#kurusdancantik

Instagram photos and videos

#kurusdancantik#sayajualmurah#bazarmalaysia#kuruscepat#sayajual#kurus#jomkurus#jombeli#kuruspantas#titanangels#detoxteamurah#bazaaronline#kurustanpasenam#kurusuntuksuami#like4like#kuruscepatmalaysia#pinklady#produkkurus#kurusbajet#gulagulakurus#larome#follow4follow#kuruscepatdanselamat#kurusdanlangsing

Hashtags #kurusdancantik for Instagram

-
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus.
.
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0199200700


1

APA ITU JuzFIT?
.
JuzFIT Slimming Drink merupakan produk jus slimming,kecantikan dan kesihatan yang terbaru di pasaran.JuzFIT juga mengandungi estrak buah-buahan organik dan makanan Sunnah.Dengan proses lengkap halal JAKIM dan lulus KKM ianya sesuai untuk perempuan dan lelaki.JuzFIT adalah jus diet untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan estrak buah-buahan.
.
KEBAIKAN/KHASIAT/KELEBIHAN JuzFIT
✔️Membuang toksin badan (detox)
✔️Bakar lemak 200% lebih efektif
✔️Mengawal selera makan
✔️Menambah tenaga
✔️Tidak perlu bancuh
✔️Membaiki sistem cerna
✔️Halal & lulus KKM
✔️Buatan Malaysia & kini permintaan tinggi di Malaysia
.
To purchase :📱
Whatsapp 01129470144
.
#sayajualjuzfit#jomkurus #juzfit #juzfitmalaysia #kurusdenganJuzfit #inginkurus #igshop #jusdiet #diet #jomdiet #kuruscepat #langsingcepat #jombeli #taknakgemuk #weightloss #detox#sayajualmurah#sayajual#supplement#bazarmalaysia#bazaarpaknil#supportlokal#kurusdancantik#onlineshopping#igshopmalaysia #juskurus


4

A healthy body starts with a healthy mind. Let’s start control what you put in your body💕
.
These are the benefits of Juzfit
.
🍋Control appetite
🍋Reduces cholesterol
🍋Helps in whitening of skin
🍋Helps with the digestive system
🍋Increases metabolism of the body
🍋Burns out fat 5 times more effectively
🍋Boost up energy that last for the whole day
.

To purchase :📱
Whatsapp 01129470144
.
#sayajualjuzfit#jomkurus #juzfit #juzfitmalaysia #kurusdenganJuzfit #inginkurus #igshop #jusdiet #diet #jomdiet #kuruscepat #langsingcepat #jombeli #taknakgemuk #weightloss #detox#sayajualmurah#sayajual#supplement#bazarmalaysia#bazaarpaknil#supportlokal#kurusdancantik#onlineshopping#igshopmalaysia #juskurus


0

CNY PROMOTION 14/2 - 28/2 ONLY
.
🎁 FREE Teeth Whitening Powder
🎁 FREE Water Bottle
🎁 FREE Face Mask / Soap
🎁 FREE Postage
.
❤️ Trudolly + Vdolly
• RM150
• FREE Hand Sanitizer
❤️ 2 Box Trudolly
• RM190
• FREE Hand Sanitizer
❤️ 2 Box Vdolly
• RM110
• FREE Hand Sanitizer
.
👉 Available for Cod Penang / Postage Everyday

WHATSAPP 0174854945 **Click link bio profile for direct whatsapp

#trudollypenang #sayajualtrudolly #trudollymurah #truedetox #trueglow #detoxpro #beautybooster #kurusdancantik #detoxmurah #tabletdetox #tabletcantik #trudollybutterworth #seberangjaya #sunwaycarnivalmall #fattzura #penang #bebasjerawat #kurusmurah #carakurus #trudollykedah #trudollyperlis


