#pencucigoyangsegarbyrcw

Instagram photos and videos

#pencucigoyangsegarbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw#preciousbyrcw#rozitachewan#gorgeousbyrcw#perfume#jusquruscheta#quruscheta#rahsiakuruscheta#juskurus#ratujamu#jamutradisional#slimming#rcw#fattzura#kurusdanglowing#detox#dietsihat#jusquruschetasepang#quruschetasepang#lokalah#badanlangsing#jusslim#slimmingworld

Hashtags #pencucigoyangsegarbyrcw for Instagram

.
Perfume follow you, it chases you and lingers behind you. ๐ŸŒน
.
.
Kelebihan wangian #byRCW :
โญ๏ธ wangian yang tahan lama (8jam)
โญ๏ธ Mesra Solat (halal)
โญ๏ธ Mudah dibawa (travel)
โญ๏ธ Harga mampu milik โญ๏ธ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
โญ๏ธ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
โญ๏ธ Eau de parfum (EDP)
โญ๏ธ Unisex perfume
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #awek #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkerder #lawakkeder
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Pos 1 Malaysia


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ HALAL
๐ŸŒธ MESRA SOLAT
๐ŸŒธ Tidak meninggalkan kesan pada baju
๐ŸŒธ Tahan lebih 12jam++
๐ŸŒธ Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp ๐Ÿ“ฑ0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ HALAL
๐ŸŒธ MESRA SOLAT
๐ŸŒธ Tidak meninggalkan kesan pada baju
๐ŸŒธ Tahan lebih 12jam++
๐ŸŒธ Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp ๐Ÿ“ฑ0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ HALAL
๐ŸŒธ MESRA SOLAT
๐ŸŒธ Tidak meninggalkan kesan pada baju
๐ŸŒธ Tahan lebih 12jam++
๐ŸŒธ Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp ๐Ÿ“ฑ0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

Hye uolls ๐ŸŒน mesti semuanya masih dlm mood raya lagi kan? heheeee...
.
Sis nak info kami dah start buat postage harini 20 June 2018. So pada uolls yg nk order terus boleh wsap sis di 0126170312 ye..!!
.
Stok limited tau...๐Ÿ˜˜
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

Hye uolls ๐ŸŒน mesti semuanya masih dlm mood raya lagi kan? heheeee...
.
Sis nak info kami dah start buat postage harini 20 June 2018. So pada uolls yg nk order terus boleh wsap sis di 0126170312 ye..!!
.
Stok limited tau...๐Ÿ˜˜
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

Ehhhhhh buat apa nak seksa diqi nak jequt pequt berbengkong bagai ???
Menyawa pun susah !
Silap2 angin kentut pun kluaq kot hidung !!!
Cer minum ja QURUS CHE TA , dah la buang toxid , nk membuang pun dgn sekali senyum ja dah chusss, tequih kempih pequt !!! .
Pakai bengkong pun badan lurus mcm hiway ja nak ke mana tu kak?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .
.
QURUS CHE TA kan ada!
Sekali cuba bdn terus mcm anak dara !๐Ÿ˜˜ . 0126170312
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


4

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


0

[ EH ORANG SEMUA TAK PERCAYA BILA TAHU UMUR SEBENAR KITA LAH. TERKEZUTTT DEPA ] .
.
Iyaa. Ada la sekali tu bila nak lipat telekung kat surau, ada la sorang akak ni duduk sebelah saya sambil senyum-senyum. Saya pun senyum balik dan tegur dia. .
.
Dah sembang-sembang tu, saya pun bahasakan diri saya akak. Saya bagitau macam ni, โ€˜Eh, akak kena gerak dulu yaโ€™.
Dia terus tanya saya. โ€˜Umur berapa ya?โ€™.
Saya pun terus je jawab 42 tahun. Ya Allah melompat dia bila tahu umur saya. Hehe dia ingat umur saya awal 30an tau. .
.
Nak tahu rahsia saya apa? Of course la Jus Qurus. Jangan terkejut kalau uols semua nampak 10 tahun lebih mudah lepas minum Jus Qurus ni. Pinggang teruihh jadi macam pinggang anak dara tau. Siap ada shape lagi.
.
.
Opppsss lupa nak bagitau, dah nak raya ni bila uols minum Jus Qurus ni, memang dia akan kawal berat badan kita. Jus Qurus juga akan bekerja dengan cara dia detoks semua toksik dalam badan. Nak order? .
.
Tapi dah tak boleh pos ,
Soooo kena MAI MOOD REPUBLIK PWTC ,
Kami bagi harga sayang raya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
.
wsap 0126170312 utk booking order & pos lepas raya uolls ๐Ÿ’œ
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

