#naelofar

Instagram photos and videos

#naelofar#tudunginspired#3pasangrm100#kasutcantikmurah#tudungmurah#visitmyig#shawl#ariani#duckscarves#bazarpaknil#uitm#bajuraya2018#lokalah#malaysia#onlineshop#sugarscarf#malaysiaonlineshop#hijabista#donutscarves#cakenis#vietnaminspired#tudungvietnam#copiori#sayajual#sayajualtudung#tudungonline#tudungbawal

Hashtags #naelofar for Instagram

shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
KURUS DENGAN SHAKLEE
.
Perghhh hanya dengan consume PRODUK SHAKLEE badan dah kurus..kalau gini memang kena try..
.
.
Korang nak kurus jugak??nak harga bajet pun ade...kurus dan sihat..
.
.
Berminat???jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#setkurusshaklee
#esputkkurus
#omegaguardshakleemurah
#lecithinshaklee
#herbalaxshaklee


0

Tidak semua wanita diberi kesempatan untuk merasakan hamil. Jika saat ini kamu sedang hamil, maka wajarlah jika perbanyak bersyukur. Jaga buah hati ketika masih tumbuh dan berkembang dalam rahim. Ajaklah janin berkomunikasi dan tunjukkan rasa sayang kamu melalui sentuhan lembut.

Pada trimester akhir kehamilan, persiapan menyambut kelahiran bayi jadi masa-masa paling membahagiakan sekaligus mendebarkan tentunya. Rasa cemas pun ikut menyertai di dalamnya. Untuk usaha kelancaran proses persalinan nanti, mempersiapkan kesiapan mental dan juga fisik harus kamu lakukan.

Melatih kesiapan mental sangat dibutuhakn untuk kamu yang pertama kalinya hamil, terutama disaat tanda melahirkan sudah terasa. Banyak sekali wanita yang masih merasakan ketakutan ketika hendak menjalani persalinan. Entah takut akan rasa sakit proses persalinan, takut jika bayi lahir cacat, takut kehilangan nyawa, dan ketakutan lainnya.

Tips: Singkirkan rasa takut dengan melatih mental kamu. Utarakan kecemasan yang kamu alami pada orang terdekat. Ikuti kelas senam hamil, perhatikan kebutuhan gizi, periksakan kehamilan secara rutin, kelola stress. Cara paling ampuh melatih mental kamu menjelang persalinan adalah dengan membayangkan wajah bayi yang sangat mungil akan hadir pada peluka. Penantian selama 9 bulan serta keinginan kamu untuk segera menyentuh dan melihat wajah sang bayi, merupakan sebuah motivasi yang sangat tepat untuk mengurangi perasaan negatif menjelang proses persalinan.
------------------------------------ Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar program cepat hamil silahkan ajukan via:
Add konsultasi gratis
Dengan solusi terbaik dan berkualitas

Wa: 085655857968


1

SEMANGATKU MENGANDUNGMU
Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus,
Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia,
Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh.
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya.
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah,
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi.
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu.
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam,
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini.
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah.
Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah...
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
οΈβœ”οΈContactPerson :

Wa: 085655857968

Bagaimana pendapatmu guys! 😍

Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui πŸ‘ͺπŸ‘°πŸ™πŸ™Œ


1

Ibu itu wanita luar biasa yang susah payah, merasakan berat dan sakit ketika mengandung mu.. .
Tapi betapa bahagianya seorang ibu saat kamu didalam perut maupun saat kamu terlahir, kamu adalah perhiasan pertama di dunia yang sangat berharga daripada yang lainnya πŸ’‹πŸ˜˜
.
AMAZING program β€ŒοΌ¨οΌ‘οΌ­οΌ©οΌ¬ yang sudah terbukti 95keberhasilannya dengan waktu relatif singkat dan pertama kali di Indonesia. apapun masalahnya seperti: ~ Siklus haid tidak tepat tanggal
~ Keputihan
~ PCO/PCOS
~ Penyumbatan Tuba
~ Miom
~ Kista
~ Diet (Kegemukan) ~ Terlalu Kurus
~ Diabet
~ Kanker
~ Verikokel
~ masalah Sperma
~ Azoospermia
~ Torch
~ Toxoplasma
~ Oligotertozoospermia
~ Oligospermia
~ Dan masalah penyakit kronis lainnya.
Yuk gabung bersama kami cek β€ŒοΌ©οΌ§ kami

konsultasi gratis

WA: 085655857968


1

10 amalan Rasulullah di bulan ramadhan . jom kita sama sama amalkan ! .

