#selamat

Instagram photos and videos

#selamat#Selamat#alhamdulillah#idulfitri#lebaran#hariraya#SELAMAT#love#indonesia#instagood#jakarta#2018#smile#japan#Xin#안녕하세요#你好#こんにちは#สว#folowme#folow4folow#Throwbacks#cute#kawaii#可愛い#photo#photography#eos#canon#カメラ好きな人と繋がりたい#写真好きな人と繋がりたい

Hashtags #selamat for Instagram

#Throwbacks raya keempat
#selamat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batin dari saya sha dan my sis ina..kosong kosong yup peace..


0

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــم

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Dengan segala kerendahan hati ijinkan saya mengucapkan 🌻 Taqabballahu minna wa minkum, Shiyaamana wa shiyamakum. Kullu’aam wa antum bikhair 🌻
#Selamat HARI RAYA IDUL FITRI 1439/H#
🌙Minal Aidin Wal Faidzin*
Mohon maaf lahir & bathin 🌙🙏🏼🙏🏼🙏🏼 آمــــــــــــــين.

وَالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

#idulfitri
#idulfitriharike4
#idulfitri2018
#iedmubarak
#selamatidulfitri


0

#throwbacks raya kedua 16/6/2018
#Selamat hari raya aidil fitri dari saya sha dan my mum ida....maaf zahir dan batin di pinta di hari mulia..
#thanks kepada sanak saudara yg banyak membantu menjayakan majlis hari ulang tahun mak turn 60 semoga dirahmati Allah amin..


0

Raya sakan tahun nie dgn orng sebelah . 5hari berturut2 gy jalan ..
#selamat hary raya


0

#selamat malam wakk 😘


1

❤️ every night before sleeping, definitely will shake shake Enerfiber. It helps to get rid of the toxin from the body and also maintain a healthy happy lifestyle 😍
.
.
It also helps to relieve my constipation problem
.
.
要睡觉前 必做的动作 摇一摇 😍 每天都在吃 不晓得外面的食物放了多少味精 是时候排毒了
.
.
#detox #healthy #detoxjuice #constipAtion #juice #sembelit #selamat #hariraya #halal #spirulina #fibermood #fiber #lifestyle #diet #petalingjaya #klcc #kualalumpur #vegan #veganism #veggies #vegetarian #vegetables #prebiotics #ampang #gombak


1

Menjadi yang terbaik dan lebik baik insyallah

#selamat malam


0

Ied Mubarok 1439H... #Minal Aidzin Walfaidzin...,#selamat hari Raya Idul Fitri😄😅😄


0

Thnxz geng KGI,#SELAMAT HARI RAYA DARI KGI


0

Dosa dan maksiat adalah indikasi yang mudah untuk mendeteksi hidup dan matinya hati. Mari instropeksi #ramadhan telah berlalu #selamat #hariraya #idulfitri #ied #lebaran #1439H #2018 #jakarta #indonesia


0

baru sempat nak masuk kan gmbr raya
#1 syawal
#selamat hari raya


0

Memperbaiki diri untuk esok hari jauh lebih baik daripada menyesali hari ini dan hari kemarin.

#selamat Malam.


1

Tngah buat iklan shampoo😂😂
Sepa mau beli shampoo😂😂 #Selamat Hari Raya💙


0

be is beautiful and little boy. #selamat hari raya adilfitri maaf zahir dan batin. so hari raya 6 today. my cousin.


0

#selamat hari raya


0

Kuasa allah maha adil aku cuma mampu melihat je dan berdoa bebaik je lepasni . #Selamat malam abah mak 💕


0

#selamat malam 🌌


0

#selamat malam

#owner×hensem


0

#Selamat hari raya


0

Jangan padam rindu .. #selamat malam ..


0

"Awak nak tau tak apa beza awak dengan Ronaldo?

Ronaldo bermain bola, tapi awak bermain di fikiran saya"😘😘
#ciaciacia😂😂 #selamat malam syg


0

Mohon maaf lahir bathin.

#lebaran #selamat #idhulfitri


0

#mako Damkar. #Bulukumba #selamat Brtugas. #siap siaga1x24jam


0

#Hati Hati
#Selamat sampe Tujuan
#PurbalinggaBanjarnegara


0

1st 2nd 3rd gen #selamat hari raya maaf zahir batin


0

Setelah lima hari berhari raya,hari ini baru berkesempatan meng"upload".Maaf saya takde dlm gambar sebab saya kumpulan A,cuti raya 😁😁..
#Selamat Hari Raya Aidilfitri
#Keluarga AEON IOI Bandar Puchong.
#Kumpulan B (Raya pertama - Kelima)


0

Semoga yg hilang segera ditemukan dqn dalam keadaan selamat... aminnn
#sinarbangun #danautoba #tigaras #simanindo #selamat #medantalk #medanku


0

#NKRI HARGA MATi🙏🇮🇩
#Selamat bertugas Mang
@Purbalingga Banjarnegara


0

Selamat malam dan mimpi indah
🌸
#selamat malam
🌸
#mimpi indah
🌸
#jakarta #indonesia
#niceevening #goodnight #sweetdreams


0

bgn boss..luka kerana jatuh,akan sembuh boss..cuma tinggal parut..parut itu yang akan beri kau peringatan untuk masa akan datang..
#selamat malam
#heavyduty
#PARUT


0

#Selamat pegamtin baru#


0

#selamat hari raya


0

#selamat hari raya semua #2018


0

#selamat bertunang


0

#selamat hari raya


0

day 5🙄#selamat hari raya#mood keje lg😪


0

Selamat hari raya... Tp sedih jgk laa sbb raya pertama jew dpt raya😫😫
#SELAMAT MALAM


0

Serasa masih Nang kene #mudik #mudikjogja #alhamdulillah #selamat


0

Kau tau aku tlah merencanakan sesuatu untuk kita dengan sangat rumit..tapi dalam sekejap kau menghancurkan nya bagai kau membalikan telapak tangan mu.. #selamat kau tlah menunjukan jati diri mu yg sesungguh nya (pembohong)


0

#selamat hari raya😂😂


0

Aku memuja langit dengan puisi,lantas ia tersenyum pipinya merona,,,,orang2 menyebutnya senja .
#Selamat menikmati senja


0

Aku tanpa Kedua orangtuaku bagaikan bintang tanpa ada cahaya kecil yang selalu ada menerangi setiap langkah dan siap menerima semua keluh-kesah Boru Hasian Boru Nahampun

#Selamat terlelap
Gbu

#latepost✌️
#lfl💛
#ff
#likeforfollow
#follow
#batakhits
#white
#strongwomandobongsoon
#pakpak
#Laboratorium
#Keepspirit
@naposobataktobaindonesia


2

Cinta kui ibarat gapura kabupaten
Awal e #selamat datang😘
Ahkir e #selamat jalan😒😒
Modiar 🔫🔨


0

The end of the page