#onlineshopmalaysia

Instagram photos and videos

#onlineshopmalaysia#onlineshop#sayajual#bajumurah#onlineshopsurabayamurmer#onlineshoppasuruan#onlineshoppalembang#onlineshopinstagrammurah#onlineshopindonesia#onlineshopbandung#onlineshopjember#bajulumajang#bajubanyuwangi#bajusolomurah#bajujember#bajubandungmurah#bajuwanitamurah#onlineshopbanyuwangi#bazaarpaknil

Hashtags #onlineshopmalaysia for Instagram

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
.
.
.
YEKE, X CAYER LAH!
.
.
πŸ“² ws +6011 5138 7944 .
.
#Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #kamibencipenipuonline


0

PEPPERMINT 🌿
Kandungan utama dalam Scrub Sejuk!
.
Kesemuanya berasaskan daripada bahan semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit ya hakak-hakakk.
.
Scrub muka tak perlu hari-hari. Cukup 2 atau 3 kali seminggu jer. Rasanya sejuk namatiii. Teksturnya lembut sesedap rasa, tak kasar macam sesetengah scrub yang boleh buat kulit kite pedih.
.
Berkesan bagi yang mengalami masalah parut, jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak, kesan gelap, dan eyebag! Scrub ni mencuci ke liang pori dan menyental segala kekotoran di muka kite.
.
Best kan? Paling best sebab 1 bekas yang boleh tahan berbulan-bulan ni harganya RM38 ajerr. Amboi... Shukewww la tuuu 😘 .

WhatsApp 0133187935


1

Testimoni Pelanggan Setia Helgazada

Keluhannya ada benjolan di payudara lebih besar dari telur puyuh. Kemudian rutin minum Kunyit Putih dan Kulit Manggis.
Alhamdulillah 2 bulan kemudian dicek sudah hilang sama sekali. Beliau tidak mengkonsumsi obat2 an sama sekali.
Terima kasihπŸ™πŸ» #kunyitputihbubuk #herbalalamiindonesia #onlineshopmalaysia #olshopmalang #trustedsellerindonesia


0

ORIGINAL FROM USA
Sale! Sale! Sale!
Serius murah sangat :)))
ETA 4 weeks.
50% deposit, installment accepted.
.
.
Coach Small Lexy Signature Bag (with long strap)
RM479
Material: Leather & Coated Canvas
Size Approx: 10.75"L x 9"H x 4.25"W
.
.
Poslaju RM10 WM / RM20 EM
COD Kota Damansara
Whatsapp: 016.3103000
Email: sapphire.ministore@gmail.com
.
.
.
.
.
.
#originalfromUSA
#authentic #original #authenticmichaelkors #authentickatespade #originalkatespade
#authentichandbag #authentichandbags #authenticmurah #coachonlinemalaysia #michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #hantaran #hantarankahwin #sayajual #sayajualmk #coachmurah #onlineshopmalaysia #malaysiaig #dropshipmalaysiaΒ #sayajualfossil #fossilmurah #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #coachsmalllexy #lexy #smalllexy


0

Selamat pagi u'olls . Ehhhh malam tadi sapu WD dekat tapak kaki tak ? Ke sapu 3 point nadi je ? Jangan tak tahu sapuan di tapak kaki ni boleh buat u'olls bangun pagi rasa bertenaga je tau sebab dalam masa yang sama bantu lancarkan peredaran darah jugak . Jadi malam ni try buat tau . Tapi sapuan di nadi je pun dah cukup best tau πŸ€—
.
.
Bila u'olls dah start sapuan di nadi WD akan mula bagi pengenalan dekat u'olls . Dia akan scan dalaman kita , ape yang tak kena ape yang masalah jadi sebab tu sapuan dia di nadi . Sebab nadi ni tempat duduknya pembuluh darah . Bila sapu dekat nadi , dia akan berjalan ke seluruh badan sebab pembuluh darah kan mengalir ke seluruh badan . Jadi khasiat WD pun ikut berjalan seluruh badan lah u'olls . Sebab tu efek dia seluruh badan 😱
.
.
Dah scan habis dia buat pulak kerja kerja pembersihan dengan membuang habis toksin toksin dan darah kotor dalam badan . Kata WD buat ape lah tuan aku ni pergi simpan benda busuk ni dalam badan , maka dengan sebab tu sekali u'olls sapu sekejap rasa asyik nak kencing , kejap rasa ehhh berpeluh peluh , kejap rasa lawasanyaaa lahai membuang sampai setiap hari , dan lagi kelakarnya dah kenapa asyik kentut je , tak cukup dengan tu kemain sendawa habis . Tapi lepas lalui semua tu badan seriously rasa macam ringan je takde letih letih , yelaa benda busuk dan berat dalam badan dah keluar , jadi tak mustahil bila pakai WD boleh kurus . Tak gitu u'olls 😊
.
.
Dah habis clear toksin dan darah kotor dalam badan , bermulalah fasa pemulihan , kasi absorb habis segala kebaikan yang ada dalam WD untuk pembentukan sel sel dalam badan yang dah lama sangat tidornya . Jadi sebab tu segala aset makin tegang tegang , anjal anjal pipi dibuatnya kedut habis hilang terus lalui proses pencerahan satu persatu tona demi tona dan jangan pelik tetiba makin cerah gebu pakej siap pinkish pinkish pipi tu . Bila dah tak kedut , muka makin cerah dah sah sah la u'olls akan nampak 20 tahun lebih muda dari usia . Kalau opah opah boleh jadi kakak kakak ape lagi adik adik yang masih muda remaja tu 😱
.
.
WD now PROMO RM75 SM RM80 SS FREE POSTAGE


