybeauty #slimzypanties
#dermacol #lemonex
#corset #korset #korsetpelangsingan
#dimatamu #rahsiahatiperempuan #nur #halalkanhatiyangkucuri


0

"PAKAI JE PANTIES NI X NAMPAK TERUS LEMAK2 KELILING PINGGANG"
๐Ÿ”ฅTERKINI SOLID MASA RAYA๐Ÿ”ฅ
PINGGANG RAMPING PERUT RATA !!
.
๐Ÿ”ฅ HILANGKAN L3MAK SEKELIP MATA ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ˜˜JOM SELESAIKN PERUT BUNCIT DGN SLIMZY PANTIES
KEMPIS AJAIB ! โžก๏ธMemantapkan pinggul
โžก๏ธMerampingkan pinggang
โžก๏ธMengempiskan perut
โžก๏ธKain yg berkualiti
โžก๏ธSgt selesa pakai
โžก๏ธTubuh kekal langsing ๐ŸŽ‰RM 50 ๐ŸŽ‰
Ok nk order ? Join order
๐Ÿ‘‡ order
www.wasap.my/60145461564/saya+nak+order+slimzypanties+bebeauty
RM 50 ONLYโค๏ธโค๏ธโค๏ธ . .
#kurus #perutbuncit
#corset #girdle #slimming#shaping #waisttrainer #hightwaistslimmingpants #corsetmurah #pinggangramping #slimming #seluarkurus #pehakecik #dramamonalisa #plussizefashionmalaysia #plussizemalaysia #seluarkurusbebeauty #slimzybeauty #slimzypanties
#dermacol #lemonex
#corset #korset #korsetpelangsingan
#dimatamu #rahsiahatiperempuan #nur #halalkanhatiyangkucuri


0

ok last selamat hari rayaโค๏ธ๐Ÿ‘…
#hujicamera
#sepet
#hensem
#tinggi
#kurus


0

๐ŸŽ OPTRIMAX PLUM DELITE๐ŸŽ

Bosen yang Kapsul ? Pil ? Teh ?
Sekarang kami punya pilihan lain berbentuk buah rasanya enaak... Dapatmenurunkan berat badan 2-5kg dalam 2minggu tanpa efek samping.
Aman untuk di konsumsi, kenapa? Karena perusahaan kita sudah berdiri 26 tahun.
Di akui oleh (halal, MUI, BPOM dan FDA-BPOM internationalnya)

Buah plum berbentuk buah yg telah dikeringkan dan masih ada bijinya.
(Bukan "OBAT" ataupun "SERBUK") Fungsi Optrimax buah plum:
๐Ÿ‘‰ detox sistem pencernaan yang menyehatkan
๐Ÿ‘‰ Berat badan turun
๐Ÿ‘‰ Membersihkan usus besar
๐Ÿ‘‰ Mencegah kolestrol

Dari Taiwan dengan Grade A+
๐Ÿ‘ Probiotik
๐Ÿ‘ Pu'er tea (Fat Blocker)
๐Ÿ‘ Green tea (Fat Burn)

Contact Me
Line : click di bio atas
Wa. : 08973840939 (WA only)

#optrimax #buah #plum #buahplum #gradeA #efektif #kesehatan #sehat #halal #langsing #kurus #jual #jualan #aman #beratbadan #tanpapengawet #optrimaxplum #optrimax #buahplum #jualbuahplum #jualplum #jualoptrimaxplum #jualjelly #jualoptrimaxjelly #jualplumdiet #dietplum #plumdiet #jualdietplum #jualjellydiet #jualdietjelly #dietampuh #detox


0

๐ŸŽ OPTRIMAX PLUM DELITE๐ŸŽ

Bosen yang Kapsul ? Pil ? Teh ?
Sekarang kami punya pilihan lain berbentuk buah rasanya enaak... Dapatmenurunkan berat badan 2-5kg dalam 2minggu tanpa efek samping.
Aman untuk di konsumsi, kenapa? Karena perusahaan kita sudah berdiri 26 tahun.
Di akui oleh (halal, MUI, BPOM dan FDA-BPOM internationalnya)

