#plannerMalaysia

Instagram photos and videos

#IslamicPlanner#plannermalaysia#PlannerLover#PlannerMalaysia#ArkitekJalanan#Planner2018#IslamicPlanner2018#ILovePlanner#PlannerAddict#CollectionsPlanner#PlannerSahabatAtTaqwa#SahabatAtTaqwa#BisnesKitaDakwahKita#SemusimDiMahsyar#TerapiInstagram#PlannerIslamic#PlannerIslamic2018#AjiMaura#polaroidmalaysia

Hashtags #plannerMalaysia for Instagram

Sunday, July 22πŸŒƒ 22:15

It's good to be at homeπŸ˜†πŸ˜†,missed my desk so much😝

Update my cutiΒ² at kampungπŸ˜…


1

Michaels Recollection washi sample, metre only❗️
1 & 6-11: rm1.50 per metre (8mm)
2-3 & 12-13 : rm3 per metre (20mm)
4&5 : rm2 per metre (15mm)
.
.
#plannersistersunited #plannermalaysia


0

Michaels Recollection washi sample, metre only❗️
1-40 : rm1 per metre. 5mm
.
.
#plannermalaysia #plannersistersunited


0

Michaels Recollection washi sample, metre only❗️
1-59 : rm1.50 per metre. 8mm
.
.
#plannermalaysia #plannersistersunited


0

Michaels Recollection washi sample, metre only❗️
1-33 : rm2 per metre. 15mm
34-50 : rm1.50 per metre. 8mm
.
.
#plannermalaysia #plannersistersunited


0

Michaels Recollection washi sample, metre only❗️
1-48 : rm2 per metre. 15mm
.
.
#plannermalaysia #plannersistersunited


0

❌10, 27 sold out❌
Michaels Recollection washi sample, metre only❗️
1-9 : rm3 per metre. 20mm
10-53 : rm2 per metre. 15mm
.
.
#plannermalaysia #plannersistersunited


0

Michaels Recollection washi sample, metre only❗️
1-44 : rm3 per metre. 20mm
.
.
#plannermalaysia #plannersistersunited


0

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #KetikaCintaMenyentap ]
Harga: B$14
.
.
Samdul buntu. Dia bermonolog sendirian.
.
"Bila aku tengok movie dan drama cinta, serta baca novel cinta, dalam tu seolah-olah menggambarkan bahawa cinta adalah segala-galanya, dapat tackle perempuan, satu kejayaan, dengan couple sebelum kahwin, satu kebanggaan dan lambang kehebatan.
.
Tapi, bila tengok sisi realiti, kadang, pelakon dan penyanyi lagu cinta ni, kehidupan realiti mereka berbeza dengan apa yang mereka sering laungkan.
.
Banyak juga pelaokn yang cerai beri rumah tangga. Kontroversi dan lepas tu break. Belum cerita artis Korea lagi.
Pening.
.
Sebenarnya, couple sebelum nikah ni seronok atau ianya menghancurkan aku?"
.
Sambil merenung diri, Samdul terkenang kisah silamnya yang dah clash lebih 3 kali. Kini, Siti Mutannajis adalah yang keempat.
.
"Kenapa, bila aku couple ni, aku lebih banyak menangis kecewa berbanding bahagia?"
.
Air mata Samdul tiba-tiba mengalir. Tika itu, dia teringat pesan Omar, kawan yang paling dia benci sebab selalu tegur dia:
.
"Aku tak couple, aku bahagia. Aku tak perlu bazirkan air mata aku kerana wanita. Kerana aku perlu gunakan air mata ini untuk cinta Allah..."
.
KETIKA CINTA MENYENTAP, sebuah novel kritikan sosial terhadap realiti anak muda masa kini! Sedih, sentap, gembira, kelakar, hambar, insaf, tersentuh, semuanya terkandung dalam novel ini! .
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
1. www.wasap.my/6738172965
.
Atau
.
.
2. DM @zhilm_bookstore
.
.
#zhiservices #zhilmbookstore #brunei
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


1

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #HenshinDaie ]
Harga: B$12
.
.
Kekuatan impian dan cita-cita menjadi penyebar inspirasi bukan terletak pada kehendak dan keinginan diri semata-mata.
.
Berdakwah sampai rebah sebarkan inspirasi khas untuk ummah! .
Kerana kita semua adalah dai'e
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
1. www.wasap.my/6738172965
.
atau
.
.
2. DM @zhilm_bookstore
.
.
#zhiservices #zhilmbookstore #brunei
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


