#mrlondonmslangkawi

Instagram photos and videos

#mrlondonmslangkawi#lafazkankalimahcintamu#tiamosweetheart100hari#kotabharu#awekcendol#shahalam#alorsetar#kualaterengganu#zulofa#bazaarpaknil#fattzura#johorbharu#puchongperdana#puchongpermai#puchongutama#bukitpuchong#puchongprima#puchongintan#saujanaputra#ipoh#amyrarosli#tn50#johorbahru#kuching#kotakinabalu

Hashtags #mrlondonmslangkawi for Instagram

KAYLA SHAWL

Price : RM25

Material satin crepe shawl
Measurement 2m x 0.75m
.
๐Ÿ’• material tak licin dan senang bentuk
๐Ÿ’• ringan dan serap peluh
๐Ÿ’• sangat selesa dipakai
๐Ÿ’• minima penggosokan
๐Ÿ’• kelihatan shiny
๐Ÿ’• nipis tetapi tak nampak dalam

1 - 3pcs Rm7 sm Rm10 ss
4 - 7pcs Rm11 sm Rm17 ss
.
#syjual #innermurah #syjualinner #sayajualinner #sayajualtudung #sayajualmurah
#tudungbawal #tudungmurah #bawalairis #bawaldiamond #scarf #bawalviral #bawalsquare #zulofa #tiamosweetheart100hari #kekasihpaksarela #mrlondonmslangkawi #fattzurafairttale #belofabynh


1

๐ŸŒทTAHAN BERAPA LAMA SATU BEKAS?๐ŸŒท
.
Tahan selama lebih dari sebulan mengikut cara & kuantiti penggunaan anda. Sekali nak scrub tu hanya perlu ambik sedikit sahaja tak perlu banyak2. Sikit pun dah boleh merawat bibir korang ๐Ÿ’š
.
๐Ÿ’ฒ RM15 sahaja
.
๐Ÿšš Postage +RM8 SM/RM12 SS
.
๐Ÿ๏ธ COD pun available tau(area klang)
.
๐Ÿ“ฉ DM / ๐Ÿ“ฒ Whatsapp ke +601126589121, klik je link di BIO.. mudahkan! ๐Ÿ˜‰
.
.
#slsteamarin
#neelofa
#haelhusaini
#menahanrindu
#nabilarazali
#pematahhati
#bibirkeringpecah
#abangnaktegur
#lafazkankalimahcintamu
#izreenazminda
#readystock
#makeuplovermalaysia
#seductionlipscrub
#seductionmy
#seductionmalaysia
#lipscrub
#lipscrubmurah
#lipscrubmalaysia
#lipscrubmurahmalaysia
#lipscrubbest
#selangor
#klang
#bukittinggi
#instafamousmalaysia
#muamalaysia
#muaselangor
#instafamous
#mrlondonmslangkawi
#kekasihpaksarela


5

Thanks customer! Happy sangat sis ni dapat handbag baru sempena Majlis Farewell ๐Ÿ˜ Boleh share ramai2 jimat & yang penting orang yang terima tue happy sgt! ๐Ÿ˜
.
Coach Kelsey Small (F36675)
.
Price : RM430 inc postage
.
No refund No Cancel No Exchange
.
2 times installment accepted
.
Deposit : RM200
.
Whats app 0126802979
.
#sayajualbag #sayajualhandbag #reviewmalaysia #colorsavenue #colorsavenuesale #colorsavenuereview #colorsavenuefeedback #colorsavenuecollection #handbagcantik #titiancinta #zulariffin #awaksukasayatak #emmamaembong #ariani #freepostage #viral #galeriariani #darabyfathialatiff #naelofarhijab #coach #coachmalaysia #coachhandbag #lafazkankalimahcintamu #tiadaarahjodohkita #syukriyahaya #dramasangat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #zulariffin #mrlondonmslangkawi #takadacintasepertimu


0

READY STOCK.
WHILE STOCK LAST ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Butang baju melayu by Ozel

Merelip2 lagi & lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ ada waranty card
๐Ÿ’Žswarvoski original
๐Ÿ”ฎberkilauan
๐Ÿ˜‚tidak gatal

Combo brooch ๐Ÿ’Ÿ rm119/set (5pcs)
Postage rm8 sm rm12 ss
Merecik uols ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ DM / whatsApp 0129469143

Or just klik link wsp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60129469143/butangbajumelayu119

