#perfumemurah

Instagram photos and videos

#perfumemurah#parfummurah#parfumpria#parfumwanita#parfumpriamurah#pewangimurah#pewangibadan#pewangibadanmurah#pewangibadanwanita#parfumparis#parfumwanitamurah#parfumcowok#parfumcowo#parfumoriginal#perfumemalaysia#parfumori#parfumcewe#parfumjakarta#parfumbagus#bisnismurah#parfumjakartamurah#parfumbekasi

Hashtags #perfumemurah for Instagram

#feedbackcusdeheaven
Thankyou so much for sharing feedback with De'Heaven Xfragrance .
.
.
.
WHATSAPP TO ORDER:

http://www.wasap.my/60182626842

http://www.wasap.my/601119916228

#deheavenxfragrance #perfumehantaran #perfumesetmurah #perfumeoriginalmalaysiamurah #perfumeoriginalmurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #coach #perfumeori #perfumeborong #dior #montblanc #sampleperfumeori


0

😘 Beautiful gift uolls!
.
. βœ”οΈ nak bagi hadiah kpd mak, kakak, adik, isteri, makwe, bff?
βœ”οΈ nak bg reward kpd diri sendiri?
. .
Jom dapatkan mini perfume dlm gift packaging, ada labuci cantik pula tu πŸ’–πŸ’–πŸ’– gerenti πŸ’―% original from Victoria's Secret 😻
.
πŸ‘‰ rm59 each + postage rm7 sm/ rm10 ss. . Ready stock .
Miniature Perfume EDP Spray 7.5ml.
.
.
.
#pchicready #giftidea #birthdaygift
#sayajualperfume #perfumemurah #sampleperfumemalaysia #perfumesamples #sayabeli #shopping #onlineshop #vsmurah #victoriasecretoriginal #bazarpaknil
#igbizmalaysia #igseller #trustedseller #original #oriperfume #perfumeori #miniature #miniperfume #sayajualvs #malaysia
#fragrances #perfume #testerperfume #vsperfume #forher #victoriasecret #travelperfume


0

Assalamualaikum sayang sayang akak 😍 nak stock best seller tak? Hehe yang ni semua ready stock so grab cepat cepat tau πŸ‘» jangan lupa ws akak takpun dm nanti akak reply cepat cepat 😜


1

6 unusual places you should apply perfume. Believe and it works!!! πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘
#sheezscentplay #perfumemurah #perfumekualiti #longlasting #longlastingfragrance#24hourslasting


0

Market Price: RM850++
OUR PRICE : RM410
.
Unisex: Chergui by Serge Lutens EDP 50ml
.
Type: New in Box
.
Description: "Ohhh wow. Chergui is masterful. It opens bright and somewhat fruity, and then gains coziness as the tobacco and hay notes begin to reveal themselves, and the drydown is perfectly
powdery. Speaking of perfect, it is perfectly,
perfectly sweet throughout, but still a bit edgy on a woman, or comforting on a man. Chergui is an autumn scent through and through, with the leafy tobacco bringing to mind the scent of colorful leaf piles. And it smells seriously expensive, perfectly polished rustic. I must try more Lutens!"
.
======================
Contact Details:-
Whatsapp:
010-4603493
======================
.
.
#malaypretty #vscomalaysia #malaysiaigers #perfumes #perfumemalaysia #perfumeori #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumetester #perfumeborong #perfumetahanlama #sayajualbarangbaby #sayajualbaranganbayi #sayajualbajubaby #sayajualbegtangan #sayajualcosmetics #sayajualemas #sayajualhandbag #sayajualiphone #sayajualjubah #sayajualjam #sayajualkosmetik #sayajualperfume #sayajualperfumeusa #sayajualperfumeori #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeoriginal


0

πŸ”₯Combo Set JULY 08πŸ”₯
πŸ‘‰ Backtalk pallete (eyeshadow,blush,highlight)
πŸ‘‰ kylie fit me 6in1 lipmatte
.
Price : RM40
.
Firs come first served but no reservations
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatapp me for quick response:
.
πŸ“² 016-8557231
πŸ“² 016-8557231
.
#limitedstock #kuching #mekapmurahsayajual #mekapterlajakmurah #murahmurah #gawaisale #rayasale #mekapmalaysia #hudamalaysia #perfumemurah #victoriasecretmurah #kotakinabalu #kuching #sarawak #sabah #borneo #rwmf #mekapsetmurah #muasarawak #muak #insipration #inspired #morphemurahmalaysia #hudabeautymurah #letsgorgeous #sethantaran #sethantaranmurah #urbandecaymurah #eyeshadowmurahh


