#lotionputihajaib

Instagram photos and videos

#lotionputihajaib#lotionputihajaibbyrcw#onlinebisnes#bazaaronline#lotioncheta#jusgoyangrapat#MK_pjs#malaysianblogger#losyenputihajaib#lotionputihajaibmurah#bazaarmalaysia#onlineshopping#nursingtshirt#bazaarpaknil#jovianista#sayajual#visitmyig#igshopmalaysia#igshopping#kedaimurah#pencucigoyangsegarbyrcw

Hashtags #lotionputihajaib for Instagram

#Repost @arderebeauty_
・・・
.
AMIRNA BODY LOTION (READY STOCK)
.
1 UNIT RM35.00
POSTAGE SM RM8.00
POSTAGE SS RM12.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#garambukit7herba #garambukit7herbamurah #garambukit7herbaoriginal #garambukit7herbamalaysia #garambukit #garambukitmurah #garambukitoriginal #garambukitjellycollagen #garambukitjellygollagenmurah #garambukitcollagen #garambukitcollagenmurah #cherryblossom #cherryblossommurah #cherryblossomoriginal #cherryblossommalaysia #lotionputihajaib #lotionputihajaibmurah #lotionputihajaiboriginal #lotioncheta #amirnabodylotion #amirnabodylotionmurah #amirnalotion #amirnabodylotionoriginal


0

Promosi Lotion putih ajaib rm8 sajaa . .

Lotion sapu teruih putih..
.. . .. Bekas mcm dlm gmbr nahh..
.. .

Sapa cepatt dia dapatt nahh.. ..
#lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihmurah #lotionmurah


2

Lotion Tangan & Badan Putih Ajaib @hqputihajaibbyrcw @rubychewan

PRICE : RM35.90 (exc postage) 110ml

GABUNGAN:
✔️Organik
✔️Kolagen
✔️Vitamin E
✔️Bahan yg diluluskan
✔️Halal

KESANNYA:
✔️Putih serta merta ✔️Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔️Gebu
✔️Lembut
✔️Perlindungan UV
✔️Haruman PRECIOUS by Rcw

PEMAKAIAN:
✔️Tangan ✔️Badan
✔️Ketiak
✔️Siku
✔️Lutut
✔️Celah paha
✔️Mana2 tempat yg nak bagi putih

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#lotionajaib #PutihAjaib #PutihAjaibbyRCW #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaib
#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #shahalam #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #vendormalaysia #instashop #instaniaga


1

Lotion Tangan & Badan Putih Ajaib @hqputihajaibbyrcw @rubychewan @rozitachewan1

PRICE : RM35.90 (exc postage) 110ml

GABUNGAN:
✔️Organik
✔️Kolagen
✔️Vitamin E
✔️Bahan yg diluluskan
✔️Halal

KESANNYA:
✔️Putih serta merta ✔️Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔️Gebu
✔️Lembut
✔️Perlindungan UV
✔️Haruman PRECIOUS by Rcw

PEMAKAIAN:
✔️Tangan ✔️Badan
✔️Ketiak
✔️Siku
✔️Lutut
✔️Celah paha
✔️Mana2 tempat yg nak bagi putih

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#lotionajaib #PutihAjaib #PutihAjaibbyRCW #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaib
#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #shahalam #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #instashop #instaniaga


0

ISHHHH RISAU BUKU LALI, SIKU HITAM DAN KERING ] .
.
Orang pompuan paling sensitif bila dengar jer perkataan hitam, kering, kusam dan tak bermaya selagi ada kaitan dengan kulit diaorang..
.
Bagi orang lelaki sempoi jer, tapi orang pompuan siku dan buku lali hitam dan keringpun diaorang akan riuh sekampung macam ayam berak kapur tahap risau dia tu. Mandi tak basah tidurpun tak lena..
.
Gebang ? Trylah sendiri Losyen Putih Ajaib mudah cepat dan luaq biasa. Whatsapp ler www.wasap.my/6738996647
.
#stokissahrcwbrunei #stokisrcwbrunei #lotionputihajaib #lotionputihajaibbrunei


1

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe


1

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe


4

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe


1

Ehhhhhh buat apa nak seksa diqi nak jequt pequt berbengkong bagai ???
Menyawa pun susah !
Silap2 angin kentut pun kluaq kot hidung !!!
Cer minum ja QURUS CHE TA , dah la buang toxid , nk membuang pun dgn sekali senyum ja dah chusss, tequih kempih pequt !!! .
Pakai bengkong pun badan lurus mcm hiway ja nak ke mana tu kak?😂😂😂 .
.
QURUS CHE TA kan ada!
Sekali cuba bdn terus mcm anak dara !😘 .


