#pencucigoyangsegar

Instagram photos and videos

#JusGoyangRapat#LosyenPutihAjaib#Perfume_Precious#Perfume_Gorgeous#PencuciGoyangSegar#awek#awekmelayu#melaka#instafamousmalaysia#pencucigoyangsegar#qallistasignature#businessonline#emmalotion#sayanakputih#bazaarpaknil#onlineshopmalaysia#malaysiaigshop#raya2018#malaysiaonlineshop#sayajualonline#healthyskin

Hashtags #pencucigoyangsegar for Instagram

.
Mencantik dan mewangi dengan #LosyenPutihAjaib membuatkan anda rasa yakin untuk menempuhi hari - hari mu ๐Ÿ’‹
.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #dotheshiggy #inmyfeelings .
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia.


4

Salam semua pengemar
JUS GOYANG RAPAT CHE TA.โค๏ธ - .
New #JusGoyangRapat .
PACKAGING BARU... .
Enhance formula ... .COLLAGEN n VITC . .
.
.HARGA RM52.00
. .
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp 017-2750066
.
.
Pos 1 Malaysia .
.COD KL n SGOR
.
#JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib


0

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #malaysiaonlineshop #visitmyigshop #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #dotheshiggy #inmyfeelings


2

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia #kekechallenge


2

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


0

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia


0

PUTIH AJAIB by RCW .
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM28 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan kulit secara semulajadi
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit dengan cepat
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih berseri
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit daripada kusam
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih segar
๐Ÿ’ฅBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐Ÿ’ฅBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐Ÿ’ฅMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit berkedut
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธBoleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–


0

EMMA LOTION
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM45 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan seluruh badan
๐Ÿ’ฅMelembutkan kulit badan
๐Ÿ’ฅBoleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit sekata
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’ฅMemperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

EMMA WHITENING LOTION
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
KELEBIHAN
. ๐ŸŒธMemutihkan seluruh badan
๐ŸŒธMelembutkan kulit badan
๐ŸŒธBoleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
๐ŸŒธMencerahkan kulit sekata
๐ŸŒธMelembapkan kulit yang kering
๐ŸŒธMemperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna .
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
. .
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #effatihah #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #melaka #healthyskin #instaniaga #dropshipagent #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkeder #tiktok
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos seluruh Malaysia.


2

Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxycosmetics.wawa ๐Ÿ’ž
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift๐Ÿ’ž๐ŸŽ
.
.
๐ŸŒนCara pakai dyxy face mist ๐ŸŒน
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolssโ€ผ๏ธ
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering๐Ÿ’ž
.
.
Whatsapp wawa ๐Ÿ“ฒ011-1123 3874


1

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


0

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia


4

Hai semua. ada je ni tgh packing2 barang customer untuk pengeposan skejap lagi. Syukur Alhamdulillah. Klau korang nk tahu apa yg kami jual boleh usya n follow terus ig @aisyahbeauty.co .
.
#qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #instafamousmalaysia #tiktok #lawakkeder


0

STEMCELL FEMININE WASH!!
Benda yang wajib bagi semua kaum
Hawa, bau yang wangi..Bila pakai rasa segar sangat-sangat..
In Shaa Allah boleh mengurangkan masalah dalaman wanita, merapatkan keintiman suami isteri..
Stemcell Feminine Wash dijamin selamat dan paling berkesan!!
Nyahh bakteria bau BUSUK !!
Murah dan mujarab.
Jom cuba sekarang!!!
.
KELEBIHAN NURRAYSA STEMCELL FEMININE WASH :
โ€ขMenyegarkan Miss V
โ€ขMencegah & Merawat Keputihan
โ€ขMerawat Gatal_Gatal
โ€ขMenghindari Dari Jangitan Kuman
โ€ขMerapatkan Hubungan Suami Isteri
โ€ขMengandungi PH 3.5
โ€ขSesuai Untuk Wanita Mengandung