Perfume follow you, it chases you and lingers behind you. ๐ŸŒน
.
.
Kelebihan wangian #byRCW :
โญ๏ธ wangian yang tahan lama (8jam)
โญ๏ธ Mesra Solat (halal)
โญ๏ธ Mudah dibawa (travel)
โญ๏ธ Harga mampu milik โญ๏ธ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
โญ๏ธ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
โญ๏ธ Eau de parfum (EDP)
โญ๏ธ Unisex perfume
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Pos 1 Malaysia


0

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


0

CHE TA PENCUCI GOYANG SEGAR
.
RM 30 SM / RM 35 SS
FREE POST !
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 01125518824
.
Pencuci Goyang Segar RCW mengandungiย extra kolagenย yang boleh membantuย mencerahย dan menganjalkan Miss Vย di sampingย merawat keputihan danย kegatalanย pada bahagian Vagina. Yang paling BEST Pencuci Goyang Segar ni mengandungi wangian dari bunga JASMINEย yang membuatkan si pemakai berasa sangatย SELESAย danย FRESHย sepanjang hari. Baunya yang harum membuatkan kita rasa lebih yakin lepas gunakan Pencuci Goyang Segar!
.
KATAKAN TIDAK XXXX PADA MISS V YANG BERBAU & GATAL!
.
FUNGSI UTAMA PENCUCI GOYANG SEGAR RCW
๐Ÿ”ฅMembersih
๐Ÿ”ฅMerapat bahagian Vagina
๐Ÿ”ฅMenyegar
๐Ÿ”ฅMewangi
๐Ÿ”ฅMencerah dan menganjalkan bahagian Vagina
๐Ÿ”ฅMerawat keputihan dan kegatalan pada bahagian Vagina
๐Ÿ”ฅMelancarkan perjalanan haid
๐Ÿ”ฅMengecutkan vagina dan merawat kembali saluran peranakan
๐Ÿ”ฅMengurangkan masalah senggugut
๐Ÿ”ฅMenstabilkan pH Vagina
.
BAHAN-BAHAN DALAM PENCUCI GOYANG SEGAR
โ–ถ๏ธKacip Fatimah
โ–ถ๏ธMajakani
โ–ถ๏ธSireh
.
CARA PENGGUNAAN PENCUCI GOYANG SEGAR
๐Ÿ‘‰Titiskan Pencuci Goyang Segar di tapak tangan anda.
๐Ÿ‘‰Sapukan Pencuci Goyang Segar di bahagian intim anda hingga kebahagian belakang.
๐Ÿ‘‰Biarkan selama 30-60 saat sebelum anda membasuhnya. Anda akan terasa HARUM, SEGAR dan BERKEYAKINAN selepas menggunakannya.
.
โœ”๏ธKELULUSAN KKM
.
#chetapencucigoyangsegar
#chetapencucigoyangsegarrm30
#chetapencucigoyangrapat #chetapencucigoyangsegaroriginal #pencucimissvherba #pencucimissvwanita #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #pencucigoyangsegarmurah #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegaroriginal #cfsbeauty #chetalotion #chetalotionputihajaib
#chetalotionputihajaibmurah #chetalotionputihajaiboriginal #chetalosyen #chetalosyenmurah #chetalosyenputihajaib #cfsbeauty #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #lotioncheta #lotionchetamurah #pencucigoyangsegarori


