#kurusdancantik

Instagram photos and videos

#kurusdancantik#sayajualmurah#bazaaronline#langsingmurah#bazarmalaysia#dimar#teamsapower#tipslangsing#pinklady#kurusberkesan#belvya#detoxteamurah#kuruspantas#follow4follow#kurusmalaysia#kurusselepasraya#gulagulakurus#kuruscepatmalaysia#dietseimbang#secretcorrea#gemokisawesome#like4like#uum#larome#kuruscepatdanselamat

Hashtags #kurusdancantik for Instagram

WOW 😲 10KG LOSS DENGAN CONSUME SKINNY TEATOX & SKINNY LEGSTEA. Alhamdulillah.
.
Semua pakat nak kurus ni sebab dah nak masuk tahun baru. Azam anda 2017 nak kurus dah tercapai belum? πŸ™ˆ
.
Buy 2 box skinnyteas (can mix) RM75 ss add RM5 😘
Seronok bila dapat feedback macam niπŸ’• Whatsapp Amy 0125829581 untuk harga PROMOSI GAJI 😍 save RM8-RM21 😱
__

Mana yang confuse lagi teatox or legstea? Baca ni ok.
☘️ Teatox: teh untuk kempiskan perut, kawal selera makan, turunkan berat badan
☘️ Legstea: teh untuk kecilkan kaki, peha, lengan, hilangkan senggugut, buat period lebih lancar dan turunkan berat badan
For beginner Amy galakkan consume both teas utk kesan yang berganda πŸ”₯πŸ’ͺ🏻.
#teambymyna #teambymynaperlis #skinnylegstea #skinnyteatox #detoxteamalaysia #unimap #uitmperlis #sayajualmurah #produkkurus #kurus #detoxdancantik #buangtoksin #sayanakkurus #kuruscepat #jomkurus #murahje #kurusdanjimat #kurusdancantik
#fabulovesedap #atasimasalahgemuk #kulitcantikberseri #badankuruskulitcantik
#produk2in1 #jombeli #sayajualmurah


0

.
APA KELEBIHAN MINCE NI?
.
Paling utama Mince ni terbukti berkesan untuk control selera makan kita. Ia juga boleh:-
.
βœ”οΈ Menjaga kestabilan gula dan darah.
βœ”οΈ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
βœ”οΈ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
βœ”οΈ Membuang toksin dalam tubuh.
βœ”οΈ Mengawal Berat Badan.
βœ”οΈ Menghalang pembentukan lemak.
βœ”οΈ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
βœ”οΈ Agen awet muda.
βœ”οΈ Anti Kanser.
βœ”οΈ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
βœ”οΈ Menurunkan kolestrol.
.
Nak tau lebih lanjut tentang Mince ni wasap je 010957478 ye.


2

.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0126206934


2

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0192557314


1

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0132224512


2

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus
.
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat, dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit, menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp 013-2226105


3

.
ALHAMDULILLAH
Semua masalah ada penyelesaiannya. Samada nak atau tak, lambat atau cepat jer. Lagi cepat bertindak, lagi cepat la dapat hasilnya.
.
Seronok jugak dapat bantu orang selesaikan masalah ni.
.
.
DM atau WA untuk pertanyaan.
πŸ“±+6012 3460 034
πŸ“±+6012 3460 034
πŸ“±+6012 3460 034

Ampang Point Shopping Centre
3

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0189090641


4

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 019-5553123


2

.
DAH 5 KOTAK HABIS TAPI TAKDE PAPE PUN?!
Pernah tak alami situasi macam ni? Bukan JTTℒ️ jer, apa-apa supplement pun tak pernah berkesan. Habiskan duit jer.
.
KEJAP!
Mungkin ada yang tak kena dengan cara pengambilannya.
.
Jom ikuti TIPS KEBERKESANAN JTTℒ️ atau supplement lain yang mungkin membantu anda memperbaiki rutin anda, terutama pemakanan.
.
Love,
@yourlifestylejamu

Starbucks Drive Thru Jalan Ampang
1

Siapa nak join NEW YEAR TRANSFORMATION CHALLENGE? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Untuk new coachees: TURUN 5KG DECEMBER ya. Nak tak nak tak? 😍

Jom tengok dulu gambar2 dari Raya Transformation Challenge haritu.
Siapa nak join #surikurusnewyeartransformationchallenge boleh join COACHING DECEMBER ni ye.

