#sendayutinggisabah

Instagram photos and videos

#sendayutinggisabah#sendayutinggi#sendayutinggikotakinabalu#sendayutinggilabuan#sendayutinggimy#sendayutinggimalaysia#sendayutinggikk#sendayutinggisarawak#sendayutinggibrunei#sendayutinggikaramunsing#sendayutinggionline#sendayutinggisepang#sendayutinggikeningau#sendayutinggisandakan#Repost#dealerstsabah

Hashtags #sendayutinggisabah for Instagram

UV Defense Cream bukan sahaja memperbaiki penampilan kulit wajah tetapi juga merawat serta melindungi.
.
SPF50pa+++ melindungi kulit dr sinaran UV yg mengakibatkan pembentukan melanin, kulit kusam serta struktur kulit yg rosak.
.
Bahan ringan semulajadi didalamnya membantu melambatkan proses penuaan, mengelakkan penghasilan jeragat, pencerahan kulit semulajadi, memelihara kulit serta mengawal minyak di wajah melalui penyerapan sebum berlebihan (UV DEFENSE MATTE CREAM).
.
✔️UV DEFENSE CREAM MATTE untuk kulit berminyak, bermasalah, jerawat.
✔️UV DEFENSE CREAM TINTED untuk kulit normal, kering dan kombinasi.
.
*bagi kaum wanita pula, jika ingin tampil ringkas, boleh gunakan ini sebagai bedak asas.
.
✔️SPF50pa+++
✔️Skin lightening
✔️Moist-balanced
✔️Oil Control
✔️Prevent pigmentation
✔️Makeup base? Yes.. For a natural look makeup.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#mattemousse
#tinted
#sunscreen
#mattesunscreen
#sunscreenspf50
#spf50pa+++
#uv
#mattelook
#flawless
#oilcontrol
#skinlightening
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Matte Creamy Lipstick ada 6 warna yang pasti menjadi kegemaran setiap wanita. Warnanya tahan lama dan tidak membuat bibir terasa kering.
.
Whatsapp 0198827081 untuk pembelian dan info produk.
.
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimy
#sendayutinggisandakan
#dealerstsabah
#mattelipstick
#sayajualsayapakai


0

#Repost @sendayutinggimy
• • •
■MASALAH PARUT JERAWAT■
.
Apa persamaan kedua produk ini?
✅Scar Toner RM35 (RM33.25 ahli) EM
✅Super Hyaluronic Acid Serum RM47 (RM42.30 ahli) EM
.
#scartoner bertindak melembapkan, menanggalkan sel2 kulit mati, menyegarkan, mengecilkan liang pori disampong merangsang sel pembaharuan sel kulit. Penggunaan yg betul serta konsisten membantu merawat masalah parut jerawat.
.
#superhyaluronicacidserum pula bertindak jauh kedalam lapisan kulit yg bukan sahaja memperbaiki struktur kulit, menguatkan struktur kulit, memperbaharui kulit malah merawat masalah parut dalam. Jaringan sel kulit diperkuatkan dan membantu dalam penghasilan sel kulit baru.
.
Whatsapp 0198827081 untuk konsultasi dan pembelian.
.
Skintreatment
#scar
#scartreatment
#clearskin
#skinrenewal
#deepscar
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggimy
#sendayutinggibeluran
#sendayutinggisandakan
#sendayutinggitawau


0

📌Krim muka dari mutiara untuk kegunaan harian dengan tekstur lembut dan mudah diratakan
📌Formulasi dari ekstrak mutiara membantu mencerah dan memutihkan secara semula jadi jika digunakan konsisten
📌Mengandungi SPF 15 untuk melindungi wajah selama 4 jam dari sinaran UV
📌Membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
📌Aplikasi pertama menampakkan wajah cerah natural dan berseri walaupun tidak mengenakan bedak asas
📌Bebas paraben

#Sendayutinggisabah #sendayutinggisabah_mea #DealerSabah #Sabah #Kotakinabalu #Meashoppe #Mimieyemilyali


1

■MASALAH PARUT JERAWAT■
.
Apa persamaan kedua produk ini?
✅Scar Toner RM35 (Member RM33.25)
✅Super Hyaluronic Acid Serum RM47 ( Member RM42.30)
.
#scartoner bertindak melembapkan, menanggalkan sel2 kulit mati, menyegarkan, mengecilkan liang pori disampong merangsang sel pembaharuan sel kulit. Penggunaan yg betul serta konsisten membantu merawat masalah parut jerawat.
.
#superhyaluronicacidserum pula bertindak jauh kedalam lapisan kulit yg bukan sahaja memperbaiki struktur kulit, menguatkan struktur kulit, memperbaharui kulit malah merawat masalah parut dalam. Jaringan sel kulit diperkuatkan dan membantu dalam penghasilan sel kulit baru.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
Skintreatment
#scar
#scartreatment
#clearskin
#skinrenewal
#deepscar
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

