#niqabyemen

Instagram photos and videos

#niqabmalaysia#cadartalimurah#cadar#niqab#niqabyemen#niqabis#niqabmurah#cadartali#niqabiindonesia#akhwatbercadar#cadardualayer#cadarcantik#niqabbabydoll#cadarsaudi#cadarbandana#niqabindonesia#niqablover#cadarmurah#niqabcollection#elhud#niqabelhuda#niqabbutterfly#cadarbutterfly#qibtiyyahexclusivebogor

Hashtags #niqabyemen for Instagram

Assalamualaikum.. Happy Monday Morning.. 🤗
.
Masih mood raya lagi ke tu..?
.
Okay, sis da open order niqab BH hari ni tau.. postage pun da start hari ni.. Bulan syawal ni mesti ramai yg buat open house kan
Jom gayakan niqab2 dari Butik Hadramiyah ni sambil² join contest yg HQ buat 😍
.
.
#butikhadramiyah #raya2018 #bhraya2018 #ootd #openhouse #contest #moodraya #niqab #niqabyemen #niqabyamanbh #niqabyamanoriginal #highquality #HadramiyahLovers #hadramiyahqueens #elegant #exclusive


0

💓FEEDBACK💓


3

"Stressnyaaaa kain niqab selalu masuk dalam mulut bila bernafas dan bercakap 😩😩😩 Nampak bentuk hidung dan terasa rimassss 😭 HELP ME ! niqab apa yang selesa untuk dipakai?"
.
.
Alah alah.. jangan nangis nanti dah tak comel dah 🤭 kesat airmata tu dulu. Psst psst ,meh nab nak bagitahu! .
.
Korang boleh cuba Niqab Yaman tau 😌 Niqab yang paling best dan memberi anda keselesaan yang berganda ganda, adalah tak lain tak bukan Niqab Yaman by YemeniHeejab 😍 .
.
Tak percaya? aippp perlu cuba dulu baru tahu 😉 Don't judge before you try
_______________________
📞 Whatsapp ke +601128126875


1

Assalamualaikum ☺️ Selamat berpuasa #QEQueens. Alhamdulillah, Allah rezekikan kita bertemu lagi di Ramadhan tahun ini.
.
Limited edition 😳😱
.
Psttt, apa yang menggoda ni? Ehem. comeback niqab Elma basic dengan warna-warna BEST .
Bisa pesan ke kak susy whatsapp 087781805996 pengiriman bogor, Indonesia 🇮🇩 .
.
Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 kak susy Bogor Indonesia 🇮🇩 whatsapp 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


0

Assalamualaikum ☺️ Selamat berpuasa #QEQueens. Alhamdulillah, Allah rezekikan kita bertemu lagi di Ramadhan tahun ini.
.
Limited edition 😳😱
.
Psttt, apa yang menggoda ni? Ehem. comeback niqab Elma basic dengan warna-warna BEST .
Bisa pesan ke kak susy whatsapp 087781805996 pengiriman bogor, Indonesia 🇮🇩 .
.
Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 kak susy Bogor Indonesia 🇮🇩 whatsapp 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


0

Assalamualaikum ☺️ Selamat berpuasa #QEQueens. Alhamdulillah, Allah rezekikan kita bertemu lagi di Ramadhan tahun ini.
.
Limited edition 😳😱
.
Psttt, apa yang menggoda ni? Ehem. comeback niqab Elma basic dengan warna-warna BEST .
Bisa pesan ke kak susy whatsapp 087781805996 pengiriman bogor, Indonesia 🇮🇩 .
.
Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 kak susy Bogor Indonesia 🇮🇩 whatsapp 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


2

Assalamualaikum ☺️ Selamat berpuasa #QEQueens. Alhamdulillah, Allah rezekikan kita bertemu lagi di Ramadhan tahun ini.
.
Limited edition 😳😱
.
Psttt, apa yang menggoda ni? Ehem. comeback niqab Elma basic dengan warna-warna BEST .
Bisa pesan ke kak susy whatsapp 087781805996 pengiriman bogor, Indonesia 🇮🇩 .
.
Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 kak susy Bogor Indonesia 🇮🇩 whatsapp 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