2

Wangian Gorgeous, wangian elegen yang menyerlahkan personaliti si pemakai, rekaan eklusif untuk wanita bergaya.💋💋
.
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume


2

Nak Kulit PUTIH,LEMBUT,GEBU dan WANGI ??? WAJIB cuba LOTION PUTIH AJAIB BYRCW Sebab ianya BANYAK Kegunaan:
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan


5

LOTION PUTIH AJAIB !!!!
.
Lotion yg memberikan kesan putih serta merta !! .
.
Bukan saja bagi kesan cantik tapi jg merawat !!!
.
Sapa yang nak hilangkan strechmark , parut ,ketiak hitam , tumit merekah dan jgk licin dan haluskan kulit !!
.
Www.wasap.my/6738996647
.
#stokisbruneibyrcw #stokissahbrunei #stokisbyrcw #lotionputihajaib #losyenputihajaibbrcw


2

LOTION PUTIH AJAIB !!!!
Lotion yg memberikan kesan putih serta merta !! .
Bukan saja bagi kesan cantik tapi jg merawat !!!
Sapa yang nak hilangkan strechmark , parut ,ketiak hitam , tumit merekah dan jgk licin dan haluskan kulit !!
.
Www.wasap.my/6738996647
.
@byrcwtestimoni @byrcw #stokissahbrunei #stokisbyrcwbrunei #lotionputihajaib #losyenputihajaib


0

[ WANITA MANA YANG TAK NAK BODY MACAM RATU CANTIK DAN LELAKI MANA YANG TAK NAK BADAN SADO MACAM MACAM PELAKON POPULAR ] .
.
Susah hati bila tengok jer makanan yang sedap - sedap mulalah susah hati menahan perasaan. Nak makan tapi risau nanti semua baju dah tak muat. Nak juga cantik macam artis idola kiterrr kan. .
.
Ish jangan susah hati dah uols Che Ta kan dah keluaqkan Jus Qurus khas untuk pompuan dan laki pun boleh minum. Tak perlu risau dah nak makan sebab Jus Qurus akan detox dan nyah toksin badan uols dengan segala lemak. Badan rasa ringan dan pakai baju pun dah tak sendat. .
.
Whatsapp kami na kalau nak tahu rahsia qurus macam Che Ta 011-1123 3874. Lepas ni sakanlah pakai baju lawa - lawa sebab dah kurus..


4

#testimoniquruscheta
.
.
📲Whatsapp 011-1123 3874
.
.
*KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA*
✔️ Menguruskan badan
✔️ Mengawal berat badan
✔️ Melawaskan pembuangan air besar
✔️ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan ✔️ Mengawal selera makan
✔️ Memberikan tenaga
✔️ Membuatkan kulit lebih berseri ✔️ Awet Muda
✔️ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
✔️ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan 🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum 🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita


4

Riffa lotion
🌸KELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI❤️🌸 💚 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
💛 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60
💙 Mengekalkan haruman sepanjang hari

RIFFAA D'HATI MAGIC LOTION : SEKALI SAPU TERUS PUTIH
RIFFAA D'HATI MAGIC LOTION : SEKALI SAPU TERUS PUTIH

Bella MUA pakai Magic LotionRiffaa D'Hati masa live.. Memang magic betol, gebu aihhh nampak tangan Bella. 💜 Ramuan extrac bunga lily
💚 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
💛 Kesan seawal 7 hari
💙 yang penting ada logo halal
💜 keluaran bumiputra

www.wasap.my/60162068525

#lotionmurah
#lotionputihajaib
#lotionwangi
#lotionpemutih


1

#testimoniquruscheta
.
.
📲Whatsapp 011-1123 3874
.
.
*KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA*
✔️ Menguruskan badan
✔️ Mengawal berat badan
✔️ Melawaskan pembuangan air besar
✔️ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan ✔️ Mengawal selera makan
✔️ Memberikan tenaga
✔️ Membuatkan kulit lebih berseri ✔️ Awet Muda
✔️ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
✔️ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan 🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum 🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


