#mamadil2018

Instagram photos and videos

#codmamadil#mamadil2018#mamadilselangor#mamadildamansara#mamadilpetalingjaya#mamadilshahalam#mamadilsubangjaya#mamadilusj#mamadilsubang#mamadilbukitjelutong#mamadilkombo#mamadilbukitraja#mamadilsetiaalam#mamadilttdijaya#mamadiltudmsubang#mamadilglenmarie#mamadilpuncakalam#mamadilsubangperdana#mamadilsgbuloh

Hashtags #mamadil2018 for Instagram

=================== 👉 KENAPA SUSU RIZQI
===================
SUSU RIZQI DIHASILKAN KHAS UNTUK KECANTIKAN KULIT, OTAK CERDAS, TENAGA EKSTRA!

Diformulasikan khas dari susu kambing tanpa campuran serta bahan pemakanan sunnah seperti: ❤️ HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.
❤️ SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.
❤️EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
❤️ KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.
❤️MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.
❤️EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.
.
-----------------------------------------
✔️ KEISTIMEWAAN SUSU RIZQI
-----------------------------------------
.
✔️ Kulit sangat licin & lembab
✔️ Kulit sangat berseri
✔️ Otak cerdas tidak lemah
✔️ Menambahkan susu ibu
✔️ kesan yang menakjubkans
✔️ sesuai untuk semua golongan wanita & lelaki
✔️ terbaik buat anda yang mempunyai ekszema

#Mamadil2018
#mamadilbycheqnuna
#susurizqi
#teamlion#susu #sunburn #susukulit#pakarcantik #pakarkulit


0

=================== 👉 KENAPA SUSU RIZQI
===================
SUSU RIZQI DIHASILKAN KHAS UNTUK KECANTIKAN KULIT, OTAK CERDAS, TENAGA EKSTRA!

Diformulasikan khas dari susu kambing tanpa campuran serta bahan pemakanan sunnah seperti: ❤️ HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.
❤️ SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.
❤️EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
❤️ KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.
❤️MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.
❤️EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.
.
-----------------------------------------
✔️ KEISTIMEWAAN SUSU RIZQI
-----------------------------------------
.
✔️ Kulit sangat licin & lembab
✔️ Kulit sangat berseri
✔️ Otak cerdas tidak lemah
✔️ Menambahkan susu ibu
✔️ kesan yang menakjubkans
✔️ sesuai untuk semua golongan wanita & lelaki
✔️ terbaik buat anda yang mempunyai ekszema

#Mamadil2018
#mamadilbycheqnuna
#susurizqi
#teamlion#susu #sunburn #susukulit#pakarcantik #pakarkulit


0

=================== 👉 KENAPA SUSU RIZQI
===================
SUSU RIZQI DIHASILKAN KHAS UNTUK KECANTIKAN KULIT, OTAK CERDAS, TENAGA EKSTRA!

Diformulasikan khas dari susu kambing tanpa campuran serta bahan pemakanan sunnah seperti: ❤️ HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.
❤️ SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.
❤️EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
❤️ KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.
❤️MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.
❤️EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.
.
-----------------------------------------
✔️ KEISTIMEWAAN SUSU RIZQI
-----------------------------------------
.
✔️ Kulit sangat licin & lembab
✔️ Kulit sangat berseri
✔️ Otak cerdas tidak lemah
✔️ Menambahkan susu ibu
✔️ kesan yang menakjubkans
✔️ sesuai untuk semua golongan wanita & lelaki
✔️ terbaik buat anda yang mempunyai ekszema

#Mamadil2018
#mamadilbycheqnuna
#susurizqi
#teamlion#susu #sunburn #susukulit#pakarcantik #pakarkulit


0

Rezeki selepas raya Alhamdulillah 💜💛💜💛 tQsm yang shopping dengan ija semoga kalian semua dimurahkan rezeki juga Aminn...
.
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Rezeki selepas raya Alhamdulillah 💜💛💜💛 tQsm yang shopping dengan ija semoga kalian semua dimurahkan rezeki juga Aminn...
.
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Rezeki selepas raya Alhamdulillah 💜💛💜💛 tQsm yang shopping dengan ija semoga kalian semua dimurahkan rezeki juga Aminn...
.
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Last #codmamadil sebelum balik kampung Alhamdulillah Allah hadirkan rezeki...Cod @ Postage mamadil ija tutup sementara bercuti raya yer in shaa Allah dah buka nanti ija update hokey 😘😘😘tQsM semua yang support me...Apa2 pertanyaan boleh whatsapp @ call ija no tertera tQ..
.
SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN ==============================
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Last #codmamadil sebelum balik kampung Alhamdulillah Allah hadirkan rezeki...Cod @ Postage mamadil ija tutup sementara bercuti raya yer in shaa Allah dah buka nanti ija update hokey 😘😘😘tQsM semua yang support me...Apa2 pertanyaan boleh whatsapp @ call ija no tertera tQ..
.
SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN ==============================
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

=================== 👉 KENAPA SUSU RIZQI
===================
SUSU RIZQI DIHASILKAN KHAS UNTUK KECANTIKAN KULIT, OTAK CERDAS, TENAGA EKSTRA!