Facial Spray by @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy
.
Membantu merawat masalah kulit kering atau berminyak, juga merawat masalah whitehead serta memberikan kesan mekap yg lebih tahan lama dan segar.
.
Gunakan sebagai rawatan kulit juga boleh. Semburkan pada wajah selepas cucian muka.
.
#collagenfacialspray utk kulit kering, normal dan kombinasi manakala #xnefacialspray untuk kulit berminyak, berjerawat dan bermasalah.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#facialspray
#facialspray
#makeupsetting
#dryskin
#oilyskin
#skintreatment
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Kulit kering ? Ini 3 produk yg mungkin sesuai utk kulit anda
.
▪️Argan Oil Makeup Primer RM38.00 (ahli RM34.20) digunakan selepas penggunaan pelembap. Ia akan mengelakkan kesan garisam halus pada wajah, mengurangkan efek mengelupas berpunca dari kulit kering serta argan oil membantu melembap serta memulihkan keadaan kulit kering selain memastikan mekap kelihatan “ in “ dgn skin yg dry
.
▪️ Color Corrector Makeup Base RM39.20 ( ahli RM35.30 ) code yellow sesuai utk menyembunyikan kesan merah atau sensitif pd kulit . Ia juga memberikan kulit cerah natural semulajadi sblm penggunaan bedak asas utk mengelakkan efek “ashy “ slps berbedak
.
▪️ Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ With Whitening RM41.00 (ahli RM36.90) seakan warna liquid foundation. Ia mengandungi treatment & whitening properties. Bukan shj melindungi dari sinaran matahari dlm 98% malahan ia mencerahkan wajah utk tona yg lbh sekata
.
Whatsapp 0198827081 utk khidmat runding .
.
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggimy
#sendayutinggibeluran
#sendayutinggisandakan
#dealerstsabah
#stkd
#bestseller
#arganoilprimer #colorcorrectormakeupbase #uvtintedsunblock


0

■BEST WHITENING TREATMENT FROM @sendayu.tinggi_hq
.
Krim Rawatan Pencerahan kulit wajah yang ni mmg high demand. Bukan setakat wanita, yang lelaki juga guna untuk memudarkan parut2 jerawat.
.
Mengandungi Polisakarid, Asid Amino, Ekstrak Mutiara dan Mineral Oil yang terbaik utk kulit yg lebih subur, cerah berseri. Bagi wanita yg sukakan penampilan solekan natural dan light, gunakan ini bersama Setting Powder utk kesan Matte.
.
Mengandungi SPF15 utk perlindungan UV, ianya juga boleh digunakan siang dan malam.
.
RM 36 (N/P)
RM 32.40 ( MEMBER )
.

Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#pearl
#pearlcream
#skinfairness
#fairskin
#skintreatment
#scartreatment
#pigmentation
#antiaging
#glowingskin
#whiteningtreatment
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Sapukan Lip Cake utk rawatan masalah bibir kering. Ia juga memberikan kelembapan serta merta.
Whatsapp 0198827081 untuk lebih lanjut
.
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggimy
#sendayutinggibeluran
#sendayutinggisandakan
#dealerstsabah
#stkd
#lipbutter


0

Kegunaan Collagen Facial Spray bukan utk memberikan ketahan pada mekap semata2 tetapi mencantikkan kulit
.
#sendayutinggi #collagenspray #Sendayutinggisabah #sendayutinggisabah_mea #DealerSabah #Sabah #Kotakinabalu #KkcityOnlineshopping
#KKcity
#bazaaronline #produkkecantikkan #meashoppe #Mimieyemilyali


0

Parut di wajah susah utk hilang ada 3 punca. Faktor 1 ialah disebabkan usia meningkat sekaligus proses pertukaran sel kulit baru lambat & ke 2 ialah akibat kukit mati yg tebal. Manakala yg ke 3 ialah kulit yg kering melambatkan pemulihan wajah
.
Ini produk utk mengatasi 3 punca parut lambat pudar
.
1️⃣ Whitening Bar Soap
2️⃣ Scar Toner
3️⃣ Brightening Series Anti Aging Moisturiser
4️⃣ Whitening Pearl Cream
5️⃣ Cocoa Collagen
.

#sendayutinggi #skincare #Sendayutinggisabah #sendayutinggisabah_mea #DealerSabah #Sabah #Kotakinabalu #KkcityOnlineshopping #Meashoppe #Mimieyemilyali #KKcity


0

TOKSIN penyumbang kepada pelbagai masalah kesihatan😲
Rawat sebelum terlambat💪

#Sendayutinggi #Sendayutinggisabah #sendayutinggisabah_mea #DealerSabah #Sabah #kotakinabaluonlineshop #meashoppe #Mimieyemilyali


0

■ BURN THAT FATS! ■
.

Nak membentuk bahagian berlemak agar lebih firm, lebih curvy dan padat, cuba amalkan kedua produk ni. Sangat efektif membakar lemak dgn hasil yg nyata. Yang kerap bersenam, cuba sapu produk ni sebelum bersenam. Satisfaction Guaranteed! ▪️#bodycontourcream bertekstur light cream,cepat meresap dengan sedikit kesan hangat selama 12 jam. Sgt sesuai disapu pd bhgn lemak degil/tebal spt pinggul,paha,lengan,pinggang. Ada selulit? ini terbaik buat anda (amalkan bersama #garlicplus )
▪️#shapinggel produk bestseller bersifat dingin, bertekstur gel tetapi cepat meresap ,terbaik utk anda yg inginkan wajah lebih tirus atau vshape. Kulit sensitif? Basuh selepas 10minit.
▪️sekadar membakar lemak? oh tak.. struktur kulit menjadi lebih baik!
▪️kesan berkekalan? - semestinya, jika diamalkan secara konsisten. 😊

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#shape
#shaping
#reshape
#faceshaping
#vshape
#chubbyface
#bodyshaping
#bodyreshape
#fatburner
#perfectshape
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggikuching
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei


0

Dua produk Sendayu Tinggi yang tinggi permintaanya kerana keberkesannya membantu mencerahkan kulit secara selamat, natural dan berkesan. .
■PENCERAHAN KULIT YANG RINGKAS DAN SELAMAT■
.
Pencerahan kulit tak seharusnya menyakitkan. Selain daripada kesan pencerahan yg selamat, bahan2 pencerahnya juga harus serasi dan selamat pada kulit.
.
Whitening Bar Soap dan Pearl And Yogurt Soap by @sendayu.tinggi_hq ini diformulasi drpd bahan2 pencerah semulajadi yang selamat dan tidak merengsakan kulit. Ia mencerahkan kulit secara semulajadi dan tidak menyebabkan pengelupasan.
.
Bahan2 seperti Arbutin dan Akar Likoris pada Whitening Bar Soap dan Ekstrak Mutiara dan Dadih pada Pearl And Yogurt Soap, bukan sahaja mencerahkan, malah menyekatakan tona kulit, mengawal rembesan sebum, memudarkan parut/jeragat serta ,menaikkan seri kulit.
.
Kulit tampak lebih cerah, sihat secara semulajadi.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#skinwhitening
#skinfairness
#whitens
#skinlightening
#fairskin
#clearskin
#cleanskin
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

#Repost @sendayutinggimy
• • • • •
Dah ada stok Dtox by @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy ni?.
.
Sebulan berpuasa, time raya ni la balas dendam dengan melahap pelbagai jenis makanan. Tapi x perlu risau, Dtox kan ada...
.
Dapatkan Dtox ini dari kami Stokis Sendayu Tinggi @sendayutinggimy @ady.ramon atau datang ke Stokis Lot 2.65, Tingkat 2, Kompleks Karamunsing. Hubungi 0162038031 untuk info lanjut dan product consultation.
.
#detoxification
#cleancolon
#healthycolon
#clearskin
#digestion
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Ambil 2 biji Nosygone waktu pagi & ptg sblm makan berat dlm 15-30 minit. Produk ini merawat alahan resdung teruk.
Nosygone RM37 (RM33.30 ahli) EM

Whatsapp 0198827081 untuk pembelian dan konsultasi percuma.
.
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggimy
#sendayutinggisandakan
#dealerstsabah
#stkd
#bestseller
#nosygone


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Krim pelangsingan panas yg sgt sesuai utk bersenam dan bersauna. Ia meningkatkan pembakaran lemak dan melicinkan selulit.

Body Contour Cream RM48 (RM45.60 ahli) EM
.
Whatsapp 0198827081 untuk pembelian dan info product.
.
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimy
#sendayutinggisandakan
#dealerstsabah
#bestseller
#slimmingcream


0

Selain Acne Balm..
.
Dah musim raya ni, musim jerawat pula tumbuh bagai cendawan.
.
Boleh gunakan Acne Cream(waktu malam) dan/atau Soothing Gel utk merawat jerawat/breakout. Bahannya bagus utk meredakan serta membaikpulih sel kulit. Ia juga mengelakkan terjadinya parut jerawat.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#acnes
#acnetreatment
#pimples
#oilyskin
#largepores
#clearskin
#cleanskin
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


1

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Kulit kering akan mempercepatkan penuaan. Jangan lupa Brightening Series Moisturiser setiap kali sebelum bersolek. Ia penting utk menghasilkan kulit yg translucent dan anjal.

Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM47 (RM42.30 ahli) EM

Whatsapp 0198827081 untuk pembelian dan konsultasi.
.
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimy
#sendayutinggibeluran
#sendayutinggisandakan
#sendayutinggidealerstsabah
#skincare


0

Kita buka sehingga 1.30pm shj today.
.
Customer request sebab dah nak balik semula ke kampung halaman masing2.
.
Ada SPECIAL GIFT pada sesiapa yg dtg today..
.
Daftar sebagai Ahli , serendah RM25 sekali seumur hidup dan dapatkan harga ahli dari kami.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

UV Defense Cream by @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy.
.
✔️SPF50pa+++
✔️Skin lightening
✔️Moist-balanced
✔️Oil Control
✔️Prevent pigmentation
✔️Makeup base? Yes.. For a natural look makeup.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#mattemousse
#tinted
#sunscreen
#mattesunscreen
#sunscreenspf50
#spf50pa+++
#uv
#mattelook
#flawless
#oilcontrol
#skinlightening
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

Saya tak prnh jumpa sis ni..tp dia antara regular customer yg sll shopping di box sy beli produk Sendayu Tinggi..sy doakan mudah2an sis ni dimurahkan rezeki..terima ksh byk sy jual ya sis..Slmt Hari Raya...pd siapa2 yg sll p 1B atau 1 Place Mall Putatan blh la singgah2 jenguk box sy utk dptkan produk ST..
😊😊😊 #sendayutinggimalaysia
#sendayutinggisabah


3

Dah ada stok Dtox by @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy ni?.
.
Sebulan berpuasa, time raya ni la balas dendam dengan melahap pelbagai jenis makanan. Tapi x perlu risau, Dtox kan ada...
.
Dapatkan Dtox ini dari kami Stokis Sendayu Tinggi @sendayutinggimy @ady.ramon atau datang ke Stokis Lot 2.65, Tingkat 2, Kompleks Karamunsing. Hubungi 0162038031 untuk info lanjut dan product consultation.
.
#detoxification
#cleancolon
#healthycolon
#clearskin
#digestion
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil


0

Ingat balik kg nk off skjp..hihihi..Hari ni smpt COD dtox utk customer. Permintaan Dtox ni sgt tinggi😊😊 sebenarnya dtox yg sy bwk ni utk stok sendiri tp takpe utk customer sy sggp korbankan...😂😂😂....terima ksh sudi beli, sy jual ya..Slmt Hr Raya semua😍😍😍 #customerrepeatorder #sendayutinggisabah
#sendayutinggi1placemall
#sendayutinggi1b


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Boleh ke makan Clear Tablet utk cantikkan kulit ? Ya blh. Ia bukan shj mengawal masalah jerawat, minyak selain memudarkan parut atau jeragat. Kunyah 2 biji sekali sehari.

ST Clear Tablet RM38.50 (RM34.65 ahli) EM
.
Whatsapp 0198827081 untuk khidmat konsultasi dan pembelian.
.
#sendayutinggi
#sendayutinggidealersabah
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimy
#sendayutinggisandakan
#cleartablet
#nopimples


0

#Repost @sendayutinggimy
• • • • •
Time2 puasa ni bibir pasti kering kan. Jadi anda boleh lembapkan bibir dengan Lio Color Changing Lip Balm ni. Sgt kaya dengan Vit E dan Minyak Zaitun yg bagus utk melembap dan memperbaiki tekstur bibir.
.
Uniknya, ia berubah mengikut suhu badan.
*PINK dengan kesan menthol
*PEACH utk soft red pink.
.
Boleh dptkan produk ini dr kami Stokis Sendayu Tinggi Sabah @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy. Hubungi Stokis @ady.ramon untuk info lanjut dan produk info.
.
#lips
#lipcolor
#lipbalm
#drylips
#lips
#lipbalm
#changingcolorlipbalm
#liptreatment
#moistlips
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


2

■BENTUK WAJAH LEBIH MENAWAN■
.
Nak tampil dengan bentuk wajah yg lebih menarik, hasil mekap yg lebih menonjol, anda perku menaikkan beberapa part wajah agar mekap tidak nampak "flat" sahaja.
.
@sendayu.tinggi_hq ada Highlight And Contour Palette yg mudah digunakan utk menaikkan bahagian tertentu, membentuk wajah melalui proses contouring serta highlight utk menonjolka certain parta seperti tulang kening ,hidung dan dagu. Bronzer pula boleh disapu pada bahagian tulang pipi utk tampak lebih warm.
.
📍Highlight And Contour -RM50 ( RM 45 - Harga Ahli )
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi Sabah @sendayutinggimy @ady.ramon +60162038031.
.
#stokisstsabah
#stokist
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggi
#sendayutinggikk
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggisabah
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggimynetworks
#highlights
#contours
#makeup
#professionalmakeup
#makeupbeginner
#shaping
#contouring
#highlighting
#makeuppalette
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil
#sendayutinggimynetworks


1

Esok kami masih buka sehingga jam 3pm. Kemudian tutup untuk perayaan sehingga Isnin depan ya.
.
#Repost @sendayutinggimy
• • • • •
Pearl And Yogurt Soap adalah kombinasi dua bahan utama;
■MUTIARA■
▪️membantu menstimulasi kolagen sehingga kulit tetap lembap,halus dan kenyal.
▪️melindungi kulit dari radikal bebas
▪️membantu menghilangkan noda hitam pada kulit wajah,meningkat proses regenerasi kulit dan membuatkan kulit semakin cerah
▪️memperhalus tekstur kulit yg cenderung kusam dan kasar
▪️kandungan asid amino dan protein dalam mutiara membantu proses revitalisasi kulit
■YOGURT■
▪️sebagai pelembap semulajadi dan mencerahkan kulit
▪️mampu menghapuskan jerawat - yogurt sgt kaya dengan zinc.
▪️menghilangkan lingkaran hitam dan menyekatakan warna kulit
▪️antipenuaan .
▪️#pearlandyogurtsoap sgt lembut,tidak mengeringkan kulit dan sesuai utk semua jenis kulit.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#pearl
#yogurt
#healthyskin
#fairskin
#facecleanser
#moistskin
#clearskin
#suppleskin
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil
#kotakinabalu


1

Nak "lock" mekap supaya sentiasa nampak segar di hari raya nanti? Cuba gunakan Primer by @sendayu.tinggi_hq ni.
.
Tea Tree Primer untuk kulit berminyak dan bermasalah manakala Argan Oil Primer utk kulit kering, normal dan kombinasi.
.
#Repost @sendayutinggimy
• • • • •
Primer @sendayu.tinggi_hq ni bukan sekadar primer, ia juga bertindak merawat kulit mengikut jenis kulit anda.