1

Michaels Recollection washi sample, metre only❗️
1-20 : rm4 per metre. 30mm
21-23 : rm3.50 per metre. 28mm
24-40 : rm3 per metre. 20mm
.
.
#plannermalaysia #plannersistersunited


0

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #HenshinDaie ]
.
.
Kekuatan impian dan cita-cita menjadi penyebar inspirasi bukan terletak pada kehendak dan keinginan diri semata-mata.
.
Berdakwah sampai rebah sebarkan inspirasi khas untuk ummah! .
Kerana kita semua adalah dai'e
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HDAIE" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

Whatsapp 013 279 5592 πŸ‘‰ [ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #HenshinDaie ]
.
.
Kekuatan impian dan cita-cita menjadi penyebar inspirasi bukan terletak pada kehendak dan keinginan diri semata-mata.
.
Berdakwah sampai rebah sebarkan inspirasi khas untuk ummah! .
Kerana kita semua adalah dai'e
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HDAIE" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

Whatsapp 013 279 5592 πŸ‘‰ [ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #HenshinDaie ]
.
.
Kekuatan impian dan cita-cita menjadi penyebar inspirasi bukan terletak pada kehendak dan keinginan diri semata-mata.
.
Berdakwah sampai rebah sebarkan inspirasi khas untuk ummah! .
Kerana kita semua adalah dai'e
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HDAIE" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

Whatsapp 013 279 5592 πŸ‘‰ [ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #HenshinDaie ]
.
.
Kekuatan impian dan cita-cita menjadi penyebar inspirasi bukan terletak pada kehendak dan keinginan diri semata-mata.
.
Berdakwah sampai rebah sebarkan inspirasi khas untuk ummah! .
Kerana kita semua adalah dai'e
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HDAIE" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

Whatsapp 013 279 5592 πŸ‘‰ [ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #HenshinDaie ]
.
.
Kekuatan impian dan cita-cita menjadi penyebar inspirasi bukan terletak pada kehendak dan keinginan diri semata-mata.
.
Berdakwah sampai rebah sebarkan inspirasi khas untuk ummah! .
Kerana kita semua adalah dai'e
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HDAIE" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

Whatsapp 013 279 5592 πŸ‘‰ [ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #HenshinDaie ]
.
.
Kekuatan impian dan cita-cita menjadi penyebar inspirasi bukan terletak pada kehendak dan keinginan diri semata-mata.
.
Berdakwah sampai rebah sebarkan inspirasi khas untuk ummah! .
Kerana kita semua adalah dai'e
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HDAIE" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


2

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #HenshinDaie ]
.
.
Kekuatan impian dan cita-cita menjadi penyebar inspirasi bukan terletak pada kehendak dan keinginan diri semata-mata.
.
Berdakwah sampai rebah sebarkan inspirasi khas untuk ummah! .
Kerana kita semua adalah dai'e
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HDAIE" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

From the beginning of July, I tried doing these spreads as a daily reflection of my lesson. Since this is my school-related planner, I wrote down what activity I did with the students on that day and reflect on it, whether it was successful or not.
This keeps me on track on what kind of activities I have done with them, in a more personal way because honestly, I didn't check out my official school lesson plan. I rely more on this planner for my daily reference XD

#plannernerd #plannernewbie #plannergeek #plannergirl #plannerspread #plannerstickers #planneraddict #bujojunkies #dailyjournal #dailyspread #journaling #daily #bujojunkies #bujo #bujoinspire #thedailywriting #dokibook #lovedoki #plannermalaysia #kpopjournal #kpopbujo #bujoweeklyspread #bujoideas #bujokpop #journal #weekend #iteachtoo #teacherplanner #middleschool #pak21


1

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #Infiru ]
.
.
Sebuah buku kolaborasi Aiman Banna, Adnin Roslan juga bersama admin tarbiah sentap yang lain dan #TeamInspirasee.
.
Infiru ialah satu potong ayat daripada kata-kata cinta Allah dalam Quran yang merupakan satu galakan kepada kita manusia untuk berangkat dengan semangat walaupun dalam keadaan senang ringan atau susah berat.
.
Buku infiru juga adalah kompilasi inspirasi untuk kita agar kita terinpirasi untuk berangkat daripada jahiliah dengan izin Allah. .
Infirulah dari jahiliah!
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp 014-5413349
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU INFIRU" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

readystock , rm200 free postage .
sets include 1 tote bag with adjustable strap , (bag fits 3-4 A5 books ) , pencilcase, regular size wonderdori (1 weekly + 1 dotted insert include)
#skull #wonderdori #planneraddict #plannerbag #planneraddict #plannermalaysia