CARA PENGGUNAAN NURRAYSA
STEMCELL FEMININE WASH :
โ–ช๏ธGuna lebih kurang 2 atau 3 kali seminggu
.
BORONG :
1 ร— Rm25
5 ร— Rm24
10 ร— Rm23
.
POST : RM7 sm / RM11 ss (1pcs)
.
#nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #nurraysaproduct #barangmuslimah #nurraysalover #nurraysapromo #nurraysamurah #sayajual #sayajualprodukkecantikkan #bazarpaknil #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkurus #sayajualborong #sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajualsupplement #produkkesihatanmurah #jdt #produkkecantikanmurah #sayajualkosmetikmurah #femininewash #jamususukdarafemininewash #satinskinzfemininewash #elaikisoap #missvfemininewash #missvperfumemolly #pencucigoyangsegar #vgrip #vitamincascorbic20000g #vitamincascorbic


0

PUTIH AJAIB by RCW .
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM28 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan kulit secara semulajadi
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit dengan cepat
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih berseri
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit daripada kusam
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih segar
๐Ÿ’ฅBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐Ÿ’ฅBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐Ÿ’ฅMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit berkedut
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธBoleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–


0

PUTIH AJAIB by RCW .
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM28 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan kulit secara semulajadi
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit dengan cepat
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih berseri
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit daripada kusam
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih segar
๐Ÿ’ฅBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐Ÿ’ฅBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐Ÿ’ฅMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit berkedut
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธBoleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–


0

EMMA LOTION
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM45 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan seluruh badan
๐Ÿ’ฅMelembutkan kulit badan
๐Ÿ’ฅBoleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit sekata
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’ฅMemperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


1

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA ๐Ÿ‘‰Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
๐Ÿ‘‰Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
๐Ÿ‘‰Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
๐Ÿ‘‰Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
๐Ÿ‘‰Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
๐Ÿ‘‰Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
๐Ÿ˜Š
CARA PENGAMBILAN
๐Ÿ‘‰1 cup pagi dan 1 cup malam. Ambil sebelum makan .
๐Ÿ‘‰Banyakkan minum air kosong. Boleh diambil dengan suplement lain tapi kena jarakkan waktu pengambilan .
๐Ÿ‘‰Boleh diambil semasa period serta ibu yang sedang menyusukan anak .
๐Ÿ‘‰Semasa mengandung tidak boleh minum .
๐Ÿ˜Š
MAKLUMAT TAMBAHAN
๐Ÿ‘‰Simpan di tempat bersuhu dingin sebaiknya di dalam peti ais .
๐Ÿ‘‰Sesuai untuk lelaki dan perempuan .
๐Ÿ‘‰Sebotol 260 ml .
.
#qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #instafamousmalaysia #tiktok .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


2

.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #melaka #healthyskin #instaniaga #dropshipagent #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkeder #tiktok
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos seluruh Malaysia.


0

.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #melaka #healthyskin #instaniaga #dropshipagent #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkeder #tiktok
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos seluruh Malaysia.


6

Bismillahirrahmanirrahim....
๐Ÿ’žinna haza larizquna ma lahu minnafad๐Ÿ’ž
Assalamualaikum semua...
.
Alhamdulillah #goyangrapatcheta dh smpai Brunei..INSTOK now dgn pack baru,formula baru...
.
Hanya BND30 u can get from me #stokisbyrcwbrunei .
Whatsapp di no ne๐Ÿ‘‡
.
Www.wasap.my/6738996647
Www.wasap.my/6738996647
Www.wasap.my/6738996647
.

New #JusGoyangRapat .

New packaging .

Enhance formula .
.
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
.
โœ”๏ธMenstabilkan hormon .
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran .
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan .
โœ”๏ธMengecutkan rahim .
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering .
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda .
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid .
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan
.
#igshop #businessonline #ig_brunei #tutong #kualabelait #setia #temburong #bruneiigshop #shop #onlineshopbrunei #bruneionlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih


1

PUTIH AJAIB by RCW .
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM28 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan kulit secara semulajadi
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit dengan cepat
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih berseri
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit daripada kusam
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih segar
๐Ÿ’ฅBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐Ÿ’ฅBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐Ÿ’ฅMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit berkedut
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธBoleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–


