#produkterbaik

Instagram photos and videos

#produkterbaik#jerawat#jeragat#malaysia#chlushbydrk#chlush#imkk2018#imkkmac2018#kotabharu#drkkosmetik#drk#gojessmojess#mmmmac2018#solitemolite#drkno5#kulitgelap#kulitkusam#eczema#psoriasis#kulitsensitif#sakiturat#kurusbadan#parutjerawat#resdung#putihkulit#HaiyanBeautySoap#bazarpaknil#pelangsing#produk

Hashtags #produkterbaik for Instagram

Tak nak kurus ke cik abam cik adik oiii ?? Mesti nak kan?? Lebih2 lagi dapat pakai baju cantikkk di hari raya.. FULAAAMMAAKKKKKK Cunnn oiiiii .. cunnn sangat2๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak tahu rahsia cepat kurus ?? Meh wassap sis tau skrg . .
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite#produkterbaik #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #imkk2018 #chlush #chlushbydrk #mmmmac2018 #malaysia

Ws admin MIELA .
+6018_9121599๐Ÿ“ฒ
.
FB PAGES - CHLUSH


2

Done postage hari ni. Jom jom lekaih order mascara, nanti habis packaging lama, tak dapat dah harga RM59. .
.

Ada yang berminat?
Jangan malu malu nak tanya kami, kalau nak segak dan lawa mai rojer kami ๐Ÿ˜˜
.
Mai Whatsapp
017- 870 5159
017- 870 5159
017- 870 5159
.
#norafurlamascara #mvm #megavolumemascara #norafurlakedah #norafurlaterbaik #norafurlaalorjanggus
#norafurlajitra
#norafurlaayerhitam
#norafurlajerlun #norafurlaalorstar #norafurlamascaraoriginal #norafurlamascaraori #tipskecantikan #cantik #produkhot #mascara #takyapakaibulumatapalsudah #norafurlaterbaik #norafurla #produkterbaik #murahmurah #segakmelawa #bazarpaknil #murahmurah #puashati #douya #mascarafibre
#takkenalmakatakcinta #gengarnie #genganachot


0

Yang Mana belum ambil audela pagi tadi, lepas tu acah-acah minum je untuk lapik perut, sempat lagi nak amik audela sebelum lunch japgi.
.
Lengkapkan dirimu bersama audela!
.
#audelabyNadZainal #audeladamansara #audelaselangor #audelamurah #promoaudela #sayajualaudela #sayajualaudelamurah #nakcantik #nakslim #nakputih #nakkurus #produkterbaik #sayajualsayapakai


0

Betapa bahagianya kalau kita sebagai anak boleh menjaga kedua ibu bapa kita.. Kalau mereka boleh menjaga 10 orang anak mengapa tidak kita???
.
Jus Khasiat Lega Vโ€™asia merupakan minuman campuran 5 ramuan utama iaitu Madu, Lemon, Bawang Putih, Halia dan Cuka Epal serta 12 ramuan tambahan lain yang mempunyai pelbagai manfaat untuk kesihatan tubuh badan.
.
WHATSAPP 012-9691289 / 019-9691302 utk pesanan pos dgn harga DISKAUN!๐Ÿ˜˜ #produkberkualiti #produkterbaik #produklakukeras #produkberkualiti #produkberkesan #mehpmsayalaju2 #mehpmsaya #hargaberkualiti #sale #kl #hargamampumilik #hargaberpatutan #sangatberkesan #sangatberkualiti #whatsapp0129691289 #bazarpaknil #whatsapp0199691302 #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #erezeki #trending #terapiinstagram #terapiinsta #shahalam


