#kurusdancantik

Instagram photos and videos

#kurusdancantik#kurusdansihat#kurus#shoppingonline#produkkurus#letskurus#slimmingtea#kuruscaraselamat#tehviral#dietatkins#naturalherbs#tehajaib#sayajual#jualmurah#jomcantik#tehkurusmalaysia#tehkecikkankaki#teamsurikurus#produkkecantikan#kurusmenawan#produkmalaysia#slimmingherbs#jomkurusraya#sihatdancergas

Hashtags #kurusdancantik for Instagram

by @nurul_detox_tea

Morning gaiss!! Yg nk join postage hari ni cepat wasap 0162199742..postage pg ni pukul 11 a.m 😘😘 kurus dgn rm40 syokk weh 😍

Cara mudah utk makan banyak tanpa naik berat,teatox jer 😘 set combo rm40 & free gift special.. HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS)

Wasap 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


1

by @noorshafawatimufid

Kalau sorang-sorang memang la jalan tunduk bumi. Kalau sorang-sorang memang diet menjunam ke jurang sunyi. Kalau sorang-sorang, motivasi nak kurus memang tak sampai lagi.
.
Bestnya #teamsurikurus ni ada kawan dalam group coaching. Ada kawan sama-sama belajar diet sihat. Ada geng boleh upkan motivasi diet. Ada konfiden “bukan aku sorang nak kurus ni”.
.
No need to be alone lagi. Join la kami-kami ni 😍.#surikurusonlinecoaching #programkurus30hari #coachherbalifemalaysia


1

by @coachilyani

ATTENTION BF MOMMIES 🤱🏻
.
Setuju sangat dengan Dr. Zubaidi. Menyusukan anak = proses turun berat
.
Bila lapar terus nak makan, padahal keperluan air belum maksimum lagi.
.
Pengalaman saya sendiri bila lapar je minum Milo dan roti butterscotch 🤦🏻‍♀️ sebab tu saya faham sangat bila Doc Zubaidi kata ‘seumpaman badan dipam-pam’. Sepatutny saya maksimumkan water intake saya.
.
Alhamdulillah sekarang dah ada ilmu pemakanan yang betul. Tak lagi amalkan makanan kurang khasiat. Still breastfeed dan maintain berat💪🏻
.
Nak saya coach anda yang menyusukan anak dalam masa yang sama turun berat badan? Click link di bio. Pendaftaran sudah dibuka...
.
-Ilyani Wajdi 60125885877-
#getfitnowonline


3

by @detoxtea_sihat

Minggu lepas balik thai sebab ada sepupu kawen
Tu hidangan kawen diorang
Sangat sedap !
Dan makanan dihidang stabil untuk makanan tengahari
Ada nasi
Lauk
Sayur

Disamping tu jangan lupe minum detox tea:
Rm40 shaja utk 1 set..
Pos rm8sm/12ss
Ada freegift menarik.. ✔️ws 0199626715, atau..
klik link wasap di bio ig..atau..
www.wasap.my/60199626715/nakslim


1

by @coachanisbux

Lose weight without hustle with Herbalife Nutrition. Free coaching ladies. Dapat nutritious shakes, dapat coaching intense online, dapat homework, dapat pengawas 🤣🤣 Okey jom whatsapp sini 👇🏻
07-4511356 @ klik link terus kat profile ya! 😘

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #CoachKurusOnline


2

by @coachilyani

SIZE MATTERS! KALORI DAN KUANTITI NI IBARATNYA KUNCI & LOCK 🔐
.
Ada kunci takde lock ❌
Ada lock takde kunci❌
Kunci dan lock yg betul satu kombinasi baik untuk turun berat badan.
.
Makanan sihat ibaratnya kunci dan makan healthy food sahaja tak menjamin turun berat badan
.
Lock pula ialah kawalan portion makanan. Kawal portion shj (contohnya diet kalori deficiet) pun tak guarantee boleh turun 10kg, 20kg mahupun 30kg. Ramai yg mulanya turun kemudian plateau stage. Ini biasanya berlaku sebab berdiet tapi still makan hotdog, biskut dan air manis
.
Gabungan makanan sihat dengan kawalan portion yang baik🔐YES! Sis boleh turun 10kg, 20kg mahupun 30kg.
.
Ada lagi 2 bulan sebelum nak kurus azam tahun baru. Best ke best sebulan 3-10kg, January 2019 dah turun 6-20kg😱Tahun baru badan baru 🔥#azamkurus2018
.
Ilyani Wajdi 60125885877
#getfitnowonline


3

by @coachalyaazulkaffli

..
.
Ni laa antara coaches yang bantu ringankan bumi malaysia, at least 3000 kg lost last year. 😍
.
You can watch, or be part of us. 😘
.
.
#SuriKurusBusinessWorkshop
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia


1

by @coach_nadiahmahamood

Misi membawang 😆 Membawang cara nak increase value to our coachees la. Kak Mira ni Cikgu, buat Herbalife part time. Currently earn rm 1000 + from Herbalife. Kak Mizah ni pun cikgu. Buat Herbalife part time, earn rm 1400++ from Herbalife. PART TIME 😍
.
.

