#lexeepad

Instagram photos and videos

#lexeepad#lexee#padlexee#tualawanita#pantyliner#tualawanitalexee#pantylinerlexee#sayajuallexee#GPW4806#fererobouquet#GBK4199#POSM2566#giftboxkl#surprisedeliverykl#overnightuse#regaliakl#bungaconvo#love#malaysia#kl#bazaarpaknil#overnightuselexee#dayusepad#dayuselexee#rosesbouquet#cikaylaprecious#tabledecorkl

Hashtags #lexeepad for Instagram

Jual pad dapat income.Macam mana tu?
Mudah sahaja sis,stepnya :
Jadi pengedar Lexee ⬇️
Kongsikan manfaat Lexee ⬇️
Ajak rakan guna
⬇️
Ajak rakan jadi ahli

#jomjadipengedar
#jomjadiahli
#lexeepad


0

Alhamdulillah
Pagi-pagi tadi dapat order dari cikgu. Repeat order tiap bulan sebenarnya,walaupun hakak kurang promosi sebab balik kampung baru ni.
2 pek pantiliner
1 pek day use

Yang nak join dan ingin ceburi bisnes pad ni jangan malu,wasap ja hakak ya.
#hotitem
#repeatorder
#keputihan
#lexeepad


0

Haid sudah sampai hujung2.. aka hari ke5, pantyliner lexee pula jadi peneman KakNor dalam bag. .
.
jimatkn... x perlu bazirkn pad lexee lagi sebab pantyliner lexee dapt menampung haid yang hujung2 tu dah.. .
sapa kata pad & pantyliner Lexee nih mahal?
.
NAK LEXEE dengan harga murah, cepat2 PM DM WA Text KakNor cepat2 tau 😉

#padlexee #pantylinerlexee #redlife #lexeeselangor #stokisselangor #lexeepad #lexeebrandofficial #lexeeshahalam #padlexeeshahalam #padlexeeselangor


0

'Miss V' TIADA spare part😣 #sayangimissvanda
Kena jaga elok-elok MAHKOTA berharga ni.
'Miss V' sihat, suami gembira, kita ceria.😉 #sayangselalu
Semakin hari semakin sayang 😍
Jom, bersama menjaga mahkota wanita.😊
Gunakan #lexeepad , Tuala Wanita Bermutu Tinggi. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601124081523/pmlexee

InsyaAllah Lexee Pad dibuat khas untuk MENCEGAH DAN MERAWAT masalah :
- SENGUGUT
- KEPUTIHAN
- HAID TIDAK TERATUR
- SYST / FIBROID
- KEGATALAN
- DAN LAIN-LAIN LAGI MASALAH MAHKOTA WANITA.

LEBIH ISTIMEWA :
❤️Setiap bungkus lexee pad diberi “Test Vagina Health Kit” secara PERCUMA.

MALAH BANYAK LAGI NAK DISEBUTKAN MENGAPA ANDA PERLU BERTUKAR DARI MENGGUNAKAN TUALA WANITA BIASA KEPADA TUALA WANITA LEXEE YANG MEMENTINGKAN KESIHATAN WANITA.

Apa tunggu lagi, dapatkan tuala wanita Lexee sekarang juga. Klik sahaja
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/601124081523/pmlexee

#produkmalaysia #masalahkeputihan #masalahsenggugut #masalahwanita #pantyliner #masalahmissv


0

Tak sanggup seksa diri guna pad pasaran!!
.
Gatal mengenyam..
Biar mahal mahal sikit tak apa. Janji xseksa diri sdiri.😍
.
WhatsApp 012 6286931

#lexee #lexeepad #lexeepantyliner #kedah #kedahan #pulaupinang #penang #bertam #kepalabatas #tasekgelugor #alorsetar #yankedah #kotasarangsemut #kualakedah #bertamperdana #bertamputra #bertamindah