Jomssssss πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ ==================== ‼️NEW YEAR TRANSFORMATION CHALLENGE‼️
β–ͺ️Turun 4-8kg sebelum 2018
β–ͺ️Join Team SuriKurus Coaching Today!

PROGRAM KURUS 30 HARI
βœ”οΈ Mealplan mudah untuk kurus
βœ”οΈ Coaching Group yang Awesome 🌟
βœ”οΈ Daily Meal Check
βœ”οΈ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
πŸ“±Coach InaAb 0136280514. πŸ”΅BLOG: amalina-peter.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia


1

Woww alhamdulillah ❀️
√ Turun 4kg
√ Kulit muka licin sikit

Okay awak bila pulak ? Meh cuba Trudolly cepat dan nikmati 2 manfaat dengan 1 harga sahaja. RM99 percuma kos penghantaran dan percuma botol air πŸ‘

#trudollypenang #sayajualtrudolly #trudollymurah #truedetox #trueglow #detoxpro #beautybooster #kurusdancantik #detoxmurah #tabletdetox #tabletcantik #trudollybutterworth #seberangjaya #sunwaycarnivalmall #fattzura #penang #bebasjerawat #kurusmurah #carakurus #trudollykedah #trudollyperlis


0

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 016 7638515


2

Beras perang merupakan sejenis biji-bijian semula jadi yang lengkap. Rasanya seperti berkacang dan lebih kenyal serta berkhasiat daripada beras putih.

Sangat disarankan untuk mengambil beras perang berbanding beras putih bagi mereka yang nak turunkan berat badan. Berat perang sangat mengenyangkan dan melawaskan penghadaman. Ia juga mengawal kolestrol dan gula dalam darah.
Banyak lagi manfaat beras perang ni. Jom tukar beras putih kepada beras perang.


2

MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali.
.
Nak beli 1 1 boleh, nak beli 2 skali pun boleh. Nak lagii jimat amik COMPLETE SET terus. Lagiiiik jimat nau nau.
.
Jom wasap 0177420786 nak tau lebih lanjut πŸ˜‰


2

Beras perang merupakan sejenis biji-bijian semula jadi yang lengkap. Rasanya seperti berkacang dan lebih kenyal serta berkhasiat daripada beras putih.

Sangat disarankan untuk mengambil beras perang berbanding beras putih bagi mereka yang nak turunkan berat badan. Berat perang sangat mengenyangkan dan melawaskan penghadaman. Ia juga mengawal kolestrol dan gula dalam darah.
Banyak lagi manfaat beras perang ni. Jom tukar beras putih kepada beras perang.


3

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0195942324


1

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0194761913


1

Berbeza dari sebelum kan. Kalau anda perasaan kebanyakan yang calit WD pipi mesti nampak lain macam.Lain macam sebab calit WD dengan konsisten.Dulu kusam sekarang tambah senyum bertambah manis .
.
.
Bila kulit sihat dari dalam kita pon bertambah yakin untuk melakukan sesuatu perkara.WD nie banyak manfaat kita akan dapat kalau kita konsisten dan air 3L untuk menjaga kelembapan kulit kerana tubuh badan kita memerlukan banyak air supaya toksin dalam badan keluar secara selamat.
.
.
Dengan adanya tree peony dalam kandunga. WD kita akan lebih mudah membuang toksin dalam kita yang banyak tu sebab tree peony akan menyahkan toksin dengan selamat .Tak payah nak telan telan atau shake shake.Calit sahaja WD pada 3 nadi .
.
.
Dapatkan harga promosi
RM75 SM | RM80 SS
Whatssap 011-11511928


4

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60197002868


2

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0139196368


1

Beras perang merupakan sejenis biji-bijian semula jadi yang lengkap. Rasanya seperti berkacang dan lebih kenyal serta berkhasiat daripada beras putih.