MakeUp Primer dr @sendayu.tinggi_hq tinggi ini adalah bebas Paraben.
Direka dalam 2 jenis;
▪️Tea Tree Primer - sesuai utk mereka yg mempunyai kulit berjerawat dan berminyak. Selain menjadikan mekap segar dan tahan lama, ia juga merawat kulit dlm masa yg sama.
▪️Argan Oil Primer sesuai utk mereka yg mempunyai kulit kering atau kombinasi. Mengandungi Vitamin E dan ia membantu menjaga kelembapan selain bersifat anti-penuaan. ☆Primer digunakan sebelum solekan utk melindungi kulit selain menjadikan mekap tahan lebih lama☆
. ▪️PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031 ATAU ▪️WALK IN at @ellemoda.butikkafe Kompleks Karamunsing

#primer
#makeupprimer
#teatreeprimer
#arganoilprimer
#makeupbase
#makeup
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan


2

#Repost @sendayutinggimy
• • •
■LIGHT NATURAL LOOK■
.
Ada masa kaum wanita lebih suka tampil dengan rias wajah yang paling minimal. Tanpa foundation ataupun penampilan natural.
.
Produk ini juga terbaik untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat dan berminyak.
.
Tea Tree Primer memberi lapisan perlindungan pada kulit disamping merawat masalah pori dan rembesan minyak, UV Defense Matte bertindak melindungi kulit dr sinaran UV, memberikan, mencerahkan wajah, memberikan kesan glow serta menyerap lebihan minyak muka untuk penampilan yg lebih segar manakala Perfect Finish Compact Powder memberikan kemasan gebu serta halus sebagai "finisher".
.
📍Tea Tree Primer - RM 34.20 ( Ahli ) / RM38 NP
.
📍UV Defense Matte Sunscreen - RM 36.90 ( Ahli ) / RM41 NP
. 📍Perfect Finish Compact Powder - RM 35.50 ( Ahli ) / RM 39.50 NP
.
Whatsapp 0198827081 untuk pembelian dan konsultasi percuma.
.

#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggimy
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggibeluran
#sendayutinggisandakan
#naturallook
#lightmakeup
#stlover


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Masalah jerawat ? Semburkan XNe Facial Spray pada seluruh wajah dan biarkan kering. Ia mengawal jerawat, membunuh kuman jerawat, meredakan kemerahan & mengawal minyak.

Xne Facial Spray RM31 (RM27.90 ahli) EM
.
Whatsapp 0198827081 untuk pembelian dan info product
.
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggibeluran
#sendayutinggisandakan
#skincare
#acneskin


0

sudah lama tidak update..sibuk sedikit urusan keluarga

Alhamdulillah.. sebelum balik tawau sabtu hari tu.. sempat deal pearl cream dan hijabi doll nude lipcream wrna natural bloom.. terima kasih customer❄️.. saya akan berada di tawau kampung husband selama 2 minggu.. lama kan.
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikinarut
#sendayutinggipapar
#sendayutinggilokkawiheight
#sendayutinggisipitang


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Pelindung matahari, mencerahkan wajah, merawat & mencantikkan kulit dgn 1 produk. Ia ringan pada wajah & berwarna seakan warna kulit. Sapukn tipis sebelum bersolek. UV Defense Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 sesuai utk kulit normal, kering, jeragat dan sensitif.

Tinted Sunscreen RM41 (RM36.90 ahli) EM

Whatsapp 0198827081 untuk pembelian dan konsultasi percuma.
.
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggimy
#sendayutinggibeluran
#sendayutinggisandakan
#uvcream


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Matte Mousse Sunscreen sangat sesuai utk kulit berminyak, jerawat dan kombinasi. Selain melindungi dgn SPF50 PA++ ia juga mencerahkan kulit dgn penggunaan yg konsisten.

Matte Sunscreen RM41 (RM36.90 ahli) EM
.
Whatsapp 0198827081 untuk pembelian dan konsultasi product
.
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggimy
#sendayutinggibeluran
#sendayutinggisandakan
#mattemoussesuncreen


0

Utk mendapatkan kulit yg sihat dan bersih ialah dgn penjagaan wajah yg konsisten. Lagi berapa hari nak raya ni masih sempat lagi
_
🛑Brightening Series Cleanser
🛑Brightening Series Super HA Serum 🛑Brightening Series Anti Aging Moisturiser
🛑Facial Scrub With Collagen 🛑Soothing Gel 🛑X-Ne Facial Spray
.
#skincare
.
Sendayu Tinggi Sabah
Whatsapp | DM | PM for more info & place order
http://www.wasap.my/60128851601
💠
#bestseller
#dealeronlinest
#dealerstsabah
#dealersendayutinggisabah
#sendayutinggisabah
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggiasiacity
#sendayutinggicenterpointkk
#sendayutinggisuriasabah
#sendayutinggikarambunai
#sendayutinggisepanggar
#sendayutinggialammesra
#sendayutinggilikas
#sendayutinggituaran
#sendayutinggitamparuli
#sendayutinggikotabelud
#sendayutinggikudat
#sendayutinggikotamarudu
#sendayutinggipitas
#sendayutinggisandakan
#sendayutinggilahaddatu
#sendayutinggisemporna
#sendayutinggitawau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggiputatan


0

Resport by @yatie_sendayutinggi -mekap minimal ini sesuai untuk kulit berpeluh, nak redah 20 bji rumah dalam sehari 😊 🌸produk dalam toturiel ialah
.
1. Brightening series super HA serum
2.shimmer cream
3.argon oil mekap primer
4.cover up foundation spf 25 PA++
5.collagen facial spray
6.Angled stippling brush
7.full cover concealer
8.Perfact finish compact powder SPF50PA ++
9.Angle eyebrow pencil
10.eyes on me palette
11.matte waterproof pencil
12.doll ultimate precision eyeliner
13.smouth focus setting powder
14.blusher&high palette
15.superglow gorgeous skin high light
16.nude edition lip glass
17.Doll eyelashes mascara

