#nurraysa

Instagram photos and videos

#nurraysa#ApaSa#teamnurraysa#Nurraysa#KosmetikMudahDitanggalkan#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia#ProdukMesraWuduk#UsahawanJutawan#terapiinstagram#dianzvitamin#ajimaura#dexandra#sayajual#sugarbelle#kdollbeauty#bajuraya#Bymirasya#fattzura#jeragat#marykaymalaysia#jerawat#ajl32#teamkirah2018

Hashtags #nurraysa for Instagram

3 generasi. 3 bahan terbaik. 3 krim malam menggunakan SYN-AKE menjadikan ianya ICON VOODOO disamping teknologi kecantikan yang diuji dan dikaji oleh team R&D Voodoo Thailand.
.
.
KetigaΒ² krim ini mempunyai SATU TUJUAN iaitu menjadikan kulit wajah anda BEBAS DARI MASALAH!
.
.
Rasai sendiri kehebatan krim2 TERBAIK PREMIUM yang setanding dgn krim² international yang lain😘
.
.
😎 010-7010867
.
.
#facemaskmalaysia #MUA #kdollbeauty #dexandra #terapiistagram #sugarbelle #sugarbellecosmetic #dermapenseremban #dianzvitamin #dms360 #kdollbeauty #boosterwhitening #sugarbelle #mervecosmetic #parutlekuk #jerawatpasir #marykaymalaysia #muamalaysia #dermapenkualalumpur #mervecosmetics #nurraysa #dermapenjohor #jamujelita #ruangrezekihanania #organicskincare #melaka #coduitmjasin #codpoliteknik #merlimau #bbglowtreatment


1

AMEZON BOOSTER WHITE CREAM SLEEPING MASK..
.
.
Cara mudah untuk cantikkn kulit wajah anda.Kulit semakin bersih,sihat dan kelihatan glowing.
.
Manfaatkan bahan terbaik SYN-AKE peptide,KEFIR TERATAI dan GARAM MERAH JAMBU HIMALAYA.
.
Detoks cara mudah dan berkesan serta SELAMAT!! .
#facemaskmalaysia #MUA #kdollbeauty #dexandra #terapiistagram #sugarbelle #sugarbellecosmetic #dermapenseremban #dianzvitamin #dms360 #kdollbeauty #boosterwhitening #sugarbelle #mervecosmetic #parutlekuk jerawatpasir #marykaymalaysia #muamalaysia #dermapenkualalumpur #mervecosmetics #nurraysa dermapenjohor #jamujelita #ruangrezekihanania #organicskincare #melaka #coduitmjasin #codpoliteknik #merlimau #bbglowtreatment


2

PENTINGNYA MOISTURIZER.
.
Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda.
.
Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda 😘
.
Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah:
πŸ’• Melembapkan kulit
πŸ’• Membantu masalah kulit kering
πŸ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
πŸ’• Menyegarkan kulit
πŸ’• Mempunyai Vitamin E
πŸ’• Mengurangkan jeragat
πŸ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream. .
.
whatsapp zue
01119322675
. .
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#agennurraysa


0

PENTINGNYA MOISTURIZER.
.
Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda.
.
Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda 😘
.
Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah:
πŸ’• Melembapkan kulit
πŸ’• Membantu masalah kulit kering
πŸ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
πŸ’• Menyegarkan kulit
πŸ’• Mempunyai Vitamin E
πŸ’• Mengurangkan jeragat
πŸ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk


0

UV CREAM NURRAYSA ni best sangat sampai rasa nak guna hari hari 😍
.
Ianya melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri tau. Selain itu UV CREAM ini mengandungi SPF50.
.
Memang best sangat rasa kulit bila dah apply UV CREAM ni. Tak melekit plak tu.
.
Cara penggunaan: Selepas menggunakan Treatment Serum, sapu UV Cream ke seluruh muka dengan urutan secara memutar.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysadiyakinimesrawuduk


0

Sesekali kita kena scrub muka supaya sel kulit mati hilang dari muka digantikan dengan sel kulit sihat.
-
Barulah wajah kita lebih flawless kann. Sekarang ni mudah je nam flawless. Cuka guna skrub sejuk ni je.
-
Dengan harga cuma tiga puluh lapan ringgit tahan 2-3 bulan lagi tu. Memang jimatt aih.
-
Whatsapp 010-3410923 sekarang


1

PENTINGNYA MOISTURIZER.
.
Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda.
.
Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda 😘
.
Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah:
πŸ’• Melembapkan kulit
πŸ’• Membantu masalah kulit kering
πŸ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
πŸ’• Menyegarkan kulit
πŸ’• Mempunyai Vitamin E
πŸ’• Mengurangkan jeragat
πŸ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream.

