#langkawimurah

Instagram photos and videos

#langkawimurah#pulaulangkawi#langkawiisland#pakejterhebat#pakejtermurah#langkawi99#pakejbajetpulau#pakejmurah#pulauperhentian#Sunwaylagoonkl#uss2017#penang#Bali#langkawi#pakejlangkawi#percutian#langkawitrip#bodydreamkanada#pakejpercutianlangkawi#chaletlangkawi#johor#langkawidlalang#langkawi2018#coklatlangkawi

Hashtags #langkawimurah for Instagram

Guys!
Lets Langkawi!!
Price from MYR249 ex jetty.. #makananginmurah #jalansakan #langkawimurah #jrtraveller #kakijalan #malaysia


0

Assalamualaikum... Penginapan beserta kereta sewa di Langkawi
Cahaya Murni Permata Inn Roomstay
🏑Alamat🏑
kampung perana jln simpang kenyum mukim ulu melaka langkawi kedah
. πŸš—20 mnt dr jeti kuah
. πŸš—15 mnt dr pekan kuah
. πŸš—15 mnt dr pantai cenang🏊
. πŸš—20-30 mnt dr cable car🚠
. πŸš—5 mnt dr aipot padang matsirat✈️ . 🏑Roomstay di lengkapi🏑
. πŸ‘‰2 katil queen
. πŸ‘‰tv astro njoi
. πŸ‘‰aicon
. πŸ‘‰peti ais
. πŸ‘‰jug kettle&coffea set
. πŸ‘‰iron
. πŸ‘‰water healter
. πŸ‘‰towel&sabun mandi
. πŸ‘‰sejadah&telekung
. πŸ‘‰toto extra .
⏩berminat blh hubungi no di bawah
www.wasap.my/60104647181

#pakejpulaulangkawimurah
#pakejpulaulangkawimurah2018 #pakejmurahlangkawi #pakejlangkawimurah2018 #Langkawi #roomstaylangkawi #langkawimurah #cahayamurniinnlangkawi #cahayamurniinn #pakejpenginapanmurah #pakejpenginapanmurahpulaulangkawi


2

. Dari saiz XL, kini bersaiz M.
.
.
Pengguna bodydream lebih berkeyakinan setelah turun 8kg dalam masa 2bulan.
.
.
Memang superbeb dan power bodydream, 100% berkesan dan tiada kesan sampingan.
.
.
Pakej tambahan dapat kulit lebih cantik dan glowingg!.
.
.
Kebanyakan customer memilih body dream kerana menurunkan berat badan dengan cepat TANPA KESAN SAMPINGAN.
.
Wassap WANA 011-12521626 atau klik link kt bio ig.
www.wasap.my/601112521626
.
Anda mampu kurus dalam masa 15hari sebanyak 3kg hingga 6kg.
.
#stokiscocoslim #cocoslim #igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #johor #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammurahmalaysia #kedaionline #langkawimurah - #regrann


0

@bodydream.original
Dari saiz XL, kini bersaiz M.
.
.
Pengguna bodydream lebih berkeyakinan setelah turun 8kg dalam masa 2bulan.
.
.
Memang superbeb dan power bodydream, 100% berkesan dan tiada kesan sampingan.
.
.
Pakej tambahan dapat kulit lebih cantik dan glowingg!.
.
.
Kebanyakan customer memilih body dream kerana menurunkan berat badan dengan cepat TANPA KESAN SAMPINGAN.
.
Wassap Ain 017-4324642 atau klik link kt bio ig.
www.wasap.my/60174324642
.
Anda mampu kurus dalam masa 15hari sebanyak 3kg hingga 6kg.
.
#stokiscocoslim #cocoslim #igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #johor #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammurahmalaysia #kedaionline #langkawimurah