Diformulasikan khas dari susu kambing tanpa campuran serta bahan pemakanan sunnah seperti: ❤️ HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.
❤️ SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.
❤️EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
❤️ KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.
❤️MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.
❤️EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.
.
-----------------------------------------
✔️ KEISTIMEWAAN SUSU RIZQI
-----------------------------------------
.
✔️ Kulit sangat licin & lembab
✔️ Kulit sangat berseri
✔️ Otak cerdas tidak lemah
✔️ Menambahkan susu ibu
✔️ kesan yang menakjubkans
✔️ sesuai untuk semua golongan wanita & lelaki
✔️ terbaik buat anda yang mempunyai ekszema

#Mamadil2018
#mamadilbycheqnuna
#susurizqi
#teamlion#susu #sunburn #susukulit#pakarcantik #pakarkulit


1

=================== 👉 KENAPA SUSU RIZQI
===================
SUSU RIZQI DIHASILKAN KHAS UNTUK KECANTIKAN KULIT, OTAK CERDAS, TENAGA EKSTRA!

Diformulasikan khas dari susu kambing tanpa campuran serta bahan pemakanan sunnah seperti: ❤️ HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.
❤️ SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.
❤️EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
❤️ KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.
❤️MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.
❤️EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.
.
-----------------------------------------
✔️ KEISTIMEWAAN SUSU RIZQI
-----------------------------------------
.
✔️ Kulit sangat licin & lembab
✔️ Kulit sangat berseri
✔️ Otak cerdas tidak lemah
✔️ Menambahkan susu ibu
✔️ kesan yang menakjubkans
✔️ sesuai untuk semua golongan wanita & lelaki
✔️ terbaik buat anda yang mempunyai ekszema

#Mamadil2018
#mamadilbycheqnuna
#susurizqi
#teamlion#susu #sunburn #susukulit#pakarcantik #pakarkulit


0

=================== 👉 KENAPA SUSU RIZQI
===================
SUSU RIZQI DIHASILKAN KHAS UNTUK KECANTIKAN KULIT, OTAK CERDAS, TENAGA EKSTRA!

Diformulasikan khas dari susu kambing tanpa campuran serta bahan pemakanan sunnah seperti: ❤️ HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.
❤️ SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.
❤️EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
❤️ KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.
❤️MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.
❤️EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.
.
-----------------------------------------
✔️ KEISTIMEWAAN SUSU RIZQI
-----------------------------------------
.
✔️ Kulit sangat licin & lembab
✔️ Kulit sangat berseri
✔️ Otak cerdas tidak lemah
✔️ Menambahkan susu ibu
✔️ kesan yang menakjubkans
✔️ sesuai untuk semua golongan wanita & lelaki
✔️ terbaik buat anda yang mempunyai ekszema

#Mamadil2018
#mamadilbycheqnuna
#susurizqi
#teamlion#susu #sunburn #susukulit#pakarcantik #pakarkulit


0

Alhamdulillah selang seminggu restok lagi rezeki nak raya tak dijangka syukur.. stok fresh2 hangat lit lit pi ambik untuk customer tersayang tau 😍😍😍
.
Sebelum balik kampung ada yang nak ija #codmamadil habaq lekaih noh..
TQ kak Muji Bakar 👍👍👍 ==============================
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Alhamdulillah syukur utk rezeki harini #codmamadil ... Baru restok #womenlove dah licing esok kena restok lagi la nampaknya sebab dah ada yang booking 😬😬😬 #susurizqi pon tak menang tangan dipinang hari2 😂😂😂 ==============================
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Alhamdulillah syukur utk rezeki harini #codmamadil ... Baru restok #womenlove dah licing esok kena restok lagi la nampaknya sebab dah ada yang booking 😬😬😬 #susurizqi pon tak menang tangan dipinang hari2 😂😂😂 ==============================
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Alhamdulillah syukur utk rezeki harini #codmamadil ... Baru restok #womenlove dah licing esok kena restok lagi la nampaknya sebab dah ada yang booking 😬😬😬 #susurizqi pon tak menang tangan dipinang hari2 😂😂😂 ==============================
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Raya dah dekat ni Bedak Compact @ loose Powder Mamadil ada dah ke??? 🍀 MENCARI BEDAK YANG MEMBERI KEBAIKKAN PADA KULIT ..🍀 MAMADIL CHIFFON POWDER bukan hanya cantikkan luaran sahaja tapi byk lg faedah lain buat si pemakainya ye.

CHIFFON POWDER .. bersifat..
- 3D effect
- Color Control & oil control
- Perfect Cover
- Speed white with no over -whitish
- Silky smooth feeling
- With SPF35 UV protection.

APA UNIKNYA?
- Beberapa kompenan aktif yg digabungkan dlm satu sebatian menggunakan teknologi controlled release system.