0

CHE TA PENCUCI GOYANG SEGAR
.
RM 30 SM / RM 35 SS
FREE POST !
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 01125518824
.
Pencuci Goyang Segar RCW mengandungiย extra kolagenย yang boleh membantuย mencerahย dan menganjalkan Miss Vย di sampingย merawat keputihan danย kegatalanย pada bahagian Vagina. Yang paling BEST Pencuci Goyang Segar ni mengandungi wangian dari bunga JASMINEย yang membuatkan si pemakai berasa sangatย SELESAย danย FRESHย sepanjang hari. Baunya yang harum membuatkan kita rasa lebih yakin lepas gunakan Pencuci Goyang Segar!
.
KATAKAN TIDAK XXXX PADA MISS V YANG BERBAU & GATAL!
.
FUNGSI UTAMA PENCUCI GOYANG SEGAR RCW
๐Ÿ”ฅMembersih
๐Ÿ”ฅMerapat bahagian Vagina
๐Ÿ”ฅMenyegar
๐Ÿ”ฅMewangi
๐Ÿ”ฅMencerah dan menganjalkan bahagian Vagina
๐Ÿ”ฅMerawat keputihan dan kegatalan pada bahagian Vagina
๐Ÿ”ฅMelancarkan perjalanan haid
๐Ÿ”ฅMengecutkan vagina dan merawat kembali saluran peranakan
๐Ÿ”ฅMengurangkan masalah senggugut
๐Ÿ”ฅMenstabilkan pH Vagina
.
BAHAN-BAHAN DALAM PENCUCI GOYANG SEGAR
โ–ถ๏ธKacip Fatimah
โ–ถ๏ธMajakani
โ–ถ๏ธSireh
.
CARA PENGGUNAAN PENCUCI GOYANG SEGAR
๐Ÿ‘‰Titiskan Pencuci Goyang Segar di tapak tangan anda.
๐Ÿ‘‰Sapukan Pencuci Goyang Segar di bahagian intim anda hingga kebahagian belakang.
๐Ÿ‘‰Biarkan selama 30-60 saat sebelum anda membasuhnya. Anda akan terasa HARUM, SEGAR dan BERKEYAKINAN selepas menggunakannya.
.
โœ”๏ธKELULUSAN KKM
.
#chetapencucigoyangsegar
#chetapencucigoyangsegarrm30
#chetapencucigoyangrapat #chetapencucigoyangsegaroriginal #pencucimissvherba #pencucimissvwanita #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #pencucigoyangsegarmurah #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegaroriginal #cfsbeauty #chetalotion #chetalotionputihajaib
#chetalotionputihajaibmurah #chetalotionputihajaiboriginal #chetalosyen #chetalosyenmurah #chetalosyenputihajaib #cfsbeauty #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #lotioncheta #lotionchetamurah #pencucigoyangsegarori


0

CHE TA LOTION PUTIH AJAIB
.
RM 35 SM / RM 40 SS
FREE POST !
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 01125518824
.
Setiap Wanita dan Isteri di luar sana WAJIB ada sekurang-kurangnya 1 Putih Ajaib kerana ianya bakal membawa perubahan besar dalam hidup anda. Yang gelap boleh jadi putih dan Yang putih bertambah gebu. Kesan putih serta merta tapi pakai 7hari 7malam kesan Putih KEKAL. .
Memang BEST dan KAGUM
.
Mari kita putihkan kulit tangan & badan kita dgn lotion 'Putih Ajaib' by Rcw. Gabungan campuran ORGANIC, KOLAGEN dan VITAMIN E yg diluluskan serta HALAL.
.
FUNGSI DAN MANFAAT
โœ”๏ธPutih serta merta
โœ”๏ธPakai 7hari 7mlm Putih Kekal
โœ”๏ธGebu
โœ”๏ธLembut
โœ”๏ธPerlindungan UV
โœ”๏ธHaruman PRECIOUS by Rcw
.
AREA PEMAKAIAN
โœ”๏ธTangan
โœ”๏ธBadan
โœ”๏ธKetiak
โœ”๏ธSiku
โœ”๏ธLutut
โœ”๏ธCelah paha
โœ”๏ธMana2 tempat yg nak bagi putih
.
#chetalotion #chetalotionputihajaib
#chetalotionputihajaibmurah #chetalotionputihajaiboriginal #chetalosyen #chetalosyenmurah #chetalosyenputihajaib #cfsbeauty #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #lotioncheta #lotionchetamurah #losyenchetamurah #lotionputihajaib #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaibcheta #lotionputihajaibmurah #lotiontangan #lotionchetaoriginal #chetalotionputihajaibori #chetapencucigoyangsegar
#chetapencucigoyangsegarrm30
#chetapencucigoyangrapat #chetapencucigoyangsegaroriginal #pencucimissvherba #pencucimissvwanita #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw


0

CHE TA LOTION PUTIH AJAIB
.
RM 35 SM / RM 40 SS
FREE POST !
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 01125518824
.
Setiap Wanita dan Isteri di luar sana WAJIB ada sekurang-kurangnya 1 Putih Ajaib kerana ianya bakal membawa perubahan besar dalam hidup anda. Yang gelap boleh jadi putih dan Yang putih bertambah gebu. Kesan putih serta merta tapi pakai 7hari 7malam kesan Putih KEKAL. .
Memang BEST dan KAGUM
.
Mari kita putihkan kulit tangan & badan kita dgn lotion 'Putih Ajaib' by Rcw. Gabungan campuran ORGANIC, KOLAGEN dan VITAMIN E yg diluluskan serta HALAL.
.
FUNGSI DAN MANFAAT
โœ”๏ธPutih serta merta
โœ”๏ธPakai 7hari 7mlm Putih Kekal
โœ”๏ธGebu
โœ”๏ธLembut
โœ”๏ธPerlindungan UV
โœ”๏ธHaruman PRECIOUS by Rcw
.
AREA PEMAKAIAN
โœ”๏ธTangan
โœ”๏ธBadan
โœ”๏ธKetiak
โœ”๏ธSiku
โœ”๏ธLutut
โœ”๏ธCelah paha
โœ”๏ธMana2 tempat yg nak bagi putih
.
#chetalotion #chetalotionputihajaib
#chetalotionputihajaibmurah #chetalotionputihajaiboriginal #chetalosyen #chetalosyenmurah #chetalosyenputihajaib #cfsbeauty #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #lotioncheta #lotionchetamurah #losyenchetamurah #lotionputihajaib #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaibcheta #lotionputihajaibmurah #lotiontangan #lotionchetaoriginal #chetalotionputihajaibori #chetapencucigoyangsegar
#chetapencucigoyangsegarrm30
#chetapencucigoyangrapat #chetapencucigoyangsegaroriginal #pencucimissvherba #pencucimissvwanita #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw


1

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.

Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. โค๏ธ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90

KUANTITI : 20ml

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #instashop #kedaionline #butikvendor #byrcwshahalam #instaniaga#shahalam#onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #instashopmalaysia #igshop #kedaionlinemalaysia


0

[ WANITA MANA YANG TAK NAK BODY MACAM RATU CANTIK DAN LELAKI MANA YANG TAK NAK BADAN SADO MACAM MACAM PELAKON POPULAR ] .
.
Susah hati bila tengok jer makanan yang sedap - sedap mulalah susah hati menahan perasaan. Nak makan tapi risau nanti semua baju dah tak muat. Nak juga cantik macam artis idola kiterrr kan. .
.
Ish jangan susah hati dah uols Che Ta kan dah keluaqkan Jus Qurus khas untuk pompuan dan laki pun boleh minum. Tak perlu risau dah nak makan sebab Jus Qurus akan detox dan nyah toksin badan uols dengan segala lemak. Badan rasa ringan dan pakai baju pun dah tak sendat. .
.
Whatsapp kami na kalau nak tahu rahsia qurus macam Che Ta 0126170312. Lepas ni sakanlah pakai baju lawa - lawa sebab dah kurus..
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM7 (sm)
RM11 (ss)
.
.
๐ŸŽ‰Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011 1123 3874
.
.
๐Ÿš—FREE COD SHAH ALAM


2

๐Ÿ’œ Sis just nak info Stock Jus Qurus dah makin susut.. Alhamdullilah penangan menjelang raya ramai yg nak qurus dan selim...
.
So jom grab sekarang..sis buat postage isnin hingga jumaat termasuk sabtu dan ahad khas utk musim Raya sahaja...๐Ÿ˜˜ Stok sangat2 limited uolls.. Jom beli Combo dapat free pos + free gift raya..
.
Wsap sis di 0126170312 sekarang..
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

#Repost @byrcw_ampang (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป Serlahkan keyakinan diri dengan wangian Gorgeous . Siapa suka bau Gorgeous? ๐Ÿ˜˜โค๏ธ WhatsApp. kami di .

011 3362 0424
.011 3362 0424
.011 3362 0424 .๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity


0

๐Ÿ’œ Sis just nak info Stock Jus Qurus dah makin susut.. Alhamdullilah penangan menjelang raya ramai yg nak qurus dan selim...
.
So jom grab sekarang..sis buat postage isnin hingga jumaat termasuk sabtu dan ahad khas utk musim Raya sahaja...๐Ÿ˜˜ Stok sangat2 limited uolls.. Jom beli Combo dapat free pos + free gift raya..
.
Wsap sis di 0126170312 sekarang..
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

Selamat bersahur uolls ๐Ÿ’œ Sis just nak info Stock Jus Qurus dah makin susut.. Alhamdullilah penangan menjelang raya ramai yg nak qurus dan selim...
.
So jom grab sekarang..sis buat postage isnin hingga jumaat termasuk sabtu dan ahad khas utk musim Raya sahaja...๐Ÿ˜˜ Stok sangat2 limited uolls.. Jom beli Combo dapat free pos + free gift raya..
.
Wsap sis di 0126170312 sekarang..
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

KAMI NAK TANYA NI. RAYA TAHUN NI UOLS PAKAI BAJU SAIZ APA? S KE M?
EH TAKKAN HAMPA PAKAI SAIZ XXL?! Perghhhh sampai bila uols nak tengok sedara mara je yang melawa pakai baju cecantik time raya? Setiap tahun nak cari baju punya la susah. Siap tawaf seratuih kali satu mall nak cari baju yang gempak sikit. Tapiโ€ฆโ€ฆ.
.
.

