#sayajualplanner

Instagram photos and videos

#sayajualplanner#sayajualbuku#planner2018#planneraddictmalaysia#journalmalaysia#bujomy#bulletjournalinspiration#bulletjournalcommunity#dotgridbook#dotgrid#bulletjournal#creativtree#bujo2018#diarimalaysia#diarymalaysia#bulletjournalmalaysia#plannermy#bujoaddictmalaysia#myplannerbabes#bukumurah#notebookmurah

Hashtags #sayajualplanner for Instagram

To - Do Ramadhan by Mofkera


7

Promosi Hadi Fayyadh!
.
3 Mei hingga 14 Mei 2018.
.
📮 FREE POSTAGE seluruh negara!
.
Hanya valid untuk:
👉 Semusim di Barzakh
👉 Semusim di Mahsyar
👉 Ketika Azazil Berputus Asa
👉 Mengintai Aku di Neraka
👉 Eyes from the Abyss (Mengintai Aku di Neraka versi Bahasa Inggeris)
.
Setiap pembelian 3 buku ke atas juga akan mendapat discount khas drp Warkah Cinta. 😘💕
.
#HadiFayyadh
#HadiFayyadhProduction
#SemusimDiBarzakh
#SemusimDiMahsyar
#KetikaAzazilBerputusAsa
#MengintaiAkudiNeraka
#EyesFromTheAbyss
#PromosiHadiFayyadh
#HadiFayyadhCollection
#FreePostage
#TeamWarkahCinta
#WarkahCintaBookstore
#SayaJualBukuAgama
#SayaJualBukuIlmiah
#SayaJualAlQuran
#SayaJualPlanner


0

📚3 Kertas, 3 Krayon, 3 Pensil Warna📚
.
⁉️ macam mana nak atasi anak tantrum? .
⁉️ ️Kenapa anak orang pandai, anak saya tak pandai? .
⁉️ ️Anak saya ketagih gadget, apa saya nak buat? .
⁉️ kenapa anak orang lain baik, anak saya pula degil? .
.
Dan antara penyelesaian untuk soalan ini, hanya semudah 3 kertas, 3 krayon dan 3 pensel warna.
.
Tekan link di profile untuk membeli 💕
.
#3Kertas3Krayon3PensilWarna #AdlilRajiah #NajmiHaniffah #bestseller #warkahcintabookstore #teamwarkahcinta #parenting #bukuparenting #tipsparenting #bestsellerantarabangsa #sayajual #sayajualbukuilmiah #sayajualquran #sayajualplanner #bukuilmiah #teknikparenting #panduanibubapa #notaparenting


0

How to Talk So Kids Will Listen & Listen So Kids Will Talk
=Edisi Bahasa Melayu=
.
Memiliki anak-anak yang comel memang satu anugerah. Namun mendidik mereka bukan calang-calang cabarannya. Tambahan pula apabila anak-anak sudah mula petah bercakap dan sudah bijak berfikir. Sekiranya ibu bapa tersalah langkah dalam mendidik anak-anak, pendekatan negatif seperti menghukum, memukul, menengking, dan sebagainya akan dianggap sebagai pendekatan yang efektif.
.
Menerusi buku How To Talk So Kids Will Listen & Listen So Kids Will Talk Edisi Bahasa Melayu ini, ibu bapa akan lebih memahami kaedah yang betul tentang cara mendidik dan mendisiplinkan anak seperti :
👉 Membantu Anak
👉 Mengendalikan Perasaan Mereka
👉 Mewujudkan Kerjasama
👉 Alternatif Selain Hukuman
👉 Galakan Berdikari
👉 Pujian
👉 Bebaskan Anak Daripada
👉 Memainkan Peranan
👉 Menggabungkan Semuanya Bersama
.
Anak-anak ibarat kain putih, sebagai ibu bapa yang bertanggungjawab mencorakkan kehidupan mereka, ambil masa dan sentiasa berikan usaha terbaik dalam mendidik supaya mereka tidak membesar dengan sia-sia.
.
Tekan link di profile untuk membeli 💕
.
#howtotalksokidswilllisten #listensokidswilltalk #bestseller #edisibahasamelayu #pts #adelefaberelainemazlish #warkahcintabookstore #teamwarkahcinta #parenting #bukuparenting #tipsparenting #bestsellerantarabangsa #sayajual #sayajualbukuilmiah #sayajualquran #sayajualplanner #bukuilmiah #teknikparenting #panduanibubapa


0

Orang kata kaya di dunia hanya sementara. Akhirat jua kekal abadi.