0

.
๐ŸŒผVital Skin produk booster whitening berbentuk chewable yg plg berkesan. Hanya kunyah sahaja. Sgt mudah!!!.
๐ŸŒผ "Bukan setakat LUARAN sahaja kena CUN tapi DALAMAN pun kena jaga dengan MANTAP"
.
Kesan pemakanan
๐Ÿ’‹Membantu untuk menjaga kulit Serta Awet Muda.
๐Ÿ’‹Membantu menghilangkan Jerawat Dan Jeragat.
๐Ÿ’‹Membantu mencerahkan seluruh badan
๐Ÿ’‹Membantu menutup pori muka
๐Ÿ’‹Membantu menghilangkan masalah keputihan berlebihan.
๐Ÿ’‹Melancarkan perjalanan darah haid
๐Ÿ’‹Membantu mengurangkan kesakitan ketika datang bulan.
๐Ÿ’‹Membantu perbaiki sel-sel kulit yang rosak.
.
Untuk info lebih lanjut boleh follow ig kami atau terus wasap untuk mendapat promosi terkini
@duolife_hq
0177272349 @ 0177272346
.
#produkmalaysia #jusderama
#JusKhasiat
#produkkesihatan #tearerama
#bestquotes #daunrerama
#kekalsihat #sabunputih
#produkterbaik


0

CLOSE UP feedback sebelah(boleh refer previous post utk baca conversation)
.
Alhamdulillah happynyaa cust ni dalam 5 sachet dah nampak kesan ketara tau.
.
Dia cakap minum air yg banyak utk kesan yang cepat.Takde yang mustahil kan?. Rajin dengan tak je.Nak kesan yang cepat kena lah konsisten cuollss๐Ÿ˜
.
Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945
.
#bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz


0

HANYA 5 SACHET SAHAJA! ๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah happynyaa cust ni dalam 5 sachet dah nampak kesan ketara tau.
.
Dia cakap minum air yg banyak utk kesan yang cepat.Takde yang mustahil kan?. Rajin dengan tak je.Nak kesan yang cepat kena lah konsisten cuollss๐Ÿ˜
.
Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945
.
#bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz


1

.
Pagi ni rina nak share bahan yg ada dalam Glowing Cushion by Allura salah 1 daripadanya adalah dari vitamin e & vitamin c.
.
Kenapa perlu ada Vitamin E & C
.
Sbb Vitamin E & C ni penting dalam membantu untuk merawat sel muka yang dah rosak tu. especially yg ada masalah parut jerawat & kulit kusam. Nak cari cushion, kena tahu dan bijak dlm memilih.. jgn pkai hanya utk nampak cantik je, penting juga utk korang tahu bhn tersebut dpt merawat kulit. maksudnya memakai sambil dpt merawat kulit..๐Ÿ˜
.
Seperti yg kita tahu Vitamin C adalah vitamin yang paling penting dalam badan sebab tinggi dengan kandungan anti-oksidan. tetapi utk kulit muka, vitamin C bagus untuk merawat jeragat dan melasma. .
Jadi, Nak cantik sambil merawat kulit muka?? why not korang try glowing cushion ni.. nak tahu detail, blh wasap rina 0173093139 ๐Ÿ˜˜


2

SERBUK VITAMIN C ASLI

Ramai juga yang tanya. Kenapa dalam serbuk bukan tablet?
Sebab dalam serbuk lebih cepat larut berbanding falam tablet. Jadi lebih cepat tubuh badan serap vitamin c ๐Ÿ˜‰

Nak order? Wassap zila 0145221069

#leaderallura #allurahq #codkotabharu #pakaisambilmerawat


2

FERYAL ARGAN OIL
-kebanyakkan wanita dan lelaki dewasa ini yg berusia 27thn ke atas akan berisiko
mengalami rambut gugur dan beruban.
Tambahan yg selalu stres akan lebih berisiko.
Jika anda mengalami :
*rambut gugur
*rambut jarang
*uban sebelum usia
*kegatalan kulit kepala
*cuba guna FERYAL ARGAN OIL rata2 pengguna bagi feedback 3 hari dah nampak kesan.
RM55
๐Ÿ“ฒ0179892528
#feryalarganoil_solusi_masalahrambut
#feryalarganoilmurah
#feryal_rambutlebat_menawan
#sayapakai#sayajual
#kosmetikori #kosmetikmurah #jualkosmetik #kosmetikready #sayajualprodukkecantikan #barangmalaysia #bazaarmalaysia #bazarpaknilmurah #syjualonline #sayajual #syjualmurah #bazaronline malaysia #nakcantik #produkterbaik #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #fashionvalet #zalora