2

'Miss V' sihat, suami gembira, kita ceria.😉
Semakin hari semakin sayang 😍
Jom, bersama menjaga mahkota wanita.😊
Gunakan #lexeepad, #tualawanita Tuala Wanita Bermutu Tinggi. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601124081523/pmlexee ❤️Lexee menggunakan kapas asli 100% pada bahagian penyerapanya dan di tengah-tengahnya terdapat ion negatif yang berfungsi untuk menyerap lebih hebat dari pad biasa. Dapat menahan cairan secara efektif. ❤️Kuasa penyerapannya bertahan selama 12 jam, 27 kali ganda daripada biasa. ❤️7 jenis ramuan herba asli, Nano Infra Red Ion-ion Negetif (ionized) Pudina Bunga Melor (JASMINE ) Minyak Kayu Putih Aktinolit (Actinolite) Hydroxycamphane ❤️Pemulihan penyakit, mencegah kanser, membuang toksik, anti bakteria, fungus, buang bau, cegah buasir, jangkitan kuman usus, merawat segugut, keputihan dan mengimbangi haid dn banyak lagi. ❤️Pembungkusan 5 bintang, telus udara dan formula khas biotek, Pembungkus luar pad LEXEE terbuat dari aluminium foil, ianya boleh ditutup kembali. Fungsi aluminium foil ini adalah menghalang bakteria-bakteria untuk masuk ke dalam dan mencemari pad-pad lain yg belum digunakan. ❤️Rekabentuk pembungkusan sangat cantik dengan rekabentuk luarannya dan mudah dibuka dengan bungkusan kedap udara. Tidak mudah terjangkit bakteria walaupun bungkusan pembalut terbuka. Sedangkan pad yang lain pembungkusan luar dari plastik dan biasanya sekali buka tidak dapat ditutup kembali jadi bakteria dapat masuk dan mencemari pad lain yang belum dipakai. ❤️Setiap bungkus diberi “Test Vagina Health Kit” secara PERCUMA.

MALAH BANYAK LAGI NAK DISEBUTKAN MENGAPA ANDA PERLU BERTUKAR DARI MENGGUNAKAN TUALA WANITA BIASA KEPADA TUALA WANITA LEXEE YANG MEMENTINGKAN KESIHATAN WANITA.

Apa tunggu lagi, dapatkan tuala wanita Lexee sekarang juga. Klik sahaja
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/601124081523/pmlexee

#lexeepadterbaik #cantikluarcantikdalam #jagamissvanda #missvtakadaganti


0

'Miss V' sihat, suami gembira, kita ceria.😉
Semakin hari semakin sayang 😍
Jom, bersama menjaga mahkota wanita.😊
Gunakan #lexeepad Tuala Wanita Bermutu Tinggi. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601124081523/pmlexee ❤️Lexee menggunakan kapas asli 100% pada bahagian penyerapanya dan di tengah-tengahnya terdapat ion negatif yang berfungsi untuk menyerap lebih hebat dari pad biasa. Dapat menahan cairan secara efektif. ❤️Kuasa penyerapannya bertahan selama 12 jam, 27 kali ganda daripada biasa. ❤️7 jenis ramuan herba asli, Nano Infra Red Ion-ion Negetif (ionized) Pudina Bunga Melor (JASMINE ) Minyak Kayu Putih Aktinolit (Actinolite) Hydroxycamphane ❤️Pemulihan penyakit, mencegah kanser, membuang toksik, anti bakteria, fungus, buang bau, cegah buasir, jangkitan kuman usus, merawat segugut, keputihan dan mengimbangi haid dn banyak lagi. ❤️Pembungkusan 5 bintang, telus udara dan formula khas biotek, Pembungkus luar pad LEXEE terbuat dari aluminium foil, ianya boleh ditutup kembali. Fungsi aluminium foil ini adalah menghalang bakteria-bakteria untuk masuk ke dalam dan mencemari pad-pad lain yg belum digunakan. ❤️Rekabentuk pembungkusan sangat cantik dengan rekabentuk luarannya dan mudah dibuka dengan bungkusan kedap udara. Tidak mudah terjangkit bakteria walaupun bungkusan pembalut terbuka. Sedangkan pad yang lain pembungkusan luar dari plastik dan biasanya sekali buka tidak dapat ditutup kembali jadi bakteria dapat masuk dan mencemari pad lain yang belum dipakai. ❤️Setiap bungkus diberi “Test Vagina Health Kit” secara PERCUMA.

MALAH BANYAK LAGI NAK DISEBUTKAN MENGAPA ANDA PERLU BERTUKAR DARI MENGGUNAKAN TUALA WANITA BIASA KEPADA TUALA WANITA LEXEE YANG MEMENTINGKAN KESIHATAN WANITA.

