#perfumemalaysia

Instagram photos and videos

#perfumemalaysia#sayajualperfume#perfumemurah#purseperfume#perfumeonline#bazarpaknil#sayajualmurah#bujibu#miniperfume#pocketperfume#yusufiskandar#zulariffin#loveydoveyshoppe#pocketpurseperfumemalaysia#testerbottleperfume#loveydoveyshoppebykekliyn#duitraya#pocketpurseperfumebylds#pocketpurseperfumemurah

Hashtags #perfumemalaysia for Instagram

β–ͺ️SALVATORE FERRAGAMOβ–ͺ️
.
Set ni sgt best sbb dtg sekali dgn body lotion.Yg tk suka dab on nah ni senang chap cuss spray je & tak perlu beg besar tong gas pun dah dpt angkut 2benda wajib ni kemana2 utk maintain letops sepanjang masaπŸ™ˆ
.
SALVATORE FERRAGAMO SIGNORINA TRAVEL SET
NOW : RM59 ONLY! (NP:RM69)
RETAIL PRICE : RM400++ (100ML)
.
SET CONTENTS :
- EDP SPRAY 5ML
- BODY LOTION 30ML
- EXCLUSIVE BOX .
.
main accords : sweet+fresh+soft spicy( floral fruity group ) . πŸ’―% ORIGINAL with MONEY BACK GUARANTEE! πŸ’ŒPOSLAJU : RM8 ( WM ) / RM11 ( EM ) πŸ“±WHATSAPP : 01110192117 #sayajualsignorina #sayajualsalvatoreferragamo #sayajualmurah #sayajualperfumeset #signorina #sayajualperfumeoriginal #perfumeforless #perfumeaddict #perfumeauthentic #authenticperfume #originalperfume #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumecollection #perfumeonline #salvatoreferragamosignorina #salvatoreferragamoperfume #giftideas #giftset #promoset #giftidea #kedaiperfumeonline #zizanmall


0

β–ͺ️SALVATORE FERRAGAMOβ–ͺ️
.
SALVATORE FERRAGAMO SIGNORINA IN FIORE TRAVEL SET
NOW : RM59 ONLY! (NP:RM69)
RETAIL PRICE : RM400++ (100ML)
.
SET CONTENTS :
- EDT SPRAY 5ML
- BODY LOTION 30ML
- EXCLUSIVE BOX .
.
main accords: fruity+woody+floral (floral fruity group). πŸ’―% ORIGINAL with MONEY BACK GUARANTEE! πŸ’ŒPOSLAJU : RM8 ( WM ) / RM11 ( EM ) πŸ“±WHATSAPP : 01110192117 #sayajualsalvatoreferragamo #sayajualmurah #sayajualperfumeset #signorinainfiore #sayajualperfumeoriginal #perfumeforless #perfumeaddict #perfumeauthentic #authenticperfume #originalperfume #perfumeoriginal #perfumemalaysia #salvatoreferragamosignorina #salvatoreferragamoperfume #kedaiperfumeonline #sephorapersonalshopper #sephoramalaysiapersonalshopper #sephorapersonalshoppermy #sephorapersonalshoppermalaysia


0

β–ͺ️LANCOMEβ–ͺ️
. *NEW 2017* LANCOME LA VIE EST BELLE L'ECLAT (W) EDP SPRAY 75ML
(ORIGINAL NEW IN BOX/RETAIL STOCK)
NOW:RM299 ONLY!
RETAIL PRICE:RM488 (75ML)
.
main accords: white floral +vanilla +citrus (oriental floral group) .
πŸ’―% ORIGINAL with MONEY BACK GUARANTEE! πŸ“±WHATSAPP : 01110192117 #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajuallancome #sayajuallancomeperfume #sayajuallancomemurah #sayajualperfumeoriginal #perfumeonline #perfumemalaysia #authenticperfume #perfumeauthentic #lancomemalaysia #lancomemurahmalaysia #lancomeperfume #kedaiperfumeonline #lancomemurah #lancomelavieestebelleleclatmalaysia #lancomelavieestbelleleclat


0

β–ͺ️GIORGIO ARMANIβ–ͺ️
.
A fresh clean citrusy scent.The perfect summer scent & perfect size for travelling!
.

GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIOIA (W) EDP SPRAY 15ML
NOW : RM65 ONLY!
RETAIL PRICE : RM400++ (100ML) . πŸ’―% ORIGINAL with MONEY BACK GUARANTEE!
πŸ’Œ POSLAJU:RM8 (WM) /RM11 (EM) πŸ“±WHATSAPP: 01110192117 #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajualgiorgioarmani #sayajualgiorgioarmanimurah #sayajualperfumegiorgioarmani #sayajualgiorgioarmanioriginal #perfumeonline #perfumemalaysia #onlineshop #onlineshopping #perfumetester #igbiz #instashopmalaysia #giorgioarmaniacquadigiao #giorgioarmani #giorgioarmanioriginal #giorgioarmaniperfume


0

◾️LANCOME◾️
.
PERFECT GIFT FOR UR LOVED ONES😘
.

Lancome mini set yg dtg dgn clutch hot pink & lipstick matte yg serious cun melecun weihh.Mask tu je dah RM70 belum eye cream & item lain.Serious berbaloii sgt! Ready stock ada 36set sahaja so grab sepantas kilat ye.Siapa terlepass mmg rugii😝

LANCOME MIRACLE BLOSSOM PINK CLUTCH MINI SET (8 IN 1)
NOW:RM85/SET (NP:RM119)
WORTH:RM300++ .
SET CONTENTS :
- LANCOME MIRACLE BLOSSOM EDP 5ML - LANCOME RENERGIE MULTI LIFT GEL IN LOTION 50ML
- LANCOME TEINT MIRACLE BARE SKIN FOUNDATION SPF15 #O-01 5ML
-LANCOME L'ABSOLU ROUGE MATTE #378 ROSE LANCOME MINI LIPSTICK
-LANCOME ADVANCED GENEFIQUE YOUTH ACTIVATING CONCENTRATE 7ML
-LANCOME ADVANCED GENEFIQUE YOUTH ACTIVATING EYE CREAM 5ML
-LANCOME GENEFIQUE YOUTH ACTIVATING SECOND SKIN MASK 1PC -LANCOME PINK CLUTCH .
πŸ’― % ORIGINAL with MONEY BACK GUARANTEE! πŸ’ŒPOSLAJU : RM8 ( WM ) / RM11 ( EM ) πŸ“±WHATSAPP : 01110192117

#sayajuallancome #sayajualkosmetikmurah #sayajualbrandedcosmetic #bazaarpaknil #sayajualgiftset #makeupjunkie #beautyblogger #perfumemalaysia #perfumeonline #lancomemalaysia #lancomemiracleblossom #lancomemy #lancomebareskinfoundation #lancomelabsolurougelipstick #lancomemalaysiamurah #lancomemalaysiaoriginal #sephoramy #sephoramalaysia #makeuplover #beautyjunkie #xmasgiftideas #xmasgifts2016


0

β–ͺ️LANCOMEβ–ͺ️
.
LANCOME LA VIE EST BELLE MINI SET
NOW:RM69/SET (NP:RM75)
WORTH:RM200++ .
SET CONTENTS :
- LANCOME LA VIE EST BELLE EDP 4ML - LANCOME ADVANCED GENIFIQUE YOUTH ACTIVATING CONCENTRATE 7ML
- LANCOME LE CRAYON KHOL #01NOIR - LANCOME EYELASH CURLER - LANCOME SHARPENER
- EXCLUSIVE LANCOME POUCH
.
πŸ’― % ORIGINAL with MONEY BACK GUARANTEE! πŸ’ŒPOSLAJU : RM8 ( WM ) / RM11 ( EM ) . πŸ“±WHATSAPP : 01110192117
. #sayajualperfumeset #promoset #giftset #perfumemalaysia #perfumeonline #hadiah #giftset #lancomemalaysia #lancome #lancomemurah #lancomelavieestbelle #lancome #lancomeeyelashcurler #lancomeadvancedgenifique #lancomesharpener


0

β–ͺ️LANCOMEβ–ͺ️
.