0

salamm sygg gaiss!!!!!
.
.
jom rancang percutian
.
.
grouping tour + private tour
.
.
Klik πŸ‘‡

http://quratravel.wasap.my/
http://tripheavens.wasap.my/
http://tripboatingss.wasap.my/
http://tripoberthesea.wasap.my/
http://tripsarawakian.wasap.my/

Like & Follow
Fb : Qura Travels
#percutianmurah2018 #pakejindonesiamurah #pakejthailandmurah #pakejpulaumurah #pakejsarawakmurah #pakejtermurah2018 #cuticutimalaysiamurah #travelmuslim #pakejgroupindonesiamurah #groupingjogjamurah #groupingkuchingmurah #groupingpakejpalingmurah #pakejpercutianmurahmuslim #pakejsabahmurah #pakejpulausabah #pakejpulausabahmurah #phuketmurah #langkawimurah #borneomurah #kalimantanpakej #perthpakej #pakejmuslim πŸ¦‹Travel4life πŸ¦‹


0

Need a scooter to move araound in Langkawi? We have a variety of scooter for you to choose.Feel free to whatsapp me for any inquiries..I can be reach via below number

http://www.wasap.my/60134573388/LANGKAWl@Carissahomestay&CarRental #langkawiisland #langkawi #cheaplangkawipackage #cheapmotorbikelangkawi #motorbikeforrent #langkawibeaches #langkawi_island #travellangkawi #sunsetlangkawi #pulaulangkawi #langkawimurah #langkawipakej


0

SUNWAY LAGOON KUALA LUMPUR .
Valid untuk semua hari termasuk weekend dan public holiday! *1 tiket untuk 6 parks:*
1. Water park
2. Amusement park
3. Extreme park
4. Scream park
5. Nickelodeon park
6. Wildlife park
Tidak termasuk pay per ride bungy jump, GforceX dan Gokart.

Ws 0182848746 atau direct pm for more details πŸ˜„

#pakejbajet #pakejtermurah #pakejterlajakmurah #pakejterlajaklaris #langkawitrip #langkawimurah #kinatoH #0182848746 #pulaubajet #pulauperhentian #ussingapore2017


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


3

Need a scooter to move araound in Langkawi? We have a variety of scooter for you to choose.Feel free to whatsapp me for any inquiries..I can be reach via below number

http://www.wasap.my/60134573388/LANGKAWl@Carissahomestay&CarRental
#langkawitraveller #langkawibackpackers #langkawiisland🌴 #langkawitrip #langkawibeach #langkawitrips #langkawi #langkawicarrental #langkawiinfo #pulaulangkawi #langkawibajetjimat #langkawibajettrip #langkawimurah #naturallylangkawi #langkawiagent #keretasewamurah #motosikalsewalangkawi #motorbikeforrent


0

SUNWAY LAGOON KUALA LUMPUR .
Valid untuk semua hari termasuk weekend dan public holiday! *1 tiket untuk 6 parks:*
1. Water park
2. Amusement park
3. Extreme park
4. Scream park
5. Nickelodeon park
6. Wildlife park
Tidak termasuk pay per ride bungy jump, GforceX dan Gokart.

Ws 0182848746 atau direct pm for more details πŸ˜„

#pakejbajet #pakejtermurah #pakejterlajakmurah #pakejterlajaklaris #langkawitrip #langkawimurah #kinatoH #0182848746 #pulaubajet #pulauperhentian #ussingapore2017


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

EXPLANATION PACKAGE RM 110 .
.
✍🏻 hi! here short explantion heard clearly ok my dear πŸ‘„
.
.
any question? do whatsapp us ok dear .
+60148059832 amira / +60142460561 apit .
.
#explorelangkawi #langkawimurah #pakejlangkawi #langkawian keretasewalangkawi #pakejlangkawimurah #pakejlangkawi


0

8 GAMES IN 1 πŸš²πŸš΄πŸ»β€β™‚οΈπŸ§—πŸ»β€β™‚οΈ .
.

Thankyou customer sebab percaya kan team explorelangkawi arrange awak punya percutian 🌸

