#pomademalaysia

Instagram photos and videos

#pomademalaysia#pomade#malaysia#auramen#pomademurah#pomadelokal#bazaarpaknil#poslaju#malaysiaonlineshop#lokalah#bazarpaknil#sayajualmurah#produkmalaysia#perfumemalaysia#paknil#cosmeticsmalaysia#instashopmalaysia#malaysiaigshop#handbagmalaysia#jamumalaysia#tudungmalaysia#onlineshopmalaysia#shawlmalaysia

Hashtags #pomademalaysia for Instagram

King Pomade SUPER HOLD

King Pomade SUPER HOLD adalah Pomade Lokal yang memiliki Daya Tahan Yang kuat. Cocok untuk anda dengan jenis Rambut yang ikal dan kasar
.
HOLD : 4 /5
SHINE: 2 /5
AROMA: MELON
.
▶️Ukuran 80 gram ◀️
*Harga Rp. 70.000
.
▶️Ukuran 50 gram◀️
*Harga Rp.35.000
.
#cataloglek_pomade313 #pomade #pomadelokal #pomademurah #pomadewarna #pomademalaysia #pomadejakarta #pomadeindonesia #pomadekeren #oldskull #pomadekopi #tanjungpinang #barbershop #anambas #batam #natuna #lingga #karimun #kepri #indonesia #malaysia #kingpomade


0

Waterbased termurah

________

Shantos Romeo dengan daya tahan yang kuat (strong hold) dan aroma vanila yang disukai para wanita. Bikin rambut rapi dan wangi.

Waterbased 2,6oz
Strong hold
Vanila

________

#pomade #pomadeindonesia #pomadecirebon #grooming #cirebon #igm #pomademurah #pomadelokal #pomades #igmstorecirebon #pomadeshopcirebon #jualanku #haircare #hairstyle #ipe #cirebonjualan #pomademajalengka #homebrew #pomadestore #brewers #pomadekuningan #pomadeindramayu #pomadestorecirebon #pomademalaysia #waterbased #shantosromeo


1

King Pomade XX HOLD

King Pomade XX HOLD adalah Pomade Lokal yang memiliki Daya Tahan Yang kuat. Cocok untuk anda dengan jenis Rambut yang ikal dan kasar
.
HOLD : 4.5 /5
SHINE: 3 /5
AROMA: ANGGUR
.
▶️Ukuran 80 gram ◀️
*Harga Rp. 70.000
.
▶️Ukuran 50 gram◀️
*Harga Rp.35.000
.
#cataloglek_pomade313 #pomade #pomadelokal #pomademurah #pomadewarna #pomademalaysia #pomadejakarta #pomadeindonesia #pomadekeren #oldskull #pomadekopi #tanjungpinang #barbershop #anambas #batam #natuna #lingga #karimun #kepri #indonesia #malaysia


0

CLASSIC ROMEO POMADE.
. *Cocok Untuk Rambut Lurus & Pendek Sehingga dapat tampil Klimis.
*Aroma Kelapa
* With Ginseng
* Greasy & Shine
* Harga Rp.25.000
.
#pomade #pomadelokal #pomademurah #pomadewarna #pomademalaysia #pomadejakarta #pomadeindonesia #pomadekeren #oldskull #pomadekopi #tanjungpinang #barbershop #anambas #batam #natuna #lingga #karimun #kepri #indonesia #malaysia #shantosromeo


0

OLDSKULL MEDIUM HOLD
.
*Hold 3 / 5
*Shine 3 / 5
*Ukuran 110 gram.
*Aroma Coffeelatte *Harga Rp.75.000
.
▶️Banyak FREE ◀️
1. Free Pouch oldskull
2. Free Stiker oldskull
3. Free Sisir
4. Free Biji Kopi 😁
.
#pomade #pomadelokal #pomademurah #pomadewarna #pomademalaysia #pomadejakarta #pomadeindonesia #pomadekeren #oldskull #pomadekopi #tanjungpinang #barbershop #anambas #batam #natuna #lingga #karimun #kepri #indonesia #malaysia


0

TESTIMONI AURAMEN HYDRA SERIES 5IN 1
.
Feedback positive from customer..
.
haa korg tggu ape lagi terus whatsapp kami untuk nmpak KACAK DAN BGAYA!
.
whatsapp sekarang ke +60182303981
whatsapp sekarang ke +60182766884 .
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


0

TESTIMONI AURAMEN DOUBLE TREASURE
.
feedback positive from customer..
.
haa korg tggu ape lagi terus whatsapp kami untuk nmpak KACAK DAN BGAYA!
.
whatsapp sekarang ke +60182303981
whatsapp sekarang ke +60182766884 .
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


