#produkprodukbyrcw

Instagram photos and videos

#PROMORAYA#promoraya2018#pencucigoyangsegarbyrcw#testimoniquruscheta#LotionPutihAjaib#QurusCheTa#PencuciGoyangSegarbyRCW#regrann#Repost

Hashtags #produkprodukbyrcw for Instagram

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


4

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


3

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe


1

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe


4

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe


1

Ehhhhhh buat apa nak seksa diqi nak jequt pequt berbengkong bagai ???
Menyawa pun susah !
Silap2 angin kentut pun kluaq kot hidung !!!
Cer minum ja QURUS CHE TA , dah la buang toxid , nk membuang pun dgn sekali senyum ja dah chusss, tequih kempih pequt !!! .
Pakai bengkong pun badan lurus mcm hiway ja nak ke mana tu kak?😂😂😂 .
.
QURUS CHE TA kan ada!
Sekali cuba bdn terus mcm anak dara !😘 .


2

Wangian Gorgeous, wangian elegen yang menyerlahkan personaliti si pemakai, rekaan eklusif untuk wanita bergaya.💋💋
.
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume


2

Nak Kulit PUTIH,LEMBUT,GEBU dan WANGI ??? WAJIB cuba LOTION PUTIH AJAIB BYRCW Sebab ianya BANYAK Kegunaan:
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan


5

[ WANITA MANA YANG TAK NAK BODY MACAM RATU CANTIK DAN LELAKI MANA YANG TAK NAK BADAN SADO MACAM MACAM PELAKON POPULAR ] .
.
Susah hati bila tengok jer makanan yang sedap - sedap mulalah susah hati menahan perasaan. Nak makan tapi risau nanti semua baju dah tak muat. Nak juga cantik macam artis idola kiterrr kan. .
.
Ish jangan susah hati dah uols Che Ta kan dah keluaqkan Jus Qurus khas untuk pompuan dan laki pun boleh minum. Tak perlu risau dah nak makan sebab Jus Qurus akan detox dan nyah toksin badan uols dengan segala lemak. Badan rasa ringan dan pakai baju pun dah tak sendat. .
.
Whatsapp kami na kalau nak tahu rahsia qurus macam Che Ta 011-1123 3874. Lepas ni sakanlah pakai baju lawa - lawa sebab dah kurus..


4

#testimoniquruscheta
.
.
📲Whatsapp 011-1123 3874
.
.
*KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA*
✔️ Menguruskan badan
✔️ Mengawal berat badan
✔️ Melawaskan pembuangan air besar
✔️ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan ✔️ Mengawal selera makan
✔️ Memberikan tenaga
✔️ Membuatkan kulit lebih berseri ✔️ Awet Muda
✔️ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
✔️ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan 🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum 🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita


4

#testimoniquruscheta
.
.
📲Whatsapp 011-1123 3874
.
.
*KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA*
✔️ Menguruskan badan
✔️ Mengawal berat badan
✔️ Melawaskan pembuangan air besar
✔️ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan ✔️ Mengawal selera makan
✔️ Memberikan tenaga
✔️ Membuatkan kulit lebih berseri ✔️ Awet Muda
✔️ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
✔️ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan 🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum 🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


4

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


4

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


1

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


1

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


3

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


1

Akak-akak yang masih belum tahu belum pakai, nak rasa apam rasa segar bau wangi nak abang selalu di sisi selalu mendapat, eh MEMANGG MENDAPAT ! Pencuci Goyang Segar ❤️
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874
.
.
📬POSTAGE EVERYDAY
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

Akak-akak yang masih belum tahu belum pakai, nak rasa apam rasa segar bau wangi nak abang selalu di sisi selalu mendapat, eh MEMANGG MENDAPAT ! Pencuci Goyang Segar ❤️
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874
.
.
📬POSTAGE EVERYDAY
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

Akak-akak yang masih belum tahu belum pakai, nak rasa apam rasa segar bau wangi nak abang selalu di sisi selalu mendapat, eh MEMANGG MENDAPAT ! Pencuci Goyang Segar ❤️
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874
.
.
📬POSTAGE EVERYDAY
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe.
.
.
Whatsapp 011 1123 3874
Whatsapp 011 1123 3874
Whatsapp 011 1123 3874


