#sendayutinggisepang

Instagram photos and videos

#sendayutinggi#sendayutinggisepang#sendayutinggionline#sendayutinggikotakinabalu#sendayutinggikk#sendayutinggilabuan#sendayutinggimalaysia#sendayutinggisabah#sendayutinggikotawarisan#sendayutinggimy#sendayutinggiklia#sendayutinggikeningau#sendayutinggikaramunsing#sendayutinggibrunei#sendayutinggisarawak

Hashtags #sendayutinggisepang for Instagram

■PENCERAHAN KULIT SECARA NATURAL DAN SELAMAT■
.
Whitening Bar Soap membantu mencerahkan wajah serta melembutkan sel mati. Ia juga mmbntu mengawal rembesan sebum berlebihan. .
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#fairskin
#skinfairness
#brightskin
#oilcontrol
#clearskin
#cleanskin
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei

#sendayutinggi #bestseller #whiteningbarsoap


0

Bila produk bersesuaian digunakan secara teratur dan konsisten..
.
Alhamdulillah.. salah seorang pengguna yg ingin berkongsi kualiti produk Sendayu Tinggi.
.
Pengguna mengalami masalah kulit berjerawat, berminyak (kombinasi),pori2 yg jelas dan parut bekas jerawat. Sebagai permulaan ,pengguna menggunakan;
- #whiteningbarsoap
- #scartoner
- #collagenfacialscrub
- #stacnetablet .
Inilah hasilnya walau hanya beberapa hari. Jerawat kecut, kulit kurang berminyak dan parut semakin pudar. Customer sgt berpuashati dan bakal menggunakan #acneseries dalam penjagaan wajah harian.. 👏👏👏 We are not simply selling products, we provide info,tips,share experience/s and knowledge/s as well as guidance. (*based on our own experiences and from our testimonies)
.
Daftar sebagai Ahli , serendah RM25 sekali seumur hidup dan dapatkan harga ahli dari kami.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei
#acnes
#scars
#skintreatments
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan


1

■Rawatan jerawat dari dalam ■
.
Dandellion merupakan salah satu bahan yg terkandung dalam ST Clear Tablet by @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy .
.
Dandellion mempunyai Anti Oksidan yg sangat tinggi yg membantu melawan radikal bebas serta membantu dlm proses anti penuaan. Sangat tinggi dengan mineral Potassium, Kalsium, Magnesium dan Phosporus yg mana mineral2 ini merupakan antara kunci kesihatan kulit yg lebih baik.
.
ST Clear Tablet antara rangkaian supplement penjagaan kulit dr dalam yg turut membantu merawat masalah jerawat.
.
Dapatkan produk ini dari kami Stokis Sendayu Tinggi @sendayutinggimy atau Walk In di Kompleks Karamunsing, Tingkat 2. Hubungi @ady.ramon 0162038031 utk info serta produk consultation.
.
#stcleartablet
#skinsupplement
#acnes
#acnetreatment
#collagen
#dandellion
#clearskin
#cleanskin
#healthyskin
#vitaminkulit
#jerawat
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


0

#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
Im one of them!!■SENDAYUTINGGIMYNETWORKS■
Ingat lagi dengan customer muda kami, seorang pelajar yg berjaya merawat masalah kulit muka ( masalah normal kaum remaja- jerawat/kulit berminyak) dengan menggunakan #goldenherbssoap dan #acnebalm .
Kini adik kita sorang ni menjadi salah seorang agent kami di #sendayutinggimynetworks kerana minat dan nak jadikan ini sebagai sumber pendapatan sampingan. Tahniah dan welcome onboard dr team kami di Sendayu Tinggi.. tapi jgn abaikan pelajaran ya. ▪️Adik @frsha_frd mewakili #sendayutinggimynetworks by @ady.ramon di #labuan .▪️ ● BE PART OF US at SENDAYUTINGGIMYNETWORKS ●
▪️Kami membuka peluang utk anda menjadi agent kami. Terutama dr kwsan2 yg sukar mendapatkan produk @sendayu.tinggi_hq . ▪️Anda hanya perlu menjadi ahli @sendayu.tinggi_hq  dengan cara pendaftaran sendiri melalui website atau kami akan membantu anda dr segi pendaftaran.
▪️Terbuka utk semua dr seluruh Malaysia
▪️Cara kami - "STAY CONNECTED"
▪️Tahniah and MILLION THANKS pada yg telah menyertai kami.. DM/Whatsaap 0162038031 for more details.. #sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


2

Workout time...
.
Jangan lupa sapu Body Contour Cream dan Shaping Gel jika anda bersenam atau jogging. Kesan lebih cepat. Body movement ketika senaman mempercepatkan lagi proses pembakaran lemak berlaku. Ditambah pula dgn sapuan luaran, walla!.
.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#shape
#shaping
#reshape
#faceshaping
#vshape
#chubbyface
#bodyshaping
#bodyreshape
#fatburner
#perfectshape
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggikuching
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei


0

Siapa yg naik berat badan skrg, kita geng!.
.
Nak kurangkan berat badan diet seimbang serta aktiviti senaman menyumbang kepada 60% target anda.
.
Pengambilan supplement/sapuan luaran walau hanya dlm sekitar 40%,ia juga cukup membantu.
.
Produk2 ni sgt membantu anda utk mencapai serta mendapat body shape yg anda inginkan. Kita guna 100% produk @sendayu.tinggi_hq
@sendayutinggimy ..
Jom bersenam!
.

