#losyenputihajaib

Instagram photos and videos

#losyenputihajaib#losyenputihgebu#losyenviral#JusGoyangRapat#shiseidomask#perfumedexandra#minyakbelacak#kopipakbelalang#susukambingkurmamadu#putehcollagen#dnarsskincare#babiesblink#LosyenPutihAjaib#womendesireeessentialcream#pomade#dherbs#sheryasbeauty#losyenputihkekal#sendayutinggi#nakputih#glowglowing

Hashtags #losyenputihajaib for Instagram

.
Mencantik dan mewangi dengan #LosyenPutihAjaib membuatkan anda rasa yakin untuk menempuhi hari - hari mu ๐Ÿ’‹
.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #dotheshiggy #inmyfeelings .
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia.


2

๐ŸŒทLOTION MENCERAHKAN KULIT DALAM 7 HARI๐ŸŒท
.
Tanpa pantang larang......
โœ”๏ธ Boleh minum kopi
โœ”๏ธ Boleh makan cokelat
โœ”๏ธ Tak perlu paksa minum air
โœ”๏ธ Boleh amal kafein
.
@lmbeautyskincare @lmbeautyskincare
@lmbeautyskincare @lmbeautyskincare .
.
Yang penting tetap berkesan :) Pasti cerah pasti cantik.. Whatsapp http://www.wasap.my/60103639462/LOTIONWELOVE
.
.
.
010-3639462
.
#produkkecantikkan #lotionputih #memutihkankulit #memutihkanbadan #welovelotion #cantikmuka #cantikbadan #kulitcantik #kulitgebumulus #kulitputih #tipskecantikkan #wanita #wanitacantik #losyencantik #losyenpemutihmurah #losyenmustajabputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #welovekuantan #welovejerantut #welovetemerloh #welovepahang #losyenmustajabputih #losyenputihcepat


0

Thank you Cik Na awal dia datang shopping . Pengguna setia Flawless Skinwhite & Magic Losyen Rihanna. Lamanya baru jumpa. Dulu masa jual tikar hari2 punch card di couriernya . Cepatnya masa berlalu. Sekarang dia berniaga bukak bengkel sama husband .
Alhamdulillah. Kak doakan sukses selalu ya sayang.
#sheryasbeauty #fs #flawlessskinwhite #magiclosyen #magiclotion #losyenputihgebu #losyenputihkekal #losyenputihajaib #losyenwangi #losyenviral #sabunpemutihbadan #sabunbuangdaki #bodyscrub #skrubbadan #kosmetikviral #viral


0

Nak dapatkan Kulit putih gebus bukan lagi rahsia
BAKAL JADI LOTION FAVOURITE ANDA๐Ÿ˜
.

Kenapa korang kena pilih #lotionsnowwhite ? Dah lah murah. Takpayah nak keluar banyak duit untuk cantik. ๐ŸŒฅ๏ธmemutihkan kulit secara kekal
๐ŸŒฅ๏ธmerawat kulit kusam & kering
๐ŸŒฅ๏ธbertindak sebagai perlindung sinaran UV
๐ŸŒฅ๏ธtidak melekit
๐ŸŒฅ๏ธbau wangi rose yang wangi ๐ŸŒฅ๏ธmenghilangkan parut & menghaluskan kulit
๐ŸŒฅ๏ธputih gebu seawal 7 hari

#lotionsnowwhite #lotionputih #putihgebu #putihkulit #dropship #sale #igshopmalaysia #wanita #whiteninglotion #whiteninglotionmurah #losyenputihgebu #losyenputihajaib #losyenputih #fattzura #kulitputihgebu #kulitputih #bodylotion #viral #akusuka


0

.
.
Korang perlu percaya bila saya kata Sistho Foundation is the best fd in the world... seyes xtipu.. rata2 pengguna fd sistho ni sangat berpuas hati denagn fd ni
.
Bukan sahaja ada SPF50, malah terasa sangat ringan je bila pakai seolah xpakai fd pun.. pakai pun senang sgt nk blend, xbercapuk n tahan lama.. best ke best sangat??
.
Whatsapp
www.wasap.my/60189154051
www.wasap.my/60189154051
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksterengganu #tbh #tbhganu #lipscrub #facemask #facesoap #facescrub #bodycare #bodyscrub #sistholipmatte #sistho #cosmetics #kosmetik #losyenputihajaib #sisthocosmetic #sisthocosmetics #foundation #sisthofoundation


0

Muka dah lawa, kulit dah putih tapiii jerawat buat penampilan diri hilang?? Sampai bila nak biarkan jerawat terus berada dimuka? Nak tunggu dia tinggalkan parut hitam atau lebih parah parut lobang.?
.
Tapi jgn risau kami ada penawarnya.. jom rawat sebelum melarat
.
2 kali sehari je kulit anda dah boleh licin tanpa jerawat.
.
Nak detail whatsapp je 013-9846100
.
#dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan


1

Orang Indonesia start makan jamu dari akil baligh. Bila dah period terus amalkan jamu sampai tua.
.
Orang Malaysia start makan jamu lepas bersalin. Habis pantang terus tak usik dah sampai bila bila.
.
Nampak tak bezanya? Patutlah orang Indonesia lawa lawa body solid kulit halus mulus!
.
Uolls nak sihat cantik jangan tinggal jamu, boleh ke boleh...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
dm/wassap untuk dapatkan jamu yg super duper best ni ๐Ÿ“ฒ 016-5325437 (Zaty)
buy 2 box free postage n free gift..
rm176/30 sachets

#jamu
#lifestyle
#authorisedagent
#agentjamutunteja
#terapiinstagram
#igsokongan
#terlajaklaris
#terapiinstagram
#jamumoden
#sihatcantik
#busywoman
#like4like
#instafamous #jamutuntejapenang #jamutuntejabukitmertajam
#instawoman #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


0

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #malaysiaonlineshop #visitmyigshop #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #dotheshiggy #inmyfeelings


