#perfumelelaki

Instagram photos and videos

#perfumelelaki#perfumemurah#perfume#perfumewanita#perfumemalaysia#perfumeoriginal#perfumecollection#perfumes#perfumeshop#perfumewangi#perfumeori#perfumelover#perfumeone#perfumetester#perfumesale#perfumelovers#sethantaranmurah#perfumeforhim#perfumeforwomen#perfumeforher#perfumeformen#perfumemen#sethantaran

Hashtags #perfumelelaki for Instagram

Sempena Birthday sale..KakJat akan bagi tambahan perfume 5ml secara percuma tau uollss💋💋💋 . 🌼Belian secara borong akan dapat 2botol 5ml. . 🌼Belian secara runcit 2botol 30ml akan dapat 1botol 5ml. .

Promosi Birthday ni sampai jam 12tengah malam esok sahaja tau😘😘😘 .

Jomm sapa-sapa yg berasa nak tambah income yg dah sedia ada tu..atau sesapa yg teringin nak berniaga.jom join kakjat hampa😘 .

WhatsApp KakJat hampa segera jika anda memang nak berbau wangi mahal dan eksklusif 😇😇 . 📲01126605180
📲01126605180
📲01126605180 .

Terima Kasih ❤️ .

#perfumeexclusive
#perfumemesrasolat
#perfumelelaki
#perfumebest
#perfumeborong
#perfumetahanlama
#perfumewangi
#perfumehargaborong
#perfumeperempuan
#perfume
#perfumecollection
#perfumes
#perfumeaddict
#perfumeshop
#perfumemalaysia


0

.
Hari ni hari pertama sis masuk kerja lepas raya.
Kawan2 sis tegur bau hari ni lain macam best.
.
Itulah dia.
.
Afayrra Scents.
💜Jenama terbaru.
💜Inspired perfume.
💜RM35 sebotol.
.
Pilih bau kesukaan anda dan maklumkan pada kami.
.
Berminat, klik link di bio.
.
#perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangionline #minyakwangilelaki #minyakwangilelaki #minyakwangitahanlama #minyakwangitanpaalkohol #perfumecollection #perfumeaddict #parfum #wangi #harum #perfumelelaki #perfumelelakimurah #perfumewanita #perfumewanitamurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kedaiminyakwangi


1

"PERFUME MACAM NI LA SAYA CARI... AKHIRNYA JUMPA JUGAK... BAU TAHAN LAMA... KEKAL DARI PAGI SAMPAI MALAM... MEMANG TERBAIK BEB... SUSAH NAK CARI KUALITI MACAM NI KAT LUAR SANA... KORANG KENA CUBA TAW..."
.
Nak dapatkan perfume SUPER PADU serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚
.
#perfumeria #perfumethailand #dropshipwanted #perfumeph #perfumeone #perfumetester #perfumebandname #perfumesph #perfumemalaysia #perfumeori #perfumes #perfumedubai #perfumeaddict #perfumelover #perfumelelaki #perfumesale #perfumeonline #perfumeshop #prilaga #perfume #perfumewangi #agentwanted #perfumelovers #perfumeoriginal #perfumethai #eshal


0

Walau seremuk mana hati dilukai bentuklah ia semula dan serahkannya pada ilahi..
.
.
Dan secantik mana baju yg dimiliki bersihkan diri dahulu dan semburkan sedikit haruman Mont Cabana barulah raya korang unik dan exclusive mcm @zul_ariffin 😎
.
#inikanraya #rayabersamamontcabana #raya2018 #montcabana_raya #montcabana #montcabana_exclusive #montcabanaviral #montcabanamalaysia #montcabana_mothas #zul_ariffin #perfumelelaki #perfumeoriginal #perfumelicious #supportmalaysiaproducts #perfumeperempuan #perfumeuntuksemua #dropship_montcabana #agent_montcabana #parfumpremium #highquality


0

WANGIAN UNTUK LELAKI Calit-calit #hugobossEnergized dari ZARALINA PERFUME💗 . .
Fuhh wangiii diaaa menusuk ke kalbu! Hari-hari jatuh cintaaa😱❤️ .
.

Dah lah harumannya mcm bau bunga, lembut pula tu! Haihh macam kat taman bunga pula 😍🌹 .
.

