#mizzfano

Instagram photos and videos

#mizzfano#alhamdulillah#beautiful#picoftheday#bestoftheday#sayajual#nuciferateethwhitening#motd#cintalakibini#fanofendikids#nucifera#fanofendi#fanojualmakeup#selfie#workofart#freegift#kasicanmizzfanomelaram#pretty#merdekasale#syukuselalu#fanogilemakeup#promotion#simplemakeup#dropshipwanted#glowing#merdeka

Hashtags #mizzfano for Instagram

by @mizzfano

:: gigihkan diri masak bawak bekal untuk makan petang n malam.. 😜 ::
.
.
Slalu masakkn untuk indah.. lauk mcm nie.. indah suke sgt.. so ape salahnye mama masak skali untuk mama kan.. dah alang2.. 😍 .
.
#mizzfano #fanogilemakan
#fanogilemasak #sedap #picoftheday #eatclean #broccoli #bestoftheday #foodporn #foodcoma #foodselfie #workofart #healthyfood #snacks #healthylifestyle #vegetarianfood
#shotonbymizzfano


2

by @mizzfano

:: mcm biasa nk clearkan gambar.. nampak gmbar makanan ermm ok lapar dah.. pink plak air tue.. dah2 tdo2.. 😭😭::
.
.
#mizzfano #fanogilemakan
#foodrepublic #oneutama
#throwback #picoftheday #bestoftheday #nasiayam #foodporn #foodcoma #foodselfie #workofart #latepost #shotonbymizzfano


0

by @mizzfano

:: mcm biasa nk clearkan gambar.. nampak gmbar makanan ermm ok lapar plak... dah2 tdo2.. 😭😭::
.
.
#mizzfano #fanogilemakan
#oneutama #throwback #picoftheday #latepost #bestoftheday #davesdeli #foodporn #foodcoma #foodselfie #workofart #shotonbymizzfano


0

by @mizzfano

:: mcm biasa nk clearkan gambar.. nampak gmbar makanan ermm ok lapar dah..kasi banjir k.. nyam2.. dah2 tdo2.. 😭😭::
.
.
#mizzfano #fanogilemakan
#sripentas #nasikukusilham
#throwback #picoftheday #bestoftheday #nasiayam #foodporn #foodcoma #foodselfie #workofart #latepost #shotonbymizzfano


1

by @mizzfano

:: assalam & morning ❀️ ::
.

Dah 5jam duduk sini, sementara menunggu.. terbayang anak2, myD n family.. lagi lame lagi cuak.. semoga baik2 saje.. aamin..
.
.
Cepatlahh doc.. lagi lame lagi aku pk yg bukan2.. adoiii selawat byk2.. πŸ€”
.
.
#mizzfano #kpjtawakkalspecialisthospital #admit #finally #scope #ultrasound #nervous #lovemyself #beyourself #bismillah #alhamdulillah #syukurselalu #bestrong #positivethinking

KPJ Tawakkal Specialist Hospital
25

by @anggun_beauty

:: Assalam uolss just nak bgtau jom try SOHORLIPMATTE best gile.. texture soft sgt 😍😍
.
.
Klu sape2 nk dptkan #sohorlipmatte nie boleh je roger fano k.. owner #akaksohor nie mber fano so bolehlah sepantas kilat dapatkan sohorlipmatte nie ngan fano k.. kalau nak direct terus ke HQ bolehbgtaujenama fano 😍😍
.
.
Berbaloi ke Lipmatte Baru SOHORmatte by SOHOR BEAUTY ni? - Ya, memang BERBALOI. Antara sebab UTAMA : .
.
πŸ’œ SOHORmatte adalah lipmatte pertama di Malaysia yang menggunakan BAHAN PREMIUM daripada Minyak Organik Biji Anggur ( Organic Grape Seed Oil) .
.
πŸ’œ Grape Seed Oils telah lama digunakan di Barat dalam bidang kosmetiks untuk penjagaan kulit (bibir khususnya bagi SOHORmatte)
.
.
πŸ’œ PACKAGING adalah berkonsepkan KLASSIK MEWAH & EXCLUSIVE
.
.
πŸ’œ PACKAGING sangat CANTIK dan sesuai untuk dijadikan hadiah utk Orang Teristimewa atau Reward Diri Sendiri.
.
.
πŸ’œ Koleksi 5 Warna NUDE yang paling digemari wanita Malaysia. (based on founder Akak SOHOR berniaga Lipmatte pelbagai jenama selama 2tahun dari 2016)
.
.
πŸ’œ Texture sangat SMOOTH & CREAMY bila apply di bibir.
.
.
πŸ’œ SOHORmatte adalah WATERPROOF & Long Lasting yang tahan lebih 8jam++
.
.
#mizzfano #mizzfanoreview #productreview #sayajual #jombeli #cantik #beautiful #pretty #muslimahmodel #lipmatte #supportlocal #workofart #mua #makeup #sayajual #lokalah #kasicanmizzfanomelaram #nrccosmetics #dyxy #creamy #modelwantedmalaysia #starricco #zalora #lubna #nuciferateethwhitening