The best part dalam #TeamSuriKurus, kami akan pastikan coachees kami 100% get weight loss result ( asalkan ikut meal plan ). Dan setiap team members pun earn 100% Income. Tak kisah apape pun back ground, semua boleh earn 100% Income. Asalkan bersedia menerima, put things into action, follow the flow. We will guide you step by step. Alhamdulillah for this opportunity #JoinUs #SuriKurusBusinessMentoring


1

by @detoxtea_klubnalalehbyjeera

3 HARI LOST 2.3KG DGN DETOXTEA🔥

See mudahkan nk lose weight.
Rajin detox saja lelemak tepu tu terus hilang 2.3kg.
Siap kurang rasa lapar lg tau sbb detoxtea kita kwl selera mkn awk.
Mana yg suka mkn tu tp nk berat maintain blh cuba detox skrg.
InshaAllah seminggu saja blh lost 2-3kg 😉

✔ RM40 + FREEGIFT 🎁
✔ FREE TIPS KURUS
✔ FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK

Order? Whatsapp 0193104860 😘


1

by @detoxtea_klubnalalehbyjeera

2 MINGGU LOST 13KG DGN DETOXTEA🔥

Penangan berdetox 2 minggu je sis ni lost 13kg.
Darah tinggi turun.
Kerap kencing.
Lawas membuang.
Tak sempat makanan nk jd lemak tepu tersimpan dlm bdn detoxtea kita dh buang & bakar lelemak tu tau.
So mkn pun berat xkn naik makin menurun lg ada. Best kan?
So jom detox skrg utk kesan sepantas kilat 😉

✔ RM40 + FREEGIFT 🎁
✔ FREE TIPS KURUS
✔ FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK

Order? Whatsapp 0193104860 😘


1

by @detoxtea_klubnalalehbyjeera

LOST 20KG DGN DETOXTEA🔥

Drpd 80kg skrg 60kg.
20kg sekali hilang uolls !
Tak exercise x diet tp blh kurus.
Best kan?
Hanya detox saja toksin dlm bdn.
Bila toksin berkurangan saja confirm segala supplements berkesan & berat senang turun tau.
Jom start detox skrg kalau x rugi 😉

✔ RM40 + FREEGIFT 🎁
✔ FREE TIPS KURUS
✔ FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK

Order? Whatsapp 0193104860 😘


1

by @wnhayani

Kesan ber ‘juicing’. Juice ni beri anda tenaga sepanjang masa, mengurangkan rasa lapar dan mencantikkan kulit muka. .Bukan digunakan untuk merawat, tapi lebih kepada membantu dalan pengurusan kesihatan anda. 🔵100% from sayur+buah.
🔵 tiada preservatives dan tiada stabilizer
🔵 tiada gula tambahan

Siapa nak sihat dan kurus boleh amalkan ini. Minimum order 6 botol -RM15/botol

Delivery ikut radius in km.
rm10 in 5km radius from Great Eastern Mall.
Beyond 5km - RM20
Delivery limited to wilayah persekutuan sahaja.

Luar WP seperti Putrajaya than lain lain kawasan sewaktu dgnnya akan dicharge mengikut harga despatch. SEKIAN.

#kurusdansihat
#kurusdancantik


3

by @coachilyani

SEPERTI YG DIJANJIKAN🤗
.
Resipi spaghetti ala2 samyang tapi versi Italiano 😍 #samyang #korea #versibaru
.
Bahan-bahan:
Spaghetti wholewheat
Tuna dalam tin (perisa chilli light)
1 sudu olive oil untuk menumis
Bawang putih & bawang merah
.
Tag member korang yang suka samyang tapi nak kurus👇🏻
.
Credit to @yatie.nadzli for this awesome video❤️
.
Ilyani Wajdi 60125885877
#getfitnowonline


4

by @sitinorazyan

Memang betul, penurunan cepat bila lauk tu digantikan dengan ikan !😁
.
.
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS 30 HARI / NUTRISI SIHAT
📱CoachYan 0136446733
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#herbalifecoachmalaysia


