#sayajual

Instagram photos and videos

#sayajual#sayajualmurah#minikurung#bazaarpaknil#arabicshawl#instashopmalaysia#visitmyig#sale#bazarpaknil#trustedseller#tiaratunic#kamijual#dhiatunic#saleraya#nuhakurung#nfh#AgentBerdaftarNFH#nfhagent#bruneishop#kebaya#kedah#jualan#songketlace#sarawak#fesyenmuslimah#kl#fringemurah#kurungpeplum#fringeshawl

Hashtags #sayajual for Instagram

Alhamdulillah ats kurniaan rezeki
& jutaan terima kasih pd para pelanggan yg beri kepercayaan utk renew rodtax walau sekadar servis atas talian..
Ok.. ni pelanggan pertama lps cuti raya.. ke obersee kite.. Dr kontan ke tawau... ๐Ÿ˜‰
Ad lg x shbtยฒ dr Sabah / Sarawak yg nk renew rodtax?..
Kalo ad, rogerยฒ ye..
----------------------------------------------------
selamat hari raya..
pandu / tunggang dgn cermat..
elakkan kemalangan.. &
sesama kita kongsi jalanraya....
--------------------------------------------------
#roadtaxmati?..
#sayajual
#servis
#roadtaxrenewal
#servisonline
#takafulikhlas
#takafulgeneral
#jpjservices
#myeg
#posmalaysia
#poslaju
==========================
HUBUNGI : SIMPAN : SEBARKAN
--------------------------------------------------
Talian utk servis / bantuan
018-222 0012 [Zul]
--------------------------------------------------
www.wasap.my/60182220012/rodtax+exp
www.wasap.my/60182220012/rodtax+exp
www.wasap.my/60182220012/rodtax+exp


0

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. ๐ŸŒธArgan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. ๐ŸŒธShea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. ๐ŸŒธVitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. ๐ŸŒธOrchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

DROPSHIP WANTED ๐Ÿ˜

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia


0

๐ŸŽ€WideShawl FRINGE ARABIC๐ŸŽ€
.
โ™ฅ๏ธMaterial: Cotton high qualiti
โ™ฅ๏ธSaiz : 1.8m x 0.8m
.
๐Ÿ’‹tak perlu iron
๐Ÿ’‹Travel friendly
๐Ÿ’‹jimat masa
๐Ÿ’‹mudah bentuk
.
HARGA: RM10/helai exc postage
sm + rm8
ss + rm12 .
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Offer๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’ฅBELI 5PCS FREE POS SEMENANJUNG
. ๐ŸŽ‰Promosi beli 10pcs diskaun 10%+ Free pos semenanjung
.
๐ŸŽ‰Promosi beli 20pcs diskaun 15%+ Free pos semenanjung
.
Untuk order whatsapp:- +6019-3441375

#fringearabic #arabicshawl #arabicbawal #fringebawal
#shawl #batangkali
#tudung #sayajual #shahalam
#selangor #kl #tudungborong #pembelianretail #feagent #byfe #faiziyraempire #shawlarabic #arabicshawl #wideshawlarabic #wideshawl #wideshawlfringe #shawlcrumple #fringearabicshawl #shawlarab abicmurah #jrdbatangkali #rm10shawlarabic#rm12 #shawlfringe #fringeshawl #fringemurah #shawlcrush


0

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. ๐ŸŒธArgan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. ๐ŸŒธShea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. ๐ŸŒธVitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. ๐ŸŒธOrchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

DROPSHIP WANTED ๐Ÿ˜

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia


0

BB JELLY - INSTANT SKIN PERFECTOR 9-in-1โ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ”ธAPAKAH BB JELLY?๐Ÿ”ธ
๐Ÿ”ฎBb jelly sama macam BB CREAM biasa tetapi yg SPECIAL adalah ia bertekstur GEL ,lagi ringan,sejuk & cepat menyerap daripada cream biasa
.
๐Ÿ”ธ9 KEBAIKAN BB JELLY LOVERA๐Ÿ”ธ
๐Ÿ”ฎMencerahkan kulit serta merta
๐Ÿ”ฎCover parut atau cela
๐Ÿ”ฎMembantu masalah jerawat
๐Ÿ”ฎ Sun block 20spf
๐Ÿ”ฎ Mengecilkan pori
๐Ÿ”ฎ Menyerikan & mencantikan kulit
๐Ÿ”ฎ Meratakan warna kulit
๐Ÿ”ฎ Melembabkab kulit
๐Ÿ”ฎ Melembutkan kulit .
๐Ÿ”ธKENAPA PILIH BB JELLY?๐Ÿ”ธ
.
๐Ÿ”ฎ Tidak melekit
๐Ÿ”ฎ Tidak berminyak
๐Ÿ”ฎ Senang di basuh (pakai air je. Tak perlu makeup remover)
๐Ÿ”ฎ Bahan semulajadi (Vitamin B , daun zaiton & aloe vera)
.
Harga : RM 45
(Without postage)
.
Order / enquiry whatsapp ๐Ÿ‘‰
011 1080 4517
.
#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #jerawathilang #ubatparut #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #LulusKKM #sayajualkosmetik #bbjelly #aloevera