Apa tunggu lagi, dapatkan tuala wanita Lexee sekarang juga. Klik sahaja
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/601124081523/pmlexee


0

Ibu mana yang tak risau kalau bayi yang baru dilahirkan kena DEMAM KUNING ATAU JAUNDIS kan😢😢
.
Nah ni TESTIMONI DEMAM KUNING TURUN SETELAH TAMPAL LEXEE PADA PAMPERS DAN BELAKANG BADAN BAYI 😊
.
Nak tahu lebih detail lg ttg Lexee bole wasapp Iera😘 .
📱012 6286931
.
#lexeepad #Lexee #lexeepadajaib #codbertam #codkepalabatas #penang #periodproblems #periodtakteratur #masalahwanita #senggugut #cystmengecut #haidtakteratur #padlexee #alorsetar #kedah #kedahonlineshop #keputihan #keputihan_hilang


1

TAK RISAU NAK TUKAR TUALA WANITA WAKTU KERJA!!
.
Hanya dengan LEXEE pad. .
WhatsApp 012 6286931

#lexeepad #Lexee #lexeepadajaib #codbertam #codkepalabatas #penang #periodproblems #periodtakteratur #masalahwanita #senggugut #cystmengecut #haidtakteratur #padlexeeterbaik #padlexee


0

Banyaknya kelebihan #lexeepad ni.
Jom dapatkan sekarang produk terlaris ni. Whatsapp 01124081522
#jomgunalexee #jomsihat #lexeememberikankeselesaandankesegarankepadasetiapwanita #naklexee


0

Sekali guna pad lexee #lexeepad , terus jatuh hati. Memang berbaloi2. Harga pun bukannya mahal. Jom tukar sekarang
#jomgunalexee
#sihatluardalam
#lexeememberikankeselesaandankesegarankepadasetiapwanita #memangberbaloigunalexee


2

Periksa Miss V anda PERCUMA.
Ya, jom dapatkan 'TEST VAGINA HEALTH KIT' ini secara PERCUMA setial kali anda membeli Tuala Wanita Lexee. #lexeepadajaib .

Inilah antara Kelebihan Lexee Tuala Wanita Bermutu Tinggi ni, setiap pek pembelian dapat PERCUMA 'TEST VAGINA HEALTH KIT'. Memang beruntung membeli #lexeepad .
Lexee ni memang sentiasa mengutamakan 'miss v' anda. Apa lagi, jom dapatkan Lexee Tuala Wanita Bermutu Tinggi.
www.wasap.my/601124081523/pmlexee 011 24081523
#jagamissv #jomgunalexee #lexeememberikankeselesaandankesegarankepadasetiapwanita #wanitasihat #cantikluarcantikdalam


0

KENAPA ANDA PERLU TUKAR KEPADA TUALA WANITA LEXEE?

Lexee bukan tuala wanita biasa, Lexee #tualawanita bermutu tinggi yang diperbuat dari 100% kain kapas, inshaAllah mampu merawat hampir semua masalah utama wanita.

1. Kuasa penyerapannya bertahan selama 12 jam, DAYA SERAPAN TINGGI sehingga 27 kali ganda daripada biasa. Kebiasaannya wanita yang sedang haid / datang bulan akan menggantikan pad setiap 2 jam, dengan ini terpaksa menggunakan pad untuk setengah hari sahaja antara 3 hingga 4 keping.
Namun, dengan #lexeepad anda tidak perlu bimbang, Lexee boleh bertahan sehingga 12 JAM. Hanya dengan menggunakan 1 keping sahaja boleh bertahan sehingga setengah hari.
Ini bererti. dengan LEXEE anda boleh lebih aktif dan sentiasa segar dan MENJIMATKAN wang anda.

2. LEXEE menggunakan kapas asli 100% pada bahagian penyerapanya dan di tengah-tengahnya terdapat ion negatif yang berfungsi untuk menyerap lebih hebat dari pad biasa. Dapat menahan cairan secara efektif.

3. 7 jenis ramuan herba asli, Nano Infra Red Ion-ion Negetif (ionized) Pudina Bunga Melor (JASMINE ) Minyak Kayu Putih Aktinolit (Actinolite) Hydroxycamphane

4. Pemulihan penyakit, mencegah kanser, membuang toksik, anti bakteria, fungus, buang bau, cegah buasir, jangkitan kuman usus, merawat segugut, keputihan dan mengimbangi haid dn banyak lagi.

5. Pembungkusan 5 bintang, telus udara dan formula khas biotek, Pembungkus luar pad LEXEE terbuat dari aluminium foil, ianya boleh ditutup kembali. Fungsi aluminium foil ini adalah menghalang bakteria-bakteria untuk masuk ke dalam dan mencemari pad-pad lain yg belum digunakan.