2

ORIGINAL FROM USA
Sale! Sale! Sale!
Serius murah sangat :)))
ETA 4 weeks.
50% deposit, installment accepted.
.
.
Coach Lexy Signature Shoulder Bag (Brown Khaki)
RM519
Material: Leather & Coated Canvas
Size Approx: 13"L x 10.75"H x 4.75"W
.
.
Poslaju RM10 WM / RM20 EM
COD Kota Damansara
Whatsapp: 016.3103000
Email: sapphire.ministore@gmail.com
.
.
.
.
.
.
#originalfromUSA
#authentic #original #authenticmichaelkors #authentickatespade #originalkatespade
#authentichandbag #authentichandbags #authenticmurah #coachonlinemalaysia #michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #hantaran #hantarankahwin #sayajual #sayajualmk #coachmurah #onlineshopmalaysia #malaysiaig #dropshipmalaysiaΒ #sayajualfossil #fossilmurah #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #begraya #begraya2018 #coachlexy #lexy


1

Adakah anda mengalami masalah berikut?
.
πŸ‘© Parut,
πŸ‘© Kulit kusam dan tiada 'seri',
πŸ‘© Liang pori terbuka besar
πŸ‘© Whitehead/blackhead selalu muncul
πŸ‘© Kulit muka pernah rosak akibat racun kosmetik merbahaya sehingga kulit menjadi sangat sensitif
πŸ‘© Dah pakai macam-macam jenis produk namun belum jumpa yang serasi dengan kulit
πŸ‘© Kulit tidak licin. Nak pakai bedak ke foundation apa semua pun tak berapa nak 'menjadi' dan nampak bercapuk.
.
VCSAnnona boleh membantu anda..
Dengan 10 kali ganda Vitamin C.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan .
Whatsapp 0122860830


1

ORIGINAL FROM USA
Sale! Sale! Sale!
Serius murah sangat :)))
ETA 4 weeks.
50% deposit, installment accepted.
.
.
Coach Lexy Signature Shoulder Bag (Black)
RM519
Material: Leather & Coated Canvas
Size Approx: 13"L x 10.75"H x 4.75"W
.
.
Poslaju RM10 WM / RM20 EM
COD Kota Damansara
Whatsapp: 016.3103000
Email: sapphire.ministore@gmail.com
.
.
.
.
.
.
#originalfromUSA
#authentic #original #authenticmichaelkors #authentickatespade #originalkatespade
#authentichandbag #authentichandbags #authenticmurah #coachonlinemalaysia #michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #hantaran #hantarankahwin #sayajual #sayajualmk #coachmurah #onlineshopmalaysia #malaysiaig #dropshipmalaysiaΒ #sayajualfossil #fossilmurah #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #begraya #begraya2018 #coachlexy #lexy


0

βͺSLIDE FOR MORE PHOTOS
βœ”οΈREADY STOCK
⛔️NO DM/NO PM
πŸ”₯BAG KAMI LAKU KERAS,
LAMBAT HABIS !⚑️
.
πŸ‘LIMITEDπŸ‘
πŸ‘‰RM 90 FREE POS SM !
πŸ‘‰RM 95 FOR SS
🚚PRICE INCLUDED POSTAGE
πŸ“¦BAYAR & KAMI TERUS POS.
⛔️LAMBAT HABISπŸ‘
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
NAK ORDER ? πŸ“²πŸ“©
011-17753206
(malas save boleh klik link d bio)
🌸AYRIS COLLECTIONS🌸
πŸŽ€Handbags Online ShopπŸŽ€
.
#sayajualbegtangan #igmalaysia #worldcup2018 #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #kellybagmurah #handbagmalaysiamurah #pengantin100hari #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia #cintatiadaganti #hantarankahwin
#babyctdk #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah #janganbencicintaku
#amirarose #ctdkjunior #tunm #sethandbagmurahmalaysia


0

βͺSLIDE FOR MORE PHOTOS
βœ”οΈREADY STOCK
⛔️NO DM/NO PM
πŸ”₯BAG KAMI LAKU KERAS,
LAMBAT HABIS !⚑️
.
πŸ‘LIMITEDπŸ‘
πŸ‘‰RM 85 FREE POS SM !
πŸ‘‰RM 90 FOR SS
🚚PRICE INCLUDED POSTAGE
πŸ“¦BAYAR & KAMI TERUS POS.
⛔️LAMBAT HABISπŸ‘
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
NAK ORDER ? πŸ“²πŸ“©
011-17753206
(malas save boleh klik link d bio)
🌸AYRIS COLLECTIONS🌸
πŸŽ€Handbags Online ShopπŸŽ€
.
#sayajualbegtangan #igmalaysia #worldcup2018 #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #kellybagmurah #handbagmalaysiamurah #pengantin100hari #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia #cintatiadaganti #hantarankahwin
#babyctdk #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah #janganbencicintaku
#amirarose #ctdkjunior #tunm #sethandbagmurahmalaysia