Buah plum berbentuk buah yg telah dikeringkan dan masih ada bijinya.
(Bukan "OBAT" ataupun "SERBUK") Fungsi Optrimax buah plum:
๐Ÿ‘‰ detox sistem pencernaan yang menyehatkan
๐Ÿ‘‰ Berat badan turun
๐Ÿ‘‰ Membersihkan usus besar
๐Ÿ‘‰ Mencegah kolestrol

Dari Taiwan dengan Grade A+
๐Ÿ‘ Probiotik
๐Ÿ‘ Pu'er tea (Fat Blocker)
๐Ÿ‘ Green tea (Fat Burn)

Contact Me
Line : click di bio atas
Wa. : 08973840939 (WA only)

#optrimax #buah #plum #buahplum #gradeA #efektif #kesehatan #sehat #halal #langsing #kurus #jual #jualan #aman #beratbadan #tanpapengawet #optrimaxplum #optrimax #buahplum #jualbuahplum #jualplum #jualoptrimaxplum #jualjelly #jualoptrimaxjelly #jualplumdiet #dietplum #plumdiet #jualdietplum #jualjellydiet #jualdietjelly #dietampuh #detox


0

"PAKAI JE PANTIES NI X NAMPAK TERUS LEMAK2 KELILING PINGGANG"
๐Ÿ”ฅTERKINI SOLID MASA RAYA๐Ÿ”ฅ
PINGGANG RAMPING PERUT RATA !!
.
๐Ÿ”ฅ HILANGKAN L3MAK SEKELIP MATA ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ˜˜JOM SELESAIKN PERUT BUNCIT DGN SLIMZY PANTIES
KEMPIS AJAIB ! โžก๏ธMemantapkan pinggul
โžก๏ธMerampingkan pinggang
โžก๏ธMengempiskan perut
โžก๏ธKain yg berkualiti
โžก๏ธSgt selesa pakai
โžก๏ธTubuh kekal langsing ๐ŸŽ‰RM 50 ๐ŸŽ‰
Ok nk order ? Join order
๐Ÿ‘‡ order
www.wasap.my/60145461564/saya+nak+order+slimzypanties+bebeauty
RM 50 ONLYโค๏ธโค๏ธโค๏ธ . .
#kurus #perutbuncit
#corset #girdle #slimming#shaping #waisttrainer #hightwaistslimmingpants #corsetmurah #pinggangramping #slimming #seluarkurus #pehakecik #dramamonalisa #plussizefashionmalaysia #plussizemalaysia #seluarkurusbebeauty #slimzybeauty #slimzypanties
#dermacol #lemonex
#corset #korset #korsetpelangsingan
#dimatamu #rahsiahatiperempuan #nur #halalkanhatiyangkucuri #slimmingpants


1

๐ŸŽ OPTRIMAX PLUM DELITE๐ŸŽ

Bosen yang Kapsul ? Pil ? Teh ?
Sekarang kami punya pilihan lain berbentuk buah rasanya enaak... Dapatmenurunkan berat badan 2-5kg dalam 2minggu tanpa efek samping.
Aman untuk di konsumsi, kenapa? Karena perusahaan kita sudah berdiri 26 tahun.
Di akui oleh (halal, MUI, BPOM dan FDA-BPOM internationalnya)

Buah plum berbentuk buah yg telah dikeringkan dan masih ada bijinya.
(Bukan "OBAT" ataupun "SERBUK") Fungsi Optrimax buah plum:
๐Ÿ‘‰ detox sistem pencernaan yang menyehatkan
๐Ÿ‘‰ Berat badan turun
๐Ÿ‘‰ Membersihkan usus besar
๐Ÿ‘‰ Mencegah kolestrol

Dari Taiwan dengan Grade A+
๐Ÿ‘ Probiotik
๐Ÿ‘ Pu'er tea (Fat Blocker)
๐Ÿ‘ Green tea (Fat Burn)

Contact Me
Line : click di bio atas
Wa. : 08973840939 (WA only)

