#kurusdancantik

Instagram photos and videos

#kurusdancantik#kurusdansihat#kurus#kuruscaraselamat#produkkurus#tehviral#tehajaib#jomcantik#tehkurusmalaysia#tehkecikkankaki#slimmingtea#letskurus#naturalherbs#tehkurusrm15#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#sayajual#jualmurah#shoppingonline#kuruscepat#jomkurus#nakkurus#perutkempis#kurussebelumraya#kurussihat

Hashtags #kurusdancantik for Instagram

Dah bertahun2 mengalami situasi ni..susah bila nk bangun,nk duduk dengan senang. Nak duduk bersila pun tak boleh kerana lemak tepu yang dah terkumpul di peha...😩 Saya bantu awak yg nak kn perubahan pada diri,in shaa Allah dengan minum teh medina desire ni dengan betul,ikut guide sy berikn..akhirnya anda akn dpt badannyg uols idamkn.. Set combo serendah Rm40 & akn mengubah hidup anda..😊 HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

Wa 0162199742.. #naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


0

Siapa sini pipi tembam atau orng panggil pipi pau? .
.
Sebenarnya korang kena kurangkan makan karbohidrat ringkas dan tukar kepada karbohidrat komplex.
.
.
Tag kawan korang yang pipi pau😁.
.
.
#awetmuda
#sembelit
#kurus
#kurusdansihat
#kurusdancantik
#makanankesihatan
#makanantambahan
#sakitlutut
#sakitkepala
#migraine
#darahtinggi
#mandul
#susahdapatanak
#jerawat
#jeragathilang
#kulitcerah
#kulitkusam
#matalebam
#perutbuncit
#diet
#nakkurus
#kuruscepat
#nakkuruscepat
#kurusputih
#supplimentputih
#supplimentkurus
#ubatkurus


0

SALE❗️
Turn on notification skg yaaa! Kalau tak nanti termiss PROMO murah 1 tahun sekali jeee...🛍️🛍️🛍️
.
💛10%
💛20%
💛30%
Jimat sehingga RM55 dan menangi hadiah MENARIK 🌟🌟
.
.
YEAR END SALE! STAY TUNED!
Jangan lupa Turn On Notification ya🌟
.
.
STOK LIMITED‼️
STOK LIMITED‼️
STOK LIMITED‼️
.
.
Siapa nak cuba LEEDEE jom order sekarang! “FREE TIPS CARA NAK KURUS”! .
.
.
Ws fika 0194617237 📲
.
.
.
#leedee #pineapple🍍 #pineapplejuice🍍🍹 #2in1 #slim #flawless #kurusdansihat #kurusdancantik #kurusdalammasa2minggu #freecod #setiawangsa #jelatek# #keramat #kl


0

SALE❗️
Turn on notification skg yaaa! Kalau tak nanti termiss PROMO murah 1 tahun sekali jeee...🛍️🛍️🛍️
.
💛10%
💛20%
💛30%
Jimat sehingga RM55 dan menangi hadiah MENARIK 🌟🌟
.
.
YEAR END SALE! STAY TUNED!
Jangan lupa Turn On Notification ya🌟
.
.
STOK LIMITED‼️
STOK LIMITED‼️
STOK LIMITED‼️
.
.
Siapa nak cuba LEEDEE jom order sekarang! “FREE TIPS CARA NAK KURUS”! .
.
.
Ws fika 0194617237 📲
.
.
.
#leedee #pineapple🍍 #pineapplejuice🍍🍹 #2in1 #slim #flawless #kurusdansihat #kurusdancantik #kurusdalammasa2minggu #freecod #setiawangsa #jelatek# #keramat #kl


0

“Ina ngandung lagi ke???” Dulu sis dah biasa dengan ayat2 sentap ni. Tau lah anak sis dah 5 kan. Me be like 🙄🙄🙄 Hujung hujung ko balik tengok depan cermin ko pasrah je lah... Mula lah cakap kat diri... “takpelah ina, ko anak dah 5, biasa lah tu badan gumuks camni”
Forget it!!! Anak 5 ke, umur dah nak masuk 40 ke... itu bukan alasan untuk terus gumuks ye ✌️✌️✌️ @chocofitcyber 0163305547
@chocofitcyber 0163305547
@chocofitcyber 0163305547