4

Nak putih flawless cerah ,
Wajib consume Skin Luminous supplement secara consistent ya !
Makan 1 botol dah putus asa , lepas tu tak mahu disiplin minum air masak secukupnya mmg tak boleh sembang sini tau ๐Ÿ˜
.
Dapatkan Skin Luminous dgn harga combo kalau uolls beli lebih dari 1 botol๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
.
#losyeninstantwhitening #losyenpemutihkekal #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #losyenviral #susumaaez #skinluminous #skinluminoustestimoni #skinluminousfeedback #sl #nakputih #shalicious #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #kurungmoden #tatiskincare #bvrori #kapsulmutiara


0

MUKA JE PUTIH,TAPI TANGAN HITAM " ๐ŸŒš
.
.
Sapa ada masalah macam ni?.kadang-kadang sampai x tahu nak buat apa kan?..
Sekarang JANGAN RISAU LAGI,LOTION SNOW WHITE dariย 
@lotionsnowwhite_pasir_masย @lotionsnowwhite_pasir_mas kan hadoo.Lotion ni dapat membantu u olls PUTIH PERSIS SNOW WHITE dan mendapat kulit idaman๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Antara kebaikan LOTION SNOW WHITE ni :
โœ”๏ธ Memutihkan kulit badan secara kekal
โœ”๏ธ Merawat kulit kusam
โœ”๏ธ Melembapkan kulit badan
โœ”๏ธ Melindungi dan memulihkan kulit dari sinaran UV
โœ”๏ธ Menghaluskan kulit badan
โœ”๏ธ Menghilangkan parut badan
.
.
LELAKI pn blh guna jgk taw ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dengar citer dorg tengah buat promotion sekarang.Dah cecepat g terjahย @lotionsnowwhite_pasir_masย 
utk dapatkan HARGA PROMOSI dan pelbagai FREE GIFT menarik โค๏ธโค๏ธ ws terus ke 018-6675381 utk order ๐Ÿ˜Š

#LotionSnowWhiteย #SnowWhitetestimoniย #jomputih#losyenputihajaibย #losyenputihgebuย #sayanakputih#sapusaputerusputihย #tipsputihย #nakputih#putihgebuย #putihpersissnowwhiteย #putihcepat#kulitputihย #kulitcantikย #kulitlembutย #kulitsihat#tipscantikย #putihberseri


0

.
.
NAK PUTIH 1 BADAN??
DAH PENAT DOK TUKAQ-TUKAQ SUPPLEMENT BAGAI TAPI KULIT MASIH DOK CENGGITU JUGAK HRMM๐Ÿ˜ช. KALAU NAK MAIN INJECT2 ๐Ÿ’‰ PULAK, MAK AIH LAGILAH MENAKOTKAN๐Ÿ˜จ

SEDIH TENGOK ORANG LAIN KULIT CANTIK BEBAS PARUT, PUTIH SERLAH. TAPI DIRI SENDIRI ??๐Ÿ˜ช
.
Dah2 takmo sedih2 lagi dah. Meh fatin bantu korang. Yang penting ๐Ÿ’ŽPUTIH KEKAL๐Ÿ’Ž 1 badan uolss๐Ÿ˜Ž
.
*KELEBIHAN SUPER SHINE BODY LOTION* a.k.a *LOSYEN POCONG* ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป
โค๏ธ Mencerahkan celah2 yg golap, kusam, berdaki & burn.
โค๏ธ Pudarkan segala cucu-cicit keturunan parut/kudis yg degilz di seluruh pelusuk badan.
โค๏ธ Menyamaratakan tona kulit yg tak sekata di semua daerah badan terutamanya bhgn yg selalu bergeser.
โค๏ธ Menghilangkan semua stretch marks/rekahan kulit diperut terutama yg pernah melahirkan anak.
โค๏ธ Bagus utk kulit kering kontang, kasar, alergi, dan bekas jerawat blkg.
โค๏ธ Yang paling syiok KULIT PUTIH KEKAL ๐Ÿ’ฏ tanpa memudaratkan.
โค๏ธLosyen ANTI MELEKIT & terus menyerap ๐Ÿ’ฏ kedalam kulit.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
*KANDUNGAN LOSYEN POCONG* ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป
โญ๏ธJOJOBA OIL
โžก๏ธ Melembabkan & mengekalkan keanjalan, keremajaan kulit.
โญ๏ธSPF 30 PA++ EXTRA UV PROTECTION
โžก๏ธ Melindungi kulit dari sinaran matahari yg kuat.
โญ๏ธVIT C & B3
โžก๏ธ Menyihatkan, mengekalkan kecerahan & memulihkan kulit secara mendalam.
โญ๏ธGLUTATHIONE
โžก๏ธ Bertindak sbg agen pemutih no1 paling POWER.
.
.
LOSYEN POCONG๐Ÿ‘ป didatangkan dlm 3 saiz.
50ml = rm35
250ml = rm70
500ml = rm110
(Belum termasuk postage)
.
Utk kesan yg terbaik lg perghh!
Pastikan beli yg ORIGINAL hanya dari agent/stokis sah beautyspells shj. Elakkan beli produk FAKE/TIRUAN melainkan hampa memang jenis tak syg kulit๐Ÿ™„
.
Ape yg dok tunggu lg tu. Nak kulit SIHAT, CERAH, BERSERI, PUTIH & GEBU BEBAS CELA 1 BADAN?. Mohler bertindak skrggg. Jom wasep fatin jom. Hanya tekan je link kat bio. Nnti fatin akan muncui utk bantu sis๐Ÿค—


1

PARUT ACCIDENT PUN BOLEH HILANG ! ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
.
Kalau parut besar pun boleh hilang, setakat parut2 jerawat manja uolls tu in sha Allah lagi lah boleh hilang. Selagi tak cuba tak tahu tau ! .
Jom cuba hari ini , esok2 mesti kita akan bersyukur dengan kulit cantik kita๐Ÿ˜‡
.
#losyeninstantwhitening #losyenpemutihkekal #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #losyenviral #susumaaez #skinluminous #skinluminoustestimoni #skinluminousfeedback #sl #nakputih #shalicious #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #kurungmoden #tatiskincare #bvrori #kapsulmutiara


