#shaklee

Instagram photos and videos

#shaklee#shakleemalaysia#vitamincshaklee#shakleejohor#espshaklee#shakleebandarserialam#shakleetamanrinting#shakleepasirgudang#unishaklee#shakleejb#sethamilshaklee#performancedrinkshaklee#shakleepermasjaya#setberpantangshaklee#shakleesierraperdana#vivix#shakleesingapore#shakleekotamasai#shakleenusadamai

Hashtags #shaklee for Instagram

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG - ULANG
PCOS
ENDOMETRIOSIS
VERIKOKEL
TORCH ( virus/bakteri )
MASALAH SPERMA, DLL

kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS.

Follow:
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & konsultasi gratis
๏ธโœ”๏ธ contact person :
๐Ÿ“ฒWA: 082331413800


1

Assalam ๐Ÿ˜Š waahh pejam celik pejam celik lagi tak sampai sebulan kita dah nak masuk ramadhan ๐Ÿ˜จ lagi sebulan lebih nak raya ๐Ÿ˜ฑ cepat sungguh masa berlalu. .
Yg mana ada masalah kulit nak cantik time hari raya tu boleh la start cuba consume SET KECANTIKAN SHAKLEE ๐Ÿ˜ .
Antara produk yg ada dalam set ini adalah:
.
ESP - 850g (Tahan 2-3 bulan)
๐ŸŒธKulit jadi lebih anjal dan gebu
๐ŸŒธ Pudarkan parut
๐ŸŒธ Mengawal pertumbuhan jerawat
๐ŸŒธ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
๐ŸŒธ kulit jadi lebih tegang dan sihat
๐ŸŒธ Mengandungi protein yang lengkap
.
VITAMIN C PLUS - 180biji (Tahan sehingga 6bulan)
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil
๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED ) - 120biji (Tahan sehingga 4bulan)
๐ŸŒธ Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag
๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
๐ŸŒธ Boleh buat sebagai masker
๐ŸŒธ melambatkan proses penuaan
.
Setiap pembelian akan dapat SPECIAL GIFT & SPECIAL PRICE ๐Ÿ˜ So apa tunggu lagi?
.
Order & pertanyaan
FARAH ๐Ÿ“ฒ 014 533 9557
Trusted Shaklee Distributor
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #setkecantikanshaklee #setparutshaklee #setkulitshaklee #espshaklee #shakleeesp #espshakleemurah #vitaminc #vitamincshaklee #vitamincshakleemurah #setparutjerawat #nakcantik #kulitglowing #kulitcantik #shakleekemaman #shakleeterengganu


0

Korang tau tak berpuasa nanti boleh kurangkan rasa haus.Jom amalkan#performancedrink ketika bersahur.
.
PERFORMANCE DRINK ON PROMO!!
.
โœ”๏ธDihasilkan pertama kali oleh Saintis Shaklee dan universiti Yale pada 1980-an
โœ”๏ธMembantu projek penerbangan Daedalus(human-powered flight programme)
โœ”๏ธMinuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat โœ”๏ธPenerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang terjauh iaitu 72 batu dan rekod ini masih bertahan hingga kini kerana keperkasaan minuman Performance Drink!
โœ”๏ธDireka khas untuk angkasawan NASA
โœ”๏ธPilihan utama atlet antarabangsa dan pengembaraan terkemuka โœ”๏ธBerpatenkan rumusan eksklusif OptiCarb bagi meningkatkan tenaga otot sebanyak 6x ganda terbukti oleh ujian klinikal โœ”๏ธMemberi tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam badan. โœ”๏ธMempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan membekalkan tenaga dari 3 jenis karbohidrat .
Mengandungi Komponen Elektrolit yang Penting:
โ†ช๏ธSodium
โ†ช๏ธChloride โ†ช๏ธMagnesium
โ†ช๏ธKalsium
โ†ช๏ธPotassium
.
Fungsi Performance Drink untuk kesihatan tubuh badan:
โœ”๏ธMemberi tenaga kepada otot dan sel dengan cepat.
โœ”๏ธMenggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal โœ”๏ธMeningkatkan daya tahan otot
โœ”๏ธMemanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh โœ”๏ธMengimbangi metabolisme air dalam tubuh.
โœ”๏ธRumusan eksklusif untuk membekalkan tenaga fizikal โœ”๏ธMengurangkan haus .
Nak order Performance Drink stok menjelang RAMADHAN anda seisi keluarga?Meh wassap adibah
.
013-5008558
.
#shakleebyadibah
#shaklee
#shakleemalaysiamurah
#shakleeperak
#shakleetaiping
#shakleekamunting
#shakleebaganserai
#setkecantikan
#setkurus
#setmilkbooster
#setkesuburan
#sethamil
#setberpantang
#kurus
#cantik๐Ÿ˜
#hapuskanjeragatjerawat


0

Jom kuruskan secara sihat dan semulajadi. TIADA kesan sampingan kerana ia berasaskan bahan2 semulajadi. Konsep kurus dengan Shaklee ini mudah, tak perlu ikat perut atau skip makan. .
.
Bagaimana supplemen Shaklee ini membantu?
.
๐Ÿ”ฅLECITHIN
- memecahkan dan mencairkan lemak yang tak diperlukan dalam badan agar mudah dibawa keluar - meleraikan toksin dalam badan sekaligus bantu sembelit
.
๐Ÿ”ฅOMEGAGUARD
- membakar lemak degil dalam badan (termasuk turunkan kolesterol tinggi)
- membantu kawal selera makan
- meningkatkan metabolisme .
.
๐Ÿ”ฅALFALFA
- agen detox yang membantu menyingkir toksin berlebihan .
- juga membantu membuang lemak2 yang telah dipecahkan keluar dari badan .
- membantu perkumuhan menjadi lebih lawas
- kategori fiber yang memberi rasa kenyang .
.
Berminat?? Roger zai okay.
WhatsApp 019 344 3650
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
๐Ÿ˜˜


0

Jom kuruskan secara sihat dan semulajadi. TIADA kesan sampingan kerana ia berasaskan bahan2 semulajadi. Konsep kurus dengan Shaklee ini mudah, tak perlu ikat perut atau skip makan. .
.
Bagaimana supplemen Shaklee ini membantu?
.
๐Ÿ”ฅLECITHIN
- memecahkan dan mencairkan lemak yang tak diperlukan dalam badan agar mudah dibawa keluar - meleraikan toksin dalam badan sekaligus bantu sembelit
.
๐Ÿ”ฅOMEGAGUARD
- membakar lemak degil dalam badan (termasuk turunkan kolesterol tinggi)
- membantu kawal selera makan
- meningkatkan metabolisme .
.
๐Ÿ”ฅALFALFA
- agen detox yang membantu menyingkir toksin berlebihan .
- juga membantu membuang lemak2 yang telah dipecahkan keluar dari badan .
- membantu perkumuhan menjadi lebih lawas
- kategori fiber yang memberi rasa kenyang .
.
Berminat?? Roger zai okay.
WhatsApp 019 344 3650
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
๐Ÿ˜˜


0

PERASAN TAK
.
.
.
.
Kita sering ditakut2kan, kalau ambil protein supplements ni akan membebankan buah pinggang, thus kena minum air banyak. Betul tak?
.
.
So banyak tu banyak mana sebenarnya kalau kita ambil protein supplements ni?
.
.
Dari pembacaan Anis, orang sihat yang ambil protein supplements tak akan mengganggu buah pinggang mereka
.
.
Tapi untuk yang memang dah sakit. Yang ada sakit kronik dan buah pinggang dah terganggu, JANGAN AMBIL ESP
.
.
Sebab, yes protein akan buat buah pinggang kita bekerja lebih kuat
.
.
Sama lah macam makan ikan banyak, ayam goreng hari hari. Pun akan buat buah pinggang kita kerja lebih jugak.๐Ÿ˜Š
.
.
So pengambilan air yang CUKUP adalah sangattttt penting ya
.
.
Nak order supplement Shaklee, whatsapp Anis๐Ÿ˜Š
.
.
http://www.wasap.my/60177832740

Anis 017 7832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsaskuantan #espshaklee #vivik #shakleesingapore #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee


0

Mulut orang berpuasa wangi di sisi Allah.. Tapi tak salah kan kalau kita wangi wangikan juga.. Bebas bau mulut selama 12 jam.. Bukan nak overclaim tapi ni feedback customer sendiri yg bagi..bukan reka reka..kalau reka berdosa.. Guna malam sebelum tidur dan selepas sahur selepas berus gigi. Siang hari jangan la sembur ya. Ok nak buat stock sendiri atau nak jual boleh roger zati ya.. Modal agent serendah RM365 sahaja.. Jom kita bantu selesaikan masalah orang time puasa ni. Poket pun masyuk. Nak order atau nak jadi agent wassap ke 013-4344208
.
.
.
#noraessential#seminar#testimoni#uitm#bisneswomen#surirumah#niqab#sales#ibutunggal#youngmillionaire#marketing#belajarinstagram#tips#muslimah#anggun#utm#sayajual#raya#erezeki#eusahawan#azizanosman#hijab#agentneeded#agentwanted#halal#bazarpaknil#iphone#irfankhairi#tambahfollowers#shaklee


1

Mulut orang berpuasa wangi di sisi Allah.. Tapi tak salah kan kalau kita wangi wangikan juga.. Bebas bau mulut selama 12 jam.. Bukan nak overclaim tapi ni feedback customer sendiri yg bagi..bukan reka reka..kalau reka berdosa.. Guna malam sebelum tidur dan selepas sahur selepas berus gigi. Siang hari jangan la sembur ya. Ok nak buat stock sendiri atau nak jual boleh roger zati ya.. Modal agent serendah RM365 sahaja.. Jom kita bantu selesaikan masalah orang time puasa ni. Poket pun masyuk. Nak order atau nak jadi agent wassap ke 013-4344208
.
.
.
#noraessential#seminar#testimoni#uitm#bisneswomen#surirumah#niqab#sales#ibutunggal#youngmillionaire#marketing#belajarinstagram#tips#muslimah#anggun#utm#sayajual#raya#erezeki#eusahawan#azizanosman#hijab#agentneeded#agentwanted#halal#bazarpaknil#iphone#irfankhairi#tambahfollowers#shaklee


