#selangor

Instagram photos and videos

#selangor#kualalumpur#bazaarpaknil#johor#sarawak#kl#sabah#shahalam#putrajaya#malaysia#hariraya#raya2018#melaka#sayajualmurah#kahwin#kelantan#perak#terengganu#kuching#tempahanbajuraya#bajumelayu#audela#kedah#butangbajumelayuzircon#kotakinabalu#butangbajumelayu#bakalpengantin#fashionhariraya#lelaki#elegant

Hashtags #selangor for Instagram

Dancer for wedding or any events, #wedding #dinner #launching #opening #ceremony #party in #kl #melaka #n9 #selangor #johor #jb ?

We got a lot of theme & costume, #malay #chinese #indian #traditional #classic #modern #english #java etc.. Contact us now.. 0127912306 (Joe)


0

πŸ”₯BAWAL PLAIN RM10πŸ”₯
-------------------------------------
Jom dapatkan bawal premium yang terlajak murah ni😍
.
.
Tudung bawal COTTON AIRIS/ARTIE PREMIUM yang super duper comfy.
πŸ’₯Material yang FLOWY mudah bentuk.
πŸ’₯Harga yang tersangat MURAH.
πŸ’₯ Boleh REQUEST warna tudung randomly.
πŸ’₯Pelbagai diamond MENARIK dan 90% copy SWAROVSKI.
πŸ’₯Tak jarang
.
.
Price: RM10/pcs
Material: Cotton Airis/Artie Premium
Measurement: Bidang 45"
-----------------------------------------
🚩Colour may be different due to lighting.
🚩Minimum 15pcs ke atas boleh dapat dengan harga borong.
🚩Price NOT INCLUDE postage
🚩First payment, first serve
----------------------------------------------
#Bawalmanik #Bawalmanikmurah #Bawalmaniktabur #Bawalairis #Airispremium #Bawalcantik #Bawaldiamond #Bawalmurah #Bawaldiamondmurah #sayajualmurah #Bawalplain #Bawalplainmurah #Bazaarmalaysia #Bawalborongmurah #Kelantan #Uitmkelantan #Uitmmachang #Uitmdihatiku #Kelantan #Kotabharu #Selangor #Perak #Kedah #Raya2018 #koleksiraya #Penang #Gegaria #Festival2018


0

πŸ‘—IZZABEL EXCLUSIVEπŸ‘—

Price : RM 135 FREE POSTAGE πŸ€Design mini kurung moden...
3 layer RUFFLE seakan Bunga MAWAR...di hujung lengan Baju ..memberi impak Exclusive... πŸ€Belahan..2 inchi di kiri dan kanan bawah baju..Design simple dan menarik..memberi keselesaan kpd si pemakai... πŸ’BAJU
πŸ€Leher Bulat πŸ€Hujung lengan kembang RUFFLE 3 LAYER-tampak mewah dan Elegant
πŸ€Zip BELAKANG Baju πŸ€Ade Dutt blkg πŸ’SKIRT πŸ€Design Potongan DUYUNG πŸ€Zip blkg skirt πŸ€Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan) ✨✨Keistimewaan IZZABEL EXCLUSIVE: πŸ€Jahitan yang kemas menarik dan berkualiti. πŸ€memberi bonus kpd si pemakai,utk suai padankan IZZABEL Exclusive dgn pelbagai fesyen dan Gaya.
πŸ€Baju ala blouse boleh dipadankan dgn Skirt atau seluar lain. πŸ€Anda takkan percaya dengan harga mampu milik,anda akan mendapat quality setaraf butik2 terkenal πŸ€Pilihan WARNA TERKINI & MEMUKAU. πŸ€Nampak lebih shine dan meriah dengan material COMO CREPE nih πŸ€pilihan saiz ,XS,S,M,L ,XL,XXL. boleh pilih mengikut kesesuaian dan keselesaan bentuk badan. πŸ€COMO CREPE ni lebih tegang, lebih elastic, lebih tahan lasak tak mudah tergarit. tak mudah berkedut, dan tak mudah kecut . πŸ€MATERIAL COMO CREPE.
Jenis Kain yang lembut dan beralun , selesa dipakai dengan jaminan quality 100%.AAA+++
πŸ€Tak jarang dan Tak panas πŸ€Senang dicuci dan Ironless,minimal iron...
πŸ€Design Dan potongan skirt yg simple dan SELESA
πŸ€Anggun dan selesa πŸ€READY STOK πŸ“ŒPerbezaan warna 5% hingga 10%
Dari warna asal,Atas faktor pencahayaan dan lensa Camera. πŸ“ŒSILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN. πŸ“²Whatsapp Order 018-9062133πŸ“²

#myuangle #sayajual #SAYAJUALBAJUKURUNG #IzzabelExclusive #BajuKurung #KurungByMyuAngle #PakaianWanita #FashionMuslimah #hijabista #Bazaarpaknil #VisitMyIg #Selangor #ShopeeMY #newarrivals


0

ANDA BUKAN PENGGEMAR KURMA?
.
Kurma mengandungi tujuh vitamin dan sebelas mineral yang penting sebagai makanan tambahan dihargai oleh orang-orang padang pasir yang, selama beribu-ribu tahun, makan kurma dengan susu kambing atau unta sebagai makanan lengkap.
.
Kebaikan kurma termasuk pelepasan daripada sembelit, gangguan usus, masalah jantung, anemia, disfungsi seksual, cirit-birit, kanser perut, dan banyak lagi keadaan lain. Kurma juga membantu dalam peningkatan berat badan yang sihat. Buah kurma kaya dengan beberapa vitamin, mineral, dan serat. Buah-buahan yang lazat ini mengandungi minyak, kalsium, sulfur, besi, kalium, fosforus, mangan, tembaga dan magnesium, yang semuanya bermanfaat untuk kesihatan.
.
Bagi merawat masalah seksual, rendam buah kurma di dalam susu kambing bersama sedikit madu dan buah pelaga. Kemudian biarkan rendaman empat bahan tersebut semalaman. Keesokan harinya kisar air rendaman tersebut dan minum pada waktu pagi. Ia sangat baik dijadikan tonik yang membantu meningkatkan stamina seksual, menyihatkan sperma dan menambah peratusan kesuburan lelaki.
.
Dapat info yang berguna? Share article ini
Follow,
@minyaklintah_kuat
@minyaklintah_kuat
.
#malaysia #lgboil #minyakkuat #tips #selangor #kl #melaka #kurma #makan #tudung #suamiisteri #tudunglabuh #isteri #buahdada #zakar #jilboobs


