#rambuthitam

Instagram photos and videos

#rambuthitam#rambutgugur#rambutcantikmenawan#rambutlebat#cantiksebelumraya#hairbeauty#success#rambutsihat#hannanhaircare#hannanmedispa#beauty#healthyshampoo#perawatanrambut#penumbuhalis#rambutsehat#minyakkemiriasli#penumbuhjambang#herbal#minyakkemiri#minyakkemirimurni#minyakkemirioriginal#minyakkemiricapyin

Hashtags #rambuthitam for Instagram

Kelebihan syampoo santan 🔥merangsang pertumbuhan rambut 🔥menyuburkan rambut dan kulit kepala 🔥mengatasi kegatalan kulit kepala 🔥rambut menjadi lembut dan sihat 🔥membantu menguatkan rambut 🔥mencegah kelemumur dan rambut bercabang


1

Kepala lebih ringan banget #rambuthitam #rambutpendek #berkilau


0


1


1

Choose the right product before too late! Hair regrowth is possible!
Botin Shampoo claims to strengthen fragile hair, preventing issues such as splitting and breakage. It leaves your hair feeling softer and healthier right from the first use. When used in combination with the hair density serumq, the shampoo helps improve your hair’s texture, nourishing with its biotin and vitamin B6 content.
.
Let's grab now!
www.hannanmedispa.com.my

ATAU
bole click link ni untuk terus whatapp kami https://tinyurl.com/hannanmedispamelaka
https://tinyurl.com/hannanmedispamelaka
https://tinyurl.com/hannanmedispamelaka

#biotinshampoo #densityserum #rambutcantikmenawan #rambutgugur #cantiksebelumraya #rambuthitam #rambutlebat #hairbeauty #hannanhaircare #hannanmedispa #beauty #healthyshampoo #rambutsihat #success #rambutcantikmenawan #rambutgugur #cantiksebelumraya #rambuthitam #rambutlebat #hairbeauty #hannanhaircare #hannanmedispa #beauty #healthyshampoo #rambutsihat#success #hairdensityserum #serumrambuthitam #rambutcantikmenawan #rambutbotak #success #rambutcantikmenawan #rambutgugur #cantiksebelumraya #rambuthitam #rambutlebat #hairbeauty #hannanhaircare


0

.
Awakkkk, Rambut pun kena ada perfume khas jugak tau. Jangan p sembur perfume badan pulak. No no noo.
.
Bahan dalam PRINCESS ni tak da inspirasi dari mana mana bauan tau awak. Bau dia 100% original dari ekstrak bunga Sakura. .
Lagi best, bukan setakat mewangikan rambut taaapi
.
🌸 Boleh buat rambut cepat panjang
🌸 Masalah GUGUR pun berkurangan
🌸 Kulit kepala rasa FRESH dan bersih
🌸 Hilang segala masalah gatal2x kepala
🌸 Merawat hujung rambut bercabang
🌸 Rambut lembut dan LICIN .
.
.
.
Harga pun berpatutan awak.
.
✅ 30ml - RM 49
✅ 50ml - RM 70
.
Tak termasuk caj postage.
.
📲 Nak Order ?
Terus whatsApp 013-4013261 atau klik link yang ada di bio ya.
.
COD Area Bukit Mertajam :
.
🚨 Petronas Tanah Liat
🚨 Shell Kubang Semang
🚨 Ayam Ori Kubang Semang
🚨 Econsave (Summit BM Plaza)
🚨 Petronas Bandar Perda
🚨 Aeon Big Seberang Jaya
.
.


1

Sebelum guna mama dont woryy


1

Alhamdulillah feedback 😍


1

Feedback. .
.
Mama dont woryy sesuai jugak untuk yg dah berusia ❤️


1

IDR Rp 69.900

BPOM BSY BOX
BPOM: NA11121001797

exp bsy bpom 28/8/2019

Apakah Anda menghadapi masalah Rambut seperti rambut rontok/pecah2/ berketombe/beruban/kemerahan?
Jangan cemas & khawatir lg, krn skrg masalah tsb sdh bs diatasi dg shampo ajaib: BSY Noni Black Magic Shampoo TECHNOLOGY OF USA.
Bahan2 yg terkandung: Ekstrak buah Noni Mengkudu, PanaxGingseng, Ganoderma, Lucidum, Asam Amino, ZPT (Zinc pyrithione) Collagen.
BSY Noni Black Magic Shampoo BUKAN PEWARNA rambut spt pd umumnya, melainkan berfungsi utk :
1. Menyuburkan pertumbuhan rambut/melebatkan rambut dg penggunaan scr trs menerus.
2. Menghilangkan ketombe dengan cepat.
3. Menghitamkan rambut dlm wkt 10 mnt. Hasilnya dpt dilihat segera, walaupun pd penggunaan Pertama kali.
4. Penggunaan yg mudah & dpt dilakukan dimana saja dg cpt spt shampoo biasa.
5. Mengatasi gatal di kulit kepala.
6. 6 kali lbh hitam dr shampoo biasa.
7. Melebatkan & menguatkan rambut.

CIRI-CIRI SHAMPOO NONI BSY ORIGINAL: * ADA LOGO BUNDAR "BSY" HOLOGRAM.
* DI KE-2 TUTUP BOX ADA SEAL HOLOGRAM.
* NO BATCH PADA BOX SAMA DGN YG TERTERA DI SETIAP BAGIAN ATAS
SACHET (ANGKA TIMBUL & TERLIHAT JELAS).
* CAIRAN SHAMPOO LEBIH KENTAL DGN AROMA NONI
#bsy #jualbsy #bsyoriginal #bsybpom#bsymurah #jualbsymurah#bsynoniblackhairmagic #bsynonimurah#semirrambut #blackhair #haircare#perawatanrambut #rambuthitam#rambutindah #vitaminrambut#catrambut #pewarnarambut #trusted_os#onlineshop #onlineshopindo#recommended #jualan #jualbeli#jualansis #kosmetikmurah#jualkosmetikmurah #instylermurah