0

.
PERFORMANCE DRINK merupakan minuman isotonik yang ISTIMEWA kerana TIDAK ADA KARBONAT dan kandungan GULA YANG SANGAT MINIMA
.
Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.
.
.
Beberapa golongan di bawah ini disarankan untuk mengambil Performance Drink:
.
๐ŸนIbu hamil yang mengalami muntah kronik (minum air pun muntah)
๐ŸนIbu yang menyusukan anak
.
๐ŸนMereka yang aktif bersukan
๐ŸนMereka yang kurang minum air
.
๐ŸนMereka yang berpuasa
๐ŸนMereka yang kerap sakit kepala
.
๐ŸนMereka yang kurang sihat (demam, selsema dsb)
๐ŸนKanak-kanak yang demam
๐ŸนMereka yang gemar minuman isotonik (alternatif yang lebih sihat)
.
.
Jom order Performance Drink dengan Uni jomm ๐Ÿ’—
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#performancedrink #performancedrinkshaklee #sahurdenganshaklee #sahurdenganperformancedrink #energy #energybooster #gym #workout #active #isotonic #tambahtenaga #shaklee #shakleejohor #shakleeonline #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang


0

Mulut orang berpuasa wangi di sisi Allah.. Tapi tak salah kan kalau kita wangi wangikan juga.. Bebas bau mulut selama 12 jam.. Bukan nak overclaim tapi ni feedback customer sendiri yg bagi..bukan reka reka..kalau reka berdosa.. Guna malam sebelum tidur dan selepas sahur selepas berus gigi. Siang hari jangan la sembur ya. Ok nak buat stock sendiri atau nak jual boleh roger zati ya.. Modal agent serendah RM365 sahaja.. Jom kita bantu selesaikan masalah orang time puasa ni. Poket pun masyuk. Nak order atau nak jadi agent wassap ke 013-4344208
.
.
.
#noraessential#seminar#testimoni#uitm#bisneswomen#surirumah#niqab#sales#ibutunggal#youngmillionaire#marketing#belajarinstagram#tips#muslimah#anggun#utm#sayajual#raya#erezeki#eusahawan#azizanosman#hijab#agentneeded#agentwanted#halal#bazarpaknil#iphone#irfankhairi#tambahfollowers#shaklee


0

.
KELEBIHAN DAN KEHEBATAN SET BERPUASA SHAKLEE
.
.
๐Ÿ”น Energizing Soy Protein (ESP)
.
Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang akan membuatkan anda rasa bertenaga dan kenyang yang lebih tahan lama
.
Bonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa
.
.
๐Ÿ”น Meal Shakes
.
Sumber multivitamin dan fiber yang terbaik . Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi tau
.
Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi
.
Dalam masa yang sama, kita dapat mengatasi masalah sembelit . Ramai yang alami masalah sembelit ketika berpuasa kerana kurang makan dan kurang minum air
.
.
๐Ÿ”น Performance Drinks
Ia merupakan minuman elektrolit dengan teknologi Optilyte . Ia seperti minuman isotonik tetapi versi sihat dan tanpa gas.
Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air
.
Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal bertenaga , Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga
.
Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan dan dapat menunaikan solat terawih dengan lebih tenang dan bertenaga
.
.
Sempena bulan ramadhan ini , Shaklee telah adakan promosi special untuk penggemar supplement shaklee
.
.
Ini lah masa yang tepat untuk grab . Anda berpeluang untuk dapatkan DISCOUNT sebanyak 10% dan special ECO PACK & GO BAG bila anda daftar sebagai ahli dan juga belian promo set ramadhan ini
.
Jangan malu jangan segan jom whatsapp Uni untuk order dan info lanjut :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #mealshakesshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee


0

PROMO MAY
.
.
MEALSHAKE IKHTIAR UNTUK ANAK-ANAK KEKAL SIHAT ๐Ÿ’ช
.
.
Apa yang BEST SANGAT pasal mealshake shaklee ni ? Banyak sebenarnya khasiat mealshake shaklee untuk anak-anak
.
.
Anak-anak zaman sekarang ni kebanyakkannya duduk kat nursery dan dah masuk taska dari kecil lagi. Jadi diorang ni mudah sangat terdedah dengan jangkitan penyakit seperti batuk dan selsema ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท
.
.
KEBAIKAN MEALSHAKE
.
.
๐Ÿ‘‰Kurangkan ekzema
๐Ÿ‘‰Untuk tumbesaran untuk perkembangan minda
๐Ÿ‘‰Untuk tingkatkan selera makan anak
๐Ÿ‘‰Untuk anak yang dah berhenti susu ibu
๐Ÿ‘‰Untuk anak kekal aktif
๐Ÿ‘‰Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
๐Ÿ‘‰Meningkatkan berat badan anak
๐Ÿ‘‰Membantu anak fokus
๐Ÿ‘‰Membantu kurangkan kekerapan asthma
๐Ÿ‘‰Mengatasi masalah sembelit pada anak
๐Ÿ‘‰Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
๐Ÿ‘‰Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
๐Ÿ‘‰Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
๐Ÿ‘‰Supplement yang sangat mudah disediakan boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu
.
.
Your Trusted and Favorite SID,
NaaShaklee 0145348131
.
.
#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shaklee #shakleemalaysia #shakleeEffects #NaaShaklee #andainyatakdir #kukirimcinta #setjerawatshaklee #setkayapshaklee #setparutshaklee #setkeputihanshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setslimingshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #youthshaklee #vivixshaklee #shakleecodavailable #shakleecodpasirmas
.
.
P/s : For price, do whatsapp Naa 0145348131 directly ya . InshaAllah special consultation and best price promise :)


0

.
Adakah anda tergolong dalam kategori yang memerlukan SET PUASA SHAKLEE?
.
.
๐Ÿ”น Ibu mengandung yang sering keletihan dan risau akan zat serta nutrisi yang tidak cukup buat bayi dalam kandungan
.
๐Ÿ”น Ibu yang sedang menyusukan bayi yang risau susu merudum dan tak tahan lapar / dahaga selepas menyusu
.
๐Ÿ”น Anda yang bekerja berat iaitu menggunakan tenaga fizikal
.
๐Ÿ”น Anda yang cepat penat , lemah dan tak bermaya serta alami masalah tiada selera untuk makan
.
๐Ÿ”น Kanak-kanak yang sedang belajar untuk berpuasa dan mendapat zat serta nutrisi yang mencukupi
.
๐Ÿ”น Remaja dan pelajar yang perlu memberi tumpuan pada pelajaran
.
๐Ÿ”น Anda yang sering berada di luar bangunan dan terdedah kepada cuaca panas
.
๐Ÿ”น Anda yang mahu bersahur dengan cara ringkas dan mudah tetapi kekal sihat
.
๐Ÿ”น Anda yang mempunyai masalah gastrik yang teruk .
๐Ÿ”น Anda yang ingin tampil sihat , cantik , slim dan menawan di hari raya nanti
.
.
Jom whatsapp Uni untuk order dan info lanjut. COD dan POS setiap hari :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #mealshakesshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #setpuasashaklee #setramadhanshaklee #setsahurshaklee


0

#testimonibysyafa #testimoniesp
-
-
Antara feedback customer yang consume ESP ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
-
-
โœ”๏ธBerat berkurang
-
-
โœ”๏ธSunburn hilang
-
-
โœ”๏ธSarapan express, kejap je bancuh
-
-
โœ”๏ธParut jerawat cepat pudar
-
-
โœ”๏ธKulit muka semakin kurang berminyak
-
-
โœ”๏ธKulit muka rasa makin lembut
-
-
โœ”๏ธSusu badan lebih banyak & pekat
-
-
โœ”๏ธMasalah gastrik dapat diatasi
-
-
Dan banyak lagi lah sebenarnya tau manfaat yang customer dapat asbab consume ESP โœจ
-
-
Untuk order & sebarang pertanyaan atau konsultasi boleh direct whatsapp Syafa ya. Klik je link kat bio โค๏ธ
-
-
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
-
-
#shaklee
#shakleeutm
#shakleeuitm
#shakleeump
#shakleeupm
#shakleeumk
#shakleeukm
#shakleepahang
#shakleetemerloh
#shakleementakab
#shakleekuantan
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#shakleesingapura
#shakleejohor
#shakleeselangor
#shakleesubang
#shakleekajang
#shakleeshahalam
#shakleemalaysia
#shakleekelantan
#shakleekedah
#shakleepenang
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleeterengganu
#shakleeperak
#shakleeperlis


0

.
ESP MEMBANTU PUASA ANDA LEBIH SEMPURNA ๐Ÿ˜Š
.
.
โฃ๏ธSumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis , namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama serta kekal bertenaga sehingga waktu berbuka
.
โฃ๏ธUntuk ibu menyusu pula, ia membantu di dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti kerapa protien merupakan komposisi penting di dalam susu ibu
.
โฃ๏ธYang paling best, susu ibu kelihatan pekat dan anak cepat kenyang
.
โฃ๏ธUntuk anda yang alami masalah gastrik , ESP bersifat alkali mampu untuk seimbangkan asid di dalam perut disamping membaiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut
.
โฃ๏ธBonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa
.
โฃ๏ธIni semua adalah pengalaman Uni sendiri dan juga feedback dari semua customer Uni yang consume Set Berpuasa Shaklee
.
โฃ๏ธBoleh lihat testimoni dan feedback lebih banyak di instagram Uni ni ya.
.
.
Untuk pesanan dan info lanjut boleh terus whatsapp Uni :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #mealshakesshaklee #setpuasashaklee #setramadhanshaklee #setsahurshaklee