Daftar sebagai Ahli , serendah RM25 sekali seumur hidup dan dapatkan harga ahli dari kami.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#workout
#energybooster
#fatburner
#bodyshaping
#fat
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei
#kotakinabalu


0

■PRIMER ARGAN OIL UTK KULIT NORMAL, KERING, KOMBINASI■
.
APA KHASIAT MINYAK ARGAN UNTUK KULIT?.
✅kaya dengan ANTIOKSIDAN - melawan radikal bebas
✅terbaik untuk pelembapan - tahan lama
✅PENCERAHAN - menyekatakan tona kulit
✅MERAWAT PARUT
✅mengurangkan KEDUTAN
✅MENYEGAR dan MELEMBUTKAN kulit
✅MENGURANGKAN JERAWAT - kulit kering juga alami masalah kulit jerawat
✅ALTENATIF TONER untuk menyegarkan kulit
.
#arganoil terkandung dalam produk @sendayu.tinggi_hq iaitu #arganoilprimer yang digunakan sebagai filler dan filter kepada kulit sebelum mengenakan solekan.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#argan
#arganoil
#primer
#dryskin
#moistskin
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

Susah nak kekalkan beray ideal biasanya disebabkan dari pemakanan tak terkawal dan metabolisma menurun akibat peningkatan umur. Amalkan Slimmertique selain cara hidup sihat utk mendapatkan berat ideal. Ia jg melawaskan pembuangan selain memejalkan tubuh selepas kurus. .
Daftar sebagai Ahli , serendah RM25 sekali seumur hidup dan dapatkan harga ahli dari kami.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei
.
#sendayutinggi #slimmertique #slimmingpills


0

・・・
Apa fungsi setiap satu Dual Ended Brush ni ?
.
Daftar sebagai Ahli , serendah RM25 sekali seumur hidup dan dapatkan harga ahli dari kami.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei
.
#sendayutinggi #bestseller #makeupbrushes #basfbrush


0

SUPERFOOD !!!
Anda yg kerap mengunyah dan selalu rasa lapar tapi dalam masa yg sama nak mengawal pengambilan makanan, nak mengawal kalori sekaligus nak mengurangkan berat badan, boleh cuba EasyFull ini. ▪️mengandungi pelbagai jenis sumber nutrient ( minerals dan vitamins ) yg diperlukan oleh badan
▪️memberikan kesan kenyang dan sesuai diamalkan utk mereka yg nak mengurangkan berat badan
▪️boleh diamalkan utk breakfast, lunch, dinner
▪️tiada kesan sampingan
▪️high in protein utk mereka yg workout ( muscles builder )

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#superfood
#caloriecontrol
#cravingcontrol
#mealreplacement
#protein
#slimming
#weightcontrol
#foodintake
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


0

GABUNGAN HERBA TERBAIK UNTUK WANITA...
.
DFOLIA merupakan antara herba pertama Sendayu Tinggi yg bertahan lebih dr 2 dekad. Berperanan sebagai booster kecantikan dan kesihatan luar dan dalam wanita, ia telah berjaya meraih pelbagai testimoni dr pelbagai lapisan usia dan bangsa. Herba Dfolia yg byk manfaatnya seperti masalah rahim, cyst, keputihan, lemah rahim, dalaman yg tidak sihat, ia juga menjadikan si pengguna menjadi lebih awet muda.
.
SEDU ARROW satu rumusan herba yg bermain dengan hormon. Ia melambatkan penuaan, boost hormon estrogen, menyihatkan dalaman wanita.
.
Gabungan hebat dua produk ini menjadikan ianya sebagai 2 produk yang membantu kesuburan/proses kehamilan. InshaaAllah..
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#dfolia
#seduarrow
#womenshealth
#keputihan
#kesuburan
#internalhealth
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

UV Defense Cream bukan sahaja memperbaiki penampilan kulit wajah tetapi juga merawat serta melindungi.
.
SPF50pa+++ melindungi kulit dr sinaran UV yg mengakibatkan pembentukan melanin, kulit kusam serta struktur kulit yg rosak.
.
Bahan ringan semulajadi didalamnya membantu melambatkan proses penuaan, mengelakkan penghasilan jeragat, pencerahan kulit semulajadi, memelihara kulit serta mengawal minyak di wajah melalui penyerapan sebum berlebihan (UV DEFENSE MATTE CREAM).
.
✔️UV DEFENSE CREAM MATTE untuk kulit berminyak, bermasalah, jerawat.
✔️UV DEFENSE CREAM TINTED untuk kulit normal, kering dan kombinasi.
.
*bagi kaum wanita pula, jika ingin tampil ringkas, boleh gunakan ini sebagai bedak asas.
.
✔️SPF50pa+++
✔️Skin lightening
✔️Moist-balanced
✔️Oil Control
✔️Prevent pigmentation
✔️Makeup base? Yes.. For a natural look makeup.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#mattemousse
#tinted
#sunscreen
#mattesunscreen
#sunscreenspf50
#spf50pa+++
#uv
#mattelook
#flawless
#oilcontrol
#skinlightening
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


2

■MASALAH PARUT JERAWAT■
.
Apa persamaan kedua produk ini?
✅Scar Toner RM35 (Member RM33.25)
✅Super Hyaluronic Acid Serum RM47 ( Member RM42.30)
.
#scartoner bertindak melembapkan, menanggalkan sel2 kulit mati, menyegarkan, mengecilkan liang pori disampong merangsang sel pembaharuan sel kulit. Penggunaan yg betul serta konsisten membantu merawat masalah parut jerawat.
.
#superhyaluronicacidserum pula bertindak jauh kedalam lapisan kulit yg bukan sahaja memperbaiki struktur kulit, menguatkan struktur kulit, memperbaharui kulit malah merawat masalah parut dalam. Jaringan sel kulit diperkuatkan dan membantu dalam penghasilan sel kulit baru.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
Skintreatment
#scar
#scartreatment
#clearskin
#skinrenewal
#deepscar
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

Facial Spray by @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy
.
Membantu merawat masalah kulit kering atau berminyak, juga merawat masalah whitehead serta memberikan kesan mekap yg lebih tahan lama dan segar.
.
Gunakan sebagai rawatan kulit juga boleh. Semburkan pada wajah selepas cucian muka.
.
#collagenfacialspray utk kulit kering, normal dan kombinasi manakala #xnefacialspray untuk kulit berminyak, berjerawat dan bermasalah.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#facialspray
#facialspray
#makeupsetting
#dryskin
#oilyskin
#skintreatment
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

■BEST WHITENING TREATMENT FROM @sendayu.tinggi_hq
.
Krim Rawatan Pencerahan kulit wajah yang ni mmg high demand. Bukan setakat wanita, yang lelaki juga guna untuk memudarkan parut2 jerawat.
.
Mengandungi Polisakarid, Asid Amino, Ekstrak Mutiara dan Mineral Oil yang terbaik utk kulit yg lebih subur, cerah berseri. Bagi wanita yg sukakan penampilan solekan natural dan light, gunakan ini bersama Setting Powder utk kesan Matte.
.
Mengandungi SPF15 utk perlindungan UV, ianya juga boleh digunakan siang dan malam.
.
RM 36 (N/P)
RM 32.40 ( MEMBER )
.

Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#pearl
#pearlcream
#skinfairness
#fairskin
#skintreatment
#scartreatment
#pigmentation
#antiaging
#glowingskin
#whiteningtreatment
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

■ BURN THAT FATS! ■
.

Nak membentuk bahagian berlemak agar lebih firm, lebih curvy dan padat, cuba amalkan kedua produk ni. Sangat efektif membakar lemak dgn hasil yg nyata. Yang kerap bersenam, cuba sapu produk ni sebelum bersenam. Satisfaction Guaranteed! ▪️#bodycontourcream bertekstur light cream,cepat meresap dengan sedikit kesan hangat selama 12 jam. Sgt sesuai disapu pd bhgn lemak degil/tebal spt pinggul,paha,lengan,pinggang. Ada selulit? ini terbaik buat anda (amalkan bersama #garlicplus )
▪️#shapinggel produk bestseller bersifat dingin, bertekstur gel tetapi cepat meresap ,terbaik utk anda yg inginkan wajah lebih tirus atau vshape. Kulit sensitif? Basuh selepas 10minit.
▪️sekadar membakar lemak? oh tak.. struktur kulit menjadi lebih baik!
▪️kesan berkekalan? - semestinya, jika diamalkan secara konsisten. 😊

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#shape
#shaping
#reshape
#faceshaping
#vshape
#chubbyface
#bodyshaping
#bodyreshape
#fatburner
#perfectshape
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggikuching
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei


0

Dua produk Sendayu Tinggi yang tinggi permintaanya kerana keberkesannya membantu mencerahkan kulit secara selamat, natural dan berkesan. .
■PENCERAHAN KULIT YANG RINGKAS DAN SELAMAT■
.
Pencerahan kulit tak seharusnya menyakitkan. Selain daripada kesan pencerahan yg selamat, bahan2 pencerahnya juga harus serasi dan selamat pada kulit.
.
Whitening Bar Soap dan Pearl And Yogurt Soap by @sendayu.tinggi_hq ini diformulasi drpd bahan2 pencerah semulajadi yang selamat dan tidak merengsakan kulit. Ia mencerahkan kulit secara semulajadi dan tidak menyebabkan pengelupasan.
.
Bahan2 seperti Arbutin dan Akar Likoris pada Whitening Bar Soap dan Ekstrak Mutiara dan Dadih pada Pearl And Yogurt Soap, bukan sahaja mencerahkan, malah menyekatakan tona kulit, mengawal rembesan sebum, memudarkan parut/jeragat serta ,menaikkan seri kulit.
.
Kulit tampak lebih cerah, sihat secara semulajadi.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#skinwhitening
#skinfairness
#whitens
#skinlightening
#fairskin
#clearskin
#cleanskin
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

#Repost @sendayutinggimy
• • • • •
Dah ada stok Dtox by @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy ni?.
.
Sebulan berpuasa, time raya ni la balas dendam dengan melahap pelbagai jenis makanan. Tapi x perlu risau, Dtox kan ada...
.
Dapatkan Dtox ini dari kami Stokis Sendayu Tinggi @sendayutinggimy @ady.ramon atau datang ke Stokis Lot 2.65, Tingkat 2, Kompleks Karamunsing. Hubungi 0162038031 untuk info lanjut dan product consultation.
.
#detoxification
#cleancolon
#healthycolon
#clearskin
#digestion
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil


1

Selain Acne Balm..
.
Dah musim raya ni, musim jerawat pula tumbuh bagai cendawan.
.
Boleh gunakan Acne Cream(waktu malam) dan/atau Soothing Gel utk merawat jerawat/breakout. Bahannya bagus utk meredakan serta membaikpulih sel kulit. Ia juga mengelakkan terjadinya parut jerawat.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#acnes
#acnetreatment
#pimples
#oilyskin
#largepores
#clearskin
#cleanskin
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


1

Kita buka sehingga 1.30pm shj today.
.
Customer request sebab dah nak balik semula ke kampung halaman masing2.
.
Ada SPECIAL GIFT pada sesiapa yg dtg today..
.
Daftar sebagai Ahli , serendah RM25 sekali seumur hidup dan dapatkan harga ahli dari kami.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

UV Defense Cream by @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy.
.
✔️SPF50pa+++
✔️Skin lightening
✔️Moist-balanced
✔️Oil Control
✔️Prevent pigmentation
✔️Makeup base? Yes.. For a natural look makeup.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#mattemousse
#tinted
#sunscreen
#mattesunscreen
#sunscreenspf50
#spf50pa+++
#uv
#mattelook
#flawless
#oilcontrol
#skinlightening
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

Dah ada stok Dtox by @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy ni?.
.
Sebulan berpuasa, time raya ni la balas dendam dengan melahap pelbagai jenis makanan. Tapi x perlu risau, Dtox kan ada...
.
Dapatkan Dtox ini dari kami Stokis Sendayu Tinggi @sendayutinggimy @ady.ramon atau datang ke Stokis Lot 2.65, Tingkat 2, Kompleks Karamunsing. Hubungi 0162038031 untuk info lanjut dan product consultation.
.
#detoxification
#cleancolon
#healthycolon
#clearskin
#digestion
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil


0

Mahukan kemasan demi matte dan gebu seharian ? Ini kombinasinya. Sapu tipis Cover Up Foundation yg tersedia dgn spf 25 & baurkan Simply Gorgeous Perfect Finish Powder
.
Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM35 (ahli RM31.50)
Perfect Finish Compact Powder SPF50 PA++ RM37.50 (ahli RM33.75)
.
#sendayutinggi #bestseller #makeup #demimattefinish #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang


1

#Repost @sendayutinggimy
• • • • •
Time2 puasa ni bibir pasti kering kan. Jadi anda boleh lembapkan bibir dengan Lio Color Changing Lip Balm ni. Sgt kaya dengan Vit E dan Minyak Zaitun yg bagus utk melembap dan memperbaiki tekstur bibir.
.
Uniknya, ia berubah mengikut suhu badan.
*PINK dengan kesan menthol
*PEACH utk soft red pink.
.
Boleh dptkan produk ini dr kami Stokis Sendayu Tinggi Sabah @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy. Hubungi Stokis @ady.ramon untuk info lanjut dan produk info.
.
#lips
#lipcolor
#lipbalm
#drylips
#lips
#lipbalm
#changingcolorlipbalm
#liptreatment
#moistlips
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


