#kuruspantas

Instagram photos and videos

#kuruspantas#kuruscepat#kurussihat#tehkurusmurahmujarab#kurus7hari#kurusdanlangsing#kuruslangsing#kurustanpadiet#kurus#kuruskanbadan#kurusdalam2minggu#kuruscantik#nakkurus#kurustanpasenaman#kurusbadan#ramping#buncit#gemuk#kuatmakan#kurusselamat#gemukisawesome#buanglemakperut#pehabesar#cintafotamorgana

Hashtags #kuruspantas for Instagram

NAK KAMI BANTU? BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
.
Hampa tak mau ka cuba teh slim TERMURAH dipasaran? Hanya perlukan RM15 untuk kurus!
.
Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat
.
Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok..
.
Whatsapp οΌ‹6011-2086 3880 untuk info & order..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia


0

Bengkung infra red 3 in 1

Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh
** Menurunkan berat badan
** Menjaga bentuk tubuh
** Menyihatkan badan

3 pcs set
_ 1 pc corset suit
_ 1 pc girdle short
_ 1 pc slim underwear

Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253
Wasap 010 9309253

#awetmuda #kuruspantas
#korsetbamboo #nakslim#putihgebu
#bamboo2in1 #nakkurus#bengkung
#bajudalam #diet #bajukurus
#korset #wanitamelayu #bentukbadan
#jelita #turunberatbadan#bersalin
#baju #senam
#kurus #senaman #kuruscepat
#ramping #suamiisteri #cinta
#berpantang #gembira #bajukurus
#dalampantang #wanita #nakcantik


0

Real bengkung mempunyai 16 tulang, dimana ia membantu membakar lemak dengan lebih cepat 😍
.

Whatsapp Mekdaa +6019 755 8454


3

Baru 2 hari pakai. Perut dah kempis 😍😍
.

Whatsapp mekdaa +6019 755 8454


2

Terima kasih grab real bengkung 😍


2

Wowww slimnya, pakai real bengkung bertambah slim 😍


1

Duduk tak bergulung, tulang tak menyucuk 😍


1

Perut menggeleber tetapi dah cuba macam2 cara tetap tak hilang juga.
Exercise pun dah buat, tapi tak menjadi.

Dear, awak kena juga jaga makan tau, lepas tu kena juga berbengkung. Untuk menegangkan otot otot yang geleber tu. 😌
.

Real bengkung 16 tulang memang terbaikkk gilerr, 😍
Sangat tahan lasak, tidak panas, material tebal. Janji jangan masuk mesin basuh sudah la yer πŸ˜…
.
.
Rm85 exc pos
Berminat? Whatsapp mekdaa +6019 755 8454


1

Knp

SAMYUNWAN
obat penambah nafsu makan / gemuk
Perminggu naik 2/3 kg , garansi uang kembali jika tidak manjur
Siap melayani orderan dalam / luar negri

HARGA
1 botol = 50.000 isi 20 kapsul
jika :
beli 3 botol gratis + 1 botol

free ongkir HANYA JAKARTA jika order 2 botol / CASH BACK RP. 10.000 ( LUAR JAKARTA)

FASTRESPONSE :

WA +6287724000090
LINE samyunwan_original
BBM 5EC445B9 *Hati-hati banyak akun yang ambil poto sembarangan, hanya disini jual yang original dan ratting pembeli silahkan liat REAL PICTURE,VIDEO DAN TESTIMONI !! Info website klik link dibawah ini :

http://samyunwanoriginals.blogspot.com/2017/07/bukti-kiriman-paket.html

#kurus #kuruscepat #jomkurus #detox #kuruspantas #sayanaksihat #sayanakslim #detoxkurus #terapiintagram #ajimaura
#tipskurus #produkkurus #ubatkurus #bakarlemak #diet #tipsihat #minumankurys #infokurus #gemuk #buncit #lemak #supplementkurus


0

Wowww hebat lah real bengkung, perut buncit dan menggeleber terus flat selepas tersarungnya Real Bengkung !!! 😍😍
.