0

LIMITED EDITION THE HIPSTER LUXURY COLLECTION .
Memperkenalkan The Hipster Luxury Collection 24 Hours Solution
.
The Hipster Pomade Luxury
.
Hairstyling Pomade yang diformulasikan secara istimewa dengan khasiat minyak Argan dan Habbatus Sauda yang terbukti boleh membantu menyihatkan rambut dan memberikan gaya rambut yang terbaik kepada anda. .
Waktu penggunaan:
Boleh digunakan untuk merapikan rambut anda bila-bila masa di mana jua anda berada
.
Kelebihan:
• Vitamin E untuk menyihatkan rambut
• Membantu menyuburkan rambut
• Water-based
• Mudah dibasuh
• Tahan 6 hingga 12 jam di atas rambut
.
The Hipster Pomade Hair & Beard Tonic
.
The Hipster Luxury Collection 24 Hours Solution dilengkapi dengan The Hair & Beard Tonic untuk memberikan kesan yang terbaik kepada rambut lelaki-lelaki urban. Kombinasi 11 herba yang terbukti membantu menyuburkan rambut, mengawal rambut gugur dan memberi khasiat kepada kulit kepala dengan protein dan vitamin
.
Kombinasi 11 herba:
.
• Sophora Flavescens Root Extract
• Capsicum Annuum Fruit Extract (Capsicum)
• Lyncium Chinense Fruit Extract (Goji Berry)
• Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea leaf)
• Angelica Gigas Root Extract (Female Ginseng)
• Rubus Corenus Fruit Extract (Black Raspberry)
• Morus Alba Root Extract (White mulberry)
• Pinus Palustris Leaf Extract (Longleaf Pine)
• Lithospermum Erythrorhizon Root Extract (Red-groomwell)
• Polygonum Multiflorum Root Extract (Tuber Fleeceflower)
• Panax Ginseng Root Extract (Ginseng)
.
Bila nak pakai Hair Tonic ni?:
Selepas mandi, sebelum menggunakan The Hipster Pomade dan sebelum tidur
.
Kelebihan:
.
• Membantu menyuburkan rambut
• mengawal rambut gugur
• menyihatkan kulit kepala
.
Dapatkan segera! Jom whatsapp kami
013 8030 120
013 8030 120
013 8030 120
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade#thehipsterpomade#Pomade#pomademalaysia#pomadelokal#qualitypomade#justbeyourself#tempatanfest #lokalbrand#supportlocal#malaysia #singapore#brunei


0

LIMITED EDITION THE HIPSTER LUXURY COLLECTION .
Memperkenalkan The Hipster Luxury Collection 24 Hours Solution
.
The Hipster Pomade Luxury
.
Hairstyling Pomade yang diformulasikan secara istimewa dengan khasiat minyak Argan dan Habbatus Sauda yang terbukti boleh membantu menyihatkan rambut dan memberikan gaya rambut yang terbaik kepada anda. .
Waktu penggunaan:
Boleh digunakan untuk merapikan rambut anda bila-bila masa di mana jua anda berada
.
Kelebihan:
• Vitamin E untuk menyihatkan rambut
• Membantu menyuburkan rambut
• Water-based
• Mudah dibasuh
• Tahan 6 hingga 12 jam di atas rambut
.
The Hipster Pomade Hair & Beard Tonic
.
The Hipster Luxury Collection 24 Hours Solution dilengkapi dengan The Hair & Beard Tonic untuk memberikan kesan yang terbaik kepada rambut lelaki-lelaki urban. Kombinasi 11 herba yang terbukti membantu menyuburkan rambut, mengawal rambut gugur dan memberi khasiat kepada kulit kepala dengan protein dan vitamin
.
Kombinasi 11 herba:
.
• Sophora Flavescens Root Extract
• Capsicum Annuum Fruit Extract (Capsicum)
• Lyncium Chinense Fruit Extract (Goji Berry)
• Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea leaf)
• Angelica Gigas Root Extract (Female Ginseng)
• Rubus Corenus Fruit Extract (Black Raspberry)
• Morus Alba Root Extract (White mulberry)
• Pinus Palustris Leaf Extract (Longleaf Pine)
• Lithospermum Erythrorhizon Root Extract (Red-groomwell)
• Polygonum Multiflorum Root Extract (Tuber Fleeceflower)
• Panax Ginseng Root Extract (Ginseng)
.
Bila nak pakai Hair Tonic ni?:
Selepas mandi, sebelum menggunakan The Hipster Pomade dan sebelum tidur
.
Kelebihan:
.
• Membantu menyuburkan rambut
• mengawal rambut gugur
• menyihatkan kulit kepala
.
Dapatkan segera! Jom whatsapp kami
013 8030 120
013 8030 120
013 8030 120
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade#thehipsterpomade#Pomade#pomademalaysia#pomadelokal#qualitypomade#justbeyourself#tempatanfest #lokalbrand#supportlocal#malaysia #singapore#brunei


