#mamadil_gojes

Instagram photos and videos

#Mamadil_gojes#mamadil#AuraInsta#agen_mamadil_melaka#malaysia#melakapeople#melaka#fahamarketing#sayajualonline#trustedsellermalaysia#wanita#bazaarpaknil#halal#awetmuda#terapiinstagram#womenlove#susurizqi#ajimaura#mamadillovers#assalamualaikum#kecantikan#Putrajaya#like4like#instafamous#viral#syukurselalu

Hashtags #mamadil_gojes for Instagram

.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
Susu Rizqi adalah sediaan yang diperkaya dgn pelbagai khasiat dalam rasa Coklat / Vanilla yg sedap.
.
Formulasi Susu Kambing serta khasiat tambahan drpd madu, kurma, kismis, habbatus sauda & zaitun membekalkan vitamin & mineral semulajadi sekaligus menjadikan SUSU RIZQI pelengkap utk KULIT YG CANTIK, OTAK YG CERDAS SERTA TENAGA BERPANJANGAN.
.
=-=-==-=-=-=-=-=-
KANDUNGAN & MANFAAT
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
❀️ SUSU KAMBING - Minuman terbaik selepas susu ibu. Kaya dengan protein, enzim, vitamin & mineral sangat baik untuk kesihatan serta kecantikan kulit. Pengambilan susu kambing membantu melembut dan menghaluskan kulit.
.
❀️ HABBATUS SAUDA - Dikenali sebagai Habbatul Barakah, mempunyai pelbagai khasiat kesihatan, menjadikan tubuh lebih sihat & bertenaga. Kandungan lemak & hormon di dalamnya jg didapati membantu menambahkan susu ibu bg ibu ibu yg menyusu.
.
❀️ EKSTRAK KURMA - Kurma adalah pemakanan yg sangat baik. Ia mampu membekalkan tenaga segera, kaya dgn mineral semulajadi antaranya zat besi, kalsium serta magnesium yg membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
.
❀️ KISMIS - Terkenal dgn khasiatnya khusus utk kecerdasan minda. Vitamin & mineral yg terkandung di dalam kismis membantu meningkatkan daya tumpuan, kecerdasan serta memori.
.
❀️ MADU - Ekstrak madu menjadikan kulit licin & halus. Sumber yg kaya dgn vitamin & mineral semulajadi menjadikan pengambilan madu sangat baik utk kesihatan tubuh, memberikan tenaga segera serta mencerdaskan minda.
.
❀️ EKSTRAK BUAH ZAITUN - Kaya dgn protein, zat besi, vitamin & mineral. Pengambilan ekstrak zaitun / minyak zaitun sangat digalakkan utk ibu hamil

ADA 2 PERASA
1. VANILA (20 sachet)
2. COKLAT (20 sachet)
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#malaysia
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#wanita
#selamat
#terbaik
#sayajualonline
#halal
#maternity
#malaysiaonlineshop
#trustedsellermalaysia
#bazaarpaknil
#awetmuda
#wanitacantik
#wanitahijab
#sihat
#ibu
#mama
#makanansunnah
#makanansihat
#tunang
#bridesmaids
#isteri
#berpantang
#kakak


7

.
.
Bismillah..
Assalamualaikum mamadillovers
😍😍😍
.
.
Ladies..
Tak lama lagi nk ramadhan dan nak sambut aidilfitri. Mesti ramai dah tempah baju raya ni...!!!
So.. selain baju, penampilan wajah juga penting. Jom la pilih xombo set mamadil ni, supaya anggun menawan dan bergaya di hari raya...
Taraaaa...!!!
🌹🌹🌹 .
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#malaysia
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#wanita
#selamat
#terbaik
#sayajualonline
#halal
#maternity
#malaysiaonlineshop
#trustedsellermalaysia
#bazaarpaknil
#awetmuda
#wanitacantik
#wanitahijab
#sihat
#ibu
#mama
#makanansunnah
#makanansihat
#tunang
#bridesmaids
#isteri
#berpantang
#kakak


13

.
.
Susu Rizqi adalah sediaan yang diperkaya dgn pelbagai khasiat dalam rasa Coklat / Vanilla yg sedap.
.
Formulasi Susu Kambing serta khasiat tambahan drpd madu, kurma, kismis, habbatus sauda & zaitun membekalkan vitamin & mineral semulajadi sekaligus menjadikan SUSU RIZQI pelengkap utk KULIT YG CANTIK, OTAK YG CERDAS SERTA TENAGA BERPANJANGAN.
.
=-=-==-=-=-=-=-=-
KANDUNGAN & MANFAAT
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
❀️ SUSU KAMBING - Minuman terbaik selepas susu ibu. Kaya dengan protein, enzim, vitamin & mineral sangat baik untuk kesihatan serta kecantikan kulit. Pengambilan susu kambing membantu melembut dan menghaluskan kulit.
.
❀️ HABBATUS SAUDA - Dikenali sebagai Habbatul Barakah, mempunyai pelbagai khasiat kesihatan, menjadikan tubuh lebih sihat & bertenaga. Kandungan lemak & hormon di dalamnya jg didapati membantu menambahkan susu ibu bg ibu ibu yg menyusu.
.
❀️ EKSTRAK KURMA - Kurma adalah pemakanan yg sangat baik. Ia mampu membekalkan tenaga segera, kaya dgn mineral semulajadi antaranya zat besi, kalsium serta magnesium yg membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
.
❀️ KISMIS - Terkenal dgn khasiatnya khusus utk kecerdasan minda. Vitamin & mineral yg terkandung di dalam kismis membantu meningkatkan daya tumpuan, kecerdasan serta memori.
.
❀️ MADU - Ekstrak madu menjadikan kulit licin & halus. Sumber yg kaya dgn vitamin & mineral semulajadi menjadikan pengambilan madu sangat baik utk kesihatan tubuh, memberikan tenaga segera serta mencerdaskan minda.
.
❀️ EKSTRAK BUAH ZAITUN - Kaya dgn protein, zat besi, vitamin & mineral. Pengambilan ekstrak zaitun / minyak zaitun sangat digalakkan utk ibu hamil

ADA 2 PERASA
1. VANILA (20 sachet)
2. COKLAT (20 sachet)
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#maternity
#malaysiaonlineshop
#vscomalaysia
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#neelofa
#awetmuda


28

Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
BEDAK YANG HALUS GEBU DAN TAK KECAPUK?
.
.
Hmm... cubalah bedak compact ataupun loose powder by MAMADIL.
.
Ianya 5 kali lebih gebu 😍😍😍
.
Belilah produk MAMADIL sekarang dan dapatkan BEDAK MAMADIL SECARA PERCUMA.
.
ps: belian pada harga tertentu LAYAK MENDAPAT HADIAH PERCUMA INI!!!!
.
.
#mamadil_gojes
#free
#percuma
#mamadil


4

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
Hmm.. tak sia sia beli!
Yesszaa I IS SUKA MEMBACANYA.
.
.
Begitulah komen demi komen yang diterima tentang WOMEN LOVE ni...
LOVE IT!
LOVE IT!
.
.
🌹 CARA PENGGUNAAN WOMEN LOVE 🌹
.
βœ”οΈ Pengambilan 1- 2 sachet setiap hari.
.
βœ”οΈ Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet.
.
βœ”οΈ Perisa oren
.
βœ”οΈ Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepatΒ melalui enzim liur. . βœ”οΈ Seeloknya makan pagi masa perut kosong dan/atau malam sebelum tido.
Tetapi jika terlupa, ambil je masa mana pun janji ambil jgk πŸ˜ŠπŸ‘Œ βœ”οΈ Kesan seawal 2 minggu ke atas.
.
βœ”οΈ Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. βœ”οΈ Kurangkan/ elakkan ais dan caffein untuk kesan yang lebih cepat dan lebih berkesan. Serta lebihkan minum air suam πŸ‘πŸ‘
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#maternity
#malaysiaonlineshop
#vscomalaysia
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#neelofa
#awetmuda