0

.
ESP MEMBANTU PUASA ANDA LEBIH SEMPURNA ๐Ÿ˜Š
.
.
โฃ๏ธSumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis , namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama serta kekal bertenaga sehingga waktu berbuka
.
โฃ๏ธUntuk ibu menyusu pula, ia membantu di dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti kerapa protien merupakan komposisi penting di dalam susu ibu
.
โฃ๏ธYang paling best, susu ibu kelihatan pekat dan anak cepat kenyang
.
โฃ๏ธUntuk anda yang alami masalah gastrik , ESP bersifat alkali mampu untuk seimbangkan asid di dalam perut disamping membaiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut
.
โฃ๏ธBonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa
.
โฃ๏ธIni semua adalah pengalaman Uni sendiri dan juga feedback dari semua customer Uni yang consume Set Berpuasa Shaklee
.
โฃ๏ธBoleh lihat testimoni dan feedback lebih banyak di instagram Uni ni ya.
.
.
Untuk pesanan dan info lanjut boleh terus whatsapp Uni :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #mealshakesshaklee #setpuasashaklee #setramadhanshaklee #setsahurshaklee


0

STEP 5๏ธโƒฃ Youth Advanced Renewal Night Cream(๐ŸŒ™) (50ml)
.
๐ŸŒธ Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur.
๐ŸŒธ Merangsang penghasilan kolagen & elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, & cerah!
.
Bahan utama :
โ—†Vital Repair+ยฎ๏ธ Complex
โ—†Schisandra Chinensis
โ—†Lotus Japonicustract
.
๐Ÿ‘‡Kolagen & Elastin
โœ”๏ธ 1/3 daripada tubuh badan kita terdiri drpd kolagen.
โœ”๏ธ Kolagen ialah protein yang menyokong struktur kulit, memberikan sokongan bentuk kepada tisu badan dan memastikan keutuhan dan kekuatan anggota badan.
โœ”๏ธ Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik.
โœ”๏ธKolagen membantu memberikan struktur kepada kulit & saling bekerjasama dengan protein yang dipanggil elastin untuk memberikan fleksibiliti yang diperlukan apabila kulit meregang serta kembali kepada kedudukan asal.
โžก๏ธโœ”๏ธKolagen dan elastin yg mencukupi akan membantu kulit tegang, anjal dan elastik.
.
.
Untuk dapatkan maklumat lanjut jangan lupa dapatkan YOUTH SKINCARE dengan wieya sekarang ๐Ÿ˜
.
Rabiatul Adawiyah
019-5899895
Your Beauty Consultant
.
#shakleekulim #shakleeperak #shakleeipoh #shaklee #youthskincarehouz #youthskincare #perak #nightcream #RabiatuladawiyahSkincare


0

.
GABUNGAN ESP & PERFORMANCE DRINK MEMANG MENJADI PILIHAN RAMAI DI BULAN RAMADHAN โ€ผ๏ธ
.
.
๐ŸŠ PERFORMANCE DRINK ๐ŸŠ
.
Ia merupakan minuman elektrolit dengan teknologi Optilyte . Ia seperti minuman isotonik tetapi versi sihat dan tanpa gas.
Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air
.
Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal bertenaga , Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga
.
Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan dan dapat menunaikan solat terawih dengan lebih tenang dan bertenaga
.
.
๐Ÿ”ธ ESP SHAKLEE ๐Ÿ”ธ
.
Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis , namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama serta kekal bertenaga sehingga waktu berbuka
.
Sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah GASTRIK dan juga mereka yang tak sempat bersahur
.
.
Kedua supplement ini sangat sesuai untuk ibu hamil , menyusu dan sesiapa saja yang ingin kekal sihat , cergas , bertenaga sepanjang berpuasa ๐Ÿ˜Š
.
.
Jom dapatkan kedua-dua supplement ini sementara harga promosi masih ada :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #mealshakesshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #setpuasashaklee #setsahurshaklee #setramadhanshaklee


0

.
Golongan yang sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah:
.
๐Ÿ˜ŠPara ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother).
๐Ÿ˜ƒMereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
.
๐Ÿ˜Mereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
๐Ÿ˜„Para pesakit yang menghidap gout.
.
โ˜บ๏ธMereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
Jika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
๐Ÿ˜‰Anak-anak yang demam.
.
๐Ÿ˜€Mereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
๐Ÿ˜˜Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan
.
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut dan order ๐Ÿ’•
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#performancedrink #performancedrinkshaklee #setsahurshaklee #setramadhanshaklee #setpuasashaklee #sahurdenganperformancedrink #sahurdenganshaklee #energybooster #energybooster #workout #gout #isotonic #active #shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang


0

.
CADANGAN SET BERPUASA OPTIMUM SHAKLEE โค๏ธ
.
โœ”๏ธ MEAL SHAKES.
.
Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla.
.
โœ”๏ธ PERFORMANCE DRINK.
.
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.
.
โœ”๏ธ ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
.
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.
.
.
Jom whatsapp Uni untuk info lanjut dan order ๐Ÿ˜‰
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#mealshakesshaklee #espshaklee #performancedrinkshaklee #pdshaklee #setsahurshaklee #setpuasashaklee #setramadhanshaklee #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleesierraperdana #shakleenusadamai #shakleescientex #shakleecahayamasai #shakleekotamasai


0

.
KELEBIHAN DAN KEHEBATAN SET BERPUASA SHAKLEE
.
.
๐Ÿ”น Energizing Soy Protein (ESP)
.
Sumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang akan membuatkan anda rasa bertenaga dan kenyang yang lebih tahan lama
.
Bonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa
.
.
๐Ÿ”น Meal Shakes
.
Sumber multivitamin dan fiber yang terbaik . Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi tau
.
Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi
.
Dalam masa yang sama, kita dapat mengatasi masalah sembelit . Ramai yang alami masalah sembelit ketika berpuasa kerana kurang makan dan kurang minum air
.
.
๐Ÿ”น Performance Drinks
Ia merupakan minuman elektrolit dengan teknologi Optilyte . Ia seperti minuman isotonik tetapi versi sihat dan tanpa gas.
Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air
.
Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal bertenaga , Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga
.
Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan dan dapat menunaikan solat terawih dengan lebih tenang dan bertenaga
.
.
Sempena bulan ramadhan ini , Shaklee telah adakan promosi special untuk penggemar supplement shaklee
.
.
Ini lah masa yang tepat untuk grab . Anda berpeluang untuk dapatkan DISCOUNT sebanyak 10% dan special ECO PACK & GO BAG bila anda daftar sebagai ahli dan juga belian promo set ramadhan ini
.
Jangan malu jangan segan jom whatsapp Uni untuk order dan info lanjut :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #mealshakesshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee


0

Vitamin C satu-satunya vitamin yang badan kita tak dapat nak hasilkan. Sebab tu kita kena makan Vitamin C hari2. ๐Ÿ˜‰

Mcm mana nak tahu badan kita cukup Vitamin C tak? Jom cek kat list dalam gambar tu.. Haaa.. rasa2 anda tak tanda2 tu? Kalau ada kena cepat2 dapatkan Vitamin C yang tengah promosi hangat ni ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ http://sriatira.wasap.my/
๐Ÿ“ฒ http://sriatira.wasap.my/
๐Ÿ“ฒ http://sriatira.wasap.my/

Sri Atira
Pengedar Shaklee Pilihan No 1

#promovitaminc #vitamincshaklee #sustainedreleasevitac #pengedarshaklee #shakleepenang #vitamincmurah #vitamincjimat #diskaunvitaminc #tipscantik #tipssihat #kulitcantik #kulitcantik #suplemenkulit #vitaminkulit #suplemenselamat #suplemensemulajadi #postageseluruhmalaysia #postageharihari #readystock #shaklee


0

.
SET PUASA SHAKLEE
.
Set ini terdiri daripada ESP, Performance Drink & Meal Shakes.
.
Setiap product ini mempunyai kebaikan tersendiri dan sangat-sangat membantu melengkapi keperluan tubuh badan kita semasa berpuasa.
.
Apa yang lagi best, seisi keluarga boleh menggunakannya๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ dari ibu, ayah, dan anak-anak yang baru nak belajar berpuasa terutamanya๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‰. Lihat khasiat dan kebaikan di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป:
.
ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
.
๐ŸŒธMemberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi tanpa bahan pengawet, perisa dan pewarna yang tidak dibenarkan.
๐ŸŒธPastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.
.
.
PERFORMANCE DRINK
.
๐ŸŒธIanya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat. ๐ŸŒธMembantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat, dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari.
๐ŸŒธMengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya.
.
.
MEAL SHAKES
.
๐ŸŒธMengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan.
๐ŸŒธRasanya yang sangat enak seperti aiskrim memberikan aroma baru pada yang mengamalkannya.
.
.
Diskaun special hanya untuk bulan ini sahaja. Jom whatsapp Uni untuk order ya :)
.
www.wasap.my/60187669798/setpuasa
.
#unishaklee
.
#espshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #mealshakesshaklee #setpuasashaklee #setsahurshaklee #setramadhanshaklee #shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang


0

Testimoni hebat slip disc. alhamdulillah dengan VIVIX dan supplemen lain kesihatan makin baik tak perlu bergantung pada pain killer yang banyak side effect tu .
๐ŸŒท
Watsap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
.
#SITI๐Ÿ“ฒ0174179566
#shaklee
#shakleemalaysia
#Imiracle
#miraclebymmr
#teampermata2018


0

Testimoni hebat slip disc. alhamdulillah dengan VIVIX dan supplemen lain kesihatan makin baik tak perlu bergantung pada pain killer yang banyak side effect tu .
๐ŸŒท
Watsap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
.
#SITI๐Ÿ“ฒ0174179566
#shaklee
#shakleemalaysia
#Imiracle
#miraclebymmr
#teampermata2018


