#projekstg

Instagram photos and videos

#projekSTG#ProjekSTG#2GAJIsebulan#CATchampions#projekstg#Malaysia#Indonesia#JunExcellent#JakartaFreeLepasNiKita#MencariBisnesPartnerIndonesia#SetPKP#FALCON200KSEBULAN#FALCONempire#kopiviral#mincha#0139425956#MieJaaBridal#MieJaaDTouch#elitkingdom#Businesswithpleasure#raya2018#PROJEKSTG#SHOM#minkaffe#Themagicofparttime

Hashtags #projekstg for Instagram

Home sweet home ~ salam syawal ke-5. Korang...burasak, rendang sama ayam masak liku’ masih ada lagi di rumah? Kak EL baru ada mood nak masak esok πŸ˜†πŸ˜πŸ˜¬. Hari ni prepare bahan2 sj. 4hari lupa kak EL jalan pulang ke rumah. Asyik bertamu ke rmh sanak saudara. Keluarga besar kan, mmg ambil masa panjang berkunjung.
Yang masuk office hari ni, selamat bekerja. Saya prefer kerja dari rumah saja. Dulu mmg punch card jg di Jabatan Hutan 4tahun lepas, tapi bila sdh ada pilihan, melepaskan jawatan sebagai pegawai peyelidikan tu lebih awal. Ingatkan sampai berpencen, rupanya lebih singkat gantung kompas dan stokin pacat ☺️. So, pagi ni prepare list order biznes partner yg belum punch masa raya pertama, ke-2 dan ke-3. Semalam dah ada khabar berita STG tapau 6flight ke Swiss Paris dan Germany πŸ‘πŸ‘πŸ‘. TAHNIAH korang yg qualifier !!! Kak EL tapau 2tiket Free bersama 7org biznes partner dari SABAH. Ni honeymoon kali yg keberapa sdh ni? πŸ˜‚
Bulan june adalah bulan pertama untuk trip ke JAKARTA FREE TRIP. Jadi mari kita legan buat kerja sampai dapat πŸ’ͺ

BizOnline | RM47 #Malaysia
BizOnline | IDR 150.000 #Indonesia
Program #2GAJIsebulan
#ProjekSTG #CATchampions


0

Assalamualaikum.
Selamat pagi.
#ProjekSTG
#GerobokAs


0

Semalam consume ubat & some supplement..getting a lot more better today than yesterday.
Semlm dapat tips raya2 masyuk dari CDM... Mamai2 smlm but successfully apply salah satu tips tu. Natijahnya? Ticer Lenn dapat kongsi manfaat untuk org lain & yg best nya orang tu mahu rasa sendiri.

Best feeling ever.. Kita berOnline sambil berkongsi Tips, pengalaman, IlMU utk kebaikan bersama kan.
Follow Mentor-Duplikasi-Aplikasi-Berjaya! [ IheartSTG ]

GOOD MORNING!

#positivevibesonly
#projekstg


0

Semoga urusan mak di permudah kn...
Hope penyakit mak x serius dan bole sembuh seperti sedia Kala...Insyaallah pg ni otw blik jb...semoga urusan keluarga ku di permudah kn...amin...Assalamualaikum..
selamat pg... #projekSTG


0

Budak-budak pun boleh minum Min Kaffe.. Sapa kata budak x boleh minum Min Kaffe...???
Lagi2 klo anak yg aktif dgn aktiviti sukan , lebih bertenaga dan x cepat lesu..
Sy tengok antibodi ank sy pun lebih kuat dan x mudah demam walau latihan bola dlm cuaca panas atau hujan..πŸ˜πŸ‘πŸ‘ Sebab tu kami satu family dh mnjadi pengemar Min Kaffe ni..sbp kami tau sangat bermanfaat utk tenaga seharian kami.. Sy sntiasa ada stock..sbp sy guna sy jual..
Nak dptkan dgn sy pun boleh..
Hubungi je Rabeka Meon di talian
πŸ“ž-01127221714

Biz Online | Modal RM 47 | RP 150,000
PERCUMA produk bernilai RM111
#projekSTG #CATchampions
Program #2GAJIsebulan #JunExcellent
#Malaysia #Indonesia


0

BAJU KESAYANGAN DAH MUAT KEMBALI!!😱😱😱 Kredit to Norhayati Jusoh

Senyum lebar Sis Yati kita ni..
Dah muat pakai baju kesayangan beliau zaman bujang tanpa 'lemak' yg x diingini !!!😍😍😍 Lemak kat perut & peha tu mmg yg paling degil nak di'hapuskan'.. Tapi bila sarung jak korset magic ni, sekejap jer lemak yg degil tu hilang!!!😱😱😱 Yang paling best dan ketara..lepas sarung je, xde rasa sakit belakang..rasa mcm dpt support yg sgt kuat!
Ditambah pula Sis Yati ni mmg amalkan set Projek Kempis Perut (PKP) & BBplus..😍😍😍 Lihatlah hasilnya sekarang.. Biar gambar berbicara..πŸ˜‰πŸ˜‰ Tunggu apa lagi?! πŸ˜‰β˜ΊοΈ Untuk dapatkan Klik linkπŸ‘‡
www.wasap.my/60174634564/PBE

Biz Online | Modal RM47~free SHAKE ME RM111
#ProjekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions #FALCONempire
#FALCON200KSEBULAN
#JakartaFreeLepasNiKita
#MencariBisnesPartnerIndonesia πŸŽ€FEEL FREE TO UNTAG URSELF DEAR FRIENDSπŸŽ€


0

MASALAH 3 BULAN TAK PERIOD SETTLE 😱😱😱😱 Syukur!!! Asbab penggunaan beberapa keping pantyliner Bioseleza kini rakan sekampung sis Mas bebas dari belenggu masalah period yang tidak teratur.😊😊 Setelah beberapa bulan menggunakan bioseleza, masalah period yang dulunya tidak pernah singgah langsung.. Kini setiap bulan period pasti datang pada waktu yang tepat & kuantiti yang normal.