Agent berdaftar : MPA006-A04😎

#kurustanpaberlapar #ubatkurusberkesan #chococurve #lemonfit #dengkil #uitmdengkil #cyberjaya #mmu #chocofithq #chocofitcyber #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitputrajaya #chocofitsepang #chocofitkotawarisan #chocofitsalaktinggi #chocofit #chocofitbangi #kurussihat #zulinaziz #coklatviral #fatburner #carboblocker #tipskurus #nakkurus #komunitiputrajaya #komuniticyberjaya #kurusdancantik #lotionkurus #slimminglotion


1

Assalamualaikum dan selamat petang semuanya😊
.
Boleh nampak kan beza kedua duanya nya?
.
Yang kiri 10 hari, yang kanan sehari je😱
.
Sebenarnya, keberkesanan produk adalah berlainan bg setiap individu kerana fisiologi badan, genetik dan hormon setiap individu kan lain2🤗
.
So jgn la terkejut bila ada yang cepat and ada yang lmbat😅. Tapi, mostly, kesan tu boleh dilihat seawal 2 minggu.
.
Boleh klik link kat bio utk ws kami ya? Sedia membantu insyaaAllah 😉

#killosslotion #herbaworks
#kurussihat #kurus #cantik #sihat #kurusdansihat #kurusdancantik #tipskurus #tipscantik #tipsbakarlemak #organik


0

Bengkung slim cekak

Material dengan lubang2 untuk keselesaan
Bertulang utk bdn jadi tegap dan kemas
Ramping dgn cepat
Badan cantik menawan
Saiz 24" _40"
S,M,LXL,2XL,3XL,4XL,5XL

Harga yang sangat berbaloi
RM35.00 free postage

Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253

#ramping#bengkungperut#perutkempis
#nakslim#kempisperut#korsetperut
#nakkurus#bajukurus#kempiskanperut
#nakcantik#kuruslepasbersalin#pinggang
#perutkempis#blouseplussize
#Pinggangramping#nakramping
#Bengkungpinggang
#bengkungzapon#bajuplussize #bengkungpengantin
#bengkungibu#bengkung
#kurusmudah
#bengkungmurah
#kuruscepat
#kuruspantas
#korsetmurah
#kurusdancantik
#bajuplussize
#nakcantik
#jomkurus
#nakkurus
#kurusmudah
#buncit
#perutbuncit
#perutkempis


0

SALE❗️
Turn on notification skg yaaa! Kalau tak nanti termiss PROMO murah 1 tahun sekali jeee...🛍️🛍️🛍️
.
💛10%
💛20%
💛30%
Jimat sehingga RM55 dan menangi hadiah MENARIK 🌟🌟
.
.
YEAR END SALE! STAY TUNED!
Jangan lupa Turn On Notification ya🌟
.
.
STOK LIMITED‼️
STOK LIMITED‼️
STOK LIMITED‼️
.
.
Siapa nak cuba LEEDEE jom order sekarang! “FREE TIPS CARA NAK KURUS”! .
.
.
Ws fika 0194617237 📲
.
.
.
#leedee #pineapple🍍 #pineapplejuice🍍🍹 #2in1 #slim #flawless #kurusdansihat #kurusdancantik #kurusdalammasa2minggu #freecod #setiawangsa #jelatek# #keramat #kl


0

Kehilangan yang paaling mengembirakan adalah kehilangan berat badan 😊

byk testimoni2 yg sudah berjaya.. masih ragu-ragu??? jangan runsing..saya bantu guide awak..😊 Set combo serendah RM 40 + FREE GIFT.. WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


0

nak kurus..
nak pakai seluar baju lama kena beli SET COMBO MEDINADESIRE
seminggu pun dh boleh nampak perubahan.. Jom order sekarang..berbaloi2.. HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


0

NAK WORKOUT PERUT? TRY THIS!
.
Fokus bahagian lemak di perut boleh try senaman ni. Ada 3 level, beginner, intermediate dan advance. Tag member korang yang nak kempiskan perut
.
#teamstobefit
Coach Annie
019-2687695
019-2687695
.
#coachannie2018 #onlinecoaching #menudiet #tipsdiet #tipskurus #shahalam #subangjaya #malaysia #breakfast #mudahterhibur #jomkurus #excercise #jomkurussebelumraya #jomkurus1malaysia #kuruscepat #workout#kurusdancantik #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #nakcantik #perutkempis #perutbuncit #omm #workout #viral #transformation #fitmom


1

Siapa cakap Baju zaman-zaman muda tu tinggal sejarah? Inilah masanya untuk awak menghidupkan kembali era kegemilangan uols 😊