0

RESTOCK AGAIN !!! HOT SELLING ITEM !
🔥Imported Hemani Castor Oil (Minyak Jarak)
🔥RM28 (Semenanjung) TERMASUK POSLAJU
🔥RM32 (Sabah/Sarawak) TERMASUK POSLAJU
🔥Halal & Di jamin bersih
🔥Cold Pressed 30ml per bottle
____________________________________________
Apa kebaikan #MinyakJarak #CastorOilMalaysia ni ? Macam mana nak guna ? Nak pakai ?
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
____________________________________________
✔️ Melebatkan rambut dgn kadar segera dan berkesan. 3 kali lebih pantas berbanding minyak2 natural yg lain.
✔️ Melebatkan bulu mata, bulu kening, janggut, misau dan mestilah RAMBUT 💋
✔️ Menghilangkan garis halus dan kedutan pada wajah.
✔️ Menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam pada wajah.
✔️ Menghaluskan kulit telapak kaki dan menghidarkan kekeringan.
✔️ Ubat Insomnia - Sapukan di sekeliling mata sebelum tidur.
✔️ Menghilangkan kelemumur.
✔️ Melembapkan bibir, siku dan buku lali.
✔️ Menghilangkan kelemumur dan kuping kepala.
✔️ Boleh digunakan pada kulit bayi.
✔️ Boleh dijadikan bahan campuran masker wajah.
✔️ Boleh dijadikan make up remover.
✔️ Meransang pembaharuan kulit baru.
✔️ Menghilangkan parut dan strechmarks terutamanya utk wanita selepas bersalin.
✔️ Merawat masalah KELEMUMUR.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
💚 Direct Message Instagram
💚 012 490 1605
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#MasalahRambut #RambutPanjang
#RambutSihat #RambutHitam
#RambutLebat #Kelemumur
#InsomniaMalaysia #Parut #strechmarksMalaysia
#BekasParut #HilangkanParut
#KulitHalus #Kutil
#antipenuaan #BuluMataLebat
#Jeragat #BintikHitam #MinyakCastorMalaysia #MinyakKastor #PelebatRambut #ShampuRambut #RambutGugur #RawatanRambut
#CastorOilMurah #fattzura #terlajaklaris


0

hey kamu, iya kamu #rambuthitam #kecil yg #panjang sendiri😐 #lutut aja ga kamu lewatkan utk #tumbuh 😅 tuh #tahilalat juga ikut2an😮


0

BLACK MAGIC KEMIRI SHAMPOO
CUMA 75rb (ORIGINAL YAA!!!)
jangan samain sama harga KW
.
hanya di @ikela_kosmetik
.
ORDER:👇👇
Wa: 081990881204 (tidak menerima sms)
Bbm: 755E5950
Line: afrianaindah
.
Merupakan shampoo penumbuh rambut ,pemanjang rambut

Black magic shampo aman untuk bayi,anak-anak dan dewasa

Fungsi Black Magic Shampoo :
1. Memanjangkan rambut
2.Memperlebat rambut
3. Membuat rambut berkilau
4.Menghaluskan rambut
5.Mengatasi rambut bercabang dan pecah-pecah
6.Memproduksi lapisan pelindung bagi rambut

Dapatkan rambut panjang,tebal,lebat,berkilau dan halus hanya dalam waktu 4minggu
isi : 500 ml
made in singapore

#shampookemiri #shampoopenumbuhrambut #blackmagickemiri #blackmagicshampoo #penumbuhrambut #pemanjangrambut #blackmagicorisingapore #blackmagickemirioriginal
#shampoobmks #shampoomurah
#blackmagickemiri #blackmagickemirimurah #blackmagic #blackmagicmurah #blackmagic2in1 #blackmagickemirishampo #rambuthitam #vitaminrambut #bmks #perawatanrambut #kemirishampo #penghitamrambut #catrambut #semirrambut #rambutrontok


0

BLACK MAGIC KEMIRI SHAMPOO
CUMA 75rb (ORIGINAL YAA!!!)
jangan samain sama harga KW
.
KONTAK:👇👇
Line: @kml5796s (pake @ yaa)
WA: 08987764762
.
Merupakan shampoo penumbuh rambut ,pemanjang rambut

Black magic shampo aman untuk bayi,anak-anak dan dewasa

Fungsi Black Magic Shampoo :
1. Memanjangkan rambut
2.Memperlebat rambut
3. Membuat rambut berkilau
4.Menghaluskan rambut
5.Mengatasi rambut bercabang dan pecah-pecah
6.Memproduksi lapisan pelindung bagi rambut

Dapatkan rambut panjang,tebal,lebat,berkilau dan halus hanya dalam waktu 4minggu
isi : 500 ml
made in singapore

#shampookemiri #shampoopenumbuhrambut #blackmagickemiri #blackmagicshampoo #penumbuhrambut #pemanjangrambut #blackmagicorisingapore #blackmagickemirioriginal
#shampoobmks #shampoomurah
#blackmagickemiri #blackmagickemirimurah #blackmagic #blackmagicmurah #blackmagic2in1 #blackmagickemirishampo #rambuthitam #vitaminrambut #bmks #perawatanrambut #kemirishampo #penghitamrambut #catrambut #semirrambut #rambutrontok


0

Rambut mulai rontok sis? atau rambut rusak susah diatur?

Bisa coba shampoo home made kemiri MOMARA, dari minyak kemiri asli dan minyak zaitun, tentunya bakal bikin rambut lembut dan rontok berkurang,

Pilih aroma yang disukai, Lemon, Strawberry, Greentea. 📣Shampoo Kemiri :
100ml Rp. 42.500,- #rambutsehat #pomade
#hits #minyakkemiribayi
#penumbuhkumis
#penumbuhalis #penghitamalis #wanitaindobesia
#hairmask
#minyakkemiriasli
#rambuthitam
#rambutlebat
#penyuburrambut
#antiketombe #pencegahrambutrontok #maskerrambut #penghitamrambut #like #follow


0

BLACK MAGIC KEMIRI SHAMPOO
CUMA 75rb (ORIGINAL YAA!!!)
jangan samain sama harga KW
.
hanya di @ikela_kosmetik
.
ORDER:👇👇
Wa: 081990881204 (tidak menerima sms)
Bbm: 755E5950
Line: afrianaindah
.
Merupakan shampoo penumbuh rambut ,pemanjang rambut

Black magic shampo aman untuk bayi,anak-anak dan dewasa

Fungsi Black Magic Shampoo :
1. Memanjangkan rambut
2.Memperlebat rambut
3. Membuat rambut berkilau
4.Menghaluskan rambut
5.Mengatasi rambut bercabang dan pecah-pecah
6.Memproduksi lapisan pelindung bagi rambut

Dapatkan rambut panjang,tebal,lebat,berkilau dan halus hanya dalam waktu 4minggu
isi : 500 ml
made in singapore

#shampookemiri #shampoopenumbuhrambut #blackmagickemiri #blackmagicshampoo #penumbuhrambut #pemanjangrambut #blackmagicorisingapore #blackmagickemirioriginal
#shampoobmks #shampoomurah
#blackmagickemiri #blackmagickemirimurah #blackmagic #blackmagicmurah #blackmagic2in1 #blackmagickemirishampo #rambuthitam #vitaminrambut #bmks #perawatanrambut #kemirishampo #penghitamrambut #catrambut #semirrambut #rambutrontok


0

BLACK MAGIC KEMIRI SHAMPOO
CUMA 75rb (ORIGINAL YAA!!!)
jangan samain sama harga KW
.
KONTAK:👇👇
Line: @kml5796s (pake @ yaa)
WA: 08987764762
.
Merupakan shampoo penumbuh rambut ,pemanjang rambut