#sendayutingginetwork
#sendayutinggisabah
#sendayutinggidealer
#sendayutinggidealer
#sendayutinggimembakut
#jomcantiksama2


1

■LIGHT NATURAL LOOK■
.
Ada masa kaum wanita lebih suka tampil dengan rias wajah yang paling minimal. Tanpa foundation ataupun penampilan natural.
.
Produk ini juga terbaik untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat dan berminyak.
.
Tea Tree Primer memberi lapisan perlindungan pada kulit disamping merawat masalah pori dan rembesan minyak, UV Defense Matte bertindak melindungi kulit dr sinaran UV, memberikan, mencerahkan wajah, memberikan kesan glow serta menyerap lebihan minyak muka untuk penampilan yg lebih segar manakala Perfect Finish Compact Powder memberikan kemasan gebu serta halus sebagai "finisher".
.
📍Tea Tree Primer - RM 34.20 ( Ahli ) / RM38 NP
.
📍UV Defense Matte Sunscreen - RM 36.90 ( Ahli ) / RM41 NP
. 📍Perfect Finish Compact Powder - RM 35.50 ( Ahli ) / RM 39.50 NP
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#naturallook
#lightmakeup
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


1

Kopi Herba Lelaki yang setanding demand Dfolia Coffee..
.
Calling for Coffee Lovers 🗣️🗣️🗣️
Coffee Time ... Khusus utk kaum lelaki yg memerlukan extra tenaga dlm menempuh kerja seharian..
Ia bukan sahaja memberikan extra energy/energybooster, tetapi ia mengelakkan rasa letih dan mengantuk. Kandungan herba seperti Tongkat Ali sgt bagus utk ketahanan tubuh badan dan sangat sinonim dengan kesihatan lelaki.
Penggemar kopi? U should try this.. ianya tiada kandungan gula, hanya stevia. Rasa pahit kopi yg menyegarkan...
*Rock Arrow Coffee ini juga hadir dalam bentuk kapsul iaitu #rockarrow
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#rockarrowcoffee
#rockarrow
#energetic
#energybooster
#menshealth
#coffee
#menslife
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil


0

Doll Skin Foundation yg kami bawa pagi ni pun dah mula berkurangan. Penangan nak melawa di pagi raya..
.

Ini lah Doll Skin Foundation yang tahan berbulan2 lamanya.. sebab apa? Sebab hanya digunakan sedikit saja... jimat kan? Hadir dalam 4 warna bersesuaian dengan tona kulit warna wanita asia.
■ Very Cute
■ So Sweet
■ Too Pretty
■ Quite Lovely

Bertekstur krim, High Coverage - mampu menyembunyikan cela, parut jerawat hanya dengan sapuan nipis.
Hasilnya, kulit licin tanpa cela.
Selain sebagai penyamar noda, ianya juga berfungsi sebagai pelindung matahari dengan SPF15.
Tidak bercapuk dan boleh digunakan begitu sj tanpa mengenakan bedak.
* PARABEN FREE *

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
ATAU
Walk In at @ellemoda.butikkafe

#dollskinfoundation
#foundation
#naturallook
#makeupbase
#dolllook
#flawlessskin
#makeupartist
#longlastmakeup
#sendayutinggimynetworks
#mekap
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil


4

Tampil cerah natural di pagi raya...
.
#Repost @sendayutinggimy
• • •
■BEST WHITENING TREATMENT FROM @sendayu.tinggi_hq
.
Krim Rawatan Pencerahan kulit wajah yang ni mmg high demand. Bukan setakat wanita, yang lelaki juga guna untuk memudarkan parut2 jerawat.
.
Mengandungi Polisakarid, Asid Amino, Ekstrak Mutiara dan Mineral Oil yang terbaik utk kulit yg lebih subur, cerah berseri. Bagi wanita yg sukakan penampilan solekan natural dan light, gunakan ini bersama Setting Powder utk kesan Matte.
.
Mengandungi SPF15 utk perlindungan UV, ianya juga boleh digunakan siang dan malam.
.
RM 36 (N/P)
RM 32,40 ( MEMBER )
.

Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#pearl
#pearlcream
#skinfairness
#fairskin
#skintreatment
#scartreatment
#pigmentation
#antiaging
#glowingskin
#whiteningtreatment
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


6

■ INGINKAN PENCERAHAN SELAMAT, NATURAL DAN TANPA PENGELUPASAN?.. TRY OUR WHITENING BAR SOAP■
.
Whitening Bar Soap di formulasi dari Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Pelargonium Graveolens oil, Alpha-Arbutin dan Morus Alba Root Extract. Boleh digunakan utk lelaki & wanita seawal usia remaja utk mencerahkan wajah secara natural. Whitening Bar Soap RM20 (ahli RM18)
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi Sabah @sendayutinggimy @ady.ramon +60162038031.
.
#fairskin
#skinwhitening
#skinlightening
#fairness
#stokisstsabah
#stokist
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggi
#sendayutinggikk
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggisabah
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggi #bestseller #whiteningsoap


0

Dengar ramai yg pakai Pearl Cream skin hadi glowing dan cerah natural. Jeragat dan parut pun pudar
.
Ini cara utk kulit berminyak pakai Pearl Cream. Apply dulu Tea Tree Primer, Matte Mousse Sunscreen kemudian Pearl Cream. Sapukan Setting Powder dgn berus besar. Siap !
. . 🌷whatsapp su 0172180235 utk order🌷