Katanya jugak bioseleza nie sangat jimat. Beli sekotak boleh guna berbulan2. Produk hot nie turut dikongsi kelebihannya bersama2 jiran tetangga.😍😍😍 Happy nya bila dapat berkongsi kebaikan produk bersama kawan2 perempuan yang ada masalah ini. 😊😍😍 Credit Siti Masturah

Ada masalah wanita jugak?
Jom iktiar dgn Bioseleza skgπŸ˜‰β˜ΊοΈ Untuk dapatkan Klik linkπŸ‘‡
www.wasap.my/60174634564/Bioseleza

Biz Online | Modal RM47~free SHAKE ME RM111
#ProjekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions #FALCONempire
#FALCON200KSEBULAN
#JakartaFreeLepasNiKita
#MencariBisnesPartnerIndonesia πŸŽ€FEEL FREE TO UNTAG URSELF DEAR FRIENDSπŸŽ€


0

πŸ”₯4 BULAN HILANG 14KGπŸ”₯😱😱😱 Credit to Sis Azlyn Aziz.. Customer sis Azlyn amatΒ² frust bila badan dr selim tanpa disedari dah jadi over bamΒ²... Pelbagai cara & supplement dah cuba dr ringgitΒ² hingga lah ribuΒ² terbuang tapi hasil... kejap jer terselim pastu mendadak naik semula...😭😭😭 Terbaca testimoni Set PKP ni teruz customer sis Azlyn teruja utk mencuba.. 4 bulan konsisten. Wahhhh x sangka dr berat 77kg kini dah turun ke 63kg... Alhamdulillah syukur 14kg dpt nyahkn lelemak tepu yg lepak dlm badannya..... paling best BAJET CIPUTTT jeee...😍😍😍 Syukur sgt! ada x kwnΒ² yg punya stuasi mcm ni skg ni yg masih mencari set bajet murah utk slim. x perlu raguΒ² lg set PKP ada lh yg terbaeek.... cuba lah skg.. Tested & proven tau.. Tunggu apa lagi?! πŸ˜‰β˜ΊοΈ Untuk dapatkan Klik linkπŸ‘‡
www.wasap.my/60174634564/SetPKP

Biz Online | Modal RM47~free SHAKE ME RM111
#ProjekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions #FALCONempire
#FALCON200KSEBULAN
#JakartaFreeLepasNiKita
#MencariBisnesPartnerIndonesia πŸŽ€FEEL FREE TO UNTAG URSELF DEAR FRIENDSπŸŽ€


0

Betul kopi @min.kaffe and teh mincha both takda gula‼️ Tak caya boleh check kat kotakπŸ˜ƒ
paling best dua-dua ada Garam Buluh
πŸ‘πŸ» garam asli yang tinggi mineral
πŸ‘πŸ»bersifat alkali
πŸ‘πŸ» sebab tulah ramai yang minum tak rasa pening, tak angin dan perut rasa kenyang je πŸ‘

Sebab tulah both kopi @min.kaffe dan teh tarik mincha ni pilihan lebih sihat untuk semua orang. Lebih2 lagi yang ada migrain, gastrik, gout, kencing manis, darah tinggi and lain2πŸ‘πŸ» Berminat nak cuba? Wasap terus je Siti

www.wasap.my/601111476780

Biz Online | Modal RM47 | RP150,000
PERCUMA produk bernilai RM111
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#DazzlingJune
#Bizumer
#Malaysia #Indonesia


0

Alhamdulillah...#garlic yg HOT ni di risik kawan lagi laaa... In sha Allah...jika di izinkan Allah,awak dapat tuan baru yek si COMEL yg HOT terlajak LARIS..😊😊 Kengkawan ade yg berminat? PM OLIN lelaju tau! tau!
www.wasap.my/60189534679

#Projekstg
#AUDIE_leadwithlove


0

Tq #PROJEKSTG payung spek mata free untuk akak rabun yang dah lama ni πŸ˜‹
Bukan ikut trend spek bulat sekarang tapi akak betul betul rabun taw . Tahap tengok whatappp banyak pon dah nampak macam guna 3 enset . Tu acener paksa rela la buat spek #NUR ☺️☺️☺️ Mujur la ada income parttime , bole jugak akak ringan kan beban suami raya raya ni buat spek guna bonus STG sajo
Alhamdulillah
#ticerlya
#lya0174739639
#ticerbisonlineanda
#foundermommygojesempire


0

My sweet bride...18/6...Kg.Pauh Jabit Beris Kubor Besar Bachok...#mekapbertandang... #MyART
#MyJOB
#MieJaaDTouch
#MieJaaBridal
#ProjekSTG
#0139425956


0

My beautiful bride...18/6...Kg.Sungai Bachok... #myART
#myJOB
#MieJaaDTouch
#MieJaaBridal
#ProjekSTG
#0139425956