0

Saturday,July 21 ☁️ 18:20

Baru nak join mknπŸ˜‹πŸ˜‹


2

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #TuhanMengujimuDenganCinta ]
.
.
Tuhan mengujimu dengan cinta.
.
Tuhan mengujimu dengan bahagia.
.
Selain diuji dengan kesulitan dan kesedihan, kita juga akan diuji dengan cinta dan kebahagiaan. Namun, kadangkala ketika kita diuji, kita tidak bersedia. Kerana ketika kita senang dan bahagia, hati kita lemah dan berasa sombong serta melupakan ALLAH. Begitu juga saat kita diuji dengan kedukaan, kita tidak terus redha dan sabar. Malah menyalahkan takdir dan berkeluh kesah sampai memakan diri.
.
Sesungguhnya rasa cinta dan bahagia itu adalah pinjaman dari yang Maha Kuasa. Tidak ada satu pun cinta yang kekal melainkan cinta-Nya. Dia yang memiliki seluasnya kasih dan sayang. Tanda Dia berbicara dengan kita hamba-Nya, adalah saat bilamana kita diuji.
.
Rungkailah satu-satu ujian-Nya dengan penuh hikmah, pasti BAHAGIA akan terus berbunga CINTA.
.
β€œTidaklah seorang Muslim menderita kerana kesedihan, kedukaan, kesusahan, kepayahan, penyakit, dan gangguan duri yang menusuk tubunya kecuali dengan itu ALLAH mengampuni dosa-dosanya.”
.
(hr. Bukhari)
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU TUHANMENGUJIMUDENGANCINTA" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

Let's peek into our customised gift set.
A Travel Notebook, clip on pen holder, neutral colour canvas dust bag, product care card & a gift box.

Customize your gift set and get FREE personalization at www.coralcatelier.com. Delivered in a gift box fits all items you ordered.


2

Orang yang rugi adalah mereka yang sudah mulakan sesuatu yang boleh ubah hidup mereka, tetapi mereka tidak buat bersungguh-sungguh sehingga berjaya. .
Tapi lebih teruk lagi ialah mereka yang tidak pernah bermula apa-apa tindakan untuk perbaiki hidup mereka dan mereka sibuk sakit hati melihat perubahan hidup orang lain. .
#AzizanOsman
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60105745658
.
Atau
.
2. Comment "SAYA NAK PLANNER ENUUR" di ruangan comment nanti saya DM 😊

#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#TEAMeNuur
#eNuur
#DesignYourBeautifulDay
#BeautifulPlanner
#PlannerBeautiful
#PlannereNuur
#Planner2018
#IslamicPlanner
#IslamicPlanner2018
#ILovePlanner
#PlannerLover
#CollectionsPlanner
#PlannerMalaysia
#PlannerAddict
#Kombo2PlannereNuur


0

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #Reinkarnasi ]
.
.
Buku ini mengandungi 2 bahagian iaitu puisi dan catatan peribadi penulis. Penulis menghimpunkan segala kisah hidup penulis di dalam buku ini dengan harapan pembaca dapat mengambil pengajaran dan juga mampu bangkit semula apabila menghadapi saat-saat sukar dalam hidup.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA

ATAU CLICK LINK/CALL DI BIO KAMI
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


1

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #LoveAndHappiness ]
.
.
Things fall apart. And they break sometimes. Like many of you, my journey hasn't always been easy. Pain is very real. And so is loss.
Sometimes it's hard not to let the weight of what we carry--or the memory of what we've lost--take over. Many of us know the reality
of struggle, and so many people suffer in silence. It's hard. It's hard not to give up when we face the repeated disappointments
of life. Like some of you, I've known loneliness. I've known defeat. I've fallen many times chasing mirages, and broken many bones
making castles in life's fading sands. Sometimes, all it took was one solid wave to destroy what I had spent years building.
.
So I decided to give it a voice. All of it: the tears, the pain. And the lessons. The things I saw and learned and gained along my life
path needed a voice. I wanted to give back, in hopes of helping myself and others survive. But then it wasn't just about surviving.
I didn't just want people to survive inside their storms. I wanted people to thrive inside their storms. And so I wrote, as I walked through my own.
.
The words found in this book became my voice and my letter to the world. They became my deepest attempt to, not just pick myself up, but others along the way. I wrote because, just as we will fall in life, so will we rise. That's the thing about this world. It never gives us only one kind of path. There is pain. Yes. And loss. And even darkness. But there is also light. There is hope. There is
beauty.
.
And there is also love and happiness.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA

ATAU CLICK LINK/CALL DI BIO KAMI
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa


0

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #TuhanMengujimuDenganCinta ]
.
.
Tuhan mengujimu dengan cinta.
.
Tuhan mengujimu dengan bahagia.
.
Selain diuji dengan kesulitan dan kesedihan, kita juga akan diuji dengan cinta dan kebahagiaan. Namun, kadangkala ketika kita diuji, kita tidak bersedia. Kerana ketika kita senang dan bahagia, hati kita lemah dan berasa sombong serta melupakan ALLAH. Begitu juga saat kita diuji dengan kedukaan, kita tidak terus redha dan sabar. Malah menyalahkan takdir dan berkeluh kesah sampai memakan diri.
.
Sesungguhnya rasa cinta dan bahagia itu adalah pinjaman dari yang Maha Kuasa. Tidak ada satu pun cinta yang kekal melainkan cinta-Nya. Dia yang memiliki seluasnya kasih dan sayang. Tanda Dia berbicara dengan kita hamba-Nya, adalah saat bilamana kita diuji.
.
Rungkailah satu-satu ujian-Nya dengan penuh hikmah, pasti BAHAGIA akan terus berbunga CINTA.
.
β€œTidaklah seorang Muslim menderita kerana kesedihan, kedukaan, kesusahan, kepayahan, penyakit, dan gangguan duri yang menusuk tubunya kecuali dengan itu ALLAH mengampuni dosa-dosanya.”
.
(hr. Bukhari)
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA

ATAU CLICK LINK/CALL DI BIO KAMI
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #WorldMato ]
.
.
WOR[L]D.
.
Sekali lalu anda akan tertanya, dunia apakah yang ingin dibawa oleh Mato di dalam buku ini?
.
Buku ini penuh dengan kata-kata yang mampu menyentuh jiwa kerana ia datang dari sudut hati Mato yang paling dalam. Melalui buku ini Mato menjemput anda memasuki dunianya dan mengenali dirinya.
.
Jika sebelum ini anda mengenali Mato melalui buku peratamanya, Esc. maka buku kedua ini akan lebih dekat dengan anda melalui penulisan yang hadir jauh dari sudut hati Mato.
.
Ianya sebuah perkongsian dari Budak Tomato sendiri. Ianya datang dari pengalaman dan apa yang beliau hadapi. Mungkin anda ada pengalaman yang sama. Mungkin juga tidak.
.
Apa yang pasti, kami harapkan buku ini akan memberi inspirasi kepada anda.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA

ATAU CLICK LINK/CALL DI BIO KAMI
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #88LoveLifeVol3 ]
.
.
#88LOVELIFE has always been a delightful series that never fails to make its readers smile. In this third volume, the author takes us for a trip to reality where dreams and passion meets priorities, causing dilemmas and the need to make big adjustments in life.
.
Extremely heartwarming and relevant to our daily struggles, this book will definitely change your perspective towards life. Not to forget, this book is filled with illustrations that will certainly cheer up your day and become a good addition to your social media feed.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA

ATAU CLICK LINK/CALL DI BIO KAMI
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #Henshin ]
.
.
Ketika iman turun, ketika itulah semua jenis dan genre dosa maksiat kita nak pulun. Istilahnya kalau disenaraikan seluruh dosa yang wujud atas muka planet bumi, semuanya kita dah cuba. Dosa yang berjuta kita dah tackle. Hebat ke tak pemaksiat macam kita ini?
.
Ketika kita lupa Tuhan, ketika itulah kita rasa kita Tuhan. Kitalah yang menetapkan halal dan haram sesuatu itu ikut suka kita. Iya lah sebab kita sudah rasa kita Tuhan, jadi seluruh alam semesta ini kita punya. Jadi segalanya akan ikut suka kita. Yang kita benci tolak tepi, yang kita suka sentiasa bersama.
.
Hasilnya, kita dalam jahiliah. Kita bergembira dalam berjahiliah.
.
Yep. Buku ini sesuai untuk anak muda dalam menunjukkan cara nak keluar dari jahiliah kemudian menuju jannah. Ianya mengenai cara membuka sayap di belakang untuk terbang menuju Tuhan.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
πŸ‘‰Whatsapp 014-5413349 @klik link di bio
.
.
atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HENSHIN" di ruangan comment nanti kami REPLY 😊
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura #henshin #bukuislamik #bukuindieislamik #bukuinspirasi #bukuinstagram #bukuindiemurah #bukuindiemurahmalaysia #bukuindiemalaysia #bukuindiepreloved #bukubestseller #bukubestsellermalaysia


