#putihajaibbyrcw

Instagram photos and videos

#putihajaibbyrcw#bazarpaknil#losyenputihajaib#emmalotion#pencucigoyangsegar#produkmalaysia#produklocal#lotionmurah#kosmetikmurahonline#inspiredperfume#mekapartismurah#igkosmetikmurah#preciousbyrcw#perfumercw#pemborongmurahshahalam#perfumeprecious#cathychoolotion#pemborongtermurahselangor#losyenputihajaibmurahborong

Hashtags #putihajaibbyrcw for Instagram

PUTIH AJAIB by RCW .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan kulit secara semulajadi
💥Mencerahkan kulit dengan cepat
💥Melembapkan kulit
💥Menjadikan kulit lebih berseri
💥Mengelakkan kulit daripada kusam
💥Menjadikan kulit lebih segar
💥Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
💥Boleh juga digunakan diseluruh badan
💥Menjadikan warna kulit lebih sekata
💥Mengelakkan kulit berkedut
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


0

EMMA LOTION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM45 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan seluruh badan
💥Melembutkan kulit badan
💥Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
💥Mencerahkan kulit sekata
💥Melembapkan kulit yang kering
💥Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

💚💜PRECIOUS LUXE BY RCW💜💚
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


0

PUTIH AJAIB by RCW .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan kulit secara semulajadi
💥Mencerahkan kulit dengan cepat
💥Melembapkan kulit
💥Menjadikan kulit lebih berseri
💥Mengelakkan kulit daripada kusam
💥Menjadikan kulit lebih segar
💥Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
💥Boleh juga digunakan diseluruh badan
💥Menjadikan warna kulit lebih sekata
💥Mengelakkan kulit berkedut
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


0

EMMA LOTION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM45 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan seluruh badan
💥Melembutkan kulit badan
💥Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
💥Mencerahkan kulit sekata
💥Melembapkan kulit yang kering
💥Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

EMMA WHITENING LOTION
.
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN
. 🌸Memutihkan seluruh badan
🌸Melembutkan kulit badan
🌸Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
🌸Mencerahkan kulit sekata
🌸Melembapkan kulit yang kering
🌸Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari 💐💐💐💐💐💐💐💐💐 Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna .
💖💖💖💖💖
. .
💖💖💖💖💖
.
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #effatihah #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxycosmetics.wawa 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp wawa 📲011-1123 3874


1

💚💜PRECIOUS LUXE BY RCW💜💚
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


0

PUTIH AJAIB by RCW .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan kulit secara semulajadi
💥Mencerahkan kulit dengan cepat
💥Melembapkan kulit
💥Menjadikan kulit lebih berseri
💥Mengelakkan kulit daripada kusam
💥Menjadikan kulit lebih segar
💥Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
💥Boleh juga digunakan diseluruh badan
💥Menjadikan warna kulit lebih sekata
💥Mengelakkan kulit berkedut
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


0

PUTIH AJAIB by RCW .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan kulit secara semulajadi
💥Mencerahkan kulit dengan cepat
💥Melembapkan kulit
💥Menjadikan kulit lebih berseri
💥Mengelakkan kulit daripada kusam
💥Menjadikan kulit lebih segar
💥Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
💥Boleh juga digunakan diseluruh badan
💥Menjadikan warna kulit lebih sekata
💥Mengelakkan kulit berkedut
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


0

EMMA LOTION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM45 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan seluruh badan
💥Melembutkan kulit badan
💥Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
💥Mencerahkan kulit sekata
💥Melembapkan kulit yang kering
💥Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


1

Assalam..... putih gebu macam Che Ta dgn putih ajaib..... hanya RM 35 per pcs....
.
Kunjungi outlet SariSense Parfums di
🌹 Mesra Mall Kertih, Terengganu
🌹Aras 2, Paya Bunga Square UTC Kuala Terengganu
.
For Online order, Sila click WhatApps link di profile IG.....akak 📮postage 1🇲🇾
.
🌹FB page : https://m.facebook.com/SariSenseParfum/
.
🎁surprise free gift for all online order .
(Semua harga dipaparkan tidak termasuk postage, postage not included📬)
.
#perfumeartis #perfumeartismalaysia #sayajualperfume #perfumeshop #inspiredperfume #perfumemurah #mesramall #payabungasquare #pbsquareUTC #onlineshopping #patiperfume #fragranceoil #sarisenseparfums #perfumemalaysia #vendorofflineonline #minyakwangimurah #perfumetanpaalkohol #kemaman #kertih #paka #dungun #terengganu #trendingperfume #putihajaibbyrcw #putihajaib