0

Assalamualaikum n morning uolsss. Ada yang suka design macam ni tak??? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
🌸CHARLES & KEITH🌸

Price:RM119

Measurement:
33cm x 14cm x 20.5cm

Add postage RM 10 sm
Add postage RM 20 ss

Pre order ( 7 days to 14 days above )
=====
Whatsapp sis rara di 0189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 🌸
=====
#handbagmurah #charlesandkeithmalaysia #handbagoriginal #instafamousmalaysia #malaysiaviral #sayajualbeg #begcantik #bazaarpaknil #bajukurungmurah #perfumemurah #nakcantik #slingbegmurah #handbagcantik #handbagcantikmurah #bajukurungmurah #bajuraya2018 #begraya2018 #begcantikdanmurah #begdinner #assalamualaikum


0

Assalamualaikum n morning uolsss. Ada yang suka design macam ni tak??? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
🌸CHARLES & KEITH🌸

Price:RM119

Measurement:
33cm x 14cm x 20.5cm

Add postage RM 10 sm
Add postage RM 20 ss

Pre order ( 7 days to 14 days above )
=====
Whatsapp sis rara di 0189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 🌸
=====
#handbagmurah #charlesandkeithmalaysia #handbagoriginal #instafamousmalaysia #malaysiaviral #sayajualbeg #begcantik #bazaarpaknil #bajukurungmurah #perfumemurah #nakcantik #slingbegmurah #handbagcantik #handbagcantikmurah #bajukurungmurah #bajuraya2018 #begraya2018 #begcantikdanmurah #begdinner #assalamualaikum


0

Assalamualaikum n morning uolsss. Ada yang suka design macam ni tak??? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
🌸CHARLES & KEITH🌸

Price:RM119

Measurement:
33cm x 14cm x 20.5cm

Add postage RM 10 sm
Add postage RM 20 ss

Pre order ( 7 days to 14 days above )
=====
Whatsapp sis rara di 0189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 🌸
=====
#handbagmurah #charlesandkeithmalaysia #handbagoriginal #instafamousmalaysia #malaysiaviral #sayajualbeg #begcantik #bazaarpaknil #bajukurungmurah #perfumemurah #nakcantik #slingbegmurah #handbagcantik #handbagcantikmurah #bajukurungmurah #bajuraya2018 #begraya2018 #begcantikdanmurah #begdinner #assalamualaikum


0

Assalamualaikum n morning uolsss. Ada yang suka design macam ni tak??? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
🌸CHARLES & KEITH🌸

Price:RM119

Measurement:
33cm x 14cm x 20.5cm

Add postage RM 10 sm
Add postage RM 20 ss

Pre order ( 7 days to 14 days above )
=====
Whatsapp sis rara di 0189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 🌸
=====
#handbagmurah #charlesandkeithmalaysia #handbagoriginal #instafamousmalaysia #malaysiaviral #sayajualbeg #begcantik #bazaarpaknil #bajukurungmurah #perfumemurah #nakcantik #slingbegmurah #handbagcantik #handbagcantikmurah #bajukurungmurah #bajuraya2018 #begraya2018 #begcantikdanmurah #begdinner #assalamualaikum


0

Assalamualaikum n morning uolsss. Ada yang suka design macam ni tak??? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
🌸CHARLES & KEITH🌸

Price:RM119

Measurement:
33cm x 14cm x 20.5cm

Add postage RM 10 sm
Add postage RM 20 ss

Pre order ( 7 days to 14 days above )
=====
Whatsapp sis rara di 0189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 🌸
=====
#handbagmurah #charlesandkeithmalaysia #handbagoriginal #instafamousmalaysia #malaysiaviral #sayajualbeg #begcantik #bazaarpaknil #bajukurungmurah #perfumemurah #nakcantik #slingbegmurah #handbagcantik #handbagcantikmurah #bajukurungmurah #bajuraya2018 #begraya2018 #begcantikdanmurah #begdinner #assalamualaikum


0

Assalamualaikum n morning uolsss. Ada yang suka design macam ni tak??? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
🌸CHARLES & KEITH🌸