Berminat Whatsapp +6019 755 8454


1

Dah dapat berat badan yang dulu 😍😍


2

Nak body melentik macam anak dar, harus cuba real bengkung dan real girdle 😍
.
.
Berkesan kalau dipakai setiap hari ✌️
.
.
Rm85 exc pos
Whatsapp +6019 755 8454


2

DAH BOLE START KURUS SEBELUM RAYA DAH NI GAIS 😜
.
Dengan #slimrich TURUN 5KG DALAM SEMINGGU!! .
.
SLIMRICH lain daripada yang lain. PRODUK KURUS YANG PALING BERKESAN! Pasti kurus bila consume slimrich. Kurus dengan berkesan tanpa kesan sampingan. Kerana... .
Slimrich 100% halal πŸ’
.
Slimrich lulus KKM & GMP πŸ’
.
Slimrich tidak mengandungi kesan sampingan πŸ’
.
Slimrich boleh turunkan berat badan sehingga 12kg. Lebih pun ada πŸ’
.
Tidak perlu bersenam πŸ’
.
Tidak perlu diet πŸ’
.
.
Sejak 2012 lagi Slimrich berada di pasaran. Sudah beribu ribu customer kami berjaya kurus. πŸ”₯
.
ANDA TUNGGU APA LAGI.JOM KURUS DENGAN SLIMRICH 😚
.
.
WHATSAPP SIS YANA. FREE TIPS AND GUIDE DARIPADA YANA. YANA BANTU SAMPAI KURUS.πŸ’†
.
.
WHATSAPP 011 19473476
WHATSAPP 011 19473476
.
.
#sapetakcubaslimrichrugi #azamnakkurus #saynotofakeproduct #azamkurus2018 #sayanakkurus #taknakgemuk
#slimrichmurah #slimkurus #slimrichbotanical #slimrichchocolate #slimrichgreentox #slimrichbodyshaping #slimrichbotanicalslimming #greentox #bajuplussize #plussize #putihgebu #kurus #kuruscepat #dropshipwanted #dropship #slimrichsprayserum #slimrichchoc #slimrich #kuruslangsing #kempiskanperut #kuruspantas #kurusseawalseminggu #kuruscepat #kurusseawalseminggu #kuruspantas #kuruscepat #cepatkurus


0

Rahsia lemak cair sepantas 7 hariπŸ€”
.
Jangan lepaskan peluang utk kurus sebelum raya!!! Promosi harga menjunam terjun lombong 😱

2 botol RM100 uollss... wasap_0195498905


1

AWASSS! IMPIAN UNTUK KURUS HANYA BOLEH DICAPAI DENGAN TINDAKAN..
.
.
Apa tindakan uolls?? Saya tak janjikan bulan bintang dengan tea kami. Anda cuba..anda konsisten..anda disiplin & anda share result anda dengan kami..
.
Kami akan cuba guide anda untuk dapatkan berat ideal anda. Hanya perlukan RM15 untuk kurus!
.
Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat
.
Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok..
.
Whatsapp οΌ‹6011-2086 3880 untuk info & order..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia


0

Lagi testimoni yang dah berjaya kurus dengan minum teh medina yang viral ni.
.
Kesan tak semestinya cepat. Tapi kami janji kesan yang superbb. Janji kena KONSISTEN .
.
Inilah hasil konsisten minum set combo.
Slim & gojes.
.
Like & share kat kekawan korang yg belum kurus lagi tuh. 😁

#kurusdanlangsing #kurus7hari #kurus #KURUScantikSihatMudahCepat #kuruspantas #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurussihat #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #tehmurah #tehkurusmurahmujarab #tehdetoxmalaysia #tehdetox #tehkurusmurahmujarab #sharizateatox #buangairlebihdlmbadan #buangtoksin #buanglemakpeha #buanglemakperut #buangangin #cikguseo #cintafotamorgana #pehabesar #buncit #gemuk #gemukisawesome #ramping #kuatmakan


0

Lagi testimoni yang dah berjaya kurus dengan minum teh medina yang viral ni.
.
Kesan tak semestinya cepat. Tapi kami janji kesan yang superbb. Janji kena KONSISTEN .
.
Inilah hasil konsisten minum set combo.
Slim & gojes.
.
Like & share kat kekawan korang yg belum kurus lagi tuh. 😁

#kurusdanlangsing #kurus7hari #kurus #KURUScantikSihatMudahCepat #kuruspantas #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurussihat #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #tehmurah #tehkurusmurahmujarab #tehdetoxmalaysia #tehdetox #tehkurusmurahmujarab #sharizateatox #buangairlebihdlmbadan #buangtoksin #buanglemakpeha #buanglemakperut #buangangin #cikguseo #cintafotamorgana #pehabesar #buncit #gemuk #gemukisawesome #ramping #kuatmakan


1

Lagi testimoni yang dah berjaya kurus dengan minum teh medina yang viral ni.
.
Kesan tak semestinya cepat. Tapi kami janji kesan yang superbb. Janji kena KONSISTEN .
.
Inilah hasil konsisten minum set combo.
Slim & gojes.
.
Like & share kat kekawan korang yg belum kurus lagi tuh. 😁

