#maleqaboutique

Instagram photos and videos

#sayajual#bazaarpaknil#maleqaboutique#igshopping#onlineshopping#igshop#onlinestore#visitmyig#igshopmalaysia#bisnesonline#kedaionline#alhaalfa#alhaalfacosmetics#bazarmalaysia#visitmyigmalaysia#makeupbyalhaalfa#topmua#muamalaysia#alhaalfacosmeticsjakelmall#loosepowderwaterproof#foundationpropolis#foundationwaterproof

Hashtags #maleqaboutique for Instagram

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION @alhaalfa @alhaalfacosmetics_hq

MATTE FINISHING FOUNDATION

Terdapat 4 pilihan warna.

AURI
FERVI
EDEL
MORRI ‼️‼️‼️‼️
HARGA : RM49.90 (exc postage)

Kebaikan FOUNDATION ini : amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! ‼️‼️ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝🐝🐝🐝 untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #instashop #instaniaga #alhaalfa #royalpropolis #royalpropolisfoundation #foundation #foundationalha #alhaalfacosmetics


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting “thread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM40 (exc postage)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

#wawasoftlens by WAWA ZAINAL @wawasoftlens_hq

lets grab! 😍
PRICE :RM59 (EXC POSTAGE) ✅ 3months replacement
✅ Power : 0,100,150,200,250,300,350,400,450,500
✅14mm diameter
✅45% water content
✅NO RING (natural look)
✅FREE 1 LENS CASE
✅BASE CURVE :8.6mm ❣️LONG HOURS WATER
❣️HIGH WATER CONTENT
❣️HIGH OXYGEN ABSORPTION INTO EYES
❣️SAFE CONTACT LENS MANUFACTURING METHOD 💝CLASSY BROWN
💝TRENDY HONEY
💝STUNNING BLUE
💝GOLDEN BROWN 💝GLAMOUR GREY
💝2 TONE (BROWN+HONEY) 💝CAPPUCINO 💝GREEN TEA LATTE
💝DAZLING GREY
💝EXOTIC EMERALD

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

#maleqaboutique #onlineshop #onlineshopping #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #igshop #igshopping #bazaarmalaysia #softlens #onlinestore #sayajualcontactlens #kedaionline #kedaimurah #contactlenscantik #wawazainal #instashop #contactlens #kantalekap #contactlensmalaysia #sayajuallens #lensmalaysia #lenscantik #instashopmalaysiamurahcantik


1

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION @alhaalfa @alhaalfacosmetics_hq

MATTE FINISHING FOUNDATION

Terdapat 4 pilihan warna.

AURI
FERVI
EDEL

MORRI ‼️‼️‼️‼️
HARGA : RM49.90 (exc postage)

Kebaikan FOUNDATION ini : amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! ‼️‼️ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝🐝🐝🐝 untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #instashop #instaniaga #alhaalfa #royalpropolis #royalpropolisfoundation #foundation #foundationalha #alhaalfacosmetics


0

Apa yg best #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) by @emma_maembongofficial
@myhoneylips
PRICE : RM29 (exc postage) ✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teratur

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #madukelulut #agentwanted #madukelulutasli #dropshipneeded #onlinebisnes #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #visitmyig #igshopmalaysia #instaniagamalaysia #instaniaga #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #dropshipwanted #kedaionline #onlineshopping #onlinestore #igshop #igshopping #emmamaembong


1

#wawasoftlens by WAWA ZAINAL @wawasoftlens_hq

lets grab! 😍
PRICE :RM59 (EXC POSTAGE) ✅ 3months replacement
✅ Power : 0,100,150,200,250,300,350,400,450,500
✅14mm diameter
✅45% water content
✅NO RING (natural look)
✅FREE 1 LENS CASE
✅BASE CURVE :8.6mm ❣️LONG HOURS WATER
❣️HIGH WATER CONTENT
❣️HIGH OXYGEN ABSORPTION INTO EYES
❣️SAFE CONTACT LENS MANUFACTURING METHOD 💝CLASSY BROWN
💝TRENDY HONEY
💝STUNNING BLUE
💝GOLDEN BROWN 💝GLAMOUR GREY
💝2 TONE (BROWN+HONEY) 💝CAPPUCINO 💝GREEN TEA LATTE
💝DAZLING GREY
💝EXOTIC EMERALD

