#serum

Instagram photos and videos

#serum#เซร#skincare#Serum#collagenph#makeup#VitCBioFaceSerum#serumwajah#ส#cantik#cosmetics#skincareroutine#ร#beauty#sunblock#collagen#cream#VitC#toner#whitening#skincarephilippines#skincareph#collagenfoamcleansing#raandgowooriph#charcoal#sayajual#jerawat#charcoalcleanser#awetmuda#greenteaph

Hashtags #serum for Instagram

📌ขั้นตอนสำคัญของผิวสวย คือการบำรุงผิวอย่างถูกวิธี
เซรั่มที่ใครๆก็เลือกใช้ เซรั่มบำรุงผิววิตามินซี 🍊🍊
————————————————————
#VitCBioFaceSerum #Serum


0

Green Tea Seed Serum 80ml

RP RM103.50
Our Price RM86

Known as innisfree’s No. 1 serum, this 3rd generation serum now has an improved formula with a newly added ingredient, Beauty Green Tea for a clear and dewy looking skin complexion.

#Innisfree #Serum #innisfreemalaysia #innisfreeserum #greenteaseedserum #innisfreeoomori


0

Mary Kay Night Solution❤️

Kenapa penting sgt night solution ni?? 🤔🤔 Apa biji2 dalam tu?? 😳😳 Jawapannya night solution ni ada microbeads yg diperkaya dengan vitamin. Nampak tak biji2 microbeads yg warna pink, purple,biru dan putih tu, tula vitamin A, C, dan E.
Apa fungsinya ?? 🤔

Ok take note. 📝 ✅ Agen anti penuaan untuk melicinkan dan menegangkan kulit. ✅ Merangsang kolagen dan memperbaharui kulit baru dengan sempurna dan lebih cepat. ✅ Membantu melembapkan kulit muka.
Kenapa kena pakai ni skrg??🤔 🌹Sebabnya bila makin berumur kulit akan cpt kering, kulit cpt kusam dan akan cpt kedut. Jadi jagalah dari sekarang.
Night Solution
RM156
(Tahan 5-6 bulan)

#serum #marykay #vitaminkulit


0

ANAS SUMMERLOVE EYESHADOW PALETTE ! 🙆🏻 Kenapa kena beli ? 🤔 gais !! Sebabnya Pilihan warna eyeshadow yang sesuai untuk semua wanita asia💃🏻, warna yang menyerikan lagi muka🤗, pilihan warna yang tidak terlalu 'Over' 😎 dan paling best warna sangat pigmented. 😍 senang sangat nak mixes color sebab warna semua warna senang masuk 🎉

#UPM #AnasUPM #ANASISMUPM #Anasism #AnasSriSerdang #sriserdang #AnasSerdang #Serdang #AnasSeriKembangan #SeriKembangan #AnasKajang #kajang #AnasMuar #Muar #AnasJohor #Johor #AnasTangkak #Tangkak #AnasLipCream #LipcreamMurah #Lipcream #AnasEyeshadow #Eyeshadow #AnasSerum #Serum #BeautyBlender #AnasApam #MakeUpMurah #MakeUpMurahMalaysia


0

More Beauty Healthy And Safety With Divine Cosmecuetical 🌾
.
.
Divine Whitening & Anti-Aging Set 🌾
นวัตกรรมบำรุงและฟื้นฟูผิวแบบเร่งด่วน
รักษาสิว ผิวฝ้ากระ [สูตรสำหรับผิวแพ้ง่าย]
.
.
.
#review #divine #cosmeceutical #divinecosmeceutical #natural #whitening #antiaging #radiant #rejuvenation #whiteningset #toner #serum #cream #cleanser #uvprotection #blogger #blog #bloggerstyle #beauty #skin #skincare #sensitiveskin #healthy #รักษาสิว #แก้ฝ้ากระ #ลดริ้วรอย #ผิวขาวใส


0

#sleepingmask #เซรั่ม #สลิปปิ้งมาร์ค 💧" ช่วยลดหน้าโทรมจากการนอนดึก"

ミ ฟื้นฟูให้สภาพผิวแข็งแรง
ミ ช่วยให้ผิวหน้าอิ่มน้ำ
ミ ไม่เกิดรอยเหี่ยวย่น
ミ ทำให้ผิวดูเรียบเนียนอมชมพู

30g. ↝ price : 250. 📍#รับตัวแทนจำหน่าย📍 ❤️#โปรสำหรับลูกค้า "ปลีก" ซื้อไปใช้เอง ซื้อครบ10ขวด รับฟรี 1 ขวดนะค่ะ ‼️ 🚗🌬️ ส่งไปสนีทุกวัน #นัดรับ MRT , 💜รถไฟฟ้าสายสีม่วง , รัชดา36 , ยูเนี่ยนมอล , กระทรวงสาธารณะสุข และ พื้นที่ใกล้เคียง❌ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ แท็กรีวิว #Spellingbyjar #howtoperfect #ไว้รีวิวห้ามขายของโว้ยย #ของดีบอกต่อ #ใช้จริงรีวิวจริง #Spelling #serum #serumVITC #VITC #หน้าากระจ่างใส #sleepingmask #skincare #เซรั่มหน้าใส #คู่ดูโอ้500ส่งฟรี #skinfood #ใช้ดีบอกต่อ #รีวิวเพียบ #สกินแคร์ #ผิวหน้า #ส่งฟรี #นัดรับ # #สิว #รอยสิว #รอยดำ #รอยแดง #ดูแลผิวหน้าวันละ8บาท


0

Lavanessa swiss #serum #ampoule #ampoulekecantikkan #sayanakcantik 🌼Effective after 1 week usage
🌼Use daily day and night
🌼use massage technique on the face for better results
🌼2ml per bottle, box of 12

How to use: Day and night after toner, apply ampoule onto face and neck, gently massage until fully absorbed. Or using facial machine for better result.