Boleh dapatkan melalui ita,wsap je:
www.wasap.my/60195105727
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

PENTINGNYA MOISTURIZER.
.
Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda.
.
Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda 😘
.
Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah:
πŸ’• Melembapkan kulit
πŸ’• Membantu masalah kulit kering
πŸ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
πŸ’• Menyegarkan kulit
πŸ’• Mempunyai Vitamin E
πŸ’• Mengurangkan jeragat
πŸ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

ANGGUN ZARRA
.
REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
.
PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
.
MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
.
7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
.
POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
.
BF N WUDHU FRIENDLY
.
Whatsapp #jejakajualbaju untuk dapatkannya
πŸ“²+60145164512
πŸ“²+60145164512
πŸ“²+60145164512
.
.
.
.
.
.
#vyronneblouse #tyarablouse #raudalongtop #rozerrablouse #jwtar #casandrablouse #blousemurahmalaysia #blouse #anggunzarra
.
#aidijuma #ariani #bellezacollagen #blousebesar #blouseplussize #blousemurah #shaklee #nurraysa #dianzvitamin #palazopants
.
#bajuraya #tvalhijrah #cikgusekolah #palazzomurah #7harimencintaiku #cintafatamorgana #dianzvitamin #bawalmalaysia #terapiinstagram #bajuraya


0

Si gorgeous yang LAKU KERAS!!!
.
.
Sis nak ajar anak Bahasa Arab pun. Text in je dalam inbox..ada yang merisikΒ²,ada yang cuba nak bertunang,ada juga yang dah hantar hantaran nak pinang si GORGEOUS ni πŸ˜„..Happy sis as mak kepada gojes ni..ramai yang berkenan rupanya😘
.
.
Alhamdulillah..walaupun si AMEZON dgn PREMIUM ni macam dah low sikit..TAPI SEJAK 2 HARI NI ..ramai pulak yang bertanya "APA KHABAR?" seolah sedang menunggu jugak dua dara ni πŸ˜…..Jangan risau ya..AMEZON dgn PREMIUM masih ada lagi yang belum dipinang..sis idah memang jaga kualiti serta mas kawin mereka ni supaya tak terlalu rendah..tak terlalu mahal..alaΒ² kadar mampu sudah kan..
.
Jadi yang nak lamar 3 anak dara krim TERBAIK ni..cepat²lah whatsapp sis idah ni ye..sejak tahun 2016 sis idah jaga budak² ni 🀣
.
.
Jangan ketawa baca caption sis ok..ntah kenapa malam ni daku asik nak cerita pinang meminang🀣.
.
#VoodooMelaka #facemaskmalaysia #MUA #kdollbeauty #dexandra #terapiistagram #sugarbelle #sugarbellecosmetic #dermapenseremban #dianzvitamin #dms360 #kdollbeauty #boosterwhitening #sugarbelle #mervecosmetic #parutlekuk #jerawatpasir #marykaymalaysia #muamalaysia #dermapenkualalumpur #mervecosmetics #nurraysa #dermapenjohor #jamujelita #ruangrezekihanania #organicskincare #melaka #coduitmjasin #codpoliteknik #merlimau #bbglowtreatment


0

Nurraysa Collagen Soap (55gm)
Merawat jerawat
Merawat jeragat
Merawat kulit berminyak
Memudarkan parut
Mengecilkan liang pori pada wajah
Mencerahkan kulit wajah
Membuang sel-sel kulit mati
Melembapkan kulit muka
Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
Mengurangkan whitehead & blackhead
Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
Menghilang bau badan
Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
Beli secara online di http://ow.ly/cuMD30f1DRA #kedainuronline #nurraysa #onlineshop