TERDAPAT:
📌 Lactic Asid - yg berfungsi mngelakkan kulit nampak tua.Tona halus sekata.
📌Peptide - berfungsi mncerahkan kulit & mghasilkan kolagen yg telah hilang dimamah usia.
📌CoQ10 - berfungsi mmbaiki sel kulit & brtindak sbgai antioksida iaitu mgurangkan kerosakan kulit akibat radikal bebas.
.
.
Berpeluh? Tiada masalah..kerana makin berpeluh makin wjh jd glowing.
.
.
✔️ Berdafar KKM:
NOT 160302351 K
NOT 160302350 K
.
Price : RM110sem/ RM120ss
🍃Berat bersih : 👉 Compact : 13g

Price : RM110sem/ RM120ss
👉 Loose Powder : 15g
(Pilihan : Light beige / Medium beige )

WHATSAPP:
www.wasap.my/061133686591
www.wasap.my/061133686591 www.wasap.my/061133686591

#MAMADIL2018
#Mamadijerantut/kualakrau
#comborRamadanKareem
#posseluruhmalaysia
#codjerantut#kualakrau#temerloh

AUTHORIZED DEALER
🆔M600145


0

SUSU PERTAMA DI MALAYSIA UTK KULIT
Betul! Mmg takde lagi susu yg khas utk kulit. Susu Rizqi laa yg PERTAMA fokus utk menjadikan kulit lebih sihat & cantik [+] Rasanya yg SANGAT SEDAP! Macam aiskrim vanila tu haaa.. dan yg terbaru rasa seperti coklat mewah mmg kaww. Ni bukan kes hamis tak hamis dah. Sepanjang hari duk terasa-rasa di hujung lidah. Dah takdak alasan tak minum susu kambeng. [+] Kesan yg MENAKJUBKAN. Sampai ada yg kata ni susu hajaib. Masalah kulit kronik, masalah kesihatan, sembelit, susu badan bertambah-tambah, demam selesema, senang bangun, mabuk ngandung, payah hamil, eh semua lah [+] Susu kecantikan TANPA kolagen. Jadinya tak perlu risau; ibu hamil boleh minum, anak-anak boleh minum, abam sado pun boleh juga. Satu keluarga guna satu susu je.. [+] MUDAH. Didatangkan dalam bentuk sachet, tak payah cari bekas nak simpan, tak yah susah pusing-pusing ikat getah. Boleh bancuh dengan aiyaq suam, boleh bancuh dgn aiyaq sesejuk salju tanpa berketoi-ketoi! Nak travel pun senang. Bestkan. [+] SESUAI UTK DIABETIS! Jgn risau tau, susu rizqi ni nano sugar manis tanpa gula putih yg rendah kalori. Sangat selamat utk org diabetes. Mesra budak-budak. ❤️berminat?

www.wasap.my/601133686591
Trustedagen:M600145

#mamadil2018
#KulitCantik
#Bertenaga
#MakinBerkeyakinan


0

Semoga perkongsian ini membantu anda semua 😊😊 #testimonisusurizqi .
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Coming soon #freegiftmamadil khas dari ija Faizah Zainol 😘😘😘 Cer komen mana yang anda suka plisss😋😋
============================ Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya


0

Alhamdulillah❤️
#SusuRizqi bukan hanya untuk kanak-kanak.
Mak ayah atok nenek toknyut juga boleh join sekali.
Seisi keluarga😊
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Alkisah #codmamadil semalam Alhamdulillah rezeki anak2 tQ yang shopping dengan ija #mamadilraya 💛💜💛💜
.
Sebelum balik kampung kami jalan lagi cod yer @ nak selit masa kami balik aloq staq pon boleh sila whatsapp ija order u olls 😍😍😍
.
================================ Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Alkisah #codmamadil semalam Alhamdulillah rezeki anak2 tQ yang shopping dengan ija #mamadilraya 💛💜💛💜
.
Sebelum balik kampung kami jalan lagi cod yer @ nak selit masa kami balik aloq staq pon boleh sila whatsapp ija order u olls 😍😍😍
.
================================ Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

2nd batch harini #codmamadil malam tadi start cod pukul 10 ni baru sampai umah Alhamdulillah rezeki Allah bagi untuk malam ni kita laksanakan jangan merungut okay 💜💛😍😘 TQ semua ira,ieeja & kak mas repeat order #mamadil lagi harap semua berpuas hati yer servis dari ija 😎😀😉love u olls... Total COD harini rm969 Masya Allah Alhamdulillah Allah uji anak demam batuk dia bagi rezeki lagi Syukur Ya Allah...
====================================== Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

2nd batch harini #codmamadil malam tadi start cod pukul 10 ni baru sampai umah Alhamdulillah rezeki Allah bagi untuk malam ni kita laksanakan jangan merungut okay 💜💛😍😘 TQ semua ira,ieeja & kak mas repeat order #mamadil lagi harap semua berpuas hati yer servis dari ija 😎😀😉love u olls... Total COD harini rm969 Masya Allah Alhamdulillah Allah uji anak demam batuk dia bagi rezeki lagi Syukur Ya Allah...
====================================== Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