Tapi ni dok tengok LV ni terus melekat di hati. Gugur jantungku ini.

Sape nak order sampul duniawi ni, PM ye cepat. Kang lambat orang lain rembat.

#uia #uitm #sayajual #sayajualplanner #sayajualplanner2018 #wangsamaju #keramat #ampang #plannerramadhan #plannermurah #planner #putrajaya #um #bangsar #mbsb #kualalumpur #selangor #ikeacheras #ramadhan2018 #raya2018 #dropshipwanted #sampulraya #LVraya2018 #sampullv #duitraya #sampulduit #sampulduitraya #sampulrayamurah #sampulrayaborong #sampulraya2018


6

Santai wiken, awak buat apa tu? Kita guna planner ni lah, ingat doa mudah.

Nak dapatkan planner, harga berbaloi tak padan dengan isi kalerful. Wasap je okeh?

#swapig #uia #sentul #setapak #sayajual #sayajualplanner #sayajualplanner2018 #wangsamaju #keramat #ampang #plannerramadhan #plannermurah #planner #putrajaya #um #bangsar #mbsb #kualalumpur #selangor #ikeacheras #ramadhan2018 #raya2018 #dropshipwanted


2

Let’s doodle the Monday blues away! Photo reposted from @the.journal.life ❤️/ hellocreativtree.wixsite.com/creativtree 🔔



Follow us here:
Facebook: creativtreemy
Instagram: creativtree
Pinterest: creativtree
Facebook Group: Bullet Journal Inspiration @ Creativtree



#journalmalaysia#sayajualplanner#sayajualbuku#sayajualbujo#sayajualnotebook#sayajualjournal#bujo#bujomalaysia#bulletjournalling#bukunota#notebookmurah#bukumurah#planneraddictmalaysia#myplannerbabes#bujoaddictmalaysia#bulletjournalmalaysia#plannermy#bujomy#diarymalaysia#diarimalaysia#planner2018 #bujo2018 #creativtree #bulletjournal #dotgrid#dotgridbook #bulletjournalcommunity#bulletjournalinspiration


0

Paling penting, awak suka.

Gembira tengok cikgu senang hati. Gembira tengok akak bagi adik, amboi seronok dia. Gembira bila semua puas hati.

swapig #uia #sentul #setapak #sayajual #sayajualplanner #sayajualplanner2018 #wangsamaju #keramat #ampang #plannerramadhan #plannermurah #planner #putrajaya #um #bangsar #mbsb #kualalumpur #selangor #ikeacheras #ramadhan2018 #raya2018 #dropshipwanted


0

Alhamdulillah.

Bila barang sampai dan awak suka, eii seronoknya. Lagi happy sebab Ramadhan bakal tiba.

Dah bersedia dengan planner?

swapig #uia #sentul #setapak #sayajual #sayajualplanner #sayajualplanner2018 #wangsamaju #keramat #ampang #plannerramadhan #plannermurah #planner #putrajaya #um #bangsar #mbsb #kualalumpur #selangor #ikeacheras #ramadhan2018 #raya2018 #dropshipwanted


1

"Bulan Rejab bulan menanam pokok. Bulan Syaaban bulan menyiram pokok. Dan bulan Ramadan bulan menuai buahnya." .
.
Kini Rejab sudah pergi, tinggal lagi Syaaban yang berbaki beberapa hari untuk kita sampai kepada Ramadhan yang dinanti2 🌾

Jom gandakan ibadah! Banyakkan amalan sunat di bulan Syaaban ini. Moga kita terus istiqamah hingga ke akhirnya💐

#plannerramadhan #plannerramadhan2018 #planner2018 #planner2018malaysia #plannermalaysia #islamicplanner2018 #islamicplanner #birthdaygift #newyeargift #planner2018 #planneraddict #bazarpaknil #sayajualplanner #plannermurah #hadiahbuku #bookstore #koleksiplanner #plannercantik #plannermurah #bukubangi #diari2018 #diari #designcantik #newyear2018 #tahunbaru2018 #plannermalaysia #sampulduitraya #kuihraya #ramadhankareem


0

Memula nak 4, lepas tu repeat 9 terusss. Barang baik kan. Dengan ada planner ni mudahkan urusan.