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

#maleqaboutique #onlineshop #onlineshopping #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #igshop #igshopping #bazaarmalaysia #softlens #onlinestore #sayajualcontactlens #kedaionline #kedaimurah #contactlenscantik #wawazainal #instashop #contactlens #kantalekap #contactlensmalaysia #sayajuallens #lensmalaysia #lenscantik #instashopmalaysia


1

SELAIN wajah, rambut juga memerlukan perjagaan yang rapi. Rambut adalah mahkota utama wanita. Malah buat wanita berhijab mereka juga pastinya menjaga rambut meskipun diliputi dengan selendang. Melaburlah untuk produk penjagaan rambut seperti syampu, perapi dan perawatan yang paling baik untuk kepentingan rambut dan kulit kepala. Anzel Hair Marula Oil+ Vitamin E Perapi/minyak rawatan rambut paling sesuai bagi lelaki/wanita/ kanak-kanak. Tiada lagi rambut kusut, kering, mengawal keguguran rambut dan rambut berbau segar sepanjang hari.
HARGA : RM99
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

#maleqaboutique #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #rambut #marulaoil #bazaarpaknil #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes
#bisnesmalaysia #bisnesonline #kedaionlinemalaysia
#instaniaga #instashop #onlineshopping #instashoppingmalaysia
#onlinestoremalaysia #instashopping


0

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting “thread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

Selalu pakai Foundation kena beli concealer sbb nak tutup lebam bawah mata tu nak cover cela cela kat muka tu kan. Kalau beli dua item ni dah berapa kos nak keluar?And then memang makan masa nak touch up! 😪
So #alhaalfacosmetics @alhaalfa dah mudahkan dgn adanya #stayperfectfoundationWATERPROOF 2 in 1 Foundation+Concealer mmg jimatkan masa korang nak bersiap👏🏼 Full Coverage OKk‼️Hasilnya memang cantik❤️ Texture yang sangat ringan dan memberikan effect yg sangat cantik dan waterproof✨ Specialnya dalam foundation #stayperfect ni dah ada Concealer yg memang akan cover habis cela kat muka & its a Full coverage‼️ So tak perlu risau dah uolss kalau kena air, berpeluh ke nak swimming ke takut luntur makeup tu sebab kita dah ada #StayPerfectFoundation (dah macam pakai topeng!😍) . ▪️▪️Beauty TIPS▪️▪️
Apply base terlebih dahulu sebelum foundation. Penggunaan primer makeup juga dpt membantu ketahanan makeup anda supaya tahan lebih lama. Gunakan produk yang sesuai mengikut kemampuan anda❤️
STAY PERFECT FOUNDATION its a waterproof foundation guys!💦 12H Made to stay Makeup Foundation

FOUNDATION+CONCEALER ✨RM89.90✨

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


2

READY STOK

#cushionGLOWblusher by @alhaalfa mudah di blend serta tahan 24 jam warna tak luntur yeeee...
Dalam blusher ni ada COLLAGEN BIJI ANGGUR okkk!! Yup boleh merawat kulit,mengecilkn pori dan menegangkan TEKSTUR PIPI anda..so letak kat hidung tu bukan saja2 sbb TREND ye..BLACK HEAD pun makin kurang yeeee 😍👍🏻 CODE :
SWEET ROSE
CHERRY
ZINNIA
HARGA : RM50 sahaja! Saiz besar ok..😘👍🏻 Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #pemerahpipi #blusher #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

Lotion Tangan & Badan Putih Ajaib @hqputihajaibbyrcw @rubychewan

PRICE : RM35.90
KUANTITI : 110ml

GABUNGAN:
✔️Organik
✔️Kolagen
✔️Vitamin E
✔️Bahan yg diluluskan
✔️Halal

KESANNYA:
✔️Putih serta merta ✔️Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔️Gebu
✔️Lembut
✔️Perlindungan UV
✔️Haruman PRECIOUS by Rcw

PEMAKAIAN:
✔️Tangan ✔️Badan
✔️Ketiak
✔️Siku
✔️Lutut
✔️Celah paha
✔️Mana2 tempat yg nak bagi putih

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#lotionajaib #PutihAjaib #PutihAjaibbyRCW #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaib
#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #shahalam #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #vendormalaysia #instashop #instaniaga


0

Apa yg best #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) by @emma_maembongofficial
@myhoneylips
PRICE : RM29 (exc postage) ✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teratur

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #madukelulut #agentwanted #madukelulutasli #dropshipneeded #onlinebisnes #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #visitmyig #igshopmalaysia #instaniagamalaysia #instaniaga #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #dropshipwanted #kedaionline #onlineshopping #onlinestore #igshop #igshopping #emmamaembong


0

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION @alhaalfa @alhaalfacosmetics_hq

MATTE FINISHING FOUNDATION

Terdapat 4 pilihan warna.