0

βͺSLIDE FOR MORE PHOTOS
βœ”οΈREADY STOCK
⛔️NO DM/NO PM
πŸ”₯BAG KAMI LAKU KERAS,
LAMBAT HABIS !⚑️
.
πŸ‘LIMITEDπŸ‘
πŸ‘‰RM 85 FREE POS SM !
πŸ‘‰RM 90 FOR SS
🚚PRICE INCLUDED POSTAGE
πŸ“¦BAYAR & KAMI TERUS POS.
⛔️LAMBAT HABISπŸ‘
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
NAK ORDER ? πŸ“²πŸ“©
011-17753206
(malas save boleh klik link d bio)
🌸AYRIS COLLECTIONS🌸
πŸŽ€Handbags Online ShopπŸŽ€
.
#sayajualbegtangan #igmalaysia #worldcup2018 #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #kellybagmurah #handbagmalaysiamurah #pengantin100hari #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia #cintatiadaganti #hantarankahwin
#babyctdk #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah #janganbencicintaku
#amirarose #ctdkjunior #tunm #sethandbagmurahmalaysia


0

πŸ”΄KOMBO 2 HELAIπŸ”΄
.
➑️ LE SWAROVSKI MIRABELLE DONNA BELLA
➑️ MIRABELLE LILIANA
.
RM65 (Belum termasuk pos)
πŸ”΅ Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO tidak boleh tukar
.
βœ”οΈ READY STOCK!
βœ”οΈ Material: Cotton Paris Voile
βœ”οΈ Bidang : 45" plus
.
.
πŸ”΅ Serius buyer only
.
πŸ“² WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.

#mirabelle
#mirabellebawal
#mirabelles
#mirabellelovers
#mirabellas

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungraya
#sayajual

#aidijuma
#tudungonline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#ctdk

#tudung
#tudungbawal
#bawal
#bawalmurah
#bawallovers

#tudungcantik
#bawalcotton
#bawallover
#babyctdk
#bawalprinted

#onlineshopmalaysia
#tudungmurah
#uitm
#cikgucikgi
#cikgu


0

Kedai ni VIRAL gila kat instagram, semua kata product dia lawa, quality baik harga pun cun . Pastu barang dia jual semua ready stock . Tak sabar aku nak shopping raya kat @storeherbal.tinggi ni 😍😍😍😍😍
Tunggu apa lagi? Jom la ramai ramai follow
@storeherbal.tinggi
@storeherbal.tinggi
@storeherbal.tinggi
.
.
For more information sila chat πŸ“± Ws : +60143619139
.
.

#kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#kitasamahero #kitajuara #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa


1

πŸ”΄KOMBO 2 HELAIπŸ”΄
.
➑️ LE SWAROVSKI MIRABELLE DONNA BELLA
➑️ MIRABELLE MIA LOLLA
.
RM65 (Belum termasuk pos)
πŸ”΅ Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO tidak boleh tukar
.
βœ”οΈ READY STOCK!
βœ”οΈ Material: Cotton Paris Voile
βœ”οΈ Bidang : 45" plus
.
.
πŸ”΅ Serius buyer only
.
πŸ“² WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.

#mirabelle
#mirabellebawal
#mirabelles
#mirabellelovers
#mirabellas

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungraya
#sayajual

#aidijuma
#tudungonline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#ctdk

#tudung
#tudungbawal
#bawal
#bawalmurah
#bawallovers

#tudungcantik
#bawalcotton
#bawallover
#babyctdk
#bawalprinted

#onlineshopmalaysia
#tudungmurah
#uitm
#cikgucikgi
#cikgu


0

πŸ”΄KOMBO 2 HELAIπŸ”΄
.
➑️ LE SWAROVSKI MIRABELLE DONNA BELLA
➑️ MIRABELLE SHUHAILY
.
RM65 (Belum termasuk pos)
πŸ”΅ Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO tidak boleh tukar
.
βœ”οΈ READY STOCK!
βœ”οΈ Material: Cotton Paris Voile
βœ”οΈ Bidang : 45" plus
.
.
πŸ”΅ Serius buyer only
.
πŸ“² WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.

#mirabelle
#mirabellebawal
#mirabelles
#mirabellelovers
#mirabellas

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungraya
#sayajual

#aidijuma
#tudungonline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#ctdk