RM50/box
Postage RM8 SM or RM11 SS

#lavanessaswiss #ampules #swiss #whitening #facial #eyeampule #vitaminc #hydratingfacial
#sayajual #gelangindia #gelang #accessories #bazaarpaknil #sayajual #visitig #3003s #collegenserum #italycuradellapelle #treatmentforfaceandneck #beautyproducts #koreabeautyproducts #mask #koreanbeautymasks • For serious buyer only


1

Killar, ni vet väl om att jag har en ansiktsbehandling för just er också? 🤗 Först gjorde vi en rengöring sedan tog jag på en fuktbomb till hela ansiktet med ansiktsmassage (som jobbar i 48h). Sen ögonserum + ögonkräm. Avslutade med ögonbrynsfärg 🌸 På bokadirekt hittar du allt detta under kategori ”För män” 😎 Pris: 350:-


1

Serum botoq viral
Rm30 shjaa
.
.
Wasap.my/601129461193
Fast respon ws

#kosmetikmurahmalaysia #kosmetikcantik #serumwajah #serum #serumbotoq #serumwajah #serumviral


0

Set serum no. 1 di Malaysia ini sekarang dijual dengan harga promo...! Harga asal RM120? Jangan risau! Satu box tak sampai RM100 pun.. bahkan tak sampai RM80 pun!! Dan... FREE POSTAGE 📦 pulak tuu.. Kalau beli dua, kami bagi lagi discount!! 💰💰💰
💰💰
💰
RM 130 (2 BOX) + FREE POSTAGE
.
.
.
.
SERUM WOWSKIN mengandungi 2 botol yang sangat comel⬇️
1. Day Serum 🏖️
2. Night serum 🌃 💯 Berkesan untuk semua masalah kulit.. InsyaAllah.. .
✔️Kulit kusam
✔️kulit berjeragat
✔️kulit berjerawat
✔️Kulit Sunburn
✔️kulit berminyak
✔️Lain-lain masalah
.
.
.
Sila jangan segan2 whatsapp ke 0166563862
.
.
#wowskin #wowskinserum #serum #serumterbaik #wowskinmalaysia #wow #wowskinserumvitamin


0

PROMOSI VCARE GLOWSEE FOUNDATION❤️ (5gram & 15gram)
-
Penjimatan sehingga RM14.00!! 😱
-
Foundation pertama dengan ekstrak aloe vera & pati minyak argan.
-
● tekstur lembut dan halus
● padat dan sangat jimat
● anti minyak (100% tidak berminyak)
● tidak berketul atau bercapuk
● menutupi jerawat dan kesan parut
● tidak menghalang pernafasan kulit
● mengandungi ekstrak aloe vera sesuai melembapkan kulit kering
● sesuai untuk kegunaan harian
● minyak argan mampu mencerah dan merawat kulit serta menjadikan kulit lebih lembap dan lembut
● hasilnya akan kelihatan lebih cerah, halus, licin dan berkilat secara semulajadi.
✔️Didatangkan dengan 3 kod mengikut warna kulit wanita Asia : Light, medium, deep.
✔️ Tiada pengelupasan.
-
-
Whatsapp Sis Hanna utk order.
📲0175621902 (link di bio)
-
-
-
-
-
#okayafoundation
#khaleshateam
#serum #skincare #foundation #glowingskin #zulariffin #trending
#VcareFoundation
#VcareSerum #vcarebeauty #mekapraya2018 #maskerkunyit #sobella #masker #kunyit #mirafilzah
#sistholipmatte #vcarearganoil #setmekapmurah #uqashasenrose #makeup #nelydiasenrose #viral #kunyitmuka #neelofa #makeupviral2018 #thebeautyhacks #tutorialmekapraya


0

Nak tak Kulit flawless mcm kak N ni?

serum nouris 5 ni elok untuk rencatkan jerawat uols tau... dah puas guna skin care memacam kan tapi still jerawat jahat yg tak da mata tu tumbuh. bencikannn, pastu tinggalkan parut hitam melekat .. Difomulasikan dgn bahan organik bebas dari bahan terlarang seperti Mercury, hydrokinone dll, jgn risau ya.. selamatt serum ni.

jom layan video cara guna serum nouris 5 ni,

nak ode?

wasap.la/siscida 0132829456
wasap.la/siscida 0132829456
wasap.la/siscida 0132829456

#serum #serumnouris5


0

Nak tak Kulit flawless mcm kak N ni?

serum nouris 5 ni elok untuk rencatkan jerawat uols tau... dah puas guna skin care memacam kan tapi still jerawat jahat yg tak da mata tu tumbuh. bencikannn, pastu tinggalkan parut hitam melekat .. Difomulasikan dgn bahan organik bebas dari bahan terlarang seperti Mercury, hydrokinone dll, jgn risau ya.. selamatt serum ni.

jom layan video cara guna serum nouris 5 ni,

nak ode?

wasap.la/siscida 0132829456
wasap.la/siscida 0132829456
wasap.la/siscida 0132829456

#serum #serumnouris5


0

BOUGASBEAUTYSERUMFEEDBACK
.
JERAWAT KECUT ✔️
PARUT JERAWAT PUDAR ✔️
KULIT MUKA MAKIN LICIN ✔️
.
➡️Dapatkan #BougasBeautySerum dengan harga RM75/pcs sahaja
.
➡️Dapatkan #BougasBeautySerum dengan harga RM138/2pcs sahaja

Jimat sehingga RM12 untuk pembelian 2pcs. Jimat dan untung sangat 💓
.

WhatsApp (+6018 945 7011) segera sementara stok masih ada. Dah macam pisang goreng panas. Alhamdulillah 🔥
.
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyserumjohor #bougasbeautyserumofficial #bougasbeautyjb #serumwajah #serum #flawlessskin #ernibougas #TEAMAANA #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #misicantik


1

Luxury lies in going back to nature. Our Tea Tree Hair Repair is made with ingredients that have been trusted problem solvers for centuries.
Tea Tree Oil helps unclog your pores thus cleaning and nourishing your scalp.
Bhringraj reactivates hair follicles unclogged by tea tree thus enhancing hair growth. It also makes for the most natural hair therapy to prevent hair loss.
Amla, the ‘split ender,’ prevents accumulation of dandruff on your scalp.
The hero behind the silky hair you love, Almond Oil nourishes your hair!
Olive oil, the powerhouse smoothens your hair, making it easier to style.
Each of our ingredients work together to give you the happiest hair days!
Have any more questions? Ask us below!
#BecauseNatureHeals
#LoveNaturalVibes #NaturalVibes #HairSerum #TeaTree #Hair #Ayurveda #Serum #HairSerum #AyurvedicSerum #AllNatural #NaturalIngredients #Nature #LoveNature #Natural #TeaTree


0

OPEN PO

HYALURONIC Acid MOSITURIZING SERUM

Keterangan product:
Mengandung serum asam hyaluronic dan formula untuk memperbaiki kulit. Tekstur serum nya lembap, halus dan mudah diserap oleh kulit. Kandungan pelembab dalam serum ini berfungsi untuk menghalus kan kulit yang kasar dan membantu agar terbebas dari  kulit kering,mengatasi keriput dan penuaan. Dengan kandungan yang lembab dan menenangkan kulit dalam serum ini,  anda akan memperoleh kulit yang halus dan kulit yang kenyal juga bersinar glowing.

Cara pakai:
Setelah membersihkan kulit anda,  teteskan 1-2 tetes serum ke telapak tangan lalu oleskan ke kulit muka dan pijat perlahan seluruh bagian muka hingga serum menyerap dengan baik. Di gunakan pd mlm hr sblm tdr.