0

LIMITED EDITION THE HIPSTER LUXURY COLLECTION .
Memperkenalkan The Hipster Luxury Collection 24 Hours Solution
.
The Hipster Pomade Luxury
.
Hairstyling Pomade yang diformulasikan secara istimewa dengan khasiat minyak Argan dan Habbatus Sauda yang terbukti boleh membantu menyihatkan rambut dan memberikan gaya rambut yang terbaik kepada anda. .
Waktu penggunaan:
Boleh digunakan untuk merapikan rambut anda bila-bila masa di mana jua anda berada
.
Kelebihan:
• Vitamin E untuk menyihatkan rambut
• Membantu menyuburkan rambut
• Water-based
• Mudah dibasuh
• Tahan 6 hingga 12 jam di atas rambut
.
The Hipster Pomade Hair & Beard Tonic
.
The Hipster Luxury Collection 24 Hours Solution dilengkapi dengan The Hair & Beard Tonic untuk memberikan kesan yang terbaik kepada rambut lelaki-lelaki urban. Kombinasi 11 herba yang terbukti membantu menyuburkan rambut, mengawal rambut gugur dan memberi khasiat kepada kulit kepala dengan protein dan vitamin
.
Kombinasi 11 herba:
.
• Sophora Flavescens Root Extract
• Capsicum Annuum Fruit Extract (Capsicum)
• Lyncium Chinense Fruit Extract (Goji Berry)
• Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea leaf)
• Angelica Gigas Root Extract (Female Ginseng)
• Rubus Corenus Fruit Extract (Black Raspberry)
• Morus Alba Root Extract (White mulberry)
• Pinus Palustris Leaf Extract (Longleaf Pine)
• Lithospermum Erythrorhizon Root Extract (Red-groomwell)
• Polygonum Multiflorum Root Extract (Tuber Fleeceflower)
• Panax Ginseng Root Extract (Ginseng)
.
Bila nak pakai Hair Tonic ni?:
Selepas mandi, sebelum menggunakan The Hipster Pomade dan sebelum tidur
.
Kelebihan:
.
• Membantu menyuburkan rambut
• mengawal rambut gugur
• menyihatkan kulit kepala
.
Dapatkan segera! Jom whatsapp kami
013 8030 120
013 8030 120
013 8030 120
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade#thehipsterpomade#Pomade#pomademalaysia#pomadelokal#qualitypomade#justbeyourself#tempatanfest #lokalbrand#supportlocal#malaysia #singapore#brunei


0

ONE HOMME SPORT POMADE dah ada stock! 💈✂️🔥🔥🔥🇲🇾🔝 -150g Water Based -Ultra Hold -Shine Finish -Sealed -Easy Wash Off
Whatsapp kita 011-1115 1192 (MIKE) / 012-716 3891 (SAM) utk info! 👍

#pomadekingmy #pomadeking #pomade #pomademalaysia #barber #barbers #barbering #barbershop #barbermalaysia #barberlife #barbershopconnect #barbergang


0

VERY FAST RESPON WA 0816-360-8015
Mohon whatsapp terlebih dahulu untuk cek stok
Rak Piring Stainless (new arrival) gc
Harga Rp 113000
Berat 1800 gram
2-Tier Stainless Steel Chrome Dish Drainer adalah rak piring 2 tingkat yang dapat

GOOD QUALITY

Anda gunakan untuk meletakkan piring dan mangkuk yang telah dicuci.

Selain itu, tersedia juga tempat untuk meletakkan alat makan seperti sendok, garpu serta gelas.

Dengan material stainless steel, 2-Tier Stainless Steel Dish Drainer ini mudah dibersihkan dan tidak mudah

berkarat.

Highlight:

1. Rak piring 2 tingkat

2. Dilengkapi tempat sendok, garpu, sumpit, pisau dan gelas

3. Material stainless steel chrome yang tidak mudah berkarat

4. Desain yang elegan cocok untuk peralatan dapur mewah dan menawan

Capacity: dapat memuat hingga 17 piring

2-Tier Stainless Steel Dish Drainer adalah rak piring 2 tingkat yang dapat Anda gunakan untuk meletakkan piring dan mangkuk yang telah dicuci. Selain itu, tersedia juga tempat untuk meletakkan alat makan seperti sendok dan garpu serta gelas. Dengan material stainless steel, 2-Tier Stainless Steel Dish Drainer ini mudah dibersihkan dan tidak mudah berkarat. Capacity: Can hold up to 17 dishes.

Dengan model yang minimalis dan design yang menarik akan membuat dapur Anda tampak lebih cantik

Bisa ditaruh di atas meja atau kitchen set dekat wastafel dapur bersih Anda

Fungsi: Tempat Piring, Gelas, Sendok, Sumpit, dll

Ekstra nampan plastik untuk tetesan air, dapat dilepas dan dipasang kembali





#tasselempang #taskeren #anastasiabeverlyhills #makeupart #krimaman #pomademalaysia #glitter #langsing #mrpro #bros
#jualpemutih #gelangmurah #pemutihaman #wakdoyok #solemio #pemutihampuh #pemutihketiak #skii #hwijkt #peluangbisnis #gemuk #langsing #pelangsingperut #bshoriginal


0

Ni pomade pertama yang aku pakai, "rubber pomade" scent vanilla..bau best..lembut 😁

Bos² first time pakai pomade ape ek?
#PomadePapaJambu
#PomadeMalaysia
#HairRepublicPomade
#HRPomade
#Pomade
#KekalRapi


0

ONE HOMME SPORT POMADE dah ada stock! 💈🔥🔥🔥 -150g Water Based -Ultra Hold -Shine Finish -Sealed -Easy Wash Off
Whatsapp kita 012-7346580 utk info! 👍

