#kuruspantas

Instagram photos and videos

#kuruspantas#kuruscepat#nakkurus#kuruscantik#kurus#kurusmudah#weightloss#kurustanpadiet#tipskurus#kawalseleramakan#misikurus#cepatkurus#appecut#appecutnerrys#appecutkasipecah#turunkanberatbadan#weightlossjourney#appecuttestimoni#bestslimmingproduct#pinggangkerengga#appecutfeedback#garciniacambogia#serbukcoklatkurus

Hashtags #kuruspantas for Instagram

πŸ”‰πŸ”‰ Adik manis dan kakak syantikk ‼️‼️ Bila lagi nak melentik? Cepat pakai #sexybengkung sekarang bersama #slimminggel yg tgh promo giler2 ni

Material best, tak panas, tak bergulung dan memang betul2 fit kan perut u olls πŸ’ƒπŸ» #annetteslimfirm
#sexybengkung
#lacegirdlelentik
#ubatkurus #kurustanpaubat
#annetteslim #annetteslimmingfirm
#kurusterlajak #kuruspantas #kurussihat #diet #slimminggel #slimmingproduct #lokalah #malaysia #gelkurusmurah #gelkurusrm10 #prelovedmalaysiamurah #prelovedmalaysia #noradanish
#TeamCiktynAwesome


0

" NAK KURUS TAPI SAYANGKAN KESIHATAN BUAH PINGGANG? "
.
.
Jawapannya ber CLEAN 8 Lah....
.
.
CLEAN8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi MEMBAKAR LEMAK supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.
.
.
Hanya 2 BIJI SEHARI dah cukup untuk anda rasa PERUBAHAN POSITIF pada berat badan anda. Mudah kan?
.
.
==========
.
β€œ5 SEBAB ANDA WAJIB DAPATKAN CLEAN8 HARI INI.” .
.
1) Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T)
.
2) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013)
.
3) Kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice)
.
5) Mudah guna. Hanya TELAN dan tunggu hasil sahaja.
.
.
TEKAN LINK DI BIO UNTUK MEMUDAHKAN COACH KAMI BANTU ANDA & DAPATKAN HARGA PROMOSI MELALUI WHATSAPP 😘
.
.
______________________________________________________
#kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas


2

Baru habis minum 5 sachet APPECUT, terus repeat order cecepat! Produk laku keras uollsss πŸ”₯πŸ”₯
.
Walau belum sempat timbang berat, seluar yg ketat sebelum ni dah boleh tersarung semula, terasa nak terus konsisten minum APPECUT untuk misi turunkan berat badan.
.
Berjayakah? Kita tunggu feedback customer ni akan datang. .
#appecut
#appecuttestimoni
#appecutfeedback
#serbukcoklatkurus
#codappecut
#kurus
#misikurus
#nakkurus
#coklatkurus
#slim
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kurustanpastress
#pinggangkerengga
#cepatkurus
#tipskurus
#kuruscantik
#weightloss
#weightlossjourney
#kurusmudah
#kuruscepat #turunkanberatbadan
#kawalseleramakan
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#bestslimmingproduct
#garciniacambogia
#kopihijau


1

MAKAN SIKIT DAH RASA KENYANG WALAUPON TAK MAKAN BADAN RASA BERTENAGA JE BILA BUAT PAPE KERJA ! BETUL BETUL MEMBANTU BADAN KITA NI !
.
HARINI NAK BAGI LOKET EMAS VIRAL FREE JE utk yg beli klubna laleh. Kopi yg buat orang bergaduh sbb nak turun kan berat badan dengan sepantas satu set minum!!!!
.
KLUBNA&LALEH
jom whatapp 01139399366 😍😘
.
BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ .
πŸ’Žkopi sedap level 5 bintang
πŸ’Žkopi bole lost seminggu 3-5kg
πŸ’Žkopi memberi tenaga
πŸ’Žkopi rasa kopi orang kaya
πŸ’Žkopi rasa kenyang 48 jam
πŸ’Žkopi menahan selera makan

HARGA:RM78.00/1SET
SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.

#kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #suplimentkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamrocket #klubnalaleh #medinadesire


1

TRANSFORMASI customer selepas minum APPECUT πŸ’₯πŸ’₯
.
Sharing Kisah Kejayaan dari seorang isteri yang berjaya "LOSE INCH" ukuran badan dan "LOSE WEIGHT" suaminya.
.
Suami beliau telah mencuba APPECUT selama 30hari dan pengambilan secara berselang hari (1 sachet utk 2 hari), gara-gara outstation TETAPI berat badan suami tetap berjaya lose 4KG hanya dengan 15 sachets APPECUT
.
Perubahan ketara kata suaminya baju-baju lama yang dah tak muat, kini sudah boleh sarung semula. Hebat kan penangan AppecutπŸ‘πŸ‘
.
Demi misi kurus 2018, suami beliau terus konsisten consume minum APPECUT sebanyak 5 sachets lagi dengan pengambilan masih selang hari dan berjaya turun berat badan lagi sebanyak 1KG. πŸ”₯πŸ”₯
.
Mau tak happy suami dengan minum 20 sachets Appecut sahaja telah berjaya turun 5KG😱😱 perut yang dulunya buncit dah makin flat sejak minum APPECUT walaupun tanpa senaman tau!
.
Siapa yang rasa-rasa nak lenyapkan perut buncit, nak pinggang kerengga boleh terus whatsapp πŸ“² 011 2559 7864
.
Dapatkan APPECUT anda sekarang dan lihat sendiri hasilnya. 😊
.
#appecut
#appecuttestimoni
#appecutfeedback
#serbukcoklatkurus
#codappecut
#kurus
#misikurus
#nakkurus
#coklatkurus
#slim
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kurustanpastress
#pinggangkerengga
#cepatkurus
#tipskurus
#kuruscantik
#weightloss
#weightlossjourney
#kurusmudah
#kuruscepat #turunkanberatbadan
#kawalseleramakan
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#bestslimmingproduct
#garciniacambogia
#kopihijau


0

GUARANTEED WEIGHT LOSS GURU! πŸ’₯ High quality Garcinia Cambogia Extract πŸ’₯ Revolutionary Weight Loss Drink (Choco)
πŸ’₯ No Exercise Needed
πŸ’₯ Guaranteed Result in 5 Days
_

KEBAIKAN Appecut πŸ’ͺ Memberi tenaga
😱 Mengawal selera makan
😡 Menurunkan berat badan πŸ‘€Meningkatkan kadar metabolisma
😎 Mengawal paras gula dalam badan -
Whatsapp now --> +60173042147
_
#appecut
#appecuttestimoni
#appecutfeedback
#serbukcoklatkurus
#codappecut
#kurus
#misikurus
#nakkurus
#coklatkurus
#slim
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kurustanpastress
#pinggangkerengga
#cepatkurus
#tipskurus
#kuruscantik
#weightloss
#weightlossjourney
#kurusmudah
#kuruscepat #turunkanberatbadan
#kawalseleramakan
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#bestslimmingproduct
#garciniacambogia
#kopihijau


0

Baru habis minum 5 sachet APPECUT, terus repeat order cecepat! Produk laku keras uollsss πŸ”₯πŸ”₯
.
Walau belum sempat timbang berat, seluar yg ketat sebelum ni dah boleh tersarung semula, terasa nak terus konsisten minum APPECUT untuk misi turunkan berat badan.
.
Berjayakah? Kita tunggu feedback customer ni akan datang. .
#appecut
#appecuttestimoni
#appecutfeedback
#serbukcoklatkurus
#codappecut
#kurus
#misikurus
#nakkurus
#coklatkurus
#slim
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kurustanpastress
#pinggangkerengga
#cepatkurus
#tipskurus
#kuruscantik
#weightloss
#weightlossjourney
#kurusmudah
#kuruscepat #turunkanberatbadan
#kawalseleramakan
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#bestslimmingproduct
#garciniacambogia
#kopihijau


0

Yeah you go girl


2

Tudiaaa terus rasa nak membuang. Banyak angin sampai terkentut.