#sendayutinggi
#sendayutinggikualalumpur
#krimmutiarasendayutinggi
#pearlcreamsendayutinggi
#toner#jamuratumalaya
#silkysunblock#silkysunscreen #tonerwajah#tonerjerawat#tonerkolagen#setjerawat#setjeragat#krimjerawat#ubatjerawat#kecilkanpori#masalahpori#tegangkankulitmuka#kolagen#minumankolagen#setmakeup#acnecream#acnebalm#sabunjerawat#acnebarsoap#sabunjerawatberkesan#krimmutiara#PEARLCREAM#sendayutinggisabah#mattemoussesunscreen#


0

Whitening Pearl Cream mengandungi esktrak mutiara tulen utk mencerahkan wajah jika dipakai secara konsisten. Mutiara juga tinggi antioksida utk melambatkan penuaan kulit. Sapukan seluruh wajah sebelum bersolek atau kawasan jeragat, parut jerawat shj di waktu malam. Mengandungi spf15
.

#sendayutinggi #pearlcream #beautycream #whiteningcream #Sendayutinggisabah #sendayutinggisabah_mea #DealerSabah #Sabah #Kotakinabalu #Meashoppe #Mimieyemilyali


0

■ 1001 KEBAIKAN ■

3 bahan utama Soothing Gel adalah Aloe Vera, Canadian Willowherbs dan Asid Amino..
Tekstur seperti gel tetapi sgt mudah meresap.
Siapa yg sesuai menggunakan #soothinggel ?
▪️semua jenis kulit
▪️sunburn
▪️kulit sensitif
▪️kulit terlalu kering
▪️radang kulit
▪️kulit rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi bahan kimia merbahaya seperti merkuri/hidroquinon
▪️juga sesuai disapu pada luka2
▪️juga boleh digunakan selepas melakukan facial. ¤ Soothing Gel sangat bagus utk pembaharuan sel kulit ¤

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#soothes
#calms
#skintreatment
#aloevera
#canadianwillowherbs
#asidamino
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


0

Bagi yg nak tampil natural juga boleh gunakan sunscreen ini.
.
#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
■ BEST SUNSCREEN ■
.
Matte Mousse Sunscreen @sendayu.tinggi_hq yg baru ni new formulation tau. Selain SPF yg lbh tinggi dari sblmya, yg baru ni ada whitening sekali. Tekstur pun lbh smooth & velvety.. Blh pudarkan parut jerawat dan sekatakan uneven skintone. Yg jenis muka “bela” minyak, mmg yg ni highly recommended sgt. Siapa pernah pakai formula sblm ni ?. Its finally here....
New Formula UV Defense Cream Matte Sunscreen dengan SPF50PA+++ by @sendayu.tinggi_hq
@sendayutinggimy by @ady.ramon
.
▪️Krim siang dgn formula SPF tinggi untuk perlindungan UV yg maksimum
▪️Ekstrak Minyak Camellia dan Vit E utk kesan pemcerahan dan tona yg lebih sekata
▪️mengawal kilatan dan litupan matte sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak
▪️menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah
▪️sesuai utk kulit normal, berminyak ,kombinasi ,sensitif,berjerawat mahupun pori2 jelas.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#mattemousse
#sunscreen
#mattesunscreen
#sunscreenspf50
#spf50pa+++
#uv
#mattelook
#flawless
#oilcontrol
#skinlightening
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil


1

Sukatan air boleh diubah mengikut selera ya. Sesuai sangat unk mereka yg nak mantainkan berat atau turunkan berat badan. Easyfull & DTox ni antara produk yg dicari2 oleh pengguna SENDAYU TINGGI. .
.
.
Tawaran hebat unk pembelian 2 item keatas! 😍😍
.
Wasapp 019-9724900
.
.
.
.
#sendayutinggikelantan
#sendayutinggiterengganu
#sendayutinggipahang
#sendayutinggijohor
#sendayutinggimelaka
#sendayutingginegerisembilan
#sendayutinggiselangor
#sendayutinggikualalumpur
#sendayutinggiperak
#sendayutinggikedah
#sendayutinggipulaupinang
#sendayutinggiperlis
#sendayutinggisabah
#sendayutinggisarawak
#easyfull
#dtoxsendayutinggi


0

■ PERFECT EYELASHES ■
Doll Eyelashes Mascara by @sendayu.tinggi_hq .
Berusnya yg beralun dan melengkung mampu menyelaputi semua bulu mata, menjadikan bulu mata lebih panjang dan melentik.. .
Sesuai dengan namanya - Doll Eyelashes ... bak patung! .
☆subscribe ke youtube Yatie Sendayu Tinggi ( by @yatie_sendayutinggi ) tentang cara pemakaian yg betul serta teknik mekap yg lainnya ☆

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#dolleyelashesmascara
#eyelashes
#mascara
#lashes
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan


0

Matte BB Cushion Kod 01 dan Kod 03 ada ramai testimoni. Ikon kammenggunakan Kod 01.
Kod 03 Daffodil tidak terlalu gelap dan tidak terlalu cerah. juga merupakan antara warna2 selamat digunakan.
.
Matte BB Cushion mempunyai SPF50PA+++ dan memberikan kemasan halus dan sempurna pada si pemakai.
.
■ MATTE BB CUSHION ■
.
■ALL SKIN TYPES - BEST FOR OILY AND COMBINATION SKIN ■