Jenis kulit:
Baik digunakan untuk semua jenis kulit.
Peringatan:
Berhenti gunakan serum jika terdapat efek yang kurang nyaman pada kulit anda setelah pemakaian.
Penyimpanan:
Simpan serum di tempat yang sejuk dan kering lalu jauhkan dari sinar matahari.

MINAT LSNG CHAT WA 082154181331

#serum #hyaluronic #acid #hyaluronicacid #kosmetik #wajah #kulit #serumwajah #serumkulit #kulit #whitening #pemutih #pelembab #glowing #meyYanQiong #collagen #antikeriput #antipenuaan #keriput #penuaan #pencerah


0

Tiap bulan langganan mules, kram, lemes, lesu gara2 haid? Coba deh rutin minum air sulingan bioglass, dan waktu kamu mulai berasa agak kram2 dikit, tempelin bioglass di perut bagian bawah mu. 
Obat penghilang sakit (apalagi obat bebas) punya efek yang negatif untuk ginjalmu, sementara bioglass sama sekali tanpa kimia. 
Cari yang aman2 aja yuuuk untuk tubuh kita, karena kalo sampe organ yg didalem kita itu rusak, di pasar pagi gak jual gantinya lohhh.. Bioglass investasi sehat sekeluarga. Punya 1, pakai 15-20th, yg ikut nikmati manfaatnya seisi rumah.

Wa / Line
08192077085

#bioglass #biomini #glucola #glucolagold #glucolastevia #glucolagel #glucolaserum #serum #soshin #greentea #magicstick #lsm #lsw #biopendant #pendantaura #health #mci #mgi #mgiturbo #diet #awetmuda #cantik #sehat #hidupsehat


0

ขั้นตอนสำคัญของผิวสวย คือการบำรุงผิวอย่างถูกวิธี
เซรั่มที่ใครๆก็เลือกใช้ เซรั่มบำรุงผิววิตามินซี ————————————————————
#VitCBioFaceSerum #Serum #VitaminC #VitC #Skincare #Thailand #เซรั่มวิตามินซี


0

Masih ingat dengan Ci Ling?? Pasien Kanker Nasofaring stadium 3B yang sempat dirawat selama 6 bulan di Rumah Sakit dan menghabiskan dana 600juta rupiah??? Subhanallah.. Kesehatan itu memang anugerah termahal yaa sahabat Setelah beliau ikhtiar dibantu pakai Bioglass, kondisi beliau saat ini : ❣️ Makin fit ❣️ Rambut udah tumbuh ❣️ Udah bisa kumpul bareng teman & keluarga ❣️ Merasakan semangat hidup baru ❣️ Lebih fresh dan bahagia 
Bahagianyaa masyaallaaah 😍 Sahabat.. Jagalah kesehatanmu sebelum datangnya sakit, berharganya kesehatan akan dirasakan ketika sudah sakit Jangan tunggu sampai tubuhmu protes, mulai lah dengan menggunakan bioglass justru ketika sehat sehatnya.. Jika uang berharga, apalagi kesehatan bukan? 
Salam sehat.. Semoga Bermanfaat 😇😇😘 Wa / Line
08192077085

#bioglass #biomini #glucola #glucolagold #glucolastevia #glucolagel #glucolaserum #serum #soshin #greentea #magicstick #lsm #lsw #biopendant #pendantaura #health #mci #mgi #mgiturbo #diet #awetmuda #cantik #sehat #hidupsehat


0

Minuman collagen terbaik se-asia . @koreancollagen
Kandungan lengkap dgn kualitas premium KOREA :
* Memutihkan / mencerahkan
* Kecantikan dalam kulit
* Mengencangkan kulit
* Mengurangi masalah kulit
* Lengkap vitamin C dan E
* Awet muda
* No flek no jerawat
* NO FAT !! ( 0% fat )
RASA : * rasa vanila * Boleh di mnum panas , dingin , dan es
* Campur di minuman sehari2 juga boleh ( misalnya air putih , susu , kopi , teh , milo )
* Di jamin ENAK !! Ga enak refund saja !

MENGAPA KITA PERLU COLLAGEN ? * yes , sekarang kulit kakak2 masih bagus2 tapi seiring waktu berjalan collagen tubuh kita pasti makin berkurang yang dpt menyebabkan kusam ! Keriput ! Flek ! Dan tdk elastis nya kulit ( kendor ) .
* Walaupun sista2 rajin pake cream2 itu hanya bagian luar lho , collagen drink ini lah yg membantu luar dalam .
* DIJAMIN !! Semua artis di luar yg awet muda padahal uda ber-umur itu udah pasti rajin minum collagen .
* Cocok utk semua UMUR !! Tanpa pantangan lho 😍 .
* Di jamin ya ga ada efek samping semua bahan teruji higinis dan 100% aman .

ThanksGod bless 😇

With love
ED BEAUTY CENTRE


1

@Regrann from @pinksecret85 - 핑크시크릿 대표 박현선님❤️

쇼핑몰 운영 및 발레강사로도 활동하고 계시는 박현선 대표와의 만남으로 더욱 빛나는 6월입니다 ✨✨ 박현선 대표도 애용하는 요 #바이오디엔에이세럼#수분공급 #광채피부 에 효과적인 올인원 세럼이에요🙆

#캐럿티카 #karatica #핑크시크릿 #화장품스타그램 #뷰티 #뷰티스타그램 #세럼 #꿀피부 #cosmetics #beauty #serum #essence #karat #shopping


1

Innisfree green tea seed serum LTD

ขนาด 160 ml. ราคา 880 บาท
รับประกัน ของแท้ 100%
No Box เลือกลายไม่ได้นะคะ

#Innisfree #serum


0

Minuman collagen terbaik se-asia . @koreancollagen
Kandungan lengkap dgn kualitas premium KOREA :
* Memutihkan / mencerahkan
* Kecantikan dalam kulit
* Mengencangkan kulit
* Mengurangi masalah kulit
* Lengkap vitamin C dan E
* Awet muda
* No flek no jerawat
* NO FAT !! ( 0% fat )
RASA : * rasa vanila * Boleh di mnum panas , dingin , dan es
* Campur di minuman sehari2 juga boleh ( misalnya air putih , susu , kopi , teh , milo )
* Di jamin ENAK !! Ga enak refund saja !

MENGAPA KITA PERLU COLLAGEN ? * yes , sekarang kulit kakak2 masih bagus2 tapi seiring waktu berjalan collagen tubuh kita pasti makin berkurang yang dpt menyebabkan kusam ! Keriput ! Flek ! Dan tdk elastis nya kulit ( kendor ) .
* Walaupun sista2 rajin pake cream2 itu hanya bagian luar lho , collagen drink ini lah yg membantu luar dalam .
* DIJAMIN !! Semua artis di luar yg awet muda padahal uda ber-umur itu udah pasti rajin minum collagen .
* Cocok utk semua UMUR !! Tanpa pantangan lho 😍 .
* Di jamin ya ga ada efek samping semua bahan teruji higinis dan 100% aman .