0

πŸ”₯BAWAL PLAIN RM10πŸ”₯
-------------------------------------
Jom dapatkan bawal premium yang terlajak murah ni😍
.
.
Tudung bawal COTTON AIRIS/ARTIE PREMIUM yang super duper comfy.
πŸ’₯Material yang FLOWY mudah bentuk.
πŸ’₯Harga yang tersangat MURAH.
πŸ’₯ Boleh REQUEST warna tudung randomly.
πŸ’₯Pelbagai diamond MENARIK dan 90% copy SWAROVSKI.
πŸ’₯Tak jarang
.
.
Price: RM10/pcs
Material: Cotton Airis/Artie Premium
Measurement: Bidang 45"
-----------------------------------------
🚩Colour may be different due to lighting.
🚩Minimum 15pcs ke atas boleh dapat dengan harga borong.
🚩Price NOT INCLUDE postage
🚩First payment, first serve
----------------------------------------------
#Bawalmanik #Bawalmanikmurah #Bawalmaniktabur #Bawalairis #Airispremium #Bawalcantik #Bawaldiamond #Bawalmurah #Bawaldiamondmurah #sayajualmurah #Bawalplain #Bawalplainmurah #Bazaarmalaysia #Bawalborongmurah #Kelantan #Uitmkelantan #Uitmmachang #Uitmdihatiku #Kelantan #Kotabharu #Selangor #Perak #Kedah #Raya2018 #koleksiraya #Penang #Gegaria #Festival2018


0

πŸ”₯BAWAL PLAIN RM10πŸ”₯
-------------------------------------
Jom dapatkan bawal premium yang terlajak murah ni😍
.
.
Tudung bawal COTTON AIRIS/ARTIE PREMIUM yang super duper comfy.
πŸ’₯Material yang FLOWY mudah bentuk.
πŸ’₯Harga yang tersangat MURAH.
πŸ’₯ Boleh REQUEST warna tudung randomly.
πŸ’₯Pelbagai diamond MENARIK dan 90% copy SWAROVSKI.
πŸ’₯Tak jarang
.
.
Price: RM10/pcs
Material: Cotton Airis/Artie Premium
Measurement: Bidang 45"
-----------------------------------------
🚩Colour may be different due to lighting.
🚩Minimum 15pcs ke atas boleh dapat dengan harga borong.
🚩Price NOT INCLUDE postage
🚩First payment, first serve
----------------------------------------------
#Bawalmanik #Bawalmanikmurah #Bawalmaniktabur #Bawalairis #Airispremium #Bawalcantik #Bawaldiamond #Bawalmurah #Bawaldiamondmurah #sayajualmurah #Bawalplain #Bawalplainmurah #Bazaarmalaysia #Bawalborongmurah #Kelantan #Uitmkelantan #Uitmmachang #Uitmdihatiku #Kelantan #Kotabharu #Selangor #Perak #Kedah #Raya2018 #koleksiraya #Penang #Gegaria #Festival2018


0

Dah xda jalan lain dah kalau nak montok melainkan GUNA #BUBBLEBUTT ENHANCEMENTS CREAM NI !!! SAPU2 JE MCM GUNA LOTION LEPASTU BUAT ANY BUTT EXERCISE SIKIT , PASTI MONTOKKK πŸ‘πŸ‘πŸ‘ BUBBLEBUTT ENHANCEMENT CREAM PERTAMA DIMALAYSIA ❗️❗️❗️ Jom montokkan aset punggung atau payudara anda dengan #BUBBLEBUTT !!! πŸ‘2 DALAM 1 , UNTUK PUNGGUNG & PAYUDARA. πŸ‘SAPU SAPU JE DAH MONTOK ualllsss, KALAU RAJIN BUAT SQUAT LAGI MANTAPPP. πŸ‘DIRUMUS KHAS UNTUK LELAKI & WANITA. πŸ‘100 % BAHAN ORGANIK SEMULAJADI. πŸ‘LULUS KKM, SELAMAT DIGUNAKAN, TIDAK ADA SEBARANG KESAN SAMPINGAN & BERTARAF GMP. πŸ‘PRODUK LAKU KERAS DI BRAZIL πŸ‡§πŸ‡· NEW ZEALAND πŸ‡³πŸ‡Ώ & MARKET AMAZON πŸ‘100% DIJAMIN BERKESAN
.
.
.
CEPAT- CEPAT DAPATKAN #BUBBLEBUTT SEKARANG , PASTI MONTOK!

#rizulala #halal #bubblebutt #bbec #Sabah #sarawak #putrajaya #selangor #kelantan #kedah #perlis #pahang #langkawi #perak #terengganu #labuan #brunei #singapore #kkm


0

Dah xda jalan lain dah kalau nak montok melainkan GUNA #BUBBLEBUTT ENHANCEMENTS CREAM NI !!! SAPU2 JE MCM GUNA LOTION LEPASTU BUAT ANY BUTT EXERCISE SIKIT , PASTI MONTOKKK πŸ‘πŸ‘πŸ‘ BUBBLEBUTT ENHANCEMENT CREAM PERTAMA DIMALAYSIA ❗️❗️❗️ Jom montokkan aset punggung atau payudara anda dengan #BUBBLEBUTT !!! πŸ‘2 DALAM 1 , UNTUK PUNGGUNG & PAYUDARA. πŸ‘SAPU SAPU JE DAH MONTOK ualllsss, KALAU RAJIN BUAT SQUAT LAGI MANTAPPP. πŸ‘DIRUMUS KHAS UNTUK LELAKI & WANITA. πŸ‘100 % BAHAN ORGANIK SEMULAJADI. πŸ‘LULUS KKM, SELAMAT DIGUNAKAN, TIDAK ADA SEBARANG KESAN SAMPINGAN & BERTARAF GMP. πŸ‘PRODUK LAKU KERAS DI BRAZIL πŸ‡§πŸ‡· NEW ZEALAND πŸ‡³πŸ‡Ώ & MARKET AMAZON πŸ‘100% DIJAMIN BERKESAN
.
.
.
CEPAT- CEPAT DAPATKAN #BUBBLEBUTT SEKARANG , PASTI MONTOK!