6. Rekabentuk pembungkusan sangat cantik dengan rekabentuk luarannya dan mudah dibuka dengan bungkusan kedap udara. Tidak mudah terjangkit bakteria walaupun bungkusan pembalut terbuka. Sedangkan pad yang lain pembungkusan luar dari plastik dan biasanya sekali buka tidak dapat ditutup kembali jadi bakteria dapat masuk dan mencemari pad lain yang belum dipakai.

7. Setiap bungkus diberi “Test Vagina Health Kit” secara PERCUMA.

MALAH BANYAK LAGI KELEBIHAN LEXEE... Whatsapp 01124081523

#jomgunalexee
#lexeememberikankeselesaandankesegarankepadasetiapwanita
#wanitaanggunmasakini
#jagamissv


0

lexee nak jalan tu....pergi cari tuan baru
DM sis untuk yang berminat
0172336669
#redlife
#lexeeLovers
#lexeememberikankeselesaandankesegarankepadasetiapwanita
#lexeepad
#tualawanita


1

FUNGSI ION NEGATIVE DALAM LEXEE ✅antibakteria
✅beri tenaga
✅lancarkan peredaran darah
✅meningkatkan imunisasi tubuh
✅menguatkan jantung
✅melegakan masalah alergik & pernafasan
✅mengurangkan stress dan lelah
✅meningkatkan tahap kesihatan
✅melawaskan pembuangan air
✅mengatasi masalah insomnia

Kat mana kita bole dapatkan ion negatif semulajadi? 👉air terjun
👉pergunungan atau hutan sejuk
👉hamparan rumput hijau waktu pagi(embun)

Namun teknologi yang digunakan semasa proses LEXEE telah menjadikan lexee juga mempunyai ION NEGATIF yang amat baik untuk kesihatan

Sebabtu lexee best! 😍 .
#lexee #pad #lexeepad #padlexee #padterbaikwanita #padberangin #padkesihatanwanita #bandarbarubangi #bangi #lexeebangi #codbangi #sayajuallexee #sayajualpad #sayajualpadlexee #tualawanita #tualawanitalexee #tualawanitaterbaik #dayusepad #dayuselexee #overnightuse #overnightuselexee #pantylinerlexee #pantyliner


0

Ion negative banyak fungsi antaranya ✅antibakteria
✅beri tenaga
✅lancarkan peredaran darah
✅meningkatkan imunisasi tubuh
✅menguatkan jantung
✅melegakan masalah alergik & pernafasan
✅mengurangkan stress dan lelah
✅meningkatkan tahap kesihatan
✅melawaskan pembuangan air
✅mengatasi masalah insomnia

Kat mana kita bole dapatkan ion negatif semulajadi? 👉air terjun
👉pergunungan atau hutan sejuk
👉hamparan rumput hijau waktu pagi(embun)

Namun teknologi yang digunakan semasa proses LEXEE telah menjadikan lexee juga mempunyai ION NEGATIF yang amat baik untuk kesihatan

#lexeepad#lexee4ever
#hafsahstokisredlife #bestproduk#www.wasap.my/60139883189/lexee#hotitem#pembelian5setfreekeahlian

Semoga info ni dapat membantu tingkatkan pemahaman semua ya😊


0

The LEXEE range 😀
✔️ Pantyliner - Green
✔️ Day Pad - Pink
✔️ Overnight Pad - Blue
* Each pack comes with FREE vagina health test kit

#prettywhimsy #vendorjb #vendorjohorbahru #vendorjohor #vendorpasirgudang #lexee #lexeepad #lexeepantyliner


0

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Helium bouquet /helium gas services KL
.
For those yg plan nak DIY party, dm/pm i utk helium balloons 🎈. .
.
Delivery available (delivery charge applies)
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #birthday #birthdaypresent #bazaarpaknil #birthdaydecor #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#regaliakl
#decormurah #giftboxkl #valentinesday #chocolatebouquet #surprisedeliverykl #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #heliummurah #heliumkl #belonheliumkl #heliumballoons #personalizeballoon


1

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Helium bouquet /helium gas services KL
.
For those yg plan nak DIY party, dm/pm i utk helium balloons 🎈. .
.
Delivery available (delivery charge applies)
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #birthday #birthdaypresent #bazaarpaknil #birthdaydecor #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#regaliakl
#decormurah #giftboxkl #valentinesday #chocolatebouquet #surprisedeliverykl #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #heliummurah #heliumkl #belonheliumkl #heliumballoons #personalizeballoon