#zaralinaperfume #projek2018 #bauwangiingatzaralina #PerfumeMurah #perfumeviral #perfumekereta #perfumelelaki #perfumemesrasolat #perfumespray #perfumezaralina #zaralinalovers #zaralina


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #cataleeyacod #cataleeyaperfume


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

ANTARA YG SELALU LAKU KERAS DIKALANGAN LELAKI 🕺🏻
.
.
Highly recommend 2jenis ni kpd lelaki-lelaki kacak di luar sana🐊
.
.
Eternity ni selalu kami pakai waktu keluar dgn lelaki, sbb bau dia mmg bau kejantanan 100%.
.
.
Fantastic ni pulak, selalu pakai waktu berhadapan dgn wanita, mood dating 🔛 sbb bau dia mmg agak menggoda🙈😏
.
.
SO TUNGGU APA LAGI DAPATKAN SEKARANG‼️
.
_____
Mudah je nak order :
.
1. DM Instagram Sinar Aura Perfume ( @atasi_bau_badan ) 💐
.
2. Whatsapp 0105540202 🌷
.
3. Klik link whatsapp di bio kalau malas save number 😄
.
_____
Utk yg berminat tp tak tahu nak pilih yg mana satu, kami bersedia utk bantu anda dlm pemilihan perfume mengikut citarasa anda 👍🏼
.
.
#perfume #perfumemurah #perfumewangi #perfumetahanlama #hargamurah #sinarauraperfume #terapiinstagram #harumbergaya #niqab #ajimaura #sayajual #sayajualperfume #hijab #uitm #azizanosman #perfumelelaki #perfumeperempuan #sungaipetani #kedah #perfumeori #ajdeparfum #baazarpaknil #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018 #rsclebaran2018 #minimalaceraya2018 #ashhannasclassyraya2018


1

Pocket Perfume 20ml 👦🏻👩🏻
Beli 5 percuma 1 😱
Premium Quality 💎
RM20.00 Sahaja setiap brand 😁
Ada lebih 100 jenis brand
.
.
Promo 👇🏻👇🏻
1 bottle RM20.00
3 bottle RM60.00 (Free COD area KL/Cheras only)
5 bottle RM100.00 (Free ONE Bottle + Free COD/Postage)
.
.
#SayaJual #Perfume #PerfumeMurah #PocketPerfume #Murah #Ramadhan #RamadhanPromo #Raya #RayaPromo #PocketPerfume #Perfume #PerfumeMurah #PromoRaya #Raya2018 #Promo #PromoRamadhan #wangi #Harum #PerfumeLelaki #PerfumeWanita #PerfumeLover #PerfumeLovers #PerfumeLoverKL #PerfumeLoverSelangor #PerfumeCollection #PerfumeAddict


0

Pocket Perfume 20ml 👦🏻👩🏻
Beli 5 percuma 1 😱
Premium Quality 💎
RM20.00 Sahaja setiap brand 😁
Ada lebih 100 jenis brand
.
.
Promo 👇🏻👇🏻
1 bottle RM20.00
3 bottle RM60.00 (Free COD area KL/Cheras only)
5 bottle RM100.00 (Free ONE Bottle + Free COD/Postage)
.
.
#SayaJual #Perfume #PerfumeMurah #PocketPerfume #Murah #Ramadhan #RamadhanPromo #Raya #RayaPromo #PocketPerfume #Perfume #PerfumeMurah #PromoRaya #Raya2018 #Promo #PromoRamadhan #wangi #Harum #PerfumeLelaki #PerfumeWanita #PerfumeLover #PerfumeLovers #PerfumeLoverKL #PerfumeLoverSelangor #PerfumeCollection #PerfumeAddict


2

Pocket Perfume 20ml 👦🏻👩🏻
Beli 5 percuma 1 😱
Premium Quality 💎
RM20.00 Sahaja setiap brand 😁
Ada lebih 100 jenis brand
.
.
Promo 👇🏻👇🏻
1 bottle RM20.00
3 bottle RM60.00 (Free COD area KL/Cheras only)
5 bottle RM100.00 (Free ONE Bottle + Free COD/Postage)
.
.
#SayaJual #Perfume #PerfumeMurah #PocketPerfume #Murah #Ramadhan #RamadhanPromo #Raya #RayaPromo #PocketPerfume #Perfume #PerfumeMurah #PromoRaya #Raya2018 #Promo #PromoRamadhan #wangi #Harum #PerfumeLelaki #PerfumeWanita #PerfumeLover #PerfumeLovers #PerfumeLoverKL #PerfumeLoverSelangor #PerfumeCollection #PerfumeAddict


0

"SAYA SUKA GILER KAT ESHAL NI... BAU TAK LARI LANGSUNG DENGAN ORI... BAU PULAK TAHAN LAMA... ADA LEBIH 62 WANGIAN UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN... MEMANG BEST..."
.
Nak dapatkan perfume SUPER PADU serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚
.
#perfumeria #perfumethailand #perfumedexandra #perfumeph #perfumeone #perfumetester #perfumebandname #perfumesph #perfumemalaysia #perfumeori #perfumes #perfumedubai #perfumeaddict #perfumelover #perfumelelaki #perfumesale #perfumeonline #perfumeshop #prilaga #perfume #perfumewangi #minyakwangi #dropship #agent #minyakatarmalaysia #eshalkl