AURI
FERVI
EDEL

MORRI ‼️‼️‼️‼️
HARGA : RM49.90 (exc postage)

Kebaikan FOUNDATION ini : amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! ‼️‼️ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝🐝🐝🐝 untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #instashop #instaniaga #alhaalfa #royalpropolis #royalpropolisfoundation #foundation #foundationalha #alhaalfacosmetics


0

GUM ARABIC

KHASIAT SERBUK AL-MANNA:
kajian klinikal telah membuktikan SERBUK AL-MANNA AMEER baik untuk kesihatan & digunakan sebagai prebiotik semula jadi.SERBUK AL-MANNA boleh diamalkan setiap hari tanpa kesan sampingan untuk menjaga kesihatan atau tambahan kepada rawatan penyakit yang sedia ada.

CARA PENGGUNAAN
isi air (air biasa bukan air panas) ke dalam setengah gelas.minum pada waktu pagi semasa perut masih kosong dan pada waktu malam sebelum tidur.boleh digunakan bersama ubat-ubatan dari klinik/hospital. *boleh juga dicampur dengan 1 atau 2 sudu teh madu atau boleh juga dicampur bersama air jus (terpulang kepada pengguna).SERBUK AL-MANNA AMEER juga boleh dibuat facial (masker) atau sapu ke tempat kulit bermasalah.

In Shaa Allah kita sama-sama ikhtiar dan berdoa.

HARGA : RM30 (exc postage)

KINDLY WHATAPPS 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

#sayajual #unisel #uitmshahalam #putrajaya#onlinestore #onlineshopping #igshopping #igshop #bangi #kajang
#maleqaboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #gumarabic #shahalam #instaniagamalaysia #instashop #instaniaga #bazaarmalaysia #igshopmalaysia #serbukalmanna #arabicgum #gumarabic #almannaameer


0

#wawasoftlens by WAWA ZAINAL @wawasoftlens_hq

lets grab! 😍
PRICE :RM59 (EXC POSTAGE) ✅ 3months replacement
✅ Power : 0,100,150,200,250,300,350,400,450,500
✅14mm diameter
✅45% water content
✅NO RING (natural look)
✅FREE 1 LENS CASE
✅BASE CURVE :8.6mm ❣️LONG HOURS WATER
❣️HIGH WATER CONTENT
❣️HIGH OXYGEN ABSORPTION INTO EYES
❣️SAFE CONTACT LENS MANUFACTURING METHOD 💝CLASSY BROWN
💝TRENDY HONEY
💝STUNNING BLUE
💝GOLDEN BROWN 💝GLAMOUR GREY
💝2 TONE (BROWN+HONEY) 💝CAPPUCINO 💝GREEN TEA LATTE
💝DAZLING GREY
💝EXOTIC EMERALD

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

#maleqaboutique #onlineshop #onlineshopping #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #igshop #igshopping #bazaarmalaysia #softlens #onlinestore #sayajualcontactlens #kedaionline #kedaimurah #contactlenscantik #wawazainal #instashop #contactlens #kantalekap #contactlensmalaysia #sayajuallens #lensmalaysia #lenscantik #instashopmalaysia


3

SELAIN wajah, rambut juga memerlukan perjagaan yang rapi. Rambut adalah mahkota utama wanita. Malah buat wanita berhijab mereka juga pastinya menjaga rambut meskipun diliputi dengan selendang. Melaburlah untuk produk penjagaan rambut seperti syampu, perapi dan perawatan yang paling baik untuk kepentingan rambut dan kulit kepala. Anzel Hair Marula Oil+ Vitamin E Perapi/minyak rawatan rambut paling sesuai bagi lelaki/wanita/ kanak-kanak. Tiada lagi rambut kusut, kering, mengawal keguguran rambut dan rambut berbau segar sepanjang hari.
HARGA : RM99
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