2

Whatsapp 011-1123 3874 untk dptkan PRECIOUS LUXE ❤️
.
.
AGENT WANTED ❗️


2

[ BERBEZA DENGAN DAHULU, KINI LEBIH UNIVERSAL DAN LEBIH BANYAK KELEBIHAN YANG WOW! ] .
.
Perfume Precious Luxe bukan sahaja mempunyai bau yang memikat hati,ia juga mempunyai banyak kelebihan yang bakal menggoda sesiapa sahaja yang memakai perfume ini. Dengan bahan yang berkualiti tinggi, perfume ini sememangnya setaraf jenama antarabangsa. .
.
Sebelum Che Ta keluaran perfume ini, banyak aspek yang telah diteliti dan diambil kira demi mencapai kepuasan pelanggan kami semua. Bau yang dipilih kali ini juga sangat istimewa kerana ia boeh dipakai oleh lelaki dan juga wanita. Jom baca lagi kelebihan Perfume Precious Luxe. .
.
Kelebihan Precious Luxe : + Bau yang tahan lama lebih dari 24 jam hanya dengan satu semburan sahaja.
+ Halal dan sah solat tanpa perlu ragu-ragu atau was was.
+ Botol yang kecil dan elegant + Mudah di bawa ke mana-mana.
+ Jenis vaporisateur spray dimana anda hanya perlu picit sahaja.
+ Bau yang universal serta sangat unik.
+ Boleh dipakai oleh lelaki dan wanita.
+ Jimat dan sangat berbaloi.
.
.
Ingredients : Morning rose, Vanilla, Italian jasmine, White musk, Mandarine, Mimosa, Florentine iris dan Tunisian curacao.

Jenis perfume :EDP
Isi kandungan : 25ml
Harga : RM39
.
.
Whatsapp 011 1123 3874
Whatsapp 011 1123 3874
Whataapp 011 1123 3874


2

ready stock ! .
.
#LotionPutihAjaib
RM35.90 (sm)
RM37.90 (ss)
.
.
Postage
RM7 (sm)
RM11 (ss)
.
.
PROMOSI 🎉
💥2 KOTAK RM59
FREE POSTAGE SM & FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011-1123 3874
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

ready stock !
.
.
#QurusCheTa
RM75 (sm)
RM79 (ss)
.
.
Postage
RM 7 (sm)
RM11 (ss)
.
.
🎉Beli 2 botol
FREE POS SM + FREE TUDUNG BAWAL PUCCI .
.
📱Whatsapp 011-1123 3874
.
.
📬POSTAGE EVERYDAY
🚗FREE COD SHAH ALAM


3

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM7 (sm)
RM11 (ss)
.
.
🎉Beli 2 botol , FREE POSTAGE SM + FREE GIFT
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


2

[ DAH LONGGAR DAH TAKDE URMMM ABANG DAH KOMPLEN ] .
.
Dah berapa banyak dah ni. Normal lah tu kalau dah dipakai mana - mana barang dah hari - hari guna akan longgar sana sini. Tapi kalau pandai jaga pandai maintain takde yang mustahil uols.. .
Merunggut abang komplen dah tak macam mula - mula dulu. Memanglah dik oi kalau dah pakai hari - hari bajupun tau lusuhnya. So nak duduk diam menanggis tak berlagu ker. Takde maknanya uols jom bangkit biar abang terbeliak dan senyum memanjang..
.
Sat rilex, jangan panik, ni jalan penyelesaian dia Pencuci Goyang Segar, pencuci wanita nombor satu di Malaysia untuk wanita yang dah kawen nak kekalkan keremajaan vagina uols, even untuk bakal - bakal pengantinpun sangat sesuai..
.
Dah cuba tak pencuci goyang segar? Kalau belum hampa wajib try. Tanya kami soalan bertalu - talu na ke 011 1123 3874 kot - kot kami boleh bantu. Muah!


2

[ NAHAS KERJA GILA BASUH MISS V GUNA SABUN MANDI ] .
.
Kerja gila dan tak masuk dek akal siapa ajar korang basuh miss v hanya guna sabun. Berterusan dalam masa sebulan boleh jadi sensitif gilerrr dinding miss v korang. Bayangkan cuci muka guna ubat gigi. Adoiiii bukan setakat gila dah macam bunuh diri tu..
.
Memanglah sabun tu fungsi dia boleh membersih tapi PH dia lain dik oiiii dan setiap bahagian kulit manusia berbeza - beza. Paling buat kami terkejutttt matilanak dia basuh guna air jer. Haaaa air jerrr. bersih kerr ? ..
.
Pening, binggung , mana nak cari ? Itulah pasai kami keluaqkan Pencuci Goyang Segar ni khas untuk orang pompuan yang masih dara, bakal - bakal pengantin dan yang dah berkawen. Pencuci miss V kami boleh bantu uols mencuci secara total. Maksudnya bukan setakat membersih tapi membasmi dari jangkitan bakteria..
.
So lepas ni tak yah lah nak pikir - pikir dah cari pencuci wanita lain? Sebab Pencuci Goyang Segar ni dah lengkap. Wajib try whatsapp 011 1123 3874 kot - kot kami boleh bantu. Muah!