0

Variation Treasure Flower wall clock 10โ€
Sweet william
RM120
ETA Aug
Face made in England, movement made in Germany
.
.
#portmeirionmalaysia #portmeirionmurah #portmeirionlovers #sayajualportmeirion #sayajual #bazarpaknil #portmeirionplate


0

HEAVY CHIFFON SHAWL ADINDAKU.
.
chewahh nama kelass kan.
.
btw ada yang nak colour2 yang tinggal kat sini..kalau ada cepat dm or wasap terus ok.. sbb stock makin menipis ni.. .
yang penting material best n x nipis tau!!
.
#sayajual #johorean #johorbahru #pulai #utmskudai #utm #mixandmatch #hijabihijab #blousemurah #topsmurah #fashion #hijabifashion


0

Korang pelihara kucing? Bulu2 berterbangan kat rumah?
.
Penapis udara yang wajib kamu dapatkan. Bukan sahaja bulu kucing malah habuk serta nyamun pun hilang.
.
Nak promosi combo pun ada tahu.
.
Cepat2 wasap atau tekan link kat bio.
.
#coway
#cowaysabah
#cowaylabuan
#cowaymelaka
#cowaykl
#cowayselangor
#penapisair
#penapisudaracoway
#penapisaircoway
#sayajual
#promosipenapisair
#promosicoway


0

hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM55 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM100 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI
*Kolagen
*Gluthathione
*Vitamin
*Premix multivitamin
*Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#supplementpemutih#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#produkkecantikan#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#murah#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual


0

Sopan betul lah tudung ni.. pakai masuk meeting ke masuk klas takda lah over sangat blink2nyaa ๐Ÿ˜‚
.
Malaysian #1 modern bawal scarf
โœ”๏ธMaterial cotton miyuki
โœ”๏ธMudah dibentuk
โœ”๏ธMaterial berkualiti dan tak panas
โœ”๏ธBoleh request warna
โœ”๏ธ Tersedia bidang 45/55
โœ”๏ธ Tersedia bawal Ekslusif ( material bawal eyelash - bawal asli no.1)
.
Order boleh DM atau tekan link di bio utk direct wasap ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ฒ 0172391902
.
#scarffco #bawalviral #bawal #bawalexclusive #bawalcantik #tudungviral #tudungcantik #sayajual #sayajualtudung #cantik #bawalmuslimah #bawalmurah #tudungmurah #bawaltabur #bawaldiamond #bawalmutiarablinks


0

.
Keduanye memang kena minum pada hari yang sama

Slimmy untuk malam
Skinny untuk siang

Baru lah selera makan terkawal dan cergas bertenaga

Pembuangan pun lancar
.
Whats app Kak Qin di 0133502838 utk info lanjut atau tempahan ๐Ÿ˜Š
.
#sayajual #akujual #slimmybodytea #skinnylegstea #dary #ttdi #produkviral # #darytea #0133502838
#onlineshoppingย #igsellerย #slimmingย 
#turunberatbadan #gemuk
#igreview #kuruspantas #sungaibuloh #daryslimmingtea #daryteatox #detoxteamalaysia #tehherba #tehkurusmalaysia #detox #detoxtea #kakicantik #tehkurus #teatoxmalaysia
#ramadhan2018 #raya2018


0

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA?@farahanimrazak

ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. ๐ŸŒธArgan Oil
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. ๐ŸŒธShea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. ๐ŸŒธVitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. ๐ŸŒธOrchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir

COD : KL & SELANGOR

WHATSAPP 0126472276

#faraalipbutter #igshop #igshopping #kedaimurah #kedaionline #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #instashopmalaysia #instaniaga #instaniagamalaysia #onlineshopping #onlinestore #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter #lipbalm #igbizz #igshop #onlineshopmalaysia


0

Pinky Roses Lipbalm berwajah baru. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Whtsp Hana ๐Ÿ’š +6016 689 5569 ๐Ÿ’š