0

Anda sayang MissV anda??? Jom bertukar kepada Pad Lexee sekarang!!! Keputihan? Sengugut? Ruam? Haid tidak teratur? Darah beku?
PAD LEXEE mampu mengatasinya!! Keistimewaan Pad Lexee?? Tuala wanita lexxe merupakan 100% drpd kapas dgn gabungan teknologi ion-negative brinfra red.. Serta menpunyai 27 kali ganda serapan. Dgn 8 lapisan yg unik.. Serta seimbang dgn piawaian kesihatan bg mengelak sebarang jangkitan iaitu;
Sentiasa kering, tembus udara, & kebersihan merupakan tiga elemen yg sangat diperlukan dlm pengeluaran tuala wanita.

http://beaujeannie.wasap.my/

#lexeepad #pantyliner #dayuse #nightuse #sayajuallexee #sayapakailexee #agentmukah


0

prepare untuk pos laju esok dtg collect... .
senang sekarang tidak perlu ke pejabat pos lagi
.
ada sesiapa nak join postage boleh pm atau whatsapp KakNor personal tekan link kat profile yer
.
nak sihat bukan senang, kena ada usaha dan pengorbanan... .
kaknor masih aktif untuk memberi perkongsian kpd anda semua pastikan mahkota wanita semua terjaga... insyaallah
#lexeepad #lexeeshahalam #lexeeselangor #padlexee


0

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Helium bouquet /helium gas services KL
.
For those yg plan nak DIY party, dm/pm i utk helium balloons 🎈. .
.
Delivery available (delivery charge applies)
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #birthday #birthdaypresent #bazaarpaknil #birthdaydecor #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#regaliakl
#decormurah #giftboxkl #valentinesday #chocolatebouquet #surprisedeliverykl #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #heliummurah #heliumkl #belonheliumkl #heliumballoons #personalizeballoon


1

Rasai kenikmatan & kesegaran aroma KOPI REDLIFE☕️ ⚲ SI HIJAU namanya TONGKAT ALI
♀ SI PINKY namanya KACIP FATIMAH
⚀ SI MERAH namanya KOPI RED HOT

Yang pasti rasanya memang umph!! Ianya kaya dengan mineral dan pasti akan memberi tenaga super bisaya kepada anda💪💪😂😂 Yok nempah barang 1 ke 2 kotak dengan sis. Nanti sis bg harga spesel eh!

#kopiRedlife #kopiTongkatAli #kopiKacipFatimah #kopiRedHot #kopiTenaga #kopikirSendiri #kopiLelaki #kopiPerempuan #mariSecawan #coffee #coffeetime #coffeebreak #take5 #fresh #vendorboutiqe #bazarpaknil #millionaire2112 #produkredlife #produkberkualiti #beli9FreeKeahlian#lexeepad #coffee#hotchoc#bananatea#redlifeproduk


1

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Helium bouquet /helium gas services KL
.
For those yg plan nak DIY party, dm/pm i utk helium balloons 🎈. .
.
Delivery available (delivery charge applies)
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #birthday #birthdaypresent #bazaarpaknil #birthdaydecor #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#regaliakl
#decormurah #giftboxkl #valentinesday #chocolatebouquet #surprisedeliverykl #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #heliummurah #heliumkl #belonheliumkl #heliumballoons #personalizeballoon


1

LEXEE juga bole DIALAS pada LAMPIN PAKAI BUANG BAYI bagi mengatasi masalah2 berikut: 🎒sembelit
🎒angin pasang
🎒ruam peluh
🎒melecet akibat kebasahan
🎒merawat luka 🎒angin atau kembung perut
🎒menyembuhkan luka dengan cepat
🎒mengatasi masalah kebocoran
🎒mengurangkan risiko dr terus terdedah dengan DIOKSIN
----------------------------------------- SELAIN ITU LEXEE JUGA BOLEH DIJADIKAN 👘pembalut luka
👘menurunkn suhu badan
👘mengurangkan stress & migrain
👘sengal2 sendi atau tegang urat
👘mengatasi masalah buasir
👘mengurangkan demam kuning

Jika anda sayangkan keluarga anda bertukarlah kepada lexee!! #leexe #lexeepad #lexeeterbaik #bbytdurlenAtanpakebocorn #pengedardiperlukan