LANCOME LA VIE EST BELLE 6-PC TRAVEL SET
NOW:RM79/SET (WAS:RM89)
WORTH:RM200++ .
SET CONTENTS :
- LANCOME LA VIE EST BELLE EDP SPRAY 10ML
- LANCOME BI FACIL MAKE UP REMOVER 15ML
- LANCOME ADVANCED GENIFIQUE YOUTH ACTIVATING CONCENTRATE 7ML - LANCOME LE CRAYON KHOL #01NOIR - LANCOME EYELASH CURLER - EXCLUSIVE LANCOME POUCH
. πŸ’― % ORIGINAL with MONEY BACK GUARANTEE! πŸ’ŒPOSLAJU : RM8 ( WM ) / RM11 ( EM ) . πŸ“±WHATSAPP : 01110192117
. #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualperfumeset #perfumeset #promoset #sephoramy #sephoramalaysia #makeupjunkie #perfumemalaysia #perfumeonline #visitmyig #lancomemalaysia #lancome #lancomemurah #lancomelavieestbelle #lancome #lancomeeyelashcurler #lancomeadvancedgenifique #lancomebifacil


0

◾️LANCOME◾️
.

LANCOME MIRACLE MINI SET
NOW:RM55/SET
WORTH:RM200++ .
SET CONTENTS :
- LANCOME MIRACLE EDP 5ML RM40
- LANCOME ADVANCED GENIFIQUE YOUTH ACTIVATING CONCENTRATE 7ML RM39
- LANCOME TEINT MIRACLE BARE SKIN FOUNDATION SPF15 #O-01 5ML
-LANCOME EXCLUSIVE BOX .
πŸ’― % ORIGINAL with MONEY BACK GUARANTEE! πŸ’ŒPOSLAJU : RM8 ( WM ) / RM11 ( EM )
. πŸ“±WHATSAPP : 01110192117 #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualperfumeset #giftset #giftideas #perfumemalaysia #perfumeonline #visitmyig #lancomemalaysia #lancome #lancomemurah #lancomemiracle #lancomemy #lancomebareskinfoundation #lancomeadvancedgenifique #lancomemalaysiamurah #lancomemalaysiaoriginal


0

Uma novidade que vocΓͺ vai querer. De origem italiana, a palavra β€œDonna” faz referΓͺncia a mulher, trazendo o poder feminino! Quem vai querer? #vempraagafarmacentro
.
#perfume #perfumes #perfumemurah #perfumecollection #perfumeoriginal #perfumemalaysia #fragrance #perfumeshop #parfum #perfumelovers #perfumelover #perfumeone #perfumeaddict #perfumery #perfumeria


0

πŸ“’ScentSational of fragrances by
πŸ’₯SUPERSTAR DREAMS PERFUMEπŸ’₯ 🌟Inspired from most popular Original brand worldwide.
🌟Pure Essence imported from Swiss & France. 🌟Local/Bumiputera product.
🌟Bottles & Packaging look so Exlusive.
🌟6 fragrance for women🚺 & 4 for men🚹.
🌟Very affordable price RM40/30ml only. πŸ’―% Friendly Sholat.
Looking for this PERFUME???? Just PM/Whatsapp us
@ 01162652828
or log on to our official website is... www.superstardreams.asia

#superstardreamperfumes #perfumeviral #superstarlicious #perfumemampumilik #SuperStarWarriorsTeam #perfumemalaysia #WeGrowTogether


1

WAJIB FOLLOW @heppipumpkin_hp2 ! Nantikan promosi set perfume daripada @heppipumpkin_hp2 ! Lebih banyak DISKAUN menarik menanti uolls.. Harga RUNTUH taww..😱😱
.
.
Mana kawan2 uolls yang bakal berkahwin atau tengah mencari hadiah birthday wajib follow @heppipumpkin_hp2 ! Set hantaran/ birthday gift stok baru coming soon!!
.
.
Teruskan follow kami untuk update2 menarik ya! 😘😘
.
.
Follow @heppipumpkin_hp2
Follow @heppipumpkin_hp2
Follow @heppipumpkin_hp2 .
.