0

PERFECT BOOSTER SERUM
-5X ganda mencerah dan menutrisikan kulit -dapat memudarkan flek hitam
-dapat melambatkan tanda2 penuaan
-mengatasi masalah kulit kusam.
-antioksidan.
-memberi kelembapan maksima pada kulit
RM95
๐Ÿ“ฒ0179892528
#luffiya_serum_booster
#lufffiyaterbaik
#luffiyaskincare_glowingset
#kosmetikori #kosmetikmurah #jualkosmetik #kosmetikready #sayajualprodukkecantikan #barangmalaysia #bazaarmalaysia #bazarpaknilmurah #syjualonline #sayajual #syjualmurah #bazaronline malaysia #nakcantik #produkterbaik #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #fashionvalet #zalora


1

DYXY SET ORI 3 IN 1
-melembapkan muka ,sesuai untuk kulit kering dan mengelupas
-effect glowing serta merta
-bau green tea yg wangi dan fresh
-mengecutkan jerawat.
-tak berminyak dan bercapuk
-hasil yang mengagumkan.
RM120
๐Ÿ“ฒ0179892528
#dyxy_makeup_glowingflawless
#dyxy_makeup_glowingflawless
#dyxy_setcantikjelita
#kosmetikori #kosmetikmurah #jualkosmetik #kosmetikready #sayajualprodukkecantikan #barangmalaysia #bazaarmalaysia #bazarpaknilmurah #syjualonline #sayajual #syjualmurah #bazaronline malaysia #nakcantik #produkterbaik #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #fashionvalet #zalora


0

VIBRANT LONG LASTING NOURISHING HAIR COLOR ๐Ÿ’†โ€โ™€๏ธ๐Ÿ’ฏnatural no HARSH chemicals ๐Ÿ’†โ€โ™€๏ธNatural Conditioner to strengthen ur hair
๐Ÿ’†โ€โ™€๏ธAnti Bacterial properties to combat scalp n dandruff ๐Ÿ’†โ€โ™€๏ธFull coverage off grey hair

#hennatreatment #serialam #masaimurahmurah #masai #johorian #hairloss #hairtreatment #produkterbaik #pasirgudang #rosepetals #rosepetals๐ŸŒท #henna #hairloss
#baldness #bukitdahlia #permas #masai #hotoil #rambutgugur #rambutlebat #hennacolor #haircolor #herbalhair
www.wasap.my/60127139801


0

BENEFITS OF THREADING โœ”๏ธ Very accurate and precise โœ”๏ธ Quick and inexpensive โœ”๏ธ No chemical used
โœ”๏ธ Suitable for sensible โœ”๏ธSlow regrowth

#threadingeyebrows #serialam #masaimurahmurah #masai #johorian #threading #produkterbaik #pasirgudang #rosepetals #rosepetals๐ŸŒท #eyebrows #eyebrowthreading #permas #cabutbulu #nakcantik #nakcantikkenarajin #bukitdahlia#permas #masai
www.wasap.my/60127139801


0

Anda remaja yang sedang meningkat usia?
Seiring perkembangan usia, masalah jerawat selalu tak lari kan? Akak tahu sangat sebab akak pun pernah remaja (dan masih remaja ๐Ÿ˜œ)
.
So set gabungan cleanser + skinvigorate brush ini adalah solution utk adikยฒ yang sedang di alam remaja! Skincare terbaik utk anda yang berusia 24 tahun kebawah.
.
Kakakยฒ or abangยฒ yang baca post ni pon bole hadiahkan set ni pada adikยฒ. Mesti dorg suka sangatttt! ๐Ÿ˜
.
.
Love ๐Ÿ˜
Nur Shuhada Nazri
019.554.3498
Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #MaryKayMalaysia #marykayipoh #marykaylipstic #marykayproducts #setcombo #combomarykay #SkinvigorateBrush #cleanclear #cleanser #tenagers #remaja #MajalahPengantin #majalahremaja #botanicaleffects #mkmenskincare #BeautyConsultant #ilovemarykay #janganmengata #fattzura #igers #skincareclass #tools #produkterbaik #gift #Hantaran #makeup #mua


0

Assalammualaikum selamat pagi yall.

Alhamdulillah cust. grab #karysmaskinnymocha. Walaupun baru first time nak cuba. Semoga dipermudahkan dan bermanfaat. Terima kasih yunk.

Sapeยฒ nak slim melim, wajib nau cuba Skinny Mocha by Karysma - Tripple Fatbunner Booster

Diiktiraf oleh pakar diet antarabangsa!

