#obesiti

Instagram photos and videos

#obesiti#royalejussulin#gemuk#kencingmanis#gout#darahtinggi#kolestrol#diabetes#medical#bacaangulaturun#darahrendah#herbal#asma#jussulin#saraf#matipucuk#buahpinggang#herb#potonggula#penawardiabetes#insulin#penawarkencingmanis#RJS#rawatankencingmanis#ubatkencingmanis#ubatdiabetes#potonggulajanganpotongkaki

Hashtags #obesiti for Instagram

🔥🔥NUTRISI UNTUK BANTU ANDA SLIMMING🔥🔥
.
.
Antara set slimming yang memang sangat membantu untuk menurunkan berat badan secara SIHAT DAN BERKESAN. Meh nana share apa kebaikan dan manfaat setiap satu produk dalam set slimming nih!
.
.
ESP: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #ESP #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat


0

[ NEW ! FRESH DARI LADANG ! .
.
.
Khas untuk yang Nak #Cerah & #Antiaging .
New saint blanc from Swiss . .
.
.
Kami nak bagi Diskaun Istimewa untuk 100 orang terawal sahaja tau . .
.
.
Tekan link bawah ni . .
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60139927746&text=NakSB .
.
.
#saint blanc #whitening #viral #mixingwhite #glutax #jerawat #beauty #glutathione #collagen #hashtag #obesiti #kesihatan #slimming #parut #kurus #pemborongsuntikanvitaminc #hotitem #hotselling


0

[ NEW ! FRESH DARI LADANG ! .
.
.
Khas untuk yang Nak #Cerah & #Antiaging .
New saint blanc from Swiss . .
.
.
Kami nak bagi Diskaun Istimewa untuk 100 orang terawal sahaja tau . .
.
.
Tekan link bawah ni . .
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60139927746&text=NakSB .
.
.
#saint blanc #whitening #viral #mixingwhite #glutax #jerawat #beauty #glutathione #collagen #hashtag #obesiti #kesihatan #slimming #parut #kurus #pemborongsuntikanvitaminc #hotitem #hotselling


0

[ NEW ! FRESH DARI LADANG ! .
.
.
Khas untuk yang Nak #Cerah & #Antiaging .
New saint blanc from Swiss . .
.
.
Kami nak bagi Diskaun Istimewa untuk 100 orang terawal sahaja tau . .
.
.
Tekan link bawah ni . .
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60139927746&text=NakSB .
.
.
#saint blanc #whitening #viral #mixingwhite #glutax #jerawat #beauty #glutathione #collagen #hashtag #obesiti #kesihatan #slimming #parut #kurus #pemborongsuntikanvitaminc #hotitem #hotselling


0

🔥🔥SEMAKIN KURUS SELEPAS AMALKAN NUTRISI SHAKLEE🔥🔥
.
.
Buat anda yang serius nak turunkan berat badan tu, nana cadangkan 4 perkara ni:
⭐️Control portion makan tapi jangan skip makan tau!
⭐️Buat regular exercise
⭐️Minum air secukupnya setiap hari
⭐️Supplement wise!
.
.
Ramai yang tanya apa tu supplement wise? Supplement wise ni maksudnya u ambil food supplement yang diperlukan oleh badan u, dengan kuantiti yang bersesuaian dengan badan u. Kalau nak tahu lebih lanjut, supplement apa yang bersesuaian dengan diri u, bolehlah hubungi nana atau mana-mana trusted Shaklee Distributor okay?
.
.
So, kat sini nana nak share juga antara kebaikan Nutrisi Shaklee yang mana dapat bantu menurunkan berat badan anda dengan selamat!
.
.
Cinch Shake: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG. Mengandungi LEUCINE untuk kekalkan otot dan elakkan kulit mengeleber.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat


0

🔥🔥SEMAKIN KURUS SELEPAS AMALKAN NUTRISI SHAKLEE🔥🔥
.
.
Buat anda yang serius nak turunkan berat badan tu, nana cadangkan 4 perkara ni:
⭐️Control portion makan tapi jangan skip makan tau!
⭐️Buat regular exercise
⭐️Minum air secukupnya setiap hari
⭐️Supplement wise!
.
.
Ramai yang tanya apa tu supplement wise? Supplement wise ni maksudnya u ambil food supplement yang diperlukan oleh badan u, dengan kuantiti yang bersesuaian dengan badan u. Kalau nak tahu lebih lanjut, supplement apa yang bersesuaian dengan diri u, bolehlah hubungi nana atau mana-mana trusted Shaklee Distributor okay?
.
.
So, kat sini nana nak share juga antara kebaikan Nutrisi Shaklee yang mana dapat bantu menurunkan berat badan anda dengan selamat!
.
.
Cinch Shake: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG. Mengandungi LEUCINE untuk kekalkan otot dan elakkan kulit mengeleber.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat


1

🔥🔥SEMAKIN KURUS SELEPAS AMALKAN NUTRISI SHAKLEE🔥🔥
.
.
Buat anda yang serius nak turunkan berat badan tu, nana cadangkan 4 perkara ni:
⭐️Control portion makan tapi jangan skip makan tau!
⭐️Buat regular exercise
⭐️Minum air secukupnya setiap hari
⭐️Supplement wise!
.
.
Ramai yang tanya apa tu supplement wise? Supplement wise ni maksudnya u ambil food supplement yang diperlukan oleh badan u, dengan kuantiti yang bersesuaian dengan badan u. Kalau nak tahu lebih lanjut, supplement apa yang bersesuaian dengan diri u, bolehlah hubungi nana atau mana-mana trusted Shaklee Distributor okay?
.
.
So, kat sini nana nak share juga antara kebaikan Nutrisi Shaklee yang mana dapat bantu menurunkan berat badan anda dengan selamat!
.
.
Cinch Shake: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG. Mengandungi LEUCINE untuk kekalkan otot dan elakkan kulit mengeleber.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat


1

🔥🔥NUTRISI UNTUK BANTU ANDA SLIMMING🔥🔥
.
.
Antara set slimming yang memang sangat membantu untuk menurunkan berat badan secara SIHAT DAN BERKESAN. Meh nana share apa kebaikan dan manfaat setiap satu produk dalam set slimming nih!
.
.
Cinch Shake: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG. Mengandungi LEUCINE untuk kekalkan otot dan elakkan kulit mengeleber.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat


0

Mana tak viralnya mana tk laku kerasnya dah barang menjadi mesti lah laku kan .
Tak menang tangan hq agent-2 stokis-2 duk balas WhatsApps customer nak order sbab barang menjadi .

Siapa sangka just minum set combo selama 17 hari korang dapat body yang cantik plus cun melecun gittew .

Beribu ribu feedback kita dapat sbb barang menjadi lah .
Msti ramai yg tk percaya kan just minum set combo boleh hilang 5-10kg dlm masa 2 minggu .
Alahai sis kalau sis tak try lgi sis jangan nak ckap tipu ok . Kalau tipu takkan lah customer nak bgi feedback kan ?

Takkan lah cust nk repeat 3 4 kali .  Haa stu lgi korang jgn risau sbb tea kami ni 100% no chemical and semestinya produk muslim tau .
.
WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #jenisgemuk #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


2

Mana tak viralnya mana tk laku kerasnya dah barang menjadi mesti lah laku kan .
Tak menang tangan hq agent-2 stokis-2 duk balas WhatsApps customer nak order sbab barang menjadi .

Siapa sangka just minum set combo selama 17 hari korang dapat body yang cantik plus cun melecun gittew .

Beribu ribu feedback kita dapat sbb barang menjadi lah .
Msti ramai yg tk percaya kan just minum set combo boleh hilang 5-10kg dlm masa 2 minggu .
Alahai sis kalau sis tak try lgi sis jangan nak ckap tipu ok . Kalau tipu takkan lah customer nak bgi feedback kan ?

Takkan lah cust nk repeat 3 4 kali .  Haa stu lgi korang jgn risau sbb tea kami ni 100% no chemical and semestinya produk muslim tau .
.
WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #jenisgemuk #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


1

Mana tak viralnya mana tk laku kerasnya dah barang menjadi mesti lah laku kan .
Tak menang tangan hq agent-2 stokis-2 duk balas WhatsApps customer nak order sbab barang menjadi .

Siapa sangka just minum set combo selama 17 hari korang dapat body yang cantik plus cun melecun gittew .