0

TQ sebab percayakan losyen WELOVE ni,, =)
.
@lmbeautyskincare
@lmbeautyskincare .
โœŒ๐Ÿปlosyen ni TIADA KESAN SAMPINGAN
.
๐ŸŒธKEHEBATAN weloveextrawhite lotion๐ŸŒธ
โ˜˜๏ธ Menanggalkan sel kulit mati dan memutihkann kulit โ˜˜๏ธ Menghilangkan kesan daki di celah โ˜˜๏ธ Memudarkan parut โ˜˜๏ธ Memerangkap sel kulit mati โ˜˜๏ธ Menanggalkan daki tebal di bahagian celah โ˜˜๏ธ Membersih dan menghaluskan kulit

Whatsapp http://www.wasap.my/60103639462/LOTIONWELOVE .
010-3639462
.
#produkkecantikkan #lotionputih #memutihkankulit #memutihkanbadan #welovelotion #cantikmuka #cantikbadan #kulitcantik #kulitgebumulus #kulitputih #tipskecantikkan #wanita #wanitacantik #losyencantik #losyenpemutihmurah #losyenmustajabputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #welovekuantan #welovejerantut #welovetemerloh #welovepahang #losyenmustajabputih #losyenputihcepat


0

TQ sebab percayakan losyen WELOVE ni,, =)
.
@lmbeautyskincare
@lmbeautyskincare .
โœŒ๐Ÿปlosyen ni TIADA KESAN SAMPINGAN
.
๐ŸŒธKEHEBATAN weloveextrawhite lotion๐ŸŒธ
โ˜˜๏ธ Menanggalkan sel kulit mati dan memutihkann kulit โ˜˜๏ธ Menghilangkan kesan daki di celah โ˜˜๏ธ Memudarkan parut โ˜˜๏ธ Memerangkap sel kulit mati โ˜˜๏ธ Menanggalkan daki tebal di bahagian celah โ˜˜๏ธ Membersih dan menghaluskan kulit

Whatsapp http://www.wasap.my/60103639462/LOTIONWELOVE .
010-3639462
.
#produkkecantikkan #lotionputih #memutihkankulit #memutihkanbadan #welovelotion #cantikmuka #cantikbadan #kulitcantik #kulitgebumulus #kulitputih #tipskecantikkan #wanita #wanitacantik #losyencantik #losyenpemutihmurah #losyenmustajabputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #welovekuantan #welovejerantut #welovetemerloh #welovepahang #losyenmustajabputih #losyenputihcepat


0

PUTIH AJAIB by RCW .
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM28 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan kulit secara semulajadi
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit dengan cepat
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih berseri
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit daripada kusam
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih segar
๐Ÿ’ฅBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐Ÿ’ฅBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐Ÿ’ฅMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit berkedut
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธBoleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–


0

Pagi2 terkejut sendiri tengok urat hijau . ๐Ÿ˜ฑ

Huhu, ya la dulu kesian hitam, lain jugak kulit warna hitam kan . Gelap bah. Urat pun betapok bah dak keluar. Tapi, tapi ... lepas pakai Setmandian Sheryโ€™As Beauty , tanggal segala daki dan kotoran degil yang selama ini menutupi kecantikan kulit sebenar si gadis ni.
Jom siapa yang mau kulitnya cerah cerah gebu bersih nampak2 urat tu, kak sher bantu

klik wasap.my/0168363627/setmandianviral

#testimonisheryasbeauty
#setmandianviral
#magiclosyen
#losyenputihgebu
#losyenputihkekal
#losyenputihajaib
#sabunpemutihbadan
#skrubbadan
#kosmetikviral
#viral
#tawautown
#terengganu
#kkcity
#kotakinabalu
#tawauonlineshop


0

EMMA LOTION
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM45 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan seluruh badan
๐Ÿ’ฅMelembutkan kulit badan
๐Ÿ’ฅBoleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit sekata
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’ฅMemperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

Perubahan warna kulit baru 2hari pakai set mandian #magicwhiteningbodycare lihatlah hasilnya. ๐Ÿ˜ฑ

Rm80 dapat 4 barang
Huh mur mur je kan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Pencarian ejen setiap kawasan dengan modal RM250 shj !
wasap.my/0168363627/magicwhiteningbodycare
#sheryasbeauty #setmandianviral #magicwhiteningbodycare #losyenputihgebu #losyenputihwangi #losyenputihkekal #losyenibuputih #losyenpemutihbadan #losyenviral #losyenputihajaib #kosmetikviral #tipsputih #ibuputih #patiibuputih #testimonisheryasbeauty


0

Satu badan jadi cerah lepas 2minggu pakai set mandian #magicwhiteningbodycare lihatlah hasilnya. ๐Ÿ˜ฑ

Rm80 dapat 4 barang
Huh mur mur je kan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Pencarian ejen setiap kawasan dengan modal RM250 shj !
wasap.my/0168363627/magicwhiteningbodycare
#sheryasbeauty #setmandianviral #magicwhiteningbodycare #losyenputihgebu #losyenputihwangi #losyenputihkekal #losyenibuputih #losyenpemutihbadan #losyenviral #losyenputihajaib #kosmetikviral #tipsputih #ibuputih #patiibuputih #testimonisheryasbeauty


0

[DINGIN , MENGGODA & BERSCRUB]
Ini kelebihan Pembersih Cik Bunga Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES.
.
โ„๏ธCik Bunga segar ketika HAMIL.
โ„๏ธCik Bunga sentiasa harum dengan bau bunga Jasmine.
โ„๏ธCik Bunga sihat & bersih selalu.
โ„๏ธCik Bunga bebas bakteria.
.
Celebrity Feminine Scrub Wash ni Pekat & Berubat.
Merawat masalah yang selalu dihadapi Cik Bunga tau.๐ŸŒ
๐ŸŒšKE.PU.TI.HAN
๐ŸŒšKE.GA.TA.LAN
๐ŸŒšBAU
๐ŸŒšGELAP .
Malu lah awaaa dengan org sekeliling & bahaya untuk kesejahteraan rumah tangga tau.
.
Ehhh, apa special PEMBERSIH WANITA kami? Pembersih Cik Bunga kami adalah Pembersih Wanita ber-SCRUB Pertama di MALAYSIA. Matlamat kami, Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.๐Ÿ˜Ž Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