#optrimax #buah #plum #buahplum #gradeA #efektif #kesehatan #sehat #halal #langsing #kurus #jual #jualan #aman #beratbadan #tanpapengawet #optrimaxplum #optrimax #buahplum #jualbuahplum #jualplum #jualoptrimaxplum #jualjelly #jualoptrimaxjelly #jualplumdiet #dietplum #plumdiet #jualdietplum #jualjellydiet #jualdietjelly #dietampuh #detox


0

๐ŸŽ OPTRIMAX PLUM DELITE๐ŸŽ

Bosen yang Kapsul ? Pil ? Teh ?
Sekarang kami punya pilihan lain berbentuk buah rasanya enaak... Dapatmenurunkan berat badan 2-5kg dalam 2minggu tanpa efek samping.
Aman untuk di konsumsi, kenapa? Karena perusahaan kita sudah berdiri 26 tahun.
Di akui oleh (halal, MUI, BPOM dan FDA-BPOM internationalnya)

Buah plum berbentuk buah yg telah dikeringkan dan masih ada bijinya.
(Bukan "OBAT" ataupun "SERBUK") Fungsi Optrimax buah plum:
๐Ÿ‘‰ detox sistem pencernaan yang menyehatkan
๐Ÿ‘‰ Berat badan turun
๐Ÿ‘‰ Membersihkan usus besar
๐Ÿ‘‰ Mencegah kolestrol

Dari Taiwan dengan Grade A+
๐Ÿ‘ Probiotik
๐Ÿ‘ Pu'er tea (Fat Blocker)
๐Ÿ‘ Green tea (Fat Burn)

Contact Me
Line : click di bio atas
Wa. : 08973840939 (WA only)

#optrimax #buah #plum #buahplum #gradeA #efektif #kesehatan #sehat #halal #langsing #kurus #jual #jualan #aman #beratbadan #tanpapengawet #optrimaxplum #optrimax #buahplum #jualbuahplum #jualplum #jualoptrimaxplum #jualjelly #jualoptrimaxjelly #jualplumdiet #dietplum #plumdiet #jualdietplum #jualjellydiet #jualdietjelly #dietampuh #detox


0

Guys !!
Rm40 je korang kena belanja utk pakai kebaya nanti !!
Seminggu dah boleh nampak kesan
Tak susah pun
Cuma minum dan rendam โค๏ธ๏ธโค๏ธ๏ธโค๏ธ๏ธ .
.
whatsup utk order
011-12506519 @ klik link di bio Nik utk wasap..
.
HARGA RM40 TERMASUK POSTAGE! .
.
#kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik#maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #teammatahari #kurusseminggu #


0

๐ŸŽ OPTRIMAX PLUM DELITE๐ŸŽ

Bosen yang Kapsul ? Pil ? Teh ?
Sekarang kami punya pilihan lain berbentuk buah rasanya enaak... Dapatmenurunkan berat badan 2-5kg dalam 2minggu tanpa efek samping.
Aman untuk di konsumsi, kenapa? Karena perusahaan kita sudah berdiri 26 tahun.
Di akui oleh (halal, MUI, BPOM dan FDA-BPOM internationalnya)

Buah plum berbentuk buah yg telah dikeringkan dan masih ada bijinya.
(Bukan "OBAT" ataupun "SERBUK") Fungsi Optrimax buah plum:
๐Ÿ‘‰ detox sistem pencernaan yang menyehatkan
๐Ÿ‘‰ Berat badan turun
๐Ÿ‘‰ Membersihkan usus besar
๐Ÿ‘‰ Mencegah kolestrol

Dari Taiwan dengan Grade A+
๐Ÿ‘ Probiotik
๐Ÿ‘ Pu'er tea (Fat Blocker)
๐Ÿ‘ Green tea (Fat Burn)

Contact Me
Line : click di bio atas
Wa. : 08973840939 (WA only)

#optrimax #buah #plum #buahplum #gradeA #efektif #kesehatan #sehat #halal #langsing #kurus #jual #jualan #aman #beratbadan #tanpapengawet #optrimaxplum #optrimax #buahplum #jualbuahplum #jualplum #jualoptrimaxplum #jualjelly #jualoptrimaxjelly #jualplumdiet #dietplum #plumdiet #jualdietplum #jualjellydiet #jualdietjelly #dietampuh #detox