4

Alhamdulillah. Asbab STG, dapat coaching sambil beraya makan kek lapis. Dari tiada kawan dah ada kawan baru. Sama sama pula pemalu kami ni. Tapi boleh pula buat biz sama sama.
Penangan biz online. Bukan tunggu hebat baru mau berniaga. Tapi sebab berniaga lah, lama lama jadi hebat.
Sebab #projekSTG ada ilmu, mentor dan sistem yang tested dan proven. InsyaAllah.
SM @qaena_wasli adalah salah sorang peserta seminar minda magnet rezeki di KK bulan Mac lalu. Kalau boleh mau hadir lagi ke #MMRbySTG katanya. Memang peminat ilmu MMR ni. Sama macam MF. So next will be in Kuala Lumpur !! Biz online | Modal RM47
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions #projekSTG


1

Habis Tuisyen Bisnes Online malam ni di group telegram bersama hampir 1500 orang team #IDAC terus belek2 hadiah raya dari insan2 teristimewa.
Tersama pulak Jenama hadiah dari leader dan anak buahnya. Shawl Naelofar Hijab dari my Sis Anne Julia Roslan dan Naelofar Parfume dari DSM Dr Johanes. Tq semua.
Buat bisnes gaya STG ni memang lain dari yang lain. Kami belajar menghargai satu sama lain. Asbab memberi dan menerima seikhlas hati, moga ganjaran rezeki melimpah ruah yang berkat dari Ilahi. Aaminn

#projekSTG
#cdmIDraya2018


0

MinKaffe tak macam kopi lain , bila minum aroma nye semerbak bau . Sekali slurpp , rase lemak lemak masin . Urrmm mate layu pon segar . Bagi perut rase kenyang je .
.
Tup tup sampai tak rase lapor dibuatnye . Alhamdulilah perot pun tak meragam . Okey , baru try dah rase badan mengecil 😍
.
Raya ni nak bagi OFFER ! Suke tak ??
.
Order sekarang
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“² WHATSAPP 013-4679041
.
Biz Online | Modal RM 47
#projekSTG #minkaffe #minkaffemurah #kopiviral #mincha #minchamurah #tehtarikgarambuluh #buatduit #buatduitdenganhandphone #buatduitraya #duitsampingan #gajikedua #emmamaembong #haelhusaini #elfiraloy #sufiansuhaimi #lofa #neelofa #lofattah #fazura #cintafatamorgana #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #klikpengantinmusimsalju #produkhaio #produksahajidahhaio #sahajidahhaiomarketing #igmonsta #cikguseo


0

Bila anak perantau balik kampung.

Terima kasih qin dan family sebab sudi datang beraya rumah kak ati..
Biz partner ati ni dok di Ampang. Kerja Cikgu di sana.
Walaupun jarang jumpa, tapi ikatan macam adik beradik sebab kalau ada apa2 berkenaan bisnes yg dia tak faham, qin selalu wasap ati minta pendapat dan pandangan dari ati.
Mentor selalu pesan.. Hormat guru, mesti hidup diberkati. Kak ati doakan qin berjaya dunia Akhirat dan dipermudahkan urusan kelahiran baby tak lama lagi.

#ProjekSTG #BisnesSilaturrahim
#bussineswithpleasure
#Ilmuyangsedikitbiladikongsibesarmanfaatnya


0

PILIH UTK BERSARA, BUKAN 'TERPAKSA' BERSARA SBB DH SAMPAI MASA
Namun, jika tanpa income kedua, hampir mustahil utk capai tahap tersebut. Mungkin di saat kita nk bersara , rasa kalau bole masih nk bekerja mengenangkan hutang yg belum selesai atau anak2 yg masih dlm pengajian tinggi

Berbeza dgn ustazah jaedah ... Siapa sangka, seorg guru yg hanya beli sebotol bioever utk ikhtiar merawat anak yg mengalami sawan kronik, kini sudah pun capai kebebasan kewangan. Beliau sudahpun ada pilihan utk bersara tanpa perlu menunggu usia 56 tahun 😍

Tahniah ustazah Jaedah Mohd Sapar !!!! Keep on inspiring ok... 😘😘😘 .
Biz Online | Modal RM 47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions


0

Raya..raya jugak..tapi bisnes kami on jer..😁
Sempat jumpa bisnes partner Sales Manager Saliha Fauzan..
Sal..kita redah jer k..Yang penting istiqamah..😊
Good luck saliha..nak berjaya memang x mudah..
tapi bukan mustahil..sebab tiada yang mustahil dengan kuasa Allah SWT..
Itu yang kami belajar dalam STG..😊 #ProjekSTG
#GengTBO300K


0

SGD 19.95 .
.
BONUS DARI SEBERANG sudah masuk rupanya . Sehari sebelum raya lagi sudah masuk . Alhamdulillah . .
.
Tu yang siuk buat STG ni , bukan dalam Malaysia jak boleh dapat bonus , LUAR Malaysia pun dapat juga . Masih ragu - ragu dengan STG ? .
.
Fikir lagi . Tun M kata , tahun 2020 orang ramai berpusu - pusu buat MLM , takkan kita mau tunggu tahun 2020 baru mau buat MLM kan . Mulakan dari sekarang , banyak manfaat yang boleh kita dapat .
.
.
#projekSTG
#TQSTG
#TQSHOM
#realbonusrealincome
#onlineentrepreneur
#onlinebusiness
#agentwanted
#singaporian
#singapore
#indonesian
#INDONESIA


0

Alhamdulillah.
Dgn #ProjekSTG, aku lebih bahagia 😍


1

BBPLUS COLLAGEN AWET MUDA???
.
Kenapa harus pilih BBplus collagen??? .
🌸Memulihkan secara luar & dalaman
🌸Mencerahkan & Memutihkan seluruh badan
🌸Mengecutkan jerawat
🌸Membina collagen baru
🌸Milk booster
🌸Anti Penuaan