Black magic shampo aman untuk bayi,anak-anak dan dewasa

Fungsi Black Magic Shampoo :
1. Memanjangkan rambut
2.Memperlebat rambut
3. Membuat rambut berkilau
4.Menghaluskan rambut
5.Mengatasi rambut bercabang dan pecah-pecah
6.Memproduksi lapisan pelindung bagi rambut

Dapatkan rambut panjang,tebal,lebat,berkilau dan halus hanya dalam waktu 4minggu
isi : 500 ml
made in singapore

#shampookemiri #shampoopenumbuhrambut #blackmagickemiri #blackmagicshampoo #penumbuhrambut #pemanjangrambut #blackmagicorisingapore #blackmagickemirioriginal
#shampoobmks #shampoomurah
#blackmagickemiri #blackmagickemirimurah #blackmagic #blackmagicmurah #blackmagic2in1 #blackmagickemirishampo #rambuthitam #vitaminrambut #bmks #perawatanrambut #kemirishampo #penghitamrambut #catrambut #semirrambut #rambutrontok


0

Korang .... Meh Nak Story Sikit ..
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ...
.
💐Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak ..
.
💐 Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar .
💐Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus ..
.
💐Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari .
💐Melindungi dari asap rokok dan persekitaran .
💐Melindungi rambut dari Sinaran UV
.
💐Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari
.
💐Kulit kepala lebih bersih dan sihat
.
💐Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran
.
💐Rambut bercabang akan kembali sihat . 💰RM70
📲Wasap 01161461761


1

Korang .... Meh Nak Story Sikit ..
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ...
.
💐Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak ..
.
💐 Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar .
💐Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus ..
.
💐Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari .
💐Melindungi dari asap rokok dan persekitaran .
💐Melindungi rambut dari Sinaran UV
.
💐Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari
.
💐Kulit kepala lebih bersih dan sihat
.
💐Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran
.
💐Rambut bercabang akan kembali sihat . 💰RM70
📲Wasap 01161461761


1

Korang .... Meh Nak Story Sikit ..
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ...
.
💐Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak ..
.
💐 Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar .
💐Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus ..
.
💐Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari .
💐Melindungi dari asap rokok dan persekitaran .
💐Melindungi rambut dari Sinaran UV
.
💐Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari
.
💐Kulit kepala lebih bersih dan sihat
.
💐Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran
.
💐Rambut bercabang akan kembali sihat . 💰RM70
📲Wasap 01161461761


1

Korang .... Meh Nak Story Sikit ..
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ...
.
💐Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak ..
.
💐 Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar .
💐Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus ..
.
💐Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari .
💐Melindungi dari asap rokok dan persekitaran .
💐Melindungi rambut dari Sinaran UV
.
💐Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari
.
💐Kulit kepala lebih bersih dan sihat
.
💐Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran
.
💐Rambut bercabang akan kembali sihat . 💰RM70
📲Wasap 01161461761


1

Korang .... Meh Nak Story Sikit ..
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ...
.
💐Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak ..
.
💐 Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar .
💐Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus ..
.
💐Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari .
💐Melindungi dari asap rokok dan persekitaran .
💐Melindungi rambut dari Sinaran UV
.
💐Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari
.
💐Kulit kepala lebih bersih dan sihat
.
💐Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran
.
💐Rambut bercabang akan kembali sihat . 💰RM70
📲Wasap 01161461761


1

Korang .... Meh Nak Story Sikit ..
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ...
.
💐Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak ..
.
💐 Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar .
💐Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus ..
.
💐Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari .
💐Melindungi dari asap rokok dan persekitaran .
💐Melindungi rambut dari Sinaran UV
.
💐Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari
.
💐Kulit kepala lebih bersih dan sihat
.
💐Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran
.
💐Rambut bercabang akan kembali sihat . 💰RM70
📲Wasap 01161461761


1

Korang .... Meh Nak Story Sikit ..
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ...
.
💐Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak ..
.
💐 Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar .
💐Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus ..
.
💐Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari .
💐Melindungi dari asap rokok dan persekitaran .
💐Melindungi rambut dari Sinaran UV
.
💐Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari
.
💐Kulit kepala lebih bersih dan sihat
.
💐Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran
.
💐Rambut bercabang akan kembali sihat . 💰RM70
📲Wasap 01161461761


1

Korang .... Meh Nak Story Sikit ..
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ...
.
💐Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak ..
.
💐 Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar .
💐Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus ..
.
💐Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari .
💐Melindungi dari asap rokok dan persekitaran .
💐Melindungi rambut dari Sinaran UV
.
💐Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari
.
💐Kulit kepala lebih bersih dan sihat
.
💐Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran
.
💐Rambut bercabang akan kembali sihat . 💰RM70
📲Wasap 01161461761


1

Korang .... Meh Nak Story Sikit ..
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Princess ni bukan sekadar perfume rambut tau !! Tapi ...
.
💐Mempunyai Argan Oil yang sangat mujarab dan berkesan dalam merawat rambut rosak ..
.
💐 Membantu melembutkan rambut agar lebih bersinar .
💐Tiada lagi masalah rambut BUSUK kerana PRINCESS bersifat Anti-Bakteria & Anti-Fungus ..
.
💐Bunga Sakura mampu memberi kesegaran berpanjangan sepanjang hari .
💐Melindungi dari asap rokok dan persekitaran .
💐Melindungi rambut dari Sinaran UV
.
💐Rambut mudah diurus dan kekal sihat sepanjang hari
.
💐Kulit kepala lebih bersih dan sihat
.
💐Penggunaan yg berterusan membantu menguatkan akar rambut dari masalah keguguran
.
💐Rambut bercabang akan kembali sihat . 💰RM70
📲Wasap 01161461761


1

👸🏻Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
✨PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
✨MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
✨TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
.
✨ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
✨LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
✨UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
✨100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
✨NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
💰RM70
📲wasap 0193444248


1

👸🏻Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
✨PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
✨MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
✨TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
.
✨ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
✨LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
✨UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
✨100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
✨NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
💰RM70
📲wasap 0193444248


1

👸🏻Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
✨PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
✨MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
✨TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
.
✨ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
✨LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
✨UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
✨100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
✨NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
💰RM70
📲wasap 0193444248


1

👸🏻Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
✨PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
✨MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
✨TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
.
✨ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
✨LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
✨UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
✨100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
✨NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
💰RM70
📲wasap 0193444248


1

👸🏻Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
✨PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
✨MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
✨TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
.
✨ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
✨LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
✨UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
✨100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
✨NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
💰RM70
📲wasap 0193444248


1

👸🏻Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
✨PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
✨MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
✨TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
.
✨ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
✨LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
✨UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
✨100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
✨NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
💰RM70
📲wasap 0193444248


1

👸🏻Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
✨PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
✨MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
✨TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
.
✨ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
✨LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
✨UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
✨100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
✨NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
💰RM70
📲wasap 0193444248


1

👸🏻Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
✨PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
✨MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
✨TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
.
✨ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
✨LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
✨UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
✨100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
✨NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
💰RM70
📲wasap 0193444248