3

Alhamdulillah. Kalau barang bagus mesti customer repeat order. Dont worry. Im your trusted seller. .
Nak try pakai lexee?? Boleh ws sy untuk dapatkan stok ye. Link di bio. .
Tq my dear customer 😊
.
.
#lexee #pad #lexeepad #padlexee #padterbaikwanita #padberangin #padkesihatanwanita #bandarbarubangi #bangi #lexeebangi #codbangi #sayajuallexee #sayajualpad #sayajualpadlexee #tualawanita #tualawanitalexee #tualawanitaterbaik #dayusepad #dayuselexee #overnightuse #overnightuselexee #pantylinerlexee #pantyliner


0

ORANG 1 KAMPUNG PINANG LEXEE

alhamdulillah setiap kali nak hanta LEXEE kat ain ni sis mesti set untuk jumpa kat tesco sri alam pasal nak melantak yong toufu n buah-buah potong😊

Kate je nak diet tp kalau bab toufu n buah ni memang tewas betol😂😂. Nasib makanan sihat, berkhasiat n tak berminyak. So bedal jela hehe

Tq to ain coz soping 10 pantiliner , 5 pad day n 10 pad night . Akak juai na✌️✌️ #stokistredlife #pengedardiperlukan #lexeepad


0

PIHAK PENGURUSAN MENAWARKAN DISKAUN KEAHLIAN SEHINGGA 50% UNTUK SETIAP PAKEJ SEDIA ADA😊 . Ni rujukan pakej dahulu dan sekarang ya 🎯 DAHULU 🎯SEKARANG Red member ( Ahli biasa) Rm519.40 Rm259.70 Red pro (Usahawan) Rm1558.20 Rm779.10 Red Kiosk (Jutawan) Rm5830.00 Rm2915.00 . .
. .
Nilai barang yang diterima pun lebih dari nilai modal yang dikeluarkan..Memang sangat berbaloi la Dulu nak daftar ada yang bagi alasan pakej mahal sangat sekarang pakej murah nak bagi alasan apa lagi? Rugi tak grab peluang sekarang!! . Kalau nak UBAH HIDUP anda kene juga UBAH CARA KERJA & usaha. Sedangkan nabi pun dah ajar 9/10 rezeki adalah dari hasil niaga so jom kite niaga kawan2..Kejayaan tak akan bergolek tanpa usaha..Allah takkan bagi apa yang kita nak kalau kita malas berusaha. #GoodMorning
#weAreMoneyMagnet #weBelieveWeAchieve #WelcomeToRedlife #PerniagaanBerkonsepkanE-networking #goredlife #incomemasyuk #lexeepad #produkberkualiti #keahlianseumurhidup#keahlianseumurhidup #wearemoneymagnet #redliferichlife #webelieveweachieve #goredlife #incomemasyuk #produkberkualiti


0

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Helium bouquet /helium gas services KL
.
For those yg plan nak DIY party, dm/pm i utk helium balloons 🎈. .
.
Delivery available (delivery charge applies)
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #birthday #birthdaypresent #bazaarpaknil #birthdaydecor #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#regaliakl
#decormurah #giftboxkl #valentinesday #chocolatebouquet #surprisedeliverykl #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #heliummurah #heliumkl #belonheliumkl #heliumballoons #personalizeballoon


1

Da lama da tau & da bgtau pun yg pad biase tu bahaya ade risiko mslh rahim bila pkai brterusan tp ada yg still pkai juga sbb ape sbb murahkan.. sbb ape murah sbb bahan2 pembuatannya pun murah.. so pada yg masih pakai tu stop la pkai yg murah nie sebelum yg murah tu akan jd mahal bila da sakit nanti.. bertukar la ke #lexeepad, nak harga murah dgn lexee senang je join ahli ha dpt la harga murah lbh kurang je dgn harga pad pasaran tu.. cepat tukar skrg sblm terlambat. klik link nie utk join ahli www.wasap.my/0183571682 lexee #goredlife#rahimsehat #kanserrahim #sihat #malaysia#wanita #kesihatan #tualawanita#tualawanitalexee #kapas #pengedardiperlukan#stokis


4

Pemakaian pad atau tuala wanita yang betul amat penting.
Pilih pad ayng diperbuat dari 100% kapas semasa tempoh hormon anda tidak stabil.