4

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


4

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


1

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


1

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


3

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


1

CHE TA LOTION PUTIH AJAIB
.
RM 35 SM / RM 40 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Setiap Wanita dan Isteri di luar sana WAJIB ada sekurang-kurangnya 1 Putih Ajaib kerana ianya bakal membawa perubahan besar dalam hidup anda. Yang gelap boleh jadi putih dan Yang putih bertambah gebu. Kesan putih serta merta tapi pakai 7hari 7malam kesan Putih KEKAL. .
Memang BEST dan KAGUM
.
Mari kita putihkan kulit tangan & badan kita dgn lotion 'Putih Ajaib' by Rcw. Gabungan campuran ORGANIC, KOLAGEN dan VITAMIN E yg diluluskan serta HALAL.
.
FUNGSI DAN MANFAAT
✔️Putih serta merta
✔️Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔️Gebu
✔️Lembut
✔️Perlindungan UV
✔️Haruman PRECIOUS by Rcw
.
AREA PEMAKAIAN
✔️Tangan
✔️Badan
✔️Ketiak
✔️Siku
✔️Lutut
✔️Celah paha
✔️Mana2 tempat yg nak bagi putih
.
#chetalotion #chetalotionputihajaib
#chetalotionputihajaibmurah #chetalotionputihajaiboriginal #chetalosyen #chetalosyenmurah #chetalosyenputihajaib #cfsbeauty #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #lotioncheta #lotionchetamurah #losyenchetamurah #lotionputihajaib #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaibcheta #lotionputihajaibmurah #lotiontangan #lotionchetaoriginal #chetalotionputihajaibori #chetapencucigoyangsegar
#chetapencucigoyangsegarrm30
#chetapencucigoyangrapat #chetapencucigoyangsegaroriginal #pencucimissvherba #pencucimissvwanita #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw


0

CHE TA LOTION PUTIH AJAIB
.
RM 35 SM / RM 40 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Setiap Wanita dan Isteri di luar sana WAJIB ada sekurang-kurangnya 1 Putih Ajaib kerana ianya bakal membawa perubahan besar dalam hidup anda. Yang gelap boleh jadi putih dan Yang putih bertambah gebu. Kesan putih serta merta tapi pakai 7hari 7malam kesan Putih KEKAL. .
Memang BEST dan KAGUM
.
Mari kita putihkan kulit tangan & badan kita dgn lotion 'Putih Ajaib' by Rcw. Gabungan campuran ORGANIC, KOLAGEN dan VITAMIN E yg diluluskan serta HALAL.
.
FUNGSI DAN MANFAAT
✔️Putih serta merta
✔️Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔️Gebu
✔️Lembut
✔️Perlindungan UV
✔️Haruman PRECIOUS by Rcw
.
AREA PEMAKAIAN
✔️Tangan
✔️Badan
✔️Ketiak
✔️Siku
✔️Lutut
✔️Celah paha
✔️Mana2 tempat yg nak bagi putih
.
#chetalotion #chetalotionputihajaib
#chetalotionputihajaibmurah #chetalotionputihajaiboriginal #chetalosyen #chetalosyenmurah #chetalosyenputihajaib #cfsbeauty #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #lotioncheta #lotionchetamurah #losyenchetamurah #lotionputihajaib #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaibcheta #lotionputihajaibmurah #lotiontangan #lotionchetaoriginal #chetalotionputihajaibori #chetapencucigoyangsegar
#chetapencucigoyangsegarrm30
#chetapencucigoyangrapat #chetapencucigoyangsegaroriginal #pencucimissvherba #pencucimissvwanita #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw


1

Lotion Putih Susu D'herbs:

KEISTIMEWAAN LOSYEN PUTIH SUSU
🌟 Badan menjadi lebih segar
🌟 Kulit lebih gebu & bersih
🌟 Halus & Berseri-seri
🌟 Meninggalkan impak persona pada badan
🌟 Meninggalkan haruman yang berpanjangan
🌟 Gabungan Vitamin E & C serta collagen
🌟 Mengatasi masalah parut & jerawat badan.