Beribu ribu feedback kita dapat sbb barang menjadi lah .
Msti ramai yg tk percaya kan just minum set combo boleh hilang 5-10kg dlm masa 2 minggu .
Alahai sis kalau sis tak try lgi sis jangan nak ckap tipu ok . Kalau tipu takkan lah customer nak bgi feedback kan ?

Takkan lah cust nk repeat 3 4 kali .  Haa stu lgi korang jgn risau sbb tea kami ni 100% no chemical and semestinya produk muslim tau .
.
WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #jenisgemuk #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


1

Mana tak viralnya mana tk laku kerasnya dah barang menjadi mesti lah laku kan .
Tak menang tangan hq agent-2 stokis-2 duk balas WhatsApps customer nak order sbab barang menjadi .

Siapa sangka just minum set combo selama 17 hari korang dapat body yang cantik plus cun melecun gittew .

Beribu ribu feedback kita dapat sbb barang menjadi lah .
Msti ramai yg tk percaya kan just minum set combo boleh hilang 5-10kg dlm masa 2 minggu .
Alahai sis kalau sis tak try lgi sis jangan nak ckap tipu ok . Kalau tipu takkan lah customer nak bgi feedback kan ?

Takkan lah cust nk repeat 3 4 kali .  Haa stu lgi korang jgn risau sbb tea kami ni 100% no chemical and semestinya produk muslim tau .
.
WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #jenisgemuk #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0

Mana tak viralnya mana tk laku kerasnya dah barang menjadi mesti lah laku kan .
Tak menang tangan hq agent-2 stokis-2 duk balas WhatsApps customer nak order sbab barang menjadi .

Siapa sangka just minum set combo selama 17 hari korang dapat body yang cantik plus cun melecun gittew .

Beribu ribu feedback kita dapat sbb barang menjadi lah .
Msti ramai yg tk percaya kan just minum set combo boleh hilang 5-10kg dlm masa 2 minggu .
Alahai sis kalau sis tak try lgi sis jangan nak ckap tipu ok . Kalau tipu takkan lah customer nak bgi feedback kan ?

Takkan lah cust nk repeat 3 4 kali .  Haa stu lgi korang jgn risau sbb tea kami ni 100% no chemical and semestinya produk muslim tau .
.
WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #jenisgemuk #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0

Mana tak viralnya mana tk laku kerasnya dah barang menjadi mesti lah laku kan .
Tak menang tangan hq agent-2 stokis-2 duk balas WhatsApps customer nak order sbab barang menjadi .

Siapa sangka just minum set combo selama 17 hari korang dapat body yang cantik plus cun melecun gittew .

Beribu ribu feedback kita dapat sbb barang menjadi lah .
Msti ramai yg tk percaya kan just minum set combo boleh hilang 5-10kg dlm masa 2 minggu .
Alahai sis kalau sis tak try lgi sis jangan nak ckap tipu ok . Kalau tipu takkan lah customer nak bgi feedback kan ?

Takkan lah cust nk repeat 3 4 kali .  Haa stu lgi korang jgn risau sbb tea kami ni 100% no chemical and semestinya produk muslim tau .
.
WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #jenisgemuk #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0

Mana tak viralnya mana tk laku kerasnya dah barang menjadi mesti lah laku kan .
Tak menang tangan hq agent-2 stokis-2 duk balas WhatsApps customer nak order sbab barang menjadi .

Siapa sangka just minum set combo selama 17 hari korang dapat body yang cantik plus cun melecun gittew .

Beribu ribu feedback kita dapat sbb barang menjadi lah .
Msti ramai yg tk percaya kan just minum set combo boleh hilang 5-10kg dlm masa 2 minggu .
Alahai sis kalau sis tak try lgi sis jangan nak ckap tipu ok . Kalau tipu takkan lah customer nak bgi feedback kan ?

Takkan lah cust nk repeat 3 4 kali .  Haa stu lgi korang jgn risau sbb tea kami ni 100% no chemical and semestinya produk muslim tau .
.
WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #jenisgemuk #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0

Mana tak viralnya mana tk laku kerasnya dah barang menjadi mesti lah laku kan .
Tak menang tangan hq agent-2 stokis-2 duk balas WhatsApps customer nak order sbab barang menjadi .