0

๐ŸŽ OPTRIMAX PLUM DELITE๐ŸŽ

Bosen yang Kapsul ? Pil ? Teh ?
Sekarang kami punya pilihan lain berbentuk buah rasanya enaak... Dapatmenurunkan berat badan 2-5kg dalam 2minggu tanpa efek samping.
Aman untuk di konsumsi, kenapa? Karena perusahaan kita sudah berdiri 26 tahun.
Di akui oleh (halal, MUI, BPOM dan FDA-BPOM internationalnya)

Buah plum berbentuk buah yg telah dikeringkan dan masih ada bijinya.
(Bukan "OBAT" ataupun "SERBUK") Fungsi Optrimax buah plum:
๐Ÿ‘‰ detox sistem pencernaan yang menyehatkan
๐Ÿ‘‰ Berat badan turun
๐Ÿ‘‰ Membersihkan usus besar
๐Ÿ‘‰ Mencegah kolestrol

Dari Taiwan dengan Grade A+
๐Ÿ‘ Probiotik
๐Ÿ‘ Pu'er tea (Fat Blocker)
๐Ÿ‘ Green tea (Fat Burn)

Contact Me
Line : click di bio atas
Wa. : 08973840939 (WA only)

#optrimax #buah #plum #buahplum #gradeA #efektif #kesehatan #sehat #halal #langsing #kurus #jual #jualan #aman #beratbadan #tanpapengawet #optrimaxplum #optrimax #buahplum #jualbuahplum #jualplum #jualoptrimaxplum #jualjelly #jualoptrimaxjelly #jualplumdiet #dietplum #plumdiet #jualdietplum #jualjellydiet #jualdietjelly #dietampuh #detox


0

๐Ÿ”ฅ2 BULAN TURUN 14KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 75.5KG โžก๏ธ 61.5KG
.
Fuhhh power betul adik ni berjaya hilangkan 14KG selepas konsisten consume #Demica selama 2 bulan berturut-turut ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿป. Tq so much percayakan #Demica & tahniah utk dear sebab usaha sungguh-sungguh utk kurus.
.
Sape nak cuba #Demica? Sekarang ada promosi tau..rugi tak grab!
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ019-9711321 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!๐Ÿ˜ฉ
.
Jangan risau..#Demica kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam usus & badan korang.
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi FREE COACHING sampai korang capai target berat ๐ŸŽฏ .
.
Nak cuba??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-9044954
.
Follow @demica.hq
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

๐Ÿ”ฅ2 BULAN TURUN 14KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 75.5KG โžก๏ธ 61.5KG
.
Fuhhh power betul adik ni berjaya hilangkan 14KG selepas konsisten consume #Demica selama 2 bulan berturut-turut ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿป. Tq so much percayakan #Demica & tahniah utk dear sebab usaha sungguh-sungguh utk kurus.
.
Sape nak cuba #Demica? Sekarang ada promosi tau..rugi tak grab!
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ019-9711321 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

KNOW HOW TO SARUNG HWP โœ”๏ธ
IMPORTANT ๐Ÿ”ฅ
.
.
JOM PAKAI HIGHWAIST PANTIES NI. โคต๏ธ
.
โœ”๏ธKAIN SEJUK .
โœ”๏ธCOTTON STRETCHABLE .
โœ”๏ธSEHINGGA 100kg .
โœ”๏ธMEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT .
โœ”๏ธMEMBANTU MENGURANGKAN SELERA MAKAN .
โœ”๏ธMUDAH DIPAKAI & DITANGGALKAN .
โœ”๏ธTANPA TULANG
________________________
โœ… 75KG KEBAWAH .
โœ… 100KG KEBAWAH
_________________________
WHTSAPP MIRA 0186691413 #perutflat #perutkempis #caramudahperutkempis #slimraya #girdle #korset #munafiepanties #munafieoriginal #perutbuncit #perutmenggelebeh #kurus #slim