0

Dengan 1 losyen dapat menyelesaikan 5 MASALAH UTAMA yang sering ditakuti oleh semua wanita.
.
GRAB SEKARANG !! 💋 💋 💋
GRAB SEKARANG !! 💋 💋 💋
GRAB SEKARANG !! 💋 💋 💋
GRAB SEKARANG !! 💋 💋 💋
GRAB SEKARANG !! 💋 💋 💋
.
.
'Tak Percaya Tapi Benar' & 'Sememangnya Ajaib'.
.
"Lotion PUTIH AJAIB hanya RM34 sahaja."
.
ORDER SEKARANG !!
ORDER SEKARANG !!
ORDER SEKARANG !!
.
📲 01162214228 @RepostIt_app
#losyenputihajaibbyrcw #putihajaib #putih #takpercayatapibenar #sisyantik #losyenputihajaib #losyenputihajaibmurah #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewamurah #putihajaibbyrcw #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia #byrcw #rozitachewan #cheta


0

PUTIH AJAIB by RCW .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan kulit secara semulajadi
💥Mencerahkan kulit dengan cepat
💥Melembapkan kulit
💥Menjadikan kulit lebih berseri
💥Mengelakkan kulit daripada kusam
💥Menjadikan kulit lebih segar
💥Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
💥Boleh juga digunakan diseluruh badan
💥Menjadikan warna kulit lebih sekata
💥Mengelakkan kulit berkedut
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


0

EMMA LOTION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM45 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan seluruh badan
💥Melembutkan kulit badan
💥Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
💥Mencerahkan kulit sekata
💥Melembapkan kulit yang kering
💥Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:⠀
1. Putih dan gebukan kulit⠀
2. Stretch mark⠀
3. Ketiak hitam⠀
4. paha hitam⠀
5. Tumit kaki merekah⠀
6. Lutut siku dan buku lali hitam⠀
7. Menghilangkan Parut di badan⠀

Cara Penggunaan⠀
1.Sapukan pada kulit tangan & badan terutama Ketiak, Celah Paha, pelipat kaki, Bahagian Stretch Mark, Selulit , Parut dan Tumit kaki yang merekah.⠀
2.Seeleoknya sewaktu setiap kali mandi kerana selepas mandi kulit lembut dan mudah meresap.⠀
3.Pada pemaikaan pertama anda boleh nampak kesan putih serta merta tetapi jika diamalkan secara berterusan sekurang-kurangnya 7 hari 7 malam insyaAllah anda akan dapat lihat kesan putih, lembut, gebu yang kekal, insyaAllah.⠀
4.Pada kulit yang sangat kering hanya sesuai dipakai selepas mandi jika tidak lotion putih ajaib tidak dapat meresap pada kulit.⠀

110ml⠀RM34 + RM8 postage .⠀
.⠀
.⠀
#losyenputihajaibbyrcw #putihajaib #putih #takpercayatapibenar #sisyantik #losyenputihajaib #losyenputihajaibmurah #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewamurah #putihajaibbyrcw #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia #byrcw #rozitachewan #cheta


0

PUTIH AJAIB CHE TA

KELEBIHAN
~Kesannya Putih serta merta
~Putih Kekal
~Menjadikan kulit lebih gebu
~Kulit lebih Lembut dan licin
~Mempunyai perlindungan UV
~Mempunyai kelulusan KKM
~Diperkaya dengan Collagen Organic dan Vitamin E
~mampu melembut, mencerah, merawat serta memelihara kulit tangan dan badan anda daripada pancaran sinar uv serta kekeringan kulit.