Mira share sikit yaa customer yang ni grab island hopping private and 8games in 1 is plus free food and bevarages πŸ˜‹
so you are in deal to plan your vacation with your friend spend your money with us .

heyyy others customer feel free ? tag us now ok 😘
nak dapat pakej macam ni ? murah jer wasap skrg ok +60148059832 / mira
+60142460561 / apit

#feedbackexplorelangkawi #langkawimurah #langkawiisland #langkawitrip #vitaminsea #langkawi #pakejmurahlangkawi #langkawisea


2

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

nie ada sikit info bagi yang nak cuti kat Langkawi dan nak cari penginapan bajet yang selesa. bolehlah share2 ngan group whatapps yang lain.

#langkawi #cutibajet #penginapanlangkawimurah #langkawimurah #AliifYa


2

TQ PUAN NORAINI BOOKED PAKEJ MAC AREA CHENANG

MAC-APRIL AVAILABLE WHATSAPP SEGERA... TARIKH CUTI SEKOLAH MAC MASIH ADA KEKOSONGAN.... WHTSAPP 0145086371

#langkawibajetjimat
#langkawimurah


0

Alhamdulilah. Semua steady InsyaAllah kami akan terus berikan yang terbaik ! Bukan sahaja dari segi service malah harga pun kami cuba untuk berikan yang terbaik ! Terima kasih 😁
#langkawi #langkawimurah #pakejlangkawi #langkawidlalang


0

Terima kasih bang Boy memang sporting habis ! Alhamdulilah depa happy kami pun happy. Moga berjumpa lagi nanti.
#langkawi #langkawimurah #pakejlangkawi #langkawidlalang


0

"Dia punya seronok sampai tertinggal boatπŸ˜‚"
.
CUSTOMER ISLAND HOPING LAST MINUTE. NAK CARI ISLAND HOPING TERMURAH MEH PM SAYA. PANDAI PUJUK SIS BAGI LAGI BEST PRICE πŸ˜‰
.
.
SELAIN ISLAND HOPING, MANGROVE TOUR, PULAU PAYAR AND OF COURSE KITA SEDIAKAN KERETA SEWA DISANA 😘
.
#langkawi99 #langkawimurah #pulaulangkawi #langkawiisland #percutian #pakejbajetpulau #pakejterhebat #pakejtermurah #pakejterhebat


0

Terima kasih banyak gang bossku kata depa. Hehe moga berjumpa lagi dengan group yang lebih ramai dan sempoi macam hampa. Mudah ! Jimat ! Berbaloi !
#langkawi #langkawimurah #pakejlangkawi #langkawidlalang


0

CUSTOMER ISLAND HOPING LAST MINUTE. NAK CARI ISLAND HOPING TERMURAH MEH PM SAYA. PANDAI PUJUK SIS BAGI LAGI BEST PRICE πŸ˜‰
.
.
SELAIN ISLAND HOPING, MANGROVE TOUR, PULAU PAYAR AND OF COURSE KITA SEDIAKAN KERETA SEWA DISANA 😘
.
#langkawi99 #langkawimurah #pulaulangkawi #langkawiisland #percutian #pakejbajetpulau #pakejterhebat #pakejtermurah #pakejterhebat


0

Full house.... Terima kasih banyak2 kepada pelanggan Lyaa... Happy Chinese New Year 2018 to customer Chinese yg menyambut #CNY2018 di Lyaa Resthouse. Alhamdulillah cuti tahun baru cina ini semua bilik, chalet dan homestay penuh.