#maleqaboutique #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #rambut #marulaoil #bazaarpaknil #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes
#bisnesmalaysia #bisnesonline #kedaionlinemalaysia
#instaniaga #instashop #onlineshopping #instashoppingmalaysia
#onlinestoremalaysia #instashopping


0

Selalu pakai Foundation kena beli concealer sbb nak tutup lebam bawah mata tu nak cover cela cela kat muka tu kan. Kalau beli dua item ni dah berapa kos nak keluar?And then memang makan masa nak touch up! 😪
So #alhaalfacosmetics @alhaalfa dah mudahkan dgn adanya #stayperfectfoundationWATERPROOF 2 in 1 Foundation+Concealer mmg jimatkan masa korang nak bersiap👏🏼 Full Coverage OKk‼️Hasilnya memang cantik❤️ Texture yang sangat ringan dan memberikan effect yg sangat cantik dan waterproof✨ Specialnya dalam foundation #stayperfect ni dah ada Concealer yg memang akan cover habis cela kat muka & its a Full coverage‼️ So tak perlu risau dah uolss kalau kena air, berpeluh ke nak swimming ke takut luntur makeup tu sebab kita dah ada #StayPerfectFoundation (dah macam pakai topeng!😍) . ▪️▪️Beauty TIPS▪️▪️
Apply base terlebih dahulu sebelum foundation. Penggunaan primer makeup juga dpt membantu ketahanan makeup anda supaya tahan lebih lama. Gunakan produk yang sesuai mengikut kemampuan anda❤️
STAY PERFECT FOUNDATION its a waterproof foundation guys!💦 12H Made to stay Makeup Foundation

FOUNDATION+CONCEALER ✨RM89.90✨

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting “thread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

#cushionGLOWblusher by @alhaalfa mudah di blend serta tahan 24 jam warna tak luntur yeeee...
Dalam blusher ni ada COLLAGEN BIJI ANGGUR okkk!! Yup boleh merawat kulit,mengecilkn pori dan menegangkan TEKSTUR PIPI anda..so letak kat hidung tu bukan saja2 sbb TREND ye..BLACK HEAD pun makin kurang yeeee 😍👍🏻 CODE :
SWEET ROSE
CHERRY
ZINNIA
HARGA : RM50 sahaja! Saiz besar ok..😘👍🏻 Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #pemerahpipi #blusher #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK ☺️

Perfume Fasha Special Edition @fashasandha
HARGA : RM39.90

EDP 30ML

BOLEH DI BAWA SOLAT

Terdiri daripada buah-buahan sitrus, nanas, markisah, dan strawberi.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-bungaan seperti jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , & oakmoss

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info

COD/POS

#maleqaboutique#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#perfume#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#perfumefashasandha#perfumefashasandhabydhaja #perfume #minyakwangi #fashasandha #onlineshopping #onlineboutique


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


1

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


1

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

HARGA : RM40

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

The best matte lipstick in town!! haaa giteww~ lipstik ini bukan sekadar lipstick,tetapi mengandungi collagen ikan laut dalam! yg bermaksud,semakin kerap digunakan,tidak menghitamkan bibir..ianya melembap!memunggilkn bibir anda!mencantikkan texture bibir,tidak kering..dan mudah untuk di “apply”..sekali tarik!!! warna keluar yeee~~ Mempunyai 12 warna terbaru!!! dari range NUDE sehingga MERAH ..inspired “warna” yg selalu sold out di semua outlet2 dan kaunter2 makeup yg terkenal! dan antara warna2 kegilaan celebrity malaysia yg terkenal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 rugi tak cuba tauuu!! #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #lipstick #gincu #mattelipstick #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

#cushionGLOWblusher by @alhaalfa mudah di blend serta tahan 24 jam warna tak luntur yeeee...
Dalam blusher ni ada COLLAGEN BIJI ANGGUR okkk!! Yup boleh merawat kulit,mengecilkn pori dan menegangkan TEKSTUR PIPI anda..so letak kat hidung tu bukan saja2 sbb TREND ye..BLACK HEAD pun makin kurang yeeee 😍👍🏻 CODE :
SWEET ROSE
CHERRY
ZINNIA

HARGA : RM50 sahaja! Saiz besar ok..😘👍🏻 Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #pemerahpipi #blusher #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