0

Assalamualaikum ☺️ Selamat berpuasa #QEQueens. Alhamdulillah, Allah rezekikan kita bertemu lagi di Ramadhan tahun ini.
.
Limited edition 😳😱
.
Psttt, apa yang menggoda ni? Ehem. comeback niqab Elma basic dengan warna-warna BEST .
Bisa pesan ke kak susy whatsapp 087781805996 pengiriman bogor, Indonesia 🇮🇩 .
.
Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 kak susy Bogor Indonesia 🇮🇩 whatsapp 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


0

Assalamualaikum ☺️ Selamat berpuasa #QEQueens. Alhamdulillah, Allah rezekikan kita bertemu lagi di Ramadhan tahun ini.
.
Limited edition 😳😱
.
Psttt, apa yang menggoda ni? Ehem. comeback niqab Elma basic dengan warna-warna BEST .
Bisa pesan ke kak susy whatsapp 087781805996 pengiriman bogor, Indonesia 🇮🇩 .
.
Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 kak susy Bogor Indonesia 🇮🇩 whatsapp 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


10

Susah nak dapatkan niqab yang lawa dan selesa ? Disini kami ada jual niqab yang anda mahu, iaitu Niqab Yaman
.
Niqab yang 100% chiffon yaman gred AAA , kain original yang kami import dari yaman. Tak payah susah2 nak pergi yaman sebab nak beli niqab yaman. Kerana kami ada menjual niqab yaman dgn pelbagai design, corak dan saiz utk kanak2 dan dewasa
.
Untuk pertanyaan boleh wasap saya atau dm jer 😉
☎️ 60139781362 (sis aisyah)
.
#niqab #niqabis #niqabismalaysia #niqabi #niqabviral #niqabexclusive #niqabbaru #niqabyaman #niqabyemen #niqabyemeni #niqabumrah #niqabraya #niqabwalimah #niqabbrunei #niqabsingapore #purdahmurah #niqablacey #niqabsulam #yamansafiyyalovers #yamanbss #bsslover


0

Elhuda Niqab Original Malaysia 🇲🇾, kini hadir di Indonesia 🇮🇩 .
.
💕❤️💐 Siapa mau pesan bisa whatsapp kak Susy. 087781805996 pengiriman Bogor, Indonesia 🇲🇨🇮🇩 klik link di bio otomatis tersambung ke whatsapp 😘💕
.
#niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #niqabbabydoll #niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover #elhud #niqabelhuda #niqabbutterfly #niqabcollection #cadarbutterfly


3

Be the best version of yourself 💓
.
Kalau kami tambah warna baru untuk Bawal Haura ni ada yang nak tak ? 🙈
.
.


1

KHAS KELUARAN Tahun Ini 🇲🇨
Selepas setahun Qibtiyyah hanya mengeluarkan Veil berwarna hitam, alhamdulillah untuk tahun ini kami bawakan Veil edisi berwarna.
.
.
PRODUK : QIBTIYYAH VEIL .
.
Dapatkan Veil warna favorite anda sekarang
Dibuka PO, untuk pemesanan ☺️ contact whatsapp -->> klik link di bio -->> (kak Susy) +62 8778180 5996 whatsapp only 🇲🇨Bogor, Indonesia .
#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


0

KHAS KELUARAN Tahun Ini 🇲🇨
Selepas setahun Qibtiyyah hanya mengeluarkan Veil berwarna hitam, alhamdulillah untuk tahun ini kami bawakan Veil edisi berwarna.
.
.
PRODUK : QIBTIYYAH VEIL .
.
Dapatkan Veil warna favorite anda sekarang
Dibuka PO, untuk pemesanan ☺️ contact whatsapp -->> klik link di bio -->> (kak Susy) +62 8778180 5996 whatsapp only 🇲🇨Bogor, Indonesia .
#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