0

[DINGIN , MENGGODA & BERSCRUB]
Ini kelebihan Pembersih Cik Bunga Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES.
.
โ„๏ธCik Bunga segar ketika HAMIL.
โ„๏ธCik Bunga sentiasa harum dengan bau bunga Jasmine.
โ„๏ธCik Bunga sihat & bersih selalu.
โ„๏ธCik Bunga bebas bakteria.
.
Celebrity Feminine Scrub Wash ni Pekat & Berubat.
Merawat masalah yang selalu dihadapi Cik Bunga tau.๐ŸŒ
๐ŸŒšKE.PU.TI.HAN
๐ŸŒšKE.GA.TA.LAN
๐ŸŒšBAU
๐ŸŒšGELAP .
Malu lah awaaa dengan org sekeliling & bahaya untuk kesejahteraan rumah tangga tau.
.
Ehhh, apa special PEMBERSIH WANITA kami? Pembersih Cik Bunga kami adalah Pembersih Wanita ber-SCRUB Pertama di MALAYSIA. Matlamat kami, Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.๐Ÿ˜Ž Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


0

[DINGIN , MENGGODA & BERSCRUB]
Ini kelebihan Pembersih Cik Bunga Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES.
.
โ„๏ธCik Bunga segar ketika HAMIL.
โ„๏ธCik Bunga sentiasa harum dengan bau bunga Jasmine.
โ„๏ธCik Bunga sihat & bersih selalu.
โ„๏ธCik Bunga bebas bakteria.
.
Celebrity Feminine Scrub Wash ni Pekat & Berubat.
Merawat masalah yang selalu dihadapi Cik Bunga tau.๐ŸŒ
๐ŸŒšKE.PU.TI.HAN
๐ŸŒšKE.GA.TA.LAN
๐ŸŒšBAU
๐ŸŒšGELAP .
Malu lah awaaa dengan org sekeliling & bahaya untuk kesejahteraan rumah tangga tau.
.
Ehhh, apa special PEMBERSIH WANITA kami? Pembersih Cik Bunga kami adalah Pembersih Wanita ber-SCRUB Pertama di MALAYSIA. Matlamat kami, Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.๐Ÿ˜Ž Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


0

โ€œ LOTION PEMUTIH MESRA WUDUK RM30 SAJA โ€œ

Ada cust tanya #magicwhiteninglotion mesra wuduk ka sis ?? Yess dear.. ๐ŸŒธLulus KKM ๐ŸŒธBila apply lotion itu terus meresap ke kulit bukan melekit macam pakai tepung ๐ŸŒธKandungan bahan2 yg semulajadi dan organik

So jgn ragu2 ok untuk bersyantik2 setiap hari yeโœจโœจcinggg ๐Ÿ˜˜

Mahu tahu lebih lanjut dan details ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60139328845/magiclotion/sherryasbeauty

#hargamampubeli
#sheryasbeauty #testimonisheryasbeauty #setmandianspa #losyenputihwangi #losyenviral #losyenputihgebu #losyenputihajaib #magiclosyen #ibuputih #patiibuputih #bodyskrub #sabunpemutihbadan


0

TANGAN DAH SAMA CERAH DENGAN MUKA!!
.
Feedback pengguna Nano White Lotion sendiri. Sape yang belum pakai losyen ni rugi, sebab tak dapat cantikkan kulit tangan dan kaki yang berkerak tu.
.
#nanowhitelotion #losyenputih #whiteninglotion #losyenputihajaib #losyenputihgebu #kotabharu #agentkotabharu #nwlkotabharu


0

.
Mencantik dan mewangi dengan #LosyenPutihAjaib membuatkan anda rasa yakin untuk menempuhi hari - hari mu ๐Ÿ’‹
.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #dotheshiggy #inmyfeelings .
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia.


6

Hi guuyysss.. malam ini sis share sikit penggunanan #magicwhiteninglotion & #ibuputih

Mahu tahu lebih lanjut dan details
http://www.wasap.my/60143520627

Cod area Sandakan

Jom dapatkan di Juwita Juwita & Butik Byindahqalesya

#hargamampubeli
#sheryasbeauty #testimonisheryasbeauty #setmandianspa #losyenputihwangi #losyenviral #losyenputihgebu #losyenputihajaib #magiclosyen #ibuputih #patiibuputih #bodyskrub #sabunpemutihbadan


0

Petang2 macamni kalau dapat makan kuih mesti sedap kan?๐Ÿ˜‹
.
.
Ni izyan share sikit kalori kuih muih yang kita selalu makan
.
.
And yang suka diet tak makan nasik tapi suka makan kuih,baik makan nasik dikkk hahaaha๐Ÿ˜…


2

Salam semua pengemar
JUS GOYANG RAPAT CHE TA.โค๏ธ - .
New #JusGoyangRapat .
PACKAGING BARU... .
Enhance formula ... .COLLAGEN n VITC . .
.
.HARGA RM52.00
. .
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp 017-2750066
.
.
Pos 1 Malaysia .
.COD KL n SGOR
.
#JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib


0

Muka dah lawa, kulit dah putih tapiii jerawat buat penampilan diri hilang?? Sampai bila nak biarkan jerawat terus berada dimuka? Nak tunggu dia tinggalkan parut hitam atau lebih parah parut lobang.?
.
Tapi jgn risau kami ada penawarnya.. jom rawat sebelum melarat
.
2 kali sehari je kulit anda dah boleh licin tanpa jerawat.
.
Nak detail whatsapp je 013-9846100
.
#dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan


2

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #malaysiaonlineshop #visitmyigshop #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #dotheshiggy #inmyfeelings


4

โ€œ Alhamdulillah, akhirnya hada dah berjaya bayar hutang belajar โ€œ

Itulah luahan kepuasan Stokis @shuhada_naurah , yang dulu hanya pengguna. Bila dia rasai sendiri produk sheryasbeauty berkesan, dia nampak peluang dengan join sebagai dropship..kemudian ada modal keuntungan dari dropship, dia mula beli stok dengan harga ejen, Hada seorang yang berdisiplin, boleh katakan postingnya selalu muncul kat wall. Orang selalu tengok posting dan apa yang dia sharing. Hada seorang yang positif, senang berurusan dengan dia. Mungkin sebab tu Allah swt permudahkan juga urusannya . Postingnya pun tak pernah tengok dia meroyan, semua positive vibes . Dengan keuntungan yang dia ada, dia saving2 sedikit demi sedikit dan akhirnya niat untuk selesaikan hutang belajar pun termakbul. Syukur alhamdulillah, sekarang dia dah stabil dan sedang membina team untuk sama2 berkongsi rezeki.
Pencarian ejen setiap kawasan dengan modal RM250 shj !
wasap.my/0168363627/magicwhiteningbodycare
#sheryasbeauty #setmandianviral #magicwhiteningbodycare #losyenputihgebu #losyenputihwangi #losyenputihkekal #losyenibuputih #losyenpemutihbadan #losyenviral #losyenputihajaib #kosmetikviral #tipsputih #ibuputih #patiibuputih #testimonisheryasbeauty


