#setbajet

Instagram photos and videos

#setbajet#sayajual#setmurah#setmakeuprm15#codmentakab#codtemerloh#pahang#temerlohkosmetik#borong#kosmetikborong#sayapakai#pemborongkosmetik#pemborong#jualbeli#makeupmurah#barangmurah#hargamurah#setrm15#kosmetikmurah#barangmakeup#makeup#setmakeup#mekap#shaklee#shakleemalaysia#jerawat#shakleemurah#sayajualmurah

Hashtags #setbajet for Instagram

Suara belakang tabir tu mesti ada. Haiyya.

Sedap sangat ESP ni. Dah la membrkalkan protein penuh. Kan bagus kita ambik protein masa sarapan. Badan kita akan bertenaga utk mulakan hari dengan macam2 kerja

Then boleh cantikkan kulit, merawat dari dalam lagi.
.
Esp termasuk dalam set cantik shaklee. Nak rawat kulit sila wassup kausar ye. Pengedar aktif utk consult uols.
.
Kausar, 0162354678
.
#shakleesgbuloh #shakleeselangor #setcantik #shakleekotabharu #espshaklee #setcantikbasic #setbajet


0

Seperti yang dijanjikan. .

TEH AKARHEBS JUGA TERDAPAT DALAM SET BERPANTANG BAJET. .

Pm kaknia ya. Harga kasih sayang ❤️ .

#kakniajualkakniaamal #tehakarhebs #berpantangselamat #berpantangtradisional #setbajet #sukasukasuka #jomamalkan #jomsihatjomcantik


0

SET BERPANTANG BAJET .

terdiri daripada ; • Losyen terapi herba • Bunjut Mandian Serum ( 4 bunjut 1pek ) • Teh Akarhebs + akar kayu sepang kederang . . ==========
KHASIAT HERBA MANDIAN SERUM
========== . 🌿menyegarkn tubuh 🌿hilangkn rasa letih & lesu 🌿melancarkn peredaran darah 🌿mengendurkn & melembutkn urat2 saraf yg menegang (ketika meneran semasa proses bersalin) 🌿memulihkn tenaga ibu 🌿mengeluarkn angin 🌿mengatasi rasa kebas, sengal tulang, sendi & otot 🌿melawaskn pengeluarn darah nifas 🌿menghaluskn kulit 🌿awet muda 🌿bauan daun2 herba bertindak sbg aromaterapi utk memberikn aura2 yg lbh segar & mengurangkan stress 🌿merangsang pengeluarn susu ibu
.
.

Khasiat Sepang Kederang . · Baik untuk Ibu yang bersalin normal mahupun bedah untuk merawat luka dalam dan luaran. · Juga Baik diamalkan oleh ibu yang keguguran untuk merawat luka dalaman. · Tidak pahit dan boleh diamalkan selepas berpantang dan di bawa seperti air masak kemana - mana kerana ia tidak perlu di panaskan ketika hendak minum dan tidak cepat busuk. · Menyusutkan bengkak luka bedah dan cepat kering. .

Next post kaknia akan sambung khasiat losyen dan teh akarhebs ya 😄😄 .

#setbajet #berpantangselamat #berpantangtradisional #kakniajualkakniaamal #khasiatterbaik #ibupantang #kesihatandalaman


0

Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat...
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh
Nak shampoo. And conditioner boleh
Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... .
Wasap +6019-6834025

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue +6019-6834025


1

Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat...
Thank my dear customer support business sis...
Happy shopping all my dear customer... Untuk order ... Wasap +6019-6834025

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue+6019-6834025


0

Assalamualaikum beauties semua
.
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
.
Masalah kulit muka seperti parut berlubang, berminyak, berjerawat, kusam dan kering akan menjejaskan penampilan diri seseorang.
Mungkin boleh diselindungi dengan mekap tapi sampai bila?
.
.
Dah pakai pelbagai skincare yang mahal tetapi tak nampak hasil. Memang sangat mengecewakan.
Ini adalah pengalaman Ras melihat kawan yang menghadapi masalah kulit wajah yang teruk walau dah berhabis ribuan ringgit.
.
Pemilihan supplement yang tepat adalah sangat penting untuk menjamin keberkesanan dan keselamatannya. Sebab tu, sampai sekarang Ras tetap pengguna Shaklee walau pelbagai jenama lain muncul di pasaran. .
Bukan sahaja untuk kecantikan malah untuk kesihatan juga tau. Alhamdulillah, bagi pengguna yang dah konsume set lengkap cantik Shaklee akan dapat merasai kesan pada kecantikan dan kesihatan mereka. Tak pakai mekap pun takpa bila nak keluar. Suka sangat tau. .
Bila dah suka tu jom WhatsApp Sarah untuk mendapatkan set trio ni yang disyorkan untuk yang nak cantik tu.. Vitaminby_sarah
+6011-25542061