0

PENTINGNYA MOISTURIZER.
.
Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda.
.
Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda 😘
.
Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah:
πŸ’• Melembapkan kulit
πŸ’• Membantu masalah kulit kering
πŸ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
πŸ’• Menyegarkan kulit
πŸ’• Mempunyai Vitamin E
πŸ’• Mengurangkan jeragat
πŸ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Masalah rambut kasar , gugur dan kelemumur?
Saya cadangkan korang cuba Habbatus Sauda Hair Treatment Nurrraysa ni πŸ‘‡
DISKAUN RM5.10
2 dalam 1 , Shampoo + Conditioner sekali.
Sangat jimat. Tak perlu pakai conditioner lagi dah.
Berminat? Sila klik link ni http://produkmuslim.wasap.my/

#nurraysa
#shampoomurah


0

STUCK DALAM BUSINESS

Kenapa sesetengah orang stuck dalam business? selain daripada tak structure business.

Sebab lain adalah tak besarkan Big WHY.
Dia masih berada di WHY yang lama sedangkan big why dia telah tercapai. .
.
#foundernurraysa #entrepreneur #woman #nurainizolkepeli #malaysian #mother #wife #produkmesrawuduk #produkkecantikan #bussineswoman #youngmillionaire #nurraysa #ootd


2

Fresh FEEDBACK !!
..
HANYA GUNA 3 PRODUK NI JER MUKA KORUNK LIKE PROFESIONAL MUA 😱😱
..
.
πŸ’₯Tak perlu guna bedak compact
πŸ’₯Tak perlu guna toner
πŸ’₯Tak perlu guna cream UV
πŸ’₯Tak perlu guna cream siang
πŸ’₯Tak perlu guna concealar
πŸ’₯Tak perlu guna foundation
.
Hanya dengan BC CREAM DYXY
Semuanya dah LENGKAP uolss.
And SPRAY #facemist MINERAL GREEN TEA ☺️☺️ make up bole tahan 8 jam dan dan GLOWING MOWING.
..
.
Guna pulak BRUSH MAKE UP #sintetik yang comel ni dah macam profesional make up tau. Menarik dan tertarik kan. .
.
➑️EXTRA FREE GIFT🎁
➑️STOK TERHADπŸ’β€β™€οΈ
.
Place ur order now
Whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/601155700390
.. .
#dyxymelaka #dyxymelaka #muaseremban #muamelaka
#dyxybccream #coddyxy
#bccreambydyana
#instafamous #bazarpaknil
#muamakeup #foundation
#makeupartis #concealar
#makeupkorea #bbcream
#foundation #lipstikdyxy
#makeupmurah
#bazaronline #nurraysa
#terapiinstagram #dexandra
#ajimaura #makeupmalaysia #raya2018 #dyxypenang #muapenang


1

.
.
Thank you sis. All the 3 boxes sold to her already. I have only one box left now. Please dm me for booking. First come first serve basis.
.
.
.
Fast selling item. Better hurry up now! 😘
.
.
.
Click link at bio for fast response! ❀️
.
.
.


3

Nak dapatkan produk #nurraysa? Meh PM


0

CLIENT HAPPY IG SHOP NAIK 11K FOLLOWERS! 😍😍😍
.
.
.
Alhamdullilah, service kami dapat membantu ramai orang (bisnes owners, founder product, public figure dll) dalam membina TRUST & BRANDING di semua social media spt Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Google+, Spotify dll 😍
.
.
'when there is no trust, there is no relationship' πŸ’₯
.
.
Mereka sudah, anda bila lagi?
Jangan sampai competitors anda buat dulu!