1

👸🏻Kebaikan PRINCESS HAIR MIST PERFUME
.
✨PERFUME
Wangian rambut dengan aroma bunga sakura tulen yang menakjubkan dan dapat memberi kesegaran sepanjang hari.
.
✨MOISTURIZE
Melembapkan dan melembutkan rambut sepanjang hari.
.
✨TREATMENT
Merawat rambut dengan bahan2 semulajadi organik seperti argan dan rosehip .
.
✨ANTI-BACTERIA & ANTI-FUNGUS
Nyah bau hapak rambut, membunuh bakteria apabila rambut berpeluh. Sangat sesuai wanita bertudung.
.
✨LONG LASTING
Rambut sentiasa wangi dan segar lebih dari 48 jam. Sesuai untuk wanita yang berambut panjang dan bertudung .
.
✨UV PROTECTION
Pelindungan rambut berpeluh dibawah pancaran matahari dan juga melindungi kulit kepala dari berminyak .
✨100% ORGANIC
Bahan2 dirumus khas semulajadi.
.
✨NO CHEMICAL
Tiada sebarang bahan kimia terlarang
.
💰RM70
📲wasap 0193444248


1

[ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT]
.
.
.
.
Apakah kandungan istimewa Petua Moden, KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT ni!!!! KRIM TONIK dihasilkan dgn herba semulajadi yang paling utama dalam penjagaan kesihatan rambut yang tiada bahan kimia & bahan pewarna seperti
.
✅MINYAK ARGAN
✅HABBATUSSAUDA
✅SPIRULINA
✅BUAH KERAS
✅BUAH ZAITUN
✅KELAPA DARA
✅BUAH MENGKUDU
.
So, jom cepat2 dapatkan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!!!
.
Boleh DM atau WHATSAPP. Klik je link dibawah ni
.
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
.
Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘
.
📞 0193045504
📞 0193045504
📞 0193045504
.
Website: www.zimarketingsb.com
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
#krimrambut #krimrambutmalaysia #pelebatrambutberkesan #pelebatbulu #krimjambangberkesan #krimlebatrambut #ubatrambutlebat #ubatlebatkening #krimjambanglebat #ubatsuburrambut #ubatsuburjambang #rambutlebatsihat #rambutcantiksihat #jambanglebatkemas #keningcantiklebat #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #tonikrambut #toniklebatrambut #krimtonik #ubatrambutgugurbotak #rambutkelemumurgatal #rambuthitam #nakrambutcantik #bazarpaknil
#haircare #haircream


0

[ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT]
.
.
.
.
Apakah kandungan istimewa Petua Moden, KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT ni!!!! KRIM TONIK dihasilkan dgn herba semulajadi yang paling utama dalam penjagaan kesihatan rambut yang tiada bahan kimia & bahan pewarna seperti
.
✅MINYAK ARGAN
✅HABBATUSSAUDA
✅SPIRULINA
✅BUAH KERAS
✅BUAH ZAITUN
✅KELAPA DARA
✅BUAH MENGKUDU
.
So, jom cepat2 dapatkan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!!!
.
Boleh DM atau WHATSAPP. Klik je link dibawah ni
.
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
.
Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘
.
📞 0193045504
📞 0193045504
📞 0193045504
.
Website: www.zimarketingsb.com
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
#krimrambut #krimrambutmalaysia #pelebatrambutberkesan #pelebatbulu #krimjambangberkesan #krimlebatrambut #ubatrambutlebat #ubatlebatkening #krimjambanglebat #ubatsuburrambut #ubatsuburjambang #rambutlebatsihat #rambutcantiksihat #jambanglebatkemas #keningcantiklebat #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #tonikrambut #toniklebatrambut #krimtonik #ubatrambutgugurbotak #rambutkelemumurgatal #rambuthitam #nakrambutcantik #bazarpaknil
#haircare #haircream


2

[ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT]
.
.
.
.
Apakah kandungan istimewa Petua Moden, KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT ni!!!! KRIM TONIK dihasilkan dgn herba semulajadi yang paling utama dalam penjagaan kesihatan rambut yang tiada bahan kimia & bahan pewarna seperti
.
✅MINYAK ARGAN
✅HABBATUSSAUDA
✅SPIRULINA
✅BUAH KERAS
✅BUAH ZAITUN
✅KELAPA DARA
✅BUAH MENGKUDU
.
So, jom cepat2 dapatkan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!!!
.
Boleh DM atau WHATSAPP. Klik je link dibawah ni
.
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
.
Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘
.
📞 0193045504
📞 0193045504
📞 0193045504
.
Website: www.zimarketingsb.com
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
#krimrambut #krimrambutmalaysia #pelebatrambutberkesan #pelebatbulu #krimjambangberkesan #krimlebatrambut #ubatrambutlebat #ubatlebatkening #krimjambanglebat #ubatsuburrambut #ubatsuburjambang #rambutlebatsihat #rambutcantiksihat #jambanglebatkemas #keningcantiklebat #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #tonikrambut #toniklebatrambut #krimtonik #ubatrambutgugurbotak #rambutkelemumurgatal #rambuthitam #nakrambutcantik #bazarpaknil
#haircare #haircream


0

Hair make over 😍
.
.

Kepada Costumers Costumers saya 😁 Kabar baik untuk sis semua.. Appointment sentiasa terbuka untuk tarikh bermula 21/6/2018 ke atas 😉.
.
.
Jadi tiada masalah bila sis nak buat appointment dgn saya. 🤗
.
.
✍️ Untuk appointment sis boleh wasapp saya di bio link atau Dm saya. (Fast respon)
.
.
.
#haircut#hairstyles
#haircolor#salonmuslimah
#rambutsihat#rambutcantik
#rambutrontok#rambutpendek
#rambutsihat#rambutkuat
#salonwanita#haircaremalaysia
#haircare#budgetsalon
#hairdo#hairdresser
#blackcolour #rambuthitam
#hairlayer#guntingrambutmuslimah#guntingrambut#hairgoals##cheras#btcpics#babylights
#hairoftheday#hairbrained#hairideas#cherasselangor#jubahmurah


1

.
BSY NONI BLACK HAIR MAGIC
(SHAMPOO inai rambut hitam)
1 PCS RM5
1 BOX RM22 (20pcs)
2 BOX RM42 [ RM21 EACH ]
3 BOX RM60 [ RM20 EACH ]
5 BOX RM95 [ RM19 EACH ]
.
💙Terbuat dari bahan-bahan alami
💙Hanya 10 menit dan Mudah dalam pemakaian
💙Rambut putih menjadi hitam
💙Memberi nutrisi dan vitamin ke akar rambut
💙Mencegah dan menghilangkan kelemumur / scalp
.
YANG NAK ORDER,
MARI CEPAT SEMENTARA OFFER ADA
.
📲ORDER = TEKAN LINK DI BIO
📮BAYARAN = SEBELUM JAM 1, POS HARI YG SAMA
.
#syampoosantan #syampooinai #rambuthitam #blackhair #titiancinta #redvelvetdrama #bsynoni #bsynonitermurah #shampoosantan