8

Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
Susu Rizqi adalah sediaan yang diperkaya dgn pelbagai khasiat dalam rasa Coklat / Vanilla yg sedap.
.
Formulasi Susu Kambing serta khasiat tambahan drpd madu, kurma, kismis, habbatus sauda & zaitun membekalkan vitamin & mineral semulajadi sekaligus menjadikan SUSU RIZQI pelengkap utk KULIT YG CANTIK, OTAK YG CERDAS SERTA TENAGA BERPANJANGAN.
.
=-=-==-=-=-=-=-=-
KANDUNGAN & MANFAAT
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
❀️ SUSU KAMBING - Minuman terbaik selepas susu ibu. Kaya dengan protein, enzim, vitamin & mineral sangat baik untuk kesihatan serta kecantikan kulit. Pengambilan susu kambing membantu melembut dan menghaluskan kulit.
.
❀️ HABBATUS SAUDA - Dikenali sebagai Habbatul Barakah, mempunyai pelbagai khasiat kesihatan, menjadikan tubuh lebih sihat & bertenaga. Kandungan lemak & hormon di dalamnya jg didapati membantu menambahkan susu ibu bg ibu ibu yg menyusu.
.
❀️ EKSTRAK KURMA - Kurma adalah pemakanan yg sangat baik. Ia mampu membekalkan tenaga segera, kaya dgn mineral semulajadi antaranya zat besi, kalsium serta magnesium yg membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
.
❀️ KISMIS - Terkenal dgn khasiatnya khusus utk kecerdasan minda. Vitamin & mineral yg terkandung di dalam kismis membantu meningkatkan daya tumpuan, kecerdasan serta memori.
.
❀️ MADU - Ekstrak madu menjadikan kulit licin & halus. Sumber yg kaya dgn vitamin & mineral semulajadi menjadikan pengambilan madu sangat baik utk kesihatan tubuh, memberikan tenaga segera serta mencerdaskan minda.
.
❀️ EKSTRAK BUAH ZAITUN - Kaya dgn protein, zat besi, vitamin & mineral. Pengambilan ekstrak zaitun / minyak zaitun sangat digalakkan utk ibu hamil

ADA 2 PERASA
1. VANILA (20 sachet)
2. COKLAT (20 sachet)
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#maternity
#malaysiaonlineshop
#vscomalaysia
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#neelofa
#awetmuda


18

Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
.
.

9 INFO MENARIK MEDIL SKINCARE:
.
.
[+] PRODUK DIHASILKAN OLEH TEAM R&D MAMADIL terdiri daripada PHARMACIST BERTAULIAH & BERPENGALAMAN.
.
[+] DIUJI PADA DIRI SENDIRI HAMPIR SETENGAH TAHUN oleh founder Mamadil, Puan Dila Mubarak untuk hasilkan kesan yg diinginkan & 100% selamat.
.
[+] 1 SET MEDIL SKINCARE MEMPUNYAI 3 ITEM, WAJIB BERDAFTAR & LULUS KKM.

1. HYDRO-BASED SOFT CLEANSER: NOT1702011337K

2. PERFECT SLEEPING SERUM: NOT161100858K

3. LIQUID WHIPPED FOUNDATION: NOT14074166K
.
[+] PENCUCI MUKA YANG MEMPUNYAI MAKE UP REMOVAL EFFECT! So anda tidak perlu lagi beli produk untuk tanggalkan mekap.
.
[+] KOTAK PACKAGING YANG MAHAL & EXCLUSIVE setanding KUALITI produk yang dihasilkan.
.
[+] JIMAT SEHINGGA 2BULAN penggunaan.
.
[+] ISIAN DALAM TIUB yang sangat mudah untuk dibawa ke mana saja.
.
[+] Penghasilan produk seiring dengan TEKNOLOGI TERKINI.
.
[+] 100% BUATAN MALAYSIA DIJAMIN SELAMAT, BEBAS KANDUNGAN TERLARANG & MERBAHAYA. .

____________
TESTIMONI
____________ "Muka saya teruk selepas salah guna skincare terpengaruh dengan iklan. Keluar jerawat besar, tinggal parut hitam & kulit muka saya sangat kusam. Selepas Pn.Dila bagi sample skincare MEDIL, pertama kali pakai ia bertindak sgt lembut & sy rasa sgt teruja dgn perubahan wajah sy. Hingga skrg sy masih menggunakan MEDIL skincare & saya dapat kulit sihat saya kembali. Saya dah serik & tak akan bertukar produk lagi. Alhamdulillah tqsm MEDIL & Pn.Dila.
-SABRINA ANNUAR.
Stokis Mamadil Negeri Kelantan.
. .
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#maternity
#malaysiaonlineshop
#vscomalaysia
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#neelofa
#awetmuda


4

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
Susu Rizqi adalah sediaan yang diperkaya dgn pelbagai khasiat dalam rasa Coklat / Vanilla yg sedap.
.
Formulasi Susu Kambing serta khasiat tambahan drpd madu, kurma, kismis, habbatus sauda & zaitun membekalkan vitamin & mineral semulajadi sekaligus menjadikan SUSU RIZQI pelengkap utk KULIT YG CANTIK, OTAK YG CERDAS SERTA TENAGA BERPANJANGAN.
.
=-=-==-=-=-=-=-=-
KANDUNGAN & MANFAAT
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
❀️ SUSU KAMBING - Minuman terbaik selepas susu ibu. Kaya dengan protein, enzim, vitamin & mineral sangat baik untuk kesihatan serta kecantikan kulit. Pengambilan susu kambing membantu melembut dan menghaluskan kulit.
.
❀️ HABBATUS SAUDA - Dikenali sebagai Habbatul Barakah, mempunyai pelbagai khasiat kesihatan, menjadikan tubuh lebih sihat & bertenaga. Kandungan lemak & hormon di dalamnya jg didapati membantu menambahkan susu ibu bg ibu ibu yg menyusu.
.
❀️ EKSTRAK KURMA - Kurma adalah pemakanan yg sangat baik. Ia mampu membekalkan tenaga segera, kaya dgn mineral semulajadi antaranya zat besi, kalsium serta magnesium yg membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
.
❀️ KISMIS - Terkenal dgn khasiatnya khusus utk kecerdasan minda. Vitamin & mineral yg terkandung di dalam kismis membantu meningkatkan daya tumpuan, kecerdasan serta memori.
.
❀️ MADU - Ekstrak madu menjadikan kulit licin & halus. Sumber yg kaya dgn vitamin & mineral semulajadi menjadikan pengambilan madu sangat baik utk kesihatan tubuh, memberikan tenaga segera serta mencerdaskan minda.
.
❀️ EKSTRAK BUAH ZAITUN - Kaya dgn protein, zat besi, vitamin & mineral. Pengambilan ekstrak zaitun / minyak zaitun sangat digalakkan utk ibu hamil

ADA 2 PERASA
1. VANILA (20 sachet)
2. COKLAT (20 sachet)
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#maternity
#malaysiaonlineshop
#vscomalaysia
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#neelofa
#awetmuda


4

Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
Pada ladies yang kulit sensitive dan pada.mereka yang mengalami kulit kering yang merimaskan...saya sarankan gunakan MEDIL..
.

Ianya mengandungi
1. DEEP CLEANSER
2. NIGHT SERUM
3. FOUNDATION
.

Kalau takut tak serasi, meh beli loose set. Cubalah cleanser MEDIL yang lembut, wangi tetapi mencuci hingga ke dasar kulit.
Cuba sekali pasti puashati!
In shaa Allah
Lelaki pun boleh guna, tiada masalah. .
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#maternity
#malaysiaonlineshop
#vscomalaysia
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#neelofa
#awetmuda


18

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.