2nd batch harini #codmamadil malam tadi start cod pukul 10 ni baru sampai umah Alhamdulillah rezeki Allah bagi untuk malam ni kita laksanakan jangan merungut okay 💜💛😍😘 TQ semua ira,ieeja & kak mas repeat order #mamadil lagi harap semua berpuas hati yer servis dari ija 😎😀😉love u olls... Total COD harini rm969 Masya Allah Alhamdulillah Allah uji anak demam batuk dia bagi rezeki lagi Syukur Ya Allah...
====================================== Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

TQ Azza Fiezza #repeatordermamadil lagi dengan akak 😘😘😘 dahla bagi lebih siap duit raya anak2 malu akak tau 😂😂😂 Thanks tau Alhamdulillah rezeki penghujung ramadhan 💜💛💜💛
.
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Thanks harini yang shopping #codmamadil dengan ija Alhamdulillah rezeki sebelum balik raya 💜💛💜💛
.
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Thanks harini yang shopping #codmamadil dengan ija Alhamdulillah rezeki sebelum balik raya 💜💛💜💛
.
Faizah | M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

MEDIL CLEANSER sangat sesuai Untuk mereka yang berkulit kering sebab ia "soap-free" walaupun kulit dicuci lebih 5 kali sehari. kulit tak kan rasa kering langsung.
Medil Cleanser bertindak membersih,mencerah, tegang, dan melembabkn kulit dah cuci tukan rasa lembut dan halus je kulit.

Haaaa lagi best ia juga sebagai ‘makeup removal effect’ .
Uoll makeup la tebal macam mane pastu cuci ngan Medil Cleanser terus tertanggal segala mekap Uoll tau.

Jimattttttt yak amat.

#Mamadil2018
#Mamadilbycheqnuna


0

MEDIL CLEANSER sangat sesuai Untuk mereka yang berkulit kering sebab ia "soap-free" walaupun kulit dicuci lebih 5 kali sehari. kulit tak kan rasa kering langsung.
Medil Cleanser bertindak membersih,mencerah, tegang, dan melembabkn kulit dah cuci tukan rasa lembut dan halus je kulit.

Haaaa lagi best ia juga sebagai ‘makeup removal effect’ .
Uoll makeup la tebal macam mane pastu cuci ngan Medil Cleanser terus tertanggal segala mekap Uoll tau.

Jimattttttt yak amat.

#Mamadil2018
#Mamadilbycheqnuna


0

MEDIL CLEANSER sangat sesuai Untuk mereka yang berkulit kering sebab ia "soap-free" walaupun kulit dicuci lebih 5 kali sehari. kulit tak kan rasa kering langsung.
Medil Cleanser bertindak membersih,mencerah, tegang, dan melembabkn kulit dah cuci tukan rasa lembut dan halus je kulit.

Haaaa lagi best ia juga sebagai ‘makeup removal effect’ .
Uoll makeup la tebal macam mane pastu cuci ngan Medil Cleanser terus tertanggal segala mekap Uoll tau.

Jimattttttt yak amat.

#Mamadil2018
#Mamadilbycheqnuna


0

Jujur cakap, sebelum ada #MEDIL masalah utama wajah sy ialah jerawat halus. kena pantang makan seafood.
Jika makan esok lusa mulalah timbul jerawat berpasir. Bintik kecik2 kat muka. Bg sy, ia tak menyenangkan.
Walaupun waktu itu Susu Rizqi & Women Love membantu tetapi lepas adanya MEDIL SKINCARE ni..kesannya 5X ganda best sb skincare terus pakai pd luaran disamping Susu Rizqi & suplimen WL rawat dari dalam.

Kalau dulu tgk org makan seafood..tahan sajalah. Kalau tak tahan sgt confirm bedal sekali tetapi itulah kesannya jerawat berpasir di dahi, di pipi mula singgah. Tak best sb kulit muka nampak kasar.

Apalagi jika kita golongan yg berkerja perlu bedepan org ramai.

Alhamdulillah MEDIL SKINCARE sgt2 membantu hapuskan segala makhluk halus di wajah sy ehee
Selain seratakan tona kulit wajah, kulit sihat, bersih & naik seri. Tiada lg kulit kusam.

Dulu2.. sy tergilakan2 kulit yg nampak putih berkilat2 glowing la kononnya hingga tersalah guna produk bermerkuri. Masa pakai mmg kulit cantik gila tp bila tahu produk tu bermerkuri, bila berhenti pakai.. kesannya buat sy trauma hingga hari ini.

Skrg biarlah sy pelihara kulit secara sihat semulajadi insyaAllah.