2

KHAS KELUARAN Tahun Ini 🇲🇨
Selepas setahun Qibtiyyah hanya mengeluarkan Veil berwarna hitam, alhamdulillah untuk tahun ini kami bawakan Veil edisi berwarna.
.
.
PRODUK : QIBTIYYAH VEIL .
.
Dapatkan Veil warna favorite anda sekarang
Dibuka PO, untuk pemesanan ☺️ contact whatsapp -->> klik link di bio -->> (kak Susy) +62 8778180 5996 whatsapp only 🇲🇨Bogor, Indonesia .
#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


3

KHAS KELUARAN Tahun Ini 🇲🇨
Selepas setahun Qibtiyyah hanya mengeluarkan Veil berwarna hitam, alhamdulillah untuk tahun ini kami bawakan Veil edisi berwarna.
.
.
PRODUK : QIBTIYYAH VEIL .
.
Dapatkan Veil warna favorite anda sekarang
Dibuka PO, untuk pemesanan ☺️ contact whatsapp -->> klik link di bio -->> (kak Susy) +62 8778180 5996 whatsapp only 🇲🇨Bogor, Indonesia .
#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


0

KHAS KELUARAN Tahun Ini 🇲🇨
Selepas setahun Qibtiyyah hanya mengeluarkan Veil berwarna hitam, alhamdulillah untuk tahun ini kami bawakan Veil edisi berwarna.
.
.
PRODUK : QIBTIYYAH VEIL .
.
Dapatkan Veil warna favorite anda sekarang
Dibuka PO, untuk pemesanan ☺️ contact whatsapp -->> klik link di bio -->> (kak Susy) +62 8778180 5996 whatsapp only 🇲🇨Bogor, Indonesia .
#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


0

KHAS KELUARAN Tahun Ini 🇲🇨
Selepas setahun Qibtiyyah hanya mengeluarkan Veil berwarna hitam, alhamdulillah untuk tahun ini kami bawakan Veil edisi berwarna.
.
.
PRODUK : QIBTIYYAH VEIL .
.
Dapatkan Veil warna favorite anda sekarang
Dibuka PO, untuk pemesanan ☺️ contact whatsapp -->> klik link di bio -->> (kak Susy) +62 8778180 5996 whatsapp only 🇲🇨Bogor, Indonesia .
#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


3

Dah cuba macam2 jenis tapi takde lagi yang betul2 selesa dan berkenan dihati😭 ??
.
Niqab Yaman Gred AAA adalah satu2nya "NIQAB AIRCOND" yang sangat selesa & super SOFT 😍
.
Tak percaya ?? Awak kenalah cuba sendiri kalau nak tahuu 😘
.
Diantara sebab2 kenapa awak mesti pilih NIQAB YAMAN 1 LAYER FLOWER
.
Material of course 100% Chiffon Dari Yaman, Dijahit dengan kasih sayang, teliti (kemas yakmat). SUPER SOFT, Keselesaan yg tiada tandingan, Flowly feeling macam princess, Mudah bernafas, Labuh menutup dada dan Hitam pekat yang tampak exclusive
.
Harga : RM45
Postage : RM6 SM&SS
.
To order online or walk in 👇🏻
WhatsApp
📞60139781362
📞60139781362
📞60139781362

Walk in : BUTIK PURDAH
No.56 Jalan Ismail 83200 Senggarang
Batu Pahat Johor Malaysia
.
#niqab #niqabis #niqabismalaysia #niqabi #niqabviral #niqabexclusive #niqabbaru #niqabyaman #niqabyemen #niqabyemeni #niqabumrah #niqabraya #niqabwalimah #niqabbrunei #niqabsingapore #purdahmurah #niqablacey #niqabsulam #yamansafiyyalovers #yamanbss #bsslover


0

Assalamualaikum ☺️ Selamat pagi #QEQueens. Alhamdulillah, Allah rezekikan kita bertemu lagi .
.
Di buka PO untuk semua All items QIBTIYYAH EXCLUSIVE ☺️💕
.
Bisa pesan ke kak susy whatsapp 087781805996 pengiriman bogor, Indonesia 🇮🇩 .
.
Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 kak susy Bogor Indonesia 🇮🇩 whatsapp 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


4

Kedai Online kami dah buka seperti biasa... Segala order niqab pun sebahagian dah dipos ya.. inshaaAllah malam sikit kakja bagi tracking no satu satu.