0

.
.
3 benda yang wajib xleyh abaikan even korang stay kat rumah je.. ramai yang hanya pakai bila nak keluar je n bila stay kt rumah je mereka rasa xperlu
.
Korang silap taw, even kt rumah korang still kena apply Face Mask Honey n Serum. Bertujuan untuk mengekalkan kelembutan dan kelembapan kulit korang
.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksterengganu #tbh #tbhganu #lipscrub #facemask #facesoap #facescrub #bodycare #bodyscrub #sistholipmatte #sistho #cosmetics #kosmetik #losyenputihajaib


0

๐ŸŒทLOTION MENCERAHKAN KULIT DALAM 7 HARI๐ŸŒท
.
Tanpa pantang larang......
โœ”๏ธ Boleh minum kopi
โœ”๏ธ Boleh makan cokelat
โœ”๏ธ Tak perlu paksa minum air
โœ”๏ธ Boleh amal kafein
.
@lmbeautyskincare @lmbeautyskincare
@lmbeautyskincare @lmbeautyskincare .
.
Yang penting tetap berkesan :) Pasti cerah pasti cantik.. Whatsapp http://www.wasap.my/60103639462/LOTIONWELOVE
.
.
.
010-3639462
.
#produkkecantikkan #lotionputih #memutihkankulit #memutihkanbadan #welovelotion #cantikmuka #cantikbadan #kulitcantik #kulitgebumulus #kulitputih #tipskecantikkan #wanita #wanitacantik #losyencantik #losyenpemutihmurah #losyenmustajabputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #welovekuantan #welovejerantut #welovetemerloh #welovepahang #losyenmustajabputih #losyenputihcepat


0

Repost from @shuhada_naurah using @RepostRegramApp - TEAMKAKAKPUTIH (Teamhadaann)
.
Siap nak dapatkan secara COD & WALKIN
.
Alhamdullilah Alhamdullilah . .
Sejak hada berniaga , mula mula seorang diri je berniaga , susahnya dulu nak diterima oleh kaksri tuhan aje yang tahu hihi , tapi perancangan Allah swt paling terbaik ๐Ÿ™๐Ÿป . Hada sabar walaupon diawal macam macam halangan orang halang tapi ahkirnya rezeki hada tetap ada dengan produk #ibuputih & #snowylotion . .
Dan sekarang bukan hada berniaga seorang diri ๐Ÿ’ช๐Ÿป hada dah berjaya membawa lebih ramai wanita untuk ada income sendiri , untuk gemukkan tabung rimauu dan sotong mereka , tinggal janji mereka usaha sahaja ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ญ . .
Dan hada doakan team hada sentiasa dimurahkan rezeki dan bersungguh sungguh mencintai produk yang kita jual ๐Ÿ’ช๐Ÿป . .
So kenalkan FB agen agen dibawah hada โค๏ธ Jemputlaa pilih mengikut kawasan Anda . โค๏ธ
.
TERENGGANU
.
Izal Asmaniza ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengabang tengah .
Shiekin Razak ๐Ÿ‘‰๐Ÿป SeberangTakir .
Maznah Muhammad ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Marang .
Pengukir Inai Marang ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Marang
.
Nur Syahirah ๐Ÿ‘‰๐Ÿป kijal kemaman .
Nuyu Kosmetik Terengganu ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Setiu .
Jaizilah Abdhalim ๐Ÿ‘‰๐Ÿป wakaf Tapai .
Norkhairizan Achik ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kerteh .
KELANTAN .
๐Ÿ‘‰๐ŸปZulshaznizajaja Kosmetik Murah .
PAHANG .
๐Ÿ‘‰๐ŸปDhia Maisarah .
PERAK .
๐Ÿ‘‰๐ŸปArechubby Azura
.
VENDOR VENDOR
.
Ciklin Pijie Fizzlind (lindafizzlind)
Jalan Tok lam .
Arriana Sofea II (vendor Pink)
Cabang tiga .
LS vendor ( seberangTakir)
.
.
.
.
.
.
#ibuputih #kulitputih #sheryasbeauty #terengganu #ibuputihsheryasbeauty #patiibuputih #kulitcerah #alhamdulillah #kakakputih #teamkakakputih #lotionibuputih #losyenputihkekal #losyenputihgebu #losyenputihajaib


0

Muka dah lawa, kulit dah putih tapiii jerawat buat penampilan diri hilang?? Sampai bila nak biarkan jerawat terus berada dimuka? Nak tunggu dia tinggalkan parut hitam atau lebih parah parut lobang.?
.
Tapi jgn risau kami ada penawarnya.. jom rawat sebelum melarat
.
2 kali sehari je kulit anda dah boleh licin tanpa jerawat.
.
Nak detail whatsapp je 013-9846100
.
#dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan


1

SKIN LUMINOUS PREMIUM โœจ
๐Ÿ‡ 30 tablet dlm 1 botol.๐Ÿ“ berperisa mixberries
๐Ÿ‡ boleh kemam dan kunyah saja.
๐Ÿ“sesuai utk lelaki dan perempuan 13 tahun ke atas.
๐Ÿ‡Blh diambil ketika period &ibu mengandung 3 bulan ke atas. ๐Ÿ“ cukup ambil 1 biji sehari sebelum tidur.
๐Ÿ‡banyakkan minum air paling kurg pun 2 liter sehari.
.
.
SKIN LUMINOUS active ingredients :
.
1) 2X Ekstrak yis
๐Ÿ“peganti glutathione.
๐Ÿ‡8x lebih pencerahan.
๐Ÿ“membuatkan kolagen dlm kulit tahan lebih lama.
๐Ÿ‡anti penuaan terbaik di dunia.
๐Ÿ“kulit lebih anjal dan gebu.
.
2) 2X Ekstrak sakura
๐Ÿ‡meningkatkan penghasilan kolagen.
๐Ÿ“melembapkan kulit
๐Ÿ‡mengatasi wajah kusam dan mata sembap
.
3) Ektrak mutiara
๐Ÿ“memutihkan kulit.
๐Ÿ‡menghapuskan jerawat.
๐Ÿ“membaiki struktur kulit.
๐Ÿ‡menghilangkan kulit berminyak.
๐Ÿ“melambatkan monopous
๐Ÿ‡mengecilkan liang pori
.
4) Kolagen tripeptida
๐Ÿ“merawat luka dgn lebih cepat.
๐Ÿ‡melicinkan struktur kulit.
๐Ÿ“mencerahkan kulit.
๐Ÿ‡menghilangkan kawah bekas jerawat.
.
๐Ÿ’ต Rm 69 sebotol ๐Ÿ’ธ Lebih penjimatan dgn HANYA Rm 130 utk dua botol . ๐Ÿ“ฆfree postage utk payment dalam masa 24 jam โœ”๏ธ
.
#losyeninstantwhitening #losyenpemutihkekal #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #losyenviral #susumaaez #skinluminous #skinluminoustestimoni #skinluminousfeedback #sl #nakputih #shalicious #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #kurungmoden #tatiskincare #bvrori #kapsulmutiara


0

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia #kekechallenge


2

โ€œ Sejak pakai #setmandianviral #magicwhiteningbodycare gatal gatal hilang . Hari ini repeat set besar โ€œ . . .
. . .
.

Harga : Trial pack 4 in 1 Rm70 (Sabah), Rm80 (Semenanjung) , Large pack 4 in 1 Rm130 (Sabah), Rm140 (Semenanjung)
.

Huh mur mur je kan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.

Pencarian ejen setiap kawasan dengan modal RM250 shj ! .
.

wasap.my/0168363627/magicwhiteningbodycare .

#sheryasbeauty #setmandianviral #magicwhiteningbodycare #losyenputihgebu #losyenputihwangi #losyenputihkekal #losyenibuputih #losyenpemutihbadan #losyenviral #losyenputihajaib #kosmetikviral #tipsputih #ibuputih #patiibuputih #testimonisheryasbeauty #kkonlineshop #kkcity #terengganu


1

[TERKINI]
*OHANA WHITENING LOTION EXPERT*
ehh ehh.. ingatkan boleh guna kat tangan je?๐Ÿ˜ฑ.. .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
OHANA ni sesuai digunakan pada muka dan seluruh badan tau๐Ÿ˜
Tangan, kaki, celahan-celahan yg gelap .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
_OHANA WHITENING LOTION EXPERT_ .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Merupakan produk MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea
. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’งKlebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear
.
๐Ÿ’งMenyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’งTeknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah dripda biasa
.
๐Ÿ’งMembantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan ๐Ÿ’•
.
โ‰๏ธTak nak cuba satu ke ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ?
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !๐Ÿ‘๐Ÿผ OHANA WHITENING LOTION EXPERT SENTIASA DI HATI โค๏ธโค๏ธ Berminat nak putihkan badan? Cantikkan kulit? Cepat cepat DM sis atau klik je link whatsapp di bio ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฒ 017-4122564
๐Ÿ“ฒ 017-4122564
๐Ÿ“ฒ 017-4122564
๐Ÿ“ฒ 017-4122564

#ohanalotion
#ohanamalaysia
#losyenputih
#losyenputihajaib
#losyenputihgebu
#ohanaperak
#ohanamanjung
#ohanaipoh
#losyenviral
#losyenpemutih
#losyenmurah
#produkcantik
#produkcantikmurah
#produkkulit
#produkkulitmurah
#jumcantik
#bazarpaknil
#putihkankulit
#nakputih
#nakputihgebu
#nakputihmalaysia


2

#JusGoyangRapat dan #JusQurusCheTa by #RozitaCheWan .
.
#JusGoyangRapat sesuai untuk wanita sahaja. Untuk kesihatan dalaman dan luaran..BND30
.
#JusQurusCheTa sesuai untuk lelaki dan perempuan. Minuman botani kurma + delima. Untuk menurunkan berat badan..BND35
.
Berminat boleh dm atau whatsapp www.wasap.my/6738996647
.
ย #businessonline #ig_brunei #tutong #kualabelait #seria #temburong #brunejigshop #shop #onlineshopbrunei #bruneionlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #instaniaga #JusGoyangRapat #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #sayanakputih #setbersalin #setpantang #quruscheta #instafamousbrunei


3

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


0

Auchhh! Sejuk macam letak ais batu.
Sejuk kalau kejap-kejap je takpe.
Bukan sejuk biasa-biasa punya.
Cik Flower selesa dari pagi sampai ke malam.
Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu.
Celebrity Feminine Scrub Wash tu.
Paling sejuk di Malaysia.
Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak r a w a t sampai akar umbi.
Sampai sihat Cik Flower. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish.
Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau.
Best gilosssssss. โ„๏ธ Jgn lupa follow Instagram @chantekbysya_ utk anda tengok feedback yang bersepah.๐Ÿ’ƒ Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


1

Ramai yang tanya saya, tak bahaya ke menggunakan "SCRUB" dalam FEMININE WASH untuk Cik Bunga??
.
Jawapan :
Ohh sudah pasti tidak kakak-kakak dan adik-adik. Tak bahaya menggunakan Celebrity Feminine Scrub Wash kerana
.
Meh saya nak explain ya .
.
Celebrity Feminine Scrub Wash menggunakan Polyethylene Scrub .
.
Merupakan scrub yg halus dah bucu yg specially design yang tidak tajam, tidak bahaya dan best semasa penggunaan tau. .
So bila scrub ia akan mild exfoliate . Takkan calarkan kulit Cik Bunga kita yang lembut itu.
.
Jangan risau. Celebrity Feminine Scrub Wash lulus KKM . Jom rawat masalah Cik Bunga anda sambil Cik Bunga berspa? ๐Ÿ˜

Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


0

Auchhh! Sejuk macam letak ais batu.
Sejuk kalau kejap-kejap je takpe.
Bukan sejuk biasa-biasa punya.
Cik Flower selesa dari pagi sampai ke malam.
Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu.
Celebrity Feminine Scrub Wash tu.
Paling sejuk di Malaysia.
Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak r a w a t sampai akar umbi.
Sampai sihat Cik Flower. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish.
Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau.
Best gilosssssss. โ„๏ธ Jgn lupa follow Instagram @chantekbysya_ utk anda tengok feedback yang bersepah.๐Ÿ’ƒ Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


0

Kalau awak rasa awak dah tatahan dengan lendir keputihan dan bau keputihan awak, bertindak untuk merawat. Jangan biar ajeee gitu. Okay? Jangan basuh ngn air paip. Ada pencuci khas taw untuk hilangkan dan rawat masalah awak tu. #CFSW. Celebrity Feminine Scrub Wash โค๏ธ

Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


0

PENCUCI Cik Bunga ANDA TERLALU BIASA? .
Cik Bunga anda perlu dibelai, dijaga, dan dirawat dengan LUAR BIASA. Bukan muka je guna SKINCARE jenama MAHAL? Yang BAWAH guna BIASA-BIASA sahaja?
.
Jom TUKAR PENCUCI Cik Bunga anda kepada CELEBRITY FE.MINI.NE SCRUB WASH by SKIN STORIES. .
PENCUCI Cik Bunha ber-SCRUB pertama di MALAYSIA.
Diperbuat KHAS untuk merawat masalah [email protected]
Seperti Kโ‚ฌGATAL@N, B@U, Kโ‚ฌPUTIH@N , MASALAH DATANG BUL@N, [email protected]@R .
dan yang paling istimewa dapat MENCERAHKAN dengan scrub-scrub halus yang terkandung di dalam FW ini.
.
Dirumus KHAS dari MAGNOLIA STEMCELL, MANJ@KANI, SIREH, ALOE VERA, WITC.H HAZEL dan bahan-bahan rahsia lain. 100% NATURAL dan SELAMAT. Yang penting LULUS KKM tau. .
Bau bunga MELUR yang [email protected] pasti akan membuatkan bukan sahaja anda, malah CIK AB@NG terpesona.
.
Jom DAPATKAN Celebrity Fem.inin.e Scrub Wash SEKARANG.
Pencuci Cik Bunga ber-SCUB PERTAMA di MALAYSIA.

Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #airishmalaysia #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


0

Kalau awak rasa awak dah tatahan dengan lendir keputihan dan bau keputihan awak, bertindak untuk merawat. Jangan biar ajeee gitu. Okay? Jangan basuh ngn air paip. Ada pencuci khas taw untuk hilangkan dan rawat masalah awak tu. #CFSW. Celebrity Feminine Scrub Wash โค๏ธ

Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


0

Memang dah putus asa rasanye dari produk paling murah sampai yang paling mahal dah cuba masalah Cik Bunga berbau tidak jugak hilang-hilang. ๐Ÿ˜ญ
.
TAHUKAH ANDA di SKIN STORIES ade penyelesaiannya. Jom baca ni kejap percaya ke tak??
.
Pembersih Cik Bunga paling power di abad ni. Tak sampai sebotol keputihan dah hilang.
Tak sampai sebotol kegatalan dah kurang.
Tak sampai sebotol bau Cik Bunga dah wangi.
Tak sampai sebotol masalah datang bula.n dah normal kembali.
Tak sampai sebotol kegelapan Cik Bunga dah cerah berseri.
Tak sampai sebotol Cik Bunga dah bersih dan takde masalah lagi.
.
Betul ke? Yup ! 99% dari pelanggan Celebrity Feminine Scrub Wash memberi feedback positif tak sampai sebotol penggunaan tau. .
Tak percaya? Boleh baca feedback kami yang bersepah di wall kami.
Ataupun, tuan badan yang cuba sendiri. ๐Ÿ˜Œ
.
Jom. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.
Pembersih Cik Bunga Scrub Pertama di Malaysia. ๐Ÿ˜Œ

Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #airishmalaysia #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


1

Muka dah lawa, kulit dah putih tapiii jerawat buat penampilan diri hilang?? Sampai bila nak biarkan jerawat terus berada dimuka? Nak tunggu dia tinggalkan parut hitam atau lebih parah parut lobang.?
.
Tapi jgn risau kami ada penawarnya.. jom rawat sebelum melarat
.
2 kali sehari je kulit anda dah boleh licin tanpa jerawat.
.
Nak detail whatsapp je 013-9846100
.
#dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan


1

Sapu magic losyen je boleh putih sampai nampak urat? Omaigaddd !๐Ÿ˜ฑ .
RM30 je sebotol .
Huh mur mur je kan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
.
wasap.my/601137474910/magiclosyen .
.
#sheryasbeauty #setmandianviral #magicwhiteningbodycare #losyenputihgebu #losyenputihwangi #losyenputihkekal #losyenibuputih #losyenpemutihbadan #losyenviral #losyenputihajaib #kosmetikviral #tipsputih #ibuputih #patiibuputih #testimonisheryasbeauty


0

Muka dah lawa, kulit dah putih tapiii jerawat buat penampilan diri hilang?? Sampai bila nak biarkan jerawat terus berada dimuka? Nak tunggu dia tinggalkan parut hitam atau lebih parah parut lobang.?
.
Tapi jgn risau kami ada penawarnya.. jom rawat sebelum melarat
.
2 kali sehari je kulit anda dah boleh licin tanpa jerawat.
.
Nak detail whatsapp je 013-9846100
.
#dikocokkocok #azanisscarserum #terlajaklaris #modelmuslimah #cantik #cantiksemulajadi #fareeda #detoxteamalaysia #cantiksihat #slimteamurah #quputeh #fizoomar #nelofarhijab #ubatjerawat #bazarpaknil #jubah #kotabharu #nakkurus #fareedascarf #losyenputihajaib #fizomawar #mawarfizoo #ubatparut #detoxmalaysia #shakleehargaahli #amierabeauty #perlaking #shakleehargastudent #mingguanwanita #produkkecantikan


2

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia


0

BAKAL JADI LOTION FAVOURITE ANDA๐Ÿ˜
.