1.Melaksanakan amalan sahur
2.Menyegerakan berbuka puasa
3.Bertadarus & mengkhatamkan Al Quran
4.Menyebarkan kebaikan
5.Memberi makanan berbuka puasa kepada orang lain
6.Solat tarawih
7.Bertaubat
8.I’tikaf
9.Menghidupkan malam lailatulqadar
10.Umrah


3

Nyahkan segala toksin dan lemak degil dengan #purifylolita ! Dan cepatkan proses turunkan berat badan dgn hanya ambil sebiji setiap 2 atau 3 hari sekali πŸΌβ€β™€οΈπŸ’« .
DM/WhatsApp +60126594070

www.naelofarandmore.com #worldwideshipping

Purify Lolita | RM65

#skinnylolita #beauteaslim #weightloss #jomkurus #plussizefashion #bajuplussize #ubatkurus #naelofarhijab #neelofa #mylolitabeauty #beautea #slim #kurus #sayanakkurus #kurusberjemaah #skinny #fatburner #pilkurus #autokurus #ameerabyNH #thaliabyNH #NHAuthorizedStockist #naelofar #detox #toxinfree #buangtoksin #raya2018 #rayasale


0

.
JOM CARI DUIT RAYA..
.
KAK PEAH GUIDE SAMPAI PENOH POKER IN SHAA ALLAH .
RM10 UNTUNG
KALAU SEMINGGU BOLEH JUAL 10 BARANG X RM10 : RM100
SEBULAN RM400
.
POS JA.. kat instagram
Kat FB personal
Kat FB Group
.
Kak peah pon mula macam tu.. Alhamdulillah sebulan.. bodo2 post Alhamdulillah 1k pada bulan Pertama!
.
Ko rasa kak peah xsambung jual lagi???
.
Jom join kak peah !
.
Tak perlu pegang stok
Semua kak peah settle keje awk buat iklan ja...
.
Tak tau nak tulis apa. X perlu risau... akk bg semua siap...pic ayat korang post jaa..
.
REWARD AKK BAGI..
.
JOM CARI DUIT RAYA
.
.
Wassap 0192316786
#terlajaklaris #swapreview #swapreviewfree #produkhalal #iklaninstagram #malaysia #barangmurah #batumuda #keramat #philips #selayang #nakkurus #gombak #cantikkurus #wanitahariini #babyctdk #turunberatbadan #kurus #diet #dietsehat #herbal #caradiet #bakarlemak #pembakaran #awetmuda #jomkurus1malaysia #telekung #sitisarah #naelofar #lokalah


0

Click #tudungbytimeless utk dpt'k latest update #tudunginspired
.
🎈Kod B DUCK SCARVES
Plain Chiffon
Shawl
Chiffon
Eyelash hemming (jahit tepi eyelash)
No box
Harga : RM34 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
Click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


0

Click #tudungby_bbp utk dapat'k update t'kini #tudunginspired
.
🎈Kod B DUCK SCARVES
Plain Chiffon
Shawl
Chiffon
Eyelash hemming (jahit tepi eyelash)
No box
Harga : RM34 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
Click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


2

Click #tudungbya_b utk latest update #tudunginspired
.
🎈Kod B DUCK SCARVES
Plain Chiffon
Shawl
Chiffon
Eyelash hemming (jahit tepi eyelash)
No box
Harga : RM 34 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
WA 013-539 0376 @ click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


0

Click #tudungbya_b utk latest update #tudunginspired
.
🎈Kod MT DUCK SCARVES
Plain
Shawl
Matte Satin
Eyelash hemming (jahit tepi eyelash)
No box
Harga : RM 36 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
WA 013-539 0376 @ click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


0

Click #tudungby_bbp utk dapat'k update t'kini #tudunginspired
.
🎈Kod MT DUCK SCARVES
Plain
Shawl
Matte Satin
Eyelash hemming (jahit tepi eyelash)
No box
Harga : RM36 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
Click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


1

Click #tudungbytimeless utk dpt'k latest update #tudunginspired
.
🎈Kod MT DUCK SCARVES
Plain
Shawl
Matte Satin
Eyelash hemming (jahit tepi eyelash)
No box
Harga : RM36 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
Click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


0

Click #tudungby_bbp utk dapat'k update t'kini #tudunginspired
.
🎈Kod WA DUCK SCARVES
Plain
Bawal
Matte Satin
Eyelash hemming (jahit tepi eyelash)
No box
Harga : RM36 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
Click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