0

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
๐Ÿ‘‰Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
๐Ÿ‘‰Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
๐Ÿ‘‰Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
๐Ÿ‘‰Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
๐Ÿ‘‰Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
๐Ÿ‘‰Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awek #awekmelayu #raya2018 #instafamousmalaysia #sayanakputih #igersmalaysia #astrogempak #parmesan #minaz


12

EMMA LOTION
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM45 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan seluruh badan
๐Ÿ’ฅMelembutkan kulit badan
๐Ÿ’ฅBoleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit sekata
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’ฅMemperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #instafamousmalaysia #minaz


2

Bismillahirrahmanirrahim....
.
Assalamualaikum semua...salam jumaat..
.
Alhamdulillah #goyangrapatcheta dh smpai Brunei..INSTOK now dgn pack baru,formula baru...
.
Hanya BND30 u can get from me #stokisbyrcwbrunei .
Whatsapp di no ne๐Ÿ‘‡
.
Www.wasap.my/6738996647
Www.wasap.my/6738996647
Www.wasap.my/6738996647
.

New #JusGoyangRapat .

New packaging .

Enhance formula .
.
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
.
โœ”๏ธMenstabilkan hormon .
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran .
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan .
โœ”๏ธMengecutkan rahim .
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering .
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda .
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid .
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan
.
ย #igshopย  #businessonline #ig_brunei #tutong #kualabelait #setia #temburong #bruneiigshop #shop #onlineshopbrunei #bruneionlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #healthyskinย  #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih


0

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
[ EH ORANG SEMUA TAK PERCAYA BILA TAHU UMUR SEBENAR KITA LAH. TERKEZUTTT DEPA ] .
.
Iyaa. Ada la sekali tu bila nak lipat telekung kat surau, ada la sorang akak ni duduk sebelah saya sambil senyum-senyum. Saya pun senyum balik dan tegur dia. .
.
Dah sembang-sembang tu, saya pun bahasakan diri saya akak. Saya bagitau macam ni, โ€˜Eh, akak kena gerak dulu yaโ€™.
Dia terus tanya saya. โ€˜Umur berapa ya?โ€™.
Saya pun terus je jawab 42 tahun. Ya Allah melompat dia bila tahu umur saya. Hehe dia ingat umur saya awal 30an tau. .
.
Nak tahu rahsia saya apa? Of course la Jus Qurus. Jangan terkejut kalau uols semua nampak 10 tahun lebih mudah lepas minum Jus Qurus ni. Pinggang teruihh jadi macam pinggang anak dara tau. Siap ada shape lagi.
.
.
Opppsss lupa nak bagitau, time raya ni bila uols minum Jus Qurus ni, memang dia akan kawal berat badan kita. Jus Qurus juga akan bekerja dengan cara dia detoks semua toksik dalam badan. Nak order? .
.
Apa tunggu lagi dapatkan daripada ejen - ejen sah kami di seluruh negeri. .
.
012 6286709 .ready stok ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š #preciousLUXE(rm39) #jusgoyang (RM52) #jusqurus(rm75) #pencucigoyangsegar #precious #gorgeousbyrcw #lotionajaibrcw cod๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš— ๐Ÿ’–klcc,๐Ÿ’žAmpng๐Ÿ’Ÿ,sogo,sentul,setpk,๐Ÿ‘›keramt,?๐ŸŽถsentul,uia,gombak,wgsamj,pj,bangsar,ukayperdana,kepong,๐Ÿ“ฎpostge,WA โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ž 0126286709 FREE POSTGE ALL ITEM RCW
.
@byrcw @byrcwtestimoni


6

.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #melaka #healthyskin #instaniaga #dropshipagent #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkeder
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp +60132403382


0

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
๐Ÿ‘‰Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
๐Ÿ‘‰Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
๐Ÿ‘‰Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
๐Ÿ‘‰Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
๐Ÿ‘‰Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
๐Ÿ‘‰Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awek #awekmelayu #raya2018 #instafamousmalaysia #sayanakputih #igersmalaysia #astrogempak #parmesan #minaz