SIAPA NAK SKINCARE BEST NI? 😊

Whaasap 0192048675
Whaasap 0192048675
Whaasap 0192048675

#Mamadilbycheqnuna
#Mamadil2018
#kulitgebu
#kulitcantik
#jerawat
#jeragat


0

Jujur cakap, sebelum ada #MEDIL masalah utama wajah sy ialah jerawat halus. kena pantang makan seafood.
Jika makan esok lusa mulalah timbul jerawat berpasir. Bintik kecik2 kat muka. Bg sy, ia tak menyenangkan.
Walaupun waktu itu Susu Rizqi & Women Love membantu tetapi lepas adanya MEDIL SKINCARE ni..kesannya 5X ganda best sb skincare terus pakai pd luaran disamping Susu Rizqi & suplimen WL rawat dari dalam.

Kalau dulu tgk org makan seafood..tahan sajalah. Kalau tak tahan sgt confirm bedal sekali tetapi itulah kesannya jerawat berpasir di dahi, di pipi mula singgah. Tak best sb kulit muka nampak kasar.

Apalagi jika kita golongan yg berkerja perlu bedepan org ramai.

Alhamdulillah MEDIL SKINCARE sgt2 membantu hapuskan segala makhluk halus di wajah sy ehee
Selain seratakan tona kulit wajah, kulit sihat, bersih & naik seri. Tiada lg kulit kusam.

Dulu2.. sy tergilakan2 kulit yg nampak putih berkilat2 glowing la kononnya hingga tersalah guna produk bermerkuri. Masa pakai mmg kulit cantik gila tp bila tahu produk tu bermerkuri, bila berhenti pakai.. kesannya buat sy trauma hingga hari ini.

Skrg biarlah sy pelihara kulit secara sihat semulajadi insyaAllah.

SIAPA NAK SKINCARE BEST NI? 😊

Whaasap 0192048675
Whaasap 0192048675
Whaasap 0192048675

#Mamadilbycheqnuna
#Mamadil2018
#kulitgebu
#kulitcantik
#jerawat
#jeragat


0

Jujur cakap, sebelum ada #MEDIL masalah utama wajah sy ialah jerawat halus. kena pantang makan seafood.
Jika makan esok lusa mulalah timbul jerawat berpasir. Bintik kecik2 kat muka. Bg sy, ia tak menyenangkan.
Walaupun waktu itu Susu Rizqi & Women Love membantu tetapi lepas adanya MEDIL SKINCARE ni..kesannya 5X ganda best sb skincare terus pakai pd luaran disamping Susu Rizqi & suplimen WL rawat dari dalam.

Kalau dulu tgk org makan seafood..tahan sajalah. Kalau tak tahan sgt confirm bedal sekali tetapi itulah kesannya jerawat berpasir di dahi, di pipi mula singgah. Tak best sb kulit muka nampak kasar.

Apalagi jika kita golongan yg berkerja perlu bedepan org ramai.

Alhamdulillah MEDIL SKINCARE sgt2 membantu hapuskan segala makhluk halus di wajah sy ehee
Selain seratakan tona kulit wajah, kulit sihat, bersih & naik seri. Tiada lg kulit kusam.

Dulu2.. sy tergilakan2 kulit yg nampak putih berkilat2 glowing la kononnya hingga tersalah guna produk bermerkuri. Masa pakai mmg kulit cantik gila tp bila tahu produk tu bermerkuri, bila berhenti pakai.. kesannya buat sy trauma hingga hari ini.

Skrg biarlah sy pelihara kulit secara sihat semulajadi insyaAllah.

SIAPA NAK SKINCARE BEST NI? 😊

Whaasap 0192048675
Whaasap 0192048675
Whaasap 0192048675

#Mamadilbycheqnuna
#Mamadil2018
#kulitgebu
#kulitcantik
#jerawat
#jeragat


0

Tahukah anda? Habbatus Sauda ni ialah ubat segala penyakit?
.
10 KEBAIKAN HABBATUS SAUDA YANG PATUT ANDA TAHU
.
> Mampu mengurangkan tekanan darah
> Mampu mengawal penyakit diabetes tahap kedua.
> Meningkatkan kesihatan hati
> Meningkatkan daya ingatan
> Merawat penyakit asma
> Mengurangkan risiko kanser
> Merawat cirit birit
> Merawat ekzema
> Mengembalikan kesihatan kulit secara semula jadi.
> Merawat masalah keguguran rambut.
.

So dah tahu ke kenapa penting untuk amek habbatus sauda ni? ❤️
.
Habatussauda juga terdapat didalam susu rizqi mamadil tau. Jadi, memang bagus amalkan susu rizqi ni. Insya Allah .