Moga dipermudahkan urusan kita hari ni 💕

swapig #uia #sentul #setapak #sayajual #sayajualplanner #sayajualplanner2018 #wangsamaju #keramat #ampang #plannerramadhan #plannermurah #planner #putrajaya #um #bangsar #mbsb #kualalumpur #selangor #ikeacheras #ramadhan2018 #raya2018 #dropshipwanted


0

Dah apply cuti mengundi?

Planner Ramadhan, dah boleh start guna tau. Masuk sekali cuti raya, cuti nak sambut puasa. Ish best sangat kalau ada teman gini. Mudah urus jadual nanti.

swapig #uia #sentul #setapak #sayajual #sayajualplanner #sayajualplanner2018 #wangsamaju #keramat #ampang #plannerramadhan #plannermurah #planner #putrajaya #um #bangsar #mbsb #kualalumpur #selangor #ikeacheras #ramadhan2018 #raya2018 #dropshipwanted


3

Dah boleh start tulis dalam planner hari-hari. Isi masa lapang dan pastikan setiap hari ada target. Hidup berwawasan 😉

swapig #uia #sentul #setapak #sayajual #sayajualplanner #sayajualplanner2018 #wangsamaju #keramat #ampang #plannerramadhan #plannermurah #planner #putrajaya #um #bangsar #mbsb #kualalumpur #selangor #ikeacheras


5

Meriahnya, awakkk.
Tak jemu. Naik semangat nak sambut Ramadhan dan Syawal tak lama lagi

swapig #uia #sentul #setapak #sayajual #sayajualplanner #sayajualplanner2018 #wangsamaju #keramat #ampang #plannerramadhan #plannermurah


1

Ni dia Anna tunjuk isi dalam dia. Ada yang tanya ni camne halaman dalam? Kalerful. Seronoknya tengok.

swapig #uia #sentul #setapak #sayajual #sayajualplanner #sayajualplanner2018 #wangsamaju #keramat #ampang #plannerramadhan #plannermurah


0

Ada 8 pilihan cover depan menarik untuk awak pilih. Sengaja buat banyak pilihan, bagi awak happy sambut Ramadhan nanti

#swapig #uia #sentul #setapak #sayajual #sayajualplanner #sayajualplanner2018 #wangsamaju #keramat #ampang #plannerramadhan #plannermurah


0

Ada sesiapa yang tak hafal doa lagi? To be honest, alina pun banyak doa tak terhafal lagi 😐 Okay, boleh pakai page ni untuk hafal doa. Satu hari hafal satu doa. Takdelah asyik nak buka fon je bila nak baca doa tu 😂 Ke korg tak pernah baca doa bila nak buat pape? Nak mandi ke, nak pakai baju ke, nak makan ke, haaaa!
.
.
Ramadhan Planner ni harga RM22 (tak masuk postage), kalau beli banyak2, alina blh bagi discount 😊
.
Whatsapp 017-6350675 sementara masih ada stok ni.
.
Ada 8 jenis cover lain2, isi dalam semua sama je, boleh refer kat post sebelum2 ni ye untuk nak tau ada design cover apa je.
.
Oh, lupa nak cakap, ada banyak juga freegift tau.
.
#ramadhanplanner #teamara #araempbooks #ramadhanjournal #sayajualplanner #sayajualbuku #bestseller #hotitem #limitedstock


1

My Rejab goal. But I don't really starts my Rejab with this planner. Baru saje isi tadi 😂 Masih tak terlambat lagi lah nak isi planner ni, ada lagi bulan Sya'ban, Ramadan dan Syawal! Jom2 kita isi planner ni sama2 💕💕
.
.
Whatsapp 017-635 0675 untuk dapatkan planner ni jom!
.
.
#ramadhanplanner #teamara #araempbooks #ramadhanjournal #sayajualplanner #sayajualbuku #bestseller #hotitem #limitedstock