MAMADIL BUAT GEMPAK AWAL TAHUN 2018 NI 😱
.
CHIFFON POWDER COMPACT FREE?
LOOSE POWDER FREE?
POSTAGE FREE?
.
Semua tu FREE je ke?
Gempak betul..!
Klau nak beli pon dah RM110 sebiji kot.. Fuhh..
.
Camana nak dapat offer tu?!
.
Haaa... org lain wat gempak hujung tahun... K.Faha wat gempak kat uolls awal tahun.. Amacam?
.
Klau betul uolls nak, komen 'Saya Nak' sekarang dengan segera... K.Faha akan pm uolls caranya..
.
Fast action tau.. FREE gempak cegini pastinya sepantas flashman orang rembat!
Gifts pulak hanya diberi SELAGI STOK MASIH ADA. Means kalau sapa lambat jangan nangis tepi bucu katil...sebab, kalau stok habis maka promo pun berakhir..
.

SILA KLIK LINK WHATSAPP DI BIO PROFILE.

Www.wasap.my/60104269086
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#maternity
#malaysiaonlineshop
#vscomalaysia
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#neelofa
#awetmuda


15

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
Selamat pagi
Salam kasih sayang penuh ceria.
Semoga anda dilimpahi rahmat dan hidayah dari Allah.
Semoga mendapat rezeki yang halal, ilmu yang bermanafaat dan amalan yang diterima. In shaa Allah. Aamiin.
.
.

Nak share tentang bedak MAMADIL ni... ada loose powder dan ada compact powder 😍😍😍
.
.

APA YANG BEST SANGAT BEDAK MAMADIL NI? βœ”οΈ KELUARAN TEMPATAN KUALITI SETANDING ANTARABANGSA. βœ”οΈ 5X LEBIH GEBU WALAUPUN TANPA PAKAI FOUNDATION. βœ”οΈ MERAWAT KULIT SAMADA BERPELUH, BERMINYAK @ KERING. βœ”οΈ DIKATAKAN "GILA" MAKIN BERPELUH KULIT MAKIN CANTIK. βœ”οΈ TERTIDUR DGN MEKAP MAMADIL? KULIT TAK KASAR & TAK NAIK JERAWAT! βœ”οΈ MAMADIL BRAND YANG DIPERCAYAI KERANA SETIAP PRODUK KELUARAN MAMADIL PENGASASNYA, Puan DilaΒ 
MENJADI TESTIMONIAL PERTAMA TAU !!!
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#maternity
#malaysiaonlineshop
#vscomalaysia
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#neelofa
#awetmuda


16

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
🌹 CARA PENGGUNAAN WOMEN LOVE 🌹
.
βœ”οΈ Pengambilan 1- 2 sachet setiap hari.
.
βœ”οΈ Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet.
.
βœ”οΈ Perisa oren
.
βœ”οΈ Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepatΒ melalui enzim liur. . βœ”οΈ Seeloknya makan pagi masa perut kosong dan/atau malam sebelum tido.
Tetapi jika terlupa, ambil je masa mana pun janji ambil jgk πŸ˜ŠπŸ‘Œ βœ”οΈ Kesan seawal 2 minggu ke atas.
.
βœ”οΈ Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. βœ”οΈ Kurangkan/ elakkan ais dan caffein untuk kesan yang lebih cepat dan lebih berkesan. Serta lebihkan minum air suam πŸ‘πŸ‘


14

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
Selamat tengahari cik puan yang jelita.
.

Ramai yang teruja mencuba bedak compact ni.. hati-hati ye.. lepas cuba memang tak mahu tukar lain dah. Sebab ianya jelas berbeza dari bedak yang lain. Hasilnya memang suberb!
In shaa Allah.
.
.
Harganya Rm110
Refill Rm69
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#be
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


6

.
.

Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
FOUNDATION ALL IN ONE paling best sebab cuci muka pun x perlu guna mekap remover. .

Ia tiada kandungan waterproof utk foundation ni.
Oleh sebab itu, pencucian muka jadi sangat mudah. Cuci je muka terus tanggal so pori muka tak tersumbat. Paling mudahlah utk kita ambil wudhuk.
.

Foundation ni sgt2 ringan di muka dan tidak menyebabkan jerawat.
.
.
Www.wasap.my/60104269086 .
Untuk lebih mudah, sila klik link whatsapp di bio profile.
. .
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#be
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


17

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
Dah gi work ke ladies 😍😍😍 Hmm.. pagi tadi pakai foundation tak? Sebelum pakai bedak kena pakai foundation dulu tau untuk melindungi kulit dan membuat bedak tahan lebih lama..
Supaya ladies semua sentiasa cantik dan berseri seri bak mentari pagi. 😍😍😍 .
.
Kalau nak cuba foundation mamadil ni boleh pm tepi. Harga pun tak mahal RM70 sahaja.
Ada 2 jenis, pink untuk kulit cerah dan beige untuk yang sawo matang.
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#be
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


8

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍 Selamat datang 2018.1
.
.
Set MEDIL ni mengandungi 3 item.
.
CLEANSER
NIGHT SERUM
MAKE UP FOUNDATION
.

Ianya memulihkan kembali kulit yang sihat dan cantik.
.
Satu set RM170
Boleh juga beli loose item 😍😍😍
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2018
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#selamat
#kerja
#terbaik
#terapiinstagram
#love
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#be
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


30

.
.

Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
Kulit anda bermasalah?
Kulit.sensitive dengan produk- produk dipasaran?
Beli produk mahal..tapi hasil tak seberapa?
.
.
Kalau anda ada masalah seperti di atas. Saya mencadangkan anda menggunakan SET MEDIL yang dah makin viral ni 😍😍😍
.
.

Selamat tahun 2018
Semoga anda terus kekal jelita 🌹🌹🌹 in shaa Allah.
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#2018
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


19

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
APA YANG BEST SANGAT BEDAK MAMADIL NI?
. βœ”οΈ KELUARAN TEMPATAN KUALITI SETANDING ANTARABANGSA. .
βœ”οΈ 5X LEBIH GEBU WALAUPUN TANPA PAKAI FOUNDATION. .
βœ”οΈ MERAWAT KULIT SAMADA BERPELUH, BERMINYAK @ KERING. .
βœ”οΈ DIKATAKAN "GILA" MAKIN BERPELUH KULIT MAKIN CANTIK. .
βœ”οΈ TERTIDUR DGN MEKAP MAMADIL? KULIT TAK KASAR & TAK NAIK JERAWAT! .
βœ”οΈ MAMADIL BRAND YANG DIPERCAYAI KERANA SETIAP PRODUK KELUARAN MAMADIL PENGASASNYA, Puan DilaΒ 
MENJADI TESTIMONIAL PERTAMA 😍😍😍
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


16

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
MAMADIL SIMPLE TOUCH LIP MOIST
.

HARGA : RM45
.

Siapa yg patut guna LIPMOIST MAMADIL ni?
. -korang selalu pening kan?
nak sangat lips nampak lembut 24jam,
x nak lips jadi gelap & lebam,
nak pakai lipmoist yg tahan lama. .

kan kan?
.

Ini dia!
LIPMOIST yg bakal menjadikan bibir anda tiada kesan rekah, keruping, pecah2 dan berdarah! .

KEBAIKAN LIPMOIST : . [+] BAHAN ASAS - Berasaskan tumbuhan dan bukan dari haiwan.πŸ‘
. . [+] GRAPE SEED OIL & OLIVE OIL - Lindungi kulit dari proses kehilangan air untuk kekalkan kelembapan semulajadi. Membantu merawat bibir yang kering. .
+] BRASSICA ALBA SPROUT EXTRACT - Bahan aktif terbaik untuk kembalikan hidrasi pada bibir. Kurangkan garis2 pada bibir . ianya memberi kesan pantas untuk dptkan bibir yg licin, full, dan bibir yg lebih firm
. [+] Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate Care) - Moisturizing Agent terbaik bertindak sbg Antioksida yg lindungi bibir drpd UV dan Toksin dari persekitaran
.