1

[ MUKA LAWA PERSIS RATU CANTIK MUDA REMAJA TAPI MAHKOTA WANITA DAH MEREPUT ] .
.
Sedih sedih... Jangan ingat abang sayang tengok muka jer bila buka juling biji mata dia malam pertama aiyo..Tak takut ker uols abang sayang terus hilang selera terus beralih arah. Beralih arah ? Yang ni parah.. hang tak boleh marah.
.
.
Silap siapa nak salahkan siapa? Silap kita sendiri uols, jaga atas kemain sebab konon nampakkan tapi yang tersembunyi takpelah boleh cover. Tapi pasangan halal hang boleh ker hang cover. Seratus persennnnnn taklah jawabnya bak kata mummy. .
.
Rilex... cool... ada penawarnya. Tak yah pening nak jumpa bomoh banyak pantang larang tak boleh masuk bawah jemuranlah, sebulan jangan tengok cerminlah. Ni pantangnya mudah jangan skip pakai sebab kalau skip pakai nanti cik abang yang akan complainnnn. Yang luar biasa dia pasai Pencuci Goyang Segar ni hang yang pakai abang yang seronok.. shissssss rahsia rumah tangga uols. .
.
Dah cuba tak pencuci goyang segar? Kalau belum hampa wajib try. Tanya kami soalan bertalu - talu na ke 011 1123 3874 kot - kot kami boleh bantu. Muah! Makin bahagialah hang lepaih ni.


3

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


3

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


1

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


1

Kelebihan Precious Luxe : + Bau yang tahan lama lebih dari 24 jam hanya dengan satu semburan sahaja.
+ Halal dan sah solat tanpa perlu ragu-ragu atau was was.
+ Botol yang kecil dan elegant + Mudah di bawa ke mana-mana.
+ Jenis vaporisateur spray dimana anda hanya perlu picit sahaja.
+ Bau yang universal serta sangat unik.
+ Boleh dipakai oleh lelaki dan wanita.
+ Jimat dan sangat berbaloi.
.
.
Ingredients : Morning rose, Vanilla, Italian jasmine, White musk, Mandarine, Mimosa, Florentine iris dan Tunisian curacao.

Jenis perfume :EDP
Isi kandugan : 25ml
Harga : RM39
.
.
Whatsapp 011 1123 3874
Whatsapp 011 1123 3874
Whataapp 011 1123 3874


2

Kelebihan Precious Luxe : + Bau yang tahan lama lebih dari 24 jam hanya dengan satu semburan sahaja.
+ Halal dan sah solat tanpa perlu ragu-ragu atau was was.
+ Botol yang kecil dan elegant + Mudah di bawa ke mana-mana.
+ Jenis vaporisateur spray dimana anda hanya perlu picit sahaja.
+ Bau yang universal serta sangat unik.
+ Boleh dipakai oleh lelaki dan wanita.
+ Jimat dan sangat berbaloi.
.
.
Ingredients : Morning rose, Vanilla, Italian jasmine, White musk, Mandarine, Mimosa, Florentine iris dan Tunisian curacao.

Jenis perfume :EDP
Isi kandugan : 25ml
Harga : RM39
.
.
Whatsapp 011 1123 3874
Whatsapp 011 1123 3874
Whataapp 011 1123 3874


1

Kelebihan Precious Luxe : + Bau yang tahan lama lebih dari 24 jam hanya dengan satu semburan sahaja.
+ Halal dan sah solat tanpa perlu ragu-ragu atau was was.
+ Botol yang kecil dan elegant + Mudah di bawa ke mana-mana.
+ Jenis vaporisateur spray dimana anda hanya perlu picit sahaja.
+ Bau yang universal serta sangat unik.
+ Boleh dipakai oleh lelaki dan wanita.
+ Jimat dan sangat berbaloi.
.
.
Ingredients : Morning rose, Vanilla, Italian jasmine, White musk, Mandarine, Mimosa, Florentine iris dan Tunisian curacao.