#infocantikbykakwa
#Alienaventure
#mamadilnilai
#mamadillovers
#mamadil2018
#susurizqimamadil
#sususedap


0

Alhamdulillah yang dah pos semua dah dapat laju jugak abam poslaju kita yer tQ2😍😍😍
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Siapa yang consume #womenlove terpaksa jadi muda jelita🤦‍♀️ Tak percaye? Tak perlu percaya kalau belum cuba✖️
Biar testimoni yang berbicara👍

#Mamadil2018
#mamadilbycheqnuna
#womenlove#supplement#awetmuda


0

Siapa yang consume #womenlove terpaksa jadi muda jelita🤦‍♀️ Tak percaye? Tak perlu percaya kalau belum cuba✖️
Biar testimoni yang berbicara👍

#Mamadil2018
#mamadilbycheqnuna
#womenlove#supplement#awetmuda


0

Siapa yang consume #womenlove terpaksa jadi muda jelita🤦‍♀️ Tak percaye? Tak perlu percaya kalau belum cuba✖️
Biar testimoni yang berbicara👍

#Mamadil2018
#mamadilbycheqnuna
#womenlove#supplement#awetmuda


0

Alhamdulillah customer happy pos harini esok dah sampai ke Kelantan 😍😍😍
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

WOMAN LOVE..MUDA 10 TAHUN

Sebab mengapa wanita jatuh cinta dengan women love ❤️ KELEBIHAN2 : ✅Berkesan hilangkan jerawat. ✅ Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap.
✅Kulit sgt2 halus & licin. ✅Bentuk badan semakin kemas & menarik. ✅Membersihkan "dalaman" wanita. Kembali dara.
✅Mujarab untuk merapatkan rahim. Bagus utk ibu dlm pantang.
✅Melancarkan period. Period problem settle.
#Mamadil2018
#Mamadilbycheqnuna#awetmuda#supplementantipenuaan#muda#jelita#kurus#bidadari#


0

WOMAN LOVE..MUDA 10 TAHUN

Sebab mengapa wanita jatuh cinta dengan women love ❤️ KELEBIHAN2 : ✅Berkesan hilangkan jerawat. ✅ Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap.
✅Kulit sgt2 halus & licin. ✅Bentuk badan semakin kemas & menarik. ✅Membersihkan "dalaman" wanita. Kembali dara.
✅Mujarab untuk merapatkan rahim. Bagus utk ibu dlm pantang.
✅Melancarkan period. Period problem settle.
#Mamadil2018
#Mamadilbycheqnuna#awetmuda#supplementantipenuaan#muda#jelita#kurus#bidadari#


0

WOMAN LOVE..MUDA 10 TAHUN

Sebab mengapa wanita jatuh cinta dengan women love ❤️ KELEBIHAN2 : ✅Berkesan hilangkan jerawat. ✅ Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap.
✅Kulit sgt2 halus & licin. ✅Bentuk badan semakin kemas & menarik. ✅Membersihkan "dalaman" wanita. Kembali dara.
✅Mujarab untuk merapatkan rahim. Bagus utk ibu dlm pantang.
✅Melancarkan period. Period problem settle.
#Mamadil2018
#Mamadilbycheqnuna#awetmuda#supplementantipenuaan#muda#jelita#kurus#bidadari#


0

Restock June Alhamdulillah 💜💜💜
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

TQ ummi sudi repeat order lagi feminine wash,lipmoist & women love... Alhamdulillah 😍😍😍
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

TQ pilot dari kuantan order lagi combo medil set & women love mamadil Alhamdulillah 😍😍
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

TQ adik Dr uitm syaza order lagi #womenlovemamadil Alhamdulillah 😍😍😍
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

TQ kak siti order lagi combo susu rizqi Alhamdulillah 😊😊
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

TQ hana sudi order lagi mamadil dengan ija Alhamdulillah 😊😊😊
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

TQ izzati sudi order lagi combo mamadil dengan akak 😍😍😍
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Bak kata boss Puan Dila Mubarak semalam baru start makan WL (selepas bersalin) pagi pehal tengok dah mcm salina gomes 😎😎
.
Nak tau best ke tak WL nie jom cuba
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

Freegift terbaru botol merah ang ang 😍😬😀camne nak dapatkan whatsapp ija ok tQ
.
Faizah |  M324275
AUTHORIZED AGENT MAMADIL .
-->COD SHAH ALAM/ SETIA ALAM/ SUBANG JAYA/SUBANG/ PJ/ LEMBAH KLANG & SEKITAR DENGANNYA
-->POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Trusted Agent Mamadil
🆔 M324275
Untuk respon cepat klik link whatsapp di bwh ye tQ 👇👇👇
http://www.wasap.my/60198594587

#mamadil2018
#mamadilshahalam
#mamadilsubang
#mamadilsubangjaya
#mamadilbukitraja
#mamadilkombo
#codmamadil
#mamadilselangor
#mamadilsetiaalam
#mamadilsgbuloh
#mamadilusj
#mamadilbukitjelutong
#mamadilttdijaya
#mamadiltudmsubang
#mamadilglenmarie
#mamadilpuncakalam
#mamadilsubangperdana
#mamadilpetalingjaya
#mamadildamansara


0

KEISTIMEWAAN SUSU RIZQI
-----------------------------------------
.
✔️ Kulit sangat licin & lembab
✔️ Kulit sangat berseri
✔️ Otak cerdas tidak lemah
✔️ Menambahkan susu ibu
✔️ kesan yang menakjubkans
✔️ sesuai untuk semua golongan wanita & lelaki
✔️ terbaik buat anda yang mempunyai ekszema