0

PENCUCI GOYANG SEGAR CHE TA
RM27 exclude postage
Postage: RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
Kelebihan Pencuci Goyang Segar:
โœ”๏ธMerawat Keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
โœ”๏ธMelancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah senggugut
โœ”๏ธExtra kolagen yang mampu mencerahkan dan menganjalkan alat sulit wanita
โœ”๏ธMenyegarkanย  bahagian miss V sepanjang hari

Utk sebarang pertanyaan boleh whatsapp +60168022196. ๐Ÿ˜˜

#pencucigoyangsegar
#pencucigoyangsegarmurah
#pencucigoyangsegaroriginal
#pencucigoyangsegarcheta
#pencucigoyangsegarbyrcw
#pencucigoyangsegarbyrcwmurah
#pencucigoyangsegarbyrcworiginal
#rcwpencucigoyangsegar
#rcwpencucigoyangsegarmurah
#rcwpencucigoyangsegaroriginal


1

PUTIH AJAIB by RCW .
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM28 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan kulit secara semulajadi
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit dengan cepat
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih berseri
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit daripada kusam
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih segar
๐Ÿ’ฅBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐Ÿ’ฅBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐Ÿ’ฅMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit berkedut
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธBoleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–


0

EMMA LOTION
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM45 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan seluruh badan
๐Ÿ’ฅMelembutkan kulit badan
๐Ÿ’ฅBoleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit sekata
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’ฅMemperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #instafamousmalaysia #minaz


0

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
KELEBIHAN
. ๐ŸŒธMemutihkan seluruh badan
๐ŸŒธMelembutkan kulit badan
๐ŸŒธBoleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
๐ŸŒธMencerahkan kulit sekata
๐ŸŒธMelembapkan kulit yang kering
๐ŸŒธMemperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna
#effatihah
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: ๐Ÿ’Ž http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
๐Ÿ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #effatihah #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA ๐Ÿ‘‰Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
๐Ÿ‘‰Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
๐Ÿ‘‰Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
๐Ÿ‘‰Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
๐Ÿ‘‰Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
๐Ÿ‘‰Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awek #awekmelayu #raya2018 #instafamousmalaysia #sayanakputih #igersmalaysia #astrogempak #parmesan #minaz


20

.
Impikan wangian mewah yg tahan lama tp bajet tidak mencukupi?? Wangian #PreciousLuxe dan #Precious by RCW adalah penyelesaiannya!!..perfume ini diinspirasikan dr wangian antarabangsa dan dr jenis EDP blh didapati dgn harga mmpu milik..jadi..TNGGU APE LG?? jom dm atau whatsapp kami +60132403382 dan miliki wangian mewah ini segera!!!
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awek #awekmelayu #raya2018 #instafamousmalaysia #sayanakputih #igersmalaysia #astrogempak #parmesan #minaz


0

PUTIH AJAIB by RCW .
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM28 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan kulit secara semulajadi
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit dengan cepat
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih berseri
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit daripada kusam
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih segar
๐Ÿ’ฅBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐Ÿ’ฅBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐Ÿ’ฅMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit berkedut
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธBoleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–


0

.
New #JusGoyangRapat .
New packaging .
Enhance formula .
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #healthyskin #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #awekmelayu #sayanakputih #instafamousmalaysia #minaz


4

EMMA LOTION
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM45 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan seluruh badan
๐Ÿ’ฅMelembutkan kulit badan
๐Ÿ’ฅBoleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit sekata
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’ฅMemperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