Ada yang nak jemput kami beraya masih dialu alukan 😘

Awak kat kampung lagi ke tu ?


6

Assalamualaikum.

Ada yang masih beraya dan dikampung ke ?
macamana Raya kalian tahun ni ? Ada yang tergosok niqab yaman sampai terbakar ke ?? ups...😚 inshaaAllah harap harap semuanya baik baik sahaja kan.

Oh ya,Kami team yemeniheejab ada sesuatu Istimewa untuk anda sepanjang Syawal 2018 ini..
Kontest 'Snap & Menang' utk anda. Post Gambar di Facecook atau Instagram sahaja! -Ikuti langkah mudah dibawah dan menangi hadiah utama duit raya bernilai Rm300.

Cara dan Syarat :
1) Snap Gambar raya bersama product yemeniheejab

2) Gunakan Slogan Kreatif 'Raya lebih nyaman dengan yemeniheejab kerana ..' 3) Akhiri setiap pos dengan hashtag #yemeniheejabraya2018

4) Post gambar selfie di Facebook atau Instagram dan pastikan acc anda public ya.

5) Tagg sahabat fillah anda dibawah sebagai tanda anda sudah mengikuti semua syarat diatas 😍

Mudahkan?
Dan pastinya anda salah seorang pemenang bertuah tuuu.

Terbuka kepada semua Warga Negara Malaysia

#niqabyaman #yemenilover


2

Elhuda Original Malaysia 🇲🇾, kini hadir di Indonesia 🇮🇩 .
.
Tudung Fatma syria 🇸🇾 .
💕❤️💐 Siapa mau pesan bisa whatsapp kak Susy. 087781805996 pengiriman Bogor, Indonesia 🇲🇨🇮🇩 klik link di bio otomatis tersambung ke whatsapp 😘💕
.
#niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #niqabbabydoll #niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover #elhud #niqabelhuda #niqabbutterfly #niqabcollection #cadarbutterfly


3

Elhuda Niqab Original Malaysia 🇲🇾, kini hadir di Indonesia 🇮🇩 .
.
💕❤️💐 Siapa mau pesan bisa whatsapp kak Susy. 087781805996 pengiriman Bogor, Indonesia 🇲🇨🇮🇩 klik link di bio otomatis tersambung ke whatsapp 😘💕
.
#niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #niqabbabydoll #niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover #elhud #niqabelhuda #niqabbutterfly #niqabcollection #cadarbutterfly


2

Elhuda Niqab Original Malaysia 🇲🇾, kini hadir di Indonesia 🇮🇩 .
.
💕❤️💐 Siapa mau pesan bisa whatsapp kak Susy. 087781805996 pengiriman Bogor, Indonesia 🇲🇨🇮🇩 klik link di bio otomatis tersambung ke whatsapp 😘💕
.
#niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #niqabbabydoll #niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover #elhud #niqabelhuda #niqabbutterfly #niqabcollection #cadarbutterfly


0

Elhuda Niqab Original Malaysia 🇲🇾, kini hadir di Indonesia 🇮🇩 .
.
💕❤️💐 Siapa mau pesan bisa whatsapp kak Susy. 087781805996 pengiriman Bogor, Indonesia 🇲🇨🇮🇩 klik link di bio otomatis tersambung ke whatsapp 😘💕
.
#niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #niqabbabydoll #niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover #elhud #niqabelhuda #niqabbutterfly #niqabcollection #cadarbutterfly