#tudung
#tudungbawal
#bawal
#bawalmurah
#bawallovers

#tudungcantik
#bawalcotton
#bawallover
#babyctdk
#bawalprinted

#onlineshopmalaysia
#tudungmurah
#uitm
#cikgucikgi
#cikgu


0

MENGAPA PERLU BELI HI CAL1 TIENS?????
😊Kalsium adalah mineral yang penting dalam badan.Kehadirannya amat penting dalam metabolisme badan,penghantaran isyarat saraf,denyutan jantung,pengecutan otot dan lain2.
😊Selepas 20tahun badan kita akan mula mengalami kehilangan kalsium sebanyak 1setiap tahun.
βœ”οΈselepas 50tahun kalsium semakin menyusut sehingga 30& terus menyusut apabila umur semakin meningkat.
πŸ™‹TANDA AWAL ANDA KURANG KALSIUM
βœ”οΈKELESUAN
βœ”οΈBANYAK BERPELUH
βœ”οΈSEMBELIT
βœ”οΈCIRIT-BIRIT
βœ”οΈINSOMNIA
βœ”οΈKEKEJANGAN KAKI dll... PAKAR KESIHATAN MENYATAKAN KEKURANGAN KALSIUM MENGUNDANG 109 JENIS PENYAKIT.. Jadi apa tunggu lagi Wasap SEKARANG!!!
πŸ‘FREE POSTAGE πŸ‘FREE GIFT πŸ“± Ws : +60143619139

#kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#kitasamahero #kitajuara #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa


1

πŸ”΄KOMBO 2 HELAIπŸ”΄
.
➑️ LE SWAROVSKI MIRABELLE DONNA BELLA
➑️ KEKABOO ARLEEN
.
RM65 (Belum termasuk pos)
πŸ”΅ Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO tidak boleh tukar
.
βœ”οΈ READY STOCK!
βœ”οΈ Material: Cotton Paris Voile
βœ”οΈ Bidang : 45" plus
.
.
πŸ”΅ Serius buyer only
.
πŸ“² WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.

#mirabelle
#mirabellebawal
#mirabelles
#mirabellelovers
#mirabellas

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungraya
#sayajual

#aidijuma
#tudungonline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#ctdk

#tudung
#tudungbawal
#bawal
#bawalmurah
#bawallovers

#tudungcantik
#bawalcotton
#bawallover
#babyctdk
#bawalprinted

#onlineshopmalaysia
#tudungmurah
#uitm
#cikgucikgi
#cikgu


1

πŸ”΄KOMBO 2 HELAIπŸ”΄
.
➑️ LE SWAROVSKI MIRABELLE DONNA BELLA
➑️ KEKABOO MUMU ZULU
.
RM65 (Belum termasuk pos)
πŸ”΅ Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO tidak boleh tukar
.
βœ”οΈ READY STOCK!
βœ”οΈ Material: Cotton Paris Voile
βœ”οΈ Bidang : 45" plus
.
.
πŸ”΅ Serius buyer only
.
πŸ“² WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.

#mirabelle
#mirabellebawal
#mirabelles
#mirabellelovers
#mirabellas

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungraya
#sayajual

#aidijuma
#tudungonline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#ctdk

#tudung
#tudungbawal
#bawal
#bawalmurah
#bawallovers

#tudungcantik
#bawalcotton
#bawallover
#babyctdk
#bawalprinted

#onlineshopmalaysia
#tudungmurah
#uitm
#cikgucikgi
#cikgu


0

Adakah anda mengalami masalah berikut?
.
πŸ‘© Parut,
πŸ‘© Kulit kusam dan tiada 'seri',
πŸ‘© Liang pori terbuka besar
πŸ‘© Whitehead/blackhead selalu muncul
πŸ‘© Kulit muka pernah rosak akibat racun kosmetik merbahaya sehingga kulit menjadi sangat sensitif
πŸ‘© Dah pakai macam-macam jenis produk namun belum jumpa yang serasi dengan kulit
πŸ‘© Kulit tidak licin. Nak pakai bedak ke foundation apa semua pun tak berapa nak 'menjadi' dan nampak bercapuk.
.
VCSAnnona boleh membantu anda..
Dengan 10 kali ganda Vitamin C.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan .
Whatsapp 0133187935


1

πŸ”΄KOMBO 2 HELAIπŸ”΄
.
➑️ LE SWAROVSKI MIRABELLE DONNA BELLA
➑️ KEKABOO HANI VERA
.
RM65 (Belum termasuk pos)
πŸ”΅ Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO tidak boleh tukar
.
βœ”οΈ READY STOCK!
βœ”οΈ Material: Cotton Paris Voile
βœ”οΈ Bidang : 45" plus
.
.
πŸ”΅ Serius buyer only
.
πŸ“² WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.

#mirabelle
#mirabellebawal
#mirabelles
#mirabellelovers
#mirabellas

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungraya
#sayajual

#aidijuma
#tudungonline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#ctdk

#tudung
#tudungbawal
#bawal
#bawalmurah
#bawallovers

#tudungcantik
#bawalcotton
#bawallover
#babyctdk
#bawalprinted

#onlineshopmalaysia
#tudungmurah
#uitm
#cikgucikgi
#cikgu


0

πŸ”΄KOMBO 2 HELAIπŸ”΄
.
➑️ LE SWAROVSKI MIRABELLE DONNA BELLA
➑️ MIRABELLE HEATHER
.
RM65 (Belum termasuk pos)
πŸ”΅ Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO tidak boleh tukar
.
βœ”οΈ READY STOCK!
βœ”οΈ Material: Cotton Paris Voile
βœ”οΈ Bidang : 45" plus
.
.
πŸ”΅ Serius buyer only
.
πŸ“² WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.