#hargaruntuh #promosi #promosisetperfume #sethantaran #hantaran #perfumemurah #sayajualperfume #perfumemalaysia #promosiheppipumpkin #pelaminmurah #dulanghantaran #malaywedding #malayweddingguide


0

WAJIB FOLLOW @heppipumpkin_hp2 ! Nantikan promosi set perfume daripada @heppipumpkin_hp2 ! Lebih banyak DISKAUN menarik menanti uolls.. Harga RUNTUH taww..😱😱
.
.
Mana kawan2 uolls yang bakal berkahwin atau tengah mencari hadiah birthday wajib follow @heppipumpkin_hp2 ! Set hantaran/ birthday gift stok baru coming soon!!
.
.
Teruskan follow kami untuk update2 menarik ya! 😘😘
.
.
Follow @heppipumpkin_hp2
Follow @heppipumpkin_hp2
Follow @heppipumpkin_hp2 .
.

#hargaruntuh #promosi #promosisetperfume #sethantaran #hantaran #perfumemurah #sayajualperfume #perfumemalaysia #promosiheppipumpkin #pelaminmurah #dulanghantaran #malaywedding #malayweddingguide


0

WAJIB FOLLOW @heppipumpkin_hp2 ! Nantikan promosi set perfume daripada @heppipumpkin_hp2 ! Lebih banyak DISKAUN menarik menanti uolls.. Harga RUNTUH taww..😱😱
.
.
Mana kawan2 uolls yang bakal berkahwin atau tengah mencari hadiah birthday wajib follow @heppipumpkin_hp2 ! Set hantaran/ birthday gift stok baru coming soon!!
.
.
Teruskan follow kami untuk update2 menarik ya! 😘😘
.
.
Follow @heppipumpkin_hp2
Follow @heppipumpkin_hp2
Follow @heppipumpkin_hp2 .
.

#hargaruntuh #promosi #promosisetperfume #sethantaran #hantaran #perfumemurah #sayajualperfume #perfumemalaysia #promosiheppipumpkin #pelaminmurah #dulanghantaran #malaywedding #malayweddingguide


0

Alahai...macam ni ke rupanya πŸ˜…
.
.
Rupanya kan, mudah je caranya nak guna Air Freshener De’Xandra nie . Sebelum nie, ada yang pulas, picit tunggang terbalik Air Freshener tu sampai tertumpah2 bagai. Haa ni nak tunjuk cara yang betul, cara yang terbaik untuk mengoptimumkan penggunaan Air Freshener nie .
.
Step 1 - Buka penutup kayu
.
Step 2 - Cucuk stopper guna benda tajam, guna jarum atau apa2 yang boleh buat lubang kecil
.
Step 3 - Tutup penutup kayu
.
Step 4 - Terbalikkan botol sehingga keluar bau , terus gantung .
Nak lagi best, gantung kat kipas angin macam ada sorang kakak ni buat, tengok di komen yea πŸ˜‰
.
#share kan kat kawan2 yang masih tak reti nak guna air freshener nie ya 😬
.
.

Untuk order boleh ws alin terus ye 0169967381😘


1

Bila NEMESIS + POSH, memang ngam sangat sebabnya keduanya adalah pilihan individu yang berpesonaliti dynamic . Charming dan charismatic <3
.
LET PASSION LEAD YOU😘


1

BADAN DAH SADO TAPI X CUKUP TINGGI
===============================
Berat dah ngam..
Badan dah sado...
Muka pon boleh tahan kacak.... TAPI x cukup tinggi plak!!!!! Adoii camna nak join Body Contest ni????" Nak jalan sebelah awek pon tak konfiden.
Lagi-lagi kalau dia pakai heels.
Tapi, kalau dah tinggi bro, Baru konfiden nak dating dengan awek. hehe

Jangan risau bro, apa guna ada suplemen kalsium Peninggi Badan TIENS #terlajaktinggi kalau x try. Lagi pon dah ramai budak gym consume suplemen kalsium Peninggi Badan TIENS sampai naik 9cm tu bro.