Price:RM119

Measurement:
33cm x 14cm x 20.5cm

Add postage RM 10 sm
Add postage RM 20 ss

Pre order ( 7 days to 14 days above )
=====
Whatsapp sis rara di 0189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 🌸
=====
#handbagmurah #charlesandkeithmalaysia #handbagoriginal #instafamousmalaysia #malaysiaviral #sayajualbeg #begcantik #bazaarpaknil #bajukurungmurah #perfumemurah #nakcantik #slingbegmurah #handbagcantik #handbagcantikmurah #bajukurungmurah #bajuraya2018 #begraya2018 #begcantikdanmurah #begdinner #assalamualaikum


0

Sudah punya Parfum ini...? ENAK DAN MURCE...!
.Beli Parfum ini dalam box tersegel yah, parfum palsunya sudah mulai banyak beredar.
.
βœ…Wanginya Enak banget, fresh, agak manis dan sexih Beb.
βœ…100ml - EDP.
βœ…Daya tahannya sebanding dengan Parfum Branded lainnya.
βœ…Harga sangat terjangkau.
βœ…Box Tersegel.
βœ…Best Seller, Testimoni nya banyak lho.
.
.❀️Jennifer Lopez - love in Motion 100ml EDP For Women
.
.Harga Mall 800 ribuan
.Harga Jual Shop ku, Sangat Murah.
.πŸ‘‰silakan WA 08777-51-375-99
.

Botol dengan struktur unique dan elegant dengan kaca bening dan bentuk melengkung yang khas dan elegant ini nampak indah dan menarik. Jennifer L Love in Motion versi wanita ini tersedia dalam ukuran 100ml dengan Eau de Parfum yang akan membuat Love in Motion ini bertahan lama
.
Jennifer L, 'Love in Motion' woman ini memiliki aroma citrus fruity.
.
TIDAK ASLI UANG KEMBALI 10x lipat
.
#parfum #parfummurah #parfumori #parfumoriginal #perfumes #parfumbranded #jualparfum #parfume #parfumwanita #parfumpria #parfumgrosir #parfumbaru #parfumunik #perfumemurah #parfumenak #parfumasli #minyakwangi #jualparfummurah #jualparfumori #parfumcewek #parfumcowok #parfumorimurah #perfumeshop #jualparfumoriginal #jualparfumasli #parfumcewe #parfumcowo #parfummurmer #parfumcetar #ayuhd27


0

Pernah cuba goncang botol perfume anda? Cuba anda perhatikan buih yang terhasil.
Kalau saiz buihnya lebih kecil dan lambat pecah, ini menunjukkan perfume anda mempunyai kepekatan minyak pati yang tinggi.

Whatsapp or dm

Najwa 0194035462
Najwa 0194035462
Najwa 0194035462

#PERFUMEMURAH
#PERFUMEMALAYSIA
#PERFUMENATURAL
#PERFUMETEAMPERAK
#RAINTOWN


0

Purse Perfume ♀ πŸ™Žβ™‚ 🀡

Tak pernah pakai perfume branded?
Tak tau nak pilih bau yang mana?
Suka tukar-tukar perfume?
Nak cari perfume untuk travel?
Nak Bagi hadiah kepada kawan?
Bajet tak banyak?

Sis ada penyelesaian untuk semua masalah di atas. Korang boleh dapatkan Purse Perfume 20ml daripada Aurorayra.

Apa itu Purse Perfume? Purse Perfume ni adalah perfume oiriginal daripada 100ML yang telah di keluarkan dan packing balik menjadi 20ML. Jadi Purse Perfume 20ML ni adalah perfume yang sama original macam 100ML.

Harga ➑️ RM20 (beli 5 percuma 2)
Postage ➑️ RM10sm / RM15ss
READY STOCK 😎

Kalau nak tau list apa yang ada untuk Purse Perfume 20ml ni boleh terus whatsapp sis, senang kita sembang sambil makan ketupat 😜

Why pay more at the counter if you can get cheaper here πŸ’ƒ

Whatsapp 012-5275066
Atau klik je link dekat profile

#aurorayra #aurorayraperfume #perfume #purseperfume #purseperfumemurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeoriginal #sayajual #sayajualperfume