0

Mont Cabana Eau De Parfum merupakan minyak wangi pertama di Malaysia yang ketahanan bau melebihi 24 jam. Bau unik dan tersendiri menjadikan Mont Cabana antara yang terbaik dalam kelasnya. Mont Cabana Parfum ini adalah wangian yang Premium dan Ekslusif.Semestinya sesuai untuk anda yang inginkan citarasa MEWAH & ELEGAN.
Buat masa ini, Minyak wangi mont cabana ini didatangkan dalam 2 wangian untuk wanita dan lelaki.22 jenis lagi wangian menyusul dalam waktu terdekat secara berperingkat dalam tahun 2018 ini.Miliki kesemua koleksi premium Mont Cabana ini sekarang
0132767606
0132767606
0132767606#montcabanaasia
#perfumezulariffin
#satuduniawangi
#perfumetahan24jam
#montcabana
#perfumemalaysia
#perfumeoriginal
#perfumemontcabanaasia
#perfumelelaki
#perfumewanita
#ejendiperlukan
#ejen
#perfumelicious
#perfumemampumilik
#perfumemurah


1

Assalamualaikum & salam sejahtera hari ini paman mula beroperasi seperti biasa😇😇
.
Sebarang pertanyaan ataupun order boleh dm atau whatsapp paman 0108943254🤗🤗
.
Selamat berkerja
.
#bungatangan #bungamurah #floristmurah #shahalam #icity #uitm #unisel #msu #floristshahalam #floristsetiaalam #floristmalaysia #perfumemurah #perfumewangi #perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumeshop #bungatangan #bridalbouquet #bungakahwin #floristsungaibesar


2

Assalammualaikum & morning semua😍
.
Nantikan tips penggunaan minyak wangi dr kami ✔️


2

Korang tercari2 produk apa LAKU GILA nak jual tahun ni? Dan boleh survive sepanjang masa? 🔥🔥🔥
.
Abang suggest tak lain tak bukan MONTCABANA!!! 💕
.
Kenapa? Sebab HQ dah spend hampir RM2 JUTA untuk MARKETING sahaja! 😉😉😉
Kau ingat MONTCABANA ni biasa2 buat main2 ke?
.
Kau jangan putus asa dulu. Kalau selama ni korang niaga tak boleh jual, 1 maybe sebab ilmu kau tak cukup (kita boleh ajar punya). 1 lagi yang abang pasti, sebab HQ tak buat MARKETING KAWKAW macam MONTCABANA buat! 👏👏👏
.
PERCAYA CAKAP ABANG! ABANG LETAK KEPERCAYAAN yang tinggi untuk MONTCABANA ni. InshaAllah dapat sambutan sampai korang tak cukup tangan! Korang belum pernah rasa lagi kan? Baik korang join team abang sekarang!!! 👌
.
Abang nak yang rajin, gigih dan sanggup tak tidur malam. Bukan apa, sebab nanti nak packing MONTCABANA banyak2 post kat customer semua. Kalau korang kerja tidur malas2 je, boleh la jual produk lain yang suam2 kuku tu hehehe...
.
.
ANDA RASA ANDA LAYAK? CEPAT TEKAN LINK KAT BIO ABANG OKAY! 🤗🤗🤗
Abang nak lagi 3 orang yang komited je. Ingat, yang main2 abang tak mau 😋
.
.
.
.
#montcabana #montcabanahq #montcabanaexclusive #zulariffin #EDP #fattahamin #naelofarhijab #noradanish #perfumeexclusive #viral #perfumeoriginal #perfumeonline #shahalam #kualalumpur #KL #minyakwangi #perfumelelaki #perfumeperempuan #exclusiveperfume #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agentmontcabana #igreview #projekraya2018 #raya2018 #perfumemontcabana #zulariffinfc
@zulariffinfc @zulariffin_lovers @zulariffinskuad


0

PROMOSI AIDILFITI
PERFUME VIRAL
RM12/1BOTOL
RM20/2 BOTOL

PELBAGAI JENIS WANGIAN!!! SAH DIBAWA SOLAT
TAHAN SELAMA 8 JAM

DM!!!DM!!!DM!!!DM!!!DM!!! #promosiraya #promosiaidilfitri
#perfume #perfumemurah #perfumeviral #promosiperfume #hargamurah #perfumewangi #perfumelelaki #perfumewanita


0

Taraaaa! Yayy @bellaastillah dah ada perfume dexandra 🤪 .
wangiiiiiii sangat😭 .
Korang sudah ada perfume ka belum?
.
Boleh lah dapatkan sekarang dari hakak wangi!
Ada yang For Her and For Him 😉 .
.
P/s : Raya kan sebulan. Raya kena lah wangi😝


9

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

RAYA SALE COME BACK 💃🏻 🎉

Price starting RM180 only for promo raya ! Dont ask me below than that cause im not selling the FAKE one ! get yours now before SOLD OUT 🤷🏼‍♀ . .