#shaklee #shakleekl #shakleemalaysia #supplements #naturaldiet #lifehacks #healthyfood #setcantikshaklee #setbajetkurus #setkecantikanshaklee #beauties #beautifull #buangjerawat #setresdungshakleemurah #familyshaklee #happy #jerawat #parut #scars #stars #motivationalquotes #greatful #nice #love #shakleekajang #masakan #setbajet #shakleebangiavenue #beauty #berkualiti


0

Item :
Dermacol foundation ✔️
Sisteen eyeshadow ✔️

HARGA JATUH MENJUNAM !!TINGGAL 2 KOD INI SAHAJA👇🏻👇🏻 ❤️213 (light medium)
❤️215 (medium)

Harga :

Dermacol fd :
Rm 6 ✔️
Rm 5.50 x 2 pcs ✔️

Sisteen eyeshadow :
Rm 8 ✔️
Rm 7.50 x 2 pcs ✔️

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab #dermacolfd #sisteen #eyeshadow #foundationfoundation


1

ORANG ASYIK TEGUR KURUS 😂
.
Set yang paling laris dalam Shaklee adalah SET CANTIK dan SET KURUS.😉
.
Dengan Shaklee alhamdulillah awak boleh KURUS dengan SIHAT.
Dalam set kurus Shaklee selain dari KURUS, ia jugak bantu untuk detoks badan kita tau. Bantu untuk BUANG TOKSIN dalam badan.
.
Tahu kan effectnya kalau TOKSIN penuh dalam badan?
.
✔️JERAWAT KEEP NAIK
✔️PERUT BUNCIT
✔️MAKAN VITAMIN CANTIK & KURUS APA PUN TAK JADI
.
See?
Rasa best tak bila orang tegur KITA KURUS? 😍
.
Best kan? Rasa lebih yakin jugak 💪
.
Kalau badan awak tak besar pun, but LECITHIN ni bantu untuk BUANG KOLESTROL JAHAT DALAM BADAN tau. .
BAKAR KALORI yang tak diperlukan oleh badan kita 😉
Nak tunggu kita perati each calories dalam makanan kita memang tak la kan?
.
So the best solution for you bagi yang nak ambik SET KURUS Shaklee yang bajet boleh terus whatapps Ama yaa.
.
Harga untuk set bajet ni sangat AFFORDABLE❤️
.
Sesuai untuk bajet student 😉
.
#azean_0195116056
.
#miracleshaklee #mmigers #shakleemalaysia #shakleepenang #shakleepulaupinang #shakleekepalabatas #pengedarshakleepenang #pengedarshakleepulaupinang #quaintrellehaklee #shakleeuniten #shakleeuitm #promosi #shaklee #sale #promotion #uniten #kurus #setbajet #setkurus #jomkurus #lecithin #omegaguard #fatburner #bakarlemak #bakarkolestrol #kolestroltinggi


0

ORANG ASYIK TEGUR KURUS 😂
.
Set yang paling laris dalam Shaklee adalah SET CANTIK dan SET KURUS.😉
.
Dengan Shaklee alhamdulillah awak boleh KURUS dengan SIHAT.
Dalam set kurus Shaklee selain dari KURUS, ia jugak bantu untuk detoks badan kita tau. Bantu untuk BUANG TOKSIN dalam badan.
.
Tahu kan effectnya kalau TOKSIN penuh dalam badan?
.
✔️JERAWAT KEEP NAIK
✔️PERUT BUNCIT
✔️MAKAN VITAMIN CANTIK & KURUS APA PUN TAK JADI
.
See?
Rasa best tak bila orang tegur KITA KURUS? 😍
.
Best kan? Rasa lebih yakin jugak 💪
.
Kalau badan awak tak besar pun, but LECITHIN ni bantu untuk BUANG KOLESTROL JAHAT DALAM BADAN tau. .
BAKAR KALORI yang tak diperlukan oleh badan kita 😉
Nak tunggu kita perati each calories dalam makanan kita memang tak la kan?
.
So the best solution for you bagi yang nak ambik SET KURUS Shaklee yang bajet boleh terus whatapps Ama yaa.
.
Harga untuk set bajet ni sangat AFFORDABLE❤️
.
Sesuai untuk bajet student 😉
.
#azean_0195116056
.
#miracleshaklee #mmigers #shakleemalaysia #shakleepenang #shakleepulaupinang #shakleekepalabatas #pengedarshakleepenang #pengedarshakleepulaupinang #quaintrellehaklee #shakleeuniten #shakleeuitm #promosi #shaklee #sale #promotion #uniten #kurus #setbajet #setkurus #jomkurus #lecithin #omegaguard #fatburner #bakarlemak #bakarkolestrol #kolestroltinggi