2

by @mizzfano

:: Assalam uolss just nak bgtau jom try SOHORLIPMATTE best gile.. texture soft sgt 😍😍
.
.
Klu sape2 nk dptkan #sohorlipmatte nie boleh je roger fano k.. owner #akaksohor nie mber fano so bolehlah sepantas kilat dapatkan sohorlipmatte nie ngan fano k.. kalau nak direct terus ke HQ bolehbgtaujenama fano 😍😍
.
.
Berbaloi ke Lipmatte Baru SOHORmatte by SOHOR BEAUTY ni? - Ya, memang BERBALOI. Antara sebab UTAMA : .
.
πŸ’œ SOHORmatte adalah lipmatte pertama di Malaysia yang menggunakan BAHAN PREMIUM daripada Minyak Organik Biji Anggur ( Organic Grape Seed Oil) .
.
πŸ’œ Grape Seed Oils telah lama digunakan di Barat dalam bidang kosmetiks untuk penjagaan kulit (bibir khususnya bagi SOHORmatte)
.
.
πŸ’œ PACKAGING adalah berkonsepkan KLASSIK MEWAH & EXCLUSIVE
.
.
πŸ’œ PACKAGING sangat CANTIK dan sesuai untuk dijadikan hadiah utk Orang Teristimewa atau Reward Diri Sendiri.
.
.
πŸ’œ Koleksi 5 Warna NUDE yang paling digemari wanita Malaysia. (based on founder Akak SOHOR berniaga Lipmatte pelbagai jenama selama 2tahun dari 2016)
.
.
πŸ’œ Texture sangat SMOOTH & CREAMY bila apply di bibir.
.
.
πŸ’œ SOHORmatte adalah WATERPROOF & Long Lasting yang tahan lebih 8jam++
.
.
#mizzfano #mizzfanoreview #productreview #sayajual #jombeli #cantik #beautiful #pretty #muslimahmodel #lipmatte #supportlocal #workofart #mua #makeup #sayajual #lokalah #kasicanmizzfanomelaram #nrccosmetics #dyxy #creamy #modelwantedmalaysia #starricco #zalora #lubna #nuciferateethwhitening


1

by @mizzfano

:: Salam Maal Hijrah uolss.. semoga tahun baru nie lebih bersemangat dan bertambah2 rezeki kite semua ok.. aamin.. 😍 ::
.
.
bertabahlah yg tgh pening ngadap jem skang nie ok.. fano pun tgh pening nak makan ape nie.. ramai jugak org td kt ou.. last2 balik opis jelah xyah makan.. huhu :: .
.
@starricco
@anggun_beauty
@fanoskitchen .
.
#mizzfano #mizzfanoootd #kasicanmizzfanomelaram #beyourself #beconfident #loveyourself #modesty #alhamdulillah #selfie #modelmuslimahmalaysia #muslimahmodel #ootd #pretty #gorgeous #hijabstyle #malaysiatalent #positivethinking #katakatasemangat #beautiful #day #hijaber