Syoknyaaa Sabun Zumba


2

[ SIAPA TAK NAK KAN MUKA V SHAPE, BARU DARI JAUH PUN NMPAK CANTIK ]
.
.
TAK CUBA TAK TAHU !!! HURU HARA HQ DIBUATNYA DENGAN ORDER BERTALU-TALU!!!❞ 😱😁
.
.
Permintaan kapsul clean8 ni memang gila-gila melampau, mane tidaknya, produk mmg dah terbukti berkesan utk buang lemak tepu.
.
.
Tak payah nak kacau2, tumbuk2, dan tak payah nak blend2 bagai, just telan jer kapsul clean8 ni,2biji sehari amik selepas makan pagi dan makan malam. Nak makan apa pun makan lah ,cepat je lemak dibakar..hihi.
.
.
KESAN YG ANDA PEROLEH LEPAS MAKAN CLEAN 8 ?
.
.
πŸ”₯ Lemak jahat dibakar dengan pantas.
.
πŸ”₯ Buat keje sikit badan cepat berpeluh.
.
πŸ”₯ Tak payah nak senam teruk-teruk.
.
πŸ”₯ Selalu rase kenyang jer.
.
πŸ”₯ Berat turun lebih cepat.
.
πŸ”₯ Badan ringan.
.
πŸ”₯ Mudah untuk bergerak.
.
πŸ”₯ Tidak rasa penat.
.
SAPA LAGI NAK ORDER ?
.
.
.
Whatsapp "C8" ke 014-2422 142
Whatsapp "C8" ke 014-2422 142
Whatsapp "C8" ke 014-2422 142
.
Atau
.
Komen β€œNAK” di bawah sekarang
Komen β€œNAK” di bawah sekarang
Komen β€œNAK” di bawah sekarang
.
.
______________________________________
#kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas


1

Woah in love sangat dengan Sabun Zumba

Tak kenal tak cinta


3

Bengkung slim cekak

Material dengan lubang2 untuk keselesaan
Bertulang utk bdn jadi tegap dan kemas
Ramping dgn cepat
Badan cantik menawan
Saiz 24" _40"
S,M,LXL,2XL,3XL,4XL,5XL

Harga yang sangat berbaloi
RM35.00 free postage

Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253

#ramping#bengkungperut#perutkempis
#nakslim#kempisperut#korsetperut
#nakkurus#bajukurus#kempiskanperut
#nakcantik#kuruslepasbersalin#pinggang
#perutkempis#blouseplussize
#Pinggangramping#nakramping
#Bengkungpinggang
#bengkungzapon#bajuplussize #bengkungpengantin
#bengkungibu#bengkung
#kurusmudah
#bengkungmurah
#kuruscepat
#kuruspantas
#korsetmurah
#kurusdancantik
#bajuplussize
#nakcantik
#jomkurus
#nakkurus
#kurusmudah
#buncit
#perutbuncit
#perutkempis


3

30 minutes !! Cukup bagi anda yg baru pertama Kali nak workout, workout membantu utk turun berat dan reshape se banyak 20% sahaja !! Jadi workout workout juga.. tapi makan masih kena jaga ya πŸ˜‰
.
#tipskurusmila


2

Mila coklat slym, KAYA dengan BAHAN SUNNAH!
.
Delima, badam, kurma, rolled oat, chia seed antara bahan2 yang membantu kita rasa kenyang lebih lama bila kita minum mila.
.
Untuk order boleh watsap 011-12219967 atau klik link d bio ig Nurul utk fast reply πŸ’œ


5

Minum la segala jenis jus sekalipon tapi jika belasah je makan apa suka memang sampai bila la tak kurus. Nak kurus, yang utama ialah jaga pemakanan sebab ia mewakili 80%.
.
Kalau susah sangat nak kawal makan..cuba mila coklat slym insyaAllah terkubur nafsu makan korang 😊
.
#tipskurusmila


2

Food Diary Challenge Launched!! Siapla Coachee. Kite check setiap suapan tau.
Honestly, This homework will drive me crazy due to the facts I have to check hundreds of mealplan daily πŸ˜‚

Tapi as long as I know I am giving the best I can, I am happy.
So sekarang coach nak tanya, korg larat tak layan homework coach ni? πŸ€ͺ ============================ Start Now πŸ“²0136280514
⚫️ Herbalife Coach ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia


1

Baru habis minum 5 sachet APPECUT, terus repeat order cecepat! Produk laku keras uollsss πŸ”₯πŸ”₯
.
Walau belum sempat timbang berat, seluar yg ketat sebelum ni dah boleh tersarung semula, terasa nak terus konsisten minum APPECUT untuk misi turunkan berat badan.
.
Berjayakah? Kita tunggu feedback customer ni akan datang. .
#appecut
#appecuttestimoni
#appecutfeedback
#serbukcoklatkurus
#codappecut
#kurus
#misikurus
#nakkurus
#coklatkurus
#slim
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kurustanpastress
#pinggangkerengga
#cepatkurus
#tipskurus
#kuruscantik
#weightloss
#weightlossjourney
#kurusmudah
#kuruscepat #turunkanberatbadan
#kawalseleramakan
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#bestslimmingproduct
#garciniacambogia
#kopihijau


1

Baru habis minum 5 sachet APPECUT, terus repeat order cecepat! Produk laku keras uollsss πŸ”₯πŸ”₯
.
Walau belum sempat timbang berat, seluar yg ketat sebelum ni dah boleh tersarung semula, terasa nak terus konsisten minum APPECUT untuk misi turunkan berat badan.
.
Berjayakah? Kita tunggu feedback customer ni akan datang. .
#appecut
#appecuttestimoni
#appecutfeedback
#serbukcoklatkurus
#codappecut
#kurus
#misikurus
#nakkurus
#coklatkurus
#slim
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kurustanpastress
#pinggangkerengga
#cepatkurus
#tipskurus
#kuruscantik
#weightloss
#weightlossjourney
#kurusmudah
#kuruscepat #turunkanberatbadan
#kawalseleramakan
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#bestslimmingproduct
#garciniacambogia
#kopihijau


1

CAMNE NAK HAPUSKAN GEMUK AIR NI...
Ni TIPS SIMPLE TAPI SANGAT EFFEKTIF dari coach..
.
Gemuk air berpunca dari kurang minum air dan banyak pengambilan sodium. Contoh Pengambilan sodium tinggi ni bila kita makan fast food, makan kt gerai yg menggunakan perasa tambahan seperti msg & kicap dan jajan2
.
Jadi cara yg terbaik untuk hilangkan gemuk air adalah ;
.
1) kurangkan pengambilan garam.
2) banyakkan minum air. Cuba minum 4-6liter sehari.
3) lakukan aktiviti yg keluarkan peluh. Peluh yg keluar mengurangkan water retention dalam badan.
4) elakkan makan fast food.
.
Selalunya kesannya mmg boleh nampak dlm sminggu pertama. That's why peserta group coaching kami senang turun berat. Selain improve water intake, mereka juga follow program ni betulΒ² utk dpt result yg laju πŸ˜‰
.
β€’
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
coach Nizal 017-9677855
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
β€’
#langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #brunei #detoxslim #singapore #ramping


0

Nak kawal selera makan susah sikit kan? Yelah , kita ni jenis pantang . Pantang tengok makanan mesti nak ngap ngap. πŸ˜‹
.
.
Nak bersenam ? Jauh sekali. Nak exercise seminggu sekali tu boleh sangat. Tapii β€œkemalasan” tu menggunung .
.
.
Lepastu , mula la terkedu bila berat naik mendadak. Sarung baju itu tak muat , sarung seluar ni ketat. Adudu baru la mula risau.
.
.
Tapi , sejak amal Sabun Zumba ni akak ni makan je ape dia nak. Tak perlu nak sekat-sekat selera makan. .
.
Tapi ! Dapat turun 10 kg weyh 😱 power giler minyak serai dalam sabun ni cair lemak senyap-senyap je haa.
.
.
Ni akak ni pakai Sabun Zumba tanpa senam dan tanpa kawal selera makan dah berjaya turun 10 kg.
.
.
Ce korang bayangkan bila akak ni pakai Sabun ni + kawal selera makan + bersenam. Laagi la cepat dapat turun berat kan 😍
.
.
Jangan tenung lelama orang berjaya kurus dengan Sabun Zumba. Jom la mula sekarang.
.
.
Suka tak ni bila dapat turun berat ?
.
.
Nak Cik Tirah bantu anda turun berat dalam bulan ni jugak?
.
.
Cik Tirah nak bagi korang HARGA SUPER BEST KAW KAW MURAH punya.
.
.
Klik link pada bio ATAU whatsapp nombor ni 013-9116786 SEKARANG.
.
.