Jom bertukar kepada pad #lexeepad
Whatsapp www.wasap.my/60127887911


0

DAH TUKAR JENAMA PAD??
.
Hai semua, jom bertukar pad kepada jenama LEXEE. Insyaallah selamat & bersih! .
Tak tau nak dapatkan stok lexee? Boleh ws sy untuk pembelian melalui online k.
Xoxo 🌹
.
Link ws di bio okey. Klik je 😊
.
.
#lexee #pad #lexeepad #padlexee #padterbaikwanita #padberangin #padkesihatanwanita #bandarbarubangi #bangi #lexeebangi #codbangi #sayajuallexee #sayajualpad #sayajualpadlexee #tualawanita #tualawanitalexee #tualawanitaterbaik #dayusepad #dayuselexee #overnightuse #overnightuselexee #pantylinerlexee #pantyliner


0

Lexee boleh membantu wanita mengatasi masalah :
⭐️ Keputihan
⭐️ Senggugut
⭐️ Period tak lawas
⭐️ Period tersumbat
⭐️ Period tak teratur
⭐️ Radang miss V
⭐️ Kegatalan
⭐️ Kencing tak lawas
⭐️ Buasir
⭐️ Mencegah cyst, fibroid dan kanser
#prettywhimsy #vendorjb #vendorjohorbahru #vendorjohor #vendorpasirgudang #lexee #lexeepad #lexeepantyliner


0

.
Lexee Overnight Pad RM18
.
.
🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
📲 ORDER ONLINE
www.wasap.my/+60177162015 to place your order
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia #lexeepad


1

.
Lexee Day Pad RM18
.
.
🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
📲 ORDER ONLINE
www.wasap.my/+60177162015 to place your order
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia #lexeepad


0

.
Lexee Pantyliner RM20
.
.
🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
📲 ORDER ONLINE
www.wasap.my/+60177162015 to place your order
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia #lexeepad


1

BERPANTANG DENGAN LEXEE.
.
Jom berpantang dengan menggunakan pad overnight lexee. .
Luka bersalin cepat sembuh asbab pakai overnight lexee. Insyaallah. .
Nak simpan stok? Whatsapp link di bio okey.
.
#lexee #pad #lexeepad #padlexee #padterbaikwanita #padberangin #padkesihatanwanita #bandarbarubangi #bangi #lexeebangi #codbangi #sayajuallexee #sayajualpad #sayajualpadlexee #tualawanita #tualawanitalexee #tualawanitaterbaik #dayusepad #dayuselexee #overnightuse #overnightuselexee #pantylinerlexee #pantyliner


2

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Last minute order this morning.
Ready utk selfpickup ptg ni. .
.
For those yang xde idea utk send gift 🎁💝 whatsapp akak ye. .
.
Roses bouquet @ chocolate bouquet READY to be pickup
.
Delivery available till midnight time. .
.
Last minute order accepted **if we still have the available slot .
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #surprisedeliverykl #floristkl #weddingideas #birthday #bazaarpaknil #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#surprisekl #pwtcflorist
#giftboxkl #newbornbouquet #chocolatebouquetmurah #bouquetbudget #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #regaliakl #surprisedeliveryklcc #surprisedeliveryplannerkl


2

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Last minute order this afternoon .
Ready for delivery 🙈
.
For those yang xde idea @ most of florist tutup ke hari Ahad ni,
whatsapp akak ye. .
.
Roses bouquet @ chocolate bouquet READY to be pickup
.
Delivery available till midnight time. .
.
Last minute order accepted **if we still have the available slot .
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #surprisedeliverykl #floristkl #weddingideas #birthday #bazaarpaknil #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#surprisekl #pwtcflorist
#giftboxkl #newbornbouquet #chocolatebouquetmurah #bouquetbudget #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #regaliakl #surprisedeliveryklcc #surprisedeliveryplannerkl


1

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Last minute order this morning.
Ready utk selfpickup ptg ni. .
.
For those yang xde idea @ most of florist tutup ke hari Ahad ni,
whatsapp akak ye. .
.
Roses bouquet @ chocolate bouquet READY to be pickup
.
Delivery available till midnight time. .
.
Last minute order accepted **if we still have the available slot .
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #surprisedeliverykl #floristkl #weddingideas #birthday #bazaarpaknil #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#surprisekl #pwtcflorist
#giftboxkl #newbornbouquet #chocolatebouquetmurah #bouquetbudget #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #regaliakl #surprisedeliveryklcc #surprisedeliveryplannerkl


0

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Roses bouquet .
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
Last minute order accepted **if we still have the available slot .
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #surprisedeliverykl #floristkl #weddingideas #birthday #bazaarpaknil #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#surprisekl
#giftboxkl #newbornbouquet #chocolatebouquetmurah #bouquetbudget #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #regaliakl


