#kurusdancantik

Instagram photos and videos

#kurusdancantik#kurus#kuruscaraselamat#tehajaib#tehviral#produkkurus#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#naturalherbs#kurusdansihat#tehkecikkankaki#letskurus#slimmingtea#tehkurusmalaysia#sayajual#ajimaura#terapiinstagram#bazaarpaknil#suka#sifucilik#postagesetiaphari#posseluruhmalaysia#trudolly#raya2018

Hashtags #kurusdancantik for Instagram

Is barang baik.. is barang baik. πŸ˜‚

Jom order maryam

whatsup nik..019 [email protected] klik link di bio Nik utk whatsup terusπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€


1

Siapa nak TSHIRT RATU LOVER for FREE?
.
Haa sekarang kita ada PROMO hot tau! Beli 3 botol Ratu Slimming Jelly dengan hanya RM200 & FREE TSHIRT Ratu Lover. Curlasss uolss!πŸ’ž
.
1 botol ada 15 sachet, so beli 3 botol cukup untuk 45 hari! Wow wow wow, #terpaksapakaibajuxslahni korang semua nanti!😍
.
HARGA :
πŸŽ€1 BOTTLE 69 FREE POSTAGE
πŸŽ€BELI 2 BOTTLE RM130 AND FREE POSTAGEπŸ’—
πŸŽ€BELI 3 BOTTLE RM200 ONLY + FREE TSHIRT RATU LOVER😻
.
πŸ“¦POSTAGE SETIAP HARI
🎁SPECIAL GIFT UTK 100 CUSTOMER TERAWAL
.
Tekan link terus utk orderπŸ“²πŸŽ€1 BOTTLE .
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellyoriginalhq #ratuslimmingjellybyamyerabeauty #amyerabeauty #ratuslimmingjellypromo #freegifttshirt #ratuslimmingjellymalaysia #jellykurus #kurusdenganselamat #kurusdancantik #dietsihat #promo #raya2018 #onz #bazaarpaknil #suka #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #postagesetiaphari #posseluruhmalaysia #gemuk


1

PROMO RATU SLIMMING JELLY!
.
Wahh musim raya ni banyak dah pakai duit utk balik kampung lah, shopping raya lah, tapi nak maintain kan kecantikkan diri juga!
.
Dont worry, pihak kami sangat bertimbang rasa, so kita bagi harga promo!
.
TERHAD UTK 100 ORANG SAHAJA!
.
RATU SLIMMING JELLY
πŸ‘‘1 BOTOL RM69
πŸ‘‘2 BOTOL RM130
πŸ‘‘3 BOTOL RM200 + FREE TSHIRT
.
βœ…FREE POSTAGE
βœ…FREE GIFT
βœ…FREE CONSULT! ( sis share tips kurus!)
.
Haa, tunggu apa lagi? Jom whatsapp now! And jadi 100 orang terawalπŸ’‹
.
πŸ“²Whatsapp terus tekan link di bio
πŸ“¦postage setiap hari
.
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellyoriginalhq #ratuslimmingjellybyamyerabeauty #amyerabeauty #ratuslimmingjellypromo #ratuslimmingjellymalaysia #promo #raya2018 #onz #jellykurus #kurusdenganselamat #kurusdancantik #dietsihat
#suka #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #postagesetiaphari #posseluruhmalaysia #gemuk #freegifttshirt


1

slimyou dytox tea yg kuning amek mlm sblm tido. ni utk detox,cuci usus,kempis prt n turun brt. (kesan lawas pembuangan pagi2 tp xcirit birit)
.
kaki cantiq yg pink amek pg sblm breakfast. yg ni utk kecikkan lengan n peha,buang lemak air.(kerap kencing n kawal selera makan)
.
Nak cuba?
Lelaju whatsapp 0134044489

#naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus
#agenwanted #dropshipwanted #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganno1malaysia #letskurus #moodrepubliktour #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehmurahrm15 #tehkurusmalaysia


0

Anda ada msalah berat badan ? 😫
Pembuangan yg tidak lawas ? πŸ˜–
Perut buncit ? 😞
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? 😷

Takpe, jangan risau 😎 sis ada jalan penyelesaian 😍 Jomm cuba minum detox tea medina desire πŸ˜‹
Mesti awak akan rasa best ❗️ dan akan dapat result yg awesome πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
πŸ‘‰1) SLIMMING DETOX TEAℒ️ RM15
πŸ‘‰2) KAKI CANTIQℒ️(SLIM LEG TEA) RM25
πŸ‘‰ POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya


2

Makin hari makin cantik. Bila dah kurus badan pun sihat. Nak aktiviti pun mudah. 100% herba

SlimYou Dytox Tea: RM15
Kakicantiq Tea : RM25

Postage Add : RM8SM/RM12SS
Set combo (SlimYou Dytox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS

WhatsApp 017-510 7115

#kurus #kurusselamat #kuruscepat #kuruslangsing #kurusdenganselamat #kuruscarasihat #kuruscantik #kurussihat #kuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurusdancantik #kurustanpalapar #kurustanpasenaman #kurusmudah #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurusmurah #kuruspantas #kurusdalam7hari #cantik #detox #slimming #teatox #tehkurus #tehkurusmurah #detoxmurah #sayajualdetox #detoxmalaysia


0

Apa perbezaan turun berat sendiri dengan memasuki program ini?
.
Diet sendiri:
❌Tiada bimbingan coach
❌Tidak tahu pilih MAKANAN yang sesuai
❌Tidak tahu senaman apa yang sesuai
❌Mudah hilang motivasi
❌Kebarangkalian naik berat semula tinggi
❌Kalau turun banyak pun takde orang nak bagi reward
----------------------------
Apa yang akan anda dapat?
----------------------------
βœ…30 hari JADUAL MAKANAN supaya anda tak pening nak makan apa
βœ…Tips dan ilmu tentang makanan akan diberi βœ…COACH PERIBADI (boleh tanya personal sekiranya ada persoalan
βœ…Pemantauan selama 30 hari oleh coach supaya anda berdisiplin
βœ… Motivasi berterusan
βœ… Support Group
.
.
TURUN BERAT LEPAS RAYA
0136446733 or click biolink @sitinorazyan for instant WhatsApp #herbalifecoach #teamsurikurus #herbalifemalaysia


1

Semua biasa dengar apa tu teh hijau? Tapi anda tahu tak, teh hijau boleh kuruskan badan?. .
.
.
Serius! Jika tak percaya boleh Google. Caranya minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam. .
.
.
Dah tahu ni, terus buat lah ye, jangan bertangguh keh 😁 Boleh kita kurus dan sihat sama-sama.