0

Dengan produk Faith Fleur anda boleh👇
✅ Menghilangkan kegatalan
✅ Merapikan rambut
✅ Menghilangkan kelemumur
✅ Mewangikan rambut

Rawat segera sebelum terlambat😊 Dapatkan Produk faithfleur untuk miliki rambut segar dan sihat sepanjang hari😘


1

Dengan produk Faith Fleur anda boleh👇
✅ Menghilangkan kegatalan
✅ Merapikan rambut
✅ Menghilangkan kelemumur
✅ Mewangikan rambut

Rawat segera sebelum terlambat😊 Dapatkan Produk faithfleur untuk miliki rambut segar dan sihat sepanjang hari😘


1

Kami open order, bunda
Minyak kemiri cap yin,.murni dari kemiri berkualitas bagus banget buat merawat rambut si kecil
.
Jgn lupa biasakan pakaikan minyak kemiri di rambut si kecil 20 menit sebelum keramas ya bunda
____
MANFAAT LENGKAP MINYAK KEMIRI HITAM / BAKAR MURNI CAP YIN
.
Mengurangi & mencegah kerontokan rambut
Menyuburkan & menebalkan rambut
Menguatkan akar rambut
Menumbuhkan rambut
Mengkilatkan & menghitamkan rambut
Menebalkan alis
Merangsang pertumbuhan & melebatkan jenggot/ jambang
.
CARA PEMAKAIAN (KOCOK TERLEBIH DAHULU)
1) Untuk Penyubur Rambut
Oleskan secukupnya minyak kemiri ke kulit kepala secara merata sambil dipijit ringan, diamkan kurang lebih 20 menit, kemudian bilas dengan keramas (bisa gunakan semalaman, paginya dikeramasi). Gunakan rutin 3x seminggu
.
2) Untuk Alis, Jenggot, Jambang
Oleskan pada alis/ jenggot / jambang secara merata, kemudian diamkan selama kurang lebih 20 menit, lalu bilas dengan sabun / facial foam. Gunakan rutin 3x seminggu / boleh sehari sekali saat santai / pas menjelang tidur dibiarkan semalaman
.
.
INFO DAN ORDER, HUBUNGI WA KAMI 085647457409
.
PENGIRIMAN DARI NGAWI, JAWA TIMUR
.
PEMBAYARAN HANYA KE REK. BNI SYARIAH (KODE 009) A.N RISNA PRAMESTI WIJAYANTI, SELAIN ITU TIDAK ADA, KECUALI ORDER LEWAT SHOPEE / BUKALAPAK
===========
========================
#minyakkemiri#minyakkemirimurni#minyakkemiriasli#perawatanrambut#rambutsehat#rambuthitam#minyakkemirioriginal#minyakkemiricapyin#minyakkemirihitam#minyakrambut#obattradisional#herbal#herbalkemiri#jualminyakkemiri#perawatanrambutbayi#penumbuhrambutalami#penumbuhrambutinstan#obatherbal#penebalalis#penumbuhalis#penumbuhjenggot#penumbuhjambang#penghitamrambutalami


0

Kami open order, bunda
Minyak kemiri cap yin,.murni dari kemiri berkualitas bagus banget buat merawat rambut si kecil
.
Jgn lupa biasakan pakaikan minyak kemiri di rambut si kecil 20 menit sebelum keramas ya bunda
____
MANFAAT LENGKAP MINYAK KEMIRI HITAM / BAKAR MURNI CAP YIN
.
Mengurangi & mencegah kerontokan rambut
Menyuburkan & menebalkan rambut
Menguatkan akar rambut
Menumbuhkan rambut
Mengkilatkan & menghitamkan rambut
Menebalkan alis
Merangsang pertumbuhan & melebatkan jenggot/ jambang
.
CARA PEMAKAIAN (KOCOK TERLEBIH DAHULU)
1) Untuk Penyubur Rambut
Oleskan secukupnya minyak kemiri ke kulit kepala secara merata sambil dipijit ringan, diamkan kurang lebih 20 menit, kemudian bilas dengan keramas (bisa gunakan semalaman, paginya dikeramasi). Gunakan rutin 3x seminggu
.
2) Untuk Alis, Jenggot, Jambang
Oleskan pada alis/ jenggot / jambang secara merata, kemudian diamkan selama kurang lebih 20 menit, lalu bilas dengan sabun / facial foam. Gunakan rutin 3x seminggu / boleh sehari sekali saat santai / pas menjelang tidur dibiarkan semalaman
.
.
INFO DAN ORDER, HUBUNGI WA KAMI 085647457409
.
PENGIRIMAN DARI NGAWI, JAWA TIMUR
.
PEMBAYARAN HANYA KE REK. BNI SYARIAH (KODE 009) A.N RISNA PRAMESTI WIJAYANTI, SELAIN ITU TIDAK ADA, KECUALI ORDER LEWAT SHOPEE / BUKALAPAK
===========
========================
#minyakkemiri#minyakkemirimurni#minyakkemiriasli#perawatanrambut#rambutsehat#rambuthitam#minyakkemirioriginal#minyakkemiricapyin#minyakkemirihitam#minyakrambut#obattradisional#herbal#herbalkemiri#jualminyakkemiri#perawatanrambutbayi#penumbuhrambutalami#penumbuhrambutinstan#obatherbal#penebalalis#penumbuhalis#penumbuhjenggot#penumbuhjambang#penghitamrambutalami


0

Kami open order, bunda
Minyak kemiri cap yin,.murni dari kemiri berkualitas bagus banget buat merawat rambut si kecil
.
Jgn lupa biasakan pakaikan minyak kemiri di rambut si kecil 20 menit sebelum keramas ya bunda
____
MANFAAT LENGKAP MINYAK KEMIRI HITAM / BAKAR MURNI CAP YIN
.
Mengurangi & mencegah kerontokan rambut
Menyuburkan & menebalkan rambut
Menguatkan akar rambut
Menumbuhkan rambut
Mengkilatkan & menghitamkan rambut
Menebalkan alis
Merangsang pertumbuhan & melebatkan jenggot/ jambang
.
CARA PEMAKAIAN (KOCOK TERLEBIH DAHULU)
1) Untuk Penyubur Rambut
Oleskan secukupnya minyak kemiri ke kulit kepala secara merata sambil dipijit ringan, diamkan kurang lebih 20 menit, kemudian bilas dengan keramas (bisa gunakan semalaman, paginya dikeramasi). Gunakan rutin 3x seminggu
.
2) Untuk Alis, Jenggot, Jambang
Oleskan pada alis/ jenggot / jambang secara merata, kemudian diamkan selama kurang lebih 20 menit, lalu bilas dengan sabun / facial foam. Gunakan rutin 3x seminggu / boleh sehari sekali saat santai / pas menjelang tidur dibiarkan semalaman
.
.
INFO DAN ORDER, HUBUNGI WA KAMI 085647457409
.
PENGIRIMAN DARI NGAWI, JAWA TIMUR
.
PEMBAYARAN HANYA KE REK. BNI SYARIAH (KODE 009) A.N RISNA PRAMESTI WIJAYANTI, SELAIN ITU TIDAK ADA, KECUALI ORDER LEWAT SHOPEE / BUKALAPAK
===========
========================
#minyakkemiri#minyakkemirimurni#minyakkemiriasli#perawatanrambut#rambutsehat#rambuthitam#minyakkemirioriginal#minyakkemiricapyin#minyakkemirihitam#minyakrambut#obattradisional#herbal#herbalkemiri#jualminyakkemiri#perawatanrambutbayi#penumbuhrambutalami#penumbuhrambutinstan#obatherbal#penebalalis#penumbuhalis#penumbuhjenggot#penumbuhjambang#penghitamrambutalami