#rizulala #halal #bubblebutt #bbec #Sabah #sarawak #putrajaya #selangor #kelantan #kedah #perlis #pahang #langkawi #perak #terengganu #labuan #brunei #singapore #kkm


0

::KHAS UNTUK KAUM LELAKI::
.
Kama-max - Mens Performance Spray
.
Dirumus khas untuk lelaki yang mempunyai masalah "ejakulasi pra-matang" atau cepat sangat pancut tu.
.
99.9% terbukti berkesan menangani masalah cepat creeetttt πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Cara Pembelian klik sini :
www.wasap.my/60196357305/Kamamax
www.wasap.my/60196357305/Kamamax
www.wasap.my/60196357305/Kamamax
.
.
πŸš› COD :- KL / Berdekatan
πŸš› COD :- KL / Berdekatan
.
Agent & Dropship diperlukan
.
.
.
#kamamax #kamamaxhq #caragunakamamax #gambiremas #gambiremashq #gambir #caragunagambiremas #kualalumpur #selangor #perlis #johor #melaka #langkawi #kedah #pulaupinang #perak #negerisembilan #kelantan #terengganu #gombak #setapak #ampang #cheras #shahalam #subang #petalingjaya #damansara #bangsar #agent #dropship


0

Masalah kentut vagina pun hilang dgn amal makan jamu indah keluarga.
Jamu moden by Jsd memang terbukti berkesan πŸ‘.
Bukan 1 org je makan ni. Alhamdulillah .. Sy sendiri pun amal makan jamu ni. Terbaik!
Terutama bg mereka yg dlm pantang. Bagus sgt.

Sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin, serta ibu dalam pantang.
RM129/50 BIJI

WASAP KAK ANN
017 9032210
STOKIS SAH JSD

#rahimkembang #rawatrahim
#setberpantangjsd #jsdselangor #haidlancar #pelawashaid #sisjualjsd #jamususukdara #Posseluruhmalaysia
#rawatperiod #endometriosis #jamuindahkeluarga #keguguran #jamuberpantang #ibuberpantang #lepasbersalin #selangor #kualalumpur #shahalam #terengganu #kelantan


0

πŸ’₯πŸ’₯PROMOSI KASI POTONGβœ‚οΈ HARGA RAYAπŸ’₯πŸ’₯
.
.
🌻Fenty beauty compact🌻
Nomal Price - RM15
πŸ”₯PROMO PRICE - RM11πŸ”₯ .
.
πŸ“ Rak Compact Powder: #geroboxcompactpowder
_
CARA ORDER:
1) Screenshot gambar dan details barang
2) Kemudian klik link Whatsapp di Bio untuk order
_
#sayajual #makeupmurah #sayajualmurah #kosmetikmurah #makeup #kosmetikborong #sayajualkosmetik #kosmetik #bazaarpaknil #eyebrow #sayajualborong #borong #sayajualmakeup #selangor #malaysia #stokis #cosmetic #bazaar #melaka #eyelashes #shahalam #malaysiabrand #butikvendor #kosmetikpukal #wholesale #lokalah #bazarpaknil


0

Rayakan sebulan mesti baju raya yang ada ni xcukup kan??😭
Lagi2 open house kekawan ramai sangat😍
Jangan lepaskan peluan untuk OPEN HOUSE SALE 😘 Inikan raya

Boleh whatsapp 0179707797/Click link bio @jubah_wardatul untuk order😘

#jubah #blouse #jualbaju #peplum #saleraya #pakaianwanita #blouselabuh #peplumlonggar #bajumurah #bajumuslimah #bajucantik #kurung #kebaya #wardatulbaydhahijab #ajimaura #igmashup #haqiemrusli #viral #motifviral #jubahwardatul #meletop #nur #dramanur #bangisentral #gombak #perak #selangor #igshop #igseller #review


1

ANDA BUKAN PENGGEMAR KURMA?
.
Kurma mengandungi tujuh vitamin dan sebelas mineral yang penting sebagai makanan tambahan dihargai oleh orang-orang padang pasir yang, selama beribu-ribu tahun, makan kurma dengan susu kambing atau unta sebagai makanan lengkap.
.
Kebaikan kurma termasuk pelepasan daripada sembelit, gangguan usus, masalah jantung, anemia, disfungsi seksual, cirit-birit, kanser perut, dan banyak lagi keadaan lain. Kurma juga membantu dalam peningkatan berat badan yang sihat. Buah kurma kaya dengan beberapa vitamin, mineral, dan serat. Buah-buahan yang lazat ini mengandungi minyak, kalsium, sulfur, besi, kalium, fosforus, mangan, tembaga dan magnesium, yang semuanya bermanfaat untuk kesihatan.
.
Bagi merawat masalah seksual, rendam buah kurma di dalam susu kambing bersama sedikit madu dan buah pelaga. Kemudian biarkan rendaman empat bahan tersebut semalaman. Keesokan harinya kisar air rendaman tersebut dan minum pada waktu pagi. Ia sangat baik dijadikan tonik yang membantu meningkatkan stamina seksual, menyihatkan sperma dan menambah peratusan kesuburan lelaki.
.
Dapat info yang berguna? Share article ini
.
#malaysia #lgboil #minyakkuat #tips #selangor #kl #melaka #kurma #makan #tudung #suamiisteri #tudunglabuh #isteri #buahdada #zakar #jilboobs


0

Salah satu fungsu KLUBNA ialah mengawal nafsu makan anda.
.
Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja

Soalan :Klubna ada caffeine ? Tinggi tak caffeine . Kalau jenis minum kopi pening . Boleh amek tak kopi nie ?

Jawapan: Kopi hijau beras perang ni xde caffein utk campuran dia. Minum tak pening.

So korang jangan risau nak minum,yang magrain @gastrik boleh ambil kopi ni yerr.