Siapa sangka just minum set combo selama 17 hari korang dapat body yang cantik plus cun melecun gittew .

Beribu ribu feedback kita dapat sbb barang menjadi lah .
Msti ramai yg tk percaya kan just minum set combo boleh hilang 5-10kg dlm masa 2 minggu .
Alahai sis kalau sis tak try lgi sis jangan nak ckap tipu ok . Kalau tipu takkan lah customer nak bgi feedback kan ?

Takkan lah cust nk repeat 3 4 kali .  Haa stu lgi korang jgn risau sbb tea kami ni 100% no chemical and semestinya produk muslim tau .
.
WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #jenisgemuk #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


1

.
.
Assalamualaikum gaiss
.
Sempena bulan promo Kolagen ni, jom kita mulakan dengan pengambilan Shaklee Collagen Powder.
.
PROMOSI COLLAGEN POWDER SHAKLEE❗️
.
Collagen Powder Shaklee ni power dia macam roket tau.
.
Collagen powder ni effect dia perghhh cepat mcm roket.
.
Consume collagen powder je jerawat, parut jerawat and jeragat lesap mcm magic.
.
Lagi2 kalo parut jerawat jenis berlubang tu , haaaa nah collagen powder sesuai sangat tau.
.
BEST nya bila consume COLLAGEN POWDER ni :
.
🌹 Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
🌹 Kulit lebih moist and glowing naturally
🌹 Jerawat susah nak tumbuh
🌹 Jerawat cepat kecut
🌹 Parut cepat hilang
🌹 Pori muka lebih kecil
🌹 Kulit nampak smooth
🌹 Blackheads & whiteheads kurang
🌹 Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
🌹 Kulit lebih anjal
🌹 Kedutan kurang
🌹 Eyebag berkurangan
.
Best ke best? Tengok kebaikan collagen ni je hati dah mula jatuh cinta. Bulan ni Ciknie rasa nak bagi diskaun je kat sesapa yang beli Collagen Powder ni.
.
Dapatkan segera dengan Harga Super Jimat!
.
📲 019-9958641
.
#shaklee #shakleejerteh #jerteh #besut #shakleebesut #setiu #kualaterengganu #marang #kualaberang #kemaman #kemamanidaman #dungun #paka #kerteh #puncakbukitkeluang #unisza #uniszatembila #uniszastudent #uitmdungun #psmza #setramadhan #kurus #obesiti #bakarlemak #toksin #raya #teaminstamf #bajet #setbajetkurus


0

RM22
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMING & DETOX TEA:
.
.
KHASIAT SLIMMING & DETOX TEA
🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT
🍵 Membuang Lemak yg DEGIL
🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI
🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT
🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH
🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL
🍵 Membuang ANGIN dalam badan
🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
🍵 1 pack ada 15 sachet.
🍵 1 sachet bole guna 2 kali
🍵 Minum malam sehari sekali
🍵 Tidak cirit birit
.
.
100% ORIGINAL
READY STOCK! FAST DELIVERY!
.
#slimmingdetoxtea #slimming #slimmingdetoxteaoriginal #slimmingdetoxteamurah #slimmingdetoxtearm15 #slimmingdetoxteabymedinadesire #slimmingdetoxteamalaysia #slimmingdetoxteaborong #kakicantiqtearm25 #kakicantikteaborong #kakicantiqtea #kakicantiqteamurah #detox #detoks #detoxtea #perutbuncit #lemakdegil #obesiti #obesity #sembelit #kolestrol #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

🔥🔥NUTRISI UNTUK BANTU ANDA SLIMMING🔥🔥
.
.
Antara set slimming yang memang sangat membantu untuk menurunkan berat badan secara SIHAT DAN BERKESAN. Meh nana share apa kebaikan dan manfaat setiap satu produk dalam set slimming nih!
.
.
ESP: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #ESP #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat


0

🔥🔥SEMAKIN KURUS SELEPAS AMALKAN NUTRISI SHAKLEE🔥🔥
.
.
Buat anda yang serius nak turunkan berat badan tu, nana cadangkan 4 perkara ni:
⭐️Control portion makan tapi jangan skip makan tau!
⭐️Buat regular exercise
⭐️Minum air secukupnya setiap hari
⭐️Supplement wise!
.
.
Ramai yang tanya apa tu supplement wise? Supplement wise ni maksudnya u ambil food supplement yang diperlukan oleh badan u, dengan kuantiti yang bersesuaian dengan badan u. Kalau nak tahu lebih lanjut, supplement apa yang bersesuaian dengan diri u, bolehlah hubungi nana atau mana-mana trusted Shaklee Distributor okay?
.
.
So, kat sini nana nak share juga antara kebaikan Nutrisi Shaklee yang mana dapat bantu menurunkan berat badan anda dengan selamat!
.
.
Cinch Shake: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG. Mengandungi LEUCINE untuk kekalkan otot dan elakkan kulit mengeleber.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat


1

Selamat pagi....
Selamat Hari Raya juga.#rayakansebulan .😂😂 Awak,nak bgitau lagi ni.bagi awak yang conpius Tu.Gambar diatas tu ialah COMBO SET.COMBO SET ialah SLIMYOU DYTOX TEA dgn KAKICANTIQ TEA.

Maksudnye dapat Yang paket kuning dgn yg paket pink Tu laa... Ye.berapa?? RM40 UNTUK COMBO SET.ADA FREE GIFT.FREE GIFT TINGGAL SIKIT JE LAGI ...SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0

Selamat pagi....
Selamat Hari Raya juga.#rayakansebulan .😂😂 Awak,nak bgitau lagi ni.bagi awak yang conpius Tu.Gambar diatas tu ialah COMBO SET.COMBO SET ialah SLIMYOU DYTOX TEA dgn KAKICANTIQ TEA.

Maksudnye dapat Yang paket kuning dgn yg paket pink Tu laa... Ye.berapa?? RM40 UNTUK COMBO SET.ADA FREE GIFT.FREE GIFT TINGGAL SIKIT JE LAGI ...SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0

Selamat pagi....
Selamat Hari Raya juga.#rayakansebulan .😂😂 Awak,nak bgitau lagi ni.bagi awak yang conpius Tu.Gambar diatas tu ialah COMBO SET.COMBO SET ialah SLIMYOU DYTOX TEA dgn KAKICANTIQ TEA.

Maksudnye dapat Yang paket kuning dgn yg paket pink Tu laa... Ye.berapa?? RM40 UNTUK COMBO SET.ADA FREE GIFT.FREE GIFT TINGGAL SIKIT JE LAGI ...SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0

🔥🔥SEMAKIN KURUS SELEPAS AMALKAN NUTRISI SHAKLEE🔥🔥
.
.
Buat anda yang serius nak turunkan berat badan tu, nana cadangkan 4 perkara ni:
⭐️Control portion makan tapi jangan skip makan tau!
⭐️Buat regular exercise
⭐️Minum air secukupnya setiap hari
⭐️Supplement wise!
.
.
Ramai yang tanya apa tu supplement wise? Supplement wise ni maksudnya u ambil food supplement yang diperlukan oleh badan u, dengan kuantiti yang bersesuaian dengan badan u. Kalau nak tahu lebih lanjut, supplement apa yang bersesuaian dengan diri u, bolehlah hubungi nana atau mana-mana trusted Shaklee Distributor okay?
.
.
So, kat sini nana nak share juga antara kebaikan Nutrisi Shaklee yang mana dapat bantu menurunkan berat badan anda dengan selamat!
.
.
Cinch Shake: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG. Mengandungi LEUCINE untuk kekalkan otot dan elakkan kulit mengeleber.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat


2

Selamat pagi....
Selamat Hari Raya juga.#rayakansebulan .😂😂 Awak,nak bgitau lagi ni.bagi awak yang conpius Tu.Gambar diatas tu ialah COMBO SET.COMBO SET ialah SLIMYOU DYTOX TEA dgn KAKICANTIQ TEA.