Not only perfume okay darlings. Hantaran and gift set pun ada juga . LIMITED STOCK! Get yours before SOLD OUT DARLINGS 😘 . .

#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurah #ypp #yourperfumepartner


0

Awak tengok ni. Gajah pun suka abang @zul_ariffin kita ni. Cuba bayangkan kalau awak pakai MONTCABANA ni? Tak ke awek semua beratur nak kat korang? 😘😘😘
.
Sape yang dah try, memang nak repeat order punya! Sebab bau dia mmg tak tahan beb 😎 Korang punya confident meningkat, pegi mana2 yakin je tau! 🔥
.
Esok inshaAllah abang nak start post out MONTCABANA balik lepas raya ni. Ramai dah bising bila nam sambung post huhu. Sape nak join sekali cepat tekan link kat bio! Harga special punyaa! 😉💕💕
.
.
.
.
.
#montcabana #montcabanahq #montcabanaexclusive #zulariffin #EDP #fattahamin #naelofarhijab #noradanish #perfumeexclusive #viral #perfumeoriginal #perfumeonline #shahalam #kualalumpur #KL #minyakwangi #perfumelelaki #perfumeperempuan #exclusiveperfume #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agentmontcabana #igreview #projekraya2018 #raya2018 #perfumemontcabana #zulariffinfc
@zulariffinfc @zulariffin_lovers @zulariffinskuad


2

"LEPAS RAYA NI DUIT TINGGAL SIKIT LA... GAJI PUN LAMBAT LAGI... KENA BUAT SESUATU NI... ESHAL KL NAK BERI PELUANG UNTUK ANDA BUAT DUIT TAMBAHAN SEBELUM GAJI KORANG MASUK...AMACAM?"
.
Nak dapatkan perfume BAU TAHAN LAMA SEHINGGA 8 JAM serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚
.
#perfumeria #perfumethailand #perfumedexandra #perfumeph #perfumeone #perfumetester #perfumebandname #perfumesph #perfumemalaysia #perfumeori #perfumes #perfumedubai #perfumeaddict #perfumelover #perfumelelaki #perfumesale #perfumeonline #perfumeshop #prilaga #perfume #perfumewangi #perfumery #perfumelovers #perfumeoriginal #perfumethai #perfumemurahmalaysia


0

Mont cabana DONE COD @Cheras ( Tq boss sudi beri snap gambar )😎👍
:
‼️Dah boleh order
‼️Dah boleh booking
:
Sape minat duit ?? Dah boleh jadi agent team kami 😎👍
:
PM SEKARANG‼️ HANTAR SEKARANG‼️
:
✅FREE COD ( KL & SELANGOR )
✅FREE POSTAGE
:
📲 ARIFF : 0172554516
📲 ARIFF : 0172554516
📲 ARIFF : 0172554516
:
#0172554516 #perfume #minyakwangi #montcabana #montcabanaori #montcabanaoriginal #perfumemalaysiaonline #montcabanacod #cod #ctdk #perfumelelaki #perfumewanita #paidreview #freereview #viral #sayajual #swapreview #sayajualmurah #minyakwangimurah #agentwanted #dropshipwanted #zulariffin #montcabanadotmy #montcabanacheras #montcabanakl #montcabanaselangor #perfumezulariffin


0

Uuuuiiittt mari laaa sapa nak jana pendapatan sambil-sambil gulung rokok daun jaa duit masuk...kalau yang jenis ada keja dah tue kita nak adjust jugak suruh kerja jual perfume exclusive bestt ni🤣🤣🤣gaji bulanan awak dapat,gaji jual perfume pon awak dapat!!haaa best ke bestt 😍😍 .

Zaman sekarang barang serba serbi mahal mek awe wei..kalau tak rajin payah hidup kita..lain laa kalu kita jenis kaya dari asal. Orang kata makan pon tak habis 7keturunan Tu boleh dok goyang kaki saja😂😂 .

Eehh kakjat nak sahut para-para cikgu..abam hakak askar..adik manis misi..isteri-isteri mithali serta graduan-graduan university politknik marii arr jual perfume kita ni.. .

Barang muroh...bau sedap...exclusive pulop....nak apa lagi????untung boleh la 15 sebotol weyyy.Haaa WhatsApp cepat . 📲01126605180
📲01126605180
📲01126605180 .

Terima Kasih ❤️ .

#perfumemesrasolat
#perfumelelaki
#perfumeperempuan
#perfumebest
#perfumeborong
#perfumetahanlama
#perfumeexclusive
#perfumewangi
#perfumehargaborong


4

Dah cuci tudung still bau lagi. Jimat softlan kan uolls 😉


1

Dah 2 kali beli puas hati sangat 😱


1