#pomadekingmy #pomadeking #pomade #pomademalaysia #barber #barbers #barbering #barbershop #barbermalaysia #barberlife #barbershopconnect #barbergang


0

ONE HOMME ULTRA HOLD SPORT POMADE launched today! Fresh men fragrance with ultra hold, shine finish performance! Contact us 012-7346580 🎉🎊💈🇲🇾 #onehommemy #onehomme #pomade #pomademalaysia #barber #barbermalaysia #barbershop #barbershopconnect #barberlife #barbering #barberlove #barbers


0

BEAUX POMADE !
Tersedia dlm 3 Variant :
-Light (BAY RUM SCENT)
-Medium (ROSEWOOD & MUSK SCENT)
-Heavy (CLASSIC FOUGERE SCENT)
-Netto 3,75 oz
-Oil based
-Free sisir
-Free Pouch
-Free stiker





#pomade #pomademurah #jakarta #pompadour #olshop #pomademalaysia #caripomade #tokopedia #pomp #bukalapak #shopee #pomadeindonesia #pomadebandung #undercut #pomadejakarta #suavecito #pomademedan #pomadesurabaya #menshairstyle #sidepart #jualan #murah #pomadebali #jualpomade #kapper #trustedseller #janganlupajajan


0

GREYS POMADE(WB)
180GM
RM35
STRONG HOLD
FEARBERRY/SWEET CRISP SCENT
MEDIUM TO HIGH SHINE
ALOE VERA
VITAMIN E

FREE STICKER GREYS
FREE SIKAT

Cod: KUALA SELANGOR...TG KARANG...SEKINCHAN

POS: SATU MALAYA "Grab your local brand pomade"

#pomade#pomademurah#pomadejakarta#pomadelokal#pomadebandung#pomadepalembang#pomadeindonesia#pomadeindo#pomadeshop#pomadebali#pomadesurabaya#pomadebogor#pomademurrays#pomadeimport#pomademalaysia #hashgram #love #tweegram #photooftheday#dropshipneeded#dropshipwantedbrunei


0

.
Antara pencuci muka yang mengandungi Inovasi terkini dengan volcanic lava dan bamboo charcoal dari jepun :
.
🔘 Membersih secara mendalam
.
🔘 Skrub hilangkan bintik hitam dan kulit mati
.
🔘 Mask di biarkan selama 3mins pada wajah untuk menyegarkan dan serapan nutrisi vitamin bagus utk kulit.
.
Inovasi terkini dengan volcanic mud dan bamboo charcoal dari jepun
.
Auramen Stylo Cleanser
digunakan 3x seminggu sebagai rawatan sendiri di rumah. atau boleh di selang seli bersama sabun auramen.
.
hubungi sekarang whatsapp
WHATSAPP SEKARANG
+60182303981
+60182766884
⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
.
.
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


0

.
Antara pencuci muka yang mengandungi Inovasi terkini dengan volcanic lava dan bamboo charcoal dari jepun :
.
🔘 Membersih secara mendalam
.
🔘 Skrub hilangkan bintik hitam dan kulit mati
.
🔘 Mask di biarkan selama 3mins pada wajah untuk menyegarkan dan serapan nutrisi vitamin bagus utk kulit.
.
Inovasi terkini dengan volcanic mud dan bamboo charcoal dari jepun
.
Auramen Stylo Cleanser
digunakan 3x seminggu sebagai rawatan sendiri di rumah. atau boleh di selang seli bersama sabun auramen.
.
hubungi sekarang whatsapp
WHATSAPP SEKARANG
+60182303981
+60182766884
⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
.
.
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


0

.
Antara pencuci muka yang mengandungi Inovasi terkini dengan volcanic lava dan bamboo charcoal dari jepun :
.
🔘 Membersih secara mendalam
.
🔘 Skrub hilangkan bintik hitam dan kulit mati
.
🔘 Mask di biarkan selama 3mins pada wajah untuk menyegarkan dan serapan nutrisi vitamin bagus utk kulit.
.
Inovasi terkini dengan volcanic mud dan bamboo charcoal dari jepun
.
Auramen Stylo Cleanser
digunakan 3x seminggu sebagai rawatan sendiri di rumah. atau boleh di selang seli bersama sabun auramen.
.
hubungi sekarang whatsapp
WHATSAPP SEKARANG
+60182303981
+60182766884
⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️⤴️
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
.
.
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


1

PSSSTTTT! JOM BELI HIPSTER POMADE RAYA COMBO PACK!
.
The Hipster Pomade masih ongoing dengan promosi COMBO PACK sampai raya nanti sebab permintaan ramai dan ramai yang boleh nampak style di bulan Ramadhan dan Syawal ni! Korang yang dah beli terima kasih sebab support Hipster Pomade yang belom tu tunggu apa lagi? Takkkan tak nak nampak style? .
Dapatkan The Hipster Pomade HERO Icy Cool Menthol hari ini! .
❄️Harga Promosi adalah RM29.00 dan Combo Pack HERO pada RM50.00!
.
❄️Combo Pack HERO Cool + (HERO/Original/Supreme) = RM 50.00!
.
❄️Combo Pack Xtreme + (Original/Supreme/HERO/HERO Cool) = RM60.00
.
❄️Dapatkan segera! Jom whatsapp kami .
013 8030 120
013 8030 120
013 8030 120
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade#thehipsterpomade#Pomade#pomademalaysia#pomadelokal#qualitypomade#justbeyourself#tempatanfest #lokalbrand#supportlocal#malaysia #singapore#brunei