Saiz takdak! Adududu kecewa sungguh wehhh. Dah la kaki ni bagai nak patah sebab penat masuk setiap kedai dalam mall tanya soalan sama. โ€œKak, baju ni saiz XXL ada dak?โ€.
Haaa jangan salahkan mall tu tapi salahkan saiz anda. .
.
Hmmm wahai wanita yang cantik anggun jelita, kami ada rahsia ni nak pecah kat hampa.
Kami ada jalan shortcut ni. Tak payah lagi dah lalu jalan yang bersimpah siur bagai. Ni jalan short cut lagi berkesan.
.
.
Minum sahaja Jus Qurus ni. Antara benda yang paling best yang ada dalam jus qurus ni adalah asam gelugur, delima dan kurma. Benda ni semua akan bantu uolss untuk bakar lemak dengan cepat dan lawaskan sistem supaya toksin jahat tu semua keluar. .
.
Kami percaya uols semua mesti nak nampak paling wow masa hari raya pertama kan?
Nak dipuji saudara mara kan kan? Jangan segan jangan fikir lama-lama.
Whatsapp kami nowww kalau nak cantik berseri di pagi raya!

wsap kami di 0126170312
.
.#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion #quruscheta #jusquruscheta #qurusglowawetmuda #jamutradisional #jamumakdara #jamu #ratujamu #jomkurus #slimming #fattzura #neelofa #fattahaminz


0

[ WANITA MANA YANG TAK NAK BODY MACAM RATU CANTIK DAN LELAKI MANA YANG TAK NAK BADAN SADO MACAM MACAM PELAKON POPULAR ] .
.
Susah hati bila tengok jer makanan yang sedap - sedap mulalah susah hati menahan perasaan. Nak makan tapi risau nanti semua baju dah tak muat. Nak juga cantik macam artis idola kiterrr kan. .
.
Ish jangan susah hati dah uols Che Ta kan dah keluaqkan Jus Qurus khas untuk pompuan dan laki pun boleh minum. Tak perlu risau dah nak makan sebab Jus Qurus akan detox dan nyah toksin badan uols dengan segala lemak. Badan rasa ringan dan pakai baju pun dah tak sendat. .
.
Whatsapp kami na kalau nak tahu rahsia qurus macam Che Ta 0126170312. Lepas ni sakanlah pakai baju lawa - lawa sebab dah kurus..
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ HALAL
๐ŸŒธ MESRA SOLAT
๐ŸŒธ Tidak meninggalkan kesan pada baju
๐ŸŒธ Tahan lebih 12jam++
๐ŸŒธ Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp ๐Ÿ“ฑ0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ HALAL
๐ŸŒธ MESRA SOLAT
๐ŸŒธ Tidak meninggalkan kesan pada baju
๐ŸŒธ Tahan lebih 12jam++
๐ŸŒธ Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp ๐Ÿ“ฑ0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ HALAL
๐ŸŒธ MESRA SOLAT
๐ŸŒธ Tidak meninggalkan kesan pada baju
๐ŸŒธ Tahan lebih 12jam++
๐ŸŒธ Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp ๐Ÿ“ฑ0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ HALAL
๐ŸŒธ MESRA SOLAT
๐ŸŒธ Tidak meninggalkan kesan pada baju
๐ŸŒธ Tahan lebih 12jam++
๐ŸŒธ Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp ๐Ÿ“ฑ0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ HALAL
๐ŸŒธ MESRA SOLAT
๐ŸŒธ Tidak meninggalkan kesan pada baju
๐ŸŒธ Tahan lebih 12jam++
๐ŸŒธ Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp ๐Ÿ“ฑ0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ HALAL
๐ŸŒธ MESRA SOLAT
๐ŸŒธ Tidak meninggalkan kesan pada baju
๐ŸŒธ Tahan lebih 12jam++
๐ŸŒธ Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp ๐Ÿ“ฑ0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