Maksudnye dapat Yang paket kuning dgn yg paket pink Tu laa... Ye.berapa?? RM40 UNTUK COMBO SET.ADA FREE GIFT.FREE GIFT TINGGAL SIKIT JE LAGI ...SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


1

🔥🔥SEMAKIN KURUS SELEPAS AMALKAN NUTRISI SHAKLEE🔥🔥
.
.
Buat anda yang serius nak turunkan berat badan tu, nana cadangkan 4 perkara ni:
⭐️Control portion makan tapi jangan skip makan tau!
⭐️Buat regular exercise
⭐️Minum air secukupnya setiap hari
⭐️Supplement wise!
.
.
Ramai yang tanya apa tu supplement wise? Supplement wise ni maksudnya u ambil food supplement yang diperlukan oleh badan u, dengan kuantiti yang bersesuaian dengan badan u. Kalau nak tahu lebih lanjut, supplement apa yang bersesuaian dengan diri u, bolehlah hubungi nana atau mana-mana trusted Shaklee Distributor okay?
.
.
So, kat sini nana nak share juga antara kebaikan Nutrisi Shaklee yang mana dapat bantu menurunkan berat badan anda dengan selamat!
.
.
Cinch Shake: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG. Mengandungi LEUCINE untuk kekalkan otot dan elakkan kulit mengeleber.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat


0

🔥🔥NUTRISI UNTUK BANTU ANDA SLIMMING🔥🔥
.
.
Antara set slimming yang memang sangat membantu untuk menurunkan berat badan secara SIHAT DAN BERKESAN. Meh nana share apa kebaikan dan manfaat setiap satu produk dalam set slimming nih!
.
.
Cinch Shake: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG. Mengandungi LEUCINE untuk kekalkan otot dan elakkan kulit mengeleber.
.
.
OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK
.
.
LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU
.
.
HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus
.
.
ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin
.
.
Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077,
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.
.
#setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat


0

Selamat pagi....
Selamat Hari Raya juga.#rayakansebulan .😂😂 Awak,nak bgitau lagi ni.bagi awak yang conpius Tu.Gambar diatas tu ialah COMBO SET.COMBO SET ialah SLIMYOU DYTOX TEA dgn KAKICANTIQ TEA.

Maksudnye dapat Yang paket kuning dgn yg paket pink Tu laa... Ye.berapa?? RM40 UNTUK COMBO SET.ADA FREE GIFT.FREE GIFT TINGGAL SIKIT JE LAGI ...SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0

Selamat pagi....
Selamat Hari Raya juga.#rayakansebulan .😂😂 Awak,nak bgitau lagi ni.bagi awak yang conpius Tu.Gambar diatas tu ialah COMBO SET.COMBO SET ialah SLIMYOU DYTOX TEA dgn KAKICANTIQ TEA.

Maksudnye dapat Yang paket kuning dgn yg paket pink Tu laa... Ye.berapa?? RM40 UNTUK COMBO SET.ADA FREE GIFT.FREE GIFT TINGGAL SIKIT JE LAGI ...SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


1

Selamat pagi....
Selamat Hari Raya juga.#rayakansebulan .😂😂 Awak,nak bgitau lagi ni.bagi awak yang conpius Tu.Gambar diatas tu ialah COMBO SET.COMBO SET ialah SLIMYOU DYTOX TEA dgn KAKICANTIQ TEA.

Maksudnye dapat Yang paket kuning dgn yg paket pink Tu laa... Ye.berapa?? RM40 UNTUK COMBO SET.ADA FREE GIFT.FREE GIFT TINGGAL SIKIT JE LAGI ...SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0

Selamat pagi....
Selamat Hari Raya juga.#rayakansebulan .😂😂 Awak,nak bgitau lagi ni.bagi awak yang conpius Tu.Gambar diatas tu ialah COMBO SET.COMBO SET ialah SLIMYOU DYTOX TEA dgn KAKICANTIQ TEA.

Maksudnye dapat Yang paket kuning dgn yg paket pink Tu laa... Ye.berapa?? RM40 UNTUK COMBO SET.ADA FREE GIFT.FREE GIFT TINGGAL SIKIT JE LAGI ...SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0

TURUN BERAT DAN LEBIH SIHAT .
nak share dengan korang set yang menjadi demand bagi mereka yang nak jaga badan. Sesuai dari remaja hingga mak ayah tau.
Macam testimoni pengguna ni untuk ibu dia. .

kami ada penyelesaiannya dengan #supplement untuk #diet ini. . ❤️CINCH SHAKE:
Membantu mengawal #selera makan
Mengenyangkan
Mengandungi leucine untuk burn fat dan inch loss badan
#Protein tinggi
Elak badan dari gelebeh
Membantu sihatkan sel badan dengan baik
Indeks glisemik rendah jadi ia meningkatkan tenaga yang lama
.
❤️LECITHIN:
Memecahkan lemak dari pemakanan seharian
Mengawal #kolesterol dalam badan
Menjaga #jantung
. ❤️HERBLAX:
membuang #toksin dalam badan
Mencuci usus
Singkirkan kerak najis lama dalam usus
Mengempiskan #perut .
.
#omega
Membantu dalam proses pembakaran #lemak, membakar lemak degil, juga penting kerana omega ini adalah acid lemak baik omega 3 penting yang mengawal #berat dari obesiti..
.