1

Elhuda Niqab Original Malaysia 🇲🇾, kini hadir di Indonesia 🇮🇩 .
.
💕❤️💐 Siapa mau pesan bisa whatsapp kak Susy. 087781805996 pengiriman Bogor, Indonesia 🇲🇨🇮🇩 klik link di bio otomatis tersambung ke whatsapp 😘💕
.
#niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #niqabbabydoll #niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover #elhud #niqabelhuda #niqabbutterfly #niqabcollection #cadarbutterfly


0

Elhuda Niqab Original Malaysia 🇲🇾, kini hadir di Indonesia 🇮🇩 .
.
💕❤️💐 Siapa mau pesan bisa whatsapp kak Susy. 087781805996 pengiriman Bogor, Indonesia 🇲🇨🇮🇩 klik link di bio otomatis tersambung ke whatsapp 😘💕
.
#niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #niqabbabydoll #niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover #elhud #niqabelhuda #niqabbutterfly #niqabcollection #cadarbutterfly


0

Elhuda Niqab Original Malaysia 🇲🇾, kini hadir di Indonesia 🇮🇩 .
.
💕❤️💐 Siapa mau pesan bisa whatsapp kak Susy. 087781805996 pengiriman Bogor, Indonesia 🇲🇨🇮🇩 klik link di bio otomatis tersambung ke whatsapp 😘💕
.
#niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #niqabbabydoll #niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover #elhud #niqabelhuda #niqabbutterfly #niqabcollection #cadarbutterfly


0

Elhuda Niqab Original Malaysia 🇲🇾, kini hadir di Indonesia 🇮🇩 .
.
💕❤️💐 Siapa mau pesan bisa whatsapp kak Susy. 087781805996 pengiriman Bogor, Indonesia 🇲🇨🇮🇩 klik link di bio otomatis tersambung ke whatsapp 😘💕
.
#niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #niqabbabydoll #niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover #elhud #niqabelhuda #niqabbutterfly #niqabcollection #cadarbutterfly


0

Jomlah join mana tahu rezqi korang duit raya dari kami kan..😘


4

Assalamualaikum.

Ada yang masih beraya dan dikampung ke ?
macamana Raya kalian tahun ni ? Ada yang tergosok niqab yaman sampai terbakar ke ?? ups...😚 inshaaAllah harap harap semuanya baik baik sahaja kan.

Oh ya,Kami team yemeniheejab ada sesuatu Istimewa untuk anda sepanjang Syawal 2018 ini..
Kontest 'Snap & Menang' utk anda. Post Gambar di Facecook atau Instagram sahaja! -Ikuti langkah mudah dibawah dan menangi hadiah utama duit raya bernilai Rm300.

Cara dan Syarat :
1) Snap Gambar raya bersama product yemeniheejab

2) Gunakan Slogan Kreatif 'Raya lebih nyaman dengan yemeniheejab kerana ..' 3) Akhiri setiap pos dengan hashtag #yemeniheejabraya2018

4) Post gambar selfie di Facebook atau Instagram dan pastikan acc anda public ya.

5) Tagg sahabat fillah anda dibawah sebagai tanda anda sudah mengikuti semua syarat diatas 😍

Mudahkan?
Dan pastinya anda salah seorang pemenang bertuah tuuu.

Terbuka kepada semua Warga Negara Malaysia

#niqabyaman #yemenilover


3

Assalamualaikum Taqaballahu minna wa minkum barakallahu fiikum minal aizin wal faizin 💌💕
.
Alhamdulillah ini adalah design terbaru dan terakhir untuk Aidilfitri yang bakal menjelma.
.
.
PRODUCT : ELYAH LACEY (3 LAYERS) - Premium Collection
MATERIAL : FULL ARITACHI
RELEASE DATE : 5 JUN 2018
💕
+ Come with premium hard box
.
For Order whatsapp kak Susy 🇲🇨 087781805996 atau klik link di bio pengiriman Bogor, Indonesia 🇮🇩 .
.
Sedikit penerangan berkenaan design Elyah. Design ini mempunyai 3 Layers dan merupakan kombinasi antara design niqab Qibtiyyah dan niqab Elma.
.
.
Boleh di perlbagaikan gaya. Bahagian belakangnya mempunyai layer yang panjang (curve) bertujuan untuk menutup bahagian pinggul seperti niqab Qibtiyyah, dan layer keduanya (square) boleh di biarkan sahaja di bahagian depan bertujuan untuk menutup mata atau boleh tarik ke belakang seperti pemakaian niqab Elma.
.
.
Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