2

■BENTUK WAJAH LEBIH MENAWAN■
.
Nak tampil dengan bentuk wajah yg lebih menarik, hasil mekap yg lebih menonjol, anda perku menaikkan beberapa part wajah agar mekap tidak nampak "flat" sahaja.
.
@sendayu.tinggi_hq ada Highlight And Contour Palette yg mudah digunakan utk menaikkan bahagian tertentu, membentuk wajah melalui proses contouring serta highlight utk menonjolka certain parta seperti tulang kening ,hidung dan dagu. Bronzer pula boleh disapu pada bahagian tulang pipi utk tampak lebih warm.
.
📍Highlight And Contour -RM50 ( RM 45 - Harga Ahli )
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi Sabah @sendayutinggimy @ady.ramon +60162038031.
.
#stokisstsabah
#stokist
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggi
#sendayutinggikk
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggisabah
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggimynetworks
#highlights
#contours
#makeup
#professionalmakeup
#makeupbeginner
#shaping
#contouring
#highlighting
#makeuppalette
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil
#sendayutinggimynetworks


1

Esok kami masih buka sehingga jam 3pm. Kemudian tutup untuk perayaan sehingga Isnin depan ya.
.
#Repost @sendayutinggimy
• • • • •
Pearl And Yogurt Soap adalah kombinasi dua bahan utama;
■MUTIARA■
▪️membantu menstimulasi kolagen sehingga kulit tetap lembap,halus dan kenyal.
▪️melindungi kulit dari radikal bebas
▪️membantu menghilangkan noda hitam pada kulit wajah,meningkat proses regenerasi kulit dan membuatkan kulit semakin cerah
▪️memperhalus tekstur kulit yg cenderung kusam dan kasar
▪️kandungan asid amino dan protein dalam mutiara membantu proses revitalisasi kulit
■YOGURT■
▪️sebagai pelembap semulajadi dan mencerahkan kulit
▪️mampu menghapuskan jerawat - yogurt sgt kaya dengan zinc.
▪️menghilangkan lingkaran hitam dan menyekatakan warna kulit
▪️antipenuaan .
▪️#pearlandyogurtsoap sgt lembut,tidak mengeringkan kulit dan sesuai utk semua jenis kulit.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#pearl
#yogurt
#healthyskin
#fairskin
#facecleanser
#moistskin
#clearskin
#suppleskin
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil
#kotakinabalu


1

Nak "lock" mekap supaya sentiasa nampak segar di hari raya nanti? Cuba gunakan Primer by @sendayu.tinggi_hq ni.
.
Tea Tree Primer untuk kulit berminyak dan bermasalah manakala Argan Oil Primer utk kulit kering, normal dan kombinasi.
.
#Repost @sendayutinggimy
• • • • •
Primer @sendayu.tinggi_hq ni bukan sekadar primer, ia juga bertindak merawat kulit mengikut jenis kulit anda.

MakeUp Primer dr @sendayu.tinggi_hq tinggi ini adalah bebas Paraben.
Direka dalam 2 jenis;
▪️Tea Tree Primer - sesuai utk mereka yg mempunyai kulit berjerawat dan berminyak. Selain menjadikan mekap segar dan tahan lama, ia juga merawat kulit dlm masa yg sama.
▪️Argan Oil Primer sesuai utk mereka yg mempunyai kulit kering atau kombinasi. Mengandungi Vitamin E dan ia membantu menjaga kelembapan selain bersifat anti-penuaan. ☆Primer digunakan sebelum solekan utk melindungi kulit selain menjadikan mekap tahan lebih lama☆
. ▪️PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031 ATAU ▪️WALK IN at @ellemoda.butikkafe Kompleks Karamunsing

#primer
#makeupprimer
#teatreeprimer
#arganoilprimer
#makeupbase
#makeup
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan


2

■LIGHT NATURAL LOOK■
.
Ada masa kaum wanita lebih suka tampil dengan rias wajah yang paling minimal. Tanpa foundation ataupun penampilan natural.
.
Produk ini juga terbaik untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat dan berminyak.
.
Tea Tree Primer memberi lapisan perlindungan pada kulit disamping merawat masalah pori dan rembesan minyak, UV Defense Matte bertindak melindungi kulit dr sinaran UV, memberikan, mencerahkan wajah, memberikan kesan glow serta menyerap lebihan minyak muka untuk penampilan yg lebih segar manakala Perfect Finish Compact Powder memberikan kemasan gebu serta halus sebagai "finisher".
.
📍Tea Tree Primer - RM 34.20 ( Ahli ) / RM38 NP
.
📍UV Defense Matte Sunscreen - RM 36.90 ( Ahli ) / RM41 NP
. 📍Perfect Finish Compact Powder - RM 35.50 ( Ahli ) / RM 39.50 NP
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#naturallook
#lightmakeup
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


1

Kopi Herba Lelaki yang setanding demand Dfolia Coffee..
.
Calling for Coffee Lovers 🗣️🗣️🗣️
Coffee Time ... Khusus utk kaum lelaki yg memerlukan extra tenaga dlm menempuh kerja seharian..
Ia bukan sahaja memberikan extra energy/energybooster, tetapi ia mengelakkan rasa letih dan mengantuk. Kandungan herba seperti Tongkat Ali sgt bagus utk ketahanan tubuh badan dan sangat sinonim dengan kesihatan lelaki.
Penggemar kopi? U should try this.. ianya tiada kandungan gula, hanya stevia. Rasa pahit kopi yg menyegarkan...
*Rock Arrow Coffee ini juga hadir dalam bentuk kapsul iaitu #rockarrow
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#rockarrowcoffee
#rockarrow
#energetic
#energybooster
#menshealth
#coffee
#menslife
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil


0

Doll Skin Foundation yg kami bawa pagi ni pun dah mula berkurangan. Penangan nak melawa di pagi raya..
.