0

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #Henshin ]
.
.
Ketika iman turun, ketika itulah semua jenis dan genre dosa maksiat kita nak pulun. Istilahnya kalau disenaraikan seluruh dosa yang wujud atas muka planet bumi, semuanya kita dah cuba. Dosa yang berjuta kita dah tackle. Hebat ke tak pemaksiat macam kita ini?
.
Ketika kita lupa Tuhan, ketika itulah kita rasa kita Tuhan. Kitalah yang menetapkan halal dan haram sesuatu itu ikut suka kita. Iya lah sebab kita sudah rasa kita Tuhan, jadi seluruh alam semesta ini kita punya. Jadi segalanya akan ikut suka kita. Yang kita benci tolak tepi, yang kita suka sentiasa bersama.
.
Hasilnya, kita dalam jahiliah. Kita bergembira dalam berjahiliah.
.
Yep. Buku ini sesuai untuk anak muda dalam menunjukkan cara nak keluar dari jahiliah kemudian menuju jannah. Ianya mengenai cara membuka sayap di belakang untuk terbang menuju Tuhan.
.
.
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura #sayajual


0

[ BUKAN SENANG NAK BAGI SEBUAH BUKU 5 BINTANG. TAPI BUKU INI, SAYA BERANI BAGI ; #Kanvas ]
.
.
Bukan senang nak bagi sebuah buku 5 bintang. Tapi buku ini, saya berani bagi. .
Jujurnya sebagai seorang yang suka membaca, baca buku ni rasa kurang puas sebab catatannya pendek-pendek - boleh dihabiskan dalam masa sekejap. Tak dinafikan, Muharikah sebagai seorang figur dakwah berjaya menginsafi kita dengan kata-katanya yang ringkas tapi membawa makna mendalam dan muhasabah yang panjang. Sebahagiannya kita sudah sedia maklum tapi tentunya sebagai manusia kita harus sentiasa diingatkan. .
Apa yang kagum dengan buku ini adalah susunan menarik penuh berwarna - tahniah kepada designer dan penerbit buku ini!. .
Sesuai untuk dijadikan hadiah - mungkin kerana berkulit tebal, berwarna dan 'tahan lama
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA

ATAU CLICK LINK/CALL DI BIO KAMI
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #ajimaurateam


0

[ DI SEBALIK KISAH SERAM ADA SELITKAN PENGANJARAN ; #Gospital ]
.
.
Seram πŸ‘» bila baca 1st muka surat,rasa tak sabar nak baca next page, disebalik kisah seram ad @dr_chaku selit kan pengajaran dan peringatan dalam novel #ghospital..
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA
WHATSAPP 011 3692 8323 SEGERA

ATAU CLICK LINK/CALL DI BIO KAMI
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #ajimauragroup


0

[ TERIMA KASIH USTAZ TULIS BUKU YANG BEST NI ; #MengintaiAkuDiNeraka ]
.
.
"Muzik dan nyanyian semakin keras.
Lampu berkelip-kelip bertukar warna.
Asap, alkohol bercampur semua.
Suasana rancak dengan hiruk pikuk muzik..."
(Mengintai Aku di Neraka)
.
Assalamualaikum semua.
Alhamdulillah syukur, terima kasih Ummi bagi Adik baca buku ni.
.
Syukur sebab Allah bagi Adik jalan hidup yang Adik jalani sekarang. Adik takde UPSR takde, PT3 mcm kawan lain, tp adik syukur dengan jalan hidup yg Allah bg ni.
.
Adik selalu doa, semoga Allah swt. terus pimpin Adik, Ummi, Ayah, adik-beradik dan seluruh keluarga di jalan agama.
.
Terima kasih Ustaz @hadi_fayyadh tulis buku yang best ni. Tahniah Ustaz.
-Megat Darwisy Fahim, 11
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
1. πŸ“±+6738172965
.
Atau
.
2. DM @zhilm_bookstore
.
#zhiservices #zhilmbookstore #brunei
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

kejap lagi saya upload video yer, senyap 2 hari, taksihat semput, terlebih makan durian 🀣husb pon demam. dua dua lemau , πŸ˜ͺ . tracking num kejap lagi saya bagi utk mana yg belum dpt tu. ada lagi 2 item je tak siap, lps siap saya terus pos. thankyou.
#travelorganizer #wonderdori #planneraddict #plannerbag #plannercommunity #plannermalaysia #plannersistersunited #planner