3

Alhamdulillah tinggal lebih kurang sebulan je lagi Ramadhan Al Kareem akan tiba πŸ’•
-
Korang dah buat persiapan ka?
Antara bekal yang perlu kita siapkan (seperti amalan ulama salafush shalih terdahulu) mereka berdoa kepada Allah agar disampaikan kepada Ramadhan. Lalu mereka berdoa agar Allah berkenan menerima amal ibadah mereka.
-
Siapa yang ingin mendapatkan hasil baik di bulan Ramadhan maka ia harus menyiapkan dengan baik bekal-bekalnya. InsyaAllah 🌸
-
πŸ”₯ P/S : #Bymirasya pun sedang persiapkan koleksi Ramadhan ni untuk you all. Boleh lah pakai samaΒ² gi terawih nanti 😍 Can't wait ! πŸ˜‡ Siapa nakkk?
.
.
#HandsockAlyaaAziz #DropshipSahAlyaaAziz #SupportTeamAlyaaAziz #MawaddahIzzati #Bymirasya #AdraaBymirasya #TeamBM #BymirasyaJMR18 #BMLebaran2017 .
#Handsock #HandsockMurah #Tudung #TudungMurah #TudungLabuh #TudungPrinted #Shawl #ShawlMurah #ShawlPrinted #InstantShawl #Bawal #BawalMurah #BawalPrinted #Nurraysa #DyxyCosmetic #MiniSkirt #CintaFatamorgana #dramaMrGrey


1

🌷Q: Adakah losyen badan ini boleh putihkan kulit secara kekal?
.
-
A:Β Untuk penggunaan dalam jangka masa panjang ia boleh membantu mencerahkan kulit secara kekal.
🌟 .
.
.
#Nurraysa #NurraysaSG
#TeamFAFRSG #allaboutnurraysa
#InstantPearlGlow #InstantPearlGlowNurraysa
#bodylotion #handlotion #lotionSG
#WudhuFriendly #SolatFriendly
#jerawat #jeragat #eczema #pores
#Singapore πŸ‡ΈπŸ‡¬


0

Actually,Su dulu pun tak minat scrub pun. Su tak tahu pun sebernanya harapkan basuh muka dengan cleanser je TAK CUKUP tau.

Ni Su listkan KENAPA KENE BERSCRUBπŸ˜‰(DAN SCRUB PILIHAN su ofcoz la #Scrubsejukviral tu😍) πŸƒKelebihan berskrubπŸƒ

Skrub menyingkir sel kulit mati yang menyebabkan produk wajah yang disapu tidak dapat meresap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap. Ia juga boleh membantu mengelakkan liang pori daripada tersumbat yang akan menyebabkan jerawat.

Scrub wajah memang penting untuk exfoliate muka kita daripada sel-sel mati. Sel-sel mati ni yang menyebabkan muka kita gelap, make up tak sekata, dan kelihatan kusam. Seterusnya menyebabkan liang pori tersumbat dan mengakibatkan jerawat. Then, lepas scrub sangat sesuai untuk kita pakai serum atau anything for skin sebab ia akan meresap dengan lebih effective.

Kelebihan berskrub : πŸƒSingkir kulit mati
πŸƒMemudarkan parut
πŸƒMelicinkan kulit
πŸƒMengelakkan pori-pori tersumbat
πŸƒMemudahkan penyerapan produk wajah

Nur Sumayyah:
#hilangparut #hilangparutjerawat #hilangjerawat #hilangparutjeragat #hilangjeragat #jerawat #jeragat #ekzema #kulitsensitif #mukaputih #sayajualserum #sayajualskrub #organicskrub #scrubmalaysia #skrubmalaysia #sabunpemutihkulit #sabunberas #sabunwajah #quputeh #nurraysa #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #uia #like4like
#follow4follow #TitanAngels #ByHerInspire #GreenTeaMintFaceScrub


0

Nyumm nyummm!! Sedap tak tengok gambar ni?
Ini bukan Eskrem perisa mint chocolate chip tau. Ini bukan Smoothies perisa kiwi jugak.
Perkenalkan inilah produk terbaru yang Su jual sekarang, Green Tea Mint Face Scrub a.k.a #SkrubSejukViral ❀️ Jatuh cinta berkaliΒ²πŸ˜«πŸ˜‚
Nur Sumayyah:
#hilangparut #hilangparutjerawat #hilangjerawat #hilangparutjeragat #hilangjeragat #jerawat #jeragat #ekzema #kulitsensitif #mukaputih #sayajualserum #sayajualskrub #organicskrub #scrubmalaysia #skrubmalaysia #sabunpemutihkulit #sabunberas #sabunwajah #quputeh #nurraysa #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #uia #like4like
#follow4follow #TitanAngels #ByHerInspire #GreenTeaMintFaceScrub