Ini lah Doll Skin Foundation yang tahan berbulan2 lamanya.. sebab apa? Sebab hanya digunakan sedikit saja... jimat kan? Hadir dalam 4 warna bersesuaian dengan tona kulit warna wanita asia.
■ Very Cute
■ So Sweet
■ Too Pretty
■ Quite Lovely

Bertekstur krim, High Coverage - mampu menyembunyikan cela, parut jerawat hanya dengan sapuan nipis.
Hasilnya, kulit licin tanpa cela.
Selain sebagai penyamar noda, ianya juga berfungsi sebagai pelindung matahari dengan SPF15.
Tidak bercapuk dan boleh digunakan begitu sj tanpa mengenakan bedak.
* PARABEN FREE *

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
ATAU
Walk In at @ellemoda.butikkafe

#dollskinfoundation
#foundation
#naturallook
#makeupbase
#dolllook
#flawlessskin
#makeupartist
#longlastmakeup
#sendayutinggimynetworks
#mekap
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil


4

Tampil cerah natural di pagi raya...
.
#Repost @sendayutinggimy
• • •
■BEST WHITENING TREATMENT FROM @sendayu.tinggi_hq
.
Krim Rawatan Pencerahan kulit wajah yang ni mmg high demand. Bukan setakat wanita, yang lelaki juga guna untuk memudarkan parut2 jerawat.
.
Mengandungi Polisakarid, Asid Amino, Ekstrak Mutiara dan Mineral Oil yang terbaik utk kulit yg lebih subur, cerah berseri. Bagi wanita yg sukakan penampilan solekan natural dan light, gunakan ini bersama Setting Powder utk kesan Matte.
.
Mengandungi SPF15 utk perlindungan UV, ianya juga boleh digunakan siang dan malam.
.
RM 36 (N/P)
RM 32,40 ( MEMBER )
.

Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#pearl
#pearlcream
#skinfairness
#fairskin
#skintreatment
#scartreatment
#pigmentation
#antiaging
#glowingskin
#whiteningtreatment
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


6

Setting Powder sesuai digunakan dgn berus wajah bersaiz besar. Ia digunakan selepas bedak asas. Ramai juga yg gunakan bersama Pearl Cream
.
Smooth Focus Setting Powder RM37.00 (Ahli RM33.30)
.
#sendayutinggi #settingpowder #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang


0

Matte Mousse Sunscreen sangat sesuai utk kulit berminyak, jerawat dan kombinasi. Selain melindungi dgn SPF50 PA++ ia juga mencerahkan kulit dgn penggunaan yg konsisten
.
#sendayutinggi #mattemoussesuncreen #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang


0

Dengar ramai yg pakai Pearl Cream skin jadi glowing dan cerah natural. Jeragat dan parut pun pudar
.
Ini cara utk kulit berminyak pakai Pearl Cream. Apply dulu Tea Tree Primer, Matte Mousse Sunscreen kemudian Pearl Cream. Sapukan Setting Powder dgn berus besar. Siap !
.
#sendayutinggi #pearlcream #oilyskin #mattesunscreen #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang


0

Sempurna utk penyamar noda, contour, highlight & bedak asas. Ia tidak terasa “berat” dan tebal walau dipakai seharian
.
Highlight Contour & Conceal Cream Foundation Palette RM67.00 (ahli RM60.30)
.
#sendayutinggi #makeup #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang


0

■ 1001 KEBAIKAN ■

3 bahan utama Soothing Gel adalah Aloe Vera, Canadian Willowherbs dan Asid Amino..
Tekstur seperti gel tetapi sgt mudah meresap.
Siapa yg sesuai menggunakan #soothinggel ?
▪️semua jenis kulit
▪️sunburn
▪️kulit sensitif
▪️kulit terlalu kering
▪️radang kulit
▪️kulit rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi bahan kimia merbahaya seperti merkuri/hidroquinon
▪️juga sesuai disapu pada luka2
▪️juga boleh digunakan selepas melakukan facial. ¤ Soothing Gel sangat bagus utk pembaharuan sel kulit ¤

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#soothes
#calms
#skintreatment
#aloevera
#canadianwillowherbs
#asidamino
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


0

Bagi yg nak tampil natural juga boleh gunakan sunscreen ini.
.
#Repost @sendayutinggimy (@get_repost)
・・・
■ BEST SUNSCREEN ■
.
Matte Mousse Sunscreen @sendayu.tinggi_hq yg baru ni new formulation tau. Selain SPF yg lbh tinggi dari sblmya, yg baru ni ada whitening sekali. Tekstur pun lbh smooth & velvety.. Blh pudarkan parut jerawat dan sekatakan uneven skintone. Yg jenis muka “bela” minyak, mmg yg ni highly recommended sgt. Siapa pernah pakai formula sblm ni ?. Its finally here....
New Formula UV Defense Cream Matte Sunscreen dengan SPF50PA+++ by @sendayu.tinggi_hq
@sendayutinggimy by @ady.ramon
.
▪️Krim siang dgn formula SPF tinggi untuk perlindungan UV yg maksimum
▪️Ekstrak Minyak Camellia dan Vit E utk kesan pemcerahan dan tona yg lebih sekata
▪️mengawal kilatan dan litupan matte sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak
▪️menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah
▪️sesuai utk kulit normal, berminyak ,kombinasi ,sensitif,berjerawat mahupun pori2 jelas.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#mattemousse
#sunscreen
#mattesunscreen
#sunscreenspf50
#spf50pa+++
#uv
#mattelook
#flawless
#oilcontrol
#skinlightening
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil


1

Ada simptom awalan semasa pengambilan Slimmertique, Garlic Plus & Lucimax
.
Slimmertique RM39.00 (ahli RM35.10)
Lucimax RM35.00 (ahli RM31.50)
Garlic Plus RM34.00 (ahli RM30.60)
.
#sendayutinggi #slimming #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang


0

Siapa yg balik terawih rasa lapar tu patut cuba easyfull..👍
.
#sendayutinggi #easyfull #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


0

■ PERFECT EYELASHES ■
Doll Eyelashes Mascara by @sendayu.tinggi_hq .
Berusnya yg beralun dan melengkung mampu menyelaputi semua bulu mata, menjadikan bulu mata lebih panjang dan melentik.. .
Sesuai dengan namanya - Doll Eyelashes ... bak patung! .
☆subscribe ke youtube Yatie Sendayu Tinggi ( by @yatie_sendayutinggi ) tentang cara pemakaian yg betul serta teknik mekap yg lainnya ☆

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#dolleyelashesmascara
#eyelashes
#mascara
#lashes
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan


0

Matte BB Cushion Kod 01 dan Kod 03 ada ramai testimoni. Ikon kammenggunakan Kod 01.
Kod 03 Daffodil tidak terlalu gelap dan tidak terlalu cerah. juga merupakan antara warna2 selamat digunakan.
.
Matte BB Cushion mempunyai SPF50PA+++ dan memberikan kemasan halus dan sempurna pada si pemakai.
.
■ MATTE BB CUSHION ■
.
■ALL SKIN TYPES - BEST FOR OILY AND COMBINATION SKIN ■