#jamuratumalaya #sendayutinggijrmhana #pinkyroseslipbalm #sayajual


0

๐Ÿ’– Pandora Spring Collection 2018 - Rainbow Of Love : Rm68 ๐Ÿ’–
๐Ÿ‘ Ready Stock ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ 925 Pure Sterling Silver.
First Come First Serve.
Please WhatsApp


1

Lacoste flatcap/baretta .
made in japan
Flatcap/baretta
brand Lacoste
size :S (~ 58)
color : white
conditions: 9/10

price: Rm 60
postage:free SM/SS add rm5
cod : kuala selangor . .
.
BERMINAT BOLEH: ๐Ÿ“ž
WhatApps : +60183713177 . ๐Ÿ“ฒWhatApps terus jika berminat,sebarang pertanyaan akan dilayan,.๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ ,,TQ .
.
.
#adidas #adidascaps #sayajual #sayajualkasut #bundle #kasutbundle #bundlemalaysia #bundlerare #bundlemurah#kasutmurah#tempatanfestival #jujurdanamanah #onlineshoppingshop #sportcap#barettacap#flatcap#workerscap#denimcap#fila#filacap#filacaps#workercaps#mlb#atheticscap#capbundlemalaysia#flatcap#uniqlo#barettalacoste#lacoate


0

======== SALE OPEN HOUSE SEHINGGA 24 JUN 2018 ========
.
.
KURUNG NATALIA RUFFLE .
Size S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
Material baju: French Lace
**tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul full baju
**ada lining dan tak perlu pakai inner
**leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
**hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
**ironless
**potongan baju pendek dipadankan dengan skirt ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
**skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
โœ… SALE OPEN HOUSE RM 130 FREE POSTAGE โœ…
.

How to oder
code / colour :
quantity :
wassap : 0 1 7 6 0 7 4 7 2 4
.
.
โžก๏ธ printscreen bagi memudahkan urusan jual beli .tq ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‹๐Ÿ‘—. #sayajual #visitmyig #instashopmalaysia #songketlace #bazarpaknil #kamijual #dhiatunic #nuhakurung #tiaratunic #AgentBerdaftarNFH #nfhagent #nfh #kebaya #trustedseller #sarawak #kedah #jualan #bruneishop #saleraya


0

======== SALE OPEN HOUSE SEHINGGA 24 JUN 2018 ========
.
.
KURUNG NATALIA RUFFLE .
Size S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
Material baju: French Lace
**tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul full baju
**ada lining dan tak perlu pakai inner
**leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
**hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
**ironless
**potongan baju pendek dipadankan dengan skirt ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
**skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
โœ… SALE OPEN HOUSE RM 130 FREE POSTAGE โœ…
.

How to oder
code / colour :
quantity :
wassap : 0 1 7 6 0 7 4 7 2 4
.
.
โžก๏ธ printscreen bagi memudahkan urusan jual beli .tq ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‹๐Ÿ‘—. #sayajual #visitmyig #instashopmalaysia #songketlace #bazarpaknil #kamijual #dhiatunic #nuhakurung #tiaratunic #AgentBerdaftarNFH #nfhagent #nfh #kebaya #trustedseller #sarawak #kedah #jualan #bruneishop #saleraya


0

Kelana Jaya Latest New Development
โ€ข
Prices from RM315k
โ€ข
Heart of KJ
โ€ข
5 mins to LRT
โ€ข
2 Bedroom from RM315K
โ€ข
Call or whatsapp to
0183874867
โ€ข
#ampropertyfacts #propertyfacts #rumahkl #propertymalaysia #houseforsale #realestatemy #rumahuntukdijual #propertyinvestormalaysia #sayajual #klangvalley #rumahmurah #Condominium #servicedapartment #rumah #investor #bfm #starproperty #propertyfair #klcc #Kualalumpur #sentul #rumahwip #Kelanajaya #Kelanajayaproperties


0

======== SALE OPEN HOUSE SEHINGGA 24 JUN 2018 ========
.
.
KURUNG NATALIA RUFFLE .
Size S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
Material baju: French Lace
**tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul full baju
**ada lining dan tak perlu pakai inner
**leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
**hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
**ironless
**potongan baju pendek dipadankan dengan skirt ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
**skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
โœ… SALE OPEN HOUSE RM 130 FREE POSTAGE โœ…
.