0

Kami open order, bunda
Minyak kemiri cap yin,.murni dari kemiri berkualitas bagus banget buat merawat rambut si kecil
.
Jgn lupa biasakan pakaikan minyak kemiri di rambut si kecil 20 menit sebelum keramas ya bunda
____
MANFAAT LENGKAP MINYAK KEMIRI HITAM / BAKAR MURNI CAP YIN
.
Mengurangi & mencegah kerontokan rambut
Menyuburkan & menebalkan rambut
Menguatkan akar rambut
Menumbuhkan rambut
Mengkilatkan & menghitamkan rambut
Menebalkan alis
Merangsang pertumbuhan & melebatkan jenggot/ jambang
.
CARA PEMAKAIAN (KOCOK TERLEBIH DAHULU)
1) Untuk Penyubur Rambut
Oleskan secukupnya minyak kemiri ke kulit kepala secara merata sambil dipijit ringan, diamkan kurang lebih 20 menit, kemudian bilas dengan keramas (bisa gunakan semalaman, paginya dikeramasi). Gunakan rutin 3x seminggu
.
2) Untuk Alis, Jenggot, Jambang
Oleskan pada alis/ jenggot / jambang secara merata, kemudian diamkan selama kurang lebih 20 menit, lalu bilas dengan sabun / facial foam. Gunakan rutin 3x seminggu / boleh sehari sekali saat santai / pas menjelang tidur dibiarkan semalaman
.
.
INFO DAN ORDER, HUBUNGI WA KAMI 085647457409
.
PENGIRIMAN DARI NGAWI, JAWA TIMUR
.
PEMBAYARAN HANYA KE REK. BNI SYARIAH (KODE 009) A.N RISNA PRAMESTI WIJAYANTI, SELAIN ITU TIDAK ADA, KECUALI ORDER LEWAT SHOPEE / BUKALAPAK
===========
========================
#minyakkemiri#minyakkemirimurni#minyakkemiriasli#perawatanrambut#rambutsehat#rambuthitam#minyakkemirioriginal#minyakkemiricapyin#minyakkemirihitam#minyakrambut#obattradisional#herbal#herbalkemiri#jualminyakkemiri#perawatanrambutbayi#penumbuhrambutalami#penumbuhrambutinstan#obatherbal#penebalalis#penumbuhalis#penumbuhjenggot#penumbuhjambang#penghitamrambutalami


0

Kami open order, bunda
Minyak kemiri cap yin,.murni dari kemiri berkualitas bagus banget buat merawat rambut si kecil
.
Jgn lupa biasakan pakaikan minyak kemiri di rambut si kecil 20 menit sebelum keramas ya bunda
____
MANFAAT LENGKAP MINYAK KEMIRI HITAM / BAKAR MURNI CAP YIN
.
Mengurangi & mencegah kerontokan rambut
Menyuburkan & menebalkan rambut
Menguatkan akar rambut
Menumbuhkan rambut
Mengkilatkan & menghitamkan rambut
Menebalkan alis
Merangsang pertumbuhan & melebatkan jenggot/ jambang
.
CARA PEMAKAIAN (KOCOK TERLEBIH DAHULU)
1) Untuk Penyubur Rambut
Oleskan secukupnya minyak kemiri ke kulit kepala secara merata sambil dipijit ringan, diamkan kurang lebih 20 menit, kemudian bilas dengan keramas (bisa gunakan semalaman, paginya dikeramasi). Gunakan rutin 3x seminggu
.
2) Untuk Alis, Jenggot, Jambang
Oleskan pada alis/ jenggot / jambang secara merata, kemudian diamkan selama kurang lebih 20 menit, lalu bilas dengan sabun / facial foam. Gunakan rutin 3x seminggu / boleh sehari sekali saat santai / pas menjelang tidur dibiarkan semalaman
.
.
INFO DAN ORDER, HUBUNGI WA KAMI 085647457409
.
PENGIRIMAN DARI NGAWI, JAWA TIMUR
.
PEMBAYARAN HANYA KE REK. BNI SYARIAH (KODE 009) A.N RISNA PRAMESTI WIJAYANTI, SELAIN ITU TIDAK ADA, KECUALI ORDER LEWAT SHOPEE / BUKALAPAK
===========
========================
#minyakkemiri#minyakkemirimurni#minyakkemiriasli#perawatanrambut#rambutsehat#rambuthitam#minyakkemirioriginal#minyakkemiricapyin#minyakkemirihitam#minyakrambut#obattradisional#herbal#herbalkemiri#jualminyakkemiri#perawatanrambutbayi#penumbuhrambutalami#penumbuhrambutinstan#obatherbal#penebalalis#penumbuhalis#penumbuhjenggot#penumbuhjambang#penghitamrambutalami


0

Kami open order, bunda
Minyak kemiri cap yin,.murni dari kemiri berkualitas bagus banget buat merawat rambut si kecil
.
Jgn lupa biasakan pakaikan minyak kemiri di rambut si kecil 20 menit sebelum keramas ya bunda
____
MANFAAT LENGKAP MINYAK KEMIRI HITAM / BAKAR MURNI CAP YIN
.
Mengurangi & mencegah kerontokan rambut
Menyuburkan & menebalkan rambut
Menguatkan akar rambut
Menumbuhkan rambut
Mengkilatkan & menghitamkan rambut
Menebalkan alis
Merangsang pertumbuhan & melebatkan jenggot/ jambang
.
CARA PEMAKAIAN (KOCOK TERLEBIH DAHULU)
1) Untuk Penyubur Rambut
Oleskan secukupnya minyak kemiri ke kulit kepala secara merata sambil dipijit ringan, diamkan kurang lebih 20 menit, kemudian bilas dengan keramas (bisa gunakan semalaman, paginya dikeramasi). Gunakan rutin 3x seminggu
.
2) Untuk Alis, Jenggot, Jambang
Oleskan pada alis/ jenggot / jambang secara merata, kemudian diamkan selama kurang lebih 20 menit, lalu bilas dengan sabun / facial foam. Gunakan rutin 3x seminggu / boleh sehari sekali saat santai / pas menjelang tidur dibiarkan semalaman
.
.
INFO DAN ORDER, HUBUNGI WA KAMI 085647457409
.
PENGIRIMAN DARI NGAWI, JAWA TIMUR
.
PEMBAYARAN HANYA KE REK. BNI SYARIAH (KODE 009) A.N RISNA PRAMESTI WIJAYANTI, SELAIN ITU TIDAK ADA, KECUALI ORDER LEWAT SHOPEE / BUKALAPAK
===========
========================
#minyakkemiri#minyakkemirimurni#minyakkemiriasli#perawatanrambut#rambutsehat#rambuthitam#minyakkemirioriginal#minyakkemiricapyin#minyakkemirihitam#minyakrambut#obattradisional#herbal#herbalkemiri#jualminyakkemiri#perawatanrambutbayi#penumbuhrambutalami#penumbuhrambutinstan#obatherbal#penebalalis#penumbuhalis#penumbuhjenggot#penumbuhjambang#penghitamrambutalami