Vitamin E membantu lembutkan sel kulit.
Kalau diguna secara berterusan, kulit bibir akan lembut dan moist. Tiada lagi bibir kering dan keruping.😍
.

APA YANG SPECIAL SANGAT LIPMOIST MAMADIL? . * R&D dari pharmacist & chemist bertauliah. * Telah diuji selama SETAHUN utk hasilkan result terbaik. .
* Tiada pengelupasan .
* Tiada rekahan bibir .
* Jauh dari rasa kekeringan.
.
* Nampak segar & tahan lama sehingga 12 jam! .

SEMESTINYA PRODUK MAMADIL BERDAFTAR KKM: ----> NOT160302353K .
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum
#trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


11

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
BERPANTANG DENGAN JAMU ALAF MODEN.
.
.
Boleh ke makan women love untuk tujuan berpantang?
Ehhh...boleh sangat tau.
Lepas sebulan berpantang dan anak pun dah tak jaundice... maka boleh lah mulakan pengambilan women love ni 😍😍😍
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


11

. .
Assalamualaikum 😍😍😍
.
.
🌹 CARA PENGGUNAAN WOMEN LOVE 🌹
.
βœ”οΈ Pengambilan 1- 2 sachet setiap hari.
.
βœ”οΈ Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet.
.
βœ”οΈ Perisa oren
.
βœ”οΈ Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepatΒ melalui enzim liur. . βœ”οΈ Seeloknya makan pagi masa perut kosong dan/atau malam sebelum tido.
Tetapi jika terlupa, ambil je masa mana pun janji ambil jgk πŸ˜ŠπŸ‘Œ βœ”οΈ Kesan seawal 2 minggu ke atas.
.
βœ”οΈ Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. βœ”οΈ Kurangkan/ elakkan ais dan caffein untuk kesan yang lebih cepat dan lebih berkesan. Serta lebihkan minum air suam πŸ‘πŸ‘ .
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


10

[ SABUN COLALOE ]
.

Assalamualaikum 😍😍😍
.

BEAUTY SARA COLLAGEN + ALOEVERA SOAP (COLLALOE SOAP)
.
.
βœ”οΈ SABUN COLLALOE menggabungkan kebaikan kolagen soya dan aloevera menjadi satu yang diketahui umum sangat bagus untuk penampilan kulit yang sihat dan berseri
.
βœ”οΈ Turut mengandungi minyak kelapa, pati santan dari beras jasmin, serbuk mutiara & glutathione
.
βœ”οΈ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
βœ”οΈ Digunakan untuk membersihkan kotoran, mencerah & menegangkan kulit wajah malah boleh digunakan untuk seluruh badan
.
βœ”οΈ Penggunaan: 2 kali sehari
.
βœ”οΈ Kandungan pakej: 1 x 115g sabun.
.

KKM : NOT150902353K
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


23

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍 . .
SUSU UNTUK KULIT CANTIK TANPA KOLAGEN .
Pernah dengar tak minum susu jer, tp kulit boleh sihat, halus dan cantik. Selalu kita dengar susu utk tulang dan tumbesaran ajer kan?
.
Pelik tapi benar. Sudah beratus testimoni kami terima mengenai Susu rizqi ni yg sangat baik utk kulit. Kembalikan kulit sihat dan cantik serta lembap. Glowing dan flawless giteww.... sampai member opis berkobar-kobar nak tau tentang perubahan anda..
.
Apa kandungan susu rizqi ni?
πŸ’–susu kambing πŸ’–habatussauda πŸ’–kurma
πŸ’–kismis πŸ’–madu
πŸ’–ekstrak zaitun .
Siapa boleh minum?
Seisi keluarga boleh amalkan susu Rizqi ni, dengan rasa vanilla atau coklat. Rasanya seperti aiskrim, kanak2, wanita mengandung, nyusukan anak, yg tak suka minum susu pon akan suka dengan rasanya...
Rasanya yg mmg perrgghh sedap lah.. Mesti kena cuba.
.
Pertanyaan, boleh whatsapp +60104269086 +60104269086
+60104269086
.
Dah cuba pasti nak lagi... 😍😘 .
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


34

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍
.
SUSU RIZQI
.

Susu Rizqi adalah sediaan yang diperkaya dgn pelbagai khasiat dalam rasa Coklat / Vanilla yg sedap.
.
Formulasi Susu Kambing serta khasiat tambahan drpd madu, kurma, kismis, habbatus sauda & zaitun membekalkan vitamin & mineral semulajadi sekaligus menjadikan SUSU RIZQI pelengkap utk KULIT YG CANTIK, OTAK YG CERDAS SERTA TENAGA BERPANJANGAN.
.
=-=-==-=-=-=-=-=-
KANDUNGAN & MANFAAT
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
❀️ SUSU KAMBING - Minuman terbaik selepas susu ibu. Kaya dengan protein, enzim, vitamin & mineral sangat baik untuk kesihatan serta kecantikan kulit. Pengambilan susu kambing membantu melembut dan menghaluskan kulit.
.
❀️ HABBATUS SAUDA - Dikenali sebagai Habbatul Barakah, mempunyai pelbagai khasiat kesihatan, menjadikan tubuh lebih sihat & bertenaga. Kandungan lemak & hormon di dalamnya jg didapati membantu menambahkan susu ibu bg ibu ibu yg menyusu.
.
❀️ EKSTRAK KURMA - Kurma adalah pemakanan yg sangat baik. Ia mampu membekalkan tenaga segera, kaya dgn mineral semulajadi antaranya zat besi, kalsium serta magnesium yg membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
.
❀️ KISMIS - Terkenal dgn khasiatnya khusus utk kecerdasan minda. Vitamin & mineral yg terkandung di dalam kismis membantu meningkatkan daya tumpuan, kecerdasan serta memori.
.
❀️ MADU - Ekstrak madu menjadikan kulit licin & halus. Sumber yg kaya dgn vitamin & mineral semulajadi menjadikan pengambilan madu sangat baik utk kesihatan tubuh, memberikan tenaga segera serta mencerdaskan minda.
.
❀️ EKSTRAK BUAH ZAITUN - Kaya dgn protein, zat besi, vitamin & mineral. Pengambilan ekstrak zaitun / minyak zaitun sangat digalakkan utk ibu hamil

ADA 2 PERASA
1. VANILA (20 sachet)
2. COKLAT (20 sachet)
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


27

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍 .

FUNGSI UTAMA PRODUK WOMEN LOVE
.
. . βœ”οΈ Untuk kecantikan kulit seluruh badan. Cerah. Gebu. Berseri
.
. βœ”οΈMujarab menghilangkan jerawat/bintik2 halus terutamanya di belakang badan & lengan
.
. βœ”οΈ Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap
.
. βœ”οΈ Kulit sangat halus & licin
.
. βœ”οΈ Kulit cerah sekata.
.
. βœ”οΈ Memudarkan parut
.
. βœ”οΈ Bentuk badan semakin kemas&menarik
.
. βœ”οΈ Membersihkan β€œdalaman” wanita
.
. βœ”οΈ keputihan keluar di awal pengambilan. Semakin hari semakin bersih & bersih
.
. βœ”οΈ Mujarab untuk merapatkan rahim
.
. βœ”οΈ Melancarkan period
.
. βœ”οΈ Mencantikan payudara & punggung
.
. βœ”οΈ Semakin cantik & menarik dengan pengambilan yg konsisten
. .
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


53

.
.
MENCARI SKINCARE DAN SUPLEMEN YANG TERBAIK?
.
Jomlah guna produk mamadil. Tengok sis ni.. kesian kulit rosak sebab salah guna skincare. Tapi lepas guna produk mamadil...
Hmm..terus level kecomelannya bertingkek-tingkek.
Teserlah keanggunannya!!
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