0

πŸ›οΈ [RAMADHAN SPECIAL] - Sis yakin uolls akan puas hati sangat dgn Rachel Top
β–ͺ️Terus nampak slim dan tinggi πŸ’•
β–ͺ️ Diperbuat daripada fabric yang berkualiti. Uolls nak beraya sampai malam pun takde masalah πŸ’ƒ
β–ͺ️Ofcoz uolls pakai nampak cantik dgn ayu jeee 😍
.
Dapatkan sekarang dengan whatsapp
πŸ€—Kak Shant +60106155888
😊Kak Manis +601161238319
😍Kak Sya +60175551174
πŸ˜‰Kak Mel +60136377933
πŸ˜†Kak Rara +60163978895
😘Kak Gojes +60163589586
😚Kak Cun +60163978874
.
Nak order di website pun boleh...layari www.nenggeulis.com sekarang juga!!
.
#NakBajuRayaNengGeulis
#TulusByNengGeulis
#NengGeulis
#NGLovers
#BajuRaya
#BajuKurung #bajumurah #kurungmurah #bajudesigner #designer #style #terkini #modern #cantik #naelofar #raya #fashion #fashionshow #2018 #baju #murah #diskaun


0

Click #tudungbytimeless utk dpt'k latest update #tudunginspired
.
🎈Kod WA DUCK SCARVES
Plain
Bawal
Matte Satin
Eyelash hemming (jahit tepi eyelash)
No box
Harga : RM36 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
Click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


0

Click #tudungbya_b utk latest update #tudunginspired
.
🎈Kod WA DUCK SCARVES
Plain
Bawal
Matte Satin
Eyelash hemming (jahit tepi eyelash)
No box
Harga : RM 36 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
WA 013-539 0376 @ click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


0

shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
KURANG RASA LAPAR DAN BERAT MAKIN TURUN
.
Wahhhh bestnyerr...consume omega n lecithin..kurang rasa lapar so x de la rasa nak makan je...berat badan pun makin turun...syoknye korang...kalau gini confirm raya kurus dah...aminn
.
.
jom kurus dan sihat sebelum raya...berminat???jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#omegaguardshaklee
#lecithinshaklee


0

shaklee_sihat_cantik_jb
.
KURANG RASA LAPAR DAN BERAT MAKIN TURUN
.
Wahhhh bestnyerr...consume omega n lecithin..kurang rasa lapar so x de la rasa nak makan je...berat badan pun makin turun...syoknye korang...kalau gini confirm raya kurus dah...aminn
.
.
jom kurus dan sihat sebelum raya...berminat???jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#omegaguardshaklee
#lecithinshaklee


0

Nak tulisan Cina boleh jek buat..
Wasap terus dengan tulisan cina ya. .

Stamp kod ED BLUE (no restock)
Ready Stock ED PINK only - max 2 lines! .
SERIUS BUYER +60179281095 @ http://60179281095.wasap.my
.
.

#naelofar
#namestamp
#kedai
#kedaionline
#bazar
#copnama
#copjururawat
#copdoktor
#copketepek
#cutestamps
#stampmurah
#stampdoktor
#kedaion9amyanz
#stickernama
#sticker
#label
#irononstickers
#lencana
#tandanama
#nametag
#textilestamp
#nursajat2
#penolongpegawaiperubatan
#doktor
#budaksekolah
#cikgu
#fattzura
#jururawatmasyarakat
#terapiinstagram
#bazaronline


0

πŸ”₯πŸ”₯ HOT ITEMS πŸ”₯πŸ”₯
.
🎁 FREE POSTAGE (3pcs & above) .
🎁 FREE KEYCHAIN (3pcs & above) .
🎁Pickupbrands 40k Followers Giveaway Contest🎁
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
πŸ‘• Size : XS-XXXL .
πŸ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
πŸ‘• 100% cotton .
πŸ‘• Unisex .
πŸ‘• Short sleeve RM25 .
πŸ‘• Long sleeve RM30 .
πŸ‘• Hoodies RM35 .
πŸ‘• Sweatshirt Rm70 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
πŸ”Ž Screenshot gambar .
πŸ“± Whatsapp 0111 5775 361 .
🏦 Details bank .
πŸ“¬ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow usπŸ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #justinbieber #fattzura #murah


0

πŸ”₯πŸ”₯ HOT ITEMS πŸ”₯πŸ”₯
.
🎁 FREE POSTAGE (3pcs & above) .
🎁 FREE KEYCHAIN (3pcs & above) .
🎁Pickupbrands 40k Followers Giveaway Contest🎁
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
πŸ‘• Size : XS-XXXL .
πŸ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
πŸ‘• 100% cotton .
πŸ‘• Unisex .
πŸ‘• Short sleeve RM25 .
πŸ‘• Long sleeve RM30 .
πŸ‘• Hoodies RM35 .
πŸ‘• Sweatshirt Rm70 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
πŸ”Ž Screenshot gambar .
πŸ“± Whatsapp 0111 5775 361 .
🏦 Details bank .
πŸ“¬ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow usπŸ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #justinbieber #fattzura #murah