Awet muda walaupun sudah berusia ??
Ehh..boleh sangat..
Ada lagii...BB PLUS ni pun ...πŸ‘‡ .
🌷utk sakit sendi dan lutut
🌷utk demam, batuk, selsema..
🌷utk mata, kuku, rambut, gigi, tulang
🌷utk saluran darah
🌷utk penyembuhan luka
🌷utk kurangkan kolesterol

Rasa alaΒ² blackcurrantπŸ‡...Sangat-sangat sedap.
Ramai yang telah consume & feedback mereka sgt positif .. ! .
JomΒ² try #bbplus.. .
Sesuai utk lelaki dan perempuan. Serta wanita mengandung.😍😍 . .
Anda minat...boleh terus Pm @ Watssp ASMA aje
http://www.wasap.my/60132260741

#BBPLUS #collagenbbplus
Biz Online | Modal RM 47
#projekSTG #CATchampions
Program #2GAJIsebulan


0

Lamanya ndak jumpa kawan ku sorang ni @egnesamat. Sibuk bangat dengan kerja hakiki beliau yang baru. Tapi walaupun begitu bangga sis sikit lagi mau naik pangkat kedua dalam STG πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Go go go darling !!! .
.
So petang ni sempat COD 3 botol FEMI9 WASH buat beliau. Wanita di luar sana wajib berat grab 1 botol Femi9 Wash ni tau untuk pastikan miss v bersih & sihat ☺️ .
.
Biz Online | Modal RM50 | RP150.000
#projekSTG
program #2Gajisebulan
#CATchampions


0

Sis punya ramai kawan warga indonesia di facebook ni...sis mau offer kamu semua jadi agent bisnez online sis di stokis PT.HAI-O INDONESIA..mau tak?? Ada yang mau tambah uwang lebih...pm sis yer
Modal mula hanya RP150.000 sahaja
#ProjekSTG
☎️ www.wasap.my/60177517963


0

Anda Mencari Set Kurus Paling Murah
TETAPI Berkesan?
Anda Mencari Set Kurus Yang Mudah Pengambilannya?
Anda Mahukan Produk Yang Boleh Membantu Anda Kempis Perut?
Dapatkan Set Kurus Min Kaffe + Garlic

Set Kurus Kempis Perut Paling Jimat dan Terbukti Berkesan

Kebaikan Pengambilan Set Kurus
Min Kaffe + Garlic
🌷🌷Kebaikan dan Manfaat Produk🌷🌷
▢️Min Kaffe
πŸ”ΈπŸ”ΈπŸ”ΈπŸ”ΈπŸ”Έ
⏩Mengandungi Garam Buluh yang bersifat alkali yang dapat meneutralkan asid dalam badan
⏩ Memberi rasa kenyang
⏩Tiada Kembung Perut
⏩Membantu menghilangkan rasa mengantuk
⏩Mengurangkan kadar gula dalam darah ▢️Garlic
πŸ”ΈπŸ”ΈπŸ”ΈπŸ”Έ
⏩Membekalkan koleterol baik HDL
⏩Menurunkan kolesterol JAHAT (LDL)
⏩Mudah di serap usus
⏩Membuang angin
⏩ Merawat Gastrik

Sesuai untuk lelaki & wanita
Dapatkan #SETPKP hari ini dgn 6% LESS..
Ws Asma aje wassap.my/60132260741/pkp

Biz Online | Modal RM 47 @ RP 100,000
PERCUMA produk bernilai RM111
#projekSTG #CATchampions
Program #2GAJIsebulan #JunExcellent
#Malaysia #Indonesia


0

βœ…GUDBAI 8KGβœ… ♨️Testimoni kawan sendiri♨️
.
.
TERUJA‼️
TERUJA‼️
TERUJA‼️
.
.
Terus JOIN JADI BIZPARTNER πŸ˜‰
Asbab : MINKAFFE + GARLIC 😍
.
.
LAJU LAJU KAMU. Ada niee kena ngingis hati sebab kena cakap " perut ko buncit πŸ˜…"
Awh sakit nyaa tu disituh ! Raya ini kawan... Hari hari open house πŸ˜‚
.
.
Jangan kamu picit derek ni nomor yah,
.
.
0165850355_Len | nanti syahdu kamu dengar callertones hindustan.. mau tukar dulu lagu lagi syantik ! .
.
Banyak lagi testimoni di ruangan komen sis~
.
.
#projekSTG
#meroketRM1000Seminggu
#elitkingdom
#patnerbisnisindodiperlukan
#gratis #yukjakarta
#temahakTG


0

βœ”οΈ Done register ONLINE untuk new biz partner. Alhamdulillah Terima kasih & Tahniah kak ct dari ipoh kerana memilih untuk join ahli bersama STG πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
Walaupun hanya guna sendiri, inshAllah semoga bermanfaat. Mula-mula guna sendiri dulu. Nanti boleh kongsi kebaikan dan manfaat produk hebat ni dengan orang ramai.
.
.
Start june ni daftar ahli RM47 je tau
FREE sekotak shake me uolls
Best kan? Best sangat πŸ€—πŸ€—
.
.
Paling best pakai sendiri pon dapat bonus masyuk!! #newbie #projekstg #themagicofparttime


0

Aritu... Masa raya kedua, Kak Falha hantar produk super hot ke Taman Keramat. Salah satunya BAJA EZIGROW bersaiz 4 liter (saiz original).
Yg packing kecik2 tu bkn #SHOM yg keluarkan tp si jurujual yg repack.
Tak rugi beli EZIGROW (original packing) sebab berbaloi.
Pokok mangga nan sebatang depan pagar rumah tu berbuah lebat. Sampaikan Mr. Hubby terpaksa agih agihkan ke AU1, AU2, AU4, Puchong, Kelang dan Raub sbg buah tangan #raya2018. (ada 2 kotak besau)

Buahnya besar2 dan manis. Sesuai sgt buat pulut mangga. Yummehhh... Korang kalu nk beli produk #SHOM cari yg original dan beli dgn usahawan #projekSTG.. Lagi berbaloi dan menguntungkan.