11

.
.
Assalamualaikum 😍😍😍 .
Susu Rizqi adalah sediaan yang diperkaya dgn pelbagai khasiat dalam rasa Coklat / Vanilla yg sedap.
.
Formulasi Susu Kambing serta khasiat tambahan drpd madu, kurma, kismis, habbatus sauda & zaitun membekalkan vitamin & mineral semulajadi sekaligus menjadikan SUSU RIZQI pelengkap utk KULIT YG CANTIK, OTAK YG CERDAS SERTA TENAGA BERPANJANGAN.
.
=-=-==-=-=-=-=-=-
KANDUNGAN & MANFAAT
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
❀️ SUSU KAMBING - Minuman terbaik selepas susu ibu. Kaya dengan protein, enzim, vitamin & mineral sangat baik untuk kesihatan serta kecantikan kulit. Pengambilan susu kambing membantu melembut dan menghaluskan kulit.
.
❀️ HABBATUS SAUDA - Dikenali sebagai Habbatul Barakah, mempunyai pelbagai khasiat kesihatan, menjadikan tubuh lebih sihat & bertenaga. Kandungan lemak & hormon di dalamnya jg didapati membantu menambahkan susu ibu bg ibu ibu yg menyusu.
.
❀️ EKSTRAK KURMA - Kurma adalah pemakanan yg sangat baik. Ia mampu membekalkan tenaga segera, kaya dgn mineral semulajadi antaranya zat besi, kalsium serta magnesium yg membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
.
❀️ KISMIS - Terkenal dgn khasiatnya khusus utk kecerdasan minda. Vitamin & mineral yg terkandung di dalam kismis membantu meningkatkan daya tumpuan, kecerdasan serta memori.
.
❀️ MADU - Ekstrak madu menjadikan kulit licin & halus. Sumber yg kaya dgn vitamin & mineral semulajadi menjadikan pengambilan madu sangat baik utk kesihatan tubuh, memberikan tenaga segera serta mencerdaskan minda.
.
❀️ EKSTRAK BUAH ZAITUN - Kaya dgn protein, zat besi, vitamin & mineral. Pengambilan ekstrak zaitun / minyak zaitun sangat digalakkan utk ibu hamil

ADA 2 PERASA
1. VANILA (20 sachet)
2. COKLAT (20 sachet).
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


13

.
Assalamualaikum warga instagram 😍😍😍
.

Ni nak share barang baik..
.

MAMADIL LIP BALM
HARGA : RM 39.00
.

Adakah anda mengalami masalah bibir kering dan mengelupas?. .
Kdg2 smpai berdarah?? Menahan pedih bila nak minum atau membasuh muka.. Seksa kan... 😞 . .

Lipbalm MAMADIL merawat masalah bibir yang kering kontang. Memberikan rasa bibir yang lembut dan menawan u olls..tak kering langsung wow!
.

LIPBALM ni lelaki pun boleh pakai. Nak lips terjaga cantik uol pakai lipbalm MAMADIL ni malam sebelum tidur -:)
.

Menjaga kelembapan bibir
Anti-bakteria, menyejukkan dan melembabkan
memberi nutrisi perlu pada kulit dan melembutkannya
Menjaga kestabilan minyak pada kulit kerana ia mudah diserap.
.

Best kannnnn? .
.
Whatsapp <MAMADIL> KE +60104269086
Whatsapp <MAMADIL> KE +60104269086
Whatsapp <MAMADIL> KE +60104269086. .
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#lipbalm
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


46

COMBO ANGGUN BERSERI
.
.
WOMEN LOVE
SUSU RIZQI
SET MEDIL
.
.
AMALKAN SET COMBO INI UNTUK WAJAH DAN BODY ANGGUN BERSERI PERSIS SANG PERMAISURI.
.
.
WOMENLOVE DAN SUSU RIZQI MEMBANTU MENAIKKAN SERI DARI DALAMAN DAN SET MEDIL PULA UNTUK MEMBANTU MENCANTIKKAN WAJAH DARI LUARAN.
ANGGUN GITTEWWWW...
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


25

.
.
1. HYDRO-BASED SOFT CLEANSER: -NOT1702011337K-
.
.
🌹MEDIL HYDRO-BASED SOFT CLEANSER🌹
.
. -Cleanser yg ringan tetapi mempunyai kesan deep cleansing serta make up removal effect.
.
. -Ia menekankan Moisturising, Soothing & Brightening effect selepas penggunaan.
.
. -Pembersihan berasaskan air dgn kandungan buih yg lembut dan tidak merengsakan kulit.
(Sesetengah cleanser menjadikan kulit kering selepas penggunaan akibat drpd surfactant yg harsh)
.
. ❄️Selain drpd kesan pembersihan, ia juga menggabungkan:
. -AcquaBio yg tinggi, secara aktif mengekalkan kelembapan pd kulit wajah
. (Kesan kelembapan berpanjangan & kulit tak kering selepas cucian)
Yang juga sesuai utk kulit berminyak
. -Grape Seed Oil yg dirumus dlm sebatian larut air membantu mengekalkan kelembapan dan keanjalan kulit.
. -Mild Anti Acne Effect
Membantu mengawal pengeluaran sebum berlebihan yg boleh mengakibatkan jerawat.
.
.

CARA GUNA
Bila2 masa shj yg diperlukan. Letakkan sedikit pd tangan & wajah yg basah, gosokkan wajah dgn lembut & bilas dgn air bersih. 😊
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#irshadnones
#awetmuda


11

SOMI SENTAFF KEMBALI INSOF
BILA SURI BERTINDAK BALAS!

Kak Ngah seorang usahawan restoren. Hari-hari memang ramai je singgah makan kat situ. Aku ni hah sama rancak selalu singgah haha.. Satu hari Kak Ngah merapati aku dan bertanya pasal jamuuu moden OPPPPPPS selalu aku cerita di efbi aku.. hihi, tak sangka Kak Ngah berminat.
Alhamdulillah 😘😘😘 Dengan ma.luu-ma.luu kucen aku keluarkan jamuuu moden kesayangan aku tu. Jamuuu terus bertukar tangan.
Aku pesan pada Kak Ngah tentang carer-carer pengambilannya 🌹 PENGAMBILAN JAMUUU MODEN 🌹
.
βœ”οΈ Pengambilan 1- 2 sachet setiap hari.
.
βœ”οΈ Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet.
.
βœ”οΈ Perisa oren di upgrade
.
βœ”οΈ Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cpt melalui enzim liur.
.
βœ”οΈ Seeloknya makan pagi masa perutt kosong dan malam sebelum tido.
Tetapi jika terlupa, ambil je masa mana janji ambil jgk πŸ˜ŠπŸ‘Œ βœ”οΈ Kesaan seawal 2 minggu ke atas mengikut individu.
.
βœ”οΈ Kesaan lebih ketara jika diambil secarer konsisten. βœ”οΈ Kurangkan/ elakkan ais dan caffein untuk kesaan lebih chepatt dan lebih berkesaan. Serta lebihkan minuum air suam πŸ‘πŸ‘ Dua minggu kemudian...
Kak Ngah beli lagi sekotak.. Menjelang bulan depan tu, aku singgah makan. Masa tu orang tak ramai...dapatlah aku dan Kak Ngah bersembang-sembang santai.

Rupanya,
Kak Ngah selama ni SURI yg dingin. Alhamdulillah selepas mengamalkan jamuuu moden Kak Ngah kembali hotttt!
Mereka somi is3 bersyukur dengan tindakbalas jamuuu moden tu. Abang Ngah sekarang senyum melerettt je....
Ringann je tangan naak tulun kat kedai. Tak macam kelmariin asyik naak marah-marah je... hehe
.