ThanksGod bless 😇

With love
ED BEAUTY CENTRE


1

🍊Vit C Bio Face Serum🍊
1 ขวด 380.-/2 ขวด 760.+ส่งฟรีems ———————————————————
🔺เซรั่มวิตามินซี บำรุงผิวหน้าให้แลดูขาวกระจ่างใส ลดเลือนริ้วรอย ผิวเนียนใส เหมาะสำหรับทุกสภาพผิวหน้า วัยใหนก็ใช้ได้ หมดปัญหาผิวคล้ำ หน้ามัน เป็นสิว ฝ้า กระ จุดด่างดำ รอยแดงที่เกิดจากสิว ใช้บำรุงก่อนแต่งหน้าได้ดี เนื้อเซรั่มใสเกลี่ยง่าย ซึมง่าย🔺 ❌❌ไม่มีสารที่เป็นอันตรายต่อผิว ปราศจากน้ำหอม แอลกอฮอล์ พาราเบน ไม่เจือสี แต่งกลิ่นใดๆ❌❌
📋เลขที่จดแจ้ง 10-1-6010018148
📱Line: @ihw6359e (มี@) #VitCBioFaceSerum #Serum #VitC #VC


0

Skinfood Premium Tomato Whitening Toner (Whitening) .
📌ราคา420฿ ขนาด 180ml

โทเนอร์สารสกัดจากมะเขือเทศคุณภาพดีเกรดพรีเมี่ยมที่ปลูกจากฟาร์มออร์แกนิค ได้รับการรับรองความปลอดภัยจาก National Agricultural Products Quality Management Service (NAQS) ด้วยคุณค่าจากวิตามินซี ช่วยปรับผิวให้ขาวกระจ่างใสขึ้นอย่างเป็นธรรมชาติ อ่อนโยนกับผิวแพ้ง่าย มีส่วนผสมของ Tomato Extract 10% .
#โทนเนอร#cosmetics #makeup #puff #พัฟซิลิโคน #พัฟคุชชั่น #บำรุงผิว #ครีม #skinfood #skincare #serum #toner #essence #tomatoextract #premiumtomato #whitening #cream
====================
💕สั่งสินค้า 🛍️ 📥
1.addline : กดลิ้งบนไบโอเลยจ้า👆🏻👆🏻
2.line id : mgd4022v


0

Innisfree green tea seed serum

ขนาด 80 ml. ราคา 560 บาท
( 6 ชิ้นขึ้นไป ราคา 500 บาท )

รุ่นฝาสีเขียว
รับประกัน ของแท้ 100%
#Innisfree #serum


0

ดี หรือ ไม่‼️⁉️ ต้องลองใช้เอง

#VitCBioFaceSerum #VitaminC #VitC #Serum
💦🍅🍒🍑🍈🍋🍊🍎🍅🍇🍏💦 ✅ช่วยกระตุ้นคอลลาเจนให้กับผิว ✅ช่วยลดสิว สิวอักเสบ ✅สิวอุดตัน สิวหัวดำ สิวเสี้ยน ✅หลุมสิว
✅รอยดำจากสิว
✅ผิวเเข็งเเรง
✅รูขุมขนกระชับ ✅เครื่องสำอางติดทน
✅หน้ากระจ่างใส 🔥เริ่มต้นหน้าใส จ่ายเพียง 380-.
#โปรโมชั่นพิเศษ‼️ สั่งซื้อเซรั่มวิตซี2ชิ้น เพียง 760-. ส่งฟรีEms
อยากหน้าใส ให้รีบทักเลยจ้า😘
📌🆔 :wanry_jaiboon


0

เป็นแม่ค้าวิตซี ออกงานทั้งทีหน้าก็ต้องเป๊ะนิดนึง ☺️
แม่มาคอนเฟิร์มว่าลงวิตซีก่อนลงเมคอัพ เครื่องสำอางค์คิดทนเว่อร์วังอลังการมากจริงๆ 👌🏻👏🏻
รูปนี้ถ่ายหลังแต่งหน้ามาแล้ว 10 ชม.ไม่ได้เติมแป้งใดๆ กล้องหน้าไอโฟนโนแอพนะคะ

#VitCBioFaceSerum 🍊#โปรโมทร้าน
#โปรโมท #โปรโมทฟร#วิตซีทำทั้งทีต้องดีกว่า #ชี้เป้าโปรถูก #อิมพีเรียลสำโรง #howtoperfectskins #howtoperfect #beauty #makeup #Serum


0

#copas

Si meimei yg aktif sekali. 
Mamany pun kebingungan merahan yg dipunggungny itu kena apa. Yg aq tau pas gantikan baju meimei,punggungnya dah merah plus timbul gt. Mgkn kena sudut meja or benda tajam, krn masi ada lapisan baju jd gak ada luka.sambil aq gantikan baju, skalian aq tempelin biomini ke punggung yg merah itu smp bsk paginya baru kubuka plesternya... Paginya kubuka plesterny dan hasilnya bs liad sndr ya perbedaanya.

Biomini emank sll memberi kabar yg menyenangkan hati.tdk bikin panik para mommy. 
More info n order
Wa / Line
08192077085

#bioglass #biomini #glucola #glucolagold #glucolastevia #glucolagel #glucolaserum #serum #soshin #greentea #magicstick #lsm #lsw #biopendant #pendantaura #health #mci #mgi #mgiturbo #diet #awetmuda #cantik #sehat #hidupsehat


0

Penangan Promo Alhamdulillah ramai yang dh start tanyaa soo korg yg belum try cepat2 ws/dm. Seronok tgok cust kita kulit dh sihat. Tak flawless xper janji no pimples no blemishes 😘
-
-
Ada dua jenis promo satu Rm200 & Rm220.
-
-
Nak raya haji dh kaaann next month 😍😍 why not grab yours nowww ✨

#hanaskincare#serum#2018#cantik


0

ใช้วิตซีเพียงวันละ 1-2หยด เช้าเย็น บำรุงผิวหน้า ให้ผิวแลดูออร่า กระจ่างใสน่าสัมผัส รอยสิว รอยฝ้ากระ จุดด่างดำลดลง อ่อนโยน ปลอดภัย ผิวแพ้ง้ายใช้ได้ #เซรั่มอาหารผิวยอดขายอันดับ1
==================
📌สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนแอดไลน์📌 @foa6657c (มี@ข้างหน้า) หรือจิ้มลิ้งทักไลน์ หรือทักแชทigได้เลยค่ะ‼️
#พร้อมส่ง #ส่งไว #เซรั่มวิตซี #เซรั่มวิตามินซี #เซรั่มน้องฉัตร #เซรั่ม #vitcserum #vitcbiofaceserum #vitc #serum #vitaminc #skincare #makeup