1

READY STOK

#cushionGLOWblusher by @alhaalfa mudah di blend serta tahan 24 jam warna tak luntur yeeee...
Dalam blusher ni ada COLLAGEN BIJI ANGGUR okkk!! Yup boleh merawat kulit,mengecilkn pori dan menegangkan TEKSTUR PIPI anda..so letak kat hidung tu bukan saja2 sbb TREND ye..BLACK HEAD pun makin kurang yeeee 😍👍🏻 CODE :
SWEET ROSE
CHERRY
ZINNIA

HARGA : RM50 sahaja! Saiz besar ok..😘👍🏻 Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #pemerahpipi #blusher #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

#cushionGLOWblusher by @alhaalfa mudah di blend serta tahan 24 jam warna tak luntur yeeee...
Dalam blusher ni ada COLLAGEN BIJI ANGGUR okkk!! Yup boleh merawat kulit,mengecilkn pori dan menegangkan TEKSTUR PIPI anda..so letak kat hidung tu bukan saja2 sbb TREND ye..BLACK HEAD pun makin kurang yeeee 😍👍🏻 CODE :
SWEET ROSE
CHERRY
ZINNIA

HARGA : RM50 sahaja! Saiz besar ok..😘👍🏻 Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #pemerahpipi #blusher #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK⠀

#cushionGLOWblusher by @alhaalfa mudah di blend serta tahan 24 jam warna tak luntur.⠀
.⠀
Dalam blusher ni ada COLLAGEN BIJI ANGGUR okkk!! Yup boleh merawat kulit,mengecilkn pori dan menegangkan TEKSTUR PIPI anda..so letak kat hidung tu bukan saja2 sbb TREND ye..BLACK HEAD pun makin kurang yeeee 😍👍🏻 CODE :⠀
SWEET ROSE ❌
CHERRY ⠀
ZINNIA⠀
.⠀
HARGA RM50 excl postage⠀
WHATSAPP 0176494855⠀
COD AVAILABLE⠀

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #pemerahpipi #blusher #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


1

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting “thread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK

#cushionGLOWblusher by @alhaalfa mudah di blend serta tahan 24 jam warna tak luntur yeeee...
Dalam blusher ni ada COLLAGEN BIJI ANGGUR okkk!! Yup boleh merawat kulit,mengecilkn pori dan menegangkan TEKSTUR PIPI anda..so letak kat hidung tu bukan saja2 sbb TREND ye..BLACK HEAD pun makin kurang yeeee 😍👍🏻 CODE :
SWEET ROSE
CHERRY
ZINNIA

HARGA : RM50 sahaja! Saiz besar ok..😘👍🏻 Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #pemerahpipi #blusher #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #cushionglowblusher #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

Regrann from @amyraa.houzz - Apa yg best #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) by @emma_maembongofficial
@myhoneylips
PRICE : RM29 (exc postage) .
.
✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teratur

Kindly whatsapp 0193760221 to order/info 😍

#maleqaboutique #madukelulut #agentwanted #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline visitmyig #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #dropshipwanted #kedaionline #onlineshopping #onlinestore #igshop #igshopping #emmamaembong


3

Apa yg best #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) by @emma_maembongofficial
@myhoneylips
PRICE : RM29 (exc postage) .
.
✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teratur

Kindly whatsapp 0193760221 to order/info 😍

#maleqaboutique #madukelulut #agentwanted #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline visitmyig #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #dropshipwanted #kedaionline #onlineshopping #onlinestore #igshop #igshopping #emmamaembong


1

Apa yg best #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) by @emma_maembongofficial
@myhoneylips
PRICE : RM29 (exc postage) .
.
✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teratur

Kindly whatsapp 0193760221 to order/info 😍

#maleqaboutique #madukelulut #agentwanted #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline visitmyig #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #dropshipwanted #kedaionline #onlineshopping #onlinestore #igshop #igshopping #emmamaembong


1

Selalu pakai Foundation kena beli concealer sbb nak tutup lebam bawah mata tu nak cover cela cela kat muka tu kan. Kalau beli dua item ni dah berapa kos nak keluar?And then memang makan masa nak touch up! 😪
.
So #alhaalfacosmetics @alhaalfa dah mudahkan dgn adanya #stayperfectfoundationWATERPROOF 2 in 1 Foundation+Concealer mmg jimatkan masa korang nak bersiap👏🏼 Full Coverage OKk‼️Hasilnya memang cantik❤️ Texture yang sangat ringan dan memberikan effect yg sangat cantik dan waterproof✨ Specialnya dalam foundation #stayperfect ni dah ada Concealer yg memang akan cover habis cela kat muka & its a Full coverage‼️.
.
So tak perlu risau dah uolss kalau kena air, berpeluh ke nak swimming ke takut luntur makeup tu sebab kita dah ada #StayPerfectFoundation (dah macam pakai topeng!😍) . .
.
STAY PERFECT FOUNDATION its a waterproof foundation guys!💦 12H Made to stay Makeup Foundation