Kenapa korang kena pilih #lotionsnowwhite ? Dah lah murah. Takpayah nak keluar banyak duit untuk cantik. ๐ŸŒฅ๏ธmemutihkan kulit secara kekal
๐ŸŒฅ๏ธmerawat kulit kusam & kering
๐ŸŒฅ๏ธbertindak sebagai perlindung sinaran UV
๐ŸŒฅ๏ธtidak melekit
๐ŸŒฅ๏ธbau wangi rose yang wangi ๐ŸŒฅ๏ธmenghilangkan parut & menghaluskan kulit
๐ŸŒฅ๏ธputih gebu seawal 7 hari

#lotionsnowwhite #lotionputih #putihgebu #putihkulit #dropship #sale #igshopmalaysia #wanita #whiteninglotion #whiteninglotionmurah #losyenputihgebu #losyenputihajaib #losyenputih #fattzura #kulitputihgebu #kulitputih #bodylotion #viral #akusuka #shawlrepublika


1

โ€œResult matters atau testimoni โ€œ

1st orang tengok posting kita dia limpas2 jak, esok dia tengok lagi post kita dia masih limpas atau lalu jak, lusa tengok lagi, tanya apa dia jual ni ya? macam best ja tengok banyak testimoni ...
then tulat tengok lagi macam nak try la, cer pm cerr... Itulah manusia, stalk dulu bukan terus jatuh cinta. Tak kenal maka tak cinta. Sebab tu kenapa mesti konsisten posting , jangan putus asa kalau 1-2hari orang tak pm ..... Setuju ?
Sedikit coretan dari kak sher .

Semoga bermanfaat ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #sheryasbeauty #losyenputihwangi #losyenputihkekal #losyenputihgebu #losyenajaib #losyenputihajaib #magicwhiteninglotion #losyenviral #setmandianviral #sabunpemutihbadan #skrubbadan #bodyskrub #kosmetikviral


0

PUTIH AJAIB by RCW .
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM28 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan kulit secara semulajadi
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit dengan cepat
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih berseri
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit daripada kusam
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih segar
๐Ÿ’ฅBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐Ÿ’ฅBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐Ÿ’ฅMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit berkedut
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธBoleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–


0

Baru 1minggu pakai set mandianย #magicwhiteningbodycareย lihatlah hasilnya. ๐Ÿ˜ฑ

Rm80 dapat 4 barangย 
Huh mur mur je kan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ wasap.my/01117969200/magicwhiteningbodycareย 
#sheryasbeautyย #setmandianviralย #magicwhiteningbodycare#losyenputihgebuย #losyenputihwangiย #losyenputihkekal#losyenibuputihย #losyenpemutihbadanย #losyenviral#losyenputihajaibย #kosmetikviralย #tipsputihย #ibuputih#patiibuputihย #testimonisheryasbeauty


0

MAGIC WHITENING LOTION SHERYโ€™AS BEAUTY

KKM (NOT170602791K)
====================== Malu dengan orang sekeliling bila tengok tangan kita gelap berbelang ๐Ÿ‘Ž๐Ÿฟ TAK PERLU TUNGGU 2-3 MINGGU LAGI UNTUK NAMPAK PERUBAHAN

3 SAAT PON BOLEH NAMPAK, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸผTerdapat 3 Saiz dan Pilihan ๐Ÿผ
1. Magic Whitening Lotion 90ml
Harga : RM 30 (Pek percubaan tahan 2 minggu)

2. Magic Whitening Lotion 300ml
Harga : RM 40 ( Tahan sehingga 2-3 bulan)

3. Magic Whitening Lotion 500ml
Harga : RM 69 (Tahan sehingga 4-6 bulan) ===========================
Manfaat & Keistimewaan Magic Whitening Lotion Sheryโ€™As Beauty
=========================== โ€ขMemutihkan seluruh badan, tangan & kaki
โ€ข Melembut serta menghaluskan kulit badan
โ€ข Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
โ€ข Mencerahkan dan meratakan tona kulit yang tak sekata
โ€ข Melembapkan kulit secara menyuluruh
โ€ข Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
โ€ข Melindungi kecantikan kulit daripada sinaran UV โ€ขMemulihkan masalah penyakit kulit seperti gatal/ ruam/ alergi
โ€ข Membantu menghilangkan stretch mark/ rekahan kulit pada peha dan perut
โ€ข Memudarkan kesan parut/ bekas luka/ bekas gigitan nyamuk pada kulit
โ€ข Memulihkan masalah kulit kering bersisik
โ€ข Memutihkan flek hitam dan lipatan pada kulit seperti ketiak/ leher/ kelangkang/ โ€ขMembantu merawat masalah jerawat batu pada belakang badan , punggung, lengan dan sekitar badan
โ€ข Aroma wangiannya membuatkan badan sentiasa wangi . .
#losyenviral #losyenputihajaib #losyenpemutih#losyenputihwangi #losyenmagic #magiclosyen#sheryasbeauty #tipsputih #tipskecantikan#losyenputihkekal #losyenputihgebu


0

Auchhh! Sejuk macam letak ais batu.
Sejuk kalau kejap-kejap je takpe.
Bukan sejuk biasa-biasa punya.
Cik Bunga selesa dari pagi sampai ke malam.
Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu.
Celebrity Feminine Scrub Wash tu.
Paling sejuk di Malaysia. .
Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak rawat sampai akar umbi.
Sampai sihat Cik Bunga. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish. .
Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau.
Best gilosssssss. โ„๏ธ
.
Whatsapp/SMS:
Zaty 016-5325437
.
.
Price : RM59 exc postage
๐Ÿ“ฎ Postage .
๐Ÿ“ชSM RM8
๐Ÿ“ชSS RM11
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


2

Auchhh! Sejuk macam letak ais batu.
Sejuk kalau kejap-kejap je takpe.
Bukan sejuk biasa-biasa punya.
Cik Bunga selesa dari pagi sampai ke malam.
Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu.
Celebrity Feminine Scrub Wash tu.
Paling sejuk di Malaysia. .
Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak rawat sampai akar umbi.
Sampai sihat Cik Bunga. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish. .
Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau.
Best gilosssssss. โ„๏ธ
.
Whatsapp/SMS:
Zaty 016-5325437
.
.
Price : RM59 exc postage
๐Ÿ“ฎ Postage .
๐Ÿ“ชSM RM8
๐Ÿ“ชSS RM11
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen


2