0

πŸ”₯πŸ”₯ HOT ITEMS πŸ”₯πŸ”₯
.
🎁 FREE POSTAGE (3pcs & above) .
🎁 FREE KEYCHAIN (3pcs & above) .
🎁Pickupbrands 40k Followers Giveaway Contest🎁
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
πŸ‘• Size : XS-XXXL .
πŸ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
πŸ‘• 100% cotton .
πŸ‘• Unisex .
πŸ‘• Short sleeve RM25 .
πŸ‘• Long sleeve RM30 .
πŸ‘• Hoodies RM35 .
πŸ‘• Sweatshirt Rm70 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
πŸ”Ž Screenshot gambar .
πŸ“± Whatsapp 0111 5775 361 .
🏦 Details bank .
πŸ“¬ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow usπŸ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #justinbieber #fattzura #murah


0

Kenapa Bougas Beauty Serum menjadi pilihan no. 1 rakyat Malaysia.
.
βœ”οΈ 100% WATERBASED
βœ”οΈDIIKTIRAF OLEH KKM
βœ”οΈMENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
βœ”οΈ SETANDING JENAMA ANTARABANGSA
βœ”οΈDIYAKINI SELAMAT DAN DIPERCAYAI
βœ”οΈMESRA WUDHUK
.
πŸ“² Whatsapp 0134092854
πŸ“² Whatsapp 0134092854
πŸ“² Whatsapp 0134092854


3

Hallo kesayangan semua🌷Dah selesai solat terawikh?Ha jom cuci mata sat tgk koleksi sajada by naelofarhijab
πŸ‘‡
Naelofar sajada❣️
Rm63 Free Postage
Comes with exclusive box🌸

#naelofarsajadabynh
#naelofarsajadamurah
#ramadhan
#salamjumaat
#murah
#promosi
#readystock
#clearancestock
#neelofa
#naelofar
#naelofarhijab
#meletop
#ame2018
#anugerahmeletopera
#anugerahdfkl
#redvelvet
#cintafatamorgana
#surihatimrpilot
#lofattah
#heroseorangcinderella
#fattzura


0

Apa yang sebenarnya bunda cari dan tunggu??
Siapa yang bunda carikan harta??
Siapa yang akan merawat bunda dan suami disaat bunda sakit dan tua??
Siapa yang akan mendoakan bunda dan suami ketika telah tiada?? Sampai kapan bunda mau menunda menghadirkan sang buah hati??
---------------------------------------------------------------------
SUNGGUH TIDAK AKAN ADA HASIL JIKA TIDAK ADA USAHA BUNDA... ---------------------------------------------------------------------
Selagi usia dan kesuburan masih mendukung, jangan takut untuk mencoba bunda
Konsultasikan semua masalah hambatan kehamilan anda seperti
KISTA, MIOM, KEPUTIHAN ABNORMAL, HAID TIDAK TERATUR, SALURAN TUBA TERSUMBAT, PCOS, SPEMA ENCER, SPERMA BENTUK TIDAK SEMPURNA.
HUBUNGI KAMI DI:
WA. 085655857968
☏ KONSULTASI GRATIS ☏


1

Apa yang sebenarnya bunda cari dan tunggu??
Siapa yang bunda carikan harta??
Siapa yang akan merawat bunda dan suami disaat bunda sakit dan tua??
Siapa yang akan mendoakan bunda dan suami ketika telah tiada?? Sampai kapan bunda mau menunda menghadirkan sang buah hati??
---------------------------------------------------------------------
SUNGGUH TIDAK AKAN ADA HASIL JIKA TIDAK ADA USAHA BUNDA... ---------------------------------------------------------------------
Selagi usia dan kesuburan masih mendukung, jangan takut untuk mencoba bunda
Konsultasikan semua masalah hambatan kehamilan anda seperti
KISTA, MIOM, KEPUTIHAN ABNORMAL, HAID TIDAK TERATUR, SALURAN TUBA TERSUMBAT, PCOS, SPEMA ENCER, SPERMA BENTUK TIDAK SEMPURNA.
HUBUNGI KAMI DI:
WA. 085655857968
☏ KONSULTASI GRATIS ☏


1

KETAKUTAN TIDAK BISA MEMILIKI KETURUNAN!!! Mengapa wanita di usia pernikahan yang memasuki satu tahun pernikahan khawatir saat belum memiliki keturunan??? Jawaban nya simple….
Selalu di pertanyakan dengan keluarga besar
Cemas dengan usia yang semakin bertambah
Khawatir akan adanya masalah kehamilan

Jika sudah satu tahun menikah, belum juga memiliki keturunan. Tidak mungkin tidak ada masalah pada kesuburan.