FOUNDATION+CONCEALER ✨RM89.90✨

Kindly whatsapp 0193760221 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

Selalu pakai Foundation kena beli concealer sbb nak tutup lebam bawah mata tu nak cover cela cela kat muka tu kan. Kalau beli dua item ni dah berapa kos nak keluar?And then memang makan masa nak touch up! 😪
So #alhaalfacosmetics @alhaalfa dah mudahkan dgn adanya #stayperfectfoundationWATERPROOF 2 in 1 Foundation+Concealer mmg jimatkan masa korang nak bersiap👏🏼 Full Coverage OKk‼️Hasilnya memang cantik❤️ Texture yang sangat ringan dan memberikan effect yg sangat cantik dan waterproof✨ Specialnya dalam foundation #stayperfect ni dah ada Concealer yg memang akan cover habis cela kat muka & its a Full coverage‼️ So tak perlu risau dah uolss kalau kena air, berpeluh ke nak swimming ke takut luntur makeup tu sebab kita dah ada #StayPerfectFoundation (dah macam pakai topeng!😍) . ▪️▪️Beauty TIPS▪️▪️
Apply base terlebih dahulu sebelum foundation. Penggunaan primer makeup juga dpt membantu ketahanan makeup anda supaya tahan lebih lama. Gunakan produk yang sesuai mengikut kemampuan anda❤️
STAY PERFECT FOUNDATION its a waterproof foundation guys!💦 12H Made to stay Makeup Foundation

FOUNDATION+CONCEALER ✨RM89.90✨

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

Selalu pakai Foundation kena beli concealer sbb nak tutup lebam bawah mata tu nak cover cela cela kat muka tu kan. Kalau beli dua item ni dah berapa kos nak keluar?And then memang makan masa nak touch up! 😪
So #alhaalfacosmetics @alhaalfa dah mudahkan dgn adanya #stayperfectfoundationWATERPROOF 2 in 1 Foundation+Concealer mmg jimatkan masa korang nak bersiap👏🏼 Full Coverage OKk‼️Hasilnya memang cantik❤️ Texture yang sangat ringan dan memberikan effect yg sangat cantik dan waterproof✨ Specialnya dalam foundation #stayperfect ni dah ada Concealer yg memang akan cover habis cela kat muka & its a Full coverage‼️ So tak perlu risau dah uolss kalau kena air, berpeluh ke nak swimming ke takut luntur makeup tu sebab kita dah ada #StayPerfectFoundation (dah macam pakai topeng!😍) . ▪️▪️Beauty TIPS▪️▪️
Apply base terlebih dahulu sebelum foundation. Penggunaan primer makeup juga dpt membantu ketahanan makeup anda supaya tahan lebih lama. Gunakan produk yang sesuai mengikut kemampuan anda❤️
STAY PERFECT FOUNDATION its a waterproof foundation guys!💦 12H Made to stay Makeup Foundation

FOUNDATION+CONCEALER ✨RM89.90✨

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#alhaalfacosmetics #alhaalfalens #maleqaboutique #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting “thread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


1

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting “thread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting “thread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting “thread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting “thread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

BULU MATA HUMAN HAIR PREMIUM COLLECTION dari @alhaalfacosmetics_hq ni amatlahhhhh lembut!! tak terasa langsung macam pakai bulu mata! dannnn yg penting “thread” (bahagian yg nak letak gam) tu menggunakan benang mahal yg berkualiti tinggi!! AMAT selesa! tidak mudah tertanggal dan yg penting KUALITI nya yg ternyata POWER!! design2 bulu mata ini dilukis dan di ilhamkan sendiri oleh @alhaalfa TIDAK AKAN JUMPA di tempat2 lain! ape tunggu lagiii!! Jom order 😍