CARA PENGGUNAAN LOSYEN PUTIH SUSU
Sapu Losyen di seluruh badan & susurkan ke bahagian badan terutamanya di celah peha, di bawah lengan, siku, lutut & biarkan sehingga kering

1 x rm 23

Www.wasap.my/60146608721

#kosmetikmurahmelaka #melaka #trustedseller #lotionputihajaib #codmelakatengah #bypos


0

Akak-akak yang masih belum tahu belum pakai, nak rasa apam rasa segar bau wangi nak abang selalu di sisi selalu mendapat, eh MEMANGG MENDAPAT ! Pencuci Goyang Segar ❤️
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874
.
.
📬POSTAGE EVERYDAY
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

Akak-akak yang masih belum tahu belum pakai, nak rasa apam rasa segar bau wangi nak abang selalu di sisi selalu mendapat, eh MEMANGG MENDAPAT ! Pencuci Goyang Segar ❤️
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874
.
.
📬POSTAGE EVERYDAY
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

Akak-akak yang masih belum tahu belum pakai, nak rasa apam rasa segar bau wangi nak abang selalu di sisi selalu mendapat, eh MEMANGG MENDAPAT ! Pencuci Goyang Segar ❤️
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874
.
.
📬POSTAGE EVERYDAY
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe.
.
.
Whatsapp 011 1123 3874
Whatsapp 011 1123 3874
Whatsapp 011 1123 3874


2

Whatsapp 011-1123 3874 untk dptkan PRECIOUS LUXE ❤️
.
.
AGENT WANTED ❗️


2

[ BERBEZA DENGAN DAHULU, KINI LEBIH UNIVERSAL DAN LEBIH BANYAK KELEBIHAN YANG WOW! ] .
.
Perfume Precious Luxe bukan sahaja mempunyai bau yang memikat hati,ia juga mempunyai banyak kelebihan yang bakal menggoda sesiapa sahaja yang memakai perfume ini. Dengan bahan yang berkualiti tinggi, perfume ini sememangnya setaraf jenama antarabangsa. .
.
Sebelum Che Ta keluaran perfume ini, banyak aspek yang telah diteliti dan diambil kira demi mencapai kepuasan pelanggan kami semua. Bau yang dipilih kali ini juga sangat istimewa kerana ia boeh dipakai oleh lelaki dan juga wanita. Jom baca lagi kelebihan Perfume Precious Luxe. .
.
Kelebihan Precious Luxe : + Bau yang tahan lama lebih dari 24 jam hanya dengan satu semburan sahaja.
+ Halal dan sah solat tanpa perlu ragu-ragu atau was was.
+ Botol yang kecil dan elegant + Mudah di bawa ke mana-mana.
+ Jenis vaporisateur spray dimana anda hanya perlu picit sahaja.
+ Bau yang universal serta sangat unik.
+ Boleh dipakai oleh lelaki dan wanita.
+ Jimat dan sangat berbaloi.
.
.
Ingredients : Morning rose, Vanilla, Italian jasmine, White musk, Mandarine, Mimosa, Florentine iris dan Tunisian curacao.

Jenis perfume :EDP
Isi kandungan : 25ml
Harga : RM39
.
.
Whatsapp 011 1123 3874
Whatsapp 011 1123 3874
Whataapp 011 1123 3874


2

ready stock ! .
.
#LotionPutihAjaib
RM35.90 (sm)
RM37.90 (ss)
.
.
Postage
RM7 (sm)
RM11 (ss)
.
.
PROMOSI 🎉
💥2 KOTAK RM59
FREE POSTAGE SM & FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011-1123 3874
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

ready stock !
.
.
#QurusCheTa
RM75 (sm)
RM79 (ss)
.
.
Postage
RM 7 (sm)
RM11 (ss)
.
.
🎉Beli 2 botol
FREE POS SM + FREE TUDUNG BAWAL PUCCI .
.
📱Whatsapp 011-1123 3874
.
.
📬POSTAGE EVERYDAY
🚗FREE COD SHAH ALAM


3

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM7 (sm)
RM11 (ss)
.
.
🎉Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