#mirabelle
#mirabellebawal
#mirabelles
#mirabellelovers
#mirabellas

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungraya
#sayajual

#aidijuma
#tudungonline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#ctdk

#tudung
#tudungbawal
#bawal
#bawalmurah
#bawallovers

#tudungcantik
#bawalcotton
#bawallover
#babyctdk
#bawalprinted

#onlineshopmalaysia
#tudungmurah
#uitm
#cikgucikgi
#cikgu


0

Cara Pemakaian Greentea Mint FaceScrub
(2-3 kali seminggu)

1. Jika dalam keadaan makeup, cuci dengan makeup remover / air biasa terlebih dahulu.
2. Lap kering wajah anda atau biarkan sedikit air sahaja pada muka. Calit Greentea Mint Face Scrub sebanyak yang anda suka (letakkan banyak sedikit di bahagian hidung)

3. Letakkan scrub ke wajah anda ( tumpukan pada kawasan yang berparut/berjeragat/cela/kawasan berminyak/bahagian hidung)

4. Gosok secara perlahan secara circular motion (bulatan) selama 1-2 minit.
*Gunakan hujung tapak tangan dalam gerakan membulat untuk lebih merasai butiran scrub!* 5. Biarkan scrub di wajah dalam 60 saat sebelum bilas supaya segala kebaikan Greentea & Peppermint meresap pada kulit.

6. Selepas scrub boleh cuci dengan pencuci muka anda. Bilas & lap kering.
7. Kalau scrubbing malam, boleh sapu night cream pilihan anda & tidur. Kalau scrubbing siang, boleh sapu daycream pilihan anda & enjoy!
P/s: Untuk lebih berkesan, wajib pakai moisturizer (pelembab) selepas scrubbing ye.


1

πŸ”΄KOMBO 2 HELAIπŸ”΄
.
➑️ LE SWAROVSKI MIRABELLE DONNA BELLA
➑️ MIRABELLE FASHIONISTA
.
RM65 (Belum termasuk pos)
πŸ”΅ Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO tidak boleh tukar
.
βœ”οΈ READY STOCK!
βœ”οΈ Material: Cotton Paris Voile
βœ”οΈ Bidang : 45" plus
.
.
πŸ”΅ Serius buyer only
.
πŸ“² WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.

#mirabelle
#mirabellebawal
#mirabelles
#mirabellelovers
#mirabellas

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungraya
#sayajual

#aidijuma
#tudungonline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#ctdk

#tudung
#tudungbawal
#bawal
#bawalmurah
#bawallovers

#tudungcantik
#bawalcotton
#bawallover
#babyctdk
#bawalprinted

#onlineshopmalaysia
#tudungmurah
#uitm
#cikgucikgi
#cikgu


0

πŸ”΄KOMBO 2 HELAIπŸ”΄
.
➑️ LE SWAROVSKI MIRABELLE DONNA BELLA
➑️ MIRABELLE ALPHABET
.
RM65 (Belum termasuk pos)
πŸ”΅ Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO tidak boleh tukar
.
βœ”οΈ READY STOCK!
βœ”οΈ Material: Cotton Paris Voile
βœ”οΈ Bidang : 45" plus
.
.
πŸ”΅ Serius buyer only
.
πŸ“² WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.

#mirabelle
#mirabellebawal
#mirabelles
#mirabellelovers
#mirabellas

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungraya
#sayajual

#aidijuma
#tudungonline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#ctdk

#tudung
#tudungbawal
#bawal
#bawalmurah
#bawallovers

#tudungcantik
#bawalcotton
#bawallover
#babyctdk
#bawalprinted

#onlineshopmalaysia
#tudungmurah
#uitm
#cikgucikgi
#cikgu


0

.
New arrival!!
_
VANESSA SOFT LACE KURUNG
_
HARGA
RM114 SM / RM119 SS
HARGA TERMASUK POSTAGE
_
Material : Soft Lace Full Lining
Size : Free Size S until L
_
πŸ’₯High Quality Soft Lace πŸ’₯Hidden Zipper dikain, belakang baju
πŸ’₯Full Lining (Kain sejuk dan tidak gatal)
πŸ”₯ Pinggang Skirt separuh getah
πŸ”₯ Less Iron
πŸ”₯ Baju sahaja boleh dimatchingkan sekali bersama seluar jeans atau palazo
_
πŸ“ŒUkuran
BAHU : 15’
DADA : 40’
KETIAK : 16’
PANJANG LENGAN : 21’
PANJANG BAJU : 26’
_
PINGGANG : 26-36’
PUNGGUNG : up to 40’
PANJANG KAIN : 38’
.
.
DM ; 017 - 5767318
.
.
.#AmyszaCollection
#BajuKurung
#KurungModen
#KoleksiPakaianWanita
#KoleksiBajuKurung
#BaranganWanita
#MuslimahStyle
#Dress
#Jubah
#Fattzura
#Sayajual
#BazarOnline
#OnlineShopMalaysia
#BajuMurah
#BajuRaya
#KedaiOnline
#MiniKurung
#Kebarung
#Peplum
#Kebaya
#Loffatah
#Songket
#Batik
#BajuCantik
#BajuLawa
#BajuMuslimah
#GadisMelayu
#KoleksiBajuRaya
#Bazaria
#JomShopping


