#memangmendapat

Instagram photos and videos

#memangmendapat#byrcw#JusGoyangRapat#igshop#PencuciGoyangSegar#Perfume_Gorgeous#bazaarpaknil#cerah#Perfume_Precious#iklan#malaysiaigshop#melaka#visitmyigshop#sayajualonline#malaysiaonlineshop#onlineshopmalaysia#shop#sabah#sarawak#ig_malaysia#businessonline#qallistasignature#LosyenPutihAjaib#RozitaCheWan

Hashtags #memangmendapat for Instagram

Hanya 1 sachet sehari semasa dalam pantang.
Memang terbukti berkesan👍👍 #milkboosters
#memangmendapat
#agentsahhaio Nak Cuba????
👇👇👇👇👇
0166672553
#ProjekSTG


0

Regrann from @byrcwtestimoni - #Repost @rozitachewan1
・・・
Che Ta nak share tips😘 .
#jusgoyangrapat #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni . . .
.
.
.SEKARANG JUS GOYANG DH PACKING BARU DENGAN COLLAGEN N VITAMIN C HARGA RM52.OO
.

WhatsApp 017-2750066 🌷🌷
. .
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat . - .
.
.


1

.
Rahsia che ta kekal langsing, cantik dan sihat hanya dgn #JusGoyangRapat dan yg paling penting cik abg syg hihihi #byrcw #RozitaCheWan #memangmendapat
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382


0

.
Rahsia che ta kekal langsing, cantik dan sihat hanya dgn #JusGoyangRapat dan yg paling penting cik abg syg hihihi #byrcw #RozitaCheWan #memangmendapat
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382


0

・・・
Selamat Pagi semua.. mulakan pagi anda dengan Jus yang BERTENAGA !

Whatsapp saya 017-2750066 💕
Whatsapp saya 017-2750066 💕
#jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat


0

.
#ATTENTION - LIMITED & EXCLUSIVE FORMULA BGAIMANA CHE TA MAINTAIN PINGGANG 22, KINI DILANCARKAN!
.
Yeay! Eksaited sesangat sy rasa.. Akhirnya, che ta blh berkongsi formula yg beliau lama dah simpan.. Bgaimana dlu che ta trunkn brat badan.. Dan slps tu maintain je smpai mcm skrg... Semuanya exclusive, utk fans2 che ta!
.
TAPI.....
.
Serius ckp, che ta mmg x keluarkan byk.. Very LIMITED utk yg terawal saja.. Sbb bahan2 dlm ni ada yg susah dan RARE.. Kena merantau jauh nk dpt... Antara bahan2 dlm ni adalah...
.
...Kalahari cactus...
...Kurma...
...Delima...
...Assam gelugur...
...Blackberry...
.
Dan jga ada bbrapa bahan lain.. Bkn xnk letak, ssh eja u'olls... Hehehe.....
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#rahsiaquruscheta #quruscheta #jusgoyangrapat #byrcw #memangmendapat


2

.
#ATTENTION - LIMITED & EXCLUSIVE FORMULA BGAIMANA CHE TA MAINTAIN PINGGANG 22, KINI DILANCARKAN!
.
Yeay! Eksaited sesangat sy rasa.. Akhirnya, che ta blh berkongsi formula yg beliau lama dah simpan.. Bgaimana dlu che ta trunkn brat badan.. Dan slps tu maintain je smpai mcm skrg... Semuanya exclusive, utk fans2 che ta!
.
TAPI.....
.
Serius ckp, che ta mmg x keluarkan byk.. Very LIMITED utk yg terawal saja.. Sbb bahan2 dlm ni ada yg susah dan RARE.. Kena merantau jauh nk dpt... Antara bahan2 dlm ni adalah...
.
...Kalahari cactus...
...Kurma...
...Delima...
...Assam gelugur...
...Blackberry...
.
Dan jga ada bbrapa bahan lain.. Bkn xnk letak, ssh eja u'olls... Hehehe.....
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#rahsiaquruscheta #quruscheta #jusgoyangrapat #byrcw #memangmendapat