Nell Aesthetica Conception Age Lock Serum

THE ALL-IN-ONE RAWATAN UNTUK KULIT MUKA LEBIH ANJAL
.
.
๐ŸŒŸ Anti Penuaan
๐ŸŒŸ Menegang
๐ŸŒŸ Menganjal
๐ŸŒŸ Menyerikan
๐ŸŒŸ Mencerah
.
.
๐Ÿ’ฐ RM129.90 Tak Termasuk Pos
๐Ÿ’ฐ RM137.90 (Semenanjung)
๐Ÿ’ฐ RM143.90 (Sabah Sarawak)
.
.
โŒ›๏ธ Kesan seawal seminggu
โŒ›๏ธ Untuk full result memerlukan masa selama dua bulan atau lebih
โŒ›๏ธ 1 botol boleh tahan 2 bulan
โŒ›๏ธ Tiada kesan sampingan
.
.
๐Ÿ‘“ Cara - cara pakai
.
.
๐Ÿ’• Dua kali sehari
๐Ÿ’• Pagi lepas mandi/cuci muka/sebelum makeup
๐Ÿ’• Malam sebelum tidur
๐Ÿ’• Air kosong jangan lupa tau
.
.
#NELLaestheticaMY #AestheticaConception #NellSerum #AntiAging #Glowing #faceserum #serumwajah #byrcw #rozitachewan #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #jusquruscheta #jerawat #jeragat #kulitcantik #lotionputih #putihajaibbyrcw #tv3 #astro #lokalah #awetmuda #wajahcantik #organic #aloevera #rosewater - #regrann


3

Hi gais ๐Ÿ“ฃ
Ada Prelove Items and New Itemsโ€ผ๏ธ Murah-murah je tau ๐Ÿ˜˜

Boleh whatssap Farrah +61423342922

@shopwithme.farrah
#pencucigoyangsegar
#milduracentral
#mildura
#robinvale
#sunraysia
#visitmildura
#robinvale
#swanhill
#adelaide
#melbourne
#sydney


0

.
Ada yg naik bdn masa raya ni ? Lemang, rendang, ketupat habis dok balun masa raya. Hehe .
.
Tak salah nk mkn. Tp cukup dlm kuantiti nk rasa jer. Bukan mkn mcm esok nk kiamat.. Huhu.. Amik hat ni skit, hat tu skit.. Pun dh blh kenyang tau.. Sok lusa ada open house, blh mkn lg. Kan ?
.
Dan. Elakkan banyak mnum air manis. Sbb ia membuatkan perut anda cpt kembung. Malah, akan membuatkan anda semakin lapar walau baru lepas telan seekor kambing hihihihi taklah gurau ja. Tp mnum byk air xkan membuatkan anda knyng. Jadi, mnum ja air masak slps mkn. Jgn minum makan minum makan tau .
.
Tp klau nk makan jgak tnpa risau dan was2, mnum skali #JusQurusCheTa daripada #ByRcw Mkn byk mana pon x yah risau. Malah berat bdn akan turun dgn cemerlang. Barulah seimbang, sbb ia membantu 'detox' semua kolestrol dan lemak dlm bdn .
.
#sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #melaka #healthyskin #dropshipmalaysia #instaniaga #dropshipagent #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #sayanakputih #instafamousmalaysia #minaz #awekmelayu .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia.


4

kadang kadang orang laki ni tak paham, ramai kami tengok kemain begetah bini dia tapi laki p caghi lain. Kami ghasa nak hempas je laki dia tu
-
Hampa ghasa laki chagi lain sebab apa? Share lah sikit mana tau kami boleh cilikan yang suka ambik laki orghang ni. Hahahah
.
Tapi kadang kadang tulah, dah beranak 2 3 lepas tu longgaq, sebab tu ka laki p caghi laeennnn? Ke ada sebab lain? Contohnya berkeghakkkk ke? Hahha! Cepattt shareeeee
-
#HempasPerampas #GOYANGRAPATCHETAgerentimendapat #PENCUCIGOYANGSEGAR #byrcw .
.
JUBAH @royaleorchid


229

PUTIH AJAIB by RCW .
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM28 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan kulit secara semulajadi
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit dengan cepat
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih berseri
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit daripada kusam
๐Ÿ’ฅMenjadikan kulit lebih segar
๐Ÿ’ฅBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐Ÿ’ฅBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐Ÿ’ฅMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’ฅMengelakkan kulit berkedut
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธBoleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–


0

EMMA LOTION
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM45 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMemutihkan seluruh badan
๐Ÿ’ฅMelembutkan kulit badan
๐Ÿ’ฅBoleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
๐Ÿ’ฅMencerahkan kulit sekata
๐Ÿ’ฅMelembapkan kulit yang kering
๐Ÿ’ฅMemperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