CARA PENGGUNAAN
Boleh dipakai di Tangan, Badan, Ketiak, Siku, Lutut, Celah paha atau dimana2 tempat yang diinginkan

#putihajaib #putihajaibbyrcw #putihajaibmurah #losyenputihajaib #losyenputih #losyenputihgebu #losyenputihajaibbrcw #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenchetaoriginal #losyenchetamurah #losyencheta #lotionputihajaibrcw #lotionputihajaibcheta #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaibcheta


0

So akak pun nak cuba Losyen Putih Ajaib Rozita Che Wan yang orang dok sebut-sebut ni. Dengar cerita memang best sangat losyen ni. Sempat juga akak godek-godek kandungan semulajadi yang diperkatakan tu. Paling penting, tengok ada kelulusan KKM ke tak. Ternyata ada! Okay proceed. Hee
.
Untuk pengetahuan semua, losyen ini diperbuat dari bahan semulajadi yang terbaik seperti :
.
💟Minyak Bunga Matahari :
Membantu merawat keradangan kulit, kulit sensitif atau eczema dan juga melembapkan kulit kerana minyak bunga matahari sangat kaya dengan Vitamin E.
.
💟Gliserin :
Melindungi kulit dari cahaya matahari, Mencerahkan kulit dan juga Anti penuaan
.
💟Marine Kolagen :
Memelihara keremajaan dan keanjalan kulit , Mengekalkan kelembapan kulit dan mencegah kedutan, Memulih masalah kulit (mestimulasi sel baru) , Mencerahkan kulit dan Mengurangkan garis halus di kulit.
.
💟 Aqua (ikon mineral water) :
Menghaluskan kulit, Menjaga kelembapan dan kekenyalan kulit serta Melindungi dari radikal bebas.
.
Haruman Wangian Precious by RCW ini memanglah tersangat harumnya. Selain dari kaya dengan Vitamin E ianya juga mengandungi Vitamin C yang diperlukan oleh kulit untuk memberi khasiat dalaman kulit kita.

WHATSAP 0142937658
.
#putihajaib #putihajaibbyrcw #putihajaibmurah #losyenputihajaib #losyenputih #losyenputihgebu #losyenputihajaibbrcw #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenchetaoriginal #losyenchetamurah #losyencheta #lotionputihajaibrcw #lotionputihajaibcheta #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaibcheta


0

.
LOSYEN PUTIH AJAIB by RCW
.
Diperbuat Dari Gabungan
. ☡Bahan :
🌸 Organik.
🌸 Kolagen.
🌸 Vitamin E.
🌸 Bahan yang diluluskan.
🌸 Halal
.
☡Kelebihan :
✔️ Putih serta merta
✔️ Pakai 7 hari 7 malam
✔️ Gebu
✔️ Lembut
✔️ Perlidungan UV
✔️Haruman Precious by RCW
✔️ Menghilangkan Strechmark
.
☡Cara penggunaan :
👉 Tangan
👉 Badan
👉 Ketiak
👉 Siku
👉 Lutut
👉 Celah peha
👉 Tapak Kaki Merekah
👉 Kesan StrecthMark
.
💲💲 RM34 + RM8 postage . .
. 📲 01162214228 📲 01162214228 📲 01162214228 ➡️Whatsapp link ada kat bio ⬅️
.

#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibmurah #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewamurah #putihajaibbyrcw #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia #byrcw #rozitachewan #cheta @RepostIt_app


0

Lotion Tangan & Badan Putih Ajaib @hqputihajaibbyrcw @rubychewan

PRICE : RM35.90
KUANTITI : 110ml

GABUNGAN:
✔️Organik
✔️Kolagen
✔️Vitamin E
✔️Bahan yg diluluskan
✔️Halal

KESANNYA:
✔️Putih serta merta ✔️Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔️Gebu
✔️Lembut
✔️Perlindungan UV
✔️Haruman PRECIOUS by Rcw

PEMAKAIAN:
✔️Tangan ✔️Badan
✔️Ketiak
✔️Siku
✔️Lutut
✔️Celah paha
✔️Mana2 tempat yg nak bagi putih

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

#lotionajaib #PutihAjaib #PutihAjaibbyRCW #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaib
#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #shahalam #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #vendormalaysia #instashop #instaniaga


0

PUTIH AJAIB by RCW .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan kulit secara semulajadi
💥Mencerahkan kulit dengan cepat
💥Melembapkan kulit
💥Menjadikan kulit lebih berseri
💥Mengelakkan kulit daripada kusam
💥Menjadikan kulit lebih segar
💥Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
💥Boleh juga digunakan diseluruh badan
💥Menjadikan warna kulit lebih sekata
💥Mengelakkan kulit berkedut
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