1

Night Moisturiser
💠💠💠💠💠
Dengan Stem Cells & Collagen
.
Pelembap malam diperkaya dengan 'Stem Cells & Collagen' dapat membantu kulit sentiasa muda remaja, 'Stem Cells' yang diekstrak dari tumbuhan yang merupakan ejen anti penuaan yang amat efektif untuk merangsang sel-sel baru & membantu
menghilangkan tompok hitam, jeragat & cela. Malah kelihatan anjal & tegang.
.
.
✔️ Lulus KKM
✔️ Menjalani ujian makmal di SIRIM QAS INTERNATIONAL
✔️ Persijilan HALAL JAKIM
✔️ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
✔️ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
✔️ 100% bahan semulajadi
✔️ Produk bumiputera
.
.
Harga-harga Promosi:-
.
Set Bluebell -CB,DDM,NM,SB- (RM122)
Pack Bluebell -CB,DDM,NM- (RM93)
Natural Brightening -NM,SB- (RM70)
Kit Bluebell -SB,NM- (RM57)
.
(Termasuk Postage [Semenanjung] Untuk Package, Sabah Dan Sarawak Tambah RM5)
.
Cleanser Bluebell -CB- (RM17)
Daily Defense Moisturiser -DDM- (RM35)
Night Moisturiser -NM- (RM39)
Serum Bluebell -SB- (RM35)
.
(Tidak Termasuk Postage Untuk Loose Item)
.
Semenanjung: RM8
Sabah/Sarawak: RM13
.
.
Whatsapp segera:- (http://www.wasap.my/60135241066)
0135241066
0135241066
0135241066
(Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊)
.
.
#bluebellskincare #serum #cleanser #dailydefencemoisturiser #nightmoisturiser #jerawat #parut #kulitkusam #kulitberminyak #putih #cantik #kacak #gebu #halal #bazaarpaknil #reenrahim #sitinordiana #ashrafmuslim #miaahmad #mesramuslim #halalproduct #instafamous #SuriRam #malaysia #singapore #indonesia #brunei #tvalhijrah #bfrenz


0

Penangan Promo Alhamdulillah ramai yang dh start tanyaa soo korg yg belum try cepat2 ws/dm
-
-
Ada dua jenis promo satu Rm200 & Rm220.
-
-
Nak raya haji dh kaaann next month 😍😍 why not grab yours nowww ✨

#hanaskincare#serum#2018#cantik#bestserum#nofragrance


0

Primeskin Whitening & Moisturizing Body Scrub
.
175g
.
Extra soya with olive oil + walnut scrub
.
Review from owner yahh... Wanginya lembut bgt.. wangi soya milk.. pakai ini seblm mandi d area tangan dan kaki.. gosok2 merata.. diamkan 5-10mnt. lalu mandi.. Hasil? kulit jadi JAU JAU JAUUUU LBH HALUSSSSSSS.. dan KULIT MAKIN CERAHHHHHH kotoran2 d kulit yg bikin kulit dekil rontok smuaaa!!
.
Price: 135rb ajahh!! (free ongkir utk jakarta & bandung)
.
Info Produk & Order :
👇👇
Sakina bunda keyla ☎️ Wa : 081337650822 **NB: Menerima Pendaftaran Reseller & Member Baru potensi income 25rb-200rb/hari

#lotion #handbodylotion #bodylotion #soya #antiuv #skincare #fairpinkmurah #sunblock #primeskin #primeskinbodylotion #primeskinbodylotionhwi #pshbl #pshblhwi #hitamputih #tumitpecah #heels #heelsmurah #handbody #fairpink #pemutihkulit #sunblock #pencerahkulit #pemutihkulitampuh #agenlotion #obatkulitkering #pelembabkulit #serum #pemutihampuh #HWICIHUYL


0

🍊Vit C Bio Face Serum🍊
1 ขวด 380.-/2 ขวด 760.+ส่งฟรีems ———————————————————
🔺เซรั่มวิตามินซี บำรุงผิวหน้าให้แลดูขาวกระจ่างใส ลดเลือนริ้วรอย ผิวเนียนใส เหมาะสำหรับทุกสภาพผิวหน้า วัยใหนก็ใช้ได้ หมดปัญหาผิวคล้ำ หน้ามัน เป็นสิว ฝ้า กระ จุดด่างดำ รอยแดงที่เกิดจากสิว ใช้บำรุงก่อนแต่งหน้าได้ดี เนื้อเซรั่มใสเกลี่ยง่าย ซึมง่าย🔺 ❌❌ไม่มีสารที่เป็นอันตรายต่อผิว ปราศจากน้ำหอม แอลกอฮอล์ พาราเบน ไม่เจือสี แต่งกลิ่นใดๆ❌❌
📋เลขที่จดแจ้ง 10-1-6010018148
📱Line: @ihw6359e (มี@) #VitCBioFaceSerum #Serum #VitC #VC


0

Primeskin Whitening & Moisturizing Body Scrub
.
175g
.
Extra soya with olive oil + walnut scrub
.
Review from owner yahh... Wanginya lembut bgt.. wangi soya milk.. pakai ini seblm mandi d area tangan dan kaki.. gosok2 merata.. diamkan 5-10mnt. lalu mandi.. Hasil? kulit jadi JAU JAU JAUUUU LBH HALUSSSSSSS.. dan KULIT MAKIN CERAHHHHHH kotoran2 d kulit yg bikin kulit dekil rontok smuaaa!!
.
Price: 135rb ajahh!! (free ongkir utk jakarta & bandung)
.
Info Produk & Order :
👇👇
Sakina bunda keyla ☎️ Wa : 081337650822 **NB: Menerima Pendaftaran Reseller & Member Baru potensi income 25rb-200rb/hari

#lotion #handbodylotion #bodylotion #soya #antiuv #skincare #fairpinkmurah #sunblock #primeskin #primeskinbodylotion #primeskinbodylotionhwi #pshbl #pshblhwi #hitamputih #tumitpecah #heels #heelsmurah #handbody #fairpink #pemutihkulit #sunblock #pencerahkulit #pemutihkulitampuh #agenlotion #obatkulitkering #pelembabkulit #serum #pemutihampuh #HWICIHUYL


0

.
PROMO😍😍 only Rp350.000
.
TRU FACE REVEALING GEL 30 ml 
Mengecilkan pori-pori & mencerahkan wajah

Teknologi yang dipatenkan untuk mengatasi tanda-tanda penuaan, mengandung polyhydroxy Acids ( PHA), Lactobionic Acid dan Glucanolactone berperan sebagai bahan kandungan yang aman untuk menstimulasi pergantian sel kulit dan memperbaiki tekstur, mengecilkan pori-pori dan mencerahkan kulit.

PHA secara klinis terbukti dapat meningkatkan pergantian sel kulit seperti halnya AHA ( Alpha Hydroxy Acid ). Sangat lembut, tidak menyebabkan iritasi serta memulihkan kecerahan kulit.