[ DAH LONGGAR DAH TAKDE URMMM ABANG DAH KOMPLEN ] .
.
Dah berapa banyak dah ni. Normal lah tu kalau dah dipakai mana - mana barang dah hari - hari guna akan longgar sana sini. Tapi kalau pandai jaga pandai maintain takde yang mustahil uols.. .
Merunggut abang komplen dah tak macam mula - mula dulu. Memanglah dik oi kalau dah pakai hari - hari bajupun tau lusuhnya. So nak duduk diam menanggis tak berlagu ker. Takde maknanya uols jom bangkit biar abang terbeliak dan senyum memanjang..
.
Sat rilex, jangan panik, ni jalan penyelesaian dia Pencuci Goyang Segar, pencuci wanita nombor satu di Malaysia untuk wanita yang dah kawen nak kekalkan keremajaan vagina uols, even untuk bakal - bakal pengantinpun sangat sesuai..
.
Dah cuba tak pencuci goyang segar? Kalau belum hampa wajib try. Tanya kami soalan bertalu - talu na ke 011 1123 3874 kot - kot kami boleh bantu. Muah!


2

[ NAHAS KERJA GILA BASUH MISS V GUNA SABUN MANDI ] .
.
Kerja gila dan tak masuk dek akal siapa ajar korang basuh miss v hanya guna sabun. Berterusan dalam masa sebulan boleh jadi sensitif gilerrr dinding miss v korang. Bayangkan cuci muka guna ubat gigi. Adoiiii bukan setakat gila dah macam bunuh diri tu..
.
Memanglah sabun tu fungsi dia boleh membersih tapi PH dia lain dik oiiii dan setiap bahagian kulit manusia berbeza - beza. Paling buat kami terkejutttt matilanak dia basuh guna air jer. Haaaa air jerrr. bersih kerr ? ..
.
Pening, binggung , mana nak cari ? Itulah pasai kami keluaqkan Pencuci Goyang Segar ni khas untuk orang pompuan yang masih dara, bakal - bakal pengantin dan yang dah berkawen. Pencuci miss V kami boleh bantu uols mencuci secara total. Maksudnya bukan setakat membersih tapi membasmi dari jangkitan bakteria..
.
So lepas ni tak yah lah nak pikir - pikir dah cari pencuci wanita lain? Sebab Pencuci Goyang Segar ni dah lengkap. Wajib try whatsapp 011 1123 3874 kot - kot kami boleh bantu. Muah!


1

[ MUKA LAWA PERSIS RATU CANTIK MUDA REMAJA TAPI MAHKOTA WANITA DAH MEREPUT ] .
.
Sedih sedih... Jangan ingat abang sayang tengok muka jer bila buka juling biji mata dia malam pertama aiyo..Tak takut ker uols abang sayang terus hilang selera terus beralih arah. Beralih arah ? Yang ni parah.. hang tak boleh marah.
.
.
Silap siapa nak salahkan siapa? Silap kita sendiri uols, jaga atas kemain sebab konon nampakkan tapi yang tersembunyi takpelah boleh cover. Tapi pasangan halal hang boleh ker hang cover. Seratus persennnnnn taklah jawabnya bak kata mummy. .
.
Rilex... cool... ada penawarnya. Tak yah pening nak jumpa bomoh banyak pantang larang tak boleh masuk bawah jemuranlah, sebulan jangan tengok cerminlah. Ni pantangnya mudah jangan skip pakai sebab kalau skip pakai nanti cik abang yang akan complainnnn. Yang luar biasa dia pasai Pencuci Goyang Segar ni hang yang pakai abang yang seronok.. shissssss rahsia rumah tangga uols. .
.
Dah cuba tak pencuci goyang segar? Kalau belum hampa wajib try. Tanya kami soalan bertalu - talu na ke 011 1123 3874 kot - kot kami boleh bantu. Muah! Makin bahagialah hang lepaih ni.