#SabunZumba
#CunnaPretty
#SabunZumbaDungun


1

Baru habis minum 5 sachet APPECUT, terus repeat order cecepat! Produk laku keras uollsss πŸ”₯πŸ”₯
.
Walau belum sempat timbang berat, seluar yg ketat sebelum ni dah boleh tersarung semula, terasa nak terus konsisten minum APPECUT untuk misi turunkan berat badan.
.
Berjayakah? Kita tunggu feedback customer ni akan datang.
.
#appecut
#appecuttestimoni
#appecutfeedback
#serbukcoklatkurus
#codappecut
#kurus
#misikurus
#nakkurus
#coklatkurus
#slim
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#appecutputrajaya
#appecutbangi
#cepatkurus
#tipskurus
#kuruscantik
#weightloss
#weightlossjourney
#appecutserdang
#kuruscepat #turunkanberatbadan
#kawalseleramakan
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#bestslimmingproduct
#garciniacambogia
#kopihijau


0

LOSEN SEJUK KEMPISKAN PERUT
.
Sangat sesuai untuk akak-akak yang tak suka ambil produk kurus jenis makan dan minum.
Risau organ dalaman rosak ya. Ok Ros Faham.
.
SC ni sapu minimum dua kali sehari. pagi & malam di perut, lengan atau paha. Atau mana-mana saja. Tempat yang susah sangat lemak nak hilang. Lagi kerap lumur lagi bagus.
.
Selepas beberapa jam saja anda dah dapat rasa kesan. kerap buang angin. Sendawa. Pelawasan melunsur lancar. Tu semua tanda-tanda badan bertoksin. Bahaya.
.
Losen ni sejuk berangin. Bau mint. Tak melekit. Tak panas. Sapu terus meresap. .
Kita ada 2 Packaging :
1 Tiub 30 ml tahan 10 hari.
1 tiub 130 ml tahan 40 ke 50 hari.
.
Sudah 4 tahun di pasaran & terbukti berkesan.
.
Boleh Google Lotion kurus sejuk pertama di Malaysia atau boleh tengok testimony di Page Kami.
.
βœ” Lulus KKM
βœ” Halal
βœ” Rewards Super Health Brand 2017/2018
.
Sekarang offer berbaloi, jom whatsap kami sekarang.
.
KLiK β–Ί www.wasap.my/+601129292581/PromoKempisPerut


3

πŸ”‰πŸ”‰ Adik manis dan kakak syantikk ‼️‼️ Bila lagi nak melentik? Cepat pakai #sexybengkung sekarang bersama #slimminggel yg tgh promo giler2 ni

Material best, tak panas, tak bergulung dan memang betul2 fit kan perut u olls πŸ’ƒπŸ» #annetteslimfirm
#sexybengkung
#lacegirdlelentik
#ubatkurus #kurustanpaubat
#annetteslim #annetteslimmingfirm
#kurusterlajak #kuruspantas #kurussihat #diet #slimminggel #slimmingproduct #lokalah #malaysia #gelkurusmurah #gelkurusrm10 #prelovedmalaysiamurah #prelovedmalaysia #noradanish
#TeamCiktynAwesome


0

Happy customer bila admin cod Appecut tepat pada masa πŸš—πŸ’¨πŸš—πŸ’¨Laku keras Appecut uollss πŸ‘―β€β™€
Uollss bila lagi nak dapatkan Appecut 😍
Nak wasap je πŸ“²0129757933
.
#appecut
#appecuttestimoni
#appecutfeedback
#serbukcoklatkurus
#codappecut
#kurus
#misikurus
#nakkurus
#coklatkurus
#slim
#kuruspantas
#kurustanpadiet
#kurustanpastress
#pinggangkerengga
#cepatkurus
#tipskurus
#kuruscantik
#weightloss
#weightlossjourney
#kurusmudah
#kuruscepat #turunkanberatbadan
#kawalseleramakan
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#bestslimmingproduct
#garciniacambogia
#kopihijau


1