0

.
#ATTENTION - LIMITED & EXCLUSIVE FORMULA BGAIMANA CHE TA MAINTAIN PINGGANG 22, KINI DILANCARKAN!
.
Yeay! Eksaited sesangat sy rasa.. Akhirnya, che ta blh berkongsi formula yg beliau lama dah simpan.. Bgaimana dlu che ta trunkn brat badan.. Dan slps tu maintain je smpai mcm skrg... Semuanya exclusive, utk fans2 che ta!
.
TAPI.....
.
Serius ckp, che ta mmg x keluarkan byk.. Very LIMITED utk yg terawal saja.. Sbb bahan2 dlm ni ada yg susah dan RARE.. Kena merantau jauh nk dpt... Antara bahan2 dlm ni adalah...
.
...Kalahari cactus...
...Kurma...
...Delima...
...Assam gelugur...
...Blackberry...
.
Dan jga ada bbrapa bahan lain.. Bkn xnk letak, ssh eja u'olls... Hehehe.....
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#rahsiaquruscheta #quruscheta #jusgoyangrapat #byrcw #memangmendapat


2

.
TESTIMONI pengguna tegar #JusGoyangRapat. Berjaya turunkan berat secara sihat. Slah satu bahan dlam #JusGoyangRapat ialah buah kurma sbb tu slalu rasa kenyang. Kalau sesuatu produk itu baik dan kita ambil secara konsisten memang boleh dapat hasil yang positif. So tunggu apa lagi jom dm atau whatsapp +60132403382 untuk dapatkan #JusGoyangRapat by #RozitaCheWan #ByRcw #memangmendapat


2

.
Rahsia che ta kekal langsing, cantik dan sihat hanya dgn #JusGoyangRapat dan yg paling penting cik abg syg hihihi #byrcw #RozitaCheWan #memangmendapat
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382


2

.
Kebersihan diri bukan suatu kesulitan ianya suatu tanggungjawab. Andai anda tidak bersih bermakna anda tidak laksanakan tanggungjawab anda dan kesulitan akan sentiasa bersama anda .
.
Kebaikkan #PencuciGoyangSegar (feminine wash)
💁🏼Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita :
💁🏼Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina :
💁🏼Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut :
💁🏼Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina :
💁🏼Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #testimonibyrcw #memangmendapat #qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap


2

.
Rahsia che ta kekal langsing, cantik dan sihat hanya dgn #JusGoyangRapat dan yg paling penting cik abg syg hihihi #byrcw #RozitaCheWan #memangmendapat
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382


0

Morning .. JUS GOYANG RAPAT ! #memangmendapat .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat .


79

.
Kebersihan diri bukan suatu kesulitan ianya suatu tanggungjawab. Andai anda tidak bersih bermakna anda tidak laksanakan tanggungjawab anda dan kesulitan akan sentiasa bersama anda .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #testimonibyrcw #memangmendapat #qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap


0

.
#JusGoyangRapat by #RozitaCheWan Jus terbaik untuk semua wanita .
.
Sebotol rm45 #Free_Postage SM. SS + rm5 postage. Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #testimonibyrcw #memangmendapat


0

.
Kebersihan diri bukan suatu kesulitan ianya suatu tanggungjawab. Andai anda tidak bersih bermakna anda tidak laksanakan tanggungjawab anda dan kesulitan akan sentiasa bersama anda .
.
Kebaikkan #PencuciGoyangSegar (feminine wash)
💁🏼Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita :
💁🏼Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina :
💁🏼Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut :
💁🏼Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina :
💁🏼Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #testimonibyrcw #memangmendapat #qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap


0

.
TESTIMONI pengguna tegar #JusGoyangRapat selepas 6 bulan. Berjaya turunkan berat secara sihat dan kulit jadi cantik. Dulu ada "double chin" lagi huhuhuhu. Kalau sesuatu produk itu baik dan kita ambil secara konsisten memang boleh dapat hasil yang positif. So tunggu apa lagi jom dm atau whatsapp +60132403382 untuk dapatkan #JusGoyangRapat by #RozitaCheWan #ByRcw #memangmendapat


0

.
SELAMAT MALAM JOM KAMI SHARE DULU BAGI YANG TIDAK TAHU APA ITU PRODUK #BYRCW !!!!!
.
#LosyenPutihAjaib baik untuk memulihkan kulit kering yang melampau sampai pedih dan perit, hujung tumit kaki merekah, tona warna kulit tidak sekata dan ekzema.
.
#Perfume_Precious dan #Perfume_Gorgeous tahan selama 8 jam, EDP, mesra solat, tidak meninggalkan kesan pada baju dan mudah di bawa ke mana-mana .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp 0132403382 .
.
#ByRcw #testimonibyrcw #memangmendapat


0

.
Kebersihan diri bukan suatu kesulitan ianya suatu tanggungjawab. Andai anda tidak bersih bermakna anda tidak laksanakan tanggungjawab anda dan kesulitan akan sentiasa bersama anda .
.
Kebaikkan #PencuciGoyangSegar (feminine wash)
💁🏼Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita :
💁🏼Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina :
💁🏼Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut :
💁🏼Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina :
💁🏼Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #testimonibyrcw #memangmendapat #qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap


2

.
Jom segarkan diri dgn #PencuciGoyangSegar hilangkan daki2 n kerak2 tu huhuhu. Haruman bunga jasmine akan buat miss V segar n wangi smpai orang lain ingat pkai perfume hihihi. Jom dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #RozitaCheWan #memangmendapat #testimonibyrcw


0

.
Rahsia che ta kekal langsing, cantik dan sihat hanya dgn #JusGoyangRapat dan yg paling penting cik abg syg hihihi #byrcw #RozitaCheWan #memangmendapat
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382


0

.
Jom segarkan diri dgn #PencuciGoyangSegar hilangkan daki2 n kerak2 tu huhuhu. Haruman bunga jasmine akan buat miss V segar n wangi smpai orang lain ingat pkai perfume hihihi. Jom dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #RozitaCheWan #memangmendapat #testimonibyrcw


0

#Repost @rozitachewan1 with @get_repost
・・・
Selamat Pagi semua.. mulakan pagi anda dengan Jus yang BERTENAGA !
#jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat


6

Selamat Pagi semua.. mulakan pagi anda dengan Jus yang BERTENAGA !
#jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat


60

.
Jom segarkan diri dgn #PencuciGoyangSegar hilangkan daki2 n kerak2 tu huhuhu. Haruman bunga jasmine akan buat miss V segar n wangi smpai orang lain ingat pkai perfume hihihi. Jom dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #RozitaCheWan #memangmendapat #testimonibyrcw


4

.
My fragrance is an expression of my style classic with a modern twist #Perfume_Gorgeous by #RozitaCheWan .
.
Berminat boleh DM atau Whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #testimonibyrcw #memangmendapat


0

Rahsia che ta kekal langsing, cantik dan sihat hanya dgn #JusGoyangRapat dan yg paling penting cik abg syg hihihi #byrcw #RozitaCheWan #memangmendapat
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382


0

Wahhh best nya bila dpat feedback yg positif dr customer slepas consume #JusGoyangRapat Baru 3 hari dh rasa prubahan. Orang slalu ingat jus ini hnya sbg perapat je n utk tegangkan apa2 yg patut. Salah tu. Jus ini juga boleh beri tenaga dlaman agar bdan tak letih n tak mudah mngantuk. Mcam energy booster untuk wanita. Bnyak lg kbaikkan jus ini. Klau nk tahu boleh dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #testimonibyrcw #RozitaCheWan #memangmendapat


0

Testimoni #JusGoyangRapat by #RozitaCheWan .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#ByRcw #memangmendapat