7

Bawal Haura in Black. Cantik kan ? 🙊


3

Assalamualaikum Taqaballahu minna wa minkum barakallahu fiikum minal aizin wal faizin 💌💕
.
Alhamdulillah ini adalah design terbaru dan terakhir untuk Aidilfitri yang bakal menjelma.
.
.
PRODUCT : ELYAH LACEY (3 LAYERS) - Premium Collection
MATERIAL : FULL ARITACHI
RELEASE DATE : 5 JUN 2018
💕
+ Come with premium hard box
.
For Order whatsapp kak Susy 🇲🇨 087781805996 atau klik link di bio pengiriman Bogor, Indonesia 🇮🇩 .
.
Sedikit penerangan berkenaan design Elyah. Design ini mempunyai 3 Layers dan merupakan kombinasi antara design niqab Qibtiyyah dan niqab Elma.
.
.
Boleh di perlbagaikan gaya. Bahagian belakangnya mempunyai layer yang panjang (curve) bertujuan untuk menutup bahagian pinggul seperti niqab Qibtiyyah, dan layer keduanya (square) boleh di biarkan sahaja di bahagian depan bertujuan untuk menutup mata atau boleh tarik ke belakang seperti pemakaian niqab Elma.
.
.
Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


4

Assalamualaikum, selamat pagi 😍
.
Ada yang merancang nak berRara Wideshawl tak harini ?


3

Ada yang beraya ngan Niqab Yaman YH ke tahun ni ? Besok pagi ootd Raya jagan lupa tagg IG kami ya 😍

Ada duit raya kakJa nak selit untuk #yemenilover yang bertuahh.. jom tagg satu Rakan korang kat bawah.


3

29 Ramadhan 1439H ❤️ Moga amalan yang disemai selama ini tumbuh dengan elok, bukan layu dimamah masa

Moga iman yang dibina makin besar temboknya, bukan runtuh selepas hilangnya Ramadhan

Jaga iman, jaga ibadah, jaga akhlak, moga Ramadhan tahun depan kita dapat merasai kenikmatannya lagi
_
✔️Type : Yaman Flower By Safiyya Sabrina
✔️Price : RM 65
✔️Design : 2 layer butterfly long + sulam bucu layer depan
✔️Material : Yaman Gred AAA
✔️Postage : SS 12 SM 8
_
#niqabyamanbysafiyyasabrina #niqab #niqabis #niqabismalaysia #niqabi #niqabviral #niqabexclusive #niqabbaru #niqabyaman #niqabyemen #niqabyemeni #niqabumrah #niqabraya #niqabwalimah #niqabbrunei #niqabsingapore #purdahmurah #niqablacey #niqabsulam #yamansafiyyalovers #yamanbss #bsslover


3

Tanda cinta kepada Allah adalah banyak mengingat -Nya, karena tidaklah engkau menyukai sesuatu kecuali engkau akan banyak mengingatnya.
_
📌Type : Yaman Half By Safiyya Sabrina
📌Price : RM 25
📌Design : Curve , Rope
📌Material : Yaman Gred AAA
📌Postage : SS 12 SM 8
_
Whatsapp or DM only
☎️ +60139781362
☎️ +60139781362
☎️ +60139781362
Or Click No Dibio
_
#niqabyamanbysafiyyasabrina #niqab #niqabis #niqabismalaysia #niqabi #niqabviral #niqabexclusive #niqabbaru #niqabyaman #niqabyemen #niqabyemeni #niqabumrah #niqabraya #niqabwalimah #niqabbrunei #niqabsingapore #purdahmurah #niqablacey #niqabsulam #yamansafiyyalovers #yamanbss #bsslover