0

ORANG ASYIK TEGUR KURUS 😂
.
Set yang paling laris dalam Shaklee adalah SET CANTIK dan SET KURUS.😉
.
Dengan Shaklee alhamdulillah awak boleh KURUS dengan SIHAT.
Dalam set kurus Shaklee selain dari KURUS, ia jugak bantu untuk detoks badan kita tau. Bantu untuk BUANG TOKSIN dalam badan.
.
Tahu kan effectnya kalau TOKSIN penuh dalam badan?
.
✔️JERAWAT KEEP NAIK
✔️PERUT BUNCIT
✔️MAKAN VITAMIN CANTIK & KURUS APA PUN TAK JADI
.
See?
Rasa best tak bila orang tegur KITA KURUS? 😍
.
Best kan? Rasa lebih yakin jugak 💪
.
Kalau badan awak tak besar pun, but LECITHIN ni bantu untuk BUANG KOLESTROL JAHAT DALAM BADAN tau. .
BAKAR KALORI yang tak diperlukan oleh badan kita 😉
Nak tunggu kita perati each calories dalam makanan kita memang tak la kan?
.
So the best solution for you bagi yang nak ambik SET KURUS Shaklee yang bajet boleh terus whatapps Ama yaa.
.
Harga untuk set bajet ni sangat AFFORDABLE❤️
.
Sesuai untuk bajet student 😉
.
#azean_0195116056
.
#miracleshaklee #mmigers #shakleemalaysia #shakleepenang #shakleepulaupinang #shakleekepalabatas #pengedarshakleepenang #pengedarshakleepulaupinang #quaintrellehaklee #shakleeuniten #shakleeuitm #promosi #shaklee #sale #promotion #uniten #kurus #setbajet #setkurus #jomkurus #lecithin #omegaguard #fatburner #bakarlemak #bakarkolestrol #kolestroltinggi


0

ORANG ASYIK TEGUR KURUS 😂
.
Set yang paling laris dalam Shaklee adalah SET CANTIK dan SET KURUS.😉
.
Dengan Shaklee alhamdulillah awak boleh KURUS dengan SIHAT.
Dalam set kurus Shaklee selain dari KURUS, ia jugak bantu untuk detoks badan kita tau. Bantu untuk BUANG TOKSIN dalam badan.
.
Tahu kan effectnya kalau TOKSIN penuh dalam badan?
.
✔️JERAWAT KEEP NAIK
✔️PERUT BUNCIT
✔️MAKAN VITAMIN CANTIK & KURUS APA PUN TAK JADI
.
See?
Rasa best tak bila orang tegur KITA KURUS? 😍
.
Best kan? Rasa lebih yakin jugak 💪
.
Kalau badan awak tak besar pun, but LECITHIN ni bantu untuk BUANG KOLESTROL JAHAT DALAM BADAN tau. .
BAKAR KALORI yang tak diperlukan oleh badan kita 😉
Nak tunggu kita perati each calories dalam makanan kita memang tak la kan?
.
So the best solution for you bagi yang nak ambik SET KURUS Shaklee yang bajet boleh terus whatapps Ama yaa.
.
Harga untuk set bajet ni sangat AFFORDABLE❤️
.
Sesuai untuk bajet student 😉
.
#azean_0195116056
.
#miracleshaklee #mmigers #shakleemalaysia #shakleepenang #shakleepulaupinang #shakleekepalabatas #pengedarshakleepenang #pengedarshakleepulaupinang #quaintrellehaklee #shakleeuniten #shakleeuitm #promosi #shaklee #sale #promotion #uniten #kurus #setbajet #setkurus #jomkurus #lecithin #omegaguard #fatburner #bakarlemak #bakarkolestrol #kolestroltinggi


0

.
.
.
.