#Mamadil2018
#Mamadilbycheqnuna
#Susurizqi#susuuntukkulit


0

KEISTIMEWAAN SUSU RIZQI
-----------------------------------------
.
✔️ Kulit sangat licin & lembab
✔️ Kulit sangat berseri
✔️ Otak cerdas tidak lemah
✔️ Menambahkan susu ibu
✔️ kesan yang menakjubkans
✔️ sesuai untuk semua golongan wanita & lelaki
✔️ terbaik buat anda yang mempunyai ekszema

#Mamadil2018
#Mamadilbycheqnuna
#Susurizqi#susuuntukkulit


0

KEISTIMEWAAN SUSU RIZQI
-----------------------------------------
.
✔️ Kulit sangat licin & lembab
✔️ Kulit sangat berseri
✔️ Otak cerdas tidak lemah
✔️ Menambahkan susu ibu
✔️ kesan yang menakjubkans
✔️ sesuai untuk semua golongan wanita & lelaki
✔️ terbaik buat anda yang mempunyai ekszema

#Mamadil2018
#Mamadilbycheqnuna
#Susurizqi#susuuntukkulit


0

SUSU UNTUK KULIT CANTIK TANPA KOLAGEN untuk semua golongan. Kini setiap org blh miliki kulit sihat & cantik hanya dgn minum SUSU RASA AISKRIM... SUSU RIZQI

BLH WHATSAPP ADMIN

www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675

#MAMADIL2018
#Mamadilbycheqnuna
#susurizqi#susuuntukkulitcantik #cantik#putih#cerah#gebu#kulit#kulitsehat #eczema #combocandlelight#kulitcantik #arzu #naelofarhijablover


1

SUSU UNTUK KULIT CANTIK TANPA KOLAGEN untuk semua golongan. Kini setiap org blh miliki kulit sihat & cantik hanya dgn minum SUSU RASA AISKRIM... SUSU RIZQI

BLH WHATSAPP ADMIN

www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675

#MAMADIL2018
#Mamadilbycheqnuna
#susurizqi#susuuntukkulitcantik #cantik#putih#cerah#gebu#kulit#kulitsehat #eczema #combocandlelight#kulitcantik #arzu #naelofarhijablover


0

SUSU UNTUK KULIT CANTIK TANPA KOLAGEN untuk semua golongan. Kini setiap org blh miliki kulit sihat & cantik hanya dgn minum SUSU RASA AISKRIM... SUSU RIZQI

BLH WHATSAPP ADMIN

www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675

#MAMADIL2018
#Mamadilbycheqnuna
#susurizqi#susuuntukkulitcantik #cantik#putih#cerah#gebu#kulit#kulitsehat #eczema #combocandlelight#kulitcantik #arzu #naelofarhijablover


0

Bersahur hanya dengan susu rizqi & nestum.
Alhamdulillah sepanjang hari bertenaga.

#MamadilpontianbyAsmak
#alienaventure


1

.
KULIT KUSAM?? NO MORE ❌❌❌
.
Gabungan SUSU RIZQI dan WOMEN LOVE membantu mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalaman khususnya wanita. Ia juga diperkaya dengan bahan aktif yang bertindak sebagai suplemen kecantikan, membantu memelihara kulit secara semulajadi, menjadikan kulit lebih sihat dan berseri.
.
Untuk info lanjut jangan segan-segan wasap je Cik Tie ➡️➡️ www.wasap.my/60122379405
.
#AwardedAsiaPacificSuperHealthBrand #mamadil #womencare #mamadil2018 #mamadilbysarahnajla #rnf #rnfboutique #mamadilshahalam #mamadilusj #mamadiltrustedseller #womenlove #antiaging #perapat #susukambing #susurizqi #makanansunnah #tanpakalogen #skincare #medil #skinsolution #simpletouch #wudhufriendly #makeup #simplemakeup #quality #tested #trusted #halal #viral


0

ANDA NAK JGK KULIT CANTIK MCM ORG LAIN TAPI... Tak boleh ambil suplimen berkolagen? Alahan ya?
Kami jaga kulit dgn SUSU RIZQI. Susu untuk kulit cantik tanpa kolagen! Susu pertama untuk kulit. RASA AISKRIM....RASA COKLAT owh tidak.... Best? Best sgt 😘

Blh WHATSAPP ADMIN

Cheqnuna
www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675

#MAMADIL2018
#Mamadilbycheqnuna
#Susurizqi#pakarkulit #sunburn #pakar#kulit#naelofarhijablovers #arzuscarf #fareedascarf #ariani#fattzura#susutanpakolagen#susu #susucantik#pemakanansunnah #bazarpaknil#jerawat#parutjerawat#kulitlicin


0

ANDA NAK JGK KULIT CANTIK MCM ORG LAIN TAPI... Tak boleh ambil suplimen berkolagen? Alahan ya?
Kami jaga kulit dgn SUSU RIZQI. Susu untuk kulit cantik tanpa kolagen! Susu pertama untuk kulit. RASA AISKRIM....RASA COKLAT owh tidak.... Best? Best sgt 😘