Yakin dengan TIENS, confirm TINGGI!!!! ---------------------------------------------------------------
#dressmalaysia #lokalah #jubahsatin #jubahkoshibo #kurungplain #putrajaya #bajulabuh #followback #kajang #kurungmoden #bawalchiffon #shawlmurah #salamjumaat #fattzura #bangi #malaysiaigshop #malaysia #smka #bazarpaknil #sayajualmurah #cosmeticsmalaysia #paknil #perfumemalaysia #tudungmalaysia #shawlmalaysia #jamumalaysia #skincaremalaysia #pomademalaysia #poslaju


0

Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊
.
FEEDBACK terkini boleh cek disiniπŸ‘‡πŸ»
@membertinggi
-------------------------------------------------------------
#dressmalaysia #lokalah #jubahsatin #jubahkoshibo #kurungplain #putrajaya #bajulabuh #followback #kajang #kurungmoden #bawalchiffon #shawlmurah #salamjumaat #fattzura #bangi #malaysiaigshop #malaysia #smka #bazarpaknil #sayajualmurah #cosmeticsmalaysia #paknil #perfumemalaysia #tudungmalaysia #shawlmalaysia #jamumalaysia #skincaremalaysia #pomademalaysia #poslaju #bajumalaysia


0

Miniature
.
.
♣️ HUGO BOSS BOTTLED 5ML

RM38
Postage: RM8/ RM11

Dm or whatsapp to purchase→ click link in bio

#perfumeoriginalmalaysia #perfumeminiaturemurah #perfumeonline #perfumemalaysiaonline #perfumemalaysia #sayajualminiature #originalperfumemalaysia #hugobossbottled


0

Escada Especially for her!
.
🚺 Described as delicious, luxurious and purely feminine
🚺 Designed for playful, spontaneous & glamorous women
🚺 Perfect for good mood & joy!
🚺 Sophisticated and velvety soft compositions
.
Condition: Original perfume with slight defect on the bottle, content remain same as original
.
100% original & authentic with MONEY BACK GUARANTEE!
.
#sym #SYMPERFUME #sayajualminyakwangi #perfumehantaran #perfumetester #perfumemalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #perfumeoriginal #perfumeori #minyakwangimurah #mewangi #wangian #aroma #edp #edt #parfum #minyakwangimalaysia #sayajualperfume #berwangi #perfumeorireject #perfumeinspired #orireject


0

Dunhill Desire Blue EDT 150ml Men
New In Box
Price: RM250

Free Postage
100% Original perfume with moneyback guarantee! STRICTLY NO Reject/Dubai/Gred

#sayajualperfume #sayajual #perfumeoriginalmalaysia #perfumeoriginal #kedaiperfume #perfumemalaysia #sayajualmurah #kedaiperfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #MalaysiaOriginalPerfume #Sabahan #Sarawakians #DunhillDesireBlue #DesireBlue


1

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

Dunhill Desire Blue EDT 100ml Men
New In Box
Price: RM190

Free Postage
100% Original perfume with moneyback guarantee! STRICTLY NO Reject/Dubai/Gred

#sayajualperfume #sayajual #perfumeoriginalmalaysia #perfumeoriginal #kedaiperfume #perfumemalaysia #sayajualmurah #kedaiperfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #MalaysiaOriginalPerfume #Sabahan #Sarawakians #DunhillDesireBlue #DesireBlue


2

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

Alhamdulillah selamat sampai perfume #DunhillDesireRed. Puas hati katanya macam beli dekat kaunter.