0

KELEBIHAN SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB
.
Kelebihan Scrub Nurraysa :
βœ… Membantu kulit agar lebih sihat dan anjal
βœ… Membantu mencegah jerawat pada wajah
βœ… Membantu melembapkan & melindungi kulit agar lebih lembut
.
Cara Penggunaan:
1.Basahkan permukaan yang hendak dibersihkan
2.Gosok dan ratakan skrub pada seluruh badan dan muka kecuali di bahagian mata
3.Selepas 10-15 minit, bilas dengan air bersih
4.Kemudian keringkan dengan tuala bersih
5.Sesuai digunakan 3kali seminggu pagi dan malam
.
Scrub pada badan boleh, muka pun boleh. Jimat sangat. .
Berminat? WhatsApp kami di 0163652707 untuk order atau pertanyaan lebih lanjut. Kami sedia membantu anda.
#abglongNurraysa
#Softeningfacialbodyjellyscrub
#nurraysa
#teamnurraysa


0

Hai awak! Nak bagitau Green Tea Mint Face Scrub ni memang tengah HOT MELETOP tau ! Ramai dah jatuh hati dengan SCRUB ni ! Sebab apa?? Kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya!
βœ”οΈMenyingkirkan sel kulit mati & kusam
βœ”οΈMembersihkan kotoran dari dalam liang pori
βœ”οΈ Mengecilkan liang pori
βœ”οΈ Mengecutkan & merawat jerawat
βœ”οΈ Memudarkan parut jerawat/jeragat
βœ”οΈ Menanggalkan white/blackhead
βœ”οΈ Mencerah, melembutkan & melembabkan kulit

Bahan yang digunakan tersangat lah BERKUALITI
βœ”οΈEXTRA Green Tea
βœ”οΈEXTRA Argan Oil
βœ”οΈEXTRA Walnut
βœ”οΈEXTRA Stemcell
βœ”οΈEXTRA Peppermint
πŸ€Semestinya LULUS KKM
Nur Sumayyah:
#hilangparut #hilangparutjerawat #hilangjerawat #hilangparutjeragat #hilangjeragat #jerawat #jeragat #ekzema #kulitsensitif #mukaputih #sayajualserum #sayajualskrub #organicskrub #scrubmalaysia #skrubmalaysia #sabunpemutihkulit #sabunberas #sabunwajah #quputeh #nurraysa #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #uia #like4like
#follow4follow #TitanAngels #ByHerInspire #GreenTeaMintFaceScrub


0

KELEBIHAN SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB
.
Kelebihan Scrub Nurraysa :
βœ… Membantu kulit agar lebih sihat dan anjal
βœ… Membantu mencegah jerawat pada wajah
βœ… Membantu melembapkan & melindungi kulit agar lebih lembut
.
Cara Penggunaan:
1.Basahkan permukaan yang hendak dibersihkan
2.Gosok dan ratakan skrub pada seluruh badan dan muka kecuali di bahagian mata
3.Selepas 10-15 minit, bilas dengan air bersih
4.Kemudian keringkan dengan tuala bersih
5.Sesuai digunakan 3kali seminggu pagi dan malam
.
Scrub pada badan boleh, muka pun boleh. Jimat sangat. .
Berminat? WhatsApp saya di 011-3523 8808 untuk order atau pertanyaan lebih lanjut..
.
Silakan SHARE.
.
#Softeningfacialbodyjellyscrub
#nurraysa
#teamnurraysa


0

Terkadang, bila buat something, there’s a thing yang penting!
β€”
Guess what?
β€”
Yess, KONFIDEN tu yang plg utama taw!
.
___
β™₯️


1

BATRISYA FLORAL SULAM KURUNG
πŸ”ΉCode:
Dewasa: 3549
Budak: 3550
.
Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
Size Dewasa: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
Size Budak: XS, S, M, L, XL
.
🌟Dewasa: Tangan Zip Sorok | Budak: Biasa
🌟Dewasa: Zip Sorok Belakang | Budak: Zip Sorok Belakang
🌟Dewasa: Skirt Umbrella Cut - Pinggang Kiri & Kanan > Getah .
Budak: Skirt Duyung Cut - Full Getah
🌟 Sulam
↔️ Berat Dewasa: 650gram +/-
↔️ Berat Budak: 290gram +/-
.
HARGA (TERMASUK POS):
.
πŸ”ΈDEWASA:
RM148 SM & RM153 SS
.
πŸ”ΈBUDAK:
RM97 SM & RM100 SS