#karysmaskinnymocha
#skinnymochamalaysia
#1stinmalaysia
#produkkarysma #kopikurus
#produkterbaik
#barangbaik #menjadi #berkesan #kopidetox #pencintakopi #sayajual #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #igshopmalaysiamurah #igshoponlinemalaysia #igshopmalaysia #igersmalaysia


0

GLOW CUSHION ALLURA ๐Ÿ˜
.
Lepas tgk video founder Allura ni pakai glow cushion, mashaAllah tgk effect di pipi tu mmg glowing gila tau..Dan kak Tiya sendiri dah cuba memang syok sgt glow cushion terbaru ni ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Apa yg best sangat3 dengan glow cushion ni?
.
๐ŸŽ€ Takde silikon , tak menutup pori
๐ŸŽ€ Walaupun takde silikon, still boleh cover elok
๐ŸŽ€ Tidak berminyak
๐ŸŽ€ Water based
๐ŸŽ€ 3 in 1 ( cooling, uv protection, Moisturize)
๐ŸŽ€ Tahan 2-3bulan
๐ŸŽ€ Sesuai utk semua jenis kulit
.
Harga promosi sempena pelancaran masih valid ya syg2 semua..dapatkan sekarang dgn kak Tiya bsm free gift pecah parcel ๐Ÿ˜๐ŸŽ๐Ÿ˜๐ŸŽ
.
Whtsapp HOTLINE 0122000251 โค๏ธ .
#NewProduct
#GlowCushion


2

Kami panggil ni โ€˜teh o bengโ€™ a.k.a teh pekat and kosong. Ade orang suka โ€˜kopi o bengโ€™ sebab nak rasa segar pepagi.
Masing-masing punya pilihan kanss! Haha
.
Yang kami tahu, teh kami almost zero kalori and result? Makaihhhh segar gilaaa mataaa ๐Ÿ‘€ haha .
.
Today gonna be an awesome day! #keepgoing and #keeppushingforward ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž #herbalifecoach #teamsurikurus


2

Asalamualaikum, selamat pagi
Sahabat yang di Rahmati ALLAH Subhaanahu Wa Ta'ala *ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุงู„ู„ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู’ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู* *๏บญูŽ๏บฟ๏ปด๏ปจ๏บŽู ๏บ‘๏บŽ๏ปŸ๏ป ู‘๏ปช ๏บญูŽ๏บ‘ู‘ูŽ๏บŽู‹ , ๏ปญูŽ ๏บ‘๏บŽ ๏ปนู ๏บณู’๏ปผ๏ปกู ๏บฉู๏ปณู’๏ปจ๏บŽู‹* , *๏ปญ๏บ‘ู๏ปคู๏บคูŽ๏ปคู‘ูŽ๏บชู ๏ปงูŽ๏บ’ู๏ปดู‘ูŽ๏บŽู‹ ๏ปญูŽ๏บญูŽ๏บณู๏ปฎู’๏ปปู‹*, *๏บญูŽ๏บู‘ู ๏บฏู๏บฉู’๏ปง๏บŽ ๏ป‹ู๏ป ู’๏ปคู‹๏บŽ ,๏ปญูŽ๏บ๏บญู’๏บฏู๏ป—๏ปจ๏บŽู’ ๏ป“ูŽ๏ปฌู’ู…ู‹ุง*, *๏บ๏ปฃ๏ปด๏ปฆ ๏ปณ๏บŽ ๏บญูŽ๏บู‘ูŽ ๏บ๏ปŸู’๏ปŒูŽ๏บŽ๏ปŸูŽ๏ปคู๏ปดู’๏ปฆ*
ูŽ
Kami ridho ALLAH sebagai Tuhan kami Dan agama Islam itu sebagai agama kami, Dan Nabi Muhammad itu sebagai Nabi dan utusan ALLAH.

Ya ALLAH, tambahkanlah ilmu pengetahuan kami dan berilah kefahaman. Ya ALLAH kabulkanlah doโ€™a kami ini.
Aamiin Ya Rabbal Alamiin.
.
.
#attoyyibahfoodindustry #kurma #attoyyibahfoodindustry #makanansunnah #jomsihat #minuman #produk #produkhalal #produkterbaik #muslim #muslimproduk


0

Assalamualaikum. Pagiii! Dah bekfess ke??.
Jomss pagi ni anis nak tunjuk testimoni bergerak DS anis! ๐Ÿ‘‡
.