#langkawiisland #langkawimurah #langkawipackages #langkawi2018 #lyaaresthouse #langkawi #cuti #malaysia #pulaulangkawi #cuti2malaysia #travel #travellife #travelmalaysia #melancong #backpacker #backpakers #tanjungrhu #pantai #holiday #vacation #malaysiaisland #langkawimalaysia #percutian #percutianbajet #percutianbudget #2018 #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianlangkawi


3

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


1

Pakej Langkawi 3H2M, RM269 / pax. Apa yang termasuk? .
* Penginapan di Hotel Landcons
* Transport 48 jam (Axia/Myvi/Attrage/Mirage)
* Island Hopping (3point)
* Hotel ada kolam renang utk anak2 mandi

harga ni untuk minima 2 pax satu bilik, kalau nak satu bilik berempat lagi murahh.
Whatsapp atau pm ya. Link whatsapp ada di bio.
#pakejpercutianjimatlangkawi #pakejpercutianlangkawi #pakejlangkawimurah #pakejmurahlangkawi #pakejjimatlangkawi #roomdecolangkawi #jomholidaymy #langkawimurah #langkawijimat #pakejpercutianjimat #langkawimurah #pakejlangkawimurahmurah


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


1

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


3

Hi travelers ! We just changed the name to β€œPakej Langkawi D’Lalang”
.
Stay tuned for the promo is coming soon !
#langkawi #langkawimurah #pakejlangkawibajet #langkawisalamelekom #langkawidlalang


1

PAKEJ BAJET LANGKAWI 4 ORANG & KE ATAS..
.
Tawaran menarik:
2H1M - RM120/org
3H2M - RM180/org
4H3M - RM240/org
5H4M - RM300/org
.
Termasuk:
🏒 Penginapan (1bilik 2 katil queen)
🚌 Kenderaan pandu sendiri (bergantung pada bil hari)
πŸ›£οΈIsland hopping (hari ke-2 pagi)
🚌 Free pick up dari jetty/airport .
Nota:
- Cuti sekolah/public holiday dikenakan cas tambahan RM25/org.
- Min untuk pakej ini 3 orang dewasa & 1 org kanak-kanak.
- Penginapan yang disediakan area Pantai Cenang *(Tokjah guest house, tokchah roomstay, FourF motel, puncak mura chalet & lain-lain yang setaraf)*
- Kenderaan yang disediakan adalah auto car (Viva, Wira, Myvi, Vios dan lain-lain yang setaraf ikut jumlah guest - manual car open request).
- Island hoping ke 3 pulau (dayang bunting, beras basah & singa besar).
- Harga kanak-kanak (2 tahun ke atas) seperti berikut:
3H2M - RM110/org
4H3M - RM160/org
Baby - FOC
- Pakej adalah free dan easy, lain-lain adalah kos sendiri.

#langkawimurah
#pekej_cuti_bajet
#langkawibudget


1

hi followers πŸ¦‹ Qura TravelsπŸ¦‹ *perjalanan utk bln 4 ke atas* ✈️tiketkapalrerbangmurah
🚐transport+residentrent
🏝️pakejpercutianmurah
πŸ–οΈpakejmuslim
πŸ’°bajettravels

klik πŸ‘‡πŸ» http://quratravel.wasap.my
http://traveltripheavens.wasap.my

Fb : Qura Travels
blog : https://tripheavens.blogspot.my/

#langkawibeach #langkawimurah #langkawiflight #flightmurahlangkawi #flightmarket #flightmalaysia #langkawigeopark #langkawibajet #cutilangkawimurah #percutianbajetlangkawi #percutianlangkawimurah #langkawibajetpakej #langkawibajetmurahgiler #pakejlangkawimurahmurah


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

Memang keliaaaa πŸ‘πŸΌπŸ˜ Terima kasih moga berjumpa lagi nanti
#langkawi #pakejlangkawi #langkawibajet #backpacking #langkawimurah #langkawisalamelekom


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

Assalamualaikum dan selamatt malam warga GSJJ sekaliann seperti yg adminn janjikan .... sales paling padu alaf iniii...... Tripp Pulau Lagenda Langkawiii...
.
.
.
Berapa hargaa die tuuu... hahhh Yer nak bg tau Harga die Rm 199 SAHAJA. Apaaaa yer Rm 199 seorg sahaja untuk 3H2M... for more detail sila click link di bawah... πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
http://www.wasap.my/+60176771979
#gengsukajalanjalan #gsjj #langkawimurah
#pulaumurah #jomjalan *Harga untuk low season sahaja tidak termasuk cuti sekolah dan cuti umum.
*Harga min untuk 6 org.
*Harga untuk 5 org dan kebawah juga disediakan dengan harga promo.