Kan kami dah kata, kami jual perfume original je. Tiada gred, fake etc.. Nak cari perfume? wasap.my/601114922333

Kita bagi free postage seluruh malaysia 😎😎 #sayajualperfume #sayajual #perfumeoriginalmalaysia #perfumeoriginal #kedaiperfume #perfumemalaysia #sayajualmurah #kedaiperfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #MalaysiaOriginalPerfume #Sabahan #Sarawakians #DesireRed


1

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


1

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


1

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. πŸ‘œπŸ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada πŸ™†πŸ»β€β™€πŸ™†πŸ»β€β™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 15 JE SEBOTOL
POSTAGE RM 9 SM/RM 12 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / πŸ“² +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar


0

‼️Baru‼️Baru‼️Baru‼️
.
http://www.wasap.my/+60139312813/SAYANAKBELIPERFUME

Original Tester Perfume Unit ‼️Promotion ‼️
One bottle Rm 100 siap Pos 1 Malaysia
giorgioarmani
#originaltester
#perfumeborong
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#purseperfume
#purseperfumemurah
#sayajualperfume
#sayajualmurah#perfumecollection#perfume


0

‼️ReStock ‼️ReStock‼️ReStock‼️
.
http://www.wasap.my/+60139312813/SAYANAKBELIPERFUME

Original Tester Perfume Unit ‼️Promotion ‼️
One bottle Rm 100 siap Pos 1 Malaysia
giorgioarmani
#originaltester
#perfumeborong
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#purseperfume
#purseperfumemurah
#sayajualperfume
#sayajualmurah#perfumecollection#perfume


1

‼️ReStock ‼️ReStock‼️ReStock‼️
.
http://www.wasap.my/+60139312813/SAYANAKBELIPERFUME

Original Tester Perfume Unit ‼️Promotion ‼️
One bottle Rm 100 siap Pos 1 Malaysia
giorgioarmani
#originaltester
#perfumeborong
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#purseperfume
#purseperfumemurah
#sayajualperfume
#sayajualmurah#perfumecollection#perfume


0

‼️ReStock ‼️ReStock‼️ReStock‼️
.
http://www.wasap.my/+60139312813/SAYANAKBELIPERFUME

Original Tester Perfume Unit ‼️Promotion ‼️
One bottle Rm 100 siap Pos 1 Malaysia
giorgioarmani
#originaltester
#perfumeborong
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#purseperfume
#purseperfumemurah
#sayajualperfume
#sayajualmurah#perfumecollection#perfume


0

Versace Pour Homme edt
Versace Pour Homme Oud Noir edp.
.
Day and Night scent.
.
#perfumberry


2

πŸ’πŸ’ EXCLUSIVE!! πŸ’πŸ’
Hai uols.. mlm2 jemahat keliwon mcm ni uols pakai perfume apa? Kalau pakai lotion Nina Ricci ni, x payah pakai perfume pun xpe. Dh cukup wangi, cukup sexy, cukup mengancam dh bau dia taw! πŸ˜†πŸ‘
.
🌸 NINA RICCI NINA (W) 100ML NEW IN BOX
(Brand new in retail packaging)
.
πŸŽ‰OUR OFFER PRICE: RM55.00 ONLYβ—οΈπŸŽ‰
(Retail price: RM100++)
.
πŸ’Œ POSTAGE: RM8(SM)/RM11(SS)
.
TO ORDER:
πŸ“² WhatsApp : http//:www.wasap.my/60199700990
.
βœ”οΈ πŸ’―% ORIGINAL & AUTHENTIC
βœ”οΈ MONEY BACK GUARANTEE
.
#DMikkaPerfumeHouse
#sayajualperfumeoriginal
#perfumemurahmalaysia
#perfumeminiature
#originalperfume
#originalminiature
#perfumemalaysia
#perfumetestermalaysia
#originaltestermalaysia
#BukanPerfumeReject
#BukanPerfumeDubai
#ninariccimalaysia
#muamalaysia
#muabellaz


0

Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel
Bvlgari Splendida Jasmin Noir.
.
'Splendida’ is Italian for splendour and magnificence.
.
#Perfumeberry