0

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korangπŸ˜„ .
OPEN ORDER!!
Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens, Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi 😊😊
.
🌟 No. 1 di Malaysia βœ”οΈ
🌟 Berkesan SEAWAL 10 hari naik. 1cm-5cm😍
🌟 Terbukti SANGAT berkesan 😍
🌟 Selamat untuk digunakan βœ”οΈ
🌟 100HALAL Dan Bahan AlamiπŸ‘
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,Β 
hubungi hotline kami βœ†βœ‰οΈβ˜
http://Www.wasap.my/+60169506729/promo/30.
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
-----------------------------------------------------------
.
#tiensmalaysia#ubattinggi#10daytinggi#instanshopmalaysia#igshopmalaysia#onlineshopmalaysia#viralkatmalaysia#bazaaronline#sayejualmurah#syejualonline


0

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
.
.
YEKE, X CAYER LAH!
.
πŸ“±ws: +60 16-621 0480
.
#Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #kamibencipenipuonline


0

Cara Pemakaian Greentea Mint FaceScrub
(2-3 kali seminggu)

1. Jika dalam keadaan makeup, cuci dengan makeup remover / air biasa terlebih dahulu.
2. Lap kering wajah anda atau biarkan sedikit air sahaja pada muka. Calit Greentea Mint Face Scrub sebanyak yang anda suka (letakkan banyak sedikit di bahagian hidung)

3. Letakkan scrub ke wajah anda ( tumpukan pada kawasan yang berparut/berjeragat/cela/kawasan berminyak/bahagian hidung)

4. Gosok secara perlahan secara circular motion (bulatan) selama 1-2 minit.
*Gunakan hujung tapak tangan dalam gerakan membulat untuk lebih merasai butiran scrub!* 5. Biarkan scrub di wajah dalam 60 saat sebelum bilas supaya segala kebaikan Greentea & Peppermint meresap pada kulit.

6. Selepas scrub boleh cuci dengan pencuci muka anda. Bilas & lap kering.
7. Kalau scrubbing malam, boleh sapu night cream pilihan anda & tidur. Kalau scrubbing siang, boleh sapu daycream pilihan anda & enjoy!
P/s: Untuk lebih berkesan, wajib pakai moisturizer (pelembab) selepas scrubbing ye.


1

If you love urself more than everything u will appreciate it.Bukan utk org lain pn utk diri awk jugak kan??? Tgk muka adik manis ni xpyh da make up2 bagai.Pakai lip tint jer okayh.!!!
.
Kalau awk boleh mkn 1 hari berpuluh2 ringgit..knp tidak awk spent Rm4.30 utk cantik dr atas sampai bawah? Tu pn nak berkira ke??
.
Pastu makan hati tengok muka adik manis ni putih melepak atas bawah kan.?? Jgn jeles sbb kte pn nk awk cntik jugak.Nak cantik x blh sorng2.Jom.beli AURORA SX PREMIUM
-

Pencarian agent dan dropship masih diteruskan. Kami akan bimbing dan guide satu persatu. Berminat? DM atau WS di 0192822801. Klik saja whatsapp link di ig saya @aurorasx_cheras ...
-
#aurorasxcheras #aurorasx #aurorasxpremium #sayajual #pastikanori #igshopmy #onlineshopmalaysia #produkviral #kulitbermasalah #nakkulitsihat #produklakukeras #dsiempire #safieyillias #uitmshahalam #auroraroseship #lagisyantik #shahalam #petalingjaya #penang #johor #kelantan #alorstar #kualalumpur #melaka #universiti #universities #universitimalaya #universitiputramalaysia #agentwanted #dropshipwanted


0

"Don't just take care of the customer. Help the customer." πŸ’‡ SERRA Hair SerumπŸ’‡

Warna : Gold, Red, Blue, Green
Bau : Fresh, Blossom, Desire, Fruity
Isi Kandungan : 65ml

Macam mana ia berfungsi?
Okay, Serra Hair Serum merawat rambut dari dalam untuk memperbaiki struktur rambut supaya jadi kuat sihat dan bermaya. Ia juga mampu : .
.
❀️ Melembutkan rambut
πŸ’š Memperbaiki struktur dan nutikel di dalam rambut
πŸ’› Mengurangkan masalah rambut gugur
πŸ’™ Menghilangkan kelemumur
❀️ Bau yang tahan lama dan sgt wangi πŸ‘
πŸ’š Rambut jadi rapi dan takperlu nak pakai minyak rambut bagai
πŸ’› Boleh meluruskan rambut jika sentiasa jaga dan pakai.
πŸ’™ Rambut jadi kuat dan sihat ⚠️
#serumterbaik #serumviral #serumrambutajaib #serumrambutrm10 #serumrambutmurah #serumrambutHQ #trustedseller 😁#onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #bajumurah #kasutmurah #produkmudahjual #dropshiptanpamodal #alvinchong #emmamaembong #awaksukasayatak #followforfollow #likeforlike #followbackteam #likebackteam #tudungmurah #shawlmurah #freepostage


0

Apa sih perbedaan antara minyak bulus SR12 dan minyak bulus lain yg beredar di pasaran?