Amik dengan konsisten anda akan nampak hasilnya. Tak kesian ke badan kita menangung #berat badan berlebihan. Risiko penyakit pun makin tinggi. Kawal dan jaga sebelum jadi #obesiti .
.

Dapatkan #setdiet ini dan juga konsultasi diet dari saya .
.
.

#chikjanshaklee_0195623138
#chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
#jomkurus #dietatkins #jomfit


1

TURUN BERAT DAN LEBIH SIHAT .
nak share dengan korang set yang menjadi demand bagi mereka yang nak jaga badan. Sesuai dari remaja hingga mak ayah tau.
Macam testimoni pengguna ni untuk ibu dia. .

kami ada penyelesaiannya dengan #supplement untuk #diet ini. . ❤️CINCH SHAKE:
Membantu mengawal #selera makan
Mengenyangkan
Mengandungi leucine untuk burn fat dan inch loss badan
#Protein tinggi
Elak badan dari gelebeh
Membantu sihatkan sel badan dengan baik
Indeks glisemik rendah jadi ia meningkatkan tenaga yang lama
.
❤️LECITHIN:
Memecahkan lemak dari pemakanan seharian
Mengawal #kolesterol dalam badan
Menjaga #jantung
. ❤️HERBLAX:
membuang #toksin dalam badan
Mencuci usus
Singkirkan kerak najis lama dalam usus
Mengempiskan #perut .
.
#omega
Membantu dalam proses pembakaran #lemak, membakar lemak degil, juga penting kerana omega ini adalah acid lemak baik omega 3 penting yang mengawal #berat dari obesiti..
.

Amik dengan konsisten anda akan nampak hasilnya. Tak kesian ke badan kita menangung #berat badan berlebihan. Risiko penyakit pun makin tinggi. Kawal dan jaga sebelum jadi #obesiti .
.

Dapatkan #setdiet ini dan juga konsultasi diet dari saya .
.
.

#chikjanshaklee_0195623138
#chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
#jomkurus #dietatkins #jomfit


1

TURUN BERAT DAN LEBIH SIHAT .
nak share dengan korang set yang menjadi demand bagi mereka yang nak jaga badan. Sesuai dari remaja hingga mak ayah tau.
Macam testimoni pengguna ni untuk ibu dia. .

kami ada penyelesaiannya dengan #supplement untuk #diet ini. . ❤️CINCH SHAKE:
Membantu mengawal #selera makan
Mengenyangkan
Mengandungi leucine untuk burn fat dan inch loss badan
#Protein tinggi
Elak badan dari gelebeh
Membantu sihatkan sel badan dengan baik
Indeks glisemik rendah jadi ia meningkatkan tenaga yang lama
.
❤️LECITHIN:
Memecahkan lemak dari pemakanan seharian
Mengawal #kolesterol dalam badan
Menjaga #jantung
. ❤️HERBLAX:
membuang #toksin dalam badan
Mencuci usus
Singkirkan kerak najis lama dalam usus
Mengempiskan #perut .
.
#omega
Membantu dalam proses pembakaran #lemak, membakar lemak degil, juga penting kerana omega ini adalah acid lemak baik omega 3 penting yang mengawal #berat dari obesiti..
.

Amik dengan konsisten anda akan nampak hasilnya. Tak kesian ke badan kita menangung #berat badan berlebihan. Risiko penyakit pun makin tinggi. Kawal dan jaga sebelum jadi #obesiti .
.

Dapatkan #setdiet ini dan juga konsultasi diet dari saya .
.
.

