#seksyen9

Instagram photos and videos

#seksyen9#shahalam#selangor#foodporn#foodgalore#foodpornmalaysia#makanmana#ideamakan#FeidanAli#FeiAliCafe#westernfood#shahalamcafe#jjcm#kedaimakanmelayu#kedaimakan#cafeshahalam#cafehunting#resepibonda#makananmelayu#cafemelayu#cafeseksyen9#makan#cafebest#malayfood#foodsbury#FoodsburyMoment#cafehipster

Hashtags #seksyen9 for Instagram

Assalamualaikum dan selamat pagi warga shah alam ☀️
.
Kami sudah mula beroperasi dan bersedia membantu anda ❗️❗️
.
Jangan malu jangan segan jemput datang ke kedai kami untuk service yang terbaik dari team #xpert untuk telefon anda 📱
.
Dan nikmati diskaun sehingga 10% untuk alat gantian terpilih !! 🎊🎁🎉
.
Anda boleh bertanya team #xpert berkenaan telefon anda di whatapps kami
.
Http://shahalam.xpert.my
Http://shahalam.xpert.my
Http://shahalam.xpert.my .
.
Atau anda boleh terus walkin ke kedai kami disini 📍📍
.
XPERT SHAH ALAM
No 18, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K 9/K,
Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor.
Office Tel : 03 5524 1361
Whatsapp : 013 2777 377
Operation Hour: 10am - 10pm
Monday - Sunday . 7day A Week

Landmark: -Blkg Concorde Hotel Shah Alam -Sebaris Restoran Cili Merah
-SIGNBOARD BESAR #XPERT
-Sebelah Klinik Medi Pesona

Waze : http://waze.to/lr/hw281w32zm .
#apple #imac #iphone #sayajual #sayajualmurah #shahalam #preloved #ipad #refurbished #iphonemurah #macuser #macbook #iphone5S #iphone5 #applemy #newset #sealed #cod #repair #ipod #xpert #uitm #unisel #msu #ptpl #seksyen9 #klang #original #f2f


0

‼️‼️SALE ‼️ ‼️ 💕GLAM SHAWL 💕

Jom order untuk raya nnti ‼️😍😍 💕💕GLAM SHAWL 💕 💕

Jom dptkan GLAM SHAWL yg TERHANGAT dipasaran 🔥🔥🔥🔥 GLAM SHAWL mudah DIBENTUK & CANTIK digayakan pd bila2 masa 😍😍😍 LIMITED PIECES FOR EACH COLOURS UOLLSSSS 😱😱😱😱 DM/WHATSAPP UNTUK KOLEKSI ANDA ‼️ www.wasap.my/60129040114

#shawlviral #ctdk #rozitachewan1 #ttcmembers #ttcseller #turkish_luxelooks #tudungturkimalaysia#tudungturkicollection #seksyen7 #seksyen9 shawlbrunei #shawlsingapura #bajuraya2018 #satinminellimalaysia #satinminellioriginal #originaltudungturki #satinturki #tudugturkisingapore #tudungturkibrunei #borongsatinturki #suppliertudungturki #borongtudungturki #borongshawlturki #suppliershawlakel #shahalam #GlamShawl #shawloriginalturki


0

Morning, Monday ! .

#enwhardware #shahalambranch #seksyen9 #hardwaretools #accessories #sanitaryware #householditems #buildingmaterial #affordable .

ENW HARDWARE SDN BHD
📩No 6, Jalan Tengku Ampuan Zabedah J, 9/J Seksyen 9, 40100 Shah Alam.
📞03-58870027 / 012-6739829
🕣Mon-Sat : 8.30am - 6pm
Sun : 9am-2pm


0

Alhamdulillah, sis happy dgr feedback dari semua customer2 sis.
.
.
Haaa kepada sesiapa yg belum pernah rasa tart cadbury sis, meyh2 order dgn sis
.
.
Tak apa, try dulu 1 balang 30pcs. If dah rasa tart cadbury sis and sedap, boleh repeat order 1 balang 60pcs pula ! Hehe
.
.
Harga? Haaa tgk kat bawah ni
30pcs - RM28
60pcs - RM45


1

Im so happy if customer sis pun happy je mkn tart cadbury dari sis ! Paling penting u olls berpuas hati !
.
.
BUT if ada kekurangan, boleh je bgtahu dekat sis. Its a good thing, at least sis boleh perbaiki apa yg perlu !
.
.
Nak bagi cadangan pun boleh u olls ! Sis terima dengan hati yg terbuka ! 😘😘