0

Testimoni hebat slip disc. alhamdulillah dengan VIVIX dan supplemen lain kesihatan makin baik tak perlu bergantung pada pain killer yang banyak side effect tu .
๐ŸŒท
Watsap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
.
#SITI๐Ÿ“ฒ0174179566
#shaklee
#shakleemalaysia
#Imiracle
#miraclebymmr
#teampermata2018


0

PROMO MAY
.
.
MEALSHAKE IKHTIAR UNTUK ANAK-ANAK KEKAL SIHAT ๐Ÿ’ช
.
.
Apa yang BEST SANGAT pasal mealshake shaklee ni ? Banyak sebenarnya khasiat mealshake shaklee untuk anak-anak
.
.
Anak-anak zaman sekarang ni kebanyakkannya duduk kat nursery dan dah masuk taska dari kecil lagi. Jadi diorang ni mudah sangat terdedah dengan jangkitan penyakit seperti batuk dan selsema ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท
.
.
KEBAIKAN MEALSHAKE
.
.
๐Ÿ‘‰Kurangkan ekzema
๐Ÿ‘‰Untuk tumbesaran untuk perkembangan minda
๐Ÿ‘‰Untuk tingkatkan selera makan anak
๐Ÿ‘‰Untuk anak yang dah berhenti susu ibu
๐Ÿ‘‰Untuk anak kekal aktif
๐Ÿ‘‰Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
๐Ÿ‘‰Meningkatkan berat badan anak
๐Ÿ‘‰Membantu anak fokus
๐Ÿ‘‰Membantu kurangkan kekerapan asthma
๐Ÿ‘‰Mengatasi masalah sembelit pada anak
๐Ÿ‘‰Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
๐Ÿ‘‰Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
๐Ÿ‘‰Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
๐Ÿ‘‰Supplement yang sangat mudah disediakan boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu
.
.
Your Trusted and Favorite SID,
NaaShaklee 0145348131
.
.
#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shaklee #shakleemalaysia #shakleeEffects #NaaShaklee #andainyatakdir #kukirimcinta #setjerawatshaklee #setkayapshaklee #setparutshaklee #setkeputihanshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setslimingshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #youthshaklee #vivixshaklee #shakleecodavailable #shakleecodpasirmas
.
.
P/s : For price, do whatsapp Naa 0145348131 directly ya . InshaAllah special consultation and best price promise :)


0

Jangan pandang remeh pada MIGRAIN๐Ÿ˜ฑ
.
Anda alami sakit kepala yang berpanjangan? Boleh ikhtiar dengan set migrain dari shaklee ini.๐Ÿ‘
.
โ™ฅ๏ธ B complex
- mengandungi vitamin B2 dan B6 yang terbukti dapat mengurangkan kesakitan akibat migrain.
- Juga pengambilan vitamin ini dapat mengurangkan stress,strok dan depressi.
.
โ™ฅ๏ธ Ostematrix
- Terdiri dari kalsium,magnesium dan vitamin D.
- Kalsium yang dapat meringankan stress,memperbaiki jantung berdebar,memperbaiki depresi,mood swing dan sakit kepala.
- Magnesium dapat membantu sistem saraf,pengecutan otot dan saraf,menstabilkan denyutan tidak sekata yang sering di hadapi oleh penghidap migrain.
.
Jangan buat main dengan sakit kepala/migrain ni taw.
.
For more info, whatsapp :
0193443650
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
๐Ÿ˜˜


0

Jangan pandang remeh pada MIGRAIN๐Ÿ˜ฑ
.
Anda alami sakit kepala yang berpanjangan? Boleh ikhtiar dengan set migrain dari shaklee ini.๐Ÿ‘
.
โ™ฅ๏ธ B complex
- mengandungi vitamin B2 dan B6 yang terbukti dapat mengurangkan kesakitan akibat migrain.
- Juga pengambilan vitamin ini dapat mengurangkan stress,strok dan depressi.
.
โ™ฅ๏ธ Ostematrix
- Terdiri dari kalsium,magnesium dan vitamin D.
- Kalsium yang dapat meringankan stress,memperbaiki jantung berdebar,memperbaiki depresi,mood swing dan sakit kepala.
- Magnesium dapat membantu sistem saraf,pengecutan otot dan saraf,menstabilkan denyutan tidak sekata yang sering di hadapi oleh penghidap migrain.
.
Jangan buat main dengan sakit kepala/migrain ni taw.
.
For more info, whatsapp :
0193443650
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
๐Ÿ˜˜


0

.
SET PUASA SHAKLEE
.
Set ini terdiri daripada ESP, Performance Drink & Meal Shakes.
.
Setiap product ini mempunyai kebaikan tersendiri dan sangat-sangat membantu melengkapi keperluan tubuh badan kita semasa berpuasa.
.
Apa yang lagi best, seisi keluarga boleh menggunakannya๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ dari ibu, ayah, dan anak-anak yang baru nak belajar berpuasa terutamanya๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‰. Lihat khasiat dan kebaikan di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป:
.
ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
.
๐ŸŒธMemberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi tanpa bahan pengawet, perisa dan pewarna yang tidak dibenarkan.
๐ŸŒธPastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.
.
.
PERFORMANCE DRINK
.
๐ŸŒธIanya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat. ๐ŸŒธMembantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat, dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari.
๐ŸŒธMengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya.
.
.
MEAL SHAKES
.
๐ŸŒธMengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan.
๐ŸŒธRasanya yang sangat enak seperti aiskrim memberikan aroma baru pada yang mengamalkannya.
.
.
Diskaun special hanya untuk bulan ini sahaja. Jom whatsapp Uni untuk order ya :)
.
www.wasap.my/60187669798/setpuasa
.
#unishaklee
.
#espshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #mealshakesshaklee #setpuasashaklee #setsahurshaklee #setramadhanshaklee #shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang


0

.
ESP MEMBANTU PUASA ANDA LEBIH SEMPURNA ๐Ÿ˜Š
.
.
โฃ๏ธSumber protein yang tinggi dan rendah glisemik indeks yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis , namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama serta kekal bertenaga sehingga waktu berbuka
.
โฃ๏ธUntuk ibu menyusu pula, ia membantu di dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti kerapa protien merupakan komposisi penting di dalam susu ibu
.
โฃ๏ธYang paling best, susu ibu kelihatan pekat dan anak cepat kenyang
.
โฃ๏ธUntuk anda yang alami masalah gastrik , ESP bersifat alkali mampu untuk seimbangkan asid di dalam perut disamping membaiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut
.
โฃ๏ธBonus : kulit cantik , bersih dan berseri secara semula jadi serta tidak kering walaupun di bulan puasa
.
โฃ๏ธIni semua adalah pengalaman Uni sendiri dan juga feedback dari semua customer Uni yang consume Set Berpuasa Shaklee
.
โฃ๏ธBoleh lihat testimoni dan feedback lebih banyak di instagram Uni ni ya.
.
.
Untuk pesanan dan info lanjut boleh terus whatsapp Uni :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #pdshaklee #performancedrinkshaklee #mealshakesshaklee #setpuasashaklee #setramadhanshaklee #setsahurshaklee


0

PROMOSI VITAMIN C PLUS ๐Ÿ˜Ž
.
Kekangan bajet, tapi ada problem:
Muka breakout?
Jerawat naik bagai cendawan tumbuh lepas hujan?
Kulit kusam tak bermaya?
Muka burn?
.
Ini dia, vitamin bajet tak smpai RM100 pun. Plus tahan selama 6 bulan. ๐Ÿ˜
.
Banyak sangat benefits vitamin C plus shaklee nih.
๐ŸŠMembantu mencerahkan kulit secara sekata
๐ŸŠMembantu mengurangkan masalah jerawat
๐ŸŠMembantu melindungi kulit daripada radikal bebas
๐ŸŠMembantu menghasilkan collagen dalam badan
๐ŸŠMenguatkan sistem imunisasi badan
.
Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Hazwani
013-4251815
.


1

BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
๐ŸŒธESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
๐Ÿ‘‰Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
๐Ÿ‘‰Melembut dan menganjalkan kulit
๐Ÿ‘‰Sekatakan tona warna kulit
๐Ÿ‘‰Kuatkan akar rambut
.
๐ŸŒธVITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
๐Ÿ‘‰Tingkatkan penghasilan kolagen
๐Ÿ‘‰Mencerahkan kulit
๐Ÿ‘‰Mengering dan mengecutkan jerawat
๐Ÿ‘‰Melembapkan kulit
๐Ÿ‘‰Menguatkan gigi, gusi dan kuku
๐Ÿ‘‰Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
๐Ÿ‘‰Awet muda
๐Ÿ‘‰Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
๐Ÿ‘‰Mengurangkan parut
๐Ÿ‘‰Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
๐Ÿ‘‰Membantu masalah keintiman
๐Ÿ‘‰Membantu masalah seksual lelaki
๐Ÿ‘‰Boleh dijadikan MASKER
๐Ÿ‘‰Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleehq
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru


0

BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
๐ŸŒธESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
๐Ÿ‘‰Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
๐Ÿ‘‰Melembut dan menganjalkan kulit
๐Ÿ‘‰Sekatakan tona warna kulit
๐Ÿ‘‰Kuatkan akar rambut
.
๐ŸŒธVITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
๐Ÿ‘‰Tingkatkan penghasilan kolagen
๐Ÿ‘‰Mencerahkan kulit
๐Ÿ‘‰Mengering dan mengecutkan jerawat
๐Ÿ‘‰Melembapkan kulit
๐Ÿ‘‰Menguatkan gigi, gusi dan kuku
๐Ÿ‘‰Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
๐Ÿ‘‰Awet muda
๐Ÿ‘‰Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
๐Ÿ‘‰Mengurangkan parut
๐Ÿ‘‰Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
๐Ÿ‘‰Membantu masalah keintiman
๐Ÿ‘‰Membantu masalah seksual lelaki
๐Ÿ‘‰Boleh dijadikan MASKER
๐Ÿ‘‰Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleehq
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru


0

๐ŸŠ Tablet Sustained Release Vita C plus Shaklee berwarna putih kekuningan.
๐ŸŠ Dibuat daripada extrak jagung. ๐ŸŠ Vitamin C nya lembut dan tidak menyakiti perut. Jadi ianya selamat untuk mereka yang mempunyai masalah gastrik.
๐ŸŠ Sebiji tablet ini mengandungi 500mg vitamin C yang dilepaskan secara perlahan-lahan untuk diserap ke dalam tubuh badan dalam masa 5 jam.
๐ŸŠ Vitamin C adalah sejenis vitamin larut air.
Ia tidak disimpan dalam jumlah yang besar dalam badan.
๐ŸŠ Sebarang lebihan akan dikumuh melalui air kencing.
๐ŸŠ Badan kita tidak menghasilkan vitamin C. Oleh itu adalah penting untuk kita mendapatkan vitamin C melalui pemakanan dan supplemen kesihatan.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga runcit 1 botol Sustained Release Vita C plus Shaklee RM97.50 ada 180 biji. Boleh bertahan 6 bulan bagi penggunaan 1 biji 1 hari. Memang berbaloi! โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba Sustained Release Vita C plus Shaklee sekarang! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863

#sustainedreleasevitacplus
#vitamincshaklee #shakleemalaysia
#shakleevitaminsihat
#shakleesupplement
#chooseshaklee #healthsupplement
#vitaminc #shakleetamanmelati
#kolesterol #shaklee #tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #kulitsihat
#flawlessskin #glowingskin
#healthyskin #shakleeforyou
#cantikuntukraya
#tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5
#tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8
#sunwaymontana #kleast
#pengedarsahshakleemalaysia
#ostematrix #terapiinstagram


1

Rasai perbezaan di bulan Ramadhan dengan ESP โœจ
-
-
Setakat ni Syafa memang sahur dengan ESP je. Alhamdulillah setakat ni bertenaga je. Tak rasa lapar sangat pun even tak makan nasi weh sahur ๐Ÿ˜†
-
-
Tapi bukan bancuh ESP kosong mcmtu je tau. Ada resepi & cara dia. Tak lama pun lah, tak sampai 5 minit dah siap shake shake. Dah boleh minum pun โค๏ธ
-
-
Jom lah korang yang taknak makan berat2 sahur & yang penting sekali yang nak turun berat before raya tuuu ambik ESP ni sebagai hidangan sahur!
-
-
Syafa guide sekali macam mana cara bancuh nak bagi kenyang lama tu. Nak ke nak?
-
-
Untuk order & sebarang pertanyaan atau konsultasi boleh direct whatsapp Syafa ya. Klik je link kat bio โค๏ธ
-
-
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
Syafa | 0145344858
-
-
#shaklee
#shakleeutm
#shakleeuitm
#shakleeump
#shakleeupm
#shakleeumk
#shakleeukm
#shakleepahang
#shakleetemerloh
#shakleementakab
#shakleekuantan
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#shakleesingapura
#shakleejohor
#shakleeselangor
#shakleesubang
#shakleekajang
#shakleeshahalam
#shakleemalaysia
#shakleekelantan
#shakleekedah
#shakleepenang
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleeterengganu
#shakleeperak
#shakleeperlis


0

Konsisten dengan Sustained Release Vita C plus pasti ada hasil nya ๐Ÿ˜

Manfaat Sustained Release Vita C plus:
๐Ÿ”นmenghalang / mengurangkan jerawat.
๐Ÿ”นmenghalang pigmentasi kulit.
๐Ÿ”นsebagai pertahanan semulajadi terhadap sinaran UV terutama untuk mereka yang banyak bekerja di bawah sinaran matahari.
๐Ÿ”น penting dalam pembentukan kolagen untuk kulit yang sihat.
๐Ÿ”นmembantu mendapatkan wajah yang cerah dan berseri.
๐Ÿ”นVitamin C juga dikenali sebagai 'ascorbic acid' sangat penting untuk memperbaiki tisu, menyembuhkan luka, pertumbuhan tulang dan kulit yang sihat.
๐Ÿ”นVitamin C juga membantu tubuh badan melawan jangkitan penyakit dan bertindak sebagai anti oksidan yang melindungi sel-sel daripada rosak.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga runcit 1 botol ada 180 biji RM97.50 โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba Sustained Release Vita C plus Shaklee sekarang! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863
#sustainedreleasevitacplus
#vitamincshaklee #shakleemalaysia
#shakleevitaminsihat
#shakleesupplement
#chooseshaklee #healthsupplement
#vitaminc #shakleetamanmelati
#kolesterol #shaklee #tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #shakleebaby
#flawlessskin #vitaleaforchildren
#healthyskin #shakleeforyou
#tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5
#tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8
#sunwaymontana #kleast
#pengedarsahshakleemalaysia
#terapiinstagram


0

PERASAN TAK
.
.
.
.
Kita sering ditakut2kan, kalau ambil protein supplements ni akan membebankan buah pinggang, thus kena minum air banyak. Betul tak?
.
.
So banyak tu banyak mana sebenarnya kalau kita ambil protein supplements ni?
.
.
Dari pembacaan Anis, orang sihat yang ambil protein supplements tak akan mengganggu buah pinggang mereka
.
.
Tapi untuk yang memang dah sakit. Yang ada sakit kronik dan buah pinggang dah terganggu, JANGAN AMBIL ESP
.
.
Sebab, yes protein akan buat buah pinggang kita bekerja lebih kuat
.
.
Sama lah macam makan ikan banyak, ayam goreng hari hari. Pun akan buat buah pinggang kita kerja lebih jugak.๐Ÿ˜Š
.
.
So pengambilan air yang CUKUP adalah sangattttt penting ya
.
.
Nak order supplement Shaklee, whatsapp Anis๐Ÿ˜Š
.
.
http://www.wasap.my/60177832740

Anis 017 7832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsaskuantan #espshaklee #vivik #shakleesingapore #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee


0

๐ŸŒฟ KRIM GATAL HERBA RERAMA HBTabib
.
.
๐Ÿ‘‰ Penyelesaian terbaik utk merawat masalah kegatalan dan penyakit kulit.
.
๐Ÿ‘‰ TERBUKTI BERKESAN berdasarkan TESTIMONI daripada pengguna sebelum ni untuk merawat masalah kegatalan seperti :-
.
1. Ekzema.
2. Masalah kulit bayi.
3. Kudis buta.
4. Kurap.
5. Kegatalan kulit bawah ketiak.
6. Kegatalan di celah paha.
7. Menghilangkan Kehitaman di bahagian paha & ketiak.
8. Kegatalan akibat gigitan serangga.
10. Kegatalan disebabkan elergik makanan.
11. Masalah jerawat atau bernanah di kepala.
12. Memudar dan menghilangkan parut jerawat.
.
.
๐Ÿ‘‰KELEBIHAN KRIM GATAL HB TABIB
โœ”๏ธ 100% herba organik, tanpa sebarang bahan kimia.
โœ”๏ธ Kesan penyembuhan seawal 3 hari.
โœ”๏ธ Menghilangkan parut kesan drpd penyakit gatal.
โœ”๏ธ Selamat digunakan utk bayi terutamanya utk penyakit ekzema.
โœ”๏ธ Tiada bau yg kurang menyenangkan.
โœ”๏ธ Tanpa rasa melekit pada kulit.
โœ”๏ธ Menghapuskan bakteria jahat dan mengingkirkan sel kulit mati serta menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
.
.
Harga Normal RM50
.
.
Nak diskaun?
.
Komen "NAK PROMOSI " dan whatsapp Fieza segera, 0193042971. .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://0193042971.wasap.my
.
.
Info lanjut di ๐Ÿ‘‰ https://www.facebook.com/daun.rerama.antikanser/ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ SHARING IS CARING ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
๐Ÿ‘‰ Sila SHARE info BERMANFAAT ini kpd Rakan-rakan Facebook, Ahli Keluarga, Saudara-Mara, Sahabat serta Rakan2 di Tempat Kerja Anda yang mungkin mengalami masalah kulit seperti di atas.
.
In Shaa Allah Kita sama2 bantu utk menyelesaikan masalah mereka.
.

Terima Kasih ๐Ÿ˜Š
.
.
#sayajual #hbtabib #murah #promosi #ekzema #krim #pencerahkulit #krimrerama #panau #kurap #kudis #daunrerama #krimherba #organik #organikproduk #krimgatal
#daunrerama #krimherbareramahbtabib
#daunreramamurah
#rawatanalternatif #gatal #kegatalan #bazaarpaknil #terapiinstagram #syukurselalu #shaklee #dms #jsd #lokalah #jerawat


0

Tak payah bedak tebal-tebal. Konsisten dengan Sustained Release Vita C plus pasti ada hasil nya ๐Ÿ˜

Manfaat Sustained Release Vita C plus:
๐Ÿ”นmenghalang / mengurangkan jerawat.
๐Ÿ”นmenghalang pigmentasi kulit.
๐Ÿ”นsebagai pertahanan semulajadi terhadap sinaran UV terutama untuk mereka yang banyak bekerja di bawah sinaran matahari.
๐Ÿ”น penting dalam pembentukan kolagen untuk kulit yang sihat.
๐Ÿ”นmembantu mendapatkan wajah yang cerah dan berseri.
๐Ÿ”นVitamin C juga dikenali sebagai 'ascorbic acid' sangat penting untuk memperbaiki tisu, menyembuhkan luka, pertumbuhan tulang dan kulit yang sihat.
๐Ÿ”นVitamin C juga membantu tubuh badan melawan jangkitan penyakit dan bertindak sebagai anti oksidan yang melindungi sel-sel daripada rosak.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga runcit 1 botol ada 180 biji RM97.50 โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba Sustained Release Vita C plus Shaklee sekarang! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863
#sustainedreleasevitacplus
#vitamincshaklee #shakleemalaysia
#shakleevitaminsihat
#shakleesupplement
#chooseshaklee #healthsupplement
#vitaminc #shakleetamanmelati
#kolesterol #shaklee #tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #shakleebaby
#flawlessskin #vitaleaforchildren
#healthyskin #shakleeforyou
#tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5
#tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8
#sunwaymontana #kleast
#pengedarsahshakleemalaysia
#terapiinstagram