0

by @mizzfano

:: πŸ˜” gagal untuk harini..4 hari x makan nasi.. malam nie je.. esok try lagi k.. bukanlah org kate x makan nasi langsungkan.. tp makan nasi biarlah segemgam.... tp harini gagal makan 3pinggan nasi tambah + makan lebihan nasi anak 😭😭 kbai.. hope pagi esok jgn datanglah ko sakit.. makan ubat siap2..
.
.
#mizzfano #fanogilemakan #takbolehtahan #sedap #foodporn #alhamdulillah #syukurselalu #homst #ttdi #familyalbey #siblingalbey #picoftheday #goodnight #loveyourself #eatclean #healthy #cintalakibini #fanofendi #fanofendikids #friday #dinner #happening


4

by @mizzfano

:: Assalam & morning olss ❀️::
.

#qoutesoftheday β€œLife isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.” – George Bernard Shaw
.

Life should not be lived trying to find yourself and hoping. Life should be lived using your given talents to create whatever life you wish to lead. Don’t just wish for your dreams to come true, make them come true
.
.
#mizzfano #mizzfanoootd #kasicanmizzfanomelaram #beyourself #beconfident #loveyourself #modesty #alhamdulillah #selfie #modelmuslimahmalaysia #muslimahmodel #ootd #photoshoot #pretty #gorgeous #runwaycasting #modelling #makeup #hijabstyle #hijabfashion #malaysiatalent #positivethinking #katakatasemangat #beautiful #day #qoutes #hijaber #turban


4

by @mizzfano

:: ok hp kene hack ngan anggun kbaiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜œ ::
.
Assalam & morning uolss 😍 .
#mizzfano #cintalakibini #fanofendi #fanofendikids #mysoul #cute #happening #funny #anggunshakira #potrait #picoftheday #bestoftheday #ragamanakfanofendi #art #seni #workofart #photo #candid #cantik


0

by @mizzfano

:: assalam & morning uolss semoga korg sihat2 lah ye.. 😍 ::
.
.
semoga aku dberikan kesihatan yg baik.. panjang umur.. aamin.. kejadian smlm mengerikan aku.. 😭 hope xkan berulang ::
.
.
#mizzfano #cintalakibini #fanofendi #fanofendikids #mysoul #cute #happening #indahshakira #picoftheday #lifequotes #bestoftheday #turban #mizzfanoootd #kasicanmizzfanomelaram #beyourself #beconfident #loveyourself #modelmuslimahmalaysia #muslimahmodel #muslimahfashion #selfie #gorgeous #pretty #beautiful #confidence #modesty #ootd #runwaymodel #alhamdulillah


1

by @mizzfano

:: @anggunkacak 😘 geramm ngan korang nie.. mcm2 prangai bile dah besar kan.. 😜::
.
.
anggun garang tau.. yang rayyan plak klu anggun marah buat lawak bile menjawab.. sabarrjelahh.. dua2 mama sayang tau.. 😘😘😘
.
Kalau gaduh ngan abah.. rayyan panggil abah die durian!! Xtau ape pasaiii.. πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#mizzfano #cintalakibini #fanofendi #fanofendikids #mysoul #cute #happening #funny #anggunshakira #princerayyananaqi #potrait #picoftheday #bestoftheday #ragamanakfanofendi #siblings


0

by @mizzfano

:: hi muke happy cuti harini, tp datang opis jap buat keje n pastu terus COD product2 yg fano jual.. tq😘 ::
.
.
So muke ade happy sebab esok merdeka i keje hehe..πŸ™ˆ
Sape keje merdeka kite geng hehe 🀣
.
.
Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻 (nak join classmakeupfano pun bole)
.
So Syantikkk nak syantikk x?
Nak cari barang2 nie boleh cari fano k.. 😜
.
β€’Nucifera teeth whitening
β€’Nursajat bengkung dll
β€’Sohorlipmatte
β€’NRCosmetic
β€’DYXYCosmetic β€’Honeybeevenom
.
.
Jom follow fano nnt semua update kat sini..
.
β€’INSTAGRAM
@anggun_beauty
β€’FACEBOOK
Anggun _Beauty X Mizzfano
.
So ape tggu lagi cepat pm/dm fano lelaju k skang ade promosi merdeka tau yeeyyyy untunglah uolss gigi cantikkk nak raya nie huhu
.
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
.
#mizzfano #sentuhanpuanfano #calitcalitjelita #nucifera #nuciferateethwhitening #fanogilemakeup #fanojualmakeup #picoftheday #motd #bestoftheday #alhamdulillah #syukuselalu #sayajual #promotion #freegift #dropshipwanted #glowing #flawless #simplemakeup #beautiful #merdeka #merdekasale #sayajual