#kurusdanlangsing #kurus7hari #kurus #KURUScantikSihatMudahCepat #kuruspantas #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurussihat #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #tehmurah #tehkurusmurahmujarab #tehdetoxmalaysia #tehdetox #tehkurusmurahmujarab #sharizateatox #buangairlebihdlmbadan #buangtoksin #buanglemakpeha #buanglemakperut #buangangin #cikguseo #cintafotamorgana #pehabesar #buncit #gemuk #gemukisawesome #ramping #kuatmakan


0

Lagi testimoni yang dah berjaya kurus dengan minum teh medina yang viral ni.
.
Kesan tak semestinya cepat. Tapi kami janji kesan yang superbb. Janji kena KONSISTEN .
.
Inilah hasil konsisten minum set combo.
Slim & gojes.
.
Like & share kat kekawan korang yg belum kurus lagi tuh. 😁

#kurusdanlangsing #kurus7hari #kurus #KURUScantikSihatMudahCepat #kuruspantas #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurussihat #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #tehmurah #tehkurusmurahmujarab #tehdetoxmalaysia #tehdetox #tehkurusmurahmujarab #sharizateatox #buangairlebihdlmbadan #buangtoksin #buanglemakpeha #buanglemakperut #buangangin #cikguseo #cintafotamorgana #pehabesar #buncit #gemuk #gemukisawesome #ramping #kuatmakan


1

Lagi testimoni yang dah berjaya kurus dengan minum teh medina yang viral ni.
.
Kesan tak semestinya cepat. Tapi kami janji kesan yang superbb. Janji kena KONSISTEN .
.
Inilah hasil konsisten minum set combo.
Slim & gojes.
.
Like & share kat kekawan korang yg belum kurus lagi tuh. 😁

#kurusdanlangsing #kurus7hari #kurus #KURUScantikSihatMudahCepat #kuruspantas #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurussihat #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #tehmurah #tehkurusmurahmujarab #tehdetoxmalaysia #tehdetox #tehkurusmurahmujarab #sharizateatox #buangairlebihdlmbadan #buangtoksin #buanglemakpeha #buanglemakperut #buangangin #cikguseo #cintafotamorgana #pehabesar #buncit #gemuk #gemukisawesome #ramping #kuatmakan


1

Lagi testimoni yang dah berjaya kurus dengan minum teh medina yang viral ni.
.
Kesan tak semestinya cepat. Tapi kami janji kesan yang superbb. Janji kena KONSISTEN .
.
Inilah hasil konsisten minum set combo.
Slim & gojes.
.
Like & share kat kekawan korang yg belum kurus lagi tuh. 😁

#kurusdanlangsing #kurus7hari #kurus #KURUScantikSihatMudahCepat #kuruspantas #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurussihat #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #tehmurah #tehkurusmurahmujarab #tehdetoxmalaysia #tehdetox #tehkurusmurahmujarab #sharizateatox #buangairlebihdlmbadan #buangtoksin #buanglemakpeha #buanglemakperut #buangangin #cikguseo #cintafotamorgana #pehabesar #buncit #gemuk #gemukisawesome #ramping #kuatmakan


1

Lagi testimoni yang dah berjaya kurus dengan minum teh medina yang viral ni.
.
Kesan tak semestinya cepat. Tapi kami janji kesan yang superbb. Janji kena KONSISTEN .
.
Inilah hasil konsisten minum set combo.
Slim & gojes.
.
Like & share kat kekawan korang yg belum kurus lagi tuh. 😁

#kurusdanlangsing #kurus7hari #kurus #KURUScantikSihatMudahCepat #kuruspantas #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurussihat #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #tehmurah #tehkurusmurahmujarab #tehdetoxmalaysia #tehdetox #tehkurusmurahmujarab #sharizateatox #buangairlebihdlmbadan #buangtoksin #buanglemakpeha #buanglemakperut #buangangin #cikguseo #cintafotamorgana #pehabesar #buncit #gemuk #gemukisawesome #ramping #kuatmakan


0

Lagi testimoni yang dah berjaya kurus dengan minum teh medina yang viral ni.
.
Kesan tak semestinya cepat. Tapi kami janji kesan yang superbb. Janji kena KONSISTEN .
.
Inilah hasil konsisten minum set combo.
Slim & gojes.
.
Like & share kat kekawan korang yg belum kurus lagi tuh. 😁