#sayagunasayajual #projekstg
#businesswithpleasure #businesspartner
BIZ ONLINE | MODAL RM47
Program #2GAJIsebulan


0

Meh2 cik pda nk habaq berita gembira ni....korang2 y risau berat naik pas raya, meh consume set pkp 😍😍😍😍 Lagi best bila beli 24kotak FREE LOKET EMAS
promosi JUN SAJA TAU

Pm jer cik pda sempena raya ni
Cik pda memahami perasaan berat naik mendadak time2 raya πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #PROJEKSTG
#AUDIE_LeadWithLove


0

Dari zaman kanak2 sampai la ke tua bangka. Rumah abah n mak tak pernah x menyala 'lampu raya'. Dulu pasang yg kecik2 tu. Tp asyik rosak. So now pasang lampu neon. Ganti mentol je.
Cikgu khireen strt 'merantau' keluar melaka since belajar kt usm penang. Sampai la ke hari ni. Mmg dah x stay melaka la senang cerita. So kalau org tny update psl melaka, jgn ingt la den tahu. Kuih keria viral tu pun x kuasa nak g beli.
Abah ni orang meniaga. Agaknya sebab tu juga la cikgu khireen tertarik nak join #projekstg walaupun dah ada kerja hakiki sbg seorang guru. Tapi perasaan tu lain sgt2. Kerja makan gaji n kerja bergantung sepenuhnya pd Allah s.w.t. Patut la abah seorg yang sangat kuat. Bukan fizikal shj, tapi dr segi mental. Kekuatan yg kita pun x tahu dtg dr mana. Dah jatuh byk kali pun, sanggup bangun dan buat lagi, lagi dan lagi. Org makan gaji shj mungkin takkan faham dan tak nak faham. Sebab dh rs 'selesa'. Padahal yg merungut setiap hari, setiap masa, setiap bulan, setiap tahun ttg duit adalah org yg makan gaji.
Saya tak cari keselesaan. Tp saya mencari kekuatan diri, kelebihan diri, kesabaran diri, keimanan diri. Sy jumpa semuanya dalam #projekstg.
Ya Allah permudahkan jalan ku. Hanya kepadaMu ku bermohon. Amin


0

Suka tengok dia senyum . Kasut Ice Skating idaman dah jadi milik nya. Boleh lah meluncur dan berpusing ye sayang. RM2400 kasut sayang . Tq banyak tolong ibu memudahkan urusan ibu. Itu hadiah untuk dedek ye. Doakan lagi agar melimpah ruah lagi rezeki ibu di #ProjekSTG ye sayang. Lebiu SM @najihah_sham sayang.
#SenyumDedekBahagiaIbu


1

Lagi....order terus masyukkkkk....
.
Best bila tengok biz partner dapat sales 3 angka sehari.Kalau setiap hari macam ni,sales sebulan confirm boleh cecah 4 angka gemuk!
.
Tengah bulan pun boleh #meroCAT ! ! !
Semua ni hasil berbisnes dgn #projekSTG la.Bila biz dgn ilmu,confirm sales tidak kering.Bonus pun macam tu juga.Setiap bulan boleh dapat.Produk pun semua untuk kegunaan harian kita & memang high quality.
.
Dengan biz STG ni juga,kita boleh dapat bonus setiap bulan.Setiap bulan tu lebih bagus dari tunggu setahun sekali kan.
.
Tahniah biz partner yg terus usaha.Jom kita usaha lebih lagi untuk hasil yg lebih dari bulan lepas.πŸ’ͺπŸ˜‰
.
.
Biz Online | Modal RM 47 @ RP 100,000
PERCUMA produk bernilai RM115
#projekSTG #CATchampions
Program #2GAJIsebulan #JunExcellent
#Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei


0

Akhirnyaaaa …

Tahniah!!!
Adek maness ni yang jawab dengan tepat dan betul pasal kaler baju raya Miss_Y n Superhero pada 1Syawal lalu… --->> Royal Blue!
Terima kasih sudi menjawab πŸ˜‰

Lain hari Miss_Y buat teka & menang lagi ya…

#pemenangbertuah
#PremiumBeautifulLotion
#ProjekSTG
Join member hanya RM47 sahaja!
Cari saja Miss_y hokayyy…


0

Assalamualaikum kengkawan...Bismillah
Dah puas beraya ke atau masih ada yang apply cuti tambahan?😊😊 Ape!!!!! Sejak raya ni badan dah naik sebab makan tak henti2...😱😱😱😱
Baju uniform keje tak muat!!!😰😰😰😰😰😰
Perut tak kempis akibat lemak yg berlebihan!!!!😰😰😰😰😰 Jangan laa risau...#SetPKP yg saya jual, in shaa Allah bole membantu jika kengkawan menggunakan dengan cara yang betul.😊😊😊 Jika kengkawan berminat dengan SET PKP ni, bole pm OLIN lelaju tau! tau!
www.wasap.my/60189534679

#SetPKP
#ProjekSTG
#Audie_leadwithlove
#Sayagunasayajual
#Themagicofreadystock


0

Hujan dah 2 hari
Sejukkkkkk

Layan #MinCha dengan Mama tersayang 😘😍 Bukan sebarang TEH TARIK tauuu
Ada khasiat #GaramBuluh