Matte BB Cushion ni mmg laku keras. Macam air je sales dia.
Mostly bertanya kod warna yg natural. Kod 02 dan Kod 03 adalah warna selamat sebenarnya. Boleh rujuk kepada swatches warna utk lebih informasi.
BB Cushion versi Matte ini mengandungi SPF50 PA++ dan memberikan lemasa mewah pada si pemakai. Sesuai utk semua jenis kulit dan terbaik utk mereka yg mempunyai kulit berminyak. Ianya Oil Control.. 😉 ▪️perlindungan UV dengan SPF50pa++
▪️kemasan lembut sempurna seakan baldu
▪️menutup ketidaksempurnaan kulit - cela, pori2 jelas, parut serta mengawal minyak
▪️kesan segar sepanjang hari

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#bbcushion
#mattebbcushion
#mattelook
#oilyskin
#oilcontrol
#flawlessmakeup
#flawless
#freshmattelook
#makeupartist
#mua
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil


0

Kulit kering kalau kita biarkan, lama kelamaan akan menyebabkan kedutan halus mudah muncul, hilang keanjalan, nampak kesat terutama selepas berbedak, mudah naik jeragat serta menjadikan muka nampak kusam
.
Part paling senang kering di wajah kita ialah bawah mata. Yg suka penjagaan ringkas shj, Soothing Gel @sendayu.tinggi_hq mmg sesuai. Apply tipis shj. Blh di sapu siang dan malam. Ia melegakan kesan kekeringan dan sensitif pd kulit. Gel ini ringan dan tidak rasa melekit
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.

#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

Hai 🤗, nak raya ni ada tak yg risau sebab parut jerawat jenis yg susah hilang. Sudahnya, yg penuh di muka adalah parut je. Bagi yg alami kes mcm ni, blh gunakan Scar Toner setiap kali selepas mencuci muka
.
#sendayutinggi #scartoner #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


1

Dah prepare stok Dtox?..
Nak raya ni..
.
▪️Dtox merupakan produk yg digunakan utk proses detoksifikasi utk menyingkirkan toksin. Antara tanda2 toksin berlebihan dlm badan ialah; masalah kulit kusam, jerawat, badan rasa lesu, lemah, kerap sakit kepala, masalah penghadaman, kemurungan, sering sakit tulang blkg, masalah kuku dan rambut dan mcm2 lagi
.
▪️#dtox by Sendayu Tinggi ini mengandungi 4 bahan utama seperti oat, Alfalfa, Akar Likoris serra Aloe Vera yg sgt berkesan dlm menyingkirkan toksin, membersih serta memelihara usus serta bertindak balas dengan sistem penghadaman.
.
▪️kesan awal pada individu adalah bergantung kepada kepekatan toksin dlm badan
. ▪️Dtox by Sendayu Tinggi ini tidak sama dengan produk detoks lain kerana ianya selamat jika diambil setiap hari.
.
▪️bagi mereka yg mengambil supplement kesihatan mahupun kecantikan, cuba amalkan dtox selama 3 hari dahulu, kemudian continue pengambilan supplement sedia ada. Kesan penyerapan lebih cepat berbanding sebelum dtox.
.
☆dtox juga antara produk yg membantu dalam proses pelansingan badan☆
.
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 016203803
.
#detoxification
#cleancolon
#healthycolon
#clearskin
#digestion
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil


0

●SABUN @sendayu.tinggi_hq LEBIH 2 DEKAD●
.
Pembersih wajah yg sgt lembut tetapi berkesan membersihkan semua jenis kulit. Untuk kanak2 yg ada masalah ekzema, boleh gunakan sabun ini. 2 bahan utama yg menjadikan sabun ini bertahan dan sentiasa mendapat permintaan ramai;
.
■MADU ASLI■
▪️berkemampuan mengikat air dan mengekalkan kelembapan kulit agar sentiasa segar dan elastik.
▪️bersifat antiseptik dan antimikroba yg berperanan dlm proses penyembuhan.
▪️madu membantu mencegah infeksi
▪️kaya antioksida yg membantu melambatkan proses penuaan
▪️bersifat aktif dan mampu menembusi folikel kulit utk membasmi bakteria jerawat
.
■CENDAWAN EMAS/GANODERMA■
▪️sangat tinggi dengan bahan aktif polisakarida
▪️bersifat antibakteria dan anti alergi
▪️tinggi antioksida
▪️berkemampuan memperbaiki struktur kulit
.
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.
.
#facecleanser
#honey
#ganodermalucidum
#oilcontrol
#eczema
#acnes
#cleanskin
#deepcleanse
#freshskin
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


0

■ SENDAYUTINGGMY NETWORKS ■

Set penjagaan wajah yg kekal mendapat permintaan ramai utk kulit segar, anti-penuaan, cerah sekata semulajadi dan lebih anjal.
▪️Secara total, 11 set dlm 3 hari▪️
▪️Brightening Series bersifat membersih, menganjal; melembap dan mencerah. Ia juga bersifat antiaging.
▪️3 item BRS ini diformulasi drpd Ekstrak Teh Hijau, Collagen, Ekstrak Bearberry, Witch Hazel, Aloe Vera, Madu, Ekstrak Daun Camelia dan nutrient2 penting utk kulit. ▪️WHITENING,MOISTURE AND FIRMING CLEANSER - Pembersihnya bertekstur krim dan bersifat deep cleanse, membersihkan sehingga kedalam. Membantu mencegah pigmentasi dan mengekalkan hydrolipidic kulit.Kulit terasa lembut, cerah dan lembap. ▪️SUPER HYALURONIC ACID SERUM - HA Serumnya sgt bagus dlm memperbaiki struktur kulit kerana ia meresap jauh kedalam kulit. Kulit menjadi lebih sihat dan bersinar. Membantu merawat jerawat dan jeragat, menyekatakan tona kulit, mengatasi masalah kulit kusan, kering dan kulit mati serta masalah parut jerawat. ▪️ANTI AGING MOISTURISER - Krim rawatan siang dan malam. Pelembapnya sgt kaya dengan vitamin. Lebih focus sbgai krim rawatan, ianya boleh digunakan siang dan malam. Kandungan Hamamelis Virginiana, Glycerin, Collagen serta Dimethicone menjadikan kulit tegang, lembap serta sihat.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
atau WALK IN at @ellemoda.butikkafe Kompleks Karamunsing.