2

Whatsapp +6010 206 0283
.
[ READY STOCK; #IbrahDariJuzAmma ]
.
.
Dapatkan segera buku Ibrah dari Juz Amma yang
menghimpunkan mesej-mesej penting, tema dan
pengajaran yang praktikal bagi setiap surah dalam
juzuk ke 30.
.
Kenapa kami mulakan dengan Juzuk 30?
.
-Mengandungi surah surah Makiyyah
.
-Rasulullah memulakan tarbiyah kepada sahabat
dengan surah surah juzuk ini
.
-Mengandungi surah surah yang lazim bagi kita semua
.
-Surah yang banyak menekankan aspek akidah
.
-Surah yang mudah dihafal dan dihayati dalam solat kita
.
-Surah dalam Juzuk ini merupakan permulaan yang
baik untuk anak anak kita
.
Dann banyak sebab yang lain lagi.
.
Jika anda seorang naqib atau naqibah yang sedang
mengelola halaqah, inilah buku yang sesuai untuk
dimiliki bagi membantu membawakan mesej juzuk
30 kepada anak didik anda..
.
Jika anda seorang ibu atau ayah, inilah bukunya yang
sesuai untuk mendidik anak anak kecil tentang mesej
al-Quran yang dibawakan dengan santai
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU IBRAHDRJUZAMMA" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
#RaudhahBookstore


0

SUPRISE BOXπŸ“¦

Feedback customer before this. Thank you for supporting usπŸ’• Sweet suprise for boyfriend.

So apa tunggu lagi?!
BIRTHDAY? GRADUATION? ANNIVERSARY? MOTHER'S DAY? FATHER'S DAY?

Book now! Whatsapp 0176285488 (Ain)πŸ“±
#planner#birthdaysuprise#birthdayparty#graduationday#graduation#chocolate#party#wedding#anniversary#plannermalaysia


0

πŸ“š I'm a Backpacker: New Zealand
πŸ’° RM 25
.
πŸ”– Sinopsis
.
Di dalam buku ini terkandung rumusan penuh setiap aturcara perjalanan yang disusun atur oleh beberapa orang penulis yang berpengalaman luas mengendalikan lebih daripada 20 trip ke New Zealand. .
Buku ini berkongsi tips dan panduan agar para pembaca mendapat gambaran jelas bagi merancang percutian dan membaca pengalaman kami sepanjang mengendalikan trip ke New Zealand.
.
. 🀳 CARA TEMPAHAN;
.
1. Hubungi +60 19 728-1148 (Khai) / Klik Whatsapp di bio πŸ‘†
.
.
2. Comment " SAYA NAK BUKU NZ" di ruangan comment nanti saya REPLY InsyaAllah 😁
.
.
#BookAndaForever
#SahabatAtTaqwa
#SayaJualBuku
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa


0

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #Henshin ]
.
.
Ketika iman turun, ketika itulah semua jenis dan genre dosa maksiat kita nak pulun. Istilahnya kalau disenaraikan seluruh dosa yang wujud atas muka planet bumi, semuanya kita dah cuba. Dosa yang berjuta kita dah tackle. Hebat ke tak pemaksiat macam kita ini?
.
Ketika kita lupa Tuhan, ketika itulah kita rasa kita Tuhan. Kitalah yang menetapkan halal dan haram sesuatu itu ikut suka kita. Iya lah sebab kita sudah rasa kita Tuhan, jadi seluruh alam semesta ini kita punya. Jadi segalanya akan ikut suka kita. Yang kita benci tolak tepi, yang kita suka sentiasa bersama.
.
Hasilnya, kita dalam jahiliah. Kita bergembira dalam berjahiliah.
.
Yep. Buku ini sesuai untuk anak muda dalam menunjukkan cara nak keluar dari jahiliah kemudian menuju jannah. Ianya mengenai cara membuka sayap di belakang untuk terbang menuju Tuhan.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HENSHIN" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #ArkitekJalanan ]
.
.
To be honest, aku dah bosan dah dengar orang cakap ' belajarlah kerana Allah' setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...
.
Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam.
Yalah, orang picisan macam aku ni mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.
.
Tapi sebenarnya kan...
Aku tak pernah faham pun maksud 'belajar kerana Allah' tu.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU AJ" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@kedaibuku_ulatbuku
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

A6 Flowery To Do List
.

To Do:
120 pages of checklist.
RM 10 for 3 pcs.
.

We also accept custom order for wedding #doorgift or for company/business stationery (minimum quantity apply).
.

Contact 0193142214 (NUR)
.
#planner2018 #plannermalaysia


1

A6 Romantic Roses To Do List
.

To Do:
120 pages of checklist.
RM 10 for 3 pcs.
.

We also accept custom order for wedding #doorgift or for company/business stationery (minimum quantity apply).
.

Contact 0193142214 (NUR)
.
#planner2018 #plannermalaysia


0

A6 Romantic Roses To Do List
.