2

Ready stock ...ready stock 🤗🤗🤗🤗 siapa Cepat dia Dapat ✅
.
QIBTIYYAH Maria hidden eyes🌹
.
QIBTIYYAH EXCLUSIVE 👑
.
Untuk order Whatsapp kak susy 🇲🇨087781805996 atau klik link di bio 🌹💐👑
.
🌹NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE , ()🌹 kenapa anda harus memiliki Qibtiyyah exclusive ni? .
💐 Direka khas untuk muslimah yang sangat menitikberatkan tentang aurat. .
💐 Material high quality chiffon yang Sangat selesa dipakai walaupun dalam keadaan cuaca yg agak panas sekarang ni. .
💐 Design pada bahagian mata yang sangat comfy terutama bagi mereka yang memakai spec. .
💐 Dijahit 2 layer-bila pakai akan terletak elok & x perlu risau bila terbang ditiup angin. .
💐 Label sulaman warna emas yg sgt kemas-limited stock☝️

jadi?apa tunggu lagi?jangan terlepas peluang untuk memiliki #Qibtiyyahexclusive ni tau.
kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


1

Ready stock ...ready stock 🤗🤗🤗🤗 siapa Cepat dia Dapat ✅
.
QIBTIYYAH Maria hidden eyes🌹
.
QIBTIYYAH EXCLUSIVE 👑
.
Untuk order Whatsapp kak susy 🇲🇨087781805996 atau klik link di bio 🌹💐👑
.
🌹NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE , ()🌹 kenapa anda harus memiliki Qibtiyyah exclusive ni? .
💐 Direka khas untuk muslimah yang sangat menitikberatkan tentang aurat. .
💐 Material high quality chiffon yang Sangat selesa dipakai walaupun dalam keadaan cuaca yg agak panas sekarang ni. .
💐 Design pada bahagian mata yang sangat comfy terutama bagi mereka yang memakai spec. .
💐 Dijahit 2 layer-bila pakai akan terletak elok & x perlu risau bila terbang ditiup angin. .
💐 Label sulaman warna emas yg sgt kemas-limited stock☝️

jadi?apa tunggu lagi?jangan terlepas peluang untuk memiliki #Qibtiyyahexclusive ni tau.
kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


1

-
READY STOCK 😃🌹, siapa Cepat dia Dapat
.
Rayna Purple 🍃
.
Alhamdulillah, yang di nanti telah tiba. Kami bawakan khas purdah Rayna berwarna untuk penggemar purdah dari Qibtiyyah Exclusive. .
.
Masih mengekalkan material yang sama, ukuran yang sama dan dengan harga yang sama . So ayo pesan sekarang sebelum semua stok kehabisan 😁😁😁 .
Klik link whatsapp di bio ya.
kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞whatsapp kak Susy QE 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


0

-
READY STOCK 😃🌹, siapa Cepat dia Dapat
.
Rayna Green emerald 🍃
.
Alhamdulillah, yang di nanti telah tiba. Kami bawakan khas purdah Rayna berwarna untuk penggemar purdah dari Qibtiyyah Exclusive. .
.
Masih mengekalkan material yang sama, ukuran yang sama dan dengan harga yang sama . So ayo pesan sekarang sebelum semua stok kehabisan 😁😁😁 .
Klik link whatsapp di bio ya.
kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞whatsapp kak Susy QE 087781805996

#teamqemiera
#qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyahexclusivebrebes #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi#qibtiyyahexclusivesingapore #niqabbabydoll #qibtiyyahexclusivetaiwan #qibtiyyahexclusiveindonesia#niqabmalaysia #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover


2

Siapa beli grab niqab hulya ni ? Beli skrg sbb tgh ada promo kalau takde promo harga dah jadi mcm biasa tau ✔️ Harga promo : RM69
✔️ Harga asal : RM89
Buy 2 : RM130
Whatsapp +60139781362 (click no dibio)
#niqab #niqabis #niqabismalaysia #niqabi #niqabviral #niqabexclusive #niqabbaru #niqabyaman #niqabyemen #niqabyemeni #niqabumrah #niqabraya #niqabwalimah #niqabbrunei #niqabsingapore #purdahmurah #niqablacey #niqabsulam #yamansafiyyalovers #yamanbss #bsslover