Pertanyaan nya, semua wanita menyadari tidak akan hal itu??? Seorang wanita tidak pernah lepas dari masalah kesuburan, hampir 75masalah kehamilan berada di pihak wanita. Sehingga usaha dan keinginan untuk memiliki anak lebih besar di pihak wanita. Sayangnya setiap wanita selalu menganggap sepele masalah kehamilan sehingga membiarkan dan tidak segera di atasi.

Bunda, tahu tidak??? Semakin lama hambatan kehamilan di atasi maka akan semakin kecil peluang bunda untuk bisa hamil, karena semakin bertambahnya usia, semakin berkurang tingkat kesuburan.

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
οΈβœ”οΈ contact person: οΈβœ”οΈ βœ”οΈ WhatsApp : 085655857968
Bagaimana pendapatmu guys! 😍

Semoga bermanfaat, jangan lupa share. Siapa tau teman anda membutuhkan informasi ini. πŸ˜‰

Tekan β™₯️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info tentang program kehamilan.!!! βž–βž–βž–


1

Bawal Lofa
.
Size : Bidang 45"
Material : Heavy Chiffon
Jahitan Baby Seam
.
Price :
1 helai - RM13
3 helai - RM37
20 helai - RM200
( Exclude postage )
Postage : RM8 sm | RM10 ss
.
🌷Mudah bentuk
🌷 Tak jarang
🌷 Ironless
.
πŸ“² Whatsapp : 60179266351
🚫 NO ORDER VIA DM 🚫

#shawlchiffon #chiffonshawl
#shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia
#bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawallofa #aidijuma #bawalexclusif #bawalhouse #bawalyasmine #bawalborong #sayajualbawalchiffon


0

Bawal Lofa
.
Size : Bidang 45"
Material : Heavy Chiffon
Jahitan Baby Seam
.
Price :
1 helai - RM13
3 helai - RM37
20 helai - RM200
( Exclude postage )
Postage : RM8 sm | RM10 ss
.
🌷Mudah bentuk
🌷 Tak jarang
🌷 Ironless
.
πŸ“² Whatsapp : 60179266351
🚫 NO ORDER VIA DM 🚫

#shawlchiffon #chiffonshawl
#shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia
#bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawallofa #aidijuma #bawalexclusif #bawalhouse #bawalyasmine #bawalborong #sayajualbawalchiffon


0

Bawal Lofa
.
Size : Bidang 45"
Material : Heavy Chiffon
Jahitan Baby Seam
.
Price :
1 helai - RM13
3 helai - RM37
20 helai - RM200
( Exclude postage )
Postage : RM8 sm | RM10 ss
.
🌷Mudah bentuk
🌷 Tak jarang
🌷 Ironless
.
πŸ“² Whatsapp : 60179266351
🚫 NO ORDER VIA DM 🚫

#shawlchiffon #chiffonshawl
#shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia
#bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawallofa #aidijuma #bawalexclusif #bawalhouse #bawalyasmine #bawalborong #sayajualbawalchiffon


0

Bismillah... Customer sis yang berjaya menurunkan berat badan dalam masa 2 minggu. Tanpa skip makan dan berlapar.
.
.
Sis dah guide, dan dia ikut sungguh-sungguh demi #misikurus2018. .
.
Orang sibuk-sibuk nak kurus bukan sahaja nak cantik tauuuu...
.
.
🌹KURUS SEBAB NAK SIHAT
🌹KURUS SEBAB TAKNAK PENYAKIT MENYINGGAH
🌹KURUS SEBAB TAK MUDAH MENGAH DAN LETIH
.
.
Jom wasap sis untuk bantuan/pertanyaan
016.9311404
.
.
HARGA CMD RM120 untuk 120ml (tahan sehingga 5-6bulan penggunaan)

#fattzurafairytale #fattzura #zouk #zumba #nakkurus #sauna #bakarlemak #kualaterengganu #bukitpayong #marang #jomkurus #mehkuruhganu #jomkurus1malaysia #turbanneelofa #naelofar #turbanhijab #spamuslimah#spadirumah #kurustanpadiet #kuruslepasbersalin