How to oder
code / colour :
quantity :
wassap : 0 1 7 6 0 7 4 7 2 4
.
.
โžก๏ธ printscreen bagi memudahkan urusan jual beli .tq ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‹๐Ÿ‘—. #sayajual #visitmyig #instashopmalaysia #songketlace #bazarpaknil #kamijual #dhiatunic #nuhakurung #tiaratunic #AgentBerdaftarNFH #nfhagent #nfh #kebaya #trustedseller #sarawak #kedah #jualan #bruneishop #saleraya


0

Selamat Hari Raya dari min๐Ÿ’•maaf zahir Dan batin๐Ÿ’•
.
.
Macam Biasa,harga Dengan min Semestinyyaa Berbaloi Guyssโœ…
.
100%min Jamin Oriโœ…
.
Harga Butik? U guyss Boleh Check Sendiri
.
Harga min : Rm 2xx๐Ÿ˜
.

#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #
.
Click link at Bio to directly Whatsapp Us!


0

Kelana Jaya Latest New Development
โ€ข
Prices from RM315k
โ€ข
Heart of KJ
โ€ข
5 mins to LRT
โ€ข
2 Bedroom from RM315K
โ€ข
Call or whatsapp to
0183874867
โ€ข
#ampropertyfacts #propertyfacts #rumahkl #propertymalaysia #houseforsale #realestatemy #rumahuntukdijual #propertyinvestormalaysia #sayajual #klangvalley #rumahmurah #Condominium #servicedapartment #rumah #investor #bfm #starproperty #propertyfair #klcc #Kualalumpur #sentul #rumahwip #Kelanajaya #Kelanajayaproperties


0

Walaupun sibuk berhari raya jangan lupa kulit wajah pun perlukan kesegaran dan kecantikan di hari raya ni!
.
.
Cantik dan flawless di hari raya dengan Albella Beauty!
.
.
Dan harga promosi ๐Ÿคฉ
๐ŸŽRM88 utk set
๐ŸŒนRM90 utk set + serum
๐ŸššFree postageโ€ผ๏ธ
.
.
All You, All Natural, All Bella

For further inquiries, please contact us at WA +6010 936 6255

Facebook.com/AlbellaBeauty

Instagram: AlbellaBeauty .

#albellabeauty #jerawat #jeragat #bintikhitam #putih #antiaging #whitening #sayajual #produkkecantikan #ibuputih #collagen #beautyproduct #treatment #protection #glowing #beautynhealth #skincare #sayajualmurah #syukurselalu #kulitcerah #penjagaanwajah #krimputih #facialwash #kulitgebu


0

Dah puas makan ketupat, rendang dan kuih-muih, mungkin ada yang sakit perut atau mengalami masalah penghadaman. .

Sari Cuka Teen dapat membantu anda mengatasi masalah penghadaman. . [ INFO SARI CUKA TEEN ]

Sari Cuka Teen ni mempunyai 4 nutrien penting yang tidak ada di dalam makanan atau suplemen yang lain, seperti asid asetik, kalsium, magnesium dan kalium, terhasil tanpa kehadiran oksigen (anaerobic) dengan rasa yang lebih sedap dan kompleks. .

Selain berperanan sebagai Antioksida, Asid Asetik juga berperanan sebagai Antimikrobial, Antiseptik, Anti Diabetik, membantu kepada pesakit Kanser, pesakit Darah Tinggi, Gout dan banyak lagi. .

Kandungan Mineral yang pelbagai di dalamnya menjadikan Sari Cuka Teen ini lain daripada Cuka yang terdapat di Pasaran kerana Buah Teen itu secara asasnya dilabel sebagai Buah Yang Hampir Sempurna / The Perfect Fruit disebabkan mengandungi hampir Kesemua 7 Kelas Makanan yang perlu diambil seharian. .

Ia juga dikenali sebagai makanan Probiotik iaitu membanyakkan jumlah Bakteria Baik di usus anda. .

Probiotik ini akan berfungsi membanyakkan Jumlah Bakteria yang Baik di usus agar Najis dapat terbentuk dengan elok. 70% daripada Najis yang elok adalah daripada Peranan Bakteria Baik, hanya 30% SAHAJA daripada makanan harian anda. .

Jom dapatkan Sari Cuka Teen dengan kami, Hanya RM24.90 sebotol.