Sangat disarankan untuk mengambil beras perang berbanding beras putih bagi mereka yang nak turunkan berat badan. Berat perang sangat mengenyangkan dan melawaskan penghadaman. Ia juga mengawal kolestrol dan gula dalam darah.
Banyak lagi manfaat beras perang ni. Jom tukar beras putih kepada beras perang.


1

Kulit muka bukan main cantik, cik mungeee (miss V) tu kena jaga dengan baik jugak tauuu!
.
.
βœ… Apa pentingnya penjagaan MISS V?
Kebersihan di bahagian alat sulit wanita (faraj) perlu dijaga dengan baik supaya jangkitan tidak berlaku.Β Wanita sentiasa digalakan untuk mencuci bahagian sulit dengan bersih dan memastikan ia kering selepas membuang air kecil dan selepas aktiviti bersama suami. Kelembapan pada bahagian faraj akan menggalakkan pertumbuhan dan jangkitan mikroorganisma seperti kulat dan bakteria. Jika kebersihan tdi bahagian sulit tidak dijaga dengan rapi, bakteria dan kulat mudah membiak dan menyebabkan keputihan. Sebaiknya, jagalah miss V Kita macam mana telitinya kita jaga kecantikan kulit muka.
.
.
βœ… Apa bestnya merah menyala V-HYGIENE ni? .
πŸ”Έ Khas untuk penjagaan MISS V. Selalu kita tgk pencuci wanita cair mcm air, tapi vhygiene ni lain dari lain sikit. Tekstur pekat, berbuih halus, dan rasa fresh. Sangat bagus yg ada masalah gatal-gatal, berbau atau keputihan sebab didalamnya ada 3 bahan utama yg HEBAT & BAGUS iaitu kacip fatimah, sireh dan manjakani.
.
.
πŸ”Έ Cik munger tak boleh berada di dalam keadaan lembap dan berpeluh. Kalau tak bakteria mudah membiak. Ekstrak sireh dalam VH ni pasti mampu membasmi bakteria bakteri yang jahat menganggu keselesaan cik munger.
.
.
πŸ”Έ Terutamanya bagi yang dah berkahwin dan dah ada anak. Almaklumlah cikk munger tu dah mengembang menguncup kannn. Perlukan sesuatu juga untuk merapatkan kembali apabila proses mengembang extreme tu berlaku. Jadi orang orang dulu,inilah rahsianya.
.
.
πŸ”Έ Masalah keputihan? Tipulah kalau takde. Kalau tak keringla tanah tanah yang subur. Jadi yang membezakan keputihan tu normal atau tak dari segi bau dan warnanya. Ekstrak manjakani ni membantu merawat masalah keputihan dan menghilangkan bau yang tidak menyenangkan.
.
.
Fahamkan kenapa saya kata set kombo ni utk aset wanita? Anak dara boleh guna, mak dara lagi digalakkan guna.
.
WD RM75, VH RM50.
PROMOSI COMBO RM120 only.
WA 011-11511928


1

Hanya dengan izinNya saya kongsi cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0192081474


2

MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali.
.
Nak beli 1 1 boleh, nak beli 2 skali pun boleh. Nak lagii jimat amik COMPLETE SET terus. Lagiiiik jimat nau nau.
.
Jom wasap 0128443099 nak tau lebih lanjut πŸ˜‰


3

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0194440077


1

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 017.709.7695


3

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 019 7791824


1

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0164196692

Institut Perguruan Sultan Abdul Halim
2

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 012 374 3901


2