1

πŸ›οΈ [RAMADHAN SPECIAL] - Sis jatuh hati tgk Rachel Top. Tipu la kalau uolls tak suka Rachel Top. Boleh curi hati orang tahu. Jom la kita bershopping Raya di Neng Geulis 😘
.
Dapatkan sekarang dengan whatsapp πŸ€—Kak Shant +60106155888
😊Kak Manis +601161238319
😍Kak Sya +60175551174
πŸ˜‰Kak Mel +60136377933
πŸ˜†Kak Rara +60163978895
😘Kak Gojes +60163589586
😚Kak Cun +60163978874
.
Nak order di website pun boleh...layari www.nenggeulis.com sekarang juga!!
.
#NakBajuRayaNengGeulis
#TulusByNengGeulis
#NengGeulis
#NGLovers
#BajuRaya
#BajuKurung #bajumurah #kurungmurah #bajudesigner #designer #style #terkini #modern #cantik #naelofar #raya #fashion #fashionshow #2018 #baju #murah #diskaun


4

Set Premium Circle
Beli 1 set mak dengan anak dua2 boleh pakai. πŸ˜‰
Boleh tukar2 kaler lagi. ❀️

Tampil lebih CANTIK dan YAKIN dengan Wirdora😍😍😍
.
.
#originalswarovski
#wirdorapin
#pinswarovski
#broochswarovski
#hijabpin
#wirdorakl
#doorgift
#aqiqahgift
#anniversarygift
#pintudungswarovski
#ariani
#duckscarves
#naelofar
#bawalexclusive


0

babydoll top with pearl,
Rm49, excludes postage .
.

Gaisss, can walk in #saucyanaboutique from 11 AM - 10.30 PM or purchase online by wassap me 017-8863411
.
P/s: For more easier just click link at my bio β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #iklanvisitmyig #visitmyig #ootd #flatlay #ootdfashion #outfitoftheday #bazaarpaknil #neelofa #naelofar #fattzura #cardigan #cardiganmurah #jeansfringe #palazzodenim #palazzofringe #flatlay #flatshoes #multilabelstore #multilabelboutique#blouselace #laceyblouse #blousemurah #belofa #belofabynh #fattzuramajlistradisional #fattzurafairytale #bajuraya #bajurayaletops #bajuraya2018 #naelofaraya2018


0

OFFER RESTOK!!SWIPE TOLAK KE KIRI UNTUK WARNA LAIN BEG
.
S60017 GRED AAA RESTOK!!!
.

MEMANG CUN HABIS SIS BERGAYA KALAU PAKAI DEPAN KAWAN KAWAN
.
KUALITI MEMANG TERBAIK CUN HABIS MACAM ORI BRAND
.
STOK SANGAT TERHAD YEE SIS JANGAN LAMBAT LAMBAT NANTI HABIS STOK
.
DM ATAU WHATSAPP 016-7787704(MIE)
.

#BEGMURAH #NEELOFA #CTDK #NAELOFAR #FAREEDA #FIZZFAIRUZ #FARIDKAMIL #VIRAL #UUM #UITM #BAWALSATIN #INSTANTSHAWL #KL #PAHANG #SABAH #SARAWAK #TERENGGANU #JOHOR #KEKASIHPAKSARELA #TUDUNGMURAH #TUDUNGBORONG #HAELHUSAINI #JAMPI #AJL32 #KAPCAISADO #JENTERA_FLY #DHMAPL40


0

OFFER RESTOK!!SWIPE TOLAK KE KIRI UNTUK WARNA LAIN BEG
.
766 GRED AAA RESTOK!!!
.

MEMANG CUN HABIS SIS BERGAYA KALAU PAKAI DEPAN KAWAN KAWAN
.
KUALITI MEMANG TERBAIK CUN HABIS MACAM ORI BRAND
.
STOK SANGAT TERHAD YEE SIS JANGAN LAMBAT LAMBAT NANTI HABIS STOK
.
DM ATAU WHATSAPP 016-7787704(MIE)
.