0192316786 wasap utk pos esok .
#poslaju
#sayajualmurah
#igreview #wangsamaju
#murah
#srigombak #kurus #buanglemak
#begtangan #onlineshopmalaysia #dropshipkl #sayajualbarangbaby #tehkurus #igshop #detoxtea #detoxmurah #sihatdancantik #kuruscepat #meletop #klcc #pilkurus #barangmurah
#jannanick
#selangor #dropship #dropshipwanted
Β #medinadesire #teatox #kakicantiqtea #detoxmalaysia


0

PATEK PHILIPS TUOBILLION.
πŸ‘‰πŸΌ Free postage
πŸ‘‰πŸΌ Jual Dengan Harga Rm190
πŸ‘‰πŸΌ GRED 1 :1
πŸ‘‰πŸΌ FULLY AUTOMATIC
πŸ‘‰πŸΌ NO BATTERY
πŸ‘‰πŸΌ DATE
πŸ‘‰πŸΌ GENUINE LEATHER
πŸ‘‰πŸΌ NAK BOX KHAS PP ADD RM40
πŸ‘‰πŸΌ 3 MONTH WARRANTY.
.
( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah )

Cara Sudmit Order:
SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere..
☎️
019-2042127
πŸ“ž
01115287554
πŸ™‹β€β™‚
MOHD MUHAIZAM

#awangwatchstore #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang


0

Mercedes-Benz Dump Truck RM170πŸ’₯
Mercedes-Benz Lorry Loader RM250πŸ’₯
Photo by : @drctoys
.
.
.
πŸ”Š Whatsapp 0126301349 .
πŸ”Š Whatsapp 0126301349 .
πŸ”Š Whatsapp 0126301349 .
.
.
.
#puchong #drctoys #drctoysshop #bukitpuchong #selangor #malaysia #toysmurah #toysmalaysia #sayajual #rccar #keretacontrol #construction #rcconstruction #constructiontoys #dumptruck #truck #dumptruckmalaysia


1

Rayakan sebulan....banyak pulak open house nak kena pergi nanti. Mesti nak kena maintain cantik jelita pinkish blink blink sini sana kan....😍 .
.
.
So, Admin sukacita lanjutkan πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯Promosi Kasi Potong Harga Raya sehingga 29 SYAWAL ni.πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
.
.
Jangan lepaskan promosi ni tau.πŸ˜‰
.
.
Klik Link di Bio untuk order mekap kegemaran korang.πŸ‘πŸ‘
.
.
#sayajual #makeupmurah #sayajualmurah #kosmetikmurah #makeup #kosmetikborong #sayajualkosmetik #kosmetik #bazaarpaknil #eyebrow #sayajualborong #borong #sayajualmakeup #selangor #malaysia #stokis #cosmetic #bazaar #melaka #eyelashes #shahalam #malaysiabrand #butikvendor #kosmetikpukal #wholesale #lokalah #bazarpaknil


1

Haiii uolllsss...
Nak pegi open house tp dah takde baju raya?
Takkan nak pakai baju sama jer kan?
.
Ni haaa yaya da restok banyak2 baju nk p open house...xkan nak pakai baju sama jer, x malu ker?πŸ˜‚
Berminat boleh wasap yaya sekarang!!Jangan tunggu lama kang melepas padan muka hangπŸ˜†
#bajurayamampumilik #bajuraya2018 #raya2018 #rayakansebulan #openhouse #kualalumpur #pahang #terengganu #kelantan #selangor #shahalam #klang #ootd #ootdfashion #brunei #singapore #nur #rayalagi #tiktok #lagisyantik #iqbal


0

#KECEMASAN!
.
Stok Olivie 30 Plus, Chocoo, Pati Minyak Zaitun & Olivie Power Up dah SOLD OUT.....,, kena re-stock malam ni juga. Esok, dah nak kena "COD"πŸ˜… β€” at οΏΌOLIVE HOUSE Hulu Kelang

#restok
#cod
#sihat
#olivehousehulukelang
#sihatcantikolivehouse
#aafiyatlifestyle
#aafiyat2u
#tamanmelawati
#hulukelang
#ukayperdana
#bukitantarabangsa
#setapak
#gombak
#wangsamaju
#ampang
#selangor
#kualalumpur
#fattahaminz
#ctdk
#alifsyukriterlajaklaris
#uaioriginal
#ustazahnorhafizahmusa
#kevinzahri


0

Eid mubarak everyone! We are proud to announce that we have changed our name from β€œSerentiy Photos and Art” to β€œSerenity Touch Services”. We are now an official company registered under SSM!

Thank you to those who have been supporting us from the start until now.

#makeupselangor #makeupnikah #makeupnilai #makeupmurah #makeupnegerisembilan #muaselangorkl #muapenang #muanilai #muanegerisembilan #servismekap #nilai #selangor #penang #negerisembilan #muakualapilah #mekapmurah #mekapnikah #mekapbajet #mekapnegerisembilan #mekapmurah #makeupbajet #mekapselangor #mekapshahalam #makeupshahalam #muashahalam #muakajang #makeupkajangmurah #mekapbangi #makeupbangi


0

Lepas Ainaa serum,Ainaa cleanser plak yg viral..muka dh bersih,licin dr jerawat..pakai plak dgn Ainaa cleanser..lagi lah soft kulit muka..xberminyak..segar..
.
Senang..beli je combo dua2 serum dan cleanser..pakai jenama yg sama..muka lagi cntik,lagi flawless,mkin segar..
.
Jom cept dptkn sbelum trlambat.. http://www.wasap.my/601131412730
.
#nsabeautyagent #nsabeautysyafiqahaina #ainaacosmetics #ainaaserum #ainaabeauty #ainaacleanser #serumviral #serummalaysia #nsabeautyserum #nsabeautykl #nsabeautyselangor #teamnsa #teamkelangit #cantikflawless #cantiksemulajadi #tipscantik #gadismalaya #klcc #ampang #wangsamaju #masjidjamek #selangor #selayang #gombak #centralmarket