0

๐Ÿ”ฅ2 BULAN TURUN 14KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 75.5KG โžก๏ธ 61.5KG
.
Fuhhh power betul adik ni berjaya hilangkan 14KG selepas konsisten consume #Demica selama 2 bulan berturut-turut ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿป. Tq so much percayakan #Demica & tahniah utk dear sebab usaha sungguh-sungguh utk kurus.
.
Sape nak cuba #Demica? Sekarang ada promosi tau..rugi tak grab!
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ019-9711321 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

3 tahun silam ... #lawas#oldphoto#kurus#cengkrang


0

๐Ÿ”ฅ2 BULAN TURUN 14KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 75.5KG โžก๏ธ 61.5KG
.
Fuhhh power betul adik ni berjaya hilangkan 14KG selepas konsisten consume #Demica selama 2 bulan berturut-turut ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿป. Tq so much percayakan #Demica & tahniah utk dear sebab usaha sungguh-sungguh utk kurus.
.
Sape nak cuba #Demica? Sekarang ada promosi tau..rugi tak grab!
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ019-9711321 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

EH! SI DIA DAH! AWAK BILA LAGI??
..
Cepat siapa nak COD cepat2 inform DAYAH tau. Kita hantar ke awak terus! ๐Ÿ˜‰
..
Nak beauty set ke combo set? Ke nak dua-dua? Eh boleh sangat chuols! Alang2 nak cantik sambil BAKAR LEMAK raya gais ๐Ÿ˜
..
๐ŸŒฑTRUSTED AGENT MIMPIMIKA
๐ŸƒCOD SG BULOH..KUBU GAJAH..PAYA JARAS..SUBANG BESTARI..MUTIARA SUBANG..UNIVERSITI MALAYA..
๐Ÿ“ฑ0189784298 DAYAH ๐Ÿ˜Š
..
#sayagunasayajual #misiraya2018 #sungaibuloh #universitimalaya #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah


1

Berat badan tak turun-turun?
.
Dah cuba macam-macam tapi berat masih tak mahu turun!
.
Jom cuba Detox Pro by Fazura ni
.
Detox ni membuang toxin dalam badan dulu. Then barulah bakar lemak-lemak yang ada. So jangan khuatir. Bulan puasa ni inshaAllah boleh turun berat badan tu!
.
Pagi raya nanti boleh la nampak โ€œkecikโ€ sikit. Hehehehe
.
Nak cuba Detox Pro? Wajib contact sis sekarang 0135703424
.
#trudollymurah #trudolly #fattzura #fattah #fazurabeauty #fazurabeautyshop #starvilion #fazbulous #jomkurus #detox #slim #fatburning #gym #kempis #kurus #detoxpro #sritoks


0

TAK SELESA LAH MIRA, PERUT MAKIN MENGGELEBER ๐Ÿ˜ž
.
LEPAS PEKENA HIGH WAIST PANTIES KEMAIN๐Ÿ˜ BEST ๐Ÿ‘‹๐Ÿป
_______________
CARA MUDAH BILA MALAS PAKAI KORSET PERUT ๐Ÿ˜†
.
Sarung je HWP munafie ni. Kalau period lagi best ๐Ÿ‘๐Ÿผ Sebab KETAT โœ”๏ธ firm je. Nak jalan semua confident ๐Ÿค—
.
.
JOM PAKAI HIGHWAIST PANTIES NI. โคต๏ธ
.
โœ”๏ธKAIN SEJUK .
โœ”๏ธCOTTON STRETCHABLE .
โœ”๏ธSEHINGGA 100kg .
โœ”๏ธMEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT .
โœ”๏ธMEMBANTU MENGURANGKAN SELERA MAKAN .
โœ”๏ธMUDAH DIPAKAI & DITANGGALKAN .
โœ”๏ธTANPA TULANG
________________________
โœ… 75KG KEBAWAH .
โœ… 100KG KEBAWAH
_________________________
WHTSAPP MIRA 0186691413 #perutflat #perutkempis #caramudahperutkempis #slimraya #girdle #korset #munafiepanties #munafieoriginal #perutbuncit #perutmenggelebeh #kurus #slim