4

Best seller !! ComboWhiteBooster @mybeauty.merchant gabungan Vitamin C & Vgluta5 untuk KESAN MAKSIKUM pada kulit. .
.
Kandungan L-glutahione, Hyaluronic Acid, Rapsberry, lemon, papaya, strawberry, tomato, mixed berry, pearl & rose hips TERBUKTI BERKESAN untuk MERAWAT semua MASALAH KULIT Termasuk KULIT GELAP & SENSITIF.
. .
Kebaikkan ComboWhiteBooster :
- Vitamin serap lebih cepat
- MENCERAHKAN SELURUH BADAN termasuk di pelipat lutut, siku, ketiak, miss v & lain2 lagi.
- JERAWAT mengecut
- JERAGAT PUDAR
- PARUT HILANG
- Mengatasi masalah KULIT KERING & MEREKAH
- Kulit semakin lembap
- ANTI OKSIDAN yang TINGGI
- ANTI PENUAAN - Menyingkir TOKSIN dari badan
- Menambah TENAGA & IMUN badan
- MELINDUNGI Kulit dari sinaran UV & KANSER KULIT
- Sesuai untuk yang ada RESDUNG , SENSITIF & ALAHAN - Merawat KULIT KUSAM kembali BERSERI & BERCAHAYA .
.
DIGALAKKAN MINUM AIR KOSONG 2L- 3 L sehari untuk KESAN TERBAIK ✔️
.
GMP CERTIFIED ✔️
100% HALAL ✔️
.
.
1 Set RM105 boleh order whatsapp admin +6016 6648 026
.
.
Pendaftaran AGENT & STOKIST KINI DIBUKA . MINIMUM Order 10 botol . .
#SupplemenPutih1badan
#Fattzura #rcw #bazaarpaknil #rozitachewan #ctdk #jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat #ChetaFans #Fashion
#Kurusputih #AJL32 #TV3 #bridal #wedding #kahwin #jomkahwim #letscantik #lelakicantik #jomputih


0

Best seller !! ComboWhiteBooster @mybeauty.merchant gabungan Vitamin C & Vgluta5 untuk KESAN MAKSIKUM pada kulit. .
.
Kandungan L-glutahione, Hyaluronic Acid, Rapsberry, lemon, papaya, strawberry, tomato, mixed berry, pearl & rose hips TERBUKTI BERKESAN untuk MERAWAT semua MASALAH KULIT Termasuk KULIT GELAP & SENSITIF.
. .
Kebaikkan ComboWhiteBooster :
- Vitamin serap lebih cepat
- MENCERAHKAN SELURUH BADAN termasuk di pelipat lutut, siku, ketiak, miss v & lain2 lagi.
- JERAWAT mengecut
- JERAGAT PUDAR
- PARUT HILANG
- Mengatasi masalah KULIT KERING & MEREKAH
- Kulit semakin lembap
- ANTI OKSIDAN yang TINGGI
- ANTI PENUAAN - Menyingkir TOKSIN dari badan
- Menambah TENAGA & IMUN badan
- MELINDUNGI Kulit dari sinaran UV & KANSER KULIT
- Sesuai untuk yang ada RESDUNG , SENSITIF & ALAHAN - Merawat KULIT KUSAM kembali BERSERI & BERCAHAYA .
.
DIGALAKKAN MINUM AIR KOSONG 2L- 3 L sehari untuk KESAN TERBAIK ✔️
.
GMP CERTIFIED ✔️
100% HALAL ✔️
.
.
1 Set RM105 boleh order whatsapp admin +6016 6648 026
.
.
Pendaftaran AGENT & STOKIST KINI DIBUKA . MINIMUM Order 10 botol . .
#SupplemenPutih1badan
#Fattzura #rcw #bazaarpaknil #rozitachewan #ctdk #jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat #ChetaFans #Fashion
#Kurusputih #AJL32 #TV3 #bridal #wedding #kahwin #jomkahwim #letscantik #lelakicantik #jomputih