To Do:
120 pages of checklist.
RM 10 for 3 pcs.
.

We also accept custom order for wedding #doorgift or for company/business stationery (minimum quantity apply).
.

Contact 0193142214 (NUR)
.
#planner2018 #plannermalaysia


2

A6 Marble To Do List .

To Do:
120 pages of checklist.
RM 10 for 3 pcs.
.

We also accept custom order for wedding #doorgift or for company/business stationery (minimum quantity apply).
.

Contact 0193142214 (NUR)
.
#planner2018 #plannermalaysia


0

Whatsapp πŸ‘‰ [ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #Henshin ]
.
.
Ketika iman turun, ketika itulah semua jenis dan genre dosa maksiat kita nak pulun. Istilahnya kalau disenaraikan seluruh dosa yang wujud atas muka planet bumi, semuanya kita dah cuba. Dosa yang berjuta kita dah tackle. Hebat ke tak pemaksiat macam kita ini?
.
Ketika kita lupa Tuhan, ketika itulah kita rasa kita Tuhan. Kitalah yang menetapkan halal dan haram sesuatu itu ikut suka kita. Iya lah sebab kita sudah rasa kita Tuhan, jadi seluruh alam semesta ini kita punya. Jadi segalanya akan ikut suka kita. Yang kita benci tolak tepi, yang kita suka sentiasa bersama.
.
Hasilnya, kita dalam jahiliah. Kita bergembira dalam berjahiliah.
.
Yep. Buku ini sesuai untuk anak muda dalam menunjukkan cara nak keluar dari jahiliah kemudian menuju jannah. Ianya mengenai cara membuka sayap di belakang untuk terbang menuju Tuhan.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HENSHIN" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

Whatsapp πŸ‘‰ [ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #Henshin ]
.
.
Ketika iman turun, ketika itulah semua jenis dan genre dosa maksiat kita nak pulun. Istilahnya kalau disenaraikan seluruh dosa yang wujud atas muka planet bumi, semuanya kita dah cuba. Dosa yang berjuta kita dah tackle. Hebat ke tak pemaksiat macam kita ini?
.
Ketika kita lupa Tuhan, ketika itulah kita rasa kita Tuhan. Kitalah yang menetapkan halal dan haram sesuatu itu ikut suka kita. Iya lah sebab kita sudah rasa kita Tuhan, jadi seluruh alam semesta ini kita punya. Jadi segalanya akan ikut suka kita. Yang kita benci tolak tepi, yang kita suka sentiasa bersama.
.
Hasilnya, kita dalam jahiliah. Kita bergembira dalam berjahiliah.
.
Yep. Buku ini sesuai untuk anak muda dalam menunjukkan cara nak keluar dari jahiliah kemudian menuju jannah. Ianya mengenai cara membuka sayap di belakang untuk terbang menuju Tuhan.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HENSHIN" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

Whatsapp πŸ‘‰ [ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #Henshin ]
.
.
Ketika iman turun, ketika itulah semua jenis dan genre dosa maksiat kita nak pulun. Istilahnya kalau disenaraikan seluruh dosa yang wujud atas muka planet bumi, semuanya kita dah cuba. Dosa yang berjuta kita dah tackle. Hebat ke tak pemaksiat macam kita ini?
.
Ketika kita lupa Tuhan, ketika itulah kita rasa kita Tuhan. Kitalah yang menetapkan halal dan haram sesuatu itu ikut suka kita. Iya lah sebab kita sudah rasa kita Tuhan, jadi seluruh alam semesta ini kita punya. Jadi segalanya akan ikut suka kita. Yang kita benci tolak tepi, yang kita suka sentiasa bersama.
.
Hasilnya, kita dalam jahiliah. Kita bergembira dalam berjahiliah.
.
Yep. Buku ini sesuai untuk anak muda dalam menunjukkan cara nak keluar dari jahiliah kemudian menuju jannah. Ianya mengenai cara membuka sayap di belakang untuk terbang menuju Tuhan.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HENSHIN" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #ajimaura