Jom kurus & cantik dgn consume teh by medina desire..free gift menarik bakal jd milik uols ya..👍 Set combo serendah RM 40

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


2

Anda ada msalah berat badan ? 😫
Pembuangan yg tidak lawas ? 😖
Perut buncit ? 😞
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? 😷

Takpe, jangan risau 😎 sis ada jalan penyelesaian 😍 Jomm cuba minum teatox tea medina desire 😋
Mesti awak akan rasa best ❗ dan akan dapat result yg awesome 👍🏻👍🏻 WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


0

IMPIAN NAK KURUS TERKUBUR KE TU? "Nafsu makan kalah naga,naik penimbang pun pecah!!!"
Nasib baik terlintas nk cuba 2 perwira kecil yg terpilih dari herba yg hebat ❤Amalkan minum pagi dan malam ia menampar lemak 3-10 KG angkat kaki 🔥 terus badan awk jdi ringan tawww.. Haaaa.. Jom kurus
Jgn malu2 klik link kat bio tu
#detoxtea #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #janganmengata #agenwanted #dropshipwanted #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganno1malaysia #letskurus #moodrepubliktour #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehmurahrm15 #tehkurusmalaysia #bazarpaknil #bigsize


0

Umur bukan penghalang utk sihat dan kurus.Jom saya share salah seorang coachee saya yg dah berjaya turunkan berat badan .
Assalamualaikum semua ♥️😍saya yusma berumur 47 tahun .ibu kpd 6 org anak dan nenek kpd seorg cucu...dari group coach izan bermula sesi 36... Berat badan saya mencecah 95 kg membuat kan saya mula sakit lutut dan susah utk bergerak ...nak bangun dari solat pun susah...
Pada awalnya saya diet sendiri...dgn mencuba pelbagai produk2 yg ada d pasaran...turun sikit...lepas tu naik semula... Sehingga saya berjumpa dgn group yg sama tujuan ,matlamat dan cita2..👍♥️ Alhamdulillah ...bermula dgn follow mp betul2..tunjuk ajar coach dan sokongan kawan2 dlm group...kini saya telah lost 17 kg dan mencapai angka 7..blm capai berat ideal...terima kasih semua coach yg byk membantu terutama coach izan... Alhamdulillah.... masih dalam misi menuju ideal weight...sekian..♥️♥️💝
.
Tahniah Yusmaniza...masih meneruskan utk mendapat berat yg ideal .
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING.
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#coachizan_din
#teamahmadmizah
#befitprogramonlinecoaching .
.
#coachkurus #wajahberseri #kurusonline #kurusdancantik #eatclean #kurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #makansedap #onlinecoaching #makcikbawang - #regrann


1

Hye geng..korg nak taw satu bende tak??..
Sebenarnya TEH medinadesire nie memng sesuai sangat2 untuk orang PEMALAS tau...😂
.
Mulut jee sebut nk kurus tp tindakan ape pon xdak...seyes xkan mnyesal minum teatox ni...x payah senaman bagai..cukup dengan segala aktiviti yg korg buat sehari2..
mcm ..
✔p shopping..
✔p kedai..
✔kemas rumah..
✔jaga ank..
✔pegi kebun...
Haaa..Jom mulakan misi utk kurus sekarang !!! HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS)

WA ORDER 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


2

Umur bukan penghalang utk sihat dan kurus.Jom saya share salah seorang coachee saya yg dah berjaya turunkan berat badan .
Assalamualaikum semua ♥️😍saya yusma berumur 47 tahun .ibu kpd 6 org anak dan nenek kpd seorg cucu...dari group coach izan bermula sesi 36... Berat badan saya mencecah 95 kg membuat kan saya mula sakit lutut dan susah utk bergerak ...nak bangun dari solat pun susah...
Pada awalnya saya diet sendiri...dgn mencuba pelbagai produk2 yg ada d pasaran...turun sikit...lepas tu naik semula... Sehingga saya berjumpa dgn group yg sama tujuan ,matlamat dan cita2..👍♥️ Alhamdulillah ...bermula dgn follow mp betul2..tunjuk ajar coach dan sokongan kawan2 dlm group...kini saya telah lost 17 kg dan mencapai angka 7..blm capai berat ideal...terima kasih semua coach yg byk membantu terutama coach izan... Alhamdulillah.... masih dalam misi menuju ideal weight...sekian..♥️♥️💝
.
Tahniah Yusmaniza...masih meneruskan utk mendapat berat yg ideal .
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING.
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#coachizan_din
#teamahmadmizah
#befitprogramonlinecoaching .
.
#coachkurus #wajahberseri #kurusonline #kurusdancantik #eatclean #kurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #makansedap #onlinecoaching #makcikbawang