#skinbrightening
#whitening
#antiaging
#firmskin
#skinrenewal
#brighteningseries
#pigmentation
#skinrepairs
#youthful
#sendayutinggimy
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil


0

Berus Flamingo Set ni dari BASF Brush. Ia adalah teknologi dari Jerman yg mampu membuat bulu sintetik seakan bulu haiwan sebenar yg byk digunakan pada berus mekap
.
#sendayutinggi #makeupbrushes #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


0

Dah cari celak raya belum., Ada 2 jenis celak kening @sendayu.tinggi_hq . Mana satu pilihan di hati ? .
.
#sendayutinggi #eyeliner #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


0

Dah simpan stok utk raya belum 🧐..jom beli dengan sis sebelum kehabisan 👌
.
#sendayutinggi #pearlcream
#st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


0

Tekstur krim seakan losyen. Badan terasa berangin selepas di sapu. Blh juga diamalkan pada hari biasa utk tujuan menyegarkan badan, melembutkan kulit selain mencerahkan
.
Amme Body Tone
RM35 (ahli RM31.50)
.
#sendayutinggi #herbalbodymasklotion #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


0

Acne Whitening Cream ni hanya di sapukan waktu malam shj.
.
#sendayutinggi #acnewhiteningcream #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


0

Kayu Cendana merupakan antara bahan utama dalam produk herba @sendayu.tinggi_hq iaitu #seduarrow.
.
Sedu Arrow merupakan supplement herba untuk wanita yg mana ia bagus untuk kesihatan dalaman dan juga utk paras hormon yg stabil sekaligus menaikkan seri dan kecantikan dalaman wanita.
.
Dari segi kesuburan, ia akan mengaktifkan hormon estrogen wanita yg boleh meningkatkan kesuburan, melambatkan menopause serta bersifat anti-ageing. Ia juga mengatasi gangguan endometreosis.
.
📍Sedu Arrow - RM 34 ( RM 30.60 - Harga Ahli )
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#herbs
#womensmatter
#endometreosis
#antiaging
#hormones
#estrogen
#stokisssabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


5

#Repost @yatie_sendayutinggi
• • •Mekap MINIMAL ni sesuai utk yg kuat berpeluh, nak redah 20 biji rumah dlm masa sehari & selain tu sesuai utk drama air mata di pagi syawal
.
Full video di profile bio ya. Produk dlm tutorial ialah :
.
1. Brightening Series Super HA Serum RM47.00 ( ahli RM42.30 )
2. Shimmer Cream RM32.00 ( ahli RM28.80 )
3. Argan Oil Makeup Primer RM38.00 (ahli RM34.20)
4. Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM37.00 ( ahli RM33.30 )
5. Collagen Facial Spray RM31.00 (ahli RM27.90 )
6. Angled Stippling Brush RM 43.00 (ahli RM 40.85)
7. Full Cover Concealer RM36.00 ( ahli RM 32.40 )
8. Perfect Finish Compact Powder SPF50 PA++ RM39.50 ( Ahli RM35.50)
9. Angled Eyebrow Pencil RM34.00 ( Ahli RM30.60)
10. Eyes On Me Palette RM62.00 (ahli RM55.80)
11. Matte Waterproof Pencil RM32.00 ( ahli RM28.80 )
12. Doll Ultimate Precision EyeLiner RM34.00 (Ahli RM30.60)
13. Smooth Focus Setting Powder RM39.00 ( Ahli RM35.10 )
14. Blusher & Highlight Palette RM50.00 (ahli RM45.00)
15. Superglow Gorgeous Skin Highlight RM42.00 ( ahli RM37.80)
16. Nude Edition Lipgloss RM35.00 ( ahli RM31.50)
17. Doll Eyelashes Mascara RM34.00 ( ahli RM30.60 )
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#mekap
#makeup
#tutorial
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


0

.
Satu lagi produk @sendayu.tinggi_hq yg sentiasa habis stok.
.
▪️Dtox merupakan produk yg digunakan utk proses detoksifikasi utk menyingkirkan toksin. Antara tanda2 toksin berlebihan dlm badan ialah; masalah kulit kusam, jerawat, badan rasa lesu, lemah, kerap sakit kepala, masalah penghadaman, kemurungan, sering sakit tulang blkg, masalah kuku dan rambut dan mcm2 lagi
.
▪️#dtox by Sendayu Tinggi ini mengandungi 4 bahan utama seperti oat, Alfalfa, Akar Likoris serra Aloe Vera yg sgt berkesan dlm menyingkirkan toksin, membersih serta memelihara usus serta bertindak balas dengan sistem penghadaman. .
▪️kesan awal pada individu adalah bergantung kepada kepekatan toksin dlm badan
. ▪️Dtox by Sendayu Tinggi ini tidak sama dengan produk detoks lain kerana ianya selamat jika diambil setiap hari. ▪️bagi mereka yg mengambil supplement kesihatan mahupun kecantikan, cuba amalkan dtox selama 3 hari dahulu, kemudian continue pengambilan supplement sedia ada. Kesan penyerapan lebih cepat berbanding sebelum dtox.
.
☆dtox juga antara produk yg membantu dalam proses pelansingan badan☆
.
Jangan lupa sertai kami pada Meet And Greet bersama Sendayu Tinggi 31 Mac 2018 di Kota Kinabalu. Yuran RM70 sahaja.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
ATAU
Walk-In at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing.