Terdepan dalam Ilmu Pengetahuan & Tekhnologi
Generasi terbaru dalam mengatasi tanda-tanda penuaan. Menambahkan yang baik dan menghilangkan yang buruk.

Studi klinis menunjukkan penggunaan sehari-hari PHA memberikan manfaat sebagai
berikut :
Peningkatan 45% pada kehalusan kulit,
Peningkatan 30% pada kekencangan kulit,
Peningkatan 30% pada warna kulit,
Peningkatan 15% pada ukuran pori -pori.
.
.
#trufaceidealeyes #trufacerevealinggel#trufacelinecorrector #produknuskin#produknuskinpromo #trufaceessence#trufaceessenceultra 
#trufaceessenseultra #trufacemurah #serumwajah#serum #trufacelinecorrector #produknuskin#produknuskinpromo #trufaceessence 
#trufaceessenseultra #trufacemurah #serumwajah#serum #trufaceantiaging #perawatanantiaging#antipenuaan #serumantiaging #serumtrufaceori#serumtrufacemurah #agelocpearl#perawatanpernikahan #cantiksehat #cantikalami#nuskinjkt #nuskin #nuskinmurah #nuskinbogor

2 HARI YANG LALU


0

เซตนี้ขายดีมาก บำรุงและปกป้องในเวลาเดียวกัน พร้อมสู้กับแสงแดดได้ทุกสถานการณ์ 😘❤️ ชุดนี้ฟินๆ กันแดดที่ฮอตที่สุด บอกเลย ใครก็หลงรัก

จากราคาปกติ 1290+490=1780 บาท 👉พิเศษเพียง 1,390 บาทเท่านั้น👈
คลิ้ก👉 Line: @dr.jillserum9 มี@ด้วยคะ
.
.
#drjillg5essence #ดรจิลล์ #แพทบอกต่อ #vivskin #sammyprincess #margie_rasri #drjillthailand #aurame #DrJiLL #serum #eveandboy #สิว #สบู่ออร่ามี #กันแดดน้ำแร่ #กันแดดออร่ามี #pantip #pantipmarket #shopping #siambrandname #makeup #skincare #snailwhite #elecream #cosmetic #รีวิวเพียบ #online


0

[ Antara Kebaikan Serum Muka ].
.
🍀Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal.
🍀Melembabkan kulit muka.
🍀Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher.
🍀Mencegah penuaan semulajadi.
🍀Menutrisikan kulit.
🍀Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah.
🍀Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam.
🍀Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka
.
Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab dan dapat menyamarkan tanda-tanda penuaan
.
Kalau ada masalah kulit, kenapa tak cuba serum ni??.
.
Klik link whatsapp dibio utk info lanjut ye ❤️
.
@nhmbeauty_
@nhmbeauty_
@nhmbeauty_
.
Whatsapp 011-18673756
Whatsapp 011-18673756
Whatsapp 011-18673756
.
#serum #serummuka #serummalaysia #jerawat #jerawatpasir #parutjerawat #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkombinasi #merawatkulit #kulitkusam #kulitterbakar #subburn #jeragat #kulithalus #kulittegang #bintikhitamputih #liangporitersumbat #pigmentasi #uum #poliarau #uitmarau #uitm #unimap #um #ump #uthm #utm #upm


0

Hye sayang2 😉!
.
Pernah dengar #BlackPearls. Black Pearls ni bagi org2 zaman dulu, melambangkan prosperity & kekayaan.
.
Black Pearls berasal dalam & sekitar perairan French Polynesia & digelar TAHITIAN BLACK PEARLS. Ni lah bahan utama di dalam #MaryKayLumivieBrighteningSerum 😍. #Serum terbaharu & terbaik dari Mary Kay.
.
Pelik kan KENAPA perlu Black Pearl 🤔?
.
Dia mmpunyai fungsi yg pelbagai! Dari Fungsi paling utama adalah untuk MENCERAH kulit, serlahkan kulit GLOWING, anti aging, memudakan lagi kulit, kaya dgn antioxidant, hinggalah kepada fungsi MERAWAT kulit , mempercepatkan proses utk renew sel kulit baru yang lebih glow & yang penting secara sihat😍.
.
Tak payah pergi French Polysenia nak cari black pearl, Lumivie Serum kan dah ada 😍.
.
Saya dah jatuh cinta berkali2 dengan skincare Mary Kay! Semua benda nak pakai 😂
Awak semua bila lagi?
.
😘 Jom!
Kak Fa
019 778 4996


0

#Repost @ulakopacka_colwayinternational (@get_repost)
・・・
A na czyjej pięknej buzi 😍Kolagen Natywny Pure firmy #Colwayinternational wywołał taki uśmiech 🤔 Oczywiście to Karolina Gruszecka!! Wspaniały dietetyk, trener personalny, redaktor magazynu Shape, ambasador marki Reebok...mogę wymieniać w nieskończoność, ale przede wszystkim cudowna osoba🤗

Zamówienia, rabaty priv👌
wwe.urszulakopacka.colwayinternational.com

#shape #fit #dietetyk #kosmetyki #serum #krem #KolagenyNatywne
#bydgoszcz #skóra #piękno #lookoftheday #kobieta #kobietabiznesu #colwayinternational #women #kobieta #kosmatykinaturalne #luksusowezakupy #luxury #salonkosmetyczny #spa #hotel #photooftheday #odmładzaniebezskalpela


0

‼️แจกฟรีนะคะ‼️.
✨สำหรับคนที่กลัว หรือที่อยากลอง มีขนาดทดลองให้ใช้ดูก่อนค่ะ.
✨อีก 2 คนเท่านั้นน้า อย่ามัวช้านะจ๊ะ หมดสิทธิ์พน. เที่ยงเท่านั้นนนน.
_________________________
📪ส่งปณ.ทุกวัน
👩🏻นัดรับ ตัวเมือง นครสวรรค์
💚สอบถามได้ที่ line: @dgi0052y หรือ direct
_________________________
#เซรั่มวิตซี #serumvictc #เซรั่มวิตซี🍊#serum#spellingvitc #sleppingmask #สวยใส #ไร้สิว #ปรึกษาก่อนได้นะจ้ะ #อยากหน้าใสต้องลอง #ส่งฟรีems📦 #ส่งฟรีลทบค่ะ📮 #สบู่วิตซี #เซรั่ม #สลิปปิ้งมาร์ค #หน้าใสไร้สิวปลอดภัยแน่นอน #ส่งฟรีลงทะเบียน