SEPASANG : rm12
10 PASANG : rm10 (satu)
42 PASANG (1 box) : rm8 (satu)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#maleqaboutique #bulumata #eyelash #lashes #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfalens #makeupbyalhaalfa #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof #bazaarpaknil #bazarmalaysia #alhaalfacosmeticsjakelmall #foundationconcealer #stayallday #onlinestore #onlineshopping #bisnesonline #sayajual #visitmyigmalaysia #igshop #igshopping #igshopmalaysia #visitmyig #kedaionline


0

READY STOK ☺️

Perfume Fasha Special Edition @fashasandha
HARGA : RM39.90

EDP 30ML

BOLEH DI BAWA SOLAT

Terdiri daripada buah-buahan sitrus, nanas, markisah, dan strawberi.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-bungaan seperti jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , & oakmoss

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info

COD/POS

#maleqaboutique#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#perfume#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#perfumefashasandha#perfumefashasandhabydhaja #perfume #minyakwangi #fashasandha #onlineshopping #onlineboutique


0

READY STOK ☺️

Perfume Fasha Special Edition @fashasandha
HARGA : RM39.90

EDP 30ML

BOLEH DI BAWA SOLAT

Terdiri daripada buah-buahan sitrus, nanas, markisah, dan strawberi.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-bungaan seperti jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , & oakmoss

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info

COD/POS

#maleqaboutique#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#perfume#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#perfumefashasandha#perfumefashasandhabydhaja #perfume #minyakwangi #fashasandha #onlineshopping #onlineboutique


1

READY STOK ☺️

Perfume Fasha Special Edition @fashasandha
HARGA : RM39.90

EDP 30ML

BOLEH DI BAWA SOLAT

Terdiri daripada buah-buahan sitrus, nanas, markisah, dan strawberi.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-bungaan seperti jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , & oakmoss

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info

COD/POS

#maleqaboutique#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#perfume#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#perfumefashasandha#perfumefashasandhabydhaja #perfume #minyakwangi #fashasandha #onlineshopping #onlineboutique


0

Apa yg best #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) by @emma_maembongofficial
@myhoneylips
PRICE : RM29 (exc postage) ✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teratur

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

#maleqaboutique #madukelulut #agentwanted #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline visitmyig #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #dropshipwanted #kedaionline #onlineshopping #onlinestore #igshop #igshopping #emmamaembong


0

Apa yg best #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) by @emma_maembongofficial
@myhoneylips
PRICE : RM29 (exc postage) ✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teratur

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

#maleqaboutique #madukelulut #agentwanted #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline visitmyig #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #dropshipwanted #kedaionline #onlineshopping #onlinestore #igshop #igshopping #emmamaembong


0

Apa yg best #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) by @emma_maembongofficial
@myhoneylips
PRICE : RM29 (exc postage) ✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teratur

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

#maleqaboutique #madukelulut #agentwanted #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline visitmyig #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #dropshipwanted #kedaionline #onlineshopping #onlinestore #igshop #igshopping #emmamaembong


0

Apa yg best #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) by @emma_maembongofficial
@myhoneylips
PRICE : RM29 (exc postage) ✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teratur

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

#maleqaboutique #madukelulut #agentwanted #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline visitmyig #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #dropshipwanted #kedaionline #onlineshopping #onlinestore #igshop #igshopping #emmamaembong


1

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION @alhaalfa @alhaalfacosmetics_hq

MATTE FINISHING FOUNDATION

Terdapat 3 pilihn warna.

AURI - Light

FERVI - Medium

MORRI - Dark ‼️‼️‼️‼️‼️HARGA : RM49.90 (exc postage)

Kebaikan FOUNDATION ini : amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! ‼️‼️ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝🐝🐝🐝 untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #instashop #instaniaga #alhaalfa #royalpropolis #royalpropolisfoundation #foundation #foundationalha #alhaalfacosmetics


1

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION @alhaalfa @alhaalfacosmetics_hq

MATTE FINISHING FOUNDATION

Terdapat 3 pilihn warna.

AURI - Light

FERVI - Medium

MORRI - Dark ‼️‼️‼️‼️‼️HARGA : RM49.90 (exc postage)

Kebaikan FOUNDATION ini : amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! ‼️‼️ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝🐝🐝🐝 untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #instashop #instaniaga #alhaalfa #royalpropolis #royalpropolisfoundation #foundation #foundationalha #alhaalfacosmetics


0