TESTIMONI: JERAWAT DIDAHI HILANG, KULIT LEBIH CERAH! HANYA SAPUAN NIPIS DAH CERAH GLOWING. ๐Ÿ˜
.
.
Feedback dari #Adaralover! Katanya sedara mara kulit ketara berbeza dari dulu. Sekarang jerawat takde, makin cerah glowingg. Siap kakak tolong promote pakai apa. Amboi! Hihi nampak dah jadi testimoni bergerak pulak dia. .
Besttkannn? Apa lagi, jom berAdara! Sambil cantik sambil merawat kulit wajah โค๏ธ
.
Jum nak cantik kulit terawat meh wasap aniss ๐Ÿ˜‰
.
.
#EHPSdihati #adarafoundation #Adaralover #Adaraseries #produkterbaik #produkkulit #produkwajah #foundationno1 #pelembab #spf #rawatkulit #cantiksambilmerawat #testimoniadaralover #testimoni #feedbackcustomer #dropshipmalaysia #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #KL #coverparut #jeragathilang #Jerawat #Sale #like4like #kualalumpur #alhaalfacosmetics #janganmengata #terapiinstagram #ajimaura


1

Ramai yang tanya belleza collagen ni mcm mana bentuk dia? Cecair utk minum ke, pil ke, tablet ke, inject2 ke ape ?
.
Ha tengok gambar atas ni๐Ÿ‘†๐Ÿผ belleza collagen ni berbentuk serbuk tau. Nak makan pon senang je. Koyak sachet tu, tuang serbuk dalam mulut. Kalo rasa xleh nk kemam bancuh je dlm gelas mcm video kat bawah ni.
.
Rasa macam mana? Rasa masam masam manis. Mcm makan gula2 lotย 100ย manggo tu. Tau x ? Xtau google cepat, hehe.
.

Ade ppe lg x paham? Meh wasap k.lynda +6011-39984945, kite sembang2 sana, sape ws sis bg discount.
.
#bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz


2

T kasih di atas sokongan anda. Di sepanjang LAZADA BIRTHDAY FESTIVAL ini, pelanggan utrujah akan mdpt diskaun tambahan RM50. Sila masukkan code voucher : utrujahLAZ50 (diskaun RM50 dgn min perbelanjaan sebyk RM150). Sah dr 22/04/2018 sehingga 08/05/2018.

www.lazada.com.my/utrujahmarketing


2

Pilihan combo terbaik
Sebelum ramadhan n sebelum raya jom la grab sekarang!!!
Limited nie....
Berminat Dm n ws 0197751304 saye.
ID NE 70471 Amanina.
#cuckooterbaik #cuckoomalaysia #cuckoomalaysiaonline #jombelidengansaya #jompilihcuckoo #comboterbaik #produkkualititinggi #produkterbaik #kebaikanseisikeluarga #visitmyigmalaysia #myinstashop #myinstagram #seluruhmalaysia


2

.
โค๏ธGLOW CUSHION ALLURAโค๏ธ Berita gembira kat semua Allura lovers yang mana dah lama nantikan kemunculan baby best ni, dah boleh start melawa dengan cc cream paling best nie harini. .
Apa yg best sangat3 dengan glow cushion ni? .
๐ŸŽ€ Takde silikon , tak menutup pori
๐ŸŽ€ Walaupun takde silikon, still boleh cover elok
๐ŸŽ€ Tidak berminyak
๐ŸŽ€ Water based
๐ŸŽ€ 3 in 1 ( cooling, uv protection, Moisturise)
๐ŸŽ€ Tahan 2-3bulan
๐ŸŽ€ Sesuai utk semua jenis kulit.
Nah rina belanja video cara apply n menutup cela guna Glow Cushion nie, nampak flawless kan.. Senang & cepat je.. Sesuai utk mereka yg terkejar2 nk ke tempat keje & student kena grab glow cushion.
Sebarang order boleh terus wasap ai okie ๐Ÿ˜˜ 017-3093139