#kurusdanlangsing #kurus7hari #kurus #KURUScantikSihatMudahCepat #kuruspantas #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurussihat #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #tehmurah #tehkurusmurahmujarab #tehdetoxmalaysia #tehdetox #tehkurusmurahmujarab #sharizateatox #buangairlebihdlmbadan #buangtoksin #buanglemakpeha #buanglemakperut #buangangin #cikguseo #cintafotamorgana #pehabesar #buncit #gemuk #gemukisawesome #ramping #kuatmakan


0

Lagi testimoni yang dah berjaya kurus dengan minum teh medina yang viral ni.
.
Kesan tak semestinya cepat. Tapi kami janji kesan yang superbb. Janji kena KONSISTEN .
.
Inilah hasil konsisten minum set combo.
Slim & gojes.
.
Like & share kat kekawan korang yg belum kurus lagi tuh. 😁

#kurusdanlangsing #kurus7hari #kurus #KURUScantikSihatMudahCepat #kuruspantas #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurussihat #medinadesire #kakicantiqtea #slimyoudytoxtea #tehmurah #tehkurusmurahmujarab #tehdetoxmalaysia #tehdetox #tehkurusmurahmujarab #sharizateatox #buangairlebihdlmbadan #buangtoksin #buanglemakpeha #buanglemakperut #buangangin #cikguseo #cintafotamorgana #pehabesar #buncit #gemuk #gemukisawesome #ramping #kuatmakan


0

Lepas jumpa set combo yg awesome ni..dia punya power fuhh lain mcm. Bukan setakat lengan hilang..perut pun makin kempis..ni hasilnya lepas konsisten hari2 minum ikut guide yg diberikn..minum jer hari2..tau2 dh kurus.. Wa 0162199742

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#teamilafazila


0

❀️BESTNYA BERAT BADAN DAH SUSUT❀️
.
.
JUS BOLEH MEMBUATKAN ANDA TURUN BERAT BERKILO2 TANPA BERSENAM DAN BERLAPAR 😱
.
Saya bantu sampai dapat berat idaman. 😘
Khidmat Nasihat PERCUMA 😘
.
🌺 Badan lebih bertenaga.
🌺 Kulit smakin cΔ“rah.
🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah dΔ«Δ“t.
🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam...
🌺 Badan lebih segar dan ringan
.
Komen PM, nnt bagi detail ❀️include smartpac
❀️With tracking
❀️With proof pic
.
.
#JusPencairLemakNo1Malaysia
#JusKempiskanPerutPalingDipercayai
#DEINASLIMAXJUICE #DEINA
#DEINASMAXFRUITJUICE
#KurusCepat #KurusPantas #Jk1m #JomKurus


0

PILIH YANG BOLEH MENEPATI JANJI & JALANKAN KERJA TIP TOP

Bertahun-tahun saya simpan rahsia.
Bertahun-tahun juga orang bertanya.

Tanpa β€˜miss’, tanpa cuti & tanpa MC.
Beliau tetap jalankan tugas dengan TERBAIK.

Ini kalilah saya bocorkan rahsia.
Fikir, pilih & buatlah pilihan BIJAK.

PREMIUM BEAUTIFUL sedia berkhidmat.

Nadratul Naim
Pakar Bengkung Moden
Business Consultant

#premiumbeautiful
#NadraPBexpert
#Nadrasays
#myfisrtmillion
#misikebayaraya2018


2


1


1


1

JOM! KURUS SEBELUM RAYA..!!
.
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..
.
>> Loss 2-5kg seminggu
>> Tak pahit & tak kelat
>> 100% bahan semulajadi
>> Tanpa chemical & bahan pengawet
>> Harga MAMPU MILIK..
>> Tiada cirit birit
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..
.
whatsapp οΌ‹6011-2086 3880..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia


0

Kasi close up sikit BENGKUNG MODEN untuk kempis perut.
.
βœ”οΈ Kempiskan Perut.. .
.
βœ”οΈ Lemak di perut dihilangkan tanpa bersenam
.
βœ”οΈ Perut akan kempis dengan kadar yang pantas,kesan ON THE SPOT semasa pakai...
.
βœ”οΈ Mempunyai Tulang dibahagian belakang utk kurangkan rasa lenguh dan bantu jaga tulang belakang... .
.
βœ”οΈ Material lembut dan boleh dipakai 24jam..sangat selesa, & tidak berlipat semasa duduk.. .
.
βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
βœ”οΈ Untuk gegirl, bole shapekan pinggang uolls..untuk lebih ramping & gojes.
.
βœ”οΈ Untuk boboi, bantu buang lemak2 yang lebih di pinggang supaya nampak lebih gagah perkasa...
.
βœ”οΈ Sesuai untuk dipakai ketika bersenam e.g gym, zumba, jogging, office...
.
βœ”οΈ Ada size S - XL .
.
Whatsapp 'BM' ke 018-6664503
.
.