1

See ! Tart cadbury dari sis ni, bila masuk dalam mulut je, melting ok ! Lembut and paling penting 100% guna tart cadbury taw !
.
.
Mmg ramai yg tanya dgn sis, boleh pos tak? Sis bukan tak nak u olls, sis cuma tak berani nk pos, sebab tart cadbury ni rapuh. Risau kalau pos2 ni, sampai kat tangan u olls hancur berderai
.
.
Tak elok lah kan kalau sis tak jaga kualiti kuih sis. So if u olls nak, sis hanya boleh cod je ye syg2 semua 😘
.
.
U olls boleh whatsapp or dm sis 😘 sis sentiasa available 🌹
📱 Syahira 0162249294
📱 Syahira 0162249294
📱 Syahira 0162249294


3

Kakak saya , saya cabar dia turun 15kg sebulan. Setiap mgu saya paksa dia joging workout, jangan malas malasan ye Kakju 🤪 .
#tasikcempaka #bangi #seksyen9 #dietplan #dietseimbang #youcanloseweightfromhome #coachpermakanansihat #lisaadam #leeyanarahman #bellaamara #jubahsouq #joging #bermuladarirumah #plussize #modelmuslimah


1

Tadaa ! Sis cantik yg ni pun dah dua kali repeat order taw !
.
.
Hehe terima kasih ! 😘😘


3

Diatas permintaan pelangang yg tersyg—
Emas Anuar mengadakan👇👇 🎊TERLAJAK PROMOSI🎊
💙1 Hari lagi 23-7-2018 (ISNIN)

Akak2, yg x sempat nk grab hari sabtu & ahad boley datang isnin ye. 💖916 - Rm159💖
🕔Hari2 buka dari 10.00pagi - 6.30ptg.
👏LIKE👏SHARE👏TAG kawan2 semua
#Shahalam #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #Puchong #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen2 #Seksyen3 #Seksyen4 #Seksyen5 #Seksyen6 #Seksyen7 #Seksyen8 #Seksyen9 #Seksyen16 #Sekayen19 #Sekayen12 #Seksyen13 #Seksyen14


9

Yeah !! Another feedback from my lovely customer ! Enjoy sis punya tart cadbury ye ! 😘😘
.
.
Haaa nampak tak nampak tak? Ish, sedap dia tak terkata taw ! Even budak kecil pun sampai jatuh cinta dengan tart cadbury sis
.
.
Kalau u olls nk order boleh whatsapp or dm sis ye 😘
Syahira 0162249294


1

IPHONE KESAYANGAN MASUK AIR ❗️❗️❗️❗️ OMG 😱😱😱😱😱😱
.
.
Jalan penyelesaiannya ❓❓❓❓❓
.
.
.
meh sini datang ke #XpertShahAlam , technician Xpert tolong settlekan ye 😊
.
.
#apple #imac #iphone #sayajual #sayajualmurah #shahalam #preloved #ipad #refurbished #iphonemurah #macuser #macbook #iphone5S #iphone5 #applemy #newset #sealed #cod #repair #ipod #xpert #uitm #unisel #msu #ptpl #seksyen9 #klang #original #f


2

Selamat petang u olls ! Haaa, ada good news ni !
.
.
Sis nk open order utk raya haji next month !
.
.
Haaa, hari ni sis nk bagitahu, order for Raya Haji ni, lagi banyak u olls order lagi banyak DISCOUNT sis nk bagi kat u olls !
.
.
BUT ! Sis hanya akan ambil order sampai 8 Aug je taw ! Sis close order awl sikit. Sebab sis akan deliver semua order u olls dari 11 Aug until 19 Aug !
.
.
Nak tahu harga ? Haaa ni kena whatsapp or dm sis, sis kan bagi harga SPECIAL punya !
Syahira - 0162249294


1

🎉🎉🎉Meriahnya bersama akak2, yg friendly😘😘 maff ye kalu ada kekurangan dari pihak kami. Inshaallah kami akan perbaiki dari masa ke semasa 💖Rm159 Last day 💖Banyak pilihan dan Paten gojes2, dari kami. 💖916 Rm159 🤝terima kasih pada akak yg sanggup menunggu lama😘 kita kira sampai jadi
🕔Hari2 buka dari 10.00pagi - 6.30ptg.
👏LIKE👏SHARE👏TAG kawan2 semua
#Shahalam #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #Puchong #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen2 #Seksyen3 #Seksyen4 #Seksyen5 #Seksyen6 #Seksyen7 #Seksyen8 #Seksyen9 #Seksyen16 #Sekayen19 #Sekayen12 #Seksyen13 #Seksyen14


