#rsquad

Instagram photos and videos

#rsquad#melanin#raqqilahafshah#naijamuakillingit#deeonefamily#rinduxraqqila#agabangmyfavoritethings#familygoals#alwaysgreatful#minskmua#belarusmua#grodnomua#belarus#myagabang#makeupartist#mua#tomiscolourpavilion#bethankful#sederhanaygbikinbahagia#rfamily#melaninbeauty#alif#lovingmomlovingwife#mckidsclub

Hashtags #rsquad for Instagram

Totally here for a picture that shows my booty and eye makeup at same time. Have you seen my latest video featuring this outfit. Click the link in the bio to watch
-
-
-
-
-
#melanin #melaninpoppin #melaninmondays #melaningoals #ootd #motd #sweeterjuicebeauty #rsquad #blackexcellence #blackbeauty #melaninqueen #youtube #youtuber #nigerianyoutuber @nigerianyoutubers_lounge #facesofnigeria #naijagirlskillingit #africangirlskillingit #Afropuff


3

“For since the creation of the world His invisible attributes are clearly seen, being understood by the things that are made, even His eternal power and Godhead, so that they are without excuse.” ‭‭Romans‬ ‭1:20‬
#elsalvador #eltunco #finaldebrief #sunset #rsquad #reflection #myheartisfull#thankyouGod

El Tunco Beach
2

Who else can’t wait to see how I created this look including, the outfit in motion. Will be on my channel at midnight. In the meantime time you can check out my last video. Link is in my bio. Photo credit: @zamxam001 -
-
-
-
#naijagirlskillinit #africangirlskillingit #melanin #melaninpoppin #beautybloggers #sweeterjuicebeauty #rsquad #blackbeauty #

Ottawa, Ontario
4

On attaque on enchaine sur #youtube sur la chaîne @daymolitionofficial force à nous 💪🏾🦅 @ricosquad91.95 - pas prêt #rsquad #3 #clip #rap #sarcelles #grigny #vigneux #squad #follow #bykaiser


3

This look is now on my channel. Feel free to check it out. I used the @fentybeauty galaxy holiday palette .link in my bio
-
-
-
#makeuptutorial #makeup #beautybloggers #beauty #Rsquad #sweeterjuicebeauty #naijagirlskillingit #africangirlskillingit #fentybeauty #africanwoman #melanin #melaninpoppin #melaninqueen


3

NO CHURCH GATHERINGS TOMORROW! We are partying at the park 🎉🎉 See you there 11am-2pm!

#RSQUAD
#ForOurNeighbors


0

//ANNOUNCEMENT TIME//
This Wednesday is FIRE NIGHT 🔥🔥 And we are DRESSING UP 🎩!! Invite all your friends!
Wear your costume!
And get ready for an awesome time of fellowship around the FIRE🙌

#RSQUAD
#FIRENIGHT


0

It’s wonderful to see how colourful the audience is. Thank you so much. Thank you so much for being nice to each other, and thank you so much for being nice to me❤️
. . . .
#likeforfollow#like4like#followforlike#lfl_fff_l4l_lforl_likeforlike_f4f_fforf_followforfollow#lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl#rsquad#fff


12

a nice little #tbt from 2012 but we all still look the same in 2017 💕 #rsquad


9

Mungkin dalem ati si bocah,tumben Umma gincuan,ya kalo ga disuruh sama Abumu yo ga bakal make Qil 😌

____________________________________________________

Raqqila Hafshah,13bulan,Bekasi
#familygoals #rinduxraqqila #rfamily #rsquad #deeonefamily #RaqqilaHafshah #myagabang #agabangmyfavoritethings

Pondok Hijau Permai
1

Maksud hati sih biar kompak,sama2 bajunya pink,jilbabnya item,tapi motifnya #RaqqilaHafshah lebih sangar 😂

____________________________________________________

Raqqila Hafshah,13bulan,Bekasi
#familygoals #rinduxraqqila #rfamily #rsquad #deeonefamily #RaqqilaHafshah #myagabang #agabangmyfavoritethings