0

Serum no. 1 di Malaysia ini sekarang dijual dengan harga promo...! Harga asal RM120? Jangan risau! Satu box tak sampai RM100 pun.. bahkan tak sampai RM80 pun!! Dan... FREE POSTAGE 📦 pulak tuu.. Kalau beli dua, kami bagi lagi discount!! 💰💰💰
💰💰
💰
RM 130 (2 BOX) + FREE POSTAGE
.
.
.
.
SERUM WOWSKIN mengandungi 2 botol ⬇️
1. Day Serum 🏖️
2. Night serum 🌃 💯 Berkesan untuk semua masalah kulit.. InsyaAllah.. .
✔️Kulit kusam
✔️kulit berjeragat
✔️kulit berjerawat
✔️Kulit Sunburn
✔️kulit berminyak
✔️Lain-lain masalah
.
.
.
Sila jangan segan2 whatsapp ke 0166563862
.
.
#wowskin #wowskinserum #serum #serumterbaik #wowskinmalaysia #wow #wowskinserumvitamin #serumno1malaysia


0

WOW BESTNYA!!! Nak repeat 2 botol terus sebab dah nampak perubahan. Kalau nak cantik, jangan giveup. Setiap orang ada keistimewaan masing masing! .
.
Alhamdulillah rasa happy sangat bila baca feedback macam ni sebab rasa puas dapat tolong orang naikkan level keyakinan dia after dapat skin yang sihat
.
.
Ingat tau, jangan kejar kulit yang putih but kejar kulit yang sihat. Sebab apa? Bila kulit sihat barulah ada confident dengan diri sendiri and yang paling penting consisten ‼️
.
Hari ni ialah hari terakhir untuk Promo OLA BOLA NSA! So korang dah dapatkan belum? .
AVAILABLE COD AREA USIM,NILAI, BANGI DAN SEKITARNYA+ SPECIAL FREE GIFT😍
.
Tekan link di bio untuk order

#ainaacleanser #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeauty #ainaacosmetics #cosmetics #serum #serumviral #lipstick #foundation #syafiqahaina #hafizmahamad #teamnsanis #perak #kedah #kelantan #terengganu #penang #perlis #johor #melaka #kl #pahang #negerisembilan #sabah #putrajaya #sarawak


0

16 days of using #RYXSkincerity ✨
Slowly but surely 💯
Consistency is the key ❤️ ✔️ Walang hapdi
✔️ Walang tiis ganda
✔️ Walang malalang bakbak
#RYXified #SlayTheDay #ryx #serum #cleanser #ryxskincerity #legit #supplier


0

Kulit berjerawat, berminyak dan kusam mengganggu banget kan ? Nah paket acne white ini berfungsi untuk mengobati jerawat, menghilangkan bekas jerawat, memutihkan dan mencerahkan wajah ;) Konsultasi & Order :
Wa : 089660051448

#theraskin #theraskinhalal #theraskinbpom #theraskinkuningan #skincare #skincareaman #skincarehalal #toner #serum #cream #obatjerawat #creamhalal #perawatanwajah #maskerwajah #bedak #bedakpadat #bedaktabur #olshopkuningan #onlineshop #olshop #kuningan #cirebon #jakarta #bandung #yogyakarta #majalengka #indramayu


0

🔥 #เซรั่มยอดขายอันดับ1
✅❥วิตซีที่น้องฉัตรแนะนำ ‼️ใช้ดีขายดี‼️ 📦กล่องละ380฿ #2กล่องส่งฟรีems /kerry •
#ศูนย์กระจายสินค้ารายใหญ่ภาคกลาง‼️‼️
◡̈ สอบถาม┆สั่งซื้อ┆#สมัครตัวแทน сʟɪсᴋ 👇🏻

——— Line 🆔 tabtim06122520 ☎️ 080-554-5396 ———
ลิ้งไลน์ 👉🏻 ‪https://line.me/R/ti/p/%40ysx5461q

#vitcbiofaceserum #vitcbioface #vitcbio #vitc #vitcน้องฉัตร #วิตซี #วิตซีน้องฉัตร #serum #serumvitc


0

Full range of 454 BY STUART DAVIS haircare products now available in store. Made in Oz, free from nasties + are not tested on animals. Plus they make you look + feel fabulous 💁🏼💁🏻‍♂️ #salon454 #454BYSTUARTDAVIS #haircare #vegan #madeinaustralia #crueltyfree #organicingredients #sulfatefree #parabenfree #nonasties #hairsalon #hairstylist #salon #paddingtonsalon #shampoo #conditioner #moisturerepair #moisturehydrate #serum #volumisepowder #repairmask


5

Siapa bilang cuma orang indonesia yg pake mudmask ini? Produk jafra sudah internasional lohh, bule pun pake jafra ❤️Masker paling Best Seller, seperti halnya #MudMask #MaskerHits ini
Fungsinya :
- Mengangkat minyak berlebih
- Men-detox zat kimia berbahaya di lapisan kulit terdalam
- Meremajakan kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Mengangkat sel kulit mati
- Memudarkan bekas jerawat
- Mengurangi jerawat yang meradang
- Bisa untuk alergi
- Mencerahkan kulit
- Mengembalikan elastisitas kulit
.
GEDE yaaa kemasannya, bisa terpakai sampe 9 bulan lebih yaa, bahkan teman saya sampai 1 tahun, Wah kebayang ya hematnya Mud Mask Jafra ini :*
.

Konsultasi, Order dan Join Member JAFRA hub :
.
more info :
WA : 089603563638
#jafra#jaframudmask#serum#royaljellyserum#bisnisjafra #jaframudmask#mudmaskjafra#jafrajogja #jafrajakarta#jaframurah#jafratermurah#jafrapromo#jafranova#jafradiskon#jafrabekasi#jafradepok#jafratangerang#bedakjafra#lipstikjafra#masker#maskerjafra#maskerlumpurhalal#jafraindonesia#jafrabekasi#jualmudmask#mudmask #jafrabangkabelitung #jafrapangkalpinang #jafrajakartabarat


0

Hii Guysss buat yang lagi bingung cari #Serum apa yang #Aman untuk wajah, #GlucolaSerum #GlucolaMiracleAppleStemCellSerum ini cocok banget loh buat kamu. dan tidak menyebabkan ketergantungan 😘 🌸 Kandungan
#GlucolaSerumMCI
GLUCOLA SERUM + Glycerin
+ Arbutin
+ Fragrance
+ Demin Water
+ Gluthatione
+ Phenoxyethanol
+ Pentylene Glycol
+ Sodium Hyaluronate
+ Polyacrylate Crosspolymer-11
+ Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate
+ Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract 🌸 Manfaat Glucola Serum MCI :
1. Memperlambat proses penuaan.
2. Memperbaiki struktur kulit.
3. Mencegah dan memudarkan kerutan-kerutan wajah.
4. Melindungi dari kerusakan sel kulit akibat paparan sinar UV.
5. Menjaga kelembaban kulit agar kulit selalu terlihat lebih segar.
6. Menghaluskan, melicinkan, mencerahkan dan menjadikan kulit lebih Glowing. 🌸 Cara Pakai Glucola Serum MCI :
Oleskan secara merata pada kulit wajah anda, kemudian tepuk secara ringan untuk hasil optimal. Gunakan pada waktu pagi hari dan malam hari.