0

Best seller !! ComboWhiteBooster @mybeauty.merchant gabungan Vitamin C & Vgluta5 untuk KESAN MAKSIKUM pada kulit. .
.
Kandungan L-glutahione, Hyaluronic Acid, Rapsberry, lemon, papaya, strawberry, tomato, mixed berry, pearl & rose hips TERBUKTI BERKESAN untuk MERAWAT semua MASALAH KULIT Termasuk KULIT GELAP & SENSITIF.
. .
Kebaikkan ComboWhiteBooster :
- Vitamin serap lebih cepat
- MENCERAHKAN SELURUH BADAN termasuk di pelipat lutut, siku, ketiak, miss v & lain2 lagi.
- JERAWAT mengecut
- JERAGAT PUDAR
- PARUT HILANG
- Mengatasi masalah KULIT KERING & MEREKAH
- Kulit semakin lembap
- ANTI OKSIDAN yang TINGGI
- ANTI PENUAAN - Menyingkir TOKSIN dari badan
- Menambah TENAGA & IMUN badan
- MELINDUNGI Kulit dari sinaran UV & KANSER KULIT
- Sesuai untuk yang ada RESDUNG , SENSITIF & ALAHAN - Merawat KULIT KUSAM kembali BERSERI & BERCAHAYA .
.
DIGALAKKAN MINUM AIR KOSONG 2L- 3 L sehari untuk KESAN TERBAIK ✔️
.
GMP CERTIFIED ✔️
100% HALAL ✔️
.
.
1 Set RM105 boleh order whatsapp admin +6016 6648 026
.
.
Pendaftaran AGENT & STOKIST KINI DIBUKA . MINIMUM Order 10 botol . .
#SupplemenPutih1badan
#Fattzura #rcw #bazaarpaknil #rozitachewan #ctdk #jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat #ChetaFans #Fashion
#Kurusputih #AJL32 #TV3 #bridal #wedding #kahwin #jomkahwim #letscantik #lelakicantik #jomputih


0

Uolsssss sat lagi pas dinner jangan lupa tau minum JUS GOYANG RAPAT !
#memangmendapat #jusgoyangrapatrcw .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
.
@byrcw @byrcwtestimoni


27

.
Jom segarkan diri dgn #PencuciGoyangSegar hilangkan daki2 n kerak2 tu huhuhu. Haruman bunga jasmine akan buat miss V segar n wangi smpai orang lain ingat pkai perfume hihihi. Jom dm atau whatsapp +60132403382 .
.
#byrcw #RozitaCheWan #memangmendapat #testimonibyrcw


2

Morning.. haqi ni cuti, hujan pulak tu so lambat la sikit menyoqok 😊 .
Tapi jangan lupa na JUS WAJIB untuk wanita 😘 .
#jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni


35

Malam ni malam jumaat.. jom balik qumah cepat ... eh , jangan lupa JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
.
📷 @saifvl .
@havalmy


38

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Morning semua... pagi ni tak dan breakfast .. biskut keqing pun jadi lah .. tapi yang WAJIB nya JUS GOYANG RAPAT .. untuk tenaga yang luar biasa , tambah2 meeting bck to bck sampai malam 💋 .
#jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
Senarai Ejen - Ejen Sah Byrcw
# KEDAH
Siti Naimah – 017 453 2461
Nur Shazleen – 017 598 4350
# PENANG
Athira – 017 577 4297
Norita – 017 428 1990
Siti Amy – 013 202 5386
# PERAK
Norazlin – 013 596 3426
Wan Syazliana – 012 553 3197
# SELANGOR
Fazilah – 013 399 8115
Suhaidah – 013 279 6478
Zuraida – 019 471 7266
Ani – 011 1028 9107
Mimi Lydiawaty – 016 217 0841
Wan Farihin – 018 915 4551
Khalidah – 012 676 5485
# KUALA LUMPUR
Nur Faisal – 019 395 3020
Norizan – 017 275 0066
Fazilah – 012 326 0305
Mimi – 019 234 4444
Linda – 019 266 8853
# NEGERI 9
Hanizalifah – 012 245 9486
# KELANTAN
Suriani – 013 939 3932
# JOHOR
Rusnani – 017 790 7274
Suriana – 019 780 0070
Yusnita – 016 742 8427
# SINGAPURA
Raqinah Auni - 90081266