1

Kasi close up sikit BENGKUNG MODEN untuk kempis perut.
.
βœ”οΈ Kempiskan Perut.. .
.
βœ”οΈ Lemak di perut dihilangkan tanpa bersenam
.
βœ”οΈ Perut akan kempis dengan kadar yang pantas,kesan ON THE SPOT semasa pakai...
.
βœ”οΈ Mempunyai Tulang dibahagian belakang utk kurangkan rasa lenguh dan bantu jaga tulang belakang... .
.
βœ”οΈ Material lembut dan boleh dipakai 24jam..sangat selesa, & tidak berlipat semasa duduk.. .
.
βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
βœ”οΈ Untuk gegirl, bole shapekan pinggang uolls..untuk lebih ramping & gojes.
.
βœ”οΈ Untuk boboi, bantu buang lemak2 yang lebih di pinggang supaya nampak lebih gagah perkasa...
.
βœ”οΈ Sesuai untuk dipakai ketika bersenam e.g gym, zumba, jogging, office...
.
βœ”οΈ Ada size S - XL .
.
Whatsapp 'BM' ke 018-6664503
.
.


1

Kasi close up sikit BENGKUNG MODEN untuk kempis perut.
.
βœ”οΈ Kempiskan Perut.. .
.
βœ”οΈ Lemak di perut dihilangkan tanpa bersenam
.
βœ”οΈ Perut akan kempis dengan kadar yang pantas,kesan ON THE SPOT semasa pakai...
.
βœ”οΈ Mempunyai Tulang dibahagian belakang utk kurangkan rasa lenguh dan bantu jaga tulang belakang... .
.
βœ”οΈ Material lembut dan boleh dipakai 24jam..sangat selesa, & tidak berlipat semasa duduk.. .
.
βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
βœ”οΈ Untuk gegirl, bole shapekan pinggang uolls..untuk lebih ramping & gojes.
.
βœ”οΈ Untuk boboi, bantu buang lemak2 yang lebih di pinggang supaya nampak lebih gagah perkasa...
.
βœ”οΈ Sesuai untuk dipakai ketika bersenam e.g gym, zumba, jogging, office...
.
βœ”οΈ Ada size S - XL .
.
Whatsapp 'BM' ke 018-6664503
.
.


1


1


1


1


1


1


2


1

Jangan seksa diri tahan lapar hanya kerana nak kuruskan badan !!
Jom minum secawan kopi #bellyna sebelum sarapan dan tengok perubahannya ..
.
.
.
Whats app Kak Qin di 0133502838 untuk info lanjut atau tempahan 😊
.
Whats app Kak Qin di 013-350 2838 utk info lanjut atau tempahan 😊
.
#sayajualΒ #noradinnbellyna #putihgebu
#bellynaΒ #bellynacoffeeΒ #dropship
#onlineshoppingΒ #igsellerΒ #baazarpaknil #slimmingΒ #kopiΒ #coffee #produkwanita #kopiviral #diet #coffeelover #turunberatbadan
#bellynahotladysecretcoffee #igreview #minumminumkurusΒ #kurusΒ #coffeeaddict #kuruspantasΒ #kopikurus #agentwanted #dropshipmalaysia #viral #produkviral #bellyna


0

Ramai lelaki yang masih tertanya-tanya, betul ke #Glittzglow lelaki boleh guna ❓
.
.
πŸ‘†Lihat sendiri pengguna jejaka dibawah, telah berjaya merawat masalah kulit mereka.. .
.
Glittzglow bukan sahaja untuk mencerah, memutih, ia juga untuk merawat masalah kulit berjerawat, kusam, berjeragat, bekas jerawat, bintik hitam, lubang pori dan tona tak sekata
.
.
Sekarang Glittzglow ada PROMOSI HARGA TERJUN LOMBONG , 😱 Jom dapatkan sementara stok masih ada. Terus wassap kami πŸ‘‡
.
.
[KURUS, PUTIH, CERAH, BERSERI ]
πŸ“² +6013-4930050
.
.
@idarahman88
@idarahaman88 .
.
#GlittzglowViral
#MaxXSlimViral
#ByRoserichEmpire
#CerahSepantas6Hari
#KurusPantas #jerawat #jeragat #parut #masker #foundation #putihsebadan #kulitcerahberseri #setcombomurah #sayajual #bazarpaknilprodukkecantikan