1

by @ayfajulissa

Coachee yang jauh diperantauan, balik Malaysia semua makanan dibedalnya. Satisfy craving katanya. Normal la tu kan. Sesekali balik.😃
.
Tapi beza bila kita makan dengan ilmu dengan makan hentam keromo. 6 minggu Jalam Jalan Cari Makan, naik 3kg dan cepat jer dapatkan balik berat ideal.
.
Kita sediakan meal plan mmg mudah dan berkesan. Once follow meal plan, in shaa Allah, dapat balik result. Dan coach pun akan sentiasa pantau dan do adjustment when necessary. So mudahkan bila join program dan ada coach yg monitor.
.
Join us tau for your own lose weight journey
📲0193763228
.
.
#HerbalifeCoachMalaysia
#TeamSuriKurus
#OnlineCoaching
#ProgramKurus30Hari

Ampang, Kuala Lumpur
1

by @fitstyle_fida

SETIAP HARI, PAGI2 DAH BUAT PILIHAN YG KURANG BIJAK 😎.
.
.
haa, jgn terasa hati ye. Ni cerita hari2 tau. Kalau skali skala tu lain cerita. Kalau skali skala tu bgus 👍🏻.
.
.
Mesti mindset kita "makan kuih je la". And sepotong kuih tu dah 100cal. Kita takkan makan sepotong jeee. Paling2 5 potong. So saraapan dah 500cal. Belum lagi lunch and dinner. So kita ni tambah berat bila lebih ambil kalori harian. .
.
Lebihan 7700cal : 1Kg.
.
Tak perlu nak kira stiap makan brpe cal. Just kita faham apa yg kita makan.
So better pagi2 kita makan yg rendah kalori tapi berkhasiat untk badan kita. .
.
Alhamdulillah peserta2 WLC kini dah tahu apa makanan2 yg baik diambil waktu pagi. And dyorg dah dapat target pgambilan air seharian yg mencukupi💪🏼🔥
.
.
Coach Fida 0176655832
#Coachdarirumah
#cabarankurus30hari
#menudiet
#petuadiet
#tipskurus
#gemukisawesome
#kurusdancantik
#cantikdansihat
#healthylifestyle
#jb

Gelang Patah, Johor, Malaysia
0

by @bieyadawiah

Assalamualaikum & selamat pagi.

Sebelum sarapan jom kita ambik #kakicantiqtea dulu untuk -KECILKAN PAHA & LENGAN-. Siapa badan dah cun tapi ada masalah macam buah pear tu peha besar meh try teh ni. InsyaAllah berkesan.
Wasap Biey 013-6402508


1

by @coachilyani

KOMEN DI BAWAH KORANG YANG MANA SATU👇🏻
.
Solution no.1: Kerap makan tapi jaga portion
.
Solution no.2: Makan sikit dah betul cuma seimbangkan carbo, protein, fiber & lemak baik
.
Solution no.3: Stop makan sorok2, makan je terang2. Kemudian tengok balik cara makan no 1 atau no 2. Refer solution di atas🤣
.
Tak menjadi? Kena join coaching group la tu... Diet ramai2 secara online. Click link di bio😊
.
#coachilyani #ilyaniwajdi #onlinecoaching #menudiet #tipsdiet #tipskurus #shahalam #subangjaya #malaysia #breakfast #mudahterhibur #jomkurus #jomkurussebelumraya #jomkurus1malaysia #kuruscepat #kurusdancantik #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #nakcantik #perutkempis #perutbuncit #omm #workout #viral #transformation #fitmuslimah


1

by @halidahajar

ADE CUST BLI MIMPI MIKA TEATOX UTK JD KN HADIAH BIRTHDAY😱😱😱😱 so sweet 😍😍😍 kne ingt kalau nk psngn kurus bukan usaha sebelah pihak je tawwww haa..nk wife kurus..husband kne support dan sebaliknye..nk anak2 kurus? Parents kne support jugak ye😉 SAYA PON DAH CUBA..TIADA KESAN SAMPINGN!!!
#mimpimikateatox
#mimpijadikenyataan
#detox
#kurus
#kurusdancantik
#slimwithoutexcercise
#skinnyfit
#looseweight
#journeytofit
#alwaysbelieve


4

by @coachfaizah

PROJEK KURUS SEBELUM 2019
✅ PROGRAM TURUN BERAT ONLINE MUDAH & BERKESAN 🤗
⭕ Turun berat 15-20kg
⭕ Group coaching wanita sahaja
⭕ Mealplan mudah utk kurus
⭕ Coaching group yg supportive
⭕ Kelas kurus online
⭕ Homework & food diary checking
⭕ Reward
⭕ 100% ONLINE & EFFECTIVE. .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari


1

by @bakar.lemak.mince

Apa itu "Circuit Training"? Ia adalah rutin senaman kitar untuk beginners. Mengikut pakar kesihatan, Kevin Zahari, lakukan 6 senaman berikut secara berterusan. Rehat jika perlu, usah paksa diri ye. Ulangi kitar ini sebanyak 3 kali. Oh ye, rehat 2 minit antara kitar. Selamat mencuba!