Siapa nak coba???
Nak jadi agent laaaaagi okey πŸ˜‰
BONUS + UNTUNG RUNCIT = bijak jana extra income

Www.wasap.my/60176526038/MinCha

#ProjekSTG #CikguBizSyahela


0

Happy birthday to me πŸŽ‚πŸŽ‚
.
Tahun ni dapat hadiah rantai emas😍😍😍
Tapi loket takde sebab ibu cakap, pakai loket yang dapat FREE dari business #projekSTG tu
.
Alhamdulillah thanks ibu..thanks #projekSTG sebab menambah koleksi emasku πŸ’—πŸ’—πŸ’—
.
Tak siaΒ² buat online business sebab dapat loket emas‼️
Balik perak nak terus letak loket tu‼️‼️


0

Duit hasil kerja #Partime dgn #projekSTG
Kerja halal okay... Duduk rehatΒ² tengok fon pun boleh mendatangkan hasil best kan... Yang penting kita buat kerja... Suka dgn kerja partime ni?? Jom saya ajar cara utk dpt extra income dgn #projekSTG yg senang dan mudah nie... Yang penting betulΒ² mau!! Biz Online | Modal RM 47 | Rp100, 000

#CATchampions
Program #2GAJIsebulan
#JunExcellent #indonesia


0

Salam Syawal ke 4
Nak sharing testimoni penggunaDAH TAK PENGSAN DAHH !!! Sharing kisah cik Najua.
Dulu kerap kali pengsan,
Tambah2 ade Anaemia ( kurang darah merah ) .

Tapi sejak2 konsisten minum #kopiviral #MinKaffebySTG ,
Badan jadi energize .
Kalau letih ke , tak sihat ke , dah tak pengsan2 dah !! Masalah anaemia pun makin baik.
Mungkin asbab dari kebaikan dan khasiat Garam buluh yang ade dalam minkaffe .
Alhamdulillah. Syukur ya Allah 😍

Cepat dapatkan produk ni dari ejen yg sah✌️

Wasap πŸ“² www.wasap.my/60146855233

Biz Online / Modal RM47 / RP 150,000
PERCUMA produk bernilai RM113
#projekstg #CATchampions
Program #2GAJIsebulan #JunExcellent
#Malaysia #Indonesia


0

1st time Raya di rumah Kak D. Rakan sekerja adik TJ. Unplanned visit.

Tengah2 makan2 kuih raya.. Sempat juga TJ share ttg biz #projekSTG kepada 2 jejaka ni😘. Mereka bertanya.. TJ jawab kan.

TJ sharing the good thing abt STG jak. Skarang.. Memang topik bualan TJ mesti #projekSTG jika lepak dngan kawan..once ditanya! 😘 Daripada kita membawang.. Hahahaha.. Setuju? πŸ˜‰

Thanks Kak Diana terima kunjungan kami. Havoc kejap rumah kak D dgan suara 4 org ni.. Heheheh

#orgbertanyaSTG
#TJsharinghappily
#AudieLeadWithLove


0

TURUN & MAINTAIN BERAT DENGAN SIHAT!! Hi anda2 semua , Selamat Hari Raya! 😘
Apa ceta perut u olls so far? Ada ka rasa SEMBELIT? Rasa berangin? Berat ada timbang? Berapa KG dah naik? πŸ€ͺ

Mari cuba set PKP, sesuai DETOKS lepas raya ni. βœ…Menurunkan Berat Badan
βœ…Meningkatkan Tenaga
βœ…Mengawal Nafsu Makan
βœ…Perut rasa lega
βœ…Menguatkan Sistem Imun

Kalau berminat nak DETOKS lepas raya boleh contact. πŸ“² www.wasap.my/60132892769

Atau klik link ini
Http://drkamesahomar.sahajidahhai-o.com.my
#ProjekSTG
#MentorCdmDrKam
#KATsEMPIRE


0

Kita bukan ada #minkaffe Je #mincha pun ada tau . Teh tarik sedap .
➑️Tanpa perisa tiruan ➑️Tanpa pewarna tiruan
Kalau awk tak minum kopi ,minum teh sedap ,sihat dan berkhasiat .
Nak dapatkan macam mana,?? Jom dm segera dpatkn ..
#projekstg
#magicOfpartTime


0

SET PKP [MIN KAFFE + GARLIC] β˜•οΈSet PKP gabungan mantap MIN KAFFE dan GARLIC dapat membantu menurunkan berat badan dan banyak manfaat lain untuk kesihatan... Antara Feedback positif yang diterima daripada customer: 🌿Badan lebih bertenaga
🌿Mudah lawas
🌿Migrain jarang menyerang
🌿Gastrik semakin berkurangan
🌿Susu badan semakin banyak
🌿Resdung semakin baik
🌿Berat badan makin turun
🌿Angin dalam badan mudah keluar βœ”οΈJom rasai sendiri kebaikan Min Kaffe dan Garlic.. Dapatkan sekarang juga!

www.wasap.my/0177998740

Biz Online | Modal RM 47 | RP 150,000
PERCUMA produk bernilai RM111
#projekSTG #CATchampions
Program #2GAJIsebulan #JunExcellent
#Malaysia
#Indonesia


0

Seharian beraya kita balik rumah untuk magrib sat sambil caj tenaga minum MIN KAFFE β˜•οΈπŸŽ‹Kopi Viral Garam Buluh TANPA GULAπŸ˜‹
MIN KAFFE ni.. sedap yakmat..rasa segar & bertenaga bila minumπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Sat lagi boleh sambung beraya lagi cenggitu😍