1

πŸŒ„Day and πŸŒƒNight
.
Hugo Boss Bottled 6
Hugo Boss Bottled Night
.
Versatile fragrance that is good for any occasion .
Timeless classic.
.
Available now in our store.
.
#perfumberry


1

Lekuk-lekuk.
.
Parut jerawat.
.
Masalah pori terbuka.
.
Kulit tak sekata macam jalan raya je nengoknya.
.
Pasni korang tak payah nak kumpul duit beribu buat treatment microdermabrasion kat spa!
.
Sila invest sikit. Sekali. Untuk diri sendiri. Cantikkan kulit diri sendiri. DIY!
.
JIMAT!
.
BERKESAN!
.
Inilah dia set microdermabrasion. Setiap set ada:
.
1️⃣ microdermabrasion refine aka scrub
2️⃣pore minimizer serum
.
Sebenarnya korang just spend RM44/month berbanding korang spend 3k - 5k untuk sekali treatmentπŸ˜‰
.
.
πŸ“² Naff - 019.209.5114
(WhatsApp link at bio profile)
.
#marykaymalaysia #marykayguamusang #marykaybeautyconsultant #marykaybeauty #marykaycleanser #marykay #sayajualmarykay #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmalaysia #marykayampang #marykaykelantan #marykaykl #marykayformen #skincareformen #skincaremalaysia #skincareformenmalaysia #perfumemalaysia #perfumemarykay #bodyacrubmurah #bodyscrubmalaysia #cleansingbrushmarykay #cleansingbrushmalaysia #sayajualcleansingbrush #skincareclasspercuma #skincareclassmalaysia #skincareclassmarykay #skincareclassmarykaykl #skincareclassmarykaypercuma


1

"I'VE TRIED PERFUME-PERFUME LAIN BUT STILL DEXANDRA IS THE BEST"...Syazwa Sulaiman
.
Assalamualaikum...
.
.
Syukur Alhamdulillah 😊.
.
Setiap orang punya citarasa yang berbeza kan untuk memenuhi kriteria yang dorang nak.
.
Bukan takat kereta, handbag mahupon pakaian, wangian pon termasuk sama ☺️.
.
Alhamdulillah, untuk customer dia puas hati dengan Dexandra. Pasti dia puas hati dengan keharuman dan ketahanannya tu. Syukurlah
.
Ahaaaa, korang nak dan nak wangi Dexandra melengkapkan hari korang dan memenuhi kriteria korang seperti customer ni ? Jom, bagitahu zue..pm boleh whatsapp pon boleh tapi whatsapp lebih pantas..oppsss πŸ™Š
.
.
Whatsapp +60174002468
Whatsapp +60174002468
.
.
"Ingat WANGI Ingat DEXANDRA"
"Wangi-wangi Umpan Bahagia"
"Stay Connected with Dexandra"
"Dexandra, the Scents of Love"
.
.
#dexandra #feedback #D199
#chettakiomeyteam #ipad
#luckydrawbulanan #sayajualonline
#sayajualperfume #perfumemalaysia
#jomwangibersamazue #jomwangisamasama
#dexandraperfume


0

BERUSAHA SEHINGGA BERJAYA . ‼️ .
JANGAN PERNAH BERPUTUS ASA πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
#dolceladias #dolceladiasperfume #perfume #perfumemalaysia #sikitjedahwangi #mengindahkanharimu #minyakwangi


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“± http://www.wasap.my/+60183666526
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

"Haa korang dah try ke minyak wangi Exclusive keluaran Wakdoyok sendiri" ? Kalau belum ape tunggu lagi mai order cepat sementara stok masih *PANAS* ❗️❗️❗️ .