1

❤️ Our Customer’s Feedback ❤️
-

FREE HAIR TONIC & FREE BEARD OIL ! -
*FREE BEARD OIL ARE LIMITED GUYS. QUICKLY PLACE YOUR ORDER BEFORE IT RUNS OUT OF STOCK* 😊✌️
-
Purchase Link on Bio
-
CLUB KING FULL VIDEO REVIEW HAS BEEN UPLOADED ! *( Link on Bio )* -
#pomadeshop #pomademalaysia #pomademurah #jualpomade #pomadelokal #cazino♦️♥️♣️♠️ #clubking♣️🤴 #heartlyqueen♥️👸 #cazinofeedback


1

RAYA SALE!!
ADDITIONAL DISCOUNT
Less RM10/piece: 3 pieces & above
Less RM5/piece: 2 pieces & above
.
Promo is also valid on combination with any collection from Men, Kurta & Kids.
.
ORIGINAL PRICE
Kids: RM45
Men: RM75
Kurta: RM85
.
Postage rate: RM7 for SM/ RM12 for SS & Labuan
.
BOUTIQUE location: DH Boutique @d.h_boutique (Lot No F2.22) Melawati Mall Level 2 (South). Business hours: 10am to 10pm. Opens every day except Raya holiday. (Waze: 'Melawati Mall')
.
SIZE: XXXL, XXL, XL, L, M, S, & XS
.
+60193511002: Whatsapp/text/call us for enquiries. #Batikmalaysia #batikcotton #batiktop #batikshirt #hipstermalaysia #kemejalelaki #kemejalelakimurah #bajukemejamalaysia #batikslimfit #batikslimfitmalaysia #kemejabatiklelaki #kemejaslimfit #batiklelakimalaysia #kemejabatikmalaysia #batikforman #vscocammalaysia #malayvines #batikformen #fazura #batiklelaki #ctdk #haelhusaini #samping #primavalet #kurta #batikindonesia #batiksarawak #fatahamin #drmartensmalaysia #bajumelayuslimfit


2

RAYA SALE!!
ADDITIONAL DISCOUNT
Less RM10/piece: 3 pieces & above
Less RM5/piece: 2 pieces & above
.
Promo is also valid on combination with any collection from Men, Kurta & Kids.
.
ORIGINAL PRICE
Kids: RM45
Men: RM75
Kurta: RM85
.
Postage rate: RM7 for SM/ RM12 for SS & Labuan
.
BOUTIQUE location: DH Boutique @d.h_boutique (Lot No F2.22) Melawati Mall Level 2 (South). Business hours: 10am to 10pm. Opens every day except Raya holiday. (Waze: 'Melawati Mall')
.
SIZE: XXXL, XXL, XL, L, M, S, & XS
.
+60193511002: Whatsapp/text/call us for enquiries. #Batikmalaysia #batikcotton #batiktop #batikshirt #hipstermalaysia #kemejalelaki #kemejalelakimurah #bajukemejamalaysia #batikslimfit #batikslimfitmalaysia #kemejabatiklelaki #kemejaslimfit #batiklelakimalaysia #kemejabatikmalaysia #batikforman #vscocammalaysia #malayvines #batikformen #fazura #batiklelaki #ctdk #haelhusaini #samping #primavalet #kurta #batikindonesia #batiksarawak #fatahamin #drmartensmalaysia #bajumelayuslimfit


1

Gayakan rambut anda dengan YAKIN! Hipster Pomade suci, bersih dan selamat. 💪
.
Pilih Hipster Pomade!
.
Harga Pon Murah bermula dari RM29 SAHAJA !!!!
.
Berminat? Jom DM KAMI
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #HP1hari1post
#lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop


0

Ok, this is what FDLM clay edition can do. Get the volume of hair enough to make the pomp!! #Jonkerbuddies
#jonkerbuddiespomade #flordelamarlimited #pomademalaysia #pomademelaka #USApomade #singaporepomade #pomade #homebrewed


2

PSSSTTTT! JOM BELI HIPSTER POMADE RAYA COMBO PACK!
.
The Hipster Pomade masih ongoing dengan promosi COMBO PACK sampai raya nanti sebab permintaan ramai dan ramai yang boleh nampak style di bulan Ramadhan dan Syawal ni! Korang yang dah beli terima kasih sebab support Hipster Pomade yang belom tu tunggu apa lagi? Takkkan tak nak nampak style? .
Dapatkan The Hipster Pomade HERO Icy Cool Menthol hari ini! .
❄️Harga Promosi adalah RM29.00 dan Combo Pack HERO pada RM50.00!
.
❄️Combo Pack HERO Cool + (HERO/Original/Supreme) = RM 50.00!
.
❄️Combo Pack Xtreme + (Original/Supreme/HERO/HERO Cool) = RM60.00
.
❄️Dapatkan segera! Jom whatsapp kami .
013 8030 120
013 8030 120
013 8030 120
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade#thehipsterpomade#Pomade#pomademalaysia#pomadelokal#qualitypomade#justbeyourself#tempatanfest #lokalbrand#supportlocal#malaysia #singapore#brunei