1

by @bakar.lemak.mince

Sis Intan ni punyalah busy dengan kelas sampai terlupa makan. Busy sungguh tu eh? Walaupun kadangkala terlupa nak consume gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR, sempat jugalah turun 2 kg. Sebotol pun tak sempat habis. .
.
Bayangkan jika dia consume Mince dengan konsisten untuk sebulan tu. Hmmm tentu malatopss weight loss dia.
.
Nak order/pertanyaan boleh WhatsApp saya di 📲 0169587075 dengan SEGERA


1

by @bakar.lemak.mince

Harini saya nak perkenalkan semula gula-gula kurus bernama Mince, salah satu produk kurus popular nationwide di bawah jenama DiMAR. .
.
Sebelum tu, tahukah anda bahawa jenama ni sudah pun bertapak di Malaysia sejak dua tahun lalu? Alhamdulillah disahkan HALAL dan SELAMAT oleh Jakim dan KKM. .
.
Hampir seribu real testimoni oleh pelanggan kami telah diterima dan feedbacknya sangat positif. Syukur. .
.
Jadi, tak perlu ragu-ragu lagi, boleh terus WhatsApp saya di 📲 0169587075 harini juga.


1

by @inazambri_az_beautyshop

Testimoni kopi puteh turboo by berry strowberry. Laki pompuan pun boleh minum. Tak ada masalah 😃 jom order dgn sis 1 ✌🏻 RM 65 only ❗️ Whassup/Dm ➡️019-6766145

#testimoni #kopiputehturboo #minumkopidahbolehcantik #kulitgebu #kurusdancantik #sayajualmurah #originalhq


0

by @nurul_detox_tea

TAK PAYAH PANTANG NASI BILA TURUN BERAT BADAN DENGAN TEATOX MEDINADESIRE.. Ye ke? Boleh percaya ke?
Ehh? Mestilah kena percaya.kalau nak tahu,dengan cara ni,ada yang turun lebih 10kg dalam masa sebulan tau..👍 COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


0

by @coachaidaismail

Tak wajib pun bersenam dalam program surikurus kami, tapi kalau dapat bersenam lagi power la result turun berat tu.💪 Raini ni orang brunai dan sakarang tinggal di Jordan, kami hanya berhubung melalui online coaching je.
.
Tahniah raini dapat turun berat 2.4kg, banyak tu, baru je start programkan so boleh je nak turun banyak lagi lepas ni, janji ikut je mealplan yang coach bagi insyaAllah boleh kurus sebelum 2019.
.
PROJEK KURUS SEBELUM 2019‼️
!Program Turun Berat Online Mudah & Berkesan!
- Turun berat 15-25kg
- Group coaching awesome
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching group yang supportive
- Kelas kurus online
- Food diary checking, Homeword
- Reword
- 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG‼️
🌹HERBALIFE COACH! PROGRAM KURUS/ NUTRISI SIHAT.
📲 COACH AIDA 0145470510

#herbalifenutrition #onlinecoaching #coachperempuan
#teamsurikurus


2

by @detoxtea_sihat

Wahhh !!!
7 kg loss !!
Satu pencapaian yg menggembirakan
Labur rm40 dapat loss 7 kg
Memang puas hati
Penangan set combo mmg macam ni 😉
.
Untuk oder
.
🐝SET COMBO RM40

ws 0199626715, atau..
klik link wasap di bio ig..atau..
www.wasap.my/60199626715/nakslim


3

by @nurul_detox_tea

Nak kurus dgn modal rendah?
Dah Cuba pelbagai produk,hasil tetap mengecewakan?
Jangan sedih..saya Bantu selesaikan masalah tu.. Jom consume teh by medinadesire ni..set combo Serendah Rm 40 jer..Tp hasilnya..memang menakjubkan 😘😘 .

HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM11(SS)

WA 0162199742

#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara


0

by @kurusmudah.berkesan

7kg hilang lepas amal minum SET COMBO TEA MEDINA.
.
Jangan risau TEH MEDINA 💯 HERBA SEMULAJADI.Memang KHAS untuk MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN.
.
Mesti DIAMAL SECARA KONSISTEN ya !!!
.
Harga set combo tea RM40 sahaja📣📣
.
Berminat? Cepat² whatsapp 0162199742
.
#teamilafazila#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea#ctdk#bajurayaterkini#bajurayasaizbesar


0