Ini loh bedanya:
- Minyak bulus SR12 sudah ternotifikasi oleh BPOM dgn No : NA18170101720
- Minyak bulus SR12 tidak bau amis seperti minyak bulus lain di pasaran. - Aroma khas melati minyak bulus SR12 - Minyak bulus SR12 berasal dari penangkaran bulus SR12, jadi terjamin keaslian dan kualitasnya.
Jangan salah pilih ya guysss.. Pilih & gunakanlah SR12 Skin care yg diformulasikan dari bahan/ ekstrak alami untuk perawatan kulit wajah kalian.

Yuk konsultasikan masalah kulitmu, SR12 dapat membantu masalah kulit berjerawat, kusam, flek hitam dll.

Contact Person πŸ‘‡

Konsultasi & Order: waπŸ“² 082175195838

PENDAFTARAN RESELLER & AGEN
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Order & konsul
Chat waπŸ“²082175195838
#minyakbulusasli #minyakbulussr12herbal #minyakbulusampuh #minyakbulusbpom #herbalskin #onlineshoplampungmurah #onlineshopindonesiamurah #onlineshopmalaysia #lampungtimur #lampungselatan #bandarlampung #sr12flekhitam #strechmarks #bopengbekasjerawat #kulitsehatalamicerah #lampunatalmurah #bandarlampung #minyakbulusmurni #pembesarpayudara #kendur #keriputhilang #kencanginpayudara #kencang #payudarakencang


0

KETAGIH MINUM CHOCO CUP D NIH, SEBAB SEDAP GILER!!!! 😱😱😱😍😍
.
.
Serius mmg SEDAP GILER!!!
Mmg la layan habissss!
Rasa melt coklat dia mmg perghhhhhh πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Melt Chocolate Limited Edition!!
Perrggghh...sedappp & creamy giler!! πŸ˜΅πŸ˜΅πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Yang ni perisa baru ya. Kesan sama macam Coffee Cup D. Cuma flavour coklat je 😍😍
.
.
Tapi ni limited edition. Stok hanya 200 botol shj. Siapa nak, kena cpt ya!! .
.
NAK PAYUDARA BOOLAAT MACAM PAU + KULIT PUTEH MELEPAK?? .
Meh try Choco Cup D
.
Offer murah giler skrg ni. New flavour Cup D. Limited stok. Jom grab skrg .
1 botol : RM65 shj πŸ’•
Selagi stok masih ada.
.
Kelebihan Choco Cup D
βœ”οΈ Montokkan & Tegangkan Payudara
βœ”οΈ 3x Extra Whitening Booster
βœ”οΈ Menaikkan Pinggul
βœ”οΈ Ketatkan Vagina
βœ”οΈ Harga Lebih Murah
πŸ’• Rasa Melt Coklat yg sgt sdp!
.
WHATSAPP : 014-3632403
WHATSAPP : 014-3632403
WHATSAPP : 014-3632403
.
.
#chococupd #coffeecupd #coffecupdwhiteningbooster #sweetcandcup #bustupexpress #coffeemalaysia #coffeecupdmurah #fullplus #bconfident #aurawhite #symawhitecoffee #quputeh #zofeabeautysecret #jamuyounggold #jamukencurgold #secrethormonpil #secretplus #coffeemontok #babiesblinkcoffee #coffeecupdhq #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #igshopmurahonline #kosmetikmurahmalaysia #produkkecantikanmurah


0

KETAGIH MINUM CHOCO CUP D NIH, SEBAB SEDAP GILER!!!! 😱😱😱😍😍
.
.
Serius mmg SEDAP GILER!!!
Mmg la layan habissss!
Rasa melt coklat dia mmg perghhhhhh πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Melt Chocolate Limited Edition!!
Perrggghh...sedappp & creamy giler!! πŸ˜΅πŸ˜΅πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Yang ni perisa baru ya. Kesan sama macam Coffee Cup D. Cuma flavour coklat je 😍😍
.
.
Tapi ni limited edition. Stok hanya 200 botol shj. Siapa nak, kena cpt ya!! .
.
NAK PAYUDARA BOOLAAT MACAM PAU + KULIT PUTEH MELEPAK?? .
Meh try Choco Cup D
.
Offer murah giler skrg ni. New flavour Cup D. Limited stok. Jom grab skrg .
1 botol : RM65 shj πŸ’•
Selagi stok masih ada.
.
Kelebihan Choco Cup D
βœ”οΈ Montokkan & Tegangkan Payudara
βœ”οΈ 3x Extra Whitening Booster
βœ”οΈ Menaikkan Pinggul
βœ”οΈ Ketatkan Vagina
βœ”οΈ Harga Lebih Murah
πŸ’• Rasa Melt Coklat yg sgt sdp!
.
WHATSAPP : 014-3632403
WHATSAPP : 014-3632403
WHATSAPP : 014-3632403
.
.
#chococupd #coffeecupd #coffecupdwhiteningbooster #sweetcandcup #bustupexpress #coffeemalaysia #coffeecupdmurah #fullplus #bconfident #aurawhite #symawhitecoffee #quputeh #zofeabeautysecret #jamuyounggold #jamukencurgold #secrethormonpil #secretplus #coffeemontok #babiesblinkcoffee #coffeecupdhq #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #igshopmurahonline #kosmetikmurahmalaysia #produkkecantikanmurah