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #ryanazcollection #bokitta #calaqisya #bellaammara #kekaboo #sugarscarf #minkaffe #dyxy #nurraysa #dianz #sobella #ronella #pemutihgigi #secretcorrea #iphonemalaysia #detoxteamalaysia #supplementkurus #thebeautyhacks #jamutunteja #dexandra #shaklee #marykaymalaysia #susukambing


0

Allahu Akbar... πŸŒΉπŸƒπŸŒΈ Two hearts in love need no words..πŸ’ž πŸ‘‰ Paris, France πŸ‘ˆ πŸ’šπŸ’šπŸ’š #ApaSa
#Nurraysa
#ProdukMesraWudhuk
#MudahDitanggalkan
#Izarateam


0

Alhamdulillah... πŸŒΈπŸƒπŸŒΉ A must visit place and don't forget to stay there for a couple days..😍 β—Žβ—ŽStavenger, Norwayβ—Žβ—Ž ❀️❀️❀️ #ApaSa
#Nurraysa
#ProdukMesraWudhuk
#MudahDitanggalkan
#Izarateam


0

🌸ARGAN WHITENING MOISTURIZER🌸
Harga asal RM50
βœ…Harga promosi RM39.
Postage rm7sm/rm11ss
.
☎️WHATSAPP .
PENTINGNYA MOISTURIZER.
.
Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda.
.
Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda 😘
.
Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah:
πŸ’• Melembapkan kulit
πŸ’• Membantu masalah kulit kering
πŸ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
πŸ’• Menyegarkan kulit
πŸ’• Mempunyai Vitamin E
πŸ’• Mengurangkan jeragat
πŸ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Siapa ada masalah rambut kasar , gugur dan kelemumur?
Habbatus Sauda Hair Treatment Nurrraysa
DISKAUN RM5.10 πŸ‘‡

2 dalam 1 , Shampoo + Conditioner sekali.
Sangat jimat. Tak perlu pakai conditioner lagi dah.
Komen NAK

#nurraysa
#asmadahari
#nurraysashahalam


0

Vitamin C untuk kulit dan wajah.

Kulit cerah sekata.
🍊 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin.
.

Kulit muda & tegang.
🍊 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda.
.

Kulit cantik & sihat.
🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda.
.

Kulit lembab & lembut.
🍊 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda.
.

Kulit bebas jerawat.
🍊 Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat.
.

Kulit bebas jeragat.
🍊 Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten.


1

Cantikan mata dengan set nurraysa ini. Menjadikan mata lain daripada biasa. πŸ’˜ Eyeliner - berbentuk tirus dan mudah digunakan. Tidak hitamkan mata dan mudah dicuci. πŸ’˜ Mascara - tiada kandungan silikon. Melentikkan bulu mata dan mudah dicuci. πŸ’˜ Eyebrow - disertakan dengan berus untuk merapikan kening. Berwarna coklat gelap dan senang digunakan untuk melukis.

#teamnurraysasbe
#zhafarich
#nurraysa #nurraysacheras


0

MENGINTAI AKU DI NERAKA.
.
Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit.
.
Aku disini dengan hati yang hancur kernanya.
"Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.."
.
Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan.
.
Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah.
.
Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.?
.
Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan.
.
.
Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu.
.
Dapatkan Sekarang! +60136998215
.
.
#semusimdibarzakhTK
#ketikaazazilberputusasaTK
#semusimdimahsyarTK
#mengintaiakudinerakaTK
#teamkirah2018 #jomrepost #ajl32
#makeupartist #makeup #nurraysa #teamkirah2018 #bukuislam #novelmelayu #novelislamic #usrah #hijanahhazalif #handsockdwitone #bajumuslimah #fattzura #blouselabuh #hijabgaleria #farahfakhira #401production #ajl32 #teega #klspecialforce #ggv