5

Ready stock!!!
Paket
PENINGGI BADAN
PENGGEMUK BADAN
PEMUTIH WAJAH
PELANGSING WAJAH
DLL

Produk tiens adalah produk terbaik untuk memberikan solusi masalah anda 100% terbukti bagi kalian yang tinggi badannya kurang atau berat badannya kurang dll jangan khawatir
Sangan cocok dan tepat sekali anda mengkonsumsi produk herbal dari tiens
Info lebih lanjut
WA:088218553469

#peninggibadan#penggemukbadan#pemutihwajah#pelangsing#peninggi#penggemuk#pemutih#pelangsing#solusi#produkterbaik#tiens#terpercaya#tanpaefeksamping#hitz#termurah


0

#flyersmurah #flyersmalaysia #flyersprinting #cetakflyers
.
Ada nak promote barang ke?!
โœ—pun sebarkan kebaikan produk?!
Atau hebahkan iklan perniagaan anda?!
Flyers kan ada?! Bleh diedarkan ke rumahยฒ!
.
โ˜…Berminat?!โ˜…
Whatsapp / Telegram โ†ญ +6016-7596280 (Rien)


3

Testimoni yang order Kezia Skin Expert hari ini sista ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Yuk Capcus siapa yang mau perawatan pakai Kezia Skincare yang aman dan sudah berverifikasi Bpom. Ibu hamil dan menyusui bisa pakai, bikin wajah cerah jadi cerah dan glowing.

Untuk konsultasi dan pesan produk bisa hubungi nomor di bio atau datang langsung ke klinik Kezia Skin Care Cempaka Putih Jakarta Pusat
#Keziapusat #keziaclinicjakarta05 #keziaclinic #keziaskinexpert #keziaoriginal #keziaskincare #keziajakarta #keziaskinexpertjakarta #produkindonesia #creampemutihwajah #keziaalami #creampencerahwajah #creamwajahBpom #whiteseries #acneseries #alami #halal #glowing #cantikalami #skincare #perawatanwajah #perawatanbody #keziacliniccempakaputih #produkherbal #produkterbaik

Kezia Skin Care Clinic

Jl.Cempaka Putih Raya No.118A (Jakarta Pusat)
Telp. 021- 22420777
Wa : 0878 8388 5656
Line: keziaskincare_pusat
Shopee:keziaskincarepusat

RESELLER VERY WELCOME


1

CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna)
.
Parut hilang terussss ๐Ÿ˜ nampak tak ? Gambar sebelum tu bertepek bekas parut jerawat. Gambar after tu bersih je skin dia.
.
Happy customer ni. Siap tak sabar nak repeat order. Dia baru consume tak habis 1 box belleza lagi. Nak tengok lagi testimoni berjaya ?
.
Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945
.
#bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz


0

BERKESAN SANGAT ! NAK REPEAT ORDER LAGI ๐Ÿ˜
.
Orang cakap, kalau nak tahu poduct tu berkesan ke tak bila ada ramai customer yang repeat order. Yelah, barang mahal, siapa yang nak bazir duit kalau tak berkesan kan ?
.
Kalau lepas 1 box je dah nampak kesan, awak patut teruskan hingga 3box keatas. Sebenarnya nak betul2 nampak berkesan kene consume 6 bulan berturut2. Barulah kesan tu betul2 ketara.
.
Tak yakin nak cuba ? Whatsapp k.lynda +6011-39984945 dulu.Sis akan bantu selesaikan masalah awak ๐Ÿ˜™
.
#bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz


0

Dalam gambar ni sis tunjukkan bahagian bawah Mya Pinkish Compact Powder yakni ada cermin & span๐Ÿ˜‰ Atas ofcourse lah ada bedak Mya Pinkish Compact Powder daebak hehe๐Ÿ˜
.
.
Grab your Mya Pinkish Compact Powder now!
.
.
๐Ÿ’ฐ RM 60 free postage
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 011-23668583
๐Ÿ’ป Instagram @allura_byswordlady
๐Ÿ’ป Facebook : Allura KL (By Swordlady)
๐Ÿš— COD : Cheras, Maluri, Ampang
.
.
Manfaat Mya Pinkish Compact Powderโคต๏ธ
โค๏ธ Mengandungi SPF35
โค๏ธ Tahan lama, 8 - 12 bulan
โค๏ธ Mengandungi Vitamin C + Vitamin E
โค๏ธ Memberi efek pinkish & glowing pada wajah
โค๏ธ Mencantik sambil merawat luka pada kulit muka
โค๏ธ Mesra wudhu', tanpa silikon (silikon menyebabkan air terhalang untuk terus masuk ke kulit muka)
.
.
#CODcheras #MyaPinkishCompactPowderCheras #MyaPinkishCompactPowder #AlluraCheras #sayajual #sayajualproduk #produkecantikan #produkterbaik #makeup #muamalaysia #terapiinstagram #jerawat #jeragat #vitc #kulitcantik #kulitsihat #babyctdk #modelmuslimah #instafemes #makeupmurah #borongmakeup #kosmetikmurah #bihangirlymakeup #artismalaysia


1

Haaa inilah bahan-bahan hebat yang ada dalam Mya Pinkish Compact Powder ni!โค๏ธ Semuanya teramat-amat baik untuk merawat kulit serta untuk kesihatan kulit. InsyaAllah sangat selamat untuk digunakan๐Ÿ™†๐Ÿป
.
.
Grab your Mya Pinkish Compact Powder now!
.
.
๐Ÿ’ฐ RM 60 free postage
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 011-23668583
๐Ÿ’ป Instagram @allura_byswordlady
๐Ÿ’ป Facebook : Allura KL (By Swordlady)
๐Ÿš— COD : Cheras, Maluri, Ampang
.
.
Manfaat Mya Pinkish Compact Powderโคต๏ธ
โค๏ธ Mengandungi SPF35
โค๏ธ Tahan lama, 8 - 12 bulan
โค๏ธ Mengandungi Vitamin C + Vitamin E
โค๏ธ Memberi efek pinkish & glowing pada wajah
โค๏ธ Mencantik sambil merawat luka pada kulit muka
โค๏ธ Mesra wudhu', tanpa silikon (silikon menyebabkan air terhalang untuk terus masuk ke kulit muka)
.
.
#CODcheras #MyaPinkishCompactPowderCheras #MyaPinkishCompactPowder #AlluraCheras #sayajual #sayajualproduk #produkecantikan #produkterbaik #makeup #muamalaysia #terapiinstagram #jerawat #jeragat #vitc #kulitcantik #kulitsihat #babyctdk #modelmuslimah #instafemes #makeupmurah #borongmakeup #kosmetikmurah #bihangirlymakeup #artismalaysia


0

Stress sangatt bila orang tegur muka nampak tua dari usia ๐Ÿ˜ญ

Aloloo tamo giteww saiiyunk2. Rilek la. #WD kan hadoooo.
Kandungan Aminopropyl Ascorbyl Phospates , tudiaaaihh tegeliat lidah ๐Ÿ˜… dan Glutathione dalam WD ni boleh melambatkan proses penuaan taww.
So, apa lagi. Jangan biar hari muda mu mendahului waktu yang sepatutnyaa. Ahaksss. Tengok kak yan kita yang cantik maness ni, dah bertahun mencalit. Memang wowww angatttt. ๐Ÿ˜

Meh whatsapp mia untuk dapatkan #produkterbaik ni
๐Ÿ’˜wasap.my/+60149985262๐Ÿ’˜

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#cubadulubarutahu
#FreePostageSeluruhMalaysia
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan


0

Ini dia produk yang dari TIENS
Dengan produk yang berbagai macam seperti:
-PENINGGI BADAN
-PENGGEMUK BADAN
-PEMUTIH WAJAH
-PELANGSING
-DLL

dan bagi temen-teman yang ingin daftar jadi AKPOL, AKMIL, TNI ,POLISI ,PRAMUGARI dll
Kami punya solusi untuk anda yaitu dengan mengonsumsi satu produk dari tiens yang banyak banget manfaatnya sesuai dengan kebutuhan yang temen-temen inginkan โ€ขSeperti kecil badan/berat badan kurang kami punya produk PENGGEMUK BADAN โ€ขKurangnnya tinggi badan kami punya produk PENINGGI BADAN โ€ขIngin wajah lebih cerah dan bersih kami juga punya produk yaitu PEMUTIH WAJAH โ€ขDan bagi wanita ataupun pria yang memliki badan berlebih atau gemuk kami punya solusi untuk anda yaitu dengan mengonsumsi sebuah produk dari kami yaitu PELANGSING BADAN

bagi temen-teman yang ingin punya badan ideal ataupun bersih wajahnya tenang saja jangan khawatir kami punya produk terbaik dari tiens
Seperti produk yang ada di atas