Blh WHATSAPP ADMIN

Cheqnuna
www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675

#MAMADIL2018
#Mamadilbycheqnuna
#Susurizqi#pakarkulit #sunburn #pakar#kulit#naelofarhijablovers #arzuscarf #fareedascarf #ariani#fattzura#susutanpakolagen#susu #susucantik#pemakanansunnah #bazarpaknil#jerawat#parutjerawat#kulitlicin


0

ANDA NAK JGK KULIT CANTIK MCM ORG LAIN TAPI... Tak boleh ambil suplimen berkolagen? Alahan ya?
Kami jaga kulit dgn SUSU RIZQI. Susu untuk kulit cantik tanpa kolagen! Susu pertama untuk kulit. RASA AISKRIM....RASA COKLAT owh tidak.... Best? Best sgt 😘

Blh WHATSAPP ADMIN

Cheqnuna
www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675
www.wasap.my/+60192048675

#MAMADIL2018
#Mamadilbycheqnuna
#Susurizqi#pakarkulit #sunburn #pakar#kulit#naelofarhijablovers #arzuscarf #fareedascarf #ariani#fattzura#susutanpakolagen#susu #susucantik#pemakanansunnah #bazarpaknil#jerawat#parutjerawat#kulitlicin


0

Khasiat #Susukambing Kepada Kesihatan
.
1. Menguatkan Tulang - Susu yang dihasilkan mengandungi kandungan kalsium yang tinggi. mengelakkan kita daripada mendapat osteoporosis, ataupun tulang rapuh. .
.
2. Ciri-Ciri Anti Radang - tidak mendatangkan keradangan mahupun sakit perut kerana susu kambing mempunyai satu enzim aktif yang boleh mengurangkan kesan keradangan yang berlaku di dalam perut.
.
3. Tingkatkan Kecekapan Pengambilan Nutrien
.
Salah satu kebaikan utama susu kambing ini adalah kandungan kimia di dalamnya yang mempunyai banyak persamaan dengan manusia, berbanding dengan susu lembu. ia boleh mengurangkan tekanan kepada sistem penghadaman kita.
.
4. Tingkatkan Metabolisma Badan
Khasiat yang diterima dari Susu kambing lebih banyak kerana
susu kambing mempunyai kadar nutrisi yang lebih padat berbanding susu lembu,
.
Susu kambing boleh meningkatkan pengambilan zat besi di dalam sistem penghadaman kita. Zat besi sangat penting untuk penyakit anemia ataupun masalah kekurangan nutrisi.
.
5. Kesihatan Jantung

Terdapat sekurang-kurangnya 2 kali ganda asid lemak di dalam susu kambing berbanding susu lembu, membawa maksud pengawalan kadar kolestrol adalah lebih baik dengan pengamalan susu kambing.
.
6. Meningkatkan Sistem Imuniti Badan

Nutrisi yang memainkan peranan di dalam sistem imuniti badan adalah selenium. Seleminium berfungsi meningkatkan daya tahan diri terhadap penyakit berjangkit seperti demam, selesema dan batuk.
.
7. Mencepatkan Pertumbuhan

Susu kambing mengandungi kandungan protein yang tinggi, iaitu satu komponen yang penting dalam pertumbuhan dan pembesaran badan. Protein boleh dikatakan sebagai satu blok untuk sel, tisu, otot dan tulang.
.
8. Mengurangkan Berat Badan

mengandungi kadar lemak yang lebih kurang boleh membantu orang untuk mengurangkan berat badan, tanpa menjejaskan kesihatan mereka
.
#InfoKesihatanByKakWa
#AlienaVenture
#MamadilNilai
#MamadilByAiris
#SusuKambing
#SusuKambingRizqi
#SusuRizqiMamadil
#mamadillovers
#mamadil2018
#khasiatsusukambing
#susukambingrizqi


0

=================== 👉 KENAPA SUSU RIZQI
===================
SUSU RIZQI DIHASILKAN KHAS UNTUK KECANTIKAN KULIT, OTAK CERDAS, TENAGA EKSTRA!

Diformulasikan khas dari susu kambing tanpa campuran serta bahan pemakanan sunnah seperti: ❤️ HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.
❤️ SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.
❤️EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
❤️ KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.
❤️MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.
❤️EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.
.
-----------------------------------------
✔️ KEISTIMEWAAN SUSU RIZQI
-----------------------------------------
.
✔️ Kulit sangat licin & lembab
✔️ Kulit sangat berseri
✔️ Otak cerdas tidak lemah
✔️ Menambahkan susu ibu
✔️ kesan yang menakjubkans
✔️ sesuai untuk semua golongan wanita & lelaki
✔️ terbaik buat anda yang mempunyai ekszema

#Mamadil2018
#mamadilbycheqnuna
#susurizqi
#teamlion#susu #sunburn #susukulit#pakarcantik #pakarkulit


0

The end of the page