7

TAK BANYAK PUN TURUN BERAT BADAN...6KG JE! .
.
.
Itupun dalam masa 2 minggu baru nampak kesan. .
.
Wah, steady je Kak Sue ni amalkan gula-gula kurus Mince + 3 peket detox mix GCT (Green Coffee Tea). Ada 4 peket lagi kena habiskan dalam masa sebulan. Tak sabar nak tau results Kak Sue nanti. .
.
.
Uols nak try juga tak? Sekotak GCT tak sampai RM50 termasuk postage. Tapi kalau nak PERCUMA sekotak, boleh dapatkan set promo bulan Jun. Sekali dengan Mince. JIMAT habis!
.
.
WhatsApp πŸ“² 0166425564 segera ye. Cepat order, cepat pos, cepat kurus πŸ’ƒ


5

SOALAN: "Sis, biasanya berapa lama boleh nampak kesan makan gegulakurus ni?". .
.
JAWAPAN: InSyaAllah, biasanya dalam 1-2 minggu dah boleh nampak hasil perubahan. Cumanya, semua bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. Semua pun berlaku dengan izinNYA kan? .
.
Nak tau cara consume MINCE GulaGulaKurus paling berkesan dengan maklumat set lengkap kurus oleh DiMAR, boleh terus WhatsApp saya di πŸ“² 0166425564 keh.


5

MENGAPA KULIT ANDA MEMERLUKAN BEAUTY BOOSTER?πŸ“πŸ‡
.
βœ…Mengembalikan keanjalan kulit dan seri wajah
βœ…Menghilangkan kesan parut jerawat
βœ…Mengawal sel2 kulit wajah daripada rosak
βœ…Mengubati penyakit kulit dan kulit kering
βœ…Kulit akan kelihatan lebih cerah, anjal dan gebu
.
πŸ’₯RM59 ONLY
πŸ“¦POSTAGE ADD RM7 SM/ RM11 SS
.
order and enquiries whatsappπŸ“²
klik link terus di bio yaπŸ’‹
.
#trudollybyfazura #trudolly #trudollymalaysia #trudollyoriginalhq #trudollypromo #setkombopromo #promosetkombo #beautybooster #detoxpro #vdolly #kurusdancantik #cantikluardalam #postagesetiaphari #kulitcantik #kulitsihat #posseluruhmalaysia #promo #raya2018 #promoraya #suka #promomoodonz #onz #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #fattzura #missfazura #fazura #fattahamin


0

Setelah makan macam2 jenis makanan musim2 raya ni, amalkan 1 biji #detoxpro sebelum tidur ya.
.
Ianya bagus utk bantu kita buang semula toksin2 dalam tubuh kita, barulah dpt berehat dengan lebih selesa sebelum teruskan aktiviti esok hariπŸ€—
.
Bangun pagi, mudah membuang, perut flat, badan makin ringan. Barulah bersemangat setiap hari gituu.
.
DETOX PRO:-
πŸ€Membuang toksin dalam badan
πŸ€Mendapatkan berat badan yg ideal
πŸ€Meningkatkan stamina dan tenaga
πŸ€Membaik pulih sistem penghadaman
.
Sekarang Trudolly dtg dalam bentuk LOOSE ITEM tau uolls!
.
πŸ’°RM 59 ONLY
πŸ“¦POSTAGE ADD RM7 SM /RM11 SS
🎁FREE GIFT
.
πŸ“¦POSTAGE SETIAP HARI
Order and Enquiries whatsappπŸ“²
Terus tekan link di bio yaπŸ’‹
.
#trudolly #trudollymalaysia #trudollyoriginalhq #trudollybyfazura #beautybooster #detoxpro #vdolly #kurusdancantik #cantikdalamdanluar #sihat #kulitcantik #kulitsihat #trudollypromo #promotrudolly #postagesetiaphari #posseluruhmalaysia #suka #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #fattzura #fazura #missfazura #fattahamin


1

Lepas raya berat badan naik berganda2.. stress tak tahu mcm mn nak buat. jgn risau um cuba detox tea. ia berfungsi menghapuskan lemak lemak degil dalam bdn kita

SlimYou Dytox Tea: RM15
Kakicantiq Tea : RM25

Postage Add : RM8SM/RM12SS
Set combo (SlimYou Dytox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS

WhatsApp 017-510 7115

#kurus #kurusselamat #kuruscepat #kuruslangsing #kurusdenganselamat #kuruscarasihat #kuruscantik #kurussihat #kuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurusdancantik #kurustanpalapar #kurustanpasenaman #kurusmudah #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurusmurah #kuruspantas #kurusdalam7hari #cantik #detox #slimming #teatox #tehkurus #tehkurusmurah #detoxmurah #sayajualdetox #detoxmalaysia


0

Buat apa nk susah2 cari duit beribu2 utk buang lemak dlm badan tu..
set combo serendah RM40 dan yang paling BEST..
Teh kurus kami terbukti berkesan dgn beribu feedback dr customer..😘
NAK ORDER?? HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
πŸ‘‰1) SLIMMING DETOX TEAℒ️ RM15
πŸ‘‰2) KAKI CANTIQℒ️(SLIM LEG TEA) RM25
πŸ‘‰ POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya


0

Anda ada strechmark lepas bersalin
.
Anda patut cuba #secretcorrea #losyenkurussejuk membantu mengurangkan sterchmark di mengempiskan perut ibu2
.
Nak kami bantu?
.
DM atau klik jeww di bio IG tu


1

Selamat utk diminum. Hanya dari herb terpilih dan organik. Anda nak kurus?? Xperlu risau lg
Wsp 012 5013 750
Real testimoni & customer πŸ’ŸπŸ’• Order: wsp 012 5013 750 / tekan link dibio

#naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganno1malaysia #letskurus #moodrepubliktour #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehmurahrm15 #tehkurusmalaysia


1

Misi Pakai Baju size xs!
.
Nak buang lemak2 dalam badan? Jom makan OMC! Tapi jangan pelik ya nanti yakk yakk minyak😁
.
Kunyah2 OMC je boleh kurus😰
.
TAK PAYAH HEAVY DIET
TAK PAYAH PANTANG
TAK PAYAH SUSAH2 PERGI GYM
TAK PAYAH NANGIS2 TAHAN NAFSU MAKAN
.
Tau tau semua dah muat pakai baju XS lepas ni. Syoikkknya😍
.
Harga Jualan
-1 botol : RM75
Postage : SM RM7 / SS RM11
.
Berminat nak order? Boleh direct tekan link ya di bio..
.
πŸ“¦Postage setiap hari
βœ…Free consult & Free gift🎁
.
#ohmychocolate #ohmychocolatemalaysia #ohmychocolateoriginalhq #ohmychocolatepromo #omcpromo #omcmalaysia #omcoriginalhq #omcasyallie #promokombo #setkombopromo #promoraya #promo #raya2018 #promomoodonz #onz #kurusdenganselamat #dietsihat #coklatkurus #kurusdancantik #detox #suka #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #postagesetiaphari #posseluruhmalaysia #freegift


1

Kehilangan yang paaling mengembirakan adalah kehilangan berat badan 😊

byk testimoni2 yg sudah berjaya.. masih ragu-ragu??? jangan runsing..saya bantu guide awak..😊 Set combo serendah RM 40 + FREE GIFT.. WA 0162199742

HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
πŸ‘‰1) SLIMMING DETOX TEAℒ️ RM15
πŸ‘‰2) KAKI CANTIQℒ️(SLIM LEG TEA) RM25
πŸ‘‰ POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS)

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya


0

Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tapi salmon diimport. Jadi, harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudahkan?. .
.
Tahukah anda bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omega-3 sama seperti ikan salmon? Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang. .
.
Omega 3 dapat pecahkan lemak dan bantu kurangkan kolestrol. Tambahkan ikan tongkol dalam menu anda akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian. Sangat baik juga untuk orang mengandung.


4

"Badan rasa ringan dan bertenaga walaupun selepas membuang.". .
.
.
Saya mencari 10 orang yang serius ingin turunkan berat badan dengan selamat, hanya dengan amalkan produk kami selama sebulan. Dengan syarat, anda konsisten dan tak lekas putus asa. .
.
.
Bermodalkan hanya RM130 (harga sebenar RM225), anda akan dapat 2 botol gula-gula kurus Mince dan sekotak Green Coffee Tea detox mix, guide menu sihat selama 30 hari dan banyak lagi tips kesihatan mengikut situasi anda .
.
.
WhatsApp terus ke πŸ“² 0192557314 sekarang, saya tunggu di hujung talian ye! 10 calon pertama sahaja.


5

Ini di antara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Kawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Tingkat metobolisme (lagi cepat bakar lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan (detox)
🍬 Stabilkan hormon
🍬 Bakar lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya (100% selamat, proven test lab)
🍬 Turunkan kolestrol.
🍬 Kecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Tiada cirit birit, pening, mual
🍬 Automatik rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah kurus! .
WhatsApp πŸ“² 0192557314 😘 .


3

.
"Badan rasa ringan dan bertenaga walaupun selepas membuang.". .
.
.
Saya mencari 10 orang yang serius ingin turunkan berat badan dengan selamat, hanya dengan amalkan produk kami selama sebulan. Dengan syarat, anda konsisten dan tak lekas putus asa. .
.
.
Bermodalkan hanya RM130 (harga sebenar RM225), anda akan dapat 2 botol gula-gula kurus Mince dan sekotak Green Coffee Tea detox mix, guide menu sihat selama 30 hari dan banyak lagi tips kesihatan mengikut situasi anda .
.
.
WhatsApp terus ke πŸ“² 0126206934 sekarang, cik lin tunggu di hujung talian ye! 10 calon pertama sahaja.


5

.
Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tapi salmon diimport. Jadi, harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudahkan?. .
.
Tahukah anda bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omega-3 sama seperti ikan salmon? Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang. .
.
Omega 3 dapat pecahkan lemak dan bantu kurangkan kolestrol. Tambahkan ikan tongkol dalam menu anda akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian. Sangat baik juga untuk orang mengandung.


2

.
Ini di antara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Kawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Tingkat metobolisme (lagi cepat bakar lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan (detox)
🍬 Stabilkan hormon
🍬 Bakar lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya (100% selamat, proven test lab)
🍬 Turunkan kolestrol.
🍬 Kecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Tiada cirit birit, pening, mual
🍬 Automatik rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah kurus! .
WhatsApp πŸ“² 0126206934 😘 .


4

Aduhhh! Kena setepek πŸ˜‚ Korang rasa apa? Stroberi ke, cekelat ke, keledek? πŸ™ˆ .
.
Rasa oren la bagus. Macam perisa gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR. Tapi jangan malas bersenam ye!