Cicah pula min kaffe dengan chocolate chip..COOKIES yang rangup dengan kelazatan chocolate chip dan kaya dengan rasa kopi.. Rasa sekali, pasti nak lagii.
Bisnes Online | RM47
#projekSTG


0

Macam berjanji pulak biz partner pekja dua org ni berbaju pink...dengan mak pekja skali pun pink jugak..hahaha

Hari raya kita bermaaf-maafan sambil tu sempat coaching sekejap..hujung bulan semua nak g punch dekat lubuk emas dekat skudai...hehe

#projekstg
#themagicofparttime
#catchampions


0

Ku ingatkan satu tempat ja.. Rupa2nya bertempat2 πŸ‘πŸ‘ Mai beraya rumah biz partner, sambil tengok energy stok yg dia ada. Patutlah bisnes dia lajuuuu.. Rupa2nya merata2 dia adakan stok untuk biz partner dan customer2 dia.

Kat kedai, kat dalam kereta, kat rumah. Haaa.. Semua ada. Nak apa, bagitahu ja... Kejap ja dapat. Bila ada barang di tangan ni, baru la nak bisnes tenang2 kan... The power of stock! Tak la.. Customer dan biz partner nak 1 barang kena tunggu lama2 kan... Penat oii kalau nak kena tiap2 hari berulang p stokis kannn..πŸ˜‰πŸ˜Š This is#ProjekSTG
Real bisnes. Real Produk
#CATChampions
Biz Online Modal RM47


0

Berat naik mendadak!! Mana taknya dalam sehari sampai 3-5 buah rumah beraya
Raya sebulan..memang naikla berat kan
Tapi...
Jangan risau jangan gusar
Set PKP kan ada!
Senang sangat nak amal tau!
Kalau nak cuba contact agen sah!
Bole hubungi no di bawah
πŸ“²0198486525

#elitsteady
#elitkingdom
#projekstg
#raya2018
#SetPKP
#miricommunity
#miribusiness
#miricity
#bazaronline
#bazarpaknilonline
#bazarmalaysia
#perempuanfuh
#janganmengata
#kongsirezeki
#murahdancantik
#syukurselalu


1

Assalamualaikum dan selamat hari raya.

Di cari ❗️❗️❗️ - Ibu rumah tangga - pelajar - mahasiswa - karyawan
Atau siapa saja yang hobinya online dan ingin punya penghasilan tambahan .

www.wassap.my/0147038666

#projekstg
#elitPradana


0

Assalamualaikum.. Raya, raya juga, kesihatan kena jaga. The best way is konsisten dgn set pkp.

Sharing fr Cdm TY
[[ The Miracles Of Magnesium in Min Kaffe..]♧ β—† TESTIMONI MIN KAFFE β—†
Credit to Lorita Florence ( STG )

Ini adalah rekod perubatan Puan Liyah Anai. Dia ada penyakit tekanan darah tinggi dan diabetes.
Bacaan tekanan darah Pn Liyah :
21.12.2016 - 180/100
18.01.2017 - 170/100
02.02.2017 - 130/70

Bacaan 2 bulan pertama adalah sebelum Pn Liyah amalkan Min Kaffe. Saya syorkan dia minum Min Kaffe untuk tengok keputusan tekanan darah dia pada appointment seterusnya. ☺️

Lihatlah hasilnya! 😱😱 Pn Liyah minum Min Kaffe seminggu selepas tarikh 18.01.2017 dan tak sampai sebulan pun bacaan darah pada 02.02.2017 adalah 130/70 😍. Gembiranya Pn Liyah kerana mendapat bacaan yang baik begitu. Apatah lagi saya.
Hanya kerana Min Kaffe sekarang Pn Liyah repeat order lagi supaya bacaan tekanan darah dia sentiasa stabil dan sihat selalu.
Min Kaffe/Min Cha banyak manfaat !
Jom kawal tekanan drh anda! Dapatkan Min Kaffe / set PKP dr k.amy
PM/ inbox (farah-0102287405)

#ProjekSTG
#KATsEmpire
#TheMagicOfPartTime
#MeroketRM1000Seminggu
#farah0102287405


0

Raya ni makan macam2... Perut pon naik sebu. Meh detoks dengan Garlic Tablet. 2biji je dah terasa kesannya.
Buang angin... Perut lega.. Badan pon ringan.
Nak mantap lagi tentunya dengan partnernya sekali.. Min kaffe atau min cha plus garlic tabletπŸ‘πŸ‘ Rasa nak Order jangan segan2 whatsapp cik ida
Www.wasap.my/60128871807

Biz Online l Modal RM47
#projekSTG #CATchampions
#dazzlingJun


0

MASA UTK BUANG SEGALA LEMAK DEGIL!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Alaaa standard la dah makan time raya berat naik...
Puasa turun 3kg, Raya naik 5kg!! πŸ˜…

Takpe don't worry...
Jom amalkan Pakej Kempis Perut (PKP) Min Kaffe plus Garlic!
Tengok pic Ayong ni....
Sebelum ni pakai baju saiz XXXL...
Sekarang dah boleh pakai baju saiz M!!!
Dulu orang panggil Ayong anak badak...
Sedihnyaaa... Beribu Ayong abis utk beli ubat kurus tak jadi...
Tapi sekarang Ayong amalkan set PKP dapat sihat & slim alhamdulillah.... βœ”οΈ 31kg hilang asbab maintain set PKP βœ”οΈ Kulit makin cerah
βœ”οΈ Gastrik dah ok
βœ”οΈ Migrain dah ok