0

TAK PAYAH PANTANG NASI BILA TURUN BERAT BADAN DENGAN TEATOX MEDINADESIRE.. Ye ke? Boleh percaya ke?
Ehh? Mestilah kena percaya.kalau nak tahu,dengan cara ni,ada yang turun lebih 10kg dalam masa sebulan tau..👍 COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


1

Dulu lain...sekarang lain..dulu berisi sekarang dh cantik 😘

Jom turunkn berat & menjadi cergas dan sihat..set combo serendah Rm40 shj.. HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS) Wa 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


1

Ramai yg tanya apa rs kedua2 teh ni..😁 Slimming detox tea bila diminum tanpa gula,rasa dia xkelat dan tak pahit 😘

Kakicantiq tea rse masam2 ribena + serai

NAK ORDER?? HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


1

RlNGAN BETUL RASA BDAN. PAKAl BJU APA PUN NMPK CANTlK. EEEiiii BESTT SANGATT!!!!
.
.
15 SACHET TURON 14KlLOS..
.
.
KLIK SINI UTK PROMOSI ===> http://www.wasap.my/60194734375/nak.bionutri
.
.
dah tak perIu susah2 nk exrcise dan tahan Iapar. minum sehari sepaket je dah boleh seeIim. Knyang smpai 6jam , memang besst sangat.
.
.
=======
KEBAIKKAN BIONUTRI
=======
- makan 1 sachet, bdan dh rasa rngan
- seIera makan dikawaI
- ksan seawaI 7hari.
- SUCI dan HALAL .
.
BERMINAT ?
PROMOSI JIMAT RM60 !
.
.
KLIK SINI UTK PROMOSI ===> http://www.wasap.my/60194734375/nak.bionutri
KLIK SINI UTK PROMOSI ===> http://www.wasap.my/60194734375/nak.bionutri
KLIK SINI UTK PROMOSI ===> http://www.wasap.my/60194734375/nak.bionutri
Detoks secara sihat dengan @bionutri_my ❤🌱🏋
.
.
#awetmuda
#sembelit
#kurus
#kurusdansihat
#kurusdancantik
#makanankesihatan
#makanantambahan
#sakitlutut
#sakitkepala
#migraine
#darahtinggi
#mandul
#susahdapatanak
#jerawat
#jeragathilang
#kulitcerah
#kulitkusam
#matalebam
#perutbuncit
#diet
#nakkuruscepat
#kurusputih #supplimentputih
#supplimentkurus #ubatkurus #seluarbesar #plussize #kevinzahari
#blousesizebesar


0

Modern Detox @bionutri_my
.
.
BAHAYA KAFEIN BERLEBIHAN DALAM BADAN

Kafein Menyebabkan Kandungan Asid Dalam Perut Meningkat Dan Sering Menyebabkan Pedih Ulu Hati.

Kafein Juga Menyebabkan Kekurangan air Dalam Badan Kerana Ia Adalah Sumber Penghilang Dahaga Dan Menyebabkan Kita Kurang Minum Air. 💪Ayuh kita kurangkan kafein dalam badan.

Detoks secara sihat dengan @bionutri_my ❤🌱🏋
.
.
#awetmuda
#sembelit
#kurus
#kurusdansihat
#kurusdancantik
#makanankesihatan
#makanantambahan
#sakitlutut
#sakitkepala
#migraine
#darahtinggi
#mandul
#susahdapatanak
#jerawat
#jeragathilang
#kulitcerah
#kulitkusam
#matalebam
#perutbuncit
#diet
#nakkuruscepat
#kurusputih #supplimentputih
#supplimentkurus #ubatkurus #seluarbesar #plussize #kevinzahari
#blousesizebesar


0

Lunch! Sebab dah minum ESP + Conch Shake pagi tadi. Belum rasa lapar lagi sebenarnya..tapi mulut ni nak mengunyah 😅 .
Bad habits memang susah nak bendung kan? 😅 but I always try to make it into a better one. So I choose fruits instead of makan jajan yang merepek tu.
.
And also because I don't believe in starving myself to be slim & beautiful. .
#acegroup
#jomkurus
#jomsihat
#jomcantik
#kurusdenganshaklee
#kurusdancantik
#kurusdengansihat
#kurusdenganhappy
#pisangkaki
#lai


0