1

Kombinasi gula-gula kurus MINCE dan minuman detox GCT amat serasi dengan sis Izan ni. Baru consume dua hari dah rasa perbezaan. .
.
Memang selalunya tuan empunya badan lah yang akan rasa kesannya paling ketara. Dia yang kurus, kau yang panas. Dah kenapa? Hahaha ok just kidding! πŸ˜‚.
.
Nak rasa sendiri penangan kombinasi tag team MINCE + GCT dalam masa yang singkat, terus je lah WhatsApp saya di πŸ“² 0194761913 sekarang juga ya. Janji? ✌️😁✌️


1

Gula Gula Kurus Mince oleh DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
➑️ Susah nak turun berat badan
➑️ Mengah bila naik tangga
➑️ Nak turunkan berat tapi masih menyusu
.
Kami ada lebih 600 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma mereka malu-malu nak share kat kita.
.
Kenapa korang kena try produk DiMAR?
.
(+) Kami guna bahan kualiti dan selamat
(+) Kami beri korang menu untuk bagi lagi cepat dan banyak jumlah kilo yang turun
(+) Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
Mana nak order?
WhatsApp πŸ“² 0194761913


1

TruDolly Ramadhan Raya Deals still onz!!!
.
Dengan setiap pembelian combo akan dapat satu FREE POUCH LIMITED EDITION from #trudolly uolls!!! Onz tak onz??
.
πŸŽ€RM 150SM / RM160SSπŸŽ€
πŸ“TRUDOLLY (BEAUTY BOOSTER + DETOX PRO ) VDOLLY
πŸ“FREE POUCH TRUDOLLY
πŸ“FREE POSTAGE
.
πŸŽ€RM190SM /RM200SS
πŸ“2 BOX TRUDOLLY
πŸ“FREE POUCH TRUDOLLY
πŸ“FREE POSTAGE
.
πŸ’₯RM 150SM /RM160 SS
πŸ“TRUDOLLY + BEAUTY BOOSTER
πŸ“FREE POUCH BAG
πŸ“FREE POSTAGE
@
πŸ“TRUDOLLY + DETOX PRO
πŸ“FREE POUCH BAG
πŸ“FREE POSTAGE
.
Nak cantik glowing masa raya? Ni lah masanya kita cuba #trudolly dengan harga super jimat😚
.
Order and enquiries whatsapp terus πŸ“²klik link terus ye awakπŸ’‹
.
#trudolly #trudollybyfazura #trudollyoriginalhq #trudollymalaysia #trudollypromo #raya2018 #beautybooster #beautyboosterfazura #detoxpro #detoxprofazura #vdolly #vdollyfazura #setkombopromo #promosetkombo #cantikdalamdanluar #fattzura #missfazura #fazura #fattahamin #kurusdancantik #suka #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #postagesetiaphari #posseluruhmalaysia #florabyguccimalaysia #freegiftpouchtrudolly #freegifttrudolly


0

TruDolly Ramadhan Raya Deals still onz!!!
.
Dengan setiap pembelian combo akan dapat satu FREE POUCH LIMITED EDITION from #trudolly uolls!!! Onz tak onz??
.
πŸŽ€RM 150SM / RM160SSπŸŽ€
πŸ“TRUDOLLY (BEAUTY BOOSTER + DETOX PRO ) VDOLLY
πŸ“FREE POUCH TRUDOLLY
πŸ“FREE POSTAGE
.
πŸŽ€RM190SM /RM200SS
πŸ“2 BOX TRUDOLLY
πŸ“FREE POUCH TRUDOLLY
πŸ“FREE POSTAGE
.
πŸ’₯RM 150SM /RM160 SS
πŸ“TRUDOLLY + BEAUTY BOOSTER
πŸ“FREE POUCH BAG
πŸ“FREE POSTAGE
@
πŸ“TRUDOLLY + DETOX PRO
πŸ“FREE POUCH BAG
πŸ“FREE POSTAGE
.
Nak cantik glowing masa raya? Ni lah masanya kita cuba #trudolly dengan harga super jimat😚
.
Order and enquiries whatsapp πŸ“²
klik link terus di bio yaπŸ’‹
.
#trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #trudollyoriginalhq #trudollypromo #setkombopromo #promosetkombo #promoraya #raya2018 #promomoodonz #onz #promo #kurusdancantik #kulitcantik #kulitsihat #cantikdalamdanluar #beautybooster #detoxpro #vdolly #suka #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #postagesetiaphari #posseluruhmalaysia #freegiftpouchtrudolly #freegifttrudolly


0

TruDolly Ramadhan Raya Deals still onz!!!
.
Dengan setiap pembelian combo akan dapat satu FREE POUCH LIMITED EDITION from #trudolly uolls!!! Onz tak onz??
.
πŸŽ€RM 150SM / RM160SSπŸŽ€
πŸ“TRUDOLLY (BEAUTY BOOSTER + DETOX PRO ) VDOLLY
πŸ“FREE POUCH TRUDOLLY
πŸ“FREE POSTAGE
.
πŸŽ€RM190SM /RM200SS
πŸ“2 BOX TRUDOLLY
πŸ“FREE POUCH TRUDOLLY
πŸ“FREE POSTAGE
.
πŸ’₯RM 150SM /RM160 SS
πŸ“TRUDOLLY + BEAUTY BOOSTER
πŸ“FREE POUCH BAG
πŸ“FREE POSTAGE
@
πŸ“TRUDOLLY + DETOX PRO
πŸ“FREE POUCH BAG
πŸ“FREE POSTAGE
.
Nak cantik glowing masa raya? Ni lah masanya kita cuba #trudolly dengan harga super jimat😚
.
Order and enquiries whatsapp πŸ“²
klik link terus di bio yaπŸ’‹
.
#trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #trudollyoriginalhq #trudollypromo #setkombopromo #promosetkombo #promoraya #promo #promomoodonz #onz #kurusdancantik #cantikdalamdanluar #kulitcantik #kulitsihat #beautybooster #beautyboosterfazura #detoxpro #vdolly #raya2018 #suka #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #postagesetiaphari #freegiftpouchtrudolly #freegifttrudolly #posseluruhmalaysia


1

Side effect Suri Kurus Online Coaching, baju raya 2 tahun lepas dah tak muat nak pakai. Longgar nau dah skang πŸ˜‚ Everyday akan ada kisah baru from Suries yang coach tak sabar sabar nak dengar. I'm happy when every my coachee getting result. Alhamdulillah.
Create your weight loss story with us today 😍