Ok sape nak ikhtiar dengan set PKP jom roger Akak lelaju...
FREE CONSULTATION utk customers Akak....
1 set 20 hari hanya RM103.70 belum masuk postage...
COD pun boleh area Kok Lanas, Machang n Tanah Merah...😘 unie 0139260108
azchik 0148063064

#onlinepreneurunie
#syJualsyAmalsySharingKebaikan
#ProjekSTG #catchampion
#TheMagicofPartTime


0

<<SEMPENA DI HARI RAYA ~D'CHEF PASTE>> Mudah, Cepat dan Sedap
Pes Masakan yang HALAL
Memasak dengan gembira
Pasti Satu Rumah enjoy dan gembira.. Yang ingin mencuba kelazatan
D'Chef Paster Terhangat Tumeric With Garlic, Asam Pedas, Beef Rendang, Briyani Rice .. Anda nak buat open house ???nak masak dengan mudah??.meh pilih Paster D'chef keluaran HAIO..Pasti puas hati..
Rojer-rojer ke πŸ“ž0136038450 (shafini) sekarang

#ProjekSTG
#Businesswithpleasure
#Themagicofparttime
#DChefSTG
#riangRAYAjun


0

PROMOSI JUN SAHAJA.... AHLI HANYA RM47 PERCUMA SHAKE ME BERHARGA RM111 πŸ‘‡ANDA NAK MACAM NIβ“πŸ‘‡ Minum kopi βœ…dapat DUIT❗️
Gosok gigi βœ…dapat DUIT❗️
Cuci Rambut βœ…dapat DUIT❗️
Cuci muka pun βœ…dapat DUIT❗️

Sape nak bagi❓Takde sape nak bagi pon... Tapi kami nak korang jemput sendiri rezeki korang 😊
Cuma RM47, korang boleh dapat DUIT RM1000 sebulan ⁉️
RM3000 sebulan πŸ‘
Itu korang sendiri tentukan... πŸ˜‰ πŸ“Ž Bahan disediakan...
πŸ“Ž MENTOR & ILMU sentiasa ada
πŸ“Ž Produk ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ memang hot lah.. Selain itu....
Apa yang korang berpeluang dapat??? πŸ’° Untung Runcit 🎁 Hadiah dari leader/mentor πŸ† Kenaikan pangkat dari syarikat
✈️ FREE VVIP Trip ke oversea...😘😘😘 Joooommmm!! BERMINAT??
JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA..❗️ Jom sertai PROGRAM #2GAJIsebulan!!!! PM / WA CIK NURUL➑️www.wasap.my/60175088341

Biz Online | Modal RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#RiangRayaJun


0

TAK MENGHARAP TERUS FLAWLESS

Testimoni: CDM Murni Zuriati

Asalkan dapat tengok progress kulit jadi lebih baik dari hari ke hari pun dh cukup. Skincare mcm ni la yg saya cari. Buat saya langsung tak skip even sehari.tak sabar nk bangun pagi tgk kulit muka sendiri jd lebih baik😍

Selepas SEBULAN penggunaan cleanser, toner n serum. Inilah hasil yg sy dpt rasakan: πŸ’ƒ LIANG ROMA MENGECIL (masalah bertahun2 dah ni) πŸ’ƒ TONA KULIT LEBIH SEKATA! πŸ’ƒ Kulit lebih CERAH πŸ’ƒ Kulit KURANG BERMINYAK
Sy akan mulakan pengguna day cream n night cream pula selepas ni.saya guna secara berperingkat utk mengenalpasti klu ade produk yg x sesuai dgn kulit sy... Ternyata, Infinence mmg serasi... Psst: klu nak tau , sebelum ni sy guna day cream n night cream
Cepat dptkan dari saya 😊😊😊 Dm or wsap 01136009047

BISNES ONLINE | RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATCHAMPIONS


0

PAKSA DIRI SENDIRIπŸ’ͺπŸ’ͺ Dalam journey of success ada yang jadi dan ada yang tak menjadi...itu menunjukkan kita manusia biasa...tak de magic yang boleh menjadikan kita orang hebat luar biasa melainkan diri sendiri yang ada daya paksa diri sendiri!
Nak berjaya, selain doa dan tawakal pada Allah, SELF PUSH tu mesti ada... tak boleh nak push diri, cari seseorang yang boleh push diri kitaπŸ‘­πŸ‘­ Berjumpa dan berbual selalu dengan orang yang sama energy dengan kita untuk kita kekal dalam energy positif!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Buktikan pada diri .....saya boleh buatπŸ’ͺπŸ’ͺ
Buktikan pada diri ..saya boleh berjayaπŸ–οΈπŸ–οΈ Kejayaan tak kan datang bergolek tanpa satu usaha..sedangkan mengandung pon ada procses kanπŸ˜‰.. #KataNakBerjayaJadiFollowLahGerakKerjaOrangYangDahBerjaya
#projekstg...terpaksabahagia


0

Ada yang berminat❓boleh ja... 0138791003 save no ni ar... Pasti berbaloi πŸ‘πŸ˜‰πŸ“²
Biz Online | Modal RM 47 | RP 150,000
PERCUMA produk bernilai RM111
#projekSTG #CATchampions
Program #2GAJIsebulanΒ  #JunExcellent
#Malaysia #Indonesia


0

RM313.00 😍
shopping stock raya kehekehhh 😈😈 Hari raya biz tetap ON πŸ˜‰ sambil beraya kita collect ini stock.. Mana boleh tahan lama2.. stock terlajakk baikkk ni mmg always kena ready 😘

Haaa korg yg nk stock raya2 ni kasi roger hakak okay... kami ready stock
Biz online #ProjekSTG
#Themagicofparttime
#Businesswithpleasure


0

The end of the page