Jenis perfume :EDP
Isi kandugan : 25ml
Harga : RM39
.
.
Whatsapp 011 1123 3874
Whatsapp 011 1123 3874
Whataapp 011 1123 3874


1

Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
📲Whatsapp 011-1123 3874


1

Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
📲Whatsapp 011-1123 3874


1

Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
📲Whatsapp 011-1123 3874


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


1

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


4

Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan. .
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874 .
.
📬POSTAGE EVERYDAY .
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


1

Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan. .
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874 .
.
📬POSTAGE EVERYDAY .
.
🚗FREE COD SHAH ALAM


5

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now 😘


1

#PROMORAYA - JUALAN SEMPENA RAYA 2018, DGN POTONGAN SEHINGGA 50% UTK BARANGAN byRCW, KINI DIBUKA!
.
.
Selamat.. Hari raya.. Hari utk kita bersuka ria.. Eh eh.. Ternyanyi pulak.. Hehehe.. Bukan ape.. Yelah raya dah dekat kan.. Jadi masa utk "melaram" pon hampir tiba lah maksudnya.. Nk berwangi-wangi.. Nk klit yg cerah.. Nk bg bdn muat baju kebaya.. Mcm2 lah nak.. Maklumlah, org pmpuan kan.. Heee...
.
.
OLEH SEBAB TULAH...
.
.
Kami buat #promoraya2018 ni.. Special utk uolls yg nk berwangi-wangi dan bercantik-cantik di hari raya nnt.. Semuanya dgn harga SETAHUN SEKALI jer tau.. X dpt dah lepas ni harga mcm ni...


1

#PROMORAYA - JUALAN SEMPENA RAYA 2018, DGN POTONGAN SEHINGGA 50% UTK BARANGAN byRCW, KINI DIBUKA!
.
.
Selamat.. Hari raya.. Hari utk kita bersuka ria.. Eh eh.. Ternyanyi pulak.. Hehehe.. Bukan ape.. Yelah raya dah dekat kan.. Jadi masa utk "melaram" pon hampir tiba lah maksudnya.. Nk berwangi-wangi.. Nk klit yg cerah.. Nk bg bdn muat baju kebaya.. Mcm2 lah nak.. Maklumlah, org pmpuan kan.. Heee...
.
.
OLEH SEBAB TULAH...
.
.
Kami buat #promoraya2018 ni.. Special utk uolls yg nk berwangi-wangi dan bercantik-cantik di hari raya nnt.. Semuanya dgn harga SETAHUN SEKALI jer tau.. X dpt dah lepas ni harga mcm ni...


1

#PROMORAYA - JUALAN SEMPENA RAYA 2018, DGN POTONGAN SEHINGGA 50% UTK BARANGAN byRCW, KINI DIBUKA!
.
.
Selamat.. Hari raya.. Hari utk kita bersuka ria.. Eh eh.. Ternyanyi pulak.. Hehehe.. Bukan ape.. Yelah raya dah dekat kan.. Jadi masa utk "melaram" pon hampir tiba lah maksudnya.. Nk berwangi-wangi.. Nk klit yg cerah.. Nk bg bdn muat baju kebaya.. Mcm2 lah nak.. Maklumlah, org pmpuan kan.. Heee...
.
.
OLEH SEBAB TULAH...
.
.
Kami buat #promoraya2018 ni.. Special utk uolls yg nk berwangi-wangi dan bercantik-cantik di hari raya nnt.. Semuanya dgn harga SETAHUN SEKALI jer tau.. X dpt dah lepas ni harga mcm ni...


1

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


3

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


1

🎉PROMO RAYA🎉
.
.
🔥COMBO SET
1 QURUS CHE TA
1 PENCUCI GOYANG SEGAR
.
.
💥RM 100
💥FREE POS SM
💥FREE GIFT
💥FREE COD SHAH ALAM
.
.
📱Whatsapp 011-1123 3874


1

@Regrann from @rozitachewan1 - BILAKAH KALI TERAKHIR ANDA MENGGUNAKAN PRODUK YANG TERBAIK UNTUK MISS V ANDA?!???.
.
Jangan sayang duit!!! .
SAYANGI DIRI ANDA!!!! .
#pencucigoyangsegarbyrcw @byrcw @byrcwtestimoni - #regrann .
.
📲Whatsapp 011 1123 3874 .
.
.
🚘FREE COD SHAH ALAM


1

Regrann @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
BILA KALI TERAKHIR ANDA MENGGUNAKAN PENCUCI YANG TERBAIK?? .
.
Sayangi tubuh badan anda !! .
#pencucigoyangsegarbyrcw @byrcwtestimoni @byrcw
.
.
📲 Whatsapp 011 1123 3874
.
.
🚘FREE COD SHAH ALAM


1

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp
・・・
BILA KALI TERAKHIR ANDA MENGGUNAKAN PENCUCI YANG BERKUALITI?? .
.
TOLONG HARGAI ASET TUBUH BADAN ANDA! .
#pencucigoyangsegarbyrcw @byrcwtestimoni @byrcw
.
.
📲 Whatsapp 011 1123 3874 .
.
.
🚘FREE COD SHAH ALAM


1