0

Sedapnya kalau dapat cheezy wedges sekarang ni kan ? Makan sambil tengok movies, skroll ig & fb.
.
Kat mana nak beli cheese powder.? Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye..😊
.
======================β €
SERBUK CHEESE POWDERβ €
======================β €
.β €
200 gm = RM 13β €
Postage ➑️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)β €
.β €
.
=============β €
POSTAGEβ €
=============β €
.β €
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT πŸššπŸššβ €
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT πŸššπŸššβ €
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT πŸššπŸššβ €
.β €
=====================================β €
.β €
Untuk order boleh whatsapp : .β €
πŸ“±πŸ“±013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)πŸ“±πŸ“± ..πŸ˜Šβ €
πŸ“±πŸ“±013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)πŸ“±πŸ“± ..πŸ˜Šβ €
πŸ“±πŸ“±013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)πŸ“±πŸ“± ..πŸ˜Šβ €
.β €
#sayajualonline #sayajual #johor #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #ctdk #fattzura #moodrepublik #neelofa #bazarpaknilmurah #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #lazadamalaysia #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #jalanjalancarimakan #seremban #viralmakan


0

Feedback dari customer. Alhamdulilah. Terima kasih Paun Yard atas pembelian . Kami jual ya πŸ’—

Butang : @exclusivebutton
Barulah Raya uols !!!! 😘

BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF
Standard Jewellery
πŸ’― Zircon Stone
Premium Quality & Elegant
For Purchase :
WhatsApp πŸ“± 019.241.09.30

#butangbajumelayuzircon #raya2018 #bakalpengantin #fashionhariraya #lelaki #elegant #johor #butangeksklusif #kamijual #butangbajumelayu #hariraya #trendterkini #pengantin #kurta #ratusehari #butang #2018 #selangor #kakishopping #kualalumpur #kotakinabalu #sabah #sarawak #kl #bazaarpaknil #paknil #bajumelayu #kahwin #tempahanbajuraya #kuching


0

Tshirt design padu kualiti memang 200% selesa,fresh2 daripada kilang,nak print design sendiri dipersilakan😊,Ha jom ubah cara pemakaian kita daripada biasa2 ke biasa2 tapi cuma kualiti baju mesti kena luar biasa😊


1

MASALAH BULU KUCING GUGUR

Sebab-sebab yang lain adalah seperti Kekurangan nutrisi, kelebihan vitamin juga adalah salah satu penyebabnya. Selain itu suhu kandang atau tempat tinggal kucing terlalu panas juga boleh menyebabkan keguguran bulu kucing, pemilihan syampu sangat penting. Syampu yang tidak sesuai boleh menyebabkan keguguran bulu kucing. selain itu kutu, tungau dan kulat juga adalah musuh utama pada kucing. Seperti manusia kucing juga mempunyai gangguan hormon, ini juga adalah salah satu penyebabnya. Alahan pada ubat dan gangguan antibodi yang tidak kuat juga membolehkan masalah bulu kucing gugur.

Terdapat banyak faktor kenapa bulu kucing gugur

1. Kutu/Lices
Lazimnya kucing akan gatal dan menggaru dengan tahap maksima, menyebabkan bulunya gugur

2. Fungus
Fungus kelihatan seperti debu yang boleh menyebabkan sel2 pada bulu kucing mati.

3. Kekurangan Protein dan Vitamins
Makanan yang berasaskan meat by products mempunyai kandungan protien yang sedikit..Kucing memerlukan protien untuk membina kulit dan bulu yang sihat…

Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya


1

Hai assalamualaikum semua , dah lama raya ni mesti banyak duit raya kan? haaaaa cukup tak kalau beli iphone??
β€’β€’β€’
Haaa nak bgitau ni HARGA PROMO SEHINGGA HUJUNG BULAN 6 sahaja‼️‼️ so guys , cepat2 whatsapp admin untuk dapatkan harga superb murah nii😍😍😍
β€’β€’β€’
terus tekan link dekat bio okies
β€’β€’β€’
#iphone8plus #iphonemurah #iphoneoriginal #iphoneoriginalmalaysia #iphone7 #iphoneraya #iphone6s #iphonex #iphonemurahgila #iphonephoto #iphonecod #iphoneselangor #codselangor #codkl #promosiraya #promosi #iphonecamera #iphonelawa #smart #original #instafamous #giftreview #selangor #kl #iphonepalingmurah #dropship #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #trustedseller #promosiraya


0

Letopppsssss tak uols? Picture dari customer EXCLUSIVEBUTTON. Tq so muchhhh πŸ’‹Slide , untuk lihat video ( design butang ni lebih dekat ) Jatuh cinta tak? πŸ˜ƒ

Butang : @exclusivebutton
Barulah Raya uols !!!! 😘

BUTANG BAJU MELAYU EKSKLUSIF
Standard Jewellery
πŸ’― Zircon Stone
Premium Quality & Elegant
For Purchase :
WhatsApp πŸ“± 019.241.09.30

#butangbajumelayuzircon #raya2018 #bakalpengantin #fashionhariraya #lelaki #elegant #johor #butangeksklusif #kamijual #butangbajumelayu #hariraya #trendterkini #pengantin #kurta #ratusehari #butang #2018 #selangor #kakishopping #kualalumpur #kotakinabalu #sabah #sarawak #kl #bazaarpaknil #paknil #bajumelayu #kahwin #tempahanbajuraya #kuching


0

Thankyousomuch cust yg manisπŸ«πŸ˜‹.
.
Siapa siapa nak dapatkan chocoware kita padu padu pm cepat cepat k!.
.
Kita guna Tippuware, kita tak guna jar hehehehe puashati, makan sorang pun tak cukupπŸ˜‹.
.
Tunggu apalagi? Kita masih open order lagi ni☝🏼.
.
Takrugi tau uolls‼️‼️meh pm 0173478690 / 0108915006.
.
#chocolate #chocjar #chocoware #chocojarmurah #chocojarsedap #chocolatesedap #kajang #bangi #semenyih #selangor #cod #padu #chocpadu #cashondelivery #chocowarepadu #ngam❌ngam #puashati