Set Kecantikan Shaklee (Asas)

Antara set yang paling femesss dalam jualan Shaklee. Tak lain tak bukan,
SET KECANTIKAN SHAKLEE 😘

Selalunya, dicadangkan adalah 3 produk ini sekiranya customer mintak cadangan set paling asas untuk kecantikan

ESP ➡️ Kaya dengan PROTEIN yang merupakan bahan asas binaan badan kita. ESP membantu menegangkan kulit wajah, mencerahkan dan menggebukan kulit, memudarkan parut, menjadikan kulit semakin berseri dan menganjalkan payudara serta punggung

Vitamin C ➡️ Membantu membina kolagen semulajadi pada kulit kita, membantu mencerahkan kulit, mengatasi jerawat dan menegangkan kulit wajah.

Vitamin E ➡️ Membantu melempabkan kulit wajah, memudarkan parut, mengatasi SUNBURN, mencerahkan dan mensekatakan tona kulit wajah

Hasil penggunaan ketiga produk ini, kulit akan semakin
❤️ CERAH
❤️ Kulit semakin anjal
❤️ Parut pudar
❤️ Jerawat berkurangan
Dan sebagainya.

Siapa nak cantik secara sihat dan selamat sepanjang hari?
Meh lekas , ws nur .. 🎉

Berminat?
Whatsapp segera atau comment PM!! 😊
http://www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran##naksihat#shakleemurahmelaka#setbajet#vivixterbaik#vitaminkesihatan#terbuktiberkesan#shakleedikenaliramai #hargamurahmurahjer#esppromotion


0

Jom ler packing2 pos kan #SetFantastic5. Kalau #premiumbeautiful tu body shaping lingerie yg kita power up dari luar kulit badan, ni SET CAIR LEMAK kita focus DARI DALAM badan lahh❤️❤️❤️
.
#TLCslimshape #slimshapediary #truelegacychampion #trialpack #setkurusbajet #setbajet #bangi #kualalumpur #putrajaya #shahalam #seremban


1

.
.
.
.

Set Kecantikan Shaklee (Asas)

Antara set yang paling femesss dalam jualan Shaklee. Tak lain tak bukan,
SET KECANTIKAN SHAKLEE 😘

Selalunya, dicadangkan adalah 3 produk ini sekiranya customer mintak cadangan set paling asas untuk kecantikan

ESP ➡️ Kaya dengan PROTEIN yang merupakan bahan asas binaan badan kita. ESP membantu menegangkan kulit wajah, mencerahkan dan menggebukan kulit, memudarkan parut, menjadikan kulit semakin berseri dan menganjalkan payudara serta punggung

Vitamin C ➡️ Membantu membina kolagen semulajadi pada kulit kita, membantu mencerahkan kulit, mengatasi jerawat dan menegangkan kulit wajah.

Vitamin E ➡️ Membantu melempabkan kulit wajah, memudarkan parut, mengatasi SUNBURN, mencerahkan dan mensekatakan tona kulit wajah

Hasil penggunaan ketiga produk ini, kulit akan semakin
❤️ CERAH
❤️ Kulit semakin anjal
❤️ Parut pudar
❤️ Jerawat berkurangan
Dan sebagainya.

Siapa nak cantik secara sihat dan selamat sepanjang hari?
Meh lekas , ws nur .. 🎉

Berminat?
Whatsapp segera atau comment PM!! 😊
http://www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran##naksihat#shakleemurahmelaka#setbajet#vivixterbaik#vitaminkesihatan#terbuktiberkesan#shakleedikenaliramai #hargamurahmurahjer#esppromotion


1

#Dua agen yg sangat² diminati oleh ramai yg nakkan kurus dgn #SetBajet.. 🌷LECITHIN - Agen Bakar Lemak & kolesterol
🌷ALFAFA - Agen Buang Toksin & Detoks

Dan ramai yg berjaya kurus dengan dua agen ni.

Harga murah & mampu milik.
Nak lagi murah daftarlah ahli dgn kak Siti😉 di link www.wasap.my/60194576411

#SetBajetKurus
#ShakleeLover
#ShakleeEffect


0

😘01133323455😘 slide utk pilihan ⏯️
Set box jimat July
4 in 1 ✔️Wallet Grad AA
✔️belt Grad AA
✔️ribbon box ✔️Perfume mont blanc 100ml /boss 100ml /polo sport 120 ml .
.
Price
RM 90 sm
RM 95 SS
Termasuk Pos
.
.
#beglelaki #setmen #Setlelakijimat #setlelakimurah #setlelakibajet #begmampumilik #menwatch #menwallet #waistbag #hantarannikah #sethantaran #hantaranbajet #begmurahmurah #rajasehari #hantarantunang #surprisegift #weddinggift #birthdaygift #hadiahmurah #setbajet #menwallet #walletmurah