Untuk tempahan dan pembelian, boleh klik link dibahagian bio ๐Ÿ˜Š .
#OliveHouse #AafiyatLifestyle #SariCukaTeen #CukaBuahTeen #CukaTin #FigVinegar #SayaJual


0

๐ŸŽ€WideShawl FRINGE ARABIC๐ŸŽ€
.
โ™ฅ๏ธMaterial: Cotton high qualiti
โ™ฅ๏ธSaiz : 1.8m x 0.8m
.
๐Ÿ’‹tak perlu iron
๐Ÿ’‹Travel friendly
๐Ÿ’‹jimat masa
๐Ÿ’‹mudah bentuk
.
HARGA: RM10/helai exc postage
sm + rm8
ss + rm12 .
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Offer๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’ฅBELI 5PCS FREE POS SEMENANJUNG
. ๐ŸŽ‰Promosi beli 10pcs diskaun 10%+ Free pos semenanjung
.
๐ŸŽ‰Promosi beli 20pcs diskaun 15%+ Free pos semenanjung
.
Untuk order whatsapp:- +6019-3441375

#fringearabic #arabicshawl #arabicbawal #fringebawal
#shawl #batangkali
#tudung #sayajual #shahalam
#selangor #kl #tudungborong #pembelianretail #feagent #byfe #faiziyraempire #shawlarabic #arabicshawl #wideshawlarabic #wideshawl #wideshawlfringe #shawlcrumple #fringearabicshawl #shawlarab abicmurah #jrdbatangkali #rm10shawlarabic#rm12 #shawlfringe #fringeshawl #fringemurah #shawlcrush


0

======== SALE OPEN HOUSE SEHINGGA 24 JUN 2018 ========
.
.
KURUNG NATALIA RUFFLE .
Size S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
Material baju: French Lace
**tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul full baju
**ada lining dan tak perlu pakai inner
**leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
**hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
**ironless
**potongan baju pendek dipadankan dengan skirt ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
**skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
โœ… SALE OPEN HOUSE RM 130 FREE POSTAGE โœ…
.

How to oder
code / colour :
quantity :
wassap : 0 1 7 6 0 7 4 7 2 4
.
.
โžก๏ธ printscreen bagi memudahkan urusan jual beli .tq ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‹๐Ÿ‘—. #sayajual #visitmyig #instashopmalaysia #songketlace #bazarpaknil #kamijual #dhiatunic #nuhakurung #tiaratunic #AgentBerdaftarNFH #nfhagent #nfh #kebaya #trustedseller #sarawak #kedah #jualan #bruneishop #saleraya


0

๐ŸŽ€WideShawl FRINGE ARABIC๐ŸŽ€
.
โ™ฅ๏ธMaterial: Cotton high qualiti
โ™ฅ๏ธSaiz : 1.8m x 0.8m
.
๐Ÿ’‹tak perlu iron
๐Ÿ’‹Travel friendly
๐Ÿ’‹jimat masa
๐Ÿ’‹mudah bentuk
.
HARGA: RM10/helai exc postage
sm + rm8
ss + rm12 .
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Offer๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’ฅBELI 5PCS FREE POS SEMENANJUNG
. ๐ŸŽ‰Promosi beli 10pcs diskaun 10%+ Free pos semenanjung
.
๐ŸŽ‰Promosi beli 20pcs diskaun 15%+ Free pos semenanjung
.
Untuk order whatsapp:- +6019-3441375

#fringearabic #arabicshawl #arabicbawal #fringebawal
#shawl #batangkali
#tudung #sayajual #shahalam
#selangor #kl #tudungborong #pembelianretail #feagent #byfe #faiziyraempire #shawlarabic #arabicshawl #wideshawlarabic #wideshawl #wideshawlfringe #shawlcrumple #fringearabicshawl #shawlarab abicmurah #jrdbatangkali #rm10shawlarabic#rm12 #shawlfringe #fringeshawl #fringemurah #shawlcrush


0

======== SALE OPEN HOUSE SEHINGGA 24 JUN 2018 ========
.
.
KURUNG NATALIA RUFFLE .
Size S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
Material baju: French Lace
**tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul full baju
**ada lining dan tak perlu pakai inner
**leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
**hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
**ironless
**potongan baju pendek dipadankan dengan skirt ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
**skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
โœ… SALE OPEN HOUSE RM 130 FREE POSTAGE โœ…
.

How to oder
code / colour :
quantity :
wassap : 0 1 7 6 0 7 4 7 2 4
.
.
โžก๏ธ printscreen bagi memudahkan urusan jual beli .tq ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‹๐Ÿ‘—. #sayajual #visitmyig #instashopmalaysia #songketlace #bazarpaknil #kamijual #dhiatunic #nuhakurung #tiaratunic #AgentBerdaftarNFH #nfhagent #nfh #kebaya #trustedseller #sarawak #kedah #jualan #bruneishop #saleraya