Jgn lupe screenshot gmbar utk order,tq๐Ÿ˜˜

#ozelbutangbajumelayubynizda
#broochozelbynizda
#ozeloriginalswarvoski
#kerongsangcantik
#babyshark
#titiancinta
#mrlondonmslangkawi
#coffeeprince
#broochlawalawa


1

.
Ni lah bahan yang digunakan dalam liptint ni. ๐Ÿ˜.
.
Ini bermakna tiada bahan kimia & bahan yang organik sahaja yang digunakan. Sangat sangat selamat dan teramatlah murah๐Ÿคฉ.
.
Berapa murah tu? RM18 sahaja korang.. dahlah murah lepas siap dapat freegift lagi. Rugi tak beli oi. Hihi. .
Liptint ni bukan setakat bibir je boleh guna, pipi pon boleh yea.. color pon menawan.๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป. Nak order? Whatsapp je kak ceha 0178832280 ๐Ÿ’•. .
Psttt ready stock yea liptint ni..semlam baru sampai ๐Ÿ˜˜
.
#bougasserumkl #bougasbeautysgbuloh #bougasserumkepong #bougasserumselayang #bougasserumsentul #bougasserumgombak #cantikhanyatigatitik #liptinthomemade #liptinthalal #liptintkl #liptintmurah #whiteningbodylotion #bazarpaknil #syurgayangkedua #mrlondonmslangkawi #barangmurah #befaz #freegift #codkl #kulitbersih #alhamdulillah๐Ÿ˜‡ #bersyukur๐Ÿ˜‡ #misicantiksebelumraya #cantik #menawan #confident #dramamrgrey


1

.
Gambar kiri kulit kusam, gambar kanan lepas guna #bougasbeautyserum. Cantiknya skin dia๐Ÿ˜. .
Buat kita jatuh cinta.hihi.. kalau pakai bougas serum ni, tak pakai foundation pon confident tau. ๐Ÿค—
.
Nak tau sebab apa?sebab skin dah perfect..tapi benda wajib jangan lupa yea๐Ÿคจ.
.
Apa yang wajib nya tu? Eh mestilah sunscreen. Sebab apa wajib? Sebab untuk melindungi kulit dari cahaya matahari yg boleh merosakkan kulit๐Ÿ˜”.
.
So, sayangilah kulit anda tao. Lengkapkan skincare harian dengan #bougasbeautyserum ni ๐Ÿคฉ
.
#bougasserumkl #bougasbeautysgbuloh #bougasserumkepong #bougasserumselayang #bougasserumsentul #bougasserumgombak #cantikhanyatigatitik #liptinthomemade #liptinthalal #liptintkl #liptintmurah #whiteningbodylotion #bazarpaknil #syurgayangkedua #mrlondonmslangkawi #barangmurah #befaz #freegift #codkl #kulitbersih #alhamdulillah๐Ÿ˜‡ #bersyukur๐Ÿ˜‡ #misicantiksebelumraya #cantik #menawan #confident #dramamrgrey


0

RM15 ๐Ÿ’š jer weh berbaloi weh ! Boleh pakai 2-3 months ๐Ÿ˜ Memang best la seduction lip scrub ni ๐Ÿ’‹ Promo still available๐ŸŽ‰
.
SEDUCTION LIP SCRUB โœ”๏ธ
.
Jangan risau, lelaki & perempuan boleh guna.. and very recommended for #makeuplover yolls.. Try sendiri baru puas hati ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’ฒ RM15 sahaja
.
๐Ÿšš Postage +RM8 SM/RM12 SS
.
๐Ÿ๏ธ COD pun available tau(area klang)
.
๐Ÿ“ฉ DM / ๐Ÿ“ฒ Whatsapp ke +601126589121, klik je link di BIO.. mudahkan! ๐Ÿ˜‰
.
.
#slsteamarin
#neelofa
#haelhusaini
#menahanrindu
#nabilarazali
#pematahhati
#bibirkeringpecah
#abangnaktegur
#lafazkankalimahcintamu
#izreenazminda
#readystock
#makeuplovermalaysia
#seductionlipscrub
#seductionmy
#seductionmalaysia
#lipscrub
#lipscrubmurah
#lipscrubmalaysia
#lipscrubmurahmalaysia
#lipscrubbest
#selangor
#klang
#bukittinggi
#instafamousmalaysia
#muamalaysia
#muaselangor
#instafamous
#mrlondonmslangkawi
#kekasihpaksarela