0

Antara keistimewaan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT keluaran ZI ini adalah
.
✅Tekstur yg tidak Melekit
✅Tidak Berminyak
✅Lebih Cepat Menyerap
✅Sesuai untuk semua jenis rambut & jambang
.
Jadi, tak kira di mana anda berada, KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT pasti tidak akn merimaskan anda, malah akn membuahkn anda rasa segar dgn haruman MINYAK ARGAN yg diimport khas dari Morocco ✔️
.
So, jom cepat2 dapatkan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!!!
.
Boleh DM atau WHATSAPP. Klik je link dibawah ni
.
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
.
Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘
.
📞 0193045504
📞 0193045504
📞 0193045504
.
Website: www.zimarketingsb.com
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
#krimrambut #krimrambutmalaysia #pelebatrambutberkesan #pelebatbulu #krimjambangberkesan #krimlebatrambut #ubatrambutlebat #ubatlebatkening #krimjambanglebat #ubatsuburrambut #ubatsuburjambang #rambutlebatsihat #rambutcantiksihat #jambanglebatkemas #keningcantiklebat #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #tonikrambut #toniklebatrambut #krimtonik #ubatrambutgugurbotak #rambutkelemumurgatal #rambuthitam #nakrambutcantik #bazarpaknil
#haircare #haircream


0

Antara keistimewaan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT keluaran ZI ini adalah
.
✅Tekstur yg tidak Melekit
✅Tidak Berminyak
✅Lebih Cepat Menyerap
✅Sesuai untuk semua jenis rambut & jambang
.
Jadi, tak kira di mana anda berada, KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT pasti tidak akn merimaskan anda, malah akn membuahkn anda rasa segar dgn haruman MINYAK ARGAN yg diimport khas dari Morocco ✔️
.
So, jom cepat2 dapatkan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!!!
.
Boleh DM atau WHATSAPP. Klik je link dibawah ni
.
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
.
Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘
.
📞 0193045504
📞 0193045504
📞 0193045504
.
Website: www.zimarketingsb.com
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
#krimrambut #krimrambutmalaysia #pelebatrambutberkesan #pelebatbulu #krimjambangberkesan #krimlebatrambut #ubatrambutlebat #ubatlebatkening #krimjambanglebat #ubatsuburrambut #ubatsuburjambang #rambutlebatsihat #rambutcantiksihat #jambanglebatkemas #keningcantiklebat #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #tonikrambut #toniklebatrambut #krimtonik #ubatrambutgugurbotak #rambutkelemumurgatal #rambuthitam #nakrambutcantik #bazarpaknil
#haircare #haircream


0

Antara keistimewaan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT keluaran ZI ini adalah
.
✅Tekstur yg tidak Melekit
✅Tidak Berminyak
✅Lebih Cepat Menyerap
✅Sesuai untuk semua jenis rambut & jambang
.
Jadi, tak kira di mana anda berada, KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT pasti tidak akn merimaskan anda, malah akn membuahkn anda rasa segar dgn haruman MINYAK ARGAN yg diimport khas dari Morocco ✔️
.
So, jom cepat2 dapatkan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!!!
.
Boleh DM atau WHATSAPP. Klik je link dibawah ni
.
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
📲 http://bit.ly/whatsappZI
.
Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘
.
📞 0193045504
📞 0193045504
📞 0193045504
.
Website: www.zimarketingsb.com
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
#krimrambut #krimrambutmalaysia #pelebatrambutberkesan #pelebatbulu #krimjambangberkesan #krimlebatrambut #ubatrambutlebat #ubatlebatkening #krimjambanglebat #ubatsuburrambut #ubatsuburjambang #rambutlebatsihat #rambutcantiksihat #jambanglebatkemas #keningcantiklebat #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #tonikrambut #toniklebatrambut #krimtonik #ubatrambutgugurbotak #rambutkelemumurgatal #rambuthitam #nakrambutcantik #bazarpaknil
#haircare #haircream


0

Kami open order, bunda
Minyak kemiri cap yin,.murni dari kemiri berkualitas bagus banget buat merawat rambut si kecil
.
Jgn lupa biasakan pakaikan minyak kemiri di rambut si kecil 20 menit sebelum keramas ya bunda
____
MANFAAT LENGKAP MINYAK KEMIRI HITAM / BAKAR MURNI CAP YIN
.
Mengurangi & mencegah kerontokan rambut
Menyuburkan & menebalkan rambut
Menguatkan akar rambut
Menumbuhkan rambut
Mengkilatkan & menghitamkan rambut
Menebalkan alis
Merangsang pertumbuhan & melebatkan jenggot/ jambang
.
CARA PEMAKAIAN (KOCOK TERLEBIH DAHULU)
1) Untuk Penyubur Rambut
Oleskan secukupnya minyak kemiri ke kulit kepala secara merata sambil dipijit ringan, diamkan kurang lebih 20 menit, kemudian bilas dengan keramas (bisa gunakan semalaman, paginya dikeramasi). Gunakan rutin 3x seminggu
.
2) Untuk Alis, Jenggot, Jambang
Oleskan pada alis/ jenggot / jambang secara merata, kemudian diamkan selama kurang lebih 20 menit, lalu bilas dengan sabun / facial foam. Gunakan rutin 3x seminggu / boleh sehari sekali saat santai / pas menjelang tidur dibiarkan semalaman
.
.
INFO DAN ORDER, HUBUNGI WA KAMI 085647457409
.
PENGIRIMAN DARI NGAWI, JAWA TIMUR
.
PEMBAYARAN HANYA KE REK. BNI SYARIAH (KODE 009) A.N RISNA PRAMESTI WIJAYANTI, SELAIN ITU TIDAK ADA, KECUALI ORDER LEWAT SHOPEE / BUKALAPAK
===========
========================
#minyakkemiri#minyakkemirimurni#minyakkemiriasli#perawatanrambut#rambutsehat#rambuthitam#minyakkemirioriginal#minyakkemiricapyin#minyakkemirihitam#minyakrambut#obattradisional#herbal#herbalkemiri#jualminyakkemiri#perawatanrambutbayi#penumbuhrambutalami#penumbuhrambutinstan#obatherbal#penebalalis#penumbuhalis#penumbuhjenggot#penumbuhjambang#penghitamrambutalami