PROGRAM KURUS 30 HARI | Program Turun Berat Badan MUDAH & BERKESAN | βœ”οΈ Turun 3-7 KG βœ”οΈMealplan mudah untuk kurus
βœ”οΈAwesome Coaching Group WANITA 🌟
βœ”οΈ Daily Food Diary Checking πŸ€“
βœ”οΈ Kelas Kurus & Nutrisi ONLINE βœ”οΈ All Online
❗️ DAFTAR SEKARANG ❗️
πŸ”΄Coach Nadiah 011 1147 5950
πŸ”΄Blog : nadiahmahamood.blogspot.com

#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMuar
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus


3

Kuat makan tapi taknak gemuk?Β  siapa macam ni? Hehe.
.
Lepas ni dah takyah risau dahh, nak makan itu ini dah tak perlu bajet2 sebab takut gemukπŸ™…
.
Ratu Slimming Jelly bakal jadi sahabat baik sebab dia meningkatkan metabolisme kita tau.
.
Makan lah macam bela saka sekalipun berat tak naik2 hocayy😍😍😍
.
HARGA :
πŸŽ€1 BOTTLE 69 FREE POSTAGE
πŸŽ€BELI 2 BOTTLE RM130 AND FREE POSTAGEπŸ’—
πŸŽ€BELI 3 BOTTLE RM200 ONLY + FREE TSHIRT RATU LOVER😻
.
πŸ“¦POSTAGE SETIAP HARI
🎁SPECIAL GIFT UTK 100 CUSTOMER TERAWAL
.
πŸ’₯1 BOTTLE 15 SACHETπŸ’₯
.
Tekan link terus utk orderπŸ“²
.
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellymalaysia #ratuslimmingjellyoriginalhq #ratuslimmingjellybyamyerabeauty #amyerabeauty #promo #raya2018 #promoraya #promomoodonz #onz #kurudenganselamat #kurusdancantik #dietsihat #jellykurus #suka #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #postagesetiaphari #posseluruhmalaysia #pinggangramping #badanslim #badanramping #pinggangkerengga


0

MISI LANGSING BERSAMA RATU SLIMMING JELLY πŸ’ƒ
.
Cubalah RATU SLIMMING JELLY! Hanya koyak dan makan. Tak perlu susah2 bancuh. Harga pun berbaloi.
.
Siapa nak TSHIRT RATU LOVER for FREE?
.
Haa sekarang kita ada PROMO hot tau! Beli 3 botol Ratu Slimming Jelly dengan hanya RM200 & FREE TSHIRT Ratu Lover. Curlasss uolss!πŸ’ž
.
1 botol ada 15 sachet, so beli 3 botol cukup untuk 45 hari! Wow wow wow, #terpaksapakaibajuxslahni korang semua nanti!😍
.
HARGA :
πŸŽ€1 BOTTLE 69 FREE POSTAGE
πŸŽ€BELI 2 BOTTLE RM130 AND FREE POSTAGEπŸ’—
πŸŽ€BELI 3 BOTTLE RM200 ONLY + FREE TSHIRT RATU LOVER😻
.
πŸ“¦POSTAGE SETIAP HARI
🎁SPECIAL GIFT UTK 100 CUSTOMER TERAWAL
.
Tekan link terus utk orderπŸ“²
.
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellymalaysia #ratuslimmingjellybyamyerabeauty #amyerabeauty #ratuslimmingjellyoriginalhq #promoraya #promo #raya2018 #promomoodonz #onz #kurusdenganselamat #dietsihat #jellykurus #kurusdancantik #suka #pinggangkerengga #badanramping #pinggangramping #badanslim #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #sifucilik #postagesetiaphari #posseluruhmalaysia


0

Sampai bila nak mengeluh ? πŸ˜• beraya rumah org asyik kena tegur dh gemok la, badan dah berisi la, dah makin "comey" laaaa 😩😩 Korang jangan risau, kami dapat bantu anda. Teh medina dirumus khas buat anda2 yang ingin dapatkan bentuk badan ideal πŸ˜‰

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila


0

Aduh bestnya dapat turun 2 kg dalam masa seminggu amalkan minuman detox mix GCT dan gula-gula kurus Mince serentak. Selera terkawal, badan pun rasa ringan! .
.
.
Sesiapa yang teringin nak turunkan berat badan dengan supplement DiMAR, boleh terus WhatsApp πŸ“² 0192081474 segera ya. Nak diskaun? Boleh je, reroger nanti keh? 😊


2

Betul ke anda nak capai impian anda tu? Atau impian tu sekadar anganan untuk kelihatan berwawasan di mata orang sekeliling sahaja? Cuba berhenti sejenak dan fikirkan semula, apa sebenarnya yang anda mahukan sementara masih hidup di dunia ni. .
.
.
Jika betul-betul inginkan sesuatu, perlulah berdisiplin dan kejar impian itu. Memang senang beralasan untuk tangguh masa. Yang ruginya bukan orang lain pun. Anda juga. Renung-renungkan ye 😊


5

Bila perut dah mampat dengan hidangan juadah lazat itu ini, butang baju pun terasa susah nak katup...usah risau, tiba sudah masanya anda mula kemam 2 biji gula-gula kurus Mince tu. .
.
Selain dapat kawal selera makan, boleh juga bantu pecahkan lemak dari dalam badan dan kontrol kolesterol sekali. .
.
Baju yang sendat akan kembali longgar tak lama lagi, Insyaallah. Tak percaya? Cubalah. WhatsApp saya di πŸ“² 0192081474 segera. Ada promosi harga hilang akal sepanjang Jun ni! Seriusss...