0

😘01133323455😘
Set box jimat July
4 in 1 ✔️Wallet Grad AA
✔️belt Grad AA
✔️ribbon box ✔️Perfume mont blanc 100ml /boss 100ml /polo sport 120 ml .
.
Price
RM 90 sm
RM 95 SS
Termasuk Pos
.
.
#beglelaki #setmen #Setlelakijimat #setlelakimurah #setlelakibajet #begmampumilik #menwatch #menwallet #waistbag #hantarannikah #sethantaran #hantaranbajet #begmurahmurah #rajasehari #hantarantunang #surprisegift #weddinggift #birthdaygift #hadiahmurah #setbajet #menwallet #walletmurah


0

😘01133323455😘
Set box jimat July
4 in 1 ✔️Wallet Grad AA
✔️belt Grad AA
✔️ribbon box ✔️Perfume mont blanc 100ml /boss 100ml /polo sport 120 ml .
.
Price
RM 90 sm
RM 95 SS
Termasuk Pos
.
.
#beglelaki #setmen #Setlelakijimat #setlelakimurah #setlelakibajet #begmampumilik #menwatch #menwallet #waistbag #hantarannikah #sethantaran #hantaranbajet #begmurahmurah #rajasehari #hantarantunang #surprisegift #weddinggift #birthdaygift #hadiahmurah #setbajet #menwallet #walletmurah


0

😘01133323455😘
Set box jimat July
4 in 1 ✔️Wallet Grad AA
✔️belt Grad AA
✔️ribbon box ✔️Perfume mont blanc 100ml /boss 100ml /polo sport 120 ml .
.
Price
RM 90 sm
RM 95 SS
Termasuk Pos
.
.
#beglelaki #setmen #Setlelakijimat #setlelakimurah #setlelakibajet #begmampumilik #menwatch #menwallet #waistbag #hantarannikah #sethantaran #hantaranbajet #begmurahmurah #rajasehari #hantarantunang #surprisegift #weddinggift #birthdaygift #hadiahmurah #setbajet #menwallet #walletmurah


0

😘01133323455😘
Set box jimat July
4 in 1 ✔️Wallet Grad AA
✔️belt Grad AA
✔️ribbon box ✔️Perfume mont blanc 100ml /boss 100ml /polo sport 120 ml .
.
Price
RM 90 sm
RM 95 SS
Termasuk Pos
.
.
#beglelaki #setmen #Setlelakijimat #setlelakimurah #setlelakibajet #begmampumilik #menwatch #menwallet #waistbag #hantarannikah #sethantaran #hantaranbajet #begmurahmurah #rajasehari #hantarantunang #surprisegift #weddinggift #birthdaygift #hadiahmurah #setbajet #menwallet #walletmurah


0

😘01133323455😘
Set box jimat July
4 in 1 ✔️Wallet Grad AA
✔️belt Grad AA
✔️ribbon box ✔️Perfume mont blanc 100ml /boss 100ml /polo sport 120 ml .
.
Price
RM 90 sm
RM 95 SS
Termasuk Pos
.
.
#beglelaki #setmen #Setlelakijimat #setlelakimurah #setlelakibajet #begmampumilik #menwatch #menwallet #waistbag #hantarannikah #sethantaran #hantaranbajet #begmurahmurah #rajasehari #hantarantunang #surprisegift #weddinggift #birthdaygift #hadiahmurah #setbajet #menwallet #walletmurah


0

.
.
.
.

Set Kecantikan Shaklee (Asas)

Antara set yang paling femesss dalam jualan Shaklee. Tak lain tak bukan,
SET KECANTIKAN SHAKLEE 😘

Selalunya, dicadangkan adalah 3 produk ini sekiranya customer mintak cadangan set paling asas untuk kecantikan

ESP ➡️ Kaya dengan PROTEIN yang merupakan bahan asas binaan badan kita. ESP membantu menegangkan kulit wajah, mencerahkan dan menggebukan kulit, memudarkan parut, menjadikan kulit semakin berseri dan menganjalkan payudara serta punggung

Vitamin C ➡️ Membantu membina kolagen semulajadi pada kulit kita, membantu mencerahkan kulit, mengatasi jerawat dan menegangkan kulit wajah.

Vitamin E ➡️ Membantu melempabkan kulit wajah, memudarkan parut, mengatasi SUNBURN, mencerahkan dan mensekatakan tona kulit wajah

Hasil penggunaan ketiga produk ini, kulit akan semakin
❤️ CERAH
❤️ Kulit semakin anjal
❤️ Parut pudar
❤️ Jerawat berkurangan
Dan sebagainya.