Selamat Berpuasa Ladies..!! Macam biasa kita dah start buat postage isnin hingga jumaat..
.
So ada yg nak join postage today masih sempat lagi.. payment before pukul 1 tghari ye..!!!!
.
Promo Free Postage + Free Gift untuk pembelian COMBO Jus Qurus.
.
Jom Grab sekarang juga.๐Ÿ˜—klik link @ wsap je 0126170312
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

"Baru Guna 2 hari Breast Rasa Anjal & Besar "
BIAR TESTIMONI BERBICARA ๐Ÿ˜
.
Jom Ikat Suami dengan Payudara yang bulat dan anjal!
.
.
Apa yang WONDER BLOOM by Hush Hush mampu lakukan
.
.
๐ŸŒธ Kulit instant soft dan wangi
๐ŸŒธ Pertambahan saiz Payudara
๐ŸŒธ Bentuk lebih bulat, montok dan anjal
๐ŸŒธ Payudara dan punggung tegang dan terangkat
๐ŸŒธ Menjadikan payudara kelihatan muda, segar dan seksi
๐ŸŒธ Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark
๐ŸŒธ Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan
.
.
๐Ÿ“ฑWHATSAPP * HUSH * KE 0142680788
.
#sarawak #sabun#telekungsitikhadijah #shawlraya2018 #tudungruffle #tutorialariani #tutorialmakeup #elrah #benanghijau #lovepotionbyhushhush #sabuntetek #cerahkanputing #preweedingmalaysia #bantalviral #syampusantankelapadara #juskurma #juskurus #arianisaleraya #arianirtw #jakelsale #sogosale #cakenis #pencucigoyangsegarbyrcw #aaishahdhiarana #sitiaafiyah #bajumelayubudak #bajumelayusedondon #bajumelayuslimfit #telekungsitikhadijah #jimatpoketpengantin


0

[ WANITA MANA YANG TAK NAK BODY MACAM RATU CANTIK DAN LELAKI MANA YANG TAK NAK BADAN SADO MACAM MACAM PELAKON POPULAR ] .
.
Susah hati bila tengok jer makanan yang sedap - sedap mulalah susah hati menahan perasaan. Nak makan tapi risau nanti semua baju dah tak muat. Nak juga cantik macam artis idola kiterrr kan. .
.
Ish jangan susah hati dah uols Che Ta kan dah keluaqkan Jus Qurus khas untuk pompuan dan laki pun boleh minum. Tak perlu risau dah nak makan sebab Jus Qurus akan detox dan nyah toksin badan uols dengan segala lemak. Badan rasa ringan dan pakai baju pun dah tak sendat. .
.
Whatsapp kami na kalau nak tahu rahsia qurus macam Che Ta 0126170312. Lepas ni sakanlah pakai baju lawa - lawa sebab dah kurus..
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


3

@Regrann from @rozitachewan1 - BILAKAH KALI TERAKHIR ANDA MENGGUNAKAN PRODUK YANG TERBAIK UNTUK MISS V ANDA?!???.
.
Jangan sayang duit!!! .
SAYANGI DIRI ANDA!!!! .
#pencucigoyangsegarbyrcw @byrcw @byrcwtestimoni - #regrann .
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011 1123 3874 .
.
.
๐Ÿš˜FREE COD SHAH ALAM


1

Regrann @rozitachewan1 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
BILA KALI TERAKHIR ANDA MENGGUNAKAN PENCUCI YANG TERBAIK?? .
.
Sayangi tubuh badan anda !! .
#pencucigoyangsegarbyrcw @byrcwtestimoni @byrcw
.
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011 1123 3874
.
.
๐Ÿš˜FREE COD SHAH ALAM


1

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
BILA KALI TERAKHIR ANDA MENGGUNAKAN PENCUCI YANG BERKUALITI?? .
.
TOLONG HARGAI ASET TUBUH BADAN ANDA! .
#pencucigoyangsegarbyrcw @byrcwtestimoni @byrcw
.
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011 1123 3874 .
.
.
๐Ÿš˜FREE COD SHAH ALAM


1

Uolssssssss jangan sampai dah kena kecam baqu nak kuquih ok..
.
Lagi pun qaya dah dekat , biaq pinggang secekak baqu la letup pakai baju . Masa ni la saqung la walau kain langsir ttp akan nampak letup mcm patung kt jakel .. betul tak uolss ..
.
Apa tunggu lagi .. order haqi ni , besok dah qurus ๐Ÿ’ƒ .
.
wsap no kami di 0126170312 kalau nak qurus mcm Che Ta uolls..!!!๐Ÿ˜‚๐ŸŒธ
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
๐ŸŽ‰Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011 1123 3874
.
.
๐Ÿš—FREE COD SHAH ALAM


1

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
๐ŸŽ‰Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011 1123 3874
.
.
๐Ÿš—FREE COD SHAH ALAM


2

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros

Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. โค๏ธ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90

KUANTITI : 20ml

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #instashop #kedaionline #butikvendor #byrcwshahalam #instaniaga#shahalam#onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #instashopmalaysia #igshop #kedaionlinemalaysia


0

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.

Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. โค๏ธ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90

KUANTITI : 20ml

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info ๐Ÿ˜

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #instashop #kedaionline #butikvendor #byrcwshahalam #instaniaga#shahalam#onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #instashopmalaysia #igshop #kedaionlinemalaysia


0

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


0

๐Ÿ’œKELEBIHAN JUS QURUS CHE TA๐Ÿ’œ
.
โœ”๏ธ Menguruskan badan
โœ”๏ธ Mengawal berat badan
โœ”๏ธ Melawaskan pembuangan air besar
โœ”๏ธ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan .
โœ”๏ธ Mengawal selera makan
โœ”๏ธ Memberikan tenaga
โœ”๏ธ Membuatkan kulit lebih berseri .
โœ”๏ธ Awet Muda
โœ”๏ธ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
โœ”๏ธ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
๐ŸŒธ Banyakkan minum air masak
๐ŸŒธ Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan .
๐ŸŒธ Boleh di ambil waktu period
๐ŸŒธ Ibu menyusu boleh minum .
๐ŸŒธ Tidak boleh minum ketika mengandung โ€ผ๏ธ
๐ŸŒธ Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
Cara minum :
โฐ 2 sudu waktu pagi sebelum breakfast
โฐ 2 sudu waktu malam sebelum tidur .
Cara Penyimpanan :
Simpan di tempat dingin bawah suhu 27ยฐc , seeloknya simpan dalam peti ais selepas dibuka..
.
.
๐Ÿท1botol : 260ml max 2 mggu
๐Ÿ’ฐHarga : (SM) Rm75 exc postage
.
.
Whatsapp +6012 6170312 utk booking
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

Selamat Berpuasa uolls ๐Ÿ’œ Uolls dah beli Jus Qurus Che Ta ke belum?.. Rugi tau kalau tak beli, bulan puasa ni mmg helok kalo amalkan Jus Qurus. Boleh tambah tenaga & confirm quruih ๐ŸŒธ๐Ÿ˜‰ Jom grab sekarang wsap je 0126170312
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

PRECIOUS LUXE

Precious Luxe is a feminine perfume.
Irresistibly sexy, irrepressibly spirited.
A fresh light aldehydic. Warm from the vanilla, green from the vetiver, it smells expensive
This fragrance is dedicated to courageous brave and modern women who prefer luxury and elegance * Top Note Orange, Bergamot, Grapefruit * Heart Note Morning Rose, Italian Jasmine * Base notes Bourbon Vanilla, White Musk

25ml
RM39 WM
RM42 EM
.
Gorgeous by RCW
.
The perfume combines three notes:
.
Top notes:
Blackcurrant
.
Center notes:
Floral (jasmine & may rose) .
Base notes:
Vanilla & patchouli
.
Precious by RCW
.
Wangian PRECIOUS, gabungan daripada bunga ros dan bunga kasturi juga vanila yang dapat memberikan inspirasi kepada wanita. Haruman kesegaran untuk wanita
.
Gorgeous RM45
Precious RM29.90
.
POSTAGE RM5SM RM10SS
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #losyenputihajaibbyrcw #gorgeousbyrcw #PreciousbyRCW


0

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
๐ŸŽ‰Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011 1123 3874
.
.
๐Ÿš—FREE COD SHAH ALAM


1

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
๐ŸŽ‰Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011 1123 3874
.
.
๐Ÿš—FREE COD SHAH ALAM


2

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
๐ŸŽ‰Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011 1123 3874
.
.
๐Ÿš—FREE COD SHAH ALAM