3

Kami sedang mejalankan kempen casual batik sempena Merdeka ini😊😊 So kepada sesiapa ingin memiliki design-design batik yg cantik dan eksklusif, come visit us at bangi seksyen 9.
Selain itu, anda juga blh terus whatsaap kami yea.
#lydianatika #batik&songket #bangi #seksyen9 #readymadebatik #batiklelaki #cottonsongket


0

Selamat petang u olls ! Haaa, ada good news ni !
.
.
Sis nk open order utk raya haji next month !
.
.
Haaa, hari ni sis nk bagitahu, order for Raya Haji ni, lagi banyak u olls order lagi banyak DISCOUNT sis nk bagi kat u olls !
.
.
BUT ! Sis hanya akan ambil order sampai 8 Aug je taw ! Sis close order awl sikit. Sebab sis akan deliver semua order u olls dari 11 Aug until 19 Aug !
.
.
Nak tahu harga ? Haaa ni kena whatsapp or dm sis, sis kan bagi harga SPECIAL punya !
Syahira - 0162249294


2

💕SANGGUL RAMBUT VER.1💕

Kenapa Artis, Model @ Hijabista lain nampak KEMAS bila bertudung? HAIRBUNT/SANGGUL TURKI jawapannya
TTC bawakan sanggul Turki ini khas buat mereka yang suka TUDUNG LEBIH KEMAS & TERLETAK CANTIK ... PALING BEST, ia juga boleh dipakai untuk RAMBUT TEBAL @ NIPIS & PENDEK @ PANJANG ... Tak rugi uolls dapatkan satu untuk koleksi sendiri !! JOM ORDER !!
#turkish_luxelooks #ttcseller #ttcmembers #tudungturkicollection #tudungturkimalaysia #hairbuntturki #sanggularab #sanggulrambut #sanggularabmurah #sanggulmoden #sanggulrambutturki #hairbuntmalaysia #hairvolumizer #turkishscarf #tudungturki #galeriariani #duckscarves #kedaiturki #madeinturkey #dekatkanjarakkita #borongsanggularab #borongsanggulrambut #suppliersanggulturki #seksyen7 #shahalam #seksyen9 #klcc #malaysia #singapore #indonesia


0

Selamat petang u olls ! Haaa, ada good news ni !
.
.
Sis nk open order utk raya haji next month !
.
.
Haaa, hari ni sis nk bagitahu, order for Raya Haji ni, lagi banyak u olls order lagi banyak DISCOUNT sis nk bagi kat u olls !
.
.
BUT ! Sis hanya akan ambil order sampai 8 Aug je taw ! Sis close order awl sikit. Sebab sis akan deliver semua order u olls dari 11 Aug until 19 Aug !
.
.
Nak tahu harga ? Haaa ni kena whatsapp or dm sis, sis kan bagi harga SPECIAL punya !
Syahira - 0162249294


5

🎉🎉🎉Meriahnya bersama akak2, yg friendly😘😘 💖Rm159 Last day 💖Banyak pilihan dan Paten gojes2, dari kami. 💖916 Rm159 🤝terima kasih pada akak yg sanggup menunggu lama😘 kita kira sampai jadi
🕔Hari2 buka dari 10.00pagi - 6.30ptg.
👏LIKE👏SHARE👏TAG kawan2 semua
#Shahalam #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #Puchong #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen2 #Seksyen3 #Seksyen4 #Seksyen5 #Seksyen6 #Seksyen7 #Seksyen8 #Seksyen9 #Seksyen16 #Sekayen19 #Sekayen12 #Seksyen13 #Seksyen14


6

Tebal2 kan cadbury dia? Huishh ni kalau dapat ngap ni, ya ampun ! Terus jatuh cinta taw ! And once masuk dlm mulut, akan keep on nk makan lg !
.
.
Sis rasa mcm nk beli dgn diri sendiri pula ! Haha tart cadbury ni sgt perfect kalau time2 sis dekat office ! Sambil buat kerja sambil makan ! Sambil ambil order and reply mcej u olls, sambil ngap tart cadbury ni ! Ya ampun !
.
.
Hilang stress and penat taw bila dapat makan tart cadbury ni !
.
.
Ish, rugi lah u olls tak rasa lagi !