0

๐ŸŽ€WideShawl FRINGE ARABIC๐ŸŽ€
.
โ™ฅ๏ธMaterial: Cotton high qualiti
โ™ฅ๏ธSaiz : 1.8m x 0.8m
.
๐Ÿ’‹tak perlu iron
๐Ÿ’‹Travel friendly
๐Ÿ’‹jimat masa
๐Ÿ’‹mudah bentuk
.
HARGA: RM10/helai exc postage
sm + rm8
ss + rm12 .
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Offer๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’ฅBELI 5PCS FREE POS SEMENANJUNG
. ๐ŸŽ‰Promosi beli 10pcs diskaun 10%+ Free pos semenanjung
.
๐ŸŽ‰Promosi beli 20pcs diskaun 15%+ Free pos semenanjung
.
Untuk order whatsapp:- +6019-3441375

#fringearabic #arabicshawl #arabicbawal #fringebawal
#shawl #batangkali
#tudung #sayajual #shahalam
#selangor #kl #tudungborong #pembelianretail #feagent #byfe #faiziyraempire #shawlarabic #arabicshawl #wideshawlarabic #wideshawl #wideshawlfringe #shawlcrumple #fringearabicshawl #shawlarab abicmurah #jrdbatangkali #rm10shawlarabic#rm12 #shawlfringe #fringeshawl #fringemurah #shawlcrush


0

Kelana Jaya Latest New Development
โ€ข
Prices from RM315k
โ€ข
Heart of KJ
โ€ข
5 mins to LRT
โ€ข
2 Bedroom from RM315K
โ€ข
Call or whatsapp to
0183874867
โ€ข
#ampropertyfacts #propertyfacts #rumahkl #propertymalaysia #houseforsale #realestatemy #rumahuntukdijual #propertyinvestormalaysia #sayajual #klangvalley #rumahmurah #Condominium #servicedapartment #rumah #investor #bfm #starproperty #propertyfair #klcc #Kualalumpur #sentul #rumahwip #Kelanajaya #Kelanajayaproperties


1

2 combo yang paling best pernah ade๐Ÿ˜
Nak kurus senang je guys hanya minum teatox je inshallah paling kurang seminggu 3-5kg turun๐Ÿ˜˜
.
.
Nak dapatkan teatox ni? Senang je tekan link whatsapp di bio untuk dapatkan teatox sekarang๐Ÿ˜˜
.
.
#mimpimika #mimpimikateam
#mimpimikalegacy
#mimpimikakl
#teatox #teatoxmalaysia #fitmalaysia #kurus #sayajual
#sayajualteatox #sayajualmurah #detox


0

======== SALE OPEN HOUSE SEHINGGA 24 JUN 2018 ========
.
.
KURUNG NATALIA RUFFLE .
Size S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
Material baju: French Lace
**tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul full baju
**ada lining dan tak perlu pakai inner
**leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
**hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
**ironless
**potongan baju pendek dipadankan dengan skirt ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
**skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
โœ… SALE OPEN HOUSE RM 130 FREE POSTAGE โœ…
.

How to oder
code / colour :
quantity :
wassap : 0 1 7 6 0 7 4 7 2 4
.
.
โžก๏ธ printscreen bagi memudahkan urusan jual beli .tq ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‹๐Ÿ‘—. #sayajual #visitmyig #instashopmalaysia #songketlace #bazarpaknil #kamijual #dhiatunic #nuhakurung #tiaratunic #AgentBerdaftarNFH #nfhagent #nfh #kebaya #trustedseller #sarawak #kedah #jualan #bruneishop #saleraya


0

๐ŸŽ€WideShawl FRINGE ARABIC๐ŸŽ€
.
โ™ฅ๏ธMaterial: Cotton high qualiti
โ™ฅ๏ธSaiz : 1.8m x 0.8m
.
๐Ÿ’‹tak perlu iron
๐Ÿ’‹Travel friendly
๐Ÿ’‹jimat masa
๐Ÿ’‹mudah bentuk
.
HARGA: RM10/helai exc postage
sm + rm8
ss + rm12 .
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Offer๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’ฅBELI 5PCS FREE POS SEMENANJUNG
. ๐ŸŽ‰Promosi beli 10pcs diskaun 10%+ Free pos semenanjung
.
๐ŸŽ‰Promosi beli 20pcs diskaun 15%+ Free pos semenanjung
.
Untuk order whatsapp:- +6019-3441375

#fringearabic #arabicshawl #arabicbawal #fringebawal
#shawl #batangkali
#tudung #sayajual #shahalam
#selangor #kl #tudungborong #pembelianretail #feagent #byfe #faiziyraempire #shawlarabic #arabicshawl #wideshawlarabic #wideshawl #wideshawlfringe #shawlcrumple #fringearabicshawl #shawlarab abicmurah #jrdbatangkali #rm10shawlarabic#rm12 #shawlfringe #fringeshawl #fringemurah #shawlcrush


1

Alia so pretty jalan jalan raya with her monstera peplum!