3

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


3


1


1


1

MAGIC WHITENING BODY LOTION SPF60
.
🌼 **For all skin types** .
Diperkaya dgn Khasiat Ibu Putih, Vit A, C, E, Jojoba Oil, Protein yogurt, Ekstrak Bengkoang .
🌼 sangat baik untuk melembap, mencerah, membaiki sel kulit, melindungi kulit dari sinaran matahari, radiasi kulit, mencerah serta menganjalkan sel kulit agar kelihatan lembut dan awet muda. Gunakan 2-3x sapuan sehari setiap kali selepas mandi. Untuk hasil lagi cepat disyorkan tambah ibu putih. Nak lagi superb mix dgn serum pemutih 👏

300ml - RM40 . 📍
.
www.wasap.my/601137102601


1

"MAGIC WHITENING BODY CARE LARGE SET"
.
.
Magically Whitening Body Scrub 👣
• Buang sel kulit mati
• Buang daki degil
• Diperkaya dgn susu pemutih & khasiat bengkoang yg bagus utk putihkan kulit
• Kulit lebih bersih dan licin
.
.
Magic Whitening Soap 🍥
• Bersihkan kulit
• Putihkan kulit
• Hilangkan bau badan
• Kawal minyak pada kulit
• Kurangkan kulit berpeluh .
.
Magic Whitening Lotion SPF60 🍭
• Lembapkan kulit
• Lembutkan kulit
• Putih seawal 1x sapuan
• Wangi tak perlu sembur pefume dah
• Putihkan flek hitam
• Melindung kulit drp panas terik
• Merawat masalah kulit spt gatal, ruam, kudis, alergik dll
.
.
Pati Ibu Putih Collagen 🍼
• Mempercepatkan pemutihan kulit
• Kulit bersih
• Putih pantas
• Boleh guna kecutkan jerawat batu
• Boleh pakai muka dan badan
• Hilangkan jeragat di muka


1

" KAK,, SAYA DAH TAK SEGELAP DULU.. "
.
.
Terima kasih shery'as beauty.
Saya tak lah putih, tapi saya dah tak segelap dulu.
.
.
Haaa,, siapa cakap kalau dah gelap tu gelap lah. Takde maknanya putih.
.
.
Jangan main2 tau dengan set magic. Sesiapa saja yang guna akan terkena magic putih ni.
.
.
📌www.wasap.my/601137102601


1

SI DIA MENYESAL DULU TAK SETIA..
.
.
Haaa.. Gitu lah.. Dulu time tak berapa nak cantik, berkerak terus reject kite. Sekarang bila kite dah transform 360 darjah ni baru la nak menyesal.
.
.
Apa kata belikan set magic ni untuk si dia jugak? Barulah tak menyesal lagi di kemudian hari.
.
.
📍www.wasap.my/601137102601


1

" KAKAK AIRASIA TRANSFORM 360 DARJAH "
.
.
Percaya tak umur kakak airasia mencecah 40-an?
Mesti tak percaya kan?
Tapi itulah hakikatnya.
.
.
Dulu kulit kusam dan nampak lebih berusia.
Tapi sekarang makin berusia makin awet muda.
.
.
Apa rahsia?
.
.
Rahsia kakak airasia kini milikmu. Kakak guna set Magic Whitening Body Care by Shery'As Beauty. Set magic setanding rawatan mahal. Tapi dengan set magic uolls boleh jimat berkali ganda.
.
.
www.wasap.my/601137102601


1

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


1

DALAM MASA SEBULAN DAH JADI SNOW WHITE.

Rata2 yang guna set mandian ni dalam masa sebulan je dah dapat result yang positif.

Ni semua feedback dari agent dan customers. Semua berpuas hati dengan set magic.

Jom putih gebu raya ni. 📌www.wasap.my/601137102601/setmagic


1

DALAM MASA SEBULAN DAH JADI SNOW WHITE.

Rata2 yang guna set mandian ni dalam masa sebulan je dah dapat result yang positif.

Ni semua feedback dari agent dan customers. Semua berpuas hati dengan set magic.

Jom putih gebu raya ni. 📌www.wasap.my/601137102601/setmagic


1

DALAM MASA SEBULAN DAH JADI SNOW WHITE.

Rata2 yang guna set mandian ni dalam masa sebulan je dah dapat result yang positif.

Ni semua feedback dari agent dan customers. Semua berpuas hati dengan set magic.

Jom putih gebu raya ni. 📌 wasap.my/601137102601


1

5 BULAN SAHAJA DAH CUKUP.

5 bulan konsisten sapu ibu putih dan whitening lotion sahaja dah boleh melepak macam ni.
Korang kalo taknak terlambat cepat2 lah grab set magic.

Set trial hanya rm80
Set besar hanya rm140

wasap.my/601137102601


1

The end of the page