0

========================================
FM Parfume Store ID
πŸ“±WA 085921569798
πŸ“±ID LINE fmparfumestore.id
========================================
Format Order
Nama Lengkap :
Kode Parfume :
Alamat Lengkap :
No. Hp :
========================================
Pembayaran Pesanan Hanya Ke Rekening Bank Mandiri.
No. Resi Paket Akan Dikirimkan Via SMS Dalam Waktu 2X24 Jam Setelah Proses Pembayaran Selesai.
======================================== #parfume #parfumenak #parfumeori #parfumemurah #parfumeoriginal #parfum #parfums #parfumpria #parfumunik #parfummurah #parfumasli #parfumwanita #parfumbranded #parfumecewe #parfumcowo #parfumdiskon #parfumcewek #parfumcowok #parfumwangi #parfumoriginal #parfummurmer #parfumoriginalmurah #perfume #perfumes #perfumecollection #perfumemurah #perfumeshop #perfumemalaysia #perfumethailand #parfumelover


1

Wangian MONT CABANA adalah wangian yang diformulasikan khas untuk bertahan selama 24 jam.
.

Wangian inj juga dihasilkan dengan bau yang sangat ekslusif untuk menyerlahkan keyakinan diri serta tampil lebih bergaya.
.
Semestinya dikeluarkan oleh kilang yang bertaraf tinggi untuk memastikan ianya sangat berkualiti dan mengikut spesifikasi wangian antarabangsa.
.
====================================
.
Nak order?
.
Whatsapp 013-717-5400
Whatsapp 013-717-5400
Whatsapp 013-717-5400
.
#montcabana #montcabanajb #montcabanaviral #dexandra #dexandraperfume #perfumemurah #sayajualperfume #perfumeoriginal #neelofa #zulariffin #youcanduit #eusahawan #surirumah #erezeki #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bazaarkl #bazaarmalaysia #bazaarkarat #sayajualbaju #sayajualtudung #fattzura #baazaronlinemalaysia #produkhalal #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia #skincareorganik #igshopmurah #perfume


2

Agak-agak kan, kenapa orang kat luar sana suka akan victoria? Salah satu sebabnya adalah victoria ini memberi kesan emosi. .
.
Ada satu waktu, si suami membawa baju isteri semasa kursus kerana bau tubuh isteri yang melekat pada baju itu boleh mengurangkan rasa rindu kepada isterinya. Sweet kan? .
.
Sebab tu kami nak you guys pakai perfume sepanjang masa sebab orang akan mudah untuk ingat you guys. Betul kan? .
.
Jom jadi seseorang yg someone akan jngat😊
Nak cuba klik profile link di bio untuk fast respond☺️
.
.
.
#dexandraΒ #dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai # #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


2

Bau perfume lelaki yang mendapat permintaan tinggi.
.
Suami sis pun pakai wangian ni.
Spray sebelum pergi kerja. Balik kerja punn still wangi. Kalah bau asap motor taw 😊
.
Hadiahkan suami anda. Mesti bertambah sayang dan cinta.
.
πŸ’ Berminat nak order?? Whatsapp sis untuk details :
.
+6018-2919 800
+6018-2919 800
+6018-2919 800


1

Klik link "BIRU" Di ATAS‴️‴️‴️ UNTUK DIRECT WHATSAPP
WWW.WASAP.MY / 60192303766
πŸ“² Miza 019 23 03 766
.
.
ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️
ℹ️ORDER HARI INI!!! ℹ️
ℹ️BAYAR HARI INI!!! POS HARI YANG SAMA UNTUKℹ️ ℹ️BANK IN SEBELUM PUKUL 12TENGHARI. ℹ️
ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️ℹ️
. . ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ⚠️ ⚠️⚠️ ⚠️ ⚠️Tapi klu lambat lg dapat duit...........πŸ™. ⚠️
⚠️Tunggu duit ade dulu ye baru order yer, ⚠️ ⚠️tkasih kerana memahami.. πŸ™‡. ⚠️
⚠️Saya dahulukan yg bayar dulu jeπŸ™†πŸ™Œ. ⚠️
⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️⚠️⚠️⚠️ .
.
πŸ’™ Layanan Terbaik
πŸ‘ Trusted Seller
πŸ†” SSM 002392643W
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ
γ€Š T E R I M A K A S I H 》
❌ BACKOUT BUYER
❎ PENIPU / JANJI PALSU
❌ PEROMPAK
.