0

.
((SERUM TERHANGAT MASA KINI))
.
Hi..bro menghadapi masalah2 kulit di muka ?
.
klu macam tu berminat
nak tahu x fungsi AURAMEN SERUM 😊 ?
.
Fungsi *Auramen serum*
✔️mengecutkan jerawat
✅mengawal lebihan minyak di wajah
✔️mengecilkan pori2 wajah
✅melembapkan wajah
✔️anti penuaa

untuk pertanyaan dan pembelian boleh WHATSSAP di no +0182303981 / +60182766884
📱
.
.
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


0

.
((SERUM TERHANGAT MASA KINI))
.
Hi..bro menghadapi masalah2 kulit di muka ?
.
klu macam tu berminat
nak tahu x fungsi AURAMEN SERUM 😊 ?
.
Fungsi *Auramen serum*
✔️mengecutkan jerawat
✅mengawal lebihan minyak di wajah
✔️mengecilkan pori2 wajah
✅melembapkan wajah
✔️anti penuaa

untuk pertanyaan dan pembelian boleh WHATSSAP di no +0182303981 / +60182766884
📱
.
.
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


0

.
((SERUM TERHANGAT MASA KINI))
.
Hi..bro menghadapi masalah2 kulit di muka ?
.
klu macam tu berminat
nak tahu x fungsi AURAMEN SERUM 😊 ?
.
Fungsi *Auramen serum*
✔️mengecutkan jerawat
✅mengawal lebihan minyak di wajah
✔️mengecilkan pori2 wajah
✅melembapkan wajah
✔️anti penuaa

untuk pertanyaan dan pembelian boleh WHATSSAP di no +0182303981 / +60182766884
📱
.
.
#auramenstylocleanser #auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


0

#HP1hari1post
.
Gayakan rambut anda dengan YAKIN! Hipster Pomade suci, bersih dan selamat. 💪
.
Pilih Hipster Pomade!
.
Berminat? Jom tekan Whatsapp link kami
.
http://wasap.my/60177365328
http://wasap.my/60177365328
http://wasap.my/60177366328

No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #HP1hari1post
#lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop


0

* THE HOOK GRANDE POMADE*
.
-Water-based ( WB)
-Easy Washed
-Strong hold
-High shine
-Grape Scent. -270 gram .
-Rm 45.
-Cod Taiping.
.
4 Items Free
*Free sikat. *Free Bandana
*Free Sticker
*Free SHISEIDO MASK
.
.
💥Follow @premiumpomadeoutlet_seremban - Pomade .
💥Follow @kamamaxtaiping - Ubat Kuat
—————————————————————
🏫 waktu perniagaan 🏫
—————————————————————
🔥PPO TAIPING🔥
Address : 95 JALAN BESAR 34500 BATU KURAU PERAK
Open : 9 AM - 7 PM ( Monday - Saturday). : 9 AM - 1 PM ( Sunday).
—————————————————————-
retails & Wholesale .
📲 Whatsapp / Call .
www.wasap.my/60134516874
www.wasap.my/60134516874
www.wasap.my/60134516874
—————————————————————
#ppotaiping #superiorgold #skullrepublichairclay #hairclay #clay #pomademurah #pomplah #pomadestronghold #lokalah #supportlocal #pompadour #pomademalaysia #localbusiness #hairstayle #sayajualpomade #lokalpomade #menstyle #barbershop #localpomade #tempatanfest #hairstyle #haircut #pomplah #hariapenangharia #skullrepublic #heavyholdpomade


1

PSSSTTTT! JOM BELI HIPSTER POMADE RAYA COMBO PACK!
.
The Hipster Pomade masih ongoing dengan promosi COMBO PACK sampai raya nanti sebab permintaan ramai dan ramai yang boleh nampak style di bulan Ramadhan dan Syawal ni! Korang yang dah beli terima kasih sebab support Hipster Pomade yang belom tu tunggu apa lagi? Takkkan tak nak nampak style? .
Dapatkan The Hipster Pomade HERO Icy Cool Menthol hari ini! .
❄️Harga Promosi adalah RM29.00 dan Combo Pack HERO pada RM50.00!
.
❄️Combo Pack HERO Cool + (HERO/Original/Supreme) = RM 50.00!
.
❄️Combo Pack Xtreme + (Original/Supreme/HERO/HERO Cool) = RM60.00
.
❄️Dapatkan segera! Jom whatsapp kami .
013 8030 120
013 8030 120
013 8030 120
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade#thehipsterpomade#Pomade#pomademalaysia#pomadelokal#qualitypomade#justbeyourself#tempatanfest #lokalbrand#supportlocal#malaysia #singapore#brunei