1

[ RIANG RAYA EDISI 2018 ]
.
LAVENIA KURUNG EXCLUSIVE
.
🍁 Exclusive Design Inspired
🍁 High Quality Royal Silk
🍁 Design kurung modern
🍁 Size available S M L XL
🍁 Berdutt & Berzip di belakang
🍁 Kain A cutt
🍁 Pinggang kain bergetah kiri kanan
🍁 Minimal ironing
.
Hati berkenan sudah ? 😍
.
Sila whatsapp : πŸ“² Whatsapp SEKARANG 019-5966373
πŸ“² Whatsapp SEKARANG 019-5966373
πŸ“² Whatsapp SEKARANG 019-5966373
.
πŸ”ΉProceed order 1 - 3 hari
.
πŸ”ΉUkur dahulu sebelum membuat pembelian
.
πŸ”Ή5 - 10% warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan pada gambar

HARGA:
RM115 SM / RM120 SS.
Free postage

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #telekungsitikhadijah #zaloramy #calaqisya #bellaammara #ryanazcollection #sugarscarf #lentikdara #dyxy #nurraysa #dianz #kopihijau #minyakargan #serumjeragat #jamususukdara #charmsglow #vitaminc #missvperfume #ainaaserum #charmsmalaysia #dexandra #shaklee #meeraclegemstonebeauty #marykaymalaysia


0

MENGINTAI AKU DI NERAKA.
.
Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit.
.
Aku disini dengan hati yang hancur kernanya.
"Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.."
.
Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan.
.
Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah.
.
Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.?
.
Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan.
.
.
Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu.
.
Dapatkan Sekarang! +60136998215
.
.
#semusimdibarzakhTK
#ketikaazazilberputusasaTK
#semusimdimahsyarTK
#mengintaiakudinerakaTK
#teamkirah2018 #jomrepost #ajl32
#makeupartist #makeup #nurraysa #teamkirah2018 #bukuislam #novelmelayu #novelislamic #usrah #hijanahhazalif #handsockdwitone #bajumuslimah #fattzura #blouselabuh #hijabgaleria #farahfakhira #401production #ajl32 #teega #klspecialforce #ggv


1

#assalamualaikum .
.
Rezeki adalah anugerah dan ketetapan Allah.
.
Apa yang AMAT PENTING ialah PERCAYA dan YAKIN pada Allah Ya Baari Pengatur segala kehidupan kita.


19

MENGINTAI AKU DI NERAKA.
.
Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit.
.
Aku disini dengan hati yang hancur kernanya.
"Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.."
.
Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan.
.
Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah.
.
Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.?
.
Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan.
.
.
Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu.
.
Dapatkan Sekarang! +60136998215
.
.
#semusimdibarzakhlllfab1
#ketikaazazilberputusasalllfab1
#semusimdimahsyarlllfab1
#mengintaiakudinerakalllfab1
#hadifayyadhproductionlllfab1
#TeamDhirarFayyadhArmy
#TeamDhirar2018#jomrepost
#makeupartist #makeup #nurraysa #teamkirah2018 #bukuislam #novelmelayu #novelislamic #usrah #hijanahhazalif #handsockdwitone #bajumuslimah #fattzura #blouselabuh #hijabgaleria #farahfakhira #401production #ajl32 #teega #klspecialforce #ggv


1

CABUTAN BERTUAH NURRAYSA !
.
Atas permintaan ramai #nurraysalovers , tahu tak bermula 15 Feb 2018 sehingga 15 Mei 2018, Nurraysa HQ sekali lagi mengadakan cabutan bertuah khas untuk uolls.
.
Dengan pembelian RM30 korang layak untuk dapat satu voucher dan berpeluang memenangi RANTAI EMAS, GELANG EMAS, SUBANG EMAS & LOKET EMAS TAU ! :) Tinggal kan no hp anda di bawak untuk join .
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