0

Dah ready ke raya ni nak jumpa keluarga sanak saudara yang lama dah xjumpa?
.
Jangan lupa dapatkan wajah yang cerah berseri tanpa jerawat, jeragat dan parut!
.
Dan sediakan detox pro di pagi raya takot takot terlebih makan kang ternaik lagi scale penimbang ๐Ÿ˜“
.
Di saat mencari baju raya tudung raya jangan lupa kulit pun kene cantik ye
.
Whatsapp 0135703424 untuk order sekarang! Harga murah ๐Ÿ˜ ada free gift ๐Ÿ˜ dan free postage pulak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#teamrichdolly #fattzura #fazurabeauty #fazura #fazurabeautyshop #fazbulous #cerah #aurawhite #cerah #slim #jomkurus #kurus #jerawat #jeragat #trudollymurah #trudollysale #raya2018


0

๐Ÿ”ฅUKUR LILIT PINGGANG MAKIN KECIL๐Ÿ”ฅ
.
PINGGANG DARI 41 INCI โžก๏ธ 37 INCI
.
Hai semua..adik ni share sejak minum #Demica dia asyik buang air kecil je. Jangan risau, tu bermaksud #Demica tengah berfungsi utk buang toksin dlm badan korang. Apa yg bestnya size pinggang makin kecil! Fuhh lepasni boleh bergaya sakan laa ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ.
.
Jom Whatsapp 013-9068007 utk dapatkan #Demica dgn harga promosi.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


1

Kalau saya breastfeed baby saya, saya boleh makan trudolly dan vdolly ke sis?
.
Boleh dear. Malah Vdolly boleh memperbanyakkan susu ๐Ÿ˜˜
.
Jom siapa yang baru lepas bersalin ambil terus set combo yang best then boleh dapatkan kulit cerah berseri semula dan merapatkan kembali hubungan intim dengan suami ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp terus 0135703424 untuk order atau boleh contact #teamrichdolly
.
#trudolly #vdolly #fattzura #befaz #breastfeed #cantik #flawless #kurus #rapat #trudollypenang #trudollykedah #trudollyperak #trudollyusm #trudollybalikpulau


0

POSTO POSTO POSTO ๐Ÿ“ฎ
.
Hai guysssss ! Hari esok postage & cod akan berjalan seperti biasa . Ada lagi yang nak join tak? ๐Ÿ˜
.
Esok sis ada cod dekat shah alam sek 7, watson alam avenue , jakel & ktm shah alam . Yang nak join cod esok boleh cepat2 whatsapp sis sekarang & lock order korang ASAP! ๐Ÿค—
.
Semua item READY STOCK ( teatox , serum , gsc ) โœ…
.
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ TRUSTED MIMPIMIKA AGENT HERE
๐Ÿš— FREE COD FOR AREA SEKSYEN 7 SHAH ALAM
๐Ÿ“ฒ +60135302080 ( klik link di bio )
.
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW.
#feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
BE AN ACTIVE FOLLOWER . FOLLOW FB MIMPIMIKABYAISYA , LIKE , SHARE COMMENT EVERY POST TO WIN 1 OF MIMPIMIKAโ€™S PRODUCT ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ


0

๐Ÿ”ฅUKUR LILIT PINGGANG MAKIN KECIL๐Ÿ”ฅ
.
PINGGANG DARI 41 INCI โžก๏ธ 37 INCI
.
Hai semua..adik ni share sejak minum #Demica dia asyik buang air kecil je. Jangan risau, tu bermaksud #Demica tengah berfungsi utk buang toksin dlm badan korang. Apa yg bestnya size pinggang makin kecil! Fuhh lepasni boleh bergaya sakan laa ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ.
.
Jom Whatsapp 013-9068007 utk dapatkan #Demica dgn harga promosi.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

TEKNIK KURUS TAPI TAK PAYAH KIRA KALORI

Ramai yang gagal dalam diet kerana satu perkara, TAK BOLEH KAWAL MAKAN.
.
TAK SEMUA MANUSIA DI DALAM MUKA BUMI INI SUKA MENGIRA
.
Saya nak share sikit dari sudut psikologi untuk kurus dan beberapa tips lain secara amnya.
.
Nak kurus perlukan masa. ISTIQOMAH dan SABAR adalah kuncinya.