Budak-budak pekerja restoran pongs dok pakat mengusik "pehal k.ngah ngan abg ngah ni skang dok usik mengusik, bisik berbisik, gelak- gelak sokmo je ni... haha korang budak-budak mana tau... Tahniah Kak Ngah 😘😘😘
Apalah serinya wang berguni
Tan.paa kebahagiaan somi is3
Bukankah redha somi itu
jalan mudah untuk is3 ke syurga .
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#irshadnones
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline


6

.
Assalamualaikum 😍😍😍
.

9 INFO MENARIK MEDIL SKINCARE:
.
.
[+] PRODUK DIHASILKAN OLEH TEAM R&D MAMADIL terdiri daripada PHARMACIST BERTAULIAH & BERPENGALAMAN.
.
[+] DIUJI PADA DIRI SENDIRI HAMPIR SETENGAH TAHUN oleh founder Mamadil, Puan Dila Mubarak untuk hasilkan kesan yg diinginkan & 100% selamat.
.
[+] 1 SET MEDIL SKINCARE MEMPUNYAI 3 ITEM, WAJIB BERDAFTAR & LULUS KKM.

1. HYDRO-BASED SOFT CLEANSER: NOT1702011337K

2. PERFECT SLEEPING SERUM: NOT161100858K

3. LIQUID WHIPPED FOUNDATION: NOT14074166K
.
[+] PENCUCI MUKA YANG MEMPUNYAI MAKE UP REMOVAL EFFECT! So anda tidak perlu lagi beli produk untuk tanggalkan mekap.
.
[+] KOTAK PACKAGING YANG MAHAL & EXCLUSIVE setanding KUALITI produk yang dihasilkan.
.
[+] JIMAT SEHINGGA 2BULAN penggunaan.
.
[+] ISIAN DALAM TIUB yang sangat mudah untuk dibawa ke mana saja.
.
[+] Penghasilan produk seiring dengan TEKNOLOGI TERKINI.
.
[+] 100% BUATAN MALAYSIA DIJAMIN SELAMAT, BEBAS KANDUNGAN TERLARANG & MERBAHAYA. .

____________
TESTIMONI
____________ .
"Muka saya teruk selepas salah guna skincare terpengaruh dengan iklan. Keluar jerawat besar, tinggal parut hitam & kulit muka saya sangat kusam. Selepas Pn.Dila bagi sample skincare MEDIL, pertama kali pakai ia bertindak sgt lembut & sy rasa sgt teruja dgn perubahan wajah sy. Hingga skrg sy masih menggunakan MEDIL skincare & saya dapat kulit sihat saya kembali. Saya dah serik & tak akan bertukar produk lagi. Alhamdulillah tqsm MEDIL & Pn.Dila.
-SABRINA ANNUAR.
Stokis Mamadil Negeri Kelantan.
. . ⚠️ WARNING: PRODUK KELUARAN MAMADIL KAMI TIDAK SUPPLY KE KEDAI2 MELAINKAN KEDAI MAMADIL & SESETENGAH FARMASI SAHAJA. Pastikan anda dapat produk keluaran Mamadil melalui wakil jualan sah sahaja.
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


23

.
.

9 INFO MENARIK MEDIL SKINCARE:
.
.
[+] PRODUK DIHASILKAN OLEH TEAM R&D MAMADIL terdiri daripada PHARMACIST BERTAULIAH & BERPENGALAMAN.
.
[+] DIUJI PADA DIRI SENDIRI HAMPIR SETENGAH TAHUN oleh founder Mamadil, Puan Dila Mubarak untuk hasilkan kesan yg diinginkan & 100% selamat.
.
[+] 1 SET MEDIL SKINCARE MEMPUNYAI 3 ITEM, WAJIB BERDAFTAR & LULUS KKM.

1. HYDRO-BASED SOFT CLEANSER: NOT1702011337K

2. PERFECT SLEEPING SERUM: NOT161100858K

3. LIQUID WHIPPED FOUNDATION: NOT14074166K
.
[+] PENCUCI MUKA YANG MEMPUNYAI MAKE UP REMOVAL EFFECT! So anda tidak perlu lagi beli produk untuk tanggalkan mekap.
.
[+] KOTAK PACKAGING YANG MAHAL & EXCLUSIVE setanding KUALITI produk yang dihasilkan.
.
[+] JIMAT SEHINGGA 2BULAN penggunaan.
.
[+] ISIAN DALAM TIUB yang sangat mudah untuk dibawa ke mana saja.
.
[+] Penghasilan produk seiring dengan TEKNOLOGI TERKINI.
.
[+] 100% BUATAN MALAYSIA DIJAMIN SELAMAT, BEBAS KANDUNGAN TERLARANG & MERBAHAYA. .

____________
TESTIMONI
____________ "Muka saya teruk selepas salah guna skincare terpengaruh dengan iklan. Keluar jerawat besar, tinggal parut hitam & kulit muka saya sangat kusam. Selepas Pn.Dila bagi sample skincare MEDIL, pertama kali pakai ia bertindak sgt lembut & sy rasa sgt teruja dgn perubahan wajah sy. Hingga skrg sy masih menggunakan MEDIL skincare & saya dapat kulit sihat saya kembali. Saya dah serik & tak akan bertukar produk lagi. Alhamdulillah tqsm MEDIL & Pn.Dila.
-SABRINA ANNUAR.
Stokis Mamadil Negeri Kelantan.
. ⚠️ WARNING: PRODUK KELUARAN MAMADIL KAMI TIDAK SUPPLY KE KEDAI2 MELAINKAN KEDAI MAMADIL & SESETENGAH FARMASI SAHAJA. Pastikan anda dapat produk keluaran Mamadil melalui wakil jualan sah sahaja... .
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


33

RESIA KEMBALI BEGETAAH DGN JAMUU ALAF MODEN
-----------------------------------------
.
Kalau tanya rata-rata wnita, semuanya akan [email protected] untuk tampil lebih muder dari usia. Kalau bule n@k lompat ke 10 tahun muda ke depan.
Memangkan fitrah wnita [email protected] sgt pd kec@ntikkan. Shuben mesti bangga, eh mcm jalan ngan is3 muder πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ .
K@lau dapat kembali mud€r mestilah jadi bahan rujukan pot pet pot pet jiran, kawan kije, kawan pibg eh semua nk korek rahsia.
.
.
Faktor-faktor seperti pencemaran, terdedah pada cahaya matahari terlampau, str€ss, kurang tidur dan pendedahan kpd sistem hawa dingin yg berterusan akan me.nyebabkan kulet kering dan kelembapan hilang. Akibatnya, kulet meng€ndur dan muncul k€rutan sebelum waktunya.Ini yg merisaukn para wnita... termasuk @nda kan?
.
.
Jadi @nda perlukan prodk seperti wL untuk membantu melindungi kulet dan diri dari penuaan sebelum usia.
.
.
"Terima kasih dengan penambahbaikan womenL©️ve Puan Dila Mubarak.. dgn izinNya  dengan niat siht c@ntik luaran dan dlaman utk para somi akan bertambah pahala buat sang is3 diluar sana..moga diberi ganjaran syurga buat is3  yg berWL asbab 'memberikan' kecantikan dan kesihatan buat su@mi2 tercinta. Tak lupa juga pahala buat founder Puan Dila Mubarak dengan idea terhasilnya prodk ini..manfaat yg tidak berpenghujung dgn izinNya..amin..tq again puan atas penambahbaikan ini.."
- Pn Norbalilah Salleh
. "Wowwww....memukau..s@y@ bru try WL 10 sachet...ksn nyee wowww2...bgun pagi blackhead hilanggg ..terkejuttt mak ai!! P pn 3 hari dtg awal..huhhh...kawan2 pn asyk tegur asal bkal pegntin berseri2 sgt ni..apa resia..semestinya 'WOM€N L©️V€' ternyata cpt kesannya. -Syuhada Wahida
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


37

.
.
Assalamualaikum 😍
Combo yang terhangat di pasaran πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
*CARA PENGAMBILAN SUSU RIZQI*
.