ANGGUN ZARRA
.
REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
.
PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
.
MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
.
7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
.
POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
.
BF N WUDHU FRIENDLY
.
Whatsapp #jejakajualbaju untuk dapatkannya
πŸ“²+60145164512
πŸ“²+60145164512
πŸ“²+60145164512
.
.
.
.
.
.
#vyronneblouse #tyarablouse #raudalongtop #rozerrablouse #jwtar #casandrablouse #blousemurahmalaysia #blouse #anggunzarra
.
#aidijuma #ariani #bellezacollagen #blousebesar #blouseplussize #blousemurah #shaklee #nurraysa #dianzvitamin #palazopants
.
#bajuraya #tvalhijrah #cikgusekolah #palazzomurah #7harimencintaiku #cintafatamorgana #dianzvitamin #bawalmalaysia #terapiinstagram #bajuraya


1

Siapa da cuba kurma Dabbas ni? Sedap ke sangat Sedap? 😍😍😍 Jom kita tengok apa kata mereka yang dah pernah makan Kurma Dabbas Nurraysa ni :) Silakan share & like, semoga ianya bermanfaat pada orang lain. .
.
whatsapp
01119322675
.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Dah rawat muka dengan sabun kolagen? Alaa kenapa lengah2kan. Kena la istiqamah πŸ˜—πŸ˜— minum aiq banyak2 tau..Baru menjadi..hehehe
Cara buat masker dengn sabun collagen Nurraysa 😍
1. Cuci muka seperti biasa
2. Gosok ketulan sabun pada wajah sehingga berbuih.
3. Urut seluruh muka sehingga sabun meresap ke wajah dan muka rasa tegang
4.lepas tu boleh biarkan wajah dengan buih buih di muka dan tidur
5.esok bangun, bilas macam biasa
6. Cuci dengan sabun macam biasa

Siap❀️ muka rasa lebih tegang, jerawat kecut perlahan lahan, muka tak berminyak dah.
#sabuncollagenajaib #ezime #semuabolehcantik #calit2jecantik #produkmesrawudhuk #apasa #nurraysa #Nurraysa
#TeamNurraysa
#BeautyConsultantNurraysa
#BusinessConsultantNurraysa
#Nurraysakedah
#IdamanRichTeam
#Stokiswanted
#AgenWanted
#NiagaTanpaModal


0

Pembelian produk Nurrasya RM30 ke atas boleh join cabutan bertuah menang barang kemas.Jom shopping produk-produk Nurrasya Beauty 😍
#dropshipdiperlukansegera.
#carirezekidarirumah
#surirumahsepenuhmasa
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#codgombakbatucaves
http://www.wasap.my/601126796971


2

Manfaat serum
.
βœ… Melembapkan kulit
βœ… Membuat struktur kulit lebih anjal dan lembut
βœ… Menyamarkan kedutan pada wajah
βœ… Melambatkan penuaan
βœ… Menghaluskan dan mencerahkan kulit
βœ… Membekalkan nutrisi kepada kulit
.
πŸ“² WhatsApp 0193589769 πŸ“² WhatsApp 0193589769


1

ANGGUN ZARRA
.
REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
.
PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
.
MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
.
7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
.
POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
.
BF N WUDHU FRIENDLY
.
Whatsapp untuk dapatkannya
πŸ“²+60196629493
.
.
.
.
.
.
#vyronneblouse #tyarablouse #raudalongtop #rozerrablouse #jwtar #casandrablouse #blousemurahmalaysia #blouse .
.
#neelofa #babyctdk #fattzura #kurungmini #kurungsyarie #blousemurah #bawalmurah #nurraysa #dyxy #zizanrazak
.
#bajuraya #upsi #cikgusekolah #calitcalitcantik #jamutunteja #cintafatamorgana #rayacollection2018 #blousemalaysia #ajimaura #raya2018


1

ANGGUN ZARRA
.
REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
.
PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
.
MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
.
7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
.
POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
.
BF N WUDHU FRIENDLY
.
Whatsapp untuk dapatkannya
πŸ“²+60196629493
.
.
.
.
.
.
#vyronneblouse #tyarablouse #raudalongtop #rozerrablouse #jwtar #casandrablouse #blousemurahmalaysia #blouse .
.
#neelofa #babyctdk #fattzura #kurungmini #kurungsyarie #blousemurah #bawalmurah #nurraysa #dyxy #zizanrazak
.
#bajuraya #upsi #cikgusekolah #calitcalitcantik #jamutunteja #cintafatamorgana #rayacollection2018 #blousemalaysia #ajimaura #raya2018


0

The end of the page