2

KRIM PANTAS TANGGAL BULU !! .
Vivies Hair Removal Cream mmg dicipta khas utk buang bulu kat badan dear tue.. dengan FORMULA terbaru.. tak rasa panas pun dear... rase sejuk sejuk mint jer.. siap dengan wangian LEMON ๐Ÿ‹ ๐Ÿ˜˜
.
Produk nie buatan Malaysia... tak de apeยฒ side effects dear... di jamin Selamat digunakan.. ADA kelulusan KKM tau !
- NOT170505883K -
.
Tempatยฒ yang sesuai digunakan:
โœ”๏ธ Ketiak โœ”๏ธ Tangan โœ”๏ธ Badan
โœ”๏ธ Kaki โœ”๏ธ Peha โœ”๏ธ Alat sulit
.
.
Sesuai untuk mereka yang :
๐Ÿ’—Tak larat nak bercukur setiap hari
๐Ÿ’— kulit pedih dan sakit kalau bercukur
๐Ÿ’— lelaki & wanita yang taknak kulit gelapp sebab pencukur!
.
.
Dijamin :
๐Ÿ’— Kulit jadi putiih dan licin (sebab tak guna pencukur dah)
๐Ÿ’— BULU lambat tumbuh (at least 3 minggu tau)
๐Ÿ’— Tak PEDIH, Tak SAKIT, Tak bahayakan kulit
.
.
Sekarang tengah ada harga promo dan free postage..cepat grab peluang ini ๐Ÿ˜˜
.
NAK TAHU HARGA nya?
Wasap segera !! KLIK link kt bio ๐Ÿ‘‡
@tanggalbulu.magic
.
#organichairremoval #hairremoval #cabutbuluย #shaving #waxing #vivieshairremoval #viviescabutbulu #instashop #cabutbuluketiak #buangbulu #dendamaurora #dramasangat #dramasangat #fattzurafairytale #terapiinstagram #ajimaura #cintahatibatu #bajuraya2018 #norahwax #gadiscendol #meletop #diatv3 #syurgayangkedua #mrlondonmslangkawi #jdt #wanitahariini #selamatpagimalaysia #pulauperhentian #neelofa #jomheboh


10

.
Kalau korang suka kelainan, color ni memang kak ceha suggest sangat tau ๐Ÿ’‹
.
Sebab tak semua orang berani nak guna color orange ni.
.
Tapi color ni, serius cantik sebab nampak natural jea.
.
Hmm engat ada 1 color jea๐Ÿ™. Eh rupanya ada color orange jugak la ๐Ÿคฉ.
.
Ha dah tu?takmau order ke?hihi
#bougasserumkl #bougasbeautysgbuloh #bougasserumkepong #bougasserumselayang #bougasserumsentul #bougasserumgombak #cantikhanyatigatitik #liptinthomemade #liptinthalal #liptintkl #liptintmurah #whiteningbodylotion #bazarpaknil #syurgayangkedua #mrlondonmslangkawi #barangmurah #befaz #freegift #codkl #kulitbersih #alhamdulillah๐Ÿ˜‡ #bersyukur๐Ÿ˜‡ #misicantiksebelumraya #cantik #menawan #confident


1

.
Best seller okay flavour red roselle ni.
.
Warna menawan. Letak sikit satu bibir boleh merah memikat ๐Ÿ˜.
.
Tak caya? Cubalah..RM18 sahaja yea..no chemical tau.. so jangan risau. Memang InsyaAllah selamat ๐Ÿ˜‡
.
Paling best sebab ada madu lebah, bibir akan sentiasa lembab & tak menggelupas langsung๐Ÿ’‹
.
Nak oder? Whatsapp kak ceha 0178832280 ๐Ÿ˜˜
#bougasserumkl #bougasbeautysgbuloh #bougasserumkepong #bougasserumselayang #bougasserumsentul #bougasserumgombak #cantikhanyatigatitik #liptinthomemade #liptinthalal #liptintkl #liptintmurah #whiteningbodylotion #bazarpaknil #syurgayangkedua #mrlondonmslangkawi #barangmurah #befaz #freegift #codkl #kulitbersih #alhamdulillah๐Ÿ˜‡ #bersyukur๐Ÿ˜‡ #misicantiksebelumraya #cantik #menawan #confident


0

The end of the page