#detoxification
#cleancolon
#healthycolon
#clearskin
#digestion
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil


0

■YANG MANA SATU UNTUKMU?■
.
📍COLLAGEN FACIAL spray untuk kulit kering, normal dan kombinasi. Kaya dengan collagen yg membantu memelihara keanjalan serta kelembapan kulit.
📍XNE FACIAL SPRAY untuk kulit berminyak dan bermasalah. Membantu mengawal sebum, merawat pori dan jerawat dan menyejukkan kulit.
.
✅sembur terus pd wajah, atau pada tapak tangan dan tepuk lembut pada wajah atau pada berus/span mekap untuk mekap yg tahan lama dan sempurna.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#facialspray
#facialspray
#makeupsetting
#dryskin
#oilyskin
#skintreatment
#stokisdstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei


1

■ BUKAN PELEMBAP BIASA 👍
.
Anti Ageing Moisturiser dr Brightening Series ini bertekstur lembut dan sgt mudah meresap ke dalam kulit.
.
Antara kandungannya ialah ekstrak teh hijau, ekstrak beri, collagen dan vitamin yg baik utk kulit.
.
#antiageingmoisturiser ini bukan saja melembap malah bertindak merawat kulit anda, sebab itu ia boleh digunakan pada waktu malam.
.
Ianya;
■ menghidrat dan menyekatakan tona kulit secara menyeluruh
■ mencerahkan secara semulajadi
■ meningkat keanjalan dan ketegangan kulit.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
ATAU
Walk In at @ellemoda.butikkafe, Kompleks Karamunsing

#antiageingmoisturiser
#antiageing
#moisturiser
#daycream
#nightcream
#skintreatment
#firmskin
#skinrepair
#hydration
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil


0

Pencuci wajah dgn formula cream cleanser. Ia melembap dan menyingkirkan kotoran dlm masa merawat wajah
.
#sendayutinggi #brighteningcleanser #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


0

Berapa hari lagi nak raya ni rasanya semua dah ada baju raya kan. Mekap raya kali ni MINIMAL je uolsss 😁.
.
Yg xcukup lg list makeup raya tu, jom ws sis topup kasi cukup sebelum sis pun start bercuti 😘
.
#sendayutinggi #makeupraya #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


0

Produk @sendayu.tinggi_hq ni unpredictable "demand" nya.
.
Season biasa, permintaannya lancar mcm air.. Waktu peak season seperti perayaan Hari Raya yang bakal tiba ni, lagilah.. Mcm Niagara Fall.
.
Stok2 ini kami bawa ke Stokis Sendayu Tinggi @sendayutinggimy @ady.ramon dan akan available bermula esok.
.
Stok dari semua rangkaian
✔️Skincare
✔️Health and Supplement
✔️MakeUp
.
Sebelum surut stok2 ini di Stokis, dapatkan produk2 anda bermula esok ya.
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei
#bestseller


0

■GANODERMA - RAJA SEGALA PENAWAR■
.
Lucimax juga berupaya menyingkirkan toksin dlm badan. Bahan utama iaitu Lingzhi adalah herba yg digunakan sejak beribu tahun dahulu utk tujuan “longevity” bagi raja-raja. Selain bagus utk peredaran darah ia juga menguatkan daya tubuh badan secara natural. Lucimax RM37.00 (ahli RM33..30)
.
Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation.
.
#ganodermalucidum
#ganoderma
#lingzhi
#cendawanemas
#supplement
#1001khasiat
#healthsupplement
#stokisstsabah
#stokissendayutinggi
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisepang
#sendayutinggibrunei .
#sendayutinggi #lucimax #lingzhi


0

Pelindung matahari, mencerahkan wajah, merawat & mencantikkan kulit dgn 1 produk. Ia ringan pada wajah & berwarna seakan warna kulit. Sapukn tipis sebelum bersolek. UV Defense Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 sesuai utk kulit normal, kering, jeragat dan sensitif
.
#sendayutinggi #uvcream #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


1

■STARTER - UNTUK HARI YANG PENUH BERTENAGA DAN LEBIH PRODUKTIF■

Bagi kaum lelaki boleh amalkan #rockarrow dan #lucimax utk kesihatan menyeluruh dan sistem badan yg baik manakala Rock Arrow mmberikan anda tenaga berpanjangan, elak rasa letih dan mengantuk. Rock Arrow juga membaikpulih kesihatan dalaman serta kesuburan lelaki.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#rockarrow
#lucimax
#totalhealth
#mensmatter
#menslife
#metabolisme
#tongkatali
#eurycoma
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


0

■IA BUKAN SEKADAR MINUMAN SERAT■ Selalunya kita minum cereal ni masa bereakfast.. tapi bilakah waktu lain yg anda boleh consume Slimmax?
▪️bila tak sempat nak lunch,dinner.. berbentuk sachet dan sgt mudah disediakan
▪️tengah malam.. ada sesetengah org yg perlu "memadatkan" perut, baru dpt tidur lena. Jika makan yg heavy, hasilnya oasti berat badan bertambah. Cuba minum slimmax pd waktu begini kerana ia mmberikan kesan kenyang dan ianya sgt renxah kalori.
▪️kandungan bijirin Bera Glucan yg sgt bagus utk kesihatan jantung.
▪️hi-fibre yg bagus utk pelawasan
▪️perisa Vanila yg sgt light ▪️tidak menggunakan gula

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#oats
#cereals
#corns
#fibredrinks
#fibre
#healthycolon
#betaglucan
#omega
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil


0

ANGLED EYEBROW PENCIL 👁️ Wajib ada raya nnt, waktu bermakeup memjadi lebih cepat & mudah 😘
.
⭐️ Produk kemasan kening 2 dalam 1 yang hadir dengan 3 warna neutral sesuai dengan semua warna kulit
⭐️ Bentuk pensel yang seperti segitiga mampu membantu untuk mendapatkan lukisan kening yang lebih natural dan tidak kelihatan terlalu tebal
⭐️ Bulu berus yang halus pula amat bersesuaian untuk merapikan bulu kening agar kemasan kening kelihatan sempurna.
⭐️ Tekstur pensel yang lembut diformulasikan agar kemasan kening tahan lebih lama, kalis air dan kalis comot.
.
ANGLED EYEBROW PENCIL RM32
.
#sendayutinggi #angledeyebrowpencil #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


0

Selalu kalau kita tgk produk yg claim “matte” basically kita tau dah jenis tak berminyak. Tapi kalau “demi matte” tu apa pulak ? .
.
Demi Matte = Not too shiny, not too oily. Sgt sesuai dgn weather kita. Prefer Cover Up Foundation ni kalau nak berjalan sebab lbh rasa lightweight, tak cakey dan coverage yg ada tak perlu nak add on concealer. Buildable, medium to full coverage depends pada cara kita blend dan ada SPF25 PA++. Yg suka nak mix dgn Pearl Cream, apply sebelum atau selepas tu pun blh. Jika skin tersangat oily, memadai sapu tipis shj Pearl Cream tu ya
.
#sendayutinggi #coverupfoundation #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
please📱WHATSAPP : 019-6695082
.
▶️FB page : st_online_sepang
➡️IG page : st_online_sepang
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Kantin)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕘9am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday .


0