0

Your best days are not behind you. They’re in front of you

1️⃣Cheras Leisuremall
Walk in or booking 03-91338830
L1-70 Cheras Leisuremall
(Near Taman Mutiara MRT Entrance)
~~~~~~~
2️⃣SOGO KL (Basement 2)
Walk in or booking 03-26022138
At Parking Entrance B2
.
.
.
#jadiocbarbershop #jadioc #cheras #cherasleisuremall #leisuremall #jadiocpomade #lokalbarber #juallaju #pomademalaysia #pomadelokal #barberlife #barbershop #pompadour #undercut #fade #faded #lowfade #skinfade #zerofade #sharpfade #gopanache #schorem #baldfade #sogokl


3

RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
AURAMEN POMADE .
Auramen pomade untuk lelaki yang inginkan gaya rambut stylo dan lebih kemas.
.
Auramen pomade diperkaya dengan vitamin ,baik untuk rambut lebih sihat.
.
Wax rambut yang di formulasikan dengan vitamin untuk rambut so rambut tidak mudah rosak. Easy to wash memang terbaik!
.
100% ORIGINAL!!!!!!!
.
#pomade #pomademurah #auramen #auramenmurah #pomademurah #pomadeauramen #pomadeauramenmurah#auramenturbomurah #wakdoyokpomade #pompadour #uppercut #pomademalaysia #sayajualpomade #sayajualmurah #bazaarpaknil #minyakrambut #Auramenpomade #Auramenpomademurah #Auramenpomadeoriginal #Auramenpomadeoriginalmurah #auramenturbocollagen #auramendoubletreasure
#auramensoap #auramenskincare #auramencombo #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow


0

MUDAH NYA BELI ONLINE

Tak perlu keluar rumah pun.
Penghantaran seawal sehari.

Ade yang belum pernah beli online ke?
Wasap je kami. InsyaAllah layanan terbaik.

Lebih 3000 testimoni yang telah kami bantu. Alhamdulillah.

Wasap 0189446260 untuk jambang raya.

#barbershopmalaysia
#barberlifestyle
#barber
#barberlife
#sinibarberbaik
#lokalbarber
#minyakjambang
#minyakjambangpadu
#minyakjambangmurah
#beardoil
#pomademurah
#pomademalaysia
#walterpomade
#pomade
#gentlemen
#hairstyles
#hairstyling
#borabeardoil
#borahouse


0

VERY FAST RESPON WA 0816-360-8015
Mohon whatsapp terlebih dahulu untuk cek stok
[ NEW / MODEL BARU ] PENGAMAN LACI LEMARI AMAN SAFETY BABY gc
Harga Rp 27000
Berat 50 gram
Pengaman Untuk Baby anda, digunakan di pintu, laci, kulkas, dll

ready : biru





#tasselempang #taskeren #anastasiabeverlyhills #makeupart #krimaman #pomademalaysia #glitter #langsing #mrpro #bros
#jualpemutih #gelangmurah #pemutihaman #wakdoyok #solemio #pemutihampuh #pemutihketiak #skii #hwijkt #peluangbisnis #gemuk #langsing #pelangsingperut #bshoriginal


0

Haircut & Hairstyle Shortcut Barber Damansara Perdana @amir_cutz @amirussyahri
__________________________________________________

HairCut | Hairstyle | Tatoo | Shave| GRoming | Mask | Wash | Colour | Relaxing | Henna |
__________________________________________________
SHORTCUT BARBER01
DAMANSARA PERDANA

OPERATION HOUR
Tuesday-Thursday 2.00PM-12.00A.M
MONDAY&FRIDAY- 3.00PM- 12.00A.M
Saturday-Sunday- 12.00PM-11.00PM -------------------------------------------- 💈✂️💈✂️💈✂️💈✂️💈✂️💈✂️💈 ================================ @shortcutbarber01
@shortcutbarber03. @shortcutbarbermalaysia
@shortcutbarberarcadia
@shortcutbarbernilai
_________________________________________________
#shortcutbarberdamansaraperdana
#shortcutbarbershahalam
#shortcutbarberminithecurve
#shortcutbarberecurve
#shortcutbarbernilai
#haircut #shave #Groom. #blackmask #barber #seniorbarber #juniorbarber👍🏻
#gayakanrambutdenganpomadeshortcut
#barberstyle✂️✂️ #shortcutpremiumpomade👍🏻💈💈#shortcutbasicpomade
#pomademalaysia
#barber
#female #male
#colour
#shave/trim
#henna
#beardtrim
#wash #applestemcell
#finesthairstyles
#haircuts #kids
#stdudents
#haircut


0

Haircut & Hairstyle Shortcut Barber Damansara Perdana
Stylish by @amir_cutz @zulyasrani @m17zall @carrolhassan
__________________________________________________

HairCut | Hairstyle | Tatoo | Shave| GRoming | Mask | Wash | Colour | Relaxing | Henna |
__________________________________________________
SHORTCUT BARBER01