1

πŸ‘‰πŸ‘‰NEXT PICπŸ‘‰πŸ‘‰
.
βœ”οΈ SLIM FIT βœ”οΈ
.
("Please check the measurement chart carefully.
Because of different producing batches, there may be deviation of 2~3 cm.")
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ .
How to buy? Follow the step! ☺️
πŸ‘‰ SCREENSHOT the picture
πŸ“© Hantarkan ke WhatsApp
πŸ‘‰β˜ŽοΈ www.wasap.my/601133171285/instamenshop β˜ŽοΈπŸ‘ˆ
#jualmurah
#sayajualonline
#bazaarmalaysia
#visitmyig
#instashop
#igshop
#sayajualon9
#like4like
#onlineshopmalaysia
#instashopmalaysia
#koreandress
#kurung
#jubah
#wholesale
#malaysiaonlineshop
#malaysiawholesale
#sayajualbajulelaki
#sayajualmurah
#bazarpaknil
#sayajualbag
#sayajualhandbag
#sayajual
#sayajualjubah
#sayajualkasut
#sayajualbaju
#sayajualdress
#sayajualblouse
#igshop
#igshopmalaysia
#igshopmurah


1

APA KATA PARA PENYELIDIK PERUBATAN?? "Kulit di bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih tipis dan cengkung di bawah mata. Ciri-ciri unik kulit di bahagian bawah mata ini pastinya memerlukan perhatian yang lebih teliti" Oil Free Eye Makeup Remover πŸ’‹mudah menanggalkan semua jenis solekan mata termasuk mekap kalis air πŸ’‹melembabkan kulit mata πŸ’‹berfungsi merawat kulit dari kusam akibat pemakaian mekap terlalu lama πŸ’‹sesuai utk kulit sensitif πŸ’‹boleh digunakan utk mencuci lipstick bibir Sangat penting dan wajib ada pada semua org...πŸ˜ƒ
.
www.wasap.my/60122725935 .
#marykay #marykaymalaysia #marykaymakeupremover #kualalumpur #selangor #igstoremalaysia #onlineshopmalaysia #vscomalaysia #igersmalaysia


1

πŸ‘ΆMENANTI KEHADIRAN BUAH HATI πŸ‘Ά
Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin.
Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. πŸ’ƒTidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin...
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Yuk follow
@Promil_sehat_alami11
@rumah_hamilpasutri01
@Promil_bundahanifah01
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)πŸ‘‡
Konsultasi gratis
WA; 085854840485 .
Tekan β™₯️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!


1

Bukan pompuan je yang nak putih dan cantik, lelaki pun sama jugak...malas nak cakap banyak....boleh tengok sendiri...so abg2 dan adik2 sado jom ws 0192822801 untuk order sebelum kehabisan stock. Stock baru nak dpt dari hq beratur dikkk...
-

Pencarian agent dan dropship masih diteruskan. Kami akan bimbing dan guide satu persatu. Berminat? DM atau WS di 0192822801. Klik saja whatsapp link di ig saya @aurorasx_cheras ...
-
#aurorasxcheras #aurorasx #aurorasxpremium #sayajual #pastikanori #igshopmy #onlineshopmalaysia #produkviral #kulitbermasalah #nakkulitsihat #produklakukeras #dsiempire #safieyillias #uitmshahalam #auroraroseship #lagisyantik #shahalam #petalingjaya #penang #johor #kelantan #alorstar #kualalumpur #melaka #universiti #universities #universitimalaya #universitiputramalaysia #agentwanted #dropshipwanteds #agentwanted


0

Video tutorial


1

Cara Pemakaian Greentea Mint FaceScrub
(2-3 kali seminggu)

1. Jika dalam keadaan makeup, cuci dengan makeup remover / air biasa terlebih dahulu.
2. Lap kering wajah anda atau biarkan sedikit air sahaja pada muka. Calit Greentea Mint Face Scrub sebanyak yang anda suka (letakkan banyak sedikit di bahagian hidung)

3. Letakkan scrub ke wajah anda ( tumpukan pada kawasan yang berparut/berjeragat/cela/kawasan berminyak/bahagian hidung)

4. Gosok secara perlahan secara circular motion (bulatan) selama 1-2 minit.
*Gunakan hujung tapak tangan dalam gerakan membulat untuk lebih merasai butiran scrub!* 5. Biarkan scrub di wajah dalam 60 saat sebelum bilas supaya segala kebaikan Greentea & Peppermint meresap pada kulit.

6. Selepas scrub boleh cuci dengan pencuci muka anda. Bilas & lap kering.
7. Kalau scrubbing malam, boleh sapu night cream pilihan anda & tidur. Kalau scrubbing siang, boleh sapu daycream pilihan anda & enjoy!
P/s: Untuk lebih berkesan, wajib pakai moisturizer (pelembab) selepas scrubbing ye.


1

Sambungan tutorial cara pakai #scrubsejukviral😍

Syokkkk je pakainye😘

#videopart2


1