0

EMMA LOTION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM45 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan seluruh badan
💥Melembutkan kulit badan
💥Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
💥Mencerahkan kulit sekata
💥Melembapkan kulit yang kering
💥Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN
. 🌸Memutihkan seluruh badan
🌸Melembutkan kulit badan
🌸Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
🌸Mencerahkan kulit sekata
🌸Melembapkan kulit yang kering
🌸Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari 💐💐💐💐💐💐💐💐💐 Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #effatihah #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

PUTIH AJAIB by RCW .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan kulit secara semulajadi
💥Mencerahkan kulit dengan cepat
💥Melembapkan kulit
💥Menjadikan kulit lebih berseri
💥Mengelakkan kulit daripada kusam
💥Menjadikan kulit lebih segar
💥Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
💥Boleh juga digunakan diseluruh badan
💥Menjadikan warna kulit lebih sekata
💥Mengelakkan kulit berkedut
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


0

EMMA LOTION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM45 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan seluruh badan
💥Melembutkan kulit badan
💥Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
💥Mencerahkan kulit sekata
💥Melembapkan kulit yang kering
💥Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

Nell Aesthetica Conception Age Lock Serum

THE ALL-IN-ONE RAWATAN UNTUK KULIT MUKA LEBIH ANJAL
.
.
🌟 Anti Penuaan
🌟 Menegang
🌟 Menganjal
🌟 Menyerikan
🌟 Mencerah
.
.
💰 RM129.90 Tak Termasuk Pos
💰 RM137.90 (Semenanjung)
💰 RM143.90 (Sabah Sarawak)
.
.
⌛️ Kesan seawal seminggu
⌛️ Untuk full result memerlukan masa selama dua bulan atau lebih
⌛️ 1 botol boleh tahan 2 bulan
⌛️ Tiada kesan sampingan
.
.
👓 Cara - cara pakai
.
.
💕 Dua kali sehari
💕 Pagi lepas mandi/cuci muka/sebelum makeup
💕 Malam sebelum tidur
💕 Air kosong jangan lupa tau
.
.
#NELLaestheticaMY #AestheticaConception #NellSerum #AntiAging #Glowing #faceserum #serumwajah #byrcw #rozitachewan #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #jusquruscheta #jerawat #jeragat #kulitcantik #lotionputih #putihajaibbyrcw #tv3 #astro #lokalah #awetmuda #wajahcantik #organic #aloevera #rosewater - #regrann


4

PUTIH AJAIB by RCW .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan kulit secara semulajadi
💥Mencerahkan kulit dengan cepat
💥Melembapkan kulit
💥Menjadikan kulit lebih berseri
💥Mengelakkan kulit daripada kusam
💥Menjadikan kulit lebih segar
💥Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
💥Boleh juga digunakan diseluruh badan
💥Menjadikan warna kulit lebih sekata
💥Mengelakkan kulit berkedut
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


0

EMMA LOTION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM45 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan seluruh badan
💥Melembutkan kulit badan
💥Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
💥Mencerahkan kulit sekata
💥Melembapkan kulit yang kering
💥Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


4

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


2

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


3

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


1

Whatsapp 011-1123 3874 now now ! 😘


3

PUTIH AJAIB by RCW .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan kulit secara semulajadi
💥Mencerahkan kulit dengan cepat
💥Melembapkan kulit
💥Menjadikan kulit lebih berseri
💥Mengelakkan kulit daripada kusam
💥Menjadikan kulit lebih segar
💥Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
💥Boleh juga digunakan diseluruh badan
💥Menjadikan warna kulit lebih sekata
💥Mengelakkan kulit berkedut
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


0

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 (sebotol)

RM55 (2 botol)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


2

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 (sebotol)

RM55 (2 botol)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


1

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 (sebotol)

RM55 (2 botol)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


0

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 (sebotol)

RM55 (2 botol)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


3

PRECIOUS LUXE

Precious Luxe is a feminine perfume.
Irresistibly sexy, irrepressibly spirited.
A fresh light aldehydic. Warm from the vanilla, green from the vetiver, it smells expensive
This fragrance is dedicated to courageous brave and modern women who prefer luxury and elegance * Top Note Orange, Bergamot, Grapefruit * Heart Note Morning Rose, Italian Jasmine * Base notes Bourbon Vanilla, White Musk