2

by @mizzfano

:: assalam & morning uolss 😍 ::
.
Tak sabarnye nk release kan product terbaru @starricco sikit je lagi k.. harap semuanya dpermudahkan.. aamin.. 😍 sape nk join 😜
.
.
Ok cite lain plak sape nak
gigi cantik + makeup gojes + body letops jom kite try same2.. 😍
.
tengok kawan2 uolss tue cantik setiap hari so uolss pun boleh jgn rase rendah diri ok.. 😍
.
Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻 (nak join classmakeupfano pun bole)
.
So Syantikkk nak syantikk x?
Nak cari barang2 nie boleh cari fano k.. 😜
.
β€’Nucifera teeth whitening
β€’Nursajat bengkung dll
β€’Sohorlipmatte
β€’NRCosmetic
β€’DYXYCosmetic β€’Honeybeevenom
.
.
Jom follow fano nnt semua update kat sini..
.
β€’INSTAGRAM
@anggun_beauty
β€’FACEBOOK
Anggun _Beauty X Mizzfano
.
So ape tggu lagi cepat pm/dm fano lelaju k skang ade promosi merdeka tau yeeyyyy untunglah uolss gigi cantikkk nak raya nie huhu
.
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
.
#mizzfano #sentuhanpuanfano #calitcalitjelita #nucifera #nuciferateethwhitening #fanogilemakeup #fanojualmakeup #picoftheday #motd #bestoftheday #alhamdulillah #syukuselalu #sayajual #promotion #freegift #dropshipwanted #glowing #flawless #simplemakeup #beautiful #merdeka #merdekasale #sayajual


2

by @mizzfano

:: #indahshakira nak g checkup 10bulan.. kite dua je nie.. jom #wefie 😜 ::
.
.
mama pandang camera,
Indah pandang mama,
mama pandang indah,
Indah pandang camera,
Dah sampai ke sudah gambar xjadi..boleh jelah nie ye syg.. 😜😘
.
.
#mizzfano #cintalakibini #fanofendi #fanofendikids #checkup #anggunkacak #hijabstyle #ootd #kasicanmizzfanomelaram #mizzfanoootd #mysoul #beautiful #pretty #cute #carselfie #selfie #modesty #alhamdulillah #starriccobymizzfano #sayajual #makeup #mua #motd #nrcosmetics #alhaalfacosmetics #dyxycosmetics #starriccomakeup


1

by @mizzfano

:: Free POSTAGE & COD ::
.
.
korang ramai dah cuba n dah terbukti berkesan.. so uolss ape lagi jom2.. gile malu gigi kerak kuning2 hehe πŸ™ˆ
.
Sape nak malam nie selit order untuk pos esok πŸ‘πŸ»πŸ˜
.
#testimoni *FIRST TIME PAKAI DAH HILANG PLAK GIGI* "Sis, saya dah pakai 1st time, PLAK kat celah gigi HILANG😱
Macam buat SCALING 😱" wahh bestnyaa 😍

Sekali pakai dah nampak dah kesan positif nya 😘

Tak payah tahan sakit gusi berdarah-darah semata nak pergi SCALING GIGI

Lagi bestnya NUCIFERA ni ORGANIK 😍

Wow power betul 😱

Dah lah tahan selama 7bulan (450kali pengguna)