1

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


4

@Regrann from @quruscheta.exclusive - ๐Ÿ’œKELEBIHAN JUS QURUS CHE TA๐Ÿ’œ
.
โœ”๏ธ Menguruskan badan
โœ”๏ธ Mengawal berat badan
โœ”๏ธ Melawaskan pembuangan air besar
โœ”๏ธ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan .
โœ”๏ธ Mengawal selera makan
โœ”๏ธ Memberikan tenaga
โœ”๏ธ Membuatkan kulit lebih berseri .
โœ”๏ธ Awet Muda
โœ”๏ธ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
โœ”๏ธ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
๐ŸŒธ Banyakkan minum air masak
๐ŸŒธ Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan .
๐ŸŒธ Boleh di ambil waktu period
๐ŸŒธ Ibu menyusu boleh minum .
๐ŸŒธ Tidak boleh minum ketika mengandung โ€ผ๏ธ
๐ŸŒธ Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
Cara minum :
โฐ 2 sudu waktu pagi sebelum breakfast
โฐ 2 sudu waktu malam sebelum tidur .
Cara Penyimpanan :
Simpan di tempat dingin bawah suhu 27ยฐc , seeloknya simpan dalam peti ais selepas dibuka..
.
.
๐Ÿท1botol : 260ml max 2 mggu
๐Ÿ’ฐHarga : (SM) Rm75 exc postage
.
.
Whatsapp +6012 6170312 utk booking
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


2

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
. .
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


1

๐Ÿ’œKELEBIHAN JUS QURUS CHE TA๐Ÿ’œ
.
โœ”๏ธ Menguruskan badan
โœ”๏ธ Mengawal berat badan
โœ”๏ธ Melawaskan pembuangan air besar
โœ”๏ธ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan .
โœ”๏ธ Mengawal selera makan
โœ”๏ธ Memberikan tenaga
โœ”๏ธ Membuatkan kulit lebih berseri .
โœ”๏ธ Awet Muda
โœ”๏ธ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
โœ”๏ธ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
๐ŸŒธ Banyakkan minum air masak
๐ŸŒธ Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan .
๐ŸŒธ Boleh di ambil waktu period
๐ŸŒธ Ibu menyusu boleh minum .
๐ŸŒธ Tidak boleh minum ketika mengandung โ€ผ๏ธ
๐ŸŒธ Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
Cara minum :
โฐ 2 sudu waktu pagi sebelum breakfast
โฐ 2 sudu waktu malam sebelum tidur .
Cara Penyimpanan :
Simpan di tempat dingin bawah suhu 27ยฐc , seeloknya simpan dalam peti ais selepas dibuka..
.
.
๐Ÿท1botol : 260ml max 2 mggu
๐Ÿ’ฐHarga : Rm75 exc postage
.
.
Whatsapp +6012 6170312 utk booking
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


1

Ready Stok Jus Qurus Che Ta ๐Ÿ’œ So pada uolls yg berminat boleh terus wasap sis di 0126170312 @ klik je link di Bio Profile... Postage everyday (Mon-Frid) payment sblm pukul 1 tghari ye.. Lepas pukul 1 kita pos next day ye sayang๐Ÿ˜—
.
Tq bye uolls..
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfumeartismalaysia


0

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


2

Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.

Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. โค๏ธ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

PRICE : RM29.90 (exc postage)

KUANTITI : 20ml

WHATAPPS 0166335125

COD & POS

AGENT WANTED ๐Ÿ˜€

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #agentwanted #agentneeded #instashop #kedaionline #sayajualborong #byrcwshahalam #instaniaga#agentwantedmalaysia #onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #instashopmalaysia #igshop #kedaionlinemalaysia


3

.
Fragrance and love these are two things that cannot be hidden ๐Ÿ’‹
.
Kelebihan perfume #gorgeous dan #precious .
โญ๏ธ wangian yang tahan lama (8jam)
โญ๏ธ Mesra Solat (halal)
โญ๏ธ Mudah dibawa (travel)
โญ๏ธ Harga mampu milik .
โญ๏ธ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
โญ๏ธ Wangian khas #byRCW (bukan perfume inspired)
โญ๏ธ Eau de parfum (EDP)
โญ๏ธ Unisex perfume .
.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib .
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan .
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382


0

๐Ÿ’š๐Ÿ’œPRECIOUS LUXE BY RCW๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0195007987.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


0

PROMO FREE POSTAGE TILL 20 MEI 2018...!!! Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.

Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. โค๏ธ @rozitachewan1 @preciousbyrcw @byrcw

HARGA :RM29.90

KUANTITI : 20ml

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta #pencucigoyangsegar #shahalam #byrcwshahalam #jusgoyangsegar #instashop #kedaionline #butikvendor #byrcwshahalam #instaniaga#shahalam#onlinestore #visitmyig #kedaionline #igshopping #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #instashopmalaysia #igshop #kedaionlinemalaysia


0

The end of the page