1

PROMOSI HEBAT... PROMOSI HEBATπŸ“£πŸ“£πŸ“£....
Tapi ingat nooooo!!! Minimum 40 orang... 40 orang... 40 orang!!!! RM 130... RM 130...RM 130 PERSON
PAKEJ GROUP, STUDENT2 N STAFF2
(minimum 40 org)
3H2M ( Rm130 perhead)
Penginapan kuah
*Apartment or motel
*dekat shopping HIG OR RAM
*Jln ke ke shopping complex *dekat kedai2 mkn
*waktu mlm happening
*dlm pekan
Bas include guide
In ke penginapan dr jetty langkwi
Tour (10 am -6 pm) *nusantara gamat
*beras terbakar
*cable car(tiket blh booked ngan agensi admin) *dataran helang
*pantai cenang
*dan lain2
Out ke jetty dr penginapan

Tiket ferry dari kuala perlis ke langkawi.. Langkwi kuala perlis.. Detail blh whatsapp cik mieya.. Harga mampu milik... Mai keh.. Cpt2... 😘😘
#langkawitour #group #beach #island #langkawimurah #uum #bazaarpaknil #usm #ipta #ipts #schoolholiday #kilangkilang #uitmpuncakalam #bus #usm #student #work #simedabby #proton #nurse #hospital #cikgu2


3

Masih mencari tempat untuk bercuti? Taktau nak kemana? Nakkan percutian murah n menjimatkan? Terganggu dengan bajet? Haaa dengan promo rm99 seorang ke Langkawi ni anda tak perlu runsing 😍
.
.
Dengan harga ni kami sediakan penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk anda guna disana n trip island hoping pada hari kedua. Anda sampai je di jetty kami akan terus pick up. Senangkan 😊
.
.
Fikir apa lagi tu, hehe jom ws saya untuk lebih details 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulaulangkawi #langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #redang #pangkor #uss2017 #Sunwaylagoonkl


0

Masih mencari tempat untuk bercuti? Taktau nak kemana? Nakkan percutian murah n menjimatkan? Terganggu dengan bajet? Haaa dengan promo rm99 seorang ke Langkawi ni anda tak perlu runsing 😍
.
.
Dengan harga ni kami sediakan penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk anda guna disana n trip island hoping pada hari kedua. Anda sampai je di jetty kami akan terus pick up. Senangkan 😊
.
.
Fikir apa lagi tu, hehe jom ws saya untuk lebih details 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulaulangkawi #langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #redang #pangkor #uss2017 #Sunwaylagoonkl


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


2

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


2

PAKEJ ROMBONGAN 44 PAX HANYA RM180 SEORANG SAHAJA πŸ‘ πŸ‘

PENGINPAN 1 BILIK 4 ORANG AREA KUAH TOWH

BERDEKATAN SHOPPING COMPLEX

TOUR GUIDE (EN RAFAE YANG,SEMPOI RAMAH ABIS..AKAN MENEMANI ANDA...JELAJAH LANGKAWI..πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜ PAKEJ TERMSUK AKTIVITI MANGROVE KILIM TOUR...(MENYUSUR HUTAN PAYA BAKAU ..GUA,SANGKAR IKAN YNG MERUPAKAN AKTIVITI YG PALING MENARIK DI LANGKAWI