Kalau tak, apa yang di usahakan semuanya sia-sia.

Kalau dulu nak gemuk boleh sabar, nak kurus tergesa-gesa pula.

5. BANYAKKAN MAKAN BUAH

Anda boleh makan buah-buahan tempatan. Ia adalah satu snek yang bagus.

Bila kita ambil buah-buahan cuma nak top up nutrien yang mungkin tak ada dalam menu pemakanan seharian kita contohnya vitamin dan lain-lain.

Barulah lengkap nutrisi seharian kita sekaligus kita boleh kekal sihat dan awet muda selalu. In syaa ALLAH..
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan JULAI, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
๐Ÿ”Š PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
๐Ÿšซ SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora


1

Setelah membuat perencanaan dan komitment utk diet!
Langkah berikut ATUR POLA MAKAN.
Untuk mendapatkan body yg idel, kunci UTAMA NYA MENGATUR POLA MAKAN yang sehat! Ini efek nya buat anda sendiri, hidup dengan badan yang sehat
Plum membantu untuk memaksimalkan utk mempercepat penuruan berat badan. Mendetoks usus yg penuh dengan toksin dan kotoran.

Untuk yang ingin bertanya jangan sungkan2 bertanya yaa .. malu bertanya sesat di jalan.
WA: 081231777641 ๐Ÿค—
.
.
#dietsehat #dietmurah #dietcepat #plum #bajubigsize #exploreindonesia #lambeturah #yukdietplum #dietmaksimal #indonesia #bwl #awkarin #dietgampang #dietpraktis #plumsehat #plumalami #murah #bajubkk #makanan #kurus #plummakassar #bajumurah #jualplum #bajubayi #plumsurabaya #plumindo #bigsizemurah #dietcepat #instalike


0

Nak kurus tapi tak tahu berapa harga teatox ni and ade set ke teatox ni?๐Ÿค”
.
.
Korang boleh tengok ni semua set2 yang ade untuk teatox๐Ÿ˜
Kalau berminat screenshot je mana2 gmbr yang berminat terus whatsapp khai๐Ÿ˜˜
.
.
Klik link whatsapp di bio๐Ÿ˜Š
.
.
#mimpimika #mimpimikateam
#mimpimikalegacy
#mimpimikakl
#teatox #teatoxmalaysia #fitmalaysia #kurus #sayajual
#sayajualteatox #sayajualmurah #detox


0

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita๐Ÿ˜Š
.
Susah bab?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum dr Optrimax!
Efektif banget buat kamu yg punya masalah-masalah di atas.
Perut dijamin kempes hanya dengan konsumsi 1 minggu, berat badan turun 3-5kg dalam 2 minggu.
.
Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yg menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] : @qkf9213p
Wa : โ€ญ083871925983
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

TEKNIK KURUS TAPI TAK PAYAH KIRA KALORI

Ramai yang gagal dalam diet kerana satu perkara, TAK BOLEH KAWAL MAKAN.
.
TAK SEMUA MANUSIA DI DALAM MUKA BUMI INI SUKA MENGIRA
.
Saya nak share sikit dari sudut psikologi untuk kurus dan beberapa tips lain secara amnya.
.
Nak kurus perlukan masa. ISTIQOMAH dan SABAR adalah kuncinya.

Kalau tak, apa yang di usahakan semuanya sia-sia.

Kalau dulu nak gemuk boleh sabar, nak kurus tergesa-gesa pula.

4. BANYAKKAN MINUM AIR MASAK (BUKAN AIR BERGULA)

Ini bukan gurauan. Ini memang sebenarnya salah satu kunci UTAMA.

Bila kita lapar, kadang-kadang otak kita ini yang nakal. Kalau kita haus pun, dia akan trigger juga rasa lapar.

Jadi sebelum makan, cuba minum air masak dahulu. Kalau ok, maknanya badan beri signal yang anda haus.