Pondok Hijau Permai
1

Kalo yg ini fokus ke Ummu Qila,pura2 candid juga kalo yg ini mah

Enaknya hidup di Kota sekarang ya begini yaa,ga punya mobil ga masalah,banyak transportasi massal yg terjangkau,apalagi sekarang ada Ojek Online yg sangat membantu sih menurutku,mau kemana2 bawa anggota keluarga lebih dari 3 ya ngojek Mobil ajah tarifnya murah,kaya kemaren misalnya dari stasiun Poris ke PonPes Daarul Qur'an cuma 11k,naik ojek motor online kemaren dapet gratis Voucher (tapi kasian masa gratis,ga enakan,kasih dah goceng 😁,bagi2 rejeki dikit),ada KRL jg yg kalo kita mau ke sekitaran Jabodetabek pake ini aja,paling sekitaran 3-5rbuan,kalo kemaren dari st.Bekasi ke St.Poris Tangerang cuma 10rb bolak balik,ato kalo mau naik Transjakarta/Transjabodetabek juga bisa,ongkosnya juga murah sekitaran 3rbuan juga (tapi ga recomended sih menurutku,lamaaaaaaaaa) pernah naik dari Bekasi ke PIM 2 cuma 3rb tapi 3 jaaammmm.coba ya kalo warga jabodetabek pada manfaatin transportasi massal semua,macet pun mungkin bisa berkurang,jadi kalo yg pd punya kendaraan pribadi yg min roda 4 trus ngeluh macet,mana tujuannya cuma deket isi didalemnya cuma 1 ato 2 org lg,trus sewot2 smpe maki2,ya ga usah komplain/ngeluh2 lah wong kita aja ikut nyumbang kemacetan yg terjadi kok,coba beralih ke transportasi massal,selain hemat,ya nglatih kita bersosialisasi juga sih,sma tau karakter org2 jg 😂 (ada kejadian sih kemaren) sooo...smoga lebih bnyak lg org2 yg beralih ke transportasi massal & pemerintah pun smkin memperbanyak & memperbaiki fasilitas transportasi massal yg skrg sudah ada biar masyarakat pun tmbah nyaman 😊 (Cuma pengen sharing 😄)
____________________________________________________

Raqqila Hafshah,13bulan,Bekasi

#familygoals #rinduxraqqila #rfamily #rsquad #deeonefamily #RaqqilaHafshah #myagabang #agabangmyfavoritethings #transportasimassal #dramaojol #dramaKRL #GrabCar #ojekonline #KeretaCommuterLine
@dramaojol.id @gojek24jam @drama.krl

Pondok Hijau Permai
0

@Regrann from @niola_makeover - Fall is such a beautiful and colourful season. I was inspired to do a colourful shoot in appreciation of this season. Thanks to my pretty and patient muse @barbie_umoh ....More pictures coming
Eyes; @shanycosmetics eyeshadow palette @lagirlcosmetics concealer in fawn @luxvisage_belarus liquid eyeliner @inglot_belarus
Face: @esteelauder foundation in sandal wood @maybelline foundation in cappuccino @maybelline_belarus @lagirlcosmetics concealer in fawn @inglot_usa @milanicosmetics face powder
A regular lipgloss was used for the lips
#ogunmakeupartist @makeupformelaningirlz #naijabestmua @melaninbeautiesunite
#mua#makeupartist#grodnomua#minskmua#belarusmua#naijabestmua#melaninbeautiesunite#Rsquad#tomiscolourpavilion#minsk#belarus#grodno#falllooks#melaninbeauty#melanin#макияж#муа#гродно#беларусь#минск#красота#ogunmua#naijamuakillingit#naijamua - #regrann


1

Kembar kan?iyain ajahhh 😅

Candid by @ratuabeliaachiva
____________________________________________________

Raqqila Hafshah,13bulan,Bekasi
Rindu Risalani,20tahun,Bekasi 😂😂😂 #familygoals #rinduxraqqila #rfamily #rsquad #deeonefamily #RaqqilaHafshah #myagabang #agabangmyfavoritethings

Pondok Hijau Permai
8

Fall is such a beautiful and colourful season. I was inspired to do a colourful shoot in appreciation of this season. Thanks to my pretty and patient muse @barbie_umoh ....More pictures coming
Eyes; @shanycosmetics eyeshadow palette @lagirlcosmetics concealer in fawn @luxvisage_belarus liquid eyeliner @inglot_belarus
Face: @esteelauder foundation in sandal wood @maybelline foundation in cappuccino @maybelline_belarus @lagirlcosmetics concealer in fawn @inglot_usa @milanicosmetics face powder
A regular lipgloss was used for the lips
@ogunmakeupartist @makeupformelaningirlz @naijabestmua @melaninbeautiesunite
#mua#makeupartist#grodnomua#minskmua#belarusmua#naijabestmua#melaninbeautiesunite#Rsquad#tomiscolourpavilion#minsk#belarus#grodno#falllooks#melaninbeauty#melanin#макияж#муа#гродно#беларусь#минск#красота#ogunmua#naijamuakillingit#naijamua


2

No bad weather can impede the reunion of brothers !!
#rsquad #randall #untilnexttime

Adda Bhubaneswar
0

Niatnya ngerjain sbk jadinya gini😂

Edit by buluk.

#rsquad#gsquad#ksquad#fraidey#tatucuka#gakobe😆


2