0

LETS BENGKUNG DIAMOND BY NURSAJAT πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm founder nursajat tak?
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab lets bengkung diamond .
KELEBIHAN BENGKUNG NURSAJAT :
πŸ‘— Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex πŸ‘— Memecahkan lemak
πŸ‘— Membentuk pinggang
πŸ‘— Membetulkan posture badan
πŸ‘— Menyokong tulang belakang
πŸ‘— Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
πŸ‘— Melancarkan peredaran darah
πŸ‘— Mempunyai tali pinggang yg akn shapekan lagi body langsing dan curvy
πŸ‘— Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
πŸ‘— Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
πŸ‘— Tak mudah terlipat atau bergulung πŸ‘— Tak panas dan tidak berpeluh
.
Lets bengkung Diamond Gold terbaru ada tali pinggang tambahan yang akn membentuk pinggang lebih kemas dan langsing* 🎁 *FREE GIFT LOTION PANAS EXKLUSIVE DARI NURSAJAT* πŸ”₯ .
READY STOCK !!
.
SIZE AVAILABLE - SIZE S 26-32 = (PINK) , (BLUE)
- SIZE M 30-35
= (PINK) .
Berminat ? untuk makluman lanjut sila klik sini πŸ‘‡
www.wasap.my/60139015218

#makeover #bridemalaysia #bridal #makeup #makeover #pulaupinang #melaka #shahalam #kedah #perlis #selangor #kotadamansara #kotabharu #johor #kualalumpur #sabah #sarawak #perak #bazar #negerisembilan #miri #kelantan #putrajaya #bangi #raya #makeupmalaysia #muabellaz #bengkung #letscantik #bengkungsajat #bengkungnursajat


0

Eid mubarak everyone! We are proud to announce that we have changed our name from β€œSerentiy Photos and Art” to β€œSerenity Touch Services”. We are now an official company registered under SSM!

Thank you to those who have been supporting us from the start until now.

#makeupselangor #makeupnikah #makeupnilai #makeupmurah #makeupnegerisembilan #muaselangorkl #muapenang #muanilai #muanegerisembilan #servismekap #nilai #selangor #penang #negerisembilan #muakualapilah #mekapmurah #mekapnikah #mekapbajet #mekapnegerisembilan #mekapmurah #makeupbajet #mekapselangor #mekapshahalam #makeupshahalam #muashahalam #muakajang #makeupkajangmurah #mekapbangi #makeupbangi


0

OFFER:RM140SEM/RM145SS .
.
PEPLUM ANGGUN 🌸 MATERIAL MOSS CREPE WITH LACE
🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌸 ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY
.
.

UKURAN

SIZE XS-S (LABEL S)
BAHU 15"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 30"
PINGGUL 40"
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" .
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.

SIZE M -SMAL L (LABEL XL)

BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 39"
PINGGUL 45"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 40"
LABUH 42"
. .
. "Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
_________________
πŸ’– feedback customer? @testimoni.iralovers
__________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp πŸ“² +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

___NO URGENT ORDER.TQ___ -


2

#Sport
A mixed blood US-Malaysian @kuzain7 buat hal lagi hahaha world cup goal. Proud to be Malaysian πŸ‡²πŸ‡Ύ
#Repost @malaysiasoccer
β€’ β€’ β€’
Beautiful free kick goal from Kuzain!
.
#malaysiabaharu #negaraku #tanahtumpahdarahku #newera #malaysia #legacy #2020vision #malaysian #negaraku #ilovemycountry #Perlis #kedah #penang #kelantan #terengganu #pahang #n9 #johor #selangor #melaka #perak #sarawak #sabah
.
Follow @malaysia_ilmiah for more knowledge and facts
.
Siapa ada masalah wiring or electrik shock??? Follow ig @pakar_wiring service dia memang tiptop. Klu tak percaya,tgk ig @pakar_wiring


1

πŸ’₯πŸ’₯PROMOSI KASI POTONGβœ‚οΈ HARGA RAYAπŸ’₯πŸ’₯
.
.
🌻Kylie Loose Powder🌻
.
Normal Price - RM15
πŸ”₯PROMO PRICE - RM10πŸ”₯ .
.
πŸ“ Rak Loose Powder: #geroboxloosepowder
_
CARA ORDER:
1) Screenshot gambar dan details barang
2) Kemudian klik link Whatsapp di Bio untuk order
_
#sayajual #makeupmurah #sayajualmurah #kosmetikmurah #makeup #kosmetikborong #sayajualkosmetik #kosmetik #bazaarpaknil #eyebrow #sayajualborong #borong #sayajualmakeup #selangor #malaysia #stokis #cosmetic #bazaar #melaka #eyelashes #shahalam #malaysiabrand #butikvendor #kosmetikpukal #wholesale #lokalah #bazarpaknil


0

AUMMM ! 😍
.
Model2 powerbank Pineng, 20K MAH gais.
.
Cantik kan design dia? Yang penting ringan, tak lebar dan tak tebal macam model lama dah !
.
Cukup untuk caj hp korang purata sebanyak 6-7 kali full tau !
.
Tekan link wassap di bio okay !
.
#pinengmalaysia #pineng #pinengpowerbank #pinengmurah #originalpinengpowerbank #originalpineng#powerbank #powerbankmurah #powerbankoriginalmurah #powerbankpinengmurahmalaysia @dr.powerbank_ #penang #kedah #perlis #perak #selangor #kualalumpur #kelantan #pahang #terengganu #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak


2

Tarikh Rasmi Launch kasut β€œMalaysia Edition” @sambasportstoremalaysia
Attention! bila kasut habis ia takkan restock lagi. target kasut ni sangat2 special for Pan.
Shop Address:
Samba De Futsal
Lot 13, Jalan 225,Seksyen 51A, PJ, Selangor
Waze/Maps : Samba Futsal

#onlineshopterpercaya #onlineshopping #onlinestore #instashop #igshop #footwear #soleonfire #solecollector #instakicks #instashoes #footballboots #footwear #kakibola #malaysianfootball #kasutjalan #kasutmurah2 #kasutviral #cantik #selangor #murahmeriah


0

KOLEKSI RAYAπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•Œ Dapatkan DRESS SKRG ye😍😍😍 AWAS ‼️ STOCK SANGAT LIMITED