Tapi kalau dah masuk waktu makan jangan skip makan pula.
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan JULAI, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
๐Ÿ”Š PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
๐Ÿšซ SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora


0

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita๐Ÿ˜Š
.
Susah bab?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum dr Optrimax!
Efektif banget buat kamu yg punya masalah-masalah di atas.
Perut dijamin kempes hanya dengan konsumsi 1 minggu, berat badan turun 3-5kg dalam 2 minggu.
.
Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yg menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] : @qkf9213p
Wa : โ€ญ083871925983
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita๐Ÿ˜Š
.
Susah bab?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum dr Optrimax!
Efektif banget buat kamu yg punya masalah-masalah di atas.
Perut dijamin kempes hanya dengan konsumsi 1 minggu, berat badan turun 3-5kg dalam 2 minggu.
.
Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yg menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] : @qkf9213p
Wa : โ€ญ083871925983
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

๐Ÿ”ฅUKUR LILIT PINGGANG MAKIN KECIL๐Ÿ”ฅ
.
PINGGANG DARI 41 INCI โžก๏ธ 37 INCI
.
Hai semua..adik ni share sejak minum #Demica dia asyik buang air kecil je. Jangan risau, tu bermaksud #Demica tengah berfungsi utk buang toksin dlm badan korang. Apa yg bestnya size pinggang makin kecil! Fuhh lepasni boleh bergaya sakan laa ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ.
.
Jom Whatsapp 013-9068007 utk dapatkan #Demica dgn harga promosi.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!๐Ÿ˜ฉ
.
Jangan risau..#Demica kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam usus & badan korang.
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi FREE COACHING sampai korang capai target berat ๐ŸŽฏ .
.
Nak cuba??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ019-8770044
.
Follow @syahmimibeauty_hq
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ MINUM DEMICA 2HARI TURUN 2KG๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.๐Ÿ˜ Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus


0

TEKNIK KURUS TAPI TAK PAYAH KIRA KALORI

Ramai yang gagal dalam diet kerana satu perkara, TAK BOLEH KAWAL MAKAN.
.
TAK SEMUA MANUSIA DI DALAM MUKA BUMI INI SUKA MENGIRA
.
Saya nak share sikit dari sudut psikologi untuk kurus dan beberapa tips lain secara amnya.
.
Nak kurus perlukan masa. ISTIQOMAH dan SABAR adalah kuncinya.

Kalau tak, apa yang di usahakan semuanya sia-sia.

Kalau dulu nak gemuk boleh sabar, nak kurus tergesa-gesa pula.

3. MAKAN DALAM KUANTITI YANG KECIL

Cuba belajar makan sikit. Didik diri makan sikit tapi kerap supaya tak terasa lapar sangat.

Dengan cara begini, kalori pun dah jadi kurang sikit. Lebih baik kalau ada makanan yang kandungan fibernya tinggi. Boleh buat anda kenyang lebih lama.
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan JULAI, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
๐Ÿ”Š PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
๐Ÿšซ SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora


0

SUSAH LANGSING???.
.
.

Khasiat dan Manfaat :
- menurunkan berat badan
- mengecilkan perut buncit.
- mengurangi lemak di bagian tubuh seperti paha, pinggul dll
- mengatasi kegemukan pasca melahirkan
- aman untuk ibu menyusui yang ingin langsing

Pemesanan via
WA 089650269382
BBM D9D214F1.
.
.
.
#madulangsing #kurus #obatkurus #obatkurusmurah #obatkurusaman #obatkurusampuh #obatkurusalami #herbalkurus #herbaldiet #herballangsing #kuruscantik #kurussehat #pelangsingherbal


0

Favourite kebanyakan orang Malaysia adalah lemangzz kann. .
Nmpk mcm sikit je lemang tu kan, tapi dia pulut, 100% carbo yang tinggi glycemic index... boleh rasa lemau dan terbaring bila makan !!
.
.
Nak bakar balik satu hal. Sebab ala kalori dia seulas adalah 100kcl. Nak bakarnya?
-jalan kaki 30min
-jogging 15min
-kayuh basikal 10min.
.
.


1

The end of the page