3

Huishhh, ikut kan hati sis ni, sis nk makan je semua ni taw !
.
.
Tapi sis tak boleh sebab ni utk customer2 kesayangan sis !
.
.
Haaa siapa dekat sini tak pernah lg rasa tart cadbury sis? Alaa rugi nye u olls ! Dah lah sis guna cadbury original 100% taw !
.
.
Murah pun murah. Nak tahu berapa harga?
30pcs - RM28
60pcs - RM45
.
.
Haaa berbaloi kan u olls beli? Sesiapa nk order, nak rasa tart cadbury sis, boleh whatsapp or dm sis je. Sis sentiasa available 😘😘
Syahira - 0162249294


1

🎉🎉🎉Meriahnya bersama akak2, yg friendly😘😘 💖1gm Rm159 last day 💖Banyak pilihan dan Paten gojes2, dari kami. 💖916 Rm159 🤝terima kasih pada akak yg sanggup menunggu lama😘 kita kira sampai jadi
🕔Hari2 buka dari 10.00pagi - 6.30ptg.
👏LIKE👏SHARE👏TAG kawan2 semua
#Shahalam #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #Puchong #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen2 #Seksyen3 #Seksyen4 #Seksyen5 #Seksyen6 #Seksyen7 #Seksyen8 #Seksyen9 #Seksyen16 #Sekayen19 #Sekayen12 #Seksyen13 #Seksyen14


10

Assalamulaikum hai #zhannalovers .
sape peminat warna black kat sini kita geng. senang nk matching tudung.🤗🤗
yg mana ada masalah malas nk iron baju boleh la tengok2 kat Finna Tunic ni. kak zhanna jamin baju ni x payah iron tau😘😘
.
#zhannaboutique #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #seksyen9


1

We are open today! But do take notes, we will taking a short break from 6PM-8PM for a while!
.
.
Any Question / Business Enquiry can be contact below:
📞(Idzuan) 0173796878
📞(Ashraf) 01133941622
📧idzuan@1337gaming.my 🏬
Adress:
1M, Jalan Tengku Ampuan Zabedah J 9/J, Seksyen 9, 40100 Shah Alam.

Coordinate:
3.084157, 101.5246888

Waze:
1337Gaming **Are are above ARR Corners Mamak
.
.
#1337gaming #leetgaming #esports #nuturingesports #gamingstudio #sony #playstation #ps4pro #psplus #gaminglife #malaysiagamers #shahalam #seksyen9 #seksyen9shahalam


0

Semalam Eyza ada kerja sikit dekat Shah Alam and Eyza decide nak stay dekat Hotel De Art i-City. Tapi weekend bilik hotel kat i-City penuh.Laku keras betul. Nasib baik la hotel De Art ni ada lagi 3 cawangan dekat Shah Alam dan 1 kat USJ 21. So, Eyza pun decide nak stay dekat Seksyen 9 sebab dengar kata yang cawangan ni baru je bukak. Lagipun dari hotel ni nak ke Plaza Masalam jalan kaki x sampai 5 minit pun. Dekat sangat.
.
.
Setiap satu Hotel ni ada tema dan lukisan yang cantik. Rasa macam nak menginap dekat semua cawangan sebab semua lukisan tema berlainan.
.
Seksyen 7 - Tema WallPaper
Seksyen 19 - Tema 3D
ICity - Tema Fantasy Wonderland
USJ 21 - Tema Garden
Seksyen 9 - Tema Hope n Inspiration .
.
Detail nanti Eyza update dekat www.eyzamiel.com
.
.
@hoteldeart
#Hoteldeart #ShahAlam #Usj #HoteldiShahAlam #review #Seksyen9 #seksyen7 #seksyen19 #icity #HopeandInspiration


0

Assalamualaikum dan selamat pagi warga shah alam ☀️
.
Kami sudah mula beroperasi dan bersedia membantu anda ❗️❗️
.
Jangan malu jangan segan jemput datang ke kedai kami untuk service yang terbaik dari team #xpert untuk telefon anda 📱
.
Dan nikmati diskaun sehingga 10% untuk alat gantian terpilih !! 🎊🎁🎉
.
Anda boleh bertanya team #xpert berkenaan telefon anda di whatapps kami
.
Http://shahalam.xpert.my
Http://shahalam.xpert.my
Http://shahalam.xpert.my .
.
Atau anda boleh terus walkin ke kedai kami disini 📍📍
.
XPERT SHAH ALAM
No 18, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K 9/K,
Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor.
Office Tel : 03 5524 1361
Whatsapp : 013 2777 377
Operation Hour: 10am - 10pm
Monday - Sunday . 7day A Week