@ Untuk baby bawah setahun 2-3 sudu besar sehari sahaja
. ©️ Untuk kanak2 (2 tahun ke atas) - 1sachet pagi @ malam sebelum@selepas makan
. ©️ Untuk dewasa kesan yang lebih cepat, 2 sachet dikacau sekaligus dalam 300ml air sekali sehari.
.

Cara minum - dibancuh dengan air sejuk/panas suam . Boleh shake atau kacau di dalan cawan. .

Pn. Dila Mamadil menggalakkan minum dalam bancuhan suam panas. .
.
🌹🌹🌹 🌹🌹🌹
.
.
CARA PENGGUNAANΒ WOMEN LOVE .
βœ”οΈ Pengambilan 1- 2 sachet setiap hari.
.
βœ”οΈ Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet.
.
βœ”οΈ Perisa oren
.
βœ”οΈ Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepatΒ melalui enzim liur. . βœ”οΈ Seeloknya makan pagi masa perut kosong dan/atau malam sebelum tido.
Tetapi jika terlupa, ambil je masa mana pun janji ambil jgk πŸ˜ŠπŸ‘Œ βœ”οΈ Kesan seawal 2 minggu ke atas.
.
βœ”οΈ Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. βœ”οΈ Kurangkan/ elakkan ais dan caffein untuk kesan yang lebih cepat dan lebih berkesan. Serta lebihkan minum air suam πŸ‘πŸ‘
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


38

.
.
1. Pencuci miss V yang wangi memukau.
Lulus KKM
NOT160901349K
.
.
2. SABUN BEAUTY SARA (COLLAGEN + ALOEVERA SOAP)
.
Mengandungi kebaikan minyak kelapa, pati santan dari beras jasmin, serbuk mutiara & glutathione.
.
.
3. Susu Rizqi
.
Formulasi Susu Kambing serta khasiat tambahan drpd madu, kurma, kismis, habbatus sauda & zaitun membekalkan vitamin & mineral semulajadi sekaligus menjadikan SUSU RIZQI pelengkap utk KULIT YG CANTIK, OTAK YG CERDAS SERTA TENAGA BERPANJANGAN.
.
.

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


16

Susu Rizqi adalah sediaan yang diperkaya dgn pelbagai khasiat dalam rasa Coklat / Vanilla yg sedap.
.
Formulasi Susu Kambing serta khasiat tambahan drpd madu, kurma, kismis, habbatus sauda & zaitun membekalkan vitamin & mineral semulajadi sekaligus menjadikan SUSU RIZQI pelengkap utk KULIT YG CANTIK, OTAK YG CERDAS SERTA TENAGA BERPANJANGAN.
.
=-=-==-=-=-=-=-=-
KANDUNGAN & MANFAAT
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
❀️ SUSU KAMBING - Minuman terbaik selepas susu ibu. Kaya dengan protein, enzim, vitamin & mineral sangat baik untuk kesihatan serta kecantikan kulit. Pengambilan susu kambing membantu melembut dan menghaluskan kulit.
.
❀️ HABBATUS SAUDA - Dikenali sebagai Habbatul Barakah, mempunyai pelbagai khasiat kesihatan, menjadikan tubuh lebih sihat & bertenaga. Kandungan lemak & hormon di dalamnya jg didapati membantu menambahkan susu ibu bg ibu ibu yg menyusu.
.
❀️ EKSTRAK KURMA - Kurma adalah pemakanan yg sangat baik. Ia mampu membekalkan tenaga segera, kaya dgn mineral semulajadi antaranya zat besi, kalsium serta magnesium yg membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
.
❀️ KISMIS - Terkenal dgn khasiatnya khusus utk kecerdasan minda. Vitamin & mineral yg terkandung di dalam kismis membantu meningkatkan daya tumpuan, kecerdasan serta memori.
.
❀️ MADU - Ekstrak madu menjadikan kulit licin & halus. Sumber yg kaya dgn vitamin & mineral semulajadi menjadikan pengambilan madu sangat baik utk kesihatan tubuh, memberikan tenaga segera serta mencerdaskan minda.
.
❀️ EKSTRAK BUAH ZAITUN - Kaya dgn protein, zat besi, vitamin & mineral. Pengambilan ekstrak zaitun / minyak zaitun sangat digalakkan utk ibu hamil

ADA 2 PERASA
1. VANILA (20 sachet)
2. COKLAT (20 sachet)
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


30

.
.
Assalamualaikum
.

Sabun collaloe .
[ SABUN COLALOE ]

BEAUTY SARA COLLAGEN + ALOEVERA SOAP (COLLALOE SOAP) .
.
βœ”οΈ SABUN COLLALOE BEAUTY SARA menggabungkan kebaikan kolagen soya dan aloevera menjadi satu yang diketahui umum sangat bagus untuk penampilan kulit yang sihat dan berseri. .
βœ”οΈ Turut mengandungi minyak kelapa, pati santan dari beras jasmin, serbuk mutiara & glutathione. .
.
βœ”οΈ Sesuai untuk semua jenis kulit. .
.
βœ”οΈ Digunakan untuk membersihkan kotoran, mencerah & menegangkan kulit wajah malah boleh digunakan untuk seluruh badan. .
.
βœ”οΈ Penggunaan: 2 kali sehari. .
.
βœ”οΈ Kandungan pakej: 1 x 115g sabun.

KKM : NOT150902353K

Harga : RM30 (sm), RM36 (ss)..Harga tidak termasuk postage ye :-) .
.
Berminat nk cuba boleh terus whatsapp "SABUN" ke +60104269086 :-)
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


27

.
.
Assalamualaikum
Salam Aidil Adha. 😍😍😍
.
.
APA BEZA FOUNDATION ALL IN ONE & FOUNDATION MEDIL ?

1st- Dua2 ada kelebihan & pasti ada peminatnya tersendiri.
.

1- FOUNDATION ALL IN ONE paling best sb cuci muka pun x perlu guna mekap remover. ia xde kandungan waterproof utk foundation ni. Cuci je muka terus tanggal so pori muka tak tersumbat sb tu pakai foundation lama ni jerawat tak naik! Foundation ni sgt2 ringan di muka. Paling mudahlah utk kita ambil wudhuk segala tu.
.

2- FOUNDATION MEDIL ni waterproof extra coverage tau.. utk tutup segala cela yg ada di muka tu. so.... cuci muka mesti kena ada mekap remover. Wajib. Kalau tak nanti pori muka tersumbat & jika ada sisa mekap di muka, nanti kulit jd x cantik. So kena cuci betul2 ok! Kena rajin je sikit.. Sama dgn foundation lama, yg baru ni pun tekstur dia sgt2 ringan.
Mmg xde rasa melekit2. Dijamin x ada.
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


19

..
. ===================
.

9 INFO MENARIK MEDIL SKINCARE:
. ===================
.
[+] PRODUK DIHASILKAN OLEH TEAM R&D MAMADIL terdiri daripada PHARMACIST BERTAULIAH & BERPENGALAMAN.
.
[+] DIUJI PADA DIRI SENDIRI HAMPIR SETENGAH TAHUN oleh founder Mamadil, Puan Dila Mubarak untuk hasilkan kesan yg diinginkan & 100% selamat.
.
[+] 1 SET MEDIL SKINCARE MEMPUNYAI 3 ITEM, WAJIB BERDAFTAR & LULUS KKM.