2

- Apa tu Slimyou Dytox tea? 🌹SDT kuruskan whole body
🌹SDT untuk turunkan berat badan
🌹SDT juga akan buang toksik dlm badan
🌹SDT akan cuci usus kita (melawaskan buang air) πŸƒKHASIAT DAN FUNGSI SDT βœ”οΈMELANGSINGKAN BADAN
βœ”οΈMENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI
βœ”οΈMENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
βœ”οΈKENCING MANIS
βœ”οΈDARAH TINGGI
βœ”οΈGOUT/URIC ASID TINGGI
βœ”οΈKOLESTROL TINGGI
βœ”οΈOBESITI
βœ”οΈANGIN DALAM BADAN
βœ”οΈMEMBUANG LEMAK YANG DEGIL
.
.
Means awak yg ada masalah perut buncit, masalah tak lawas bila membuang disarankan consume sdt ni ya
.
Harga rm15.. Murah kanπŸ˜€
Tp kalau nak kesan meletop ambil set combo rm 40 shj free post
.
.
#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#dropshipwanted#kurussebelumraya#teamilafazila#cikguceo


0

HOT SELLING!πŸ”₯πŸ”₯
.
OH MY CHOCOLATE🍫
.
🍫1 BOX OH MY CHOCOLATE RM75
🍫🍫2 BOX OH MY CHOCOLATE RM145
.
πŸ’žFREE CONSULT AND FREEGIFT🎁
.
Bukan selalu kami bagi diskaun naa, baik grab sekarang tau! Lepas ni nak promo kena tunggu tahun depan😁
.
Jom rebut promo menggila ni now now now! Boleh lah pakai kebaya nanti😘
.
Berminat nak order? Whatsapp me nowπŸ’‹klik link di bio ya.
.
πŸ“¦POSTAGE SETIAP HARI
.
#ohmychocolate #ohmychocolateoriginalhq #ohmychocolatemalaysia #omcmalaysia #ohmychocolatepromo #omcoriginalhq #luvbabes #luvlies #promoraya #hppomcpromo #hppomc #raya2018 #promomoodonz #onz #suka #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #sifucilik #dietsihat #kurusdancantik #beratbadanideal #postagesetiaphari #posseluruhmalaysia #badanramping #pinggangramping #pinggangkerengga #badanslim


2

.
Nak kurangkan berat badan, kenalah kurangkan lelemak yang setia bermastautin dalam badan tu dulu. Nak kurangkan, kena keluarkan lah, kan? Nak keluarkan, kenalah dengan cara yang sihat dan selamat. Masuk akal tak so far? .
.
.
Dengan GCT, bahan-bahannya akan bantu pecahkan lemak dari dalam badan dan keluarkan 8-9 jam selepas minum. Jadi, kita ada masa nak kira jadual masa ke tandas nanti. .
.
.
Bila banyak yang keluar, maka badan akan jadi semakin ringan dan sihat. Terlupa timbang berat badan pun tak apa. Tengok beza pada perut, pinggang, peha, lengan pun dah tau. Best kan? .
.
.
WhatsApp segera πŸ“²0126206934 sementara HQ ada buat promosi harga tak masuk akal sepanjang Jun ni. Layan GCT, layan Mince gula-gula kurus selama sebulan. Settle! Insha-Allah.


4

.
Tahukah anda, gula merupakan glukosa yang boleh tambah kalori dan akan disimpan sebagai lemak di dalam tubuh hingga sebabkan obesiti dan penyakit diabetes. Jika kita sentiasa ambil makanan yang manis, kita berpeluang besar untuk hidap penyakit diabetes atau lebih dikenali sebagai kencing manis.  Setakat ini, belum ada lagi ubat yang dapat merawat penyakit diabetes hingga pulih sepenuhnya. 😲


3

.
INSYA ALLAH, DALAM SEMINGGU DUA DAH BOLEH NAMPAK HASIL. .
.
Semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. .
.
βœ”οΈPerut buncit jadi kempis. .
. βœ”οΈSeluar ketat jadi longgar. .
.
βœ”οΈBadan berat terasa ringan. .
.
βœ”οΈNaik tangga pun lutut tak sakit lagi. Alhamdulillah. .
.
Jom kurus dengan selamat. WhatsApp πŸ“² 0126206934 sekarang juga.


4

Membesar mengecil bersama.
Ini baru semangat support each other 🌼.
.
Para suami, sokonglah isteri yang nak kurus ni. Usah diperli, diperlekeh usaha murni sang isteri. Manatau entah-entah niat di hatinya nak merasa lebih sihat dan bertenaga bukan semata nak cantik saja 🌹.
.
Sokong yang baik-baik tu kan elok 🌿.
.
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS 30 HARI / NUTRISI SIHAT
πŸ“±Coach Shafa 0192112157
.
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia


1

Real testimoni❀️❀️ Di musim perayaan ni elok sgt kita detox kn bdn kita.. Dh mcm2 mknan berlemak masuk ke dlm bdn kita kn..mcm2 jenis rendang, lemang, ketupat pe sume dh di sumat..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Syangila badan kita.. Hanya dgn mnm tea detox medina desire ni, dpt buang segala sisa toksin yg ada dlm bdn kita, sekaligus dpt kempiskn perut kita.. Wasap Nik utk order..019-9626715 @klik link wasap di bio sy tu..


2

Meow sapa ni weh
Nak ajak daftar teamsurikurus ni.. Hehe
Erkkkk ada ke yang mcm meow ni....
Jom kita singkirkan segala lelemak jahat tu sesama nak.... βœ”οΈsupporting group
βœ”οΈOnline oaching kurus 30 hari
βœ”οΈ Mealplan mudah untuk kurus, boleh makan nasi
βœ”οΈ Tips kurus
βœ”οΈ Support group
βœ”οΈ Dapat produk nutrisi
Whatapss utk detail ek 012-452484

#teamsurikurus #detoks #kurusselepasraya #buanglemak #kembalikurus #herbalifecoach