0

Wahh, dah masuk Syaaban lah! Maksudnya lagi 30 hari je nak puasa 😱
.
.
Jom tgk apa yang berlaku dalam bulan Syaaban ni. Ni antara isi dalam Planner Ramadhan 😍
.
[🔥HOT ITEM] RAMADHAN PLANNER 2018 . 
_
Jom Lihat ISI KANDUNGAN RAMADHAN PLANNER 2018 😍😍😍😍
_
1) 4 Bulan yang Mulia (Rejab , Syaaban , Ramdhan , Syawal) .
Rejab-Keampunan .
Syaaban-Islah Diri .
Ramadan-Upgrade Ibadah .
Syawal-Muhasabah & Istiqomah .
2) Monthly Plan
3) Weekly Plan
4) Infografi tentang Peristiwa-Peristiwa Bersejarah dalam Islam . (5-8 M/S Setiap Bulan) 
5) Info Ayat Quran dan Hadis
6) Set Goal Setiap Bulan
7) Ramadhan Daily Plan
8) Jadual Waktu Imsak dan Iftar
9) Check List Mutabaah Amal 
10) Graf Mutabaah Amal
11) 6 Blank Page
12) Jadual Waktu Solat
13) Quote Motivasi Setiap Hari
14) Jadual khatam Al Quran Setiap Bulan
15) 30 days Challenge (Hafaz & Write Dua)
16) Crossword Challenge
17) Ramadhan Countdown
18) Challenge Setiap Bulan
19) Ruangan Tampal Gambar Raya
20) Indeks Doa dalam Al Quran
21) Qadha Puasa Tracker
22) Meal Plan
23) Tips Khatam Al Quran dalam masa 30 Hari
24) Puasa 6 Tracker
25) Ruangan untuk Tadabbur Juz Amma
26) Month Review
_
Setiap pembelian Planner akan dapat FREEGIFT:
_
✅ Stiker
✅ Poskad raya
✅ Poskad ramadhan
✅ Sampul duit rayax3
✅ Bookmark Ara
_
💲 Hanya RM22 Sahaja! (Tidak Termasuk Postage)
_
Pos
RM8 SM / RM12 SS
_
Cepat-cepat Hubungi kami untuk Booking Ramadhan Planner Comel ini!
❕Stok sangat Terhad tau!
_
Cara Tempahan : .

1. Whatsapp +6017 635 0675
.
Atau
.
2. Comment di bawah “ SAYA NAK RP2018 ” Nanti Admin DM .
.
.
#ramadhanplanner #teamara #araempbooks #ramadhanjournal #sayajualplanner #sayajualbuku #bestseller #hotitem #limitedstock


5

Are you pleased with the life of this Dunya rather than the Akhirah? But little is the enjoyment of Dunya as compares with the Hereafter.
(Surah at-Taubah;38)
.
[🔥HOT ITEM] RAMADHAN PLANNER 2018 . 
_
Jom Lihat ISI KANDUNGAN RAMADHAN PLANNER 2018 😍😍😍😍
_
1) 4 Bulan yang Mulia (Rejab , Syaaban , Ramdhan , Syawal) .
Rejab-Keampunan .
Syaaban-Islah Diri .
Ramadan-Upgrade Ibadah .
Syawal-Muhasabah & Istiqomah .
2) Monthly Plan
3) Weekly Plan
4) Infografi tentang Peristiwa-Peristiwa Bersejarah dalam Islam . (5-8 M/S Setiap Bulan) 
5) Info Ayat Quran dan Hadis
6) Set Goal Setiap Bulan
7) Ramadhan Daily Plan
8) Jadual Waktu Imsak dan Iftar
9) Check List Mutabaah Amal 
10) Graf Mutabaah Amal
11) 6 Blank Page
12) Jadual Waktu Solat
13) Quote Motivasi Setiap Hari
14) Jadual khatam Al Quran Setiap Bulan
15) 30 days Challenge (Hafaz & Write Dua)
16) Crossword Challenge
17) Ramadhan Countdown
18) Challenge Setiap Bulan
19) Ruangan Tampal Gambar Raya
20) Indeks Doa dalam Al Quran
21) Qadha Puasa Tracker
22) Meal Plan
23) Tips Khatam Al Quran dalam masa 30 Hari
24) Puasa 6 Tracker
25) Ruangan untuk Tadabbur Juz Amma
26) Month Review
_
Setiap pembelian Planner akan dapat FREEGIFT:
_
✅ Stiker
✅ Poskad raya
✅ Poskad ramadhan
✅ Sampul duit rayax3
✅ Bookmark Ara
_
💲 Hanya RM22 Sahaja! (Tidak Termasuk Postage)
_
Pos
RM8 SM / RM12 SS
_
Cepat-cepat Hubungi kami untuk Booking Ramadhan Planner Comel ini!
❕Stok sangat Terhad tau!
_
Cara Tempahan : .

1. Whatsapp +6017 635 0675
.
Atau
.
2. Comment di bawah “ SAYA NAK RP2018 ” Nanti Admin DM .
.
.
#ramadhanplanner #teamara #araempbooks #ramadhanjournal #sayajualplanner #sayajualbuku #bestseller #hotitem #limitedstock


0