Salam semua pengemar
. JUS GOYANG RAPAT CHE TA.โค๏ธ - .
New #JusGoyangRapat .
PACKAGING BARU... .
Enhance formula ...
.COLLAGEN n VITAMIN C . .HARGA RM52.00
. BELI 2 RM100
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
โœ”๏ธMenstabilkan hormon :
โœ”๏ธMemberikan tenaga dalaman serta menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran :
โœ”๏ธMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan :
โœ”๏ธMengecutkan rahim :
โœ”๏ธVagina lebih grib dan tidak kering :
โœ”๏ธMenegangkan payudara dan menjadikan anda ๏ธawet muda :
โœ”๏ธMengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) serta melancarkan perjalanan haid :
โœ”๏ธMerawat keputihan serta ๏ธmenghilangkan rasa lesu dan sakit badan :
.
Berminat boleh dm atau whatsapp 017-2750066
.
.
Pos 1 Malaysia .
.COD KL n SGOR
.
#JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018u


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


4

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! ๐Ÿ˜˜


3

hello.. kesayangan i.. nak bagi tahu ni. Nak tau rahsia tak????
.
.
tips untuk clear skin .. senang je 2 sudu teh jus lemon & campurkan dengan 1 sudu madu, lepas tu gaulkan sampai rata, last sekali sapu kat muka.. tapi melekit sikit la.. hehe ๐Ÿ˜‚ . .
Kalau nak lagi senang sapu je lah #beauteserum dekat muka tu. lagi cepat dan mudah..
.
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #dollita #dollitaserum #susumaaez #dexandranewpackaging #dexandra #dexandraperfumes
#dollitabeaute #mommymilkbooster #maskervagina #jsd #pencucigoyangsegar #goyangsegarbyrcw #perfume #inspiredperfume #gambiremas #neelofaperfume #preciousbyrcw #adorablebyritarudaini #dhajabyfashasandha #glowglowing #tatiskincareoriginal #tatiskincare #dms360superstemcell #dms360 #dianzvitamin #perlapotion #vitaminc #perfume #neelofaperfume #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #adorablebyritarudaini #dhajabyfashasandha


0

hello.. kesayangan i.. nak bagi tahu ni. Nak tau rahsia tak????
.
.
tips untuk clear skin .. senang je 2 sudu teh jus lemon & campurkan dengan 1 sudu madu, lepas tu gaulkan sampai rata, last sekali sapu kat muka.. tapi melekit sikit la.. hehe ๐Ÿ˜‚ . .
Kalau nak lagi senang sapu je lah #beauteserum dekat muka tu. lagi cepat dan mudah..
.
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #dollita #dollitaserum #susumaaez #dexandranewpackaging #dexandra #dexandraperfumes
#dollitabeaute #mommymilkbooster #maskervagina #jsd #pencucigoyangsegar #goyangsegarbyrcw #perfume #inspiredperfume #gambiremas #neelofaperfume #preciousbyrcw #adorablebyritarudaini #dhajabyfashasandha #glowglowing #tatiskincareoriginal #tatiskincare #dms360superstemcell #dms360 #dianzvitamin #perlapotion #vitaminc #perfume #neelofaperfume #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #adorablebyritarudaini #dhajabyfashasandha


1

hello.. kesayangan i.. nak bagi tahu ni. Nak tau rahsia tak????
.
.
tips untuk clear skin .. senang je 2 sudu teh jus lemon & campurkan dengan 1 sudu madu, lepas tu gaulkan sampai rata, last sekali sapu kat muka.. tapi melekit sikit la.. hehe ๐Ÿ˜‚ . .
Kalau nak lagi senang sapu je lah #beauteserum dekat muka tu. lagi cepat dan mudah..
.
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #dollita #dollitaserum #susumaaez #dexandranewpackaging #dexandra #dexandraperfumes
#dollitabeaute #mommymilkbooster #maskervagina #jsd #pencucigoyangsegar #goyangsegarbyrcw #perfume #inspiredperfume #gambiremas #neelofaperfume #preciousbyrcw #adorablebyritarudaini #dhajabyfashasandha #glowglowing #tatiskincareoriginal #tatiskincare #dms360superstemcell #dms360 #dianzvitamin #perlapotion #vitaminc #perfume #neelofaperfume #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #adorablebyritarudaini #dhajabyfashasandha