Siapa nak cantik secara sihat dan selamat sepanjang hari?
Meh lekas , ws nur .. 🎉

Berminat?
Whatsapp segera atau comment PM!! 😊
http://www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran##naksihat#shakleemurahmelaka#setbajet#vivixterbaik#vitaminkesihatan#terbuktiberkesan#shakleedikenaliramai #hargamurahmurahjer#esppromotion


0

.
.
.
.

Set Kecantikan Shaklee (Asas)

Antara set yang paling femesss dalam jualan Shaklee. Tak lain tak bukan,
SET KECANTIKAN SHAKLEE 😘

Selalunya, dicadangkan adalah 3 produk ini sekiranya customer mintak cadangan set paling asas untuk kecantikan

ESP ➡️ Kaya dengan PROTEIN yang merupakan bahan asas binaan badan kita. ESP membantu menegangkan kulit wajah, mencerahkan dan menggebukan kulit, memudarkan parut, menjadikan kulit semakin berseri dan menganjalkan payudara serta punggung

Vitamin C ➡️ Membantu membina kolagen semulajadi pada kulit kita, membantu mencerahkan kulit, mengatasi jerawat dan menegangkan kulit wajah.

Vitamin E ➡️ Membantu melempabkan kulit wajah, memudarkan parut, mengatasi SUNBURN, mencerahkan dan mensekatakan tona kulit wajah

Hasil penggunaan ketiga produk ini, kulit akan semakin
❤️ CERAH
❤️ Kulit semakin anjal
❤️ Parut pudar
❤️ Jerawat berkurangan
Dan sebagainya.

Siapa nak cantik secara sihat dan selamat sepanjang hari?
Meh lekas , ws nur .. 🎉

Berminat?
Whatsapp segera atau comment PM!! 😊
http://www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran##naksihat#shakleemurahmelaka#setbajet#vivixterbaik#vitaminkesihatan#terbuktiberkesan#shakleedikenaliramai #hargamurahmurahjer#esppromotion


1

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


1

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


1

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


1

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


1

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

Set Makeup RM15 ✅

Harga :

Rm 15 ✅
Rm 13 x 5 set ✅

Cara order :

Screenshot nama barang dan harga kemudian hantar ke whatsapp saya ye 😊

http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919
http://www.wasap.my/60197450919

#setmakeup #setbajet #mekap #makeup #setmakeuprm15 #barangmakeup #kosmetikmurah #setrm15 #hargamurah #barangmurah #makeupmurah #jualbeli #pemborongkosmetik #pemborong #sayajual #sayapakai #kosmetikborong #borong #setmurah #temerlohkosmetik #pahang #codtemerloh #codmentakab


0

.
.
.

Vitamin C Shaklee untuk kulit CANTIK & BERSERI .. Kebaikan Vitamin C :
💋 Mengecutkan jerawat.
💋 Memudarkan parut.
💋Melembapkan kulit.
💋 Mengurangkan resdung.
💋Mencerahkan kulit.
💋 Mengawal tekanan darah.
💋 Mencantikkan kulit.
💋 Mengurangkan kekusaman wajah
💋 Meningkatkan sistem imun badan.
💋 Vitamin asas yang penting untuk badan.
💋 Merangsang penghasilan collagen dalam badan.
💋 Membantu kesihatan tulang rawan, gusi dan otot2.

Dijamin selamat, produk yang 100% semulajadi dan in sha Allah berkesan 😘

Vitamin C Shaklee:
💋 180 biji sebotol
💋 Tahan 3-6 bulan .
📱For info
www.wasap.my/60173910809
www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran#sihatdalaman#naksihat#shakleemurahmelaka#setbajet#vivixterbaik#vitaminkesihatan#terbuktiberkesan#shakleedikenaliramai