2

Tercari cari booster tenaga untuk sepanjang hari? Jom amalkan #ratuslimmingjelly hari ni!!!
.
Meh sini sis nak cerita, Ratu Slimming Jelly ni dapat mengurangkan rasa lapar + menukar lemak menjadi tenaga. Mostly feedback customer memang tak rasa lapar sampai petang uolls!
.
Now Ratu Slimming Jelly ada promo tau.
πŸ“1 botol RM69
πŸ“2 botol RM138
πŸ“3 botol RM200 + Free Tshirt Exclusive ratu!
.
Jangan lepaskan peluang dapatkan tshirt Ratu hokey! Limited edition untuk ratu lover sekalian.
.
Nak kurus masa raya? Nak slim melim? Jom makan Ratu Slimming Jelly now!
.
πŸ“¦Postage setiap hari!
πŸ’₯Special gift untuk 100 customer terawal
.
πŸ’₯1 bottle 15 sachet!πŸ’₯
Jom submit your order now!
Whatsapp me nowπŸ’‹
.
#ratuslimmingjellyoriginalhq #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellymalaysia #ratuslimmingjellybyamyerabeauty #postagesetiaphari #posseluruhmalaysia #kurusdenganselamat #dietsihat #kurusdancantik #badanramping #pinggangkerengga #pinggangramping #promoraya #raya2018 #promomoodonz #onz #suka #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #sifucilik


0

🌹Slimming detox tea (RM15)
🌹minum malam sebelum tidur
🌹utk detoks, kempis perut, turun berat bdan
(xde effect cirit birit) cuma melawaskan pembuangan tiap pagi
.
.
Wassap kita skrg 0129378739 😘
.
.
#naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus
#putrajaya #dropshipwanted #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganno1malaysia #letskurus #kakicantiqputrajaya #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehmurahrm15 #tehkurusmalaysia


0

Barang wajib ada bila travel. Terutama sekali #luslimlabeb 😍😍
-
Fatin bawak lebih ni sebab ada yang nak COD kat langkawi. Jadi sapa yg nak COD kat langkawi bolehlah roger. Stock pun xbanyak sgt bawak. First come first serveee gituuπŸ™ˆ
#luslimlabeb #luslimlabebtribe #testimoniluslimlabeb


3

Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tapi salmon diimport. Jadi, harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudahkan?. .
.
Tahukah anda bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omega-3 sama seperti ikan salmon? Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang. .
.
Omega 3 dapat pecahkan lemak dan bantu kurangkan kolestrol. Tambahkan ikan tongkol dalam menu anda akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian. Sangat baik juga untuk orang mengandung.


8

"Badan rasa ringan dan bertenaga walaupun selepas membuang.". .
.
.
Saya mencari 10 orang yang serius ingin turunkan berat badan dengan selamat, hanya dengan amalkan produk kami selama sebulan. Dengan syarat, anda konsisten dan tak lekas putus asa. .
.
.
Bermodalkan hanya RM130 (harga sebenar RM225), anda akan dapat 2 botol gula-gula kurus Mince dan sekotak Green Coffee Tea detox mix, guide menu sihat selama 30 hari dan banyak lagi tips kesihatan mengikut situasi anda .
.
.
WhatsApp terus ke πŸ“² 0166425564 sekarang, saya tunggu di hujung talian ye! 10 calon pertama sahaja. Let's go!


5

Ini di antara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Kawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Tingkat metobolisme (lagi cepat bakar lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan (detox)
🍬 Stabilkan hormon
🍬 Bakar lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya (100% selamat, proven test lab)
🍬 Turunkan kolestrol.
🍬 Kecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Tiada cirit birit, pening, mual
🍬 Automatik rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah kurus! .
WhatsApp πŸ“² 0166425564 😘 .


9

80% NUTRITION
20% EXERCISE
100% MINDSET
.
Belum cuba lagi dah kata tak boleh. Jangan merendahkan kemampuan diri awak, cuba dulu, belajar dan follow ilmu coach... Daftar sesi Julai 2018 dan click link di bio.
.
#coachilyani #ilyaniwajdi #onlinecoaching #ipoh #tipsdiet #tipskurus #shahalam #subangjaya #malaysia #naturalsweetener #coachherbalife #jomkurus #jomkurussebelumraya #jomkurus1malaysia #kuruscepat #kurusdancantik #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #nakcantik #perutkempis #perutbuncit #newyearresolution #workout #transformation #inspiration #fattofit #goodfat


1

Tahukah anda, gula merupakan glukosa yang boleh tambah kalori dan akan disimpan sebagai lemak di dalam tubuh hingga sebabkan obesiti dan penyakit diabetes. Jika kita sentiasa ambil makanan yang manis, kita berpeluang besar untuk hidap penyakit diabetes atau lebih dikenali sebagai kencing manis.  Setakat ini, belum ada lagi ubat yang dapat merawat penyakit diabetes hingga pulih sepenuhnya. 😲


3

Nak kurangkan berat badan, kenalah kurangkan lelemak yang setia bermastautin dalam badan tu dulu. Nak kurangkan, kena keluarkan lah, kan? Nak keluarkan, kenalah dengan cara yang sihat dan selamat. Masuk akal tak so far? .
.
.
Dengan GCT, bahan-bahannya akan bantu pecahkan lemak dari dalam badan dan keluarkan 8-9 jam selepas minum. Jadi, kita ada masa nak kira jadual masa ke tandas nanti. .
.
.
Bila banyak yang keluar, maka badan akan jadi semakin ringan dan sihat. Terlupa timbang berat badan pun tak apa. Tengok beza pada perut, pinggang, peha, lengan pun dah tau. Best kan? .
.
.
WhatsApp segera πŸ“²0192557314 sementara HQ ada buat promosi harga tak masuk akal sepanjang Jun ni. Layan GCT, layan Mince gula-gula kurus selama sebulan. Settle! Insha-Allah.


4

INSYA ALLAH, DALAM SEMINGGU DUA DAH BOLEH NAMPAK HASIL. .
.
Semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. .
.
βœ”οΈPerut buncit jadi kempis. .
. βœ”οΈSeluar ketat jadi longgar. .
.
βœ”οΈBadan berat terasa ringan. .
.
βœ”οΈNaik tangga pun lutut tak sakit lagi. Alhamdulillah. .
.
Jom kurus dengan selamat. WhatsApp πŸ“² 0192557314 sekarang juga.