#BEGMURAH #NEELOFA #CTDK #NAELOFAR #FAREEDA #FIZZFAIRUZ #FARIDKAMIL #VIRAL #UUM #UITM #BAWALSATIN #INSTANTSHAWL #KL #PAHANG #SABAH #SARAWAK #TERENGGANU #JOHOR #KEKASIHPAKSARELA #TUDUNGMURAH #TUDUNGBORONG #HAELHUSAINI #JAMPI #AJL32 #KAPCAISADO #JENTERA_FLY #DHMAPL78


1

πŸ›οΈ [RAMADHAN SPECIAL] - Ada peminat bunga bunga tak? Angkat tangannnn πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
Kalau uolls minat Floral, uolls wajib kena ada Rachel Top. Biasanya orang yang suka Bunga, dia seorang yang lembut dan hati yang baik, betul tak? πŸ’
.
Dapatkan sekarang dengan whatsapp
πŸ€—Kak Shant +60106155888
😊Kak Manis +601161238319
😍Kak Sya +60175551174
πŸ˜‰Kak Mel +60136377933
πŸ˜†Kak Rara +60163978895
😘Kak Gojes +60163589586
😚Kak Cun +60163978874
.
Nak order di website pun boleh...layari www.nenggeulis.com sekarang juga!!
.
Jangan tunggu lagi rebut skang sebab sangat limited!!!
.
#NakBajuRayaNengGeulis
#TulusByNengGeulis
#NengGeulis
#NGLovers
#BajuRaya
#BajuKurung #bajumurah #kurungmurah #bajudesigner #designer #style #terkini #modern #cantik #naelofar #raya #fashion #fashionshow #2018 #baju #murah #diskaun


5

Click #tudungbya_b utk latest update #tudunginspired
.
🎈Kod VE ARIANI
Violet Diamond
Shawl
Korea Chiffon
Harga : RM 32 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
WA 013-539 0376 @ click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


2

Click #tudungbytimeless utk dpt'k latest update #tudunginspired
.
🎈Kod VE ARIANI
Violet Diamond
Shawl
Korea Chiffon
Harga : RM32 (harga tidak masuk kos pos)
.
πŸ“’ PRE ORDER RAYA
Closing date : May 24
ETA : May 31
Delivery to customer starting June 4 (by order)

Order laju2 sebelum raya πŸ˜‰πŸ‘‡
.
Click link pada bio untuk tempahan

#ariani #duckscarves #naelofar #donutscarves #cakenis #sugarscarf #vietnam #vietnaminspired #tudungvietnam #copiori #sayajual #sayajualtudung #tudungmurah #tudunginspired #tudungonline #shawl #tudungbawal #scarf #tudunglabuh #tudungterkini #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #uitm #onlineshop #hijabista #lokalah #malaysiaonlineshop


1

Princess kurung set Rm99, excludes postage .
Gaisss, can walk in #saucyanaboutique from 11 AM - 10.30 PM or purchase online by wassap me 017-8863411
.
P/s: For more easier just click link at my bio β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #iklanvisitmyig #visitmyig #ootd #flatlay #ootdfashion #outfitoftheday #bazaarpaknil #neelofa #naelofar #fattzura #cardigan #cardiganmurah #jeansfringe #palazzodenim #palazzofringe #flatlay #flatshoes #multilabelstore #multilabelboutique#blouselace #laceyblouse #blousemurah #belofa #belofabynh #fattzuramajlistradisional #fattzurafairytale #bajuraya #bajurayaletops #bajuraya2018 #naelofaraya2018


1

One set Rm130, excludes postage .
Gaisss, can walk in #saucyanaboutique from 11 AM - 10.30 PM or purchase online by wassap me 017-8863411
.
P/s: For more easier just click link at my bio β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #iklanvisitmyig #visitmyig #ootd #flatlay #ootdfashion #outfitoftheday #bazaarpaknil #neelofa #naelofar #fattzura #cardigan #cardiganmurah #jeansfringe #palazzodenim #palazzofringe #flatlay #flatshoes #multilabelstore #multilabelboutique#blouselace #laceyblouse #blousemurah #belofa #belofabynh #fattzuramajlistradisional #fattzurafairytale #bajuraya #bajurayaletops #bajuraya2018 #naelofaraya2018


0

πŸ”₯πŸ”₯NEW ARRIVALπŸ”₯πŸ”₯
EXCLUSIVE KEPUK DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT
RM79 TAK TERMASUK POS
.
CODE : YUNI
COLOR : REFER PICTURE
.
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 22inch(front)25inch(back)
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 34inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13inch (getah)
Length 39.6inch(front)45.1inch(back)
Hips 17inch
.
MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX & ORGANZA(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
*for pastel color need to wear inner/singlet/petticoat(kain dalam)for full cover)
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
πŸ“± +60102117148 .
πŸ“± +60102117148 .
πŸ“± +60102117148 .