0

Geram betul dengan testimoni med ni..semua lost berkilo2 😘
Kami hanya menggunakan 100% Natural ingredients. Tiada langsung kimia..πŸ‘ COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
πŸ‘‰1) SLIMMING DETOX TEAℒ️ RM15
πŸ‘‰2) KAKI CANTIQℒ️(SLIM LEG TEA) RM25
πŸ‘‰ POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)

WA 0162199742

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#teamilafazila


0

[ 5 RISIKO UTAMA BILA obes PADA USIA LEBIH 25 TAHUN!! ]
.
.
[1] Darah tinggi menuju puncak khatulistiwa
.
[2] Serangan jantung berdegup laju kilat
.
[3] Stroke (minor)
.
[4] Sukar mendapat zuriat .
.
[5]Masalah kolestrol yang tidak terkawal
.
.
Cegahan awal akan menyelamatkan nyawa anda
.
.
Cuba kurangkn berat badan bermula sekarang dengan mudah dan berkesan!
.
.
Pengambilan 2 biji sehari secara berterusan mampu membantu anda jauh dari masalah dan risiko di atas
.
.
Bertindaklah hari ni, atau anda akan terus bertangguh selamanya.
______________________________________________________
#kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas


0


1


1


1


2


1

FIKIR APA SIS?? BAJU DAH TAK MUAT??
.
.
Jangan risau sis.. Meh kami share solution TERBAIK, TERMURAH, BERKESAN & SELAMAT untuk buang 2-5KG SEMINGGU!
.
Jom whatsapp οΌ‹6011-2086 3880..
.
Kami akan dengar masalah sis. Kalau sesuai, kami akan suggest apa yang boleh bantu sis..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia


0

Sebelum korang meleburkan wang mencari personal coaching exercise atau class fitness,perkara pertama perlu di ambil tahu dan betulkan adalah corak pemakanan korang.Ini adalah kerana 80% proses penurunan berat badan adalah dari pemakanan dan 20% lagi dari senaman dan aktiviti kecergasan.

So betulkan dahulu susunan diet seharian supaya proses menurunkan berat badan seiring dgn aktiviti kecergasan yg kita buat.

#fitness #fitmalaysia #kuruscepat #kurus #kuruspantas #slimmalaysia #kuruscantik #slimbody #kurus1malaysia #slimcantik


1

TIPS BILA ANDA STRESS
.
.
Ramai tak kat sini bila stress rasa nak makan? .
.
Tahukah anda, bila kita exercise, badan akan mengeluar hormon "gembira". .
.
Why choose food?


5

Tq superherbwomen for sharing this feedback .. .
Alhamdullillah.. da kurus .. Baju n sluar sume da muat.. Muka ade snyum..
Kami suke tgk anda snyum.. hehe.. .
Korg bila lg?
Jom2 kurus sblom raya..
.
Klik link di bio atau whatsapp +60172296239 untuk lebih info
.
#kurus #obatkurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #ubatkurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kurussebelumraya #kuruscantik #kurusselamat #kuruslangsing #kurusbadan #kurustanpadiet #kurusmudah #kurusalami #kuruspantas #kurussebelumkahwin #kurusdansihat #kurusmurah #kurusselepasbersalin #kurusbajet #kurustanpasenaman #kuruslepasbersalin #kurussecarasihat #kurusdalam7hari


2

MINUM TEA JER BOLEH KURUS..??
.
.
Tak rugi cuba set kombo. Harga memang mampu milik. Kami akan cuba guide anda untuk dapatkan berat ideal anda. Hanya perlukan RM15/RM25 untuk kurus!
.
Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat
.
Belum cuba belum tau yer uolls. Murah tak semestinya barang cokia. Murah sebab nak bagi semua orang MAMPU untuk KURUS.
.
Dan murah tak semestinya takde KUALITI. Tea kami diproses sendiri di kilang milik OWNER sendiri. BUKAN repacking dari pihak ketiga yer..
.
Whatsapp οΌ‹6011-2086 3880 untuk info & order..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia


0

COCO S SELAMAT DIMINUM! BEBAS BAHAN KIMIA!.
.
.
Sis ni dalam proses untk jadi pramugari. Jadi beli coco s minum untuk kurus.baru3 ni buat test drug selepas minum coco s. All clear record beb!.
.
.
Kan dah kata coco s 100% bahan semulajadi. No bahan kimia. Selamat bersih dan halal diminum. Produk bumiputera. .
.
.
πŸ’ŸWHATSAAP/DM IKAπŸ’Ÿ
bodydream consultant πŸ˜‰
.
.
πŸ“±014-2420268
.
.
πŸ’‹IG@cocoslimming_beautyslim
πŸ’‹PERSONAL FB@Kartika Hashim
πŸ’‹FB PAGE@cocoslimming_beautyslim
.
.
.
πŸ’•Fast respon insyaallahπŸ’•
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #ikaagentlangkawi#codlangkawi


0

3 BOX COCO S LOSS 7KG!.
.
.
Biar lambat asalkan turun secara sihat. 3box coco s loss 7kg. No pantang no diet boleh kurus. Umur 30 lbh 40 lbh blh kurus dengan sihat jika consume coco s ni.
.
.
Nak lebih umphhh plus fibermax. Lagi3 cepat turun berat badan ni. Merecikkkkk πŸ˜‚. X percaya cuba sekarang. Nak raya ni oiii.
.
.
Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
.
.
πŸ’ŸWHATSAAP/DM IKAπŸ’Ÿ
bodydream consultant πŸ˜‰
.
.
πŸ“±014-2420268
.
.
πŸ’‹IG@cocoslimming_beautyslim
πŸ’‹PERSONAL FB@Kartika Hashim
πŸ’‹FB PAGE@cocoslimming_beautyslim
. .
πŸ’•Fast respon insyaallahπŸ’•
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #ikaagentlangkawi#codlangkawi


2

SET COMBO BODYDREAM LAKU KERAS MACAM GORENG PISANG !!! .
sangat membantu bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan dan mengurangkan kolesterol serta toksin dalam badan.
.
Fibermax berfungsi sebagai cut & detox untuk membuang toksin dan kolesterol serta mencegah daripada perot buncit.bagi yang mengalami masalah sembelit sangat recommended kerana fibermax mampu hilangkan masalah sembelit dan mencuci usus perut supaya lebih sihat.clean and clear badan ringan perut pun ringan! .
Coco slimming berfungsi sebagai burn fat untuk membakar lemak dengan pantas 10 x lebih cepat. Haa dalam badan kita nih macam2 lemak tau terkumpul.so coco s sangat membantu untuk membakar lemak tersebut.jangan biarkan lemak toksin serta kolesterol dalam badan lama2 tau.mudah badan kita dapat penyakit.so tunggu apa lagi.jom whatsaap Ika sekarang !!!
.
πŸ’ŸWHATSAAP/DM IKAπŸ’Ÿ
bodydream consultant πŸ˜‰
.
.
πŸ“±014-2420268
.
.
πŸ’‹IG@cocoslimming_beautyslim
πŸ’‹PERSONAL FB@Kartika Hashim
πŸ’‹FB PAGE@cocoslimming_beautyslim
. .
πŸ’•Fast respon insyaallahπŸ’•
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #ikaagentlangkawi#codlangkawi


0

Testimoni customer BENGKUNG MODEN kami.
.
- "Pinggang macam pinggang kerengga masa pakai bengkung"
.
Yes, Sebab? Bengkung kami mempunyai material yang KUALITI PREMIUM. Memang sangat selesa dipakai. Yang penting sis semua kene konsisten ye. .
Nak ramping Raya ni? Perut buncit nak kempis? Banyak spare tayar?
.
Whatsapp "BM" ke 018-6664503
@ click Bio di atas


1

Testimoni customer BENGKUNG MODEN kami.
.
- "Pinggang rasa lega bila pakai bengkung"
.
Sebab? Bengkung kami mempunyai KUALITI PREMIUM dan ada 4 TULANG SUPPORTER supaya anda berasa lebih selesa.
.
Rasa sakit pinggang? Perut pun ke depan?
.
Whatsapp "BM" ke 018-6664503
@ click Bio di atas


2

Skip² minum pun trun 4kg..😱😱😍
.
xpening
xcirit.. best gila..cepat whtsap kakrose
0179641156
.
#daryslimmybodytea
#daryteatox #ubatkurus #Luffiyaskincare #kuruspantas #kurussihat


0

JOM! KURUS SEBELUM RAYA..!!
.
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..
.
>> Loss 2-5kg seminggu
>> Tak pahit & tak kelat
>> 100% bahan semulajadi
>> Tanpa chemical & bahan pengawet
>> Harga MAMPU MILIK..
>> Tiada cirit birit
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..
.
whatsapp οΌ‹6011-2086 3880..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia


0

Nak kurus tak susah pun.
modal Rm40 boleh kurus 😍.
.
slimmy tea Rm15
skinny tea Rm25
.
jom wasap kakrose sekarang
.
0179641156
.
#Luffiyaskincare
#Luffluffiya
#daryslimmybodytea
#daryteaterengganu
#daryteatox
#kuruspantas
#petuakurus


0

Jaga jaga, Raya dah dekat. Musim gaji ni jomlah spare sikit belanja bulanan tu daftar #ProjekKurusSebelumRaya SuriKurus dengan kita 😘 Moga moga boleh kurus langsing sama sama Raya nanti πŸ˜‚πŸ’ͺ🏻
PROJEK KURUS SEBELUM RAYA! 🌺
🌺Turun 5-10kg
🌺 Size down by 2-3 sizes 😱
🌺 Kelas Kurus Online KHAS PUASA RAYA! - Group Coaching Wanita sahaja
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching Group yang supportive
- Kelas Kurus Online
- Food Diary Checking, HomeWork
- Reward
-100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG
πŸ“±Coach Farah http://www.wasap.my/60126959609/nakkurus


1

SUSAHNYA BERAT BADAN NAK TURUN !!!!!
.
Macam familiar tak situasi ni, mesti pernah rasa kan. Macam-macam sudah buat dan cuba tapi hasilnya tidak la seperti yang diharapkan. .
Berat badan susah turun walaupun sudah berdiet sudah bersenam duit pun sudah banyak labur beli ubat kurus, kecewa sangat rasa hati. .
La tahzan jangan bersedih hati, ini kecik punya hal hehe nasib kita di akhirat lagi penting. Jom kita cuba kaji mengapa susah turun berat badan.
Yg last skali tu mmg punca utama.
.
Dipersilakan Share jika bermanfaat 😊
#tipskurusbyakma
#tipskurus #atkinsdiet #dietatkins #detox #kuruspantas


0

Minum FIBERMAX semalam mesti pagi nih dah clean & clear kan . Apa yang kita makan siang kemarin fibermax detox habis lincin. So kalau kita nak makan suplemen lain pun dah tak risau sebabnya mudah menyerap bila dah clear toksin dan kolesterol tuh..so korang tunggu apa lagi.jom order..
.
Yang best perut buncit pun hilang!!!
Lagi lama consisten lagi bagus..inci pun loss tau.
. πŸ’ŸWHATSAAP/DM IKAπŸ’Ÿ
bodydream consultant πŸ˜‰
.
.
πŸ“±014-2420268
.
.
πŸ’‹IG@cocoslimming_beautyslim
πŸ’‹PERSONAL FB@Kartika Hashim
πŸ’‹FB PAGE@cocoslimming_beautyslim
.
.
πŸ’•Fast respon insyaallahπŸ’•
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #ikaagentlangkawi#codlangkawi


1

Wau!! Hourglass shape uollss..body idaman ramai ni...sangat mudah...hanya perlu consume pakai .
.
Bengkung Moden paling bes. .
.
βœ”οΈ Kempiskan Perut.. .
.
βœ”οΈ Lemak di perut dihilangkan tanpa bersenam
.
βœ”οΈ Perut akan kempis dengan kadar yang pantas,kesan ON THE SPOT semasa pakai...
.
βœ”οΈ Mempunyai Tulang dibahagian belakang utk kurangkan rasa lenguh dan bantu jaga tulang belakang... .
.
βœ”οΈ Material lembut dan boleh dipakai 24jam..sangat selesa, & tidak berlipat semasa duduk.. .
.
βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
βœ”οΈ Untuk gegirl, bole shapekan pinggang uolls..untuk lebih ramping & gojes.
.
βœ”οΈ Untuk boboi, bantu buang lemak2 yang lebih di pinggang supaya nampak lebih gagah perkasa...
.
βœ”οΈ Sesuai untuk dipakai ketika bersenam e.g gym, zumba, jogging, office...
.
βœ”οΈ Ada size S - XL .
.
Whatsapp 'BM' ke 018-6664503
.
.


1

BETUL KER MINUM TEA BOLEH KURUS??
.
.
Tak mustahil Uolls.. Dengan konsisten & disiplin anda boleh buang 2-5kg seminggu. Dengan izin Allah..
.
Jom tengok lagi testimoni kami. Tak sungguh kami tak kata noh..! Try dulu 1set kombo, RM40 (exclude postage). Kami pasti anda tak menyesal..
.
Whatsapp οΌ‹6011-2086 3880 untuk info & order..
.
p/s: Stock memang CEPAT HABIS! Sape payment dulu dia dapat..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia


0

The end of the page