#birthdaygift #kerjakawin #uitm #bagcantik #ootdmalaysia #handbagonline #begmurah #hargamurah #handbagmurah #murahmurah #dressmuslimah #handbagberjenama #handbagmurahmalaysia #begtangan #bagonlinemalaysia #perfumemurah #blousemurah #begslingmurah #bajumurah #fashionmuslimah #sayajualhandbagmurah #hijabstyle #bazaaronline #handbagcantik #sayajualmurah #bagbrandedmurah #begtangan #begmurahcantik #kasutmurah #handbagmalaysia #begmalaysia


0

BAU PERFUME PARADISE WANGIAN 'LA VIE EST BELLE' LAGI BEST DARI PERFUME YG ORI😱😱
.
Korang,tak rugi tau korang beli perfume paradise ni. Siap boleh beli sekaligus 4-5 botol wangian berbeza. Sebab harga tersangat mampu milik, tapi baunyaaaa memang sebijik yg original.
.
Bukan bau je, wangi pun insyaAllah tahan lama. Seriusss‼️
.
πŸ’ Berminat nak order?? Whatsapp sis untuk details :
.
+6018-2919 800
+6018-2919 800
+6018-2919 800


1

Kempen 13 Tamat 30 Julai 2018
.
No C.O.D. Pos stiap hari bkerja.
.
FOLLOW us for update!
.
Katalog lebih jelas, full katalog sila whatsApp for fast respond.
To ORDER WhatsApp +
.
⚠️ Utk seller: Tak dibenarkan guna katalog Laibiz Enterprise untuk tujuan selling. Gunakan etika biz yg betul. Please Note
#avononlinemalaysia #avonkempen13 #buyavononline
#kosmetikavon #perfumemurahmalaysia #katalogavonmalaysia #perfumewomen #avonfashions #bazarpaknil #sayajualavon #avonmurah #onlineshoppingmalaysia #bazaronline #perfumemurah #kosmetikavon #kosmetikmurah #makeupmurah #onlineshop #bramurah #avontrue #lipstickmurah


0

Kempen 13 Tamat 30 Julai 2018
.
No C.O.D. Pos stiap hari bkerja.
.
FOLLOW us for update!
.
Katalog lebih jelas, full katalog sila whatsApp for fast respond.
To ORDER WhatsApp +
.
⚠️ Utk seller: Tak dibenarkan guna katalog Laibiz Enterprise untuk tujuan selling. Gunakan etika biz yg betul. Please Note
#avononlinemalaysia #avonkempen13 #buyavononline
#kosmetikavon #perfumemurahmalaysia #katalogavonmalaysia #perfumewomen #avonfashions #bazarpaknil #sayajualavon #avonmurah #onlineshoppingmalaysia #bazaronline #perfumemurah #kosmetikavon #kosmetikmurah #makeupmurah #onlineshop #bramurah #avontrue #lipstickmurah


0

Assalamualaikum uols,
Hari ni ada postage seperti biasa ya😊
.
CLOSE ORDER 3 PETANG πŸ˜—
.
Whatsapp sis +6018-2919 800 untuk order/details 😘😘


1

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Ada vanilla lovers tak??
This 2 scent sesuai sgt untuk yg suka bau vanilla
.
🏡️Vanilla lace-bau sweet vanilla+ cupcake
🏡️coconut passion-bau strong vanilla
.
Jom grab sekarang...beli kat outlet RM7x
.
Beli dgn kami, hanya RM50 je,siap free postage tau.
.
#vanilla #perfume #kedaiperfume #perfumemurah #bodymist #makeup #ootd #murah #tiktok #malaysiabaru #minyakwangimurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

Harga khusus
40ml 75.000
60ml 95.000
Harga couple
40ml 145.000
60ml 185.000
( logo n2 parfumn, botol parfum kaca yg bagus, packing aman dan rapi, box parfum)
Aroma parfum N2 By bevery yang sangat menggoda sekali 😍
Keuntungan kita membeli product dari N2 parfum :
1. Harga murah , berkulitas tinggi wanginya daripada beli yang pafrum kw tapi harganya ratusan ribu, wanginya cepet ilang lagi mending beli product dari N2 parfum yang sudah terjamin
2. Parfum ini tidak membuat kuning di baju ataupun tidak membuat membekas akibat semprotan parfum tersebut
3. Sekali di semprot wanginya bener bener berasa seperti pakai parfum product aslinya loh karena essensial oil kita langsung dari PARIS
4. Aroma bertahan 10jam sehingga bisa menemani kamu bekerja ataupun beraktivitas sekalian deh
Untuk order bisa hubungi contact yang ada di bio kami ya
Instgram : n2beverly.parfum
Line : "[email protected]" @tjb0669h
Whatsapp :
https://bit.ly/2NirMow
081991830520