PAKEJ JUGA TERMASUK MENAIKI CABEL CAR DI GUNUNG MAT CINCANG (TERMASUK 3D ART DAN SKYREX

DAN PELBAGAI LAGI TMPAT LAWATAN..PASTI BEEBALOI.πŸ‘πŸ‘πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ JANGAN KETINGGALAN..JOM CEK KOKOSONGAN TARIKH ANDA

WHTSAPP 0145086371

#pakejrombonganlangkawi
#langkawimurah


0

Dari saiz XL, kini bersaiz M.
.
.
Pengguna bodydream lebih berkeyakinan setelah turun 8kg dalam masa 2bulan.
.
.
Memang superbeb dan power bodydream, 100% berkesan dan tiada kesan sampingan.
.
.
Pakej tambahan dapat kulit lebih cantik dan glowingg!.
.
.
Kebanyakan customer memilih body dream kerana menurunkan berat badan dengan cepat TANPA KESAN SAMPINGAN.
.
Wassap Ain 017-4324642 atau klik link kt bio ig.
www.wasap.my/60174324642
.
Anda mampu kurus dalam masa 15hari sebanyak 3kg hingga 6kg.
.
#stokiscocoslim #cocoslim #igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #johor #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreamkanadaπŸ’‹ #bodydreammurahmalaysia #kedaionline #langkawimurah


1

EXPlORE LANGKAWI on promo againnn .
.
swipe ke tepi untuk details tauuu syg syg 😘
.
starting on 14-23/1/18

T&C
valid for low season
Promo : RM130
Normal : RM170

by 4pax tauuu baru dapat harga ni okey sayang kalau yg tak cukup 4 orang boleh whatsapp dapatkan harga ok dear 😻

#pakejpercutianlangkawi #pakejmurahlangkawk #explorelangkawi #langkawimurah #pakejterlajaklaris


27

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

[Pakej Langkawi 2 Orang]
.
Penginapan:
Sandy Beach Resort (Pantai Chenang)
.
Termasuk:
β˜… Penginapan area Pantai Chenang
β˜… Kenderaan pandu sendiri β˜… Free Island hoping
β˜… Free kami pick up dari Airport/Jetty
.
Harga Tawaran kami:

DEWASA
RM 598 /couple
Booking available: Jan - April 2018

Deposit - RM 299
.
Untuk booking boleh contact our crew: πŸ“Œhttp://www.wasap.my/60133949317/langkawi

#pulaulangkawi #langkawimurah


0

[Pakej Langkawi 2 Orang]
.
Penginapan:
Sandy Beach Resort (Pantai Chenang)
.
Termasuk:
β˜… Penginapan area Pantai Chenang
β˜… Kenderaan pandu sendiri β˜… Free Island hoping
β˜… Free kami pick up dari Airport/Jetty
.
Harga Tawaran kami:

DEWASA
RM 598 /couple
Booking available: Jan - April 2018

Deposit - RM 299
.
Untuk booking boleh contact our crew: πŸ“Œhttp://www.wasap.my/60133949317/langkawi

#pulaulangkawi #langkawimurah #pantaichenang


0

β€œHai selamat tengah hari semua!!! Harini min rasa kalau duduk kat pantai chenang sambil minum air kelapa fuhhh syok nya”

Tapi bila dah smpai airport nk ke chenang pulak naik apa??? Jangan pening dulu sabar @mafmatravel kan ada contact kami terus kenderaan sampai depan mata” hehe selamat bercuti semua!!!!! #langkawi #keretasewamurah #keretasewalangkawi #sewakeretalangkawi #keretasewalangkawimurah #langkawimurah #langkawi2018 #keretakamimurah #kamisewakeretalangkawi #mafmatravel #langkawipermatakedah


1

Orang orang Langkawi/Perlis..jemput hadir ke Skincare & Make-up kelas percuma 20Jan2018 di Kompleks ABZ Padang Matsirat..whatsapp 019 3558662..
#oranglangkawi #langkawibeauty #makeuplangkawi #langkawimurah #langkawitrip