1

PROMO MAY
.
.
MEALSHAKE IKHTIAR UNTUK ANAK-ANAK KEKAL SIHAT ๐Ÿ’ช
.
.
Apa yang BEST SANGAT pasal mealshake shaklee ni ? Banyak sebenarnya khasiat mealshake shaklee untuk anak-anak
.
.
Anak-anak zaman sekarang ni kebanyakkannya duduk kat nursery dan dah masuk taska dari kecil lagi. Jadi diorang ni mudah sangat terdedah dengan jangkitan penyakit seperti batuk dan selsema ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท
.
.
KEBAIKAN MEALSHAKE
.
.
๐Ÿ‘‰Kurangkan ekzema
๐Ÿ‘‰Untuk tumbesaran untuk perkembangan minda
๐Ÿ‘‰Untuk tingkatkan selera makan anak
๐Ÿ‘‰Untuk anak yang dah berhenti susu ibu
๐Ÿ‘‰Untuk anak kekal aktif
๐Ÿ‘‰Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
๐Ÿ‘‰Meningkatkan berat badan anak
๐Ÿ‘‰Membantu anak fokus
๐Ÿ‘‰Membantu kurangkan kekerapan asthma
๐Ÿ‘‰Mengatasi masalah sembelit pada anak
๐Ÿ‘‰Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
๐Ÿ‘‰Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
๐Ÿ‘‰Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
๐Ÿ‘‰Supplement yang sangat mudah disediakan boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu
.
.
Your Trusted and Favorite SID,
NaaShaklee 0145348131
.
.
#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shaklee #shakleemalaysia #shakleeEffects #NaaShaklee #andainyatakdir #kukirimcinta #setjerawatshaklee #setkayapshaklee #setparutshaklee #setkeputihanshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setslimingshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #youthshaklee #vivixshaklee #shakleecodavailable #shakleecodpasirmas
.
.
P/s : For price, do whatsapp Naa 0145348131 directly ya . InshaAllah special consultation and best price promise :)


0

.
.
BEST OFFER !!!!
.
SEMPENA RAYA....
DESIGN2 BERIKUT ONIE TAWARKAN HARGA
RM20 EACH
BELI 3 HELAI HANYA PADA HARGA RM15 EACH....( 3PCS X 15 = RM45 ). PILIH MANA2 SUKA...
POSTAGE 8SM 12SS...
.
NAK BAGI ANAK BUAH KA..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
MAK BUAH KA..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
MAK KA..
KAKAK KA...
KAK IPAQ KA...
ADIK IPAQ KA..
SAPA2 SAJA LAH YANG ANDA SUKA..
.
@Aidijuma
CANTIK.MURAH.SELESA
.
.
.
.
Dibawakan oleh :-
B.UT.I.K._A.I.D.I.J.U.M.A. _O.N.I.E
Bawal aidijuma DI MANA2
.
Xpernah xlawa
.
Cuba 1x pasti PUAS HATI...
.
XPERCAYA?? MEH TRY BELI !!!
.
HARGA MAMPU MILIK...XPERNAH XMAMPU...
.
.
Pilih2.....
Wassup Onie 0123322737
@aidijuma
#instagoodness
#instawag
#instaaddict
#terapiinstagra
#hijab #hijup
#bazaarpaknil
#aidijuma
#bawal #ajimaur
#bazaaronline
#kitapakaibawal
#sayajualmurah
#testimonial
#shakleeeffect
#testi #shaklee #shakleemalaysia
#testimonicustomer
#bawalaidijumamurah
#satutudungpelbagaigaya
#aidijumaOOTDSCARF
#satutudungsegunungharapan


0

Assalamualaikum.
.
.
Performance drink ni ialah minuman ISOTONIK yang less sugar dan tidak bergas. Yang bestnya, performance drink ni boleh minum sejuk2 dan nak letak ice lagi sedap. Bila consume Performance ni kita akan kekal bertenaga dan x mudah rasa letih bila seharian bekerja dkt luar.
.
.
.
Siapa yg sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah: .
.
๐ŸŒธPara ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother). Ia bukanlah milk booster tapi kita sendiri tau yg bila kita nk menyusukan baby perlukan tenaga yg mencukupi.
.
๐ŸŒธMereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
.
๐ŸŒธMereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
.
๐ŸŒธPara pesakit yang menghidap gout.
.
๐ŸŒธMereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
.
๐ŸŒธJika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
.
๐ŸŒธAnak-anak yang demam.
.
๐ŸŒธMereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
.
๐ŸŒธSebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.
.
.
Nak bagi kat anak2 nanti sahur pon boleh. Performance ni sesuai untuk kanak2 sebab minuman tidak bergas. .
.
.
.
.
Yuni
0139136155
.
#shaklee #shakleeperformance #shakleeukm #shakleebangi #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletop #fattzura #neelofa #babyctdk #coverstarera #comelpipimerah #gemagegarvaganva2 #bazirpaknil #shakleemurah #shakleepuasa #rahsiahatiperempuan #mrgrey


0

VIVIX 10X GANDA ANTIOXIDANT

Kandungan antioksidan di dalam Vivix mampuย  bertindak mencapai tahap Selular Level untuk kesihatan sel-sel badan manusia.

Apakah Khasiat VIVIX Shaklee ? * Merendahkan tekanan darah
* Meningkatkan tahap tenaga
* Meningkatkan daya seks
* Meningkatkan pengeluaran sperma
* Memutihkan dan mengurangkan jeragat
* Mengurangkan kedut halus
* Anti kanser
* Merendahkan tahap kolesterol
* Menguatkan tulang
* Mengurangkan arthritis
* Meningkatkan daya ingatan
* Anti inflamasi
* Menghalang kejadian tumor
* Menstabilkan perasaan
* Mengawal selia estrogen
* Mengawal selia insulin
* Anti depresi
* Mengurangkan bintik penuaan
* Mengurangkan rambut beruban
* Mengurangkan keguguran rambut
* Melegakan alergi dan lelah
* Memperbaiki mutasi sel
* Menghalang Alzheimer
* Mencegah masalah prostat
* Mengawal selia kelikatan darah

Sel-sel yang sihat akan menghasilkan organ yang sihat. Hasil kajian menunjukkan VIVIX Shaklee mampu melindungi sel daripada serangan radikal bebas dan memperbaiki kerosakan sel.

Nak order Vivix dengan harga Super Duper Jimat? Meh tekan link di bawah:-
www.wasap.my/60146010051
www.fb.me/sidbyrozza
sidbyrozza.blogspot.com

#vivix #vivixshaklee #vivixjimatberganda #vivixvitaminotak #vivixbantumemorykuat
#shaklee #shakleekualaterengganu #pengedarsahshaklee


0

.
Terbaca kat status whatsapp cust ๐Ÿ˜Š
.
Cust call Uni awal pagi sebab nak cari supplement yang sesuai untuk atasi masalah gastrik, lagi-lagi masa tu dah nak masuk bulan puasa.
.
Alhamdullillah so far cust Uni dapat menjalani ibadah puasa dengan baik, tanpa diserang gastrik seperti selalu ๐Ÿ˜Š
.
.
www.wasap.my/60187669798/setgastrik
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #setkecantikanshaklee #setkulitcantikshaklee #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #peppermintgingerplusshaklee #ostematrixshaklee


0

Kulit dah semakin elok sampai kakak pun nak cuba Sustained Release Vita C plus ๐Ÿ‘
โžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธ
Manfaat Sustained Release Vita C plus:
๐Ÿ”นmenghalang / mengurangkan jerawat.
๐Ÿ”นmenghalang pigmentasi kulit.
๐Ÿ”นsebagai pertahanan semulajadi terhadap sinaran UV terutama untuk mereka yang banyak bekerja di bawah sinaran matahari.
๐Ÿ”น penting dalam pembentukan kolagen untuk kulit yang sihat.
๐Ÿ”นmembantu mendapatkan wajah yang cerah dan berseri.
๐Ÿ”นVitamin C juga dikenali sebagai 'ascorbic acid' sangat penting untuk memperbaiki tisu, menyembuhkan luka, pertumbuhan tulang dan kulit yang sihat.
๐Ÿ”นVitamin C juga membantu tubuh badan melawan jangkitan penyakit dan bertindak sebagai anti oksidan yang melindungi sel-sel daripada rosak.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
1 botol ada 180 biji RM97.50 untuk kegunaan 6 bulan.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba Sustained Release Vita C plus Shaklee sekarang! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Whatsapp@sms 010-2904863
#sustainedreleasevitacplus
#vitamincshaklee #shakleemalaysia
#shakleevitaminsihat
#shakleesupplement
#chooseshaklee #healthsupplement
#vitaminc #shakleetamanmelati
#kolesterol #shaklee #tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #shakleebaby
#flawlessskin #vitaleaforchildren
#healthyskin #shakleeforyou
#tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5
#tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8
#sunwaymontana #kleast
#pengedarsahshakleemalaysia
#terapiinstagram


0

.
ESP Shaklee (Energizing Soy Protein) sangat sesuai untuk penghidap Gastrik
.
๐Ÿ€Bersifat alkali dan meneutralkan lebihan asid.
๐Ÿ€Bantu sistem pencernaan
๐Ÿ€Sumber protin tiada GMO yang membantu membina sel yang baru pada permukaan perut bagi menggantikan sel lama yang telah rosak akibat hakisan asid gastrik
.
.
Jom buat pesanan ESP dan set gastrik Shaklee dengan Uni sekarang! ๐Ÿ˜Š
.
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
.
#esp #espshaklee #gastriksesuaiminumesp #gastrik #setgastrikshaklee #setgastrik #pedihuluhati #pedihperut #shakleejohor #shaklee #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleekotatinggi #ostematrixshaklee #peppermintgingerplusshaklee #peppermintgingershaklee