Landmark: -Blkg Concorde Hotel Shah Alam -Sebaris Restoran Cili Merah
-SIGNBOARD BESAR #XPERT
-Sebelah Klinik Medi Pesona

Waze : http://waze.to/lr/hw281w32zm .
#apple #imac #iphone #sayajual #sayajualmurah #shahalam #preloved #ipad #refurbished #iphonemurah #macuser #macbook #iphone5S #iphone5 #applemy #newset #sealed #cod #repair #ipod #xpert #uitm #unisel #msu #ptpl #seksyen9 #klang #original #f2f


0

Thank you tokey besar @edora_angsaemasjewellery for this ootd!! Both donning Cotton songket for man, and batik sepasasang perempuan.. matchy2 sweet gituu.. thank you 🙏🙏 #lydianatika #batik&songket #bangi #seksyen9 #nexttomohdchan #batikbangi #readymade #batiklelaki ☎️0199317444


5

Close....⏱️
Akak2, yg xsempat datang hari ni. Esok datang lagi ye 💖Esok masih lagi PROMOSI (AHAD) 💖Banyak pilihan dan Paten gojes2, dari kami. 💖916 Rm159 🤝terima kasih pada akak yg sanggup menunggu lama😘 kita kira sampai jadi
🕔Hari2 buka dari 10.00pagi - 6.30ptg.
👏LIKE👏SHARE👏TAG kawan2 semua
#Shahalam #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #Puchong #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen2 #Seksyen3 #Seksyen4 #Seksyen5 #Seksyen6 #Seksyen7 #Seksyen8 #Seksyen9 #Seksyen16 #Sekayen19 #Sekayen12 #Seksyen13 #Seksyen14


3

🎉🎉🎉Meriahnya bersama akak2 syg yg friendly😘😘😘😘 💖Sale Rm159 💖 💖Esok masih lagi PROMOSI (AHAD) 💖Banyak pilihan dan Paten gojes2, dari kami. 🤝terima kasih pada akak yg sanggup menunggu lama😘 kita kira sampai jadi
🕔Hari2 buka dari 10.00pagi - 6.30ptg.
👏LIKE👏SHARE👏TAG kawan2 semua
#Shahalam #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #Puchong #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen2 #Seksyen3 #Seksyen4 #Seksyen5 #Seksyen6 #Seksyen7 #Seksyen8 #Seksyen9 #Seksyen16 #Sekayen19 #Sekayen12 #Seksyen13 #Seksyen14


6

21 - 7 - 2018
💖Sale Rm159 💖
💖Esok masih lagi PROMOSI (AHAD)
🤝terima kasih pada akak yg sanggup menunggu lama😘
kita kira sampai jadi
🕔Hari2 buka dari 10.00pagi - 6.30ptg.
👏LIKE👏SHARE👏TAG kawan2 semua
#Shahalam #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #Puchong #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen2 #Seksyen3 #Seksyen4 #Seksyen5 #Seksyen6 #Seksyen7 #Seksyen8 #Seksyen9 #Seksyen16 #Sekayen19 #Sekayen12 #Seksyen13 #Seksyen14


7

21 - 7 - 2018
💖Sale Rm159 💖
💖Esok masih lagi PROMOSI (AHAD)
🤝terima kasih pada akak yg sanggup menunggu lama😘
kita kira sampai jadi
🕔Hari2 buka dari 10.00pagi - 6.30ptg.
👏LIKE👏SHARE👏TAG kawan2 semua
#Shahalam #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #Puchong #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen2 #Seksyen3 #Seksyen4 #Seksyen5 #Seksyen6 #Seksyen7 #Seksyen8 #Seksyen9 #Seksyen16 #Sekayen19 #Sekayen12 #Seksyen13 #Seksyen14


13

#repost Mengalami migrain yang agak teruk @nadiahasnan cuba ikhtiarkan dengan berbekam di HQ kami baru2 ni. Alhamdulillah ada perubahan positif selepas rawatan
Jom dengar Nadia nk share pengalaman lepas bekam 😊