1

Hat ni ramai sangat tau yang dah ade 😍 korang bila lagi ? Nak tahu tak kenape 1 niqab ni larisss sangat ?
.
Yelaaa dah nama pun niqab sulam kan😋 mestilah ada sulaman right ? Diberi pilihan sulaman yang menarik dengan banyak pasai tu customer rambang mata tengok koleksi sulaman and terus grabb 😘
.
Sualaman di layer belakang yang berbentuk U dan tidak labuh 👍🏻 takda lagi masalah terduduk atas niqab. Masalah angin bawa terebang 😂 sebab dah ada sulam sebagai pemberat
.
Harga : RM65 exc postage
Postage : RM7 SM&SS

Meh wasap sis sekarang untuk order dan boleh walk in juga ya uolls
📞0139781362
📞0139781362
📞0139781362

Walk in : Butik Purdah
No.56 Jalan Ismail 83200 Senggarang
Batu Pahat Johor Malaysia
.
#niqab #niqabis #niqabismalaysia #niqabi #niqabviral #niqabexclusive #niqabbaru #niqabyaman #niqabyemen #niqabyemeni #niqabumrah #niqabraya #niqabwalimah #niqabbrunei #niqabsingapore #purdahmurah #niqablacey #niqabsulam #yamansafiyyalovers #yamanbss #bsslover


2

Niqab Yaman Hidden Beads 2 layer
Taburan manik manik pada sekeliling layer belakang dan di bahagian hidden

Layer belakang beralun alun lembut ,, insya allah akhwat semua tidak akan merasa rugi mencuba niqab daripada material yaman

Sangat lembut, mudah bernafas, ringan, tiada jahitan di bawah mata, material tidak mencucuk/menganggu mata, bukaan yang luas 😍👍🏼 Suka takkk ? Jika berminat klik link dibio yaa 😉

#Niqab #Niqaboriginalyaman
#Niqabyamanoriginal
#NiqabYamanMalaysia
#NiqabYemen #NiqabYaman
#YemeniHeejabNiqabYaman
#yemeniheejabteam #abayayemen #abayamurah


0

Awak yang MALU matanya jadi tatapan, MALU mendapat jelingan ajnabi atau mata tidak tahan panas matahari 🌞

Marilah cuba niqab yaman asli dari yaman direka khas buat awak yang sukakan simple 😉

Niqab asli yaman kami mengutamakan keselesaan anda sepenuhnya.

Niqab 2 layer hidden plain yemeniheejab boleh menjadi payung anda ketika panas dan menutupi mata anda dari lelaki ajnabi.

Harga Niqab Yaman mampu milik kualiti high class AAA hanya RM60 sahaja

#Niqab #Niqaboriginalyaman
#Niqabyamanoriginal
#NiqabYamanMalaysia
#NiqabYemen #NiqabYaman
#YemeniHeejabNiqabYaman
#yemeniheejabteam #abayayemen #abayamurah


0

NIQAB LABUH SEMPURNA MENUTUPI DADA

Panjang hadapan #Niqab2layerPlainBasic ni sememangnya labuh sampai bawah dada dan menutup aurat sepenuhnya. Kira Extra Protection utk uolls bila pakai nanti 😉

Semua design #NiqabYaman dari Yemeni Heejab ni dah memenuhi cita rasa customer dari awal-awal lagi.

Dah Tak perlu risau cari niqab lain. Niqab Yemeni Heejab pun dah mencukupi syarat-syarat keinginan anda 👍😉 Jom cuba niqab basic dari kami 😍
Tekan link dibio
#Niqab #Niqaboriginalyaman
#Niqabyamanoriginal
#NiqabYamanMalaysia
#NiqabYemen #NiqabYaman
#YemeniHeejabNiqabYaman
#yemeniheejabteam #abayayemen #abayamurah


0