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️ ❀️SIMPLE YET ELEGANT ❀️

Keistimewaan OLIVIA DRESS Moden by FC yg Menjadi Rebutan Ramai :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
βœ… Corak UP TO DATE
βœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
βœ… Material royal silk
βœ… Terdapat Saiz S - XXL
βœ… Berdutt Belakang, Cutting Loose
βœ… Tak Fit, Terletak Di Badan
βœ… Cutting A Cut
βœ… Zip Depan (BF) ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
βœ… Mudah Digosok
βœ… Selesa Dipakai & Sejuk πŸ”΄Price πŸ”΄ RM92sm / RM98ss

Wassup: 0102228421

#sayajualonline #sayajual #bajuwanita #bajukurung #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #bajuraya2018 #koleksiterbaru2018 #cikgu #bajucantik #malaysiaonlineshop #bajuraya #jubah #jubahmurah #sayajualbaju #bajumuslimah #bajucantik #sayajualmurah #bajukurungterkini #blouse #bajukebaya #kurungsongket #peplum #kualalumpur #selangor #uitm #utm


0

Thankyousomuch mysis πŸ«πŸ˜‹.
.
Siapa siapa nak dapatkan chocoware kita padu padu pm cepat cepat k!.
.
Kita guna Tippuware, kita tak guna jar hehehehe puashati, makan sorang pun tak cukupπŸ˜‹.
.
Tunggu apalagi? Kita masih open order lagi ni☝🏼.
.
Takrugi tau uolls‼️‼️meh pm 0173478690 / 0108915006.
.
#chocolate #chocjar #chocoware #chocojarmurah #chocojarsedap #chocolatesedap #kajang #bangi #semenyih #selangor #cod #padu #chocpadu #cashondelivery #chocowarepadu #ngam❌ngam #puashati


0

MADEMOISELLE
.

Warna merahnya membuatkan yang melihat terpegun... sgt mempersona dan menaikkan seri wajah si pemakai... merah classy yang tersangat cantik dan sesuai untuk semua tona kulit... πŸ’‹
.

Klik link dibawah untuk pembelian ⬇️
https://www.wasap.my/60164267406
.

#sophiaewyna #sacprincess #inspiringlove
#exclusivelypretty #iamSACsuperstar #timelessliquidlipstick #sophiaewyna
#bandarbarubangi #bangisentral #bangigateway #bangi #selangor #lipstik #lipmatte #viral #viralmalaysia #kkm #putrajaya #singapore #mua #muamalaysia #makeupartistkl #makeuptutorial #makeuplover #tiktokmalaysia #syafiqkylez #jannanick #aamyrarosli #bazaarpaknil #raya #raya2018 #timelessliquidlipstick


0

Let’s talk about this Mint Chocolate Chip cake’s topping decoration. Meringues?! Who wouldn’t want a slice of this 😍😍 πŸ“Έcakemerchant.com


2

Be sincere in your actions to fullfill your void and touch the heart of others. Even beggars will stop begging if treat them with respect and kindness

P/s: I'm teaching parkour starting July! Let me know if you're interested. Get a group of 5 at least and we'll work something out. Kids, girls, guys, adults. All are welcomed! The journey of playing parkour will definitely heighten your senses and inner confidence πŸ‘ŒπŸΌ #parkour #malaysiaparkour #parkourmalaysia #pkmy #putrajaya #kl #selangor


0

Keadaan paip yang bocor dan tertanggal sambungan telah diselenggara dan dibaiki.

Dan juga servis sinki dan floor trap tersumbat.

Terima kasih kepada Puan Suzie dr Shah Alam kerana menghubungi @teamtukang.my untuk kerja baik pulih.

Like Page kami Untuk Bantuan dan Info.TQ

Servis Kami

Kabinet Plywood
Baiki kerosakan pintu
Baiki tombol pintu
Servis tukar paip satu rumah
Servis pasang tingkap sliding\ baiki kerosakan
Servis Cat
Servis bottle trap sinki, paip sinki bocor.
Pasang Ampaian.
Pasang barangan IKEA
SERVIS drill/tebuk dinding
Pasang Rail langsir

Cover area:-
Cyberjaya
Putrajaya
Kelana Jaya
Petaling Jaya
Kota Damansara
Subang Jaya
Shah Alam
Klang
Ara Damansara
Selangor
Kuala Lumpur
Rawang
Danau Kota

NH MULTIPLE RESOURCES
SSM: SA0449677-D
0199689440

TEAM TUKANG

https://www.instagram.com/teamtukang.my/

https://m.facebook.com/teamtukang/

#teamtukang #selangor #renovation #services #maintenance

#pasangAmpaian
#baikiTukarPintu
#pemasanganTombol
#pemasanganPaip
#baikiPaip
#baikiDanTukarFlushTank
#pemasanganBaranganIKEA
#baikiPintuDanTingkapSliding
#kabinetPlywood
#ServisDrillDinding
#pasangBracketTv
#ServisCatSatuRumah
#5s
#Selangor
#KualaLumpur
#Putrajaya


0

BRITNEY MIDNIGHT FANTASY for HER

Type : EDP

Set consist of :
βœ”οΈ 20ml Pocket Perfume
βœ”οΈ 100ml Perfume
.
🌷Comes with beautiful wrapping as per picture!
🌷Suitable for gift to someone special or as a Wedding Hantaran.
🌷FREE POSTAGE SEMENANJUNG

#setperfumemurah #weddinggiftset #perfumeset #setperfume #sethantaran
#hantaranperkahwinan #hantarantunang #setjimat #perfumemalaysia #perfumemurah
#birthdaygift #sethantaranperfume #sethantarankahwin #kelantan #penang #selangor #kualalumpur #melaka #terengganu #pahang #johor #perak #kedah #sabah #sarawak #labuan #malaysia


2

Masih mood beraya ke uolls? Maklum la raya kan sebulan 😁
.
Ada yg nk pegi open house tapi baju dah takde?
.
Haa..nie Sis nak bgtahu, jom tgk koleksi baju kurung @madeenaheejab..semua pun syantikkk utk uolls pakai taw 😍
.
Stay tuned utk latest update okayyy 😘
.
.


1

Masih mood beraya ke uolls? Maklum la raya kan sebulan 😁
.
Ada yg nk pegi open house tapi baju dah takde?
.
Haa..nie Sis nak bgtahu, jom tgk koleksi baju kurung @madeenaheejab..semua pun syantikkk utk uolls pakai taw 😍
.
Stay tuned utk latest update okayyy 😘
.
.