Pakai NUCIFERA ni rasa bersih je mulut & gigi tu sepanjang masa 🌸

Ish power betul lah NUCIFERA ni 😎

Rugi kalau tak cuba walau sekali 😚
.
Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻
.
.
So ape tggu lagi cepat pm/dm fano lelaju k skang ade promosi merdeka tau yeeyyyy untunglah uolss gigi cantikkk
.
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
.
.
#mizzfano #sentuhanpuanfano #calitcalitjelita #nucifera #nuciferateethwhitening #fanogilemakeup #fanojualmakeup #picoftheday #motd #bestoftheday #alhamdulillah #syukuselalu #sayajual #promotion #freegift #dropshipwanted #glowing #flawless #simplemakeup #beautiful #merdeka #merdekasale #sayajual


0

by @mizzfano

:: harini mama cuti abah work.. so dorg request nak mandi kat luar tp nak pakai baldi.. xnak mandi kolam sebab air lambat penuh.. kalau baldi cepat.. πŸ˜‚πŸ˜‚ so camni lah jadinye.. janji korg happy k.. 😜 ::
.
.
#mizzfano #cintalakibini #fanofendi #fanofendikids #ragamanakfanofendi #kesayangan #siblings #qt #qualitytime #love #mysoul #cute #happening #alhamdulillah #santai #syukurselalu #sunday


4

by @mizzfano

:: malam raya uolls masak ape tue? 😜 ::
.
.
ok mama penat.. balik keje sampai rumah bukak pintuuuu!! Oiii korg buat ape nie ngan indah??? 😱😱 .
Indah pun layan je kan.. mama pun join jugak lah mcm cute plak.. πŸ˜‚πŸ˜‚ nasib baik periuk tue kecik klu besar mama join skali kbai πŸ˜‚πŸ˜œ ::
.
@anggunkacak .
#mizzfano #cintalakibini #fanofendi #fanofendikids #indahshakira #princerayyananaqi #anggunshakira #aidiladha #harirayaaidiladha #rayahaji #teamrayakl #malamraya #ragamanakfanofendi #fanogilemasak @siakapkeliofficial @rotikaya


0

by @anggun_beauty

:: ok skang fano betul2 teruje.. suke gile.. 2hari fano pakai *PLAK GIGI TANGGAL* ::
😍😍
.
so xkire fano nak share dgn korg yg xtau lagi product nie.. d sebab kan product nie berkesan fano jual kbai πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜ .
Ok sedikit info bace lah k 😜
.
_"2 hari guna *nucifera* dah nampak kesan"_

Siapa ada masalah plak gigi tebal macam ni? Mesti tak selesa kan sebab rasa tebal2, keyakinan diri pon berkurang sebab malu dekat orang πŸ€¦πŸΌβ€β™€ Dah berpuluh ribu orang yang menggunakan nucifera ni benar-benar berpuas hati tau 😍 *fano pun puas hati*

Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻
.
So ape tggu lagi cepat pm/dm fano lelaju k skang ade promosi merdeka tau yeeyyyy untunglah uolss gigi cantikkk nak raya nie huhu
.
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
.
#mizzfano #sentuhanpuanfano #calitcalitjelita #nucifera #nuciferateethwhitening #fanogilemakeup #fanojualmakeup #picoftheday #motd #bestoftheday #alhamdulillah #syukuselalu #sayajual #promotion #freegift #dropshipwanted #glowing #flawless #simplemakeup #beautiful #merdeka #merdekasale #sayajual #testimoninucifera


0

by @anggun_beauty

:: assalam & morning uolss 😍 ::
.
gigi cantik + makeup gojes + body letops jom kite try same2.. 😍
.
Takkan nak biarkan diri kite nie selalu tak bersiap jekan.. ada time mesti kene jage n cantikk betul tak?.. tengok kawan2 uolss tue cantik setiap hari so uolss pun boleh jgn rase rendah diri ok.. 😍
.
Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻
.
So Syantikkk nak syantikk x?
Jom follow fano nnt semua update kat sini..
.
.
*Instagram*
@anggun_beauty *Facebook*
Anggun _Beauty X Mizzfano
.
So ape tggu lagi cepat pm/dm fano lelaju k skang ade promosi merdeka tau yeeyyyy untunglah uolss gigi cantikkk nak raya nie huhu
.
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
.
#mizzfano #sentuhanpuanfano #calitcalitjelita #nucifera #nuciferateethwhitening #fanogilemakeup #fanojualmakeup #picoftheday #motd #bestoftheday #alhamdulillah #syukuselalu #sayajual #promotion #freegift #dropshipwanted #glowing #flawless #simplemakeup #beautiful #merdeka #merdekasale #sayajual