#parfumcewekmurah #parfumcowok #parfumcowomurah #parfumcewe #parfumcowo #perfumemurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfumpriamurah #parfumwanitamurah
#parfummurahbanget #bisnismurah #parfumoriginal #parfumbagus #parfummurah #parfumori #parfumjakarta #parfumjakartamurah #parfumbekasi #parfumbekasimurah #onlineshopmurah #pewangimurah #pewangibadan #pewangibadanmurah #pewangibadanwanita #parfumwanita #parfumparis #parfumpria #parfummurah #parfumpriamurah #parfumwanitamurah


0

πŸ’—πŸ’— PERFUME PRECIOUS CHE TA πŸ’—πŸ’— .
.
πŸ“² WHATSAPP +60172565779
(20 ML)

Unforgettable πŸ’—
wangi dan tahan lama
Eau De Parfume .
🌼bau Vanila Flora, bunga ros+vanila yg lembut
🌼halal mudah di bawa kemana2

#wangidantahanlama #RozAnaBeauty
#preciousbyRozitaChewan #pefumecheta #wangi #perfumemurah #bauvanilla #bestgiler #bazarpaknil #makeup #setbrush #sayajual #pefume #jrm #royalv #alahaalfa #foundationalhaalfa #setmakeup #victoriasecret #bodymist #lotionvs


0

TERMURAH...!
.
.____Wanginya Keren banget nih dan awet, cocok banget buat Parfum harian, try it...
.
βœ…Cucok Meong buat parfum harian, Wanginya Enak Harga ekonomis...!
.
.πŸ‘‰TERMURAH.
.πŸ‘‰Original.
.πŸ‘‰100ml.
.πŸ‘‰Box Tersegel.
.πŸ‘‰Wanginya Enak dan Awet.
.
βœ…Antonio Banderas BLUE SEDUCTION FOR WOMAN & MAN 100ml EDT
.
.Harga WA ajah yah πŸ˜‰
.
Seduction Blue by Antonio Banderas is a fragrance for women.
This is a new fragrance. Urban Seduction Blue was launched in 2015.
.πŸ‘‰Top notes are orange, pear, black currant and yuzu; middle notes are gardenia and jasmine; base notes are cedar, patchouli and amber.
.
Diawali dengan aromaΒ Bergamot, Black Currant, Mint dan Melon pada fase pertama.
KemudianΒ Cappuccino, Nutmeg, Green Apple, Cardamom dan Sea Water pada fase pertengahan. Lalu akan ditutup dengan aromaΒ Amber dan Woodsy pada fase terakhir.
.
.πŸ‘‰Antonio Banderas Blue Seduction man ini diperkaya dengan aroma cytrus fruity yang akan membangkitkan semangat dan gairah anda
.
Dan bersiaplah untuk terheran heran akan daya tahannya
.
Tunggu apalagi? Segera dapatkan bro...😬.
.

AyuHD Perfumes Shop HANYA menjual PARFUM ORIGINAL atau uang kembali jika Parfum yang diterima adalah Parfum Palsu
.
WA 08999567999
.
#parfum #parfummurah #parfumori #parfumoriginal #perfumes #parfumbranded #jualparfum #parfume #parfumwanita #parfumpria #parfumgrosir #parfumbaru #parfumunik #perfumemurah #parfumenak #parfumasli #minyakwangi #jualparfummurah #jualparfumori #parfumcewek #parfumcowok #parfumorimurah #perfumeshop #jualparfumoriginal #jualparfumasli #parfumcewe #parfumcowo #parfummurmer #parfumcetar #ayuhd27


0

KASIH LONG TOP [ BAJU UNTUK SEMUA PERINGKAT USIA] ===================================
5 ISTIMEWA KASIH LONG TOP
==================================
.
(+) FLARE CUT YANG CUKUP SELESA
Kasih ni flare loose cut. ahem, lemak lemak di badan terlindung. and insyallah aurat juga. yang selalu ada masaalah baju sangkut di bhgn hip. Insyallah Kasih sesuai for u.
.
(+) SESUAI UMTUK SEMUA PERINGKAT
nak pakai gi kelas boleh, nak pakai gi kerja untuk ibu ibu pun boleh. Nak pakai masa jalan hujung minggu dengan anak dan suami pun boleh. hujung minggu dengan cinta hati sambil sarung kasih Basic.. baru le sempurna.
.
(+) MATERIAL COMO CREPE
Como creepe yang soft dan sesuai dengan cuaca malaysia ni. Minimal iron. alhamdullilah ramai berpuas hati dgn material di gunakan ni.
.
(+) MESRA BF dan WuDHU
Long Top ni ni mesra bf dengan zip di dada dan loose sleeved,bebas berfashion up-to date, menunaikan Solat dan berwhuduk dimana shj. Penggunaan inner handsocks recommended.
.
(+) SIDE POKET FOR U
Aha ye.. nak simpan barang barang kecil senang je.. campak dalam poket and jalan terus. toksah dok pikiaq mana le letak kunci tadi.