Matte BB Cushion ni mmg laku keras. Macam air je sales dia.
Mostly bertanya kod warna yg natural. Kod 02 dan Kod 03 adalah warna selamat sebenarnya. Boleh rujuk kepada swatches warna utk lebih informasi.
BB Cushion versi Matte ini mengandungi SPF50 PA++ dan memberikan lemasa mewah pada si pemakai. Sesuai utk semua jenis kulit dan terbaik utk mereka yg mempunyai kulit berminyak. Ianya Oil Control.. 😉 ▪️perlindungan UV dengan SPF50pa++
▪️kemasan lembut sempurna seakan baldu
▪️menutup ketidaksempurnaan kulit - cela, pori2 jelas, parut serta mengawal minyak
▪️kesan segar sepanjang hari

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#bbcushion
#mattebbcushion
#mattelook
#oilyskin
#oilcontrol
#flawlessmakeup
#flawless
#freshmattelook
#makeupartist
#mua
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil


0

Kulit kering kalau kita biarkan, lama kelamaan akan menyebabkan kedutan halus mudah muncul, hilang keanjalan, nampak kesat terutama selepas berbedak, mudah naik jeragat serta menjadikan muka nampak kusam
.
Part paling senang kering di wajah kita ialah bawah mata. Yg suka penjagaan ringkas shj, Soothing Gel @sendayu.tinggi_hq mmg sesuai. Apply tipis shj. Blh di sapu siang dan malam. Ia melegakan kesan kekeringan dan sensitif pd kulit. Gel ini ringan dan tidak rasa melekit
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.

#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

#Repost @sendayu.tinggi_hq
• • •
Ada tak jenis yg susah hilang parut jerawat. Sudahnya, yg penuh di muka adalah parut je. Bagi yg alami kes mcm ni, blh gunakan Scar Toner setiap kali selepas mencuci muka.

Scar Toner RM35 (RM33.25 ahli) EM
.
Whatsapp 0198827081 untuk pembelian dan konsultasi percuma
.
#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggimy
#sendayutinggibeluran
#sendayutinggisandakan
#scartoner


0

SHORT CLIP MINIMAL MAKEUP FOR RAYA 💛
.
.
Produk dalam tutorial ialah :
.
1. Brightening Series Super HA Serum RM45.00
2. Shimmer Cream RM30.00
3. Argan Oil Makeup Primer RM36.00
4. Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM35.00
5. Collagen Facial Spray RM29.00
6. Angled Stippling Brush RM 43.00
7. Full Cover Concealer RM34.00
8. Perfect Finish Compact Powder SPF50 PA++ RM37.50
9. Angled Eyebrow Pencil RM32.00
10. Eyes On Me Palette RM60.00
11. Matte Waterproof Pencil RM30.00
12. Doll Ultimate Precision EyeLiner RM32.00
13. Smooth Focus Setting Powder RM37.00
14. Blusher & Highlight Palette RM48.00
15. Superglow Gorgeous Skin Highlight RM40.00
16. Nude Edition Lipgloss RM33.00
17. Doll Eyelashes Mascara RM32.00
.
.
Selamat mencuba!


4

Antara produk yang jadi kegilaan ramai sebab lepas pakai kulit jadi putih, anjal dan glowing sesangat! 😍
.
.
Dalam masa seminggu kulit jadi lebih radiant, jeragat pudar dan lebih cerah. Ini bukan foundation tau. Tapi boleh dipakai untuk natural makeup selain boleh digunakan pada waktu malam. Untuk kesan terbaik, gunakan dengan Pearl & Yogurt Soap. 😉
.
.
▪️Pearl Cream RM34.00
▪️Pearl & Yogurt Soap RM18.00
▪️Postage SM RM9 / SS RM15 (bawah 1kg)
.
.
=============================
NAK CANTIK LUAR DAN DALAM?
Whatsapp +6013-302 3800 sekarang!
=============================


5

Harga baru bagi semua produk Sendayu Tinggi berkuatkuasa hari ini. Selamat tinggal GST 😉


3

Warna lip tint Doll Lip Cushion ni memang merecik habis! 💦 Lepas ni tak perlu guna jari dah nak ratakan lip tint supaya nampak smooth kat bibir. 😁
.
.
▪️Doll Lip Cushion RM37.65
▪️Postage SM RM9 / SS RM15 (bawah 1kg)
.
.
=============================
NAK CANTIK LUAR DAN DALAM?
Whatsapp +6013-302 3800 sekarang!
=============================


2

Krim pelangsingan panas yang sangat sesuai untuk bersenam dan bersauna. Ia meningkatkan pembakaran lemak dan melicinkan selulit. 🔥
.
.
▪️Body Contour Cream RM47.70
▪️Postage SM RM9 / SS RM15 (bawah 1kg)
.
.
=============================
NAK CANTIK LUAR DAN DALAM?
Whatsapp +6013-302 3800 sekarang!
=============================


3

Kalau ada masalah badan berjerawat, berdaki dan gelap, gunakan sabun herba Zeoary Soap ni semasa mandi. Zeoary Soap ni akan bantu merawat jerawat di badan serta memudarkan parut dengan berkesan dan juga mencerahkan kulit.

Zeoary Soap RM18.00 (ahli RM16.20) EM

Whatsapp: 019-882 7081 untuk konsultasi

#sendayutinggi
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu


0

The end of the page