2

Transformation Raya Cikgu Yasmin- cikgu yang komited dengan meal plan walaupun tak banyak cakap dalam Elite Coaching. Work hard in silence gituww!!😍
.
Kalau perhatikan gambar before Cikgu Yasmin, masatu berat 72KG, shes struggling sooo hard utk kurus kesian sgt dengar cerita dari kak yasmin. Memang cari Herbalife Nutrition untuk turunkan berat secara sihat. Shes soooo desperate! 😭
.
Turun 14KG, dapat pakej skali glowing and awet muda pulak! Ehh ehhh apasal coach tak bagitau awal2 nii...”Saya Mengajar Form 6, orang pun keliru mana 1 cikgu, mana 1 budak” 🀣🀣 .
Cer korang cari Cikgu Yasmin kat boomerang tu mana 1. Comelll sgt! Hehe😘
.
Congrats Kak Yasmin!!!! 😍😍😍
.
JOIN OUR SURI KURUS PROGRAM KURUS SELEPAS RAYA TODAY‼️
.
🌺Detox detox detox raya!!
🌺Reshape back body after raya
🌺 Kelas Kurus Online RAYA SPECIAL EDITION - Group Coaching Wanita sahaja
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching Group yang supportive
- Kelas Kurus Online
- Food Diary Checking, HomeWork
- Reward
-100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG


1

Tip pertama untuk kempiskan perut ialah minum segelas air satu jam sebelum makan. .
.
Selain bantu lancarkan sistem pencernaan, minum air putih sebelum makan juga dapat bantu proses penurunan berat badan dan kurangkan porsi makanan kita nanti. Best kan? Cubalah πŸ‘


5

KONSISTEN CONSUME KURANG 2 MINGGU, TURUN 2 KG. .
.
Percaya tak, gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR hanya sejenis 'makhluk' yang dicipta dengan izin Allah sebagai asbab kita kurus dengan sihat? . .
Ye, kami percaya setiap kesan penurunan berat badan dan kesan positif pada testimoni pelanggan adalah berkat zat pengasih dan penyayangNYA pada kita semua. .
.
Nak rasa zat Ya Rahman Ya Rahim melalui produk kami? WhatsApp saya di πŸ“² 01116424790 dengan segera, kita bincang lebih lanjut bagaimana nak kurus dengan selamat bersama DIMAR. InSyaAllah


1

SOALAN: "Sis, biasanya berapa lama boleh nampak kesan makan gegulakurus ni?". .
.
JAWAPAN: InSyaAllah, biasanya dalam 1-2 minggu dah boleh nampak hasil perubahan. Cumanya, semua bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. Semua pun berlaku dengan izinNYA kan? .
.
Nak tau cara consume MINCE GulaGulaKurus paling berkesan dengan maklumat set lengkap kurus oleh DiMAR, boleh terus WhatsApp saya di πŸ“² 01116424790 keh.


3

Longgar teruss bila pakai baju 8 tahun lepas kan πŸ˜‚
Mana tak nya, hari2 minum teatox ni.
Tanpa jemu!
Sedar2 baju dah longgar haa

Awak! Trcari2 produk yg berkesan tanpa bahan terlarang? Jom try teatox medina.

Kita kurus selepas raya 😘
Whatapp 0189865672 .

#monstafit #teatoxbymedinadesire #pilkurus #juskurus #teakurus #ubatkurus #kurusdenganselamat #kurusseawal7hari #workout #kurus #fattahamin #fazura #neelofa #faridkamil #terlajaklaris #abangnaktegur #productkurus #qurose #medinadesire #testimonikurus #jomkurus #tipskurus #kuruscaraselamat #detoxbadan #tehviral #tehajaib #kurusdancantik #selamatdigunakan #bahansemulajadi


0

Selalu up gambar orang, meh kita up gambar kita sendiri.
.
Yes,
Saya pernah rasa yang saya pernah diperli,
Saya pernah rasa gemuk tu cane,
Saya pernah rasa kulit banyak jerawat tu cane,
Saya pernah rasa susah nak cari baju,
Saya pernah rasa direndahkan,
And banyakkkk lagi 😌
.
.
And that’s all made me who i am now #alhamdulillah
Pesan sis,
KEEP PRAYING,
USAHA,
NEVER GIVE UP!πŸ”₯✌🏻
.
#6tahun #herbalifecoach #teamsurikurus #coachperempuan 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS 30 HARI / NUTRISI SIHAT
πŸ“±CoachYan 0136446733


3

Puasa sebulan turun 10kg, raya baru 5hr dah naik 4kg 😱😱😱. Jangan risau jom berdetox dulu. Detox menghapuskan lemak lemak degil dlm bdn anda

SlimYou Dytox Tea: RM15
Kakicantiq Tea : RM25

Postage Add : RM8SM/RM12SS

Set combo (SlimYou Dytox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS

WhatsApp 017-510 7115

#kurus #kurusselamat #kuruscepat #kuruslangsing #kurusdenganselamat #kuruscarasihat #kuruscantik #kurussihat #kuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurusdancantik #kurustanpalapar #kurustanpasenaman #kurusmudah #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurusmurah #kuruspantas #kurusdalam7hari #cantik #detox #slimming #teatox #tehkurus #tehkurusmurah #detoxmurah #sayajualdetox #detoxmalaysia


0

Makan macam-macam lepas raya, perut pun mula la start berperangai macam macam kan. .
Standby #AloeVeraConcentrate siap-siap untuk ke"selamat"an dan ke"sejahtera"an perut kita.
.
- Group Coaching Wanita sahaja
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching Group yang supportive
- Kelas Kurus Online
- Food Diary Checking, HomeWork
- Reward
-100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

Herbalife Coach Ayu J
0193763228

#TeamSuriKurus
#HerbalifeCoachMalaysia
#KurusSebelumRaya
#MisiKurusSihat


3