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

Happy New Year semua...
.
.
Susah nak mencari tempat bercuti untuk bersama tersayang? Nakkan percutian yang menarik tapi menjimatkan? Ni kami ada menyediakan pakej percutian ke Langkawi dengan hanya RM99!! .
.
Dengan harga yang menjimatkan ni kami menyediakan penginapan 3 hari 2 malam serta kereta sewa untuk kegunaan anda di sana. .
Psstt... Bukan itu sahaja. Pakej ni juga termasuk trip Island Hoping pada hari kedua tau! Nak tau lebih details? Boleh PM saya atau Ws 0176692634 sahaja 🌸🌸
.
#pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulaulangkawi #langkawi99 #langkawimurah #lagkawiisland #pakejpercutianmurah


0

Pakej super jimat ke Langkawi. Dengan harga rm99 anda dapat penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa untuk kegunaan sendiri dan trip hari kedua ke Island hoping. .
.
Dan paling best kalau group anda lebih 10 orang kami upgrade pakej anda ke Mangrove Tour dimana harga walk in disana rm95 seorang. Tapi dengan pakej ni anda boleh jimat banyak.
.
.
Untuk lebih details ws saya 0182848746 atau DM sahaja. .
.
#langkawi99 #langkawimurah #langkawiisland #pulaulangkawi #pakejmurah #pakejbajetpulau #pakejtermurah #pakejterhebat #pulauperhentian #uss2017 #penang #Sunwaylagoonkl #Bali


0

LIMITED CRAZY TIME OFFER IS BACK GAISSSSS!!!! .
.
PERCUTIAN 3HARI 2MALAM KE LANGKAWI FULLY PACKAGE πŸ˜‰

TAK PERCAYA DENGAN HARGA NI ? SILA RUJUK SEMUA FEEDBACK CUSTOMER YANG TELAH BERPUAS HATI DENGAN PAKEJ KAMI DI INSTAGRAM KAMI @EXPLORELANGKAWI
.
.
======================================
PAKEJ INI TERTALUK PADA TERMA DAN SYARAT .
.
SOALAN LAZIM KAMI BIASA DAPAT .
---> PENGINAPAN NI DEKAT MANA YA SIS ? = BERDEKATAN KE PANTAI CENANG (5MINIT DRIVING) ---> KALAU KAMI 4 ORANG DUA COUPLE ADAKAH DAPAT DUA BILIK ? = TIDAK , JIKA ANDA MAHUKAN DUA BILIK DIKENAKAN BAYARAN EXTRA CHARGE FOR NEXT BILIK ---> KALAU KAMI TAK CUKUP / LEBIH 4 ORANG BOLEH KAMI DAPATKAN HARGA NI ? = TIDAK HARGA BERUBAH MENGIKUT JUMLAH PAX YANG PERGI
CRAZY TIME OFFER ; RM95/ PAX
NORMAL PRICE ; RM130/PAX
PEAK SEASON ; ABOVE RM140++ / PAX

BILAKAH PROMOTION CRAZY TIME BERAKHIR ? PROMOTION NI HANYA BUKA UNTUK 10 HARI SAHAJA SELEPAS 10 HARI PROMOSI INI AKAN BALIK KEPADA LIMITED TIME SAHAJA😝😝😝 sebarang pertanyaan/tempahan boleh tekan link whatsapp dibawah
www.wasap.my/60148059832 mira
www.wasap.my/60148059832 mira
www.wasap.my/60148059832 mira
www.wasap.my/60142460561 apit
www.wasap.my/60142460561 apit
www.wasap.my/60142460561 apit

#feedbackexplorelangkawi #explorelangkawi #langkawi #pakejpercutianlangkawi #langkawiisland #langkawimurah #pakejpercutianlangkawimurah


12

The end of the page