Info:๐Ÿ“ฒ:08972546162

#peninggibadan#penggemukbadan#pelangsingbadan#pemutihwajah#peninggi#penggemuk#pelangsing#pemutih#solusi#solusiterbaik#produkterbaik


0

#testimoni #testimonial #testimonicustomer #testimonipelanggan
.
Waa... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ thank you cik sebab sudi share video testimoni Magic Mug tu berfungsi! Sebelum tu siap tanya...
.
"Tidak pecah kah kalau tuang air panas"
.
Insya Allah โœ—pecah cik sebab ia seramik & menggunakan teknik pemanasan haba untuk kuarkan gambar / design tu! Siap puji cantik lagi! Muehehehe... ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž


3

Ingin jadi seperti mereka tapi ada masalah seperti tinggi badan kurang atau berat badan kurang dll
Okey jangan khawatir,jangan risau kamu punya solusi terbaik untuk anda solusi produk terbaik untuk anda produk tiens yang terbukti 100% hasilnya
Produk ini sangat tepat untuk mengatasi masalah kesehatan atau fisik anda
Produk terbaik ini ada berbagai macam seperti
โ€ขPENINGGI BADAN
โ€ขPENGGEMUK BADAN
โ€ขPEMUTIH WAJAH
โ€ขPELANGSING
DLL

INFO
๐Ÿ“ฒ0897-2546-162

#peninggibadan#penggemukbadan#pemutihwajah#pelangsing#peninggi#penggemuk#pemutih#pelangsing#solusi#produkterbaik#tiens


0

Ready stock!!!
Paket
PENINGGI BADAN
PENGGEMUK BADAN
PEMUTIH WAJAH
PELANGSING WAJAH
DLL

Produk tiens adalah produk terbaik untuk memberikan solusi masalah anda 100% terbukti bagi kalian yang tinggi badannya kurang atau berat badannya kurang dll jangan khawatir
Sangan cocok dan tepat sekali anda mengkonsumsi produk herbal dari tiens
Info lebih lanjut
๐Ÿ“ฒ0897-2546-162

#peninggibadan#penggemukbadan#pemutihwajah#pelangsing#peninggi#penggemuk#pemutih#pelangsing#solusi#produkterbaik#tiens


0

Ready stock!!!
Paket
PENINGGI BADAN
PENGGEMUK BADAN
PEMUTIH WAJAH
PELANGSING WAJAH
DLL

Produk tiens adalah produk terbaik untuk memberikan solusi masalah anda 100% terbukti bagi kalian yang tinggi badannya kurang atau berat badannya kurang dll jangan khawatir
Sangan cocok dan tepat sekali anda mengkonsumsi produk herbal dari tiens
Info lebih lanjut
๐Ÿ“ฒ0897-2546-162

#peninggibadan#penggemukbadan#pemutihwajah#pelangsing#peninggi#penggemuk#pemutih#pelangsing#solusi#produkterbaik#tiens


0

Hai uols.
.
Pening dan runsing dengan gejala masalah jerawat, parut jerawat dan kulit muka berminyak??? Stress sampai nak tidur malam pun tak lena dek memikirkan nasib??? Chill and relax okey! Sebab Inspired Cleanser Collagen dan Inspired Serum Anti-Aging Whitening dari D'Ratu White mampu untuk menyelesaikan masalah anda dalam masa 2 minggu.

Whatsapp 0122607885 for order okey lovelies!. Meh admin nak muah ciked hihihi.

p/s admin tak ada kena mengena dengan AJS taww.
#dratuwhite #dratuwhitehq #dratuwhiteinspiredcleansercollagen #dratuwhitestokis #luluskkm๐Ÿ’ฏ #penggunabijak #buatanmalaysia #flawlessskin #putihmulusgebu #produkterbaik #ramadhan #syawal #agent #stokistwanted #dropshipping #yuzizam #lovebird


0

The end of the page