7

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Chocolate bouquet + I ❤️ u helium balloon .
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
Last minute order accepted **if we still have the available slot .
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #surprisedeliverykl #floristkl #weddingideas #birthday #bazaarpaknil #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#surprisekl #pwtcflorist
#giftboxkl #newbornbouquet #chocolatebouquetmurah #bouquetbudget #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #regaliakl #surprisedeliveryklcc #surprisedeliveryplannerkl


3

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Ferero bouquet ..
.
RM 85 ONLY
RM 85 ONLY
RM 85 ONLY .
.
Last minute order accepted **if we still have the available slot .
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
#fererobouquet #rosesbouquet #surpriseplannerkl #birthdaydecor #birthdaypresent #bazaarpaknil #birthdaydecor #surprisebirthdaykl #kl #surprisedeliveryampang #love #lexeepad #bungaconvo
#regaliakl surprisedeliverypj
#decormurah #giftboxkl #valentinesday #chocolatebouquetmurah ##surprisedeliverykl #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious @ Petaling Jaya, Malaysia


2

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
Ferero rocher bouquet .
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
Last minute order accepted **if we still have the available slot .
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #surprisedeliverykl #floristkl #weddingideas #birthday #bazaarpaknil #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#surprisekl #pwtcflorist
#giftboxkl #newbornbouquet #chocolatebouquetmurah #bouquetbudget #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #regaliakl #surprisedeliveryklcc #surprisedeliveryplannerkl


3

#GBK4199 #POSM2566 PBO GIM2992 MALL200 wanita 2020 dotcom junita PBPA3344 #GPW4806 xoxo flora
.
12 sticks roses; .
.
:: surprise delivery | room decor | table decor ::
.
Last minute order accepted **if we still have the available slot .
.
DM/pm @ whatsapp 017-6183507
.
#fererobouquet #rosesbouquet #klflorist #surprisedeliverykl #floristkl #weddingideas #birthday #bazaarpaknil #byrcw #kl #malaysia #love #lexeepad #bungaconvo
#surprisekl #pwtcflorist
#giftboxkl #newbornbouquet #chocolatebouquetmurah #bouquetbudget #roomdecorkl #tabledecorkl #cikaylaprecious #regaliakl #surprisedeliveryklcc #surprisedeliveryplannerkl


4

PANTYLINER
.
Pantyliner lexee ni best laa. Sentiasa fresh je bila pakai. .
Yang penting ada aktif oksigen & negatif ion untuk mengelakkan bakteria pada vagina. .
So,bila sentiasa pakai pantyliner, kita punya vagina sentiasa dilindungi. 👌🏻
.
Nak cuba? Whatsapp di bio okey. Pantyliner ni laku keras tauu .
#lexee #pad #lexeepad #padlexee #padterbaikwanita #padberangin #padkesihatanwanita #bandarbarubangi #bangi #lexeebangi #codbangi #sayajuallexee #sayajualpad #sayajualpadlexee #tualawanita #tualawanitalexee #tualawanitaterbaik #dayusepad #dayuselexee #overnightuse #overnightuselexee #pantylinerlexee #pantyliner


2

OVERNIGHT PAD
.
Sesuai untuk yang selalu overflow. Waktu berpantang pun boleh pakai. .
Membantu menyembuhkan luka bersalin dengan cepat jugak. .
Berminat & nak cuba? Whatsapp no di bio okey 👌🏻😊 .
#lexee #pad #lexeepad #padlexee #padterbaikwanita #padberangin #padkesihatanwanita #bandarbarubangi #bangi #lexeebangi #codbangi #sayajuallexee #sayajualpad #sayajualpadlexee #tualawanita #tualawanitalexee #tualawanitaterbaik #dayusepad #dayuselexee #overnightuse #overnightuselexee #pantylinerlexee #pantyliner


0

DAY USE LEXEE
.
Sejak kenal produk lexee,dah tak pandang dah produk tuala wanita yang lain
.
Lexee ni diperbuat dari 100% kapas. Bukan dari bahan terbuang macam produk2 biasa kat pasaran tu ye. .
Cepat kering walaupun aliran banyak. Sentiasa rasa kering je bila pakai. Best!
.
Nak cuba? Whatsapp kat bio ye 😊 .
#lexee #pad #lexeepad #padlexee #padterbaikwanita #padberangin #padkesihatanwanita #bandarbarubangi #bangi #lexeebangi #codbangi #sayajuallexee #sayajualpad #sayajualpadlexee #tualawanita #tualawanitalexee #tualawanitaterbaik #dayusepad #dayuselexee #overnightuse #overnightuselexee #pantylinerlexee #pantyliner


1

The end of the page