#chikjanshaklee_0195623138
#chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
#jomkurus #dietatkins #jomfit


1

Bismillah .
Dah tukar kepada Stevia?
Stevia adalah pengganti gula terbaik, tanpa kalori dan tiada kesan memudaratkan

Gantikan gula kepada stevia adalah langkah bijak untuk elakkan penyakit2 yang berpunca dari pengambilan gula berlebihan

Stevia sesuai untuk seisi keluarga tanpa mengira had umur. Rasanya yang manis tiada beza dengan manisnya gula

Nak sihat? Segeralah bertukar kepada Stevia Rcc!! Kesihatan terjaga, hati tenang..takda stress2, duit pun selamat !
.
Untuk tempahan dan info lanjut ,
sila klik link wasap :
www.wasap.my/60183566033
.
.
.
#steviarcc #rccglobal #penggantigula #larutanpemanis #zerokalori #manissihat #gularacunputih #toksik #dietsihat #selamat #nakkurus #antioksidan #antiradang #kencingmanis #diabetis #obesiti #gout #strok #kolesterol #darahtinggi #marketing #surirumah #like4like #eusahawan #azizanosman #sayajual #erezeki #ajimaura #terapiinstagram #biteallteam


4

- KHASIAT BUAH LIMAU GEDANG "GRAPEFRUIT"

1. Buah LIMAU GEDANG ialah antara buah-buahan yang paling tinggi kandungan VITAMIN C di kalangan buah-buahan citrus malah jus buah limau gedang adalah pilihan paling terbaik untuk keperluan vitamin C di musim sejuk.

2. Buah Limau Gedang mengandungi pelbagai vitamin dan galian antaranya ialah kalsium, glukosa, fosforus, kalium, lycopene, potasium dan serat yang tinggi.

3. Kandungan bioflavonoid di dalam limau gedang membantu mengurangkan risiko penyakit berbahaya seperti kanser, penyakit jantung dan tumor.

4. Buah limau gedang turut membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan membantu tahap insulin yang lebih stabil dan membekalkan rasa kenyang yang lebih lama.

5. Buah limau gedang juga membantu mengurangkan masalah keletihan , demam, malaria, penyakit kencing manis ,sembelit, masalah kencing, masalah tubuh berasid, masalah pencernaan dan banyak lagi.

6. Buah limau gedang juga turut berfungsi sebagai antiseptik untuk luka, malah ia juga sesuai sebagai tonik hati.
7. Kandungan air di dalam limau gedang turut membantu mencantikkan kulit dan membuatkan kulit lebih lembab dan sihat serta membantu kulit kelihatan lebih muda terutama dengan kandungan potasium di dalam buah limau gedang membantu menghilangkan garis-garis halus dan kedutan di tubuh,

8. Kajian juga menunjukkan dengan pengambilan buah limau gedang di dalam menu yang konsisten turut mengurangkan risiko penyakit kanser prostat.

9. Kandungan tryptophan di dalam limau gedang turut membantu dalam masalah insomnia bagi mendapat tidur yang lebih berkualiti.

10. Kandungan vitamin A dan vitamin C di dalam buah limau gedang juga turut membantu pembentukan kolagen kulit sekaligus membantu mengekalkan keanjalan kulit, selain itu khasiat limau gedang juga turut membantu dalam mengurangkan risiko sinar matahari yang merbahaya kepada kulit.
.
#kuruscepat #ubatkurus #enot #onlineshop #jomheboh #bajuraya #kurussebelumraya #bazaarpaknil #kedaionline #petuakurus #tipskurus #detox #nyahtoksin #pdrm #tudm #obesiti #cikgusekolah #cikgu #cikgucikgi #ctdk #emmamaembong #jomraya


0

Morning...
Xpuas mata memandang tengok perubahan orang lain.
Kita bila lagi.???
Asyik macamni je.
Dengar2 dengan combo set dapat la macam akak yang diatas tu.
100% dari BAHAN SEMULAJADI.
TIADA BAHAN KIMIA.

WhatsApp 016-5553017.

#IGMASHUP #freegift #aurainsta #sitiaafiyahkhalid #pru14 #malaysiamengundi #kurussebelumraya #teaviral #sirim #teakurus #bahansemulajadi #sdt #kct #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #gemuk #obesiti #undirosak #birulebihmuda #bn #ph #najib #daguruncing #kurusdalam7hari #carakurus


0