1

======== SALE OPEN HOUSE SEHINGGA 24 JUN 2018 ========
.
.
KURUNG NATALIA RUFFLE .
Size S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
Material baju: French Lace
**tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul full baju
**ada lining dan tak perlu pakai inner
**leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
**hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
**ironless
**potongan baju pendek dipadankan dengan skirt ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
**skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
โœ… SALE OPEN HOUSE RM 130 FREE POSTAGE โœ…
.

How to oder
code / colour :
quantity :
wassap : 0 1 7 6 0 7 4 7 2 4
.
.
โžก๏ธ printscreen bagi memudahkan urusan jual beli .tq ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‹๐Ÿ‘—. #sayajual #visitmyig #instashopmalaysia #songketlace #bazarpaknil #kamijual #dhiatunic #nuhakurung #tiaratunic #AgentBerdaftarNFH #nfhagent #nfh #kebaya #trustedseller #sarawak #kedah #jualan #bruneishop #saleraya


0

Siapa yang dah beraya dengan shawl baru double tap sikit โค๏ธ
Jangan lupa share atau tag @zzescarf dengan #ootdrayazzescarf korang tau ๐ŸŒธ


1

======== SALE OPEN HOUSE SEHINGGA 24 JUN 2018 ========
.
.
KURUNG NATALIA RUFFLE .
Size S,M,L dan XL
(Ukuran rujuk gambar)
.
Material baju: French Lace
**tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul full baju
**ada lining dan tak perlu pakai inner
**leher bulat, ada zip belakang baju utk mudah pakai
**hujung lengan sedikit kembang, friendly wudhuk
**ironless
**potongan baju pendek dipadankan dengan skirt ruffles ropol bahagian depan skirt ala-ala pario yg sgt2 trendy dan cantik
**skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang
.
Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
.
โœ… SALE OPEN HOUSE RM 130 FREE POSTAGE โœ…
.

How to oder
code / colour :
quantity :
wassap : 0 1 7 6 0 7 4 7 2 4
.
.
โžก๏ธ printscreen bagi memudahkan urusan jual beli .tq ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‹๐Ÿ‘—. #sayajual #visitmyig #instashopmalaysia #songketlace #bazarpaknil #kamijual #dhiatunic #nuhakurung #tiaratunic #AgentBerdaftarNFH #nfhagent #nfh #kebaya #trustedseller #sarawak #kedah #jualan #bruneishop #saleraya


0

๐ŸŽ€WideShawl FRINGE ARABIC๐ŸŽ€
.
โ™ฅ๏ธMaterial: Cotton high qualiti
โ™ฅ๏ธSaiz : 1.8m x 0.8m
.
๐Ÿ’‹tak perlu iron
๐Ÿ’‹Travel friendly
๐Ÿ’‹jimat masa
๐Ÿ’‹mudah bentuk
.
HARGA: RM10/helai exc postage
sm + rm8
ss + rm12 .
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Offer๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’ฅBELI 5PCS FREE POS SEMENANJUNG
. ๐ŸŽ‰Promosi beli 10pcs diskaun 10%+ Free pos semenanjung
.
๐ŸŽ‰Promosi beli 20pcs diskaun 15%+ Free pos semenanjung
.
Untuk order whatsapp:- +6019-3441375

#fringearabic #arabicshawl #arabicbawal #fringebawal
#shawl #batangkali
#tudung #sayajual #shahalam
#selangor #kl #tudungborong #pembelianretail #feagent #byfe #faiziyraempire #shawlarabic #arabicshawl #wideshawlarabic #wideshawl #wideshawlfringe #shawlcrumple #fringearabicshawl #shawlarab abicmurah #jrdbatangkali #rm10shawlarabic#rm12 #shawlfringe #fringeshawl #fringemurah #shawlcrush


0

- SEMUA YG DIJUAL TK TERMASUK KOS POS -
.

Material : Cotton Lembut
.
Info :
* BFF ( SELAK )
* real colour may differ from picture due to editing n lighting

Wasap cik dm di 0178724540

Atau tekan link bio

#blouse #blouses #uitm #uia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #unisza #upm #upsi #baju #sayajual #tunic #kenduri #sayajualonline #murah #murahmurah #sale #sales #muslimah #officewearmalaysia #officewear #malaysia #event # #bajumuslimah #malaysia #bajulabuh #murah #murahmurah #sale
#cikgu


1

Jom adik2, kakak2 dan abg2....kita try slimyou detox tea & kakicantiq tea....by medinadesire....supaya senang kita nak bergerak...set combo hanya rm40...nak order?
WA 0129503384

#cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea#teamilafazila#cikguseo
#kurussebelumraya#raya2018


0

- SEMUA YG DIJUAL TK TERMASUK KOS POS -
.