BPOM NA 18162000041
Isi: 15 ml

Bukti yang berbicara...
Cuuuuuz...
Info / Order :
Suriati Sumen
Wa 085252689455


0

... ให้เราเป็นส่วนหนึ่งในการบำรุงผิวของคุณสิคะ
ผลิตภัณฑ์ที่ถูกการันตีจากผู้ใช้จริง นิยมใช้ในเหล่าวงการช่างแต่งหน้า เป็นสกินแคร์ที่ใครๆก็ต้องมี เพื่อบำรุงผิวให้แลดูแข็งแรง ออร่ากระจ่างใส ปรับผิวให้พร้อม #VitCBioFaceSerum #Serum #เซรั่มวิตามินซี
ขอบคุณช่างบอย ค่ายนางงาม คุณบอย ทีวีพูล


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔️BEBAS MERKURI
✔️BEBAS BAHAN KIMIA
✔️BEBAS HYDROQUINE
✔️Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#botoxserum#botoxserumoriginal#arsyabeaute#serumviral#serumwajah#serummuka#jerawat#serumjeragat#serumjerawat#serumbotox#sayajualserum#sayajualserummurah#serums#fattzura#serummurah#serumpemutih#serummalaysia#serum#jeragat#serumbotoxkkm#sayajual#serumajaib#putihgebu#nakputih#nakcantik#kulitlembut#pigmentasi#parut#awetmuda#kulitkusam


0

#รีวิวจากผู้ใช้จริง
ผิวเด็ก14 ก็ใช้ได้ 🍊Vit C + กันแดด Vit C🍊
ชนะเลิศทั้งคน ทั้งของ 👑มงลงจ้าาาาาาาาา
"หนูน้อยรักษ์ไทยสี่แผ่นดิน" รุ่น 10-15ปี
#ค่ายนางงามคุณบอย ใช้ทุกคน ต้องลองแล้วจะรัก💓
Line👉giftednps


2

Wanita 25 tahun dan keatas! WAJIB baca dan fahamkan tetang kelebihan mengekalkan kelembapan kulit.
———————————————🎈
.
Apa kelebihan mengekalkan kelembapan pada kulit wajah?
—————————————
.
Jawapan pandek adalah untuk mengelak penuaan. .
Jawapan panjang pula,
Kekeringan kulit pada kulit wajah akan menegangkan segala otot disekitar wajah. Dan lama kelamaan apabila ia berterusan garis halus mula dan mudah terjadi sekitar dahi, hujung mata sekeliling mulut dan akhir nya pada keseluruhan wajah!
.
Kelembapan wajah faktor utama dalam proses melambatkan penuaan. .
Gambar dibawah adalah gambaran jelas tentang kekeringan dan kelembapan kulit!
.
Kalau tak anda yang mulakan siapa lagi 🌹
.
#flawless#glowing#sihat#cerah#mask#antiaging#antiwrinkle#moisturizer#serum#foundation#makeup#wrinkle#perfume#beautytips#antipenuaan#blusher#botanical#loosepowder#mineral#lipgloss#skincare#cosmetics#matte#marykay#marykayjb#marykayjdt#mk#marykaytampoi#marykayskudai#utm
.
Mary Kay Beauty Consultant
Ziha
0136255154


0

İsana express lift sıkılaştırıcı serum
İçinde 7 adet serum bulunuyor ve fiyatı 16₺
Rossmann'da bulunan bu ürün cildimin kurtarıcısı oldu. İçinde bulunan bugday proteini sayesinde kızarık olan yerleri sakinlestiriyor , cilde aydınlık görünüm veriyor. Gözenekleri sıkılaştırıcı etkisi de oldugundan yüzünüze derin bir temizlik yaptığınızdan emin olmalisiniz.
Ben de haftada bir yaptığım cilt bakımından sonra uyguluyorum. Sadece yüzüme uyguladığım için bir şişe üç kullanımlık oluyor, boyna ve dekolte bölgesine de uygulanabiliyor. . .
.
#huludeniyor#isana#rossmann
#beauty#serum
#makeup#bblogger #instalook #likes #l4l #likes4likes #photooftheday #love #likeforlike #likesforlikes #liketeam #likeback #likebackteam #instagood #likeall #likealways


1

Maigaddddd. Adore gila kan dengan kulit muka macam ni? Kalau muka gini, baru la confidence nak jumpa orang. Takyah pakai makeup pun rasa macam teruja je nak tunjuk kat orang even naked face.
-
Nak tau rahsia dia? Mesti la BOUGAS SERUM! #3titisjedahcantik. So... ape tunggu lagi? -
Pm saya segera! Nak bagi harga kasih sayang lagi 😉


1

Awakkkk ! Cuba tengok bos saya @bougasbeauty.yana 😱😱😱
-
Macam mana BOUGAS BEAUTY SERUM menyelesaikan masalah beliau. Wow gitchuuuu. Bukan setakat muka breakout, parut campak pun BOUGAS BEAUTY SERUM boleh pudarkan.
-
Macam mana nak buat? Jom pm saya. Saya akan bagi FREE CONSULTATION!


1

Morning guysss!!! Dengar sampai habis ape yg our ladyboss aina sampaikan dekat korang tuuuu 👏
.
HARINI DAH LAST DAY OKAY UTK PROMO #OLABOLANSA 😱
.
Utk yang belom gaji, nak booked order korang dulu pon boleh, whatsapp ain for details okay.
.
Yang mana dah grab promo, well done! Korang mmg hebat! FAST ACTION FAST RESULT!✨
.
Yang mna belom grab, masih sempat tau nk grab today, jgn menyesal nnt org lain cantik awal2, korang nengok jeee. hikhikhik
.
Link in bio! 💋


1

7 SEBAB KENAPA KENA PILIH BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷Lulus KKM
Selamat dari Bahan atau kandungan yang boleh membahayakan kulit anda
-
🌷Mendapat pengiktirafan “SWISS QUALITY PRODUCT”
Setaraf dengan produk Antarabangsa
-
🌷100% Water-Based
Tidak melekit dan tidak membuatkan kulit anda berminyak
-
🌷Clinically Proven & Tested
Sesuai untuk semua jenis kulit dan tidak mengakibatkan kesan sampingan
-
🌷Dihasilkan Kilang bertaraf GMP
Penghasilan produk dalam keadaan selamat dan sterile untuk menjamin kebersihan dan keselamatan produk
-
🌷Sesuai untuk Lelaki & Wanita
Banyak testimoni positif from both lelaki & wanita
-
🌷Dermatologist Approved
Disarankan oleh pakar kulit terutamanya untuk kulit yang berjerawat


1