0

๐Ÿ”นPERFECT COMBINATION ๐Ÿ“ข - Kalau nak tahu , kedua suplemen ni antara yang high demand and hot selling tau ! .
.
For those yang baru nak mencuba suplemen Shaklee , terutamanya untuk kecantikan. Ila akan suggestkan the both of supplement ni sebab ia saling melengkapi๐Ÿ˜‰
.
.
Kalau you pilih untuk CANTIK , KURUS , BERTENAGA , dan sihat dalaman dan luaran dengan BAJET yang rendah . Set ni memang terbaik untuk you๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
.
๐Ÿ‘๐Ÿป KELEBIHAN ESP : Untuk kegunaan sehingga 2 bulan ๐ŸŒธ Kulit lebih anjal dan gebu
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan parut
๐ŸŒธ Mengawal pertumbuhan jerawat , jeragat dan jerawat
๐ŸŒธ Mengawal lebihan pengeluaran minyak pada muka
๐ŸŒธ Energy booster
๐ŸŒธ Milkbooster . Susu akan menjadi lebih pekat dan akan membuat anak cepat kenyang
๐ŸŒธ Menguatkan rambut dari akar , mengurangkan keguguran rambut
๐ŸŒธ Kuatkan memori dan menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Menjadikan kulit lebih radiant and glowing
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan kedutan
๐ŸŒธ Agen anti penuaan
๐ŸŒธ Mempertingkat fungsi hormon wanita
๐ŸŒธ Mengeyangkan . Sesuai pada mereka yang ingin berdiet
.
.
๐Ÿ‘๐Ÿป KELEBIHAN VITA-C PLUS - Untuk kegunaan sehingga 6 bulan ๐ŸŒธ Membentuk kolagen
๐ŸŒธ Agen penyembuhan luka
๐ŸŒธ Anti kedutan
๐ŸŒธ Menegangkan kulit
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit wajah dan badan
๐ŸŒธ Melambatkan proses penuaan
๐ŸŒธ Merawat masalah kulit berjerawat , kering , berparut , blackhead dan whitehead
๐ŸŒธ Mengecilkan liang pori yang terbuka luas
๐ŸŒธ Kulit kelihatan pinkish dan glowing
๐ŸŒธ Atasi kulit sensitif , kulit kusam dan surnburn
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan keradangan seperti resdung , alergic , eczema
.
.
Memandangkan dua beradik ni hot selling gila . Ada yang nak BEST PRICE tak ? jom whatapps me nowwww!!
.
.
Nazatul Adila | 011-26586120 ๐Ÿ“ฒ
.
Nazatul Adila | 011-26586120 ๐Ÿ“ฒ
.
Nazatul Adila | 011-26586120 ๐Ÿ“ฒ
.
A Wife | A Mommy to HZ | WAHM ๐Ÿ’‹ | Shaklee Independent Distributor.
.
#shakleemanjung #shakleesitiawan #shakleeairtawar #shakleebota
#shakleeipoh #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleeeffect #shakleekelantan #shakleepenang #shakleeselangor #shakleemelaka #shakleekl #shakleehargaahli #shakleelover #shakleeonline #shakleehargastudent #shakleesarawak #shakleetermurah #shaklee #shakleeuitm #shakleemalaysia


0

.
Terbaca kat status whatsapp cust ๐Ÿ˜Š
.
Cust call Uni awal pagi sebab nak cari supplement yang sesuai untuk atasi masalah gastrik, lagi-lagi masa tu dah nak masuk bulan puasa.
.
Alhamdullillah so far cust Uni dapat menjalani ibadah puasa dengan baik, tanpa diserang gastrik seperti selalu ๐Ÿ˜Š
.
.
www.wasap.my/60187669798/setgastrik
.
#unishaklee
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleecahayamasai #setkecantikanshaklee #setkulitcantikshaklee #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee #peppermintgingerplusshaklee #ostematrixshaklee


0

AWASSS...AMARAN KERASS
.
Jangann consume esp dan vit c niee kalau takk nakk mukaaa jadii macam dalam gambarr. .
tapi kalauu rasaa nakk mukaa jadii .
๐Ÿ˜FLAWLESS
๐Ÿ˜JERAWAT KECUT
๐Ÿ˜JERAGAT HILANG
๐Ÿ˜KULIT CERAH
๐Ÿ˜PORI2 MENGECIL
.
makaa silaa larr ambil SET KECANTIKAN SHAKLEE NIEE...
.
tersangattlarr berbaloiii sebab hargaa yangg ditawarkan pon memangg berpatuta๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Antara kebaikan esp dan vit c kepada kitaa
.
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
๐ŸŒธBaik untuk imunisasi dan daya tahan badan .
๐ŸŒธMengurangkan simptom demam dan selsema
๐ŸŒธPerlindungan sinar UV .
๐ŸŒธMengurangkan kesan SUNBURN .
๐ŸŒธMenjadikan kulit lebih gebu .
๐ŸŒธMelembabkan kulit dari dalam .
๐ŸŒธMengurangkan minyak dekat muka .
๐ŸŒธMengurangkan kedutan dan tanda penuaan .
๐ŸŒธTona kulit menjadi lebih sekata .
๐ŸŒธMelindungi badan dari radikal bebas .
๐ŸŒธMenggantikan tisu yang rosak dan. menyembuhkan kan luka .
๐ŸŒธMencerahkan kulit secara semulajadi
.
Apa KELEBIHAN ESP SHAKLEE?
.
๐Ÿ‘‘Apakah KELEBIHAN ESP?
. ๐Ÿ“Memudarkan parut jerawat .
๐Ÿ“Mengawal pertumbuhan jerawat
.
๐Ÿ“Kulit menjadi lebih tegang dan sihat .
๐Ÿ“Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang .
๐Ÿ“Menguatkan daya ingatan .
๐Ÿ“Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
.
๐Ÿ“Melindungi dan menjaga rahim
.
๐Ÿ“Mengandungi PROTIEN lengkap
.
๐Ÿ“Sangat mengeyangkan .
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โค๏ธSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ01119815366
.
#tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty


0

AWASSS...AMARAN KERASS
.
Jangann consume esp dan vit c niee kalau takk nakk mukaaa jadii macam dalam gambarr. .
tapi kalauu rasaa nakk mukaa jadii .
๐Ÿ˜FLAWLESS
๐Ÿ˜JERAWAT KECUT
๐Ÿ˜JERAGAT HILANG
๐Ÿ˜KULIT CERAH
๐Ÿ˜PORI2 MENGECIL
.
makaa silaa larr ambil SET KECANTIKAN SHAKLEE NIEE...
.
tersangattlarr berbaloiii sebab hargaa yangg ditawarkan pon memangg berpatuta๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Antara kebaikan esp dan vit c kepada kitaa
.
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
๐ŸŒธBaik untuk imunisasi dan daya tahan badan .
๐ŸŒธMengurangkan simptom demam dan selsema
๐ŸŒธPerlindungan sinar UV .
๐ŸŒธMengurangkan kesan SUNBURN .
๐ŸŒธMenjadikan kulit lebih gebu .
๐ŸŒธMelembabkan kulit dari dalam .
๐ŸŒธMengurangkan minyak dekat muka .
๐ŸŒธMengurangkan kedutan dan tanda penuaan .
๐ŸŒธTona kulit menjadi lebih sekata .
๐ŸŒธMelindungi badan dari radikal bebas .
๐ŸŒธMenggantikan tisu yang rosak dan. menyembuhkan kan luka .
๐ŸŒธMencerahkan kulit secara semulajadi
.
Apa KELEBIHAN ESP SHAKLEE?
.
๐Ÿ‘‘Apakah KELEBIHAN ESP?
. ๐Ÿ“Memudarkan parut jerawat .
๐Ÿ“Mengawal pertumbuhan jerawat
.
๐Ÿ“Kulit menjadi lebih tegang dan sihat .
๐Ÿ“Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang .
๐Ÿ“Menguatkan daya ingatan .
๐Ÿ“Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
.
๐Ÿ“Melindungi dan menjaga rahim
.
๐Ÿ“Mengandungi PROTIEN lengkap
.
๐Ÿ“Sangat mengeyangkan .
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โค๏ธSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ01119815366
.
#tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty


0

Promo #sustainedreleasevitamincshaklee berbaki 6 HARI sahaja lagi!

Vitamin C pilihan ramai sebab kesannya terbaik dan harganya berpatutan..beli sebotol tahan 6 BULAN!

Untuk yang nak tingkatkan imun badan,awet muda,mencegah penyakit,pudarkan parut/jeragat,cerah n cantikkan kulit ๐Ÿ‘‡

meh wassap 0137443003#shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleeutm #vitaminc #vitamincshaklee #instamood #sustainedreleasevitc #vitamincshakleepromo #jerawat #resdung #ctdk #codshakleeskudai#ig#igers#bazarpaknil #utm#skudai#followforfollow #shakleesingapore #like4like


1

Jangan lepaskan peluang tau!! ๐Ÿ˜
.
Promo sekejap je ni. 21HB SAMPAI 31HB MEI SAHAJA
.
Ni promosi bergaya raya katanya hihi
.
So cepat grab.. Sementara beli 3 botol dapat less 10%
.
Yeahhh ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
http://www.wasap.my/60136040470

#soniyashaklee #shakleebysoniya #shakleebau #shakleekuching #shakleesarawak #codbau #codkuching #codsarawak #hidupsihat #shakleeseluruhmalaysia #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakslim #sayanakcantikdansihat #sayanakkuruscepat #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #vitaminshaklee #letscantik #kerengga #shakleemalaysia


0

Promo #sustainedreleasevitamincshaklee berbaki 6 HARI sahaja lagi!