DAMANSARA PERDANA

OPERATION HOUR
Tuesday-Thursday 2.00PM-12.00A.M
MONDAY&FRIDAY- 3.00PM- 12.00A.M
Saturday-Sunday- 12.00PM-11.00PM -------------------------------------------- 💈✂️💈✂️💈✂️💈✂️💈✂️💈✂️💈 ================================ @shortcutbarber01
@shortcutbarber03. @shortcutbarbermalaysia
@shortcutbarberarcadia
@shortcutbarbernilai
_________________________________________________
#shortcutbarberdamansaraperdana
#shortcutbarbershahalam
#shortcutbarberminithecurve
#shortcutbarberecurve
#shortcutbarbernilai
#haircut #shave #Groom. #blackmask #barber #seniorbarber #juniorbarber👍🏻
#gayakanrambutdenganpomadeshortcut
#barberstyle✂️✂️ #shortcutpremiumpomade👍🏻💈💈#shortcutbasicpomade
#pomademalaysia
#barber
#female #male
#colour
#shave/trim
#henna
#beardtrim
#wash #applestemcell
#finesthairstyles
#haircuts #kids
#stdudents
#haircut


0

Haircut & Hairstyle Shortcut Barber Damansara Perdana
Photogrpher by @arifsyahahmad
__________________________________________________

HairCut | Hairstyle | Tatoo | Shave| GRoming | Mask | Wash | Colour | Relaxing | Henna |
__________________________________________________
SHORTCUT BARBER01
DAMANSARA PERDANA

OPERATION HOUR
Tuesday-Thursday 2.00PM-12.00A.M
MONDAY&FRIDAY- 3.00PM- 12.00A.M
Saturday-Sunday- 12.00PM-11.00PM -------------------------------------------- 💈✂️💈✂️💈✂️💈✂️💈✂️💈✂️💈 ================================ @shortcutbarber01
@shortcutbarber03. @shortcutbarbermalaysia
@shortcutbarberarcadia
@shortcutbarbernilai
_________________________________________________
#shortcutbarberdamansaraperdana
#shortcutbarbershahalam
#shortcutbarberminithecurve
#shortcutbarberecurve
#shortcutbarbernilai
#haircut #shave #Groom. #blackmask #barber #seniorbarber #juniorbarber👍🏻
#gayakanrambutdenganpomadeshortcut
#barberstyle✂️✂️ #shortcutpremiumpomade👍🏻💈💈#shortcutbasicpomade
#pomademalaysia
#barber
#female #male
#colour
#shave/trim
#henna
#beardtrim
#wash #applestemcell
#finesthairstyles
#haircuts #kids
#stdudents
#haircut


0

Beli 1 Facesoap Percuma 1 sabun buku !!!
.
!! PENJAGAAN KULIT MUKA !!
<<A.U.R.A.M.E.N....S.O.A.P>>
.
🙏 Ingin segarkan muka anda ?
🙏 Mencerahkan muka ?
🙏 Membersihkan muka ?
🙏 masalah kulit sukar hilang? .
Apa kata cuba pakai Auramen FaceSoap😎 ini dengan kelebihan : 👍 Menghilangkan Parut
.
👍 Menghilangkan Jerawat dan Jeragat
.
👍 Mengatasi Muka Berminyak
.
👍 Menghilangkan BlackHead
.
😎 Disarankan guna Setiap Hari
WHATSSAP ke no
Hq Auramen ke +60182303981 😇
Hq Auramen ke +60182766884 😇 dapatkan CEPAAT !!!
.
#auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


0

Beli 1 Facesoap Percuma 1 sabun buku !!!
.
!! PENJAGAAN KULIT MUKA !!
<<A.U.R.A.M.E.N....S.O.A.P>>
.
🙏 Ingin segarkan muka anda ?
🙏 Mencerahkan muka ?
🙏 Membersihkan muka ?
🙏 masalah kulit sukar hilang? .
Apa kata cuba pakai Auramen FaceSoap😎 ini dengan kelebihan : 👍 Menghilangkan Parut
.
👍 Menghilangkan Jerawat dan Jeragat
.
👍 Mengatasi Muka Berminyak
.
👍 Menghilangkan BlackHead
.
😎 Disarankan guna Setiap Hari
WHATSSAP ke no
Hq Auramen ke +60182303981 😇
Hq Auramen ke +60182766884 😇 dapatkan CEPAAT !!!
.
#auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


1

Beli 1 Facesoap Percuma 1 sabun buku !!!
.
!! PENJAGAAN KULIT MUKA !!
<<A.U.R.A.M.E.N....S.O.A.P>>
.
🙏 Ingin segarkan muka anda ?
🙏 Mencerahkan muka ?
🙏 Membersihkan muka ?
🙏 masalah kulit sukar hilang? .
Apa kata cuba pakai Auramen FaceSoap😎 ini dengan kelebihan : 👍 Menghilangkan Parut
.
👍 Menghilangkan Jerawat dan Jeragat
.
👍 Mengatasi Muka Berminyak
.
👍 Menghilangkan BlackHead
.
😎 Disarankan guna Setiap Hari
WHATSSAP ke no
Hq Auramen ke +60182303981 😇
Hq Auramen ke +60182766884 😇 dapatkan CEPAAT !!!
.
#auramen #auramenturbo
#auramenbaristacoffee #kopibarista #auramenpomade #rahsialelakiuntuklelaki #auramen #memangpower #menstyle #pomade #pomademalaysia #janapendapatan #agendiperlukan


0