# BRUNEI
Aziera – 3899 6647
# SARAWAK
Jauyah – 016 579 9225
Arfah – 014 577 8873
Benedeth – 013 817 8028
# SABAH
Liza – 013 870 8728


0

Morning semua... pagi ni tak dan breakfast .. biskut keqing pun jadi lah .. tapi yang WAJIB nya JUS GOYANG RAPAT .. untuk tenaga yang luar biasa , tambah2 meeting bck to bck sampai malam 💋 .
#jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
Senarai Ejen - Ejen Sah Byrcw
# KEDAH
Siti Naimah – 017 453 2461
Nur Shazleen – 017 598 4350
# PENANG
Athira – 017 577 4297
Norita – 017 428 1990
Siti Amy – 013 202 5386
# PERAK
Norazlin – 013 596 3426
Wan Syazliana – 012 553 3197
# SELANGOR
Fazilah – 013 399 8115
Suhaidah – 013 279 6478
Zuraida – 019 471 7266
Ani – 011 1028 9107
Mimi Lydiawaty – 016 217 0841
Wan Farihin – 018 915 4551
Khalidah – 012 676 5485
# KUALA LUMPUR
Nur Faisal – 019 395 3020
Norizan – 017 275 0066
Fazilah – 012 326 0305
Mimi – 019 234 4444
Linda – 019 266 8853
# NEGERI 9
Hanizalifah – 012 245 9486
# KELANTAN
Suriani – 013 939 3932
# JOHOR
Rusnani – 017 790 7274
Suriana – 019 780 0070
Yusnita – 016 742 8427
# SINGAPURA
Raqinah Auni - 90081266

# BRUNEI
Aziera – 3899 6647
# SARAWAK
Jauyah – 016 579 9225
Arfah – 014 577 8873
Benedeth – 013 817 8028
# SABAH
Liza – 013 870 8728


44

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Morning.. pagi ni breakfast mee + bihun ..😊 .. tapi JUS GOYANG RAPAT ialah cara saya nak mulakan pagi yang hebat .. #jusgoyangrapat #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
📷 @apiswee


4

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Sapa yang belum breakfast tu , boleh minum dulu JUS GOYANG RAPAT , 1/2 jam lepaih tu baqu makan ok 😘💋 .
#jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
.
@byrcw @byrcwtestimoni


4

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Morning.. pagi ni breakfast mee + bihun ..😊 .. tapi JUS GOYANG RAPAT ialah cara saya nak mulakan pagi yang hebat .. #jusgoyangrapat #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
📷 @apiswee


0

Morning.. pagi ni breakfast mee + bihun ..😊 .. tapi JUS GOYANG RAPAT ialah cara saya nak mulakan pagi yang hebat .. #jusgoyangrapat #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
📷 @apiswee


51

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Sapa yang belum breakfast tu , boleh minum dulu JUS GOYANG RAPAT , 1/2 jam lepaih tu baqu makan ok 😘💋 .
#jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
.
@byrcw @byrcwtestimoni


0

Sapa yang belum breakfast tu , boleh minum dulu JUS GOYANG RAPAT , 1/2 jam lepaih tu baqu makan ok 😘💋 .
#jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
.
@byrcw @byrcwtestimoni


50

Selamat malam semua... jangan lupa minum JUS GOYANG RAPAT... besok bangun terus macam anak dara uols 😘💋 muah muah .
#jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni


229

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


1

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


1

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


3

#Repost @cherosbeauty (@get_repost)
・・・
JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


7

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


1