HARGA:
RM69 FREE POSTAGE
.
‼️HARGA PROMOSI (17 - 19/07/18)‼️
RM65 FREE POSTAGE

#kuruscepat #inaipengantin #akadnikah #dulanghantaran #trustedsellermalaysia #ryanazcollection #handbagmurah #perfumemurah #bajubridesmaidmurah #keklapissarawak #resepi #malaysiaweddingphotographer #kadkahwin #doorgiftmurah #khaibahar #ctdk #kenduri #pengapit #goodiesbag #pelaminmurah #awetmuda #bajupengapit #pensyarah #cikgu #cikgucikgi #terapiinstagram #bridesmaidmalaysia #weddingplannermalaysia #kakitangankerajaan #sedondon


1

Akak ni cakap Sugarbomb Perfume ni tahan lamaaa ❀️❀️
.
Murah & berpatutan sangatt πŸ˜‹
.
#SugarbombLuarBiasa


1

Stok sampai dahhhh πŸ˜‰ New in box perfume 😍 sure puas hati πŸ‘ postage everyday 😎
.
🌸 New in box Unit 🌸
🌸 comes with ori packing 🌸
.
πŸ‘‰ 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . .
πŸ‘‰2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
πŸ‘‰3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
.
.πŸ‘Boleh campur perfume lelaki & perempuan πŸ˜„
.
. πŸ“± : +60179925183 .
Happy Shooping 😍
#sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #jomalonelondon


0

Alhamdulillah customer ni grab 1 botol Sweet Fantasy @ Midnight Fantasy by Sugarbomb Perfume
.
Lai lai murahhh jer RM35 sebotol πŸ˜‹
.
#SugarbombLuarBiasa


2

Stok sampai dahhhh πŸ˜‰ New in box perfume 😍 sure puas hati πŸ‘ postage everyday 😎
.
🌸 New in box Unit 🌸
🌸 comes with ori packing 🌸
.
πŸ‘‰ 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . .
πŸ‘‰2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
πŸ‘‰3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
.
.πŸ‘Boleh campur perfume lelaki & perempuan πŸ˜„
.
. πŸ“± : +60179925183 .
Happy Shooping 😍
#sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #jomalonelondon


0

Stok sampai dahhhh πŸ˜‰ New in box perfume 😍 sure puas hati πŸ‘ postage everyday 😎
.
🌸 New in box Unit 🌸
🌸 comes with ori packing 🌸
.
πŸ‘‰ 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . .
πŸ‘‰2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
πŸ‘‰3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
.
.πŸ‘Boleh campur perfume lelaki & perempuan πŸ˜„
.
. πŸ“± : +60179925183 .
Happy Shooping 😍
#sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #jomalonelondon


0

Stok sampai dahhhh πŸ˜‰ New in box perfume 😍 sure puas hati πŸ‘ postage everyday 😎
.
🌸 New in box Unit 🌸
🌸 comes with ori packing 🌸
.
πŸ‘‰ 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . .
πŸ‘‰2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
πŸ‘‰3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
.
.πŸ‘Boleh campur perfume lelaki & perempuan πŸ˜„
.
. πŸ“± : +60179925183 .
Happy Shooping 😍
#sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #jomalonelondon


0

Stok sampai dahhhh πŸ˜‰ New in box perfume 😍 sure puas hati πŸ‘ postage everyday 😎
.
🌸 New in box Unit 🌸
🌸 comes with ori packing 🌸
.
πŸ‘‰ 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . .
πŸ‘‰2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
πŸ‘‰3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
.
.πŸ‘Boleh campur perfume lelaki & perempuan πŸ˜„
.
. πŸ“± : +60179925183 .
Happy Shooping 😍
#sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #jomalonelondon


0