Material : Cotton Lembut
.
Info :
* BFF ( SELAK )
* real colour may differ from picture due to editing n lighting

Wasap cik dm di 0178724540

Atau tekan link bio

#blouse #blouses #uitm #uia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #unisza #upm #upsi #baju #sayajual #tunic #kenduri #sayajualonline #murah #murahmurah #sale #sales #muslimah #officewearmalaysia #officewear #malaysia #event # #bajumuslimah #malaysia #bajulabuh #murah #murahmurah #sale
#cikgu


2

๐ŸŽ€WideShawl FRINGE ARABIC๐ŸŽ€
.
โ™ฅ๏ธMaterial: Cotton high qualiti
โ™ฅ๏ธSaiz : 1.8m x 0.8m
.
๐Ÿ’‹tak perlu iron
๐Ÿ’‹Travel friendly
๐Ÿ’‹jimat masa
๐Ÿ’‹mudah bentuk
.
HARGA: RM10/helai exc postage
sm + rm8
ss + rm12 .
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Offer๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’ฅBELI 5PCS FREE POS SEMENANJUNG
. ๐ŸŽ‰Promosi beli 10pcs diskaun 10%+ Free pos semenanjung
.
๐ŸŽ‰Promosi beli 20pcs diskaun 15%+ Free pos semenanjung
.
Untuk order whatsapp:- +6019-3441375

#fringearabic #arabicshawl #arabicbawal #fringebawal
#shawl #batangkali
#tudung #sayajual #shahalam
#selangor #kl #tudungborong #pembelianretail #feagent #byfe #faiziyraempire #shawlarabic #arabicshawl #wideshawlarabic #wideshawl #wideshawlfringe #shawlcrumple #fringearabicshawl #shawlarab abicmurah #jrdbatangkali #rm10shawlarabic#rm12 #shawlfringe #fringeshawl #fringemurah #shawlcrush


0

STAY PRETTY & FABULOUS WITH MIMPIMIKA ๐Ÿ’“๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒธ๐Ÿ’“
.
PRODUK ๐Ÿ’ฏ YANG DIHASILKAN DARI BAHAN ORGANIK , BEBAS MERKURI . SELAMAT & BERKESAN SEAWAL 7 HARI โœจ
.
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ TRUSTED MIMPIMIKA AGENT HERE
๐Ÿš— FREE COD FOR AREA SEKSYEN 7 SHAH ALAM
๐Ÿ“ฒ +60135302080 ( klik link di bio )
.
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW.
#feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
BE AN ACTIVE FOLLOWER . FOLLOW FB MIMPIMIKABYAISYA , LIKE , SHARE COMMENT EVERY POST TO WIN 1 OF MIMPIMIKAโ€™S PRODUCT ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ


0

.
.
DONE POSTAGE ๐Ÿš€๐Ÿš€
.
.
Jom dapatkan produk Straight Pro - Straightening Hair Set ni pada harga terlajak laris. .
.

Nak dapatkan stok terus bole terus ke cashier dalam
.
๐Ÿ‘‰ 1) Petron MRR2 Selayang (Depan Taman Layang Layang Kepong)
.
๐Ÿ‘‰ 2) Petron Batu 14, Kajang (Sebelah hospital KPJ Kajang)
.
Order โžก๏ธ +60173484092
@ follow @straightpro.hq
.
Order โžก๏ธ +60173484092
@ follow @straightpro.hq
.
.

#straightpro #krimpelurusrambut #pelembutrambut #pelurusrambut #krimrebonding #pomademurah #minyakrambut #bazaronline #igshop #lokalah #pomade #sayajual #kualalumpur #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualmurah #visitmyig #gadismelayu #awekmelayu #rempit #matmoto #kamixramai #kajang #kepong #selayang
#putrajaya #putrajayavendor #serikembangan


0

Stunning vintage Florentine wooden tray from Italy.

Size : 25cm (L) x 19cm (W)
Made in Italy
Excellent condition

Pembeli2 di Malaysia boleh buat pre-order sekarang, harga RM60
********************************
#florantinetray #madeinitaly #handmade #vintagetray #servingtray #vanitytray #green #gold #woodentray #antique #oldtray #vintagedecor #dulang #dulangvintage #dulangantik #hiasanrumah #hiasandinding #hiasandapur #homedecomalaysia #sayajual


0

The end of the page