1

πŸ”₯πŸ”₯NEW ARRIVALπŸ”₯πŸ”₯
EXCLUSIVE KEPUK DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT
RM79 TAK TERMASUK POS
.
CODE : YUNI
COLOR : REFER PICTURE
.
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 22inch(front)25inch(back)
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 34inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13inch (getah)
Length 39.6inch(front)45.1inch(back)
Hips 17inch
.
MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX & ORGANZA(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
*for pastel color need to wear inner/singlet/petticoat(kain dalam)for full cover)
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
πŸ“± +60102117148 .
πŸ“± +60102117148 .
πŸ“± +60102117148 .


1

πŸ”₯πŸ”₯NEW ARRIVALπŸ”₯πŸ”₯
EXCLUSIVE KEPUK DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT
RM79 TAK TERMASUK POS
.
CODE : YUNI
COLOR : REFER PICTURE
.
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 22inch(front)25inch(back)
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 34inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13inch (getah)
Length 39.6inch(front)45.1inch(back)
Hips 17inch
.
MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX & ORGANZA(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
*for pastel color need to wear inner/singlet/petticoat(kain dalam)for full cover)
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
πŸ“± +60102117148 .
πŸ“± +60102117148 .
πŸ“± +60102117148 .


1

πŸ”₯πŸ”₯NEW ARRIVALπŸ”₯πŸ”₯
EXCLUSIVE KEPUK DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT
RM79 TAK TERMASUK POS
.
CODE : YUNI
COLOR : REFER PICTURE
.
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 22inch(front)25inch(back)
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 34inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13inch (getah)
Length 39.6inch(front)45.1inch(back)
Hips 17inch
.
MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX & ORGANZA(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
*for pastel color need to wear inner/singlet/petticoat(kain dalam)for full cover)
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
πŸ“± +60102117148 .
πŸ“± +60102117148 .
πŸ“± +60102117148 .


1

πŸ”₯πŸ”₯NEW ARRIVALπŸ”₯πŸ”₯
EXCLUSIVE KEPUK DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT
RM79 TAK TERMASUK POS
.
CODE : YUNI
COLOR : REFER PICTURE
.
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 22inch(front)25inch(back)
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 23inch Hips 34inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13inch (getah)
Length 39.6inch(front)45.1inch(back)
Hips 17inch
.
MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX & ORGANZA(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
*for pastel color need to wear inner/singlet/petticoat(kain dalam)for full cover)
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
.
πŸ“± +60102117148 .
πŸ“± +60102117148 .
πŸ“± +60102117148 .


1

EXCLUSIVE ORGANZA LACE DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT
RM69 TAK TERMASUK POS
.
CODE : EMMA 1-6
COLOR : REFER PICTURE COMBINE .
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 28.5inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 20inch Hips 23inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.2inch (getah)
Length 39.2cm
Hips 17inch
.
MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX AND ORGANZA LACE(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
P/s: pastel color need to wear petticoat/kain dalam for full cover
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)


1

EXCLUSIVE ORGANZA LACE DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT
RM69 TAK TERMASUK POS
.
CODE : EMMA 1-6
COLOR : REFER PICTURE COMBINE .
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 28.5inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 20inch Hips 23inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.2inch (getah)
Length 39.2cm
Hips 17inch
.
MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX AND ORGANZA LACE(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
P/s: pastel color need to wear petticoat/kain dalam for full cover
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)


1

EXCLUSIVE ORGANZA LACE DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT
RM69 TAK TERMASUK POS
.
CODE : EMMA 1-6
COLOR : REFER PICTURE COMBINE .
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 28.5inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 20inch Hips 23inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.2inch (getah)
Length 39.2cm
Hips 17inch
.
MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX AND ORGANZA LACE(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
P/s: pastel color need to wear petticoat/kain dalam for full cover
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)


1

EXCLUSIVE ORGANZA LACE DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT
RM69 TAK TERMASUK POS
.
CODE : EMMA 1-6
COLOR : REFER PICTURE COMBINE .
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 28.5inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 20inch Hips 23inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.2inch (getah)
Length 39.2cm
Hips 17inch
.
MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX AND ORGANZA LACE(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
P/s: pastel color need to wear petticoat/kain dalam for full cover
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)


1

EXCLUSIVE ORGANZA LACE DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT
RM69 TAK TERMASUK POS
.
CODE : EMMA 1-6
COLOR : REFER PICTURE COMBINE .
POSTAGE 1set
Semenanjung rm7
Ss rm9
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 28.5inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 20inch Hips 23inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.2inch (getah)
Length 39.2cm
Hips 17inch
.
MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX AND ORGANZA LACE(tak melekat,tak panas,susah kedut & tak jarang)
P/s: pastel color need to wear petticoat/kain dalam for full cover
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)


1

The end of the page