#bekamshahalam #spabekam #hijama #migrain #ikhtiar #sembuh #seksyen9 #shahalam


0

In progress battery replacement Iphone 5s 🛠️
.
.
👨🏻🔧 Technician Jerry .
.
Boleh click pada link di bawah jika ada sebarang pertanyaan
.
.
Http://shahalam.xpert.my
Http://shahalam.xpert.my
Http://shahalam.xpert.my
.
.
📍location📍
.
XPERT SHAH ALAM
No 18, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K 9/K,
Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor.
Office Tel : 03 5524 1361
Whatsapp : 013 2777 377
Operation Hour: 10am - 10pm
Monday - Sunday . 7day A Week

Landmark: -Blkg Concorde Hotel Shah Alam -Sebaris Restoran Cili Merah
-SIGNBOARD BESAR #XPERT
-Sebelah Klinik Medi Pesona

Waze : http://waze.to/lr/hw281w32zm .
.
#apple #imac #iphone #sayajual #sayajualmurah #shahalam #preloved #ipad #refurbished #iphonemurah #macuser #macbook #iphone5S #iphone5 #applemy #newset #sealed #cod #repair #ipod #xpert #uitm #unisel #msu #ptpl #seksyen9 #klang #original #f


1

Alhamdulillah FULLHOUSE harini 🤩🤩
.
.
.
Jemput datang ye ! Kedai buka sehingga 10 malam 🤗
.
.
.
Boleh click pada link di bawah jika ada sebarang pertanyaan
.
.
Http://shahalam.xpert.my
Http://shahalam.xpert.my
Http://shahalam.xpert.my
.
.
📍location📍
.
XPERT SHAH ALAM
No 18, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K 9/K,
Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor.
Office Tel : 03 5524 1361
Whatsapp : 013 2777 377
Operation Hour: 10am - 10pm
Monday - Sunday . 7day A Week

Landmark: -Blkg Concorde Hotel Shah Alam -Sebaris Restoran Cili Merah
-SIGNBOARD BESAR #XPERT
-Sebelah Klinik Medi Pesona

Waze : http://waze.to/lr/hw281w32zm .
.
#apple #imac #iphone #sayajual #sayajualmurah #shahalam #preloved #ipad #refurbished #iphonemurah #macuser #macbook #iphone5S #iphone5 #applemy #newset #sealed #cod #repair #ipod #xpert #uitm #unisel #msu #ptpl #seksyen9 #klang #original #f


1

Jom ke semua branch kami.. bole dtg walk in ketiga2 branch kami..
.
Dptkan meatball cheesy leleh skrg!!
Jgn lupa ya janji kita..
Jumpa korang nnt..
.
#meatballstationviral #meatballshahalam #meatballcheeseleleh #seksyen9 #seksyen20 #thefoodbank #uptowndanaukota #branchbaru #marketing #meatballmurah #foodmega #fooddaily #foodporn


3

.
🌼Batik Sepasang Exclusive with Stone🌼
👗material : creep silk
👗fully handrawn
👗4 meters
☎️0199317444

#lydianatika #batikdansongket #batikbangi #seksyen9 #bangisentral #nexttomohdchan #batiksepasang #batikreadymade #batiklelaki #kemejacottonsongket #batikkl #batikkelantan


0

.
🌼Batik Sepasang Exclusive with Stone🌼
👗material : creep silk
👗fully handrawn
👗4 meters
☎️0199317444

#lydianatika #batikdansongket #batikbangi #seksyen9 #bangisentral #nexttomohdchan #batiksepasang #batikreadymade #batiklelaki #kemejacottonsongket #batikkl #batikkelantan


2

.
🌼Batik Sepasang Exclusive with Stone🌼
👗material : creep silk
👗fully handrawn
👗4 meters
☎️0199317444

#lydianatika #batikdansongket #batikbangi #seksyen9 #bangisentral #nexttomohdchan #batiksepasang #batikreadymade #batiklelaki #kemejacottonsongket #batikkl #batikkelantan


0

.
🌼Batik Sepasang Exclusive with Stone🌼
👗material : creep silk
👗fully handrawn
👗4 meters
☎️0199317444

#lydianatika #batikdansongket #batikbangi #seksyen9 #bangisentral #nexttomohdchan #batiksepasang #batikreadymade #batiklelaki #kemejacottonsongket #batikkl #batikkelantan


0