0

Kami open order, bunda
Minyak kemiri cap yin,.murni dari kemiri berkualitas bagus banget buat merawat rambut si kecil
.
Jgn lupa biasakan pakaikan minyak kemiri di rambut si kecil 20 menit sebelum keramas ya bunda
____
MANFAAT LENGKAP MINYAK KEMIRI HITAM / BAKAR MURNI CAP YIN
.
Mengurangi & mencegah kerontokan rambut
Menyuburkan & menebalkan rambut
Menguatkan akar rambut
Menumbuhkan rambut
Mengkilatkan & menghitamkan rambut
Menebalkan alis
Merangsang pertumbuhan & melebatkan jenggot/ jambang
.
CARA PEMAKAIAN (KOCOK TERLEBIH DAHULU)
1) Untuk Penyubur Rambut
Oleskan secukupnya minyak kemiri ke kulit kepala secara merata sambil dipijit ringan, diamkan kurang lebih 20 menit, kemudian bilas dengan keramas (bisa gunakan semalaman, paginya dikeramasi). Gunakan rutin 3x seminggu
.
2) Untuk Alis, Jenggot, Jambang
Oleskan pada alis/ jenggot / jambang secara merata, kemudian diamkan selama kurang lebih 20 menit, lalu bilas dengan sabun / facial foam. Gunakan rutin 3x seminggu / boleh sehari sekali saat santai / pas menjelang tidur dibiarkan semalaman
.
.
INFO DAN ORDER, HUBUNGI WA KAMI 085647457409
.
PENGIRIMAN DARI NGAWI, JAWA TIMUR
.
PEMBAYARAN HANYA KE REK. BNI SYARIAH (KODE 009) A.N RISNA PRAMESTI WIJAYANTI, SELAIN ITU TIDAK ADA, KECUALI ORDER LEWAT SHOPEE / BUKALAPAK
===========
========================
#minyakkemiri#minyakkemirimurni#minyakkemiriasli#perawatanrambut#rambutsehat#rambuthitam#minyakkemirioriginal#minyakkemiricapyin#minyakkemirihitam#minyakrambut#obattradisional#herbal#herbalkemiri#jualminyakkemiri#perawatanrambutbayi#penumbuhrambutalami#penumbuhrambutinstan#obatherbal#penebalalis#penumbuhalis#penumbuhjenggot#penumbuhjambang#penghitamrambutalami


0

Kami open order, bunda
Minyak kemiri cap yin,.murni dari kemiri berkualitas bagus banget buat merawat rambut si kecil
.
Jgn lupa biasakan pakaikan minyak kemiri di rambut si kecil 20 menit sebelum keramas ya bunda
____
MANFAAT LENGKAP MINYAK KEMIRI HITAM / BAKAR MURNI CAP YIN
.
Mengurangi & mencegah kerontokan rambut
Menyuburkan & menebalkan rambut
Menguatkan akar rambut
Menumbuhkan rambut
Mengkilatkan & menghitamkan rambut
Menebalkan alis
Merangsang pertumbuhan & melebatkan jenggot/ jambang
.
CARA PEMAKAIAN (KOCOK TERLEBIH DAHULU)
1) Untuk Penyubur Rambut
Oleskan secukupnya minyak kemiri ke kulit kepala secara merata sambil dipijit ringan, diamkan kurang lebih 20 menit, kemudian bilas dengan keramas (bisa gunakan semalaman, paginya dikeramasi). Gunakan rutin 3x seminggu
.
2) Untuk Alis, Jenggot, Jambang
Oleskan pada alis/ jenggot / jambang secara merata, kemudian diamkan selama kurang lebih 20 menit, lalu bilas dengan sabun / facial foam. Gunakan rutin 3x seminggu / boleh sehari sekali saat santai / pas menjelang tidur dibiarkan semalaman
.
.
INFO DAN ORDER, HUBUNGI WA KAMI 085647457409
.
PENGIRIMAN DARI NGAWI, JAWA TIMUR
.
PEMBAYARAN HANYA KE REK. BNI SYARIAH (KODE 009) A.N RISNA PRAMESTI WIJAYANTI, SELAIN ITU TIDAK ADA, KECUALI ORDER LEWAT SHOPEE / BUKALAPAK
===========
========================
#minyakkemiri#minyakkemirimurni#minyakkemiriasli#perawatanrambut#rambutsehat#rambuthitam#minyakkemirioriginal#minyakkemiricapyin#minyakkemirihitam#minyakrambut#obattradisional#herbal#herbalkemiri#jualminyakkemiri#perawatanrambutbayi#penumbuhrambutalami#penumbuhrambutinstan#obatherbal#penebalalis#penumbuhalis#penumbuhjenggot#penumbuhjambang#penghitamrambutalami


0

Dari yg tadi nya berwarna, berubah mnjadi gelap
#rambut
#rambuthitam
#rambutbaru


2

percaya?
.
Kandungan biotin berperanan membawa oksigen ke sel-sel di kulit kepala dan folikel rambut untuk merangsang pertumbuhan rambut. Tapi bukan saja tumbuh lebih cepat ya tetapi kandungan ini juga berperan dalam membuatkan tekstur rambut yang sehat dan kuat pada bagian akar.
.
Jom lah alami sendiri dengan Biotin shampoo dan hair density serum dari Hannan hair care.
.
Visit www.hannanmedispa.com.my

ATAU

bole click link ni untuk terus whatapp kami https://tinyurl.com/hannanmedispamelaka
https://tinyurl.com/hannanmedispamelaka
https://tinyurl.com/hannanmedispamelaka
.
#hairsolution #shorthair #shampokering #shampooandconditioner #serumrambuthitam #rambutcantikmenawan #rambutbotak #success #rambutcantikmenawan #rambutgugur #cantiksebelumraya #rambuthitam #rambutlebat #hairbeauty #hannanhaircare #hannanmedispa #beauty #healthyshampoo #rambutsihat #success #rambutcantikmenawan #rambutgugur #cantiksebelumraya #rambuthitam #rambutlebat #hairbeauty #hannanhaircare #hannanmedispa #beauty #healthyshampoo #rambutsihat #success #rambutcantikmenawan #rambutgugur #cantiksebelumraya #rambuthitam #rambutlebat #hairbeauty #hannanhaircare #hannanmedispa #beauty #healthyshampoo #rambutsihat #success #rambutcantikmenawan #rambutgugur #cantiksebelumraya #rambuthitam


0

The end of the page