Vitamin C pilihan ramai sebab kesannya terbaik dan harganya berpatutan..beli sebotol tahan 6 BULAN!

Untuk yang nak tingkatkan imun badan,awet muda,mencegah penyakit,pudarkan parut/jeragat,cerah n cantikkan kulit ๐Ÿ‘‡

meh wassap 0137443003#shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleeutm #vitaminc #vitamincshaklee #instamood #sustainedreleasevitc #vitamincshakleepromo #jerawat #resdung #ctdk #codshakleeskudai#ig#igers#bazarpaknil #utm#skudai#followforfollow #shakleesingapore #like4like


0

Jangan lepaskan peluang tau!! ๐Ÿ˜
.
Promo sekejap je ni. 21HB SAMPAI 31HB MEI SAHAJA
.
Ni promosi bergaya raya katanya hihi
.
So cepat grab.. Sementara beli 3 botol dapat less 10%
.
Yeahhh ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
http://www.wasap.my/60136040470

#soniyashaklee #shakleebysoniya #shakleebau #shakleekuching #shakleesarawak #codbau #codkuching #codsarawak #hidupsihat #shakleeseluruhmalaysia #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakslim #sayanakcantikdansihat #sayanakkuruscepat #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #vitaminshaklee #letscantik #kerengga #shakleemalaysia


0

Promo #sustainedreleasevitamincshaklee berbaki 6 HARI sahaja lagi!

Vitamin C pilihan ramai sebab kesannya terbaik dan harganya berpatutan..beli sebotol tahan 6 BULAN!

Untuk yang nak tingkatkan imun badan,awet muda,mencegah penyakit,pudarkan parut/jeragat,cerah n cantikkan kulit ๐Ÿ‘‡

meh wassap 0137443003#shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleeutm #vitaminc #vitamincshaklee #instamood #sustainedreleasevitc #vitamincshakleepromo #jerawat #resdung #ctdk #codshakleeskudai#ig#igers#bazarpaknil #utm#skudai#followforfollow #shakleesingapore #like4like


0

Jangan lepaskan peluang tau!! ๐Ÿ˜
.
Promo sekejap je ni. 21HB SAMPAI 31HB MEI SAHAJA
.
Ni promosi bergaya raya katanya hihi
.
So cepat grab.. Sementara beli 3 botol dapat less 10%
.
Yeahhh ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
http://www.wasap.my/60136040470

#soniyashaklee #shakleebysoniya #shakleebau #shakleekuching #shakleesarawak #codbau #codkuching #codsarawak #hidupsihat #shakleeseluruhmalaysia #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakslim #sayanakcantikdansihat #sayanakkuruscepat #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #vitaminshaklee #letscantik #kerengga #shakleemalaysia


0

RATU VITAMIN KINI KEMBALI
.
.
Vitamin serba boleh dimana bukan sahaja baik untuk tingkatkan imuniti tubuh malah sangat berkesan untuk:
.
.
๐Ÿ‘‰Mencegah jerawat
๐Ÿ‘‰Mengatasi masalah jerawat batu, bernanah & pasir
๐Ÿ‘‰Menjadikan tona kulit sekata
๐Ÿ‘‰Mengurangkan sunburn
๐Ÿ‘‰Menghalang pigmentasi
๐Ÿ‘‰Kurangkan masalah kulit berminyak
๐Ÿ‘‰Kulit glowing & flawless
.
.

Sebab itulah, vitamin C menjadi rebutan ramai. Bukan perempuan sahaja boleh makan tau lelaki pun bolehhhh ! Tambah - tambah yang merokok tu lagi digalakkan. Nak tau sebab apa? Boleh direct wassap sha deh ๐Ÿ˜Ž
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โค๏ธSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ01119815366
.
#tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics # #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #vitamincshaklee #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty


0

RATU VITAMIN KINI KEMBALI
.
.
Vitamin serba boleh dimana bukan sahaja baik untuk tingkatkan imuniti tubuh malah sangat berkesan untuk:
.
.
๐Ÿ‘‰Mencegah jerawat
๐Ÿ‘‰Mengatasi masalah jerawat batu, bernanah & pasir
๐Ÿ‘‰Menjadikan tona kulit sekata
๐Ÿ‘‰Mengurangkan sunburn
๐Ÿ‘‰Menghalang pigmentasi
๐Ÿ‘‰Kurangkan masalah kulit berminyak
๐Ÿ‘‰Kulit glowing & flawless
.
.

Sebab itulah, vitamin C menjadi rebutan ramai. Bukan perempuan sahaja boleh makan tau lelaki pun bolehhhh ! Tambah - tambah yang merokok tu lagi digalakkan. Nak tau sebab apa? Boleh direct wassap sha deh ๐Ÿ˜Ž
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โค๏ธSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ01119815366
.
#tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics # #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #vitamincshaklee #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty


0

RATU VITAMIN KINI KEMBALI
.
.
Vitamin serba boleh dimana bukan sahaja baik untuk tingkatkan imuniti tubuh malah sangat berkesan untuk:
.
.
๐Ÿ‘‰Mencegah jerawat
๐Ÿ‘‰Mengatasi masalah jerawat batu, bernanah & pasir
๐Ÿ‘‰Menjadikan tona kulit sekata
๐Ÿ‘‰Mengurangkan sunburn
๐Ÿ‘‰Menghalang pigmentasi
๐Ÿ‘‰Kurangkan masalah kulit berminyak
๐Ÿ‘‰Kulit glowing & flawless
.
.

Sebab itulah, vitamin C menjadi rebutan ramai. Bukan perempuan sahaja boleh makan tau lelaki pun bolehhhh ! Tambah - tambah yang merokok tu lagi digalakkan. Nak tau sebab apa? Boleh direct wassap sha deh ๐Ÿ˜Ž
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โค๏ธSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ01119815366
.
#tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics # #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #vitamincshaklee #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty


0

*VIVIX*
Kaya dengan resveratrol menjadikan produk ini popular sebagai produk 'anti-ageing', anti-cancer , anti-diabetic & 'penjaga jantung'. Produk Vivix ni telah melalui KAJIAN KLINIKAL DIBAWAH PIHAK KE-3 bagi membuktikan keberkesanan dan keselamatannya.
Setakat kajian saintis dunia, tiada side effect resveratrol lagi yang dijumpai. Maka supplements ini sangat selamat.

Nak order Vivix dengan harga Super Duper Jimat? Meh tekan link di bawah:-
www.wasap.my/60146010051
www.fb.me/sidbyrozza
sidbyrozza.blogspot.com

#vivix #vivixshaklee #vivixjimatberganda #vivixvitaminotak #vivixbantumemorykuat
#shaklee #shakleekualaterengganu #pengedarsahshaklee


0

RATU VITAMIN KINI KEMBALI
.
.
Vitamin serba boleh dimana bukan sahaja baik untuk tingkatkan imuniti tubuh malah sangat berkesan untuk:
.
.
๐Ÿ‘‰Mencegah jerawat
๐Ÿ‘‰Mengatasi masalah jerawat batu, bernanah & pasir
๐Ÿ‘‰Menjadikan tona kulit sekata
๐Ÿ‘‰Mengurangkan sunburn
๐Ÿ‘‰Menghalang pigmentasi
๐Ÿ‘‰Kurangkan masalah kulit berminyak
๐Ÿ‘‰Kulit glowing & flawless
.
.

Sebab itulah, vitamin C menjadi rebutan ramai. Bukan perempuan sahaja boleh makan tau lelaki pun bolehhhh ! Tambah - tambah yang merokok tu lagi digalakkan. Nak tau sebab apa? Boleh direct wassap sha deh ๐Ÿ˜Ž
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โค๏ธSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ01119815366
.
#tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics # #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #vitamincshaklee #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty


0

RATU VITAMIN KINI KEMBALI
.
.
Vitamin serba boleh dimana bukan sahaja baik untuk tingkatkan imuniti tubuh malah sangat berkesan untuk:
.
.
๐Ÿ‘‰Mencegah jerawat
๐Ÿ‘‰Mengatasi masalah jerawat batu, bernanah & pasir
๐Ÿ‘‰Menjadikan tona kulit sekata
๐Ÿ‘‰Mengurangkan sunburn
๐Ÿ‘‰Menghalang pigmentasi
๐Ÿ‘‰Kurangkan masalah kulit berminyak
๐Ÿ‘‰Kulit glowing & flawless
.
.

Sebab itulah, vitamin C menjadi rebutan ramai. Bukan perempuan sahaja boleh makan tau lelaki pun bolehhhh ! Tambah - tambah yang merokok tu lagi digalakkan. Nak tau sebab apa? Boleh direct wassap sha deh ๐Ÿ˜Ž
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โค๏ธSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ01119815366
.
#tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics # #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #vitamincshaklee #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty


0

RATU VITAMIN KINI KEMBALI
.
.
Vitamin serba boleh dimana bukan sahaja baik untuk tingkatkan imuniti tubuh malah sangat berkesan untuk:
.
.
๐Ÿ‘‰Mencegah jerawat
๐Ÿ‘‰Mengatasi masalah jerawat batu, bernanah & pasir
๐Ÿ‘‰Menjadikan tona kulit sekata
๐Ÿ‘‰Mengurangkan sunburn
๐Ÿ‘‰Menghalang pigmentasi
๐Ÿ‘‰Kurangkan masalah kulit berminyak
๐Ÿ‘‰Kulit glowing & flawless
.
.

Sebab itulah, vitamin C menjadi rebutan ramai. Bukan perempuan sahaja boleh makan tau lelaki pun bolehhhh ! Tambah - tambah yang merokok tu lagi digalakkan. Nak tau sebab apa? Boleh direct wassap sha deh ๐Ÿ˜Ž
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โค๏ธSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ01119815366
.
#tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics # #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #vitamincshaklee #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty


0

The end of the page