1

[APA KATA PENGGUNA AUDELA?]
.
Lebih 15k pengguna dah berpuas hati & yakin dengan Audela. Beribu testimoni positif yang kami terima dari setiap jualan!
.
.
[5 COMBO HEBAT DALAM 1 BOTOL] :
βœ”οΈ Detox
βœ”οΈ Slimming
βœ”οΈ Anti-Aging
βœ”οΈ Whitening
βœ”οΈ Vitality .
.
Dm me for order/detail
πŸ“²Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938
πŸ“²Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938
.
COD area .
🚘 seluruhβœ”οΈ kl-βœ”οΈshah alam-βœ”οΈsubang-βœ”οΈdamansara-βœ”οΈpuchong-βœ”οΈsepang βœ”οΈserdang-βœ”οΈkajang-βœ”οΈputrajaya-βœ”οΈgombak-βœ”οΈkepong-βœ”οΈkeramat βœ”οΈklang βœ”οΈbangi βœ”οΈnilai βœ”οΈseremban.
.
.
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari


0

[APA KATA PENGGUNA AUDELA?]
.
Lebih 15k pengguna dah berpuas hati & yakin dengan Audela. Beribu testimoni positif yang kami terima dari setiap jualan!
.
.
[5 COMBO HEBAT DALAM 1 BOTOL] :
βœ”οΈ Detox
βœ”οΈ Slimming
βœ”οΈ Anti-Aging
βœ”οΈ Whitening
βœ”οΈ Vitality .
.
Dm me for order/detail
πŸ“²Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938
πŸ“²Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938
.
COD area .
🚘 seluruhβœ”οΈ kl-βœ”οΈshah alam-βœ”οΈsubang-βœ”οΈdamansara-βœ”οΈpuchong-βœ”οΈsepang βœ”οΈserdang-βœ”οΈkajang-βœ”οΈputrajaya-βœ”οΈgombak-βœ”οΈkepong-βœ”οΈkeramat βœ”οΈklang βœ”οΈbangi βœ”οΈnilai βœ”οΈseremban.
.
.
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari


0

[APA KATA PENGGUNA AUDELA?]
.
Lebih 15k pengguna dah berpuas hati & yakin dengan Audela. Beribu testimoni positif yang kami terima dari setiap jualan!
.
.
[5 COMBO HEBAT DALAM 1 BOTOL] :
βœ”οΈ Detox
βœ”οΈ Slimming
βœ”οΈ Anti-Aging
βœ”οΈ Whitening
βœ”οΈ Vitality .
.
Dm me for order/detail
πŸ“²Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938
πŸ“²Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938
.
COD area .
🚘 seluruhβœ”οΈ kl-βœ”οΈshah alam-βœ”οΈsubang-βœ”οΈdamansara-βœ”οΈpuchong-βœ”οΈsepang βœ”οΈserdang-βœ”οΈkajang-βœ”οΈputrajaya-βœ”οΈgombak-βœ”οΈkepong-βœ”οΈkeramat βœ”οΈklang βœ”οΈbangi βœ”οΈnilai βœ”οΈseremban.
.
.
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari


0

[APA KATA PENGGUNA AUDELA?]
.
Lebih 15k pengguna dah berpuas hati & yakin dengan Audela. Beribu testimoni positif yang kami terima dari setiap jualan!
.
.
[5 COMBO HEBAT DALAM 1 BOTOL] :
βœ”οΈ Detox
βœ”οΈ Slimming
βœ”οΈ Anti-Aging
βœ”οΈ Whitening
βœ”οΈ Vitality
.
.
Dm me for order/detail
πŸ“²Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938
πŸ“²Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938
.
COD area .
🚘 seluruhβœ”οΈ kl-βœ”οΈshah alam-βœ”οΈsubang-βœ”οΈdamansara-βœ”οΈpuchong-βœ”οΈsepang βœ”οΈserdang-βœ”οΈkajang-βœ”οΈputrajaya-βœ”οΈgombak-βœ”οΈkepong-βœ”οΈkeramat βœ”οΈklang βœ”οΈbangi βœ”οΈnilai βœ”οΈseremban.
.
.
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari


1

[APA KATA PENGGUNA AUDELA?]
.
Lebih 15k pengguna dah berpuas hati & yakin dengan Audela. Beribu testimoni positif yang kami terima dari setiap jualan!
.
.
[5 COMBO HEBAT DALAM 1 BOTOL] :
βœ”οΈ Detox
βœ”οΈ Slimming
βœ”οΈ Anti-Aging
βœ”οΈ Whitening
βœ”οΈ Vitality
.
.
Dm me for order/detail
πŸ“²Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938
πŸ“²Whatsapp " AUDELA " ke 014-2645938
.
COD area .
🚘 seluruhβœ”οΈ kl-βœ”οΈshah alam-βœ”οΈsubang-βœ”οΈdamansara-βœ”οΈpuchong-βœ”οΈsepang βœ”οΈserdang-βœ”οΈkajang-βœ”οΈputrajaya-βœ”οΈgombak-βœ”οΈkepong-βœ”οΈkeramat βœ”οΈklang βœ”οΈbangi βœ”οΈnilai βœ”οΈseremban.
.
.
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari


0

Mad monkeys. πŸ™ˆ πŸ‡²πŸ‡Ύ They are mostly β€œmad” especially the one’s I’ve encountered in Angkor Wat (Cambodia). I had a picture taken but it wasn’t near pleasing as the monkey behind my back (1/8 visible) appeared exaggeratedly eager to hop on my back when in fact, it did gave me lower back side minor bruise haaha. So on my second try here, at Batu Caves (Malaysia), it took much thought and decision to make diplomatic communication with the monkeys. So I guess giving them their deserved personal space is possibly the best move I made for this run of the tour.
.
.
.
.
.
.
.
.
#monkey #monkeys #madmonkeys #batucaves #nature #animals #selangor #wheninselangor #wheninbatucaves #malaysia #instapic #instacool #instagood #instamood #instalike #instatravel #instamonkey #asian #asiantour #wheninmalaysia #pinoy


1