1

๐Ÿ”‰๐Ÿ”‰๐Ÿ”‰๐Ÿ”‰READY STOCK...RM75 260ML ๐Ÿ“ž 0126286709
#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
*KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA*
โœ”๏ธ Menguruskan badan
โœ”๏ธ Mengawal berat badan
โœ”๏ธ Melawaskan pembuangan air besar
โœ”๏ธ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan โœ”๏ธ Mengawal selera makan
โœ”๏ธ Memberikan tenaga
โœ”๏ธ Membuatkan kulit lebih berseri โœ”๏ธ Awet Muda
โœ”๏ธ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
โœ”๏ธ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
๐ŸŒธ Banyakkan minum air masak
๐ŸŒธ Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan ๐ŸŒธ Boleh di ambil waktu period
๐ŸŒธ Ibu menyusu boleh minum ๐ŸŒธ Tidak boleh minum ketika mengandung โ€ผ๏ธ
๐ŸŒธ Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
Cara minum :
โฐ 2 sudu/scoop waktu pagi sebelum breakfast โฐ 2 sudu/scoop waktu malam sebelum tidur .
Cara Penyimpanan :
Simpan di tempat dingin bawah suhu 27ยฐc , seeloknya simpan dalam peti ais selepas dibuka..
.
@byrcw @byrcwtestimoni


11

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
QURUS CHE TA .READY STOCK!!!
.
KURUS , GLOW & AWET MUDA .
#quruscheta #rahsiakuruscheta .
@byrcw @byrcwtestimoni .WHTUP 0126286709
Price Retail = RM75

Khasiat/kelebihan Qurus Che Ta:
garcinia cambogia: - adanya zat HCA (hydroxycitric acid) yg membuat lemak dlm tubuh akan senantiasa dibakar. Garcinia cambogia menyingkirkan enzim yg menyimpan lemak dlm tubuh. Dgn cara ini maka tubuh tidak akan menyimpan lemak dlm tubuh yg dpt menyebabkan kegemukan. Ia menjadi bahan pelangsing yg sgt selamat kerana tidak ada kesan sampingan yg timbul. Khasiat G.C dlm membantu menurunkan berat badan sudah diakui oleh ahli medik dan telah terbukti diseluruh dunia.
Kurma:
- menambah tenaga disamping membantu menghilangkan rasa lapar.
- merupakan sumber energi, gula dan serat yg baik.
- membantu melegakan masalah makanan tidak hadam dan melancarkan sistem pencernaan.

Kalahari kaktus: - membantu mengawal kelaparan.
- membantu dlm pembakaran lemak secara efektif dan cpt kemudian diubah menjadi energi serta fungsi menahan terhadap penyerapan lemak.
- membantu memperbaiki metabolisme tubuh.

Oligo: - membantu membersihkan sistem dalaman tubuh.
- membantu merendahkan kolesterol darah, lemak neutral dan kandungan gula darah.
- membantu menentang keletihan dan utk membantu dlm sistem pembuangan berfungsi dgn baik.

Apple Fiber:
- kandungan serat dan kalori yg tinggi dlm membantu proses mengawal berat badan. Serat boleh melambatkan kita dari berasa lapar manakala kalori pula memberikan tenaga.
- kaya dgn pelbagai khasiat vitamin yg diperlukan oleh tubuh badan kita.
- agen antioksida yg terdapat dlm apple fiber membantu melambatkan proses penuaan.
- membantu melawaskan perut dan melegakan sembelit.

Mixed berry:
- kaya dgn vitamin,fiber dan anti oksida sgt tinggi.
- membantu mengekalkan kadar metabolisme yg tggi dan seterusnya membantu tubuh membakar lemak.
- meningkatkan tahap tenaga dan membantu mengurangkan berat badan.
- membantu menambah baik penghadaman ,peredaran darah dan tidur serta membuat kulit sihat berseri.

Delima:
- mempunyai kadar vitamin C dna kandungan anti oksida yg tggi.
- membantu dlm pembentukan sel darah merah untuk meny


21