0

BEDAK HANGAT 3IN1 SRISARI HERBS
.
Bedak Hangat 3in1 dan kegunaannya.
.
Ibu bersalin yang baru melahirkan bayi memerlukan Rawatan pemulihan dan Penjagaan berpantang selama tempoh 44 hari yang sempurna dari segi Jasmani, Rohani dan Mental serta Pemakanan yang seimbang ketika berpantang. Inilah waktu yang sesuai untuk merehatkan badan dan minda yang penat.
.
Untuk memudahkan ibu berpantang, BEDAK HANGAT, Srisari Herbs yang merangkumi 3 dalam 1, PARAM, PILIS dan TAPEL. Hanya larut dengan sedikit air dan sapu mengikut keperluan. Ia lebih mudah, ringkas dan cepat!
.
PARAM
Disapu ke seluruh badan kecuali perut. Ia membantu mengecutkan kembali otot-otot dan urat-urat badan yang bengkak. Disamping itu juga membantu menghaluskan kulit dan memanaskan badan agar tidak mudah masuk angin.
.
PILIS
Disapukan pada bahagian dahi. Ia dapat membantu menyejukkan kepala, mengelakkan pening dan sakit kepala, menghindarkan pitam dan mengurangkan tekanan darah.
.
TAPEL
Disapukan pada bahagian perut sebelum memakai bengkung atau barut. Ia membantu mengecutkan peranakan dan mengempiskan perut dengan lebih cepat. Dicampur dengan kapur & perahan limau nipis.
. [ MINYAK URUT HERBA RATU ]
.
Minyak Urut Herba Ratu, Srisari Herbs berfungsi sebagai pemanas badan ketika berpantang. Ia boleh disapukan keseluruh tubuh bagi mengelakkan tubuh dimasuki angin ketika berpantang.
.
KEBAIKANNYA :
* Menghangatkan tubuh dan memperbaiki peredaran darah dalam badan
* Melegakan otot-otot dan sendi-sendi yang keletihan
* Membuang angin yang berlebihan
* Menyegarkan tubuh badan
.
WhatsApp untuk info lanjut:
.
014-5062844
014-5062844
014-5062844
.
#srisariherbskuantan #BedakHangat #param #pilis #tapel #lulurherba #persediaanibuberpantang #setBerpantangkuantan #setbersalinkuantan #setbajet #pakejurutanbersalinkuantan #urutantradisionalkuantan #cofinementcarekuantan #urutanbersalinkerumah #agentsrisariherbskuantan


0

KACIP FATIMAH MODEN!
•••••••••••••••••••••••• Nak KETAT > cari ALFALFA
Nak SEMPIT > cari ALFALFA
Nak SUSU MERIAH > cari ALFALFA
Nak hilangkan RESDUNG > cari ALFALFA
Nak DETOX > cari ALFALFA
Nak KURUS > cari ALFALFA
Nak hilangkan GATAL hidung > cari ALFALFA

Senang cerita! Ambik 1 botol, dapat SEMUA.
Sms/whatsapp
0192598393

#shaklee_0192598393 #shakleepetalingjaya #shakleejimat #shakleeskincare #shakleepromosi #shakleemurah #setdetoksshaklee #setkulit #sethilangjerawat #settambahsusushaklee #setbajet #setjimat #jamusihatshaklee #jamuketatkurus #jamuketat #setkeputihanshaklee #setresdungshaklee #setdietshaklee #setdiet #cantik #bebasresdung#bebasjeragatjerawat


1

Microdermabrasion Pore Minimizer
============================= Ramai di antara kita sebenarnya ada masalah pores yg besar....Nadd pun ada!

Tapi tau x pores ni sebenarnya perlu ada untuk sistem perkumuhan peluh kita?
Ada pulak yg nak hilangkan terus...isy isy isy.. tu la, nampak sgt awak x de consultant yg bole guide awak utk bantu beri penerangan.. Pores ni kalau besar sgt....jgn la nak terus hilangkan...bahaya la peluh awak x keluar...awak cuma perlu minimize kan je...supaya penampakannya menjadi kurang besar 😃

Nak guna apa ye??? PORE MINIMIZER ni lah.... ia takkan menghilangkan pores kita, tapi BANTU MENGECILKAN PORES kita supaya solekan tampak cantik..jgn buang apa yg Allah dah jadikan asas utk kulit kita ye...mesti ada gunanya! 😘
Nak kulit sihat?
Nak awet muda?
Yang perlukan bantuan atau consultation,
Klik link kat bawah tu ye 😊

Personal Beauty Consultant
Nadd Syarif
📲 http://naddsyarif.wasap.my

Page : https://www.facebook.com/ilovemyskinbynaddsyarif/
Instagram : https://www.instagram.com/i_love_my_skin_by_naddsyarif/
Website : https://www.marykay.com.my/naddsyarif
#timewise #poreminimizer #kecilkanpori #merawat #microdermabrasionrefine #setbajet #marykaymalaysia #topsale #ilovemyskin


0

.
.
.

Vitamin C Shaklee untuk kulit CANTIK & BERSERI .. Kebaikan Vitamin C :
💋 Mengecutkan jerawat.
💋 Memudarkan parut.
💋Melembapkan kulit.
💋 Mengurangkan resdung.
💋Mencerahkan kulit.
💋 Mengawal tekanan darah.
💋 Mencantikkan kulit.
💋 Mengurangkan kekusaman wajah
💋 Meningkatkan sistem imun badan.
💋 Vitamin asas yang penting untuk badan.
💋 Merangsang penghasilan collagen dalam badan.
💋 Membantu kesihatan tulang rawan, gusi dan otot2.