1. HYDRO-BASED SOFT CLEANSER: NOT1702011337K

2. PERFECT SLEEPING SERUM: NOT161100858K

3. LIQUID WHIPPED FOUNDATION: NOT14074166K
.
[+] PENCUCI MUKA YANG MEMPUNYAI MAKE UP REMOVAL EFFECT! So anda tidak perlu lagi beli produk untuk tanggalkan mekap.
.
[+] KOTAK PACKAGING YANG MAHAL & EXCLUSIVE setanding KUALITI produk yang dihasilkan.
.
[+] JIMAT SEHINGGA 2BULAN penggunaan.
.
[+] ISIAN DALAM TIUB yang sangat mudah untuk dibawa ke mana saja.
.
[+] Penghasilan produk seiring dengan TEKNOLOGI TERKINI.
.
[+] 100% BUATAN MALAYSIA DIJAMIN SELAMAT, BEBAS KANDUNGAN TERLARANG & MERBAHAYA. .

____________
TESTIMONI
____________ "Muka saya teruk selepas salah guna skincare terpengaruh dengan iklan. Keluar jerawat besar, tinggal parut hitam & kulit muka saya sangat kusam. Selepas Pn.Dila bagi sample skincare MEDIL, pertama kali pakai ia bertindak sgt lembut & sy rasa sgt teruja dgn perubahan wajah sy. Hingga skrg sy masih menggunakan MEDIL skincare & saya dapat kulit sihat saya kembali. Saya dah serik & tak akan bertukar produk lagi. Alhamdulillah tqsm MEDIL & Pn.Dila.
-SABRINA ANNUAR.
Stokis Mamadil Negeri Kelantan.
. ⚠️ WARNING: PRODUK KELUARAN MAMADIL KAMI TIDAK SUPPLY KE KEDAI2 MELAINKAN KEDAI MAMADIL & SESETENGAH FARMASI SAHAJA. Pastikan anda dapat produk keluaran Mamadil melalui wakil jualan sah sahaja...
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


10

------------------------
APA BEZA "WFL" DGN YG LAIN?
------------------------
.
.
[+] SLES & PARABEN FREE!- Selamat utk digunakan, dh sah KKM tau.. NOT160901349K
.
.
[+] PH BALANCED- Kompen Uol rasa slesa dgn PH yg lembut. Konfident jer setiap hari😊
.
.
WANGIAN MEMUKAU- Bau harum yg menambahkan lg keselesaan dan bau bdn Uol.. Org sblh pn suka jer bila bauπŸ˜‰
.
.
EKSTRA MEMBERSIH!- "WFL" ni diformulakan dgn kesegaran berpanjang, ekstra segar, ekstra bersih! Nyaman jer..
.
.
KUALITI PREMIUM- Formula pekat & sejuk dr Mnjakani, Kcp Fatimah, Sirreh, AloeVera & Vit E akn buatkn Uol selesa.

1 BOTOL RM55

#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


14

.
. 😍😍😍 .
.
ALL IN ONE FOUNDATION (BEIGE/ PINK)
=====================
. ✘ perlu toner
✘ perlu pelembap
✘ perlu krim siang
✘ perlu perlindungan UV
✘ melekit
✘ berminyak
.

Ada lagi kelebihannya!
✎ UV Protection
✎ Firming
✎ Skin Repair
✎ Anti aging
✎ Whitening
✎ Halus
✎ Pantas sekata 1 wajah
✎ Lembab
✎ Tak nampak berpeluh dan pecah minyak
✎ Nampak segar sepanjang hari. Dijamin!
✎ Makin lama makin cantik sebati dgn warna kulit
✎ Bau sangat lembut dan wangi
.

Natural pink= Kulit cerah
Natural beige= Kulit sawo matang
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#haniszalikha
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


34

.
.
Selamat malam sayang..
Hari ini seperti selembar helaian diary, yang perlu dibuka untuk helaian seterusnya pada esok hari..bersama kisah yang lain.
In shaa Allah.
.
.
Assalamualaikum 😍😍😍 .
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#Mamadil_gojes


7

SUSU UNTUK KULIT CANTIK TANPA KOLAGEN .
Pernah dengar tak minum susu jer, tp kulit boleh sihat, halus dan cantik. Selalu kita dengar susu utk tulang dan tumbesaran ajer kan?
.
Pelik tapi benar. Sudah beratus testimoni kami terima mengenai Susu rizqi ni yg sangat baik utk kulit. Kembalikan kulit sihat dan cantik serta lembap. Glowing dan flawless giteww.... sampai member opis berkobar-kobar nak tau tentang perubahan anda..
.
Apa kandungan susu rizqi ni?
πŸ’–susu kambing πŸ’–habatussauda πŸ’–kurma
πŸ’–kismis πŸ’–madu
πŸ’–ekstrak zaitun .
Siapa boleh minum?
Seisi keluarga boleh amalkan susu Rizqi ni, dengan rasa vanilla atau coklat. Rasanya seperti aiskrim, kanak2, wanita mengandung, nyusukan anak, yg tak suka minum susu pon akan suka dengan rasanya...
Rasanya yg mmg perrgghh sedap lah.. Mesti kena cuba.
.
Pertanyaan, boleh whatsapp +60104269086 +60104269086
+60104269086
.
Dah cuba pasti nak lagi... 😍😘
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#kkm
#syukurselalu
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017
#awetmuda


13

.
.
Susu Rizqi adalah sediaan yang diperkaya dgn pelbagai khasiat dalam rasa Coklat / Vanilla yg sedap.
.
Formulasi Susu Kambing serta khasiat tambahan drpd madu, kurma, kismis, habbatus sauda & zaitun membekalkan vitamin & mineral semulajadi sekaligus menjadikan SUSU RIZQI pelengkap utk KULIT YG CANTIK, OTAK YG CERDAS SERTA TENAGA BERPANJANGAN.
.
=-=-==-=-=-=-=-=-
KANDUNGAN & MANFAAT
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
❀️ SUSU KAMBING - Minuman terbaik selepas susu ibu. Kaya dengan protein, enzim, vitamin & mineral sangat baik untuk kesihatan serta kecantikan kulit. Pengambilan susu kambing membantu melembut dan menghaluskan kulit.
.
❀️ HABBATUS SAUDA - Dikenali sebagai Habbatul Barakah, mempunyai pelbagai khasiat kesihatan, menjadikan tubuh lebih sihat & bertenaga. Kandungan lemak & hormon di dalamnya jg didapati membantu menambahkan susu ibu bg ibu ibu yg menyusu.
.
❀️ EKSTRAK KURMA - Kurma adalah pemakanan yg sangat baik. Ia mampu membekalkan tenaga segera, kaya dgn mineral semulajadi antaranya zat besi, kalsium serta magnesium yg membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.
.
❀️ KISMIS - Terkenal dgn khasiatnya khusus utk kecerdasan minda. Vitamin & mineral yg terkandung di dalam kismis membantu meningkatkan daya tumpuan, kecerdasan serta memori.
.
❀️ MADU - Ekstrak madu menjadikan kulit licin & halus. Sumber yg kaya dgn vitamin & mineral semulajadi menjadikan pengambilan madu sangat baik utk kesihatan tubuh, memberikan tenaga segera serta mencerdaskan minda.
.
❀️ EKSTRAK BUAH ZAITUN - Kaya dgn protein, zat besi, vitamin & mineral. Pengambilan ekstrak zaitun / minyak zaitun sangat digalakkan utk ibu hamil

ADA 2 PERASA
1. VANILA (20 sachet)
2. COKLAT (20 sachet)
.
.
#AuraInsta
#fahamarketing
#agen_mamadil_melaka
#Mamadil_gojes
#mamadillovers
#malaysia
#mamadil2017
#melakapeople
#melaka
#mamadil
#womenlove
#susurizqi
#wanita
#kkm
#syukurselalu
#berikanmasa
#viral
#terapiinstagram
#instafamous
#sayajualonline
#halal
#ajimaura
#berhasiat
#like4like
#Putrajaya
#assalamualaikum #trustedsellermalaysia
#kecantikan
#bazaarpaknil
#sukansea2017


11

The end of the page