PRICE : RM39 (25ML)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #preciousluxe #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


5

PRECIOUS LUXE

Precious Luxe is a feminine perfume.
Irresistibly sexy, irrepressibly spirited.
A fresh light aldehydic. Warm from the vanilla, green from the vetiver, it smells expensive
This fragrance is dedicated to courageous brave and modern women who prefer luxury and elegance * Top Note Orange, Bergamot, Grapefruit * Heart Note Morning Rose, Italian Jasmine * Base notes Bourbon Vanilla, White Musk

PRICE : RM39 (25ML)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #preciousluxe #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


3

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 (sebotol)

RM55 (2 botol)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


3

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 (sebotol)

RM55 (2 botol)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


0

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 (sebotol)

RM55 (2 botol)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


1

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 (sebotol)

RM55 (2 botol)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


1

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 (sebotol)

RM55 (2 botol)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


0

PRECIOUS BY @rozitachewan1
@preciousbyrcw @byrcw

Grab this existing and signature smell of famous Celebrity Rozita Che Wan. "Warm and seductive, PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of nature vanilla, musk and rose. A truly precious combination for an impressionable scent that last all day (eu de parfum), very affordable and its a certified halal.. Its simply PRECIOUS

Edp 20ml

RM29.90 (sebotol)

RM55 (2 botol)

WHATAPPS 0166221685

COD : PUTRAJAYA

#putrajaya #byrcwputrajaya#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#bazar#bazaar#preciousbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#putihajaibbyrcw#jusgoyangrapatbyrcw


5

LOTION TANGAN & BADAN PUTIH AJAIB
'Tak Percaya Tapi Benar' & 'Sememangnya Ajaib'
.
Gabungan :
🌸 Organik
🌸 Kolagen
🌸 Vitamin E
🌸 Bahan yang diluluskan
🌸 Halal
.
Kesannya :
🌸 Putih serta merta 🌸 Pakai 7 hari 7 malam Putih Kekal
🌸 Gebu
🌸 Lembut
🌸 Perlindungan UV
🌸 Haruman #PRECIOUS by #Rcw
.
Pemakaian :
🌸 Tangan 🌸 Badan
🌸 Ketiak
🌸 Siku
🌸 Lutut
🌸 Celah paha
🌸 Mana-mana tempat yang nak bagi putih
.
==========================
#LOTION_PUTIH_AJAIB BY #RCW
==========================
.
#takpercayatapibenar
#putihajaibbyrcw
#putihdansihat1badan
#putihsertamerta
#LotionPutihAjaib .
.
Berminat boleh pm atau whatsapp +6017-4532461


0

💚💜PRECIOUS LUXE BY RCW💜💚
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0195007987.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw #preciousluxemurah #preciousluxercw #preciousluxeperfume #preciousluxebyrcwmurah


0

💚💜PRECIOUS LUXE BY RCW💜💚
.
Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama.
Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh :) HALAL
Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.
.
Memiliki bauan Vanilla dan Rose
Bauan Vanilla memang sedap, rasa macam nak makan. Ditambah dengan bauan Rose menjadikannya lebih feminim dan menyegarkan.
.
Whatsapp 0193851102.
.
#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewanmurah #putihajaibbyrcw #putihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotionrcw #jusgoyangrapatrcw #jusgoyangrapatrcwmurah #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarcheta #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #tatiskincare #vitcpahangpharma #snowqueenvitc #bvrcollagen #susukambingplatinum #satinskinzglutatabs #redbellabodywash #provencaps #perlaking #perlapotion
#preciousbyrcw #preciousbyrcwmurah #preciousbyrcwborong #preciousluxebyrcw


1

EMMA LOTION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM45 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Memutihkan seluruh badan
💥Melembutkan kulit badan
💥Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
💥Mencerahkan kulit sekata
💥Melembapkan kulit yang kering
💥Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cara Penggunaan:

1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#emmalotion #losyenputihajaib #lemmalotionmurah #losyenemma #emmalotionmurah #putihajaibbyrcw #losyenputihajaibmurahborong #ellsyabeauty #perfumercw #perfumeprecious #pencucigoyangsegar #produkoriginal #bazarpaknil #igkosmetikmurah #mekapartismurah #lostionmustajab #cathychoolotion #emmalotion #pemborongmurahshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia


0