0

Whatsapp πŸ‘‰ [ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #Henshin ]
.
.
Ketika iman turun, ketika itulah semua jenis dan genre dosa maksiat kita nak pulun. Istilahnya kalau disenaraikan seluruh dosa yang wujud atas muka planet bumi, semuanya kita dah cuba. Dosa yang berjuta kita dah tackle. Hebat ke tak pemaksiat macam kita ini?
.
Ketika kita lupa Tuhan, ketika itulah kita rasa kita Tuhan. Kitalah yang menetapkan halal dan haram sesuatu itu ikut suka kita. Iya lah sebab kita sudah rasa kita Tuhan, jadi seluruh alam semesta ini kita punya. Jadi segalanya akan ikut suka kita. Yang kita benci tolak tepi, yang kita suka sentiasa bersama.
.
Hasilnya, kita dalam jahiliah. Kita bergembira dalam berjahiliah.
.
Yep. Buku ini sesuai untuk anak muda dalam menunjukkan cara nak keluar dari jahiliah kemudian menuju jannah. Ianya mengenai cara membuka sayap di belakang untuk terbang menuju Tuhan.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HENSHIN" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


0

Whatsapp πŸ‘‰ [ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #Henshin ]
.
.
Ketika iman turun, ketika itulah semua jenis dan genre dosa maksiat kita nak pulun. Istilahnya kalau disenaraikan seluruh dosa yang wujud atas muka planet bumi, semuanya kita dah cuba. Dosa yang berjuta kita dah tackle. Hebat ke tak pemaksiat macam kita ini?
.
Ketika kita lupa Tuhan, ketika itulah kita rasa kita Tuhan. Kitalah yang menetapkan halal dan haram sesuatu itu ikut suka kita. Iya lah sebab kita sudah rasa kita Tuhan, jadi seluruh alam semesta ini kita punya. Jadi segalanya akan ikut suka kita. Yang kita benci tolak tepi, yang kita suka sentiasa bersama.
.
Hasilnya, kita dalam jahiliah. Kita bergembira dalam berjahiliah.
.
Yep. Buku ini sesuai untuk anak muda dalam menunjukkan cara nak keluar dari jahiliah kemudian menuju jannah. Ianya mengenai cara membuka sayap di belakang untuk terbang menuju Tuhan.
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU HENSHIN" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura


1

πŸ“š I'm m a Backpacker : Japan πŸ’°RM 25
. πŸ”–Sinopsis
.
Kita mungkin fasih English, tetapi itu bukan satu kelebihan yang bermakna apabila di Jepun. Maka, apa perlu kita buat?
.
Makanan di Jepun adalah antara yang wajib dicuba dan dirasai sendiri. Pun begitu, di Jepun tidak ada cop Halal Jakim. Matilah kita?
.
Pengangkutan awam di Jepun adalah antara yang tercanggih dan terefisyen di dunia. Cumanya semua macam kompleks sangat. Jadinya bagaimana nak manfaat?
.
Itu hanya sebahagian daripada persoalan yang ada dalam kepala kita. Jangan bimbang, jawapan-jawapannya ada dalam buku ini.
.
Anda hanya perlu nikmati pengembaraan di Negara Matahari Terbit ini. Selebihnya, biar buku ini uruskan. .
.
🀳 CARA TEMPAHAN;
.
1. Hubungi +60 19 728-1148 (Khai) / Klik Whatsapp di bio πŸ‘†
.
.
2. Comment " SAYA NAK BUKU TRAVEL KOREA" di ruangan comment nanti saya REPLY InsyaAllah 😁
.
.
#BookAndaForever
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SayaJualBuku
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #TerapiInstagram #AjiMaura


0

🏷️
β–ͺ️Krimgen β–ͺ️
β–ͺ️Rubber Stampsβ–ͺ️
β–ͺ️Total of 4 designsβ–ͺ️
β–ͺ️ 3cm x 2cmβ–ͺ️
β–ͺ️ RM42 each β–ͺ️
β–ͺ️ Please DM for enquiries β–ͺ️
β–ͺ️Available ready stock (limited units)β–ͺ️
#racattanreadystock #plannermalaysia #plannermalaysia2018 #plannermarketplacemalaysia


1

[ READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ; #PelukisJalanan ]
.
.
Kisah Si Pelukis Jalanan
Dapat biasiswa ke luar negara
Terkandas di A-Level
Sambung belajar di UK dengan biaya sendiri
Kerja di fast food restaurant untuk survive
Bank account balance = Β£0
Ditikam belakang oleh rakan sekelas
Sebulan makan nasi + telur + garam
Mula melukis di jalanan
Lukisan mula menempah nama di Instagram
Dikenali sebagai Teme, si Pelukis Jalanan
.
"Jika diberi peluang berpatah balik masa, perbetulkan semuanya, mengelak kegagalan berlaku, dan hidup dengan selesa, aku akan memilih untuk tidak lakukannya. Kerana pengalaman inilah anugerah bernilai Allah kepada aku" - Teme Abdullah
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU AJ" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
β™₯️ Self Pick Up πŸ‘‰ Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@kedaibuku_ulatbuku
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura #regrann


0