1

by @mizzfano

:: assalam & morning uolss 😍 ::
.
gigi cantik + makeup gojes + body letops jom kite try same2.. 😍
.
Takkan nak biarkan diri kite nie selalu tak bersiap jekan.. ada time mesti kene jage n cantikk betul tak?.. tengok kawan2 uolss tue cantik setiap hari so uolss pun boleh jgn rase rendah diri ok.. 😍
.
Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻
.
So Syantikkk nak syantikk x?
Jom follow fano nnt semua update kat sini..
.
β€’INSTAGRAM
@anggun_beauty
β€’FACEBOOK
Anggun _Beauty X Mizzfano
.
So ape tggu lagi cepat pm/dm fano lelaju k skang ade promosi merdeka tau yeeyyyy untunglah uolss gigi cantikkk nak raya nie huhu
.
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
.
#mizzfano #sentuhanpuanfano #calitcalitjelita #nucifera #nuciferateethwhitening #fanogilemakeup #fanojualmakeup #picoftheday #motd #bestoftheday #alhamdulillah #syukuselalu #sayajual #promotion #freegift #dropshipwanted #glowing #flawless #simplemakeup #beautiful #merdeka #merdekasale #sayajual


0

by @mizzfano

:: assalam & hi uols ❀️ ::
.
.
#qoutesoftheday 😍
β€œJangan takut dan segan untuk setiap tindakan yang anda lakukan.Seluruh kehidupan adalah satu ujian.”
.
Jom follow @anggun_beauty
Macam2 ada kat situ nnt hehe.. 😍
.
#mizzfano #mizzfanoootd #kasicanmizzfanomelaram #beyourself #beconfident #loveyourself #fanobuatbuat 😜#modelmuslimahmalaysia
#muslimahmodel #photoshoot #muslimahfashion #selfie #gorgeous #pretty #beautiful #confidence #modesty #ootd #runwaymodel #runwaycasting #modelling #makeup #catwalk #alhamdulillah #hijabstyle #hijabfashion #hijabistamag #malaysiatalent #castingagency


1

by @anggun_beauty

:: assalam morning uolss 😍 ::
.
Nak bgtau nie.. bacelah 😜 haishhh fano sendiri gune mmg bestlahh weiii 😍😜
.
.
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
.
Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻
.
So ape tggu lagi cepat pm/dm fano lelaju k skang ade promosi merdeka tau yeeyyyy untunglah uolss gigi cantikkk nak raya nie huhu
.
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
.
#mizzfano #sentuhanpuanfano #calitcalitjelita #nucifera #nuciferateethwhitening #fanogilemakeup #fanojualmakeup #picoftheday #motd #bestoftheday #alhamdulillah #syukuselalu #sayajual #promotion #freegift #dropshipwanted #glowing #flawless #simplemakeup #beautiful #merdeka #merdekasale #sayajual


0

by @mizzfano

:: assalam morning uolss 😍 ::
.
Nak bgtau nie.. bacelah 😜 haishhh fano sendiri gune mmg bestlahh weiii 😍😜
.
.
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
.
Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻
.
So ape tggu lagi cepat pm/dm fano lelaju k skang ade promosi merdeka tau yeeyyyy untunglah uolss gigi cantikkk nak raya nie huhu
.
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
www.wasap.my/60138334485
.
#mizzfano #sentuhanpuanfano #calitcalitjelita #nucifera #nuciferateethwhitening #fanogilemakeup #fanojualmakeup #picoftheday #motd #bestoftheday #alhamdulillah #syukuselalu #sayajual #promotion #freegift #dropshipwanted #glowing #flawless #simplemakeup #beautiful #merdeka #merdekasale #sayajual


0