Dijamin selamat, produk yang 100% semulajadi dan in sha Allah berkesan 😘

Vitamin C Shaklee:
💋 180 biji sebotol
💋 Tahan 3-6 bulan .
📱For info
www.wasap.my/60173910809
www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran#sihatdalaman#naksihat#shakleemurahmelaka#setbajet#vivixterbaik#vitaminkesihatan#terbuktiberkesan#shakleedikenaliramai


1

.
.
.

Vitamin C Shaklee untuk kulit CANTIK & BERSERI .. Kebaikan Vitamin C :
💋 Mengecutkan jerawat.
💋 Memudarkan parut.
💋Melembapkan kulit.
💋 Mengurangkan resdung.
💋Mencerahkan kulit.
💋 Mengawal tekanan darah.
💋 Mencantikkan kulit.
💋 Mengurangkan kekusaman wajah
💋 Meningkatkan sistem imun badan.
💋 Vitamin asas yang penting untuk badan.
💋 Merangsang penghasilan collagen dalam badan.
💋 Membantu kesihatan tulang rawan, gusi dan otot2.

Dijamin selamat, produk yang 100% semulajadi dan in sha Allah berkesan 😘

Vitamin C Shaklee:
💋 180 biji sebotol
💋 Tahan 3-6 bulan .
📱For info
www.wasap.my/60173910809
www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran#sihatdalaman#naksihat#shakleemurahmelaka#setbajet#vivixterbaik#vitaminkesihatan#terbuktiberkesan#shakleedikenaliramai


2

.
.
.

Vitamin C Shaklee untuk kulit CANTIK & BERSERI .. Kebaikan Vitamin C :
💋 Mengecutkan jerawat.
💋 Memudarkan parut.
💋Melembapkan kulit.
💋 Mengurangkan resdung.
💋Mencerahkan kulit.
💋 Mengawal tekanan darah.
💋 Mencantikkan kulit.
💋 Mengurangkan kekusaman wajah
💋 Meningkatkan sistem imun badan.
💋 Vitamin asas yang penting untuk badan.
💋 Merangsang penghasilan collagen dalam badan.
💋 Membantu kesihatan tulang rawan, gusi dan otot2.

Dijamin selamat, produk yang 100% semulajadi dan in sha Allah berkesan 😘

Vitamin C Shaklee:
💋 180 biji sebotol
💋 Tahan 3-6 bulan .
📱For info
www.wasap.my/60173910809
www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop#espmurah
#pengedarshakleemelaka#shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #vivixmurah #freepos #aurainsta #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #shaklee #terlajaklaris # #jerawat#rugitakgrab#agentshaklee #nakkulitcantik#penggunashaklee#vitaminterbaik#sihatluaran#sihatdalaman#naksihat#shakleemurahmelaka#setbajet#vivixterbaik#vitaminkesihatan#terbuktiberkesan#shakleedikenaliramai


1

SET KURUNG
.
RM70
POST RM10 SM RM14 SS
.
FREE SIZE FIT L
.
COTTON SPANDEX
.
BAHU 15
DADA 40
LILIT KETIAK 18
LABUH LENGAN 23
LABUH BAJU 20-27
.
PINGGANG 30
PINGGUL 38
LABUH 39
.
#ysagen #setkurung #setbajet #bajuraya #kurung #kurungmoden #minikurung #peplum #kebaya #kebarung #bajurayamurah #kurungbajet


0

READY STOCK in Malaysia

Murah & sangat selesa.
Boleh cuba sekarang.
Harga pun sangat BERBALOI.

CLOTHPAD 💖OVERNIGHT💖 🎄Sesuai untuk haid yang sederhana hingga berat 🎄Size Medium
🎄Ukuran 30 x 8 cm (panjang x lebar)
🎄Material MicroFleece, Lapisan Antibocor, Polyster & Cotton Jepun

Warna diberikan secara rawak.
1 SET = 6 keping
#kotaBharu #PadKainBajet #padkain #clothpad #clothpadKotaBharu #cloth #PadKainBajet #padkain
#kelantan #payudara #susuputih #pink #pinky #kelantan
. .

#PadKainKotaBharu #clothpadBajet #clothPadKotaBharu #kotaBharu #setBajet #padKain #clothingbrand


0