Berminat ? Tekan link kt bio tu😊

#perfumemalaysia #gentlemen
#wakdoyok #perfumeexclusive


0

❀️❀️Lovey Dovey Shoppe❀️❀️
Kami menawarkan pelbagai wangian dari pelbagai JENAMA yang TERKENAL😍
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::Pocket Purse Perfume::πŸ”₯
🌼20ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼REPACK dari REJECT BOTTLE
🌼SENANG DIBAWA
🌼Sesuai utk TRAVEL
🌼EDP/EDT
🌼Wangian TAHAN LAMA (8JAM)
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
πŸ”₯::TESTER BOTTLE PERFUME ORI::πŸ”₯
🌼80/100ML
🌼PELBAGAI JENAMA
🌼EDP/EDT
🌼MURAH dari PASARAN
🌼Wangian TAHAN LAMA (8-10JAM)
🌼Sesuai utk PENGUMPUL PERFUME
🌼SPRAY BOTTLE
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ BERMINAT NAK JADI DROPSHIP??πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
WHATSAPP πŸ“±+60183666526/+60123643683
BOLEH BUAT DUIT RAYAπŸ’πŸ»πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά #loveydoveyshoppe
#loveydoveyshoppebykekliyn
#pocketpurseperfumebylds
#pocketpurseperfume
#pocketpurseperfumemurah
#pocketpurseperfumemalaysia
#perfumeonline
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#testerperfumeoriginal
#testerbottleperfume
#rejectperfume
#repackperfume
#duitraya
#sideincome πŸ’ƒπŸ»#beimpossibletoforget


0

πŸ“’ScentSational of fragrances by
πŸ’₯SUPERSTAR DREAMS PERFUMEπŸ’₯ 🌟Inspired from most popular Original brand worldwide.
🌟Pure Essence imported from Swiss & France. 🌟Local/Bumiputera product.
🌟Bottles & Packaging look so Exlusive.
🌟6 fragrance for women🚺 & 4 for men🚹.
🌟Very affordable price RM40/30ml only. πŸ’―% Friendly Sholat.
Looking for this PERFUME???? Just PM/Whatsapp me Iss Achin Jr @ 0129777146 or log on t0 official website SuperStar Dreams Perfume at... www.superstardreams.asia

#superstardreamperfumes #IssAchinJrAwesomeTeam #perfumeviral #superstarlicious #perfumemampumilik #SuperStarWarriorsTeam #perfumemalaysia #WeGrowTogether


2

‼️ReStock ‼️ReStock‼️ReStock‼️
.
http://www.wasap.my/+60139312813/SAYANAKBELIPERFUME

Original Tester Perfume Unit ‼️Promotion ‼️
One bottle Rm 100 siap Pos 1 Malaysia
giorgioarmani
#originaltester
#perfumeborong
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#purseperfume
#purseperfumemurah
#sayajualperfume
#sayajualmurah#perfumecollection#perfume


0

JEAN PAUL GULTIER CLASSIQUE 125 ML EDP FOR WOMEN (RETAIL PACK).
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
SEBARANG PERTANYAAN @ KHIDMAT NASIHAT/ NAK ORDER?
.
KLIK LINK DI PROFILE.
.
πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
.
# WE STRICLY DEAL IN 100% ORIGINAL, AUTHENTIC FRAGRANCES ONLY #
.
# NO FAKE # NO REJECTED # NO GRED #
.
#jeanpaulgaultier #classique #aromaauthenticperfumes #perfumemalaysia #perfumemurahmalaysia #perfumeoriginal #perfumeauthentic #perfumeori #perfumeorimurah #perfumetester #authenticperfume #murah #sayajualperfume #perfumecollection #perfumecollector #sotd #akuyangpakaikoyangpanas #cod #chukai #kemaman #kuantan #dungun #terengganu #pahang #kelantan


1

Rare these days. Dah susah nak cari online. .
.
β™₯️ LANCOME HYPNOSE EDP 75ML

RM330

DM or whatsapp to purchase β†’ click link in bio

100% authentic from US
Money back guaranteed!

#perfumeoriginalmalaysia
#perfumeonlinemalaysia
#sayajuallancome #perfumemalaysia #originalperfumemalaysia #authenticperfumemalaysia #authenticperfume #sayajualperfume


0

The end of the page