0

TIPS KURUS EXPRESS 🚀
.
Walaupun ramai yang cakap sayangnya tak dapat nikmati makanan sedap...ia hanya sementara😅
.
Banyak manfaat yang boleh dapat jika kurangkan atau tukar karbohidrat ringkas kepada karbohidrat kompleks. Boleh lihat gambar di atas contoh makanan carbo complex dan simple carbo☝🏻
.
Antaranya korang dapat kurangkan selera makan secara natural. Carbo complex rendah low carb diet dan low carb buatkan korang kenyang lebih lama.
.
Oh ya! Lunch makan nasi putih segenggam no problem. Asalkan jaga portion, segenggam sahaja bukan penuh nasi satu pinggan.
.
Harap perkongsian ni bermanfaat untuk semua. LIKE dan TAG untuk berkongsi info ni dengan orang tersayang
.
Coach Yaya 0136403714
.
#onlinecoaching #ipoh #tipsdiet #tipskurus #shahalam #subangjaya #malaysia #carbohydrate #coachherbalife #jomkurus #jomkurussebelumraya #jomkurus1malaysia #kuruscepat #kurusdancantik #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #nakcantik #perutkempis #perutbuncit #omm #workout #getfitnowonline #transformation #simplevscomplex #nasi


0

Wow 😲 1 set, teatox & legstea dah turun 7kg dari 67kg ke 60kg 😍 2nd set ni nak turun berat lagi banyak. Best ke best? Tak pantang makan pun boleh turun byk taw, yang penting elakkan mknn mnuman manis & ais. Cukupkn air kosong at least 3 liter pun dah ok 👌🏻 .
.

Feedback skinny teatox & skinny legstea 😍 Dua2 jenis ada kelebihannya sendiri, kalau consume both teas lagi kebabomm taw 💕 Apa tunggu lagi uolls, meh whatsApp Amy 0125829581 atau klik link di bio utk order.
.
.
Mana yang confuse lagi teatox or legstea? Baca ni ok.
☘️ Teatox: teh untuk kempiskan perut, kawal selera makan, turunkan berat badan
☘️ Legstea: teh untuk kecilkan kaki, peha, lengan, hilangkan senggugut, buat period lebih lancar dan turunkan berat badan
For beginner Amy galakkan consume both teas utk kesan yang berganda 🔥💪🏻.
.

#teambymyna #teambymynaperlis #skinnylegstea #skinnyteatox #detoxteamalaysia #unimap #uitmperlis #sayajualmurah #produkkurus #kurus #detoxdancantik #buangtoksin #sayanakkurus #kuruscepat #jomkurus #murahje #kurusdanjimat #kurusdancantik
#fabulovesedap #atasimasalahgemuk #kulitcantikberseri #badankuruskulitcantik
#produk2in1 #jombeli #sayajualmurah


1

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya dengan minuman DETOX Green Coffee Tea. .
(+)Bukak sachet dan bancuh dengan air suam
(+)senang dibawa ke mana-mana
(+)sedap, rasa macam air teh
(+)selamat (+)senang nak lawas bila dah minum
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0133187935


1

.
.
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? .
💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin.
💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan.
💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil.
💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti.
💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan.
💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme
.
Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan DM tau. Saya tak garang 😜
.


1

Combo for BLACK BENGKUNG and BUMP UP PANTS still available for only RM95 FREE POSTAGE!!
-
WOW WOW WOW! Whatsapp Anys laju laju untuk order sekarang girls. Bila bila masa je boleh SOLD OUT sebab STOK dah tak banyak!😈😈
-
FREE COD‼️
COD; BALAKONG-CHERAS-BANGI-KAJANG DAN sewaktu dengannya! CEPAT DAPAT KAN DENGAN SEGERA‼️
-
🤗🤗Whatsapp 0169210217.
Or klik link di BIO ig Anys kayh darlinggsss😍
-
#bengkungmurah#bengkung#sayajual#sayajualbengkung#annette#sexycurve#sexycurvekajang#sexycurvebangi#nursajat#letscantik#sayajual#bengkungbangi#bengkungkajang#seksi#perempuanseksi#tipskurus#mantap#tipssihat#letsbengkung#kurusdancantik#kurusdansihat#putihgebu#kulitcantik#kulitflawless#wanitakurus#kurus#gemuk#sayajualprodukkurus#produkkurus#lemonex


1

Hi you all. Ada yg berminat tak? Sis nak bawak masuk stock 😘. Produk bodysuit Lentiq Pap Pap !!! .
Perut menggeleber/buncit boleh disorokkn dan yg bestnya bodysuit ni ada infrared untuk membakar lemak dibahagian perut dan peha 🔥🔥🔥😍. .
Berminat whatsapp sis 011-11482039
#kurus #cantik #bengkung #bajukurus #bakarlemak #makeup #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #baju #bajumurah #jamususukdara #jamu #jamumalaysia #kurusdancantik #wanita


3

Loading...